PDA

View Full Version : Συναστρίες

Pages : 1 [2]

Μητσάκος
04-09-2008, 12:16 PM
Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο !!!!
:love:
Παρακαλώ, μπακαλιαράκι :bigsmile:

Μητσάκος
04-09-2008, 12:22 PM
Αυτά ισχύουν μόνο για τις σκληρές όψεις ή και για τα τρίγωνα ;
Στις σκληρές, από ό,τι έχω καταλάβει, τα πράγματα είναι χειρότερα. Στα τρίγωνα μπορεί ασυνείδητα ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα να φρικάρει τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης.
Στις σκληρές, που λες, πάει επί τούτου και του αλλάζει τα φώτα συνειδητά, του επιβάλλεται, τον κυριαρχεί και τον μεταμορφώνει :nuts:
Έλξη στο κρεβάτι παίζει και με σκληρές και με ...μαλακές όψεις, ούτως ή άλλως :toung:

Φυσικά, όλα αυτά εφόσον δεχθούμε ότι ο Πλούτωνας είναι τόσο βαρβάτος ως προς τις ιδιότητές του πλανήτης.

Pirate Jenny
04-09-2008, 12:32 PM
Καλε λές ???? :suspiciou
Υπάρχει και μια σύνοδος Ν. Δεσμου με Ήλιο και Β. δεσμού με Σελήνη ....

Χμμμμ και για τις όψεις με τον Πολύτωνα τι λες? Βοηθούν την κατάσταση ή το αντίθετο?

Νομίζω η συνοδος Ν.Δεσμού με ήλιο είναι κακή γι αυτόν που έχει τον Ν.Δεσμό.....δημιουργεί μεν μια αισθηση μεγάλης οικειότητας, κάτι σαν "παλιοί γνωστοί":toung: τον "τραβάει" όμως πίσω σε καταστάσεις από τις οποίες υποτίθεται πρέπει να ξεφύγει......νομίζω:unsure:

μπακαλιαράκι
04-09-2008, 12:41 PM
Νομίζω η συνοδος Ν.Δεσμού με ήλιο είναι κακή γι αυτόν που έχει τον Ν.Δεσμό.....δημιουργεί μεν μια αισθηση μεγάλης οικειότητας, κάτι σαν "παλιοί γνωστοί":toung: τον "τραβάει" όμως πίσω σε καταστάσεις από τις οποίες υποτίθεται πρέπει να ξεφύγει......νομίζω:unsure:
Αληθές σε τρομακτικό βαθμό ...:bigsmile:

luna123
04-09-2008, 12:55 PM
Από μόνα τους αυτά, όχι :bigsmile:
Αν, π.χ., παίζει και ¶ρης ή κάποιος άλλος "κακεργέτης" με άσχημες όψεις, η "οικογενειακή" σχέση πάει περίπατο :toung:

μόνο αυτα που ειπα υπαρχουν στον 4ο.
απλα δεν μπορω να βρω τι ειναι αυτο που κανει καποιον να τον νοιωθεις σαν συγγενη σου. ειναι περιεργο και μου εχει συμβει 2 φορες
και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

konstantina318
04-09-2008, 01:00 PM
Στις σκληρές, από ό,τι έχω καταλάβει, τα πράγματα είναι χειρότερα. Στα τρίγωνα μπορεί ασυνείδητα ο εκπρόσωπος του Πλούτωνα να φρικάρει τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης.
Στις σκληρές, που λες, πάει επί τούτου και του αλλάζει τα φώτα συνειδητά, του επιβάλλεται, τον κυριαρχεί και τον μεταμορφώνει :nuts:
Έλξη στο κρεβάτι παίζει και με σκληρές και με ...μαλακές όψεις, ούτως ή άλλως :toung:

Φυσικά, όλα αυτά εφόσον δεχθούμε ότι ο Πλούτωνας είναι τόσο βαρβάτος ως προς τις ιδιότητές του πλανήτης.

Aν λοιπόν σε συναστρία η Αφροδίτη του ενός κάνει τρίγωνο με Πλούτωνα του άλλου,ο Αρης εξάγωνο,ο Ουρανός σύνοδο,αλλά ο Ηλιος τετράγωνο (με Πλούτωνα του άλλου πάντα) ποιός θα φάει το πακετάκι?Φαντάζομαι πως το τελευταίο τετράγωνο αρκεί για να φρικάρει και συνειδητά ο Πλούτωνας την Αφροδίτη σωστά?

Όσο για την έλξη στο κρεββάτι,καλή και επιθυμητή:bigsmile:Αλλά σε βάθος χρόνου δυστηχώς δεν αρκεί απο μόνη της:toung:

Pirate Jenny
04-09-2008, 01:08 PM
Aν λοιπόν σε συναστρία η Αφροδίτη του ενός κάνει τρίγωνο με Πλούτωνα του άλλου,ο Αρης εξάγωνο,ο Ουρανός σύνοδο,αλλά ο Ηλιος τετράγωνο (με Πλούτωνα του άλλου πάντα) ποιός θα φάει το πακετάκι?Φαντάζομαι πως το τελευταίο τετράγωνο αρκεί για να φρικάρει και συνειδητά ο Πλούτωνας την Αφροδίτη σωστά?

