PDA

View Full Version : KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

APOLLO
29-04-2008, 08:52 PM
Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε όλοι την παρουσία του Κρόνου στο προσωπικό μας ωροσκόπιο. Γιατί στην ουσία είναι το τραύμα το οποίο μας καθοδηγεί απο την παιδική μας ηλικία. Μας ζητάει συνέχεια να καταναλώνουμε ασυνείδητα την ενέργεια μας για να κλείσουμε ή να θεραπεύσουμε αυτό το τραύμα και τελικά μας οδηγεί πολλές φορές σε διαφορετικές επιλογές απο τα αληθινά θέλω μας. Για αυτό πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στον οίκο που βρίσκετε και τι όψεις κάνει με τους διάφορους πλανήτες.Είναι πολύ σημαντική η συναστρία με κάποιο άλλο άτομο και ειδικά τι σχέση έχει ο Κρόνος του ενός με τους πλανήτες του άλλου. Οταν κάποιος σου βάζει τον Ήλιο του πάνω στον Κρόνο σου εσύ είσαι κατά κάποιο τρόπο υποχρεωμένος να προσφέρεις και να δώσεις πολλά πράγματα στο άτομο που έχει τον Ηλιο.

leslie
30-04-2008, 12:15 AM
Αυτό πού έχω παρατηρήσει στους περισσότερους χάρτες φίλων και γνωστών και με τις πολύ λίγες και ελλιπείς γνώσεις μου στην αστρολογία, είναι ότι ο Κρόνος σχεδόν πάντα βρίσκεται σε οίκο που έχει σχέση με τον Βόρειο δεσμό. Για να γίνω πιο σαφής, φαίνεται σα να είναι το εμπόδιο στο να πετύχεις αυτό που σου δείχνει ο ΒΔ ότι χρειάζεσαι, η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου και να την ξεπεράσεις για να μπορέσεις να πετύχεις πνευματική ανάπτυξη στη συγκεκριμένη ενσάρκωση. Και ναι, έχεις δίκιο φίλη μου, πολλές φορές μας οδηγεί σε επιλογές διαφορετικές από τα θέλω μας, όσο δεν καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο που μας θέτει. Ρωτήστε και μένα με Κρόνο στον 3ο, στους Ιχθύς, σε αντίθεση με ¶ρη, Πλούτωνα και Ουρανό, τετράγωνο με Αφροδίτη....ουφ! δε λέω και τα υπόλοιπα

APOLLO
30-04-2008, 12:24 AM
Αγαπητή φίλη μπορεί να έχεις παρατηρήσει αυτό που λες για τον Βόρειο Δεσμό. Αλλα συνήθως δεν ισχύει αυτό και είναι τελείως διαφορετική η κατεύθυνση του ενός απο το άλλο. Εχουν ευθύνη στο μοιραίο κομμάτι της ζωής μας αλλά δεν είναι απαραίτητο να σχετίζονται απόλυτα απο οίκο η απο οτιδήποτε άλλο. Καλό βράδυ τα ξαναλέμε:laugh::laugh:

Μητσάκος
30-04-2008, 08:17 AM
Αγαπητή φίλη μπορεί να έχεις παρατηρήσει αυτό που λες για τον Βόρειο Δεσμό. Αλλα συνήθως δεν ισχύει αυτό και είναι τελείως διαφορετική η κατεύθυνση του ενός απο το άλλο. Εχουν ευθύνη στο μοιραίο κομμάτι της ζωής μας αλλά δεν είναι απαραίτητο να σχετίζονται απόλυτα απο οίκο η απο οτιδήποτε άλλο. Καλό βράδυ τα ξαναλέμε:laugh::laugh:
Από ό,τι θυμάμαι και από ό,τι έχω ακούσει, είναι κακάσχημο να κτυπάει ο Κρόνος σου τον Β.Δ. :scared:
Καλό είναι να κάνει όψεις με τον Verneigung Δία :nuts:

Pirate Jenny
30-04-2008, 01:01 PM
Από ό,τι θυμάμαι και από ό,τι έχω ακούσει, είναι κακάσχημο να κτυπάει ο Κρόνος σου τον Β.Δ. :scared:

Εξηγησου!!
Ποσο κακασχημο δηλαδη?
Σε περιπτωση συνοδου η τετραγωνου?...Με τρομαξες τωρα..:scared::scared::scared:

may
30-04-2008, 02:22 PM
Ο Κρόνος όντως είναι μια πληγή που θέλει συνεχώς φροντίδα.. κ είναι κ πολύ σημαντικός στη συναστρία, που πολλές φορές αργεί κανείς να τον αντιληφθεί!!

:blink:

VAFIKOS
02-05-2008, 03:50 PM

ολων των ειδων τις οψεις ή μονο "καλες"?
εγω, για παραδειγμα, εχω κρονο που τετραγωνιζει δια και μαλλον του ειμαι υποχρεη καθως με κανει υπευθυνη και μου θυμιζει να μην τρωω και συνεχεια(ειναι ο μονος στο ωροσκοπιο μου που διαφωνει με την υπερφαγια !!!:lol:):wink2:

Μητσάκος
02-05-2008, 04:04 PM
VAFIKOS, αν πρόσεξες, μιλάμε για όψη Κρόνου με Β. Δ. :cheesy:

putamadre, είναι θέμα αντίληψης. ¶λλοι θεωρούν ότι κάποιες όψεις δεν παλεύονται και άλλοι ότι παλεύονται. Όπως και να έχει, ο Κρόνος, σύμφωνα με την δική μου αντίληψη, εμπεριέχει και τα στοιχεία του περιορισμού και της καθυστέρησης. ¶ρα βρίσκω λογικό όταν κάνει όψη με τον Β. Δ. να απαιτείται πιο μεγάλη προσπάθεια από τον έχοντα την όψη για την εκπλήρωση του προορισμού του, εφόσον βέβαια αποδέχεται ότι έχει βάση το κάρμα :cheesy: Το "κακάσχημο" που έγραψα εμπεριείχε σε μεγάλο βαθμό χιουμοράκι :cheesy:

VAFIKOS
02-05-2008, 04:11 PM

σορυ, δεν ηταν και τοσο ευκρινες...:love:

georgiaK
02-05-2008, 10:29 PM
Ο κυβερνήτης του Κρόνου πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η θέση και οι όψεις. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει τον Κρόνο στον Κριό (πτώση) και τον ¶ρη στον Αιγόκερω (έξαρση), πολλά πράγματα αλλάζουν. Το ίδιο αν, π.χ. ο Κρόνος είναι στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη, π.χ., στον Σκορπιό ή τον Κριό. Σημαντικό είναι πού βρίσκεται ο Κρόνος (ας πούμε στον Πρώτο Οίκο είναι σε θέση πολύ αδύναμη). Ωστόσο έχω προσέξει ότι άτομα με Κρόνο στον πρώτο οίκο έχουν πολύ ισχυρή θέληση και τις περισσότερες φορές επιτυγχάνουν επαγγελματικά ή κοινωνικά, παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα υγείας ή τα ψυχολογικά.
Προσωπικά θεωρώ ότι πιο δύσκολα είναι τα πράγματα όταν ο Κρόνος "αγκαλιάζει" τα φώτα ή τους ευεργέτες πλανήτες (Αφροδίτη, Δίας).
Φιλικά

μπακαλιαράκι
02-05-2008, 11:29 PM
apollo, αναφέρεις τον Κρόνο σαν στοιχείο Καρμικό και σημαντικό σε μια συναστρία. Σωστά?
Αν λοιπόν σε μια συναστρία ο Κρόνος του ενός κάνει τρίγωνο με την αφροδίτη, σύνοδο με τον ¶ρη του άλλου, , και ο Κρόνος του 2ου ατόμου κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη του πρώτου ενώ επιπλέον υπάρχει τετράγωνο Κρόνου-Αφροδίτης στον composite υπάρχει έντονο το καρμικό στοιχείο στη σχέση ή αυτή είναι απλά αφόρητη? :toung:

VAFIKOS
03-05-2008, 01:57 PM
Ο κυβερνήτης του Κρόνου πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η θέση και οι όψεις. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει τον Κρόνο στον Κριό (πτώση) και τον ¶ρη στον Αιγόκερω (έξαρση), πολλά πράγματα αλλάζουν. Το ίδιο αν, π.χ. ο Κρόνος είναι στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη, π.χ., στον Σκορπιό ή τον Κριό. Σημαντικό είναι πού βρίσκεται ο Κρόνος (ας πούμε στον Πρώτο Οίκο είναι σε θέση πολύ αδύναμη). Ωστόσο έχω προσέξει ότι άτομα με Κρόνο στον πρώτο οίκο έχουν πολύ ισχυρή θέληση και τις περισσότερες φορές επιτυγχάνουν επαγγελματικά ή κοινωνικά, παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα υγείας ή τα ψυχολογικά.
Προσωπικά θεωρώ ότι πιο δύσκολα είναι τα πράγματα όταν ο Κρόνος "αγκαλιάζει" τα φώτα ή τους ευεργέτες πλανήτες (Αφροδίτη, Δίας).
Φιλικά

1. οταν λες κυβερνητης του κρονου εννοεις σε ποιο ζωδιο βρισκεται και ποιος ειναι ο κυβερνητης του ζωδιου αυτου?

2.οταν λες αγκαλιαζει τι εννοεις?

εχω κρονο στον 1ο οικο, στον καρκινο σε τετραγωνο με το δια μου στον 10ο οικο(κριος):crazy:

*Astropeleki*
03-05-2008, 03:48 PM
Ο κυβερνήτης του Κρόνου πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η θέση και οι όψεις.

Μάλλον έχει κάνει κάποιο λάθος η Γεωργία. Δεν υπάρχει κυβερνήτης του Κρόνου... Κυβερνήτης του Αιγόκερου λέμε, που είναι ο Κρόνος, όπως και συγκυβερνήτης του Υδροχόου, μιας και ο κυβερνήτης του (Υδροχόου) είναι ο Ουρανός.

Toksotaki
03-05-2008, 06:13 PM
ο Κρονος μου ειναι στον Αιγοκαιρω και 6 οικο σε συνοδο με τον βορειο δεσμο...αυτο εινια καλο?ο Κρονος ειναι λογικα ισχυρος στη θεση αυτη αλλα για καλο η κακο?

athinoula85
04-05-2008, 01:41 PM
Καλησπερα ! Οταν ο Κρονος ( και ο Ν. Δεσμος ) του ενος ειναι στον σκορπιο , στον 11 οικο .. και ο Κρονος του αλλου ( και ο Β. Δεσμος του ) ειναι στην παρθενο ... Συγκεκριμενα το Α προσωπο ειναι παρθενος ... και το Β προσωπο καρκινος με ωροσκοπο σκορπιο . Βασικα αυτη η σχεση εχει τελειωσει , αλλα ηθελα να ρωτησω ... Μπορει αυτο να λεει .... οτι στην σχεση αυτη .. εκει που ο ενας ( ο καρκινος με τον Β. Δ. και τον κρονο του στο ζωδιο του αλλου - παρθενου , προσπαθησε για κατι καλυτερο , να ξεπερασει κατι .. ? Ενω το προσωπο που ειναι παρθενος με τον κρονο και τον Ν.Δ. του στον ωροσκοπο του αλλου ... μπορει να σημαινε οτι αυτη η σχεση τον τραβουσε συνεχως πισω ?
Στην συναστρια ... υπαρχει μια οψη Κρονος τριγωνο Ηλιος . Ελπιζω να το εξεφρασα σωστα ...

VAFIKOS
04-05-2008, 01:59 PM
ο Κρονος μου ειναι στον Αιγοκαιρω και 6 οικο σε συνοδο με τον βορειο δεσμο...αυτο εινια καλο?ο Κρονος ειναι λογικα ισχυρος στη θεση αυτη αλλα για καλο η κακο?

λογικα για πολυ καλο αφου ειναι στο σπιτι του και στην εργασια σου.ο κρονος ειναι υπευθυνος και δικαιος πλανητης. μπορει βεβαια να εισαι και εργασιομανης ή να επωμιζεσαι πολλες ευθυνες. παρατηρησεις ,διορθωσεις δεκτες :love:

Toksotaki
04-05-2008, 03:37 PM
λογικα για πολυ καλο αφου ειναι στο σπιτι του και στην εργασια σου.ο κρονος ειναι υπευθυνος και δικαιος πλανητης. μπορει βεβαια να εισαι και εργασιομανης ή να επωμιζεσαι πολλες ευθυνες. παρατηρησεις ,διορθωσεις δεκτες :love:
Δυστυχως η ευτυχως με οτι αναλαμβανω ετσι ειμαι:weird:

georgiaK
05-05-2008, 11:06 PM
Αγκαλιάζει σημαίνει βρίσκεται σε σύνοδο ή όψη ακριβείας. Ο Κρόνος στον πρώτο οίκο δίνει μια τάση ο άνθρωπος να μην πιστεύει στον εαυτό του ή να έχει δερματικά προβλήματα ή προβλήματα με τα οστά. Πάντως, δεν έχω δει άνθρωπο με τον Κρόνο στον πρώτο οίκο που να πηγαίνει χαμένος και αυτό γιατί γνωρίζει καλά το παιχνίδι της επιβίωσης.

georgiaK
05-05-2008, 11:07 PM
Έχω ακούσει ότι ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό είναι πολύ καλός παράγοντας για την εξέλιξη του ατόμου
Φιλικά

georgiaK
05-05-2008, 11:09 PM
Εννοώ ο κυβερνήτης του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται ο Κρόνος. Για παράδειγμα, αν ο Κρόνος είναι στον Ταύρο, τότε πρέπει να αναζητήσουμε πού βρίσκεται η Αφροδίτη και τι όψεις κάνει
Φιλικά

cancerian
05-05-2008, 11:44 PM
Στην συναστρια ... υπαρχει μια οψη Κρονος τριγωνο Ηλιος .

παλι καλα !!!!!!!!!!! :blink:

lolitsa
06-05-2008, 12:19 AM
Παρακολουθωντας την κουβεντα σας ειδα πως εχω κρονο στον5ο στον το3οτη που κανει εξαγωνο με την αφροδιτη μου και τριγωνο με σεληνη.Μιας και ειμαι νεα στο σπορ και ολιγον βλαξ αν μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα 8α ημουν ευγνωμων!!:sad::worried::respect:

cancerian
06-05-2008, 12:37 AM
Παρακολουθωντας την κουβεντα σας ειδα πως εχω κρονο στον5ο στον το3οτη που κανει εξαγωνο με την αφροδιτη μου και τριγωνο με σεληνη.Μιας και ειμαι νεα στο σπορ και ολιγον βλαξ αν μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα 8α ημουν ευγνωμων!!:sad::worried::respect:

:bigsmile: δωσε περισσοτερα στοιχεια ! εισαι ελλειπης ! σε ποιο ζωδιο ειναι η σεληνη κ η αφροδιτη ? καθως και τον οικο που βρισκονται ! κυβερνητες αυτων ???? :bigsmile:

lolitsa
06-05-2008, 01:11 AM
Η Σεληνη ειναι στον 10ο στον κριο και σε συνοδο με μεσουρανημα και η αφρο ειναι στον 7ο στον υδροχοο παρεακι με χειρωνα!!!

VAFIKOS
06-05-2008, 01:32 AM
Εννοώ ο κυβερνήτης του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται ο Κρόνος. Για παράδειγμα, αν ο Κρόνος είναι στον Ταύρο, τότε πρέπει να αναζητήσουμε πού βρίσκεται η Αφροδίτη και τι όψεις κάνει
Φιλικά

γεωργια, ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου. στην περιπτωση μου οικοδεσποτης του κρονου μου(1ος, καρκινος) ειναι η σεληνη μου(10ος, κριος).πως να ερμηνευσω τις οψεις τις σεληνης μου σε σχεση με τον κρονο?:embarrest

georgiaK
06-05-2008, 09:46 PM
Αν κάνουν όψη τετραγώνου, τότε έχεις μια δυσκολία σε σχέση με τη μητέρα σου και έναν φόβο να βγεις στο κοινό. Επίσης η οικογένεια δεν σε βοηθά στο να ανοιχτείς στα επαγγελματικά, ίσως προκαλώντας σου φοβίες και ίσως επίσης δεν αφήνεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου. Αν δεν κάνουν όψη, είναι καλό το ότι η Σελήνη είναι στον δέκατο, γιατί, αν και "κρόνεια" Σελήνη (στον οικο του Κρόνου - Αιγόκερως) δίνει δημοφιλία και επιτυχία στην εργασία, έστω και αργά στη ζωή (γύρω στα 40).

VAFIKOS
06-05-2008, 11:26 PM
Αγκαλιάζει σημαίνει βρίσκεται σε σύνοδο ή όψη ακριβείας. Ο Κρόνος στον πρώτο οίκο δίνει μια τάση ο άνθρωπος να μην πιστεύει στον εαυτό του ή να έχει δερματικά προβλήματα ή προβλήματα με τα οστά. Πάντως, δεν έχω δει άνθρωπο με τον Κρόνο στον πρώτο οίκο που να πηγαίνει χαμένος και αυτό γιατί γνωρίζει καλά το παιχνίδι της επιβίωσης.

οταν λες οψεις ακριβειας εννοεις στην ιδια μοιρα χωρις καθολου ανοχη?
οσο για το παιχνιδι της επιβιωσης, το μαθαινουμε δεν μπορω να πω...:pain:

VAFIKOS
06-05-2008, 11:33 PM
Αν κάνουν όψη τετραγώνου, τότε έχεις μια δυσκολία σε σχέση με τη μητέρα σου και έναν φόβο να βγεις στο κοινό. Επίσης η οικογένεια δεν σε βοηθά στο να ανοιχτείς στα επαγγελματικά, ίσως προκαλώντας σου φοβίες και ίσως επίσης δεν αφήνεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου. Αν δεν κάνουν όψη, είναι καλό το ότι η Σελήνη είναι στον δέκατο, γιατί, αν και "κρόνεια" Σελήνη (στον οικο του Κρόνου - Αιγόκερως) δίνει δημοφιλία και επιτυχία στην εργασία, έστω και αργά στη ζωή (γύρω στα 40).

και φυσικα ο κρονος μου τεραγωνιζει σεληνη(ανοχη 4.5' μοιρων),δια,χειρωνα(με αυτους τους 2 η ανοχη ειναι 1.30'..........)!
αρα να παω για βρουβες αφου μαλλον εχω σεληνη υπερκρονεια!!!:sorry:

mirellia
07-05-2008, 02:32 PM
Καλημέρα..θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιιος και μένα..
Λοιπόν για τον Κρόνο σε συναστρία..
Εχω να πω τα έξης..

Κρόνος μου-Καρκίνος στον 9, ο 9ος Διδύμους - Χιαστί με τον Ηλιο του -Υδροχόος στον 11, 11ος Υδροοχόος..ανοχή..5.02

Κρόνος μου , ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με το Δία του Ζυγός στον 6ο, 6ος στον Παρθένο.....ανοχή 3.09

Κρόνος μου ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον Κρόνο του Ζυγός στον 6ο ανάδρομο, 6ος στην Παρθένο...ανοχή 2.48

Κρόνος μου ΤΡΙΓΩΝΟ με τον Κλήρο Τύχης του ΣΚΟΡΠΙΟΣ στον 7ο , 7ος στο Ζυγό.. 2.90 ανοχή

Κρόνος μου ΤΡΙΓΩΝΟ με τη Λίλιθ του.. Σκορπιό στον 7ο, 7ο στο Ζυγό..4.68ΑΝΟΧΗ

Κρόνος μοΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με Βερτεξ του.. Ζυγός στον 6ο, 6ος στο Παρθένο...0.91

Κρόνος μου.. ΑΝΤΙΘΕΣΗ με Μεσουράνημα του.. στον ΑΙΓΟΚΕΡΟ.. ανοχή..0.82

να υπενθυμίσω...εγώ ωροσκόπο Ζυγό...εκείνος ΥΔΡΟΧΟΟΣ με Κριό...

Μπερδευτηκα και ζαλίστηκα.. any idea?

athinoula85
07-05-2008, 02:50 PM
παλι καλα !!!!!!!!!!! :blink:

Ειναι το μονο θετικο που διεκρινες ? :nuts::wacko: (Βασικα οπως εγραψα και στο προηγουμενο ποστ μου - η σχεση αυτη εχει τελειωσει .. αλλα σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καταστροφικη σχεση και για μενα και για εκεινον :cry: και κρατησε και πολυ να φανταστεις .. :embarrest )Τεσπα . . . :love:

georgiaK
07-05-2008, 10:05 PM
και φυσικα ο κρονος μου τεραγωνιζει σεληνη(ανοχη 4.5' μοιρων),δια,χειρωνα(με αυτους τους 2 η ανοχη ειναι 1.30'..........)!
αρα να παω για βρουβες αφου μαλλον εχω σεληνη υπερκρονεια!!!:sorry:
Δεν υπάρχει αστρολογικός χάρτης χωρίς προβλήματα. Κι αν υπάρχει, θα ανήκει σε κάποιον πολύ βολεμένο, που δεν θέλει να εξελιχθεί. Υπερκρόνιος μπορεί να είναι κάποιος για πολλούς λόγους: πολλές όψεις του Κρόνου, πολλοί Αιγόκεροι και Υδροχόοι στον χάρτη, πολλοί πλανήτες στον 10ο κ.ο.κ. Τα προβλήματα δεν εμποδίζουν την επιτυχία ή την αυτοπραγμάτωση. Στο λέει κάποια με ¶ρη στον Αιγόκερω που κυβερνά έναν σωρό πλανήτες και με 3 πλανήτες στον 10ο.
Φιλικά

kassy
07-05-2008, 11:15 PM
Θα μπορούσε κι εμένα να με διαφωτίσει κάποιος σχετικά με τον Κρόνο στον αστρολογικό μου χάρτη; Είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο, σε αντίθεση με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και σε τετράγωνα με τον Δία στον Κριό και με τον Ουρανό στο Ζυγό.

Ευχαριστώ

zeta1987
09-05-2008, 02:43 AM
Εγώ τον Κρόνο δεν τον θεωρώ κακό πλανήτη πιά..Και θα σας πώ το γιατί.Όσες δυσκολίες,εμπόδια και καθυστερήσεις να φέρει στο τέλος,όταν τελειώσουν όλα νιώθεις πολύ καλύτερα από πρίν.Σας το λέω αυτό γιατί όλο το καλοκαίρι και όσο ήταν ανάδρομος τετραγώνιζε την γενέθλια σύνοδο Σελήνης-Ήλιου που έχω.
Ήρθαν στιγμές που ένιωσα απαίσια αλλά τώρα συναισθηματικά νιώθω πιο δυνατή από όσα πέρασα.:unsure:
Ο Κρόνος "γνωρίζει" ποιό είναι το πιο αδύνατο σημείο μας και φέρνει προκλήσεις και μαθήματα πάνω σε αυτό με στόχο την ωριμότητα.
Δεν αφήνει ποτέ κάτι άν αυτό δεν τελειώσει και δεν ολοκληρωθεί.Θέλει σοβαρότητα και ωριμότητα.
Ίσως για αυτό και σχετίζεται και με κάρμα.Σημαίνει πως σε κάποια θέματα σε προηγούμενες ζωές δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε για να συλλέξουμε μαθήματα.Όσον αφορά όψη με Βόρειο Δεσμό,θα το ερμήνευα σαν να μας ζητά ακόμα περισσότερη ωριμότητα και σκέψη προκειμένου να πάρουμε εμπειρίες και να γίνουμε καλύτεροι σε αυτή την ενσάρκωση.Με λίγα λόγια,υπάρχουν πολλές δοκιμασίες προκειμένου το άτομο να εξελιχθεί ψυχικά.

gargoyle
09-05-2008, 09:54 AM
Αυτές τις αναφορές στο Κάρμα και τη σχέση του ειδικά με τον Κρόνο, τις καταδιασκεδάζω.

Ας αναρωτηθώ για μια ακόμη φορά, κι όποιος έχει καμιά ιδέα της προκοπής (κοινώς, που να τεκμηριώνεται κάπως) , παρακαλείται θερμά να την καταθέσει:

Αφού το Κάρμα υποτίθεται πως εκφράζεται μέσω του Βόρειου Δεσμού, γιατί ο Βόρειος Δεσμός είναι ο Δεσμός της Σελήνης και όχι του Κρόνου; Ή έστω, γιατί το Κάρμα εκφράζεται μέσω του Κρόνου κι όχι μέσω της Σελήνης;

Που είναι το Κάρμα; Οέο;

Βασιλης Παπαδολιας
09-05-2008, 10:20 AM
Προσωπικά η λέξη Κάρμα με ενοχλεί γενικότερα όταν μιλάμε για αστρολογία, γιατί προϋποθέτει ότι κάποιος που ασχολείται με αυτή πιστεύει και στη μετενσάρκωση. Θα προτιμούσα λέξεις όπως δυσκολίες, ψυχολογικό εξελικτικό στοίχημα, κλπ.

Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι όταν μιλάμε για Κάρμα σήμερα τουλάχιστον δεν έχουμε εργαλεία προσέγγισης άλλα από αυτά που μας δίνει η μεταφυσική. Κι από αυτή την άποψη Κρόνος και Σελήνη δεν είναι και τόσο ξένοι μεταξύ τους. Ας μην ξεχνάμε ότι η επιστροφή του Κρόνου συμπίπτει με την επιστροφή της προοδευτικής Σελήνης. Καρκίνος και Αιγόκερως είναι πόλοι του ίδιου άξονα. Ο ¶λαν Λήο ισχυριζόταν ότι για τη γυναίκα πρέπει να παίρνουμε πλέον υπόψη όχι μόνο τη Σελήνη καθώς η γυναίκα στη σύγχρονη ιστορία έχει αλλάξει. Από πλευράς εσωτερικής φιλοσοφίας μιλάμε ίσως για το ίδιο πράγμα σε διαφορετικό επίπεδο. Ο Κρόνος αντιστοιχίζεται στη Maya σε κοσμικό επίπεδο, ενώ η Σελήνη στο αστρικό.

¶λλη απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί είναι ότι γενικότερα στην αστρολογία ένα πράγμα φαίνεται σε περισσότερα σημεία. Κάρμα βλέπει κανείς και με τη θέση της Σελήνης και με το 12ο οίκο και με τον Κρόνο και με τους Δεσμούς. Δε βλέπει μόνο σε ένα σημείο. Βλέπει απλά διαφορετικές πλευρές του Κάρμα.

Δεν ξέρω αν σε καλύπτουν αυτά, γιατί δεν ακούγονται και πολύ "ορθολογικά", αλλά τουλάχιστον το θέμα της εγγύτητας των συμβολισμών ίσως να βοηθάει.

