View Full Version : γενεθλιος χαρτης
tigre
25-04-2008, 12:56 PM
φαινεται σε εναν γενεθλιο χαρτη ενος αντρα τι ζηταει απο τισ σχεσεισ του κ με ποιες γυναικεσ κολλαει
skytree
25-04-2008, 01:47 PM
Κάποια στοιχεία που θα μπορούσες να κοιτάξεις είναι ο 5ος οίκος και η θέση της Αφροδίτης του.Υπάρχουν αρκετά άρθρα μέσα στο φόρουμ για να πάρεις πληροφορίες.
Καλή αναζήτηση:)
lily20
22-05-2008, 10:28 PM
Μπορειτε να μου στειλετε αναλυτικη ερμηνεια του γενεθλιου χαρτη μου και ενος ακομα?γεννηθηκα 14 μαρτιου 1988,στις 18:45 στη θεσσαλονικη και ο αλλος ειναι 20 μαρτιου 1989 στις 17:40 στην λευκωσια...
cancerian
22-05-2008, 10:33 PM
Μπορειτε να μου στειλετε αναλυτικη ερμηνεια του γενεθλιου χαρτη μου και ενος ακομα?
Η αναλυτικη ερμηνεια θα ηθελες να αποσταλει μεσα απο το site , σε mail ή ταχυδρομικα ???
Μητσάκος
23-05-2008, 07:09 AM
Η αναλυτικη ερμηνεια θα ηθελες να αποσταλει μεσα απο το site , σε mail ή ταχυδρομικα ???
Διά ζώσης είναι καλύτερα, γιατί θα έχεις και τη δυνατότητα ερωταπαντήσεων :bigsmile:
BlackOrWhat
23-05-2008, 10:24 AM
φαινεται σε εναν γενεθλιο χαρτη ενος αντρα τι ζηταει απο τισ σχεσεισ του κ με ποιες γυναικεσ κολλαει
Θα έλεγα να κοιτάξεις και τη Σελήνη για να καταλάβεις τι έχει ανάγκη και απο συναισθηματική άποψη...μπορεί άλλες γυναίκες να τ' αρέσουν και άλλες να τον καλύπτουν συναισθηματικά που είναι και το πιό ουσιαστικό!!;):love:
Μητσάκος
23-05-2008, 10:45 AM
Θα έλεγα να κοιτάξεις και τη Σελήνη για να καταλάβεις τι έχει ανάγκη και απο συναισθηματική άποψη...μπορεί άλλες γυναίκες να τ' αρέσουν και άλλες να τον καλύπτουν συναισθηματικά που είναι και το πιό ουσιαστικό!!;):love:
Αν δεν κάνω λάθος, η Σελήνη συμβολίζει τη σύζυγο και η Αφροδίτη τη γυναίκα γενικότερα. ¶ρα ίσως πρέπει να κοιτάξει πρώτα την Αφροδίτη του.
Αν δεν κάνω λάθος, η Σελήνη συμβολίζει τη σύζυγο και η Αφροδίτη τη γυναίκα γενικότερα. ¶ρα ίσως πρέπει να κοιτάξει πρώτα την Αφροδίτη του.
Kάπως έτσι πρέπει να είναι.... Λέγεται επίσης ότι αντρικά άτομα με "χτυπημένη" σελήνη έχουν δυσκολία με το γυναικείο φύλο στο γάμο. H σελήνη για έναν άντρα είναι η μητέρα του κάτι που συνήθως προβάλεται στη γυναίκα που επιλέγει.
Για το ποιες γυναίκες αρέσουν σε έναν άντρα μπορείς να κοιτάξεις την Aφροδίτη του, σε σχέση με ζώδιο κ οίκο της.
Tώρα αν η Aφροδίτη έχει δύσκολη όψη με τη Σελήνη... :nuts:
lily20
26-05-2008, 06:04 PM
θα ηθελα να μου το στειλετε σε email.ευχαριστω.
Μητσάκος
26-05-2008, 06:23 PM
Συγγνώμη που θα σε δυσαρεστήσω, κοπέλα μου, αλλά αν δεν του δώσεις την ηλεκτρονική διεύθυνσή σου, πώς να σου το στείλει; :bigsmile:
lily20
26-05-2008, 08:26 PM
Dell Piero
26-05-2008, 08:36 PM
Συγγνώμη που θα σε δυσαρεστήσω, κοπέλα μου, αλλά αν δεν του δώσεις την ηλεκτρονική διεύθυνσή σου, πώς να σου το στείλει; :bigsmile:
Όχι έτσι παιδιά