View Full Version : Απορία για την Σελήνη στον Λέοντα
Aries&Libra
21-04-2008, 06:00 PM
Χρόνια Πολλά σε όλους,
Αληθεύει οτι ένα άτομο με Σελήνη τον Λέοντα κάνει το πολύ 1 παιδί, όχι λόγω μειωμένης γονιμότητας αλλά, λόγω συνθηκών ζωής; Προσωπικά έχω 1 μόνο παιδί και η αλήθεια είναι ότι εδώ και 9 χρόνια παρότι ήθελα και άλλα παιδάκια εξαιτίας διαφόρων εμποδίων κατά καιρούς, το ανέβαλα για αργότερα.
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!
sagimoon
21-04-2008, 08:35 PM
you kouf me τώρα....
Πές μας και που το διάβασες να γελάσουμε...μεγαλοβδομαδιά ικα...:wacko:
black moon
21-04-2008, 08:49 PM
Απλά ο Λέοντας συγκαταλέγεται στα άγονα ζώδια που περισσότερο σημαίνει "μη δοτικά".
ryssa
21-04-2008, 09:25 PM
:weird:
Απλά ο Λέοντας συγκαταλέγεται στα άγονα ζώδια που περισσότερο σημαίνει "μη δοτικά".
......Τι θα πάλι αυτό....!!!!!υπάρχουν δηλαδη ζώδια δοτικά και μη δοτικά..???:weird::weird::weird:
κι αν ναι ποια είναι αυτά....:wacko:
starfish
21-04-2008, 09:33 PM
......Τι θα πάλι αυτό....!!!!!υπάρχουν δηλαδη ζώδια δοτικά και μη δοτικά..???:weird::weird::weird:
Δοτικα = συναισθηματικα [κατα κυριο λογο τα ζωδια του νερου].
Αγονα θεωρουνται η Παρθενος και οι Διδυμοι + ο Λεων εξαιτιας του εγωκεντρισμου του.
black moon
21-04-2008, 09:54 PM
Διαβασε αυτό (http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/455-%EF%E9-%E4%E9%E1%E9%F1%DD%F3%E5%E9%F2-%F4%F9%ED-%E6%F9%E4%DF%F9%ED-%EC%DD%F1%EF%F2-3%EF.html)!
Κι εγώ έχω σελήνη στον Λέοντα. Αυτό τι σημαίνει δηλαδή ; πως είμαι καταδικασμένη να κάνω ένα παιδί; Λίγο παράλογο μου φαίνεται. Αποκλείεται να μην υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντες.:suspiciou
starfish
22-04-2008, 10:33 AM
Κι εγώ έχω σελήνη στον Λέοντα. Αυτό τι σημαίνει δηλαδή ; πως είμαι καταδικασμένη να κάνω ένα παιδί; Λίγο παράλογο μου φαίνεται. Αποκλείεται να μην υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντες.:suspiciou
Ειναι αυτο που εχουμε πει εκατονταδες φορες οτι δεν βγαζουμε συμπερασματα αρπαγμενοι απο ενα στοιχειο του γενεθλιου, οταν χρειαζεται χρονος, γνωση και ανοιχτο μυαλο για να ερμηνευσεις εναν χαρτη.
Επισης, τετοιου ειδους αφορισμοι σαν αυτον που ακουσε [ή διαβασε] η Aries & Libra, μαλλον δυσπιστια προκαλουν απεναντι στην Αστρολογια παρα ενδιαφερον! :bigsmile:
BlackOrWhat
22-04-2008, 02:39 PM
Καλησπέρα σε όλους....
προσωπικά, σκεπτόμουν ότι ο πέμπτος οίκος, ο κατεξοχήν οίκος των παιδιών και της δημιουργίας ανίκει στον Λέοντα...θέλω να καταλίξω ότι δεν μου φαίνεται λογικό όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα αυτός που την κατέχει να στερείται δημιουργίας σε αυτόν τον τομέα...:blink:
...δεν νομίζω επομένως ότι θα έπρεπε να αποτελει ανησυχητικό στοιχείο...:cheesy:
...σόρρυ πάλι λάθος διάβασα το πόστ...
Pirate Jenny
22-04-2008, 03:03 PM
Δοτικα = συναισθηματικα [κατα κυριο λογο τα ζωδια του νερου].
Αγονα θεωρουνται η Παρθενος και οι Διδυμοι + ο Λεων εξαιτιας του εγωκεντρισμου του.
Αγονα ε? Μπααα!! Οπως ειπες και πριν...ειναι πολυ σχετικα ολα αυτα.Γιατι εγω,παρθενος με ωρ. διδυμο...καμμια σχεση.Βεβαια, με εφτα !! πλανητες στον πεμπτο οικο..εεχμμ, πρεπει να μενω μακρια απο κρινους και αλλα επικινδυνα .:blush::blush:
black moon
22-04-2008, 04:10 PM
Αγονα ε? Μπααα!! Οπως ειπες και πριν...ειναι πολυ σχετικα ολα αυτα.Γιατι εγω,παρθενος με ωρ. διδυμο...καμμια σχεση.Βεβαια, με εφτα !! πλανητες στον πεμπτο οικο..εεχμμ, πρεπει να μενω μακρια απο κρινους και αλλα επικινδυνα .:blush::blush:
Ιδίως αμα έχεις Σελήνη...
Pirate Jenny
22-04-2008, 05:14 PM
Ιδίως αμα έχεις Σελήνη...
Ναι βεβαια, και σεληνη. "Παιζουν" κατα σειρα εμφανισεως΄,ερμης,ηλιος,πλ υτωνας,αφροδιτη,ουρανος,λι λιθ,και..last but not least..η
καλη μας η σεληνη.:clapping::clapping::clapping:
ryssa
22-04-2008, 08:42 PM
Ναι βεβαια, και σεληνη. "Παιζουν" κατα σειρα εμφανισεως΄,ερμης,ηλιος,πλ υτωνας,αφροδιτη,ουρανος,λι λιθ,και..last but not least..η
τι θέλει να πει ο ποιητήs...????sorry, ποιήτρια..???:wacko:
BlackOrWhat
22-04-2008, 09:39 PM
Και νόμιζα πως το στέλλιουμ των 5 πλανητών ήταν δύσκολο...:eek:
Pirate Jenny
23-04-2008, 10:16 AM
Και νόμιζα πως το στέλλιουμ των 5 πλανητών ήταν δύσκολο...:eek:
Συγνωμη.το στελλιουμ προυποθετει συνοδο,ετσι δεν ειναι-
Pirate Jenny
23-04-2008, 10:28 AM
Οσον αφορα το θεμα μας τωρα,χθες ετυχε να συναντησω την μονοδικη γνωστη που γνωριζω πως εχει σεληνη στον λεοντα και πραγματι εχει ενα παιδι και λογω συγκυριων δεν προβλεπεται δευτερο.
starfish
23-04-2008, 10:33 AM
Καλημερα! :bigsmile:
Ειναι το κλασικο προβλημα: Απο μια ολοκληρη λιμνη ξεχωριζουμε μια σταγονα!:cheesy::cheesy:
Πιθανολογω βεβαια πως το "αγονα" δεν εχει να κανει με την ικανοτητα για τεκνοποιηση αλλα με την επιθυμια. Απο την στιγμη ομως που καθενας μας ειναι μια περιπλοκη [και αστρολογικα] περιπτωση, μου φαινεται εντελως επιφανειακο να μενουμε σε μια Σεληνη στον Λεοντα π.χ.
Ασε που συμφωνω με την αποψη της Black or what σε ενα απο τα προηγουμενα ποστ.
**Οσο για τους 7 πλανητες στον 5ο σου...... ε! καποια στιγμη, ολο και καποιο κρινο θα μυρισεις!! :toung::toung:
starfish
23-04-2008, 10:41 AM
Οσον αφορα το θεμα μας τωρα,χθες ετυχε να συναντησω την μονοδικη γνωστη που γνωριζω πως εχει σεληνη στον λεοντα και πραγματι εχει ενα παιδι και λογω συγκυριων δεν προβλεπεται δευτερο.
Οι συγκυριες ειναι εξωτερικοι παραγοντες. [Εκτος και αν εννοεις προβληματα υγειας που αποκλειουν πλεον την τεκνοποιηση]
Pirate Jenny
23-04-2008, 10:47 AM
Οι συγκυριες ειναι εξωτερικοι παραγοντες. [Εκτος και αν εννοεις προβληματα υγειας που αποκλειουν πλεον την τεκνοποιηση]
Οχι ευτυχως δεν προκειται για προβλημα υγειας.Στην προκειμενη περιπτωση ,υπαρχει διαλυση της σχεσης και διαζυγιο.Αλλα φσικα οπως ειπες δεν μπορουμε να ενοχοποιουμε μια σεληνη στον λεοντα και μονο.