Όσο για την έλξη στο κρεββάτι,καλή και επιθυμητή:bigsmile:Αλλά σε βάθος χρόνου δυστηχώς δεν αρκεί απο μόνη της:toung:

Καλά τώρα, κι αυτό το "βάθος χρόνου" υπερτιμημένο είναι:toung::bigsmile:

Μητσάκος
04-09-2008, 01:12 PM
μόνο αυτα που ειπα υπαρχουν στον 4ο.
απλα δεν μπορω να βρω τι ειναι αυτο που κανει καποιον να τον νοιωθεις σαν συγγενη σου. ειναι περιεργο και μου εχει συμβει 2 φορες
και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Συγγενή; Δηλαδή πώς το εννοείς αυτό; Σαν φίλο μήπως;

konstantina318
04-09-2008, 02:48 PM
Καλά τώρα, κι αυτό το "βάθος χρόνου" υπερτιμημένο είναι:toung::bigsmile:

Λές ε?Δεν ξέρω..μπορεί κιόλας:bigsmile:

luna123
04-09-2008, 04:18 PM
Συγγενή; Δηλαδή πώς το εννοείς αυτό; Σαν φίλο μήπως;

εννοουσα σαν αδερφο ή αδερφη. απο την αρχη της γνωριμιας.
το ξερω πως ακουγεται περιεργο αλλα μου εχει τυχει 2 φορες και ηθελα να μου πειτε αν καποιες οψεις δημιουργουν αυτα τα αισθηματα.
ή μηπως ειναι απλα τυχαιο..

gargoyle
05-09-2008, 07:10 AM

Όντως. Νομίζεις.

μπακαλιαράκι
05-09-2008, 08:34 AM
Όντως. Νομίζεις.

Δηλαδή?? Εσύ τι πιστεύεις? :)

Pirate Jenny
05-09-2008, 10:00 AM
Όντως. Νομίζεις.

Αιγόκεροι. Οικονομία ΚΑΙ στα λόγια
Μ'αρέσει ! Πες μας τη γνώμη σου το λοιπόν.:bigsmile::love:

luna123
05-09-2008, 10:08 AM

δεν ειναι ολοι οι αιγοκεροι οικονομικοι στα λογια:cheesy:

ζουπιαρα
05-09-2008, 11:53 AM
Καλημέρα & από μένα... έχω μερικές απορίες σε μία συναστρία, βασικά θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορεί, αν η συναστρία αυτή δείχνει μια καρμική σχέση...
Παραθέτω παρακάτω μερικές όψεις τις οποίες δεν μπορώ να ερμηνεύσω σωστά αρχάρια βλέπετε...

Ο Ήλιος μου κάνει Τετράγωνο με τον Ήλιο του.

Η Σελήνη μου κάνει Σύνοδο με τον Χείρων του και Τετράγωνο με την Λίλιθ του.

Ο Ερμής μου κάνει Σύνοδο με τον Κλήρο Τύχης του.

Η Αφροδίτη μου κάνει Σύνοδο με την Σελήνη του, την Αφροδίτη του και Τετράγωνο με τον Πλούτωνα του.

Ο Δίας μου (κυβερνήτης του ζωδίου μου) κάνει Τετράγωνο με τον ¶ρη του.

Ο Ποσειδώνας μου κάνει Σύνοδο με τον Ποσειδώνα του (κυβερνήτης του ζωδίου του).

Σας δίνω και τα στοιχεία μας μήπως σας βοηθήσω περισσότερο να μου πείτε κάτι πάνω σ' αυτό που ρώτησα.

Δικά μου: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
Δικά του: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

konstantina318
05-09-2008, 01:28 PM
Καλημέρα & από μένα... έχω μερικές απορίες σε μία συναστρία, βασικά θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορεί, αν η συναστρία αυτή δείχνει μια καρμική σχέση...
Παραθέτω παρακάτω μερικές όψεις τις οποίες δεν μπορώ να ερμηνεύσω σωστά αρχάρια βλέπετε...

Ο Ήλιος μου κάνει Τετράγωνο με τον Ήλιο του.

Η Σελήνη μου κάνει Σύνοδο με τον Χείρων του και Τετράγωνο με την Λίλιθ του.

Ο Ερμής μου κάνει Σύνοδο με τον Κλήρο Τύχης του.

Η Αφροδίτη μου κάνει Σύνοδο με την Σελήνη του, την Αφροδίτη του και Τετράγωνο με τον Πλούτωνα του.

Ο Δίας μου (κυβερνήτης του ζωδίου μου) κάνει Τετράγωνο με τον ¶ρη του.

Ο Ποσειδώνας μου κάνει Σύνοδο με τον Ποσειδώνα του (κυβερνήτης του ζωδίου του).

Σας δίνω και τα στοιχεία μας μήπως σας βοηθήσω περισσότερο να μου πείτε κάτι πάνω σ' αυτό που ρώτησα.

Δικά μου: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
Δικά του: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Λοιπόν θα κάνω μια προσπάθεια:bigsmile:
Ηλιος τετράγωνο με Ηλιο σημαίνει απλά πως είστε διαφορετικοί σαν προσωπικότητες και συχνά θα υπάρχουν συγκρούσεις
Σελήνη σύνοδος με Χείρων:Οψη που λειτουργεί θεραπευτικά και για τους δυο,καθώς η Σελήνη επουλώνει με τη συμπεριφορά της τις τραυματικές εμπειρίες του Χείρωνα,κι αυτός αισθάνεται καλά μαζί της και ανταποδίδει
Αφροδίτη σε σύνοδο με Σελήνη σημαίνει πως η σχέση χαρακτηρίζεται απο στοργή κ ζεστασιά,κ νιώθετε καλά μαζί.Αφροδίτη σε σύνοδο με Αφροδίτη καλή επικοινωνία στην αγάπη,ίδιες προτιμήσεις
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα,είναι μια δύσκολη όψη.Το άτομο με τον Πλούτωνα θα λειτουργήσει καταλυτικά απέναντι στην Αφροδίτη,θα την υποβάλλει σε αρκετές δοκιμασίες ψυχολογικού επιπέδου,μια στον ουρανό και μια στο χώμα που λέμε:wacko:Τάσεις ελέγχου τόσο του άλλου προσώπου όσο και της ίδιας της σχέσης απο τον Πλούτωνα.Ακόμα και το σεξ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο χειραγώγησης.Η συγκεκριμένη όψη δίνει κ ένα τόνο καρμικότητας στη σχέση.
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο αν και ψάχνοντας λίγo παραπάνω στο site θα βρείς αρκετά αξιόλογα άρθρα :bigsmile:

gargoyle
06-09-2008, 12:59 PM

Ότι γενικώς δεν μπορείς να παίρνεις στα σοβαρά την υποτιθέμενη επιρροή των Δεσμών. Δεν είναι καν πλανήτης, ένα νοητό σημείο είναι. Πώς μπορεί να σε επηρεάσει;
Όσον αφορα τώρα και το επίπεδο της προσωπικής εμπειρίας, έχω σύνοδο Ωροσκόπου - Νότιου Δεσμού και θεωρώ πως σε τίποτε δεν επαληθεύονται τα όσα βαρύγδουπα λέγονται.

konstantina318
06-09-2008, 03:51 PM
Ότι γενικώς δεν μπορείς να παίρνεις στα σοβαρά την υποτιθέμενη επιρροή των Δεσμών. Δεν είναι καν πλανήτης, ένα νοητό σημείο είναι. Πώς μπορεί να σε επηρεάσει;
Όσον αφορα τώρα και το επίπεδο της προσωπικής εμπειρίας, έχω σύνοδο Ωροσκόπου - Νότιου Δεσμού και θεωρώ πως σε τίποτε δεν επαληθεύονται τα όσα βαρύγδουπα λέγονται.

Εγώ πάλι,όσον αφορά το επίπεδο προσωπικής εμπειρίας,κ έχοντας τις παρακάτω όψεις στο γενέθλιο χάρτη μου..
Β. Δεσμός Χιαστί Ήλιος 1.49
Β. Δεσμός Τετράγωνο Σελήνη 0.47
Β. Δεσμός Αντίθεση Αφροδίτη 2.20
Β. Δεσμός Τρίγωνο Αρης 0.12
Β. Δεσμός Τετράγωνο Δίας 1.18
Β. Δεσμός Εξάγωνο Ουρανός 4.65
Β. Δεσμός Τρίγωνο Χείρωνας 5.31
Β. Δεσμός Σύνοδος Βέρτεξ 1.67
Β. Δεσμός Τρίγωνο Μεσουράνημα 1.47 ...... όπου Ηλιος-Κρόνος-Ερμής βρίσκονται στο 12ο,και Β.Δ στον Τοξότη "εμπεριεχόμενος",όπως επίσης και αυτές...

Βέρτεξ Χιαστί Ήλιος 0.19
Βέρτεξ Τετράγωνο Σελήνη 2.15
Βέρτεξ Αντίθεση Αφροδίτη 0.53
Βέρτεξ Τρίγωνο Αρης 1.80
Βέρτεξ Τετράγωνο Δίας 0.49
Βέρτεξ Σύνοδος Β. Δεσμός 1.67
Βέρτεξ Τρίγωνο Μεσουράνημα 3.14 ...θεωρώ πως μόνο βαρύγδουπα δεν είναι τα όσα λέγονται:nea:Και πίστεψε τούτο:Είναι καταστάσεις που έζησα πολλά χρόνια πριν,που δεν ήξερα καν τι σημαίνει Αστρολογία και Κάρμα,και τώρα βρίσκω κάποια εξήγηση για όσα είχα περάσει,καθώς και γι αυτό το περίεργο συναίσθημα που πάντα είχα όταν γνώριζα κάποια συγκεκριμένα άτομα και που πραγματικά δεν εξηγείτε με λόγια!"κατά τη δική μου γνώμη 'πάντα

Roxanne
06-09-2008, 04:08 PM
απο τις παρακατω όψεις υπάρχει κάποια σημαντικη, καποια που δείχνει πρόβλημα στη σχέση

ουρανος αντιθεση ερμη
ουρανος συνοδος ποσειδωνα
ουρανος εξαγωνο πλουτων

luna123
06-09-2008, 04:12 PM
απο τις παρακατω όψεις υπάρχει κάποια σημαντικη, καποια που δείχνει πρόβλημα στη σχέση

ουρανος αντιθεση ερμη
ουρανος συνοδος ποσειδωνα
ουρανος εξαγωνο πλουτων

μαλλον η πρωτη,αν δεν κανω λαθος:unsure:

Roxanne
06-09-2008, 06:01 PM
μαλλον η πρωτη,αν δεν κανω λαθος:unsure:

κ τι σημαινει δηλ?

leoma
06-09-2008, 07:44 PM
κ τι σημαινει δηλ?

Προφανώς εννοεί ότι όταν κοιτάμε τους εξωκρόνιους πλανήτες (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) υπολογίζουμε τις όψεις τους με τα φώτα και τους προσωπικούς πλανήτες. Οι όψεις μεταξύ των εξωκρόνιων δεν αφορούν προσωπικά θέματα.

gargoyle
07-09-2008, 11:27 AM
Εγώ πάλι,όσον αφορά το επίπεδο προσωπικής εμπειρίας,κ έχοντας τις παρακάτω όψεις στο γενέθλιο χάρτη μου..
Β. Δεσμός Χιαστί Ήλιος 1.49
Β. Δεσμός Τετράγωνο Σελήνη 0.47
Β. Δεσμός Αντίθεση Αφροδίτη 2.20
Β. Δεσμός Τρίγωνο Αρης 0.12
Β. Δεσμός Τετράγωνο Δίας 1.18
Β. Δεσμός Εξάγωνο Ουρανός 4.65
Β. Δεσμός Τρίγωνο Χείρωνας 5.31
Β. Δεσμός Σύνοδος Βέρτεξ 1.67
Β. Δεσμός Τρίγωνο Μεσουράνημα 1.47 ...... όπου Ηλιος-Κρόνος-Ερμής βρίσκονται στο 12ο,και Β.Δ στον Τοξότη "εμπεριεχόμενος",όπως επίσης και αυτές...

Βέρτεξ Χιαστί Ήλιος 0.19
Βέρτεξ Τετράγωνο Σελήνη 2.15
Βέρτεξ Αντίθεση Αφροδίτη 0.53
Βέρτεξ Τρίγωνο Αρης 1.80
Βέρτεξ Τετράγωνο Δίας 0.49
Βέρτεξ Σύνοδος Β. Δεσμός 1.67
Βέρτεξ Τρίγωνο Μεσουράνημα 3.14 ...θεωρώ πως μόνο βαρύγδουπα δεν είναι τα όσα λέγονται:nea:Και πίστεψε τούτο:Είναι καταστάσεις που έζησα πολλά χρόνια πριν,που δεν ήξερα καν τι σημαίνει Αστρολογία και Κάρμα,και τώρα βρίσκω κάποια εξήγηση για όσα είχα περάσει,καθώς και γι αυτό το περίεργο συναίσθημα που πάντα είχα όταν γνώριζα κάποια συγκεκριμένα άτομα και που πραγματικά δεν εξηγείτε με λόγια!"κατά τη δική μου γνώμη 'πάντα

Κοίτα, κι εγώ δεν έγραψα όλες τις όψεις του χάρτη μου, αν και δεν νομίζω πως έχει σημασία να τις συγκρίνουμε ζυγίζοντάς τες. Κι εγώ έχω σύνοδο ωροσκόπου - βόρειου δεσμού - αντιβέρτεξ σε αντίθεση με σελήνη και οι μισοί μου πλανήτες κάνουν όψεις με τους δεσμούς (του κρόνου συμπεριλαμβάνομένου) και δεν συμμαζεύεται. Και κανένα από τα πρόσωπα που επαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου δεν άγγιζαν με όψεις αυτά τα γεωμετρικά σημεία.

Όσο για το την "αιτιολόγηση", συγγνώμη, αλλά νομίζω πως είναι πάρα πολύ υποκειμενική. Ο καθένας την ιστορία του την προσωπική την θεωρεί μοναδική και προσπαθεί να την ντύσει με έναν μανδύα ιδιαιτερότητας. Από εκεί και πέρα, καταστάσεις που συγκλονίζουν συμβαίνουν σε όλους μας, είτε έχουν βεβαρυμένο ωροσκόπιο όσον αφορά το βόρειο δεσμό είτε ότι άλλο.

Από εκεί και πέρα, ως προς τον έλεγχο της συναστρίας είναι ένα θέμα το να λαμβάνονται υπόψη αισθήσεις του τύπου: "νιώθω σαν να τον ξέρω από πάντα" και να κοιτάμε αν ανακατεύεται ο βόρειος δεσμός μέσα, είναι αρκετά επίφοβο.

Πρώτον, γιατί τουλάχιστον οι 7 στους 10 - για να μην πω και παραπάνω - ερωτευμένοι που ξέρω αισθάνονται αυτό το πράγμα με το σύντροφό τους, αδιάφορο αν οι δεσμοί κάνουν όψεις στη συναστρία τους.
Δεύτερον, γιατί το ζήτημα δεν είναι ακριβώς στο να αιτιολογήσεις ως "καρμική" μια σχέση όπου φαίνονται να ενεργοποιούνται οι δεσμοί, αλλά στο με ποιό δικαίωμα δικαιολογείς ως "μη καρμική" (άρα και μειωμένης βαρύτητας, σημασίας κλπ.), μια σχέση όπου δεν ενεργοποιούνται οι δεσμοί, αλλά οι άνθρωποι αισθάνονται το ίδιο.

Μητσάκος
07-09-2008, 12:11 PM
"Όλες οι σχέσεις είναι καρμικές, αλλά μερικές είναι ...πιο καρμικές"
Μητσάκος έφα :nuts:

black moon
07-09-2008, 12:14 PM
"Όλες οι σχέσεις είναι καρμικές, αλλά μερικές είναι ...πιο καρμικές"
Μητσάκος έφα :nuts:

Το οτι το εχεις ερευνήσει ειναι προς τιμήν σου πάντως!

Το κακό ειπαμε ειναι ο δογματισμός και η γκαγκα πιστη...συμφωνώ :love:

Μητσάκος
07-09-2008, 12:20 PM
Το οτι το εχεις ερευνήσει ειναι προς τιμήν σου πάντως!

Το κακό ειπαμε ειναι ο δογματισμός και η γκαγκα πιστη...συμφωνώ :love:
Ευχαριστώ για το κοπλιμάν, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά :bigsmile:
Ξέρεις, εμείς της επιστημονικής-φαταλιστικής είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε τις μοιραίες επισημάνσεις μας σε στατιστικά στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση :laugh:

black moon
07-09-2008, 12:23 PM
Το οτι καποιες ειναι πιο καρμικες βγαινει με στατιστικές όμως?????:unsure: Δεν εχω καταλαβει ακομα τι θα πει πιο καρμικές....απο που φαινεται αυτο ???? :blink:

Dell Piero
07-09-2008, 12:29 PM
Ο Μητσάκος αναφέρεται σε μια μελέτη Τεξανού αστρολόγου που πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου. Πριν την κάψω πρόλαβα να διαβάσω ότι καρμικοΤΕΡΕΣ είναι οι γκομενικές σΧΕΣΕΙΣ.

Το οτι καποιες ειναι πιο καρμικες βγαινει με στατιστικές όμως?????:unsure: Δεν εχω καταλαβει ακομα τι θα πει πιο καρμικές....απο που φαινεται αυτο αυτο???? :blink:

black moon
07-09-2008, 12:33 PM
Ααααααααααααα τωρα αρχιζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο! :love:

giannas
07-09-2008, 02:42 PM
Εγω παλι δεν θελω αλλες καρμικες σχεσεις.!!!Θελω ανθρωπους που δεν εχω να μαθω τιποτα και να μην τους μαθω τιποτα.Μπορουμε να περναμε απλα καλα?Μακαρι να μπορουσαμε να την καναμε απο καρμικα αν δεν ειναι για καλο βεβαιως-βεβαιως.

libraD
08-09-2008, 02:46 AM
Εγω παλι δεν θελω αλλες καρμικες σχεσεις.!!!Θελω ανθρωπους που δεν εχω να μαθω τιποτα και να μην τους μαθω τιποτα.Μπορουμε να περναμε απλα καλα?Μακαρι να μπορουσαμε να την καναμε απο καρμικα αν δεν ειναι για καλο βεβαιως-βεβαιως.

Συμφωνώ απολύτως κι ας είμαι ακόμα μόνο 24 ετών. Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, έτσι δε θα είχαμε κανένα από όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις σχέσεις μας....:embarrest

Υ.Γ.:Πόσα νεύρα ακόμα θα μου φέρνει αυτός ό ¶ρης στο Ζυγό και για πόσο άραγε ακόμη;;;;!!!!!

ζουπιαρα
08-09-2008, 10:12 AM
Καλημέρα. Θέλω να επισυνάψω δύο πίνακες συναστριών γιατί χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια και θέλω να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη και για τις δύο συναστρίες ώστε να μου πεί κάποιος ποιά από τις δύο είναι καλύτερη όσον αφορά την μακροχρόνια διάρκεια, την κατανόηση, την συναισθηματική κάλυψη και γενικά αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ποιός από τους δύο θεωρείτε ότι διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία για μια σοβαρή σχέση με διάρκεια στον χρόνο...ως και τον γάμο. Από την άποψη του τί νιώθω, νιώθω πολύ έντονα και για τους δύο αλλά δεν μπορώ να έχω και τους δύο, πρέπει να διαλέξω ανάμεσά τους κι επειδή ταιριάζω πολύ και με τους δύο στα περισσότερα θέματα ελπίζω σε μια δική σας βοήθεια καθώς μερικές φορές οι απ' έξω είναι πιό αντικειμενικοί και μπορούν να δούν πιο καθαρά...κι επειδή δεν μας γνωρίζετε, θέλω να σας παραθέσω τους πίνακες των συναστριών μας για να μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα...αλλά δεν μπορώ γιατί πρέπει να μικρύνω την εικόνα και αυτή η διαδικασία την αλλιώνει και δεν φαίνεται καθαρά...σας δίνω λοιπόν τις ημερομηνίες γέννησης μας κι αν κάποιος έχει όρεξη να ρίξει μια ματιά και να μου πεί τί να κάνω τον ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

Η δική μου ημερομηνία γέννησης: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
Ημερομηνία ατόμου Α: 12/04/1984 ώρα 15.35 Φιλιάτες
Ημερομηνία ατόμου Β: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων όποιον προθυμοποιηθεί να με βοηθήσει να βγώ από το δίλλημα...

Μητσάκος
08-09-2008, 10:43 AM
Καλημέρα. Θέλω να επισυνάψω δύο πίνακες συναστριών γιατί χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια και θέλω να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη και για τις δύο συναστρίες ώστε να μου πεί κάποιος ποιά από τις δύο είναι καλύτερη όσον αφορά την μακροχρόνια διάρκεια, την κατανόηση, την συναισθηματική κάλυψη και γενικά αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ποιός από τους δύο θεωρείτε ότι διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία για μια σοβαρή σχέση με διάρκεια στον χρόνο...ως και τον γάμο. Από την άποψη του τί νιώθω, νιώθω πολύ έντονα και για τους δύο αλλά δεν μπορώ να έχω και τους δύο, πρέπει να διαλέξω ανάμεσά τους κι επειδή ταιριάζω πολύ και με τους δύο στα περισσότερα θέματα ελπίζω σε μια δική σας βοήθεια καθώς μερικές φορές οι απ' έξω είναι πιό αντικειμενικοί και μπορούν να δούν πιο καθαρά...κι επειδή δεν μας γνωρίζετε, θέλω να σας παραθέσω τους πίνακες των συναστριών μας για να μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα...αλλά δεν μπορώ γιατί πρέπει να μικρύνω την εικόνα και αυτή η διαδικασία την αλλιώνει και δεν φαίνεται καθαρά...σας δίνω λοιπόν τις ημερομηνίες γέννησης μας κι αν κάποιος έχει όρεξη να ρίξει μια ματιά και να μου πεί τί να κάνω τον ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

Η δική μου ημερομηνία γέννησης: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
Ημερομηνία ατόμου Α: 12/04/1984 ώρα 15.35 Φιλιάτες
Ημερομηνία ατόμου Β: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων όποιον προθυμοποιηθεί να με βοηθήσει να βγώ από το δίλλημα...

Μήπως θα ήταν καλό να κάνεις παράλληλη σχέση και να δεις από την επαφή ποιος σου ταιριάζει καλύτερα; :nuts:

ζουπιαρα
08-09-2008, 10:54 AM
Δεν νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει αυτή η τακτική...άλλωστε με το άτομο Α είμαι ήδη σε μια σχέση που όμως είναι πολύ χτυπημένη...ταλαιπωρήθηκα πολύ για κάποια διαστήματα και κυρίως με δικές μου υποχωρήσεις η σχέση αυτή άντεξε πολύ στο χρόνο...υπάρχουν όμως και τα θετικά στοιχεία στην ιστορία αυτή που δεν με αφήνουν απλά να πώ ότι φεύγω και δοκιμάζω αλλού...το άτομο Β από την άλλη δεν επιδίωξα να το γνωρίσω, ούτε να ξεκινήσω κάτι ερωτικό, απλά με προσέγγισε και από τότε υπάρχει μεταξύ μας μια φιλική επαφή με έντονα τα ερωτικά στοιχεία στην επικοινωνία, και μου αρέσει πάρα πολύ να συζητάω μαζί του, να κάνω παρέα, με ελκύει και ερωτικά αλλά αν δεν ξεκαθαρίσω την σχέση μου με το άτομο Α δεν μπορώ να δοκιμάσω αν ταιριάζω ερωτικά με το άτομο Β, ούτε να κάνω φυσικά παράλληλη σχέση...γι' αυτό ζητάω την βοήθειά σας, μήπως μέσα από τις συναστρίες μας βλέπετε κάτι που θα μπορούσε να καθορίσει την συμβατότητα μεταξύ μας...γιατί εγώ είμαι πολύ φορτισμένη και επιρρεασμένη για να αναλύσω σωστά και ορθολογικά τους χάρτες των συναστριών και τα μπερδεύω...

skorpion
09-09-2008, 03:36 AM
Να ρωτησω κατι με ολο το θαρρος...Θα βασισεις δηλαδη την επιλογη σου σε μια συναστριακη αναλυση??? (ακομα κι αν γινοταν απο αστρολογο δηλαδη, αλλα ποσο μαλλον οταν δε θα γινει....)

Μητσάκος
09-09-2008, 07:42 AM
...γιατί εγώ είμαι πολύ φορτισμένη και επιρρεασμένη για να αναλύσω σωστά και ορθολογικά τους χάρτες των συναστριών και τα μπερδεύω...
Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται την κατάσταση και να αποφασίσεις εσύ.
Εσύ πρέπει και κανένας άλλος. Οποιοσδήποτε και να κοιτούσε τους χάρτες που σε ενδιαφέρουν δεν θα είχε το δικαίωμα να σου υποδείξει οποιαδήποτε απόφαση. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να υποδείξει ενδεχόμενες ιδανικές καταστάσεις ή δυσλειτουργικές. Από εκεί και πέρα όμως η ευθύνη των επιλογών είναι δική σου. Και έτσι πρέπει να είναι.

ζουπιαρα
09-09-2008, 08:47 AM
Να ρωτησω κατι με ολο το θαρρος...Θα βασισεις δηλαδη την επιλογη σου σε μια συναστριακη αναλυση??? (ακομα κι αν γινοταν απο αστρολογο δηλαδη, αλλα ποσο μαλλον οταν δε θα γινει....)

Καλημέρα. Όχι μόνο από την ανάλυση των χαρτών της συναστρίας, φυσικά όχι...έχω ήδη ρίξει κι άλλα κριτήρια στο παιχνίδι και κάνω συγκρίσεις...αλλά δεν ξέρω πώς στην ευχή έκατσε να είμαι από την μία ευνοημένη από την τύχη έχοντας δύο υπέροχους άντρες ερωτευμένους μαζί μου, κι από την άλλη τόσο άτυχη που δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιός από τους δύο είναι για να μείνει...Αυτό ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορεί γιατί αυτό εγώ δεν ξέρω πώς να το διαβάσω στην συναστρία...είμαι καινούρια σχετικά και δεν έχω μάθει να κάνω καλή ανάλυση. Φοβάμαι λοιπόν να δοκιμάσω να κάνω πειράματα πάνω σε ένα ερώτημα τόσο σημαντικό...και γι' αυτό ζήτησα την βοήθειά σας, γιατί βλέπω πώς οι περισσότεροι γνωρίζετε πάρα πολλά και θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει στο ποιά από τις δυό συναστρίες δείχνει σχέση με μακροχρόνια διάρκεια ή τουλάχιστον αν μπορεί κάποιος να διακρίνει κάποια περισσότερα θετικά στοιχεία στην μία από τη άλλη.

ζουπιαρα
09-09-2008, 08:51 AM
Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται την κατάσταση και να αποφασίσεις εσύ.
Εσύ πρέπει και κανένας άλλος. Οποιοσδήποτε και να κοιτούσε τους χάρτες που σε ενδιαφέρουν δεν θα είχε το δικαίωμα να σου υποδείξει οποιαδήποτε απόφαση. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να υποδείξει ενδεχόμενες ιδανικές καταστάσεις ή δυσλειτουργικές. Από εκεί και πέρα όμως η ευθύνη των επιλογών είναι δική σου. Και έτσι πρέπει να είναι.

Καλημέρα. Φυσικά και η τελική επιλογή θα είναι δική μου...αλλά δεν είναι εύκολο να χαλαρώσω...καθόλου μάλιστα.Ακόμα κι αν δεις τους χάρτες μας και μου προτείνεις για παράδειγμα να διαλέξω τον πρώτο από τον δεύτερο, εγώ ίσως να αποφασίσω τελικά το τελείως αντίθετο. Αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη, νομίζω πώς έχει ενδιαφέρον να ρίξετε μια ματιά αν έχετε όρεξη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-09-2008, 09:44 AM
Καλημέρα. Φυσικά και η τελική επιλογή θα είναι δική μου...αλλά δεν είναι εύκολο να χαλαρώσω...καθόλου μάλιστα.Ακόμα κι αν δεις τους χάρτες μας και μου προτείνεις για παράδειγμα να διαλέξω τον πρώτο από τον δεύτερο, εγώ ίσως να αποφασίσω τελικά το τελείως αντίθετο. Αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη, νομίζω πώς έχει ενδιαφέρον να ρίξετε μια ματιά αν έχετε όρεξη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Αν ξεραμε αγαπητη Ζουπιαρα τι να διαλεξουμε απο πριν για να εχουμε μια καλη σχεση πολλοι απο εμας θα ημασταν με αλλους\αλλες και ολα θα ηταν αλλιως:bigsmile:
Απλα θα πρεπει να ρισκαρεις που λενε ,αφου δεν εισαι ερωτευμενη με τα δυο καλα παιδια που σε αγαπανε [,γιατι αν ησουν ερωτευμενη με εναν απο τους δυο θα ηξερες ]
Οι χαρτες μπορει να λενε χιλια δυο καλα ,κακα ,και τα αγαπητα μελη να σου πουνε δυο κουβεντες αλλα εσυ ισως κανεις το ακριβως αντιθετο οπως ειπες....Επομενως θα ρισκαρεις ετσι δεν ειναι ζουπιαρα;;;;;:laugh:
με εκτιμηση

ζουπιαρα
09-09-2008, 09:55 AM
Αν ξεραμε αγαπητη Ζουπιαρα τι να διαλεξουμε απο πριν για να εχουμε μια καλη σχεση πολλοι απο εμας θα ημασταν με αλλους\αλλες και ολα θα ηταν αλλιως:bigsmile:
Απλα θα πρεπει να ρισκαρεις που λενε ,αφου δεν εισαι ερωτευμενη με τα δυο καλα παιδια που σε αγαπανε [,γιατι αν ησουν ερωτευμενη με εναν απο τους δυο θα ηξερες ]
Οι χαρτες μπορει να λενε χιλια δυο καλα ,κακα ,και τα αγαπητα μελη να σου πουνε δυο κουβεντες αλλα εσυ ισως κανεις το ακριβως αντιθετο οπως ειπες....Επομενως θα ρισκαρεις ετσι δεν ειναι ζουπιαρα;;;;;:laugh:
με εκτιμηση

Βασικά το κύριο πρόβλημα είναι ότι είμαι ερωτευμένη και με τους δύο...κι από που προκύπτει αυτό;Ότι ενώ είμαι με τον έναν σκέφτομαι τον άλλο και πώς θα ήταν αν ήταν αυτός εκείνη τη χρονική στιγμή μαζί μου...

Ότι πρέπει να ρισκάρω το ξέρω, απλά αφήνω τον χρόνο να μου δείξει, ο οποίος είναι τελικά ο μοναδικός που γνωρίζει τί μέλλει γενέσθαι...

Πάντως απλά και μόνο που μπορώ να το συζητήσω με κάποιους που δεν μας γνωρίζουν και δεν επηρεάζονται καθόλου από τις καταστάσεις με βοηθάει πολύ...τουλάχιστον ακούω κι από αλλού αυτά που ήδη ξέρω ότι πρέπει να κάνω για να βγώ από το αδιέξοδο.

Λές αν χαλαρώσω και σταματήσω να το σκέφτομαι συνέχεια ή να κάνω συνεχώς συγκρίσεις να έρθει η λύση στο πρόβλημά μου; Ίσως τότε να δώ πιό καθαρά τα πράγματα, ή να διακρίνω ένα σημάδι που να μου λέει πολύ περισσότερα για το ποιός μπορεί να μου προσφέρει καλύτερη συναισθηματική κάλυψη;

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-09-2008, 10:13 AM
[QUOTE=ζουπιαρ ή να διακρίνω ένα σημάδι που να μου λέει πολύ περισσότερα για το ποιός μπορεί να μου προσφέρει καλύτερη συναισθηματική κάλυψη;[/QUOTE]
Τι σημαδι μου λες καλη μου ;;;
Στο τελος θα λακισουν και οι δυο μου φαινεται!!!!!!!!!!:laugh:

ζουπιαρα
09-09-2008, 10:23 AM
Τι σημαδι μου λες καλη μου ;;;
Στο τελος θα λακισουν και οι δυο μου φαινεται!!!!!!!!!!:laugh:

Κοίτα, παίζει κι αυτό...Αν και τον έναν προς το παρόν τον έχω και τον χαίρομαι, παρόλα αυτά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν θα συνεχίσει κάποιος να είναι μαζί σου...άλλωστε δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που είναι μαζί μου θα συνεχίσει να θέλει να είναι μαζί μου για καιρό ακόμα...κι ο άλλος δεν νομίζω ότι θα κάτσει να περιμένει πολύ καιρό ακόμα μέχρι να αποφασίσω εγώ τί θα κάνω...αλλά λέω να δώσω λίγο χρόνο ακόμα να περάσει έτσι τελικά και βλέπουμε. Σημάδι για μένα μπορεί να είναι μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μια αρνητική διάθεση, μια άρνηση (αυτά είναι τα κακά για όποιον τα δώσει), ή μια αλλαγή προς το καλύτερο. Αυτά περιμένω να δώ, κυρίως από το άτομο με το οποίο έχω σχέση γιατί κακά τα ψέμματα, δεν μου καλοαρέσει η ιδέα να διαπιστώσω ότι είμαι 3,5 χρόνια με το λάθος άτομο...σ' αυτόν δίνω χρόνο, ο άλλος αν θέλει περιμένει, όχι ότι δεν θέλω να περιμένει αλλά δεν έχω ιδέα πώς θα είναι σε μια σχέση κι όταν κάτι δεν το ξέρεις δεν σε πειράζει και τόσο να το χάσεις.Ενώ με τον άλλο έχουμε περάσει πολλά και νιώθω ότι πρέπει να περιμένω λιγάκι μήπως και αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση...

Dell Piero
09-09-2008, 10:29 AM
To site που είμαστε μέλη έχει τίτλο "Αστρολογία για όλους" και όχι "Αγαπημένο μου Ημερολόγιο"