PDA

View Full Version : Ερωτικη γνωριμια

giannas
15-08-2008, 05:52 AM
Καλημερα.Ποτε μπορουμε να πουμε οτι θα γνωρισεις καποιον/α ερωτικα απο οψεις ή διελευσεις ?Σιγουρα συγκρινουμε ετησιο και γεννεθλιο και κοιταμε τον 5 ,αλλα τι αλλο βλεπουμε?Και πως καταλαβενουμε αν θα ειναι κατι σοβαρο ή οχι?

libraD
16-08-2008, 11:22 PM
Καλησπέρα,

Από τα λίγα που ξέρω σχετικά με αυτά, θα πρέπει να κοιτάξεις για το πότε ο Κρόνος ενεργοποιεί τον 5ο σου κι όταν πια ενεργοποιεί τον 7ο σου, οι πιθανότητες για γάμο είναι πολύ μεγάλες. Επίσης, θα πρέπει να δεις και τις διελέυσεις που γίνονται με τους Δεσμούς της Σελήνης που έχεις, για να δεις κατά πόσο είναι καρμικό αυτό που σου συμβαίνει. Και βέβαια να μην ξαχνάμε τις διελεύσεις του Ουρανού που δηλώνουν τον ξαφνικό, κεραυνοβόλο έρωτα, καθώς και του Ποσειδώνα που μας τη δείνει κατακούτελα και νομίζουμε ότι βρήκαμε το Θεό!!!
Αυτά είχα να πω, ελπίζω να βοήθησα.Φιλιά πολλά.:bigsmile: :love:

giannas
17-08-2008, 08:00 AM
Ευχαριστω για την απαντηση.Δεν ρωτησα για εμενα αλλα γενικα.Το θεμα ομως ειναι οτι ο ουρανος τωρα που το ειδα θα πιασει την αφροδυτη μου στον 8 και 0 κριου και την εβαψα γιατι ειμαι παντρεμενη

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-08-2008, 12:18 PM
Ευχαριστω για την απαντηση.Δεν ρωτησα για εμενα αλλα γενικα.Το θεμα ομως ειναι οτι ο ουρανος τωρα που το ειδα θα πιασει την αφροδυτη μου στον 8 και 0 κριου και την εβαψα γιατι ειμαι παντρεμενη

Αν δεν'' θελεις '' αγαπητο μελος ,καμια συνοδος, αντιθεση, διελευση και οτι αλλο υπαρχει στο ωροσκοπιο σου δεν προκειται να την ''βαψεις'':weird:μπορει να υπαρχουν οι τασεις για ''κατι ''στο ωροσκοπιο μας αλλα οι επιλογες παντα μα παντα εξαρτανται απο τις δικες μας επιλογες:bigsmile:
φιλικα Δεσποινα-Κουκι

pecora nera
17-08-2008, 03:01 PM
¶ντε πάλι στα παράνομα..... :wacko::wacko:
κι άλλο "αλύτρωτο ζευγάρι" γεννιέται ;;;:bigsmile:
Κρίμα που ... γέρασε η Τζένη Βάνου !!!

Έχω την άποψη, από ελάχιστες γνώσεις στην αστρολογία αλλά αρκετές εμπειρικές ότι στο σχητματισμό ενός (μεγάλου;) έρωτα πρέπει να συμμετέχει οπωσδήποτε Ουρανός αλλά και Ποσειδώνας. Έρωτας χωρίς Ποσειδώνα δε γίνεται .....:love:

Εξού και το μάταιον του έρωτος ........

Λευκή
17-08-2008, 03:50 PM
Χωρίς Ποσειδώνα γίνεται και παραγίνεται.Χωρίς αφροδίτη και σελήνη δεν ξέρω αν γίνεται:love:
Απομυθοποιήστε λίγο τους βαρείς πλανήτες (εκτός ίσως του Κρόνου)και αφεθείτε στη χαρά των μικρών και καθημερινών...:bigsmile:

giannas
17-08-2008, 06:55 PM
Τι ερωτα να ζησω!Εχω ηλιο κρονο αντιθεση στον 6-12 και αρη ερμη συνοδο στον αιγωκερο στον 6 δεν εχω ζησει ποτε τιποτα "ουρανοκατεβατο"και ας εχω αφροδυτη στον κριο

gargoyle
18-08-2008, 01:39 AM
Τι ερωτα να ζησω!Εχω ηλιο κρονο αντιθεση στον 6-12 και αρη ερμη συνοδο στον αιγωκερο στον 6 δεν εχω ζησει ποτε τιποτα "ουρανοκατεβατο"και ας εχω αφροδυτη στον κριο

Εξαρτάται τι θέλετε να ζήσετε ως έρωτα. Γιατί, ασχέτως του τι λέγεται όσον αφορά τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, κάποια στιγμή συνειδητοποιεί κανείς πως άλλο ο τρελλά ερωτευμένος κι άλλο ο βαθιά ερωτευμένος. Το δεύτερο δεν έχει καμία ανάγκη ούτε από Ποσειδώνες ούτε από Ουρανο - κατέβατα. :)

aries engineer
18-08-2008, 09:31 AM
¶ντε πάλι στα παράνομα..... :wacko::wacko:
κι άλλο "αλύτρωτο ζευγάρι" γεννιέται ;;;:bigsmile:
Κρίμα που ... γέρασε η Τζένη Βάνου !!!

Έχω την άποψη, από ελάχιστες γνώσεις στην αστρολογία αλλά αρκετές εμπειρικές ότι στο σχητματισμό ενός (μεγάλου;) έρωτα πρέπει να συμμετέχει οπωσδήποτε Ουρανός αλλά και Ποσειδώνας. Έρωτας χωρίς Ποσειδώνα δε γίνεται .....:love:

Εξού και το μάταιον του έρωτος ........

Καθεται μια Υδροχοινα στα αυγα της????Αν ειναι και μικροπαντρεμενη κιολα?????:toung::toung:

pecora nera
18-08-2008, 02:47 PM
Εξαρτάται τι θέλετε να ζήσετε ως έρωτα. Γιατί, ασχέτως του τι λέγεται όσον αφορά τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, κάποια στιγμή συνειδητοποιεί κανείς πως άλλο ο τρελλά ερωτευμένος κι άλλο ο βαθιά ερωτευμένος. Το δεύτερο δεν έχει καμία ανάγκη ούτε από Ποσειδώνες ούτε από Ουρανο - κατέβατα. :)

Δε συμφωνούμε αγαπητή μου gargoyle αλλά δεν πειράζει, δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον ούτε η τελευταία :bigsmile:

Για μένα αν δεν υπάρχει Ποσειδώνας στο σχηματισμό πλανητών που φέρνουν έρωτα δεν υπάρχει έρωτας. Σχέση ή δεσμός ή γάμος μπορεί να φανεί από πολλές όψεις και πλανήτες αλλά έρωτας πρέπει να έχει και λίγο έως πολύ Ποσειδώνα.

Γιατί ο έρωτας είναι αυτό ακριβώς. Εξειδανίκευση, ονειροφαντασία, ψέμα αν θες κάποιες φορές αλλά όχι συνειδητό και από τα δυο μέρη. Επίσης ο Ουρανός είναι αυτός που φέρνει τις μεγάλες και απρόσμενες αλλαγές (και στην προσωπική ζωή) οπότε ίσως είναι χρήσιμος στο σχηματισμό αν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή δεν είναι όμως απαραίτητα χρήσιμος για τον έρωτα. Ο Ποσειδώνας είναι.

Διευκρινίζω: άλλο έρωτας, άλλο αγάπη βαθιά, άλλο δεσμός, γάμος

gargoyle
18-08-2008, 02:56 PM
Δε συμφωνούμε αγαπητή μου gargoyle αλλά δεν πειράζει, δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον ούτε η τελευταία :bigsmile:

Για μένα αν δεν υπάρχει Ποσειδώνας στο σχηματισμό πλανητών που φέρνουν έρωτα δεν υπάρχει έρωτας. Σχέση ή δεσμός ή γάμος μπορεί να φανεί από πολλές όψεις και πλανήτες αλλά έρωτας πρέπει να έχει και λίγο έως πολύ Ποσειδώνα.

Γιατί ο έρωτας είναι αυτό ακριβώς. Εξειδανίκευση, ονειροφαντασία, ψέμα αν θες κάποιες φορές αλλά όχι συνειδητό και από τα δυο μέρη. Επίσης ο Ουρανός είναι αυτός που φέρνει τις μεγάλες και απρόσμενες αλλαγές (και στην προσωπική ζωή) οπότε ίσως είναι χρήσιμος στο σχηματισμό αν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή δεν είναι όμως απαραίτητα χρήσιμος για τον έρωτα. Ο Ποσειδώνας είναι.

Διευκρινίζω: άλλο έρωτας, άλλο αγάπη βαθιά, άλλο δεσμός, γάμος

Προφανώς και δεν συμφωνούμε και συμφωνώ και επ'αυξάνω πως μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία φορά.

Θα συμφωνήσω εν μέρει στη φράση που έχω επισημάνει: "για μένα". Το τι είναι ο έρωτας για τον καθένα , αυτό όντως είναι προσωπικό. Και επί του αστρολογικού, στο ωροσκόπιό μου κάνει πολλές όψεις ο Κρόνος και σε καμία περίπτωση δεν εξιδανικεύω και δεν ονειροφαντάζομαι. Για το δε ψέμα φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται. Και ούτε ερωτεύτηκα ποτέ υπό την επήρεια κάποιας βαρβάτης διέλευσης του Ποσειδώνα.

Οπότε, φαντάζομαι πως το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε άλλους με σκληρές όψεις του Κρόνου στο ωροσκόπιό τους, όπως η giannas. ¶λλοι πάλι, με έντονες ποσειδώνιες όψεις ή όψεις της Αφροδίτης, το αντιμετωπίζουν αλλιώς.