Log in

View Full Version : ωροσκοπος

veatriki
28-06-2008, 01:16 PM
γεια σας θελω να ρωτησω τη σημαινει "ηληκια ωροσκοπου' δηλαδη σε καποια συγκεκριμενη ηληκια επιρεαζομαστε απο τον ωροσκοπο μας?

kiaRRa
28-06-2008, 01:22 PM
Όταν λέμε ηλικία ωροσκόπου εννοούμε την περίοδο της ζωής του ατόμου που γίνονται ορατές οι ιδιότητες του ζωδίου του ωροσκόπου του.
Πρόκειται για την ηλικία από τα 28 περίπου χρόνια και μετά, οπότε και γίνεται πιο έντονη και εμφανής η επίδραση του ωροσκόπου στην πορσωπικότητα του ατόμου.

veatriki
30-06-2008, 10:23 PM
Όταν λέμε ηλικία ωροσκόπου εννοούμε την περίοδο της ζωής του ατόμου που γίνονται ορατές οι ιδιότητες του ζωδίου του ωροσκόπου του.
Πρόκειται για την ηλικία από τα 28 περίπου χρόνια και μετά, οπότε και γίνεται πιο έντονη και εμφανής η επίδραση του ωροσκόπου στην πορσωπικότητα του ατόμου.

ευχαριστω πολυ kiaRRa να ρωτησω κατι ακομα, επειδη ειμαι ακριβως στο μεταιχμιο αιγοκερω-υδροχοο (20/1/66) τωρα που εχω περασει κατα πολυ την ηλικια των 28 θα μπορουσα να υποθεσω οτι στις προβλεψεις να διαβαζω τον υδροχοο η δεν εχει καποια λογικη?

veatriki
30-06-2008, 10:26 PM
να προσθεσω και ωροσκοπο υδροχοο.

kiaRRa
30-06-2008, 10:40 PM
Το καλύτερο είναι να διαβάζεις και για αιγόκερω και για υδρόχοο. Πέρα από το ότι το ηλιακό ζώδιο και ο ωροσκόπος αλληλοσυμπληρώνονται και δεν αλληλοαναιρούνται, είσαι και πάνω στην αλλαγη, οπότε έχεις διπλάσιους λόγους να διαβάζεις και τον υδροχόο. Το ότι μετά τα 28 περίπου αρχίζει να γίνεται εντονότερη η φύση του ωροσκόπου στην προσωπικότητα του ατόμου, δεν σημαίνει ότι επισκιάζεται το ηλιακό ζώδιο.
Και επιπροσθέτως: το ότι πέρασες την ηλικία που αρχίζει να γίνεται εντονότερη η φύση του ωροσκόπου δεν σημαίνει ότι μετά από τα 28-30 τελειώνει και η επίδραση της. Αντιθέτως ωριμάζει και γίνεται σαν δεύτερη φύση (αν μπορούμε να το πούμε έτσι).

veatriki
30-06-2008, 10:44 PM
νασαι καλα kiaRRa με βοηθησες αρκετα καλο βραδυ.

chandramani
24-07-2008, 02:05 AM

Πάντως εγώ νιώθω τον ωροσκόπο μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και όχι τόσο τον ήλιο μου!

black moon
24-07-2008, 02:09 AM
Πάντως εγώ νιώθω τον ωροσκόπο μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και όχι τόσο τον ήλιο μου!

Μπορεί να είναι πιο ισχυρός ο κυβερνήτης του, στο Ωροσκόπιο σου.

Δεν φαντάζομαι να επηρεάστηκες απο αυτές τις γενικότητες που λένε για τους Λέοντες!!!:cheesy:

chandramani
24-07-2008, 02:30 AM
[QUOTE=black moon;60838]Μπορεί να είναι πιο ισχυρός ο κυβερνήτης του, στο Ωροσκόπιο σου.

Δεν φαντάζομαι να επηρεάστηκες απο αυτές τις γενικότητες που λένε για τους Λέοντες!!!:cheesy:[/QUOTE

Οχι καθόλου ,σαφώς υπήρξε συναισθηματική εμπλοκή-λέων γαρ- αλλά αν διάβαζα ότι οι τόξότες είναι επιπόλαιοι ή οι ζυγοί νάρκισσοι και γι αυτό....μπλα μπλα...πάλι την ίδια αντιμετώπιση θα είχα. :bigsmile: Λες να θέλω να αποποιηθώ τον ήλιο μου λόγω κακοφημίας;;;μακάρι να τον είχα πιο ενισχυμένο! Ο ωροσκόπος μου αιγώκερος! μετρημένος και μελαγχολικός αλλά τον νιώθω από μικρό παιδί. Απλά τώρα _που μεγάλωσα_ τον συνειδητοποιώ καλύτερα.:bigsmile:

black moon
24-07-2008, 02:37 AM
Εγώ πάλι, μετα τα 25, τον ψάχνω! :blink:

Μητσάκος
24-07-2008, 08:34 AM

Έχεις καιρό ακόμα :bigsmile:
Φαντάσου ότι εγώ είμαι στα 50 και ακόμα ψάχνω :nuts: Ίσως στα 56-58 γίνει κάτι :toung:
Φαντάζομαι όμως ότι αν και τότε δεν γίνει κάτι, θα πρέπει να περιμένω τα 112-116 ε;

chandramani
24-07-2008, 12:31 PM

Τι ωροσκόπο έχεις black moon ; Δεν τον έχεις συναντήσει πουθενά; Εμφανισιακά ίσως;

black moon
24-07-2008, 07:11 PM
Τον ειχα συναντήσει μια φορα αλλα μετα χαθήκαμε πάλι.... τα πάω όμως καλά με τα παιδια και με το μαγείρεμα!

Εσυ Μητσάκο, τόσο πολύ θες να τον βρείς?

chandramani
24-07-2008, 07:30 PM
Τον ειχα συναντήσει μια φορα αλλα μετα χαθήκαμε πάλι.... τα πάω όμως καλά με τα παιδια και με το μαγείρεμα!

καρκίνο ή δίδυμο;;;:weird::weird::weird:παράξεν ο, μήπως θυμάσαι που τον έχασες;;μήπως δεν θέλεις να τον ξαναβρεις;:bigsmile:

starfish
25-07-2008, 09:33 AM
καρκίνο ή δίδυμο;;;:weird::weird::weird:παράξεν ο, μήπως θυμάσαι που τον έχασες;;μήπως δεν θέλεις να τον ξαναβρεις;:bigsmile:

Καρκινο φυσικα!!! [ε; ή κανω λαθος;]:bigsmile::bigsmile:
Τελικα, ειδικα νομιζω για τον Καρκινο ως ωροσκοπο, μαλλον παιρνει πολλα περισσοτερα χαρακτηριστικα [εμφανισης και χαρακτηρα] απο το ζωδιο που βρισκεται η Σεληνη!!:nuts:

starfish
25-07-2008, 09:37 AM

Τυχαια στον δρομο; :laugh::laugh::laugh: Προφανως ομως δεν ηταν η "αδελφη ψυχη" σου!! Αυτη που κατοικοεδρευει; Που ειναι η Σεληνη σου;:nuts:

black moon
25-07-2008, 09:39 AM
Καρκινο φυσικα!!! [ε; ή κανω λαθος;]:bigsmile::bigsmile:
Τελικα, ειδικα νομιζω για τον Καρκινο ως ωροσκοπο, μαλλον παιρνει πολλα περισσοτερα χαρακτηριστικα [εμφανισης και χαρακτηρα] απο το ζωδιο που βρισκεται η Σεληνη!!:nuts:

Ιδίως οταν ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι σε πτώση, δεν νομίζω να παιρνει και πολλα απο τον Ωροσκόπο. Απλά επειδή είναι σε σύνοδο με Ποσειδώνα και πάλι σε ζώδιο του νερού, ας πούμε ότι υπάρχει μια κάπως ανεπτυγμένη διαίσθηση. Έπειτα ναι μεν έχω 4 πλανήτες στον 4ο αλλά κυβερνήτης του είναι, ο Ερμής(παρεμπιπτόντως βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο της πτώσης της Σελήνης). Και η πρακτική σκέψη =Ερμής με το συναίσθημα =Σελήνη, δεν τα πολυβρίσκουνε(για τον κυβερνήτη 4ου ειναι το σχόλιο). Αλλά και ο Ζυγός(Αφροδίτη 2ος κυβερνήτης) που σύμβολό του είναι η ζυγαριά ,αυτό που κάνει προκειμένου να ισορροπήσει είναι η προσπάθεια εκλογίκευσης των πάντων. Αρα Καρκίνος που ???? ΟΕΟ ???? :unsure:

starfish
25-07-2008, 10:13 AM
Ιδίως οταν ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι σε πτώση, δεν νομίζω να παιρνει και πολλα απο τον Ωροσκόπο. Απλά επειδή είναι σε σύνοδο με Ποσειδώνα και πάλι σε ζώδιο του νερού, ας πούμε ότι υπάρχει μια κάπως ανεπτυγμένη διαίσθηση. :unsure:

Κι εσυ ομοιοπαθης ε;; :laugh::laugh::laugh: Κυβερνητης ωροσκοπου και κυβερνητης ζενιθ σφιχτακαλιασμενοι ... στα σκοτεινα!! :laugh::laugh::laugh:
Που να φανει ο καημενος ο ωροσκοπος!!!:nuts: