View Full Version : Ερμηνεία διελεύσεων
pouck
30-03-2009, 03:15 AM
καλημέρα σας. θέλω να ρωτήσω πολύ συγκεκριμένα πραγματα, όχι για τη θέση πλανητών στο χάρτη μου, αλλά ερμηνεία διελεύσεων. το πρόβλημα έιναι ότι δεν ξέρω που να τα γράψω, το σάιτ είναι χαώδες ακόμα και μετά την αναβάθμιση, και δεν έχω καταλάβει ακόμα πως ανεβάζω νέο θέμα, καθώς με πετάει έξω όταν το προσπαθώ.
είμαι γεννημένος 16/03/75 Αρτα, 17.50. ο ήλιος ξεκίνησε και κάνει σύνοδο με διελαύνων ουρανό και ο ωροσκόπος ξανακάνει σύνοδο με ανάδρομο κρόνο, στον 1ο οίκο για την ώρα και αργότερα στον 12ο. Στο λινκ με τις πλανητικές διελεύσεις δε λέει τίποτα για τον ωροσκόπο, οκ, αλλά δε λέει ούτε για τους εξωκρόνιους. θα μπορούσατε παρακαλώ να πείτε δύο κουβέντες??
κι αν δε μπορείτε ή δεν είμαι εδώ σωστά, μπορείτε να με καθοδηγήσετε
που να απευθυνθώ??
σας ευχαριστώ πολύ!!
water
30-03-2009, 02:48 PM
Καλησπέρα,
Μπαίνω και γω σε αυτό το topic γιατί δε βρίσκω αλλο καταλληλο.
Α) Transit Δίας σε σύνοδο με προοδευμένη Σελήνη
Β) και Transit Ουρανός πάνω σε προοδευμένο ωροσκόπο
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να δίνουν αυτες οι όψεις ?
Τίνα Ζαχαριάδου
30-03-2009, 03:26 PM
Καλησπέρα,
Μπαίνω και γω σε αυτό το topic γιατί δε βρίσκω αλλο καταλληλο.
Α) Transit Δίας σε σύνοδο με προοδευμένη Σελήνη
Β) και Transit Ουρανός πάνω σε προοδευμένο ωροσκόπο
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να δίνουν αυτες οι όψεις ?
Αγαπητη water η διευλευση του Δια σε συνοδο με την προοδευμενη Σεληνη δειχνει οτι θα ειναι για εσενα μια περιοδος συναισθηματικης ευφοριας αφου θα νιωθεις αρκετα αισιοδοξη να διεκπεραιωσεις οτιδηποτε σχετιζεται με την οικογενεια κ τον οικειο χωρο.Πλουσιος ο συναισθηματικος σου κοσμος με διαθεση να προσφερεις την καλοπροαιρετη σταση σου σε προσωπα κ καταστασεις..Ειναι μια διελευση που θα μπορουσε να φερει ευκαιριες ειτε για αγορα σπιτιου η και την ανακαινηση του σπιτιου ενω δεν αποκλειεται να δεχτεις καθε μορφη ευνοιας απο την μητερα σου η μια αλλη γυναικα.Γενικα θα λεγαμε οτι προσφερει καποιες ευκαιριες τις οποιες αν αξιοποιησεις καταλληλα και χωρις υπερβολες, θα ειναι προς οφελος σου, βεβαια να πουμε αν σε ενδιαφερει η διαιτα σου, οτι ειναι μια φαση που πιθανον να πρεπει να την προσεξεις, γιατι τα κιλα ερχονται με πολλη ευκολια.
Ο Ουρανος δειχνει απ την μερια του, να ευθυνεται για τυχον αλλαγες στην αυτοεκφραση σου μεχρι κ στις σχεσεις με τους αλλους, ετσι λοιπον θα σου ελεγα οτι αν εισαι ατομο που δεν φοβασαι τις αλλαγες τοτε την διελευση αυτην πιθανον να την περασεις πιο ηπια απ οτι, αν τις φοβασαι με λιγη προσοχη στις προχωρημενες ιδεες που μπορει να εχεις η στις αντιδρασεις σου γενικοτερα,οι οποιες μπορει να ειναι ακρως σπασμωδικες η εκκεντρικες.
water
30-03-2009, 03:54 PM
Ευχαριστώ Ερση,
Αν και δεν αφορά δικό μου χάρτη αλλά κάποιου άλλου φίλου που παρατηρούσα...
Αυτή ή σύνοδος Δία Σελήνης θεωρειται Δυνατή ?
Το λέω επειδή Ο transit Διας δεν μένει και πολύ πάνω στην σελήνη, κρατάει λιγο...
Ψάχνω γενικά άρθρα για προοδευμένες διελευσεις... αν έχεις κάτι να προτείνεις
Τίνα Ζαχαριάδου
30-03-2009, 04:22 PM
Ευχαριστώ Ερση,
Αν και δεν αφορά δικό μου χάρτη αλλά κάποιου άλλου φίλου που παρατηρούσα...
Αυτή ή σύνοδος Δία Σελήνης θεωρειται Δυνατή ?
Το λέω επειδή Ο transit Διας δεν μένει και πολύ πάνω στην σελήνη, κρατάει λιγο...
Ψάχνω γενικά άρθρα για προοδευμένες διελευσεις... αν έχεις κάτι να προτείνεις
Οποιαδηποτε οψη με τα φωτα ειναι δυνατη ακομη κ αν κρατησει λιγο, μην ξεχνας οτι οι μακρινοι πλανητες εχουν την ταση να αναδρομουν συχνα πυκνα.
για αρθρα τωρα καλο ειναι να δωσει την βοηθεια του καποιο αλλο μελος γιατι εγω ακομη κ να βρω δεν ξερω πως να τα επισυναψω.
maktoy
30-03-2009, 10:25 PM
Καλησπερα φιλοι μου!!!! εχω αναδρομο ποσειδωνα στον 5ο οικο μου [19ο 59΄ στο σκορπιο] ο οποιος κανει συνοδο με το βερντεξ[21ο27'] και αντιθεση με την αφροδιτη που βρησκεται στον 11ο οικο[ταυρος 14ο23΄] . Ξερω τι σημαινει ο αναδρομος ποσειδωνας την αντιθεση και τη συνοδο δεν μπορω να εξηγησω.Αν μπορειτε να μου δωσετε εξηγηση η καθοδηγηστε με που θα ενημερωθω.Σας ευχαριστω!!!!
smaragdi
31-03-2009, 04:58 PM
Καλησπερα φιλοι μου!!!! εχω αναδρομο ποσειδωνα στον 5ο οικο μου [19ο 59΄ στο σκορπιο] ο οποιος κανει συνοδο με το βερντεξ[21ο27'] και αντιθεση με την αφροδιτη που βρησκεται στον 11ο οικο[ταυρος 14ο23΄] . Ξερω τι σημαινει ο αναδρομος ποσειδωνας την αντιθεση και τη συνοδο δεν μπορω να εξηγησω.Αν μπορειτε να μου δωσετε εξηγηση η καθοδηγηστε με που θα ενημερωθω.Σας ευχαριστω!!!!
Θα μπορουσε να ειναι μια σχεση που δεν θα ταιριαζει με το περιβαλλον σας???:embarrest
Καλημέρα σε όλα τα μέλη και όλους τους επισκέπτες!!!
Θα ήθελα να υποβάλλω μια ερώτηση σχετικά με το χάρτη των διελεύσεων που έκανα για την 6η Μαϊου, γιατί εκείνη την ημέρα δίνω εξετάσεις και έχω μπερδευτεί λίγο με τις αναλύσεις που δίνει ο χάρτης.Εχω λοιπόν εκείνη την ημέρα τετράγωνο Ηλιου- Ηλιου, αντίθεση Ερμή Διελαύνοντα με Ποσειδώνα γενέθλιο και τρίγωνο Ουρανού διελαύνοντα με γενέθλιο Δία.Οι αναλύσεις δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικές και μάλιστα αναφέρουν συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα μου(πόσο μάλλον την ημέρα των εξετάσεων).Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα πρέπει να κοιτάξω και κάτι άλλο, ή ν' αρχίσω να κλαίω από τώρα;
Στα ωροσκόπια των παιδιών μου που είναι μικρά, υπάρχουν εκείνο το διάστημα μόνο τρίγωνα Πλούτωνα, Δία με τη γενέθλια Σελήνη τους.Μήπως αφορούν εμένα,οπότε ίσως έχω ελπίδες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επειδη μάλλον κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει, μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από τις διελεύσεις για να προβλέψεικάποιος κάτι;Θα ήμουν ευγνώμων ,εάν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει.Θα ήθελα να δω για την 6η Μαϊου τι εύνοια έχω!!!
Ευχαριστώ:weird:
Επειδή μάλλον κανείς δεν ειναι ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ για να σου απαντήσει σε ένα ποστ πρέπει να χαίρεσαι.
¶λλο ξέρω, άλλο αντιμετωπίζω σοβαρά μια σοβαρή ερώτηση που θέλει σωστή εξέταση όχι μόνο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, αφού γνωρίζει κομμάτια της ζωής σου, και κατόπιν 2 έως 3 συστήματα πρόγνωσης.
Καλή επιτυχία :bigsmile:
Επειδη μάλλον κανείς δεν ξέρει να μου απαντήσει, μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από τις διελεύσεις για να προβλέψεικάποιος κάτι;Θα ήμουν ευγνώμων ,εάν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει.Θα ήθελα να δω για την 6η Μαϊου τι εύνοια έχω!!!
Ευχαριστώ:weird:
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα και να νόμιζε κανείς πως το θεωρώ ΑΝΟΗΤΟ.Δεν είναι κακό να μην γνωρίζει κάποιος και αφού δεν απάντησε κανείς θεώρησα πως ίσως να μην το γνωρίζουν. Επειδή οι γνώσεις μου σε σύγκριση με των άλλων στο site σας είναι ελάχιστες, ζήτησα να μου υποδείξουν κάποιον τρόπο και όχι την απάντηση.Αυτήν θα την έψαχνα μόνη μου,άλλωστε ο Μάιος είναι κοντά.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση και για τις ευχές!!:bigsmile:
κρασακι
28-04-2009, 03:30 AM
Αυτό που σου είπε είναι ότι είναι δύσκολο να απαντηθεί ένα τέτοιο ερώτημα με βάση τις διελεύσεις και μόνο!:bigsmile:
Δεν θα ήταν σωστή η τοποθέτηση κάποιου μέλους με ένα σύστημα και μόνο, και να σε προϊδεάσει έτσι είτε αρνητικά είτε θετικά για το πως θα πας στις εξετάσεις!
Ότι εξετάσεις και αν είναι, καλή προετοιμασία, πίστη και αισιοδοξία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας!!! Αυτά χρειάζεσαι!
Και φυσικά και λίγη τύχη δεν βλάπτει!
Καλή τύχη λοιπόν!:love:
:bigsmile:Καλημέρα!!!!
Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ή και εάν υπάρχει με τις λιγοστές γνώσεις μου δε θα βγάλω άκρη.Έκανα την ερώτηση γιατί διαβασα ότι στην ωριαία αστρολογία θέτωντας ένα ερώτημα μπορείς να πάρεις μια απάντηση,αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα και σίγουρα δεν θα τα καταφέρω.
Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση και τις ευχές!!!:)
Τίνα Ζαχαριάδου
28-04-2009, 03:54 PM
:bigsmile:Καλημέρα!!!!
Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ή και εάν υπάρχει με τις λιγοστές γνώσεις μου δε θα βγάλω άκρη.Έκανα την ερώτηση γιατί διαβασα ότι στην ωριαία αστρολογία θέτωντας ένα ερώτημα μπορείς να πάρεις μια απάντηση,αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα και σίγουρα δεν θα τα καταφέρω.
Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση και τις ευχές!!!:)
Αγαπητη Μαρια,πραγματι δεν εχεις καταλαβει καλα,υπαρχει τροπος να βγαλεις ακρη,απλα σε κανενα ποστ δεν φανηκε οτι θετεις ωριαιο ερωτημα,ακομη ομως κ να φαινοταν,μαλλον δεν θα επαιρνες απαντηση κ αυτο γιατι κανεις δεν θα ρισκαριζε να σου δωσει απαντηση για ενα τετοιο θεμα,επειδη ειναι δουλεια αστρολογου.
Παρολα αυτα καποια στιγμη μπορεις να βαλεις ωριαιο κ να χαρτογραφησεις το ερωτημα σου, στην συνεχεια μπορεις να παραθεσεις τον χαρτη κ οποιος μπορει κ θελει να σε βοηθησει με κινδυνο παντα να μην παρεις σωστη απαντηση, προς το παρον ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.:bigsmile:
Έρση μου σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Εγώ ζήτησα κάποιον άλλον τρόπο,γιατί οι διελεύσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές με αντίθεση Ερμή- Ποσειδώνα γενέθλιου, δε φαντάστηκα όμως ότι είναι δουλειά αστρολόγου.Μόνο την ωριαία ήξερα,αλλά μου φαίνεται δύσκολη, γι'αυτό είπα μήπως ήξερε κανένας άλλος, κάποιον τρόπο.Φαντάζομαι όμως πως θα μπλεχτώ, οπότε θα το αφήσω και ό,τι γίνει.
Ευχαριστώ και πάλι και καλό βράδυ!!:bigsmile:
κρασακι
30-04-2009, 12:46 PM
Πολύ Καλημέρα σας!
Ο κύριος Ουρανός έχει αρχίσει να πλησιάζει σιγά σιγά τον καλό μου ¶ρη (η ανοχή έπεσε κάτω απο τις 2 μοίρες)...Ένα τσίτα τα γκάζια και όσα πάρει ο άνεμος το νιώθω εδώ και κάποιο διάστημα δε λέω.
Έχω απορία όμως...Η διέλευση αυτή ενεργοποιεί και άλλες όψεις ¶ρη στο ωροσκόπιο? Ας πούμε είναι πιθανό να μου ενεργοποιεί και τη σύνοδο Ήλιου ¶ρη (τον Ήλιο τον έχει αφήσει 3 μοίρες πίσω ο μιστερ Ουρανός) και το γενέθλιο τρίγωνο ¶ρη Ουρανού??
Επίσης κάνει πέρασμα απο τον 8ο οίκο η διέλευση (εκεί είναι και ο ¶ρης). Θα μπορούσε να σημαίνει πιθανή ενεργοποίηση στα θέματα 8ου και μάλιστα κάτι αναπάντεχο αν κρίνω απο τη φύση του..Θέλω να ελπίζω σε κάτι αναπάντεχο των θετικών του 8ου..
Μητσάκος
30-04-2009, 02:34 PM
Πολύ Καλημέρα σας!
Ο κύριος Ουρανός έχει αρχίσει να πλησιάζει σιγά σιγά τον καλό μου ¶ρη (η ανοχή έπεσε κάτω απο τις 2 μοίρες)...Ένα τσίτα τα γκάζια και όσα πάρει ο άνεμος το νιώθω εδώ και κάποιο διάστημα δε λέω.
Έχω απορία όμως...Η διέλευση αυτή ενεργοποιεί και άλλες όψεις ¶ρη στο ωροσκόπιο? Ας πούμε είναι πιθανό να μου ενεργοποιεί και τη σύνοδο Ήλιου ¶ρη (τον Ήλιο τον έχει αφήσει 3 μοίρες πίσω ο μιστερ Ουρανός) και το γενέθλιο τρίγωνο ¶ρη Ουρανού??
Επίσης κάνει πέρασμα απο τον 8ο οίκο η διέλευση (εκεί είναι και ο ¶ρης). Θα μπορούσε να σημαίνει πιθανή ενεργοποίηση στα θέματα 8ου και μάλιστα κάτι αναπάντεχο αν κρίνω απο τη φύση του..Θέλω να ελπίζω σε κάτι αναπάντεχο των θετικών του 8ου..
Αφού αντιπαρέλθω την εκτίμηση ότι ο ¶ρης στα Ψάρια είναι ...καλός, να σου πω ότι ενεργοποιούνται και οι άλλες όψεις, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Φυσικά, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις περισσότερο το τετραγωνάκι που κάνει με τον Ποσειδώνα σου και τους διπλανούς, που μπορεί να φέρει από καλά (εμπνεύσεις, ...φαεινές ιδέες και διαισθητικότητα) έως και ...κακά (από κούραση, κάποια ασθένεια ίσως [τον έχεις και στον 6ο] μέχρι και ...ψυχανώμαλες ιδέες :toung: ).
Στον 8ο τώρα ο Ουρανός (για όσο καιρό θα σουλατσάρει εκεί) μπορεί να αναδείξει οικονομικά ζητήματα, την ανάγκη να στηριχτείς (οικονομικά) σε κάποιον άλλο (σύντροφο/συγγενή), να αυξήσει το ενδιαφέρον σου και για επαγγελματικά θέματα (θα κάνει εξαγωνάκι με το MC σου) αλλά και για ...μεταφυσικά/παράδοξα, μπορεί δε ακόμα και να σε φέρει ξαφνικά αντιμέτωπη με καταστάσεις που σχετίζονται με την ...άλλη πλευρά και τους ...από πάνω :bigsmile:
Όσο καιρό είναι και ο ¶ρης εκεί, έχε το νου σου στη σχέση με τον καλό σου, ιδίως αν έχετε κοινό ταμείο και περίμενε πιο σκληρή δουλειά αλλά και διάθεση ανεξαρτητοποίησης από δεσμευτικές καταστάσεις.
Αυτά.
(Είναι και άλλα βέβαια, αλλά έχω δουλειά τώρα :cheesy: )
κρασακι
30-04-2009, 03:29 PM
Αφού αντιπαρέλθω την εκτίμηση ότι ο ¶ρης στα Ψάρια είναι ...καλός, να σου πω ότι ενεργοποιούνται και οι άλλες όψεις, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Φυσικά, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις περισσότερο το τετραγωνάκι που κάνει με τον Ποσειδώνα σου και τους διπλανούς, που μπορεί να φέρει από καλά (εμπνεύσεις, ...φαεινές ιδέες και διαισθητικότητα) έως και ...κακά (από κούραση, κάποια ασθένεια ίσως [τον έχεις και στον 6ο] μέχρι και ...ψυχανώμαλες ιδέες :toung: ).
Στον 8ο τώρα ο Ουρανός (για όσο καιρό θα σουλατσάρει εκεί) μπορεί να αναδείξει οικονομικά ζητήματα, την ανάγκη να στηριχτείς (οικονομικά) σε κάποιον άλλο (σύντροφο/συγγενή), να αυξήσει το ενδιαφέρον σου και για επαγγελματικά θέματα (θα κάνει εξαγωνάκι με το MC σου) αλλά και για ...μεταφυσικά/παράδοξα, μπορεί δε ακόμα και να σε φέρει ξαφνικά αντιμέτωπη με καταστάσεις που σχετίζονται με την ...άλλη πλευρά και τους ...από πάνω :bigsmile:
Όσο καιρό είναι και ο ¶ρης εκεί, έχε το νου σου στη σχέση με τον καλό σου, ιδίως αν έχετε κοινό ταμείο και περίμενε πιο σκληρή δουλειά αλλά και διάθεση ανεξαρτητοποίησης από δεσμευτικές καταστάσεις.
Αυτά.
(Είναι και άλλα βέβαια, αλλά έχω δουλειά τώρα :cheesy: )
Merci αγαπητέε!
Πολύ ωραία η τοποθέτηση.
Το τετραγωνάκι με τον Ποσειδώνα το έχω υπόψη αρκετά και αυτό με τον Ποσειδώνα κατσικωμένο στον 6ο μου με ανησυχεί, ελαφρώς πάντα...(ίσως μιας και συνοδεύει παράλληλα τον ερμή μου)
Αυτό με τη διαισθητικότητα και τις φαεινές και όχι μόνον ιδέες το κρατώ!:toung:
Κρατώ και το εξαγωνάκι με mc που δεν είχα παρατηρήσει!
Όσο για τους απο πάνω ας μείνουν απο πάνω..για να τα έχουμε καλάα!
Δηλαδή εν ολίγοις μια διέλευση μπορεί να ενεργοποιήσει και σχεδόν όλες τις όψεις του πλανήτη γιατί ενεργοποιεί τον ίδιο? (Συμπληρωματικά ίσως και με πρόσφατη επιστροφή ¶ρη, που υποτίθεται ανοίγει έναν κύκλο δραστηριοτήτων για το άτομο και ενεργοποίησης όψεων επίσης.)
Το είχα απορία και μάλλον αυτό θέλει να πει ο ποιητής...:bigsmile:
κρασακι
30-04-2009, 03:38 PM
αααα..
όσο για το καλός...για τον ¶ρη στα ψάρια, ο προσδιορισμός μου ήταν καθαρά χαϊδευτικός...αλλά..
Δεν χρειάζεται να έχει κέρατα...ένας άρης για να είναι καλός! Μπορεί να έχει βράγχια και να τα καταφέρνει εξίσου καλά και δυναμικά!:toung:
αααα..
όσο για το καλός...για τον ¶ρη στα ψάρια, ο προσδιορισμός μου ήταν καθαρά χαϊδευτικός...αλλά..
Δεν χρειάζεται να έχει κέρατα...ένας άρης για να είναι καλός! Μπορεί να έχει βράγχια και να τα καταφέρνει εξίσου καλά και δυναμικά!:toung:
εχω και γω στον 8ο Αρη-Ηλιο Ιχθείς , ίσως ο ωροσκόπος Λεων δείχνει ενα δυναμισμό,
όσες φορές κινήθηκα δυναμικά ηταν λάθος δεν μου πάει, οταν όμως λειτούργησα διαιασθητικά , αθορυβα και με υπομονή είχα καλά αποτελέσματα
τωρα τελευταία βέβαια με τον ουρανό πάνω στον Αρη η υπομονή πάει περίπατο , η διαίσθηση πάλι λειτουργεί έντονα και καλά
WHITE.HORSE
07-05-2009, 10:57 AM
.... συνέχεια διελεύσεων ..
όταν ο διελαύνων κρόνος πλησιάζει την γεννέθλια αφροδιτη και όλα αυτά στον 7ο οίκο της παρθένου ?
WHITE.HORSE
07-05-2009, 01:41 PM
όταν ο διελαύνων κρόνος πλησιάζει την γεννέθλια αφροδιτη και όλα αυτά στον 7ο οίκο της παρθένου ?
προσθέτω ... πως ο διελαυνων κρόνος είναι σε σύνοδο κ με την σελήνη
σε αντρικό ωροσκόπιο δίχνει θέμα υγείας της συζυγου ?:unsure:
Μητσάκος
07-05-2009, 02:06 PM
προσθέτω ... πως ο διελαυνων κρόνος είναι σε σύνοδο κ με την σελήνη
σε αντρικό ωροσκόπιο δίχνει θέμα υγείας της συζυγου ?:unsure:
Γιατί δεν πας εδώ http://www.myhoroscope.gr/transits.php, να βάλεις τα στοιχεία και παίζοντας με τις ημερομηνίες να βρεις τις όψεις που σε ενδιαφέρουν; :bigsmile:
WHITE.HORSE
07-05-2009, 02:16 PM
Γιατί δεν πας εδώ http://www.myhoroscope.gr/transits.php, να βάλεις τα στοιχεία και παίζοντας με τις ημερομηνίες να βρεις τις όψεις που σε ενδιαφέρουν; :bigsmile:
ναι σωστό αυτό αλλά δεν μου βγάζει την ερμηνεία της συνόδου για κρόνο με γεν.αφροδίτη .. :embarrest:unsure:
Μητσάκος
07-05-2009, 02:30 PM
ναι σωστό αυτό αλλά δεν μου βγάζει την ερμηνεία της συνόδου για κρόνο με γεν.αφροδίτη .. :embarrest:unsure:
Έχεις δίκιο. Σε αυτό δεν την βγάζει. Ούτε στο υπό κατασκευή πρόγραμμα δεν έχει τον Κρόνο από ό,τι είδα....:wacko:
Θα πρέπει να το δει ο ScP και να το διορθώσει. Από βδομάδα, φυσικά :bigsmile:
WHITE.HORSE
07-05-2009, 03:40 PM
Έχεις δίκιο. Σε αυτό δεν την βγάζει. Ούτε στο υπό κατασκευή πρόγραμμα δεν έχει τον Κρόνο από ό,τι είδα....:wacko:
Θα πρέπει να το δει ο ScP και να το διορθώσει. Από βδομάδα, φυσικά :bigsmile:
φιλάκια:embarrest
εσύ παρολ αυτά ..... πες μου :embarrest:embarrest:embarrest
Aries&Libra
07-05-2009, 07:54 PM
Ένα πράγμα θα σου πω: την περίοδο που ο Κρόνος πέρασε πάνω από την Αφροδίτη μου στον 7ο οίκο, βίωσα μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είχα πρόσφατα γεννήσει τον γιό μου, λάτρεψα την οικογένεια μου, έγινα πιο υπεύθυνη απέναντι της και συνειδητοποίησα πολλά πράγματα. Το κακό είναι, οτι όλα αυτά έγιναν από την πλευρά μου και δυστυχώς όταν ο Κρόνος μπήκε στον 8ο είδα "με άλλο μάτι" τα πράγματα. Όχι οτι κάτι μου έκανε ο άντρας μου, απλά, αυτά που εγώ έβλεπα πλέον με σοβαρότητα, δεν τα έβλεπε με τον ίδιο τρόπο εκείνος (οικονομική και επαγγελματική υπευθυνότητα). Στην περίπτωση μου όμως έχω και τον Κρόνο στον 7ο, και ίσως η διέλευση του μου φάνηκε γνώριμη και οικεία...
μαλαμα
16-05-2009, 05:01 PM
Oταν ο διελαυνων κρονος εχει "κολλησει" εδω και δυο μηνες πανω απο τον αρη του συνθετου χαρτη μου με το αντρα μου στον 4ο οικο,σημαινει"κανε υπομονη,και μην μιλας"!Δυο μηνες γιατι σαν αναδρομος περασε πανω απο την 15η παρθενου και τωρα εχει κατσει εκει μεχρι τελος του μηνα.Αν δεν χωρισω αυτο τον μηνα την γλυτωσα και θα ειμαι ηρωας.Τουλαχιστον οταν θα προχωρησει θα φτιαξουν τα πργματα?
κρασακι
28-07-2009, 11:15 PM
Γεια σας!
Μετά απο χρόνια και καιρούς πάλι κοντά σας είμαι..:bigsmile:
Τι να πω..Έχω μια απορία..τι μπορεί να μου φέρει μια αντίθεση ακριβείας Κρόνου Ήλιου..εκτός απο δυσκολίες, περιορισμό στην έκφραση του εαυτού και έναν γενικότερο περιορισμό..μια γενική εικόνα μπορεί να μου πει κάποιος?
Τι να πω..μετά την αντίθεση διαρκείας Κρόνου προς Αφροδίτη και το συνυπάρχων τετραγωνάκι Κρόνου Σεληνούλας..προσπαθώ να διαμορφώσω μια σφαιρική εικόνα.
Πάντως...έκανα εναν απολογισμό αυτής της χρονιάς..κάνοντας μια αναδρομή πίσω είδα ότι σε όλες τις άσχημες φάσεις της είχα πάνω, απέναντι, πλάϊ μου τον Κρόνο. Τι είναι πιο βαρύ απο θέμα όψεων δεν ξέρω προσπαθώ να βγάλω ένα συμπέρασμα..Ο Κρόνος απέναντι απο Αφροδίτη, Ήλιο (τώρα), τετράγωνο Σελήνη, πάνω στον ωροσκόπο μου, απέναντι απο τον 7ο οίκο μου, ο Ουρανός πάνω στον 7ο οίκο μου και σε όλα τα υπόλοιπα (με ακρίβεια πάνω στον ¶ρη μου)? Βέβαια ο τελευταίος μέσα στα δύσκολα στέλνει και στιγμές τρέλας που χρειάζονται ταμάαλα!
Ένα είναι σίγουρο..μετά απο όλα αυτά έκανα ένα πραγματικά καλό αστρολογικό μάθημα τσεκάροντας και συγκρίνοντας απερχόμενες καταστάσεις με αστρολογικές όψεις..
Μητσάκος
29-07-2009, 08:41 AM
Γεια σας!
Μετά απο χρόνια και καιρούς πάλι κοντά σας είμαι..:bigsmile:
...................................
...................................
Πάντως...έκανα εναν απολογισμό αυτής της χρονιάς..κάνοντας μια αναδρομή πίσω είδα ότι σε όλες τις άσχημες φάσεις της είχα πάνω, απέναντι, πλάϊ μου τον Κρόνο. Τι είναι πιο βαρύ απο θέμα όψεων δεν ξέρω προσπαθώ να βγάλω ένα συμπέρασμα..Ο Κρόνος απέναντι απο Αφροδίτη, Ήλιο (τώρα), τετράγωνο Σελήνη, πάνω στον ωροσκόπο μου, απέναντι απο τον 7ο οίκο μου, ο Ουρανός πάνω στον 7ο οίκο μου και σε όλα τα υπόλοιπα (με ακρίβεια πάνω στον ¶ρη μου)? Βέβαια ο τελευταίος μέσα στα δύσκολα στέλνει και στιγμές τρέλας που χρειάζονται ταμάαλα!
Ένα είναι σίγουρο..μετά απο όλα αυτά έκανα ένα πραγματικά καλό αστρολογικό μάθημα τσεκάροντας και συγκρίνοντας απερχόμενες καταστάσεις με αστρολογικές όψεις..
Κοπέλα μου, δεν ξέρω ποια από όλες είναι πιο βαριά, το σίγουρο είναι όμως ότι πέρα από το γενικό αστρολογικό μάθημα πρέπει ο γερο Κρόνος να σου έδωσε να καταλάβεις πολλάαααα και γερά μαθήματα, εντατικά και για ...προχωρημένους :nuts:
κρασακι
29-07-2009, 01:52 PM
Κοπέλα μου, δεν ξέρω ποια από όλες είναι πιο βαριά, το σίγουρο είναι όμως ότι πέρα από το γενικό αστρολογικό μάθημα πρέπει ο γερο Κρόνος να σου έδωσε να καταλάβεις πολλάαααα και γερά μαθήματα, εντατικά και για ...προχωρημένους :nuts:
Δημήτρη τα πέταλα μου τίναξε ο γερό Κρόνος..!:nuts::cry:
Καλά τα μαθήματα τα πήρα μαζεμένα ομολογώ και δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό..το θέμα είναι ότι κατάφερα να τα διαχειριστώ όλα μαζί και συν τις άλλοις ήταν και αυτό ένα καλό crash test..
Πάντως αναθεώρησα αρκετά αυτή τη χρόνια αυτό είναι σίγουρο..και πλήρωσα και λαθάκια (αλλά και μη λαθάκια..)..αφού τα κατάλαβα καλά πρώτα..Συνειδητοποίησα ίσως καλά για πρώτη φορά τι δεν θέλω και τι θέλω και τι είναι σημαντικό!
Απορώ πάντως πόσο πιο πολύ θα ωριμάσουμε με την επερχόμενη επιστροφή Κρόνου που θα φάμε απο Οκτώβρη..
Θα επιμείνω και θα ρωτήσω ξανά για την αντίθεση Κρόνου Ήλιου, καθαρά εγκυκλοπαιδικά, πως μπορώ να την ερμηνεύσω πέρα απο τα κλασικά λεγόμενα..αν μπορεί κάποιος να μου πει merciii!
Γιάννης Ριζόπουλος
29-07-2009, 02:38 PM
Εγώ θα κόψω το κρασί, για σένα αγάπη μου χρυσήηηη, για σένα μόνοοοο...
Κάθε αξιοπρεπής Κρόνος προσπαθεί να σε βάλει πίσω στο μαντρί μιας συμβατικής ζωής.
Το πρώτο του μέλημα λοιπόν είναι να διαψεύσει τα όνειρα και τις ελπίδες, που ως καλό Ψαράκι διαθέτεις άφθονα... Η μέθοδος του είναι απλή και παραδοσιακή: Πάρε και τούτη, άρπα και την άλλη...
Μετά καταπιάνεται με τα "μεγάλα έργα" και σου υπόσχεται ότι αν είσαι καλό παιδί θα προκόψεις και ύστερα από καμιά τριανταριά χρόνια θα μπορείς να ξεσαλώνεις ως συνταξιούχα.
Φοβούμενος μήπως αποσπαστεί η προσοχή σου και χάσεις το στόχο, σπέρνει στο διάβα σου κάθε είδους προβληματικούς, για να έχεις να ασχολείσαι.
Τελικά σε αναγκάζει να εξομοιωθείς με τη μιζέρια που υπάρχει παντού γύρω σου και να τη θεωρείς απολύτως φυσιολογική, ώστε μετά από καιρό να μπορεί να σου ξαναπεί: Δεν ήσουν αρκετά πρόβατο, γι αυτό λοιπόν σε τιμωρώ (τι χαρά!).
Όμως αυτό για το οποίο οφείλεις πραγματικά να τον ευγνωμονείς είναι ότι αναδεικνύει το ρόλο του Ουρανού και του Ποσειδώνα.
Ειδικά στον κόσμο του τελευταίου δεν χρειάζεται ούτε να χρωστάς, ούτε να πληρώνεις. Απλά αρκεί το να είσαι εκεί, να εύχεσαι και να αγαπάς, επηρεάζοντας νοερά τη θέση των ηλεκτρονίων κλπ-άρα αλλάζοντας και το "προδιαγεγραμμένο" μέλλον σου. Εσύ τουλάχιστον κάτι ξέρεις από αυτό...
Μετά από όλα αυτά, ο Κρόνος σου πλέον δεν θα μπορεί να δει ούτε τη φάτσα του στον καθρέφτη κι έτσι την επόμενη φορά που θα κάνει το τετράγωνο με τον Ήλιο σου και τους λοιπούς συγγενείς, θα φύγει νύχτα από την πίσω πόρτα...
κρασακι
29-07-2009, 06:55 PM
Κάθε αξιοπρεπής Κρόνος προσπαθεί να σε βάλει πίσω στο μαντρί μιας συμβατικής ζωής.
Το πρώτο του μέλημα λοιπόν είναι να διαψεύσει τα όνειρα και τις ελπίδες, που ως καλό Ψαράκι διαθέτεις άφθονα... Η μέθοδος του είναι απλή και παραδοσιακή: Πάρε και τούτη, άρπα και την άλλη...
Μετά καταπιάνεται με τα "μεγάλα έργα" και σου υπόσχεται ότι αν είσαι καλό παιδί θα προκόψεις και ύστερα από καμιά τριανταριά χρόνια θα μπορείς να ξεσαλώνεις ως συνταξιούχα.
Φοβούμενος μήπως αποσπαστεί η προσοχή σου και χάσεις το στόχο, σπέρνει στο διάβα σου κάθε είδους προβληματικούς, για να έχεις να ασχολείσαι.
Τελικά σε αναγκάζει να εξομοιωθείς με τη μιζέρια που υπάρχει παντού γύρω σου και να τη θεωρείς απολύτως φυσιολογική, ώστε μετά από καιρό να μπορεί να σου ξαναπεί: Δεν ήσουν αρκετά πρόβατο, γι αυτό λοιπόν σε τιμωρώ (τι χαρά!).
Όμως αυτό για το οποίο οφείλεις πραγματικά να τον ευγνωμονείς είναι ότι αναδεικνύει το ρόλο του Ουρανού και του Ποσειδώνα.
Ειδικά στον κόσμο του τελευταίου δεν χρειάζεται ούτε να χρωστάς, ούτε να πληρώνεις. Απλά αρκεί το να είσαι εκεί, να εύχεσαι και να αγαπάς, επηρεάζοντας νοερά τη θέση των ηλεκτρονίων κλπ-άρα αλλάζοντας και το "προδιαγεγραμμένο" μέλλον σου. Εσύ τουλάχιστον κάτι ξέρεις από αυτό...
Μετά από όλα αυτά, ο Κρόνος σου πλέον δεν θα μπορεί να δει ούτε τη φάτσα του στον καθρέφτη κι έτσι την επόμενη φορά που θα κάνει το τετράγωνο με τον Ήλιο σου και τους λοιπούς συγγενείς, θα φύγει νύχτα από την πίσω πόρτα...
Και ας λέει ο Μαρούδας, το κρασί δεν το κόβουμε ποτέ!
Χαιρετώ σας κύριε Ριζόπουλε!:bigsmile:
Απο όνειρα ουυυυ! Και μεταφορικά και κυριολεκτικά..Αλλά όχι δεν κολλάμε στο άλλο ασματάκι που μας λέει ''μην κάνεις όνειρα τρελά, κάτσε εδώ που σαι καλάαα..'' όοοχιιι!
Δεν μπορώ να πω αναδεικνύει όντως τον ρόλο του Ουρανού και του Ποσειδώνα..(στον κόσμο του τελευταίου ζω απο καιρόο)..αλλά μου έδειξε και την άαλλη του κακή πλευρά ο Ποσειδών βάση διέλευσης απο τον χάρτη μου τελευταία...
ο Ουρανός απο την άλλη καλά κρατεί και μια χαρά με βοηθά στην πραγματοποίηση ονείρων ετών! Μου δίνει και λαμπρές ιδέες ομολογώ και μια έξτρα κινητοποίηση..!
Ας φύγει νύχτα λοιπόν την επόμενη ο κυρ Κρόνος ! Κανένα πρόβλημα! Θα του την έχω ξεκλείδωτη την πόρτα!
Merci για ευχάριστη παρέμβαση!
joannas
30-07-2009, 11:35 AM
Καλημέρα σε όλους! Καινούργια στην παρέα σας κ΄με λίγες γνώσεις αστρολογίας, αλλά με πολύ διάθεση να μάθω περισσότερα! Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Υδροχόο (13 45΄).Η έκλειψη στις 6/8 γίνεται στις 13 του Υδροχόου!!!! Τι σημαίνει για μένα αυτό? Να περιμένω τα χειρότερα? Θα είμαι διακοπές μετά απο μια δύσκολη χρονιά!!! Ευχαριστώ...:embarrest
Μητσάκος
30-07-2009, 11:46 AM
Καλημέρα σε όλους! Καινούργια στην παρέα σας κ΄με λίγες γνώσεις αστρολογίας, αλλά με πολύ διάθεση να μάθω περισσότερα! Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Υδροχόο (13 45΄).Η έκλειψη στις 6/8 γίνεται στις 13 του Υδροχόου!!!! Τι σημαίνει για μένα αυτό? Να περιμένω τα χειρότερα? Θα είμαι διακοπές μετά απο μια δύσκολη χρονιά!!! Ευχαριστώ...:embarrest
Ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/113-%E5%F4%DE%F3%E9%E5%F2-%EC%E7%ED%E9%E1%DF%E5%F2-%F0%F1%EF%E2%EB%DD%F8%E5%E9%F2/7615-%F5%E4%F1%EF%F7%FC%EF%F2-2009-%E5%F4%DE%F3%E9%E5%F2-%F0%F1%EF%E2%EB%DD%F8%E5%E9%F2.html
joannas
30-07-2009, 02:00 PM
Σε Ευχαριστώ!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!:cheesy:
Μητσάκος
30-07-2009, 02:18 PM
Σε Ευχαριστώ!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!:cheesy:
Παρακαλώ, παρακαλώ :toung:
Καλημέρα σε όλους!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας όσον αφορά κάποιες όψεις που είδα ότι σχηματίζονται τώρα και αφορά προοδευτικούς πλανήτεες σε σχέση με τους γενέθλιους, καθότι το "αρχάρια στην αστρολογία" με χαρακτηρίζει.
Αυτές τις όψεις τις είδα στο site μας.
Έχουμε και λέμε:
1)Προοδευτικό mc σχηματίζει εξάγωνο με το γενέθλιο ac
2) '' '' ac τετράγωνο με Κλ. Τύχης
3) '' '' Κλ. Τύχης τετράγωνο με Ουρανό
4) '' '' Βόρειος Δεσμός τρίγωνο με Κλήρο Τύχης
Υ.Γ. 1) Παρακαλώ μην με παραπέμψετε σε κάποιο σύνδεσμο, γιατί με τόσο ψάξιμο που έχω κάνει στο site παραλίγο να βρω αρχεία της CIA & NASA
Y.Γ. 2) Ελπίζω να φτάσει εκεί που πρέπει το mail, να μην διαγραφεί από την διαχείριση
Υ.Γ. 3) Μ' ακούει κανείς?
Φιλικά
sunmay
black moon
01-08-2009, 12:59 PM
Καλημέρα σε όλους!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας όσον αφορά κάποιες όψεις που είδα ότι σχηματίζονται τώρα και αφορά προοδευτικούς πλανήτεες σε σχέση με τους γενέθλιους, καθότι το "αρχάρια στην αστρολογία" με χαρακτηρίζει.
Αυτές τις όψεις τις είδα στο site μας.
Έχουμε και λέμε:
1)Προοδευτικό mc σχηματίζει εξάγωνο με το γενέθλιο ac
2) '' '' ac τετράγωνο με Κλ. Τύχης
3) '' '' Κλ. Τύχης τετράγωνο με Ουρανό
4) '' '' Βόρειος Δεσμός τρίγωνο με Κλήρο Τύχης
Oλα αυτα δεν ειναι προοδευμενοι πλανητες. Ειναι ολα μα ολα σημεια. Ξεκινα απο τους πλανητες. Ακομα επι της ουσιας απο μονα τους αυτα δεν λένε τιποτα, ουτε οι προοδοι απο μονοι τους ως συστημα προβλεψης. Συμπληρωματικα με αλλα ναι.
Υ.Γ. 1) Παρακαλώ μην με παραπέμψετε σε κάποιο σύνδεσμο, γιατί με τόσο ψάξιμο που έχω κάνει στο site παραλίγο να βρω αρχεία της CIA & NASA
(Το αβαταρ απο εκει προεκυψε?:cheesy:)
mania16
03-08-2009, 01:24 PM
Ρανια, η οποιοδηποτε αλλο μελος, ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις διελευσεις του Κρονου, παρακαλω.
Πως ερμηνευεται η συνοδος του τρανσιτ Κρονου με Ηλιο( 8ος οικος Παρθενος) και αντιθεση με σεληνη (2ος οικος Ιχθεις)
Πολλοι πολλοι περιορισμοι σε προσωπικο επιπεδο, τιποτα να μην πηγαινει μπροστα?
Και σε συναισθηματκο επιπεδο, αδυναμια εκφρασης συναισθηματων ? Η σημμασια των οικων?
Ευχαριστω
black moon
03-08-2009, 02:18 PM
Ρανια, η οποιοδηποτε αλλο μελος, ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις διελευσεις του Κρονου, παρακαλω.
Πως ερμηνευεται η συνοδος του τρανσιτ Κρονου με Ηλιο( 8ος οικος Παρθενος) και αντιθεση με σεληνη (2ος οικος Ιχθεις)
Πολλοι πολλοι περιορισμοι σε προσωπικο επιπεδο, τιποτα να μην πηγαινει μπροστα?
Και σε συναισθηματκο επιπεδο, αδυναμια εκφρασης συναισθηματων ? Η σημμασια των οικων?
Ευχαριστω
Mania αυτη η διελευση προσφέρεται για περισυλλογή, προγραμματισμό και στόχους, αν την εκμεταλλευτεις οπως πρέπει. Σε κλείνει στον εαυτό σου και προκαλει μια διαθεση κριτικής σκέψης (Παρθένος) σε οτι αφορά το ατομο σου (Ηλιος). Πιθανον να σκεφτεις το παρελθον σου (Σελήνη) και να αμφισβητήσεις τις αξιες σου (2ος). Ισως να συνειδητοποιείς (Ήλιος) τωρα ποια πραγματα θελουν αλλαγη (8ος), αλλα κατι να σε κραταει μόνο σε σκέψεις του τυπου...με ποιο τροπο ειναι καλύτερα, ποια χρονική στιγμη ειναι η κατάλληλη κλπ. Τωρα το "ασε με να κανω λάθος" δεν υπαρχει σαν σκέψη ουτε για πλακα! Μαθαινεις τον εαυτο σου καλυτερα και τα συναισθηματα σου... και συμφωνα μ' αυτα σκέφτεσαι πως θα πορευτεις απο δω και πέρα. Αφου εχεις αντιθεση Ηλιου Σελήνης και Σεληνη σε Ιχθείς, ετσι κι αλλιως μια δυσκολια στην εκφραση των αισθηματων σου θα την ειχες, ή ενα μπερδεμα για το τι νιωθεις ή τι θες πραγματικα συν μια μεταβλητότητα που παίρνει η Σελήνη σου απο τους Ιχθεις. Ο Κρόνος ερχεται να ξεκαθαρίσει το τοπιο, ακόμα και να προσφέρει μια σληρη εκμάθηση του ψυχισμού σου. Μονο που αργει. Χτυπώντας τα φώτα φερνει σιγουρα εμποδια και καθυστερήσεις, αλλα με τον χρόνο και αντοχή, εμπειριες και ωριμοτητα.
Απο αποψη υγειας πιθανόν να εχεις μικροενοχλήσεις με το στομάχι.
Στα οικονομικά πρέπει να εισαι μαλλον προσεκτική και να μην επηρεάζεσαι απο το συναισθημα, ιδιως αν πρέπει να παρεις αποφάσεις που θα εχουν αντίκρισμα μακροπρόθεσμα.
mania16
03-08-2009, 05:25 PM
Ρανια, σε ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο για το στομαχι 100% αληθινο!
Οι διελευσεις δεν αφορουν εμενα αλλα αλλο ατομο. Αυτο το μπερδεμα για το τι νιωθεις και το τι θες πραγματικα το εχω ξαναδιαβασει και δεν το κατανοω. Γιατι να μην νιωθεις και να θελεις τα ιδια πραγματα? Για παραδειγμα μπορει να νιωθεις καλα μεσα σε μια σχεση (οχι ερωτικη) αλλα συγχρωνος να θες να την διακοψεις για αλλους λογους (για τριτα ατομα)?
Το συγγνωμη εκανα λαθος για τεταρτη φορα σε 4 μηνες πως μπορουμε να το εξηγησουμε απο ενα Παρθενο, με ερμη στην Παρθενο ? Μηπως απο την διελευση Ουρανος αντιθεση Ερμης? Τι πρεπει να κοιταξω ?
black moon
03-08-2009, 06:58 PM
Οι διελευσεις δεν αφορουν εμενα αλλα αλλο ατομο. Αυτο το μπερδεμα για το τι νιωθεις και το τι θες πραγματικα το εχω ξαναδιαβασει και δεν το κατανοω. Γιατι να μην νιωθεις και να θελεις τα ιδια πραγματα? Για παραδειγμα μπορει να νιωθεις καλα μεσα σε μια σχεση (οχι ερωτικη) αλλα συγχρωνος να θες να την διακοψεις για αλλους λογους (για τριτα ατομα)?
Eχεις δικιο, δεν προσεξα οτι εισαι Ζυγος (συγνωμη εκανα λάθος :cheesy: ).
Εγω χρησιμοποίησα το διαζευκτικό ή "....ή ενα μπερδεμα για το τι νιωθεις ή τι θες πραγματικα συν μια μεταβλητότητα που παίρνει η Σελήνη σου απο τους Ιχθεις." Βεβαια μπορει να θελω κάτι για το οποιο δεν νιωθω τιποτα ή να νιωθω πολλα για καποιον που ξερω πως αν κρατησω στη ζωή μου, θα μου δημιουργησει ατελειωτα προβλήματα. Θεωρητικά ενα ατομο με Ηλιο στην Παρθενο δείχνει να ξερει τι θελει, αν και τα θελω του μεταβάλλονται με διακριτικότητα μεν, με ευκολία δε. Με την Σελήνη απ' απέναντι στους Ιχθεις, εκτος του οτι εχουμε συνειδητό vs ασυνείδητο, η Σελήνη αυτη εχει την ικανότητα να "εξαπατησει" τους αλλους αλλα ακόμα περισσότερο "τον ίδιο της τον Ηλιο" για το τι νιωθει :wacko:
Το "για τριτα ατομα" δεν φαινεται ετσι ευκολα, αλλα πέρα απο αστρολογικούς δείκτες για εμενα σημαίνει οτι η σχεση δεν ειναι ισχυρη ή εχει ρήγματα ή ακόμα καλύτερα; χειροτερα; οτι η σχεση με τα τριτα ατομα ειναι ισχυρότερη.
Το συγγνωμη εκανα λαθος για τεταρτη φορα σε 4 μηνες πως μπορουμε να το εξηγησουμε απο ενα Παρθενο, με ερμη στην Παρθενο ? Μηπως απο την διελευση Ουρανος αντιθεση Ερμης? Τι πρεπει να κοιταξω ?
1ον. Οι Παρθένοι με Ερμή στην Παρθενο εχουν δικαιωμα στο πολλαπλό και επαναλαμβανόμενο λάθος, οσο και κάθε αλλος συνδυασμος Ηλιου Ερμη σε γενεθλιο, :bigsmile:
2ον. Αυτοι κι αν τα λάθη τους τα φέρουν βαρέως,
3ον. Για να το λέει τοσο συχνά θα πει οτι κατηγορείται συχνά, και αναγκάζεται να αμυνθεί συχνα (κακό τώρα που εχει ΚΑΙ τον Κρόνο στο κεφάλι του/της). Αποτέλεσμα: η ανασφάλεια που χαρακτηρίζει το ζώδιο της Παρθένου παίρνει την ανιούσα,
4ον. Αν συμβαίνουν συχνά τα 2 και 3, μπορεί και να εχει βαρεθεί και να λέει απο συνήθεια την ατάκα προκειμένου να γλυτώνει μουρμουροκαταστάσεις :embarrest
mania16
04-08-2009, 10:07 AM
χα χα χα...! αυτο το τελευταιο με τις μουρμουροκαταστασεις πες το ψεματα!!! Ισχυουν αυτα που λες. Με λιγα λογια ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι του γινεται.
Καλα και πως χειριζεσαι εναν τετοιο τυπο, αλλα θελει, αλλα νιωθει, αλλα δειχνει? Αυτα που σου λεει δεν τα πιστευεις και βγαζεις μονος σου τα συμπερασματα σου για να πας παρακατω?
Λες να τον εχει 'συγχυσει' αφανταστα ο Κρονος ? Εχει και Κρονο (καρκινος 6ος) τετραγωνο Ερμη (8ος), Κρονο τετραγωνο Πλουτωνα (8ος) στον γενεθλιο. Αυτος ο 8ος εξηγει λιγο την μυστικοπαθεια και τις φοβιες?
Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.
GeorginaV
05-08-2009, 04:03 PM
Καλησπέρα και από εμένα!Είμαι νέα στο site και ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ.Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με ορισμένες σημαντικές διελεύσεις από το γενέθλιο ωροσκόπιό μου.Είμαι γεννημένη 15.7.1981, 13:40.Αυτό τον καιρό ο Διελαύνων Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο μου (Καρκίνος 22.51΄), με το MC (Καρκίνος 24.59΄) και με τον Ουρανο (Σκορπιός 26.13΄). Ένας φίλος αστρολόγος μου είπε ότι κάτι αναπάντεχο θα συμβεί στον τομέα των ερωτικών μου και στα επαγγελματικά μου.Μήπως κάποιος θα μπορούσε να με διαφωτίσει σχετικά?Επίσης να προσθέσω πως ο Διελαύνων Πλούτωνας μου έχει αλλάξει τα φώτα καθώς σχηματίζει σύνοδο με την σελήνη μου (η ψυχολογία μου σκατά & εμφάνιση γυναικολογικού προβλήματος το οποίο ευτυχώς αντιμετωπίστηκε) και τετράγωνο με τον Ερμή (έλλειψη συννενόησης με σύντροφο και χωρισμός).Α! και ο Δίας τριγωνίζει με τον ωροσκόπο μου που είναι στο Ζυγό.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...ο Πλούτωνας με έχει καταστρέψει.
xaroyla 1978
05-08-2009, 04:59 PM
γεια σας εχω πλουτωνα και β.δεσμο στον 12 οικο.τι μπορει να σημαινει αυτο?ευχαριστω πολυ
Μητσάκος
06-08-2009, 09:47 AM
γεια σας εχω πλουτωνα και β.δεσμο στον 12 οικο.τι μπορει να σημαινει αυτο?ευχαριστω πολυ
Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://myhoroscope.gr/natalchart.php)
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/407-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%E1-%E6%FE%E4%E9%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/412-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html
Ο πρώτος σύνδεσμος θα σε βοηθήσει να κάνεις τον γενέθλιο χάρτη σου και να βρεις τη σημασία του Πλούτωνα στον 12ο.
Οι άλλοι δύο θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τη σημασία των Δεσμών στους Οίκους και τα ζώδια :bigsmile:
ΤΑΚΜΑΝ
06-08-2009, 01:51 PM
Καλησπέρα σας,
Ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Το γεγονός ότι αυτές τις μέρες ο διελαύνων κρόνος (19.56 Παρθένου) αγγίζει τον προοδευμένο ήλιο μου (20.00 Παρθένου) τι ρόλο παίζει στην τύχη μου?
Βασιλης Παπαδολιας
06-08-2009, 03:46 PM
Καλή σας ημέρα..
η συγκεκριμένη όψη δεν είναι σίγουρο ότι έχει κάποια επίδραση στην τύχη σας όπως λέτε. Σίγουρα πάντως φέρνει κάποια γεγονότα που σας κάνουν να ξεκαθαρίζετε πράγματα στη ζωή σας, να παίρνετε (θέλετε δε θέλετε ίσως) κάποιες ευθύνες και να αντιμετωπίζετε με πρακτικό τρόπο δυσκολίες της ζωής. Επίσης σας στρέφει και λίγο περισσότερο προς τον εαυτό σας, σε μία προσπάθεια να αξιολογήσετε το πώς και τι έχετε κάνει ως τώρα...
ΤΑΚΜΑΝ
07-08-2009, 01:03 AM
Σας ευχαριστώ πολύ.
astir
09-08-2009, 10:12 AM
Σε αντρικό ωροσκόπιο (ταυτόχρονα):
α) Σύνοδος διελαύνοντος Ουρανού με προοδευμένη Σελήνη.
β) Αντίθεση διελαύνοντος Κρόνου με προοδευμένη Σελήνη.
γ) Σύνοδος διελαύνοντος Κρόνου με προοδευμένη Αφροδίτη.
δ) Αντίθεση διελαύνοντος Ουρανού με προοδευμένη Αφροδίτη.
ε) Τετράγωνο Πλούτωνα ηλιακού τόξου με γενέθλια Αφροδίτη.
στ) Τρίγωνο διελαύνοντος Ουρανού με γενέθλια Αφροδίτη.
ζ) Εξάγωνο διελαύνοντος Κρόνου με γενέθλια Αφροδίτη.
Τι σημαίνει για το άτομο; Δε μοιάζει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι ή σαν μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
sag_femme
11-09-2009, 11:09 AM
Καλημέρα σας!!!
Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Βλέπω από τις διελεύσεις μου ότι σήμερα η διελαύνουσα Σελήνη μου τετραγωνίζει το Δια μου με ακρίβεια (0 ανοχή). Η Σελήνη βρίσκεται τώρα στο 12ο (Δίδυμοι) ενώ ο γενέθλιος Διας στο 10ο (Ιχθείς).
Λόγω του ότι πρώτη φορά βλέπω όψη στο χάρτη μου με 0 ανοχή μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε αυτή την όψη και τι σημαίνει; Τι θα μου φέρει;
Ευχαριστώ!
Μητσάκος
11-09-2009, 12:51 PM
Καλημέρα σας!!!
Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Βλέπω από τις διελεύσεις μου ότι σήμερα η διελαύνουσα Σελήνη μου τετραγωνίζει το Δια μου με ακρίβεια (0 ανοχή). Η Σελήνη βρίσκεται τώρα στο 12ο (Δίδυμοι) ενώ ο γενέθλιος Διας στο 10ο (Ιχθείς).
Λόγω του ότι πρώτη φορά βλέπω όψη στο χάρτη μου με 0 ανοχή μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε αυτή την όψη και τι σημαίνει; Τι θα μου φέρει;
Ευχαριστώ!
Αγαπητή sag_femme, έχε υπόψιν σου ότι η Σελήνη είναι το πιο γρήγορα κινούμενο σώμα από όσα λαμβάνουμε υπόψιν στην αστρολογία, για αυτό και μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα έχει ολοκληρώσει την πορεία της στον ζωδιακό. Φαντάσου ότι η μέση ημερήσια ταχύτητά της είναι 13 μοίρες και 11 λεπτά της μοίρας.
Από το γεγονός αυτό μπορούμε και να καταλάβουμε ότι οι όψεις που κάνει κατά τη διάρκεια της κίνησής της διαρκούν πάρα πολύ λίγο, κάτι ώρες. Πράγμα που κατ' επέκταση σημαίνει ότι αν όχι αδύνατο, μάλλον πολύ δύσκολο είναι να βγάλει μια όψη Σελήνης από μόνη της ένα γεγονός. Περισσότερο μπορεί να έχει σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και όχι με κάποιο απτό γεγονός.
Έτσι κι αλλιώς, για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για γεγονότα που υποδεικνύει μια όψη πρέπει να συμβουλευτούμε και 2-3 άλλα προγνωστικά συστήματα και να μην στηριζόμαστε μόνο σε αυτό των διελεύσεων.
Πέρα από αυτό όμως, τις ώρες που διαρκεί αυτή η όψη, ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην κάνεις διαπραγματεύσεις που να αφορούν επαγγελματικά ή οικονομικά ή οικογενειακά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό το συναίσθημα (διογκωμένο λόγω Δία) να υπερέχει της λογικής :bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
11-09-2009, 12:53 PM
Σε αντρικό ωροσκόπιο (ταυτόχρονα):
α) Σύνοδος διελαύνοντος Ουρανού με προοδευμένη Σελήνη.
β) Αντίθεση διελαύνοντος Κρόνου με προοδευμένη Σελήνη.
γ) Σύνοδος διελαύνοντος Κρόνου με προοδευμένη Αφροδίτη.
δ) Αντίθεση διελαύνοντος Ουρανού με προοδευμένη Αφροδίτη.
ε) Τετράγωνο Πλούτωνα ηλιακού τόξου με γενέθλια Αφροδίτη.
στ) Τρίγωνο διελαύνοντος Ουρανού με γενέθλια Αφροδίτη.
ζ) Εξάγωνο διελαύνοντος Κρόνου με γενέθλια Αφροδίτη.
Τι σημαίνει για το άτομο; Δε μοιάζει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι ή σαν μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
Αγαπητή Astir,
όλες αυτές οι όψεις που αναφέρεις για να ισχύουν πρέπει να έχουν ανοχή μέχρι μια μοίρα. Ας πάρουμε όμως ως δεδομένο ότι ισχύουν όλες.
Αφού η αντίθεση Ουρανού/Κρόνου στα προοδευτικά κάνει όψη και με την Σελήνη και με την Αφροδίτη συμπεραίνω ότι η προοδευμένη Σελήνη βρίσκεται πάνω στην προοδευμένη Αφροδίτη. Αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό. Επίσης παρατηρούμε ενεργοποίηση της Αφροδίτης στο ηλιακό τόξο με το τετράγωνο του Πλούτωνα και από διελεύσεις με το τρίγωνο του Ουρανού και το εξάγωνο του Κρόνου.
Έχουμε δηλαδή ταυτόχρονη ενεργοποίηση της Αφροδίτης στα προοδευτικά, το ηλιακό τόξο και από διελεύσεις. Αν κοιτάξεις, θα υπάρχει κάτι παρόμοιο και στην ηλιακή επιστροφή. Αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν πολύ σημαντικά γεγονότα στη ζωή αυτού του άντρα στον συναισθηματικό τομέα που θα τα βιώσει πολύ έντονα. Επίσης μπορεί ταυτόχρονα να έχει γεγονότα στον οικονομικό τομέα και στους τομείς που κυβερνά η Αφροδίτη στον χάρτη του.
Το πώς θα εξελιχτούν αυτά τα γεγονότα είναι δύσκολο να το πει κανείς χωρίς να γνωρίζει τον γενέθλιο χάρτη του συγκεκριμένου ατόμου αφού οι προβλέψεις γίνονται πάντα με βάση το γενέθλιο.
sag_femme
11-09-2009, 01:09 PM
Αγαπητή sag_femme, έχε υπόψιν σου ότι η Σελήνη είναι το πιο γρήγορα κινούμενο σώμα από όσα λαμβάνουμε υπόψιν στην αστρολογία, για αυτό και μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα έχει ολοκληρώσει την πορεία της στον ζωδιακό. Φαντάσου ότι η μέση ημερήσια ταχύτητά της είναι 13 μοίρες και 11 λεπτά της μοίρας.
Από το γεγονός αυτό μπορούμε και να καταλάβουμε ότι οι όψεις που κάνει κατά τη διάρκεια της κίνησής της διαρκούν πάρα πολύ λίγο, κάτι ώρες. Πράγμα που κατ' επέκταση σημαίνει ότι αν όχι αδύνατο, μάλλον πολύ δύσκολο είναι να βγάλει μια όψη Σελήνης από μόνη της ένα γεγονός. Περισσότερο μπορεί να έχει σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και όχι με κάποιο απτό γεγονός.
Έτσι κι αλλιώς, για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για γεγονότα που υποδεικνύει μια όψη πρέπει να συμβουλευτούμε και 2-3 άλλα προγνωστικά συστήματα και να μην στηριζόμαστε μόνο σε αυτό των διελεύσεων.
Πέρα από αυτό όμως, τις ώρες που διαρκεί αυτή η όψη, ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην κάνεις διαπραγματεύσεις που να αφορούν επαγγελματικά ή οικονομικά ή οικογενειακά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό το συναίσθημα (διογκωμένο λόγω Δία) να υπερέχει της λογικής :bigsmile:
Μητσάκο σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Τότε μάλλον ήταν η απόλυτη σύμπτωση που πέτυχα τη μηδενική ανοχή τη συγκεκριμένη ώρα. Εχεις δίκιο και το έχουμε αναφέρει ξανά ότι η Σελήνη έχει πολύ γρηγορη κίνηση...
Απλά θέλω να τονίσω ξανά ότι λόγω του ότι δεν είμαι εξπέρ στην αστρολογία, μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω πολλά προγνωστικά συστήματα όπως προοδευτικούς χάρτες ή επιστροφή ή ηλικό τόξο, δεν μπορώ να καταλάβω πως ερμηνεύονται ακόμα, οπότε μου είναι και πιο εύκολο να παρακολουθώ τις διελεύσεις αφού μου φαίνονται πιο οικείες. Λάθος μου ίσως αλλά για αρχή δεν είναι και άσχημα! :cheesy:
Σ΄ ευχαριστώ για την εξήγηση και τη βοήθεια!
konstantina318
11-09-2009, 01:39 PM
Τότε μάλλον ήταν η απόλυτη σύμπτωση που πέτυχα τη μηδενική ανοχή τη συγκεκριμένη ώρα. Εχεις δίκιο και το έχουμε αναφέρει ξανά ότι η Σελήνη έχει πολύ γρηγορη κίνηση...
Απλά θέλω να τονίσω ξανά ότι λόγω του ότι δεν είμαι εξπέρ στην αστρολογία, μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω πολλά προγνωστικά συστήματα όπως προοδευτικούς χάρτες ή επιστροφή ή ηλικό τόξο, δεν μπορώ να καταλάβω πως ερμηνεύονται ακόμα, οπότε μου είναι και πιο εύκολο να παρακολουθώ τις διελεύσεις αφού μου φαίνονται πιο οικείες. Λάθος μου ίσως αλλά για αρχή δεν είναι και άσχημα! :cheesy:
Καλημέρα κι απο μένα :bigsmile:
Μιας και εχεις ξεκινήσει να παρακολουθείς τις διελεύσεις,θα σου πώ πως οι πιο σημαντικές είναι απο τον Δία και μετά ,κι αυτό γιατί διαρκούν περισσότερο εξαιτίας της αργής κ πολλές φορές ανάδρομης κινησής τους.Επίσης,εκτός απο τις όψεις που σχηματίζουν οι τράνζιτ πλανήτες με αυτούς του χάρτη σου,θα πρέπει να κοιτάς και απο ποιούς οίκους περνάνε στο ωροσκόπιο σου,για να δείς και τους τομείς που αφορούν,κ στο τέλος τις γενέθλιες όψεις που ενεργοποιούνται απο τις διελεύσεις τους.
Καλή σταδιοδρομία:toung:
Κοραλλία Μόζορα
11-09-2009, 04:52 PM
Καθόλου λάθος και πολύ καλά κάνεις, Sag_femme. Είναι καλό να ξεκινά κανείς από τις διελεύσεις γιατί εκεί βλέπει τι βιώνει πιο άμεσα. Κι αν δεν ξεκινήσεις από κάπου πώς θα αποκτήσεις εμπειρία και θα μάθεις; Είναι σωστά κι αυτά που σου γράφει η Κωνσταντίνα πιο πάνω, αν θέλεις να τα ακολουθήσεις.
astir
11-09-2009, 08:49 PM
Αγαπητή Astir,
όλες αυτές οι όψεις που αναφέρεις για να ισχύουν πρέπει να έχουν ανοχή μέχρι μια μοίρα. Ας πάρουμε όμως ως δεδομένο ότι ισχύουν όλες.
Αφού η αντίθεση Ουρανού/Κρόνου στα προοδευτικά κάνει όψη και με την Σελήνη και με την Αφροδίτη συμπεραίνω ότι η προοδευμένη Σελήνη βρίσκεται πάνω στην προοδευμένη Αφροδίτη. Αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό. Επίσης παρατηρούμε ενεργοποίηση της Αφροδίτης στο ηλιακό τόξο με το τετράγωνο του Πλούτωνα και από διελεύσεις με το τρίγωνο του Ουρανού και το εξάγωνο του Κρόνου.
Έχουμε δηλαδή ταυτόχρονη ενεργοποίηση της Αφροδίτης στα προοδευτικά, το ηλιακό τόξο και από διελεύσεις. Αν κοιτάξεις, θα υπάρχει κάτι παρόμοιο και στην ηλιακή επιστροφή. Αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν πολύ σημαντικά γεγονότα στη ζωή αυτού του άντρα στον συναισθηματικό τομέα που θα τα βιώσει πολύ έντονα. Επίσης μπορεί ταυτόχρονα να έχει γεγονότα στον οικονομικό τομέα και στους τομείς που κυβερνά η Αφροδίτη στον χάρτη του.
Το πώς θα εξελιχτούν αυτά τα γεγονότα είναι δύσκολο να το πει κανείς χωρίς να γνωρίζει τον γενέθλιο χάρτη του συγκεκριμένου ατόμου αφού οι προβλέψεις γίνονται πάντα με βάση το γενέθλιο.
Αγαπητή Κοραλλία,
Σ' ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.
Η προοδευμένη Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει αντίθεση με την προοδευμένη Σελήνη από τους Ιχθείς, εξού και η σύνοδος Κρόνου / Αφροδίτης και Ουρανού / Σελήνης. Πιστεύω ότι βιώθηκαν έντονα συναισθήματα, έχω πολλές ενδείξεις γι΄αυτό. Με εντυπωσιάζει όμως το γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκαν κι ούτε πραγματοποιήθηκαν. Ίσως ο Κρόνος δρα περιοριστικά. Βέβαια το μέλλον άδηλο. Ίσως απαιτείται η ενεργοποίηση κάποιου μεσοδιαστήματος από διελαύνοντα πλανήτη. Οι ανοχές δεν ξεπερνούν τη μία μοίρα. ¶λλωστε αυτό αποτελεί προϋπόθεση στα προοδευτικά ωροσκόπια. Δε γνωρίζω ωροσκόπο και γι΄ αυτό δεν ξέρω ποιους τομείς κυβερνά η Αφροδίτη. Δεδομένου ότι το άτομο δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα (αντιθέτως μάλιστα) θεωρώ ότι οι όψεις είναι συναισθηματικής φύσης.
sag_femme
14-09-2009, 08:17 AM
Καλημέρα κι απο μένα :bigsmile:
Μιας και εχεις ξεκινήσει να παρακολουθείς τις διελεύσεις,θα σου πώ πως οι πιο σημαντικές είναι απο τον Δία και μετά ,κι αυτό γιατί διαρκούν περισσότερο εξαιτίας της αργής κ πολλές φορές ανάδρομης κινησής τους.Επίσης,εκτός απο τις όψεις που σχηματίζουν οι τράνζιτ πλανήτες με αυτούς του χάρτη σου,θα πρέπει να κοιτάς και απο ποιούς οίκους περνάνε στο ωροσκόπιο σου,για να δείς και τους τομείς που αφορούν,κ στο τέλος τις γενέθλιες όψεις που ενεργοποιούνται απο τις διελεύσεις τους.
Καλή σταδιοδρομία:toung:
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (κι εσένα Κοραλλία) και για την ενθάρρυνσή σας!
Απλά το μόνο που δεν κατάλαβα στην απάντηση σου ήταν το τελευταίο δηλ. οι γενέθλιες όψεις που ενεργοποιούνται από τις διελεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω τις όψεις από το γενέθλιο χάρτη μου και όταν δω αντίστοιχη όψη να γίνεται (στους ίδιους οίκους) θα μου δώσει και γεγονότα;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια! :cheesy:
konstantina318
14-09-2009, 11:01 AM
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (κι εσένα Κοραλλία) και για την ενθάρρυνσή σας!
Απλά το μόνο που δεν κατάλαβα στην απάντηση σου ήταν το τελευταίο δηλ. οι γενέθλιες όψεις που ενεργοποιούνται από τις διελεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω τις όψεις από το γενέθλιο χάρτη μου και όταν δω αντίστοιχη όψη να γίνεται (στους ίδιους οίκους) θα μου δώσει και γεγονότα;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια! :cheesy:
Καλημέρα :bigsmile:
Θα σου δώσω ένα πολύ οικείο παράδειγμα
Ας πούμε οτι έχουμε ένα γενέθλιο χάρτη όπου ο Ερμής βρίσκεται στις 4ο του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα απο τις 4ο του Ζυγού.
Όταν περάσει ο διελ.Πλούτωνας στις 4ο του Αιγόκερου,θα σχηματίσει αντίθεση με τον γενέθλιο Ερμή,και τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα .Την ίδια στιγμή θα ενεργοποιηθεί και το γενέθλιο τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.
Στον ίδιο χάρτη ας πούμε οτι έχουμε και τον γενέθλιο Κρόνο στις 9ο του Καρκίνου σε σύνοδο με τον Ερμή.Όταν ο διελ. Κρόνος περάσει (ή μάλλον ξαναπεράσει) στις 4ο του Ζυγού (γιατι πολλές φορές γυρίζει και ανάδρομος:nuts:),θα σχηματίσει σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα και τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή οπότε και πάλι ενεργοποιείτε η γενέθλια όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα.
Και σε γενικές γραμμές.όποιος πλανήτης θα περνάει απο την 4η μοίρα των παρορμητικών,θα ενεργοποιεί με τετράγωνα αυτή την όψη.....λόγου χάρη... ο Ουρανός στην 4η μοίρα του Κριού@
Υ.Γ.κακομελέτα κι έρχεται :wacko:
sag_femme
14-09-2009, 12:42 PM
Καλημέρα :bigsmile:
Θα σου δώσω ένα πολύ οικείο παράδειγμα
Ας πούμε οτι έχουμε ένα γενέθλιο χάρτη όπου ο Ερμής βρίσκεται στις 4ο του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα απο τις 4ο του Ζυγού.
Όταν περάσει ο διελ.Πλούτωνας στις 4ο του Αιγόκερου,θα σχηματίσει αντίθεση με τον γενέθλιο Ερμή,και τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα .Την ίδια στιγμή θα ενεργοποιηθεί και το γενέθλιο τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.
Στον ίδιο χάρτη ας πούμε οτι έχουμε και τον γενέθλιο Κρόνο στις 9ο του Καρκίνου σε σύνοδο με τον Ερμή.Όταν ο διελ. Κρόνος περάσει (ή μάλλον ξαναπεράσει) στις 4ο του Ζυγού (γιατι πολλές φορές γυρίζει και ανάδρομος:nuts:),θα σχηματίσει σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα και τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή οπότε και πάλι ενεργοποιείτε η γενέθλια όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα.
Και σε γενικές γραμμές.όποιος πλανήτης θα περνάει απο την 4η μοίρα των παρορμητικών,θα ενεργοποιεί με τετράγωνα αυτή την όψη.....λόγου χάρη... ο Ουρανός στην 4η μοίρα του Κριού@
Υ.Γ.κακομελέτα κι έρχεται :wacko:
Να καλαλάβω δηλαδή γιατί ήταν λίγο περίπλοκο αυτό που έγραψες (πρωτάρα είμαι τι περιμένεις...). Οι γενέθλιες όψεις ενεργοποιούνται όταν κάποιος από τους εμπλεκόμενους πλανήτες της όψης διελαύνει από την ίδια μοίρα που βρίσκεται στο γενέθλιο; Ανεξάρτητα από το αν η μοίρα δεν είναι στο ζώδιο που βρίσκεται και ο γενέθλιος;
Και κάτι ακόμα. Αν η γενέθλια όψη είναι πχ. τετράγωνο, τότε ο διελαύνων πλανήτης πρέπει να κάνει την ίδια όψη με τους εμπλεκόμενους γενέθλιους πλανήτες ή οποιαδήποτε όψη ενεργοποιεί τη γενέθλια;
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Είναι και ο Ερμής ανάδρομος..... Μην περιμένεις πολλά πράγματα!!!
:bigsmile:
konstantina318
14-09-2009, 01:51 PM
Να καλαλάβω δηλαδή γιατί ήταν λίγο περίπλοκο αυτό που έγραψες (πρωτάρα είμαι τι περιμένεις...). Οι γενέθλιες όψεις ενεργοποιούνται όταν κάποιος από τους εμπλεκόμενους πλανήτες της όψης διελαύνει από την ίδια μοίρα που βρίσκεται στο γενέθλιο; Ανεξάρτητα από το αν η μοίρα δεν είναι στο ζώδιο που βρίσκεται και ο γενέθλιος;
Και κάτι ακόμα. Αν η γενέθλια όψη είναι πχ. τετράγωνο, τότε ο διελαύνων πλανήτης πρέπει να κάνει την ίδια όψη με τους εμπλεκόμενους γενέθλιους πλανήτες ή οποιαδήποτε όψη ενεργοποιεί τη γενέθλια;
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Είναι και ο Ερμής ανάδρομος..... Μην περιμένεις πολλά πράγματα!!!
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι στις διελεύσεις κοιτάζουμε και συνδυάζουμε τα πάντα.
Οταν π.χ. διελαύνει ο Δίας (τύχη και υπερβολή) απο τον 2ο οίκο μας,πριν υποθέσουμε πως θα φέρει οικονομική εύνοια κ.τ.λ. θα πρέπει να κοιτάξουμε τι όψεις σχηματίζει στο χάρτη μας,γιατί μπορεί να σχηματίζει τετράγωνο με Αφροδίτη ή Ποσειδώνα ας πούμε οπότε.. τα λεφτάκια συνήθως πάνε περίπατο....
Επίσης (παράδειγμα 2) ...τι να το κάνω κιουρία μου το πέρασμα του Δία απο τον 10ο οίκο μου ,όταν το Μεσουράνημα μου κάνει τετράγωνα με Ήλιο,Ερμή και Κρόνο?ε?
>>>>>>>>>>
Στο προηγούμενο ποστ,χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί αφορά "σκληρή όψη",δλδ τετράγωνο,και βαρείς πλανήτες,που είναι πολύ σημαντικοί και δύσκολοι γιατί όπως είπαμε παραπάνω έχουν αργή κίνηση και "νιώθεις στο πετσί σου" την παρουσία τους.
Τώρα γι αυτό που με ρωτάς, κι αν κατάλαβα σωστά,δεν είναι απαραίτητο να κάνει μόνο τετράγωνα ο διελαυνων πλανήτης σε μια γενέθλια όψη τετραγώνου για να την ενεργοποιήσει.
Αλλά ακόμα και αν κάνει καλή όψη ,(τρίγωνο :love:για παράδειγμα ),κάποιος τράνζιτ πλανήτης με τον έναν πλανήτη απο τους δυο,υπάρχει η προδιάθεση απο το γενέθλιο τετράγωνο :evil:που θα χαλάσει μέχρι καταστρέψει την αρμονία του τριγώνου..
...Ελπίζω να σε διαφώτισα γιατί δεν έχεις μόνο εσύ Ερμή ανάδρομο:bigsmile:
sag_femme
14-09-2009, 02:17 PM
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι στις διελεύσεις κοιτάζουμε και συνδυάζουμε τα πάντα.
Οταν π.χ. διελαύνει ο Δίας (τύχη και υπερβολή) απο τον 2ο οίκο μας,πριν υποθέσουμε πως θα φέρει οικονομική εύνοια κ.τ.λ. θα πρέπει να κοιτάξουμε τι όψεις σχηματίζει στο χάρτη μας,γιατί μπορεί να σχηματίζει τετράγωνο με Αφροδίτη ή Ποσειδώνα ας πούμε οπότε.. τα λεφτάκια συνήθως πάνε περίπατο....
Επίσης (παράδειγμα 2) ...τι να το κάνω κιουρία μου το πέρασμα του Δία απο τον 10ο οίκο μου ,όταν το Μεσουράνημα μου κάνει τετράγωνα με Ήλιο,Ερμή και Κρόνο?ε?
>>>>>>>>>>
Στο προηγούμενο ποστ,χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί αφορά "σκληρή όψη",δλδ τετράγωνο,και βαρείς πλανήτες,που είναι πολύ σημαντικοί και δύσκολοι γιατί όπως είπαμε παραπάνω έχουν αργή κίνηση και "νιώθεις στο πετσί σου" την παρουσία τους.
Τώρα γι αυτό που με ρωτάς, κι αν κατάλαβα σωστά,δεν είναι απαραίτητο να κάνει μόνο τετράγωνα ο διελαυνων πλανήτης σε μια γενέθλια όψη τετραγώνου για να την ενεργοποιήσει.
Αλλά ακόμα και αν κάνει καλή όψη ,(τρίγωνο :love:για παράδειγμα ),κάποιος τράνζιτ πλανήτης με τον έναν πλανήτη απο τους δυο,υπάρχει η προδιάθεση απο το γενέθλιο τετράγωνο :evil:που θα χαλάσει μέχρι καταστρέψει την αρμονία του τριγώνου..
...Ελπίζω να σε διαφώτισα γιατί δεν έχεις μόνο εσύ Ερμή ανάδρομο:bigsmile:
Είσαι άψογη! Τώρα το κατάλαβα γιατί (ευτυχώς!!!!) έπιασες τι ακριβώς ήθελα να ρωτήσω! Μεγάλο επίτευγμα και με ανάδρομο Ερμή...
Θα σε έχω από κοντά αφού απ ότι φαίνεται μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις τις δικές μου απορίες!!! :bigsmile::bigsmile:
Ευχαριστώ και πάλι!!!
konstantina318
14-09-2009, 03:08 PM
Θα σε έχω από κοντά αφού απ ότι φαίνεται μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις τις δικές μου απορίες!!! :bigsmile::bigsmile:
Ευχαριστώ και πάλι!!![/QUOTE]
Τι....έχεις κι εσύ καμένο Ερμή?:bigsmile:
Μήπως είναι και στον 12ο?
Να σαι καλά@
Κοραλλία Μόζορα
14-09-2009, 05:46 PM
Αγαπητή Κοραλλία,
Σ' ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.
Η προοδευμένη Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει αντίθεση με την προοδευμένη Σελήνη από τους Ιχθείς, εξού και η σύνοδος Κρόνου / Αφροδίτης και Ουρανού / Σελήνης. Πιστεύω ότι βιώθηκαν έντονα συναισθήματα, έχω πολλές ενδείξεις γι΄αυτό. Με εντυπωσιάζει όμως το γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκαν κι ούτε πραγματοποιήθηκαν. Ίσως ο Κρόνος δρα περιοριστικά. Βέβαια το μέλλον άδηλο. Ίσως απαιτείται η ενεργοποίηση κάποιου μεσοδιαστήματος από διελαύνοντα πλανήτη. Οι ανοχές δεν ξεπερνούν τη μία μοίρα. ¶λλωστε αυτό αποτελεί προϋπόθεση στα προοδευτικά ωροσκόπια. Δε γνωρίζω ωροσκόπο και γι΄ αυτό δεν ξέρω ποιους τομείς κυβερνά η Αφροδίτη. Δεδομένου ότι το άτομο δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα (αντιθέτως μάλιστα) θεωρώ ότι οι όψεις είναι συναισθηματικής φύσης.
Αγαπητή μου Astir,
αν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο τότε δεν μπορείς να γνωρίζεις και την ακριβή θέση της Σελήνης κι αυτό αλλάζει κάποια δεδομένα απ' αυτά που σου είπα, αφού δεν ξέρουμε αν θα γίνει και πότε ή αν έγινε ήδη η αντίθεση προοδευμένης Σελήνης και προοδευμένης Αφροδίτης. Αυτό αλλάζει, ανάμεσα στα άλλα, και τον χρονικό προσδιορισμό των γεγονότων.
astir
14-09-2009, 06:37 PM
Αγαπητή μου Astir,
αν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο τότε δεν μπορείς να γνωρίζεις και την ακριβή θέση της Σελήνης κι αυτό αλλάζει κάποια δεδομένα απ' αυτά που σου είπα, αφού δεν ξέρουμε αν θα γίνει και πότε ή αν έγινε ήδη η αντίθεση προοδευμένης Σελήνης και προοδευμένης Αφροδίτης. Αυτό αλλάζει, ανάμεσα στα άλλα, και τον χρονικό προσδιορισμό των γεγονότων.
Αγαπητή Κοραλλία,
Έχεις δίκιο ότι είναι άγνωστη η ακριβής μοίρα στην οποία βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη του. Καταχρηστικά, και με δεδομένο ότι η σύνοδος Σελήνης / ¶ρη που σχηματίζεται γύρω στο μεσημέρι της γενέθλιας μέρας στο ζώδιο του Ταύρου είναι δείκτης της επαγγελματικής του δραστηριότητας, έλαβα ως ώρα γέννησης την 12 και κάτι μεσημβρινή. Πάντως, κατά τη γενέθλια μέρα η Σελήνη δεν αλλάζει ζώδιο. Και αφού η προοδευμένη Σελήνη μένει περίπου δύο χρόνια σε κάθε ζώδιο, ο ακριβής χρονικός προσδιορισμός των γεγονότων είναι αδύνατος. Βέβαια, αν η υπόθεσή μου είναι λανθασμένη, τότε η δυναμική των όψεων που περιγράφω αμβλύνεται καθώς ακυρώνεται η παράμετρος της ταυτοχρονίας.
Σε τελική ανάλυση, ίσως ο διελαύνων Ποσειδώνας με το Δία στην ακμή του 5ου οίκου μου, παίζει επεκτατικά και φαντασιωτικά παιχνίδια με το νου μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
sag_femme
15-09-2009, 12:29 PM
Τι....έχεις κι εσύ καμένο Ερμή?:bigsmile:
Μήπως είναι και στον 12ο?
Να σαι καλά@[/QUOTE]
Μπα... ευτυχώς (;) έχω ορθόδρομο Ερμή στο Σκορπιό και στον 5ο... Αν και αν ήταν... καμένος, μια χαρά θα εικοινωνούσα αυτό το διάστημα!!!
Τα λέμε!
mania16
20-09-2009, 09:01 AM
Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το πως ερμηνευετε η διελευση Πλουτωνα τετραγωνο με γενεθλιο Πλουτωνα (Ζυγος 8 ος οικος)???
Επηρεαζει και τον Ωροσκοπο στον Αιγοκερω 21 μοιρες η δεν τον" πιανει" ακομα???
Δημήτρης_Σ
20-09-2009, 09:38 AM
Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το πως ερμηνευετε η διελευση Πλουτωνα τετραγωνο με γενεθλιο Πλουτωνα (Ζυγος 8 ος οικος)???
Επηρεαζει και τον Ωροσκοπο στον Αιγοκερω 21 μοιρες η δεν τον" πιανει" ακομα???
Αυτή είναι μια εποχή μακράς δοκιμασίας, πιστεύω κυρίως ψυχολογικής, ειδικά για όσους ανθρώπους ο γενέθλιος Πλούτωνας σχηματίζει σκληρές όψεις με Σελήνη, 'Ηλιο. 'Ολη η γενιά αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα πάσης φύσεως εδώ και πολύ καιρό και καλείται να κοιτάξει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Συνήθως αυτές οι φάσεις στη ζωή μας απαιτούν τεράστια ψυχική δύναμη για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα, αλλά πάντα στο τέλος υπάρχει φως, το φως εκείνο της βαθειάς επίγνωσης του εαυτού μας, πολλές φορές και των άλλων. Θα πετάξουμε πολλά πράγματα από το παρελθόν μας στα σκουπίδια, θα "κάψουμε σαβούρα" που δεν είναι πλέον χρήσιμη, θα κουραστούμε, αλλά στο τέλος υπάρχει η αναγέννηση. Είναι αυτό που λέμε "Οτι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".
mania16
20-09-2009, 12:44 PM
Δημητρη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μπορω σε παρακαλω να ρωτησω ακομα κατι?
Ποσο καιρο κρατα αυτο , (ανοχη διελευσης 1 μοιρα?) και αν επηρεαζει η οψη ακριβειας στον γενεθλιο χαρτη Πλουτωνας τετραγωνο Κρονος (γιατι μιλησες μονο για οψεις Σεληνης και Ηλιου). Η δοκιμασια αφορα θεματα μονο 8ου οικου?
Σε ευχαριστω και παλι
Δημήτρης_Σ
20-09-2009, 03:20 PM
Δημητρη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μπορω σε παρακαλω να ρωτησω ακομα κατι?
Ποσο καιρο κρατα αυτο , (ανοχη διελευσης 1 μοιρα?) και αν επηρεαζει η οψη ακριβειας στον γενεθλιο χαρτη Πλουτωνας τετραγωνο Κρονος (γιατι μιλησες μονο για οψεις Σεληνης και Ηλιου). Η δοκιμασια αφορα θεματα μονο 8ου οικου?
Σε ευχαριστω και παλι
Δίνω τυπικά 1 μοίρα. Θα επηρρεαστούν θέματα 8ου οίκου σίγουρα, η όψη Κρόνου/Πλούτωνα φυσικά θα ενεργοποιηθεί, αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι τόσο τραγικό ή δύσκολο αν δεν επηρρεάζει 'Ηλιο ή Σελήνη. Από την άλλη κυβερνήτες και άλλες όψεις πρέπει να ληφθούν υπόψην να προσδιορίσουμε τί ακριβώς "κινδυνεύει", γιατί σίγουρα κάποια πράγματα κινδυνεύουν σοβαρά με μια τέτοια διέλευση (την θεωρώ ακόμα πιο σκληρή από οποιαδήποτε διέλευση Ποσειδώνα γιατί εδώ δεν έχεις ούτε τη δυνατότητα της φυγής ή του κουκουλώματος). Η αίσθηση ασφάλειας συνήθως κλονίζεται γιατί ξεριζώνονται πολλά πράγματα που ήταν οικεία στο παρελθόν και βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. 'Οσα για τα του 8ου τα γνωστά, δηλ.οικονομικά με/από το σύντροφο, ψυχολογικές αναστατώσεις, απώλειες έμψυχες ή υλικές κ.α. Χωρίς να δει κανείς συνολικά τα χάρτη βέβαια, λίγα μπορεί να πει οπότε μην πανικοβάλεσαι.
atrium
24-09-2009, 01:44 PM
Καλησπέρα σε όλους! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Διελάυνων Κρόνος σε σύνοδο με την γεννέθλια Σελήνη ( στο τέλος του πρώτου οίκου - σελήνη ωροσκόπος στην παρθένο) θα μπορούσε να συνδεθεί με κρίση μελαγχολίας??? έστω κι αν φαινομενικά είναι όλα καλά? Να προσθέσω ότι η σελήνη είναι σε συζυγία με τον Πλούτωνα που βρίσκετι στην ακμή του δεύτερου στον ζυγό.
Χίλια ευχαριστώ:worried:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-09-2009, 02:21 PM
ο διελαυνων κρονος την αλλη εβδομαδα πιανει την 27η μοιρα 11οςπαρθενος και με τετραγωνιζει
εχω τον Αρη μου στην 27 μοιρα τοξοτη 3ος
τι γινετε ρε παιδια:nuts:
καμια γνωμη:bigsmile:
κουκι
Μητσάκος
24-09-2009, 03:20 PM
ο διελαυνων κρονος την αλλη εβδομαδα πιανει την 27η μοιρα 11οςπαρθενος και με τετραγωνιζει
εχω τον Αρη μου στην 27 μοιρα τοξοτη 3ος
τι γινετε ρε παιδια:nuts:
καμια γνωμη:bigsmile:
κουκι
Σου μεταφέρω αυτά:
"Μια δύσκολη περίοδος για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας τώρα. Τα γεγονότα μοιάζουν να μπλοκάρουν τα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν εξαιτίας μιας όχι και τόσο πετυχημένης συμφωνίας. Πολλά πράγματα φαίνεται πως θα εξαρτηθούν και από άλλους αυτή τη στιγμή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βγείτε λιγότερο ζημιωμένοι. Αποφύγετε τώρα τις οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς και φίλους."
Η όψη ισχύει από 22/09 έως και 6/10ου
Με 11ο-3ο θα παίξει ζήτημα επικοινωνίας με φίλους-κοινωνικό περιβάλλον, ίσως και κάποιο ξεκαθάρισμα σε αυτές τις σχέσεις και μπλοκάρισμα σε σχέδια και μακρόπνοους στόχους.:bigsmile:
atrium
24-09-2009, 03:30 PM
Κανένας??? Σνιφ
Κοραλλία Μόζορα
24-09-2009, 04:53 PM
Καλησπέρα σε όλους! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Διελάυνων Κρόνος σε σύνοδο με την γεννέθλια Σελήνη ( στο τέλος του πρώτου οίκου - σελήνη ωροσκόπος στην παρθένο) θα μπορούσε να συνδεθεί με κρίση μελαγχολίας??? έστω κι αν φαινομενικά είναι όλα καλά? Να προσθέσω ότι η σελήνη είναι σε συζυγία με τον Πλούτωνα που βρίσκετι στην ακμή του δεύτερου στον ζυγό.
Χίλια ευχαριστώ:worried:
Αγαπητή μου atrium,
η σύνοδος Σελήνης/Πλούτωνα στο γενέθλιο δίνει ήδη μια προδιάθεση προς την μελαγχολία επειδή τα άτομα αυτά έχουν την τάση να βλέπουν περισσότερο την δύσκολη και πιο αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Ένας τράνζιτ Κρόνος πάνω σ΄αυτή την σύνοδο μπορεί να το εντείνει αυτό και να το βγάλει στην επιφάνεια. Αυτή η μελαγχολία μπορεί να κρατήσει αρκετό διάστημα επειδή ο Κρόνος θα πάει στον Ζυγό και θα γυρίσει ανάδρομος, άρα θα πιάσει τρεις φορές αυτή την σύνοδό σου.
Να προσπαθήσεις να σκέφτεσαι αισιόδοξα και να βρίσκεις την θετική πλευρά των πραγμάτων σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Να προσπαθήσεις να παραμείνεις ψυχικά συνδεδεμένη με το περιβάλλον σου και να μην απομονωθείς γιατί αυτό θα σου εντείνει την αίσθηση της μοναξιάς και της μελαγχολίας. Επίσης, να καλλιεργήσεις περισσότερο την αίσθηση της ασφάλειας μέσα στις στενές συναισθηματικές σου σχέσεις.
atrium
24-09-2009, 05:29 PM
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Πράγματι, είναι πολύ δύσκολη εποχή. Προσπαθώ να κάνω όλα αυτά που περιγράφετε, αλλά του κάκου.............. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Το μοναδικό καταφύγιο μέχρι στιγμής είναι η τέχνη. Πάντως, ευχαριστώ για τις συμβουλές.
pouck
15-10-2009, 03:10 PM
δε μπηκε ΚΑΝΕΙΣ στον κοπο να μου γραψει καποια πραγματα για την ερωτηση που ανεβασα,
αλλα νταξει.. δεν πειραζει... no hard feelings..
ετσι κι αλλιως οτι ηταν να παθω, τό'παθα!!
θα ηθελα να ρωτησω ομως κατι αλλο..
μπηκα στο ποστ του ''Eq Asc''
αλλα δε μπορεσα να βρω τροπο να ρωτησω εκει
και θα το τολμησω εδω..
μπορειτε σας παρακαλω να μου υπολογισετε τον δικο μου eq asc???
16/3/75 Αρτα 17.50
ευχαριστω..
Μητσάκος
15-10-2009, 03:19 PM
δε μπηκε ΚΑΝΕΙΣ στον κοπο να μου γραψει καποια πραγματα για την ερωτηση που ανεβασα,
αλλα νταξει.. δεν πειραζει... no hard feelings..
ετσι κι αλλιως οτι ηταν να παθω, τό'παθα!!
θα ηθελα να ρωτησω ομως κατι αλλο..
μπηκα στο ποστ του ''Eq Asc''
αλλα δε μπορεσα να βρω τροπο να ρωτησω εκει
και θα το τολμησω εδω..
μπορειτε σας παρακαλω να μου υπολογισετε τον δικο μου eq asc???
16/3/75 Αρτα 17.50
ευχαριστω..
Βρίσκεται στην 11η μοίρα της Παρθένου.
κρασακι
07-11-2009, 10:27 PM
Ο διελαύνων ¶ρης είναι στον Λέοντα όπου και θα παραμείνει για μήνες εκεί...
Τι είναι αυτό που μου καθορίζει το πόσες φορές θα γυρίσει ανάδρομος ένας πλανήτης και μέχρι ποια μοίρα θα φτάσει η ανάδρομη κίνησή του, μέχρι να ξεκινήσει και πάλι την ορθόδρομη πορεία του? Ρωτώ μιας και ο ¶ρης θα γυρίσει ανάδρομος πάνω απο μια φορά στη θέση αυτή και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει τον λόγο.
Επίσης ο ¶ρης απο τον Λέοντα βρίσκεται σε αντίθεση με τον γενέθλιο 6ο οίκο μου, κάτι που υποθέτω ευαισθητοποιεί τον τομέα υγείας και εργασίας. Το θέμα μου είναι ότι η όψη αυτή θα γίνει ακριβείας κάμποσες φορές μέσα στους επόμενους μήνες και απορώ απλώς για το τι μπορεί να φέρει.
Υπάρχει λόγος να λάβω υπ' όψιν συνδυαστικά οτι ο κυβερνήτης του 6ου μου, ο Ουρανός, είναι τώρα σε σύνοδο με τον ¶ρη μου? Μήπως οι όψεις αυτές μου ενεργοποιούν ξανά γενέθλιες όψεις του ¶ρη?
Καμιά γνώμη?
Aries&Libra
07-11-2009, 11:01 PM
Αυτή είναι μια εποχή μακράς δοκιμασίας, πιστεύω κυρίως ψυχολογικής, ειδικά για όσους ανθρώπους ο γενέθλιος Πλούτωνας σχηματίζει σκληρές όψεις με Σελήνη, 'Ηλιο. 'Ολη η γενιά αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα πάσης φύσεως εδώ και πολύ καιρό και καλείται να κοιτάξει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Συνήθως αυτές οι φάσεις στη ζωή μας απαιτούν τεράστια ψυχική δύναμη για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα, αλλά πάντα στο τέλος υπάρχει φως, το φως εκείνο της βαθειάς επίγνωσης του εαυτού μας, πολλές φορές και των άλλων. Θα πετάξουμε πολλά πράγματα από το παρελθόν μας στα σκουπίδια, θα "κάψουμε σαβούρα" που δεν είναι πλέον χρήσιμη, θα κουραστούμε, αλλά στο τέλος υπάρχει η αναγέννηση. Είναι αυτό που λέμε "Οτι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".
Είναι επακριβώς όπως τα λέτε. Ο άντρας μου έχει σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στην 29ο50' της Παρθένου. Αυτά που είδα να περνάει με τρόμαξαν. Απορώ πως άντεξε και δεν αυτοκτόνησε. Αλλά στο τέλος μου είπε την ίδια φράση: "ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"...και όντως έτσι έγινε!!!
Δημήτρης_Σ
08-11-2009, 10:31 AM
Είναι επακριβώς όπως τα λέτε. Ο άντρας μου έχει σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στην 29ο50' της Παρθένου. Αυτά που είδα να περνάει με τρόμαξαν. Απορώ πως άντεξε και δεν αυτοκτόνησε. Αλλά στο τέλος μου είπε την ίδια φράση: "ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"...και όντως έτσι έγινε!!!
Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκτός από τον Πλούτωνα που σε "σκοτώνει" για να σε ξαναγεννήσει από τις στάχτες σου. Μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του Σκορπιού. Το άτομο δεν παραδίδεται σε κανέναν αλλά δίνεται όσο κανένας άλλος στις καταστάσεις και στους ανθρώπους, αυτή είναι η λεπτή διαφορά. 'Ετσι μπορεί να δεις έναν φαινομενικά ήρεμο άνθρωπο,χαμηλών τόνωννα γίνεται "σκυλί" ξαφνικά και να μεταμορφώνεται σε πολεμιστή για να πετύχει ή να διατηρήσει κάτι. Αυτό το δώσιμο όμως είναι πολλές φορές επικίνδυνο γιατί γίνεται υπερβολικό, και παρατηρείται σε εποχές που ο Πλούτωνας κάνει περάσματα ή γωνίες με σημαντικούς πλανήτες. Σε γωνία με την Αφροδίτη θα μπορούσε να είναι ένας μοιραίος έρωτας, σε τετράγωνο ίσως να μην πρέπει να δωθεί τόσο ανεπιφύλακτα στον άλλον, όμως νοιώθει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί, γιατί ενώ μεν αντιστέκεται στους άλλους μέχρις εσχάτων, στα πάθη του και στις ενδόμυχες επιθυμίες του δύσκολα μπορεί να αντισταθεί. Το κλειδί λοιπόν σε τέτοιου είδους σχέσεις είναι η έγκαιρη συνειδητοποίηση των ορίων. Η μεγάλη δυσκολία με τον Πλούτωνα είναι ότι δεν κατανοεί τη ρίζα του κακού έγκαιρα, και αυτή η ρίζα είναι ο ίδιος του ο εαυτός, εκτός βέβαια από τις εποχές που υπάρχουν αμοιβαίες όψεις εξωτερικών πλανητών με τον Πλούτωνα, που μπορεί τα πράγματα να τα ελέγχουν δυνάμεις τελείως ανεξέλεγκτες, όπως μαζικές αναστατώσεις, οικονομικές υφέσεις, πολιτικές κρίσεις κλπ.
WHITE.HORSE
18-11-2009, 01:37 PM
Καλημέρα !
θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διέλευση του κρόνου από τον γεννέθλιο μας κρόνο σε όψη 6γώνου .. είναι βοηθητική ??
έχω κρόνο στον λεωνR οικο 11ο
ευχαριστω
leoma
18-11-2009, 01:44 PM
Καλημέρα !
θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διέλευση του κρόνου από τον γεννέθλιο μας κρόνο σε όψη 6γώνου .. είναι βοηθητική ??
έχω κρόνο στον λεωνR οικο 11ο
ευχαριστω
Συνήθως τέτοιες όψεις στις διελεύσεις περνούν απαρατήρητες, αλλά και πάλι είναι σημαντικό να υπάρχει μια γενική εικόνα.
WHITE.HORSE
18-11-2009, 01:55 PM
Συνήθως τέτοιες όψεις στις διελεύσεις περνούν απαρατήρητες, αλλά και πάλι είναι σημαντικό να υπάρχει μια γενική εικόνα.
Eυχαριστώ πάρα πολύ :love:
μόλις έφυγε ο κρόνος από τον πρώτο μου οίκο .. με πολλά ζόρια κ βλέποντας αυτήν την όψη ... είπα μέσα μου ΄"όχι πάλι .. τι θα γίνει"
βέβαια αυτή είναι η σκέψη μιας ερασιτέχνισσας στην αστρολογία!
φιλικά
white.horse
TheSun
14-12-2009, 12:36 PM
Θέλω να ρωτήσω με σειρά μου: Διευλεύσεις:
1. Σύμφωνα με τον ωροσκόπο (Παρθένος) ο διελαύνων Κρόνος για διόμυσι περίπου χρόνια βρισκόταν στον 1ο Οίκο και επηρέαζε όσα αφορούν τα του πρώτου 1ου (νέα ξεκινήματα, κτλ.)!
Με βάση το ηλιακό μας ζώδιο (Λέων) η διεύλευση του Κρόνου επηρέαζε τον 2ο οίκο και ότι αντιπροσωπεύει αυτός ο οίκος.(υλική και συναισθηματική ασφάλεια, αξίες κτλ)
Αυτό σημαίνει ότι για άλλα 2,5 χρόνια τώρα που πέρασε ο Κρόνος στο Ζυγό με ωροσκόπο Παρθένο θα επηρεάσει πάλι τα οικονομικά κτλ.;;;;;; Ισχύει κάτι τέτοιο;;;;; :amazed:
2. Με μία Αφροδίτη και μάλιστα στον δεύτερο οίκο (εγώ είμαι) στις πρώτες μοίρες δεν θυμάμαι ακριβώς θα πρέπει να το δώ, μπορούμε να πούμε ότι: η διεύλευση του Κρόνου που θα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη θα επηρεάσει θέματα που αφορούν λεφτά αλλά και συναισθηματική ασφάλεια;; (Σοβαρότητα και περιορισμός ως προς τις σχέσεις και ο τρόπος που πραγματοποιούνται);;;;:blink: Ακόμα και μαθήματα "Κρόνια" αν δεν έχει κινηθεί σωστά το άτομο ως προς την δέσμευση, υπευθύνοτητα που ζητάει ο Κρόνος;;;;:(
3. Επίσης ο Διελαύνων Κρόνος θα κάνει σύνοδο και με τον Ουρανό!! Εδώ τι γίνετε;;; Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σύνοδος θα περιορίσει το άτομο (δηλαδή εμένα) ως προς τον τρόπο που θα χειρίζεται τις καταστάσεις;; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο Κρόνος εδώ να περιορίζει την Επαναστατικότητα του Ουρανού;;;; και να μην κινείται με εκρηκτικές τάσεις;;;;;; χωρίς βεβιασμένες κινήσεις;;;;
ευχαριστώ
island
18-12-2009, 12:45 AM
καλο βραδυ σ ολους! διαβασα καπου στο site για την επιστροφη του ουρανου στη γενεθλια θεση - τα χρυσα μας χρονια- παρατηρησα λοιπον πως ο προοδευτικος ουρανος κανει συνοδο με τον γενεθλιο στον 10 ο οικο(εκει ειναι ο γενεθλιος και μαλιστα αναδρομος) οι οψεις που κανει ο γενεθλιος ειναιαντιθεση με σεληνη, τριγωνο με αρη, εξαγωνο με ποσειδωνα, συνοδο με πλουτωνα, αντιθεση με χειρων, τριγωνο με λιλιθ, εξαγωνο με ωροσκοπο. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ήμουν πραγματικα ευγνωμων.
ευχαριστω εκ των προτερων
Η απορία ποια ακριβώς είναι;
Αυτή η σύνοδος του προοδευτικού Ουρανού με τον γενέθλιο μπορείτε να δείτε πόσα χρόνια κρατάει; Πόσο νομίζετε ότι θα προχωρήσουν από τον Κρόνο και μετά οι πλανήτες μέχρι τα 100 σας χρόνια;
Βάλτε μερικές ημερομηνίες στο πρόγραμμα μετά 30 ή και 40 χρόνια.
Όσον αφορά την επιστροφή του Ουρανού στην γενέθλια θέση του δεν έχει σχέση με την προοδευτική τροχιά.
καλο βραδυ σ ολους! διαβασα καπου στο site για την επιστροφη του ουρανου στη γενεθλια θεση - τα χρυσα μας χρονια- παρατηρησα λοιπον πως ο προοδευτικος ουρανος κανει συνοδο με τον γενεθλιο στον 10 ο οικο(εκει ειναι ο γενεθλιος και μαλιστα αναδρομος) οι οψεις που κανει ο γενεθλιος ειναιαντιθεση με σεληνη, τριγωνο με αρη, εξαγωνο με ποσειδωνα, συνοδο με πλουτωνα, αντιθεση με χειρων, τριγωνο με λιλιθ, εξαγωνο με ωροσκοπο. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ήμουν πραγματικα ευγνωμων.
ευχαριστω εκ των προτερων
island
18-12-2009, 11:18 PM
[QUOTE=ScP;92636]Η απορία ποια ακριβώς είναι;
Αυτή η σύνοδος του προοδευτικού Ουρανού με τον γενέθλιο μπορείτε να δείτε πόσα χρόνια κρατάει; Πόσο νομίζετε ότι θα προχωρήσουν από τον Κρόνο και μετά οι πλανήτες μέχρι τα 100 σας χρόνια;
Βάλτε μερικές ημερομηνίες στο πρόγραμμα μετά 30 ή και 40 χρόνια.
Όσον αφορά την επιστροφή του Ουρανού στην γενέθλια θέση του δεν έχει σχέση με την προοδευτική τροχιά.[/QU
στο αρθρο που διαβασα σχετικα με την επιστροφη του ουρανου λεει οτι αυτο συμβαινει μια φορα στη ζωη μας και αναλογα σε ποιον οικο γινεται η συνοδος του προδευτικου με τον γενεθλιο αυτον τον τομεα θα επηρεασει. βοηθητικα εδωσα και τις οψεις του γενεθλιου για να δειτε πως επηρεαζει τον χαρτη μου. Εγώ λοιπον κοιταξα τον προοδευτικο και βλεπω συνοδο προοδευτικου με γενεθλιο ουρανο. σημαινει κατι κι αν ναι τι; γιατι αισθανομαι αλλαγες τριγυρω απλα δεν μπορω να τις προσδιορισω! για καλο, για κακο μακρια απο δω, τι τελως παντων;
Το άρθρο αναφέρει την διέλευση του Ουρανού στην γενέθλια θέση η οποία δεν έχει ίδια τροχιά με αυτή των προόδων. Είναι δυο διαφορετικά συστήματα. Αυτό ξεκαθαρίστε το στο μυαλό σας.
Η μεν διέλευση θα σας συμβεί περίπου στα 85 -γερή νάστε- και η μεν προοδευτική σύνοδος του Ουρανού με τον γενέθλιο θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη ζωή. 4 με 4,5 μοίρες θα προχωρήσει ο Προοδευτικός Ουρανός σας από την γενέθλια θέση του μέχρι τα 100 έτη σας περίπου.
Στο προοδευτικό ωροσκόπιο υπό προϋποθέσεις (σε σχέση πάντα με τον γενέθλιο) ελέγχουμε και τον Δία αλλά συνήθως τους πλανήτες μέχρι τον ¶ρη.
Για τις αλλαγές που αισθάνεστε θα μπορούσαμε να έχουμε μια άποψη εάν είχαμε το χάρτη σας και μας περιγράφατε το είδος των αλλαγών.
TheSun
19-12-2009, 10:23 AM
Καλημέρα!! Επειδή δεν πήρα απάντηση στο παραπάνω θέμα μου ας πάω σε μία άλλη απορία όσον αφορά τις διελεύσεις!!:bigsmile: και ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος (Διελεύσεις):blink:προσπαθώ να μάθω τον τρόπο ακόμα.....
Λοιπόν: διαβάζω πολλές φορές ότι όταν αγγίζουν ή βρίσκονται οι πλανήτες στις ακμές των οίκων είναι πολύ σημαντικό. (είτε από διέλευση, είτε επιστροφής κτλ) Παρατηρώ ότι: σύμφωνα με τις διελεύσεις και συγκρίνοντας τον γενέθλιο, ο Διελαύνων Δίας σε λίγο θα βρίσκεται ακριβώς στην ακμή του του 7ου γενέθλιου οίκου (στους Ιχθύς). Επίσης από πίσω ακολουθεί και ένας Διελαύνων Ποσειδώνας πολύ κοντά με το Δία. Όλα αυτά με βάση τον γενέθλιο στο 7ο οίκο (ιχθύς).
Μπορεί να με διευκολύνει κάποιος και να μου εξηγήσει τι γίνετε;; Θα παραθέσω τη δική μου σκέψη (ως αρχάρια) αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Ο διελ. Διάς (υπερβολή) και διελ Ποσειδώνας (ουτοπία- εξαπάτηση) στον 7ο οίκο των σχέσεων και της συνεργασιών μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο θα πρέπει να προσέχει αρκετά καθώς μπορεί να ζει σε μια ουτοπιστική κατάσταση και όχι πραγματική;; θα πρέπει να προσέχει να μην εξιδανικεύσει ανθρώπους και άτομα;;; Που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες να μην και τόσο βάσιμε - αληθινές;;Επειδή υπάρχει ένας Ποσειδώνα και ένας Διας να μην μπορεί το άτομο να δει σωστά και η πραγματικότητα να είναι άλλη;:blink:
Βέβαια ξέρω ότι παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο - πλανήτες - γωνίες που συμμετέχουν και μπορούν να αλλάξουν τις τάσεις
ευχαριστώ
Fotini Christodoulou
19-12-2009, 05:11 PM
Ο διελ. Διάς (υπερβολή) και διελ Ποσειδώνας (ουτοπία- εξαπάτηση) στον 7ο οίκο των σχέσεων και της συνεργασιών μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο θα πρέπει να προσέχει αρκετά καθώς μπορεί να ζει σε μια ουτοπιστική κατάσταση και όχι πραγματική;; θα πρέπει να προσέχει να μην εξιδανικεύσει ανθρώπους και άτομα;;; Που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες να μην και τόσο βάσιμε - αληθινές;;Επειδή υπάρχει ένας Ποσειδώνα και ένας Διας να μην μπορεί το άτομο να δει σωστά και η πραγματικότητα να είναι άλλη;:blink:
Βέβαια ξέρω ότι παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο - πλανήτες - γωνίες που συμμετέχουν και μπορούν να αλλάξουν τις τάσεις
ευχαριστώ
Αγαπητή the sun,
Οι πλανήτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τα θέματα των οίκων με τις διελεύσεις τους αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να κοιτάξετε τις όψεις που σχηματίσουν.
Όταν ενας διελαύνων πλανήτης βρεθεί πάνω στην ακμή 7ου σημαίνει αυτομάτως ότι θα κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο σας. Ο Δίας εκτός απο υπερβολές και υπεραισιοδοξία σημαίνει και ευκαιρίες επέκτασης, τύχη. Ειναι λοιπόν πολύ πιθανόν εκτός της ίσως υπερβολής στον τρόπο που θα προβάλλεστε στις σχέσεις και συνεργασίες σας να σας παρουσιαστούν και πολλές ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Αν αυτά συνδυαστούν και με τον Ποσειδώνα, θα έλεγα πως θα παρουσιάζετε ίσως έναν ιδανικό εαυτό στους άλλους ή απο την άλλη μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εξαπατήσετε τους άλλους ή να μην βλέπετε τους άλλους όπως πραγματικά θα είναι αλλά να τους μυθοποιήσετε.
Σημαντικό ωστόσο θα είναι να δείτε αν αυτοί οι πλανήτες θα σχηματίζουν και όψεις με τους πλανήτες του γενέθλιου χάρτη σας. Εκεί θα φανεί καλύτερα, απο που θα προέλθουν αυτές οι γνωριμίες, αλλά και οι τυχόν αδυναμίες σας στα θέματα που θα κυβερνούν, ώστε να διαχειριστείτε το πέρασμα τους απο τον οίκο σας αυτό με τον καλύτερο τρόπο.
Αν μελετήσετε τα αρθρα που αναφέρονται στους πλανήτες θα διαπιστώσετε ότι όλοι εχουν τα θετικά τους σημεία όπως και όταν φτάνουν στην υπερβολή τα αρνητικά τους. Η διαχείριση του δυναμικού που ο κάθε πλανητης αντιπροσωπεύει εξαρτάται πρωτίστως απο τις όψεις που δημιουργεί ο καθένας τους στον γενέθλιο χάρτη μας. Έπειτα, ερχονται οι διελεύσεις, που φέρνουν προκλήσεις με τις όψεις τους, συχνά ενεργοποιώντας γενέθλιες όψεις, αναδεικνύοντας τα δυνατά ή αδύνατα σημεία μας ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε αλλά και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το δυναμικό που διαθέτουμε με εποικοδομητικούς τρόπους.
Στην προκειμένη περίπτωση και χωρίς να γνωρίζω τον χάρτη σας, θα πρότεινα να χαρείτε ολες τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αλλά και τον ιδεαλισμό που θα έχετε στις σχέσεις σας, κρατώντας όμως τα πόδια σας στην γη και βλέποντας τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας όπως πραγματικά είναι. :bigsmile:
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.:bigsmile:
island
19-12-2009, 11:09 PM
[QUOTE=ScP;92704]Το άρθρο αναφέρει την διέλευση του Ουρανού στην γενέθλια θέση η οποία δεν έχει ίδια τροχιά με αυτή των προόδων. Είναι δυο διαφορετικά συστήματα. Αυτό ξεκαθαρίστε το στο μυαλό σας.
Η μεν διέλευση θα σας συμβεί περίπου στα 85 -γερή νάστε- και η μεν προοδευτική σύνοδος του Ουρανού με τον γενέθλιο θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη ζωή. 4 με 4,5 μοίρες θα προχωρήσει ο Προοδευτικός Ουρανός σας από την γενέθλια θέση του μέχρι τα 100 έτη σας περίπου.
Στο προοδευτικό ωροσκόπιο υπό προϋποθέσεις (σε σχέση πάντα με τον γενέθλιο) ελέγχουμε και τον Δία αλλά συνήθως τους πλανήτες μέχρι τον ¶ρη.
Για τις αλλαγές που αισθάνεστε θα μπορούσαμε να έχουμε μια άποψη εάν είχαμε το χάρτη σας και μας περιγράφατε το είδος των αλλαγών.[/QUOTE
σας ευχαριστω για την απαντηση ,τωρα μαλλον το καταλαβα (επειγουν τα μαθηματα αστρολογιας...η πρωτη δουλεια μετα τις γιορτες) η ημ. γεν ειναι 24/4/1968 και ωρα 9,20-9,30 βραδυ.στην καλαμπακα ειμαι ακριβως στην αλλαγη του ωροσκοπου κι εκει ειναι το μπερδεμα. τις αλλαγες τις αισθανομαι (ή τις εύχομαι αραγε;)τελειωνω το πρωτο μου βιβλιο οπου να ναι και εχω στειλει στιχους σε καποιον συνθετη που εκτιμω ιδιαιτερα και ειμαι στην αναμονη. σαν κυριο επαγγελμα ασχολουμαι με το εμποριο(καφες , τσαι κλπ).δεν περιμενω αστρολογικη αναλυση, σαφως και γνωριζω τους ορους, απλα θαθελα να ξερω αν τελικα υπαρχει κινητικοτητα σ αυτους τους τομεις κιαν σωστα διαισθανομαι τις αλλαγες. ευχαριστω πολυ
TheSun
20-12-2009, 12:46 PM
Όταν ενας διελαύνων πλανήτης βρεθεί πάνω στην ακμή 7ου σημαίνει αυτομάτως ότι θα κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο σας. Ο Δίας εκτός απο υπερβολές και υπεραισιοδοξία σημαίνει και ευκαιρίες επέκτασης, τύχη. Ειναι λοιπόν πολύ πιθανόν εκτός της ίσως υπερβολής στον τρόπο που θα προβάλλεστε στις σχέσεις και συνεργασίες σας να σας παρουσιαστούν και πολλές ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Αν αυτά συνδυαστούν και με τον Ποσειδώνα, θα έλεγα πως θα παρουσιάζετε ίσως έναν ιδανικό εαυτό στους άλλους ή απο την άλλη μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εξαπατήσετε τους άλλους ή να μην βλέπετε τους άλλους όπως πραγματικά θα είναι αλλά να τους μυθοποιήσετε.
Aγαπητή roadrunner στα παραπάνω που γράφεις πρέπει να ομολογήσω ότι τουλάχιστον αυτή τη χρονιά κάπως έτσι ήταν: συγκεκριμένα στο κομμάτι που αναφέρεσαι των ευκαιριών και της επέκτασης. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα τι να πω αν και πολύ μα πάρα πολύ δουλειά όντως κατά ένα περίεργο τρόπο είχα ευκαιρίες γνωριμίες και βρέθηκα με ανθρώπους που ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν το "έργο" αυτό! να υποθέσω με βάση τα παραπάνω έπαιξαν ρόλο Διας/Ποσειδώνας.:bigsmile:
Και όσον αφορά για την πάρα πολύ πολύ δουλειά ίσως να έπαιξε ρόλο και ο διελαύνων Κρόνος ο οποίος βρέθηκε για 2,5 χρόνια στον 1ο Οίκο μου (Νέα αρχή ξεκινήματα);;;;; Είναι έτσι;;; Ρωτάω για να δω αν τα συνδυάζω καλά! Ένας Κρόνος που μου έφερε πολύ δουλειά ήθελε υπευθυνότητα σοβαρότητα κτλ:laugh:΄ Δεν ξέρω αλλά αυτό μου συνέβησε αυτή τη χρονιά και βρέθηκα ευτυχώς με άτομα να με υποστηρίζουν!!:nuts:
Σημαντικό ωστόσο θα είναι να δείτε αν αυτοί οι πλανήτες θα σχηματίζουν και όψεις με τους πλανήτες του γενέθλιου χάρτη σας. Εκεί θα φανεί καλύτερα, απο που θα προέλθουν αυτές οι γνωριμίες, αλλά και οι τυχόν αδυναμίες σας στα θέματα που θα κυβερνούν, ώστε να διαχειριστείτε το πέρασμα τους απο τον οίκο σας αυτό με τον καλύτερο τρόπο.
Εδώ θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σου που είναι άκρως βοηθητική και κατατοπιστικότατη - κατανοητή. Είμαι γεννημένη στις 11/08/1970 ώρα 06.46 Αμβούργο. Παραθέτω την ημερομηνία μου γιατί μπορεί να κάνω και λάθος αλλά με τον Κρόνο φέτος στον 1ο οίκο μου όντως ανακάλυψα δυνάτοτητες που πραγματικά δεν τις ήξερα ως προς τα επαγγελματικά.
Γνωριμίες δηλαδή και αδυναμίες δηλαδή;;; Εδώ θα ηθελα λίγο τη βοήθεια σου:blink:
Έπειτα, ερχονται οι διελεύσεις, που φέρνουν προκλήσεις με τις όψεις τους, συχνά ενεργοποιώντας γενέθλιες όψεις, αναδεικνύοντας τα δυνατά ή αδύνατα σημεία μας ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε αλλά και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το δυναμικό που διαθέτουμε με εποικοδομητικούς τρόπους.
Θα ήθελα μία κατεύθυνση:embarrest
Στην προκειμένη περίπτωση και χωρίς να γνωρίζω τον χάρτη σας, θα πρότεινα να χαρείτε ολες τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αλλά και τον ιδεαλισμό που θα έχετε στις σχέσεις σας, κρατώντας όμως τα πόδια σας στην γη και βλέποντας τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας όπως πραγματικά είναι. :bigsmile:
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.:bigsmile:[/QUOTE]
Με βοήθησες και πάρα πάρα πολύ μάλιστα!!! Αλλά ως αρχάρια και κάνοντας τα πρώτα βήματα πάντα θα γεννιούνται απορίες και μπορεί να χάνομαι μέσα σε μία "κουταλιά νερό":wacko:
whisperer
22-12-2009, 12:08 AM
Αγαπητή The Sun (λέοντας ε? χμμ τι άλλο...? :bigsmile: )
Μια και πιάσατε με την φίλτατη Roadrunner τη κουβεντούλα για το Κρόνο...έτσι όπως είδα το χάρτη σου και εγώ πιστεύω ότι ο Κρόνος στην παρθένο σου έκανε καλό..μια και ο ωροσκόπος σου (παρθένος) είναι ένα ζώδιο εργατικό, της τάξης, του προγράμματος κτλ κτλ..ότι πρέπει δηλαδή για να "διαπρέψει" ο Κρόνος. Αυτό που θα σου έλεγα όμως είναι ότι το ενδιαφέρον (για μένα τουλάχιστον) θα είναι τωρα που ο Κρόνος είναι στο Ζυγό περιδιαβαίνοντας το 2ο οίκο σου...είδα λοιπόν ότι εκεί εχεις συνοδο Αφρο με Ουρανό...μάλλον πρέπει να μη πολυσκέφτεσαι το χρήμα και ίσως τα οικονομικά σου να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα γενικότερα από το ότι ίσως ξοδεύεις τρελά...(να τολμήσω να πω...?) αλλά δεν έχεις και ανάγκη κιόλας...το ευχαριστιέσαι...ίσως λοιπόν αυτή να είναι για σένα η πρόκληση και το μάθημα του Κρόνου...μια συστολή...και ένας περιορισμός στο τομέα αυτό....
....
Φιλικά...
TheSun
22-12-2009, 02:27 PM
[QUOTE=whisperer;92919]Αγαπητή The Sun (λέοντας ε? χμμ τι άλλο...? :bigsmile: )
θα είναι τωρα που ο Κρόνος είναι στο Ζυγό περιδιαβαίνοντας το 2ο οίκο σου...είδα λοιπόν ότι εκεί εχεις συνοδο Αφρο με Ουρανό......
ίσως λοιπόν αυτή να είναι για σένα η πρόκληση και το μάθημα του Κρόνου...μια συστολή...και ένας περιορισμός στο τομέα αυτό........
Αχ!! Αυτό που ...υποψιαζόμουνα... και μου το επιβεβαίωσες πολύ καλά:unsure:
TheSun
22-12-2009, 02:55 PM
Διαβάζω λοιπόν για τον Πλούτωνα ... ένα "ηφαίστειο" στο γενέθλιο χάρτη μας που για πολλά χρόνια είναι κοιμισμένο που μπορεί να όμως και να εκραγεί" (κάπως έτσι δεν θυμάμαι καλά), ή διαβάζω από την άλλη σε μια δημοσίευση ότι
...Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκτός από τον Πλούτωνα που σε "σκοτώνει" για να σε ξαναγεννήσει από τις στάχτες σου. ....
...Σε γωνία με την Αφροδίτη θα μπορούσε να είναι ένας μοιραίος έρωτας, σε τετράγωνο ίσως να μην πρέπει να δωθεί τόσο ανεπιφύλακτα στον άλλον, όμως νοιώθει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί, γιατί ενώ μεν αντιστέκεται στους άλλους μέχρις εσχάτων, στα πάθη του και στις ενδόμυχες επιθυμίες του δύσκολα μπορεί να αντισταθεί. Το κλειδί λοιπόν σε τέτοιου είδους σχέσεις είναι η έγκαιρη συνειδητοποίηση των ορίων. Νομίζω ότι την έχω αυτή τη γωνία..... αλλά θα το διευκρινίσω καλύτερα....
Διαβάζοντας όλα αυτά περί Πλούτωνα και βλέποντας τη διεύλευσή του από το γενέθλιο μου χάρτη είδα ότι αρχίζει να πλησιάζει τον 5ο οίκο ακμή στον Αιγόκερω ήδη τον (πλησίασε νομίζω)
Εδώ μπορούμε να πούμε ότι θα επηρεαστούν τομείς του οίκου όπως (έρωτας δημιουργικότητα παιδιά κτλ) δεν μπορώ να πω ότι με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η διεύλευση (αν κρίνω με όσα γράφονται και λέγονται για τον Πλούτωνα) αλλά το κυριότερο εδώ είναι ότι απ' ότι βλέπω η γωνία που θα κάνει με τον Διελ. Κρόνο με επηρεάζει άμεσα γιατί έχω Αφροδίτη στο ζυγό και Ουρανό στο ζυγό. Από τον διελ. Πλούτωνα δεν έχω και την καλύτερη θέση ως προς τους πλανήτες του γενέθλιους!!! Ισχύει αλλαγές μέσα από επίπονες διαδικασίες;;; Αλλαγές οι οποίες θα γίνουν σιγά, αργά και ....υπόγεια;;;;:blink:
φιλικά:bigsmile:
TheSun
22-12-2009, 03:09 PM
Επίσης ξέχασα να ρωτήσω ότι: αυτή η διέλευση θα ενεργοποίήσει τις γενέθλιες όψεις που έχω στον γεν. όψεις συνόδου με Αφροδίτη και Ουρανό;;; Από τη μία θα έχω τον Κρόνο και από την άλλη τον Πλούτωνα;;;;:wacko: Δεν θα έλεγα ότι θα είναι ότι καλύτερο για φέτος και για τα υπόλοιπά μου χρόνια........:cry:
κρασακι
08-03-2010, 04:09 PM
¶λλη μια φορά η Αφροδίτη απο τους Ιχθύς έκανε τον κύκλο της και για φέτος, έφυγε σινάμενη κουνάμενη σηκώνοντας μπαϊράκι, κρατώντας το φλάμπουρο στο χεράκι και πέρασε στον φλογερό Κριό..
εμείς που είχαμε επιστροφή της καλής κυρίας για φέτος τι έχουμε να πούμε??
εε λοιπόν για μένα απο την ημέρα που η κυρά πάτησε το πόδι της στις πρώτες μοίρες του ζωδίου μόνο ηρεμία και αγαλίαση δεν μου φερε..ίσως κάποια νωθρότητα παραπάνω, που δεν θα έπρεπε..
άρα ας μην κοιτάμε παρακαλώ καθαρά και μεμονωμένα μια όψη και μόνο, και ας μην περιμένουμε τα αυγά και τα πασχάλια κρατώντας και μια καλαθάρα ναααααα με το συμπάθειο όταν βλέπουμε να έρχονται τέτοιες επιστροφές..κράτα μικρό καλάθι που λένε...κάτι ξέρουν οι παλιοί..!
μωρέ τι να την κάνεις την επιστροφή αφρο και λοιπών στον δικό σου χάρτη, όταν στους χάρτες άλλων δικών σου έχει στηθεί τρελός χορός!..θέλοντας και μη δεν μένεις ανεπηρέαστος..
Το καλό είναι ότι ίσως ο Δίας αρχίζει να βάζει το χεράκι του σιγά σιγά..και όχι σε κάτι τρανό και μεγάλο για τώρα, αλλά στην δική μου στάση και μόνο..αισιόδοξη αντιμετώπιση και χαλαρή όσο γίνεται και παίρνει! και ναι και μόνο αυτό για αρχή για μένα είναι μεγάλο και τρανό...ωω ναι μα το Δία!:nuts:
απευθύνομαι σε νέα μέλη κυρίως που κάνουν πυκνά συχνά ερωτήσεις τέτοιου τύπου..όοολα είναι σχετικά λοιπόν..και.... ερευνούμε διεξοδικά κάποια πράγματα πριν καταλήξουμε σε κάτι συγκεκριμένο..
κατάθεση όβερ..
theresa_alma
23-04-2010, 06:48 PM
Εστω και απαντωντας αργα, ποσο πολυ δικιο εχετε κ Ριζοπουλε... Προσωπικα, οταν ο Διελαυνων Κρονος στην Παρθενο, εκανε αντιθεση με τον γενεθλιο ηλιο μου, επεστρεψαν στην ζωη μου ανθρωποι που με ειχαν βλαψει στο παρελθον, παρα πολυ. Δυστυχως λυγισα μπροστα στις υποσχεσεις και τα δακρυα τους. Η ανταμοιβη μου ηταν μια προδοσια που δεν ειχε καμμια σχεση με τις προηγουμενες. Αν ο Κρονος, σε τετοιου ειδους διελευσεις, ελεγχει αν καποιος εχει παρει τα μαθηματα του απο το παρελθον, τοτε αυτο εκανε σε μενα. Δυο χρονια προσπαθω να ανακαμψω [και σε πρακτικο και σε συναισθηματικο επιπεδο], και βρισκομαι ακομα στο 1/10 της διαδρομης.
Επι τη ευκαρια, πολυ ωραιο θεμα οι διευλευσεις, αλλα κυριως η διελευση του Κρονου.
Σας ευχαριστω ολους.
theresa_alma
23-04-2010, 10:22 PM
Καλησπερα σε ολους,
Τωρα δεν ξερω αν κανω σωστα και γραφω σ' αυτην την ενοτητα, θα το διακινδυνευσω ομως... Θαθελα και τη δικη σας γνωμη σε καποιες διελευσεις πλανητων απο προοδευμενους και γενεθλιους πλανητες:
1ον Διελαυνων Κρονος στον Ζυγο, σε τετραγωνο με διελαυνοντα Πλουτωνα στον Αιγοκερω.
20ν Ο διελαυνων Κρονος σχηματιζει τις εξης οψεις: α Συνοδο με προοδευμενη Αφροδιτη στον Ζυγο
β Τετραγωνο με γενεθλιο αναδρομο Αρη στον Αιγοκερω
γ Τετραγωνο με γενεθλια Σεληνη στον Αιγοκερω
δ Τετραγωνο με γενεθλιο Δια στον Καρκινο
Ο διελαυνων Πλουτωνας σχηματιζει: α Τετραγωνο με προοδευμενη Αφροδιτη στον Ζυγο
β Συνοδο με γενεθλιο Αρη στον Αιγοκερω
γ Συνοδο με γενεθλια Σεληνη στον Αιγοκερω
δ Αντιθεση με γενεθλιο Δια στον Καρκινο
Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα οικοθεσιας γιατι η ωρα δεν ειναι γνωστη. Ο Ηλιος ειναι στην 26η των Διδυμων.
Τα πραγματα φαινονται μαλλον δυσκολα εως παρα πολυ δυσκολα. Θα με βοηθουσατε πραγματικα αν μου δινατε και εσεις την γνωμη σας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
mariage
24-04-2010, 07:44 PM
Καλησπέρα σας
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε γενέθλια διέλευση ποιά η σημασία κρόνος σύνοδος με κρόνο μέσα στον 4ο οίκο ?
kiaRRa
24-04-2010, 08:25 PM
Καλησπέρα σας
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε γενέθλια διέλευση ποιά η σημασία κρόνος σύνοδος με κρόνο μέσα στον 4ο οίκο ?
Ισως επίκειται αλλαγή στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα ζητήματα του 4ου οίκου, δλδ τα της οικογένειας κατά βάση. Μαλλον πρόκειται για την ανάγκη γενναίων αλλαγών στο πως εξελίσσεσαι μεσα από αυτόν τον οίκο.:embarrest
Fotini Christodoulou
24-04-2010, 08:32 PM
Nα συμπληρώσω πως πρόκειται για αυτό που ονομάζουμε Κρόνια επιστροφή, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ηλικία των 28- 30. Είναι μία σημαντική περίοδος κατά την οποία ωριμάζουμε, παίρνουμε αποφάσεις, ξεκαθαρίζουμε καταστάσεις (και όχι μόνο καθώς στον τέταρτο μπορεί να σημαίνει απο καθάρισμα ντουλάπας, μέχρι διορθωση κακοτεχνιών σπιτιού...αλλά και σχέσεις με την μητέρα κτλ) που μας εμποδίζουν απ την ανάπτυξη και φυσικά καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες των πράξεων μας. Συχνά υπάρχει ένα αίσθημα περιορισμού ή καθυστερήσεων - εμποδίων και του σχετικού "εκνευρισμού" ή κακής διάθεσης ή απαισιοδοξίας, μόνο για να ανακαλύψουμε μετά το πέρας της όψης, ότι όλα όσα αντιμετωπίσαμε όχι μόνο μας ωρίμασαν αλλά μας ωφέλησαν με πολλούς τρόπους.:bigsmile:
mariage
24-04-2010, 10:34 PM
Kiarra και Roadrunner σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας :love:
πράγματι είμαι στην ηλικία των 28-30 και σαν παρθένος πια έχω νιώσει τον κρόνο στο πετσί μου απλά αν κατάλαβα καλά θα δωθεί μια παραπάνω βαρύτητα στα θέματα του 4ου και ειλικρινά πρέπει να βάλω σε μια τάξη την μάνα μου αφού έχω καθημερινώς το ψαλτήρι της γιατί δεν παντρεύομαι .... :blink:
Ήδη όμως πιστεύω πως έχω διορθώσει και ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και ειδικά αυτό το καιρό οι οικογενειακές υποθέσεις αποσπούν την προσοχή και την ενέργεια μου περισσότερο απ'οτιδήποτε άλλο θέλωντας και μη :wacko:
είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο άρθρο πως η διέλευση του Κρόνου μέσα απο τον 4ο μπορεί και να σηματοδοτεί θάνατο ή αρρώστια μέλους της οικογένειας , ισχύει ?
και επίσης η κρόνια επιστροφή συμβαίνει σε όλους στα 28-30 ?
Σας ευχαριστώ και πάλι
Fotini Christodoulou
24-04-2010, 10:38 PM
είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο άρθρο πως η διέλευση του Κρόνου μέσα απο τον 4ο μπορεί και να σηματοδοτεί θάνατο ή αρρώστια μέλους της οικογένειας , ισχύει ?
και επίσης η κρόνια επιστροφή συμβαίνει σε όλους στα 28-30 ?
Σας ευχαριστώ και πάλι
Δεν θυμάμαι να έχει γραφτεί κάτι τέτοιο σε άρθρο μας. Γενικά για τέτοιες ακραίες καταστάσεις υπάρχουν πολλοί παράγοντες και όχι μόνο μια απλή διέλευση.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο λοιπόν. Κι εγώ τον Κρόνο στον 4ο τον έχω και δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα.:bigsmile:
Ναί συμβαίνει σε όλους σε αυτή την ηλικία.:bigsmile:
Να είσαι καλά:bigsmile:
κρασακι
25-04-2010, 02:45 AM
Ναί συμβαίνει σε όλους σε αυτή την ηλικία.:bigsmile:
Μπορεί να αρχίζει και στα 29 σε κάποιες περιπτώσεις ή και ακριβώς λίγο μετά τα 29. Το βλέπω σε αρκετά άτομα. Απλή παρατήρηση. :bigsmile:
Fotini Christodoulou
25-04-2010, 01:36 PM
Μπορεί να αρχίζει και στα 29 σε κάποιες περιπτώσεις ή και ακριβώς λίγο μετά τα 29. Το βλέπω σε αρκετά άτομα. Απλή παρατήρηση. :bigsmile:
Γι αυτό ακριβώς έγραψα στην ηλικία των 28-30 διότι μέσα σε αυτό το διάστημα συμβαίνει:bigsmile:Εξαρτάται απο τις μοίρες που βρίσκεται ο γενέθλιος Κρόνος μας.:bigsmile:
theresa_alma
28-04-2010, 03:22 PM
Καλησπερα σε ολους,
Τωρα δεν ξερω αν κανω σωστα και γραφω σ' αυτην την ενοτητα, θα το διακινδυνευσω ομως... Θαθελα και τη δικη σας γνωμη σε καποιες διελευσεις πλανητων απο προοδευμενους και γενεθλιους πλανητες:
1ον Διελαυνων Κρονος στον Ζυγο, σε τετραγωνο με διελαυνοντα Πλουτωνα στον Αιγοκερω.
20ν Ο διελαυνων Κρονος σχηματιζει τις εξης οψεις: α Συνοδο με προοδευμενη Αφροδιτη στον Ζυγο
β Τετραγωνο με γενεθλιο αναδρομο Αρη στον Αιγοκερω
γ Τετραγωνο με γενεθλια Σεληνη στον Αιγοκερω
δ Τετραγωνο με γενεθλιο Δια στον Καρκινο
Ο διελαυνων Πλουτωνας σχηματιζει: α Τετραγωνο με προοδευμενη Αφροδιτη στον Ζυγο
β Συνοδο με γενεθλιο Αρη στον Αιγοκερω
γ Συνοδο με γενεθλια Σεληνη στον Αιγοκερω
δ Αντιθεση με γενεθλιο Δια στον Καρκινο
Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα οικοθεσιας γιατι η ωρα δεν ειναι γνωστη. Ο Ηλιος ειναι στην 26η των Διδυμων.
Τα πραγματα φαινονται μαλλον δυσκολα εως παρα πολυ δυσκολα. Θα με βοηθουσατε πραγματικα αν μου δινατε και εσεις την γνωμη σας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπερα σε ολους,
απ' ο,τι φανηκε ηταν παρα πολυ δυσκολο να παρω καποια απαντηση, εστω παραπομπη σε καποια ενοτητα. Ενω μεταγενεστερα ερωτηματα αλλων πηραν καποια απαντηση. Γιατι ετσι;
Εκανα καποιο λαθος; [Οχι ο,τι περιμενω καποια απαντηση τωρα...]
Κοραλλία Μόζορα
28-04-2010, 03:38 PM
Καλησπερα σε ολους,
απ' ο,τι φανηκε ηταν παρα πολυ δυσκολο να παρω καποια απαντηση, εστω παραπομπη σε καποια ενοτητα. Ενω μεταγενεστερα ερωτηματα αλλων πηραν καποια απαντηση. Γιατι ετσι;
Εκανα καποιο λαθος; [Οχι ο,τι περιμενω καποια απαντηση τωρα...]
Αγαπητή μου theresa_alma,
στο ποστ σου αυτό ζητάς ανάλυση 9 συνδυασμένων όψεων και μάλιστα χωρίς να έχει υπόψη του κανείς και τον γενέθλιο χάρτη σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολλή δουλειά για να την κάνει κανείς και μάλιστα εντελώς στα τυφλά. Μακάρι να ήταν τόσο απλή δουλειά η ανάλυση των τράνζιτ μαζί με τα προοδευτικά και θα την κάναμε όλοι για όλους.
theresa_alma
28-04-2010, 08:32 PM
στο ποστ σου αυτό ζητάς ανάλυση 9 συνδυασμένων όψεων και μάλιστα χωρίς να έχει υπόψη του κανείς και τον γενέθλιο χάρτη σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολλή δουλειά για να την κάνει κανείς και μάλιστα εντελώς στα τυφλά. Μακάρι να ήταν τόσο απλή δουλειά η ανάλυση των τράνζιτ μαζί με τα προοδευτικά και θα την κάναμε όλοι για όλους.
Κα Μοζορα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρηκα που επιτελους καποιος μου απαντησε και σας ευχαριστω πολυ γι αυτο. Εχετε απολυτο δικιο για την πολυπολοκοτητα των οψεων. Οι δε οψεις αυτες δεν αφορουν εμενα αλλα συγγενικο μου προσωπο. Τελος παντων, απ οσο γνωριζω τα πραγματα φαινονται δυσκολα.
Συντομα δε θα ειμαι και σπουδαστρια on line. Μεχρι ομως να μπορω να αναλυω και ερμηνευω ωροσκοπια, μηπως μπορειτε να μου υποδειξετε τον τροπο να βρω μια ακρη με τις παραπανω οψεις που ανεφερα; Μηπως θα πρεπει να απευθυνθω στις υπηρεσιες αστρολογικης αναλυσης; Θα σας ημουν υποχρεη αν μου υποδεικνυατε τον τροπο, αν αυτο βεβαια ειναι εφικτο και συμφωνο με τους κανονισμους του site.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
theresa_alma
Μητσάκος
29-04-2010, 09:20 AM
Κα Μοζορα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρηκα που επιτελους καποιος μου απαντησε και σας ευχαριστω πολυ γι αυτο. Εχετε απολυτο δικιο για την πολυπολοκοτητα των οψεων. Οι δε οψεις αυτες δεν αφορουν εμενα αλλα συγγενικο μου προσωπο. Τελος παντων, απ οσο γνωριζω τα πραγματα φαινονται δυσκολα.
Συντομα δε θα ειμαι και σπουδαστρια on line. Μεχρι ομως να μπορω να αναλυω και ερμηνευω ωροσκοπια, μηπως μπορειτε να μου υποδειξετε τον τροπο να βρω μια ακρη με τις παραπανω οψεις που ανεφερα; Μηπως θα πρεπει να απευθυνθω στις υπηρεσιες αστρολογικης αναλυσης; Θα σας ημουν υποχρεη αν μου υποδεικνυατε τον τροπο, αν αυτο βεβαια ειναι εφικτο και συμφωνο με τους κανονισμους του site.
theresa_alma
Η ερμηνεία των όψεων είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μάθεις, και ιδίως των προοδευτικών .....:bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
29-04-2010, 02:08 PM
theresa_alma
για να ερμηνεύσει κανείς αυτές τις όψεις πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά την γενέθλια αστρολογία, την χρήση των προοδευτικών και τους τράνζιτς αλλά και πώς λειτουργούν συνδυαστικά αυτά τα 3. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εύκολο να τα εξηγήσει κανείς όλα αυτά με ποστ στα πλαίσια μιας συζήτησης. Οι υπηρεσίες αστρολογικής ανάλυσης εδώ στο σάιτ είναι μια καλή επιλογή.
καλησπέρα κι απο μένα:bigsmile:
αν κι έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε(άρης στο λέοντα που με κάνει να τρέχω και να μη φτάνω), ήθελα να μου εξηγησει κάποιος τι σημαίνει σένα ωροσκόπιο ο γενέθλιος ουρανός να κάνει όψη χιαστή με τον διελαύνοντα. Επίσης έχω ένα θεματάκι μετους προοδευτικούς πλανήτες. ¶ν έχει τη διάθεση κάποιος ας μου απαντήσει...(και την καλή καρδιά;;;;;) Α! επίσης ο γενέθλιος δίας μου είναι στον κριό. Αυτό πρέπει να είναι καλο:cheesy: κάνει ομως και συζυγία με τον ουρανό (που έλεγα πιο πάνω;) αν μπορέσει κάποιος ας με ξεμπερδέψει μπας και δω φως στο τούνελ:worried:
Μητσάκος
03-05-2010, 08:01 PM
καλησπέρα κι απο μένα:bigsmile:
αν κι έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε(άρης στο λέοντα που με κάνει να τρέχω και να μη φτάνω), ήθελα να μου εξηγησει κάποιος τι σημαίνει σένα ωροσκόπιο ο γενέθλιος ουρανός να κάνει όψη χιαστή με τον διελαύνοντα. Επίσης έχω ένα θεματάκι μετους προοδευτικούς πλανήτες. ¶ν έχει τη διάθεση κάποιος ας μου απαντήσει...(και την καλή καρδιά;;;;;) Α! επίσης ο γενέθλιος δίας μου είναι στον κριό. Αυτό πρέπει να είναι καλο:cheesy: κάνει ομως και συζυγία με τον ουρανό (που έλεγα πιο πάνω;) αν μπορέσει κάποιος ας με ξεμπερδέψει μπας και δω φως στο τούνελ:worried:
Εδώ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php έψαξες;
καλέ μου φίλε σ'ευχαριστώ. έχω μπει ήδη εκεί αλλά είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω που το μυαλό μου έχει γίνει μίξερ:blink: μήπως έχεις την καλοσύνη με δυο λόγια να μου πεις περίπου τι με περιμένει;;;;:unsure:
theresa_alma
07-05-2010, 02:43 PM
Καλημερα σε ολους,
Θα ηθελα να ρωτησω για το χαρτη μου σε σχεση με μια διελευση. Ειμαι γεννημενη 26/02/1955 13:50 στην Αθηνα.
Ο ωροσκοπος μου ειναι στις 14μοιρες και 30' στον Καρκινο, οποτε στον 12ο οικο μου ο Πλουτωνας κανει αντιθεση σε καποια μεσοδιαστηματα πλανητων μου, ο δε Κρονος τετραγωνο και με τον Πλουτωνα και με τα μεσοδιαστηματα. Η εσωτερικη ενταση που βιωνω ειναι πολυ βαρια, οχι βεβαια χωρις να συντρεχουν εξωτερικοι παραγοντες. Θα μπορουσε ομως να μην τα ''παιρνω τοσο βαρια και κατακαρδα''. Θα ηθελα να μου πειτε αν ευθυνονται για την μεγενθυνση αυτη, οι διελαυνουσες οψεις.
Σας ευχαριστω.
Καλησπερα. Τον ερχομενο μαρτιο ο διελαυνων πλουτωνας θα κανει συνοδο (για πρωτη φορα) με το γενεθλιο κρονο μου στον 1ο οικο μου και μια ωραιοτατη αντιθεση με τον γενεθλιο δια μου που βρισκεται στον 7ο.
Επισης τετραγωνιζει και τους προοδευμενους ηλιο και αρη μου που ειναι σε συνοδο στον ζυγο...
Τι γινεται οεο???:blink::amazed: