PDA

View Full Version : Όψεις Αφροδίτης-Σελήνης, Αφροδίτης-Ήλιου και Ποσειδώνα σε ερωτική συναστρία!

imo
06-12-2008, 01:15 AM
Γεια σας!! Ψάχνω αρκετά αυτό το διάστημα τις όψεις που σχηματίζονται σε χάρτες συναστρίας και ζητώ τη βοήθειά σας! Είχα διαβάσει πως είναι αρκετά σημαντικό να υπάρχουν όψεις ανάμεσα σε ήλιο και σελήνη, κυρίως ευνοϊκές όψεις. Στη συναστρία με το άτομο που μ'ενδιαφέρει δεν υπάρχει καμία :embarrest ! Αλλά υπάρχει σύνοδος της Αφροδίτης μου με τον Ήλιο του, Αφροδίτης μου με τη Σελήνη του, της Σελήνης μου με τον Ερμή του, Ουρανός με Ουρανό και κάτι που με προβληματίζει είναι η σύνοδος Ποσειδώνα με Ποσειδώνα. Το τρίγωνο Αφροδίτης- ¶ρη είναι καλό σημάδι; Ααααααααχ, χωλαίνει πολύ η υπόθεση, πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες να τσουλίσει η υπόθεση? :love: Perfect

tigre
06-12-2008, 02:09 AM
Γεια σας!! Ψάχνω αρκετά αυτό το διάστημα τις όψεις που σχηματίζονται σε χάρτες συναστρίας και ζητώ τη βοήθειά σας! Είχα διαβάσει πως είναι αρκετά σημαντικό να υπάρχουν όψεις ανάμεσα σε ήλιο και σελήνη, κυρίως ευνοϊκές όψεις. Στη συναστρία με το άτομο που μ'ενδιαφέρει δεν υπάρχει καμία :embarrest ! Αλλά υπάρχει σύνοδος της Αφροδίτης μου με τον Ήλιο του, Αφροδίτης μου με τη Σελήνη του, της Σελήνης μου με τον Ερμή του, Ουρανός με Ουρανό και κάτι που με προβληματίζει είναι η σύνοδος Ποσειδώνα με Ποσειδώνα. Το τρίγωνο Αφροδίτης- ¶ρη είναι καλό σημάδι; Ααααααααχ, χωλαίνει πολύ η υπόθεση, πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες να τσουλίσει η υπόθεση? :love: Perfect

γεια!υπαρχει ενα αρθρο για τις οψεις ηλιου-σεληνης που εινια πολυ σημαντικες..αν ψαξεις λιγο θα το βρεις:love:

ηλιος-αφροδιτη συνοδος ειναι καλη οψη...ελξη,συναισθηματα αγαπης

ναι ειναι καλο σημαδι το τριγωνο αφροδιτης-αρη:bigsmile:

giannas
06-12-2008, 06:11 AM

Γενικα μιλωντας οι οψεις που αναφερεις ειναι πολυ καλες σε μια συναστρια.Δειχνουν οτι το ζευγαρι μπορει αρμονικα να συνυπαρχει και να εκφραζετε ανετα σε ψυχικο,συναισθηματικο και εποικινωνιακο επιπεδο.Το γεγονος οτι ο ουρανος και ο ποσειδωνας βρησκοντε σε συνοδο δειχνει οτι εισαστε της ιδιας περιπου ηλικιας (ή γενιας) και σε προσωπικο επιπεδο δεν προσθετουν περισσοτερες πληροφοριες μιας και οι οψεις που κανουν στον γεννεθλιο(του καθενος χωριστα) ειναι ιδιες και τα ατομα ειναι οικια με αυτες του ειδους τις οψεις.
Το γεγονος οτι η σχεση δεν τσουλαει μπορει να οφειλετε:
1.στο οτι ολα μπορει να ειναι πολυ ομαλα ωστε να κεντρισει το ενδιαφερον,γιαυτο χρειαζοντε και οι οψεις τετραγωνων,
2.οτι πρεπει να ξερεις πως εκφραζοντε οι πλανητες σε προσωπικο επιπεδο,δλδ η αφροδυτη σου σε οψη με κρονο οταν κανει συνοδο με την σεληνη του,αυτος νιωθει και την οψη του κρονου
3.οτι πρεπει να θελουν και οι δυο να υπαρχει η σχεση, μια συμβατη συναστρια δεν σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει οπωσδηποτε τα ατομα να ειναι μαζι,

imo
06-12-2008, 11:54 AM
δίκιο έχετε, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! τα έχω ψάξει με ήλιο-σελήνη και στο φόρουμ, but δεν υπάρχει καμία όψη, ούτε τετράγωνο μεταξύ τους, σνιφ σνιφ!

Μητσάκος
06-12-2008, 01:44 PM
δίκιο έχετε, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! τα έχω ψάξει με ήλιο-σελήνη και στο φόρουμ, but δεν υπάρχει καμία όψη, ούτε τετράγωνο μεταξύ τους, σνιφ σνιφ!
¶σε τις κλάψες :toung: και διάβασε αυτά. Στο 3ο μέρος αναλύει και τις δυσαρμονικές όψεις Ήλιου - Σελήνης. Αν δεν σε βολεύει ή δεν καταλάβεις, στα πρώτα 2 μέρη έχει Ήλιο - Σελήνη στα ζώδια και στους Οίκους. Βρες τους συνδυασμούς που σε ενδιαφέρουν και βγάλε συμπέρασμα για τη φύση της όψης που σε ενδιαφέρει...

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/6800-t%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-1-a.html

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7051-%F4%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-2-a.html

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7165-%F4%EF-%E7%EB%E9%EF%F3%E5%EB%E7%ED%E9%E1%EA%FC-%E4%DF%F0%EF%EB%EF-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-3-a.html

(έψαξες, πού έψαξες και δεν τα βρήκες αυτά; )

imo
08-12-2008, 06:48 PM
ευχαριστώ πολύ Μητσάκο, τα είδα τώρα, είχα ψάξει στο φόρουμ με θέματα των μελών! merci!

paiktries
08-06-2009, 11:25 PM
γεια σας!εχω πολλες αρμονικες οψεις αναμεσα στα φωτα μας ηλιος τριγωνο ηλιος,ηλιος τριγωνο σεληνη οπως και ηλιος τριγωνο αρης ωστοσο η σεληνη του κανει ενα χιαστι με την δικια μου και ενα εξαγωνο με την αφροδιτη μου.οσο αφορα τουσ αργους πλανητες ο ηλιοσ κανει τετραγωνο με κρονο και τετραγωνο πλουτωνα,και η σεληνη χιαστι διας και αντιθεση κρονος και χιαστι ουρανος τριγωνο ποσειδωνα.τελοσ υπαρχει ενα τριγωνο ηλιου χειρωνακαι ενα χιαστι ηλιου β.δεσμου.ηθελα να ρωτησω πωσ βλεπεται αυτη την σχεση?υπαρχουν προοπτικες να προχωρησει?και τα τοσα χιαστι ειναι καλο σημαδι?

Toksotaki
09-06-2009, 02:27 AM
Aρχικα σχεση υφισταται?Μπορει να ειναι σημαντικες οι ευνοικες οψεις μεταξυ Ηλιου και σεληνης αλλα αν δν υπαρχουν δεν σημαινει οτι ενα ζευγαρι δεν μπορει να "επιβιωσει"..

europe
21-09-2009, 04:34 PM
Καλησπέρα και απο μένα!
Έχω μια σχέση εδω κ 2 μήνες με έναν ιχθύ αλλα εδω κ 3 εβδομαδες έχει εξαφανιστεί, λόγω κάτι προβλημάτων δε ξέρω ακριβώς, έχει φύγει απο δουλειά που ήμασταν μαζί, απο κοινους φίλους κλπ... Διάβασα τα 3 άρθρα που πρότεινε ο Mitsakos στην imo και μιας κ στο χαρτη συναστρίας μας δεν δείχνει να υπάρχει καμια σχέση του ήλιου του με τη σελήνη μου, παραθέτω κάποιες όψεις σύμφωνα με το 3ο άρθρο που ειναι οι ακόλουθες....Κρονος του τετράγωνο σελήνη,Ουρανος του χιαστι σελήνη,Ποσειδώνας του εξαγωνο Ήλιος, Ποσειδώνας του αντίθεση σελήνη,Πλούτωνας του τρίγωνο ήλιος, Πλούτωνας του τρίγωνο σελήνη,Κρόνος του τετράγωνο σελήνη. Αυτες είναι κακές για τη σχέση μας να υποθέσω ε? Η μόνη σύνοδος που έχουμε στο χάρτη μας είναι Ποσειδώνας του σύνοδος Ποσειδώνα, Πλούτωνας του σύνοδο ¶ρη και Κρόνο , Χείρων του σύνοδος ωροσκοπος. Τι λέτε για αυτα? Και κάτι ακομα που δε καταλαβα ...τα φώτα του πέφτουν στον 6 κ 10 οίκο μου όπου διάβασα τι σημαίνει, τα δικά μου που πέφτουν στον 2ο κ 12ο οίκο του σημαίνει οτι μ΄΄ονο εγω θα εκδηλώσω βαθιά συναισθήματα κ αυτος όχι?

paiktries
18-10-2009, 04:50 PM
Μαργαριτα,ευχαριστω που απαντησες..ειμαι καινουρια και τςρα το ειδα...προσπαθω να μαθω πως λειτουργει..ολο αυτο...με τα μνμ και τισ απαντησεις..θα με συγχςρεσετε...οχι σχεση δεν υπαρχει..υπαρχει θεληση και απο τουσ 2 μας...!!!

europe
26-10-2009, 05:22 PM
Καλησπερα κ πάλι,
πάει καιρός που έχω κάνει την ερώτηση, μήπως κάποιος γνώστης μπορεί να με βοηθήσει στο ερωτικο θέμα με τον ιχθύ?
Ευχαριστώ πολύ!~

sotirakis
08-11-2009, 10:55 PM
Γεια σας..Μια σεληνη σε συνοδο με ηλιο τι σημαινει για μια συναστρια???Ευχαριστω εκ των προτερων.

whisperer
08-11-2009, 11:02 PM
Γεια σας..Μια σεληνη σε συνοδο με ηλιο τι σημαινει για μια συναστρια???Ευχαριστω εκ των προτερων.

Κατ' εμέ ότι καλύτερο...! :bigsmile: Είναι μία πάρα πολύ καλή όψη και ένδειξη για επικοινωνία και συννεόηση σε συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο...Δείχνει γενικά μία πολύ καλή συμβατότητα ανάμεσα σε δύο άτομα....ότι ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον και ότι τους κάνει καλό να βρίσκονται μαζί...!:bigsmile:

Μητσάκος
09-11-2009, 08:03 AM
Κατ' εμέ ότι καλύτερο...! :bigsmile: Είναι μία πάρα πολύ καλή όψη και ένδειξη για επικοινωνία και συννεόηση σε συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο...Δείχνει γενικά μία πολύ καλή συμβατότητα ανάμεσα σε δύο άτομα....ότι ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον και ότι τους κάνει καλό να βρίσκονται μαζί...!:bigsmile:
Σκέψου όμως ότι μπορεί ο Ήλιος να "φωτίζει" κάποιες πλευρές της Σελήνης τις οποίες αυτή θα ήθελε πιο κρυφές.... Δεν θα την ...τσίτωνε λίγο;:bigsmile:

Δείμων
09-11-2009, 01:14 PM
Σκέψου όμως ότι μπορεί ο Ήλιος να "φωτίζει" κάποιες πλευρές της Σελήνης τις οποίες αυτή θα ήθελε πιο κρυφές.... Δεν θα την ...τσίτωνε λίγο;:bigsmile:

Σχέση με... κρυφότητες δεν είναι ό,τι πιο ευοίωνο για την πορεία της... :love::love::love: Προσωπική γνώμη πάντα.

loulakopia
09-11-2009, 01:23 PM
Καλησπερα εμενα η αφροδιτη μου κανει τετραγωνο με τον ηλιο του οπως κ η αφροδιτη του τετραγωνο με τον δικο μου ηλιο ..αυτο μπορει να συμαινει οτι μερικες φορεσ βλεπουμε ο ενας τον αλλον λαθος δεν ξερω πως να την ερμηνευσω αυτην την οψη....

Μητσάκος
09-11-2009, 02:03 PM
Σχέση με... κρυφότητες δεν είναι ό,τι πιο ευοίωνο για την πορεία της... :love::love::love: Προσωπική γνώμη πάντα.

Εξαρτάται από τη σχέση. Και εκτός αυτού, μην μου πεις ότι σε μία σχέση πρέπει να έχεις συνέχεια ανοιχτά τα σώψυχά σου, ακόμα ακόμα και όταν δεν θες...

Δείμων
09-11-2009, 02:10 PM
Σημαίνει συναισθηματικούς και όχι μόνο περιορισμούς. Το ότι είναι αμοιβαία όψη δεν είναι ό,τι το καλύτερο, αν και υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Τα «δώσε» της Αφροδίτης, αν και εγκάρδια, δεν τυχαίνουν της ανάλογης αναγνώρισης από τον Ήλιο που τα θεωρεί δεδομένα ή έστω υποχρεωτικά. Πράγμα που αναγκάζει την Αφρο να δίνει όλο και παραπάνω ώστε να κερδίσει την Ηλιακή προσοχή, μέχρι του σημείου που θα εξαντληθεί, και τον Ήλιο να νοιώθει απλά την υποχρέωση να ανταποδώσει την «χάρη». Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα οικονομικά (η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης όλων των απολαύσεων, συμπεριλαμβανομένου και του χρήματος, της τέχνης, της πολυτέλειας) που μπορεί να εκφραστεί με την ανάγκη όλο και ακριβότερων δώρων. Προσοχή χρειάζεται επίσης στην περίπτωση που το ζευγάρι χωρίζει, η αγάπη (οι σκληρές όψεις δημιουργούν έλξεις, την έλξη των αντιθέτων...) πιθανόν να γίνει εξ ίσου μεγάλο μίσος.

Σύμφωνα με τα παραπάνω τη λύση την βλέπεις: πρέπει να τονίζετε ο ένας στον άλλον το συναισθηματικό κίνητρο και βάθος των πράξεών σας, ώστε να μπορέσετε να δείτε βαθυτερα μέσα στην ψυχή και να ενισχύσετε τους συναισθηματικούς σας δεσμούς. Και άλλη φορά, απορίες για συναστριακές όψεις μόνο στο ανάλογο θέμα (http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%E3%E9%E1-%E1%F1%F7%E1%F1%DF%EF%F5%F2/7529-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%E9%E1%EA%DD%F2-%FC%F8%E5%E9%F2-%E1%F0%EF%F1%DF%E5%F2-%F3%FD%ED%F4%EF%EC%E7-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7.html?highlight=%F3%FD%ED%F4% EF%EC%E7) για να είναι συγκεντρωμένες και να τις βρίσκουν όλοι ευκολωτερα. :love:

loulakopia
09-11-2009, 02:22 PM
Ευχαριστω πολυ Δειμων ευτηχως εχουμε και πολυ καλες οψεις οποτε νομιζω οτι καπως φταχνουν μερικα πραγματα αν κ η ανοχη αυτων των οψεων που ειπα παραπανω ειναι μεγαλη κ απο τις 2 πλευρες περιπου 5 μ οποτε νομιζω οτι εχει αρχισει κ ξεχιλωνει το θεμα...

Fotini Christodoulou
09-11-2009, 03:00 PM

Εξαρτάται από τη σχέση. Και εκτός αυτού, μην μου πεις ότι σε μία σχέση πρέπει να έχεις συνέχεια ανοιχτά τα σώψυχά σου, ακόμα ακόμα και όταν δεν θες...

Nομίζω ότι τα άτομα με αυτή την όψη στην συναστρία θα δεχτούν ή θα αντιδράσουν ανάλογα με τις όψεις που θα σχηματίζουν στους γενεθλιους χάρτες τους. Με λίγα λόγια αν το άτομο με την σελήνη έχει την σελήνη σε θετικές όψεις τότε η συνοδος με τον Ήλιο του άλλου ατόμου, θα το βοηθά να εκφράζεται και δεν θα αντιδρά σε αυτό το αλισβερίσι. Αν όμως έχει για παράδειγμα σκληρές όψεις με πλανήτες όπως ο Πλούτωνας ή ο Κρόνος, απο την μιά θα νιώσει οτι απειλείται, απο την άλλη ότι πιέζεται να εκφραστεί παραπάνω απο όσο έχει μάθει. Επίσης αν υπάρχει όψη με ¶ρη θα τσιτωθεί και θα αντιδράσει. Καλή μπορεί να θεωρηθεί σαν όψη στην συναστρία όχι με την έννοια της μή έντασης και απεριοριστης ευδαιμονίας, αλλά ως εργαλείο που αν χρησιμοποιηθεί σοφά και απο τα δύο άτομα, μπορεί να βοηθήσει να δεθούν περισσότερο και να μάθουν να εκφράζονται περισσότερο.:bigsmile:

Θεωρώ λοιπόν ότι όλα είναι σχετικά και εξαρτώνται απο το σύνολο των όψεων των γενεθλίων και της συναστρίας αλλά και απο την διάθεση των ατόμων να χειριστούν το δυναμικό των όψεων τους για να εξελιχθούν οι ίδιοι και κατα επέκταση να βελτιώσουν την σχέση τους. :bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
09-11-2009, 03:10 PM
Στην σύνοδο Ήλιου/Σελήνης σε μια συναστρία δεν είναι ότι ο Ήλιος "αναγκάζει" την Σελήνη θέλει δεν θέλει να εκφραστεί. Τα άτομα αυτά επικοινωνούν πολλές φορές χωρίς πολλά λόγια επειδή μοιάζουν, έχουν κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, έχουν κοινές ανάγκες. Κι αυτό είναι το θετικό. Νιώθουν άνετα μεταξύ τους, υπάρχει ψυχική επαφή και κατανοεί ο ένας τις αντιδράσεις του άλλου.

Fotini Christodoulou
09-11-2009, 03:24 PM
Στην σύνοδο Ήλιου/Σελήνης σε μια συναστρία δεν είναι ότι ο Ήλιος "αναγκάζει" την Σελήνη θέλει δεν θέλει να εκφραστεί. Τα άτομα αυτά επικοινωνούν πολλές φορές χωρίς πολλά λόγια επειδή μοιάζουν, έχουν κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, έχουν κοινές ανάγκες. Κι αυτό είναι το θετικό. Νιώθουν άνετα μεταξύ τους, υπάρχει ψυχική επαφή και κατανοεί ο ένας τις αντιδράσεις του άλλου.

Μια και αναφέρατε το θέμα της ψυχικής επαφής,κοινων αναγκών και θετικής πλευράς των όψεων αυτών, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία.:bigsmile: Στην συναστρία με τον σύζυγο μου έχουμε σύνοδο ακριβείας της Σελήνης. Ωστόσο στον χάρτη του η Σεληνη κάνει αντίθεση με ¶ρη, όπως επίσης και τετράγωνα με τον Ήλιο (και άλλους πλανήτες) ενώ στον δικό μου τετράγωνο με Πλούτωνα. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι όντως υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο, υπάρχει και ένταση. Μέχρι στιγμής θεωρούσα ότι η συναστρία είναι μια αλληλεπίδραση ενεργειών καθώς οι επαφές των πλανητών ενεργοποιούν θέματα των γενέθλιων χαρτών. Τελικά είναι σωστό να λαμβάνουμε υπόψη μας όταν κοιτάζουμε μια συναστρία τις όψεις που θεωρητικά ενεργοποιούν τις γενέθλιες, ή αυτή η άποψη δεν έχει καμία βάση;:unsure:

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων:bigsmile:

Κοραλλία Μόζορα
09-11-2009, 03:36 PM
Μια και αναφέρατε το θέμα της ψυχικής επαφής,κοινων αναγκών και θετικής πλευράς των όψεων αυτών, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία.:bigsmile: Στην συναστρία με τον σύζυγο μου έχουμε σύνοδο ακριβείας της Σελήνης. Ωστόσο στον χάρτη του η Σεληνη κάνει αντίθεση με ¶ρη, όπως επίσης και τετράγωνα με τον Ήλιο (και άλλους πλανήτες) ενώ στον δικό μου τετράγωνο με Πλούτωνα. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι όντως υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο, υπάρχει και ένταση. Μέχρι στιγμής θεωρούσα ότι η συναστρία είναι μια αλληλεπίδραση ενεργειών καθώς οι επαφές των πλανητών ενεργοποιούν θέματα των γενέθλιων χαρτών. Τελικά είναι σωστό να λαμβάνουμε υπόψη μας όταν κοιτάζουμε μια συναστρία τις όψεις που θεωρητικά ενεργοποιούν τις γενέθλιες, ή αυτή η άποψη δεν έχει καμία βάση;:unsure:

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων:bigsmile:

Φωτεινή μου,

φυσικά συμφωνώ με την άποψη σου. Δεν μπορεί κανείς να αγνοεί τις όψεις που γίνονται στον γενέθλιο χάρτη του καθενός και πώς αυτές "μπλέκονται" και εκδηλώνονται μέσα σε μια συναστρία.

sotirakis
20-11-2009, 09:35 PM
Ποσειδώνας Χιαστί Ερμής 3.30
Ποσειδώνας Αντίθεση Αφροδίτη 2.52
Ποσειδώνας Τετράγωνο Αρης 0.19
Ποσειδώνας Τετράγωνο Κρόνος 0.22
Ποσειδώνας Σύνοδος Ποσειδώνας 0.40
Ποσειδώνας Εξάγωνο Πλούτωνας 2.38
Ποσειδώνας Χιαστί Χείρων 4.63
Ποσειδώνας Τρίγωνο Β. Δεσμός 0.04
Ποσειδώνας Εξάγωνο Βέρτεξ 0.72

Aν μπορουσε καποιος να το εξηγησει θα το εκτιμουσα πολυ..Ευχαριστω.

Μητσάκος
21-11-2009, 06:28 AM
Ποσειδώνας Χιαστί Ερμής 3.30
Ποσειδώνας Αντίθεση Αφροδίτη 2.52
Ποσειδώνας Τετράγωνο Αρης 0.19
Ποσειδώνας Τετράγωνο Κρόνος 0.22
Ποσειδώνας Σύνοδος Ποσειδώνας 0.40
Ποσειδώνας Εξάγωνο Πλούτωνας 2.38
Ποσειδώνας Χιαστί Χείρων 4.63
Ποσειδώνας Τρίγωνο Β. Δεσμός 0.04
Ποσειδώνας Εξάγωνο Βέρτεξ 0.72

Aν μπορουσε καποιος να το εξηγησει θα το εκτιμουσα πολυ..Ευχαριστω.
1. Διανοητική σύγχυση που οδηγεί σε ασυνεννοησία. Ζητούμενο η ισορροπία ανάμεσα στον τρόπο σκέψης του εκπροσώπου του Ποσειδώνα με τον αντίστοιχο του Ερμή.
2. Αυταπάτες, υπερβολικός ρομαντισμός,
3. Όχι ρεαλιστικοί στόχοι, φρούδες ελπίδες και αντιλήψεις, παραπλανήσεις.
4. Αδυναμία προσέγγισης ρεαλιστικών στόχων, απογοητεύσεις, ανευθυνότητα.
5. Όψη που μας δείχνει ότι τα μέλη της σχέσης ανήκουν στην ίδια γενιά, εκτός κι αν ο ένας από τους δύο είναι 250 χρονών περίπου.
6. Όψη που την έχετε εσείς μόνο και κάμποσα δισ. ακόμα, καθώς κράτησε από το 1940 έως και σχετικά πρόσφατα. Δες τους Οίκους στους οποίους είναι τοποθετημένοι και θεωρητικά εκεί θα υποκινεί ο Ποσειδώνας τον Πλούτωνα να λειτουργήσει θετικά και ο Πλούτωνας τον Ποσειδώνα ρεαλιστικά. Αν και οι όψεις με τους προσωπικούς δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας (ίσως μόνο για τον εκπρόσωπο του Ποσειδώνα)
7. Δημιουργία εσωτερικών πληγών που δεν είναι άμεσα εμφανείς, οφείλονται στον ιδεαλισμό και θα εκδηλωθούν στο μέλλον (μάλλον, καθώς με το Χείρωνα δεν τα πάω και τόσο καλά).
8. Πιθανή εξιδανίκευση του εκπροσώπου του Ποσειδώνα, αλλά και μέσω αυτού αναζήτηση σε καλλιτεχνικά ή πνευματικά θέματα.
9. Δεν ξέρω, το βέρτεξ πάντα με μπερδεύει :wacko:,, δεν το έχω "χωνέψει" ακόμα. Κάποιος "λαμπρός" ίσως σε βοηθήσει περισσότερο, αν ξεκολλήσει από το δίλημμα της ισχύος ή όχι των πτωτικών τάσεων:cheesy:

fotini r
08-03-2010, 03:47 PM
καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω για ενα χαρτη προγνωσης που υπαρχει στο προγραμμα του
hooscope οι προοδευτικοι πλανητες του ενος πανω στον γενεθλειο χαρτη του αλλου τι πληρογοριες παιρνουμε απο αυτους τους χαρτες? οι ερμηνειες των οψεων γινονται οπως στην συναστρια?π.χ η γυναικα εχει στα προοδευτικο συνοδο ηλιου αφροδιτης στον 5ο και η προοδευτικη σεληνη του ανδρα ειναι και αυτη σε συνοδο μοιρικα ακριβης με προοδευτικο ηλιο και γενεθλια αφροδιτη της γυναικας. πως ερμηνευεται αυτη η οψη? θα σας ημουν ευγνωμων για για μια απαντηση.
ευχαριστω

ξεχασα ησυνοδος αυτη γινεται στον 8ο οικο για τον ανδρα.

europe
09-03-2010, 02:26 AM
καλησπερα κ απο μενα!
με προβληματιζει το παρακατω σε συναστρια :
1.σεληνη τετραγωνο αφροδιτη
2.ερμης χιαστη αφροδιτη
3.σεληνη αντιθεση κρονος
4.αφροδιτη χιαστι ηλιος
5. αρης χιαστι σεληνη

σχέση υπάρχει.
Τουλάχιστον απο οτι εχω διαβασει οι όψεις αρης συνοδος αφροδιτη και ερμης συνοδος σεληνη που εχουμε ειναι καλα. Αλλά τα υπόλοιπα αποτελούν σοβαρες συσαρμονίές; υπαρχει καποιο σχετικό αρθρο;

Μητσάκος
09-03-2010, 09:37 AM
καλησπερα κ απο μενα!
με προβληματιζει το παρακατω σε συναστρια :
1.σεληνη τετραγωνο αφροδιτη
2.ερμης χιαστη αφροδιτη
3.σεληνη αντιθεση κρονος
4.αφροδιτη χιαστι ηλιος
5. αρης χιαστι σεληνη

σχέση υπάρχει.
Τουλάχιστον απο οτι εχω διαβασει οι όψεις αρης συνοδος αφροδιτη και ερμης συνοδος σεληνη που εχουμε ειναι καλα. Αλλά τα υπόλοιπα αποτελούν σοβαρες συσαρμονίές; υπαρχει καποιο σχετικό αρθρο;

1.Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη: δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων αγάπης (αν υπάρχουν)
2. Ερμής χιαστί Αφροδίτη: περιορισμός στην ανταλλαγή απόψεων, απροθυμία για κάτι τέτοιο,διαφορές αισθητικής φύσης.
3. Σελήνη αντίθεση Κρόνος: αποξένωση, διάσταση, καταπίεση.
4. Αφροδίτη χιαστί Ήλιος: αστάθεια που εμποδίζει την εναρμόνιση των δύο χαρακτήρων.
5. ¶ρης χιαστί Σελήνη: υποβόσκουσες εντάσεις εξαιτίας της νευρικότητας που δημιουργείται.
:bigsmile:

fotini r
09-03-2010, 03:29 PM
καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω για ενα χαρτη προγνωσης που υπαρχει στο προγραμμα του
hooscope οι προοδευτικοι πλανητες του ενος πανω στον γενεθλειο χαρτη του αλλου τι πληρογοριες παιρνουμε απο αυτους τους χαρτες? οι ερμηνειες των οψεων γινονται οπως στην συναστρια?π.χ η γυναικα εχει στα προοδευτικο συνοδο ηλιου αφροδιτης στον 5ο και η προοδευτικη σεληνη του ανδρα ειναι και αυτη σε συνοδο μοιρικα ακριβης με προοδευτικο ηλιο και γενεθλια αφροδιτη της γυναικας. πως ερμηνευεται αυτη η οψη? θα σας ημουν ευγνωμων για για μια απαντηση.
ευχαριστω

ξεχασα η συνοδος αυτη γινεται στον 8ο οικο για τον ανδρα.

καμια απαντηση? γιατι?

kiaRRa
09-03-2010, 06:24 PM
Γιατί ενδεχομένως δεν γνωρίζει κάποιο μέλος να απαντησει,

ή αν γνωρίζει κάποιος δεν ειχε τον απαιτούμενο χρόνο. :bigsmile:

europe
11-03-2010, 01:15 PM
Μητσάκο

σε υπερευχαριστώ!

WHITE.HORSE
05-04-2010, 03:39 AM
Καλησπέρα ! κ Χριστός ¶νέστη .. χρόνια πολλά
θα ήθελε ίσως κάποιος να με βοηθήσεις στην ερμηνεία των παρακάτω όψεων ?
αφροδίτη (σε ζυγό -3ος οικ.) σε σύνοδο με ήλιο, Αφροδίτη, πλούωνα κ κρονο ?
εξάγωνο με άρη κ ποσειδωνα, κ τέλος χιαστή Χείρωνα !

σας ευχαριστώ πολύ !!
φιλικά
white.horse

MrGalaxy
05-04-2010, 09:37 AM
Παιδια..!θελω να ρωτησω κατι.........!
Τι σημαινει οταν σε μια συναστρια υπαρχει η γωνια χιαστι......!?
Ποσο σημαντικη ειναι...!?
Γιατι αρχισα να ψαχνω και βρηκα ολο τετοιες........
Επισης.....!Μια αντιθεση Ηλιου-σεληνης παει να πει οτι δεν δεν καταλαβαινει ο ενας τον αλλον....!?και μια χιαστι Ηλιου-Σεληνης....!?