Log in

View Full Version : ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

LIBRARINA
18-11-2008, 10:18 AM
Καλημέρα σε όλους τους εραστές της αστολογίας...δεν έχω ξαναγράψει στο forum κια θα ήθελα να συστηθώ(δεν είδα την ενότητα γνωριμίας μελών..υπάρχει γιατί είμαι και λίγο άσχετη απο forum????)είμαι η Νικολέττα..
Ωστόσο διαβάζω καιρό τα άρθρα του σάιτ με εξαιρετικό ενδιαφέρον...στο forum με οδήγησε ένας επώδυνος χωρισμός μετά απο μια πενταετή συμβίωση...με πολλές κόντρες,πάθος,εγωισμούς αλλά και μία έντονη αγάπη...βγάζοντας τον σύνθετο χάρτη είδα αρκετά τον 8ο οίκο να υπάρχει σαν αποτέλεσμα της σύνθεσης...επιθυμώ επανασύνδεση έστω και αν χρειαστεί να περιμένω αρκετά..
Θα ήθελα την άποψή σας για τον 8ο στο σύνθετο..

Ταπεινά σε εσάς τα ενεργά μέλη...ευχαριστώ
:unsure::unsure:

ed77
18-11-2008, 10:51 AM
Νικολέττα, καλημέρα και καλωσόρισες...

Αν και δεν είμαι ειδική στο να σου απαντήσω, δες την ακόλουθη συζήτηση http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/2338-%F4%EF-%E6%FE%E4%E9%EF-%EC%E9%E1%F2-%F3%F7%DD%F3%E7%F2-2.html όπου γίνεται λόγος για τους οίκους σε σύνθετο. Αναφέρεται ο 8ος και όχι μόνο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την αναζήτηση στο forum, για να βρεις υλικό...

Maroulita
18-11-2008, 11:00 AM
Καλημέρα σε όλους τους εραστές της αστολογίας...δεν έχω ξαναγράψει στο forum κια θα ήθελα να συστηθώ(δεν είδα την ενότητα γνωριμίας μελών..υπάρχει γιατί είμαι και λίγο άσχετη απο forum????)είμαι η Νικολέττα..
Ωστόσο διαβάζω καιρό τα άρθρα του σάιτ με εξαιρετικό ενδιαφέρον...στο forum με οδήγησε ένας επώδυνος χωρισμός μετά απο μια πενταετή συμβίωση...με πολλές κόντρες,πάθος,εγωισμούς αλλά και μία έντονη αγάπη...βγάζοντας τον σύνθετο χάρτη είδα αρκετά τον 8ο οίκο να υπάρχει σαν αποτέλεσμα της σύνθεσης...επιθυμώ επανασύνδεση έστω και αν χρειαστεί να περιμένω αρκετά..
Θα ήθελα την άποψή σας για τον 8ο στο σύνθετο..

Ταπεινά σε εσάς τα ενεργά μέλη...ευχαριστώ

Αγαπητή Νικολέττα,

θεωρώ πρέπον να σου επισημάνω ότι η όποια επανασύνδεση επιθυμείς δεν έχει καμιά σχέση με τον 8ο του Σύνθετου χάρτη, αλλά και με τον Σύνθετο χάρτη γενικά... ¶λλη είναι η λειτουργία αυτού του συστήματος, την οποία και μπορείς να μάθεις διαβάζοντας αρκετά άρθρα και συζητήσεις που έχουν κατά καιρούς γίνει εδώ...

Καλώς μας όρισες! :)

LIBRARINA
18-11-2008, 11:27 AM
Αγαπητή Νικολέττα,

θεωρώ πρέπον να σου επισημάνω ότι η όποια επανασύνδεση επιθυμείς δεν έχει καμιά σχέση με τον 8ο του Σύνθετου χάρτη, αλλά και με τον Σύνθετο χάρτη γενικά... ¶λλη είναι η λειτουργία αυτού του συστήματος, την οποία και μπορείς να μάθεις διαβάζοντας αρκετά άρθρα και συζητήσεις που έχουν κατά καιρούς γίνει εδώ...

Καλώς μας όρισες! :)

Συμφωνώ..αλλά σε με μια ήδη υπάρχουσα σχέση πως βλέπεις σε έναν σύνθετο χάρτη έναν έντονο 8ο οίκο???

Τίνα Ζαχαριάδου
18-11-2008, 12:29 PM
Συμφωνώ..αλλά σε με μια ήδη υπάρχουσα σχέση πως βλέπεις σε έναν σύνθετο χάρτη έναν έντονο 8ο οίκο???

Γεια σου Νικολετα,ο συνθετος χαρτης ειναι ο χαρτης που δειχνει πως λειτουργει το ζευγαρι σαν μοναδα, σαν ενα σωμα.Ενας 8 οικος δειχνει την σεξουαλικη ενεργεια που απελευθερωνει το ζευγαρι,δειχνει το πως ξεπερνα τις κρισεις του,με ποιο τροπο δηλ,και επισης μπορει να μας δωσει τις πηγες των οικονομικων που μοιραζονται με αλλους. Οσο για το θεμα της επανασυνδεσης που αναφερεις παραπανω,υπαρχει στο Forum θεμα,Επανασυνδεση σε συνθετο,διαβασε το και τα λεμε παλι:love:

LIBRARINA
18-11-2008, 01:16 PM
Γεια σου Νικολετα,ο συνθετος χαρτης ειναι ο χαρτης που δειχνει πως λειτουργει το ζευγαρι σαν μοναδα, σαν ενα σωμα.Ενας 8 οικος δειχνει την σεξουαλικη ενεργεια που απελευθερωνει το ζευγαρι,δειχνει το πως ξεπερνα τις κρισεις του,με ποιο τροπο δηλ,και επισης μπορει να μας δωσει τις πηγες των οικονομικων που μοιραζονται με αλλους. Οσο για το θεμα της επανασυνδεσης που αναφερεις παραπανω,υπαρχει στο Forum θεμα,Επανασυνδεση σε συνθετο,διαβασε το και τα λεμε παλι:love:

Δίαβασα το αντίστοιχο θέμα που μου είπες....καταλαβαίνω ότι μάλλον ένας 5ος έντονος οίκος σε σύνθετο ίσως να μου έδεινε περισσότερο κουράγιο να περιμένω παρά ένας 8ος ο οποίος μου αποδεικνύει την ένταση όλης της σχέσης αλλά και την έντονη έλξη..συμφωνείς???

Τίνα Ζαχαριάδου
18-11-2008, 02:53 PM
Δίαβασα το αντίστοιχο θέμα που μου είπες....καταλαβαίνω ότι μάλλον ένας 5ος έντονος οίκος σε σύνθετο ίσως να μου έδεινε περισσότερο κουράγιο να περιμένω παρά ένας 8ος ο οποίος μου αποδεικνύει την ένταση όλης της σχέσης αλλά και την έντονη έλξη..συμφωνείς???

Νικολετα μου,εγω θα σου ελεγα ,με το σκεπτικο που το θετεις,να ασχοληθεις πιο πολυ με το πρακτικο μερος αφου αυτο που επιθυμεις ειναι η επανασυνδεση.δηλ. εξετασε τους γενεθλιους, την συναστρια ,τις διελευσεις,τις προοδους και οτι ειναι για επανασυνδεση και παρε αν το θες απο εκει κουραγιο,αν παλι ειναι αρνητικα τα περισσοτερα και δεν βγαλεις ακρη δεν εχεις παρα ναπαρεις κουραγιο απο τον εαυτο σου και να βρεις τον τροπο να αντιμετωπισεις αυτο που σου συμβαινει.:love::love::love:

water
03-03-2010, 10:24 AM
Καλημέρα σε όλους,

Πως μπορούμε να δούμε σε έναν συνθετο χάρτη την καθημερινή (αναγκαστικά) επαφή 2 ανθρώπων πχ. σε εργασιακό χώρο, ποια όψη θα μπορούσε να είναι αυτή και πως μπορούμε να προβλέψουμε την διακοπή αυτής της καθημερινής κατάστασης?

konstantina318
03-03-2010, 01:26 PM
Καλημέρα σε όλους,

Πως μπορούμε να δούμε σε έναν συνθετο χάρτη την καθημερινή (αναγκαστικά) επαφή 2 ανθρώπων πχ. σε εργασιακό χώρο, ποια όψη θα μπορούσε να είναι αυτή και πως μπορούμε να προβλέψουμε την διακοπή αυτής της καθημερινής κατάστασης?

Καλημέρα
Ο σύνθετος χάρτης είναι μια μέθοδος συμπληρωματική ώς προς το χάρτη συναστρίας.
Καταρχήν,πρέπει να γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησης και των δύο ατόμων,γιατί βγαίνει απο τα μεσοδιαστήματα των πλανητών και σημείων τους,οπότε μια λανθασμένη ώρα θα βγάλει λάθος αποτέλεσμα.
Απο εκεί και πέρα,πρέπει πάντα να τον συγκρίνουμε με το χάρτη συναστρίας,για να βρούμε σημεία που βοηθούν κάποια άσχημη όψη της συναστρίας, ή σημεία που ανατρέπουν κάποια καλά όψη.
Για παράδειγμα ,ένα ζευγάρι έχει στη συναστρία του ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Αρη το οποίο φέρνει εντάσεις και προβλήματα .Αν κοιτάζοντας το σύνθετο χάρτη των ατόμων υπάρχει ένα τρίγωνο ανάμεσα σ αυτούς τους δυο πλανήτες,τότε το ζευγάρι, θα βρίσκει τρόπο να τις εξουδετερώνει ή τουλάχιστον να τις μειώνει αισθητά.
Για να αναλύσουμε ένα σύνθετο,κοιτάμε οικοθεσία πλανητών,αν κάποιος οίκος είναι τονισμένος,ωροσκόπο και τι όψεις δέχεται ,και μετά τον συγκρίνουμε με τον γενέθλιο του κάθε ατόμου ξεχωριστά.
.....Μετά παίρνουν σειρά οι διελεύσεις κι εκεί αρχίζει το πανηγύρι των... προβλέψεων...που μεταξύ μας,μόνο ένας σοβαρός και έμπειρος αστρολόγος μπορεί να τις κάνει :bigsmile:

water
03-03-2010, 03:18 PM
Ευχαριστώ πολύ κωνσταντίνα,

Συμφωνώ με αυτά που λες και τα έχω ψάξει αρκετα, συναστρια, όψεις, σύνθετο, κτλ. Κάποια πράγματα πλέον τα έχω μάθει απο αστρολογια η αλήθεια είναι.
Αυτο που δεν ξέρω είναι όμως αυτιο που ρώτησα... πως φαίνεται σε όψη η καθημερινή συναστροφή σε συναστρια ή σε συνθετο?
Ενας διας στον 6ο σε συναστρια υποδειλώνει εργασιακές σχέσεις. Με ενδιαφέρει όμως πιο πολύ ο σθνθετος..

Fotini Christodoulou
03-03-2010, 03:26 PM

Συμφωνώ με αυτά που λες και τα έχω ψάξει αρκετα, συναστρια, όψεις, σύνθετο, κτλ. Κάποια πράγματα πλέον τα έχω μάθει απο αστρολογια η αλήθεια είναι.
Αυτο που δεν ξέρω είναι όμως αυτιο που ρώτησα... πως φαίνεται σε όψη η καθημερινή συναστροφή σε συναστρια ή σε συνθετο?
Ενας διας στον 6ο σε συναστρια υποδειλώνει εργασιακές σχέσεις. Με ενδιαφέρει όμως πιο πολύ ο σθνθετος..

Βασικά αυτό που με μπερδεύει στην ερώτηση σας είναι γιατί να εξετάσετε τον σύνθετο; Αν πρόκειται για σύντροφο ή συνέταιρο ή έστω κάποιον στενό φίλο θα μπορούσε να μας δείξει τις προοπτικές και συνδυασμό των ενεργειών της σχέσης. Γιατί ο σύνθετος αφορά το ζευγος των εξεταζόμενων ατόμων καθαρά. Την σχέση σαν μία οντότητα και την εξέλιξη της.

Αν έπρεπε να κοιτάξω προσωπικά την καθημερινή συναναστροφή με ένα άτομο στον εργασιακό χώρο, αφού θα μελετούσα προσεκτικά τον δικό μου 6ο απο όλες τις απόψεις(ζωδιακά, απο πλανητες που βρίσκονται μέσα, τις όψεις και θέσεις του κυβερνήτη) θα έπαιρνα την συναστρία με το άλλο άτομο, αφού εξεταζα τα ίδια για τον δικό του 6ο οίκο. Στην συναστρία θα κοιτούσα όλες τις επαφές των έκτων οίκων μας απο ζώδια, κυβερνήτες και όψεις. Αν εγώ ρίχνω πλανητες εκεί και τι όψεις αυτοί σχηματίζουν με τους γενεθλιους του άλλου ατόμου και το αντίθετο.

Ελπίζω να σε βοηθησα:bigsmile:

konstantina318
03-03-2010, 03:43 PM

Στο σύνθετο δεν εξετάζουμε τη θέση των πλανητών στα ζώδια,αλλά τους οίκους και τις όψεις που σχηματίζονται.Οι οίκοι δηλώνουν ότι και στο γενέθλιο χάρτη,δλδ 1ος-to outlook της σχέσης καθημερινότητα κτλ,2ος-οικονομικα και πως λειτουργεί το ζευγάρι σαν ένα,κτλ κτλ.
Νομίζω πως για μια καθαρά εργασιακή σχέση θα πρέπει καλύτερα να κοιτάξεις τις διελεύσεις σου,αν περνάνε κακεργέτες πλανήτες απο τους 6ο-2ο-8ο.Για αυτό το συγκεκριμένο που ρωτάς,δε νομίζω να βγάλεις άκρη απο το σύνθετο@
Γνώμη μου:bigsmile:Ίσως κάποιος μπορέσει να σε βοηθήσει περισσότερο

konstantina318
03-03-2010, 03:45 PM
Φωτεινή με πρόλαβες:love:

water
03-03-2010, 05:01 PM
Η αλήθεια ειναι ότι υπάρχουν σημαντικοί πλανήτες στους 6ους μας να αλληλοεπιδρούν ο ένας πάνω στον άλλον στη συναστρια. Διας, ήλιος, κυβερνήτης 6ου,ΒΔ ,κληρος τύχης, αστερ. amor.... χαμός στα ζώδια του διδύμου και του καρκίνου.
Δεν βγάζω μονη μου άκρη η αλήθεια είναι με το ερωτημα που έθεσα... παρόλες τις οδηγίες σας.:cry:
Ευχαριστώ πολύ πάντως..

Fotini Christodoulou
03-03-2010, 05:04 PM
Η αλήθεια ειναι ότι υπάρχουν σημαντικοί πλανήτες στους 6ους μας να αλληλοεπιδρούν ο ένας πάνω στον άλλον στη συναστρια. Διας, ήλιος, κυβερνήτης 6ου,ΒΔ ,κληρος τύχης, αστερ. amor.... χαμός στα ζώδια του διδύμου και του καρκίνου.
Δεν βγάζω μονη μου άκρη η αλήθεια είναι με το ερωτημα που έθεσα... παρόλες τις οδηγίες σας.:cry:
Ευχαριστώ πολύ πάντως..

Θα σου πρότεινα να αφήσεις έξω τους αστεροειδείς, Δεσμούς και κλήρους για να μην μπερδευτείς περισσότερο. Νομίζω πως αν προσπαθήσεις, θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη.:bigsmile:

europe
11-06-2010, 11:18 PM
Καλησπέρα και απο μένα!
Υπάρχει κάποιο άρθρο σχετικα που να ενημερωνει ποιες είναι οι βασικές όψεις σε σύνθετο που να δείχνει αν ενα ζευγαρι θα επιβιώσεί;
Για παράδειγμα με το σύντροφο μου μετα απο 6 μηνες σχεσης καποια θέματα μας έφεραν σε διασταση, ενω απο την αλλη όσο ειμασταν σε διασταση καταλαβαίναμε ο ένας την αξια του αλλου κ ψαχναμε να βρουμε κατι το οποιο να λειτουργησει αναμεσα μας .....εχουμε καποιες δυσκολες οψεις στη συναστρια οπως σεληνη τετραγωνο αφροδιτη, αρης τετραγωνο αρης-κρονος-πλουτωνας.....κλπ.
Στο συνθετο απ'οτι δειχνει εχουμε ήλιο συνοδο αφροδιτη,ερμη σύνοδο αφροδιτη, χειρωνα συνοδο σεληνη κλπ.
Περισσότερο τα αναφέρω για να γινει περισσοτερο κατανοητη σε ολους η ερωτηση μου για το αν ενω ο χ.συναστριας φερνει καποιε εμποδια ,τι ειναι αυτο απο το συνθετο που επιβεβαιώνει δυσμενειες, χωρισμο ή επουλωση των πληγων και θετικα στοιχεια.
Ευχαριστώ πολυ!

Τίνα Ζαχαριάδου
12-06-2010, 12:16 AM
Καλησπέρα και απο μένα!
Υπάρχει κάποιο άρθρο σχετικα που να ενημερωνει ποιες είναι οι βασικές όψεις σε σύνθετο που να δείχνει αν ενα ζευγαρι θα επιβιώσεί;
Για παράδειγμα με το σύντροφο μου μετα απο 6 μηνες σχεσης καποια θέματα μας έφεραν σε διασταση, ενω απο την αλλη όσο ειμασταν σε διασταση καταλαβαίναμε ο ένας την αξια του αλλου κ ψαχναμε να βρουμε κατι το οποιο να λειτουργησει αναμεσα μας .....εχουμε καποιες δυσκολες οψεις στη συναστρια οπως σεληνη τετραγωνο αφροδιτη, αρης τετραγωνο αρης-κρονος-πλουτωνας.....κλπ.
Στο συνθετο απ'οτι δειχνει εχουμε ήλιο συνοδο αφροδιτη,ερμη σύνοδο αφροδιτη, χειρωνα συνοδο σεληνη κλπ.
Περισσότερο τα αναφέρω για να γινει περισσοτερο κατανοητη σε ολους η ερωτηση μου για το αν ενω ο χ.συναστριας φερνει καποιε εμποδια ,τι ειναι αυτο απο το συνθετο που επιβεβαιώνει δυσμενειες, χωρισμο ή επουλωση των πληγων και θετικα στοιχεια.
Ευχαριστώ πολυ!

Για αρχή οι δύσκολες όψεις σε μια συναστρία δεν είναι απαραίτητα αιτία χωρισμού.
Έχω ξαναπεί ότι συναστρίες με αρκετά θετικές όψεις καταλήγουν στον χωρισμό ευκολότερα κι αυτό γιατι τα μέλη δεν παλεύουν για την σχέση τους, κάτι που γίνεται με τις αρνητικές όψεις.
Ωστόσο, για να διατηρηθεί μια σχέση στον χρόνο θα πρέπει να υπάρχουν όψεις με Κρόνο.

europe
12-06-2010, 08:41 PM
Καλησπέρα κ. Ζαχαριάδου,

ευχαριστώ πολυ για την απαντηση. Εννοείται όψεις με τον κρονο στο χαρτη συναστριας ή στον συνθετο; Ακόμα και αν ειναι δυσκολες όψεις, όπως σελήνη αντιθεση κρόνος;

Τίνα Ζαχαριάδου
16-06-2010, 11:05 PM
Αγαπητή europe οι δύσκολες όψεις είναι εκείνες που ενεργοποιούν το ζευγάρι να παλέψει!
Ένα τρίγωνο για παράδειγμα ενδέχεται να μην το νιώσουμε...... ότι μας έρχεται εύκολα και βολικά συνήθως το περιφρονούμε.
Αν και οι ευμενείς όψεις με τους εξωκρόνιους πλανήτες δεν παύουν να έχουν μια σχετική δυσκολία λόγω της φύσης των πλανητών.
Μια Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα επειδή βρίσκεται σε τρίγωνο δεν έπεται πως δεν θα φέρει ζήλεια, Πλούτωνας είναι αυτός και πάντα θα προσπαθεί να επιβληθεί.
Είμαι 12 χρόνια με τον σύζυγο μου, ο Κρόνος μου είναι επάνω στην Σελήνη και την Αφροδίτη του ενώ ο δικός του ο Κρόνος είναι επάνω στον Ήλιο μου!
Αν δεν υπήρχαν οι όψεις αυτές οι οποίες θεωρούνται αρκετά δυσμενείς να σαι σίγουρη ότι θα είχα χωρίσει από τον πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου μου.
Τώρα, σε ποιον χάρτη θα είναι οι όψεις με Κρόνο ????????
Και στους δυο γιατί όχι, αν και γω προτιμώ να υπάρχουν στην συναστρία.

panemorfi
02-09-2010, 02:43 PM
οταν υπαρχει σε συνθετο κρονος αντιθεση με αφροδιτη ?επισης οταν στο συνθετο ο πλουτωνας βρισκεται στον 3ο οικο τι δηλωνει ?

Μητσάκος
02-09-2010, 03:07 PM
οταν υπαρχει σε συνθετο κρονος αντιθεση με αφροδιτη ?επισης οταν στο συνθετο ο πλουτωνας βρισκεται στον 3ο οικο τι δηλωνει ?

Στον σύνθετο χάρτη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο υποδεικνύει ότι είναι μεγάλο το ενδεχόμενο τα συναισθήματα αγάπης των δύο ατόμων να μην μπορούν να εκφραστούν τόσο ελεύθερα, για διάφορους λόγους (π.χ. είτε λόγω μιας διαφοράς ηλικίας, είτε λόγω απόστασης, είτε εξαιτίας μιας ψυχρότητας του ενός κ.λπ.). Φυσικά, αυτό δεν ακυρώνει την ίδια τη σχέση, ιδίως αν και τα δύο μέλη της δεν αισθάνονται καλά σε μια πολύ στενή σχέση. Μια δυσκολία πάντως θα την έχουν.

Από την άλλη, ο Πλούτωνας στον Οίκο της επικοινωνίας, λογικό είναι να υποδεικνύει ότι αυτή θα παίξει μεγάλο ρόλο και στη σχέση που έχουν τα δύο μέλη της αλλά και στους άλλους. Ενδεχόμενο είναι οι συζητήσεις μεταξύ τους να χαρακτηρίζονται από βάθος αλλά και διάρκεια, ίσως και με απώτερο σκοπό την προσπάθεια αλλαγής του τρόπου σκέψης του ενός από τον άλλο. Ακόμα, μπορεί και οι δύο μαζί να λειτουργούν με σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης ή επικοινωνίας των άλλων.
Όπως και να έχει, δεν είναι κακό να θέλεις να μάθεις τι πραγματικά σκέφτεται ο άλλος, ούτε να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα. Κακός μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προσπαθήσεις να το κάνεις, όταν δηλαδή τα κύρια χαρακτηριστικά του τρόπου θα είναι η πίεση, η αδιακρισία και η ανελαστική συμπεριφορά.

ελι
02-09-2010, 03:39 PM
καλησπερα και απο μενα... θα ηθελα να ρωτησω τι συμπερασμα βγαζουμε για μια σχεση αν ο κυβερνητης του ωροσκοπου (Διας) ειναι στον 12ο? οτι προκειται για μια κρυφη σχεση? επιπλεον ο ποσειδωνας στον 12ο επισης κανει συνοδο με τον ωροσκοπο.. Θα μπορουσαμε να πουμε οτι παρολο που ο ωροσκοπος του συνθετου ειναι στον τοξοτη, χρωματιζεται εντονα απο τους ιχθυες?

panemorfi
02-09-2010, 03:43 PM
Στον σύνθετο χάρτη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο υποδεικνύει ότι είναι μεγάλο το ενδεχόμενο τα συναισθήματα αγάπης των δύο ατόμων να μην μπορούν να εκφραστούν τόσο ελεύθερα, για διάφορους λόγους (π.χ. είτε λόγω μιας διαφοράς ηλικίας, είτε λόγω απόστασης, είτε εξαιτίας μιας ψυχρότητας του ενός κ.λπ.). Φυσικά, αυτό δεν ακυρώνει την ίδια τη σχέση, ιδίως αν και τα δύο μέλη της δεν αισθάνονται καλά σε μια πολύ στενή σχέση. Μια δυσκολία πάντως θα την έχουν.

Από την άλλη, ο Πλούτωνας στον Οίκο της επικοινωνίας, λογικό είναι να υποδεικνύει ότι αυτή θα παίξει μεγάλο ρόλο και στη σχέση που έχουν τα δύο μέλη της αλλά και στους άλλους. Ενδεχόμενο είναι οι συζητήσεις μεταξύ τους να χαρακτηρίζονται από βάθος αλλά και διάρκεια, ίσως και με απώτερο σκοπό την προσπάθεια αλλαγής του τρόπου σκέψης του ενός από τον άλλο. Ακόμα, μπορεί και οι δύο μαζί να λειτουργούν με σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης ή επικοινωνίας των άλλων.
Όπως και να έχει, δεν είναι κακό να θέλεις να μάθεις τι πραγματικά σκέφτεται ο άλλος, ούτε να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα. Κακός μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προσπαθήσεις να το κάνεις, όταν δηλαδή τα κύρια χαρακτηριστικά του τρόπου θα είναι η πίεση, η αδιακρισία και η ανελαστική συμπεριφορά.

ειναι αληθεια , οντως υπαρχει προσπαθεια αλλαγης τροπου σκεψης αλλα και διαφορα ηλικιας...ευχαριστω πολυ.

strange
08-09-2010, 02:20 PM
Στον σύνθετο χάρτη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο υποδεικνύει ότι είναι μεγάλο το ενδεχόμενο τα συναισθήματα αγάπης των δύο ατόμων να μην μπορούν να εκφραστούν τόσο ελεύθερα, για διάφορους λόγους (π.χ. είτε λόγω μιας διαφοράς ηλικίας, είτε λόγω απόστασης, είτε εξαιτίας μιας ψυχρότητας του ενός κ.λπ.).

Η διαφορά ηλικίας θα μπορούσε να φανεί και από μία σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου;

Μητσάκος
08-09-2010, 02:52 PM
Η διαφορά ηλικίας θα μπορούσε να φανεί και από μία σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου;
Ναι :bigsmile:

panemorfi
09-09-2010, 01:33 AM
επισης ο ποσειδωνας στον 5ο οικο σε συνθετο χαρτη δηλωνει αυταπατη και ψεμματα ?

Μητσάκος
09-09-2010, 07:14 AM
επισης ο ποσειδωνας στον 5ο οικο σε συνθετο χαρτη δηλωνει αυταπατη και ψεμματα ?

Γενικά ο Ποσειδώνας συνδέεται με την εξιδανίκευση, την ασάφεια, την ψευδαίσθηση, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την ανώτερη πνευματική κατάσταση.
Έτσι,από μια σκοπιά αν το δούμε, αποτελεί βασικό συστατικό της αγάπης, καθώς η αγάπη αποτελεί και μια ανώτερη πνευματική κατάσταση, στην εξιδανικευμένη της μορφή. Η αγάπη, ξαναλέω, για να συνεννοούμαστε :cheesy:
Φυσικά,όταν εξιδανικεύεις κάτι, το βλέπεις και μονοδιάστατα, δεν βλέπεις τα ελαττώματα, δεν βλέπεις αυτό που πραγματικά είναι, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται...
Στον σύνθετο χάρτη, λοιπόν, θα δείξει τον τομέα της ζωής που τα δύο μέλη της σχέσης θα λειτουργούν έχοντας μια εξιδανικευμένη αντίληψη, τον τομέα όπου η πνευματικότητά τους θα εκδηλώνεται σε ύψιστο βαθμό -στην καλύτερη περίπτωση.
Με δεδομένο όμως ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να συνδεθεί με έναν πολύ καλό ηθοποιό, αλλά και έναν φοβερό απατεώνα-ψεύτη, καταλαβαίνεις ότι και σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ δύσκολα, ανάλογα με τη θέση και την όψη :bigsmile:

joper
09-09-2010, 10:37 AM
γεια σας, ειμαι καινουργια σχετικα με την αστρολογια, ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο τοξοτη και εχω επισης εναν αρη στον τοξοτη και κατα ενα περιεργο τροπο ελκω συνεχεια τοξοτες,συνεχεια...ποσο τυχαιο ειναι???...και επισης θα ηθελα να μαθω λιγα πραγματα για τους παρθενους,αυταααα!!!!!

Μητσάκος
09-09-2010, 10:56 AM
γεια σας, ειμαι καινουργια σχετικα με την αστρολογια, ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο τοξοτη και εχω επισης εναν αρη στον τοξοτη και κατα ενα περιεργο τροπο ελκω συνεχεια τοξοτες,συνεχεια...ποσο τυχαιο ειναι???...και επισης θα ηθελα να μαθω λιγα πραγματα για τους παρθενους,αυταααα!!!!!

Γεια σου και εσένα :bigsmile:
Αν και μάλλον πρέπει να διαβάσεις τον τρόπο που ρωτάμε και απαντάμε στα φόρουμ (και πού): http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/9286-%F0%FE%F2-%F3%F5%E6%E7%F4%DC%EC%E5-%EA%E1%E9-%F4%DF-%F1%F9%F4%DC%EC%E5-%F3%F4%EF%F5%F2-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2.html,
ρίξε μια ματιά σε αυτό:
http://www.myhoroscope.gr/?page=planets

panemorfi
09-09-2010, 02:01 PM
Γενικά ο Ποσειδώνας συνδέεται με την εξιδανίκευση, την ασάφεια, την ψευδαίσθηση, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την ανώτερη πνευματική κατάσταση.
Έτσι,από μια σκοπιά αν το δούμε, αποτελεί βασικό συστατικό της αγάπης, καθώς η αγάπη αποτελεί και μια ανώτερη πνευματική κατάσταση, στην εξιδανικευμένη της μορφή. Η αγάπη, ξαναλέω, για να συνεννοούμαστε :cheesy:
Φυσικά,όταν εξιδανικεύεις κάτι, το βλέπεις και μονοδιάστατα, δεν βλέπεις τα ελαττώματα, δεν βλέπεις αυτό που πραγματικά είναι, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται...
Στον σύνθετο χάρτη, λοιπόν, θα δείξει τον τομέα της ζωής που τα δύο μέλη της σχέσης θα λειτουργούν έχοντας μια εξιδανικευμένη αντίληψη, τον τομέα όπου η πνευματικότητά τους θα εκδηλώνεται σε ύψιστο βαθμό -στην καλύτερη περίπτωση.
Με δεδομένο όμως ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να συνδεθεί με έναν πολύ καλό ηθοποιό, αλλά και έναν φοβερό απατεώνα-ψεύτη, καταλαβαίνεις ότι και σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ δύσκολα, ανάλογα με τη θέση και την όψη :bigsmile:

α , πολυ ωραια !ευχαριστω !:bigsmile:

LIBRARINA
17-09-2010, 07:57 PM
καλησπέρα εραστές της αστρολογίας...για μία σύνοδο Πλούτωνα Αφροδίτησς σε σύνθετο..τι αποψη έχετε???

vikoza
18-09-2010, 01:18 AM
H Aφροδίτη στο σύνθετο χάρτη δείχνει πόσο εύκολα ή δύσκολα δύο άτομα μπορούν να εκφραστούν σε συναισθηματικό επίπεδο και ο Πλούτωνας τις αλλαγές που θα προκύψουν στη σχέση .

Μία τέτοια σύνοδος λοιπόν μας δείχνει τη δύναμη της αγάπης που μπορούν τα δύο μέλη της σχέσης να αισθανθούν, την ένταση του έρωτα , όταν βέβαια πρόκειται για άτομα που εμπλέκονται ερωτικά.
Μπορεί να μας δείχνει τη μεταμόρφωση, την αλλαγή, τη μετάλλαξη στις αξίες και των δύο .
Σε επαγγελματικές σχέσεις εμφανίζονται παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να παίζονται και από τους δύο στην προσπάθεια να επικρατήσει ο ένας στον άλλο, να επιβάλλει τις επιθυμίες του, τα θέλω του.

Οι όψεις αυτής της συνόδου θα μας δείξουν τις θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ή αδιάφορη σχέση.

LIBRARINA
20-09-2010, 03:22 PM
H Aφροδίτη στο σύνθετο χάρτη δείχνει πόσο εύκολα ή δύσκολα δύο άτομα μπορούν να εκφραστούν σε συναισθηματικό επίπεδο και ο Πλούτωνας τις αλλαγές που θα προκύψουν στη σχέση .

Μία τέτοια σύνοδος λοιπόν μας δείχνει τη δύναμη της αγάπης που μπορούν τα δύο μέλη της σχέσης να αισθανθούν, την ένταση του έρωτα , όταν βέβαια πρόκειται για άτομα που εμπλέκονται ερωτικά.
Μπορεί να μας δείχνει τη μεταμόρφωση, την αλλαγή, τη μετάλλαξη στις αξίες και των δύο .
Σε επαγγελματικές σχέσεις εμφανίζονται παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να παίζονται και από τους δύο στην προσπάθεια να επικρατήσει ο ένας στον άλλο, να επιβάλλει τις επιθυμίες του, τα θέλω του.

Οι όψεις αυτής της συνόδου θα μας δείξουν τις θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ή αδιάφορη σχέση.
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

maria777
29-09-2010, 06:21 PM
Θέλω να ρωτήσω και εγω κάτι!!!!!:bigsmile:

Όταν στον σύνθετο πεφτουν Ηλιος, ερμής, αφροδίτη, διας και ποσειδώνας στον 7ο οικο με ακμη τον τοξότη και σελήνη, άρης στον 8ο πως ερμηνευεται? ειναι καλό?

katiakiss
29-09-2010, 08:05 PM
Θέλω να ρωτήσω και εγω κάτι!!!!!:bigsmile:

Όταν στον σύνθετο πεφτουν Ηλιος, ερμής, αφροδίτη, διας και ποσειδώνας στον 7ο οικο με ακμη τον τοξότη και σελήνη, άρης στον 8ο πως ερμηνευεται? ειναι καλό?
Αν και η διατύπωση της ερώτησης είναι κάπως... "Τι ακριβώς θα πει ακμή στον Τοξότη και Σελήνη;" Ωστόσο, γενικά ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη και ιδιαιτέρως στον 7ο οίκο, δείχνει ότι τα άτομα συνδέονται μεταξύ τους με βαθιά αγάπη. Όλο το «πακετάκι» του 7ου είναι πολύ ενθαρρυντικό , δεδομένου ότι στο σύνθετο είναι καλό ο 7ος να είναι ενεργοποιημένος.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με την ύπαρξη του Ποσειδώνα εκεί μέσα. Πρέπει να έχεις τον νου σου στις εξιδανικεύσεις, τις εξαπατήσεις, τις παρανοήσεις και τα γνωστά τερτίπια του συγκεκριμένου πλανήτη.
Σχετικά με τον ¶ρη στον 8ο , σίγουρα υπάρχει έντονη ερωτική έλξη, αλλά και κρυμμένα-ανέκφραστα αισθήματα-συναισθήματα, πιθανά προβλήματα στην διαχείριση κοινών οικονομικών, παιχνίδια επιβολής και εξουσίας.

whisperer
30-09-2010, 12:38 AM
Νομίζω Κάτια μου ότι το "...και σελήνη" πήγαινε μαζί με τον άρη....δηλαδή εννοεί οτι η σελήνη και ο άρης είναι στον 8ο (αν δεν κάνω λάθος....) και δεν αναφέρεται στην ακμή του 7ου που είναι στον Τοξότη....

katiakiss
30-09-2010, 03:02 AM
Νομίζω Κάτια μου ότι το "...και σελήνη" πήγαινε μαζί με τον άρη....δηλαδή εννοεί οτι η σελήνη και ο άρης είναι στον 8ο (αν δεν κάνω λάθος....) και δεν αναφέρεται στην ακμή του 7ου που είναι στον Τοξότη.... ¶ρης και Σελήνη στον 8ο …. Δεν το λες επιτυχία! Φυσικά υπάρχει μεγάλη ερωτική έλξη, αλλά και μεγάλες εντάσεις! Ανέκφραστα συναισθήματα και συσσωρευμένες πικρίες… Ενδεχομένως πρόβλημα στην διαχείριση των κοινών οικονομικών…
Είναι αδύνατον φυσικά, ένας άνθρωπος να δώσει μια έστω και λίγο αξιόπιστη ερμηνεία, αν δεν μελετήσει με σοβαρότητα τον χάρτη αυτό.
Γενικά μιλώντας όμως, αυτά είναι.

Ευχαριστώ για την εύστοχη διευκρίνιση!

Κοραλλία Μόζορα
30-09-2010, 01:17 PM
Επειδή έχω δει κι άλλες φορές στο σάιτ να συνδυάζεται ο 8ος οίκος με ανέκφραστα συναισθήματα θα ήθελα να πω κάτι πάνω σ' αυτό. Ο 8ος οίκος δείχνει εσωτερικές διεργασίες και συναισθήματα αφού είναι οίκος νερού αλλά έχει την ιδιαιτερότητα ότι όλα σπρώχνονται για να ανέβουν στην επιφάνεια. Γι' αυτό ο Πλούτωνας, ο Σκορπιός και το 8ο σπίτι συνδέονται με την ψυχανάλυση και την συναισθηματική αυτογνωσία. Είναι τόσο πιεστικές οι διαδικασίες που γίνονται εκεί που δεν μπορεί κανείς να τις αγνοήσει και αναγκάζεται να τις φέρει στην επιφάνεια, να τις συνειδητοποιήσει και να τις χειριστεί.

maria777
01-10-2010, 11:36 AM
Καλημέραααααααααααααααααα :embarrest

Να σας εξηγήσω τι βιώνω με τους πλανητες αυτους.

Εχουμε πολλες εντασεις και πολυ βαθια συναισθηματα αλλα δεν μπορει να κρατησει ο θυμος μας για πολυ συγχωρει πολυ ευκολα ο ενας τον αλλον.

Η σεληνη και ο αρης ειναι στον 8ο και ο πλόυτωνας στον 5ο. Εχουμε απιστευτες ζηλειες και προσπαθει να μου επιβληθει αλλα εμενα μου αρεσει αυτο... (μαζοχα...)

Ο ηλιος κανει σύνοδο με τον δια στον 7ο και εκει μεσα υπαρχουν και οι υπολοιποι πλανητες που ανεφερα.

Σας ξανα ευχαριστω υπερβολικα πολυ...

maria777
01-10-2010, 11:44 AM
Α και ξεχασα!
ο φανταστικος ποσειδώνας που πεφτει στον 7ο του σύνθετου ειναι κυβερνητης του 1ου γενεθλιου μου και του 7ου γενεθλιου του φιλου μου οποτε κατα καποιο τροπο νομιζω οτι μας βγαινει μεγαλη ρομαντικοτητα και αγαπη αλλα και εξαδανικευση απλα υπαρχει ο φοβος της εξαπατησης ο ενας για τον αλλον και ο φοβος της απιστιας αλλα χωρις να εχει δωσει δικαιωμα ο ενας στον αλλον... εμενα ο ποσειδωνας και ο πλουτωνας ειναι οι αγαπημενοι μου...

panemorfi
01-10-2010, 12:01 PM
καλησπερα σας . κρονος , ουρανος και σεληνη στον 4ο οικο συνθετου πως θα μπορουσε να ερμηνευτει ?ασχημο ?

Μητσάκος
01-10-2010, 12:22 PM
καλησπερα σας . κρονος , ουρανος και σεληνη στον 4ο οικο συνθετου πως θα μπορουσε να ερμηνευτει ?ασχημο ?

Όχι, πανέμορφο :bigsmile:

panemorfi
01-10-2010, 01:03 PM
Όχι, πανέμορφο :bigsmile:

σαν κι εμενα :bigsmile:

leaf
03-10-2010, 04:08 AM
καλησπέρα . Μπορούμε να πούμε πως μια έκλειψη που είναι σε σύνοδο με πλανήτες του σύνθετου και ακμές οίκων ,
μπορεί να δώσει γεγονότα , εφόσον το ζευγάρι έχει χωρίσει ;

σας ευχαριστώ .

katiakiss
03-10-2010, 04:24 AM
καλησπέρα . Μπορούμε να πούμε πως μια έκλειψη που είναι σε σύνοδο με πλανήτες του σύνθετου και ακμές οίκων ,
μπορεί να δώσει γεγονότα , εφόσον το ζευγάρι έχει χωρίσει ;

σας ευχαριστώ .Αυτό εξαρτάται από το χρονικό διάστημα του χωρισμού. Αν έχετε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν υπάρχει καμία επαφή ή λόγο ύπαρξης συναισθηματικής εμπλοκής… Τι να φέρει η έκλειψη;
Αν έχουμε χωρίσει με έναν άνθρωπο οριστικά, στο πέρασμα των χρόνων, πολλές όψεις πρόκειται να ενεργοποιήσουν τον σύνθετο χάρτη μας. Αυτό τι θα πει; Με αυτή την λογική, όλα τα χωρισμένα ζευγάρια, κάποτε θα βρισκόντουσαν και πάλι μαζί ή έστω θα είχαν κάποιο «επεισόδιο».
Ωστόσο η ερώτηση που κάνεις είναι λίγο επισφαλής και οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι το ίδιο επισφαλείς. Θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή μελέτη και αξιολόγηση των χαρτών.

dicey
21-10-2010, 09:22 PM
Γεια σας!
Σχεδιάζω να παραγγείλω μία συναστρία ή ένα σύνθετο χάρτη για μένα και έναν άντρα με τον οποίο είχαμε σχέση 5 χρόνια και χωρίσαμε πριν 5 μήνες. Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι για να δω αν μπορούμε ή υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να είμαστε μαζί (κλασική περίπτωση!!). Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν η συναστρία ή ο σύνθετος ή και οι δύο θα με βοηθήσουν να δω κάτι τέτοιο και αν όχι τι θα με βοηθούσε να ψάξω ή να παραγγείλω. Έχω κι ένα άλλο θέμα: ξέρω ότι ο πρώην μου γεννήθηκε "αργά το βράδυ" όπως λέει η μαμά του που δε θυμάται ακριβώς την ώρα (αν είναι δυνατόν). Μπορεί μια συναστρία ή ένας σύνθετος να δώσει αποτελέσματα σε κάποιο επίπεδο αφού δεν ξέρω την ακριβή ώρα ή θα την παραγγείλω τσάμπα;

Natalia10
21-10-2010, 10:43 PM
Καλησπερα dicey:bigsmile:

Χωρις την ωρα γεννησεως δεν μπορεις να γνωριζεις τον ωροσκοπο καποιου,τι οψεις κανει η Σεληνη του ( και αν δεν εχεις πεσει πανω σε αλλαγη ζωδιου,γιατι η Σεληνη αλλαζει ζωδιο καθε 2,5 μερες περιπου) και την οικοθεσια του (δηλαδη σε ποιους οικους βρισκοντε οι πλανητες του την στιγμη που γεννηθηκε).
Την συναστρια σας μπορεις να την δεις αλλα δεν θα μπορεις να δεις σε ποιους οικους του πεφτουν οι δικοι σου πλανητες,δεν μπορεις να δεις τη οψεις κανει η δικια του Σεληνη με τους δικους σου πλανητες καθως και τις οψεις απ'τον ωροσκοπο του.Απλα θα παρεις μια γευση αντι για ολοκληρο το πιατο.
Το ιδιο θα συμβει και με τον συνθετο σας γιατι ο συνθετος ειναι το μεσοδιαστημα των δικων σου πλανητων με τους δικους του,οποτε παλι δεν μπορεις να υπολογισεις την Σεληνη του συνθετου,τον ωροσκοπο και την οικοθεσια σας.
Αν θα μπορουσες να μαθεις κατι πιο συγκεκριμενο για την ωρα γεννησεως του θα ηταν καλυτερα τα πραγματα
Στην θεση σου θα κοιτουσα περισσοτερο την συναστρια αφου δεν γνωριζεις ωρα κοιτοντας τουλαχιστον για τους υπολοιπους πλανητες (Ηλιος,Αφροδιτη,Αρης) κ.λ.π.

Ελπιζω να σε βοηθησα...

Φιλικα:bigsmile:

dicey
21-10-2010, 10:57 PM
Σε ευχαριστώ πολύ, Natalia10.Το μόνο συγκεκριμένο που ξέρω είναι ότι είναι γεννημένος 12/12/1979 και η ώρα γέννησής του είναι ανάμεσα στις 22:00 και μέχρι τη 1:30. Αυτό σημαίνει ότι έχει ωροσκόπο Λέοντα, Παρθένο ή Ζυγό. Απ ' όσο τον ξέρω με τίποτα δε θα μπορούσε να έχει ωροσκόπο Παρθένο!! Οπότε μας μένει ο Λέων και ο Ζυγός. Θα μπορούσα ίσως να αποκλείσω και το Ζυγό γιατί η μητέρα του έχει πει "αργά το βράδυ" και όχι "νωρίς το πρωί". Μπορείς όμως να είναι κανείς σίγουρος για τον ωροσκόπο κάποιου από το πόσο γνωρίζει το χαρακτήρα του;;

Natalia10
21-10-2010, 11:25 PM
Χμ....καποιος πολυ εμπειρος ισως ναι,αλλα παλι στο λεω με καθε επιφυλαξη,
Π.χ. αν υποθεσουμε πως ο Ουρανος την στιγμη της γεννησης του κανει συνοδο με τον ωροσκοπο του(π.χ.Λεων) τοτε εκτος απο τα χαρακτηριστηκα του Λεων θα εχει και καποια στοιχεια του Υδροχοου(πλανητης κυβερνητης) οπως εκεντρικη εμφανιση,αντισυμβατικο χαρακτηρα κ.λ.π.
Γενικα παντος φαντασου τον γεννεθλιο χαρτη καποιου σαν ενα παζλ,αν σου λειπει εστω και ενα κοματι δεν θα μπορεσεις να δεις ολη την εικονα η εστω να την κατανοησεις πληρως.Ενας γνωστος μου ειναι Υδροχοος με ωροσκοπο στον Αιγοκερο αλλα ο Πλουτωνας (πλανητης κυβερνητης του Σκορπιου )εκανε συνοδο ακριβειας με τον ωροσκοπο του και εψαχνα να βρω που στο καλο πηγαν τα στοιχεια του Υδροχοου με ωροσκοπο Αιγοκερο!!! (αυτο που εβγαζε προς τα εξω ηταν ''πιο Σκορπιος απ'τους Σκορπιους''...:blink: (δεν ειχε καποιο αλλο πλανητη στον Σκορπιο)...
Τωρα τι να σου πω...ισως καποιος αστρολογος του σαιτ να σε βοηθησει περισσοτερο απο μενα.

Ελπιζω να μην σε μπερδευσα...

dicey
21-10-2010, 11:41 PM
¶ντε βρες άκρη δηλαδή...!!Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ!

Χρυσάνθη
21-10-2010, 11:50 PM
¶ντε βρες άκρη δηλαδή...!!Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ!