Λίλιαν Σίμου
09-05-2008, 12:43 PM
Αγαπητά μέλη

Συμπληρώνοντας όσα ωραία διατύπωσε ο κ. Παπαδολιάς, θα συμφωνήσω πως συζητάμε για καρμικά στοιχεία μόνο και εφ' όσον δεχόμαστε τον Νόμο της Αιτίας και του Αποτελέσματος, βάση και την μετενσάρκωσης.

Στην περίπτωση αυτή η Σελήνη -ψυχή, που ενσαρκώνεται σε σώμα -Ωροσκόπος, κάτω από την επιθυμία του πνεύματος -Ήλιος, με στόχο να αποκτήσει εμπειρική γνώση για να εξεχιθεί, παίζει βασικό ρόλο. Η Σελήνη έχει γρήγορη κίνηση και οι Δεσμοί της αλλάζουν θέση αρκετά γρήγορα. Δεσμούς έχουν όλοι οι πλανήτες, αλλά δεν μετακινούνται σχεδόν καθόλου λόγω της αργής κίνησής τους.

Ο Κρόνος είναι ο χρόνος της εξέλιξης και η εμπειρία που αποκτάται με κόπο και διαρκή μαθητεία, είναι επίσης η αξιολόγησή μας. Επομένως είναι ένα ακόμη στοιχείο καρμικής αντίληψης μέσα στον χάρτη. Έχουμε όμως όψεις καρμικές, οίκους, πλανήτες με ενδιαφέρον για την Καρμική μας διαδρομή, όπως και ειδικά ωροσκόπια που προκύπτουν από το γενέθλιό μας.

Το Κάρμα και η Καρμική αστρολογία είναι μία μεγάλη υπόθεση κι ένα ευρύ κεφάλαιο της αστρολογίας.

Στην περίπτωση που δεν δέχεται κάποιος την διαδρομή αυτή της ψυχής, (και είναι φυσικά δικαίωμά του) θα πρέπει να σταθεί στα ίδια σημεία μόνο για να κατανοήσει τα λάθη και τις αδυναμίες του, ώστε να βιώσει τα χρόνια του στη γη με τον καλύτερο τρόπο.

Καλή σας συνέχεια
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

black moon
09-05-2008, 01:21 PM
Η Σελήνη συμβολίζει το υποσυνείδητο,τις μνήμεςτην ψυχή.Για όσους πιστεύουν στην Καρμική Αστρολογία,σαφώς και είναι σημαντική η Σελήνη,μιας και είναι οι υποσυνείδητες μνήμες που φέρει η ψυχή απο προηγούμενες ζωές.Ο Κρόνος δημιουργεί νέες,μιας και έντονα χαράζεται στην μνήμη μας,ο πόνος που δημιουργεί πολλές φορές ενα σκληρό μάθημα.Για όσους δεν πιστεύουν στο Κάρμα-και δικαιωμα τους είναι, όπως είπε και η κ.Σίμου παραπάνω-μπορούν όλα αυτά να τα εκλάβουν σαν απλούς συμβολισμούς(όπως στα παραμύθια του Αισώπου).Αν θέλουν μπορούν να τα χαρακτηρίσουν και ως παραμύθια.Δέν ειναι προσβλητικό...τα παραμύθια συνήθως,έχουν να προσφέρουν πολλά!

pigasos
09-05-2008, 02:30 PM
Φιλικά

Όσον αφορά αυτά με τον Κρόνο στον 1ο οίκο συμφωνώ! Έχω Κρόνο στον 1 οίκο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο μου. ¶σε απο προβλήματα υγείας κάποιες ταλαιπωρίες έχω περάσει. :cry:Αλλά απο θέληση άλλο τίποτα, έχω αρκετή. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό με το ότι η μητέρα μου απο τα 5 μου και μετά ήταν συνεχώς άρρωστη και κανεις δεν μου έδινε σημασία, έτσι πέρασα μεγάλες περιόδους μοναξιάς και θλιψης. Για περισσότερη ακρίβεια έχω γεννηθεί στις 18/06/1987, ώρα 19:45,Δράμα. Αν θες να το εξετάσεις ....:love:

black moon
09-05-2008, 11:34 PM
Η Σελήνη συμβολίζει το υποσυνείδητο,τις μνήμεςτην ψυχή.Για όσους πιστεύουν στην Καρμική Αστρολογία,σαφώς και είναι σημαντική η Σελήνη,μιας και είναι οι υποσυνείδητες μνήμες που φέρει η ψυχή απο προηγούμενες ζωές.Ο Κρόνος δημιουργεί νέες,μιας και έντονα χαράζεται στην μνήμη μας,ο πόνος που δημιουργεί πολλές φορές ενα σκληρό μάθημα.Για όσους δεν πιστεύουν στο Κάρμα-και δικαιωμα τους είναι, όπως είπε και η κ.Σίμου παραπάνω-μπορούν όλα αυτά να τα εκλάβουν σαν απλούς συμβολισμούς(όπως στα παραμύθια του Αισώπου).Αν θέλουν μπορούν να τα χαρακτηρίσουν και ως παραμύθια.Δέν ειναι προσβλητικό...τα παραμύθια συνήθως,έχουν να προσφέρουν πολλά!

Nα συμπληρώσω σ'αυτό που είπα παραπάνω,οτι αφού η Σελήνη είναι οι υποσυνείδητες μνήμες που φέρει η ψυχή απο προηγούμενες ζωές,μπορεί εύκολα κανείς να καταλαβει την σχέση της σε καρμικό επίπεδο, με τους δεσμούς της Σελήνης.Το υποσυνείδητο μας γνωρίζει απο τι παίδευτηκε η ψυχή σε προηγούμενες ζωές και τι κατέκτησε.Αυτό λοιπόν είναι ο Ν.Δ. της.Επίσης ξέρει τι αφησε ανεκπλήρωτο.Αυτό αυτομάτως ειναι το αντίθετο του Ν.Δ.-ο Β.Δ. της δηλαδή.

offcloud
10-05-2008, 12:54 AM
Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει τον Κρόνο στον Κριό (πτώση) και τον ¶ρη στον Αιγόκερω (έξαρση), πολλά πράγματα αλλάζουν.

Θα μπορούσες να εξηγήσεις περισσότερο αυτή τη "σχέση";
Έχω ¶ρη στον Αιγόκερω (1ο σπίτι με κυβερνήτη Δία) και Κρόνο στον Κριό (στον 4ο, 3 μοίρες περίπου από την ακμή του, με κυβερνήτη του 4ου τον ¶ρη) σε όψη τετραγώνου. Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στον χάρτη μου, ίσως πάλι να κάνω λάθος.

Ευχαριστώ.

Aries&Libra
10-05-2008, 03:38 PM
Ένας Κρόνος στον 4ο οίκο δείχνει την σημασία του να χτίσεις γερά θεμέλια, ένα δικό σου "σπίτι", μια δυνατή οικογένεια - πρέπει να παλέψεις δηλαδή όχι να περιμένεις να σου έρθει από μόνο του ή να βασιστείς στην καλή θέληση του συντρόφου σου - ,προκειμένου να πετύχεις στους υπόλοιπους τομείς στη ζωή σου. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι προτεραιότητα σου είναι να κάνεις καριέρα. Χωρίς υποχρεώσεις έχεις την πολυτέλεια για ριψοκίνδυνες κινήσεις. Με μια οικογένεια πίσω σου όμως, γίνεσαι πιο συνετός (αναγκαστικά) και έτσι αυτό σε βοηθά να αποφύγεις κακοτοπιές. Σκέψου κιόλας οτι ο Κρόνος στον Κριό δίνει μια λανθασμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης και ανικανότητας. Πρέπει το άτομο να μάθει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις. Συνδίασε τα όλα - ίσως να περιμένεις από τον σύντροφό σου να κάνει πράγματα που φοβάσαι να κάνεις εσύ και ως απογοήτευση να ρίχνεις στο τέλος όλο το βάρος πάνω του, καταστρέφοντας έτσι την σχέση.

offcloud
10-05-2008, 07:02 PM
Aries&Libra ευχαριστώ για την εύστοχη ερμηνεία του Κρόνου στον 4ο. Είχα την εντύπωση ότι αυτή η θέση είχε να κάνει περισσότερο με τις καταβολές μας και τα όποια προβλήματα δίνει εκεί ένας δύσκολος Κρόνος (στην ακμή του 4ου, στον Κριό - και σε δυσαρμονία με τον ¶ρη από τον 1ο, στη δική μου περίπτωση) προβάλλονται στον 10ο.

Τη σημασία του στην οικογένεια που δημιουργεί ο άνθρωπος και στη σχέση του με το σύντροφό του δεν την είχα υπόψη, έλεγα ότι άπτεται περισσότερο στα του 7ου. "Δένει" όμως πολύ φυσιολογικά αφού οι καταβολές μας (οικογένεια που γεννηθήκαμε, γονείς, παιδικά βιώματα) είναι καθοριστικές για τη σχέση με τους συντρόφους μας και τη δημιουργία της δικής μας οικογένειας.
Ελπίζω να κατάλαβα σωστά:bigsmile:

ryssa
10-05-2008, 07:33 PM
Δεν ξέρω αν το ερμηνευω σωστα ή όχι , αλλα νομίζω οτι μόλισ συνηδητοποιησα τι ρίζα του κακού σε επαγγελματικουσ προβληματισμουσ που έχω.....:blink::blink:

Ο Κρόνοσ στην Παρθένο στον 10ο οίκο και σε σύνοδο με βόρειο δεσμό αλλα και με μεσουρανημα.....

τρέχα γύρευε....δεν νομίζω να βρω ποτε προκοπή......:cry::cry::cry:

black moon
10-05-2008, 07:59 PM
Δεν ξέρω αν το ερμηνευω σωστα ή όχι , αλλα νομίζω οτι μόλισ συνηδητοποιησα τι ρίζα του κακού σε επαγγελματικουσ προβληματισμουσ που έχω.....:blink::blink:

Ο Κρόνοσ στην Παρθένο στον 10ο οίκο και σε σύνοδο με βόρειο δεσμό αλλα και με μεσουρανημα.....

τρέχα γύρευε....δεν νομίζω να βρω ποτε προκοπή......:cry::cry::cry:

Ο Κρόνος στον 10 είναι στο σπίτι του!Εκεί λειτουργεί καλύτερα.Αυτό σημαίνει οτι σε κάνει να ψιλοκοσκινίζεις τα πράγματα,πριν πάρεις μια απόφαση.Να θές να έχεις σχεδιασμένο ενα πλάνο μες το μυαλό σου, πριν ξεκινήσεις να υλοποιείς κάτι.Σκέψεις του τύπου "αν κανω αυτό ετσι,θα έχει σαν αποτέλεσμα αυτό!" ή "μήπως θα ήταν καλυτερή η ταδε χρονικη περίοδος, οπου θα έχω ταυτόχρονα και το τάδε που χρειάζομαι, για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα", φέρνουν καθυστερήσεις στις αποφάσεις.Ο Κρόνος (που δεν συγχωρεί τις επιπολαιότητες) σε αναγκάζει να προχωράς με αργά αλλα σταθερά βήματα.Συνήθως φέρνει επιτυχία στα επαγγελματικά (και μάλιστα σταθερή),αλλα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα καρπόνονται μακρόχρονα.Το σωστό το πράγμα αργεί να γίνει.

Aries&Libra
10-05-2008, 08:30 PM
Aries&Libra ευχαριστώ για την εύστοχη ερμηνεία του Κρόνου στον 4ο. Είχα την εντύπωση ότι αυτή η θέση είχε να κάνει περισσότερο με τις καταβολές μας και τα όποια προβλήματα δίνει εκεί ένας δύσκολος Κρόνος (στην ακμή του 4ου, στον Κριό - και σε δυσαρμονία με τον ¶ρη από τον 1ο, στη δική μου περίπτωση) προβάλλονται στον 10ο.

Τη σημασία του στην οικογένεια που δημιουργεί ο άνθρωπος και στη σχέση του με το σύντροφό του δεν την είχα υπόψη, έλεγα ότι άπτεται περισσότερο στα του 7ου. "Δένει" όμως πολύ φυσιολογικά αφού οι καταβολές μας (οικογένεια που γεννηθήκαμε, γονείς, παιδικά βιώματα) είναι καθοριστικές για τη σχέση με τους συντρόφους μας και τη δημιουργία της δικής μας οικογένειας.
Ελπίζω να κατάλαβα σωστά:bigsmile:

Έτσι ακριβώς είναι. Η πρώτη οικογένεια, μας δίνει το πρότυπο γι' αυτήν που θα φτιάξουμε. Αυτό δε σημαίνει οτι δεν μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά. Στην δική μου περίπτωση η ακμή του 4ου βρίσκεται στον Αιγόκερω. Ο κυβερνήτης του βρίσκεται στον 7ο, κάνοντας συζυγία με την Αφροδίτη και τον Ερμή. Ο Κρόνος σε μένα είναι ο πατέρας μου, το πρότυπο του οποίου επηρεάζει τις επιλογές μου ως συντρόφους. Αυτό όμως μου δημιουργούσε πρόβλημα το οποίο και ξεπέρασα όταν "απομυθοποίησα" την εικόνα και δούλεψα σκληρότερα πάνω στο πρότυπο που καταβάθως εγώ ήθελα. Φυσικά ο Κρόνος κατ' επέκταση είχε αντίκτυπο και στον χαρακτήρα μου (συμπεριφορά) όσον αφορά τον τομέα "σχέσεις", αυτό όμως χρήζει μεγάλης συζήτησης που δεν είναι επί της παρούσης.

offcloud
10-05-2008, 10:20 PM
Αυτό δε σημαίνει οτι δεν μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά.

Συμφωνώ κι επαυξάνω..

Στην δική μου περίπτωση η ακμή του 4ου βρίσκεται στον Αιγόκερω. Ο κυβερνήτης του βρίσκεται στον 7ο, κάνοντας συζυγία με την Αφροδίτη και τον Ερμή. Ο Κρόνος σε μένα είναι ο πατέρας μου, το πρότυπο του οποίου επηρεάζει τις επιλογές μου ως συντρόφους. Αυτό όμως μου δημιουργούσε πρόβλημα το οποίο και ξεπέρασα όταν "απομυθοποίησα" την εικόνα και δούλεψα σκληρότερα πάνω στο πρότυπο που καταβάθως εγώ ήθελα. Φυσικά ο Κρόνος κατ' επέκταση είχε αντίκτυπο και στον χαρακτήρα μου (συμπεριφορά) όσον αφορά τον τομέα "σχέσεις", αυτό όμως χρήζει μεγάλης συζήτησης που δεν είναι επί της παρούσης.

..κάποιες φορές, αν όχι τις περισσότερες, ο άνθρωπος οφείλει να σπάσει αυτά τα δεσμά για να βρει από που ..πάνε για την ατομικότητα, το βίωμα του αληθινού εαυτού. Αυτό ακριβώς έκανες και το έκανες έχοντας οδηγηθεί εκεί μέσα από τη δοκιμασία. Αυτή δεν είναι και η ουσία του Κρόνου;

ryssa
10-05-2008, 10:38 PM
Ο Κρόνος στον 10 είναι στο σπίτι του!Εκεί λειτουργεί καλύτερα.Αυτό σημαίνει οτι σε κάνει να ψιλοκοσκινίζεις τα πράγματα,πριν πάρεις μια απόφαση.Να θές να έχεις σχεδιασμένο ενα πλάνο μες το μυαλό σου, πριν ξεκινήσεις να υλοποιείς κάτι.Σκέψεις του τύπου "αν κανω αυτό ετσι,θα έχει σαν αποτέλεσμα αυτό!" ή "μήπως θα ήταν καλυτερή η ταδε χρονικη περίοδος, οπου θα έχω ταυτόχρονα και το τάδε που χρειάζομαι, για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα", φέρνουν καθυστερήσεις στις αποφάσεις.Ο Κρόνος (που δεν συγχωρεί τις επιπολαιότητες) σε αναγκάζει να προχωράς με αργά αλλα σταθερά βήματα.Συνήθως φέρνει επιτυχία στα επαγγελματικά (και μάλιστα σταθερή),αλλα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα καρπόνονται μακρόχρονα.Το σωστό το πράγμα αργεί να γίνει.

Πόσο ΑΚΟΜΑ...???:unsure::unsure:αστρολογι κά ,μήπωs διαφοροποιούνται τα πραγματα λόγω τηs αναδρομηs πορείαs του Κρόνου μου???και αυτά τα εξάγωνα που κάνει με ήλιο ,ουρανό και αφροδίτη μήπωs τον κάνουν να μην ξέρει τι θέλει, που πάει και που βρίσκεται...:weird: δεν ξέρω......:unsure:

black moon
11-05-2008, 12:19 AM
Πόσο ΑΚΟΜΑ...???:unsure::unsure:αστρολογι κά ,μήπωs διαφοροποιούνται τα πραγματα λόγω τηs αναδρομηs πορείαs του Κρόνου μου???και αυτά τα εξάγωνα που κάνει με ήλιο ,ουρανό και αφροδίτη μήπωs τον κάνουν να μην ξέρει τι θέλει, που πάει και που βρίσκεται...:weird: δεν ξέρω......:unsure:

Ο Κρόνος σου θα ξέρει τι θέλει, που πάει και που βρίσκεται...όταν θα ξέρεις κι εσυ τι θέλεις, που πάς και που βρίσκεσαι!Αυτός, κατευθύνσεις περιμένει για να λειτουργήσει με τον τρόπο που ξέρει.Το "πόσο ακόμα;" μπαίνει στην σφαίρα της πρόβλεψης...
Ο ανάδρομος Κρόνος φέρνει καποια extra εμπόδια και καθυστερήσεις που σχετίζονται με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας.Κατά την Καρμική Αστρολογία πάντα, λογω καρμικών υποχρεώσεων που δημιούργησες,εξαιτίας κατάχρασης εξουσίας που μπορεί να κατήχες σε προηγούμενες ζωές. Αλλά όπως σου είπα, αν τα παλέψεις -με τίμιο τρόπο και χωρίς να αδικείς κανέναν- το αποτέλεσμα θα είναι πιο σταθερό και μόνιμο.
Στις όψεις αν μπούμε πρέπει να αναλύσουμε,θέσεις και οικοθεσίες.Πάντως γνωρίζοντας τι σημαίνουν οι όψεις που αναφέρεις, απο μόνες τους δεν ευθύνονται για έλλειψη προσωπικών στόχων ή προσανατολισμού.

ryssa
11-05-2008, 01:14 AM
Όλοι είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μαs και ωφειλουμε να δεχόμαστε τιs συνέπειεs των καταστάσεων, που τυχόν δημιουργούμε είτε αυτέs συμβαινουν θελημένα, είτε όχι.....όλοι έχουμε, ή θα έπρεπε να έχουμε, όνειρα , στόχουs και φιλοδοξίεs ......
σε κάποιουs τα πράγματα έρχονται πιο εύκολα, σε κάποιουs άλλουs παρα πολύ δύσκολα...έτσι είναι η ζωή:weird:
ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, το έχω δεκτει και αποδεκτεί εδώ και πολύ καιρό...απλώs κάποιεs στιγμέs, όπωs τώρα, σε πιάνει το παράπονο γιατί απλώs έχειs πια κουραστεί να κάνειs πράγματα που δεν στα αναγνωρίζουν ή τα επωμίζονται όλοι για λογιαριασμό τουs.....και τότε σε πιανουν οι ανησυχίεs του τύπού , που είμαι , που πάω ,τι να κάνω στην ζωή μου για να τ΄αλλάξω, και όλα τα συναφη.....:weird:
ίσωs να συμβάλει και η επιστροφή του Κρόνου( νατοs πάλι), ίσωs και τα πρώτα -άντα που κοντοζυγώνουν.....:weird::weird:
ίσωs......

black moon
11-05-2008, 01:31 AM
Όλοι είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μαs και ωφειλουμε να δεχόμαστε τιs συνέπειεs των καταστάσεων, που τυχόν δημιουργούμε είτε αυτέs συμβαινουν θελημένα, είτε όχι.....όλοι έχουμε, ή θα έπρεπε να έχουμε, όνειρα , στόχουs και φιλοδοξίεs ......
Δεν αρκεί όμως μόνο να τα έχουμε ryssa, αλλα και να προσπαθούμε να τα υλοποιήσουμε!

σε κάποιουs τα πράγματα έρχονται πιο εύκολα, σε κάποιουs άλλουs παρα πολύ δύσκολα...έτσι είναι η ζωή:weird:
ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, το έχω δεκτει και αποδεκτεί εδώ και πολύ καιρό...
Kακώς το έχεις αποδεκτεί.Η σκέψη είναι το θεμέλιο της πράξης.Και όπως είπε και ο Αινσταίν:"κανένα προβλημα δεν λύνεται με τον τρόπο σκέψης που το δημιούργησε".

απλώs κάποιεs στιγμέs, όπωs τώρα, σε πιάνει το παράπονο γιατί απλώs έχειs πια κουραστεί να κάνειs πράγματα που δεν στα αναγνωρίζουν ή τα επωμίζονται όλοι για λογιαριασμό τουs.....και τότε σε πιανουν οι ανησυχίεs του τύπού , που είμαι , που πάω ,τι να κάνω στην ζωή μου για να τ΄αλλάξω, και όλα τα συναφη.....:weird:
Περιόδοι όπως αυτή που πέρνας,όπως λες,περνάμε όλοι μας ενίοτε.Είναι απαραίτητες κιόλας,γιατί ανεβάζουν την συνειδητότητα μας σε άλλα επίπεδα.Συνήθως μετά την λήξη τους έρχεται η εποχή νέων αποφάσεων και κατευθύνσεων.Υπομονή....

ίσωs να συμβάλει και η επιστροφή του Κρόνου( νατοs πάλι), ίσωs και τα πρώτα -άντα που κοντοζυγώνουν.....:weird::weird:
ίσωs......
Μηπως όμως γι' αυτά ευθύνεται ο Πλουτωνας τελικά και όχι ο Κρόνος;

ryssa
11-05-2008, 01:58 AM
Tί παραπάνω κακό να κάνει έναs Πλούτωναs όταν είμαι Σκορπιόs με ωροσκόπο Σκορπιό, με τρείs Πλανήτεs στον Σκορπιό, Ήλιο-Αφροδίτη-Ουρανό και σαν να έφτανε αυτό βρίσκονται στον 12ο οίκο....
δράμα η κατάστασιs...:toung:
Πάντωs , σωστά ή όχι , τον Κρόνο τον αντιλαμβάνομαι ωs τον φορέα τηs κακοτυχίαs μου,
( (κατα ενα μέροs βέβαια έτσι?έναs πλανητάκοs δεν ευθύνεται για τιs επιλογέs μαs )!!!!!!

kiaRRa
11-05-2008, 02:04 AM
Tί παραπάνω κακό να κάνει έναs Πλούτωναs όταν είμαι Σκορπιόs με ωροσκόπο Σκορπιό, με τρείs Πλανήτεs στον Σκορπιό, Ήλιο-Αφροδίτη-Ουρανό και σαν να έφτανε αυτό βρίσκονται στον 12ο οίκο....
δράμα η κατάστασιs...:toung:
Πάντωs , σωστά ή όχι , τον Κρόνο τον αντιλαμβάνομαι ωs τον φορέα τηs κακοτυχίαs μου,
( (κατα ενα μέροs βέβαια έτσι?έναs πλανητάκοs δεν ευθύνεται για τιs επιλογέs μαs )!!!!!!

Ως προς το πρώτο σκέλος πιστεύω ότι η νοοτροπία μας και ο τρόπος σκέψης μας είναι κάπως ισχυρότερος "μαγνήτης" κακοτυχίας από έναν ομολογουμένως σκληρό αλλά δίκαιο πλανήτη.
Ως προς το δεύτερο σκέλος συμφωνώ απόλυτα. ¶λλωστε έχουμε ελευθερία σκέψης - απόφασης - δράσης ως ώριμα άτομα.:bigsmile:

gargoyle
11-05-2008, 12:50 PM
Προσωπικά η λέξη Κάρμα με ενοχλεί γενικότερα όταν μιλάμε για αστρολογία, γιατί προϋποθέτει ότι κάποιος που ασχολείται με αυτή πιστεύει και στη μετενσάρκωση. Θα προτιμούσα λέξεις όπως δυσκολίες, ψυχολογικό εξελικτικό στοίχημα, κλπ.

Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι όταν μιλάμε για Κάρμα σήμερα τουλάχιστον δεν έχουμε εργαλεία προσέγγισης άλλα από αυτά που μας δίνει η μεταφυσική. Κι από αυτή την άποψη Κρόνος και Σελήνη δεν είναι και τόσο ξένοι μεταξύ τους. Ας μην ξεχνάμε ότι η επιστροφή του Κρόνου συμπίπτει με την επιστροφή της προοδευτικής Σελήνης. Καρκίνος και Αιγόκερως είναι πόλοι του ίδιου άξονα. Ο ¶λαν Λήο ισχυριζόταν ότι για τη γυναίκα πρέπει να παίρνουμε πλέον υπόψη όχι μόνο τη Σελήνη καθώς η γυναίκα στη σύγχρονη ιστορία έχει αλλάξει. Από πλευράς εσωτερικής φιλοσοφίας μιλάμε ίσως για το ίδιο πράγμα σε διαφορετικό επίπεδο. Ο Κρόνος αντιστοιχίζεται στη Maya σε κοσμικό επίπεδο, ενώ η Σελήνη στο αστρικό.

¶λλη απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί είναι ότι γενικότερα στην αστρολογία ένα πράγμα φαίνεται σε περισσότερα σημεία. Κάρμα βλέπει κανείς και με τη θέση της Σελήνης και με το 12ο οίκο και με τον Κρόνο και με τους Δεσμούς. Δε βλέπει μόνο σε ένα σημείο. Βλέπει απλά διαφορετικές πλευρές του Κάρμα.

Δεν ξέρω αν σε καλύπτουν αυτά, γιατί δεν ακούγονται και πολύ "ορθολογικά", αλλά τουλάχιστον το θέμα της εγγύτητας των συμβολισμών ίσως να βοηθάει.

Θα μπορούσα να πω πολλά επάνω σε αυτό, αλλά μερικά πολύ επιγραμματικά πραγματάκια:

Πρώτον δεν ισχύει η σύμπτωση επιστροφής Κρόνου και προοδευτικής Σελήνης, η πρώτη συμβαίνει στα 29 και κάτι χρόνια, η δεύτερη στα 27α γενέθλια. Έχουν μεταξύ τους μια σημαντικότατη διαφορά 2 ετών. Επομένως, δεν νομίζω πως μπορούν ν συσχετιστούν στο επίπεδο που το τοποθετείτε.

Δεύτερον, ενδιαφέρουσα η τποθέτηση του Λήο, αλλά δεν βρίσκω πως "κολλάει" εδώ.

Τρίτον, σχετικά με το ότι στην αστρολογία ένα πράγμα φαίνεται σε πολλά σημεία, νομίζω πως αυτή είναι μια θεώρηση, που ανοίγει πολλούς ασκούς. Κι αυτό για το γνωστό λόγο ότι κάτι που υποτίθεται σκιαγραφείται με σαφήνεια σε κάποιο σημείο ενός χάρτη και σε άλλο του σημείο σκιαγραφείται κάτι το εντελώς αντίθετο, μπορεί να γίνει αποδεκτό μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κανενός είδους χρέος και το άτομο προσπαθεί - με καθαρά πραγματικούς όρους - να διορθώσει κάποια ελαττώματα στον χαρακτήρα του.
Αυτό όμως δεν ισχύει όταν μιλάμε για "καρμικά χρέη" και λοιπά βαρύγδουπα. Ή έχεις συγκεκριμένο χρέος ή δεν έχεις. Τίμια πράγματα. Δεν γίνεται να ισχυριζόμαστε πως στην τάδε περιοχή του ωροσκοπίου από τον Βόρειο Δεσμό έχουμε αυτή την πληροφορία, αλλά σε εκείνη του 12ου οίκου υφίσταται αυτό, που αντιβαίνει μεν με το πρώτο, αλλά σε συνδυασμό με τον Κρόνο που δίνει μια τρίτη οπτική επιστρατεύουμε τους συμβολισμούς και τον εσωτερισμό για να ξεμπλεξουμε. Και αυτό συμβαίνει κατ' εξοχήν στις αναλύσεις περί χρεών, ακόμη και σε αυτές που θεωρούνται σχετικά απλές και δε συνδυάζουν πολλές όψεις του ωροσκοπίου.

Γενικώς, νομίζω πως η αναντιστοιχία ανάμεσα στα δραματικά των δηλώσεων περί "χρεών" και στην ελαφρότητα με την οποία τεκμηριώνονται - συμβολισμοί, ασάφειες, σοφιστείες κλπ - δεν αιτιολογείται ούτε με αυτά που θεωρούνται εργαλεία της αστρολογίας. Σε τέτοιες τοποθετήσεις εν τέλει όλα μπορούν να αναχθούν σε συμβολισμούς. Π.χ. γιατί δεν μπορεί να δώσει αντίστοιχους συμβολισμούς ο "μοιραίος" Πλούτωνας; Μου φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί.

Προτείνω σε ένα άλλο θέμα να επεξεργαστούμε την εν δυνάμει Καρμικότητα του Πλούτωνα.

Βασιλης Παπαδολιας
12-05-2008, 11:01 AM
Πρώτον δεν ισχύει η σύμπτωση επιστροφής Κρόνου και προοδευτικής Σελήνης, η πρώτη συμβαίνει στα 29 και κάτι χρόνια, η δεύτερη στα 27α γενέθλια. Έχουν μεταξύ τους μια σημαντικότατη διαφορά 2 ετών. Επομένως, δεν νομίζω πως μπορούν ν συσχετιστούν στο επίπεδο που το τοποθετείτε.

Σ' αυτό έχεις δίκιο. Αλλά όταν μιλάμε για κάρμα μιλάμε σε επίπεδο συμβολικό... Δεν προβλέπουμε γεγονότα.

Δεύτερον, ενδιαφέρουσα η τποθέτηση του Λήο, αλλά δεν βρίσκω πως "κολλάει" εδώ.

Επειδή μιλάμε σε συμβολικό επίπεδο, κολλάει.

Τρίτον, σχετικά με το ότι στην αστρολογία ένα πράγμα φαίνεται σε πολλά σημεία, νομίζω πως αυτή είναι μια θεώρηση, που ανοίγει πολλούς ασκούς.

Πιθανόν αλλά είναι απαραίτητη αυτή η θεώρηση στην αστρολογία ακριβώς λόγω των αντιφατικών θέσεων που μπορεί να έχει κανείς σε ένα χάρτη. Αν ένας γεγονός φαίνεται από πολλά σημεία, επαληθεύεται, αν το αντίθετο του φαίνεται μόνο σε ένα, πιθανόν δε θα φανεί και ποτέ.

Ή έχεις συγκεκριμένο χρέος ή δεν έχεις. Τίμια πράγματα.

Δεν υπάρχει τέτοια δυαδικότητα στην αστρολογία. Ποτέ δε θα υπάρξει.

Δεν γίνεται να ισχυριζόμαστε πως στην τάδε περιοχή του ωροσκοπίου από τον Βόρειο Δεσμό έχουμε αυτή την πληροφορία, αλλά σε εκείνη του 12ου οίκου υφίσταται αυτό, που αντιβαίνει μεν με το πρώτο.

Γίνεται. Κι αυτό ακριβώς είναι η αστρολογία. Απεικονίζει τη ζωή που είναι πιο περίπλοκη από όσο νομίζουμε. Μήπως δεν αγαπούμε και μισούμε ταυτόχρονα τον ίδιο άνθρωπο; Απλά το κάνουμε σε διαφορετικό ψυχολογικό επίπεδο.

Γενικώς, νομίζω πως η αναντιστοιχία ανάμεσα στα δραματικά των δηλώσεων περί "χρεών" και στην ελαφρότητα με την οποία τεκμηριώνονται - συμβολισμοί, ασάφειες, σοφιστείες κλπ - δεν αιτιολογείται ούτε με αυτά που θεωρούνται εργαλεία της αστρολογίας.

Αιτιολογείται για όσους έχουν προσεγγίσει την αστρολογία συμβολικά.

Σε τέτοιες τοποθετήσεις εν τέλει όλα μπορούν να αναχθούν σε συμβολισμούς. Π.χ. γιατί δεν μπορεί να δώσει αντίστοιχους συμβολισμούς ο "μοιραίος" Πλούτωνας; Μου φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί.

Φυσικά και μπορεί. Και ναι, όταν μιλάμε για κάρμα ή για ψυχολογικές καταστάσεις όλα ανάγονται εν τέλει σε συμβολισμούς.

Προτείνω σε ένα άλλο θέμα να επεξεργαστούμε την εν δυνάμει Καρμικότητα του Πλούτωνα.

Ελεύθερα...

exclusiveteam
12-05-2008, 11:52 AM
ενας κρονος σρτην παρθενο στον 8ο οικο σε συνοδο με το βορειο δεσμο τι μπορει να δειχνει απο αποψη καρμα?

black moon
12-05-2008, 12:05 PM
ενας κρονος σρτην παρθενο στον 8ο οικο σε συνοδο με το βορειο δεσμο τι μπορει να δειχνει απο αποψη καρμα?

Δείχνει οτι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια,επιμονή και σκληρή δουλειά για την επιτευξή του.

atan_pik
12-05-2008, 02:04 PM
Γεια σας!Ο κρονος στο σκορπιο και στο 12ο οικο τι σημαινει?

viki65
12-05-2008, 06:32 PM
κι ενας κρονος στους ιχθεις στο πρωτο οικο σε τετραγωνο με τον νοτιο δεσμο στον τοξοτη αλλα και με τον βορειο στους διδιμους και σε συνοδο με τη σεληνη τη σημαινει;:wacko::wacko::wacko::wacko:

gargoyle
01-07-2008, 09:36 AM
Σ' αυτό έχεις δίκιο. Αλλά όταν μιλάμε για κάρμα μιλάμε σε επίπεδο συμβολικό... Δεν προβλέπουμε γεγονότα.

Επειδή μιλάμε σε συμβολικό επίπεδο, κολλάει.

Πιθανόν αλλά είναι απαραίτητη αυτή η θεώρηση στην αστρολογία ακριβώς λόγω των αντιφατικών θέσεων που μπορεί να έχει κανείς σε ένα χάρτη. Αν ένας γεγονός φαίνεται από πολλά σημεία, επαληθεύεται, αν το αντίθετο του φαίνεται μόνο σε ένα, πιθανόν δε θα φανεί και ποτέ.

Δεν υπάρχει τέτοια δυαδικότητα στην αστρολογία. Ποτέ δε θα υπάρξει.

Γίνεται. Κι αυτό ακριβώς είναι η αστρολογία. Απεικονίζει τη ζωή που είναι πιο περίπλοκη από όσο νομίζουμε. Μήπως δεν αγαπούμε και μισούμε ταυτόχρονα τον ίδιο άνθρωπο; Απλά το κάνουμε σε διαφορετικό ψυχολογικό επίπεδο.

Αιτιολογείται για όσους έχουν προσεγγίσει την αστρολογία συμβολικά.

Φυσικά και μπορεί. Και ναι, όταν μιλάμε για κάρμα ή για ψυχολογικές καταστάσεις όλα ανάγονται εν τέλει σε συμβολισμούς.

Ελεύθερα...

Εν τέλει , με εξαίρεση το σημείο όπου αναφέρεται η πρόβλεψη ενός γεγονότος αν το δείχνουν πολλές όψεις μέσα σε ένα χάρτη (κάτι για το οποίο έχω σοβαρότατες διαφωνίες) βλέπω ότι σε όλα τα υπόλοιπα τα ρίχνουμε στους συμβολισμούς.

Αρχίζω και νομίζω πώς μάλλον μιλάμε πχ.χ για τη ζωγραφική και όχι για την αστρολογία.

Όσο για τις σοφιστείες περί Βόρειου Δεσμού και λοιπόν θέσεων, ας πούμε καλύτερα πως δεν ισχύει το ότι αγαπάς και μισείς ταυτόχρονα τον ίδιο άνθρωπο. Ισχύει το ότι τον αγαπάς και δεν θες να το παραδεχτείς ή ότι τον μισείς και δεν θες να το παραδεχτείς. Έχει κι αυτό βέβαια τις ψυχολογικές αιτίες του, δεν διαφωνώ, αλλά απέχει μακράν από θεωρήσεις σχιζοφρενούς προσεγγίσεως , όπως αυτή του Βόρειου Δεσμού.

Επομένως, και το επιχείρημα αυτό, δεν στέκει. Και ούτε θα μπορούσε ποτέ άλλωστε.

Βασιλης Παπαδολιας
01-07-2008, 01:57 PM
Επομένως, και το επιχείρημα αυτό, δεν στέκει. Και ούτε θα μπορούσε ποτέ άλλωστε.

Αργυρώ μου, όλοι γνωρίζουμε πια ότι δεν μπορεί κανείς να σε πείσει, αν δεν πιστεύεις κάτι... Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω και πολύ κέφι να απαντήσω σε μια συζήτηση που κάναμε πριν ενάμισι μήνα...

Να' σαι καλά και καλή δύναμη...

gargoyle
07-07-2008, 12:48 PM
Αργυρώ μου, όλοι γνωρίζουμε πια ότι δεν μπορεί κανείς να σε πείσει, αν δεν πιστεύεις κάτι... Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω και πολύ κέφι να απαντήσω σε μια συζήτηση που κάναμε πριν ενάμισι μήνα...

Να' σαι καλά και καλή δύναμη...

Και όλοι γνωρίζουμε επίσης, πως εσείς "πείθετε" με σοφιστείες και όχι με αποδείξεις. Καλώς ή κακώς, οι σοφιστείες δεν μου κάνουν. Λυπάμαι.

Αφήστε που αν κανείς πιστεύει σε κάτι, δεν χρειάζεται κάποιον άλλον για να τον πείσει. Πείθεται από μόνος του. Και, δυστυχώς, παραδείγματα τέτοια έχουμε πάρα πολλά.

Βασιλης Παπαδολιας
07-07-2008, 01:06 PM
Και όλοι γνωρίζουμε επίσης, πως εσείς "πείθετε" με σοφιστείες και όχι με αποδείξεις. Καλώς ή κακώς, οι σοφιστείες δεν μου κάνουν. Λυπάμαι.

Αφήστε που αν κανείς πιστεύει σε κάτι, δεν χρειάζεται κάποιον άλλον για να τον πείσει. Πείθεται από μόνος του. Και, δυστυχώς, παραδείγματα τέτοια έχουμε πάρα πολλά.

Εντάξει, Αργυρώ, ό,τι πεις...

Καλή βδομάδα...

Alaia
07-04-2009, 04:35 PM
σχετικά με τον Κρόνο, αν έχει θέση στο Ζυγό, στο 2ο οίκο, σε σύνοδο με το Δία, μειώνεται η αρνητική του επίδραση? Επίσης, τι μπορεί να σημαίνει το εξάγωνο με τον ήλιο, αντίθεση με τη Σελήνη, και τρίγωνο με το μεσουράνημα? (Ηλιος στο Ζυγό, Σελήνη στον Κριό, Μεσουράνημα στους διδυμους))

DONNNIE
02-07-2009, 11:38 PM
Καλησπέρα,έχω μπερδεύτει με τις κρισιμες μοίρες σε κάθε ζώδιο(ξέρω οτι η 0 μοιρες ειναι κρισιμες στα παρορμητικά ζωδια)εδω πέρα όμως ο κρόνος βρίσκεται σε ένα σταθερο ζώδιο τον σκορπιό(00 01 μοιρες) στον πρώτο οίκο θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?

Toksotaki
04-07-2009, 09:59 PM
ο Κρονος στον 6 οικο μπορει να εχει σχεση με επαγγελματα οπως του κοινωνικου λειτουργου???εννοω λογικα η παρουσια του σε αυτον τον οικο εχει να κανει και με το επαγγελμα σωστα??

92759
22-11-2009, 06:00 PM
Καλησπέρα και από μένα!!
Εγώ, κάνοντας ένα φλας μπακ θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο....το 2003 ο Κρόνος βρισκόταν στον Καρκίνο! Ψάχνω λοιπόν μία πρόβλεψη που να έγινε τότε σχετικά με την επιρροή του στα ζώδια ή κάποιο σχετικό άρθρο. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Θέλω εκ των υστέρων να μάθω τι επρόκειτο να μου συμβεί διότι τότε δεν γνώριζα τίποτε για την Αστρολογία και εκείνα τα χρόνια στάθηκαν η αφορμή για μένα μέσα απο αυτά που έζησα!!
Ευχαριστωωωωωωώ....! :cheesy:

Μητσάκος
22-11-2009, 06:35 PM
Καλησπέρα και από μένα!!
Εγώ, κάνοντας ένα φλας μπακ θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο....το 2003 ο Κρόνος βρισκόταν στον Καρκίνο! Ψάχνω λοιπόν μία πρόβλεψη που να έγινε τότε σχετικά με την επιρροή του στα ζώδια ή κάποιο σχετικό άρθρο. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Θέλω εκ των υστέρων να μάθω τι επρόκειτο να μου συμβεί διότι τότε δεν γνώριζα τίποτε για την Αστρολογία και εκείνα τα χρόνια στάθηκαν η αφορμή για μένα μέσα απο αυτά που έζησα!!
Ευχαριστωωωωωωώ....! :cheesy:

Και γιατί δεν χρησιμοποιείς το υπολογιστικό πρόγραμμα του myhoroscope.gr, ε, γιατί; Αφού μπορείς να δεις όχι μόνο το μέλλον αλλά και το ...παρελθόν μέσα από αυτό :bigsmile:

-mg-
09-12-2009, 12:42 AM
εγω εχω κρονο, ποσειδωνα και ουρανο σε συνοδο (ειμαι γεννηθης το 89) στον 1ο οικο μου....αστα να πανε??

tzortzia
09-12-2009, 12:57 AM
Όταν ο κρόνος είναι στον 12ο οίκο στο σκορπιό...και κάνει εξάγωνο με την σελήνη(στον αιγόκερω στον 2ο) τετράγωνο με τον άρη(στο λέων στον 9ο)και εξάγωνο με μεσουράνημα (στην παρθένο στον 10ο)!!είναι δύσκολη τοποθέτηση αν θυμάμαι καλά απο τις λίγες γνώσεις που έχω...αλλά ευνοεί τα επαγγελματικά έτσι δεν είναι.....ή μήπως να κλείσω ραντεβού με ψυχολόγο...?:toung:

zw_epimenontas
09-12-2009, 01:29 AM
καλησπερα σας! σε συναστρια σχεσης ο κρονος στον τοξοτη στον 10ο οικο και του αλλου ατομου στον λεωντα στο 4ο οικο τι σημαινει? διαφωτιστεμε λιγακι :P επισης ο βοριος δεσμος στον κριο και στον 4ο οικο και για τον αλλο ζυγος στο 5 οικο και ο κρονος σε συνοδο με ποσειδωνα εξαγωνο με πλουτων κ εξαγωνο με την μεσουρανια του αλλυ ατομου? πων την βλεπετε? καλο η κακο? και η σεληνη κανει τετραγωνα τργωνα και εξαγωνα με βαρησ πλανητες ... τι γινετε σε μια σχεση οταν υπαρχουν τα παραπανω?????? παρακαλω απαντηστε μου διοτι με καιει πολυ το θεμα αυτο.... ευχαριστω

Μητσάκος
09-12-2009, 09:29 AM
καλησπερα σας! σε συναστρια σχεσης ο κρονος στον τοξοτη στον 10ο οικο και του αλλου ατομου στον λεωντα στο 4ο οικο τι σημαινει? διαφωτιστεμε λιγακι :P επισης ο βοριος δεσμος στον κριο και στον 4ο οικο και για τον αλλο ζυγος στο 5 οικο και ο κρονος σε συνοδο με ποσειδωνα εξαγωνο με πλουτων κ εξαγωνο με την μεσουρανια του αλλυ ατομου? πων την βλεπετε? καλο η κακο? και η σεληνη κανει τετραγωνα τργωνα και εξαγωνα με βαρησ πλανητες ... τι γινετε σε μια σχεση οταν υπαρχουν τα παραπανω?????? παρακαλω απαντηστε μου διοτι με καιει πολυ το θεμα αυτο.... ευχαριστω

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/116-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E5%F2.html
και
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html
Καλό διάβασμα :bigsmile: