PDA

View Full Version : Διας στο mc

astria1969
07-09-2008, 10:13 PM
σε λιγες μερες που ο διας γυριζει ορθοδρομος κανει συνοδο με το μεσουρανημα στον αιγοκερω, ξερω οτι φερνει φημη και επιτυχια στα επαγγελματικα, αλλα εμενα με ενδιαφερει το αισθηματικο επιπεδο, τι μπορει να φερει???
υπ οψιν οτι ο Διας τρανς κανει τριγωνο με κρονο στον 1ο οικο μου, στον ταυρο -εξαγωνο με σεληνη μου 12ο οικο ιχθεις και εξαγωνο με Αφροδιτη μου στον 7ο οικο σκορπιο η οποια κανει εξαγωνο με κρονο τρανς(και ηλιο τρανς) στον 6ο οικο παρθενο

astria1969
12-09-2008, 05:35 PM
κανενας???:embarrest

Μητσάκος
12-09-2008, 06:04 PM
κανενας???:embarrest

Πέρα από το εξαγωνάκι με την Αφροδίτη, δεν βλέπω κάτι στα αισθηματικά :nuts:
Αλλά εγώ δεν ξέρω κιόλας.
Για' δεν βάζεις την ερώτηση στην ενότητα των αστρολόγων;

zania
14-09-2008, 02:26 AM
Με την φημη κ την επιτυχια στα επαγγελματικά οσο να ναι θα σου ανεβει η αυτοπεπηθηση, θα εχεις αλλον αέρα, αρα? :love::love::love:
:bigsmile:

libraD
14-09-2008, 04:10 AM
Με την φημη κ την επιτυχια στα επαγγελματικά οσο να ναι θα σου ανεβει η αυτοπεπηθηση, θα εχεις αλλον αέρα, αρα? :love::love::love:
:bigsmile:

Και τί να την κάνει τη φήμη και την επιτυχία στα επαγγελματικά;;;Κι εγώ Δία στον Αιγοκερω σε σύνοδο με το μεσουράνημα έχω καθώς επίσης και Σελήνη στην ίδια όψη στο ίδιο ζώδιο...Και τί να πεις; Τί να σου κάνει η συγκεκριμένη αυτοπεποίθηση;;; Είναι τόσο περαστική...Και μετά τιποτα... 'Ολα μάταια για άλλη μια φορά...:cry:

Αυτά. Με συγχωρείτε για την με,λαγχολία που προσδίδω στο όλο θέμα αλλά απλά περιμένω πότε θα δω όλα αυτά τα καλά που λένε για εμάς τους Ζυγούς που πρέπει να περιμένουμε από Σεπτέμβριο με τρεις πλανήτες στο ζώδιο μας. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι μέχρι στιγμής μόνο ο ¶ρης στο Ζυγό μου έχει βγει...Νεύρα πολλά νεύρα γκρρρρρ.....:mad:

Φιλικά
libraD

Μητσάκος
14-09-2008, 05:35 AM
Και τί να την κάνει τη φήμη και την επιτυχία στα επαγγελματικά;;;Κι εγώ Δία στον Αιγοκερω σε σύνοδο με το μεσουράνημα έχω καθώς επίσης και Σελήνη στην ίδια όψη στο ίδιο ζώδιο...Και τί να πεις; Τί να σου κάνει η συγκεκριμένη αυτοπεποίθηση;;; Είναι τόσο περαστική...Και μετά τιποτα... 'Ολα μάταια για άλλη μια φορά...:cry:

Αυτά. Με συγχωρείτε για την με,λαγχολία που προσδίδω στο όλο θέμα αλλά απλά περιμένω πότε θα δω όλα αυτά τα καλά που λένε για εμάς τους Ζυγούς που πρέπει να περιμένουμε από Σεπτέμβριο με τρεις πλανήτες στο ζώδιο μας. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι μέχρι στιγμής μόνο ο ¶ρης στο Ζυγό μου έχει βγει...Νεύρα πολλά νεύρα γκρρρρρ.....:mad:

Φιλικά
libraD
Και πού να δεις τον Οκτώβριο τι σας περιμένει (ηλιακά, βέβαια) :cheesy:

BlackOrWhat
14-09-2008, 10:59 AM

Φιλικά
libraD

Για προβλέψεις έχεις κοιτάξει το ζώδιο του ωροσκόπου σου?? Διότι αυτό δείχνει την κατάλληλη οικιοθεσία...:cheesy:

giannas
14-09-2008, 06:17 PM
[QUOTE=libraD;64686]Και τί να την κάνει τη φήμη και την επιτυχία στα επαγγελματικά;;;Κι εγώ Δία στον Αιγοκερω σε σύνοδο με το μεσουράνημα έχω καθώς επίσης και Σελήνη στην ίδια όψη στο ίδιο ζώδιο...Και τί να πεις; Τί να σου κάνει η συγκεκριμένη αυτοπεποίθηση;;; Είναι τόσο περαστική...Και μετά τιποτα... 'Ολα μάταια για άλλη μια φορά...:cry:

Μην απογοητευεσαι καλη μου...Και εγω δια στον 10 εχω στον ταυρο αλλα μου ειπε μια νεραιδα οτι ενεργοποιητε μετα τα 35 για ανοδο επαγγελματικη.Υπομονη και τα χρονια περνανε γρηγορα (δυστηχως).

Μητσάκος
14-09-2008, 06:28 PM
Για προβλέψεις έχεις κοιτάξει το ζώδιο του ωροσκόπου σου?? Διότι αυτό δείχνει την κατάλληλη οικιοθεσία...:cheesy:

¶μα είναι οικεία η θέση... :cheesy:

(με το συμπάθιο, ε; )

BlackOrWhat
14-09-2008, 08:46 PM
¶μα είναι οικεία η θέση... :cheesy:

(με το συμπάθιο, ε; )

Μητσάκο τουμπεκί...(με το συμπάθιο, ε; :toung:)

Μην απογοητευεσαι καλη μου...Και εγω δια στον 10 εχω στον ταυρο αλλα μου ειπε μια νεραιδα οτι ενεργοποιητε μετα τα 35 για ανοδο επαγγελματικη.Υπομονη και τα χρονια περνανε γρηγορα (δυστηχως).

Μπορείτε να μας πείτε περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με αυτή τη θέση...αν σας είπε π.χ. γιατί ενεργοποιείται τόσο αργά?? :weird:

Μητσάκος
14-09-2008, 10:03 PM
Μητσάκο τουμπεκί...(με το συμπάθιο, ε; :toung:)

Κάνω πως δεν το διάβασα :bigsmile::love:

astria1969
14-09-2008, 10:11 PM
σας ευχαριστω ολους παιδια!!!
καποια αλλη προβλεψη?

dominia77
15-09-2008, 12:53 AM
Δίας στον Αιγόκερω σε συνοδο με μεσουρανημα και σελήνη???
Μιλάμε για καταπληκτική θέση.
Η απαισιοδοξία μήπως οφείλεται στην ελαφρως γκρινιαρούλα και απαισιοδοξη σελήνη? Μήπως είσαι τυχερη και δεν το βλέπεις???

giannas
15-09-2008, 08:42 AM
Μπορείτε να μας πείτε περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με αυτή τη θέση...αν σας είπε π.χ. γιατί ενεργοποιείται τόσο αργά?? :weird:[/QUOTE]

Γιατι ηλικιακα η σεληνη κυβερνα την ηλικια την βρεφικη,ο ερμης σχολικη-εφηβεια ,η αφροδυτη εφηβεια και μετα, ο αρης γυρω στα 25, ο ηλιος περιπου στα 32, ο διας 40-42 και μετα ,ο κρονος 52-56.Και αυτα αναλογα την μοιρα που βρησκετε ο πλανητης ενεργοπειητε την αναλογη ηλικια.Ετσι αν καποιος εχει ερμη,αρη στον 10 μπορει απο μικρη ηλικια να εχει μια καλυτερη σταδιοδρομια η αν εχει κρονο να κανει καριερα σε μεγαλη ηλικια.

BlackOrWhat
15-09-2008, 12:28 PM
Γιατι ηλικιακα η σεληνη κυβερνα την ηλικια την βρεφικη,ο ερμης σχολικη-εφηβεια ,η αφροδυτη εφηβεια και μετα, ο αρης γυρω στα 25, ο ηλιος περιπου στα 32, ο διας 40-42 και μετα ,ο κρονος 52-56.Και αυτα αναλογα την μοιρα που βρησκετε ο πλανητης ενεργοπειητε την αναλογη ηλικια.Ετσι αν καποιος εχει ερμη,αρη στον 10 μπορει απο μικρη ηλικια να εχει μια καλυτερη σταδιοδρομια η αν εχει κρονο να κανει καριερα σε μεγαλη ηλικια.

Μπορείτε αν υπάρχει σχετική βιβλιογραφία να μας την παραθέσετε?? Μάλλον θα χρειαστεί να το ερευνήσω...ευχαριστώ! :cheesy:

giannas
15-09-2008, 12:35 PM
Βιβλιογραφια για αυτο το θεμα δεν ξερω, γιατι και εγω ρωτησα τυχαια χωρις περισσοτερη αναλυση αλλα επισης γνωριζω οτι σε θεματα καριερας τουλαχιστον παιζουν ρολο και οι μοιρες του πλανητη που συσχετιζετε με τον οικο για να δουμε ποτε ενεργοποιητε και εχουμε αλλαγη, προαγωγει κτλ.

Μητσάκος
15-09-2008, 12:37 PM
Μπορείτε αν υπάρχει σχετική βιβλιογραφία να μας την παραθέσετε?? Μάλλον θα χρειαστεί να το ερευνήσω...ευχαριστώ! :cheesy:

Έχω την εντύπωση ότι και εδώ στο σιτε υπάρχει ένα άρθρο για τις αντιστοιχίες των πλανητών με την ηλικία, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Μήπως κάποιος από τη διαχείριση μπορεί να βοηθήσει;

BlackOrWhat
15-09-2008, 12:39 PM
Βιβλιογραφια για αυτο το θεμα δεν ξερω, γιατι και εγω ρωτησα τυχαια χωρις περισσοτερη αναλυση αλλα επισης γνωριζω οτι σε θεματα καριερας τουλαχιστον παιζουν ρολο και οι μοιρες του πλανητη που συσχετιζετε με τον οικο για να δουμε ποτε ενεργοποιητε και εχουμε αλλαγη, προαγωγει κτλ.

Ας πούμε οι Δέκανοι?? Όσο για της μοίρες η κάθε μία έχει τη τη σημασία της...αλλά τι από τα δύο εννοείτε?

Maroulita
15-09-2008, 12:41 PM
Είναι στα προσεχώς... :bigsmile: Δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα!

Dell Piero
15-09-2008, 12:45 PM
Και δεν είναι η παραδοσιακή των εγχειριδίων που παίζουν στην αγορά τουλάχιστον.
Οπότε εκεί να δεις γκρίνια που θα πέσει :toung:

Είναι στα προσεχώς... :bigsmile: Δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα!

libraD
16-09-2008, 12:52 AM
Και πού να δεις τον Οκτώβριο τι σας περιμένει (ηλιακά, βέβαια) :cheesy:

Τί εννοείς;;;:wacko: Με φoβίζεις λίγο έτσι όπως το λες....:toung: χαχαχαχαχα

libraD
16-09-2008, 12:55 AM
Δίας στον Αιγόκερω σε συνοδο με μεσουρανημα και σελήνη???
Μιλάμε για καταπληκτική θέση.
Η απαισιοδοξία μήπως οφείλεται στην ελαφρως γκρινιαρούλα και απαισιοδοξη σελήνη? Μήπως είσαι τυχερη και δεν το βλέπεις???

Αν αναφέρεσαι σε εμένα να σου πω οτί ναι όσον αφορά τα επαγγελματικά είμαι πάρα πολύ τυχερή :toung: Δεν έχει χρειαστεί να ψάξω πάνω από μήνα και βρίσκω αυτό που θέλω σε δουλειά...:cheesy:
Αλλά για τα αισθηματικά;;;;; Πότε θα έρθουν τα καλά;; Ή εκεί πάει το ότι είμαι τυχερή αλλά δεν το βλέπω;;;;:love:
Συγγνώμη αν σου φάνηκα κάπως θυμωμένη έτσι όπως ξεκινάω το post..Δεν είμαι, λίγο απογοητευμένη είμαι όμως...Παρόλα αυτά πάντα θα ελπίζω στα καλύτερα...:nuts:

Φιλικά
libraD

lolitsa
17-09-2008, 06:20 PM
Ειδα φως και ειπα να μπω κι εγω και να ρωτησω!!! Εχω Δια στις 28 και 25 του ζυγου στον 4ο οικο και κανει αντιθεση με την σεληνη μου και εξαγωνο με ερμη.Επαγγελματικα αυτη η θεση αλλα και οι μοιρες και οι οψεις (του Δια)τι μπορει να δειχνουν?Αιγοκερως γαρ......και ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ασχοληθει.