PDA

View Full Version : Οι χάρτες και οι θέσεις των πλανητών στο πρόγραμμα...

sag_femme
01-02-2009, 10:01 PM
Καλησπέρα σας.

Εχω μία απορία για το πρόγραμμα που υπάρχει στο site αναφορικά με τους γενέθλιους χάρτες και τις πλανητικές διελεύσεις.

Πρόσεξα λοιπόν (πολύ αργά δυστυχώς... φοβερή παρατηρητικότητα) ότι στο γενέθλιο χάρτη μου το πρόγραμμα αναφέρει πάνω πάνω δεξιά, ακριβώς κάτω από το χάρτη, ότι πχ. ο κλήρος της τύχης μου είναι στον Υδροχόο ενώ ακριβώς παρακάτω αριστερά αναφέρει ότι ο κλήρος της τύχης μου είναι στον Αιγόκερω. Το ίδιο ισχύει για όλους τους πλανήτες μου μετά τον Πλούτωνα. Αλλο ζώδιο πάνω δεξιά, αλλο κάτω αριστερά.

Και ερωτώ... Τελικά ποιος πίνακας αναφέρει τα σωστά στοιχεία μου; Και γιατί είναι διαφορετικά τα στοιχεία στον ίδιο χάρτη;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

:bigsmile:

Μητσάκος
01-02-2009, 10:26 PM
Καλησπέρα σας.

Εχω μία απορία για το πρόγραμμα που υπάρχει στο site αναφορικά με τους γενέθλιους χάρτες και τις πλανητικές διελεύσεις.

Πρόσεξα λοιπόν (πολύ αργά δυστυχώς... φοβερή παρατηρητικότητα) ότι στο γενέθλιο χάρτη μου το πρόγραμμα αναφέρει πάνω πάνω δεξιά, ακριβώς κάτω από το χάρτη, ότι πχ. ο κλήρος της τύχης μου είναι στον Υδροχόο ενώ ακριβώς παρακάτω αριστερά αναφέρει ότι ο κλήρος της τύχης μου είναι στον Αιγόκερω. Το ίδιο ισχύει για όλους τους πλανήτες μου μετά τον Πλούτωνα. Αλλο ζώδιο πάνω δεξιά, αλλο κάτω αριστερά.

Και ερωτώ... Τελικά ποιος πίνακας αναφέρει τα σωστά στοιχεία μου; Και γιατί είναι διαφορετικά τα στοιχεία στον ίδιο χάρτη;

Τα σύμβολα των Β. Δ., Κλήρου Τύχης και Βέρτεξ αντιστοιχούνε στα σωστά;

ScP
01-02-2009, 11:46 PM
διορθώθηκε και δείχνει σωστά και στα δυο.

Ευχαριστώ για την παρατηρητικότητα.

Δεν ελέγχεις και τους άλλους χάρτες μας; :bigsmile:

Καλησπέρα σας.

sag_femme
02-02-2009, 10:46 AM
Τελικά ήταν λάθος ε;

Κρίμα γιατί πήγαινα και διάβαζα αυτό που με βόλευε κάθε φορά... :toung::toung:

Ναι 'στε καλά. Οτι άλλο βρω (που δεν με βολεύει βεβαίως...) θα το επισημάνω!!!

:bigsmile::bigsmile: