PDA

View Full Version : Σχέση Σελήνης-Λίλιθ

sober_sagittarius
29-10-2008, 02:13 AM
Γειά σας,
Εχω δύο απορίες σε σχέση με τη Σελήνη και τη Λίλιθ.Ξέρω ότι η Λίλιθ δεν είναι πλανήτης.Επηρεάζει όμως σε σχέση με τη Σελήνη?Δηλαδή αν έχεις σελήνη στον Σκορπιό και Λίλιθ στον Υδροχόο σε πολύ κοντινές μοίρες, μας δίχνει κάτι αυτό?Κάποια αντίθεση με τον εσωτερικό σου κόσμο ή κάτι τέτοιο?
Και δεύτερον αν το πρόσωπο που σ'ενδιαρέρει έχει τη Λιλιθ του στον πλανήτη που έχεις εσύ τη σελήνη σου αυτό αποδυκνείει κάποιο είδος δεσμού ή δεσίματος σε κάποιον τομέα?
Κατά πόσο η Λίλιθ μπορεί να επηρεάσει τους πλανήτες μας?

giannas
29-10-2008, 07:18 AM
Γειά σας,
Εχω δύο απορίες σε σχέση με τη Σελήνη και τη Λίλιθ.Ξέρω ότι η Λίλιθ δεν είναι πλανήτης.Επηρεάζει όμως σε σχέση με τη Σελήνη?Δηλαδή αν έχεις σελήνη στον Σκορπιό και Λίλιθ στον Υδροχόο σε πολύ κοντινές μοίρες, μας δίχνει κάτι αυτό?Κάποια αντίθεση με τον εσωτερικό σου κόσμο ή κάτι τέτοιο?
Και δεύτερον αν το πρόσωπο που σ'ενδιαρέρει έχει τη Λιλιθ του στον πλανήτη που έχεις εσύ τη σελήνη σου αυτό αποδυκνείει κάποιο είδος δεσμού ή δεσίματος σε κάποιον τομέα?

Αρχικα η σεληνη σου και η μαυρη σεληνη δεν ειναι κοντα,πρεπει να εχουν τουλαχιστον 30 μοιρες διαφορα.Η μαυρη σεληνη εχει την γοητεια του παθους, της προσκολλησης και της εξαρτησης.Ειναι σαν ποσειδωνας,πλουτωνας και 12 μαζι,χωρις ομως την αναγεννηση του πλουτωνα.Μας δημιουργει εμμονες και μας "ρουφαει" σε θεματα του οικου που βρισκετε.
Οσο για τη συνοδο σεληνης Α με μαυρη σεληνη Β μπορει να φερει μονο σαρκικο σεξ(ανεξαρτητα το ποιος εχει την σεληνη,δλδ ο αντρας ή η γυναικα)

Μητσάκος
29-10-2008, 07:20 AM
Γειά σας,
Είναι κάπως ασαφής η ερώτησή σου (που εδώ που τα λέμε, δεν είναι μία, αλλά πολλές :cheesy: )
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτά τα 2 άρθρα: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/4764-%EC%E1%FD%F1%E7-%F3%E5%EB%DE%ED%E7-%EB%DF%EB%E9%E8.html
και http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7-%EC%E1%FD%F1%E7-%F3%E5%EB%DE%ED%E7-%DE-%EB%DF%EB%E9%E8-%F0%E1%E8%EF%F3-%EA%E1%E9-%E5%EB%EE%E7.html
για να κατανοήσεις καλύτερα το θέμα της Λίλιθ και της αντιστοιχίας της στα ζώδια :bigsmile:

sober_sagittarius
30-10-2008, 01:22 PM
Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ Γιάννα για τις χρήσιμες πληροφορίες.Τι εννοεις όμως λέγοντας ότι η σελήνη και η Λίλιθ έχουν πάνω από 30 μοίρες διαφορά?
Τώρα πολυαγαπημένε μου Μητσάκο που όλο παρατηρήσεις μου κάνεις : P ,το πρώτο άρθρο το είχα διαβάσει το δεύτερο όχι, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι είναι διαφωτιστικά σε σχέση με το πως επιδρά η Λίλιθ σε σχέση με τους πλανήτες.Δηλαδή όταν στο site βάζω την ημ/νια μου βλέπω ότι μου λέει Λίλιθ εξάγωνο με τάδε κλπ.Κάνει όψεις?Αρα η Λίλιθ είναι εξίσου σημαντική με τους πλανήτες?(ρωτάω επειδή δεν είναι πλανήτης)

Λίλιαν Σίμου
30-10-2008, 02:11 PM
Αγαπητή sober_sagittarius

Επειδή υπάρχει αρκετή παραφιλολογία γύρω από την Μαύρη Σελήνη (πιστεύω αυτή την Λίλιθ εννοείτε) ίσως λόγω του ότι πλανεύει και γοητεύει, θα ήθελα να σας επισημάνω πως παίζει ένα ρόλο, όταν την λειτουργούμε. Αλλά αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που ο άνθρωπος υποκύπτει στα πάθη του. Αν όχι, η Μαύρη Σελήνη είναι ελάχιστα ενεργή.
Στον χάρτη δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο οι θετικές όψεις, παρά οι αρνητικές, καθώς πρόκειται για ένα σκοτεινό Πλουτώνιο σημείο μας και αυτό φέρνει δυσκολίες. Προσέχουμε τον τομέα και τις συνέπειες γύρω από τα θέματά του.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Μητσάκος
30-10-2008, 02:29 PM
Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ Γιάννα για τις χρήσιμες πληροφορίες.Τι εννοεις όμως λέγοντας ότι η σελήνη και η Λίλιθ έχουν πάνω από 30 μοίρες διαφορά?
Τώρα πολυαγαπημένε μου Μητσάκο που όλο παρατηρήσεις μου κάνεις : P ,το πρώτο άρθρο το είχα διαβάσει το δεύτερο όχι, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι είναι διαφωτιστικά σε σχέση με το πως επιδρά η Λίλιθ σε σχέση με τους πλανήτες.Δηλαδή όταν στο site βάζω την ημ/νια μου βλέπω ότι μου λέει Λίλιθ εξάγωνο με τάδε κλπ.Κάνει όψεις?Αρα η Λίλιθ είναι εξίσου σημαντική με τους πλανήτες?(ρωτάω επειδή δεν είναι πλανήτης)
Καλά, εντάξει... "ευχαριστώ" στη giannas και παράπονα στον Μητσάκο...
Εν πάση περιπτώσει, για να καταλάβεις όμως το πώς συνδέεται η Λίλιθ με τους άλλους πλανήτες, πρέπει να ξέρεις καταρχήν πώς λειτουργούν οι άλλοι πλανήτες και ποια είναι η φύση τους, σε συνδυασμό με τη λειτουργία της κάθε όψης.
Το γεγονός ότι κάνει όψεις η Λίλιθ έχει τη σημασία του, αλλά δεν είναι πρωτεύουσα.
Τέλος, οι παρατηρήσεις μου δεν είναι από ...βίτσιο :toung:

black moon
30-10-2008, 08:53 PM
Εν πάση περιπτώσει, για να καταλάβεις όμως το πώς συνδέεται η Λίλιθ με τους άλλους πλανήτες, πρέπει να ξέρεις καταρχήν πώς λειτουργούν οι άλλοι πλανήτες και ποια είναι η φύση τους, σε συνδυασμό με τη λειτουργία της κάθε όψης.
:toung:

Συμφωνώ πράγμα που σημαίνει οτι η επιρροή της δεν αφορά πάντα θεματα σεξουαλικής φύσης. Επίσης μπορεί ο πλανήτης που νομίζουμε οτι αρχικά εχει επιρροη απο την Λιλιθ του αλλου, να εχει τοσο καλα "κρατήματα" πχ τριγωνο με Κρονο ... που να μη του κάνει εν τελει σχεδόν τιποτα.

giannas
30-10-2008, 10:47 PM
αν έχεις σελήνη στον Σκορπιό και Λίλιθ στον Υδροχόο σε πολύ κοντινές μοίρες,

Εννοω οτι απο τον σκορπιο μεχρι τον υδροχοο ειναι σχεδον 2 ζωδια διαφορα,δηλαδη 60 μοιρες ,δεν ειναι λοιπον κοντα.

giannas
31-10-2008, 12:13 AM
Εννοω οτι απο τον σκορπιο μεχρι τον υδροχοο ειναι σχεδον 2 ζωδια διαφορα,δηλαδη 60 μοιρες ,δεν ειναι λοιπον κοντα.

Συγγνωμη, 90 μοιρες!!!

sober_sagittarius
09-11-2008, 02:21 PM
90 μοίρες είναι γωνία δηλαδή κάνει τετράγωνο πως και δεν το κατάλαβες?

Τίνα Ζαχαριάδου
09-11-2008, 02:38 PM
Στην Μαυρη Σεληνη δινουμε ανοχη και αν ναι ποση? Χιαστι με Αφροδιτη την κοιταμε και τι μπορει να σημαινει?

Λίλιαν Σίμου
09-11-2008, 05:51 PM
Αγαπητή Έρση

Η ανοχή της Μαύρης Σελήνης είναι γύρω στις 3 μοίρες. Εξαρτάται από το αν είναι αποχωρίζουσα ή σχηματίζουσα όψη και με ποιο σώμα συνδέεται. Από την άλλη πλευρά, η όψη χιαστί δεν έχει τόση ανοχή, πάει στις 2 μοίρες συνήθως και στην περίπτωση που ενδιαφέρει εσάς, είναι μία υπόγεια συναισθηματική κρίση, που μπορεί να διαβρώνει ή να αλλάζει το τοπίο των συναισθημάτων σταδιακά.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Τίνα Ζαχαριάδου
09-11-2008, 08:12 PM
Αγαπητή Έρση

Η ανοχή της Μαύρης Σελήνης είναι γύρω στις 3 μοίρες. Εξαρτάται από το αν είναι αποχωρίζουσα ή σχηματίζουσα όψη και με ποιο σώμα συνδέεται. Από την άλλη πλευρά, η όψη χιαστί δεν έχει τόση ανοχή, πάει στις 2 μοίρες συνήθως και στην περίπτωση που ενδιαφέρει εσάς, είναι μία υπόγεια συναισθηματική κρίση, που μπορεί να διαβρώνει ή να αλλάζει το τοπίο των συναισθημάτων σταδιακά.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Η οψη δεν ειναι αποχωριζουσα και εχει μια μοιρα ανοχη.Σας ευχαριστω παρα πολυ!!

kioannidi
19-11-2008, 10:04 AM
Γειά σας,

Η λίλιθ μου βρίσκετε στον Δίδυμο... θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό ... είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο... και μεσουράνημα Ιχθείς και Β. Δεσμό στον Ζυγό..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κατερίνα

Vasoula82
19-11-2008, 11:21 AM
paidia kalhmera, pou mporw na grapsw kai egw mia erwthsh mou, kai epishs exete kapoia bibliografia h kanena link kalo gia xekinhma?

Μητσάκος
19-11-2008, 11:35 AM
Γειά σας,

Η λίλιθ μου βρίσκετε στον Δίδυμο... θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό ... είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο... και μεσουράνημα Ιχθείς και Β. Δεσμό στον Ζυγό..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κατερίνα

Γεια σου kioannidi :bigsmile:
Για αρχή, διάβασε το άρθρο της κ. Μεντάκη που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/4764-%EC%E1%FD%F1%E7-%F3%E5%EB%DE%ED%E7-%EB%DF%EB%E9%E8.html
αλλά να ξέρεις ότι η ερμηνεία που δίνεται είναι πολύ συνοπτική, μόνο για να πάρεις μια ιδέα. Για την πλήρη κατανόηση της Λίλιθ σου θα πρέπει να εξετάσεις πέρα από τη θέση της σε ζώδιο και τη θέση της σε οίκο αλλά και τις όψεις που κάνει, αν κάνει, με τους άλλους γενέθλιους πλανήτες σου :bigsmile:

μπουκλα
29-11-2008, 01:48 AM
Γεια σας.Μπορει καποιος να μου απαντησει τι σημαινει οτι εχω σχεδον ακριβη συνοδο Λιλιθ με Δια στο γενεθλιο?(λιγοτερο απο 1 μοιρα αποσταση)Στις τελευταιες μοιρες του 12ου.Και μετα απο 3 μοιρες ειναι ο 1ος μου οικος(αν αυτο εχει σημασια στον Ταυρο)
Ευχαριστω!