PDA

View Full Version : ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

SELZI
11-03-2009, 09:08 AM
Καλημέρα σας

αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε γι αυτή την ανάδρομη Αφροδίτη το εξής:
(το έχω ψάξει όσο μπόρεσα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά)
Το διάστημα αυτό που είναι ανάδρομη, σε κάποιον ταύρο (29° 32') με ωροσκόπο ζυγό στον 12ο οίκο, τι μπορεί να περιμένει;
ευχαριστώ πολύ

SELZI
11-03-2009, 02:23 PM
:love: κανείς;;;
ή έστω απλά, ανάδρομη στο 12 τι μπορεί να λέει αυτό;
ευχαριστώ!!!!

Μητσάκος
11-03-2009, 02:54 PM
Καλημέρα σας

αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε γι αυτή την ανάδρομη Αφροδίτη το εξής:
(το έχω ψάξει όσο μπόρεσα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά)
Το διάστημα αυτό που είναι ανάδρομη, σε κάποιον ταύρο (29° 32') με ωροσκόπο ζυγό στον 12ο οίκο, τι μπορεί να περιμένει;
ευχαριστώ πολύ
Αρχικά πρέπει να καταλάβεις ότι η μοίρα στην οποία βρίσκεται ο ωροσκόπος είναι και η αρχή του 1ου Οίκου. Δεν νοείται ωροσκόπος στον 12ο Οίκο. Ο ωροσκόπος σηματοδοτεί τον 1ο Οίκο.

Σε γενικές γραμμές πάντως, και εφόσον η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη θεωρητικά στον 7ο Οίκο του, είναι πιθανό να απασχολήσουν το άτομο αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος, ή να χρειαστεί να αναθεωρήσει κάποιες απόψεις του σχετικά με συνεργασίες, και τα δύο όμως υπό το πρίσμα μιας ασαφούς αντίληψης για τα πράγματα. Οπότε, καλό είναι να μην βιαστεί να πάρει αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα πριν τις 17 Απριλίου. Στις αρχές δε του Απριλίου, μπορεί και να χρειαστεί να κάνει και κάποιες υποχωρήσεις σε ενδεχόμενες προκλήσεις που θα δεχθεί, ή να χρειαστεί να περιορίσει κάπως τον ευέξαπτο τρόπο με τον οποίο μπορεί να εκφραστεί.

Αν τώρα κινείται στο 6ο του Οίκο, μπορεί να αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα κάτω όμως από ευνοϊκές για αυτόν συνθήκες.

Και μια και τα έχεις μπερδεμένα και αναφέρεις και τον 12ο
ή έστω απλά, ανάδρομη στο 12 τι μπορεί να λέει αυτό; θα σου πω ότι αν κινείται η Αφροδιτούλα ανάδρομη στον 12ο Οίκο του, καλό είναι να αποφύγει μέχρι και τις 17/4ου τις υπογραφές οικονομικών δεσμεύσεων και γενικά τις ουσιαστικές οικονομικές συναλλαγές (εφόσον βέβαια μπορεί) :bigsmile:

SELZI
11-03-2009, 03:23 PM
μάλλον δεν το διατύπωσα εγώ σωστά.
( και ξέρεις μέχρι να ξεκαθαρίσω αυτά τα βασικά, με πήρε πολύ διάβασμα εδώ)
Εννοούσα αυτό ακριβώς που μου απάντησες, δηλ. ανάδρομη αφροδίτη στον 12ο οίκο τι μπορεί να σημαίνει.
Κακώς ανέφερα και ωροσκόπους και άλλα στοιχεία
σ' ευχαριστώ πάντως
Δηλαδή μιλάμε ότι επηρρεάζει μόνο το οικονομικό κομμάτι, υπογραφές κλπ.
ευχαριστώ και πάλι

black moon
11-03-2009, 03:28 PM
Οχι δεν αφορά μονο το οικονομικό κομματι.........αλλα που να παει το μυαλό του οτι ρωτας για το αισθηματικό :cheesy:

SELZI
11-03-2009, 03:47 PM
ε βέβαια μια γυναίκα ζυγός μπορεί να τα πιάσει αυτά.
Εγώ ρώτησα επειδή διάβασα διάφορα γι αυτό το θέμα και τελικά καταμπερδεύτηκα και απλά ήθελα να διευκρινήσω τι μπορεί τελικά να σημαίνει να κινείται ανάδρομη στο 12ο οίκο.
Επειδή για τον 12ο διάβασα ότι αφορά συνείδηση, υποσεινήδητο, ψυχισμό και διάφορα δύσκολα.
Πάντως ότι άλλο γνωρίζετε, ευπρόσδεκτο.

Τίνα Ζαχαριάδου
11-03-2009, 04:33 PM
Δηλαδή μιλάμε ότι επηρρεάζει μόνο το οικονομικό κομμάτι, υπογραφές κλπ.

Οχι γλυκια μου , δεν επηρεαζει μονο το οικονομικο,αλλα κ το αισθηματικο καθως η Αφροδιτη ειναι ο κατεξοχην πλανητης των αισθηματικων σχεσεων κ οχι μονο.
Αναδρομη συνηθως,φερνει προβληματα σ αυτα που εξουσιαζει,αλλα ειναι κ αυτη που φερνει σχεσεις στο προσκηνιο απο το παρελθον η χρηματα που μπορει να μας χρωστουν.
Περνωντας απο τον 12ο οικο ειναι πιθανον να φερει επανεξεταση σε αισθηματικες σχεσεις που μας ταλαιπωρουν οι οποιες κατα πασα πιθανοτητα ειναι κρυφες η παρανομες με αποτελεσμα να επικρατει ενας χαος για το αν η σχεση ειναι αυτη που μας αξιζει η οχι χωρις ομως να ειμαστε αντικειμενικοι κ να μην μπορουμε να καταληξουμε σε σωστα συμπερασματα.
Γενικα οταν ειναι αναδρομη η κινησης της αποφευγουμε να παιρνουμε σημαντικες αποφασεις αφου υπαρχει ο κινδυνος να το μετανιωσουμε κ να αλλαξουμε γνωμη.

water
11-03-2009, 05:02 PM
Αγαπητή έρση,

Θα μπορούσα να παραθέσω ένα χάρτη, ή όψεις του που βρίσκω ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον, να μου πεις τη γνώμη σου...??

Διελαύνων Πλανήτης Όψη Γενέθλιος Πλανήτης Ανοχή

Σελήνη Χιαστί Σελήνη 1.44
Σελήνη Τρίγωνο Χείρων 0.86

Ερμής Τρίγωνο Κλήρος Τύχης 0.74

Αφροδίτη Αντίθεση Κρόνος 0.91
Αφροδίτη Τετράγωνο Β. Δεσμός 1.63

Αρης Σύνοδος Σελήνη 1.51
Αρης Τετράγωνο Χείρων 0.93

Δίας Τρίγωνο Αφροδίτη 1.98
Δίας Τρίγωνο Κρόνος 0.89
Δίας Χιαστί Β. Δεσμός 1.65

Κρόνος Εξάγωνο Ήλιος 0.93
Κρόνος Τετράγωνο Αφροδίτη 1.19

Ουρανός Χιαστί Πλούτωνας 1.60

Ποσειδώνας Σύνοδος Σελήνη 0.76
Ποσειδώνας Εξάγωνο Ποσειδώνας 0.14
Ποσειδώνας Τρίγωνο Πλούτωνας 0.81
Ποσειδώνας Τετράγωνο Χείρων 1.34

Πλούτωνας Σύνοδος Λίλιθ 1.03
Πλούτωνας Αντίθεση Κλήρος Τύχης 0.62

Χείρων Εξάγωνο Ποσειδώνας 1.84
Χείρων Τρίγωνο Πλούτωνας 0.89

Λίλιθ Τρίγωνο Βέρτεξ 0.61

Β. Δεσμός Χιαστί Βέρτεξ 0.57

Τίνα Ζαχαριάδου
11-03-2009, 05:46 PM
water μου,το θεμα ειναι η αναδρομη Αφροδιτη,επομενως θα σου πω την γνωμη μου για τις οψεις της Αφροδιτης,ετσι λοιπον, σε οψη δυσκολη με τον Κρονο, δειχνει προβληματα αισθηματικα,κυριως απο το παρελθον,ειναι μια οψη που μας δινει τασεις μοναξιας,συνηθως νιωθουμε ιδιατερα ανασφαλεις ειτε λογω συνθηκων που μας επιβαλλουν οι αλλοι(αντιθεση) ειτε γιατι νιωθουμε οτι δεν μας αγαπουν η δεν μας εκτιμουν οσο αξιζουμε.
Η Αφροδιτη σε τετραγωνο με τον Β.δεσμο μπορει να δειχνει οτι τα αισθηματικα μοιαζουν ανεκπληρωτα παρολο που υπαρχει μεγαλη αναγκη για αγαπη κ τρυφεροτητα.
Παντως δεν αποκλειεται να φερει λεφτα που μας χρωστουν απο το παρελθον η να χρειαστει να δωσουμε λεφτα που θα επρεπε να εχουμε δωσει κατα το παρελθον.
Καλο ειναι να θυμομαστε,οτι οι διελευσεις της Αφροδιτης κρατουν λιγο, γιατι ειναι γρηγορος πλανητης γι αυτο δινουμε κυριως βαρος στην διελευση απο οικο.

nora
12-03-2009, 02:00 AM
Διαβάζοντας εδώ μου γεννήθηκε η εξής απορία: Η Αφροδίτη κατά την τελευταία εβδομάδα της ανάδρομης πορείας της θα βρεθεί στο ζώδιο τον ιχθυών. Στο ζώδιο αυτό η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση. Το γεγονός ότι ακολουθεί ανάδρομη πορεία μεταβάλλει τις ιδιότητές της στς συγκεκριμένο ζώδιο; Τα "προτερήματά" της ως πλανήτης σε έξαρση εκεί, ισχύουν το ίδιο;

SELZI
12-03-2009, 10:06 AM
Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ Ερση για την ολοκληρωμένη εικόνα που μου έδωσες πάνω στο ερώτημά μου.
Μια που μπήκατε στον κόπο και συζητήσατε για τις όψεις που κάνει γενικώς η Αφροδίτη, έχει κάπου να διαβάσουμε γενικά για τις όψεις της Αφροδίτης κ την σημασία τους;
Αν όχι, μήπως είναι εύκολο να μου πείτε για τα παρακάτω;
Αφροδίτη τρίγωνο κρόνο - τετράγωνο ουρανό - τρίγωνο βορ.δεσμό - τετράγωνο κλήρο τύχης - χιαστί ωροσκόπο - εξάγωνο μεσουράνημα.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι όλες οι παραπάνω όψεις σημαντικές.
Αν μπορείτε μου λέτε για τις πιο σημαντικές.
Ευχαριστώ πολύ

WHITE.HORSE
12-03-2009, 12:52 PM
...όταν η ανάδρομη αφορδίτη βρίσκετε στο 8ο οίκο και σε σύνοδο με τον γεννέθλιο Δία .. τι να περιμένει κανείς ?

Τίνα Ζαχαριάδου
12-03-2009, 02:18 PM
Διαβάζοντας εδώ μου γεννήθηκε η εξής απορία: Η Αφροδίτη κατά την τελευταία εβδομάδα της ανάδρομης πορείας της θα βρεθεί στο ζώδιο τον ιχθυών. Στο ζώδιο αυτό η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση. Το γεγονός ότι ακολουθεί ανάδρομη πορεία μεταβάλλει τις ιδιότητές της στς συγκεκριμένο ζώδιο; Τα "προτερήματά" της ως πλανήτης σε έξαρση εκεί, ισχύουν το ίδιο;

Αγαπητη nora η Αφροδιτη στο ζωδιο των Ιχθυων βρισκεται σε ενα πολυ καλο χωρο, γιατι μπορει να αγαπα κ να προσφερει χωρις να ζητα ανταλλαγματα,ειναι ιδεαλιστρια κ ευκολα μπορει να θυσιαστει για τους αλλους με αποτελεσμα να κινδυνευει να πληγωθει γιατι παραειναι δοτικη.
Αναδρομη οταν βρισκεται τα "προτερηματα" της,ενδεχεται να μην μπορει να τα εκφρασει, γιατι γινεται πιο εσωστρεφης κ ανασφαλης με αποτελεσμα να μην εκδηλωνεται κ να συνεργαζεται ευκολα με τους αλλους.
Μ ε αυτην την εννοια λοιπον δημιουργουνται προβληματα,φυσικα οπως καταλαβαινεις λιγοτερα απ οτι στον Κριο, που απο θεση ειναι περισσοτερο δυσκολο να εκφραστει εκει γιατι γινεται αρκετα εγωιστρια, παρορμητικη.κτλ.
Να τονισω παλι οτι οι οψεις που κανει η Αφροδιτη κρατουν λιγο γι αυτο καλυτερα να δινουμε βαρυτητα στους οικους που μενει περισσοτερο απο δυο η τρεις ημερες.

ΑΛΙΚΗ
12-03-2009, 08:31 PM
Πιστεύω ότι στην καλύτερη περίπτωση αφορά τά οικονομικά του, της συζύγου,κληρονομιά και στη χειρότερη προσοχή στις καταχρήσεις. Βέβαια εξαρτάται και σε ποιό ζώδιο είναι ο 8ος οίκος.

blondiebebe
24-03-2009, 03:58 PM
Αν υπάρχει ανάδρομη Αφροδίτη, όπως τώρα στον Κριό, φαντάζομαι ότι δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα... Έτσι, δεν είναι...? :blink:

Είναι όμως και κάτι που δεν μπορείς να το αναβάλλεις, ούτως ή άλλως.... αφού τώρα σου προκύπτει.... :unsure:

Τελικά να ανησυχώ που θα χρειαστεί να υπογράψω ένα καινούριο συμβόλαιο στα επαγγελματικά μου....??? (Καρκίνος με Αφροδίτη στον Καρκίνο..... τι συνδιασμός κι αυτός Θεέ μου.......) :toung:

Όποιος θα μπορούσε να αφιερώσει λίγο από τις πολύτιμες γνώσεις και το χρόνο του, για να μου πει τη γνώμη του, θα με βοηθούσε πολύ!

:respect:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-03-2009, 04:08 PM
Αν υπάρχει ανάδρομη Αφροδίτη, όπως τώρα στον Κριό, φαντάζομαι ότι δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα... Έτσι, δεν είναι...? :blink:

Είναι όμως και κάτι που δεν μπορείς να το αναβάλλεις, ούτως ή άλλως.... αφού τώρα σου προκύπτει.... :unsure:

Τελικά να ανησυχώ που θα χρειαστεί να υπογράψω ένα καινούριο συμβόλαιο στα επαγγελματικά μου....??? (Καρκίνος με Αφροδίτη στον Καρκίνο..... τι συνδιασμός κι αυτός Θεέ μου.......) :toung:

Όποιος θα μπορούσε να αφιερώσει λίγο από τις πολύτιμες γνώσεις και το χρόνο του, για να μου πει τη γνώμη του, θα με βοηθούσε πολύ!

με Ερμη αναδρομο αποφευγουμε τα παραπανω που λες.....:cheesy:

Μητσάκος
24-03-2009, 05:16 PM

Αυτό το διάβασες; http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DC-%E4%F1%FE%EC%E5%ED%E1/8005-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%E7-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%F3%F4%E7-%E4%DF%ED%E7-%F4%EF%F5-%F0%DC%E8%EF%F5%F2.html :bigsmile:

blondiebebe
25-03-2009, 11:39 PM
Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα, για το χρόνο και το ενδιαφέρον σου.. :bigsmile:
Εύχομαι τελικά να πάνε όλα καλά και το άγχος μου, να μη βγει αληθινό..:toung:
Να 'σαι πάντα καλά..

blondiebebe
25-03-2009, 11:49 PM
Αυτό το διάβασες; http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DC-%E4%F1%FE%EC%E5%ED%E1/8005-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%E7-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7-%F3%F4%E7-%E4%DF%ED%E7-%F4%EF%F5-%F0%DC%E8%EF%F5%F2.html :bigsmile:

Ναι Μητσάκο, το είχα ήδη διαβάσει,
Σ'ευχαριστώ παρ' όλα αυτά, για τη σημείωση :cheesy:

Απλά ανησυχώ -επειδή η Ανάδρομη Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά- μήπως τελικά κάνοντας ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, δεν θα είμαι και πολύ ευνοημένη... :unsure:

Όπως και να 'χει, εγώ θα σκέφτομαι θετικά..... :bigsmile:

Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου,
σου εύχομαι τα καλύτερα!

hattie23
18-08-2010, 01:24 PM
Δεδομενου οτι αρχες οκτωβρη εχουμε παλι αναδρομη αφροδιτη μηπως θα μπορουσαμε να συγκεντρωσουμε σε ενα αρθρο τι θα μπορουσε να σημαινει η αναδρομη αφροδιτη στους διαφορους οικους.Εψαξα στο σα"ιτ και βρηκα σκορπιες συζητησεις.Ωστοσο ομολογω οτι μπερδευτηκα το χαζοπουλι:embarrest γιατι πολλα πραγματα συνδυαζονταν και με προσωπικες οικοθεσιες και οψεις γενεθλιων χαρτων η προοδευτικων και χανεται λιγουλακι η ουσια ,δηλαδη μια γενικη πληροφορηση γυρω απο το θεμα.Κατι σαν τυφλοσουρτης που θα΄λεει ξερω εγω "οταν εχουμε αναδρομη αφροδιτη στον πρωτο οικο αναθεωρουμε την εικονα την οποια μεχρι τωρα μας εβλεπαν οι αλλοι ".Δεδομενου τωρα οτι η αφροδιτη κυβερνα αισθηματικα και οικονομικα θεματα αν μπορουσε αυτο να συνδυαστει και με την οικοθεσια .Παραδειγμα ,καποιος εχει την αφροδιτη του αναδρομη στον πρωτο οικο περα απο την "εικονα " που προβαλλει στους αλλους πως συνδυαζεται με τα θεματα που κυβερνα ο πλανητης.Ευχαριστω :bigsmile:

cancerian
19-08-2010, 10:59 PM
Eξαιρετικά επιγραμματικά για την ανάδρομη Αφροδίτη :

Φειδωλή στην έκφραση ερωτικών αισθημάτων.
Αμφιβολίες και σκεπτικισμός στην ερωτική έκφραση των άλλων προς εμάς.
Εμμονές που αφορούν θέματα σχέσεων και έρωτα (καθώς και οικονομικών θεμάτων).
Απογοήτευση σχετικά με το επίπεδο δέσμευσης που προσφέρει η εκάστοτε σχέση.
Έλξη προς το παράδοξο ή το μη επιτρεπτό.
Αναβολές ή καθυστερίσεις σε οικονομικά και ερωτικά θέματα.
Προσκόλληση και ενασχόληση με σχέσεις του παρελθόντος.
Επιστροφή κάποιου παλιού εραστή.
Προσκόληση σε θέματα που αφορούν την εξωτερική ομορφιά.
Αναθεώρηση σχέσεων και ιδεών σχετικές με την αισθητική, την απόλαυση και τον ρομαντισμό κ.ο.κ.
Απόσυρση από τον κοινωνικό περίγυρο.
Αναζήτηση επιφανειακών απολαύσεων.
Αναδιαπραγμάτευση σχέσεων , πέρα από εκείνων των ερωτικών.
Αναζωπύρωση κάποιου προβλήματος το οποίο δεν ήταν πραγματικά λυμένο μέσα στη σχέση...

....και γενικότερα η ανάδρομη Αφροδίτη είναι πια πολυ καλή περίοδος για αναλλογισμό και σκέψη.

hattie23
19-08-2010, 11:38 PM
Ελεος δηλαδη αυτη η Αφροδιτη καθε φορα που γυρνα αναποδα μας παιρνει η μπαλα.Και δεν μας φτανει η οικονομικη κριση απο μονη της.:bigsmile:

Δείμων
19-08-2010, 11:41 PM
Ναι ενώ άμα δεν γυρνά πάνε όλα μια χαρά :toung::toung:

Τίνα Ζαχαριάδου
19-08-2010, 11:50 PM
Κι όμως η ανάδρομη Αφροδίτη έχει τα κάλα της ειδικά για όσους την έχουν ανάδρομη στο ωροσκόπιο τους κι αυτό γιατί όταν αναδρομεί από διεύλεση για εκείνους είναι πολύ οικεία, με αποτέλεσμα να "γνωρίζουν" πως να την χειριστούν.

Επίσης είναι πολύ καλή για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν χρήματα που είχαν δανείσει κατά το παρελθόν αλλά και για εκείνους που επιθυμούν επανασύνδεση ενώ για εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την σχέση τους, τους δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσουν την ποιότητα της σχέσης τους με σκοπό την βελτιωση της.

Ωστόσο αποφύγετε την σύναψη νέου ερωτικού δεσμού αν θέλετε να έχει μακροβιότητα ο δεσμός σας. :love:

Δείμων
20-08-2010, 12:03 AM
Χμ Τίνα μου μια ρητορική ερώτηση εδώ, η ανάδρομη ευνοεί τις επανασυνδέσεις αλλά δεν ευνοεί τη μακροβιότητα όσων σχέσεων ξεκινήσουν. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με την οπτική του «ραγισμένου γιαλιού» που δεν ξανακολλάει (κοινώς αφού μια σχέση έφτασε κάποτε στον χωρισμό είναι καταδικασμένη να μην κρατήσει και μόνο μπαλώματα να της βάζουμε) ή μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχουν ελπίδες πραγματικής γεφύρωσης//υπερκέρασης εσωτερικών κενών ή ανατροπής εξωτερικών καταστάσεων που οδήγησαν στην απομάκρυνση? (Εντελώς συνειδητά εδώ απέφυγα τη λέξη χωρισμό) ¶ρα και μακροβιότητας?

* Να σημειώσω την πάγια θέση μου ότι το για πάντα δεν υπάρχει και η μακροβιότητα μιας σχέσης εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε αμοιβαία στις αλλαγές του άλλου σε σχέση με τις δικές μας, ή την πλήρη τυφλία-εθελοτυφλία του ζεύγους σε αυτές.

hattie23
20-08-2010, 12:29 AM
Ναι ενώ άμα δεν γυρνά πάνε όλα μια χαρά :toung::toung:

Οχι ρε παιδι μου .Το αναφερα ως ενα λογο παραπανω .Ολοι οι Διδυμοι αμεσως να πουν την εξυπναδα .:toung:

μπορει να υπαρχει επιστροφη πρωην ακομα και οταν η αναδρομη αφροδιτη δεν βρισκεται σε οικο που εχει να κανει με σχεσεις.?Το λεω γιατι πρωτον ,φετος η αφροδιτη γινεται αναδρομη ακριβως στην 13 μοιρα δηλαδη εκει που εχω τον ηλιο μου (αρα 4ο οικο ) και θα ειναι αναδρομη και στην ηλιακη μου αρα για ενα (ολοκληρο χρονο:cheesy:) στον 1ο οικο .

Αρα περιμενω προσκοληση σε θεματα ομορφιας και αναθεωρηση της εικονας που βγαζω στους αλλους :toung: και παλια θεματα γυρω απο την ακινητη περιουσια ,παλια προβληματα με την οικογενεια ..Ενα μπαχαλο ... Δεν αντεξω και επιστροφες απο διδυμους ελεοοοος:bigsmile: (σορρυ αλλα ενας διδυμος επιστρεφει στην ζωη μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα εδω και 4 χρονια με αναδρομη αφροδιτη η χωρις.Τελικα η συνοδος ηλιου-σεληνης εχει παρει κοσμο στο λαιμο της :toung:),

Τίνα Ζαχαριάδου
20-08-2010, 01:13 AM
Χμ Τίνα μου μια ρητορική ερώτηση εδώ, η ανάδρομη ευνοεί τις επανασυνδέσεις αλλά δεν ευνοεί τη μακροβιότητα όσων σχέσεων ξεκινήσουν. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με την οπτική του «ραγισμένου γιαλιού» που δεν ξανακολλάει (κοινώς αφού μια σχέση έφτασε κάποτε στον χωρισμό είναι καταδικασμένη να μην κρατήσει και μόνο μπαλώματα να της βάζουμε) ή μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχουν ελπίδες πραγματικής γεφύρωσης//υπερκέρασης εσωτερικών κενών ή ανατροπής εξωτερικών καταστάσεων που οδήγησαν στην απομάκρυνση? (Εντελώς συνειδητά εδώ απέφυγα τη λέξη χωρισμό) ¶ρα και μακροβιότητας?

* Να σημειώσω την πάγια θέση μου ότι το για πάντα δεν υπάρχει και η μακροβιότητα μιας σχέσης εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε αμοιβαία στις αλλαγές του άλλου σε σχέση με τις δικές μας, ή την πλήρη τυφλία-εθελοτυφλία του ζεύγους σε αυτές.

Καλησπέρα Γιάννη μου,

Ενίοτε οι σχέσεις φτάνουν στο χωρισμό όχι γιατί είναι καταδικασμένες αλλά γιατί έτσι το έφεραν οι συγκυρίες. Δεν είναι λίγες οι σχέσεις που ευδοκίμησαν μετά από έναν χωρισμό, ένας χωρισμός Γιάννη μου δεν χαρακτηρίζει ολόκληρη την ποιότητα μιας σχέσης ειδικά αν έρχεται το πρώτο διάστημα που όλα είναι ρευστά. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει την πραγματική γεφύρωση, όμως δίνει την ευκαιρία ακόμη και την ελπίδα πως το χάσμα μπορεί να γεφυρωθεί.

Αυτό για εμένα είναι αρκετό, (φαντάζομαι και για όποιον επιθυμεί να επανασυνδεθεί με τον σύντροφο του). Από την άλλη πλευρά μια σχέση ακόμη κι αν στηρίζεται στην αμοιβαία προσαρμογή ή στην πλήρη εθελοτυφλία όπως αναφέρεις σημαίνει ότι δεν έχει κάνει τον κύκλο της, εκεί ταιριάζει η οπτική του "ραγισμένου γυαλιού"

Υγ Για να γίνω περισσότερο κατανοητή, όταν λέω πως φέρνει ευκαιρίες επανασύνδεσης δεν εννοώ απαραίτητα πως γίνεται σχέση εκ νέου. Θα μπορούσε για παράδειγμα να επιστρέψει στην ζωή μας κάποιος από το παρελθόν ο οποίος μας αφήνει εντελώς αδιάφορους. Στην περίπτωση που δεν μας αφήνει αδιάφορους η Αφροδίτη είναι απλώς το εισιτήριο για να προχωρήσουμε παρακάτω.

EPANASTATIS24
20-08-2010, 12:39 PM
hattie, σωστή ερώτηση! Η ανάδρομη αφροδίτη σε Ηλιακή Επιστροφή έχει ιδιαίτερη σημασία?

katiakiss
21-08-2010, 03:16 AM
Καλησπέρα Γιάννη μου,

Ενίοτε οι σχέσεις φτάνουν στο χωρισμό όχι γιατί είναι καταδικασμένες αλλά γιατί έτσι το έφεραν οι συγκυρίες. Δεν είναι λίγες οι σχέσεις που ευδοκίμησαν μετά από έναν χωρισμό, ένας χωρισμός Γιάννη μου δεν χαρακτηρίζει ολόκληρη την ποιότητα μιας σχέσης ειδικά αν έρχεται το πρώτο διάστημα που όλα είναι ρευστά. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει την πραγματική γεφύρωση, όμως δίνει την ευκαιρία ακόμη και την ελπίδα πως το χάσμα μπορεί να γεφυρωθεί.

Αυτό για εμένα είναι αρκετό, (φαντάζομαι και για όποιον επιθυμεί να επανασυνδεθεί με τον σύντροφο του). Από την άλλη πλευρά μια σχέση ακόμη κι αν στηρίζεται στην αμοιβαία προσαρμογή ή στην πλήρη εθελοτυφλία όπως αναφέρεις σημαίνει ότι δεν έχει κάνει τον κύκλο της, εκεί ταιριάζει η οπτική του "ραγισμένου γυαλιού"

Υγ Για να γίνω περισσότερο κατανοητή, όταν λέω πως φέρνει ευκαιρίες επανασύνδεσης δεν εννοώ απαραίτητα πως γίνεται σχέση εκ νέου. Θα μπορούσε για παράδειγμα να επιστρέψει στην ζωή μας κάποιος από το παρελθόν ο οποίος μας αφήνει εντελώς αδιάφορους. Στην περίπτωση που δεν μας αφήνει αδιάφορους η Αφροδίτη είναι απλώς το εισιτήριο για να προχωρήσουμε παρακάτω.Τίνα μου γεια σου. Ειδικά το τελευταίο μέρος της απάντησής σου (το ΥΓ), μου φαίνεται ιδιαιτέρα σωστό! Με όσα γνωρίζουμε ήδη για τις αναδρομές των πλανητών, ίσως η ανάδρομη Αφροδίτη να είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα απωθημένα αισθήματά μας ή εκείνα που χρειάζονται επανεξέταση ή και αναθεώρηση; Μήπως μας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που στο παρελθόν οι συνθήκες δεν βοήθησαν ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χώρο στο συναίσθημα κατά την επαφή μας μαζί τους; Ίσως να αποτελούσε και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε από ένα ζοφερό αισθηματικό τοπίο του οποίου τα ερωτηματικά μας κρατούσαν δέσμιους για καιρό; Πάντως είμαι σίγουρη ότι η ανάδρομη Αφροδίτη δεν συμβαίνει με σκοπό να αναστατώσει την αισθηματική μας ζωή ή να μας βάλει να κάνουμε μια ατυχή σχέση, απλά για να μας ταλαιπωρήσει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και γιʼ αυτό με εκφράζει η απάντησή σου.
Αν η Αφροδίτη ήταν κτήριο, νομίζω ότι την περίοδο της αναδρομής της θα αναρτούσε ταμπέλα: « Το κτήριο αναπαλαιώνεται!». Σε ένα αναπαλαιωμένο κτήριο ταιριάζουν οι αντίκες και γιʼ αυτό οι καινούργιες σχέσεις, σε περίοδο αναδρομής, μοιάζουν με φουτουριστικά έπιπλα που αν τα βάλεις στο κτήριο, σύντομα θα καταλάβεις ότι απλώς δεν ταιριάζουν(!) και ήταν εξ αρχής λάθος επιλογή.
Να κάνω και μια συμπλήρωση στα προηγούμενα γραφόμενά μου: Στις εποχές που διανύουμε ωστόσο, το θέμα δεν είναι ότι μπορεί να ελπίζουμε σε λεφτά που έχουμε δανείσει. Το θέμα είναι να ξέρουμε αν η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα μπορούσε να σημαίνει ιδιαίτερες πιέσεις για λεφτά που έχουμε δανειστεί! Αν σκεφτεί κανείς τα ανοίγματα που έχει ο κόσμος στις τράπεζες και την εμπλοκή του 8ο λόγω σκορπιού. Ακόμα και τα τρέχοντα θέματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού ίσως. Λες να μας βρουν διάφορες εξελίξεις εκείνη την περίοδο; Μακριά από μας! Αυτό μας έλειπε για να κλείσουμε ως άνθρωποι και ως ταμεία! Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!

Τίνα Ζαχαριάδου
22-08-2010, 06:11 PM
Τίνα μου γεια σου. Ειδικά το τελευταίο μέρος της απάντησής σου (το ΥΓ), μου φαίνεται ιδιαιτέρα σωστό! Με όσα γνωρίζουμε ήδη για τις αναδρομές των πλανητών, ίσως η ανάδρομη Αφροδίτη να είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα απωθημένα αισθήματά μας ή εκείνα που χρειάζονται επανεξέταση ή και αναθεώρηση; Μήπως μας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που στο παρελθόν οι συνθήκες δεν βοήθησαν ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χώρο στο συναίσθημα κατά την επαφή μας μαζί τους; Ίσως να αποτελούσε και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε από ένα ζοφερό αισθηματικό τοπίο του οποίου τα ερωτηματικά μας κρατούσαν δέσμιους για καιρό; Πάντως είμαι σίγουρη ότι η ανάδρομη Αφροδίτη δεν συμβαίνει με σκοπό να αναστατώσει την αισθηματική μας ζωή ή να μας βάλει να κάνουμε μια ατυχή σχέση, απλά για να μας ταλαιπωρήσει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και γιΆ αυτό με εκφράζει η απάντησή σου.
Αν η Αφροδίτη ήταν κτήριο, νομίζω ότι την περίοδο της αναδρομής της θα αναρτούσε ταμπέλα: « Το κτήριο αναπαλαιώνεται!». Σε ένα αναπαλαιωμένο κτήριο ταιριάζουν οι αντίκες και γιΆ αυτό οι καινούργιες σχέσεις, σε περίοδο αναδρομής, μοιάζουν με φουτουριστικά έπιπλα που αν τα βάλεις στο κτήριο, σύντομα θα καταλάβεις ότι απλώς δεν ταιριάζουν(!) και ήταν εξ αρχής λάθος επιλογή.
Να κάνω και μια συμπλήρωση στα προηγούμενα γραφόμενά μου: Στις εποχές που διανύουμε ωστόσο, το θέμα δεν είναι ότι μπορεί να ελπίζουμε σε λεφτά που έχουμε δανείσει. Το θέμα είναι να ξέρουμε αν η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα μπορούσε να σημαίνει ιδιαίτερες πιέσεις για λεφτά που έχουμε δανειστεί! Αν σκεφτεί κανείς τα ανοίγματα που έχει ο κόσμος στις τράπεζες και την εμπλοκή του 8ο λόγω σκορπιού. Ακόμα και τα τρέχοντα θέματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού ίσως. Λες να μας βρουν διάφορες εξελίξεις εκείνη την περίοδο; Μακριά από μας! Αυτό μας έλειπε για να κλείσουμε ως άνθρωποι και ως ταμεία! Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!

Γεια σου Κάτια μου!

Δεν θα μπορούσες να κάνεις ποιο εύστοχο σχόλιο από αυτό της αναπαλαίωσης του κτιρίου.

Τώρα σε σχέση με τα οικονομικά, όντως διανύουμε μια δύσκολη εποχή όμως νομίζω πως μπορούμε να ελπίζουμε σε επιστροφή δανεικών. Αν οι δανειολήπτες είμαστε εμείς, όλη εκείνη την περίοδο ενδέχεται να αποπληρώσουμε κάποιο δάνειο ή έστω να ένα μέρος του.

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ούτως ή άλλως θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, δάνεια, υποθήκες, αποζημιώσεις, φορολογικά κτλ. έρχονται στο προσκήνιο.
Εκείνο το οποίο εικάζω για την επερχόμενη περίοδο είναι πως όντως θα υπάρξουν τέτοιου είδους προβλήματα όχι μόνο λόγω Σκορπιού αλλά και λόγω του ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 6ο οίκο της Ελλάδας, οίκος που σχετίζεται με τα δημόσια ταμεία, με τον στρατό και την αστυνομία, τα Υπουργεία εργασίας και υγείας και την κοινωνική ασφάλιση.
Εν τω μεταξύ αρκετές εξελίξεις θα έχουμε τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, λίγο πριν την αναδρομή της, που θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ¶ρη από τον Σκορπιό, επίσης, στις 31 του μήνα αλλά και αρχές του Νοέμβρη που θα πιάσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

hattie23
18-10-2010, 10:40 PM
Καταρχην εχω να κανω μια διαπιστωση .Σε αλλο ποστ εδω εχει αναφερθει οτι αμα κανεις σχεση με αναδρομη αφροδιτη οταν θα γυρισει ορθροδρομη θα χωρισετε.Εχω να καταθεσω δυο προσωπικες εμπειριες επι του θεματος .Η πρωτη ειναι ερωτικης φυσεως και λογο αναδρομης αφροδιτης το εψαξα το θεμα .
Η γλυκια μας αφροδιτη ηταν αναδρομη και το καλοκαιρι του 2004.Με βαση την αστρολογικη εφημεριδα την 21 /6/2004 που ξεκινησα μια σχεση ηταν αναδρομη .Μπορει να μην χωρισα οταν γυρισε ορθη ,μπορει να συνεχιζε για αρκετο διαστημα η σχεση ,αλλα ηταν μια σχεση πολυ ψυχοφθορα αν και η συναστρια μας ηταν αρκετα δυνατη (ηλιος σε συνοδο με σεληνη,ηλιος τριγωνο με αφροδιτη,σεληνη τριγωνο με δια και ενα καρο οψεις που μας εδειχναν σουπερ).Τεινω να πιστευω ομως μετα απο 6 χρονια (και αν ειναι καποιος πιο εμπειρος στο θεμα ας με διορθωσει αν κανω λαθος) οτι ο χαρτης που γινεται μια σχεση εχει πολυ μεγαλη σημασια και μπορει να επιρεασει την μεταπειτα εξελιξη της.
Το γεγονος οτι ταιριαζαμε συναστριακα ,δεν εμποδιζε ουτε τον εναν ουτε τον αλλον συχνα -πυκνα να αλλαζει συνεχως γνωμη απεναντι στην σχεση και αν αυτη μπορει να προχωρησει η οχι.Υπηρχε ενα πισωγυρισμα συνεχες .
Πιστευω οτι αν ειχαμε κανει σχεση μια μερα που δεν θα υπηρχε αναδρομη αφροδιτη τα πραγματα μεταξυ μας θα ηταν διαφορετικα με την εννοια οτι "λογικα" θα επρεπε οταν γυρισε ορθροδρομη να ειχαμε αποφασισει για τον χωρισμο αλλα η αλληλεπιδραση του ενος στον αλλον ηταν τετοια ωστε μας τραβουσε πισω και ας μην τραβαγε η σχεση(εδω παιζει και λιγο ο συνθετος βεβαια που κανει ενα σεληνη τετραγωνο πλουτωνα που εχει τον ψυχοβγαλτη :toung:)
Τελος ,ειχα κανει φιλια με μια κοπελα τον μαρτη του 2009 με αναδρομη αφροδιτη και παλι αν και οταν γυρισε καταλαβα οτι δεν μου ταιριαζε ,αυτη η φιλια κρατησε καμποσους μηνες με πολυ ασχημα αποτελεσματα στην ψυχολογια μου (αφου οταν τελικα απομακρυνθηκαμε σαν να ανασανα).

theresa_alma
20-10-2010, 10:59 PM
Καλησπερα σε ολους!
Αποφασισα να πω και εγω την εμπειρια μου σχετικα με την αναδρομη Αφροδιτη.
Πρωτα απ ολα θα θελα να πω πως στον δικο μου χαρτη δυστυχως δεν παιζει ρολο αν ο διελαυνων αναδρομος πλανητης ειναι αργος η γρηγορος, αγαθοποιος η κακεργετης.
Π.χ. Το 2009 η Αφροδιτη ξεκινησε την αναδρομη πορεια της στον Κριο. Περασε απο τις πρωτες μοιρες οπου τοσο εγω οσο και ο πρωην συνεταιρος μου εχουμε μεσοδιαστηματα Ηλιου/Σεληνης και Ηλιου/Αρη.
Ακριβως τοτε ξεσπασε ενα σκανδαλο ανευ προηγουμενου.
Ερευνωντας ηρθαν στο φως εγγραφα τα οποια ειχαν υπογραφει
1ον οταν πριν απο μηνες η Αφροδιτη ηταν ορθοδρομη μεν αλλα στις μοιρες των μεσοδιαστηματων που αγγιξε αναδρομη το 2009
2ον οταν παλι πριν μηνες η Αφροδιτη ηταν και παλι ορθοδρομη αλλα εκανε τετραγωνο με τα μεσοδιαστηματα.
Επισης κατα την διαρκεια της αναδρομης πορειας της εκανε συνοδο με την προοδευμενη μου Αφροδιτη στην 27η μοιρα των Ιχθυων!!!!
Δεν ξερω η δικη μου Αφροδιτη σε τι εξαρση ηταν γιατι δεν λυπηθηκε κανεναν και ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ!!!
Εβαλαν βεβαια το χερακι τους και ο Κρονος σε αντιθεση με το Ουρανο πιστευω. Αλλα δεν ηταν και τοσο κοντα της.
Τελος παντων. Πιστευω τοσο στα μεσοδιαστηματα που και διαστημικο βοτσαλο να κανει διελευση κατι θα γινει σε μενα τουλαχιστον.
Αυτα... και ναστε καλα!
Υ.Γ. Ενα απο τα πολλα εγγραφα ειχε υπογραφει πριν απο 15 περιπου χρονια, ημερα οπου ο Ερμης ηταν αναδρομος στις πρωτες μοιρες του Ζυγου και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΟΨΗ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. Το συγκεκριμενο εγγραφο δε, χρησιμοποιηθηκε παρανομα το 2008 και ηταν η πετρα του σκανδαλου.

Κοραλλία Μόζορα
21-10-2010, 11:12 AM
Όταν λέμε πως ό,τι ξεκινά μ' ένα ανάδρομο πλανήτη τελειώνει όταν γυρίσει σε ευθεία πορεία δεν εννοούμε ότι τελειώνει απαραίτητα αμέσως αλλά κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Κάτι που ξεκινά με ανάδρομο πλανήτη ή θα τελειώσει κάποια στιγμή ή θα το ξαναβρούμε μπροστά μας στο μέλλον με προβληματικό τρόπο.

Αγαπητή hattie23, δεν γίνεται η συναστρία σας να ήταν τόσο καλή και η σχέση απλώς να τέλειωσε λόγω ανάδρομης Αφροδίτης. Πιστεύω ότι υπάρχουν στοιχεία στην συναστρία σας που έχεις παραβλέψει την σημασία τους. Όταν δημιουργείται μια σχέση (αλλά και σε κάθε άλλο γεγονός), οι τάσεις του γενέθλιου, οι τάσεις της συγκεκριμένης περιόδου (τράνζιτς, προγνωστικά συστήματα), ο χάρτης της σχέσης, η συναστρία και ο σύνθετος είναι όλα ευθυγραμμισμένα και δείχνουν το ίδιο πράγμα. Αυτό είναι το εκπληκτικό στην αστρολογία και που πραγματικά προκαλεί δέος.

hattie23
21-10-2010, 05:31 PM
Και ομως οσο αφορα την συναστρια,δεν ειχαμε καμμια δυσκολη οψη με τους εξωκρονιους που προκαλουν συνηθως τα περισσοτερα προβληματα ουτε ασχημες οψεις με προσωπικους πλανητες (αν εξαιρεσουμε το τετραγωνο μεταξυ σεληνη με αφροδιτη ).αλλα μια οψη στο συνολο δεν κανει τοσο κακο.
Δικες μου διευλευσεις και προοδευτικα εκεινο τον καιρο ,κατι παραπανω απο σπουδαια(για περιπου 4 χρονια ειχα μια πολυ καλη περιοδο αλλωστε ),ειχα κοιταξει καποια στιγμη και τα δικα του και εκεινος ειχε καλες οψεις τοτε χωρις ομως να θυμαμαι πολλες λεπτομερειες ωστε να σας το επιβεβαιωσω.
Δεν ειπα βεβαια οτι για ολα εφταιγε η αναδρομη αφροδιτη αλλα ηταν θα ελεγα η μονη παραφωνια που υπηρχε μεσα σε μια περιοδο καλων διευλευσεων και προοδευτικων για μενα .
Μιλησα γενικα για τον χαρτη της σχεσης ,οταν πρωτοκανεις σχεση με τον αλλον δηλαδη που "δειχνει " σαν μερα οτι στην συνεχεια θα ειχαμε παρατραγουδα ετσι και αλλοιως (ενα στοιχειο ειναι και η αφροδιτη).
Τελος ,να πω οτι ενω ειχαμε ενα πολυ καλο συναστριακο χαρτη (σχετικα ευκολο θα ελεγα ) ο συνθετος χαρτης μας ειχε παρα πολλα προβληματα.Οπως τετραγωνο σεληνη με κρονο και πλουτωνα ,τετραγωνο ποσειδωνα με αρη και αφροδιτη .Αρα ,ναι δεν ειναι υπευθυνη μονο η αναδρομη αφροδιτη ,θα μπορουσαμε να πουμε οτι και ο συνθετος εδειχνε προβληματα ,μονο που πιστευω οτι ξεκινησε μια σχεση την δεδομενη στιγμη μπορει να "ενεργοποιησε " περισσοτερο τις δυσκολες οψεις στην συνεχεια.

Κοραλλία Μόζορα
21-10-2010, 05:54 PM
Και ομως οσο αφορα την συναστρια,δεν ειχαμε καμμια δυσκολη οψη με τους εξωκρονιους που προκαλουν συνηθως τα περισσοτερα προβληματα ουτε ασχημες οψεις με προσωπικους πλανητες (αν εξαιρεσουμε το τετραγωνο μεταξυ σεληνη με αφροδιτη ).αλλα μια οψη στο συνολο δεν κανει τοσο κακο.
Δικες μου διευλευσεις και προοδευτικα εκεινο τον καιρο ,κατι παραπανω απο σπουδαια(για περιπου 4 χρονια ειχα μια πολυ καλη περιοδο αλλωστε ),ειχα κοιταξει καποια στιγμη και τα δικα του και εκεινος ειχε καλες οψεις τοτε χωρις ομως να θυμαμαι πολλες λεπτομερειες ωστε να σας το επιβεβαιωσω.
Δεν ειπα βεβαια οτι για ολα εφταιγε η αναδρομη αφροδιτη αλλα ηταν θα ελεγα η μονη παραφωνια που υπηρχε μεσα σε μια περιοδο καλων διευλευσεων και προοδευτικων για μενα .
Μιλησα γενικα για τον χαρτη της σχεσης ,οταν πρωτοκανεις σχεση με τον αλλον δηλαδη που "δειχνει " σαν μερα οτι στην συνεχεια θα ειχαμε παρατραγουδα ετσι και αλλοιως (ενα στοιχειο ειναι και η αφροδιτη).
Τελος ,να πω οτι ενω ειχαμε ενα πολυ καλο συναστριακο χαρτη (σχετικα ευκολο θα ελεγα ) ο συνθετος χαρτης μας ειχε παρα πολλα προβληματα.Οπως τετραγωνο σεληνη με κρονο και πλουτωνα ,τετραγωνο ποσειδωνα με αρη και αφροδιτη .Αρα ,ναι δεν ειναι υπευθυνη μονο η αναδρομη αφροδιτη ,θα μπορουσαμε να πουμε οτι και ο συνθετος εδειχνε προβληματα ,μονο που πιστευω οτι ξεκινησε μια σχεση την δεδομενη στιγμη μπορει να "ενεργοποιησε " περισσοτερο τις δυσκολες οψεις στην συνεχεια.

Αγαπητή φίλη, θα πω κάτι που έχω πει αρκετές φορές εδώ στο σάιτ. Σε μια συναστρία, οι όψεις των πλανητών είναι το τελευταίο που κοιτάμε σε μια σειρά πραγμάτων. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι όταν οι όψεις είναι καλές είναι όλα καλά. Μπορεί να συναντήσεις ζευγάρια που έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και να μην έχουν ιδιαίτερες όψεις στην συναστρία τους. Στην περίπτωση σου, ο σύνθετος το έδειχνε πιο φανερά ότι η σχέση αυτή θα είχε προβλήματα.

hattie23
21-10-2010, 06:48 PM
Το ιδιο ετοιμαζομουν να γραψω και εγω πριν απο λιγο σε αλλο ποστ για να μην ανακατευψω τις ενοτητες.Εχω παρατηρησει και εγω ζευγαρια που εχουν πολυ καλες συναστριες αλλα οι συνθετοι ηταν πολυ δυσκολοι και το αναποδο.Ζευγαρια με αδιαφορες συναστριες που ομως οι συνθετοι ηταν πολυ καλοι.
Μπορει η επιδραση του αλλου και η επιδραση σου πανω στον αλλο να ειναι εξαιρετικη ,να νιωθεις οτι σε αγαπα αλλα η σχεση για διαφορους λογους να μην ειναι ικανοποιητικη για κανεναν απο τους δυο.ετσι ακριβως ηταν η δικη μου περιπτωση ενω υπηρχε ελξη ,θελαμε ο ενας τον αλλον ,οταν ημασταν μεσα στην σχεση και οι δυο δεν αισθανομασταν καλα ,μολις χωριζαμε μετα απο λιγο διαστημα σκεφτομασταν ο ενας τον αλλον με πολυ διαφορετικο τροπο ,μολις ξαναρχιζαμε παλι ειχαμε τα ιδια προβληματα.
Και το αναποδο φιλικο ζευγαρι χωρις ιδιαιτερα "τρανταχτες" οψεις στην συναστρια που να δειχνουν ελξη ,ο συνθετος τους εχει φερει να εχουν μια αξιοζηλευτη σχεση γιατι και οι δυο σαν συνολο αλληλοβοηθιουνται 9προβληματα βεβαια υπαρχουν οπως σε ολες τις σχεσεις ,μονο που ο ενας διαισθανεται ποτε ο αλλος "θα κλοτσησει" και προσπαθουν μαζι ωστε να υπαρχει ισορροπια).

UltraViolet
10-11-2010, 10:38 AM
Καταρχην εχω να κανω μια διαπιστωση .Σε αλλο ποστ εδω εχει αναφερθει οτι αμα κανεις σχεση με αναδρομη αφροδιτη οταν θα γυρισει ορθροδρομη θα χωρισετε.Εχω να καταθεσω δυο προσωπικες εμπειριες επι του θεματος .Η πρωτη ειναι ερωτικης φυσεως και λογο αναδρομης αφροδιτης το εψαξα το θεμα .
Η γλυκια μας αφροδιτη ηταν αναδρομη και το καλοκαιρι του 2004.Με βαση την αστρολογικη εφημεριδα την 21 /6/2004 που ξεκινησα μια σχεση ηταν αναδρομη .Μπορει να μην χωρισα οταν γυρισε ορθη ,μπορει να συνεχιζε για αρκετο διαστημα η σχεση ,αλλα ηταν μια σχεση πολυ ψυχοφθορα αν και η συναστρια μας ηταν αρκετα δυνατη (ηλιος σε συνοδο με σεληνη,ηλιος τριγωνο με αφροδιτη,σεληνη τριγωνο με δια και ενα καρο οψεις που μας εδειχναν σουπερ).Τεινω να πιστευω ομως μετα απο 6 χρονια (και αν ειναι καποιος πιο εμπειρος στο θεμα ας με διορθωσει αν κανω λαθος) οτι ο χαρτης που γινεται μια σχεση εχει πολυ μεγαλη σημασια και μπορει να επιρεασει την μεταπειτα εξελιξη της.
Το γεγονος οτι ταιριαζαμε συναστριακα ,δεν εμποδιζε ουτε τον εναν ουτε τον αλλον συχνα -πυκνα να αλλαζει συνεχως γνωμη απεναντι στην σχεση και αν αυτη μπορει να προχωρησει η οχι.Υπηρχε ενα πισωγυρισμα συνεχες .
Πιστευω οτι αν ειχαμε κανει σχεση μια μερα που δεν θα υπηρχε αναδρομη αφροδιτη τα πραγματα μεταξυ μας θα ηταν διαφορετικα με την εννοια οτι "λογικα" θα επρεπε οταν γυρισε ορθροδρομη να ειχαμε αποφασισει για τον χωρισμο αλλα η αλληλεπιδραση του ενος στον αλλον ηταν τετοια ωστε μας τραβουσε πισω και ας μην τραβαγε η σχεση(εδω παιζει και λιγο ο συνθετος βεβαια που κανει ενα σεληνη τετραγωνο πλουτωνα που εχει τον ψυχοβγαλτη :toung:)
Τελος ,ειχα κανει φιλια με μια κοπελα τον μαρτη του 2009 με αναδρομη αφροδιτη και παλι αν και οταν γυρισε καταλαβα οτι δεν μου ταιριαζε ,αυτη η φιλια κρατησε καμποσους μηνες με πολυ ασχημα αποτελεσματα στην ψυχολογια μου (αφου οταν τελικα απομακρυνθηκαμε σαν να ανασανα).

hattie μου, μου έλυσες μεγάλη απορία! Είμαι Κρίος με ωροσκόπο Ζυγό και τώρα με την ανάδρομη Αφροδίτη μου έγιναν επιστροφές από παλιές αγάπες που είχαμε σπάσει ή/και με πλησίασαν ερωτικά τύποι που παλαιότερα με είχαν απορρίψει ή/και το γκομενάκι που φλέρταρα έπεσε την πρώτη μέρα της ανάδρομης Αφροδίτης.. δεν ήξερα αν όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν συνέχεια.. προφανώς όχι, αφού ξεκίνησαν με ανάφρομη Αφροδίτη.. οπότε ας μην χαίρομαι άδικα.. :blink: ας περιμένουμε τις 18 Νοέμβρη να γυρίσει ορθή και βλέπουμε υποθέτω! :bigsmile:
να έχετε μία πολύ όμορφη μέρα!

hattie23
10-11-2010, 05:11 PM
ολα αυτα μαζευμενα ? Το κοκαλακι της νυχτεριδας βρηκες ? Εμενα κανενας δεν επεστρεψε φετος:toung: Αλλου θα πηγαν "τα παρατραγουδα" μου σε αυτη την αναδρομη αφροδιτη :bigsmile:

UltraViolet
11-11-2010, 11:44 AM
Χαχαχα , μπα βλακείες μην φανταστείς, ίσα ίσα για τόνωση αυτοπεποίθησης..τα παρατράγουδα όπως λες μακριά καλύτερα :bigsmile: έλα κι από 18 θα γουστάρουμε (ελπίζω χαχα)

παλίρροια
11-11-2010, 06:55 PM
......Μια ερώτηση......Ισχύει και όταν η Αφρο είναι ανάδρομη στο ζυγό να αποφεύγουμε υπογραφή συμβολαίων????
Ρωτάω........για να ξέρω δηλ.:laugh: να αγοράσω την έπαυλη ναι η όχι?????:toung:

hattie23
11-11-2010, 07:02 PM
......Μια ερώτηση......Ισχύει και όταν η Αφρο είναι ανάδρομη στο ζυγό να αποφεύγουμε υπογραφή συμβολαίων????
Ρωτάω........για να ξέρω δηλ.:laugh: να αγοράσω την έπαυλη ναι η όχι?????:toung:

Ε,περιμενε λιγο σε μια βδομαδα την αγοραζεις και την χαιρεσαι χωρις σκοτουρες .Να μας καλεσεις για παρτι :bigsmile: