View Full Version : Συναστρίες
melit
16-04-2008, 08:07 PM
Έβαλα ένα γενικό τίτλο σε περίπτωση που θελήσει και άλλο μέλος να χρησιμοποιήσει το θέμα...
Θα ήθελα να ρωτήσω, στο τετράγωνο ¶ρη-¶ρη σε συναστρία τι ερμηνεία θα δίνατε? Με τις λίγες γνώσεις που έχω το βλέπω να υποδηλώνει ότι σε περίπτωση καυγά κρύψτε τα μαχαίρια?? :blink: Και πόσο το επιδεινώνει αν ο ένας ¶ρης είναι στην Παρθένο και ο άλλος στον Τοξότη που μου κάνουν ασύμβατα??
Επίσης, δύο Σελήνες σε όψη χιαστί υποδηλώνουν συναισθηματικούς κόσμους σε σύγκρουση? Σε περίπτωση που είναι σε συμβατά ζώδια (Ζυγός-Δίδυμος) απαλύνεται το θέμα?
Τέλος, πόσο μπορούν να "χαλάσουν" μια σε γενικές γραμμές καλή συναστρία (με ισχυρές όψεις Φώτων, προσωπικών πλανητών) οι παραπάνω όψεις?
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
zeta1987
17-04-2008, 12:59 PM
Έβαλα ένα γενικό τίτλο σε περίπτωση που θελήσει και άλλο μέλος να χρησιμοποιήσει το θέμα...
Θα ήθελα να ρωτήσω, στο τετράγωνο ¶ρη-¶ρη σε συναστρία τι ερμηνεία θα δίνατε? Με τις λίγες γνώσεις που έχω το βλέπω να υποδηλώνει ότι σε περίπτωση καυγά κρύψτε τα μαχαίρια?? :blink: Και πόσο το επιδεινώνει αν ο ένας ¶ρης είναι στην Παρθένο και ο άλλος στον Τοξότη που μου κάνουν ασύμβατα??
Επίσης, δύο Σελήνες σε όψη χιαστί υποδηλώνουν συναισθηματικούς κόσμους σε σύγκρουση? Σε περίπτωση που είναι σε συμβατά ζώδια (Ζυγός-Δίδυμος) απαλύνεται το θέμα?
Τέλος, πόσο μπορούν να "χαλάσουν" μια σε γενικές γραμμές καλή συναστρία (με ισχυρές όψεις Φώτων, προσωπικών πλανητών) οι παραπάνω όψεις?
Το τετράγωνο ¶ρη-¶ρη επειδή το έχω βιώσει σε συναστρία δίνει υπερβολικό πάθος που είτε οδηγεί την σχέση σε μια διαρκή διέργεση είτε στην πλήρη αντιπαράθεση.Το σύνολο του χάρτη και των υπόλοιπων όψεων θα μας δώσει το γενικό αποτέλεσμα.
axeman
17-04-2008, 02:26 PM
Το ίδιο ισχύει και για την αντίθεση άρη - άρη ?
melit
17-04-2008, 03:14 PM
Το σύνολο του χάρτη και των υπόλοιπων όψεων θα μας δώσει το γενικό αποτέλεσμα
Έχω την αίσθηση, από τα λίγα που ξέρω, ότι η υπόλοιπη συναστρία έχει αρκετές βοηθητικές-διορθωτικές όψεις. Οι συγκεκριμένες που ρώτησα με προβλημάτισαν λίγο, και ως προς το αν μπορούν να "ταράξουν" μία κατα τα άλλα καλή συναστρία.
Για το χιαστί, κανείς?
Το ίδιο ισχύει και για την αντίθεση άρη - άρη ?
Έχω την αίσθηση ότι αντίθεση και τετράγωνο πάνω-κάτω έχουν την ίδια ερμηνεία. Απλά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το τετράγωνο είναι λίγο πιο ζόρικο?? :blink:
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
17-04-2008, 09:33 PM
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχουν ασύμβατα ζώδια αλλά ασυνενόητοι άνθρωποι.Ο ¶ρης είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την ενεργό θέληση του καθενός.Το τετράγωνο δείχνει οτι οι θελήσεις συγκρούονται.Τα θέλω του ενός είναι σε σύγκρουση με τα θέλω του άλλου.Το πρόβλημα θα λυνότανε με αμοιβαίες υποχωρήσεις.Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να υπάρχει η καλή θέληση και από τους δυο.Αυτό εξαρτάται από την καλλιέργεια των ατόμων καθώς και το πνευματικό τους επίπεδο.Γνωρίζω πως οι σκληρές όψεις είναι αυτές που βοηθούν την εξέλιξή μας πραγματικά.Αλοίμονο αν δεν υπήρχαν οι διαφορές μεταξύ μας,τότε θα μιλάγαμε για σχέσεις που θα τις χαρακτήριζαν η πλήξη,η ανία και η ρουτίνα.Το πάθος με τον καιρό μετριάζεται και η ενέργειά του μετουσιώνεται σε ΑΓΑΠΗ.Για φαντάσου μια σχέση που θα την χαρακτήριζε ένα βαθύ πνευματικό επίπεδο και μια βαθειά ψυχική καλλιέργεια!Σελήνη με σελήνη δείχνει μια βαθιά υποσυνείδητη επικοινωνία.Ο χιασμός δείχνει πώς οι δυνάμεις αυτές πρέπει να συμπληρωθούν με αυτόν τον τρόπο.Όλα στο χέρι και των δύο λοιπόν.Συμφωνείς?
Ελπίζω να σε βοήθησα...;)
melit
21-04-2008, 04:04 PM
Πολύ ενδιαφέρουσα η προσεγγισή σου! Είμαι κι εγώ τις γνώμης ότι το "τέλειο" (που τελικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει) είναι στην πραγματικότητα ανιαρό και ότι μας έρχεται πολύ βολικό δε μας αφήνει να προσπαθήσουμε και να εξελιχθούμε! Εννοείται, βέβαια, ότι δεν λειτουργεί το πράγμα αν είναι τα πάντα σε κόντρα! ¶λλο προκλήσεις, άλλο μαζοχισμός! :cheesy:
tigre
21-04-2008, 04:31 PM
σε μια συναστρια αυτες οι οψεις του πλουτωνα δειχνουν μια μοιραια σχεση η μια σχεση που δυσκολα μπορεις να ξεφυγεις απο αυτην
κ αν ναι το ατομο που εχει το πλουτωνα δε μπορει να ξεφυγει απο τη σχεση?
Πλούτωνας Εξάγωνο Κρόνος 2.07
Πλούτωνας Αντίθεση Χείρων 4.22
Πλούτωνας Τετράγωνο Λίλιθ 4.16
ο πλουτωνας στο σκορπιο 9 οικο
Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός 0.05
Πλούτωνας Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 3.82
Πλούτωνας Αντίθεση Λίλιθ 5.06
Πλούτωνας Χιαστί Μεσουράνημα 2.66
aries engineer
21-04-2008, 09:44 PM
σε μια συναστρια αυτες οι οψεις του πλουτωνα δειχνουν μια μοιραια σχεση η μια σχεση που δυσκολα μπορεις να ξεφυγεις απο αυτην
κ αν ναι το ατομο που εχει το πλουτωνα δε μπορει να ξεφυγει απο τη σχεση?
Πλούτωνας Εξάγωνο Κρόνος 2.07
Πλούτωνας Αντίθεση Χείρων 4.22
Πλούτωνας Τετράγωνο Λίλιθ 4.16
ο πλουτωνας στο σκορπιο 9 οικο
Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός 0.05
Πλούτωνας Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 3.82
Πλούτωνας Αντίθεση Λίλιθ 5.06
Πλούτωνας Χιαστί Μεσουράνημα 2.66
Δεν νομιζω οτι οι παραπανω οψεις ειναι τετοιας ισχυος που να καθοριζουν αν θα ειναι μοιραια σχεση..Προσωπικα πιστευω οτι οι οψεις πλουτωνα με προσωπικους πλανητες σε μια συναστρια θα εδιναν κατα καποιο τροπο μια χροια μοιραιου...:bigsmile:
Χείρωνας τετράγωνο Αφροδίτη και Πλούτωνας αντίθεση Κρόνο-Αφροδίτη δίνουν μοιραία σχέση
axeman
21-04-2008, 10:48 PM
Χείρωνας τετράγωνο Αφροδίτη και Πλούτωνας αντίθεση Κρόνο-Αφροδίτη δίνουν μοιραία σχέση
Τι εννοεις μοιραία ? μπορει να ερμηνευτει ποικιλοτροπως !
Ας πουμε αφροδιτη τετραγωνο κρονος και αφροδιτη αντιθεση χειρωνα σε συνδυασμο με αφροδιτη συνοδο πλουτωνα ?
Summerwhisper
22-04-2008, 08:50 AM
Και τι γίνεται με το άτομο που έχει με όψεις όπως Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας, Πλούτωνας τετράγωνο Κρόνος, Πλούτωνας σύνοδος Πλούτωνα και Χείρων Τρίγωνο Αφροδίτη?
Και τι εννοοούμε με τον όρο ¨μοιραία¨?!?! Μπορεί να είναι μοιραία σε βαθμό απόλυτης ψυχικής ισοπέδωσης ή "μοιραία" στο να μας αναπτύξει ως οντότητες...
black moon
22-04-2008, 09:24 AM
Aυτό αν καταλαβαίνω σωστα ειναι πορισμα προσωπικής εμπειρίας.Απο ποσα όμως παραδείγματα το έχεις εξαγάγει;Kαι ρωτάω,μονο και μόνο, γιατί δεν το εχω ξανακούσει.
Μητσάκος
22-04-2008, 10:18 AM
Και τι γίνεται με το άτομο που έχει με όψεις όπως Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας, Πλούτωνας τετράγωνο Κρόνος, Πλούτωνας σύνοδος Πλούτωνα και Χείρων Τρίγωνο Αφροδίτη?
Και τι εννοοούμε με τον όρο ¨μοιραία¨?!?! Μπορεί να είναι μοιραία σε βαθμό απόλυτης ψυχικής ισοπέδωσης ή "μοιραία" στο να μας αναπτύξει ως οντότητες...
Θα ήθελα και εγώ να ορίσουμε την έννοια του "μοιραίου" στην αστρολογία. Εγώ, π.χ., έχω "μοιραίο" ωροσκόπιο :nuts: (από ό,τι ακούω βέβαια).
Για να συνεισφέρω στην κουβέντα παραθέτω από τον Τριανταφυλλίδη:
μοιραίος -α -ο [miréos] E4 : 1α. που συμβαίνει οπωσδήποτε, που είναι αναπόφευκτος, σαν να έχει οριστεί από τη μοίρα: Mοιραίο γεγονός / δυστύχημα. Eίναι μοιραίο να…, είναι αναπόφευκτο. || (ως ουσ.) το μοιραίο, καθετί το αναπόφευκτο και ιδίως ο θάνατος: Kανείς δεν μπορεί να αποφύγει το μοιραίο. O τραυματίας υπέκυψε στο μοιραίο, πέθανε. β. που είναι ιδιαίτερα βλαβερός ή καταστρεπτικός: Mοιραίο λάθος / ταξίδι. 2. που παίζει τον πιο αποφασιστικό ρόλο σε κτ.: O ~ άνθρωπος. H μοιραία στιγμή. || Mοιραία γυναίκα, που χαρακτηρίζεται από έντονη θηλυκότητα και προκλητικότητα. Mοιραία μαλλιά, που είναι μακριά και καλύπτουν ένα τμήμα του προσώπου. μοιραία EΠIPP ιδίως στη σημ. 1. [λόγ. < ελνστ. μοιραῖος
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
22-04-2008, 10:26 AM
Πολύ ενδιαφέρουσα η προσεγγισή σου! Είμαι κι εγώ τις γνώμης ότι το "τέλειο" (που τελικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει) είναι στην πραγματικότητα ανιαρό και ότι μας έρχεται πολύ βολικό δε μας αφήνει να προσπαθήσουμε και να εξελιχθούμε! Εννοείται, βέβαια, ότι δεν λειτουργεί το πράγμα αν είναι τα πάντα σε κόντρα! ¶λλο προκλήσεις, άλλο μαζοχισμός! :cheesy:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση...
Όμως έχω κάποιες απορίες...
Από που προκύπτει το συμπέρασμα οτι το τέλειο δεν υπάρχει?Κατά την γνώμη μου τέλειο είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό και που το ξέρεις αφού δεν το έχεις ζήσει?Αμα σου κάνει κλίκ τον Ποσειδώνα το άλλο άτομο να δείς πως θα λειτουργήσει το πράγμα και άμα δίνουν όψεις ¶ρης-Αφροδίτη.Φημολογείται οτι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης.Ο έρωτας ανήκει στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας,γιατί εμπεριέχει το πάθος που πάθος και παθολογία έχουν την ίδια ρίζα.Ο σαδομαζοχισμός είναι το μονοπάτι το οποίο θα περάσουμε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ όσοι αγαπήσαμε ή αγαπήσουμε πολύ.Αν εμπλέκεται και ο Πλούτωνας δεν το συζητάω...πάντως η γνώμη μου είναι οτι όταν πρέπει να είσαι μαζοχιστής Verneigungνα είσαι,αλλά θα θυμάσαι οτι όταν έρθει η ώρα να γίνεις σαδιστής :σφύριγμανα γίνεις...έτσι για να υπάρξει ισσοροπία...:bigsmile:
Μητσάκος
22-04-2008, 10:36 AM
Σε ευχαριστώ για την απάντηση...
Όμως έχω κάποιες απορίες...
Από που προκύπτει το συμπέρασμα οτι το τέλειο δεν υπάρχει?Κατά την γνώμη μου τέλειο είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό και που το ξέρεις αφού δεν το έχεις ζήσει?Αμα σου κάνει κλίκ τον Ποσειδώνα το άλλο άτομο να δείς πως θα λειτουργήσει το πράγμα και άμα δίνουν όψεις ¶ρης-Αφροδίτη.Φημολογείται οτι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης.Ο έρωτας ανήκει στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας,γιατί εμπεριέχει το πάθος που πάθος και παθολογία έχουν την ίδια ρίζα.Ο σαδομαζοχισμός είναι το μονοπάτι το οποίο θα περάσουμε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ όσοι αγαπήσαμε ή αγαπήσουμε πολύ.Αν εμπλέκεται και ο Πλούτωνας δεν το συζητάω...πάντως η γνώμη μου είναι οτι όταν πρέπει να είσαι μαζοχιστής Verneigungνα είσαι,αλλά θα θυμάσαι οτι όταν έρθει η ώρα να γίνεις σαδιστής :σφύριγμανα γίνεις...έτσι για να υπάρξει ισσοροπία...:bigsmile:
Πεσ' τα, βρε ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ, γιατί όταν τα λέω εγώ ανώμαλο με λένε :nuts: Να δούμε τι θα πούνε τώρα που τα λέει ένας ...διαβαθμισμένος ουράνιος :bigsmile:
aries engineer
22-04-2008, 11:20 AM
Θα ήθελα και εγώ να ορίσουμε την έννοια του "μοιραίου" στην αστρολογία. Εγώ, π.χ., έχω "μοιραίο" ωροσκόπιο :nuts: (από ό,τι ακούω βέβαια).
μοιραίος -α -ο [miréos] E4 : 1α. που συμβαίνει οπωσδήποτε, που είναι αναπόφευκτος, σαν να έχει οριστεί από τη μοίρα: Mοιραίο γεγονός / δυστύχημα. Eίναι μοιραίο να…, είναι αναπόφευκτο. || (ως ουσ.) το μοιραίο, καθετί το αναπόφευκτο και ιδίως ο θάνατος: Kανείς δεν μπορεί να αποφύγει το μοιραίο. O τραυματίας υπέκυψε στο μοιραίο, πέθανε. β. που είναι ιδιαίτερα βλαβερός ή καταστρεπτικός: Mοιραίο λάθος / ταξίδι. 2. που παίζει τον πιο αποφασιστικό ρόλο σε κτ.: O ~ άνθρωπος. H μοιραία στιγμή. || Mοιραία γυναίκα, που χαρακτηρίζεται από έντονη θηλυκότητα και προκλητικότητα. Mοιραία μαλλιά, που είναι μακριά και καλύπτουν ένα τμήμα του προσώπου. μοιραία EΠIPP ιδίως στη σημ. 1. [λόγ. < ελνστ. μοιραῖος
Βασει των παραπανω θα ελεγα οτι η μονη πραγματικα μοιραια σχεση ειναι με τον εαυτο μας..:bigsmile:
starfish
22-04-2008, 11:36 AM
Βασει των παραπανω θα ελεγα οτι η μονη πραγματικα μοιραια σχεση ειναι με τον εαυτο μας..:bigsmile:
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται!!:toung:
cancerian
22-04-2008, 12:26 PM
Aρα τελικα η εννοια μοιραιο θα πρεπει να μεταφραστει προσωπικα για τον καθε ενα... Μοιραιο για καποιον μπορει να ειναι ενα βιβλιο που μου αλλαξε τον τροπο αντιληψης , μοιραια μπορει να η γκομενα στο απεναντι τραπεζι που με κοιταζει προκλητικα ακομα και η κουπα του καφε που εσπασε και κοπηκα ..
Στην προκειμενη περιπτωση πιστευω οτι εχει να κανει περισσοτερο με την εννοια της προκλησης και της αναδομηση προσωπικων αρχων εξαιτιας καποιου ανθρωπου , μιας καταστασης ...
Βασιλης Παπαδολιας
22-04-2008, 12:39 PM
Καλημέρα παιδιά... Υπάρχει και μία άλλη έννοια του μοιραίου... Είναι αυτό που φέρνει γεγονότα και ανατροπές... όπως λέει το τραγούδι "γεννήθηκες για την καταστροφή"... εγώ χρησιμοποιώ συχνά τουλάχιστον αυτή την ορολογία με αυτή την έννοια... έτσι μοιραία κατάσταση, άνθρωπο, ωροσκόπιο ονομάζω αυτό που φέρνει γεγονότα, ανατρέπει, δημιουργεί καταστάσεις στο περιβάλλον που δεν μπορούν οι υπόλοιποι να αποφύγουν, γιατί είναι τέτοια η δύναμη κρούσης που ασκείται που δεν μπορεί να της αντιταχθεί κάποιος... Σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να έχει τόσο μεγάλες αντιθέσεις που ο εαυτός του να είναι ανίσχυρος να ελέγξει την προσωπικότητα... Με αυτή την έννοια προκύπτει το υποτιθέμενα αναπόφευκτο... Στην ουσία βέβαια δεν είναι αναπόφευκτο, απλά πολύ δύσκολο...
Η χρήση του όρου γι' αυτούς τους λόγους είναι μία προσωπική συνήθεια. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν επικροτώ γενικά και όλες τις απόψεις περί της προσωπικής εκτίμησης του τι είναι για τον καθένα μοιραίο όπως εκφράστηκαν πιο πάνω... Είναι πιο υγιείς και πιο εποικοδομητικές γενικά... Και μπράβο για τις τοποθετήσεις...
Having said that...
Καλή συνέχεια σε όλους...
συμφωνώ και η μοιραία σχέση φέρνει αναστάτωση σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης και ζωής ανατρέποντας τα δεδομένα
μια σχέση μοιραία μπορεί να δόσει και αρνητικές καταστάσεις να είναι και μοιραίο λάθος που θα πρέπει να το ζήσεις για να πας πιο πέρα
melit
22-04-2008, 04:08 PM
Από που προκύπτει το συμπέρασμα οτι το τέλειο δεν υπάρχει?Κατά την γνώμη μου τέλειο είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό και που το ξέρεις αφού δεν το έχεις ζήσει?Αμα σου κάνει κλίκ τον Ποσειδώνα το άλλο άτομο να δείς πως θα λειτουργήσει το πράγμα και άμα δίνουν όψεις ¶ρης-Αφροδίτη.Φημολογείται οτι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης.Ο έρωτας ανήκει στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας,γιατί εμπεριέχει το πάθος που πάθος και παθολογία έχουν την ίδια ρίζα.Ο σαδομαζοχισμός είναι το μονοπάτι το οποίο θα περάσουμε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ όσοι αγαπήσαμε ή αγαπήσουμε πολύ.Αν εμπλέκεται και ο Πλούτωνας δεν το συζητάω...πάντως η γνώμη μου είναι οτι όταν πρέπει να είσαι μαζοχιστής να είσαι,αλλά θα θυμάσαι οτι όταν έρθει η ώρα να γίνεις σαδιστής να γίνεις...έτσι για να υπάρξει ισσοροπία...
Καλά, κι από Ποσειδώνα έχουμε! Ο δικός μου τετραγωνίζει την Αφροδίτη του και εξαγωνίζει Σελήνη και Λίλιθ, Ο δικός του μου τετραγωνίζει τον Ήλιο, χιαστί με Σελήνη, αντίθεση με Βέρτεξ! Πολύ πράμα... Και ο Πλούτωνας μου έχει καβαλήσει τη Σελήνη του!
Όσον αφορά, το θέμα του τέλειου... Αν ήθελα να δώσω έναν ορισμό θα έλεγα ότι το τέλειο είναι αυτο που λίγο-πολύ πλάθουμε με το μυαλό μας σαν ιδανικό "κούμπωμά" μας και εκεί έγκειται το "δεν υπάρχει" που είπα. Τελικά, έχω καταλήξει ότι το τέλειο για τον καθένα μας είναι αυτό με το οποίο για να είσαι καλά χρειάζεται να κάνεις τις λιγότερες δυνατές παραχωρήσεις. Όχι απαραίτητα γιατί είστε τόσος συμβατές προσωπικότητες αλλά γιατί πιθανόν το άτομο αυτό σε εμπνέει να κάνεις πράγματα για εκείνο που τελικά δεν βλέπεις σαν θυσίες!
Η τελευταία πρότασή σου, πάντως, εμπεριέχει όλο το ζουμί! ;)
Όσον αφορά το θέμα του μοιραίου... Μεγάλη κουβέντα! Η αποψή μου γενικά ταυτίζεται με εκείνη του κου Παπαδολιά. Για 'μένα το μοιραίο έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το αναπόφευκτο και τις πολλές φορές με κάτι εκ βάθρων μεταμορφωτικό.
cancerian
22-04-2008, 04:33 PM
Aναποφεκτο ??????? Δεν αισθανεστε γενικοτερα λιγο "δεσμιοι" της τυχης σας ... Ειναι λιγο παρηγορητικο για μερικους η εννοια αυτη βεβαια αλλα και παλι .. δεν ειναι λιγο δεσμευτικο το οτι " μια κατασταση ειναι αναποφευκτη ??? "
Απλη παρατηρηση κανω ... Μην τροχιζετε τα νυχια σας .. :toung:
Μητσάκος
22-04-2008, 04:53 PM
Aναποφεκτο ??????? Δεν αισθανεστε γενικοτερα λιγο "δεσμιοι" της τυχης σας ... Ειναι λιγο παρηγορητικο για μερικους η εννοια αυτη βεβαια αλλα και παλι .. δεν ειναι λιγο δεσμευτικο το οτι " μια κατασταση ειναι αναποφευκτη ??? "
Απλη παρατηρηση κανω ... Μην τροχιζετε τα νυχια σας .. :toung:
Kαι λίγη εκτός θέματος κολοκυθιά:
Και γιατί να αισθάνονται κάποιοι δέσμιοι της τύχης τους και όχι απελευθερωμένοι αφού γνωρίζουν;
Και γιατί να μην είναι οι άλλοι (αυτοί που ...δεν είναι δέσμιοι ή θεωρούν ότι δεν είναι δέσμιοι) απλώς αιθεροβάμονες και κακώς ενημερωμένοι;
Ε, γιατί; :nuts:
cancerian
22-04-2008, 05:01 PM
Kαι λίγη εκτός θέματος κολοκυθιά:
Και γιατί να αισθάνονται κάποιοι δέσμιοι της τύχης τους και όχι απελευθερωμένοι αφού γνωρίζουν;
Και γιατί να μην είναι οι άλλοι (αυτοί που ...δεν είναι δέσμιοι ή θεωρούν ότι δεν είναι δέσμιοι) απλώς αιθεροβάμονες και κακώς ενημερωμένοι;
Ε, γιατί; :nuts:
ΑΑΑΑΑΑΑ.... Εμενα μου αρεσει off topic a la πιπερια με την κολοκυθια χανεσαι καπως !!!... Ανεβηκα στην πιπερια να κοψω ενα πιπερι , και η πιπερια τσακιστηκε και μου εκοψε το χερι .... ( ή ανεβεις ή μενεις χωρις πιπερια... )
Μην μου βαζεις τετοια ερωτηματα :smile: Διαταρασεις το συλλογικο ασυνειδητο μου και με μπερδευεις..... χαχαχαχαχαχαχαχα
Eiμαι σιγουρος Μητσακο οτι θα βρεις αρκετους να λυσουν τα ερωτηματα σου , βεβαια θα σκουντουφλησουν στην προσπαθεια να απαντησουν .
Βασιλης Παπαδολιας
22-04-2008, 05:55 PM
Ως γνωστόν υπάρχουν 4 στάδια συνείδησης :)
1. Δε γνωρίζω ότι είμαι δέσμιος
2. Γνωρίζω ότι είμαι δέσμιος αλλά δεν ξέρω πώς να ξεφύγω
3. Νομίζω πως ξέρω πως να ξεφύγω
4. Έχω ξεφύγει
Σε ποιο στάδιο είναι ο καθένας μας; Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι :)
zeta1987
22-04-2008, 06:17 PM
συμφωνώ και η μοιραία σχέση φέρνει αναστάτωση σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης και ζωής ανατρέποντας τα δεδομένα
μια σχέση μοιραία μπορεί να δόσει και αρνητικές καταστάσεις να είναι και μοιραίο λάθος που θα πρέπει να το ζήσεις για να πας πιο πέρα
Συμφωνώ με την Girl και θα ήθελα να προσθέσω πως μοιραίο είναι ένα γεγονός που είναι αφετηρία για άλλα πολύ η λίγο σημαντικά στην ζωή μας!Αλλάζει δηλαδή την πορεία που θα είχαν τα πράγματα αν δεν είχε συμβεί αυτό το γεγονός καθόλου.
Κατά τη γνώμη μου τα εξής τρία (από όψεις) παίζουν στη συναστρία κ θα πρέπει να ελέγχονται...
1ον ο Κρόνος καλό θα είναι να μην εμπλέκεται με Αρη ή Σελήνη ή Αφροδίτη σε σκληρή όψη.
2ον ο Ποσειδώνας σε σκληρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες, ίσως βγάλει πλάνη, εξαπάτηση, ουτοποια.
3ον δίνω σημασία στον Ερμή των ατόμων, έτσι καταλαβαίνω πως επικοινωνούν κ αν επικοινωνούν κ πως λύνουν τα προβλήματά τους.
Ο Πλούτωνας κ ο Ουρανός πιστεύω ότι παλεύονται σε σκληρές όψεις.
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
23-04-2008, 08:40 AM
Κατά τη γνώμη μου τα εξής τρία (από όψεις) παίζουν στη συναστρία κ θα πρέπει να ελέγχονται...
1ον ο Κρόνος καλό θα είναι να μην εμπλέκεται με Αρη ή Σελήνη ή Αφροδίτη σε σκληρή όψη.
2ον ο Ποσειδώνας σε σκληρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες, ίσως βγάλει πλάνη, εξαπάτηση, ουτοποια.
3ον δίνω σημασία στον Ερμή των ατόμων, έτσι καταλαβαίνω πως επικοινωνούν κ αν επικοινωνούν κ πως λύνουν τα προβλήματά τους.
Ο Πλούτωνας κ ο Ουρανός πιστεύω ότι παλεύονται σε σκληρές όψεις.:
Και αν εμπλέκεται ο Κρόνος σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του άλλου,αλλά το δεύτερο και το τρίτο που γράφετε συντονιζόντουσαν θετικά,τι ερμηνεία θα δίνατε?
¶λλη μια ερώτηση άν επιτρέπετε...
Εάν ο Κρόνος του ενός κάνει τετράγωνο στους δεσμούς της Σελήνης τού άλλου,σε σύνοδο με τους δεσμούς βρίσκονται( Αφροδίτη,Χείρων )στον Βόρειο δεσμό(Ουρανός,Δίας)στον Νότιο δεσμό τί υποθέσεις θα κάνατε?Οι πλάνητες ανήκουν στο άτομο που είναι χτυπημένο από τον Κρόνο του άλλου, άρα δέχονται κι αυτοί τετράγωνο...:sad2:
Θα αισθανόμουν υπόχρεη σε όποιους προσπαθήσουν να με βοηθήσουν να λύσω τις απορίες μου...:suspiciou
Δεκτή κάθε άποψη...:noworry:
mirellia
23-04-2008, 09:57 AM
Συμφωνώ με καποιον που είπε πως είναι σε ποια φάση είναι ο καθένας...
Τι μπορεί να σημαίνει σε συναστρία..
αν ο οίκος του 7έχει τον ωροσκόπο του ενδιαφερόμενου...?
Εγώ έχω στον 7ο μου Κριό που είναι ο ωροσκόπος του..και κείνος στον 7ο το δικό του το δικό μου ωροσκόπο..Ζυγό...:love:
Επίσης η Αφροδίτη δικιά μου -Ταύρος 8ο- κάνει Τρίγωνο με τον Ηλιο του -Υδροχόος στο 11ο- ανοχή.. 6.37
Επίσης η Αφροδίτη - Ταύρος 8ο - κάνει Τετράγωνο με τη Σελήνη του -Λέων στον 5ο- ανοχή..1.42..
Κρόνος δικός μου -Καρκίνος στο 9ο- , Χιαστί με τΟν Ηλιο του - Υδροχόος στο 11ο - ανοχή 5.02
Επίσης
Κρόνος μου -Καρκίνος στο 9ο, Τρίγωνο με τον Κλήρο Τύχης του Σκορπιός στον 7ο, ανοχή2.90
Κρόνος μου -Καρκίνος στον 9ο, Τρίγωνο με τη Λίλιθ του Σκορπιός στον 7ο...ανοχή..4.68...
Εγώ Καρκίνος με Ζυγό ωροσκόπο, εκείνος Υδροχόος με Κριό...!:wacko:
Ζαλίστηκα.. καμμιά ιδέα κανείς?:love:
:
Και αν εμπλέκεται ο Κρόνος σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του άλλου,αλλά το δεύτερο και το τρίτο που γράφετε συντονιζόντουσαν θετικά,τι ερμηνεία θα δίνατε?
¶λλη μια ερώτηση άν επιτρέπετε...
Εάν ο Κρόνος του ενός κάνει τετράγωνο στους δεσμούς της Σελήνης τού άλλου,σε σύνοδο με τους δεσμούς βρίσκονται( Αφροδίτη,Χείρων )στον Βόρειο δεσμό(Ουρανός,Δίας)στον Νότιο δεσμό τί υποθέσεις θα κάνατε?Οι πλάνητες ανήκουν στο άτομο που είναι χτυπημένο από τον Κρόνο του άλλου, άρα δέχονται κι αυτοί τετράγωνο...:sad2:
Θα αισθανόμουν υπόχρεη σε όποιους προσπαθήσουν να με βοηθήσουν να λύσω τις απορίες μου...:suspiciou
Δεκτή κάθε άποψη...:noworry:
Σχετικά με το τετράγωνο αφροδίτης - κρόνου... θα μπορούσες να προχωρήσεις περαιτέρω την ανάλυση βλέποντας ποιον οίκο κυβερνούν οι εν λόγω πλανήτες κ θα καταλάβεις έτσι τον περιορισμό κατά κάποιον τρόπο που δίνει ο Κρόνος στην Αφροδίτη. Μπορείς επίσης να κοιταξεις κατά πόσο υπάρχει κάποια θετική ή βοηθητική όψη που να απαλύνει τη δράση του Κρόνου. Μπορεί για παράδειγμα να δίνει ο Κρόνος ένα τετράγωνο στην Αφροδίτη αλλά να της δίνεί κ ένα τρίγωνο από Ποσειδώνα ή Ερμή που εκτωνώνει κάπως την δύσκολη όψη ή αν θέλεις σου δίχνει προς τα που πρέπει να στραφείς για να διοχευτεύσεις την σλκηρή αυτή όψη.
Σε σχέση με τους δεσμούς που αναφέρεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν είμαι πολυ καλή σε αυτά.
atan_pik
23-04-2008, 03:03 PM
Ο Πλούτωνας κ ο Ουρανός πιστεύω ότι παλεύονται σε σκληρές όψεις.
Οταν ο ερμης του ενος κανει τετραγωνο με τον ερμη του αλλου αυτο σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στη μεταξυ τους επικοινωνια?
Οταν ο ερμης του ενος κανει τετραγωνο με τον ερμη του αλλου αυτο σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στη μεταξυ τους επικοινωνια?
Κατά τη γνώμη μου και πολύ γενικά νομίζω πως κάπως έτσι είναι. Επιπλεόν σχετίζεται κ με το ποιον τρόπο μπορούν να τα βρουν δύο άνθρωποι, να συζήτήσουν κ να επιλύσουν τις διαφορές τους. Και πάλι προσωπική άποψη... δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη μεταξύ τους σχέση, αλλά αυτό δεν υποχρεώνει κανέναν να το ασπαστεί. Το λέω από εμπειρία κ παντού το έχω δει να παίζει.
atan_pik
23-04-2008, 04:16 PM
Θα ηθελα να ρωτησω οι οψεις του τριγωνου και του εξαγωνου σε μια συναστρια πως ερμηνευονται.Γνωριζω πως ειναι θετικες αλλα θα ηθελα μια περαιτερω εξηγηση.Επισης σε μια συναστρια, αφροδιτη του ενος σε τετραγωνο με ποσειδωνα του αλλου,σημαινει αυταπατη?πως να το εξηγησω?
Θα ηθελα να ρωτησω οι οψεις του τριγωνου και του εξαγωνου σε μια συναστρια πως ερμηνευονται.Γνωριζω πως ειναι θετικες αλλα θα ηθελα μια περαιτερω εξηγηση.Επισης σε μια συναστρια, αφροδιτη του ενος σε τετραγωνο με ποσειδωνα του αλλου,σημαινει αυταπατη?πως να το εξηγησω?
Αυτό που ρωτάς σχετίζεται καθαρά με τις ιδιότητες του πλανήτη, πως δρα δηλαδή κ πως επηρεάζει ανάλογα με τον αν εκφράζει τον "καλό" ή "κακό" του εαυτό αλλά κ πως δρα μια γωνία "σκληρά" ή "βοηθητικά". Είναι σε γενικές γραμμές η γωνία που κάνει τη διαφορά. Μετά βέβαια υπάρχουν και δεύτερεύοντα στοιχεία, όπως για παράδειγμα το ζώδιο που φιλοξενεί τον πλανήτη ή ο οίκος. Αυτά τα δύο τελευταία μπορούν να διαφοροποιήσουν κατά πολύ τη συμπεριφορά του πλανήτη.
kazuki
12-05-2008, 12:35 AM
Γεια σας..:embarrest
Θα ήθελα να μάθω πως επιδρούν στη σχέση μεταξύ 2 ατόμων, οι πλανήτες τους που κάνουν αυτές τις όψεις.Υπάρχει κάποιο μοιραίο στοιχείο ή έντονη έλξη?
ήλιος χιαστί ήλιος
ήλιος σύνοδο δίας
ήλιος τετράγωνο ουρανός
αφροδίτη τετράγωνο άρης
αφροδίτη τρίγωνο ουρανός
άρης αντίθεση σελήνη
άρης αντίθεση αφροδίτη
ποσειδώνας σύνοδο ποσειδώνας
πλούτωνας σύνοδο πλούτωνας
cancerian
12-05-2008, 01:04 AM
Γεια σας..:embarrest
Θα ήθελα να μάθω πως επιδρούν στη σχέση μεταξύ 2 ατόμων, οι πλανήτες τους που κάνουν αυτές τις όψεις.Υπάρχει κάποιο μοιραίο στοιχείο ή έντονη έλξη?
ήλιος χιαστί ήλιος
ήλιος σύνοδο δίας
ήλιος τετράγωνο ουρανός
αφροδίτη τετράγωνο άρης
αφροδίτη τρίγωνο ουρανός
άρης αντίθεση σελήνη
άρης αντίθεση αφροδίτη
ελξη ναι , κατι μοιραιο δεν θα το ελεγα , αλλωστε μην ξεχναμε οτι το μοιραιο δεν ειναι παντοτε και ιδιαιτερα καλο ...
kphssa
12-05-2008, 12:46 PM
Ευχαριστουμε για το αρθρο.
Θα ηθελα να ρωτησω κατι¨τι γινεται οταν εχουμε σε συναστρια γενικα
συνοδο Κρονου, η Πλουτωνα, Αφροδιτη η Λιλιθ του ενος με τον Νδ του αλλου?
BlackOrWhat
12-05-2008, 01:04 PM
Πολύ παίζει το χιαστί παιδιά...και δεν μπορώ να καταλάβω από πού μπορεί να προέρχεται η έλξη μεταξύ ζωδίων που ούτε από άποψη ποιότητας ούτε από άποψη στοιχείου έχουν καποιο κοινό, δηλαδή καμίας ουσιαστικής και φανερής σύνδεσης μεταξύ τους (και κυρίως όταν υπολογίζουμε ως ισχυρότερες ή και σημαντικότερες τις πτολεμαϊκές όψεις)...έχω κάτι υπόψην μου αλλά ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού??!!:weird:
Πολύ παίζει το χιαστί παιδιά...και δεν μπορώ να καταλάβω από πού μπορεί να προέρχεται η έλξη μεταξύ ζωδίων που ούτε από άποψη ποιότητας ούτε από άποψη στοιχείου έχουν καποιο κοινό, δηλαδή καμίας ουσιαστικής και φανερής σύνδεσης μεταξύ τους (και κυρίως όταν υπολογίζουμε ως ισχυρότερες ή και σημαντικότερες τις πτολεμαϊκές όψεις)...έχω κάτι υπόψην μου αλλά ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού??!!:weird:
Είναι πολύ ιδιαιτερη η έλξη των ατόμων αυτών.. π.χ. Tαύρος με Tοξότη... K σε αυτήν ακριβώς τη διαφορετικότητα στηρίζεται η εντονότατη έλξη. Aλλά από την άλλη από όσο έχω δει, πρέπει να συνυπάρχουν κ άλλοι σταθεροποιητικοί παράγοντες για να δώσουν τη διάρκεια στη διαφορετικότητα αυτή κ να τη γεφυρώσουν.
BlackOrWhat
12-05-2008, 04:42 PM
Είναι πολύ ιδιαιτερη η έλξη των ατόμων αυτών.. π.χ. Tαύρος με Tοξότη... K σε αυτήν ακριβώς τη διαφορετικότητα στηρίζεται η εντονότατη έλξη. Aλλά από την άλλη από όσο έχω δει, πρέπει να συνυπάρχουν κ άλλοι σταθεροποιητικοί παράγοντες για να δώσουν τη διάρκεια στη διαφορετικότητα αυτή κ να τη γεφυρώσουν.
...χιχιχιχιχι!!! Και σε σχέση με τη γνωστή σειρά...:cheesy:
¶ρα θεωρείς σημαντική, έτσι κι αλλιώς, μιά τέτοια όψη σε συναστρία (μιλάμε πάντα για προσωπικούς πλανήτες)...επίσης σκεφτόμουν κατά πόσο τέτοιες έλξεις στηρίζονται στο γεγονός, ότι υπαρχει περίπτωση προσωπικοί πλανήτες να πέσουν σε ζώδια συμβατά τελικά με τη φύση του ζωδίου που βρίσκεται χιαστί, και μάλλον αυτό εννοείς όταν λές ότι πρέπει να συνυπάρχουν και άλλοι παράγοντες...κυρίως μάλλον ήθελα να επιβεβαιώσω την ισχύη της όψης...
να 'σαι καλά!!!:laugh::love:
¶ρα θεωρείς σημαντική, έτσι κι αλλιώς, μιά τέτοια όψη σε συναστρία (μιλάμε πάντα για προσωπικούς πλανήτες)...επίσης σκεφτόμουν κατά πόσο τέτοιες έλξεις στηρίζονται στο γεγονός, ότι υπαρχει περίπτωση προσωπικοί πλανήτες να πέσουν σε ζώδια συμβατά τελικά με τη φύση του ζωδίου που βρίσκεται χιαστί, και μάλλον αυτό εννοείς όταν λές ότι πρέπει να συνυπάρχουν και άλλοι παράγοντες...κυρίως μάλλον ήθελα να επιβεβαιώσω την ισχύη της όψης...
Σωστό!!:toung: και πιο απλά... για να έρθει κοντά ένας Tαύρος με έναν Tοξότη (τυχαίο το παράδειγμα) προφανώς κάποιο ρόλο έπαιξαν κ οι άλλοι πλανήτες π.χ. ο Tοξότης μπορεί να έχει κάτι σε Aιγόκερω κ ο Tαύρος να έχει κάτι σε Kριο. Kατανοητό φαντάζομαι το παράδειγμα.. Tο αν θα μείνουν μαζί για πολλά χρόνια κ αν θα καταλήξουν κάπου προφανώς κ δεν μας το λέει η Aφροδίτη μόνο ή ο Ερμής.
:weird:
melodia
12-05-2008, 06:54 PM
Καλησπερα σε ολους.
Εχω ζησει μια τετοια σχέση και οντως μου άλλαξε πολυ τον τροπο σκέψης και όχι μόνο.
Ειχαμε:
1. O Πλουτωνας και Ουρανός μου σε ακριβέστατη αντίθεση με Αφροδίτη του
2. Ο Χειρωνας μου τετραγωνο με Αφροδιτη του
3. Ο Πλουτωνας του σε ακριβέστατη αντιθεση με τον Κρόνο μου
Φιλικά
Καλησπερα σε ολους.
Εχω ζησει μια τετοια σχέση και οντως μου άλλαξε πολυ τον τροπο σκέψης και όχι μόνο.
Ειχαμε:
1. O Πλουτωνας και Ουρανός μου σε ακριβέστατη αντίθεση με Αφροδίτη του
2. Ο Χειρωνας μου τετραγωνο με Αφροδιτη του
3. Ο Πλουτωνας του σε ακριβέστατη αντιθεση με τον Κρόνο μου
Φιλικά
Aν εσένα σου άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου, όπως λες... τι να πει τότε ο δύσμοιρος κ η Aφροδίτη του;;
:wacko:
melodia
12-05-2008, 07:09 PM
Aν εσένα σου άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου, όπως λες... τι να πει τότε ο δύσμοιρος κ η Aφροδίτη του;;
:wacko:
Το μόνο που επαθε σίγουρα ειναι οτι πληγωθηκε ο εγωισμος του.
Δεν νομιζω να καταλαβε και τιποτα άλλο.....
Το μόνο που επαθε σίγουρα ειναι οτι πληγωθηκε ο εγωισμος του.
Δεν νομιζω να καταλαβε και τιποτα άλλο.....
Προφανώς εσύ θα ξέρεις καλύτερα.
οι όψεις που ανέφερα αφορούν ζευγάρι φιλικό που είναι μισό βήμα πριν το διαζύγιο και κοιτώντας τους χάρτες τους μου έκαναν εντύπωση αυτές οι όψεις
επιπλέον η Σελήνη του Α στο Λιοντάρι σε τετράγωνο με την Σελήνη της στον Ταύρο
επιπλέον η γυναίκα έχει σύνοδο Σελήνης Δία σε αντίθεση με Ποσειδώνα στον Σκορπιό και οτρανς Ποσειδώνας κάνει τετράγωνο
ήθελα να δω αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση στο γάμο τους
υπάρχουν και άλλες όψεις που δείχνουν το πρόβλημα
artemis06
12-05-2008, 11:26 PM
εγω παλι ηθελα να ρωτησω καποιες οψεις που εχω υποψιν και κατα ποσο ειναι οντως σημαντικες...ας πουμε:
Πλουτωνας Α --> συνοδο με Αφροδιτη/Αρη και τετραγωνο Δια Β
Πλουτωνας Β,-->αντιθεση με Ηλιο Α
Οπως επισης:
Αφροδιτη Α -->αντιθεση Ηλιος Β
Αφροδιτη Β -->αντιθεση Ερμη Α
Ηλιοι σε χιαστι αλλα Σεληνες σε τριγωνο...
τι μπορει να δειχνει?? καποιος που μπορει να βοηθησει???
Toksotaki
13-05-2008, 07:25 PM
θα προσπαθησω ...
Πλουτωνας Α --> συνοδο με Αφροδιτη/Αρη και τετραγωνο Δια Β:σιγουρα εντονο παθος οπως το αντιλαμβανομαι εγω...μοιραια σχεση εφοσον εχουμε οψη Πλουτωνα με προσωπικο πλανητη
Πλουτωνας Β,-->αντιθεση με Ηλιο Α:εντονη ελξη και αντιπαραθεση..
Αφροδιτη Α -->αντιθεση Ηλιος Β:εντονα συναισθηματα,αλλα ισως αντιπαραθεση.Οχι ομως σαν του Πλουτωνα!οι αντιθεσεις με Πλουτωνα τσουρουφλανε!
Αφροδιτη Β -->αντιθεση Ερμη Α:-
Ηλιοι σε χιαστι αλλα Σεληνες σε τριγωνο...:..τα συναισθηματα τους εναρμονιζονται λογω της δευτερης ιδιαιτερα καλης οψης.
artemis06
14-05-2008, 12:13 AM
σ ευχαριστω παρα πολυ toksotaki με βοηθας πολυ!! ειναι πολυ ανεξηγητο ολο αυτο αλλα...
annita25
22-06-2008, 09:54 PM
να πω κι εγω την αποψη μου για την χιαστη οψη???
οι 150ο βαζουν τον ηλιο του ενος στον 8ο φυσικο οικο του αλλου...
και οπου 8ος = σεξ αρα τον κανει κεφι τον ανθρωπο....
και οπου ηλιος = ο αγαπησιαρικος πλανητης γιατι ειναι κυβ του 5ου κι ετσι δενει το πραγμα :love:
artemis06
22-06-2008, 10:25 PM
και οπου ηλιος = ο αγαπησιαρικος πλανητης γιατι ειναι κυβ του 5ου κι ετσι δενει το πραγμα :love:
αα δεν το ηξερα αυτο...τελειο. ευχαριστω για την απαντηση.:bigsmile: αλλα τωρα που βλεπω τη συναστρια δεν κανει οψη με ηλιο αλλα συνοδο ακριβειας με αφροδιτη και εξαγωνο με αρη.
Αντιθετα ο δικος μου 8ος κανει αντιθεση με σεληνη και τετραγωνιζει την αφροδιτη... σαν πολλα αρνητικα να μαζευτηκαν...
επισης οταν ο ωροσκοπος του ενος τετραγωνιζει τη σεληνη και τον αρη του αλλου, και ο ωροσκοπος του αλλου τετραγωνιζει τον ηλιο του πρωτου, ποσο αρνητικο μπορει να ειναι?? γενικα δεν εχω βρει ερμηνειες οψεων που να αφορουν τον ωροσκοπο...
BlackOrWhat
23-06-2008, 01:54 PM
Χμμμ!! Θα μπορούσε και 6ος...αλλά θα ήθελες να μας το εξηγήσεις λίγο περισσότερο...γιατί αν και νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς, ωστόσο δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα...:weird:
...πάντως είναι μια πολύ δύσκολη όψη από την άποψη του ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο στη σύνδεση, και επομένως τα εμπλεκόμενα άτομα δεν κατανοούν τη δυσκολία, και τα σκούρα φαίνονται μετά...:wacko:
water
23-06-2008, 09:37 PM
Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.
Αν ο κρόνος μου και ο Βόρειος Δεσμός στην παρθένου μου πέφτουν μέσα στον έβδομο οίκο του συντρόφου μου, τι σημάινει για τη συναστρία? Επίσης έχω την αφροδίτη μου στον πρώτο του οίκο στον υδροχόο και σελήνη εκείνος στον υδροχόο επίσης.
artemis06
23-06-2008, 10:35 PM
Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.
Αν ο κρόνος μου και ο Βόρειος Δεσμός στην παρθένου μου πέφτουν μέσα στον έβδομο οίκο του συντρόφου μου, τι σημάινει για τη συναστρία? Επίσης έχω την αφροδίτη μου στον πρώτο του οίκο στον υδροχόο και σελήνη εκείνος στον υδροχόο επίσης.
θα κάνω μια μικρή προσπάθεια...
λοιπόν, να σου πω την αληθεια ο κρόνος στον εβδομο του αλλου δεν μου ακούγεται καλό... ισως να σημαινει οτι μπορει να τον περιοριζεις στο επιπεδο της μεταξυς σας σχεσης και να δημιουργείς πολύ αυστηρές δομές με αποτέλεσμα να μπλοκάρει να μην μπορεί να εκφραστεί φυσιολογικά... αντίθετα το ότι ο Β.Δ σου ειναι πάλι στον 7ο, ισως δείχνει το ακριβώς αντίθετο... !!δημιουργεί μια ωραία αισθηση οικειότητας και την εντύπωση πως όχι μόνο γνωρίζεστε καιρό αλλά και ότι νιώθεις οτι μέσα απ'αυτή τη σχέση μπορείς να εξελιχθείς προσωπικά και να φτάσεις ευκολότερα στην ολοκλήρωσή σου σαν άνθρωπος.. και οι δύο αυτές οψεις νομίζω είναι εξαιρετικά καρμικές..που φυσικα θα δινει και στη σχεση μια καρμικοτητα και βαρυνουσα σημασια
για την αφροδίτη σου στον 1ο οικο του, μου ακουγεται μια χαρα. χμμμ..σαν να φαίνεται πως υπάρχουν πολλά κοινά στη συμπεριφορά του μ αυτά που σ αρεσουν... υπάρχει μεγαλη ελξη και νιωθεις οτι μοιαζετε αρκετα??
αν καταλαβα καλα εχεις αφροδιτη υδροχοο και αυτος σεληνη υδροχοο? κανουν συνοδο? αν ναι αυτο ειναι παρα θετικη οψη, ειναι οψη γάμου...
αν καποιος βεβαιως γνωριζει κατι περαιτερω ή έχει κάποια διόρθωση να κάνει...
ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο
tigre
25-06-2008, 06:27 PM
μπορωνα ερμηνευσω το ιδιο τις οψεις συναστριας με του composite????
artemis06
25-06-2008, 06:43 PM
μπορωνα ερμηνευσω το ιδιο τις οψεις συναστριας με του composite????
απ ότι ξερω ο συνθετος χαρτης ειναι ουσιαστικα σα προσωπικος χαρτης πχ μιας σχεσης, οποτε και θα μαλλον ερμηνευεται ετσι. οπως δηλαδη θα εκανες για τον πρωπικο σου χαρτη, σαν ολον και μια ενιαια συμπεριφορα και οχι την αλληλεπιδραση του ενος με τον αλλο... παρε ως δεδομενο μαλλον οτι πχ ο δικος σου προσωπικος χαρτης και αυτος του συντροφου σου οταν ενωθουν βγαζουν εναν και μοναδικο, καινουριο που λειτουργει σα να ηταν ενα ατομο... δηλαδη η σχεση... εγω μαλλον αφου εβρισκα το ζωδιο, πλανητες κτλ του συνθετου, θα πηγαινα στο link του γενεθλιου για να δω ερμηνειες θεσεων πλανητων, οικοθεσιων κτλ κι απο κει να βγαλω μια ακρη με την προσωπικοτητα της σχεσης...
τι να πω... σε βοηθησα καθολου?
annita25
25-06-2008, 09:34 PM
Χμμμ!! Θα μπορούσε και 6ος...αλλά θα ήθελες να μας το εξηγήσεις λίγο περισσότερο...γιατί αν και νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς, ωστόσο δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα...:weird:
...πάντως είναι μια πολύ δύσκολη όψη από την άποψη του ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο στη σύνδεση, και επομένως τα εμπλεκόμενα άτομα δεν κατανοούν τη δυσκολία, και τα σκούρα φαίνονται μετά...:wacko:
blackorwhat... οχι θα μπορουσε... ετσι ειναι.. πεφτει στον 6ο... του αλλου... το κολλημα το παθαινει αυτος που του πεφτει στον 8ο και στον αλλο παρεχει υπηρεσιες.. η τουλαχιστον ενεργοποιει τον 6ο οικο [οχι και τοσο καλο με τα ερωτικα]... η 150αρα ειναι μια δυσκολη οψη με καρμικα στοιχεια για την εξεληξη των συμβαλλομενων.. και το σιγουρο ειναι οτι δοκιμαζονται οι ανθρωποι γιατι πρεπει να κανουν αναγκαστικες προσαρμογες..δεν εχουν κοινα στοιχεια στον ηλιο και φυσικα δεν λειτουργουν σε ολα τα ζωδια οι 150αρες.... αλλωστε για να εξεληχθει μια σχεση πρεπει να υπαρχουν κ αλλοι πλανητες με αρμονικοτερες οψεις...
artemis06
25-06-2008, 10:31 PM
blackorwhat... οχι θα μπορουσε... ετσι ειναι.. πεφτει στον 6ο... του αλλου... το κολλημα το παθαινει αυτος που του πεφτει στον 8ο και στον αλλο παρεχει υπηρεσιες.. η τουλαχιστον ενεργοποιει τον 6ο οικο [οχι και τοσο καλο με τα ερωτικα]... η 150αρα ειναι μια δυσκολη οψη με καρμικα στοιχεια για την εξεληξη των συμβαλλομενων.. και το σιγουρο ειναι οτι δοκιμαζονται οι ανθρωποι γιατι πρεπει να κανουν αναγκαστικες προσαρμογες..δεν εχουν κοινα στοιχεια στον ηλιο και φυσικα δεν λειτουργουν σε ολα τα ζωδια οι 150αρες.... αλλωστε για να εξεληχθει μια σχεση πρεπει να υπαρχουν κ αλλοι πλανητες με αρμονικοτερες οψεις...
αυτος που του πεφτει στον 6ο?? εννοεις αυτος που του πεφτει ο ηλιος του αλλου ή που του πεφτει ο ηλιος στον 6ο του αλλου?:wacko:
οποτε δεν ειναι στον 8ο? παντως ο δικος μου στον 6ο δεν πεφτει. η αφροδιτη μου ειναι στον 8ο του και ο ηλιος μου στον 9ο... αυτο σημαινει?
BlackOrWhat
26-06-2008, 10:25 AM
Μα αυτά ισχύουν μόνο θεωρητικά ή αν και εφόσον ο ήλιος του ενός πέφτει στον πρώτο του οίκο, ή αν τον τοποθετήσουμε εκεί μη γνωρίζοντας την ώρα γέννησης...από εκεί και πέρα στα ειδικά ωροσκόπια, διαφορετικά για το κάθε έναν, δεν είναι απαραίτητο οι όψεις να πέφτουν σε αυτούς τους οίκους...
..μήπως ήθελες να πείς ότι η φύση της όψης είναι τέτοια, που αποδεικνύεται μέσα από τον παραλληλισμό 8ου-6ου που ανέφερες?? Γι' αυτό ρώτησα διευκρινήσεις...
Καλημέρα...
annita25
26-06-2008, 11:54 AM
Μα αυτά ισχύουν μόνο θεωρητικά ή αν και εφόσον ο ήλιος του ενός πέφτει στον πρώτο του οίκο, ή αν τον τοποθετήσουμε εκεί μη γνωρίζοντας την ώρα γέννησης...από εκεί και πέρα στα ειδικά ωροσκόπια, διαφορετικά για το κάθε έναν, δεν είναι απαραίτητο οι όψεις να πέφτουν σε αυτούς τους οίκους...
..μήπως ήθελες να πείς ότι η φύση της όψης είναι τέτοια, που αποδεικνύεται μέσα από τον παραλληλισμό 8ου-6ου που ανέφερες?? Γι' αυτό ρώτησα διευκρινήσεις...
Καλημέρα...
blackorwhat... την 150α σε φυσικους οικους συμβαινει το εξης...
ο κριος εχει ογδοο τον σκορπιο και ο σκορπιος 6 τον κριο
ο ταυρος 8ο τον τοξοτη και ο τοξοτης 6 τον ταυρο κλπ κλπ
δεν λαμβανω υπ οψιν μου τον ωροσκοπο γιατι με τον ωροσκοπο μπορει να συμβαινει και ακριβως το αντιθετο... δλδ καποιος σκορπιος να εχει ωροσκοπο παρθενο και ο ηλιος στον κριο ειναι στον 8 οικο του..
BlackOrWhat
26-06-2008, 12:25 PM
blackorwhat... την 150α σε φυσικους οικους συμβαινει το εξης...
ο κριος εχει ογδοο τον σκορπιο και ο σκορπιος 6 τον κριο
ο ταυρος 8ο τον τοξοτη και ο τοξοτης 6 τον ταυρο κλπ κλπ
δεν λαμβανω υπ οψιν μου τον ωροσκοπο γιατι με τον ωροσκοπο μπορει να συμβαινει και ακριβως το αντιθετο... δλδ καποιος σκορπιος να εχει ωροσκοπο παρθενο και ο ηλιος στον κριο ειναι στον 8 οικο του..
Δηλαδή, πάντα θα υπάρχει μια σχέση εκμετάλλευσης αδυναμίας...:weird:
...όπως το διατύπωσες αυτή τη φορά, μου έγινε πιο κατανοητό...ευχαριστώ για την διευκρίνηση :cheesy:
Ευχαριστουμε για το αρθρο.
Θα ηθελα να ρωτησω κατι¨τι γινεται οταν εχουμε σε συναστρια γενικα
συνοδο Κρονου, η Πλουτωνα, Αφροδιτη η Λιλιθ του ενος με τον Νδ του αλλου?
Eχω εκφράσει κι εγώ την ίδια απορία στο φορουμ εδώ και πολύ καιρό... Δεν μου έχει απαντήσει κανένας. Πρόκειται προφανώς για μια "σπάνια" απορία.
Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω πως μάλλον είναι αρμοδιότητα του τομέα ΚΑΡΜΙΚΗΣ αστρολογίας.
Έχω διαβάσει πως - αν και είναι πολύ δύσκολο- το άτομο με το νότιο δεσμό πρέπει να αποφεύγει το άτομο με τη Λίλιθ... Αλλά παίζουν ρόλο και τα φύλα γιατί η Λίλιθ λειτουργεί αλλιώς για τους άνδρες και αλλιώς για τις γυναίκες.
Αν συμβαίνει δε, και ΣΥΝΟΔΟΣ Πλούτωνα - Αφροδίτης και Λίλιθ.... με ΝΔ του άλλου!!!! Ας μας βοηθήσει καποιος Αστρολόγος που έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο ή καλύτερα ο ίδιος ο Θεος!
black moon
27-06-2008, 06:40 PM
Eχω εκφράσει κι εγώ την ίδια απορία στο φορουμ εδώ και πολύ καιρό... Δεν μου έχει απαντήσει κανένας. Πρόκειται προφανώς για μια "σπάνια" απορία.
Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω πως μάλλον είναι αρμοδιότητα του τομέα ΚΑΡΜΙΚΗΣ αστρολογίας.
Έχω διαβάσει πως - αν και είναι πολύ δύσκολο- το άτομο με το νότιο δεσμό πρέπει να αποφεύγει το άτομο με τη Λίλιθ... Αλλά παίζουν ρόλο και τα φύλα γιατί η Λίλιθ λειτουργεί αλλιώς για τους άνδρες και αλλιώς για τις γυναίκες.
Αν συμβαίνει δε, και ΣΥΝΟΔΟΣ Πλούτωνα - Αφροδίτης και Λίλιθ.... με ΝΔ του άλλου!!!! Ας μας βοηθήσει καποιος Αστρολόγος που έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο ή καλύτερα ο ίδιος ο Θεος!
Όντως οπου εμπλέκονται οι Δεσμοί της Σελήνης η ερμηνεία ειναι καρμική. Αυτό που ξέρω εγω ειναι οτι με όποιο πλανήτη κανει συνοδο ο Ν.Δ., τότε στα θέματα που αντιπροσωπεύει ο πλανήτης θα υπάρχει μια οικειότητα, που θα την νιώθει περισσότερο το άτομο με τον Ν.Δ. (αν δεν κάνω λάθος). Αυτό δεν ειναι και πολυ καλό όμως, γιατι οταν ο Ν.Δ. του άλλου συνάδει με κάποιον πλανήτη μας μας κρατάει πισω σε ότι τον αφορά. Το αντίθετο δηλαδη απο οτι κανει ο Β.Δ. Γενικά σε συναστρίες θεωρείται οτι οταν υπάρχουν πολλες οψεις των Ν.Δ. και σχεδόν καμία συμμετοχή ή ελάχιστη των Β.Δ. τότε δεν ειναι καλό σημάδι για την σχέση, απο την άποψη οτι τα πράγματα μένουν στάσιμα, και η σχέση δεν μας εξελίσσει (εννοώντας εμάς και οχι οτι δεν εξελίσσεται η σχεση προς την εκκλησία :cheesy:).
Όντως οπου εμπλέκονται οι Δεσμοί της Σελήνης η ερμηνεία ειναι καρμική. Αυτό που ξέρω εγω ειναι οτι με όποιο πλανήτη κανει συνοδο ο Ν.Δ., τότε στα θέματα που αντιπροσωπεύει ο πλανήτης θα υπάρχει μια οικειότητα, που θα την νιώθει περισσότερο το άτομο με τον Ν.Δ. (αν δεν κάνω λάθος). Αυτό δεν ειναι και πολυ καλό όμως, γιατι οταν ο Ν.Δ. του άλλου συνάδει με κάποιον πλανήτη μας μας κρατάει πισω σε ότι τον αφορά. Το αντίθετο δηλαδη απο οτι κανει ο Β.Δ. Γενικά σε συναστρίες θεωρείται οτι οταν υπάρχουν πολλες οψεις των Ν.Δ. και σχεδόν καμία συμμετοχή ή ελάχιστη των Β.Δ. τότε δεν ειναι καλό σημάδι για την σχέση, απο την άποψη οτι τα πράγματα μένουν στάσιμα, και η σχέση δεν μας εξελίσσει (εννοώντας εμάς και οχι οτι δεν εξελίσσεται η σχεση προς την εκκλησία :cheesy:).
"μας κρατάει πισω σε ότι τον αφορά..." Δεν κατάλαβα πως ακριβώς το ενοείς...
π.χ. στην περιπτωση της Λίλιθ και του ΝΔ ποιός κρατάει πίσω ποιόν σε ποιό θέμα?
black moon
27-06-2008, 07:45 PM
Αν πχ. συνάδουν στον Αιγόκερω, εκεί η Λιλιθ δεν λειτουργεί καλά. Ειναι κάπως "μπλοκαρισμένη". Ο Ν.Δ. του άλλου εκει, δείχνει οτι εκείνος ειναι ικανοποιημένος μ' αυτή τη Λιλίθ. Νιωθει οικεία, με τα συγκρατημένα και ανεκδήλωτα πάθη ή ότι αλλο σημαίνει η Λιλιθ εκει.
Όμως αυτό δεν σημαίνει πως ειναι η Λιλίθ αυτή σε αντίθεση και με τον Β.Δ. του???? Αυτό τι σημαίνει? Οτι τον εμποδίζει να εξελιχθεί Γιατι με ενα ατομο που θα ειχε μια Λιλιθ με πιο καλή σχεση με τον Β.Δ. του, τοτε ισως να του επέτρεπε να δει μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Αυτό θα τον εξέλισσε ως άνθρωπο με την έννοια οτι θα αποδεχόταν και τα εντονα παθη ώς κομματι του.Όμως και εκεινος εμποδίζει με τον Ν.Δ. του εκει, το αλλο ατομο να παλέψει την αδύναμη Λιλίθ του.
Αυτό ειναι ενα παράδειγμα και μπορείς να καταλάβεις οτι τα ίδια θα ίσχυαν αν η συνοδος ηταν στον Σκορπιό οπου η Λιλιθ ειναι δυνατή. Εκει δεν θα μπορούσαν απλά να κατευνάσουν τις ιδιοτητες της....
Δεν ξερω αν σε βοήθησα καθόλου..............:unsure:
Nαι, κατάλαβα ακριβώς τι ενοείς...
Με συγκέντρωση πλανητών εκεί όπως ο πλούτωνας ή η αφροδίτη και ο ήλιος ή ο ωροσκόπος λοιπόν, μάλλον μιλάμε για έντονη συναστρία με ανεκπλήρωτα πάθη και δράματα...
black moon
27-06-2008, 08:51 PM
Μια απόλυτη ηρεμία θα ελεγα.... η απόλυτη "Νιρβανα" της σχέσης. Η αισθηση οτι κάτι σου λείπει, θα υπάρχει σιγουρα πιστεύω σε πολλά επίπεδα-δεν ξερω αν αυτό προκαλεί και δράματα:cheesy:.
Βεβαια παίζουν κι αλλα στοιχεία της συναστρίας ρόλο(μην την καταδικάζουμε δηλ) και αυτά που λέμε αφορούν την καρμική αστρολογία μόνο.
penguin
28-06-2008, 12:30 AM
Γεια σας! Μηπως θελετε να εκφρασετε καμια αποψη για Αφροδιτη καποιου τετραγωνο ως προς τον Κρονο του αλλου ? Και ταυτοχρονα Αφροδιτη (του ιδιου) τετραγωνο ως προς τον Πλουτωνα του αλλου? Μπορει μια τετοια σχεση να επιβιωσει? Και υπαρχει αμοιβαια ελξη ή απλα ειναι θυμα η Αφροδιτη???? (Υπαρχουν αλλες θετικες οψεις...Αφροδιτη στον 7ο του αλλου κλπ αλλα και παλι τα δυο τετραγωνα δεν ειναι υπερβολικα δυσκολες οψεις?)
Σας ευχαριστω πολυ!
Μητσάκος
28-06-2008, 06:22 AM
Γεια σας! Μηπως θελετε να εκφρασετε καμια αποψη για Αφροδιτη καποιου τετραγωνο ως προς τον Κρονο του αλλου ? Και ταυτοχρονα Αφροδιτη (του ιδιου) τετραγωνο ως προς τον Πλουτωνα του αλλου? Μπορει μια τετοια σχεση να επιβιωσει? Και υπαρχει αμοιβαια ελξη ή απλα ειναι θυμα η Αφροδιτη???? (Υπαρχουν αλλες θετικες οψεις...Αφροδιτη στον 7ο του αλλου κλπ αλλα και παλι τα δυο τετραγωνα δεν ειναι υπερβολικα δυσκολες οψεις?)
Σας ευχαριστω πολυ!
Με δεδομένο ότι σε μια συναστρία η Αφροδίτη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αντιστοίχως μεγάλης σημασίας είναι και η οικοθεσία της όπως και οι όψεις που κάνει. Η θέση της λοιπόν στον 7ο οίκο του ενός, μας δείχνει αρχικά ότι υπάρχει μια αξιόλογη ελκτική δύναμη μεταξύ των δύο ατόμων και ότι τα θέματα συνεργασίας, κοινωνικότητας και απολαύσεων του εκπροσώπου του 7ου μπορεί να τονιστούν από τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης.
Προχωρόντας όμως, πρέπει να συνδυάσουμε την εκπρόσωπο του ωραίου, της γοητείας και των σχέσεων (γάμου ή γενικότερα συνεργασιών) με τους εκπροσώπους, από τη μια, της στέρησης, της καθυστέρησης, της μεγάλης ηλικίας, των εμποδίων, της αυστηρότητας, της συντήρησης και, από την άλλη, της ζήλιας, των παθών και των έντονων συναισθημάτων, της σεξουαλικότητας και του θανάτου, υπό το πλαίσιο ενός ισχυρά αρνητικού σχηματισμού, που εμφανώς "στραγγαλίζει" την Αφροδίτη, την κάνει να ασφκτιά και να μην μπορεί να εκφράσει θετικά τις ιδιότητές της (ιδίως αν βρίσκεται στα ζώδια του Σκορπιού ή της Παρθένου).
Οι περιορισμοί της σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να εκφραστούν είτε μέσω της απουσίας υλικών πόρων/χρημάτων, είτε μέσω των δυσκολιών που δημιουργούνται σε ένα ζευγάρι εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας μεταξύ των μελών της σχέσης. Ακόμα μπορεί η αίσθηση του καθήκοντος και οι υποχρεώσεις που αναπτύσσει το ζεύγος να λειτουργούν καταλυτικά στη δημιουργία συνθηκών που παράγουν συναισθήματα μελαγχολίας και αποξένωσης από τους άλλους.
Θα μπορούσε ακόμα η αυστηρότητα και ο συντηρητισμός του Κρόνου να ψυχραίνουν την Αφροδίτη και το ερωτικό στοιχείο της σχέσης να χαρακτηρίζεται από βαθμούς θερμοκρασίας που ταιριάζουν περισσότερο σε πιγκουίνους παρά σε θερμόαιμους εραστές, αλλά μάλλον η εμπλοκή του Πλούτωνα θα λειτουργεί ανασταλτικά σε αυτήν την περίπτωση. Πιστεύω όμως όχι για καλό, καθώς είναι πολύ πιθανό η σεξουαλική πράξη και γενικότερα το σεξουαλικό στοιχείο να χρησιμοποιείται από τον εκπρόσωπο του Πλούτωνα ως μέσω επιβολής και χειραγώγησης του εκπροσώπου της Αφροδίτης, με απότερο σκοπό τη μετάλλαξή της. Λόγω δε της δυσαρμονικής τους διασύνδεσης, δεν αποκλείεται η έκφραση συναισθημάτων ζήλιας, φθόνου ή ακραίων καταστάσεων στα οποία μπορεί να οδηγηθούν τα μέλη της σχέσης ως απόρροια της διαμάχης τους για το ποιος θα ηγείται στη σχέση.
Εξετάζοντας λοιπόν μόνο αυτά τα δεδομένα, είναι προφανές ότι η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει το ζευγάρι είναι πολύ μεγάλη και ιδίως από την πλευρά του εκπροσώπου των Κρόνου/Πλούτωνα θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια περιορισμού των εγωιστικών τάσεων, έτσι ώστε η Αφροδίτη να μπορέσει να λειτουργήσει πιο ελεύθερα και να δώσει στη σχέση τη δυνατότητα να αποκτήσει προοπτική.
Θεωρητικά βέβαια, σίγουρα θα υπάρχουν θετικά στοιχεία που θα λειτουργούν υποστηρικτικά στη σχέση, διαφορετικά δεν θα είχαμε και σχέση μεταξύ των δύο. Κυρίως θα πρέπει τα "φώτα" τους να είναι σε αρμονική σχέση, δεν μπορεί μόνο με την Αφροδίτη στον 7ο του άλλου να έχουμε ισχυρή έλξη. Αν όμως και τα "φώτα" δεν εναρμονίζονται θετικά, μάλλον θα πρέπει η σχέση να θεωρηθεί ως μια περίοδος κατά την οποία τουλάχιστον ο εκπρόσωπος της Αφροδίτης θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει σε πρακτικό επίπεδο τι είναι αυτό που δεν του ταιριάζει ώστε να αποφύγει στο μέλλον παρόμοιες επιλογές.
parikaras
28-06-2008, 12:19 PM
καλησπερα ! Δηλαδη σε μια συναστρια οπου η αφροδιτη κανει αντιθεση με την αφροδιτη του αλλου και η σεληνη κανει αντιθεση με την σεληνη του αλλου . Αλλα η λιλιθ κανει τριγωνο με αφροδιτη και με την σεληνη .
εχουμε δυσκολια στην εκφραση αλλα επιτυχια στον ερωτα ?
η λιλιθ παιζει σημαντικο ρολο στην ερωτικη συναστρια ?
kphssa
28-06-2008, 07:18 PM
Ευχαριστω,leen , για την απαντηση!:love:
Toksotaki
29-06-2008, 12:26 PM
Μου εχει τυχει σε συναστρια η λιλιθ του αλλου να κανει συνοδο με βορειο δεσμο μου και ηταν πραγματικα επωδυνη εμπειρια,γενικα η λιλιθ δεν ειναι το οτι καλυτερο σε αναμειξη με τους δεσμους της σεληνης!
gluka
29-06-2008, 03:50 PM
Για σας.Μια απορία εχω και εγω με τους χιαστους στη συναστρια.Ειναι ευνοϊκα η οχι?
Ήλιος (αιγοκερω-10ο οικο)-Χιαστί-Ήλιος(διδυμος-10ο οικο),
Ήλιος-Χιαστί-Σελήνη(διδυμος-11ο οικο)
Σελήνη(μου-υδροχοο-11ο οικο)-Τρίγωνο -Σελήνη
Σελήνη-Σύνοδος-Αρης(υδροχοο-7ο οικο)
Σελήνη-Σύνοδος-Β. Δεσμός(υδροχοο-7ο οικο)
Σελήνη-Εξάγωνο-Βέρτεξ(τοξοτη-5ο οικο).Να σας ρωτεισω,το Βέρτεξ ειναι ενα και το ιδειο πραγμα με το Vesta η οχι?
Αφροδίτη(υδροχοο-12ο οικο)-Τρίγωνο-Ήλιος(του),
Αφροδίτη (μου)-Τρίγωνο-Σελήνη(του),
Αφροδίτη(μου)-Τετράγωνο-Αφροδίτη(Ταυρο-10ο οικο),
Αφροδίτη(μου)-Σύνοδος-Αρης(υδροχοο-7ο οικο),-εδω ξερω οτι υπαρχει εντονο ελξη:love:
Αφροδίτη(μου)-Τρίγωνο-Ουρανός(ζυγο-4ο οικο)
Αρης(ταυρο-2ο οικο-μου)-Χιαστί-Δίας(τοξοτη-4ο οικο)
Αρης-Χιαστί-Ποσειδώνας(τοξοτη-4ο οικο)
Αρης-Χιαστί-Πλούτωνας(παρθενο-2ο οικο)
Αρης-Χιαστί-Λίλιθ(παρθενο-3ο οικο)
Συγγνομη που εβαλα τόσα πολλα :wacko:.Οπιός μπορει και ξερει να μου πεί μονο μερίκα :blink:.Ευχαρηστω:embarrest.
tigre
30-06-2008, 12:36 AM
οψεις του χειρωνα τι δειχνουν στη συναστρια?συναισθηματα?
ηλιος τριγωνο χειρων σε ζωδια της γης
σεληνη διδυμους συνοδο χειρων ταυρος
gluka
30-06-2008, 12:53 AM
Απο'τι ξερω ο Χειρωνας ειναι θεραπευτεικος μονο.Η κα. Σίμου εχει καπιο αρθρο εδω στο site για τον Χειρωνα.Ψαξε να δεις.Δεν νομειζω οτι εχει συναισθηματα.Τι λετε κοριτσια και αγορια :toung::blink:,σωστα δεν λεω?
tigre
30-06-2008, 01:01 AM
Ήλιος-Χιαστί-Σελήνη παρεξηγησεις
Ήλιος -Χιαστί-Ήλιος χρειαζονται αλλαγες για να γινει η σχεση καλυτερη
Σελήνη-Τρίγωνο-Σελήνη διαρκη σχεση υπαρχει κατανοηση
Σελήνη-Σύνοδος-Αρης ισχυρη σεξουαλικη ελξη,καλυψη αναγκων
αλλο vesta k αλλο βερτεξ
Αφροδίτη-Τρίγωνο-Ήλιος(του),ρομαντικη σεξουαλικη ελξη
Αφροδίτη (μου)-Τρίγωνο-Σελήνη(του),αμοιβαια εκτιμηση,απο τους καλυτερους συνδυασμους
Αφροδίτη(μου)-Τετράγωνο-Αφροδίτη υπερβολικος συναισθηματισμος η ελλειψη ειλικρινειας
Αφροδίτη(μου)-Σύνοδος-Αρηςεδω ξερω οτι υπαρχει εντονο ελξη:love:=ναι!!!!!!!!!!
Αφροδίτη(μου)-Τρίγωνο-Ουρανός ισχυρή, δραματική ρομαντική και σεξουαλική ελξη
χιαστι ειναι το quincunx?αν ναι
Αρης-Χιαστί-Δίας
προσαρμογες στο τροπο πραγματοποιησης των σχεδιων σας
Αρης-Χιαστί-Ποσειδώνας συγχυση κ αμφιβολια
αν κανω λαθος διορθωστε με:unsure:
BlackOrWhat
30-06-2008, 09:37 AM
ηλιος τριγωνο χειρων σε ζωδια της γης
σεληνη διδυμους συνοδο χειρων ταυρος
Καλημέρα...έχω την εντύπωση ότι ο Χείρωνας του ενός όταν πέφτει σε προσωπικό του άλλου έχει ην τάση να λειτουργεί θεραπευτικά σε θέματα που άπτονται του πλανήτη...δεν συμβαίνει όμως και το αντίστροφο...ίσως κυρίως ο προσωπικός πλανήτης του δεύτερου ατόμου απλά να υπενθυμίζει στο Χείρωνα τις ανοιχτές πληγές του...αυτά είναι που έχω διαβάσει...χωρίς να είμαι σίγουρη πως είναι σωστα...ελπίζω να βοήθησα...
Μια απόλυτη ηρεμία θα ελεγα.... η απόλυτη "Νιρβανα" της σχέσης. Η αισθηση οτι κάτι σου λείπει, θα υπάρχει σιγουρα πιστεύω σε πολλά επίπεδα-δεν ξερω αν αυτό προκαλεί και δράματα:cheesy:.
Βεβαια παίζουν κι αλλα στοιχεία της συναστρίας ρόλο(μην την καταδικάζουμε δηλ) και αυτά που λέμε αφορούν την καρμική αστρολογία μόνο.
Nιρβάνα σημαίνει αρμονία με εκσταση, ισσοπροπία απόλυτη ευτυχία... απ ότι γνωρίζω... Πιστεύεις πως η Λίλιθ μαζί με τον Πλούτωνα + αφροδίτη μπορούν να επιφέρουν ΝΙΡΒΑΝΑ; Εγώ διακρίνω το αντίθετο. Προβλέπω «ανεκπλήρωτες επιθυμίες»... Πάθη, Ανησυχίες, Πονοκέφαλο και βαθιές αλλαγές στις ζωές και των δύο... Ποιό είναι το καρμικό χρέος; Ο νότιος δεσμός «χρωτάει» ή το άτομο με τις συνόδους εκεί...; Αυτό είναι το θέμα.
Ευχαριστω,leen , για την απαντηση!:love:
Ηello k:cheesy:phssa
Θελω να σε ρωτήσω εαν έχεις προσωπική εμπειρία πάνω στην απορία σου. Αν δηλ εσύ έχεις βιώσει αυτή την όψη με κάποιο άλλο άτομο.
BlackOrWhat
30-06-2008, 10:41 AM
Nιρβάνα σημαίνει αρμονία με εκσταση, ισσοπροπία απόλυτη ευτυχία... απ ότι γνωρίζω... Πιστεύεις πως η Λίλιθ μαζί με τον Πλούτωνα + αφροδίτη μπορούν να επιφέρουν ΝΙΡΒΑΝΑ; Εγώ διακρίνω το αντίθετο. Προβλέπω «ανεκπλήρωτες επιθυμίες»... Πάθη, Ανησυχίες, Πονοκέφαλο και βαθιές αλλαγές στις ζωές και των δύο... Ποιό είναι το καρμικό χρέος; Ο νότιος δεσμός «χρωτάει» ή το άτομο με τις συνόδους εκεί...; Αυτό είναι το θέμα.
Καλημέρα...έτσι όπως το καταλαβαίνω το άτομο με την πολυαστρία στο Ν.Δεσμό του άλλου απλά θέτει εμπόδια προς την εξέλιξή του πρώτου πρός το Β. Δεσμό...μάλλον ο πρώτος χρωστάει στον εαυτό του και όχι ο δεύτερος, να συμβάλλει στην εξέλιξη...κάπως έτσι...:wacko:
black moon
30-06-2008, 10:42 AM
Μίλαγα για το υποθετικό παράδειγμα, που έδωσα και πάντα για να πώ τι κάνει πάνω-κάτω η σύνοδος του Ν.Δ. με εναν οποιοδήποτε πλανήτη. Απο κει και πέρα τις ερμηνείες των πλανητών τις ξέρουμε οπότε......
Καλημέρα :bigsmile:
kphssa
30-06-2008, 12:21 PM
Ηello k:cheesy:phssa
Θελω να σε ρωτήσω εαν έχεις προσωπική εμπειρία πάνω στην απορία σου. Αν δηλ εσύ έχεις βιώσει αυτή την όψη με κάποιο άλλο άτομο.
Γεια σου Leen,
Με ατομα που ειχαν Λιλιθ/ Αφροδιτη με το ΝΔ μου υπηρχε μια ελξη, μια ηλεκτρισμενη ενεργεια και κατι που δεν μπορουσε να εξηγηθει με την κοινη λογικη.Πιστευω ομως οτι πρεπει να υπαρχουν και αλλες δυνατες οψεις στη συναστρια για να ειναι σε διαρκεια αυτη η ανεξηγητη ελξη. Διαφορετικα η περιπτωση θα ειναι δυνατη μεν αλλα οχι διαρκειας. Επισης για τη ΛΙΛΙΘ θα ηθελα να πω οτι εκει που ειναι στο χαρτη μας πρεπει να ψαχνουμε για υποσυνειδητες πληγες και ανεκπληρωτες επιθυμιες, οι οψεις της με αλλους πλανητες στο χαρτη μας η οι οψεις της με πλανητες αλλου μας δειχνουν εναν τροπο να εκπληρωσουμε τις επιθυμιες μας αλλα και να επουλωσουμε τις πληγες μας...Μπορει βεβαια να δειχνει και την επιδεινωση των αδυνατων σημειων μας, αναλογα με την οψη..
Αν η ΛιλιΘ κανει οψεις με πολλους πλανητες του αλλου τοτε αυτο το ατομο παιζει καθοριστικο ρολο στην θεραπεια της ΛιλιΘ μας.
Δεν γνωριζω αν υπαρχει ενα καλο βιβλιο στα ελληνικα , αλλα ενα καλο βιβλιο που με βοηθησε πολυ στην κατανοηση της ειναι " ΛιλΙΘ, Η συναντηση με τον Πονο" της Λιανελλα Λιβαλντι Λαουν. Αυτη εχει γραψει πολλα βιβλια για τη Λιλιθ, οπως Λιλιθ στη συναστρια, Λιλιθ σε διελευση κλπ.
friary
30-06-2008, 12:33 PM
Γεια σου Leen,
Με ατομα που ειχαν Λιλιθ/ Αφροδιτη με το ΝΔ μου υπηρχε μια ελξη, μια ηλεκτρισμενη ενεργεια και κατι που δεν μπορουσε να εξηγηθει με την κοινη λογικη.Πιστευω ομως οτι πρεπει να υπαρχουν και αλλες δυνατες οψεις στη συναστρια για να ειναι σε διαρκεια αυτη η ανεξηγητη ελξη. Διαφορετικα η περιπτωση θα ειναι δυνατη μεν αλλα οχι διαρκειας. Επισης για τη ΛΙΛΙΘ θα ηθελα να πω οτι εκει που ειναι στο χαρτη μας πρεπει να ψαχνουμε για υποσυνειδητες πληγες και ανεκπληρωτες επιθυμιες, οι οψεις της με αλλους πλανητες στο χαρτη μας η οι οψεις της με πλανητες αλλου μας δειχνουν εναν τροπο να εκπληρωσουμε τις επιθυμιες μας αλλα και να επουλωσουμε τις πληγες μας...Μπορει βεβαια να δειχνει και την επιδεινωση των αδυνατων σημειων μας, αναλογα με την οψη..
Αν η ΛιλιΘ κανει οψεις με πολλους πλανητες του αλλου τοτε αυτο το ατομο παιζει καθοριστικο ρολο στην θεραπεια της ΛιλιΘ μας.
Δεν γνωριζω αν υπαρχει ενα καλο βιβλιο στα ελληνικα , αλλα ενα καλο βιβλιο που με βοηθησε πολυ στην κατανοηση της ειναι " ΛιλΙΘ, Η συναντηση με τον Πονο" της Λιανελλα Λιβαλντι Λαουν. Αυτη εχει γραψει πολλα βιβλια για τη Λιλιθ, οπως Λιλιθ στη συναστρια, Λιλιθ σε διελευση κλπ.
Δηλαδή η Λίλιθ, χρήζει κι αυτή θεραπείας?? Οιμε, θα φάμε τα λεφτά μας όλοι στους ψυχολόγους :weird:
Μπορεί όμως η Λίλιθ να θεραπευτεί ή είναι σημείο ανοιχτών πληγών??
Και εκπλήρωση επιθυμιών συγχρόνως? Προβληματίζομαι και με βάζεις σε διαδικασία σκέψεων να το διερευνήσω στο χάρτη μου και στα συμβάντα της ζωής μου.
Thanks anyway για τις πληροφορίες. Πάντως η ελληνική βιβλιογραφία είναι φτωχή και αυτά που υπάρχουν περιορισμένης ανάλυσης σχετικά.
kphssa
30-06-2008, 12:49 PM
Δηλαδή η Λίλιθ, χρήζει κι αυτή θεραπείας?? Οιμε, θα φάμε τα λεφτά μας όλοι στους ψυχολόγους :weird:
Μπορεί όμως η Λίλιθ να θεραπευτεί ή είναι σημείο ανοιχτών πληγών??
Και εκπλήρωση επιθυμιών συγχρόνως? Προβληματίζομαι και με βάζεις σε διαδικασία σκέψεων να το διερευνήσω στο χάρτη μου και στα συμβάντα της ζωής μου.
Thanks anyway για τις πληροφορίες. Πάντως η ελληνική βιβλιογραφία είναι φτωχή και αυτά που υπάρχουν περιορισμένης ανάλυσης σχετικά.
:bigsmile: friary!
Δεν ειμαι ειδικη, απλα επειδη ειχα περιεργεια, αρχισα να διαβαζω για τη ΛιλΙθ. Και φυσικα η Λιλιθ δεν δειχνει απλα τη σεξοβομβα, τη ντιβα και μοιραια γυναικα που στο περασμα της αφηνει συντριμμια:laugh:, αλλα δειχνει και τα σημεια που θελουν προσοχη..γιατι προφανως εκει υπαρχουνε πληγες..αν σκεφτουμε τι αντιπροσωπευει η Σεληνη σε ενα χαρτη, δεν ειναι δυσκολο να αναλογιστουμε τι θα μπορουσε να δειχνει η ΛιΛΙΘ σε ενα χαρτη- τη σκοτεινη πλευρα της ΣΕληνης.
Αν σε καποια φαση εχω χρονο, θα γραψω περιληπτικα τι λεει η συγγραφεας αυτη για τη Λιλιθ.
Τωρα στην ερωτηση σου για τις ανεκπληρωτες επιθυμιες και η σχεση τους με τις πληγες. Νομιζω οτι η Λιλιθ δειχνει σημεια /πληγες που εχουν δημιουργηθει επειδη συνειδητα/υποσυνειδητα κατι που θελαμε δεν πραγματοποιηθηκε/ η κατι συνεβη και μπλοκαρε την εκπληρωση μιας επιθυμιας μας.
αυτα ..
black moon
30-06-2008, 12:51 PM
Συμφωνώ με την Μαίρη. Εγω αυτό που ειχα βρεί ψάχνοντας ηταν αντιστοιχία στις ιδιότητες της Λιλιθ με αυτές του Βάκχου, οταν εγραφα το σχετικό άρθρο- το αναφέρω κιολας νομίζω. Με τον Χείρωνα δεν βρήκα καμία συσχέτιση.
Leen ξεχασα να σου πώ οτι μια σχέση λέγεται καρμική αν και εφόσον υπάρχουν χρέη προς και απο τις δύο μεριές...αλλιώς δεν υφίσταται!!!
kphssa
30-06-2008, 01:02 PM
Συμφωνώ με την Μαίρη. Εγω αυτό που ειχα βρεί ψάχνοντας ηταν αντιστοιχία στις ιδιότητες της Λιλιθ με αυτές του Βάκχου, οταν εγραφα το σχετικό άρθρο- το αναφέρω κιολας νομίζω. Με τον Χείρωνα δεν βρήκα καμία συσχέτιση.
Leen ξεχασα να σου πώ οτι μια σχέση λέγεται καρμική αν και εφόσον υπάρχουν χρέη προς και απο τις δύο μεριές...αλλιώς δεν υφίσταται!!!
Black MOON, εχεις και αναλογο ονομα:cheesy:,
Η Λιλιθ και η θεραπεια των πληγων δεν εχει να κανει καθολου με τη φυση του Χειρωνα, η τελος παντων δεν υπονοησα κατι τετοιο. Η Λιλιθ υποδεικνει μια πληγη εμμεση και καπως δυσευρετη. Η φυση της ειναι περισσοτερο πλουτωνεια, δεν την εντοπιζεις ευκολα, ειναι κρυφη πληγη, ενω η πληγη του Χειρωνα ειναι πιο ξεκαθαρη..
kphssa
30-06-2008, 01:08 PM
:bigsmile: friary!
Δεν ειμαι ειδικη, απλα επειδη ειχα περιεργεια, αρχισα να διαβαζω για τη ΛιλΙθ. Και φυσικα η Λιλιθ δεν δειχνει απλα τη σεξοβομβα, τη ντιβα και μοιραια γυναικα που στο περασμα της αφηνει συντριμμια:laugh:, αλλα δειχνει και τα σημεια που θελουν προσοχη..γιατι προφανως εκει υπαρχουνε πληγες..αν σκεφτουμε τι αντιπροσωπευει η Σεληνη σε ενα χαρτη, δεν ειναι δυσκολο να αναλογιστουμε τι θα μπορουσε να δειχνει η ΛιΛΙΘ σε ενα χαρτη- τη σκοτεινη πλευρα της ΣΕληνης.
Αν σε καποια φαση εχω χρονο, θα γραψω περιληπτικα τι λεει η συγγραφεας αυτη για τη Λιλιθ.
Τωρα στην ερωτηση σου για τις ανεκπληρωτες επιθυμιες και η σχεση τους με τις πληγες. Νομιζω οτι η Λιλιθ δειχνει σημεια /πληγες που εχουν δημιουργηθει επειδη συνειδητα/υποσυνειδητα κατι που θελαμε δεν πραγματοποιηθηκε/ η κατι συνεβη και μπλοκαρε την εκπληρωση μιας επιθυμιας μας.
αυτα ..
και συνεχιζω..friary...αν γνωριζουμε η αναγνωριζουμε τις πληγες μας και τι τις προκαλεσε( κατι που ειναι αρκετα δυσκολο..) τοτε μπαινουμε και σε καλο δρομο γιατι παραδεχομαστε ενα ευαισθητο μας σημειο ( επισης πολυ δυσκολο..) και βοηθαμε τον εαυτο μας....η εστω παραδεχομαστε οτι χρειαζομαστε βοηθεια και οτι δεν ειμαστε τα τελεια - δυνατα- παιδια με τις υπερανθρωπες δυναμεις..γιατι ευτυχως για μας δεν ειμαστε:love:
tigre
30-06-2008, 01:10 PM
Καλημέρα...έχω την εντύπωση ότι ο Χείρωνας του ενός όταν πέφτει σε προσωπικό του άλλου έχει ην τάση να λειτουργεί θεραπευτικά σε θέματα που άπτονται του πλανήτη...δεν συμβαίνει όμως και το αντίστροφο...ίσως κυρίως ο προσωπικός πλανήτης του δεύτερου ατόμου απλά να υπενθυμίζει στο Χείρωνα τις ανοιχτές πληγές του...αυτά είναι που έχω διαβάσει...χωρίς να είμαι σίγουρη πως είναι σωστα...ελπίζω να βοήθησα...
δηλ ενας χειρωνας στον ηλιο κ τη σεληνη τη μπορει να θεραυπευσει??θεμετα της προσωπικοτητας?
black moon
30-06-2008, 01:15 PM
Black MOON, εχεις και αναλογο ονομα:cheesy:,
Η Λιλιθ και η θεραπεια των πληγων δεν εχει να κανει καθολου με τη φυση του Χειρωνα, η τελος παντων δεν υπονοησα κατι τετοιο. Η Λιλιθ υποδεικνει μια πληγη εμμεση και καπως δυσευρετη. Η φυση της ειναι περισσοτερο πλουτωνεια, δεν την εντοπιζεις ευκολα, ειναι κρυφη πληγη, ενω η πληγη του Χειρωνα ειναι πιο ξεκαθαρη..
Δεν είναι τυχαίο το όνομα ………. έχω ψάξει κι εγώ πολύ….
Νόμιζα πως εννοούσες πως προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της, με τον τρόπο που το κάνει ο Χείρωνας, συνειδητά δηλαδη. Η Λιλιθ αν δεν κάνω λάθος δρα ενστικτωδώς και θαβει τις πληγές της και βγάζει στην επιφάνεια τα ζωώδη της ένστικτα …..γίνεται εως και παιδοκτόνος, χρησιμοποιεί την εκδίκηση και τον ξεφρενο τρόπο ζωης για να ξεχαστει…..
Σ' αυτό που διαφωνώ ειναι πως ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ, αντιθέτως αναλώνεται πάντα στα ιδια. Ισως σε όψη της με τον Χείρωνα????:unsure:
BlackOrWhat
30-06-2008, 01:27 PM
δηλ ενας χειρωνας στον ηλιο κ τη σεληνη τη μπορει να θεραυπευσει??θεμετα της προσωπικοτητας?
Τουλάχιστον στη Σελήνη μπορεί να θεραπεύσει ψυχικά τραύματα..όσο για τον ήλιο ίσως απλά τονίσει εκείνα τα σημεία της προσωπικότητας που θέλουν προσοχή και ίσως πληγώνουν τους άλλους...σίγουρα παίζει ρόλο και η οικιοθεσία που βρίσκεται η σύζευξη...
...σίγουρα δεν είμαι η ειδικός να απαντήσω ολοκληρωμένα σε θέματα του Χείρωνα...μιλάω από προσωπική εμπειρία πάντα...και πάντα με καλή πρόθεση:cheesy:
kphssa
30-06-2008, 01:27 PM
Δεν είναι τυχαίο το όνομα ………. έχω ψάξει κι εγώ πολύ….
Νόμιζα πως εννοούσες πως προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της, με τον τρόπο που το κάνει ο Χείρωνας, συνειδητά δηλαδη. Η Λιλιθ αν δεν κάνω λάθος δρα ενστικτωδώς και θαβει τις πληγές της και βγάζει στην επιφάνεια τα ζωώδη της ένστικτα …..γίνεται εως και παιδοκτόνος, χρησιμοποιεί την εκδίκηση και τον ξεφρενο τρόπο ζωης για να ξεχαστει…..
Σ' αυτό που διαφωνώ ειναι πως ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ, αντιθέτως αναλώνεται πάντα στα ιδια. Ισως σε όψη της με τον Χείρωνα????:unsure:
Η θεραπεια ειναι δυσκολη υποθεση και ισως να μην πραγματοποιηθει ποτε,οπως λες και συ, αλλα το μοτο μου ειναι η ελπιδα πεθαινει στο τελος:embarrest.
Η αναγνωριση ομως απο το ατομο οτι υπαρχει μια κρυφη πληγη που εκδηλωνεται ασχημα ειναι βασικη νομιζω. Σκεψου ποσος κοσμος υπαρχει που "πασχει" και ενω ολο του το περιβαλλον το γνωριζει, αυτος ο κοσμος χαμπαρι δεν παιρνει..αυτο ειναι το λυπηρο.
Μια οψη με Χειρων ισως να ειναι πολυ καλη οπως προτεινεις. Σε συναστρια ομως αν η Λιλιθ δεχεται καλες οψεις μπορει να ειναι ενα θετικο σημειο.
Τα βιβλια της Λιβαλντι Λαυν ειναι στην ιταλικη γλωσσα, εχουν μεταφραστει στα γερμανικα και στα αγγλικα, αν θελεις να διαβασεις τι λεει η συγγραφεας.
Dell Piero
30-06-2008, 01:31 PM
Ευτυχώς που δεν λένε έτσι την πεθερά μου :cheesy:
το μοτο μου ειναι η ελπιδα πεθαινει στο τελος:embarrest.
kphssa
30-06-2008, 01:35 PM
Ευτυχώς που δεν λένε έτσι την πεθερά μου :cheesy:
Να υποθεσω οτι ειναι κρυφη πληγη η πεθερα σου??:blink:
αν βρω χρονο και γραψω γενικα τι λεει αυτη η συγγραφεας για τη λιλιθ ειναι κατα των κανονων του φορουμ?
Dell Piero
30-06-2008, 01:40 PM
Η πηγή θα αναφερθεί, ο εκδότης θα αναφερθεί, απόσπασμα θα είναι, γιατί να είναι κατά;
Να υποθεσω οτι ειναι κρυφη πληγη η πεθερα σου??:blink:
αν βρω χρονο και γραψω γενικα τι λεει αυτη η συγγραφεας για τη λιλιθ ειναι κατα των κανονων του φορουμ?
kphssa
30-06-2008, 01:42 PM
Η πηγή θα αναφερθεί, ο εκδότης θα αναφερθεί, απόσπασμα θα είναι, γιατί να είναι κατά;
ειπα να ρωτησω πρωτα για να μην ακουσω κανενα παρατραγουδο μετα:bigsmile:
τα λες εξω απο τα δοντια εσυ..:bigsmile:
pigasos
30-06-2008, 02:09 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά Πλούτωνα και προσωπικοί πλανήτες σε μια συναστρία ποιο άτομο επηρεάζεται περισσότερο; Αυτό που έχει τον Πλούτωνα σε όψεις με τους πλανήτες του άλλου ατόμου ή το αντίθετο;
Δηλαδή παραδείγματος χάρην αν σε μια συναστρία έχουμε μία όψη Ηλιου - Πλούτωνα . Τότε ποιο άτομο είναι αυτό που θα επηρεαστεί και θα αλλάξει η προσωπικότητα του; Το άτομο που έχει τον Ηλιο ή το άτομο που έχει τον Πλούτωνα; :blink:
Xμμμ!
Η κουβέντα αρχίζει να παίρνει πολύ ενδιαφέρουσα τροπή!
Οσον αφορά τον Πλούτωνα - Ήλιο σου απαντώ ευθέως και με σιγουριά ότι επηρεάζονται πολύ και οι δύο αλλά αυτός που έχει τον ήλιο «γητεύεται» κυριολεκτικά! Ο άλλος με τον πλούτωνα επιδρά επάνω του υπνωτισττικά, τον αλλάζει και του γίνεται έμμονη ιδέα. Συνήθως χτυπάει πρώτος ο πλούτωνας και ο ήλιος τον ακολουθεί σε έναν μυστήριο χορό προς το κέντρο της ύπαρξής του... Κόλλημα πρώτης τάξεως δηλαδή.
Για την Λίλιθ τώρα γράφτηκαν πολύ ενδιφέροντα στοιχεία από τα κορίτσια πιο πάνω.
Αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν η Λίλιθ-πλούτωνας-αφροδιτη ανήκουν σε άνδρα και κάνει σύνοδο με τον ηλιο - ωροσκόπο και ΝΔ της γυναίκας ποιός έχει το «πάνω χέρι» κατά τη γνώμη σας...;
black moon
30-06-2008, 03:12 PM
Xμμμ!
Οσον αφορά τον Πλούτωνα - Ήλιο σου απαντώ ευθέως και με σιγουριά ότι επηρεάζονται πολύ και οι δύο αλλά αυτός που έχει τον ήλιο «γητεύεται» κυριολεκτικά! Ο άλλος με τον πλούτωνα επιδρά επάνω του υπνωτισττικά, τον αλλάζει και του γίνεται έμμονη ιδέα. Συνήθως χτυπάει πρώτος ο πλούτωνας και ο ήλιος τον ακολουθεί σε έναν μυστήριο χορό προς το κέντρο της ύπαρξής του... Κόλλημα πρώτης τάξεως δηλαδή.
Για την Λίλιθ τώρα γράφτηκαν πολύ ενδιφέροντα στοιχεία από τα κορίτσια πιο πάνω.
Αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν η Λίλιθ-πλούτωνας-αφροδιτη ανήκουν σε άνδρα και κάνει σύνοδο με τον ηλιο - ωροσκόπο και ΝΔ της γυναίκας ποιός έχει το «πάνω χέρι» κατά τη γνώμη σας...;
Noμίζω πως πρέπει να παραθέσεις ημερομηνιες, αν θέλει καποιο μέλος να απαντήσει....γιατί τα στοιχεία ειναι ελλιπή...ακομα κι αν δώσεις ζώδια, οικους και ακριβής μοίρες, με την συμμετοχή τόσων πλανητών, πάλι ελλιπή θα είναι, γιατί πρέπει να μελετηθούν και οι όψεις όλων των πλανητών για να βγεί ένα ασφαλές πόρισμα.
kphssa
30-06-2008, 03:39 PM
Xμμμ!
Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα "ποιος εχει το πανω χερι" πρπει να ειναι καταλυτικη η σχεση και για τους δυο, μια ο ενας μια ο αλλος..Η συνοδος ομως ειναι καλυτερη απο μια αντιθεση..οταν εχω χρονο θα παραθεσω καποια στοιχεια απο αυτα που γραφει η συγγραφεας που διαβαζω αυτον τον καιρο. Αυτη χρησιμοποιει μια παρομοια οψη οπως τη δικη σου( αντιθεση) σε ενα παραδειγμα.
Επισης η Λιλιθ ειναι σημαντικη στην συναστρια ατομων που εχουν ερωτικη σχεση,αλλα και οικογενιακους και επαγγελματικους δεσμους. Αν το ατομο της Λιλιθ εχει ενα 'κενο/πληγη, πιθανως σε συναστρια ο/η συντροφος/συγγενης/συνεργατης να καλυψει το κενο.
Η Black MOON εχει δικιο οταν λεει οτι πρεπει να ερμηνευτει ολοκληρος ο χαρτης για να βγουν ασφαλη συμπερασματα, αυτα που λεμε τωρα ειναι μικρα αποσπασματακια. Οπως λεει και η συγγραφεας του βιβλιου που διαβαζω, οταν ενεργοποιειται η Λιλιθ ενεργοποιουνται συγχρονως και αλλες γενεθλιες οψεις παραδοσιακων πλανητων.
Εχω ξαναπάρει πολύ ωραία απάντηση ειδικά πάνω στο θέμα Λίλιθ, στο site αυτό, με θέμα «οι υπαίτιοι για τα εγκλήματα πάθους».
Αλλά πάντα μετράει μια γνώμη παραπάνω.
Όπως έγραψες πολύ σωστά Kphssa, η Λίλιθ είναι μια ανοιχτή πληγή ένας δείκτης αδυναμίας, κάτι που δείχνει «επιθυμία μετ' εμποδίων», η anima ενός άνδρα, η θυληκή δύναμη μιας γυναίκας. Τον τρόπο θεραπείας δεν αντιλαμβάνομαι... εφόσον πρόκειται για αρνητικό σημείο στο γενέθλιο χάρτη.
Ο χάρτης της συγκεκριμένης συναστρίας είναι μια ακολουθία από αμοιβαίες συνόδους με εξάγνωνα εξωτερικών με εσωτερικούς προσωπικούς πλανήτες... και πρέπει κάποιος να δει για να κρίνει και να πει με σιγουριά.
Ωστόσο και η συζήτηση σε θεωριτικό επίπεδο είναι ιδιαιτερα διαφωτιστική με πολλά στοιχεία που αντιστοιχούν στην αλήθεια. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μας γράψεις αυτά που έχεις από την ιταλική βιβλιογραφία... Περισσότερο απ΄όλα μετρούν βέβαια οι προσωπικές εμπειρίες και αν κάποιος έχει να παραθέσει - περιγράψει ένα προσωπικό του βίωμα που να αφορά συναστρία εξωτερικού με προσωπικό εσωτερικό πλανήτη είναι ευπρόσδεκτος.
Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα "ποιος εχει το πανω χερι" πρπει να ειναι καταλυτικη η σχεση και για τους δυο, μια ο ενας μια ο αλλος..Η συνοδος ομως ειναι καλυτερη απο μια αντιθεση..οταν εχω χρονο θα παραθεσω καποια στοιχεια απο αυτα που γραφει η συγγραφεας που διαβαζω αυτον τον καιρο. Αυτη χρησιμοποιει μια παρομοια οψη οπως τη δικη σου( αντιθεση) σε ενα παραδειγμα.
Επισης η Λιλιθ ειναι σημαντικη στην συναστρια ατομων που εχουν ερωτικη σχεση,αλλα και οικογενιακους και επαγγελματικους δεσμους. Αν το ατομο της Λιλιθ εχει ενα 'κενο/πληγη, πιθανως σε συναστρια ο/η συντροφος/συγγενης/συνεργατης να καλυψει το κενο.
Η Black MOON εχει δικιο οταν λεει οτι πρεπει να ερμηνευτει ολοκληρος ο χαρτης για να βγουν ασφαλη συμπερασματα, αυτα που λεμε τωρα ειναι μικρα αποσπασματακια. Οπως λεει και η συγγραφεας του βιβλιου που διαβαζω, οταν ενεργοποιειται η Λιλιθ ενεργοποιουνται συγχρονως και αλλες γενεθλιες οψεις παραδοσιακων πλανητων.
αυτή είναι η συναστρία
Toksotaki
30-06-2008, 09:23 PM
Ενα ειναι το σιγουρο!Καρμικη σχεση!καλα δε η συνοδος Ηλιου-Πλουτωνα φωτια!
Thanks Toksotaki:bigsmile:
Kι όμως, στην παραπάνω συναστρία βλέπεις μια σχέση που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί.
Θες να 'ναι η Λίλιθ στο 1ο, θες οι κρόνοι σε αντίθεση, θες ο Ποσειδώνας - άρης στο τρίτο, θες ο φορτισμένος ΝΔ...
Η ένταση είναι ηλεκτρική τύπου ουρανού, οι εμπάθεια τύπου πλούτωνα, η μαγία τύπου ποσειδώνα... τα λόγια περιττά & οι διάλογοι ανύπαρκτοι... τόσο που αποφεύγεται εσκεμένα την συνάντηση ως επώδυνη εμπειρία.
Πάντως όλα στο σύμπαν όταν τα μελετήσεις, εξηγούνται, όλα χτυπάνε στην ώρα τους σαν καλοκουρδισμένο ρολόι.
Οι εξωτερικοί πλανήτες δεν είναι ευκολοχείριστοι από το άτομο. Είναι σαν το τσουνάμι το βλέπεις που έρχεται κατά πάνω σου και για δευτερόλεπτα δεν κάνεις τίποτα. Παγώνεις και κοιτάς σα χαζός... μετά τρέχεις, τρέχεις, τρέχεις... :laugh:
kphssa
01-07-2008, 03:55 PM
paratheto merika simeia apo to biblio tis Lianella Livaldi Laun 'Lilith, Begegnung mit dem Schmerz', (Lilith , sunantisi me tin Pono) tou ekdotikou oikou Chiron..., 2002
I Laun anaferetai sto biblio tis se enan Kliniko Psychologo ton Phillippe Grangier o opoios leei gia ti Lilith: I Lilith simbolizei tis anekplirotes epithimies mas kai ayto pou mas leipei. Einai to simeio pou sunenonei to dipolo-ti tha ithela na eimai kai ti me empodizei na to petixo.. I Lilith ekfrazei tin adinamia, tin mi teleiotita kai tis anekplirotes ,opos eipame, epithimies se polla diaforetika epipeda sti zoi mas. Mesa mas iparxei ena keno, mia akatapafsti nostalgia, ena eidos arxetipikis apoleias, ena sinaisthima oti kati exoume xasei kai afto pou xasame einai akros aparaitito gia ti zoi mas. To sinaisthima afto klirodotithike ston kathe anthropo stin psixi kai sti mnimi tou meta tin ptosi tou Anthropou apo ton Paradeiso.
Ta atoma pou i LILIth tous brisketai se sunodo me prosopikous planites prospathoun na kalipsoun to keno mesa tous me to na ekfrazoun entona tin poiotita ton prosopikon planiton.
Toksotaki
01-07-2008, 04:17 PM
Εγω βλεπω εμπλοκη ποσειδωνα και οπου υπαρχει αυτη γενικα εχουμε ασταθεια η ασαφηνεια,οπως και μια ατμοσφαιρα "ονειρικη",συνοδος Ηλιου του ενος με Ποσειδωνα του αλλου και συνοδος Αρη του ενος με συνοδο ΠΟσειδωνα του αλλου...οσο για τους εξωτερικους πλανητες,ναι δεν ειναι ευκολοχείριστοι από το άτομο...αν επιτρεπεται με το συγκεκριμενο ατομο εγινε σχεση?
kphssa
01-07-2008, 04:24 PM
tora gia ti Lilith stis sinastries..
I poiotita tis Lilith den diaferei genika apo tin poiotita tou Ploutona i i einai poli diskolo na diaforopoiithei. Episis i Laun den kanei diaxorismo metaxi thetikon i arnitikon opseon tis lilith me allous planites kai exetazei sinithos ti Lilith mono me prosopikous planites. Oles oi opseis exoun tin idia poiotita. Afto pou tonizei einai oti i lilith den einai simantiki se ena xarti an den iparxoun kai alles diskoles opseis allon planiton kai aftes oi opseis enisxioun tin poiotita tis Lilith.
Se sunastria kai se sintheto xarti, otan i Lilith exei exechousa thesi tote prokeitai sinithos gia sxesi agapis -misous, me entona kai arrostimena sinaisthimata. Idiaitera otan i Lilith kanei opseis me tin Selini tou sintrofou, sixna iparxei ellipsi zestasias kai afosiosis sti sxesi. Oi sxeseis me entoni Lilith an katalixoun se gamo, tote iparxoun exoterikoi paragontes pou anagkazoun tin praxi afti, aproblepti egkimosini klp.
I Laun parathetei sxolia tis Italidas Astrologou Grazia Mirti apo ena seminario gia ti Lilith sto Torino to 1991.
An i Lilith theorithei os i 'elleipsi' mas se kati , tote se sunastria o Ilios i i Selini tou allou se opseis me tin Lilith mas mporei na kaliptei to keno afto. Einai diskolo na dothei telos se mia tetoia sxesi giati to atomo me ton eunoiko planiti deixnei megali afosiosi sti sxesi afti.
Paradeigmata suastrion.
Laidi Diana kai Karolos
o Ploutonas tou se sunodo me tin Lilith tis. Proigithike skliros agonas logo ipoxreoseon mexri na erthei to telos. Xorisan otan to epetrepse i basilissa.
Maria Kallas kai Onassis.
O Onassis eixe Lilith ston 2 oiko kai i Kallas ston 7o. Ston sintheto xarti tous eixane Hlio, Arh,Afrodith, Ermh kai Krono se antithesi me Ploutona ston 7o. H Lilith ston 4o se antithesi me tin Selini ston 10. To skandalo tis sxesis tous eixe megali dimosiotita.
Se suntheto xarti pelaton tis Laun me sxesi pou xaraktirizotan apo arnitiki energeia kai paixnidia exousias eixe paratirisei tis parakato opseis:
Ilios antithesi me Afrodith, Ploutona kai Lilith.
kai se prosopikous xartes eixan antithesi Iliou,Ploutona me Selini, trigono Afroditi me mauri selini, antithesi Kronou Afroditis.
I Laun tonizei oti meta apo ereuna duo xronon kai meleti pano apo 300 oroskopion tis einai akoma diskolo na bgalei tetelesmena simperasmata gia ti Lilith. I analisi tis Lilith prepei na ginetai me prosoxi kai panta se sindiasmo me alles arnitikes opseis sto xarti..
Prosopika nomizo oti i Lilith kai i ekdilosi tis sti zoi tou atomou exartatai se megalo bathmo sto an kai poso exeligmeni prosopikotita einai to atomo afto..
Toksotaki
01-07-2008, 04:37 PM
Αν θες υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ Πλουτωνα και λιλιθ και να γιατι μπορει το παθος και η ελξη που ασκουν να ειναι εντονη αλλα οσο αναφορα τον ΠΛουτωνα ειναι το παθος που γινεσαι ενα με τον αλλον ειναι "καρμικο" "ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον" σωμα και ψυχη γινονται ενα,μπορει να οδηγησει στον μετασχηματισμο,στην καταστροφη παλιων πραγματων αλλα για να αντικατασταθει απο κατι καινουργιο η λιλιθ η δαιμονισσα ασκει παθος και ελξη αλλα ειναι εκεινο το παθος που απλα καταστρεφει και οδηγει σε αδιεξοδες καταστασεις...ειναι σαν να αποπροσανατολιζεσαι...και ο Πλουτωνας και η λιλιθ περιβαλονται απο μια αοριστη αυρα "μυστηριου" "σκοτους" παθους αλλα εχουμε διαφορες...η συναστρια που εντονος ειναι ο Πλουτωνας δειχνει σχεση που αφηνει τι "στιγμα" της αλλαζει,σωμα και ψυχη ελεγχονται,σε αυτες με εντονη την λιλιθ δειχνει παθος αλλα ειναι καθαρα σε σαρκικο επιπεδο,ο Πλουτωνας σε βοηθα να ανακαλυψεις η λιλιθ απλα σε καταστρεφει η σε αποπροσανατολιζει
black moon
01-07-2008, 04:57 PM
Krhssa πολύ ωραια όλα οσα μας γραφεις και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις πολλών, αλλα με την χρήση των greeklish δεν θα γίνουν κατανοητά απο όλους γι' αυτό και ενας απο τους όρους του my horoscope ειναι η γραφή με μικρούς και ελληνικούς χαρακτήρες.
kphssa
01-07-2008, 05:00 PM
Black MOON...:bigsmile:
pira eidiki adeia apo ton DELL PIERO..
xalase to computer mou edo stin allodapi kai den mporo na grapso pros to paron sta ellinika..
as mou doseis xari:love:
skytree
01-07-2008, 05:20 PM
Καταρχήν καλό μήνα σε όλους!
θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας για μια συναστρία
Γυν.ωροσκ. ---- Αντρ.Ωροσκ.
Βέρτεξ σύν. Κλ.Τύχης - σύνοδο με - Πλούτωνα σύν. Σελήνη
Βέρτεξ σύν. Κλ.Τύχης - χιαστί με - Λίλιθ
Πλούτωνας συν. Κρόνος - αντίθεση με - Χείρωνα συν. MC
Σχέση ποτέ δεν στέριωσε να γίνει.Από την πλευρά μου ένιωθα καθοδήγηση, παράξενη εμπιστοσύνη και ένα είδους εμμονή.Δεν ξέρω αν φαίνεται κάτι και αστρολογικά πάντως αν και χρονικά αρκετά μακριά από κάθε γεγονός πάντα τον υπολόγιζα σαν κάτι σημαντικό και καθοριστικό σε πλήρη αντίθεση πιστεύω με την άλλη πλευρά.
Τι λέτε εσείς;;
black moon
01-07-2008, 06:18 PM
Black MOON...:bigsmile:
pira eidiki adeia apo ton DELL PIERO..
xalase to computer mou edo stin allodapi kai den mporo na grapso pros to paron sta ellinika..
as mou doseis xari:love:
Aφου κυκλοφορείς με άδεια εισαι νόμιμη :love:
maria777
01-07-2008, 09:28 PM
γεια σας! στελνω πρώτη φορα μνμ και ειμαι αρχαρια στην αστρολογια. θα ηθελα ομως να μαθω αν μπορει να μου απαντησει κάποιος τι σημαίνουν:
1) ο ήλιος του ενος σε σύνοδο με τον άλλον
2) ο ηλιος σε τετράγωνο με την σελήνη
3) η σεληνη εξάγωνο με τον ήλιο
4) ο ερμής σε σύνοδο με τον ερμη
5) η αφροδίτη σε σύνοδο με την αφροδίτη
6) ο άρης σε σύνοδο με τον άρη
7) ο κρόνος σε σύνοδο με τον κρόνο
8) και όλοι οι πλανήτες σε σύνοδο με τους δικούς του?
με μπερδευουν παρα πολύ και χρειάζομαι λίγη βοήθεια...
Μητσάκος
01-07-2008, 09:40 PM
1) ο ήλιος του ενος σε σύνοδο με τον άλλον= έχετε το ίδιο ζώδιο :bigsmile: (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)
2) ο ηλιος σε τετράγωνο με την σελήνη= ασυμφωνία, κακή όψη για ερωτικά θέματα
3) η σεληνη εξάγωνο με τον ήλιο= ταύτιση, αλλά με προσπάθεια.
4) ο ερμής σε σύνοδο με τον ερμη= δυνατότητα επικοινωνίας.
5) η αφροδίτη σε σύνοδο με την αφροδίτη= ταύτιση
6) ο άρης σε σύνοδο με τον άρη= ανάγκη εξεύρεσης κοινού εχθρού
7) ο κρόνος σε σύνοδο με τον κρόνο= κοινές εμπειρίες
8) και όλοι οι πλανήτες σε σύνοδο με τους δικούς του? = κάτι μου λέει ότι έχετε γεννηθεί την ίδια μέρα σχεδόν :nuts:
Εγω βλεπω εμπλοκη ποσειδωνα και οπου υπαρχει αυτη γενικα εχουμε ασταθεια η ασαφηνεια,οπως και μια ατμοσφαιρα "ονειρικη",συνοδος Ηλιου του ενος με Ποσειδωνα του αλλου και συνοδος Αρη του ενος με συνοδο ΠΟσειδωνα του αλλου...οσο για τους εξωτερικους πλανητες,ναι δεν ειναι ευκολοχείριστοι από το άτομο...αν επιτρεπεται με το συγκεκριμενο ατομο εγινε σχεση?
Oxι!!! Είναι αδύνατον. Τίποτα δεν επιτρέπει να προχωρήσει κάτι τέτοιο... Διαφορά ηλικιών, υποχρεώσεων, δυνατοτήτων, άλλες σχέσεις...
Υπάρχει ένα συνεχόμενο Κενό. Mια βαθειά λύπη της ψυχής που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη αίσθηση παρά μόνο με το ξύπνημα ενός οπιομανούς - την πικρή κατάβασή μέσα στην καθημερινότητα - η κρυφή πτώση ενός ωραιοποιημένου παραδεισένιου πέπλου. Υπάρχει παγωμάρα, και βύθισμα και αρρώστια της καρδιάς - μια ανεπανόρθωτη μελαγχολία της σκέψης... δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα...
paratheto merika simeia apo to biblio tis Lianella Livaldi Laun 'Lilith, Begegnung mit dem Schmerz', (Lilith , sunantisi me tin Pono) tou ekdotikou oikou Chiron..., 2002
I Laun anaferetai sto biblio tis se enan Kliniko Psychologo ton Phillippe Grangier o opoios leei gia ti Lilith: I Lilith simbolizei tis anekplirotes epithimies mas kai ayto pou mas leipei. Einai to simeio pou sunenonei to dipolo-ti tha ithela na eimai kai ti me empodizei na to petixo.. I Lilith ekfrazei tin adinamia, tin mi teleiotita kai tis anekplirotes ,opos eipame, epithimies se polla diaforetika epipeda sti zoi mas. Mesa mas iparxei ena keno, mia akatapafsti nostalgia, ena eidos arxetipikis apoleias, ena sinaisthima oti kati exoume xasei kai afto pou xasame einai akros aparaitito gia ti zoi mas. To sinaisthima afto klirodotithike ston kathe anthropo stin psixi kai sti mnimi tou meta tin ptosi tou Anthropou apo ton Paradeiso.
Ta atoma pou i LILIth tous brisketai se sunodo me prosopikous planites prospathoun na kalipsoun to keno mesa tous me to na ekfrazoun entona tin poiotita ton prosopikon planiton.
Πολύ εύστοχο!!! Μια ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ... αυτό είναι. Η ψυχή κομματιάζεται και αναδομήται μέσα από έναν απίστευτο πόνο.
Πολύ εύστοχη η έρευνα.
Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ευθύνονται και οι υπόλοιποι πλανήτες που συμμετέχουν... ¶λλα εδώ (στο συνημμένο χάρτη) είδατε μια πολύ έντονη και μοιραία συναστρία που φτάνει στα όρια του Τραγικού βιώματος.
atan_pik
02-07-2008, 01:53 PM
Γεια σας!
Σε μια συναστρια οταν εχουμε συνοδο μεταξυ των ωροσκοπων, αυτο τι μπορει να σημαινει?
black moon
02-07-2008, 01:55 PM
Γεια σας!
Σε μια συναστρια οταν εχουμε συνοδο μεταξυ των ωροσκοπων, αυτο τι μπορει να σημαινει?
Οτι πιθανότατα οι ακμές των περισσότερων οίκων σας, θα πέφτουν στα ίδια ζώδια.:bigsmile:
black moon
02-07-2008, 02:58 PM
Leen δες εδω (http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%FC%E3%EF%F2-%F3%F4%EF-%F3%F0%DF%F4%E9-%F3%E1%F2/584-lilith.html), μια πολύ κατατοπιστική απάντηση της κ.Σίμου που αναφέρεται στην σύνοδο Λιλίθ-Δεσμών σε συναστρία ;).
Thanks Black Moon :love:
Γιατί όμως πρέπει να αποφεύγεται μια τέτοια σχέση?
Όλοι το γράφουν και κανένας δεν εξηγεί ούτε η κα Σίμου λέει γιατί ΔΕΝ πρέπει να συμβεί...? Ουτως ή άλλως εμποδίζεται από το περιβάλλον... Γιατί να την αποφύγουν τα άτομα ποιός θα βλαπτεί και με τι τρόπο? Ο ΝΔ ή αυτός που έχει την Λίλιθ? Τι συμβαίνει στον ένα και τι στον άλλο? αυτό είναι το Θέμα!
black moon
02-07-2008, 06:16 PM
Thanks Black Moon :love:
Γιατί όμως πρέπει να αποφεύγεται μια τέτοια σχέση?
Όλοι το γράφουν και κανένας δεν εξηγεί ούτε η κα Σίμου λέει γιατί ΔΕΝ πρέπει να συμβεί...? Ουτως ή άλλως εμποδίζεται από το περιβάλλον... Γιατί να την αποφύγουν τα άτομα ποιός θα βλαπτεί και με τι τρόπο? Ο ΝΔ ή αυτός που έχει την Λίλιθ? Τι συμβαίνει στον ένα και τι στον άλλο? αυτό είναι το Θέμα!
Αυτή ειναι μια πολυ ωραια ερωτηση για τον Αστρολογο στο σπίτι σας.....να μάθουμε όλοι!!!!:bigsmile:
Και ο κ. Καραμηνας στο βιβλίο του «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ» το ίδιο προτείνει
- «Να αποφεύγεται η σχέση»! Έτσι ξερά. :blink:
Επειδή δεν υπάρχει ιδαίτερη βιβλιογραφία η κουβέντα εδώ είναι πολύ χρήσιμη. Πιστεύω ότι... τίποτα δεν είναι πιο χρήσιμο από τις αυθεντικές εμπειρίες (δικές σου, γνωστών και φίλων) για να συμπεράνεις κάτι αστρολογικά.
Toksotaki
02-07-2008, 09:33 PM
λυπαμαι αλλα θα συμφωνησω,εννοειται να αποφευγεται σχεση..αν δεν εισαι αυτος που εχει την λιλιθ..εισαι το θυμα...εχω προσωπικη εμπειρια,η λιλιθ του εκανε συνοδο με βορειο δεσμο και η δικια μου αντιθεση με τον ωροσκοπο του...αστα να πανε..ο ενας πληγωσε τον αλλον πολυ και δεν ηταν νκαν σχεση ουτε γνωριζομασταν πολυ...αν και λιγος ο χρονος η λιλιθ την εκανε την δουλεια της
RITAKI
02-07-2008, 10:55 PM
Δηλαδη βρε παιδια στη δικη μου συναστρια που εχουμε
Λίλιθ Τρίγωνο Κλήρος Τύχης
Λίλιθ Χιαστί Β. Δεσμός
Λίλιθ Τρίγωνο Βέρτεξ
Λίλιθ Εξάγωνο Ωροσκόπος
και η Λιλιθ ειναι δικη μου?:blink:
tigre
02-07-2008, 11:25 PM
ριτακι δε μπορεις να δεις στη συναστρια αν η λιλιθ ειναι δικος σου πλανητης?
RITAKI
02-07-2008, 11:27 PM
ναι δικη μου ειναι, σορρυ μαλλον το εγραψα καπως περιεργα..
tigre
02-07-2008, 11:53 PM
λυπαμαι αλλα θα συμφωνησω,εννοειται να αποφευγεται σχεση..αν δεν εισαι αυτος που εχει την λιλιθ..εισαι το θυμα...εχω προσωπικη εμπειρια,η λιλιθ του εκανε συνοδο με βορειο δεσμο και η δικια μου αντιθεση με τον ωροσκοπο του...αστα να πανε..ο ενας πληγωσε τον αλλον πολυ και δεν ηταν νκαν σχεση ουτε γνωριζομασταν πολυ...αν και λιγος ο χρονος η λιλιθ την εκανε την δουλεια της
το ιδιο ισχυει αν η λιλιθ μου κανει τριγωνο με το β.δεσμο του?
επισης ο ηλιος μου τριγωνο με τη λιλιθ του
διας μου εξαγωνο λιλιθ του
κρονος μου χιαστι με τη λιλιθ του
πλουτωνας αντιθεση με τη λιλιθ του?
βερτεξ μου τριγωνο με λιλιθ
ωροσκοπος μου τετραγωνο με τη λιλιθ του...
κ αυτες οι οψεις δειχνουν το ιδιο??εκεινος με πληγωνει πιο πολυ σε διαφορους τομεις δε κατλαβαινω..please οποιος μπορει ας με βοηθησει..
Mπράβο! Τoksotaki!!!
Ευχαριστώ :cheesy:
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει και στην περίπτωση της εν λόγω συναστρίας! Με ένα γεια και με ένα καλημέρα ή με την απουσία τους μπορεί - ένας ΞΕΝΟΣ ουσιαστικά να - σε κάνει «Χ Ω Μ Α» ή να πετάς από χαρά. Εξαρτάσε στο λεπτό!!! Εντελώς παράλογο, παράδοξο, φαινομενικά τρελό :nuts:
Το ερώτημα είναι και πάλι τι βγαίνει μέσα από αυτή την εμπειρία; Τι κέρδισες σαν γνώση; Γιατί αφου δεν γνωριζόσασταν πολύ πληγώθηκες και που το ξέρεις ότι πλήγωσες κι εκείνον; Είχε να κάνει με άρνηση, φόβο, απώθηση, εμμονές;
atan_pik
03-07-2008, 11:26 AM
Οτι πιθανότατα οι ακμές των περισσότερων οίκων σας, θα πέφτουν στα ίδια ζώδια.:bigsmile:
Thank u black moon!Οντως εχεις δικιο. Ολες οι ακμες των οικων πεφτουν στα ιδια ζωδια και μου εχει κανει εντυπωση.Αυτο σημαινει οτι ειμαστε ιδιοι ή οτι συμπεριφερομαστε σε κποια πραγματα το ιδιο?
axeman
03-07-2008, 02:47 PM
εχω μπερδευτει, τι εννοειτε αν αποφευγεται η σχεση και ποτε, στην περιπτωση που η λιλιθ κανει συνοδο με προσωπικο πλανητη μονο ?
κι αν κανει συνοδο με ωροσκοπο του αλλου στον υδροχοο τοτε τι γινεται ? υπαρχει προβλημα ? κι αν ναι ποιος τελικα τρωει το λουκι ?
black moon
03-07-2008, 03:54 PM
εχω μπερδευτει, τι εννοειτε αν αποφευγεται η σχεση και ποτε, στην περιπτωση που η λιλιθ κανει συνοδο με προσωπικο πλανητη μονο ?
κι αν κανει συνοδο με ωροσκοπο του αλλου στον υδροχοο τοτε τι γινεται ? υπαρχει προβλημα ? κι αν ναι ποιος τελικα τρωει το λουκι ?
Μαλλον πρεπει να διαβασεις ξανα την συζητηση πιο προσεκτικά.... εχεις χασει σελίδες !!!
gluka
03-07-2008, 04:10 PM
Οχ.Και τι γυνεται δλδ οταν ο ΒΔ (μου Τοξοτη-9ο,-5ο δικο του-:love:) κανει Τετράγωνο με τη Λίλιθ(του Παρθενο-3ο)-(παντος ξερω οτι των πλυγωσα συνεχεια επιτιδες για να δω αν εχει συνεσθυματα για μενα :cry:) η
το Βέρτεξ(μου Ζυγο-7ο) Σύνοδος Λίλιθ του και
Κλήρος Τύχης( μου Ταυρο-2ο) Τρίγωνο Λίλιθ του και
Λίλιθ ( μου Αιγοκερως -10ο) Τετράγωνο Χείρων του (Κριο-9ο)
Λίλιθ (μου)- Χιαστί- Σελήνη (του Διδυμους)
Και αν ξερει καπιός για το Χειρωνα(1ο οικο μου) σύνοδο με Χειρωνα (Κριο)
Ευχαρηστω:unsure:.
axeman
03-07-2008, 04:46 PM
Συμπληρωνω το προηγουμενο ερωτημα μου περι συνοδου αντρικης λιλιθ και γυναικειου ωροσκοπου καθως διαβασα αρκετες σελιδες πριν, στην ιδια συναστρια η γυναικεια λιλιθ απο τον 8ο σε συνοδο με πλουτωνα σε αντιθεση με τον αντρικο χειρωνα στον 2ο ?
ποσο επικινδυνος ειναι ο συνδυασμος και ποιος τελικα την παταει ?
black moon
03-07-2008, 04:51 PM
H γυναίκα εχει συνοδο Λιλιθ-Πλουτωνα στον 8ο, και ρωτας ποιος την πατάει? :love:
axeman
03-07-2008, 04:57 PM
σκεφτηκα οτι ισως να εξισοροπειται απο την συνοδο της αντρικης λιλιθ με τον ωροσκοπο της, ισως...
black moon
03-07-2008, 05:01 PM
σκεφτηκα οτι ισως να εξισοροπειται απο την συνοδο της αντρικης λιλιθ με τον ωροσκοπο της, ισως...
η αντρικη Λιλιθ (σε αντιθεση με την γυναικεια) εκει που βρισκεται συνηθως δειχνει το σημειο στο οποιο ειναι τρωτος ενας αντρας, σε τι μπορει να πέσει θυμα....δειχνει γενικά τις αδυναμιες του! Αυτο θυμαμαι εγω πάντως!
axeman
03-07-2008, 05:07 PM
καταλαβα jackpot για την γυναικα δηλαδη, η αντρικη ειναι στον 12ο του ανδρα
ξεχασα να συμπληρωσω οτι η συνοδος λιλιθ-πλουτωνα ειναι στον 8ο και στον ζυγο κι οτι ο πλουτωνας ειναι και σε συνοδο με αφροδιτη
με τον χειρωνα ομως τι γινεται στο σεναριο λιλιθ αντιθεση χειρωνας ?
καταλαβα jackpot για την γυναικα δηλαδη, η αντρικη ειναι στον 12ο του ανδρα
ξεχασα να συμπληρωσω οτι η συνοδος λιλιθ-πλουτωνα ειναι στον 8ο και στον ζυγο κι οτι ο πλουτωνας ειναι και σε συνοδο με αφροδιτη
με τον χειρωνα ομως τι γινεται στο σεναριο λιλιθ αντιθεση χειρωνας ?
Αυτή η γυναίκα έχει ένα ξεχωριστό και έντονο ερωτικό ταπεραμέντο. Είναι ρομαντική, εκλεπτισμένη με μια βαθειά έμφυτη γνώση και επίγνωση της ερωτικής της συμπεριφοράς. Είναι γυναίκα δηλητήριο δηλ. που ασκεί μεταμορφωτική επιρροή στους ερωτικούς συντρόφους της.
Πως αντιδρά απέναντι σου εκείνη και τι συναισθήματα έχεις εσύ γι αυτό το άτομο;
... Να υποψιαστώ ότι σου αρέσει πάραπολύ??:embarrest
Toksotaki
04-07-2008, 11:29 AM
το ιδιο ισχυει αν η λιλιθ μου κανει τριγωνο με το β.δεσμο του?
επισης ο ηλιος μου τριγωνο με τη λιλιθ του
διας μου εξαγωνο λιλιθ του
κρονος μου χιαστι με τη λιλιθ του
πλουτωνας αντιθεση με τη λιλιθ του?
βερτεξ μου τριγωνο με λιλιθ
ωροσκοπος μου τετραγωνο με τη λιλιθ του...
κ αυτες οι οψεις δειχνουν το ιδιο??εκεινος με πληγωνει πιο πολυ σε διαφορους τομεις δε κατλαβαινω..please οποιος μπορει ας με βοηθησει..
Οταν η λιλιθ εκανει τριγωνα,εξαγωνα δεν βλαπτει κανεναν,για να εκδηλωσει το δυναμικο της πρεπει να υπαρχουν σκληρες οψεις οπως συνοδοι,τετραγωνα..η οψη που ξεχωρισα απο αυτες που ειπες ειναι η αντιθεση Πλουτωνα-λιλιθ...και ο ωροσκοπος σου τετραγωνο με την λιλιθ του,πολυ ελξη....
Toksotaki
04-07-2008, 11:46 AM
Mπράβο! Τoksotaki!!!
Ευχαριστώ :cheesy:
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει και στην περίπτωση της εν λόγω συναστρίας! Με ένα γεια και με ένα καλημέρα ή με την απουσία τους μπορεί - ένας ΞΕΝΟΣ ουσιαστικά να - σε κάνει «Χ Ω Μ Α» ή να πετάς από χαρά. Εξαρτάσε στο λεπτό!!! Εντελώς παράλογο, παράδοξο, φαινομενικά τρελό :nuts:
Το ερώτημα είναι και πάλι τι βγαίνει μέσα από αυτή την εμπειρία; Τι κέρδισες σαν γνώση; Γιατί αφου δεν γνωριζόσασταν πολύ πληγώθηκες και που το ξέρεις ότι πλήγωσες κι εκείνον; Είχε να κάνει με άρνηση, φόβο, απώθηση, εμμονές;
Λοιπον...πολυ περιεργη κατασταση...Αυτο που θα ηθελα να ξεκαθαρισω ειναι οτι στην δικη μας συναστρια δεν επαιζε μονο η εντονη λιλιθ αλλα και ο Πλουτωνας ολοι οι πλανητες του σχεδον επεφταν στον 8 οικο μου και ολοι σχεδον οι δικοι του στον 8 δικο του,στο composite οι περισσοτεροι πλανητες επεφταν στον 8 οικο,η λιλιθ εκανε συνοδο με Αφροδιτη αν θυμαμαι καλα ενω οσο αναφορα διελευσεις ακριβως την ημερα που εγινα κατι μεταξυ μας ηταν στο ωροσκοπιο ο ΠΛουτωνας σε συνοδο με το βερτεξ μου ουτε λεπτο παραπανω ουτε παρακατω...ετσι οπως καταλαβαινετε...υπηρχε πονος,στη δικη σου περιπτωση τα πραγματα ειναι πιο "ωραιοποιημενα",ναι σιγουρα νιωθεις την επιδραση της λιλιθ αλλα εισαι πολυ τυχερη που δεν υπαρχει αναμειξη Πλουτωνα..οταν η λιλιθ ειναι εντονη δεν υπαρχει καποιο μαθημα που εχει να σου δωσει το αντιθετο πιστευω σε αποπροσανατολιζει,θα ηθελα να αναφερω την περιπτωση μια γνωστης γυναικας σε ολους με εντονη λιλιθ στο προσωπικο ωροσκοπιο της για να φανει καλυτερα η επιδραση της,η μεριλιν μονροε,συνοδος Ποσειδωνα-λιλιθ στον 1 οικο,ολοι γνωριζουμε για την καταληξη της...δεν συμβαινει ετσι παντα ειναι μια ακραια περιπτωση για να γινει αντιληπτη η επιδραση της λιλιθ...αλλο π.χ αν και οχι τοσο γνωστο ειναι το ατομο που προειπα...εκεινος ειχε συνοδο Αφροδιτης-λιλιθ και απο οσο ξερω πονο εχει εισπραξει μεσα απο τις σχεσεις του...θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος για το αν εχει σχεση με το καρμα η λιλιθ...
axeman
04-07-2008, 11:54 AM
Αυτή η γυναίκα έχει ένα ξεχωριστό και έντονο ερωτικό ταπεραμέντο. Είναι ρομαντική, εκλεπτισμένη με μια βαθειά έμφυτη γνώση και επίγνωση της ερωτικής της συμπεριφοράς. Είναι γυναίκα δηλητήριο δηλ. που ασκεί μεταμορφωτική επιρροή στους ερωτικούς συντρόφους της.
Πως αντιδρά απέναντι σου εκείνη και τι συναισθήματα έχεις εσύ γι αυτό το άτομο;
... Να υποψιαστώ ότι σου αρέσει πάραπολύ??:embarrest
Αν σκεφτεις και μια συνοδο αρης-αφροδιτης που υπαρχει...να υποψιαστεις...
τι εχει απεναντι μου ? και νομιζεις οτι ειναι ευκολο να διακρινω υπο τετοιες συνθηκες ?
tigre
04-07-2008, 02:50 PM
ωραια thanks!o ωροσκοπος αντιθεση με λιλιθ ειναι σκληρη οψη??
ο πλουτωνας μου τετραγωνο λιλιθ του φανταζομαι πως ναι....θα καλοπερασω σνιφ σνιφ
κ στο συνθετο κρονος τετραγωνο λιλιθ
Toksotaki
04-07-2008, 04:17 PM
ο Κρονος καταπιεζει την λιλιθ...
marialibra
04-07-2008, 05:17 PM
Γειά σας.. Θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει. . . Είμαι ζυγός με ωροσκόπο δίδυμο . . . . . Ταιριάζω με κάποιον που είναι σκορπιός με ωροσκόπο δίδυμο;
dominia77
04-07-2008, 05:38 PM
Ενδιαφερων ο συνδυασμός.
Από εκείνους που δεν σε κανει να βαριέσαι εύκολα.
water
05-07-2008, 04:46 PM
Καλησπέρα!
Επειδή είμαι καινούργια στο site, ψάχνω να βρώ πως μπορώ να κανω σύνθετο ωροσκόπιο σε συναστρία. Αυτός δεν είναι ο χάρτης που δείχνει την πορέια της σχέσης στο μέλλον? Αν γνωρίζει να μου πει αν υπάρχει τρόπος να το βρώ... :)
Επίσης η ύπαρξη Βέρτεξ, Λίλιθ λέοντα και Δία στον έβδομό μου με ακμή στον καρκίνο, τι υποδηλώνει?
Σε συναστρία τα παρακάτω τι μπορεί να δείχνουν?
Εγω ιχθεις με ωροσκόπο αιγόκερω και εκέινος καρκίνος με υδροχόο.
Τα φώτα μας δεν κάνουν όψεις, αλλά τα παρακάτω έχουν ως εξής..
Εχω αφροδίτη στον υδροχόο 18° (1ο οίκο του) και εκείνος σελήνη στον υδροχόο 25°(1ο οίκο του). Δεν είναι σύνοδος..
Η αφροδίτη του πέφτει στον 5ο μου
Κλήρος τύχης μου σε σύνοδο με το ΒΔ του,εξάγωνο με βέρτεξ του και χιαστί ωροσκόπος του
Βέρτεξ μου Τετράγωνο Χείρων του
Βέρτεξ μου Εξάγωνο Κλήρος Τύχης του
Βέρτεξ μου Τρίγωνο Λίλιθ του
Βέρτεξ μου Τετράγωνο Μεσουράνημα του
Αφροδίτη μου τρίγωνο με Αρη του, αφροδίτη του και κρόνο του.
Η Λίλιθ μου κάνει εξάγωνα με Αφροδίτη, άρη και κρόνο του
Β.Δ μου Εξάγωνο με Β.Δ του και Ηλιο του καθώς και τετράγωνο με αφροδίτη του.
Στον εβδομό του πέφτουν Βέρτεξ μου, λίλιθ μου, Β.Δ και κρόνος μου.. Ξέρω ότι ο κρόνος δε είναι και ότι καλύτερο!
Στον 8ο του πέφτει ο Πλούτωνας μου και σελήνη μου στον ζυγό.
Πλούτωνας μουΤετράγωνο με Ήλιο του και Β.Δ του,
Πλούτωνας μου Τρίγωνο Σελήνη και Αφροδίτη του
Πλούτωνας μου Σύνοδος Κρόνος, ¶ρης, Πλούτωνας του
Αν δεν ζάλισα πολύ :) και υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου λύσει απορίες.. θα ήμουν πολύ ευγνωμων!!
;)
Μητσάκος
06-07-2008, 08:11 AM
Καλησπέρα!
Επειδή είμαι καινούργια στο site, ψάχνω να βρώ πως μπορώ να κανω σύνθετο ωροσκόπιο σε συναστρία. Αυτός δεν είναι ο χάρτης που δείχνει την πορέια της σχέσης στο μέλλον? Αν γνωρίζει να μου πει αν υπάρχει τρόπος να το βρώ... :)
Επίσης η ύπαρξη Βέρτεξ, Λίλιθ λέοντα και Δία στον έβδομό μου με ακμή στον καρκίνο, τι υποδηλώνει?
Σε συναστρία τα παρακάτω τι μπορεί να δείχνουν?
Εγω ιχθεις με ωροσκόπο αιγόκερω και εκέινος καρκίνος με υδροχόο.
Τα φώτα μας δεν κάνουν όψεις, αλλά τα παρακάτω έχουν ως εξής..
Εχω αφροδίτη στον υδροχόο 18° (1ο οίκο του) και εκείνος σελήνη στον υδροχόο 25°(1ο οίκο του). ..............
................
................
Καλό μου ψαράκι, μέσα από ένα ποστ ζητάς συμπυκνωμένα μαθήματα αστολογίας και παράλληλα μια πλήρη ανάλυση συναστρίας :bigsmile:
Αν ψάξεις με το εργαλείο της αναζήτησης που βρίσκεται στην επάνω δεξιά κορυφή της σελίδας τις λέξεις "σύνθετος χάρτης" ή "composite" είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που ζητάς, έχει αναφερθεί κάμποσες φορές στις συζητήσεις.
Αναφορικά τώρα με την ανάλυση συναστρίας που ζητάς, θα πρέπει κάποιο μέλος να ασχοληθεί συγκεκριμένα με αυτήν, πράγμα που δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται.
Αν και εγώ, με μια ματιά που έριξα στις όψεις, δεν τις είδα και τόσο καλές για τον δικό σου, μια πίεση από εσένα ο καϋμενούλης όσο νά 'ναι θα την δέχεται, σε αντίθεση με εσένα που μάλλον θα περνάς καλύτερα από αυτόν :cheesy:
Toksotaki
06-07-2008, 03:58 PM
Η αφροδιτη του ενος να πεφτει στον 5 οικο του αλλου(φλερτ),ο ηλιος του ενος στον 7 του αλλου(ελξη,ο οικος των συνεργασιων,γαμου),τριγωνο Αρη-Αφροδιτης(ελξη!)....Βέρτεξ σου Τετράγωνο Χείρων του..αυτη η οψη δεν ειναι και η καλυτερη αφου βερτεξ(πεπρωμενο) δυσκολευει χειρων?(πληγςμενο θεραπευτη) ο Κρονος στον 7 οικο του αλλου δειχνει πιεση απο αυτον που εχει τον Κρονο...η λιλιθ στον 7 δειχνει μια σχεση με παθος,Πλούτωνας σου Τετράγωνο με Ήλιο του και Β.Δ του δειχνει οτι τον πιεζεις η θελεις να τον χειραγωγεις...αλλα γιατι δεν παραθετεις τους χαρτες???μπορει να εχεις παραληψει σημαντικες οψεις...
water
06-07-2008, 05:52 PM
Ευχαριστώ τοξοτάκι και Μητσάκο!
Πιέζω πολύ ε? Να παραθέσω τους χάρτες, αλλά πως?? Να δωσω απλά τα στοιχεια γέννησης?? Είμαι και καινούργια εδώ , δεν το κατέχω...
:love:
RITAKI
06-07-2008, 08:26 PM
παιδια αν μπορει να με βοηθεισει κ εμενα καποιος..
Δηλαδη βρε παιδια στη δικη μου συναστρια που εχουμε
Λίλιθ Τρίγωνο Κλήρος Τύχης
Λίλιθ Χιαστί Β. Δεσμός
Λίλιθ Τρίγωνο Βέρτεξ
Λίλιθ Εξάγωνο Ωροσκόπος
και η Λιλιθ ειναι δικη μου
Toksotaki
06-07-2008, 11:39 PM
καλε διαβασες τα προηγουμενα ποστ?:toung:δεν ειναι σκληρες οψεις για να "εκδηλωθει" το δυναμικο της λιλιθ...μπορεις να κοιμηθεις ησυχη!:toung:δεν κινδυνευεις απο την λιλιθ!
RITAKI
06-07-2008, 11:42 PM
ευτυχως!
Thanx toxotaki
Μητσάκος
06-07-2008, 11:52 PM
καλε διαβασες τα προηγουμενα ποστ?:toung:δεν ειναι σκληρες οψεις για να "εκδηλωθει" το δυναμικο της λιλιθ...μπορεις να κοιμηθεις ησυχη!:toung:δεν κινδυνευεις απο την λιλιθ!
Ναι, ενώ αν είχε σκληρές όψεις η ...Λίλιθ και ...εκδήλωνε το δυναμικό της θα έπρεπε να πίνει βαλεριάνα :cheesy:
ZorZeta
07-07-2008, 12:44 AM
Ναι, ενώ αν είχε σκληρές όψεις η ...Λίλιθ και ...εκδήλωνε το δυναμικό της θα έπρεπε να πίνει βαλεριάνα :cheesy:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:l augh:
ευτυχώς που υπάρχεις στο site και μπορώ και γελάω τις περισσότερες φορές.:love::love:
Λοιπον...πολυ περιεργη κατασταση...Αυτο που θα ηθελα να ξεκαθαρισω ειναι οτι στην δικη μας συναστρια δεν επαιζε μονο η εντονη λιλιθ αλλα και ο Πλουτωνας ολοι οι πλανητες του σχεδον επεφταν στον 8 οικο μου και ολοι σχεδον οι δικοι του στον 8 δικο του,στο composite οι περισσοτεροι πλανητες επεφταν στον 8 οικο,η λιλιθ εκανε συνοδο με Αφροδιτη αν θυμαμαι καλα ενω οσο αναφορα διελευσεις ακριβως την ημερα που εγινα κατι μεταξυ μας ηταν στο ωροσκοπιο ο ΠΛουτωνας σε συνοδο με το βερτεξ μου ουτε λεπτο παραπανω ουτε παρακατω...ετσι οπως καταλαβαινετε...υπηρχε πονος,στη δικη σου περιπτωση τα πραγματα ειναι πιο "ωραιοποιημενα",ναι σιγουρα νιωθεις την επιδραση της λιλιθ αλλα εισαι πολυ τυχερη που δεν υπαρχει αναμειξη Πλουτωνα..οταν η λιλιθ ειναι εντονη δεν υπαρχει καποιο μαθημα που εχει να σου δωσει το αντιθετο πιστευω σε αποπροσανατολιζει,θα ηθελα να αναφερω την περιπτωση μια γνωστης γυναικας σε ολους με εντονη λιλιθ στο προσωπικο ωροσκοπιο της για να φανει καλυτερα η επιδραση της,η μεριλιν μονροε,συνοδος Ποσειδωνα-λιλιθ στον 1 οικο,ολοι γνωριζουμε για την καταληξη της...δεν συμβαινει ετσι παντα ειναι μια ακραια περιπτωση για να γινει αντιληπτη η επιδραση της λιλιθ...αλλο π.χ αν και οχι τοσο γνωστο ειναι το ατομο που προειπα...εκεινος ειχε συνοδο Αφροδιτης-λιλιθ και απο οσο ξερω πονο εχει εισπραξει μεσα απο τις σχεσεις του...θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος για το αν εχει σχεση με το καρμα η λιλιθ...
:cheesy: Αν πρόσεξεις το ωροσκόπιο -συναστρία που παρέθεσα πιο πριν, θα δεις οτι υπάρχει ανάμειξη των Αφροδίτη - Πλούτωνα - λίλιθ - ΝΔ και των ωροσκόπων όλα στον 1ο οίκο. ¶ρα παιζουν πολλά μαζί σε συνόδους...
Όσο για την περίπτωσή σου διακρίνω κάτι πολύ - πολύ εντονο, μεταμορφωτικό, μοιραίο και επίπονο...
Θεωριτικά, σχέση με το κάρμα η λίλιθ έχει όταν αγγίζει τους δεσμούς της σελήνης (ΒΔ & ΝΔ) ή τον Kρόνο.
Αν σκεφτεις και μια συνοδο αρης-αφροδιτης που υπαρχει...να υποψιαστεις...
τι εχει απεναντι μου ? και νομιζεις οτι ειναι ευκολο να διακρινω υπο τετοιες συνθηκες ?
Tι να έχει? :bigsmile: ΕΛΞΗ έχει! Αλλά όταν ένας άνθρωπος με τέτοιο μαγνητισμό νιώθει έλξη και υπάρχει αμοιβαιότητα καταλαβαίνεις - από πρώτο χέρι φαντάζομαι - πως κάνει τον άλλο να νιώθει... Είναι ένα άτομο που από μικρή έχει μάθει να διαχειρίζεται το πάθος - κι όσο να κάνει - κινείται στα γνωστά της μέρη. Αλίμονο στους πρωτάρηδες θα έλεγα...:bigsmile: Παρόλα αυτά θα πρότεινα σύνεση, υπομονή, ψυχραιμία για να παίρνονται καλύτερες αποφάσεις. Το ότι η Λίλιθ πληγώνει γιατί δημιουργεί ανεκπλήρωτες επιθυμίες το είπαμε πιο πάνω πολλές φορές. Για κάποιο λόγο πληγώνει πάντως... που δεν είναι εμφανής αμα δεν το ψάξεις καλά μέσα σου.
axeman
07-07-2008, 03:25 PM
Tι να έχει? :bigsmile: ΕΛΞΗ έχει! Αλλά όταν ένας άνθρωπος με τέτοιο μαγνητισμό νιώθει έλξη και υπάρχει αμοιβαιότητα καταλαβαίνεις - από πρώτο χέρι φαντάζομαι - πως κάνει τον άλλο να νιώθει... Είναι ένα άτομο που από μικρή έχει μάθει να διαχειρίζεται το πάθος - κι όσο να κάνει - κινείται στα γνωστά της μέρη. Αλίμονο στους πρωτάρηδες θα έλεγα...:bigsmile: Παρόλα αυτά θα πρότεινα σύνεση, υπομονή, ψυχραιμία για να παίρνονται καλύτερες αποφάσεις. Το ότι η Λίλιθ πληγώνει γιατί δημιουργεί ανεκπλήρωτες επιθυμίες το είπαμε πιο πάνω πολλές φορές. Για κάποιο λόγο πληγώνει πάντως... που δεν είναι εμφανής αμα δεν το ψάξεις καλά μέσα σου.
Ναι, καταλαβαινω :wacko:
το διαχειριζεται τοσο καλα που δεν αφηνει περιθωρια επιλογης, α ρε Πλουτωνα...
το ασχημο ειναι οτι δεν μπορεις να κρυφτεις ευκολα απο τετοιους ανθρωπους, σε κοιτανε στα ματια και καταλαβαινουν αμεσα τι συμβαινει...
Ναι, καταλαβαινω :wacko:
το διαχειριζεται τοσο καλα που δεν αφηνει περιθωρια επιλογης, α ρε Πλουτωνα...
το ασχημο ειναι οτι δεν μπορεις να κρυφτεις ευκολα απο τετοιους ανθρωπους, σε κοιτανε στα ματια και καταλαβαινουν αμεσα τι συμβαινει...
Aκριβώς αυτό συμβαίνει φίλε μου!!! :cheesy:
Είναι στο χέρι σου να μάθεις από εκείνη...
Nα μάθω από πλουτώνιο;;; :blink: Nα μου λειπει το βύσσινο προσωπικά!!! :cheesy:
Kάποιες φορές δεν μπορείς να ξεφύγεις... όχι έτσι απλά! :bigsmile:
Σε συναστρίες με πολλές και έντονες συνόδους θα το ζήσεις Θες δε Θες. Ακόμα κι αν φύγεις από τον «Τόπο του Εγκληματος» είναι μάταιο γιατί θα έχεις ανοίξει τις πόρτες «από Μέσα». Αυτός είναι ο Πλούτωνας όταν κάνει παρεά με παλιόπαιδα σαν τη Λίλιθ! :toung:
axeman
07-07-2008, 04:14 PM
Το παραξενο ειναι οτι εχω μαθει αρκετα και σε λιγο χρόνο. Δεν ξερω αν εχει να κανει με το παιχνιδι του πλουτωνα μεταξυ αιγοκερου-τοξοτη ο οποιος πεφτει πανω στην αφροδιτη μου στον τοξοτη αλλα ηταν κατι που δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια. Παντα ακουγα θεωριες για τον πλουτωνα αλλα τοσα χρονια πανω απο το κεφαλι μου τον ειχα συνηθισει και ξαφνικα...αποκαλυψη...οσο κι αν μερικες φορες ποναει.
axeman
07-07-2008, 04:17 PM
Σε συναστρίες με πολλές και έντονες συνόδους θα το ζήσεις Θες δε Θες. Ακόμα κι αν φύγεις από τον «Τόπο του Εγκληματος» είναι μάταιο γιατί θα έχεις ανοίξει τις πόρτες «από Μέσα». Αυτός είναι ο Πλούτωνας όταν κάνει παρεά με παλιόπαιδα σαν τη Λίλιθ! :toung:
Πολλες συνοδους ??? καμια 10αρια σου φτανουν ? :blink:
με... παλιοκόριτσα εννοείς!! :toung:
Το παραξενο ειναι οτι εχω μαθει αρκετα και σε λιγο χρόνο. Δεν ξερω αν εχει να κανει με το παιχνιδι του πλουτωνα μεταξυ αιγοκερου-τοξοτη ο οποιος πεφτει πανω στην αφροδιτη μου στον τοξοτη αλλα ηταν κατι που δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια. Παντα ακουγα θεωριες για τον πλουτωνα αλλα τοσα χρονια πανω απο το κεφαλι μου τον ειχα συνηθισει και ξαφνικα...αποκαλυψη...οσο κι αν μερικες φορες ποναει.
Παρατήρησε τα γεγονότα, το χρόνο που συμβαίνουν, πόσο έχεις αλλάξει ... Θα βάλεις μια σειρά στο παζλ και τότε θα καταλάβεις ότι μερικά γεγονότα - με τους εξωτερικούς πλανήτες - δεν είναι καθόλου τυχαία... Είναι το γοητευτικότερο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις με τον εαυτό σου κι έναν άλλο «μοιραίο» για σένα εισβολέα... :bigsmile:
axeman
07-07-2008, 04:22 PM
Παρατήρησε τα γεγονότα, το χρόνο που συμβαίνουν, πόσο έχεις αλλάξει ... Θα βάλεις μια σειρά στο παζλ και τότε θα καταλάβεις ότι μερικά γεγονότα - με τους εξωτερικούς πλανήτες - δεν είναι καθόλου τυχαία... Είναι το γοητευτικότερο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις με τον εαυτό σου κι έναν άλλο «μοιραίο» για σένα εισβολέα... :bigsmile:
Το παρατηρω ηδη εδω και μερικους μηνες και ειπες αυτο ακριβως που με βασανιζει τον τελευταιο καιρο, καποια πραγματα δεν μπορει να ειναι τοσο "τυχαια" ειδικα οταν ο μοιραιος ανθρωπος εκτος απο την παρεα του παλιοκοριτσου είναι παιδι του Νοεμβρη !
Πολλες συνοδους ??? καμια 10αρια σου φτανουν ? :blink:
Eιλικρινά νομίζω ότι κάθεσαι πάνω στο Ηφαίστειο.... :bigsmile:
Πως νιώθεις γιαυτήν σε ξαναρώτησα πριν...?
Το παρατηρω ηδη εδω και μερικους μηνες και ειπες αυτο ακριβως που με βασανιζει τον τελευταιο καιρο, καποια πραγματα δεν μπορει να ειναι τοσο "τυχαια" ειδικα οταν ο μοιραιος ανθρωπος εκτος απο την παρεα του παλιοκοριτσου είναι παιδι του Νοεμβρη !
You are... uncorrectable!!! :bigsmile::bigsmile:
axeman
07-07-2008, 04:24 PM
Eιλικρινά νομίζω ότι κάθεσαι πάνω στο Ηφαίστειο.... :bigsmile:
Πως νιώθεις γιαυτήν σε ξαναρώτησα πριν...?
Σώπα :nuts:
αρκετα παραξενα...δεν εκφραζεται ευκολα...
You are... uncorrectable!!! :bigsmile::bigsmile:
μπορω να κανω κι αλλιως :bigsmile:
maria777
07-07-2008, 05:06 PM
1) ο ήλιος του ενος σε σύνοδο με τον άλλον= έχετε το ίδιο ζώδιο (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)
2) ο ηλιος σε τετράγωνο με την σελήνη= ασυμφωνία, κακή όψη για ερωτικά θέματα
3) η σεληνη εξάγωνο με τον ήλιο= ταύτιση, αλλά με προσπάθεια.
4) ο ερμής σε σύνοδο με τον ερμη= δυνατότητα επικοινωνίας.
5) η αφροδίτη σε σύνοδο με την αφροδίτη= ταύτιση
6) ο άρης σε σύνοδο με τον άρη= ανάγκη εξεύρεσης κοινού εχθρού
7) ο κρόνος σε σύνοδο με τον κρόνο= κοινές εμπειρίες
8) και όλοι οι πλανήτες σε σύνοδο με τους δικούς του? = κάτι μου λέει ότι έχετε γεννηθεί την ίδια μέρα σχεδόν
μητσακο έχουμε γεννηθει με 2 μέρες διαφορα πανω στην αλλαγη ζωδιων αυτος αιγοκερως και εγω τοξοτης! τι σημαινουν ομως οι πολλες συνοδοι σε μια ερωτικη σχεση?
Μητσάκος
07-07-2008, 05:16 PM
μητσακο έχουμε γεννηθει με 2 μέρες διαφορα πανω στην αλλαγη ζωδιων αυτος αιγοκερως και εγω τοξοτης! τι σημαινουν ομως οι πολλες συνοδοι σε μια ερωτικη σχεση?
Πολύ απλά ότι έχετε κοινές προσλαμβάνουσες. Από εκεί και μετά όμως, το πώς θα τις αναλύσετε και πώς θα εκφραστείτε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Υπάρχει περίπτωση στην πορεία να επιδείξετε ανταγωνιστική διάθεση, μπορεί όμως και αυτή η ταυτοσημία να σας βοηθήσει να πορευτείτε παρέα. Μπορεί μετά από κάποιον καιρό να γίνετε φίλοι :bigsmile:
tigre
07-07-2008, 09:15 PM
το τετραγωνο δια-σεληνης δειχνει οτι το ατομο με το δια<ιχθυς> περιοριζει η καταπιεζει το ατομο της σεληνης<διδυμους>???
τετραγωνο δια κ αρη δε το καταλαβαινω.επισης κ δω ο αρης ειναι στους διδυμους..
τελοσ αλλη μια δυσκολη οψη που θελω να αναφερω ειναι το τετραγωνο δια-ποσειδωνα....το ατομο με το δια σκεφτεται τη καλοπεραση ενω το ατομο με το ποσειδωνα<τοξοτη> ειναι πιο ρομαντικο?
Μητσάκος
07-07-2008, 09:49 PM
το τετραγωνο δια-σεληνης δειχνει οτι το ατομο με το δια<ιχθυς> περιοριζει η καταπιεζει το ατομο της σεληνης<διδυμους>???
Ποια καταπίεση, καλέ; Το άτομο με Σελήνη στους Δίδυμους είναι που είναι, του πέφτει και ένας Δίας αρνητικός και το κάνει πιο χαζοχαρούμενο και αλλοπρόσαλλο από ό,τι ήταν :toung:
τετραγωνο δια κ αρη δε το καταλαβαινω.επισης κ δω ο αρης ειναι στους διδυμους..
Εδώ έχουμε έναν φαφλατά και χωρίς σκέψη ¶ρη, που παρασυρμένος από τον αιθεροβάμονα Δία θα πάει να το παίξει μάγκας και θα σπάει το ξερό του το κεφάλι. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως, για τέτοια είναι φτιαγμένος (ο ¶ρης) :toung:
τελοσ αλλη μια δυσκολη οψη που θελω να αναφερω ειναι το τετραγωνο δια-ποσειδωνα....το ατομο με το δια σκεφτεται τη καλοπεραση ενω το ατομο με το ποσειδωνα<τοξοτη> ειναι πιο ρομαντικο?
Καμία σχέση :bigsmile: Εδώ έχουμε έναν παραμυθά (στην καλύτερη) ή απατεώνα (στη χειρότερη) που είναι ο εκπρόσωπος του Ποσειδώνα, ο οποίος θα παραμυθιάσει έντεχνα τον εκπρόσωπο του Δία πολύ εύκολα, καθώς ο τελευταίος θα έχει το μυαλό του σε μεγαλεία που μόνο στον ύπνο του (και αν) θα μπορούσε να έχει. Κλασική περίπτωση δύο ατόμων που ενώ θα πέφτουν στον γκρεμό, θα ευχαριστιούνται το αεράκι που θα τους ανεμίζει τα μαλλιά (γιατί μην γελιέστε, το παραμύθι του ποσειδώνιου θα είναι τόσο γλυκό που θα το καταπιεί και ο ίδιος)
¶λλος για συναστριααααα
Πάρε κόσμε, πάρεεεεε :nuts:
athinoula85
07-07-2008, 10:14 PM
¶λλος για συναστριααααα
Εγωωωωωω ......... :laugh:
Κεφακια ο Δημητρης σημερα ...... :toung:
tigre
07-07-2008, 11:23 PM
[QUOTE=Μητσάκος;59604]Ποια καταπίεση, καλέ; Το άτομο με Σελήνη στους Δίδυμους είναι που είναι, του πέφτει και ένας Δίας αρνητικός και το κάνει πιο χαζοχαρούμενο και αλλοπρόσαλλο από ό,τι ήταν :toung:
Εδώ έχουμε έναν φαφλατά και χωρίς σκέψη ¶ρη, που παρασυρμένος από τον αιθεροβάμονα Δία θα πάει να το παίξει μάγκας και θα σπάει το ξερό του το κεφάλι. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως, για τέτοια είναι φτιαγμένος (ο ¶ρης) :toung:
Καμία σχέση :bigsmile: Εδώ έχουμε έναν παραμυθά (στην καλύτερη) ή απατεώνα (στη χειρότερη) που είναι ο εκπρόσωπος του Ποσειδώνα, ο οποίος θα παραμυθιάσει έντεχνα τον εκπρόσωπο του Δία πολύ εύκολα, καθώς ο τελευταίος θα έχει το μυαλό του σε μεγαλεία που μόνο στον ύπνο του (και αν) θα μπορούσε να έχει. Κλασική περίπτωση δύο ατόμων που ενώ θα πέφτουν στον γκρεμό, θα ευχαριστιούνται το αεράκι που θα τους ανεμίζει τα μαλλιά (γιατί μην γελιέστε, το παραμύθι του ποσειδώνιου θα είναι τόσο γλυκό που θα το καταπιεί και ο ίδιος)
¶λλος για συναστριααααα
Πάρε κόσμε, πάρεεεεε :nuts:[/QUOTE
πλακα κανεις??:nuts:
ωραια η συναστρια:toung::cry: ειδικα αν ειναι κ δικη σου,perfect:toung::cry::cry::cry:
emmalene
08-07-2008, 04:36 PM
Ποια καταπίεση, καλέ; Το άτομο με Σελήνη στους Δίδυμους είναι που είναι, του πέφτει και ένας Δίας αρνητικός και το κάνει πιο χαζοχαρούμενο και αλλοπρόσαλλο από ό,τι ήταν :toung:
¶λλος για συναστριααααα
Λοιπον....Αρης στον Κριο αντιθεση με ακμη 5ου μου και συνοδο με συνοδο Ηλιου Αφροδιτης μου στον 11ο..Διας -Αφροδιτη του στην ακμη 3ου συνοδο με Δια μου στον 8ο,ουρανος του συνοδο ακμη 5ου μου..:toung:
ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑΤΡΕ????:cry::cry::toung:
penguin
08-07-2008, 11:01 PM
Γεια σας! Μια ερωτηση γιατι μπερδευτηκα...αν ο Αρης του ενος πεφτει στον 5ο οικο του αλλου, υπαρχει ελξη? Και αν ναι, απο την πλευρα του Αρη ή του ατομου με τον 5ο?
Σςας ευχαριστω που με ξεμπλεκετε καθε φορα!!!!!!!!!
Toksotaki
09-07-2008, 02:16 AM
Ναι καλε ειδικα οσο αναφορα σεξουαλικη..αυτος με τον Αρη νομιζω νιωθει ελξη αλλα δν ειμαι σιγουρη αν και ο αλλος νιωθει...παντος αυτος με Αρη νιωθει...
kphssa
09-07-2008, 02:18 AM
Επειδη τα ειπαμε εδω για τη Λιλιθ, σας στελνω και μια μεταφραση μου απο ενα ποιηματακι του Νοβαλις που μου θυμιζει πολυ ΛιλΙθ..
Bυθισμενος στα δακρυα, στην απελπισια, στη διαλυση του Εγω, συνεπαρμενος απο εναν ανειπωτο Φοβο, αδυναμος, στεκομουν μοναχος σε εναν ερημικο υψωμα που εκρυβε σε ενα στενο σκοτεινο μερος τη μορφη της ζωης μου. -μονος οσο ποτε κανεις- Κι οπως γυρευα για ενα χερι βοηθειας, οντας ανημπορος για ενα βημα μπροστα η πισω και καθηλωμενος στη μισοσβησμενη ζωη μου με απεραντη νοσταλγια, ξεπροβαλε απο το μπλε οριζοντα, απο τα υψη της περασμενης μου ευτυχιας ενα ριγος δειλινου. -και μονομιας εκοψε τα δεσμα της υπαρξης, τα δεσμα του φωτος. (...)
Μαζι της δραπετευσε η επιγεια μου ομορφια και η Λυπη σε ενα νεο κοσμο ανεξερευνητο –στη Νυχτα Θεα, Γλυκο πεπλο του ουρανου, ηρθες απο πανω μου.. ο κοσμος σειστηκε απαλα και αιωρηθηκε πια το ελευθερο, νεογεννητο πνευμα μου. Συννεφο σκονης εγινε το ερημικο υψωμα και μεσα του ειδα το μαγευτικο προσωπο της Ερωμενης. Στα ματια της ησυχαζε η Αιωνιοτητα, αγγιξα τα χερια της και τα δακρυα γιναν φλογερα, αδιασπαστα δεσμα. Χιλιετιες χαθηκαν στον οριζοντα σαν μια καταιγιδα. Στον κορφο της εκλαψα με σαγηνευτικα δακρυα τη Νεα Ζωη. Ηταν το πρωτο και μοναδικο ονειρο και απο τοτε νοιωθω αιωνια, αμετακλητη Πιστη για τη Νυχτα και το Φως της, για την Ερωμενη "
Toksotaki
09-07-2008, 02:32 AM
Ειναι το πιο μελω πραγμα που εχω δει στην ζωη μου:weird:αυτο μου θυμιζει Ποσειδωνα οχι λιλιθ
kphssa
09-07-2008, 02:46 AM
Ειναι το πιο μελω πραγμα που εχω δει στην ζωη μου:weird:αυτο μου θυμιζει Ποσειδωνα οχι λιλιθ
Toksotaki..αν τα βλεπαμε ολοι το ιδιο, τοτε θα ηταν ολα ανιαρα:love:
Toksotaki
09-07-2008, 02:51 AM
Γιατι ποιος σου ειπε οτι διαφωνω..??απλα πιστευω οτι ειναι περισσοτερο για τον Ποσειδωνα...σε σχεσεις που εμπλεκεται η λιλιθ δεν αφηνει αυτα τα συναισθηματα...τουλαχιστον για εμενα ισχυει αυτο...
konstantina318
10-07-2008, 11:05 AM
Ουρανός σύνοδος Πλούτωνας κ Ουρανός σύνοδος Λίλιθ σε συναστρία τι μπορεί να βγάλει?Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη:wacko:
Ουρανός σύνοδος Πλούτωνας κ Ουρανός σύνοδος Λίλιθ σε συναστρία τι μπορεί να βγάλει?Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη:wacko:
Tον πρώτο συνδυασμό καλύτερα να τον δεις σε συνδυασμό με τους οίκους που βρίσκονται αλλά και με τους οίκους που κυβερνούν.
Για το δεύτερο.. δεν θεωρώ ότι μπορείς να δείς κάτι ουσιώδες για την πορεία και εξέλιξη της σχέσης, παρά μόνο σε επίπεδο συναισθήματος. Ισως μια ένταση..
axeman
10-07-2008, 02:58 PM
Τι μπορει να σημαινει σε μια συναστρια τα τετραγωνα
πλουτωνα του Α - σεληνης του Β και
αφροδιτης του Α - πλουτωνα του Β ?
konstantina318
10-07-2008, 03:30 PM
Τι μπορει να σημαινει σε μια συναστρια τα τετραγωνα
πλουτωνα του Α - σεληνης του Β και
αφροδιτης του Α - πλουτωνα του Β ?
Στην πρώτη περίπτωση,πιστεύω πως το άτομο με τον Πλούτωνα θα μπλοκάρει συναισθηματικά το δεύτερο άτομο,θα προσπαθεί να του επιβληθεί ,μέσω διαφόρων ψυχολογικών εκβιασμών .Ζήλεια,κτητικότητα κ παιχνίδια εξουσίας είναι μερικές απο τις ιδιότητες του Πλούτωνα που θα ταράζουν συχνά το άτομο με τη Σελήνη,ειδικά αν δεν υπάρχουν θετικές όψεις που να βοηθήσουν.
Μια παρόμοια κατάσταση θα υπάρχει και στη δεύτερη περίπτωση,δλδ,το άτομο με τον Πλούτωνα θα μαγνητίσει την Αφροδίτη κ εδώ είναι λίγο χειρότερα γιατί θα υπάρχει κ έντονο σεξουαλικό ενδιαφέρον,κ θα θελήσει να της επιβληθεί,να την εξουσιάσει με διάφορους τρόπους.
Παίζουν μεγάλο ρόλο οι πλανήτες κ οι οίκοι των όψεων καθώς κ το σύνολο της συναστρίας το οποίο μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα η χειρότερα..
Η απάντηση μου είναι σύνολο των όσων έχω διαβάσει κ καταλάβει,αν έχω κάνει κάπου λάθος διορθώστε με:bigsmile:Ισως μπορούν άλλα μέλη να σε βοηθήσουν περισσότερο:cheesy:
Συμφωνώ με την Kωνσταντίνα.
Δες όμως και τους οίκους που εμπλέκονται, θα έχουν να σου δώσουν αρκετές λεπτομέρειες.
Kαι φυσικά, επειδή εμπλέκονται Aφροδίτη και Σελήνη, θα πρέπει να συσχετιστούν και οι αναλύσεις με το φύλο. Για παράδειγμα μια γυναίκα είναι πιο επιρρεπής όταν δέχεται τετράγωνο του Πλούτωνα από το σύντροφό της, αφού μπορεί να κάνει με τη μητρική διάσταση του πράγματος.
axeman
10-07-2008, 04:11 PM
Σας ευχαριστω και τις 2, ο Α ειναι ο ανδρας και ο Β η γυναικα, η σχεση δεν υφισταται πια αλλα απο τα στοιχεια που εχω η γυναικα μαλλον πληγωθηκε παραπανω
αραγε μια συνοδος αφροδιτης - πλουτωνα θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα ?
στην ιδια περιπτωση, ενα τετραγωνο αφροδιτης του ανδρα με τον ουρανο της γυναικας θα δικαιολογουσε ενα εντονο ξεκινημα σχεσης και αποτομο τελος ?
penguin
10-07-2008, 04:16 PM
Συμφωνω με τους προλαλησαντες!!! Βασικα, ο Πλουτωνας δινει την αισθηση του αναποφευκτου-μοιραιου...μπορει να ξερουμε οτι μια σχεση μας βλαπτει αλλα μας εξαναγκαζει να μενουμε...σε κατι τετοιο αντιστοιχει νομιζω το "κολλημα" που λεμε!!!
Αυτο που δεν καταλαβαινω απολυτα ειναι...σε τετραγωνο Αφροδιτης Πλουτωνα το σεξουαλικο ενδιαφερον ειναι και απο τους δυο? Ή ο Πλουτωνας απλα μαγνητιζει την Αφροδιτη για να την εχει υποχειριο χωρις να τον ελκει πραγματικα? Ευχαριστω!
αραγε μια συνοδος αφροδιτης - πλουτωνα θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα ?
όχι. H Aφροδίτη μπορεί να έλκεται μοιραία από τον Πλούτωνα, αλλά ο Πλούτωνας κερνάει... "σφηνάκια" πόνου στο τέλος!!
στην ιδια περιπτωση, ενα τετραγωνο αφροδιτης του ανδρα με τον ουρανο της γυναικας θα δικαιολογουσε ενα εντονο ξεκινημα σχεσης και αποτομο τελος ?
Oχι... το τετράγωνο αυτό είναι μόνο το απότομο τέλος που προέρχεται από την πλευρά της γυναίκας, από τον Oυρανό δηλαδή.
Σαν "μπούσουλας"... τα τετράγωνα του Kρόνου με προσωπικούς πλανήτες περιορίζουν τη σχέση στην εξέλιξή της. Tα τετράγωνα του Oυρανού... φεύγει για τσιγάρα ή για μανικιουρ και δεν ξαναγυρίζει. O Πλούτωνας κερνάει.. διάφορα! O Ποσειδώνας κερνάει.. έκσταση!!
KALIANA
10-07-2008, 09:34 PM
σε συναστρία το τεργάγωνο ήλιου με τον κρόνο του άλλου ατόμου τι μπορεί να σημαίνει?
Ήλιος, μεταξύ άλλων - θέλω
Κρόνος, μεταξύ άλλων - περιορίζω
παίξε με τα ρήματα
tigre
11-07-2008, 01:45 PM
ωραια ηλιος= θελω
σεληνη=αισθανομαι????
ερμης=επικοινωνω???
αφροδιτη ελκυω??
αρης,διας??
ο ουρανος σχετιζεται με το χωρισμο ο κρονος περιοριζει κ ο πλουτωνας κερναει πονο οπως ειπατε....
σε ενα τετραγωνο πλουτωνα κρονου?ο κρονος περιοριζεται κ πληγωνεται απο το πλουτωνα?
:weird:
α!κ τετραγωνο πλουτωνα-λιλιθ<εδω εχουμε κ αλλο πονο?>:bigsmile::toung:
emmalene
11-07-2008, 01:47 PM
ωραια ηλιος= θελω
σεληνη=αισθανομαι????
ερμης=επικοινωνω???
αφροδιτη ελκυω??
αρης,διας??
ο ουρανος σχετιζεται με το χωρισμο ο κρονος περιοριζει κ ο πλουτωνας κερναει πονο οπως ειπατε....
σε ενα τετραγωνο πλουτωνα κρονου?ο κρονος περιοριζεται κ πληγωνεται απο το πλουτωνα?:weird:
α!κ τετραγωνο πλουτωνα-λιλιθ<εδω εχουμε κ αλλο πονο?>:bigsmile::toung:
Δηλαδη τωρα αυτο ειναι συναστρια???:blink:Πολυ τετραγωνο παιδι μου!!!:toung:Γενικα ο Πλουτωνας φερνει πονο οπως αναφερεις αλλα εξαρταται λιγο και απο τις προσωπικες οψεις του καθενα στον γενεθλιο χαρτη.
tigre
11-07-2008, 01:48 PM
ναι,οι 2 οψεις τετραγωνων..:bigsmile:
atan_pik
11-07-2008, 02:20 PM
και οταν εχουμε τετραγωνο ουρανου - κρονου ?τοτε τι γινεται?
axeman
11-07-2008, 02:33 PM
και οταν εχουμε τετραγωνο ουρανου - κρονου ?τοτε τι γινεται?
Νομιζω οτι ο κρονος θα περιορισει λιγακι τα παραξενα τερτιπια του ουρανου
black moon
11-07-2008, 02:36 PM
Ή ο Ουρανός με τα τερτίπια του θα τον βγάλει απο τα ρούχα του!
axeman
11-07-2008, 02:40 PM
Ή ο Ουρανός με τα τερτίπια του θα τον βγάλει απο τα ρούχα του!
Ο ζυγός αναφερει αμεσα και την αλλη πλευρα :bigsmile:
Ισως και να ειναι ετσι, αν και δεν ειμαι καθολου ειδικος θα ελεγα οτι ο πλανητης που εχει τις πιο ευνοϊκες οψεις μαλλον θα επικρατησει
black moon
11-07-2008, 02:42 PM
Ακριβως...οποιος εχει τις πιο δυνατες οψεις, και την πιο ισχυρή τοποθετηση στον χάρτη! ;)
atan_pik
11-07-2008, 03:11 PM
Ακριβως...οποιος εχει τις πιο δυνατες οψεις, και την πιο ισχυρή τοποθετηση στον χάρτη! ;)
οποιος εχει τις ποιο δυνατες οψεις ουρανου ή κρονου αντιστοιχα ή γενικα τις ποιο δυνατες οψεις στο χαρτη?
black moon
11-07-2008, 03:20 PM
Αυτη η ερώτηση τωρα ειναι σαν να ρωτας απο που πέρνω το τρένο για Πειραιά, και να βρίσκεσαι στο άλλο τέρμα του.
atan_pik
11-07-2008, 03:24 PM
καλα ενταξει δεν ξαναμιλαω.:cry:
skytree
11-07-2008, 06:30 PM
Με αφορμή τις αναφορές σε σχέσεις με πόνο και κόπο -χωρίς τρόπο:bigsmile:- να σας δείξω μια συναστρία να μου πείτε γιατί με πόνεσε και με επηρέασε τόσο πολύ;
Όποιος θα ήθελε να μου λύσει και μένα αυτήν την απορία που καιρό με βασανίζει θα ήμουν υπόχρεη!!:love:
(Κάνω την επισύναψη για να μην γίνεται κουραστική η αναφορά σε όψεις.
Επίσης άφησα να φαίνονται μόνο οι όψεις για τους πλανήτες που έχει γίνει πιο πάνω η συζήτηση. Μαύρο- γυναικεία στοιχεία, κόκκινα- αντρικά.)
emmalene
11-07-2008, 06:34 PM
Καλο θα ηταν να βλεπαμε ολες τις οψεις....πχ βλεπω μια οψη Αφροδιτης Ουρανου και δεν δειχνει πια ειναι...:blink:
skytree
11-07-2008, 06:41 PM
Οκ επισυνάπτω την εικόνα με όλες τις όψεις.Το έκανα για να μην είναι κουραστικό για εσάς!:embarrest
water
11-07-2008, 06:42 PM
:blush::blush:Καλησπέρα! Όταν οι δεσμοί της σελήνης, που τώρα πχ ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Υδροχοό, έρχεται σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη σε γυναικείο ωροσκόπειο, και γενέθλια σελήνη σε αντρικό, (στον πρώτο οίκο) τι δείχνει? Κάτι καρμικό ίσως?
emmalene
11-07-2008, 07:14 PM
Οκ επισυνάπτω την εικόνα με όλες τις όψεις.Το έκανα για να μην είναι κουραστικό για εσάς!:embarrest
ο Κρονςο αντιθεση Αφροδιτη δειχνει μια απογοητευσηηηηη!!
skytree
11-07-2008, 07:19 PM
ο Κρονςο αντιθεση Αφροδιτη δειχνει μια απογοητευσηηηηη!!
Σε αυτή την περίπτωση η Αφροδίτη ανήκει στον αντρικό χάρτη.Όμως εγώ πέρασα την απογοήτευση.Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο εφόσον ο Κρόνος είναι πιο βαρύς πλανήτης;
emmalene
11-07-2008, 07:42 PM
να ρωτησω ενα βασικο.σχεση εγινε και χαλασε η απλα τον ηθελες και δεν εγινε κατι?
skytree
11-07-2008, 07:54 PM
να ρωτησω ενα βασικο.σχεση εγινε και χαλασε η απλα τον ηθελες και δεν εγινε κατι?
Και δεν ρωτάς...!:bigsmile:
Πολλά και διάφορα έγιναν, αλλά αυτό σχέση ούτε με σφαίρες δεν θα το έλεγα!
Τέλοσπάντων..σοβαρά τώρα.Το ερώτημα το έθεσα γιατί πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η επίδραση που μπορούσε να έχει επάνω μου -ακόμη και χρονικά μακριά από την τελευταία συνάτηση μας- καθώς και το μέγεθος του πόνου που μου προκάλεσε.
Πολύ ψύχραιμη πλέον, πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να καταλάβω κάποια πράγματα.Τώρα μπορώ να εμπεδώσω τα μαθηματάκια μου κι εγώ..να κλείνουν οι πληγές.
Roxanne
11-07-2008, 08:37 PM
ποιο ειναι το κλειδι του χειρων κ του κληρου της τυχης πως ερμηνευονται στη συναστρια??
black moon
11-07-2008, 08:39 PM
Τι εννοεις κλειδί?
Roxanne
11-07-2008, 09:08 PM
εννοω ποια ειναι η λεξη που χαρακτηριζει το χειρων κ το κληρο της τυχης,τι δειχνουν?....πως μπορουμε ερμηνεψουμε τις οψεις τους??
black moon
11-07-2008, 09:55 PM
Γενικά μιλώντας πριν ξεκινήσεις τις ερωτησεις καλό ειναι να διαβασεις την αρθογραφία των φόρουμ μας....πολλα απο αυτα που ρωτας υπάρχουν ήδη, και με εκτενεστατη αναλυση!
tigre
11-07-2008, 11:05 PM
roxanne ο χειρων λειτουργει θεραπευτικα...για το κληρο της τυχης δε ξερω, ρωτα καποιον αστρολογο...
parikaras
12-07-2008, 12:44 AM
γεια καλα ολοι βραδυ γραφουμε τελικα !lol!
μιας και αναφερθηκε ο χειρων μπορειτε να μου πειτε χειρων στον ταυρο στον7 οικο πως τον ερμηνευουμε ή που να διαωασω γιατι δεν μπορεσα να βρω κατι για χειρων!!
ο 7 δεν ειναι για προσωπικες σχεσεις ?
parikaras
12-07-2008, 12:52 AM
σορυ παιδια το βρηκα εχει ενα πολυ καλο αθρο του κ παπαδολια
cancer_07
12-07-2008, 03:42 PM
Γειά σας! Είμαι τελείως αρχάρια...Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις παρακάτω όψεις σε σύνθετο?
ηλιος τριγωνο ηλιος
σελήνη εξάγωνο ηλιο
ερμής τρίγωνο ποσειδώνα
ερμής εξάγωνο πλούτωνα
αφροδίτη τρίγωνο σελήνη
αφροδίτη αντίθεση αφροδίτη
αρης τρίγωνο δία
αρης τρίγωνο ποσειδώνα
δίας τρίγωνο ουρανό
κρόνος τετράγωνο σελήνη
ποσειδώνας τετράγωνο ήλιο
ποσειδώνας σύνοδο δία
πλούτωνας εξάγωνο ποσειδώνα
Σας ευχαριστώ πολύ!
tigre
12-07-2008, 08:22 PM
συνθετος:σεληνη εξαγωνο ηλιος=νιωθετε και φιλοι μεσα στη σχεση σας.εχετε να παρετε κ να δωσετε πολλα.
tigre
12-07-2008, 09:15 PM
αφροδιτη τριγωνο σεληνη=το ατομο που εχει την αφροδίτη μοιάζει να συναισθάνεται τις συγκινήσεις του και να συμπονά με ό,τι θλίβει το ατομο της σεληνης.
skorpion
12-07-2008, 09:50 PM
αν κρινω απο την οψη που αναφερεις ηλιος τριγωνο ηλιος κ πιο κατω αφροδιτη αντιθεση αφροδιτη κτλ..... μιλας για συναστρια κι οχι για συνθετο!
cancer_07
13-07-2008, 01:53 PM
Έχεις δίκιο Skorpion πρόκειται για συναστρία(λάθος μου!). Σ΄αυτή τη σχέση υπάρχει έντονο το φιλικό στοιχείο όσο και το ερωτικό Tigre, αλλά και απογοήτευση-πόνος που προέρχεται από ελλειψη συνεννόησης στο ερωτικό κομμάτι(δική μου η αφροδίτη Tigre). Αναρωτιόμουν τι μπορεί να επικρατήσει...Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!
konstantina318
14-07-2008, 09:35 AM
Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια συναστρία όπου η Αφροδίτη του ενός είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Πλούτωνα του άλλου,αλλά δεν σχηματίζουν σύνοδο λόγω μοιρών,η "οψη συνόδου"δεν έχει καμία ισχύ?Λόγω του οτι ο Πλούτωνας είναι δυνατός πλανήτης με μεγάλη επίδραση ,λογικά δεν θα εκδηλώσει τα χαρακτηριστικά του?
gargoyle
14-07-2008, 09:46 AM
Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια συναστρία όπου η Αφροδίτη του ενός είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Πλούτωνα του άλλου,αλλά δεν σχηματίζουν σύνοδο λόγω μοιρών,η "οψη συνόδου"δεν έχει καμία ισχύ?Λόγω του οτι ο Πλούτωνας είναι δυνατός πλανήτης με μεγάλη επίδραση ,λογικά δεν θα εκδηλώσει τα χαρακτηριστικά του?
Νομίζω πως όχι. Γενικότερα, ο Πλούτωνας λόγω της βραδύτατης κίνησής του σηκώνει πολύ μικρή ανοχή. Γύρω στις 2 - 3 μοίρες, είναι καλά. Αλλά και πάλι, μην τον υπερτιμάς τόσο. Ειδικά σε ότι αφορά αισθηματικά θέματα. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει όψεις ο Πλούτωνας για να νιώσουν τα άτομα έντονα συναισθήματα.
tigre
16-07-2008, 03:10 AM
με την οψη πλουτωνας τετραγωνο λιλιθ τι παιζει??
πως μετραω τα θετικα κ τα αρνητικα μιας συναστριας?καπου ειχα δει οτι διαχωριζεις τις σκληρες οψεις με τις ευνοικες............
starfish
18-07-2008, 02:55 PM
με την οψη πλουτωνας τετραγωνο λιλιθ τι παιζει??
πως μετραω τα θετικα κ τα αρνητικα μιας συναστριας?καπου ειχα δει οτι διαχωριζεις τις σκληρες οψεις με τις ευνοικες............
Στα φορουμ του site εχει πολυ ενδιαφεροντα αρθρα που θα σου δωσουν και σφαιρικη εικονα του πραγματος και πιο εξειδικευμενη.
Η οψη που αναφερεις σιγουρα δεν ειναι απο τις πιο σημαντικες, αλλα επισης υπαρχουν αρθρα για την λιλιθ και τον Πλουτωνα τα χαρακτηριστικα των οποιων μπορεις να συνδυασεις "πατωντας" και στα ζωδια στα οποια βρισκονται και στους οικους. :bigsmile:
melodia
18-07-2008, 07:41 PM
καλησπερα σε ολους.
βλεποντας καποιους χαρτες δικων μου ατομων θελω να σας ρωτησω γιατι μου εκανε τρομερη εντυπωση καποιες οψεις που ειδα.
1. Ηλιος-Βορειος δεσμος και κληρος τύχης του ανδρα σε συνοδο με την Αφροδιτη της γυναικας με 2ο μοιρες περιπου διαφορα (στον 10ο οικο Ταυρου) και συνοδο Αρη του με Αφροδίτη της (7 μοιρες όμως διαφορα)
2.Σελήνη -Κρόνος και χείρωνας ανδρα συνοδο με Βορειο Δεσμο γυναικας στον 8ο της οικο Ιχθυων.
Θα μπορουσαμε να πουμε οτι και για τα 2 ατομα ειναι μια σχεση ζωής???
Πολυ καρμα μου φιανεται παιζει εδω.
να αναφερω οτι και τα 2 ατομα εχουν και απο 1 αποτυχημενο γαμο.
Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει ..
Ευχαριστω πολυ
rattlesnakes
15-08-2008, 03:02 PM
Το ότι ήταν μοιραία σχέση το ήξερα απο το πρώτο δευτερόλεπτο που τον αντίκρυσα πέντε χόρνια πριν, το ότι θα πραγματωνόταν 4 χρόνια μετά, και τί επακόλουθα θα είχε , ούτε η πιο τρελή μου φαντασία δεν μπορούσε να βάλει κατά νου.....
Γνωρίζετε παιδιά (είμαι σχετικά καινούργια στο αστρολογικό κουρμπέτι) τι μπορέι να σημαίνουν συγκεκριμένα τα εξής :
A-->Σελήνη Τρίγωνο Ήλιος του Β (αυτός)
Σελήνη Τρίγωνο Αφροδίτη
Σελήνη Τρίγωνο Χείρων
Σελήνη Αντίθεση Λίλιθ
Αφροδίτη Αντίθεση Σελήνη
Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας
Αρης Αντίθεση Σελήνη
Αρης Τρίγωνο Αρης
Λίλιθ Τετράγωνο Ουρανός
Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
Ουρανός Σύνοδος Β. Δεσμός
Ουρανός Σύνοδος Βέρτεξ
Ποσειδώνας Σύνοδος Αφροδίτη
Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός
Βέρτεξ Αντίθεση Λίλιθ
Γνωρίζει κανείς που έγκειται το μοιραίο της σχεσης συναστριακά; Εϊναι βιώσιμες τέτοιες όψεις ή μήπως είναι αυτό που άρχισαμε να πιστευουμεμετά τον τελευατίο χωρισμό "I cannot live with you nor without you" :(
rattlesnakes
15-08-2008, 11:11 PM
Kανείς να δώσει τα φώτα του????
μπακαλιαράκι
19-08-2008, 02:15 PM
Αφροδίτη Αντίθεση Σελήνη
Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας
Ουρανός Σύνοδος Β. Δεσμός
Ουρανός Σύνοδος Βέρτεξ
Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός
Βέρτεξ Αντίθεση Λίλιθ
Εγώ θα ξεχώριζα αυτές τις όψεις για το καρμικό της υπόθεσης. Και είναι και πολύ ισχυρές κατά τη γνώμη μου και δηλώνουν μια "μοιραία σχέση" που μάλλον ήρθε ξαφνικά για το άτομο Β.
Οι υπόλοιπες σας δίνουν μια πολύ καλή συναστρία, και επικοινωνία, αν και νομίζω το άτομο Β είναι αυτό που βιώνει πιο έντονα το μεταφύσικο στοιχείο λόγω των συνόδων της σελήνης του. Το άτομο Α μάλλον ένιωσε πιο έντονα το θέμα έλξης κ συμβατότητας
Αυτά βέβαια με κάθε επιφύλαξη...
Καλή συνέχεια Rattlesnakes και καλό ξεμπέρδεμα με τα καρμικά χρέη :P !!!
μπακαλιαράκι
19-08-2008, 02:26 PM
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?
Έστω τα άτομα Α και Β.
Ο Πλούτωνας του Α είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη του Β (3.39) και το Β. Δεσμό του (1.00)
Ο Γενέθλιος Πλούτωνας του Α είναι κυβερνήτης του γεν. χάρτη (ωροσκόπος σκορπιός με Πλ. στον 1ο οίκο, σύνοδος με σελήνη)
Η γενέθλια Αφροδίτη του Β είναι σε τρίγωνο (4.00) με το γεν. Β. δεσμό του.
Ο Πλούτωνας του Β σχηματίζει πολλές όψεις με πλανήτες του Α.
Στον composite υπάρχει αντίθεση Πλούτωνα - Αφροδίτης.
Τι πιστεύετε πως προκαλούν τα παραπάνω?
Ποια η σημασία των επαφών Πλούτωνα - Αφροδίτης σε μια συναστρία, μεταξύ τους και με άλλους πλανήτες ???
Ευχαριστώ!
luna123
19-08-2008, 03:54 PM
να κανω μια ερωτηση που δεν μου εχει απαντησει κανενας ως τωρα.
ξερει καποιος να μου πει γιατι οποτε γνωριζω ενα ατομο που εχει την σεληνη στον 5ο οικο μου με κανει να νοιωθω οτι το ξερω χρονια,απο μικρη.?σαν να ειμαστε συγγενεις
μπακαλιαράκι
19-08-2008, 04:15 PM
είσαι σίγουρη για την οικοθεσία?
Κανονικά, οι πλανήτες και ειδικά η Σελήνη στον 4ο είναι δημιουργούντην αίσθηση της οικογένειας και της οικειότητας...
luna123
19-08-2008, 04:22 PM
ναι παντα ετσι συμβαινει. οποιο ατομο εχει την σεληνη στον λεοντα που ειναι ολος στον 5ο μου οικο.
Δείμων
19-08-2008, 06:08 PM
Μπακαλιαράκι αυτό συμβαίνει στο ατομικό ωροσκόπιο. Σε μία συναστρία, όταν οι σελήνες συμπίπτουν ή κάνουν καλή γωνία (τρίγωνο κλπ.) δημιουργούν αυτή την αίσθηση οικειότητας ανεξαρτήτως θέσης οίκου ζωδίου κλπ. και μάλιστα περισσότερο κι από τον ήλιο. Αυτό επειδή η σελήνη αντιπροσωπεύει το συναίσθημα.
luna123
19-08-2008, 06:17 PM
Σε ευχαριστω πολυ δειμων! μαλλον επειδη εχω σεληνη στους διδυμους κανει καλες οψεις με του λεοντα.
μπακαλιαράκι
19-08-2008, 06:45 PM
Μπακαλιαράκι αυτό συμβαίνει στο ατομικό ωροσκόπιο. Σε μία συναστρία, όταν οι σελήνες συμπίπτουν ή κάνουν καλή γωνία (τρίγωνο κλπ.) δημιουργούν αυτή την αίσθηση οικειότητας ανεξαρτήτως θέσης οίκου ζωδίου κλπ. και μάλιστα περισσότερο κι από τον ήλιο. Αυτό επειδή η σελήνη αντιπροσωπεύει το συναίσθημα.
:embarrest
Μου διέφυγε το ενδεχόμενο Σελήνης-Σελήνης...
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση!
Δεν ήξερα οτι είναι πιο σημαντικό από τους Ήλιους!
Πιστευεις πως ένα τέτοιο τρίγωνο (π.χ. Σελήνη στους Ιχθύς κ Σελήνη στο Σκορπιό, όχι όμως "στενή" όψη) είναι ικανό να "μειώσει" τις αρνητικές επιπτώσεις μιας αντίθεσης Ήλιων? (Παρθένος - Ιχθύς αντίστοιχα, 3.43 μοιρών αντίθεση)
Δείμων
19-08-2008, 07:07 PM
Χωρίς να είμαι ο ειδικότερος (μαθαίνω κι εγώ...!) πολύ περιληπτικά ο ήλιος αντιπροσωπεύει το «Είμαι» και η σελήνη το «Χρειάζομαι». Σελήνη σε καλή όψη σημαίνει ότι θα νοιώθεις και θα θέλεις τον άλλον κοντά σου, ήλιος σε δυσαρμονία ότι μαζί δεν θα κάνετε.
Όταν συμβαίνει το αντίθετο περνάτε μεν πολύ καλά μαζί αλλά πάντα θα υπάρχει μία απόσταση που θα εμποδίζει τον βαθύ ψυχικό δεσμό. Αυτά φυσικά φαίνονται και από άλλα στοιχεία - ¶ρη, Αφροδίτη, Ποσειδώνα... Γενικά μια συναστρία είναι χρονοβόρα για να ερμηνευθει ικανοποιητικά.
cancerian
19-08-2008, 07:13 PM
Eπισης σαν μια μικρη ματια αλλα με μεγαλη σημασια ειναι και οι θετικες οψεις μεταξυ του Ηλιου του ενος και της Σεληνης του αλλου . Δειχνουν εξαιρετικη χημεια . Φυσικα βεβαια περνουμε υποψη και τον υπολοιπο χαρτη. Το αναφερω απλα για να εχεις μια πρωτη εικονα σε συναστρια 2 ατομων. :toung:
luna123
19-08-2008, 07:20 PM
να πω την αληθεια
δεν μου συμβαινει το ιδιο με ατομα που εχουν το ιδιο ή συμβατο με το δικο μου σεληνιακο ζωδιο,αλλα μονο αν η θεση του βρισκεται στο λεοντα που πεφτει μεσα στον 5ο μου οικο και τα αισθανομαι αυτα ατομα σαν αδερφια μου.
αλλα οπως λες μπορει να το κανουν αλλες οψεις αυτο.
μαλλον θελει να το ψαξω αλλιως.
fairywings
20-08-2008, 04:23 PM
διαβαζοντας ολα τα παραπανω...μπερδευτηκα αρκετα μιας και ειμαι ασχετη με γωνιες και τετραγωνα!!!
αν μπορει καποιος να με βοηθησει σε μια συναστρια που πολεμαω να βγαλω ακρη....
αυτος ΛΕΩΝ εγω ΙΧΘΥΣ ( το γατι τρωει το ψαρι???)
ωροσκοπο και οι δυο στον Ζυγο
επειδη δεν θελω να σας κουρασω καποια πραγματα μου εκαναν εντυπωση και δεν ξερω αν παιζουν καποιον ρολο ...
ο Ηλιος του χιαστι με τον Ηλιο μου
και σε αντιθεση με τον Ερμη μου
Η σεληνη του χιαστι με τον Ηλιο μου και σε συνοδο με τον Δια και τον Ουρανο μου
Η αφροδιτη του σε αντιθεση με τον Ηλιο μου και χιαστι με τον Ερμη μου
Η σεληνη του κανει τετραγωνο με την Λιλιθ (γιατι οταν ακουω για λιλιθ με πιανει συγκρυο?)
Ο κρονος του χιαστι με τον Ωροσκοπο μου
Ο Διας του σε συνοδο με την Σεληνη μου
Ο ποσειδωνας του επισης χιαστι με την Σεληνη μου την αφροδιτη μου και τον Κρονο μου και κανει τριγωνο με το μεσουρανημα μου ......(αληθεια το τριγωνο ειναι κατι καλο?)
Η λιλιθ του ειναι χιαστι με την Λιλιθ μου
Η λιλιθ του εξαγωνο με τον αρη μου και τριγωνο με τον Δια και τον ΟΥρανο
Ο ωροσκοπος του κανει τριγωνο με την σεληνη μου τον κληρο τυχης και την λιλιθ
Οτι νομιζετε οτι ειναι πιο σημαντικο μου το εξηγειτε αν θελετε....και αν μπορει καποιος να με διαφωτισει τι ειναι τελικά τα πιο σημαντικά σημεια που πρεπει να κοιταξει καποιος σε μια συναστρια?
Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!
συγνωμη ξεχασα!!!!
Ο αρης του ειναι σε αντιθεση με την αφροδιτη μου και τον κρονο μου
Ο αρης του ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου και χιαστι με τον βερτεξ μου
Οπλουτων του σε αντιθεση με τον Ηλιο μου και χιαστι με τον ερμη και την αφροδιτη!!!
luna123
04-09-2008, 09:31 AM
τελικα η οψη χιαστι, ειναι ευνοϊκή?
luna123
04-09-2008, 09:33 AM
και να σας ρωτησω κατι, αν μπορειτε να μου απαντησετε φυσικα.
οταν καποιος εχει την αφροδιτη του στον 4ο οικο σου και εσυ εχεις τον ωροσκοπο σου στον 4ο οικο του δημιουργει μια σχεση οικογενειακη?
Μητσάκος
04-09-2008, 09:38 AM
και να σας ρωτησω κατι, αν μπορειτε να μου απαντησετε φυσικα.
οταν καποιος εχει την αφροδιτη του στον 4ο οικο σου και εσυ εχεις τον ωροσκοπο σου στον 4ο οικο του δημιουργει μια σχεση οικογενειακη?
Από μόνα τους αυτά, όχι :bigsmile:
Αν, π.χ., παίζει και ¶ρης ή κάποιος άλλος "κακεργέτης" με άσχημες όψεις, η "οικογενειακή" σχέση πάει περίπατο :toung:
μπακαλιαράκι
04-09-2008, 10:45 AM
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?
Έστω τα άτομα Α και Β.
Ο Πλούτωνας του Α είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη του Β (3.39) και το Β. Δεσμό του (1.00)
Ο Γενέθλιος Πλούτωνας του Α είναι κυβερνήτης του γεν. χάρτη (ωροσκόπος σκορπιός με Πλ. στον 1ο οίκο, σύνοδος με σελήνη)
Η γενέθλια Αφροδίτη του Β είναι σε τρίγωνο (4.00) με το γεν. Β. δεσμό του.
Ο Πλούτωνας του Β σχηματίζει πολλές όψεις με πλανήτες του Α.
Στον composite υπάρχει αντίθεση Πλούτωνα - Αφροδίτης.
Τι πιστεύετε πως προκαλούν τα παραπάνω?
Ποια η σημασία των επαφών Πλούτωνα - Αφροδίτης σε μια συναστρία, μεταξύ τους και με άλλους πλανήτες ???
Ευχαριστώ!
Κάποιος να με διαφωτίσει παρακαλώ ??? :embarrest
Μητσάκος
04-09-2008, 11:01 AM
Κάποιος να με διαφωτίσει παρακαλώ ??? :embarrest
Με τόσες όψεις με τον Β.Δ. θα τη ονομάζανε κάποιοι ...καρμική σχέση :cheesy:
μπακαλιαράκι
04-09-2008, 11:29 AM
Με τόσες όψεις με τον Β.Δ. θα τη ονομάζανε κάποιοι ...καρμική σχέση :cheesy:
Καλε λές ???? :suspiciou
Υπάρχει και μια σύνοδος Ν. Δεσμου με Ήλιο και Β. δεσμού με Σελήνη ....
Χμμμμ και για τις όψεις με τον Πολύτωνα τι λες? Βοηθούν την κατάσταση ή το αντίθετο?
Μητσάκος
04-09-2008, 11:45 AM
Καλε λές ???? :suspiciou
Υπάρχει και μια σύνοδος Ν. Δεσμου με Ήλιο και Β. δεσμού με Σελήνη ....
Χμμμμ και για τις όψεις με τον Πολύτωνα τι λες? Βοηθούν την κατάσταση ή το αντίθετο?
Ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη δείχνουν ισχυρή έλξη, που οδηγεί και εύκολα στο ...κρεβάτι :cheesy:
Δείχνουν όμως και ισχυρή συναισθηματική ένταση, η οποία απαιτεί και σωστή διαχείριση ιδίως από τον εκπρόσωπο του Πλούτωνα, ο οποίος μπορεί να εκτραπεί συμπεριφερόμενος αυταρχικά και να κάνει κουρέλι τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης :nuts:
Για το σύνθετο δεν ξέρω, έχει άλλες ερμηνείες και δεν μας τις έχουνε μάθει ακόμα:laugh:
μπακαλιαράκι
04-09-2008, 11:50 AM
Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο !!!!
konstantina318
04-09-2008, 11:56 AM
Ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη δείχνουν ισχυρή έλξη, που οδηγεί και εύκολα στο ...κρεβάτι :cheesy:
Δείχνουν όμως και ισχυρή συναισθηματική ένταση, η οποία απαιτεί και σωστή διαχείριση ιδίως από τον εκπρόσωπο του Πλούτωνα, ο οποίος μπορεί να εκτραπεί συμπεριφερόμενος αυταρχικά και να κάνει κουρέλι τον εκπρόσωπο της Αφροδίτης :nuts:
Για το σύνθετο δεν ξέρω, έχει άλλες ερμηνείες και δεν μας τις έχουνε μάθει ακόμα:laugh:
Αυτά ισχύουν μόνο για τις σκληρές όψεις ή και για τα τρίγωνα ;