View Full Version : Πρωτες εντυπωσεις απο πλουτωνα
Pirate Jenny
05-04-2008, 06:21 PM
Ναι,ενταξει το ξερω οτι ο πλουτωνας ειναι αργος πλανητης και δεν φαινονται αμεσως οι επιδρασεις του μπλα μπλα μπλα..,αλλα εμενα γιατι μου φανηκαν ΑΜΕΣΩΣ?
Μολις μπηκε στον αιγοκερω και τετραγωνισε (μαζι με τον δια) την αφροδιτη μου -4.58 ζυγος,πεμπτος οικος- αρχισε μια οικονομικη αιμοραγια..τι να πω ,πρωτη φορα τετοιο πραγμα!
Ξαφνικα εγινα τρομερα σπαταλη,δεν μου μενει δραχμη,και τα περισοτερα εξοδα σχετικα με υποθεσεις του πεμπτου.Αν υποψιαστω οτι αυτο θα συνεχιστει,η-ακομα χειροτερα - θα κορυφωθει σε μερικα χρονακια..χα!
Πρεπει να σκεφτω τι εναλλακτικες εχω ..απο τωρα.Λοιπον,τωρα που το σκεφτομαι ,πλουτωνας τετραγωνο αφροδιτη=το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου.Μωρε μηπως να το δω σοβαρα?:tease1::crazy::banana
Για πειτε εμπειριες σας απο πλουτωνα.
penguin
05-04-2008, 06:44 PM
Ειμαι Διδυμος με ωροσκοπο και σεληνη Σκορπιο. Εχω Πλουτωνα στο 12ο. Η τωρινη οψη του Ερμη με τον Πλουτωνα μου εχει πεσει πολυ "βαρια". Τοσο σε επιπεδο σχεσεων αλλα με κανει να αναθεωρω τα παντα στη ζωη μου. Αισθανομαι οτι πρεπει να ξαναθεσω βασεις σε ολα. Ολα απο την αρχη. Και μια απιστευτη απαισιοδοξια.
Μου τη σπαει ο Πλουτωνας!!!!!!!!!:notrust::notrust::notr ust:Ποτε θα περασει αυτη η φαση επιτελους???:unsure:
Pirate Jenny
05-04-2008, 06:55 PM
Ενταξει αυτο κανει ο πλουτωνας.Δεν ειναι κακο να αναθεωρεις τα παντα ,μας αναγκαζει καμμια φορα να "αλλαξουμε" δερμα ας πουμε.Ομως μετα υποτιθεται οτι ξαναγεννιεσαι,κατα καποιο τροπο αρχιζεις εναν νεο καλυτερο κυκλο.
(Ενταξει σε καταλαβαινω απολυτα,και γω σκ.. αισθανομαι απλα μου αρεσει που και που να παιζω την Πολυαννα της χαρας!!):nuts:
penguin
05-04-2008, 07:07 PM
Μα κι εγω ως Διδυμακι θελω να ειμαι χαζοχαρουμενο και ο Πλουτωνας δε μ αφηνει!!!!!!:cheesy:
Ειλικρινα παντως, ποτε υποτιθεται οτι τελειωνει αυτη η αναθεωρηση...?:love:
Pirate Jenny
05-04-2008, 07:18 PM
Εσυ θα το πεις αυτο.Παντως ,ειπαμε,.οι επιδρασεις αυτες του πλουτωνα γινονται σε βαθος χρονου...οποτε,καλο κουραγιο!
penguin
05-04-2008, 07:24 PM
Τοτε...σωθηκα..:dizzy:.καλο κουραγιο σε ολους...:pain:
Pirate Jenny
05-04-2008, 08:04 PM
Τοτε...σωθηκα..:dizzy:.καλο κουραγιο σε ολους...:pain:
Που ειπες οτι εχεις τον ερμη σου?
Και για να παρεις θαρρος κοιτα εμενα, πρωτα μου τετραγωνισε τον ηλιο μετα τον πλουτωνα,τωρα την αφροδιτη και επονται συντομα ο ουρανος,η λιλιθ και η σεληνη ,γιατι ολα αυτα πανε μαζι,στον πεμπτο μου.Ελεος!Τι θα μεινει ορθιο τελικα!
:cry::scared::scared:
cancerian
05-04-2008, 09:10 PM
Πραγματικα για τους περισσοτερους η διελευση του Πλουτωνα ειναι εξαιρετικα αισθητη ... :bigsmile:
Ειμαι σιγουρος ομως η εκ βαθους εκριζωση και η αναδομηση δεν ειναι και τοσο χαλια ! ! !
Για σκεφτειτε ποια θα ηταν τα οφελη αν καποιος σας προσφερε να γκρεμισετε ενα παλιο ερειπιο και να το "σηκωσετε" νεο ξανα .... :bigsmile:
Μητσάκος
05-04-2008, 09:17 PM
Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι παράλληλα με αυτό το θέμα, όποιος το διαβάζει πρέπει να διαβάζει και το άλλο που έχει τίτλο "Αστρολογία & αυθυποβολή"
http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5950-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E1%F5%E8%F5%F0%EF%E2%EF%EB%DE.html
:bigsmile:
Pirate Jenny
05-04-2008, 09:23 PM
Πραγματικα για τους περισσοτερους η διελευση του Πλουτωνα ειναι εξαιρετικα αισθητη ... :bigsmile:
Ειμαι σιγουρος ομως η εκ βαθους εκριζωση και η αναδομηση δεν ειναι και τοσο χαλια ! ! !
Για σκεφτειτε ποια θα ηταν τα οφελη αν καποιος σας προσφερε να γκρεμισετε ενα παλιο ερειπιο και να το "σηκωσετε" νεο ξανα .... :bigsmile:
Συμφωνω,μια χαρα ειναι.Ενα ξεσκαρταρισμα γενικως χρειαζεται.Ειναι αναζωογονητικο!
Απλα οσμιζομαι οτι προκειται να κριθουν και παλιες φιλιες που μαλλον...δεν βλεπω να αντεχουν..αυτο ειναι κομματακι αποκαρδιωτικο.Τι να κανουμε.
Pirate Jenny
05-04-2008, 09:25 PM
Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι παράλληλα με αυτό το θέμα, όποιος το διαβάζει πρέπει να διαβάζει και το άλλο που έχει τίτλο "Αστρολογία & αυθυποβολή"
http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5950-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E1%F5%E8%F5%F0%EF%E2%EF%EB%DE.html
:bigsmile:
Κι αυτο σωστο!
cancerian
05-04-2008, 09:47 PM
Γιατι ρε PUTAMADRE ειναι στον 11ο σου ο διελευοντας ?
Pirate Jenny
05-04-2008, 09:54 PM
Γιατι ρε PUTAMADRE ειναι στον 11ο σου ο διελευοντας ?
Οχι στον ογδοο.Αλλα σου λεω τετραγωνιζει αφροδιτη και λοιπους...