View Full Version : ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ!
libra15
14-12-2008, 05:12 PM
Καλησπερα σε ολο το site! Εχω γεννηθει 5/10/1989 κ ωρα 11:47. Ειδα την αναλυση του γενεθλιου χαρτη μου ομως θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με το καρμα μου, απ' οτι ειδα εχω βορειο δεσμο στον υδροχοο στον δευτερο οικο κ νοτιο δεσμο στον λεωντα., διαβασα κ καποια αρθρα σχετικα με αυτο.. Γενικοτερα τα αστρα δεν λενε ψεμματα κ το εχω επιβεβεωσει πολλες φορες. Ομως επειδη σας θεωρω εμπιστη σελιδα θα ηθελα την γνωμη σας για τον χαρτη μου κ το καρμα. Αισθανομαι οτι εχω κανει τα παντα ενω στην ουσια δεν εχω κανει τιποτα....κ γενικοτερα τα ενδιαφεροντα του κοσμου μου φενονται αδιαφορα.. μηπως ολο αυτο εχει να κανει με τα αστρα..?
(εχω προσπαθησει να κανω αναλυση του χαρτη μου, ομως θα ηθελα την αποψη σας)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο σας!
Τίνα Ζαχαριάδου
14-12-2008, 05:44 PM
Καλησπερα σε ολο το site! Εχω γεννηθει 5/10/1989 κ ωρα 11:47. Ειδα την αναλυση του γενεθλιου χαρτη μου ομως θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με το καρμα μου, απ' οτι ειδα εχω βορειο δεσμο στον υδροχοο στον δευτερο οικο κ νοτιο δεσμο στον λεωντα., διαβασα κ καποια αρθρα σχετικα με αυτο.. Γενικοτερα τα αστρα δεν λενε ψεμματα κ το εχω επιβεβεωσει πολλες φορες. Ομως επειδη σας θεωρω εμπιστη σελιδα θα ηθελα την γνωμη σας για τον χαρτη μου κ το καρμα. Αισθανομαι οτι εχω κανει τα παντα ενω στην ουσια δεν εχω κανει τιποτα....κ γενικοτερα τα ενδιαφεροντα του κοσμου μου φενονται αδιαφορα.. μηπως ολο αυτο εχει να κανει με τα αστρα..?
(εχω προσπαθησει να κανω αναλυση του χαρτη μου, ομως θα ηθελα την αποψη σας)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο σας!
Καλησπερα,ο νοτιος δεσμος στο Λιονταρι και στον 8ο οικο μας δειχνει ατομο που σε προηγουμενες ενσαρκωσεις ειχε ασχοληθει πολυ με οτι του εδινε χαρα, σπαταλωντας ισως χρηματα αλλων για δικη του ευχαριστηση,ειχε αρκετο εγωισμο και προτιμουσε την μοναξια που μπορει να ειχε, λογω ηγετικης θεσης η αξιωματος που ισως να κατειχε.
Στην τωρινη ενσαρκωση θα πρεπει να χειριζεται τα δικα του χρηματα τα οποια μπορει να προερχονται απο υδροχοικους χωρους.
Επισης πρεπει το ατομο να συνεργαζεται με ομοιδεατες του για το κοινο καλο με την βοηθεια φιλων και σημαντικων ανθρωπων.
Οι αξιες της ζωης δεν θα πρεπει να βασιζονται προς το ατομικο μας οφελος αλλα προς το γενικο οφελος αφου μην ξεχναμε πως ο Β δεσμος βρισκεται στο ζωδιο του αλτρουισμου.
libra15
14-12-2008, 05:53 PM
Ευχαριστω για την απαντηση! κ κατα την γνωμη σας ολο αυτο θα επηρεαζει την ζωη μου μονιμα?? επισης πως καταλαβαινουμε οτι εχουμε αναδρομο καποιον πλανητη στο γενεθλιο χαρτη μας??
Τίνα Ζαχαριάδου
14-12-2008, 06:10 PM
Ευχαριστω για την απαντηση! κ κατα την γνωμη σας ολο αυτο θα επηρεαζει την ζωη μου μονιμα?? επισης πως καταλαβαινουμε οτι εχουμε αναδρομο καποιον πλανητη στο γενεθλιο χαρτη μας??
Οτι υπαρχει στον γενεθλιο χαρτη μας ειναι μονιμο και δεν αλλαζει,
δεν μπορει ως δια μαγειας να παει σε αλλο ζωδιο ο Β.δεσμος η αλλος πλανητης.
Οι αναδρομοι πλανητες στον χαρτη μας η στις αστρολογικες εφημεριδες εχουν το γραμμα R.διπλα στο συμβολο του πλανητη και οι ορθοδρομοι το D.
libra15
14-12-2008, 06:25 PM
καταλαβα! να κανω κ μια τελευταια ερωτηση!? Κατα την γνωμη σας πως σας φαινεται ο αστρολογικος μου χαρτης?? Δεν περιμενω οτι τον εχετε κοιταξει απλα σας ρωταω μηπως εχετε χρονο, κ παλι ευχαριστω!
Τίνα Ζαχαριάδου
14-12-2008, 07:48 PM
καταλαβα! να κανω κ μια τελευταια ερωτηση!? Κατα την γνωμη σας πως σας φαινεται ο αστρολογικος μου χαρτης?? Δεν περιμενω οτι τον εχετε κοιταξει απλα σας ρωταω μηπως εχετε χρονο, κ παλι ευχαριστω!
Πληθωρικη προσωπικοτητα θα ελεγα αφου εχεις ενα γενεθλιο με πολλες οψεις και ιδιαιτερα τονισμενους γωνιακους οικους.
Εισαι ενα ιδιαιτερα κοινωνικο ατομο που επιζητα την συντροφικοτητα και την αρμονια μεσα απο τις σχεσεις,φιλοσοφημενη, καλοπροαιρετη,ιδεαλιστρια με τασεις απομονωσεις.
Με τον Ουρανο στον1ο γινεσαι εκρηκτικη, πρωτοποριακη με ξαφνικα ξεσπασματα και αντιδρασεις και συχρονως με τον Κρονο εκει γινεσαι συντηρητικη και ανασφαλης υψωνοντας ενα τοιχο προστασιας οταν θεωρεις οτι σε πλησιαζει επικινδυνα καποιος, με τον Ποσειδωνα επισης στον 1ο οικο μπορει να δινεις λανθασμενη εντυπωση γι αυτο που πραγματικα εισαι,διαθετεις αρκετη διαισθηση και ευαισθησια.
Με Ηλιο συνοδο αρη μεσα στον 10ο οικο θα ελεγα οτι εισαι αρκετα φιλοδοξος ανθρωπος,που δραστηριοποιεισαι εντονα μεσα στον επαγγελματικο σου χωρο προκειμενου να καταξιωθεις,πιθανον εξαιτιας βιασυνης και παρορμητικοτητας να δημιουργουνται εντασεις και διαμαχες μεσα στην δουλεια,πιθανες διαμαχες με πατερα η και συντροφο.
Με τον Ερμη στην Παρθενο θα εισαι τελειομανης και θα ασχολεισαι πολυ με τις λεπτομερειες και θα βρισκεις ευκολα λυσεις για τα πρακτικα θεματα που θα σε απασχολουν.
Αισθηματα σταθερα με εντονη ζηλια και κτητικοτητα μεσα στις σχεσεις καθως και πιθανες κρυφες σχεσεις η σχεσεις που μπορει να τις εξιδανικευεις και ισως να απογοητευεσαι αφου η Αφροδιτη ειναι στον 12ο.
Με τον Δια στην θεση που ειναι αρκετη ευνοια σε θεματα σχεσεων και συνεργασιων, σχεσεις με ατομα απο εξωτερικο η και επιπολαιοι δεσμοι.
Βαθυ δεσιμο με φιλους που θα σε επηρρεαζουν η θα τους επηρρεαζεις εσυ με αποτελεσμα να αλληλομεταμορφωνεστε αμφοτεροι.
libra15
14-12-2008, 09:34 PM
παντως εγω εχω καταληξει στο οτι κατι μου λειπει αλλα δεν προκειτε ποτε να το βρω... κ οτι εχω πολλα ψυχολογικα....γιατι μου αρεσει να ειμαι μονη μου κ να τα βρισκω με τον εαυτο μου...ομως κ παλι θα αισθανομαι "καπως" .. γενικα πολλα σκαπμανευασματα χωρις λογο.. Εχω κ επαφες με ενα ατομο απο το εξωτερικο το οποιο αισθανομαι λες κ το ξερω απο παντα.. δεν εχουμε βρεθει ποτε ομως αισθανομαι λες κ τον ξερω... εχουμε κ το ιδιο καρμα.. γενικα υπαρχουν πολλα περιεργα με εμενα. τελος παντων.. κ παλι ευχαριστω! καληνυχτα.
Τίνα Ζαχαριάδου
15-12-2008, 12:21 AM
παντως εγω εχω καταληξει στο οτι κατι μου λειπει αλλα δεν προκειτε ποτε να το βρω... κ οτι εχω πολλα ψυχολογικα....γιατι μου αρεσει να ειμαι μονη μου κ να τα βρισκω με τον εαυτο μου...ομως κ παλι θα αισθανομαι "καπως" .. γενικα πολλα σκαπμανευασματα χωρις λογο.. Εχω κ επαφες με ενα ατομο απο το εξωτερικο το οποιο αισθανομαι λες κ το ξερω απο παντα.. δεν εχουμε βρεθει ποτε ομως αισθανομαι λες κ τον ξερω... εχουμε κ το ιδιο καρμα.. γενικα υπαρχουν πολλα περιεργα με εμενα. τελος παντων.. κ παλι ευχαριστω! καληνυχτα.
Το να εχεις καταληξει οτι κατι σου λειπει το κατανοω,το να λες οτι δεν θα το βρεις ποτε δεν το κατανοω και αυτο γιατι βρισκεσαι σε μια πολυ τρυφερη ηλικια που ειναι αδικο να καταληγεις σε τετοια συμπερασματα γιατι εχεις ολη σου την ζωη μπροστα για να μαθεις πραγματα για τον εαυτο σου και τον κοσμο γυρω σου.
Οσο για τα ψυχολογικα που αναφερεις, η Σεληνη σου ειναι στον 12ο σε συνοδο με τον Ωροσκοπο και μπορει να σου δινει ασταθεια συναισθηματικη και φυσικα σου αρεσει να απομονωνεσαι αφου ο χαρτης σου δειχνει οτι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο λογω εσωστρεφειας και ανασφαλειας.
Τα σκαμπανεβασματα τωρα εχουν να κανουν αρκετα με τον Ουρανο στον 1ο οικο,δηλ. δινει ξαφνικες εναλλαγες και ως προς την εκφραση της προσωπικοτητας αλλα και σε γεγονοτα.
Οσο για τα περιεργα σε εσενα, μην ανησυχεις και ολοι τα εχουμε λιγο πολυ. :bigsmile:
Εγω σου ευχομαι καλες γιορτες :Santa1: και περισσοτερη ενασχοληση με την αστρολογια.:love:
libra15
15-12-2008, 12:40 AM
Καλα χριστουγεννα κ σε εσας! ευχαριστω κ παλι! :bigsmile:
giannas
15-12-2008, 08:41 AM
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3667-%E7-%EC%EF%ED%E1%EE%E9%DC.html
Ενα πολυ ωραιο αρθρο για την εσωτερικη μοναξια που θα σε κανει να καταλαβεις αρκετα πραγματα για τον χαρακτηρα σου.Ο κρονος και ο ποσειδωνας στον 1 οικο σου δεινουν εντονο χρωμα ,σε αντιθεση με τον δια ισως να βγαινει με μια υπερβολη.Προσπαθησε να εκμεταλλευτεις την αισιοδοξη σεληνη σου και ολα θα πανε καλα.
Καλη διαδρομη στα μονοπατια της ψυχης...
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-12-2008, 09:15 AM
αγαπητα μελη θα πατησω σε αυτο το θεμα και θα ηθελα σε οποιο μελος θελει να πει την γνωμη για εναν γενεθλειο χαρτη ενος παιδιου 11\03\2004 ωρα γεννησεως 23.50 τοπος βουκουρεστι Ρουμανια .
Γνωριζω την μητερα του ζει στην Ελλαδα και το μικρο κοριτσι ζει στην Ρουμανια με τους παπουδες της .
Δεν μπορει η μητερα να το φερει κοντα της λογω οτι δεν εχει παρει διαζυγιο και δεν υπογραφει τα χαρτια της μικρης ο εν διασταση συζυγος.
Οταν την συναντω αυτην την κοπελα την βλεπω παντα να κλαιει και ειπα μηπως απο τον γενεθλειο της μικρουλας μπορουμε να δουμε τον χωρισμο μανας -κορης και αν φαινεται η μαλλον αν υπαρχουν τασεις ανταμωσης και οριστικος ερχομος της μικρης να ζησει επιτελους με την μητερα της καποια στιγμη.
Σας ευχαριστω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη απο τους εραστες της αστρολογιας...:love::love::love:
Με εκτιμηση προς ολα τα μελη
Δεσποινα-κουκι
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-12-2008, 02:00 PM
ευχαριστω το μελος Ερση και το μελος καρκινακι[Γιαννη] για την βοηθεια τους:love::love:
φιλικα
libra15
15-12-2008, 02:41 PM
θα το κοιταξω το αρθρο....αλλα πιστευω οτι παντα ετσι θα ειναι κ δεν νομιζω οτι θα βρω ποτε κατι να με γεμιζει... δεν εχω να παρω κατι απο τους υπολοιπους ανθρωπους... ολα αυτα που τους κανουν να χαιρονται εμενα μου φαινονται ασημαντα.... μπορει να κανω κ λαθος.. Ομως σιγουρα αυτο που μετραει δεν ειναι τα λεφτα κ τα σπιτια...αλλα το πως αισθανεσαι μεσα σου....κ εγω αισθανομαι οτι ο κοσμος κοιμαται.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-12-2008, 03:04 PM
θα το κοιταξω το αρθρο....αλλα πιστευω οτι παντα ετσι θα ειναι κ δεν νομιζω οτι θα βρω ποτε κατι να με γεμιζει... δεν εχω να παρω κατι απο τους υπολοιπους ανθρωπους... ολα αυτα που τους κανουν να χαιρονται εμενα μου φαινονται ασημαντα.... μπορει να κανω κ λαθος.. Ομως σιγουρα αυτο που μετραει δεν ειναι τα λεφτα κ τα σπιτια...αλλα το πως αισθανεσαι μεσα σου....κ εγω αισθανομαι οτι ο κοσμος κοιμαται.
ο κοσμος αγωνιει εχει πολλα προβληματα οπως το παραπανω που εθεσα αγαπητο μελος και κανεις μεγαλο λαθος που δεν βλεπεις λιγο πιο περα απο τον εαυτο σου......
να με συγχωρει το αγαπημενο φορουμ για το οφ τοπικ μου αλλα ανθρωπος ειμαι και εγω και δεν κοιμαμαι....
και τα λεφτα μετρανε και τα σπιτια ,αν τα εχεις κανει μονη σου ισως πονεσεις ανθρωπους που δεν εχουν να φανε και που να κοιμηθουν
με σεβασμο σε ολους που χαιρονται και εκτιμουν την ζωη
cancerian
15-12-2008, 03:19 PM
Εχεις δικιο , στο πληθος των περιπτωσεων ο κοσμος κοιμαται. Σιγουρα τα πραγματα που κανουν καποιους χαρουμενους , για καποιους αλλους δεν εχουν σημασια.
Το θεμα ομως ειναι εσυ τι θα κανεις για να τους ξυπνησεις..
Η ανασα που περνεις καθε 10 δευτερολεπτα ειναι δωρο ζωης. Ισως η συνομιλια με καποιον ειδικο να σε βοηθησει.
libra15
15-12-2008, 03:54 PM
φυσικα κ νοιαζομαι για τα προβληματα των αλλων... αφου οσοι εχουν προβλημα σε μενα ερχονται.. αλλα οταν εχω εγω προβλημα κανεις δεν βοηθαει....αφου αυτα που μου λενε τα ξερω ηδη... δεν το παιζω εξυπνη κ τετοια... απλα σας λεω πως αισθανομαι... κ μαλιστα προχθες εγινε κατι περιεργο αλλα θελω να πιστευω οτι ηταν τυχαιο..... εβλεπα στο χαρτη μου οτι οταν γενηθηκα ειχα την Λιλιθ στο ζωδιο μου....κ μετα διαβασα ενα κειμενο κ το ονομα της συγγραφεως ηταν λιλιθ...μετα εβαλα τηλεραση κ το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν μια ταινια κ ελεγε στους υποτιτλους ''Για πες μας λιλιθ'' και εχθες πηγα σε ενα σπιτι κ καποιος ειχε μια τραπουλα της λιλιθ.....πηγα να την ριξω ομως δεν τελειωσα γιατι στη μεση καταλαβα οτι ελειπε ενα χαρτι..... ισως ειναι τυχαια ολα αυτα... ομως στο τελος θα βρω τι γινεται.....αφου παντα ετσι γινεται.
colibri
15-12-2008, 03:59 PM
μήπως πρέπει να μελετήσεις διεξοδικά τον 5ο οίκο??? Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά και ψυχολογικά ότι έδωσες μεγαλύτερη σημασία στη λίλιθ και για αυτό την βρήκες μπροστα σου.
libra15
15-12-2008, 04:15 PM
οταν ημουν μικρη δεν μπορουσα να κοιμηθω επειδη ειχα εφιαλτες.....κ οχι απλους...ειχαν σχεση με δαιμονικα πλασματα...αλλα μπορει κ να τα εβλεπα τυχαια οπως ολα τα παιδια....ομως η μανα μου με ειχε παει σε παπα για να με διαβασει επειδη μιλουσα στον υπνο μου κ στριφογυρνουσα.....κ απο τοτε δεν ξανα ειδα τιποτα... κ επεισης οταν καποιος γνωστος μου πεθαινει τον βλεπω παντα στον υπνο μου ακομα κ ας τον ξερω μονο φατσικα.... μαλιστα μια φορα ειχα δει οτι ενας ηθελε να μου στειλει μηνυμα στο κινητο.. ενω δεν ειχαμε μιλησει ποτε.. Ισως δεν θα πρεπει να δινω σημασια..ομως δεν γινεται κ να τα προσπερνας ετσι!
Τίνα Ζαχαριάδου
15-12-2008, 04:26 PM
επιτρεψε μου να διαφωνισω στο οτι δεν εχεις να παρεις κατι, διοτι αυτη την στιγμη παιρνεις κατι απο το φορουμ και απο αγνωστα ατομα και αυτο ειναι το ενδιαφερον μας.
Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις καλά καλα τον 1ο οικο που εχεις μεσα τον κρονο που φερνει τρομερη απαισιοδοξια,καταθλιψη και απομονωση αλλα συχρονως δινει και τα μεγαλυτερα μαθημα στην ζωη μας , επισης τον Ποσειδωνα γιατι μαλλον εχεις χαωθει λιγο και ισως να μην εισαι ρεαλιστρια και φυσικα τον ουρανο που οπως σου ειπα και πριν ευθυνεται για τα περιεργα και τα αναπαντεχα που μας συμβαινουν.
libra15
15-12-2008, 05:19 PM
εγω δεν ανυσηχω, απλα τα ανεφερα πανω στην συζητηση.. ετσι κ αλλιως κανεις δεν ξερει τι συμβαινει πραγματικα. Να ρωτησω κ κατι αλλο?! αν βλεπουμε εναν αριθμο συχνα σημαινει κατι??
basikara6
15-12-2008, 06:01 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 21-05-1986 1:30!!!!ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ!!!ΑΝ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΟΣ!!ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ''ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ'' ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ!!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑΥΡΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ...ΕΧΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ Κ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!
Καλησπερα σας! ειμαι πολυ φρεσκια εδω συνχωρεστεμε αν δεν γραφω σωστα η αν ειμαι σε λαθος μερος μολις ηρθα απο εξωτερικο και τωρα βελτιωνω τα ελληνικα μου λογο του οτι πηγα μονο γερμανικο σχολειο:embarrest ψαχνω για καρμικη αναλυση ειμαι γεννημενη 23.02.1983 07:45 στην Λαρισα. Για καθε απαντηση σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων
Μητσάκος
28-07-2009, 08:14 AM
Καλησπερα σας! ειμαι πολυ φρεσκια εδω συνχωρεστεμε αν δεν γραφω σωστα η αν ειμαι σε λαθος μερος μολις ηρθα απο εξωτερικο και τωρα βελτιωνω τα ελληνικα μου λογο του οτι πηγα μονο γερμανικο σχολειο:embarrest ψαχνω για καρμικη αναλυση ειμαι γεννημενη 23.02.1983 07:45 στην Λαρισα. Για καθε απαντηση σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων
Γεια σου Evdo :bigsmile:
Καρμική ανάλυση δεν νομίζω να καθίσει να κάνει κάποιος, καθώς και αυτού του είδους οι αναλύσεις -όπως και όλες- προϋποθέτουν κάποιες ...ώρες απασχόλησης. Επιπλέον, το Myhoroscope.gr προτρέπει τα μέλη του να ασχολούνται τα ίδια με τον χάρτη τους και μέσω των εφαρμογών που διαθέτει δωρεάν και των πολλών του άρθρων να ανακαλύπτουν μόνα τους το ..."άγνωστο" :bigsmile: Διαδικασία που φυσικά απαιτεί περισσότερο χρόνο, αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερη αξία.
Μπορείς σιγά σιγά να ξεκινήσεις από αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php), όπου βάζοντας τα στοιχεία σου θα έχεις μάνι μάνι τον γενέθλιο χάρτη σου και μια συνοπτική μεν, περιεκτική δε ανάλυσή του, για αρχή :love:
europe
15-09-2009, 05:30 PM
kalispera se olous! eimai ydroxoaki k me exei katapliksei i astrologia ta teleftaia tria xronia k apo to psaksimo vrika k ayto to site! me exei kalypsei apeires fores alla k exei epivevaiosei diafores skepseis mou oson afora tin praksi sti zoi. alla vre paidia mesa sto myalo mou ginetai ena komfouzio me to ti thelo na kano, tin aftokatastrofi , tin metanoia k tin mi ekfrasi synaisthymaton. apo ola ayta ypofero kairo me psyhosomatika k gia ligo vrisko tropo na ta antimetopizo meta pali ta idia. exo genithei 4/2/1982, athina, 11 to proi. mazevo k poly thymo synexeia k de ksero ti na to kano. pragmatika mborei na koitaksei kapoios ti paizei me ayti ti selini mou sto didymo k pos mboro na to kontrollaro? an ftaiei ayto. na min piaso to synaisthymatiko pou ola xalane pano pou ksekinane. efxaristo ek ton proteron.
Fotini Christodoulou
15-09-2009, 06:11 PM
Αγαπητό μέλος,
θα σας παρακαλέσω να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.Σε δεύτερη φάση μπορείτε να θέσετε την απορία σας στην ενότητα των αρχαρίων της αστρολογίας, όπου θα σας πρότεινα να διαβάσετε και επισημασμένο της ένότητας που έχει πολύ χρήσιμες παραπομπές.
Φιλικά:bigsmile:
europe
17-09-2009, 08:08 PM
ωχ! κ πως παω εκει, λίγη βοήθεια βρε παιδιά γιατι όντως είμαι αρχάρια!
Ευχαριστω! :-)))))
Fotini Christodoulou
17-09-2009, 08:48 PM
ωχ! κ πως παω εκει, λίγη βοήθεια βρε παιδιά γιατι όντως είμαι αρχάρια!
Ευχαριστω! :-)))))
Διαβάστε εδώ (http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%E3%E9%E1-%E1%F1%F7%E1%F1%DF%EF%F5%F2)
europe
07-05-2010, 12:37 PM
Γεια σας! Αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να εκφρασω μια απορία δικιά μου και πολλών φιλικών προσώπων που μελετούν την ανάλυση γενέθλιου χάρτη.
Ύπάρχουν κάποιες όψεις που βγάζει ενας χάρτης οι οποιες επεξηγούνται οτι το άτομο για παραδειγμα ειναι ισορροπημένο, με αυτοπεποιθηση κλπ και εμφανιζονται παρακατω κάποιες άλλες όψεις που επεξηγουνται οτι το ατομα εχει αισθηματα κατωτεροτητας, κρισεις ανασφαλειας κλπ. Αυτα τα δυο ερχονται σε αντιπαράθεση και τελικά εγω προσωπικά δε ξερω τι συμπέρασμα να βγάλω.
Μια δευτερη απορια εχει να κάνει με το αν ενα ατομο το οποιο απο καποια όψη διαβαζει οτι εχει πολλες απαιτησεις απο τους αλλους για παραδειγμα , αυτο ειναι κατι που το ατομο μπορει να το συνειδητοποιησει; Μπορει με τη λογικη και τον έλεγχο να το περιορισει ή θα ερχεται συνεχεια σε κοντρα με το υποσυνειδητο εγω γιατι ο εαυτος του θα θελει κατι που εκεινος συνειδητα δε θελει να το αποδεχτει ή φανερώσει;
kiaRRa
07-05-2010, 12:54 PM
Γεια σας! Αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να εκφρασω μια απορία δικιά μου και πολλών φιλικών προσώπων που μελετούν την ανάλυση γενέθλιου χάρτη.
Ύπάρχουν κάποιες όψεις που βγάζει ενας χάρτης οι οποιες επεξηγούνται οτι το άτομο για παραδειγμα ειναι ισορροπημένο, με αυτοπεποιθηση κλπ και εμφανιζονται παρακατω κάποιες άλλες όψεις που επεξηγουνται οτι το ατομα εχει αισθηματα κατωτεροτητας, κρισεις ανασφαλειας κλπ. Αυτα τα δυο ερχονται σε αντιπαράθεση και τελικά εγω προσωπικά δε ξερω τι συμπέρασμα να βγάλω.
Καλημέρα,
όταν βλέπουμε στον γενέθλιο χάρτη μια α' όψη, οικοθεσία κλπ, δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτή είναι το ίδιο ισχυρή και ενεργή με την αντίστοιχη β' όψη κλπ. Μπορεί λοιπόν μια συγκεκριμένη διέλευση να "ξυπνά" την μια όψη και να την βγάζει στο προσκήνιο, καταπνίγοντας την επιρροή της άλλης. Το ίδιο συμβαίνει και όταν το άτομο έρχεται σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Ο χάρτης του ενός και οι όψεις του επηρεάζουν τον χάρτη και τις όψεις του άλλου. Γενικά λοιπόν, δεν αντιφάσκει ο χάρτης και οι ερμηνείες, απλά εναλλάσσεται και κατά καποιον τρόπο μεταβάλλεται.
Μια δευτερη απορια εχει να κάνει με το αν ενα ατομο το οποιο απο καποια όψη διαβαζει οτι εχει πολλες απαιτησεις απο τους αλλους για παραδειγμα , αυτο ειναι κατι που το ατομο μπορει να το συνειδητοποιησει; Μπορει με τη λογικη και τον έλεγχο να το περιορισει ή θα ερχεται συνεχεια σε κοντρα με το υποσυνειδητο εγω γιατι ο εαυτος του θα θελει κατι που εκεινος συνειδητα δε θελει να το αποδεχτει ή φανερώσει;
Αυτό που λέμε πάντα είναι πως η αστρολογία δεν είναι μοιρολατρική. Δεν σημαίνει πως επειδη δείχνει κατι αυτό δεν αλλάζει. Με προσπάθεια και θέληση αυτογνωσίας και αυτοκριτικής, σαφώς και μπορούμε να βελτιώσουμε τυχόν "σκοτεινά" σημεία στο χάρτη μας. :embarrest
europe
07-05-2010, 02:40 PM
Ευχαριστώ για την απάντηση KiaRRa!
Fotini Christodoulou
07-05-2010, 05:42 PM
Συμπληρώνοντας την Kiarra,
μέσα στον χάρτη τις περισσότερες φορές μάλιστα οι όψεις ξεχωριστά θα φαίνονται- ή και θα είναι- αντιφατικές. Κάποιες θα γίνονται περισσότερο εμφανείς στην ζωή και προσωπικότητα του ατόμου, ενώ άλλες μπορεί να υποβόσκουν, να βγαίνουν σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής του κτλ ή σε συγκεκριμένα θέματα. Όμως όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν πτυχές της προσωπικότητας του απλά βρίσκονται σε μορφή άλλοτε ακατέργαστη όταν δεν τις αντιλαμβάνεται τόσο ώστε να τις αναγνωρίσει και επεξεργαστεί και άλλοτε σε πιο εξελιγμένη μορφή γιατί ακριβώς τις έχει εντοπίσει, καλλιεργήσει και κυρίως έχει μάθει να τις χειρίζεται το άτομο.
Ένα απο τα πολύ καλά της αστρολογίας κατά την μικρή ερασιτεχνική μου εμπειρία είναι μεταξύ άλλων ότι μας δίνει ακριβώς αυτή την δυνατότητα που αναφέρω παραπάνω: Να ανακαλύψουμε πτυχές του εαυτού μας,κρυμμένο δυναμικό ή σημεία που μας μπλοκάρουν ενώ δεν τα έχουμε εντοπίσει, να χειριστούμε καλύτερα όσα αναγνωρίζουμε και να καλλιεργήσουμε( ή να ελέγξουμε) όσα όχι. Το σύνολο των όψεων "φωτογραφίζει" ολόκληρη την προσωπικότητα μας και κάθε πτυχή της ζωής μας...δεν είμαστε μονοδιάστατοι άλλωστε:bigsmile:
Σχετικά με την δεύτερη απορία, αν και θεωρώ με τα παραπάνω ήδη έχω εκφράσει άποψη, απο την στιγμή που εντοπίζουμε κάτι τέτοιο εξαρτάται απο εμάς, να αναζητήσουμε τις αιτίες που συμπεριφερόμαστε με αυτό τον τρόπο και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε την τάση αυτή. Ακόμα όμως κι αν δεν θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα έρχονται οι πρόοδοι, οι διελεύσεις, οι συναστρίες, τα οποία με διαφόρους τρόπους μας φέρνουν αντιμέτωπους με θέματα που αρνούμαστε να επεξεργαστούμε όπως πρέπει.
Γενικά μιλώντας όμως, η αστρολογία είναι ένα εργαλείο που μας φανερώνει το ποιοί είμαστε, αλλά τελικά πολλά πράγματα εξαρτώνται τελικά απο την θέληση του κάθε ανθρώπου να πάρει αυτές τις πληροφορίες, να στρέψει την ενέργεια του στις "ρίζες" του κάθε προβλήματος και να μάθει να διαχειρίζεται σωστά το δυναμικό του. :bigsmile:
Αυτά απο εμένα:bigsmile:
katehidder
20-06-2010, 05:56 PM
Καλησπέρα σε όλους! Ειμαι γεννηθείσα στις 26/11/85 μεταξύ 9.30 και 10 το πρωι!
Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω τον Ήλιο και τη Σελήνη μου;;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Fotini Christodoulou
20-06-2010, 06:01 PM
Αν εισάγετε τα στοιχεία σας στην εφαρμογή γενέθλιος χάρτης στο δωρεάν ωροσκόπιο θα βρείτε όχι μόνο τις θέσεις των φώτων αλλά όλων των πλανητών σας και τον γενέθλιο χάρτη σας!:bigsmile: