PDA

View Full Version : 12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη

pigasos
23-11-2008, 12:08 AM
Ήθελα να ρωτήσω για την ακμή του 12ου οίκου. Όταν βρίσκεται στον Σκορπιό στις 22° 50' 52" είναι δύσκολη θέση αυτή; Επειδή είχα διαβάσει σε κάποιο άρθρο που ανάλυε ένα ωροσκόπιο πως αυτές οι μοίρες είναι "καταραμένες". Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ακμή του 12ου; Ότι θα έχω άλυτα θέματα με τα σχετικά που αφορούν τον οίκο αυτόν;Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
:blink:
Για περισσότερες πληροφορίες έχω γεννηθεί στις 18/06/1987, 19:45,Δράμα.

Τίνα Ζαχαριάδου
23-11-2008, 03:01 AM
Ήθελα να ρωτήσω για την ακμή του 12ου οίκου. Όταν βρίσκεται στον Σκορπιό στις 22° 50' 52" είναι δύσκολη θέση αυτή; Επειδή είχα διαβάσει σε κάποιο άρθρο που ανάλυε ένα ωροσκόπιο πως αυτές οι μοίρες είναι "καταραμένες". Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ακμή του 12ου; Ότι θα έχω άλυτα θέματα με τα σχετικά που αφορούν τον οίκο αυτόν;Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
:blink:
Για περισσότερες πληροφορίες έχω γεννηθεί στις 18/06/1987, 19:45,Δράμα.
Για τις αναλυσεις στις μοιρες εγω διατηρω τις επιφυλαξεις μου γιατι οπου εχω διαβασει για μοιρες δεν εχω δει να συμφωνουν οι αναλυσεις,πχ για την μοιρα που αναφερεις στις 22προς 23 του Σκορπιου εχω διαβασει οτι ειναι μοιρα διασκορπησης και οτι το ατομο μπορει να μην πολυ πρακτικο.Τωρα τι ισχυει η συγκεκριμενη μοιρα για τον 12 θα πρεπει να εισαι σιγουρη για την σωστη αναλυση της μοιρας και επειτα να καταληξεις για τον 12 οικο.:unsure:

pigasos
23-11-2008, 01:18 PM
Σε ευχαριστώ Έρση για τη βοήθεια! Οι μοίρες είναι αυτές που ανέφερα παραπάνω. Δεν ξέρω αν ο 12ος δείχνει τις εμμονές επειδή έχω ένα θεματάκι με αυτά.:bigsmile:

Χρήστος Άρχος
23-11-2008, 02:27 PM
Καλησπέρα σας.
Οι "καταραμένες" μοίρες και διάφορες άλλες ονομασίες που ίσως και να προκαλούν και κάποιο δέος καθώς και φόβο είναι προιόντα άλλων εποχών στα οποία δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν και τόσο. Έτσι όπως όλες οι επιστήμες προχωρούν έτσι και η αστρολογία προχωράει. Σίγουρα εκείνη την εποχή αυτές οι ονομασίες κάτι εξυπηρετούσαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπηρετούν κάτι και τώρα. Γενικότερα η μοντέρνα ολιστική οπτική της αστρολογίας αναγνωρίζει της δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας χάρτης αλλά πάντα για την επίτευξη της αυτογνωσίας και κυρίως για να μπορέσει να προχωρήσει ο κάθε άνθρωπος ένα βήμα παραπέρα.
Στη αστρολογία υπήρχε και η τάση απο τον μεσαίωνα μέχρι και το τέλος του 19ου αιώνα να δίνονται βαρύγδουπα ονόματα, χαρακτηριστικό παράδειγμα οι διάφοροι κλήροι της αραβικής αστρολογίας ( και η αρχαία ελληνική είχε κάποιους αλλά οι ¶ραβες εξέλιξαν πολύ αυτό το σύστημα).

Θα ήθελα τέλος να συμπληρώσω ότι ο 12ος οίκος εκτός απο τα παραπάνω που σωστά αναφέρθηκαν ότι αντιπροσωπεύει επίσης είναι αυτό που ονομάζουμε συλλογικό ασυνείδητο οπότε έχει να κάνει περισσότερο με τη σχέση του ατόμου σε σχέση με το σύνολο και τον σκοπό του ως προς αυτό.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος

ailama_p
23-11-2008, 07:32 PM
Δεν έχει απόλυτη σχέση με την ερώτηση της pigasos αλλά αφού αναφέρθηκε, οι ζωδιακές μοίρες τι συμβολίζουν ακριβώς; Υπάρχει κάποιος γενικευμένος διαχωρισμός;

Χρήστος Άρχος
23-11-2008, 09:05 PM
Αγαπητή ailama_P
Σύμφωνα με πάρα πολλούς αστρολόγους η κάθε μοίρα συμβολίζει και κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει ένα μικρό συμβολικό κείμενο το οποίο και βέβαια μπορεί να πάρει διάφορες ερμηνείας μιας και η αντιμετώπιση εδώ είναι καθαρά υποκειμενική.
Για τις ζωδιακές μοίρες έχουν γράψει πολλοί πολλά ζωδιακά σύμβολα όπως ο Sepharial και ο Marc Edmunt Jones.
Θα πρέπει να πούμε ότι οι μοίρες και η ερμηνεία τους στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο αστρολογική... Με αυτό εννοούμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι μοίρες έχουν πάρει ερμηνεία κάτω απο συγκεκριμένα και υποκειμενικά κριτήρια.
Η κριτική σε αυτή την περίπτωση είναι το κατα πόσο το υποκειμενικό κριτήριο ανάλυσης αυτών των μοιρών έχει πράγματι λειτουργία και σε άλλα πρόσωπα.
Παρόλα αυτά τις μοίρες πράγματι τις χρησιμοποιούν πολλοί αστρολόγοι.
Μετέπειτα τώρα οι μεγάλοι αστρολόγοι των παλαιότερων κυρίως εποχών ουσιαστικά έκαναν κάποιους διαχωρισμούς οι οποίοι και είναι πάρα πολλοί.
Όσοι ενδιαφέρονται να διαβάσουν κάποια βιβλία για τις μοίρες καλό θα ήταν να διαβάσουν τα Sabian Symbols. Jones, Edmunt. Mark. Publ: Aurora ή τις συμβολικές απεικονήσεις του Sepharial.
Παρόλα αυτά επειδή είναι ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο ζήτημα καλύτερα να αντιμετωπίζουμε αυτο το θέμα με περισσότερο προβληματισμό.

Με σεβασμό και εκτίμηση.
Χρήστος ¶ρχος.

cancerian
23-11-2008, 10:30 PM
Αγαπητη pigasos

ηταν πολυ καλη η τοποθετηση του κου Αρχου δεν υπαρχει καποιος λογος εκφοβισμου πανω στις ζωδιακες μοιρες ιδιαιτερα οταν χαρακτηριζονται απο "αρνητικες" επεξηγησεις.
Ας μου επιτρεψεις να γινω ελαφρα σαρκαστικος λεγοντας σου οτι ας αναλυσουμε πρωτα εις βαθος εναν χαρτη και στην συνεχεια ας ασχοληθουμε και με το θεμα της επεξηγησης των μοιρων.

Οσο για την 22η μοιρα του Σκορπιου ειναι η μοιρα εκεινη η οποια θα δωσει εναν εκλεπτισμο. Δινει ηθικη , καλη υγεια , σεβας απο τους αλλους

με εκτιμηση
cancerian

Plutwnian
25-11-2008, 04:33 PM
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση για την δημοσίευση κάποιου αρθρου σχετικά με τις μοίρες κάτι αναλυτικό που να καλύπτει επαρκώς το θέμα.

Ευχαριστώ

Triantafyllia*
25-11-2008, 09:13 PM
Exw dwdekato oiko stous ixthues k Dia ston krio anadromo ston dwdekato oiko epishs. Ti mporei na sumenei auto?
Toksotina 8-12-1987, 14.52h

pigasos
26-11-2008, 12:09 AM
Exw dwdekato oiko stous ixthues k Dia ston krio anadromo ston dwdekato oiko epishs. Ti mporei na sumenei auto?

Αγαπητή Triantafyllia* θα ήθελα να σου κάνω μία μικρή παρατήρηση. Καλό θα είναι να γράφεις με ελληνικά και όχι με λατινικούς χαρακτήρες. Νομίζω είναι κανόνας για αυτό το foroum.

Ευχαριστώ, Pigasos:love:

giannas
26-11-2008, 07:52 AM

Αρχικα και γενικα μιλωντας υπάρχει η προδιάθεση, στην ψυχανάλυση, στην τέχνη και στις μεταφυσικές αναζητήσεις.Απο εκει και περα κοιταμε και τον ποσειδωνα(οικος,ζωδιο,οψει )

κρασακι
28-11-2008, 04:44 PM
Καλησπέραα!

έχω 12ο οίκο στις πρώτες μοίρες του Λέων (2-3). ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να δείχνει σε αυτή τη θέση?
έχω παρατηρήσει ότι με ελκύουν πρόσωπα με αυτό το ζώδιο και δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε φιλικό. το θέμα είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις είναι σχέσεις στις οποίες δεν υπάρχει κάτι κοινό και μπορεί μην καταλήγουν καλά, αλλά νιώθω ότι κάτι παίρνω πάντα απο τα λιοντάρια και δίνω όμως. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο βέβαια και ο Β.Δεσμός στον Λέων στον 12ο οίκο, αλλά δεν είναι επί του παρόντος έτσι και αλλιώς..:bigsmile:

Ουσιαστικά θα ήθελα να μάθω για την ακμή του 12ου στον Λέων!

Ευχαριστώ!!!

giannas
28-11-2008, 08:59 PM
Καλησπέραα!

έχω 12ο οίκο στις πρώτες μοίρες του Λέων (2-3). ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να δείχνει σε αυτή τη θέση? .....

Ουσιαστικά θα ήθελα να μάθω για την ακμή του 12ου στον Λέων!

Ευχαριστώ!!!

http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/6803-12%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%EC%F5%F3%F4%E9%EA%DC-%E1%F5%F4%EF%E8%F5%F3%DF%E1-%E1%ED%E9%E4%E9%EF%F4%E5%EB%DE%F2-%E1%E3%DC%F0%E7.html

κρασακι
29-11-2008, 12:45 PM
Ευχαριστώ Γιάννα!:bigsmile:

Δεν ξέρω πως μου ξέφυγε αυτό απο την αναζήτηση. Ίσως ανάλογα πως γράφω το ζητούμενο στην αναζήτηση δεν μου τα βγάζει όλα.
Ευχαριστώωωω!

Plutwnian
15-12-2008, 02:24 AM
καλησπέρα δωδέκατο οικο στισ 18,25 τοθ ταυρου με σεληνη στον ταύρο σε συνοδο με δια στισ πρωτες μοιρες του διδιμου.μπορω να εχω τα φωτα καποιου π γνωρίζει κατι παραπανω απο τιν επιφάνεια???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Plutwnian

GIRL
16-12-2008, 02:14 PM
υπάρχει βιβλίο της Ντάκου "οι 360 μοίρες του ζωδιακού"

Τίνα Ζαχαριάδου
16-12-2008, 03:35 PM
καλησπέρα δωδέκατο οικο στισ 18,25 τοθ ταυρου με σεληνη στον ταύρο σε συνοδο με δια στισ πρωτες μοιρες του διδιμου.μπορω να εχω τα φωτα καποιου π γνωρίζει κατι παραπανω απο τιν επιφάνεια???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Plutwnian

Καταρχην να πουμε ετσι για την ιστορια, οτι ο 6ος οικος εχει να κανει με τα κρυφα ανομολογητα μυστικα μας/με το υποσυνειδητο μας με σοβαρες καταστασεις και μπερδεμενες.
Με κυβερνητη 12ου τον ταυρο(καλο θα ηταν να ξερουμε που πηγαινει και η Αφροδιτη) καταλαβαινουμε οτι ολα τα παραπανω τα λειτουργουμε καπως πιο πρακτικα,πιο γηινα αν θελεις και λογω Σεληνης επισης στον ταυρο βλεπουμε ενα ατομο που εχει εντονο αυτοπραστατευτισμο, επιζητα την ψυχικη ηρεμια,εχει πεισμα και σταθερα συναισθηματα.
Αυτα τωρα τα στοιχεια ερχονται λιγο να μας μπερδεψουν γιατι στον 12ο οικο εχουμε ταραγμενο ψυχισμο,αρκετη ευαισθησια, ατομο με ψυχολογικες μεταπτωσεις, και πιθανον μητερα που εχει αντιμετωπισει αρκετες ταλαιπωριες.
Η συνοδος με τον Δια χαλαρωνει τον βαρυ ψυχισμο η τις δυσκολες καταστασεις η απλως τις μεγενθυνει αν η Σεληνη δεχεται αρνητικες οψεις.
Επισης ο κυβερνητης του 12ου μπορει να δειχνει οτι αυτο που κρυβει το ατομο ειναι οτι επιζητα διακαως την συναισθηματικη και υλικη εξασφαλιση του.

Plutwnian
16-12-2008, 04:46 PM
Kαταρχάς girl γνωρίζω για το βιβλιο της Κας Ντακου απλα δεν το εχω διαβάσει ακόμα...αλλά απο ατομο σε ατομο πιστευω μπορει να μαθει κανεις εξαιρετικα πραγματαευχαριστω πολυ παντως για την ενημερωση!!!!Ερση σε ευχαριστω παρα πολυ ...επιασες αυτο π ζηταω...θελω να συμπληρωσω
για να το ολοκληρωσουμε: αυτη την συνοδο δεν τιν αγγιζει τιποτα αλλο στο χαρτη μου ειναι το διαμαντακι μου .Ο διας μονο βοηθαει στο σημειο π ειναι έκτος βεβαια απο μια ενστικτωδη ταση να αρθρωνει τα οσα δεν λεκτικοποιουνται και να μην γινομαι κατανοητος γιατι τ καταλαβαινω μονο εγω...τελικα μου αρκει και μ τ παραπανω που τα κατανοω!!:)επισης η αφροδιτη βρισκεται στους διδυμους σε συνοδο με τον ωροσκοπο μ με ελαχιστη ανοχη αλλα με μια σκληροπυρινικη αντιθεση κρονου-ουρανου π βρισκονται σε συνοδο ο κρονοσ(στον τοξοτη) στο τελος του 6 και ο ουρανος(στον τοξοτη) στην αρχη του 7.... επισης ποσειδωνας στο 7(στον αιγωκερο)...σε παρακαλω βαλε και το τελευταιο κομματι στο puzzle οταν μπορεσεις.

Ευχαριστω ειλικρινα

με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Τίνα Ζαχαριάδου
16-12-2008, 09:38 PM
Καταρχην να πουμε ετσι για την ιστορια, οτι ο 6ος οικος εχει να κανει με τα κρυφα ανομολογητα μυστικα μας/με το υποσυνειδητο μας με σοβαρες καταστασεις και μπερδεμενες

ΔιορθωσηΦυσικα καταλαβατε οτι μιλαω για 12ο οικο και οχι για 6ο.

Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2008, 12:28 AM
Kαι για να βαλω το τελευταιο κομματι του puzzle (για τα συγκεκριμενα στοιχεια παντα και οχι φυσικα για ολο τον γενεθλιο), εφοσον ο κυβερνητης του 12ου οικου ειναι η Αφροδιτη και παει στον 1ο οικο και στον Διδυμο, ουσιαστικα εσυ δεν θα θελεις να κρατας μυστικα και οτι υπαρχει στο υποσυνειδητο σου θα θελεις να το εκφραζεις,οι αλλοι πιθανον να μην το αντεχουν, γιατι μαλλον τα βγαζεις με αρκετη εκκεντρικοτητα, με αντιδραστικο τροπο για τον απλο λογο οτι η γνωμη τους μπορει να μην σε αγγιζει η να μην θελεις δειξεις οτι σε αγγιζει, γιατι ειναι εκει και ο Κρονος και σε κανει πιο ελεγχομενο , πιο αξιοπρεπη πιο σοβαρο και υπευθυνο
ειδικα οταν νιωθεις οτι χανεις την αυτοπεποιθηση σου γι αυτα που εκφραζεις η δεν εκφραζεις.
Να σου πω για τα αισθηματικα σου, (αφου δινεις στοιχεια και τον 7ο οικο ) οτι ελκυεις μπερδεμενες και χαοτικες σχεσεις,δειχνεις αρκετο ιδεαλισμο και πολλες φορες θα παραδινεσαι ανευ ορων με αποτελεσμα να αποσυντονιζεσαι τις περισσοτερες φορες η και να απογοητευεσαι οταν πεφτουν οι μασκες.
Με τον Ουρανο στον 7ο οικο,ισως να προτιμας σχεσεις που δεν εχουν δεσμευτικο χαρακτηρα,ιδιορρυθμες με εντονο το πρωτοποριακο στοιχειο η με ατομα που σχετιζονται με το εξωτερικο,σχεσεις που κατα πασα πιθανοτητα,αρχιζουν και τελειωνουν απροσδοκητα.:cry:

ΥΓ.Ταραγμενο ψυχισμο:unsure:
δειχνει η Σεληνη στον 12ο οικο.
Οταν μιλησα για μεγεθυνση,εννουσα απο τον Δια λογω του οτι φερνει πολαπλασιασμο και επεκταση και ειναι σε θεση να φουσκωνει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα,( στην δικη σου περιπτωση τα θετικα το διαμαντακι σου οπως λες).
Μονο που θα προσεχεις, μην σου φερνει επιπολαιοτητα καποιες φορες λογω υπεραισιοδοξιας.
Ελπιζω να φανηκα ανταξια των προσδοκιων σου:love:

Plutwnian
17-12-2008, 12:54 AM
Eιλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ...εννοείται πως ξεπέρασες κάθε προσδοκία...!!!σε ευχαριστω εκ βαθεων...και φαντασου ηξερα για τα περισσοτερα απο αυτα αλλα επιμενω στο γεγονος μια μικρη λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά μια λεξη μια προταση και εσυ απόψε την εκανες για μενα ερση και σε ευχαριστω...ηθελα μονο να συμπληρωσω οτι ο κρονος και ο ουρανος πιστευω δυσκολα δρουν μεμονομενα
στον χαρτη μ
διοτι κανουν πολυ δυνατή συνοδο μ μικρη ανοχη επομενως καθε κρονιος κραδασμος εχει μεσα τ και κατι το ουρανιο..και ολο τ συστημα αντιτιθετε στην αφροδιτη επομενως οπως η λυση βρισκεται παντα μεσα στο προβλημα ο ουρανος φερνει μια ισσοροπια... η εκκεντρικοτητα ισχυει σε μικρο βαθμο γιατι μπαινει ο κρονος και ο περιορισμος δεν λειτουργει καταπιεστικα γιατι υπαρχει ο ουρανος!!:)απλα οτι υπαρχει στο υποσυνειδητο μου και ειναι βαθια προσωπικο δεν λεκτικοποειται ποτε παρα μεταμορφωνετε και εξαυλωνεται μεσα απο τις σιωπες γιατι εχω ηλιο τυετραγωνο πουτωνα(ηλιο στο λεοντα) (λπουτωνα στο σκορπιο)στα σπιτισ 3 και 5 αντιστοιχα...Σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι...

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2008, 01:21 AM
Καταρχην να σε ευχαριστησω για τα καλα λογια σου και να σου πω οτι χαιρομαι που εκανα για εσενα την διαφορα.

...ηθελα μονο να συμπληρωσω οτι ο κρονος και ο ουρανος πιστευω δυσκολα δρουν μεμονομενα

τιποτα στην Αστρολογια δεν δρα μεμονομενα απλα ετσι ενημερωτικα να πω οτι οι εξωκρονιοι Πλανητες λειτουργουν ελαχιστα στο ζωδιο, κυριως λειτουργουν στον οικο.
Στο ζωδιο λειτουργουν οταν ειναι σε γωνιακους,Ο κρονος λειτουργει και στο ζωδιο, στον δικο σου τον χαρτη ειναι στον 6ο και ο Ουρανος ειναι στον 7ο οποτε υπαρχει μια διαφοροποιηση, εστω και αν κανουν και δυο αντιθεση με την αφροδιτη.

ο ουρανος φερνει μια ισσοροπια...

Πρεπει να εισαι απο τους λιγους ανθρωπους που πιστευεις οτι ο Ουρανος φερνει ισορροπιαη εισαι αρκετα ανοιχτομυαλος ανθρωπος.

ηλιο τυετραγωνο πουτωνα(ηλιο στο λεοντα) (λπουτωνα στο σκορπιο)στα σπιτισ 3 και 5 αντιστοιχα...Σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι...

Εχεις δικιο ποσα θα μπορουσες να βγαλεις προς τα εξω με αυτη την οψη αφου προκαλει προβληματα εκφρσης(και οχι μονο, γενικα στα θεματα του 3ου) ενας χτυπημενος Ηλιος και μαλιστα απο Πλουτωνα που προτιμα να δρα πιο υπογεια αλλα και πιο αυτοκαταστροφικα.

Plutwnian
17-12-2008, 01:39 AM
Λοιπον καταρχας πιστευω περισσοτερο στους νομους της εσωτερικης και της αποκρυφης αστρολογιας...ο ουρανος μπορει να φερει την απολυτη ισσοροπια και
γενικοτερα καθε πλανητης και καθε οψη ειναι η εκφραση της θειας διανοιας που εκφραζεται μεσα απο την ψυχη μας...και καθε πλανητης μπορει να φερει την ισορροπια αρκει να γινει προσωπικη δουλεια...π[ισταευω καλες και κακες οψεισ δεν υπαρχουν και αυτη η καραμελα με τα ''χτυπημενα''μονο πανικο προκαλει σε οσους ειναι ανιδεοι...θεωρω επισης τον κρονο και τον πλουτωνα τους μεγαλυτερους ευεργετες..στο ζωδιακο ακραιο εξισου μπορει ν σου φανει..τελος ο κρονοσ ειναι μια μοιρα πριν την ακμη του 7 οποτε μαγνητιζετε απο αυτον και επηρεαζει και τ 7 σπιτι στο οποιο βρισκεται ο ουρανος...εννοειται πωσ τιποτε δεν δρα μεμονομενα το μερος μεσα στο ολο και το ολο μεσα στο μερος!!!

Σε ευχαριστω παντως

Plutwnian

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-12-2008, 10:44 AM
Λοιπον καταρχας πιστευω περισσοτερο στους νομους της εσωτερικης και της αποκρυφης αστρολογιας...ο ουρανος μπορει να φερει την απολυτη ισσοροπια και
γενικοτερα καθε πλανητης και καθε οψη ειναι η εκφραση της θειας διανοιας που εκφραζεται μεσα απο την ψυχη μας...και καθε πλανητης μπορει να φερει την ισορροπια αρκει να γινει προσωπικη δουλεια...π[ισταευω καλες και κακες οψεισ δεν υπαρχουν και αυτη η καραμελα με τα ''χτυπημενα''μονο πανικο προκαλει σε οσους ειναι ανιδεοι...θεωρω επισης τον κρονο και τον πλουτωνα τους μεγαλυτερους ευεργετες..στο ζωδιακο ακραιο εξισου μπορει ν σου φανει..τελος ο κρονοσ ειναι μια μοιρα πριν την ακμη του 7 οποτε μαγνητιζετε απο αυτον και επηρεαζει και τ 7 σπιτι στο οποιο βρισκεται ο ουρανος...εννοειται πωσ τιποτε δεν δρα μεμονομενα το μερος μεσα στο ολο και το ολο μεσα στο μερος!!!

Σε ευχαριστω παντως

Plutwnian

ο πλουτωνας ευεργετης:nuts::nuts::nuts!!!!!!!!!!!!!!! !

Plutwnian
18-12-2008, 02:35 AM
Σου φαινεται κουλο δέσποινα το καταλαβαινω αλλα ευχομαι να καταλαβεις τι εννοω...ειλικρινα δεν υπερβαλλω...το πιστευω...!!! αλλα τι σε κανεις να πιστευεις κατι τετοιο ??? θα με ενδιεφερε να μαθω!!!:unsure:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-12-2008, 02:06 PM
Σου φαινεται κουλο δέσποινα το καταλαβαινω αλλα ευχομαι να καταλαβεις τι εννοω...ειλικρινα δεν υπερβαλλω...το πιστευω...!!! αλλα τι σε κανεις να πιστευεις κατι τετοιο ??? θα με ενδιεφερε να μαθω!!!:unsure:

τι με κανει να πιστευω κατι τετοιο :nuts::nuts:;

Αν πας στο προφιλ μου και δεις φωτο μου θα με δεις να χαμογελω .αν ομως
ανεβεις λιγο παραπανω και δεις τα ματια μου θα δεις μια θλιψη.........
Κανεις δεν βγαινει αλωβητος απο τις -ευεργεσιες.....του πλουτωνα........

με εκτιμηση Δεσποινα

Plutwnian
18-12-2008, 07:01 PM
Δεσποινα μου οπως νομιζεις....

δεν γινετε να προσπαθω να σε πεισω για κατι που στο κατω κατω ειναι η προσωπικη μου αποψη.ειδα τη φωτο σου και στα ματια σου ειδα θλιψη και απωλεια...δεν ξερω τι ειδους απωλεια...αλλα αυτο ειδα...αν μπορω να κανω κατι να νιωσεις καλυτερα η να σε βοηθησω να αναθεωρησεις πραγματα να ξερεις θα ειμαι εδω:) ισως εχεις ανοιχτες πληγες ακομα και εινια νωρις ευχομαι να σε δω μια μερα θεραπευμενη και πιο ηρεμη να λες το αντιθετο η να εχεις το κουραγιο τουλαχιστον να δεις και την αλλη οψη...οσο για το εγγονακι ευχομαι να ερθει συντομα και το ευχομαι εκ βαθεων...

θα δεις που ολα μπορουν να αλλαξουν αρκει να το πιστεψεις:)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-12-2008, 07:58 PM
Δεσποινα μου οπως νομιζεις....

δεν γινετε να προσπαθω να σε πεισω για κατι που στο κατω κατω ειναι η προσωπικη μου αποψη.ειδα τη φωτο σου και στα ματια σου ειδα θλιψη και απωλεια...δεν ξερω τι ειδους απωλεια...αλλα αυτο ειδα...αν μπορω να κανω κατι να νιωσεις καλυτερα η να σε βοηθησω να αναθεωρησεις πραγματα να ξερεις θα ειμαι εδω:) ισως εχεις ανοιχτες πληγες ακομα και εινια νωρις ευχομαι να σε δω μια μερα θεραπευμενη και πιο ηρεμη να λες το αντιθετο η να εχεις το κουραγιο τουλαχιστον να δεις και την αλλη οψη...οσο για το εγγονακι ευχομαι να ερθει συντομα και το ευχομαι εκ βαθεων...

θα δεις που ολα μπορουν να αλλαξουν αρκει να το πιστεψεις:)

γιατι βρε πλουτωνακο μου να με πεισεις οτι δεν ειναι ετσι ;
αχ!!αλλος ενας επιμονων πλουτωνας:nuts:

Υ.Γ. η θλιψη και η απωλεια που ειδες ειναι οτι εχασα τον αυθορμητισμο μου :cry:
Μεγαλη απωλεια για εναν τοξοτη δεν νομιζεις;;;;;;;;;;;

φιλικα :love:

Plutwnian
18-12-2008, 08:31 PM
Αχ βρε τοξοτακη μου....

τι σου λεω τοση ωρα πως δεν χρειαζεται να σε πεισω για κατι....απλα θελω να σε δω μια μερα με τον αυθορμητισμο σου ακμαιο....καιαν γινεται να βοηθησω θ ειμαι εδω ....ο καθενας με τον τροπο του...που τον ειδες τον επιμονο πλουτωνα!!!!!!ελπιδες και ευχες για σενα ηταν ολα αν καταλαβεσ με ολη μ την αγαπη....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

kinky_skorpina
01-01-2009, 09:29 PM
Συλλογικό ασυνείδητο είναι μια έννοια που πρωτοεισήγαγε ο Καρλ Γιούγκ, διαφοροποιούμενος απο το δάσκαλό του ,Φρόυντ.Σωστά;

cancerian
01-01-2009, 10:45 PM
Συλλογικό ασυνείδητο είναι μια έννοια που πρωτοεισήγαγε ο Καρλ Γιούγκ, διαφοροποιούμενος απο το δάσκαλό του ,Φρόυντ.Σωστά;

Σωστηηηηηηηηηηηηη ( εγω καποτε που ρωτησα την καθηγητρια μου στο πανεπιστημιο για το συλλογικο ασυνειδητο κοντεψα να βγω τρελος ...)

ΦροΥδικοι παιδι μου , φροΥδικοι .....:cheesy:

skorpion
02-01-2009, 09:28 PM
Βασικα δεν εχω διαβασει ακομα Γιουνγκ (τοσο καιρο το σκεφτομαι, πρεπει να το κανω!) δεν ασχοληθηκαμε με αυτον στη σχολη... Αλλα λεω μηπως και ο Φροιντ αναφεροταν σε συλλογικο ασυνειδητο μιλωντας για τον αρχετυπικο φαλλο κτλ? Και επισης μηπως το συλλογικο ασυνειδητο "μεταφραζεται" κατα καποιο τροπο στη συγχρονη ψυχολογια με ορους της κοινωνικης ψυχολογιας? Κανω τις ερωτησεις ακριβως γιατι δεν εχω διαβασει Γιουνγκ παρα μονο αποσπασματικα αρθρα κτλ και ξερω πως πρεπει να τον διαβασω για να καταλαβω αλλα μια που μου γεννηθηκαν τωρα οι αποριες αν θελει καποιος ας μου πει 2 λογια και μετα αποκτω και γω δικια μου ολοκληρωμενη αποψη..Θενκς!