Έχει εντυπωσιακή χαίτη?? Τρελαίνεται για κολακείες και θέλει πάντα να έχει δίκιο? Είναι προστευτικός όταν του κάνεις νάζια και χαδιάρης?? Βαρύ αρσενικό ? Πληθωρικός στην εμφάνιση ή στην ομιλία με θεατρικό τόνο?? Είναι Λέων!!
Είναι πολύ νάρκισσος? Εχει καλούς τρόπους? Εκφράζεται ρομαντικά? Πως αντιδρά στις συγκρούσεις? Διαλλακτικά? (ενώ εσύ είσαι έτοιμη να βγάλεις τουφέκι?) Εμφάνιση φιλήδονη ? Είναι Ζυγός!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-10-2010, 11:56 PM
χαχαα!!καλο!!
ρωτα τον αν περναει τωρα τελευταια ζορια χοντρα [κρονος]
ε..τοτε ειναι σιγουρα ζυγος στις πρωτες μοιρες!!!!:laugh:

Υ.Γ

αν και ενας αστρολογος θα μπορουσε να το βρει βαση συμαντικων γεγονοτων απο την ζωη του

anthoulita
25-10-2010, 03:26 PM
Καλησπερα, να θεσω και εγω ενα ερωτημα αν μπορει να απαντηθει απο καποιο μελος: Θα ηθελα να μαθω αν η συμπτωση ενα ζευγαρι να εχουν τους πλανητες Αφροδιτη, Ουρανο, Ποσειδωνα, Πλουτωνα καθώς και τον Βόρειο - Νότιο Δεσμο στο ίδιο ζωδιο ειναι θετικη ή οχι. (Όχι στο ιδιο ζωδιο, δηλ. ολοι αυτοι οι πλανητες π.χ. στον Κριο, αλλα μεταξυ τους πχ. και οι δυο την Αφροδιτη στους Διδυμους) Επισης, ο αντρας εχει ωροσκοπο το ζωδιο της γυναικας και ανηκουν σε διπλανα ζωδια (αντρας Κριος με ωροσκοπο Ταυρο- γυναικα Ταυρος με ωροσκοπο Ζυγο.)
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ολα τα μελη.:bigsmile:

Μητσάκος
25-10-2010, 04:29 PM
Καλησπερα, να θεσω και εγω ενα ερωτημα αν μπορει να απαντηθει απο καποιο μελος: Θα ηθελα να μαθω αν η συμπτωση ενα ζευγαρι να εχουν τους πλανητες Αφροδιτη, Ουρανο, Ποσειδωνα, Πλουτωνα καθώς και τον Βόρειο - Νότιο Δεσμο στο ίδιο ζωδιο ειναι θετικη ή οχι. (Όχι στο ιδιο ζωδιο, δηλ. ολοι αυτοι οι πλανητες π.χ. στον Κριο, αλλα μεταξυ τους πχ. και οι δυο την Αφροδιτη στους Διδυμους) Επισης, ο αντρας εχει ωροσκοπο το ζωδιο της γυναικας και ανηκουν σε διπλανα ζωδια (αντρας Κριος με ωροσκοπο Ταυρο- γυναικα Ταυρος με ωροσκοπο Ζυγο.)
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ολα τα μελη.:bigsmile:

Η κίνηση των τριών τελευταίων που αναφέρεις είναι πολύ αργή,οπότε είναι συνηθισμένο να υπάρχουν σε συναστρία στο ίδιο ζώδιο. Με την Αφροδίτη, υπάρχει η πιθανότητα και μπορεί να υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σχεδόν διαφορά ηλικίας.
Και τα άλλα είναι λογικά και όχι απίθανα :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-10-2010, 04:59 PM
παραδειγμα αγαπητο μελος
εγω και το μελος Μητσακος ειμαστε γεννημενοι με διαφορα δεκα μερες
μονο η οικοθεσια αλλαζει
ωροσκοπος και σεληνη του
επομενο ειναι να εχουμε σε στενη συνοδο ολα τα αλλα!!!!:nuts::bigsmile:

katiakiss
25-10-2010, 06:00 PM
παραδειγμα αγαπητο μελος
εγω και το μελος Μητσακος ειμαστε γεννημενοι με διαφορα δεκα μερες
μονο η οικοθεσια αλλαζει
ωροσκοπος και σεληνη του
επομενο ειναι να εχουμε σε στενη συνοδο ολα τα αλλα!!!!:nuts::bigsmile:...Και για δέκα μόνο μέρες διαφορά, ο καθένας μπορεί να διαγνώσει την ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Η Δεσποινούλα γλυκεία:toung:, χαρούμενη:laugh:, γεμάτη φατσούλες:cheesy: και αγαπούλες:love:…. Ο Μητσάκος τραχύς, δωρικός, κοφτός, ορθολογιστής, με σαρδόνιο χιούμορ και ένα χαμόγελο στο τέλος να σου χρυσώνει το χάπι! :bigsmile: Δεν παίζεστε!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-10-2010, 06:33 PM
...Και για δέκα μόνο μέρες διαφορά, ο καθένας μπορεί να διαγνώσει την ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Η Δεσποινούλα γλυκεία:toung:, χαρούμενη:laugh:, γεμάτη φατσούλες:cheesy: και αγαπούλες:love:…. Ο Μητσάκος τραχύς, δωρικός, κοφτός, ορθολογιστής, με σαρδόνιο χιούμορ και ένα χαμόγελο στο τέλος να σου χρυσώνει το χάπι! :bigsmile: Δεν παίζεστε!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕ!!!!:love:

δεν ξερω τι θα κανεις
ΑΛΛΑ...για τον Μητσακο ειπες 6 χαρακτιριστικα
γρηγορα αλλα δυο και για μεναααα!!!
τωρα!:laugh::cheesy:

Υ.Γ
και ο Μητσακος ειναι γλυκος :love:
και τρυφερος :love:
με τον τροπο του
αρκει να μπορεσεις να το δεις εστω και απο μια φατσουλα που θα σου στειλει για απαντηση!

taurine
25-10-2010, 06:38 PM
Καλοί μου φίλοι μη γελάτε, γιατί χωρίς τους Τοξότες η ζωή μας θα ήταν μία σκέτη κατάθλιψη!
Γνωρίζω πάαααααααρα πολλούς τοξότες που πάντα, μα πάντα ότι κι αν γίνει, έχουν κάτι καλό να σου πουν και να σου φτιάξουν τη μερα!

katiakiss
25-10-2010, 07:28 PM
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕ!!!!:love:

δεν ξερω τι θα κανεις
ΑΛΛΑ...για τον Μητσακο ειπες 6 χαρακτιριστικα
γρηγορα αλλα δυο και για μεναααα!!!
τωρα!:laugh::cheesy:

Υ.Γ
και ο Μητσακος ειναι γλυκος :love:
και τρυφερος :love:
με τον τροπο του
αρκει να μπορεσεις να το δεις εστω και απο μια φατσουλα που θα σου στειλει για απαντηση!Τα είπες πάλι μόνη σου! Τι να πω εγώ; Ευαίσθητη και παραπονιάρα…:love:

Τον κάναμε το σύνθετο χάρτη…Χαρταετό με κορδελίτσες!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-10-2010, 08:04 PM
Τα είπες πάλι μόνη σου! Τι να πω εγώ; Ευαίσθητη και παραπονιάρα…:love:

Τον κάναμε το σύνθετο χάρτη…Χαρταετό με κορδελίτσες!

Δεν γινοταν διαφορετικα...
μας πηραν αμπαριζα οι σκορπιοι στο αλλο θρεντ
και τα ποστ για τους σκορπιους
και επρεπε να παρω τα ηνια στα χερια μου
να βγουν μπροστα οι τοξοτες!!:laugh::toung:
τα φωτα πανω μας λεμε!!

τωρα θα φαω μια μαυρη τρυπα που θα ειναι ολη δικια μου!!!

την αγαπη μου Κατιουσκα μου!!!!:love:

Natalia10
31-10-2010, 03:48 PM
Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ:bigsmile:

Θα ηθελα να μου απαντησει οποιο μελος γνωριζει σε 2 αποριες μου για συνθετο χαρτη.

Σε διαφορα σαιτ που διαβαζω (Αγγλικα και Ελληνικα) για το συνθετο χαρτη, αναφερουν πως αν ο Αρης κανει οψη τετραγωνου με τον Ποσειδωνα ειναι σιγουρα ενδειξη απιστιας.
Σιγουρα ειναι λιγο ασχημο απο μια συγκεκριμενη οψη στο συνθετο να προκαθοριζουν πως σιγουρα θα υπαρχει απιστια .Δεν θα επρεπε κανονικα να εξεταζεται ολοκληρος ο συνθετος χαρτης για να βγει ενα τετοιο συμπερασμα?Ποια ειναι η γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα?

Η δευτερη απορια μου ειναι για την Πανσεληνο που εγινε στις 29 μοιρα του Κριου (το προηγουμενο Σαββατο).
Ο ωροσκοπος του συνθετου χαρτη βρισκεται στην 29 μοιρα του Κριου με καλες οψεις απο τους αλλους πλανητες του συνθετου (τριγωνο με Ηλιο,εξαγωνο με Σεληνη,τριγωνο με Αφροδιτη,αντιθεση με Δια,τριγωνο με Ποσειδωνα,αντιθεση με Πλουτωνα).Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι ακριβος θα μπορουσα να περιμενω απο την Πανσεληνο?Κατι θετικο η αρνητικο?
Πραγματικα θα με βοηθουσατε σε αυτες τις δυο αποριες μου οποιος ξερει.

:bigsmile:

Μητσάκος
31-10-2010, 09:00 PM
Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ:bigsmile:

Θα ηθελα να μου απαντησει οποιο μελος γνωριζει σε 2 αποριες μου για συνθετο χαρτη.

Σε διαφορα σαιτ που διαβαζω (Αγγλικα και Ελληνικα) για το συνθετο χαρτη, αναφερουν πως αν ο Αρης κανει οψη τετραγωνου με τον Ποσειδωνα ειναι σιγουρα ενδειξη απιστιας.
Σιγουρα ειναι λιγο ασχημο απο μια συγκεκριμενη οψη στο συνθετο να προκαθοριζουν πως σιγουρα θα υπαρχει απιστια .Δεν θα επρεπε κανονικα να εξεταζεται ολοκληρος ο συνθετος χαρτης για να βγει ενα τετοιο συμπερασμα?Ποια ειναι η γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα?

Η δευτερη απορια μου ειναι για την Πανσεληνο που εγινε στις 29 μοιρα του Κριου (το προηγουμενο Σαββατο).
Ο ωροσκοπος του συνθετου χαρτη βρισκεται στην 29 μοιρα του Κριου με καλες οψεις απο τους αλλους πλανητες του συνθετου (τριγωνο με Ηλιο,εξαγωνο με Σεληνη,τριγωνο με Αφροδιτη,αντιθεση με Δια,τριγωνο με Ποσειδωνα,αντιθεση με Πλουτωνα).Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι ακριβος θα μπορουσα να περιμενω απο την Πανσεληνο?Κατι θετικο η αρνητικο?
Πραγματικα θα με βοηθουσατε σε αυτες τις δυο αποριες μου οποιος ξερει.

:bigsmile:

Για την πρώτη απορία: Γενικά να ξέρεις ότι αν κάποιος σου μιλήσει με τέτοια βεβαιότητα στηριζόμενος σε μία όψη (είτε του σύνθετου είτε οποιουδήποτε χάρτη) άμα του πεις να πάει να ...πηδηχτεί (από το παράθυρο) λίγο θα του είναι...

Για τη δεύτερη απορία: Αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα έπρεπε να περιμένεις είναι κάτι που που μάλλον είτε δεν θα το συνειδητοποιούσες είτε που θα αποτελούσε τμήμα μιας πιο σύνθετης υπόδειξης :bigsmile:

Natalia10
31-10-2010, 09:28 PM
Για την πρώτη απορία: Γενικά να ξέρεις ότι αν κάποιος σου μιλήσει με τέτοια βεβαιότητα στηριζόμενος σε μία όψη (είτε του σύνθετου είτε οποιουδήποτε χάρτη) άμα του πεις να πάει να ...πηδηχτεί (από το παράθυρο) λίγο θα του είναι...

Για τη δεύτερη απορία: Αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα έπρεπε να περιμένεις είναι κάτι που που μάλλον είτε δεν θα το συνειδητοποιούσες είτε που θα αποτελούσε τμήμα μιας πιο σύνθετης υπόδειξης :bigsmile:

Καλησπερα Μητσακο:bigsmile: σε ευχαριστω που ανταποκριθηκες.
....χμ...Θα επρεπε να ξεκινησω απο σημερα το βραδυ και για δυο μερες να τους γραφω να πηδηχτουν (απ'το παραθυρο),γιατι ειναι πολλοι:wacko:
Μα μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτη η βεβαιοτητα που εχουν για αυτην την οψη (επαναλαμβανω απο διαφορα σαιτ,οχι μονο απο ενα).Τους ανελειαν για παραδειγμα τον συνθετο
και ενω εγραφαν συνδιαστηκα για ολες τις οψεις ,για αυτην την συγκεκριμενη το συμπερασμα ηταν ενα και το αυτο....
Ποσο υπευθυνο ειναι αυτο???

Για την δευτερη απορια μου αν καταλαβα καλα αυτα που γραφεις ειναι πως δεν θα επρεπε να δωσω σημασια γιατι δεν φερνει γεγονοτα αυτη η επιρροη.

Σε ευχαριστω.

sst
16-11-2010, 12:06 PM
καλησπέρα,
να ρωτήσω και εγώ κάτι,
στον ΗΥ βρίσκω διάφορα είδη σύνθετου το πρώτο είναι αυτό με τα μεσοδιαστήματα και το 2ο είναι το relationship - Davison, που ουσιαστικά υπολογίζει κάτι σαν το μεσοδιάστημα του χρόνου μεταξύ των γενεθλίων των δύο ατόμων, ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των δύο?

Dell Piero
16-11-2010, 12:15 PM
Εύρηκα! :toung:

http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/9213-%F4%E5%F7%ED%E9%EA%DD%F2-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1%F2-monna-riegger.html

sst
16-11-2010, 12:25 PM
ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω πέσει με τα "μούτρα" στη μελέτη,
βασικά μου έκανε εντύπωση όταν δοκιμαστικά έβαλα το solar return για τον συνδυαστικό και τα αποτελέσματα του ΄ηταν θεαματικά!
το άρθρο κατοτοπιστικότατο! :bigsmile::bigsmile:

LIBRARINA
17-11-2010, 04:15 PM
Καλησπέρα στους εραστές της αστρολογίας..αυτός ο σύνθετος...τόσο ενδιαφέρον και τόσο διαφορετικός από την συναστρία...θέλω την άποψή σας για το τετράγωνο Ηλιου-Σέληνης στο σύνθετο..είναι μάλλον αρνητικό από οτι έχω καταλάβει..όπως σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο δεν είναι το καλύτερο έτσι και στο σύνθετο..'η κάνω λάθος??οι γνώμες είναι διαφορετικές και θα ήθελα την άποψή σας..ευχαρίστω προκαταβολικά!!

vikoza
17-11-2010, 06:46 PM
Καλησπέρα στους εραστές της αστρολογίας..αυτός ο σύνθετος...τόσο ενδιαφέρον και τόσο διαφορετικός από την συναστρία...θέλω την άποψή σας για το τετράγωνο Ηλιου-Σέληνης στο σύνθετο..είναι μάλλον αρνητικό από οτι έχω καταλάβει..όπως σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο δεν είναι το καλύτερο έτσι και στο σύνθετο..'η κάνω λάθος??οι γνώμες είναι διαφορετικές και θα ήθελα την άποψή σας..ευχαρίστω προκαταβολικά!!

Aγαπητή LIBRARINA,

Το τετράγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη στο σύνθετο είναι μία ένδειξη έντασης στο ζευγάρι που εμποδίζει τα δύο μέλη να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να υπάρχει και μεγάλη έλξη μεταξύ τους και ενδιαφέρον που δεν τους αφήνει να βαρεθούν . Η λέξη συμβιβασμός και από τους δύο είναι σωτήρια για τη σχέση.

:love:

LIBRARINA
18-11-2010, 01:13 PM
Σε ευχαριστώ Vikoza...σαν την συναστρλια δηλαδή από οτι καταλαβαίνω...

vikoza
18-11-2010, 01:27 PM
Nαι, αρκεί να έχεις υπόψη σου ότι στη συναστρία αναφερόμαστε σε δύο διαφορετικά άτομα, ενώ στο σύνθετο αναφερόμαστε στο ζευγάρι σαν ενιαίο σύνολο, σαν κάτι που λειτουργεί μαζί.

:love: