PDA

View Full Version : Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!

ΑΡΙΔΗΛΗ
26-03-2008, 09:54 PM
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί σε ένα αντρικό ωροσκόπιο ποιά στοιχεία δείχνουν ότι έχει έλξη σε μεγαλύτερες γυναίκες:blink:
Σε γυναίκα ξέρω (νομίζω) Δια στον Αιγόκερο δείχνει έλξη για μεγαλύτερους άντρες!

black moon
26-03-2008, 10:20 PM
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί σε ένα αντρικό ωροσκόπιο ποιά στοιχεία δείχνουν ότι έχει έλξη σε μεγαλύτερες γυναίκες:blink:
Σε γυναίκα ξέρω (νομίζω) Δια στον Αιγόκερο δείχνει έλξη για μεγαλύτερους άντρες!

Εχω Δια στον Αιγόκερω, και σε πληροφορώ οτι δειχνει μάλλον έλξη για πνευματικά ώριμα άτομα(όχι ηλικιακά).Και γενικά που καταφέρνουν να περνάνε προς τα εξω μια ώριμη συμπεριφορά.

*Astropeleki*
26-03-2008, 10:25 PM
Σε γυναικείο χάρτη να συμπληρώσω, παίζει ρόλο και όψη ¶ρη με Κρόνο.

Τώρα σε ανδρικό ίσως να ισχύει το αντίθετο; Δηλαδή όψη Αφροδίτης με Κρόνο.... :unsure:

ΑΡΙΔΗΛΗ
26-03-2008, 10:27 PM
Εχω Δια στον Αιγόκερω, και σε πληροφορώ οτι δειχνει μάλλον έλξη για πνευματικά ώριμα άτομα(όχι ηλικιακά).Και γενικά που καταφέρνουν να περνάνε προς τα εξω μια ώριμη συμπεριφορά.

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά κάπου έχω διαβάσει ότι η γυναίκα Αιγόκερος με Δία στον Αιγόκερο δείχνει έλξη σε μεγαλύτερους άντρες.Προς Θεού δεν θίγω τα άτομα αυτά ανάλυση κάνουμε:unsure:

black moon
26-03-2008, 10:45 PM
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά κάπου έχω διαβάσει ότι η γυναίκα Αιγόκερος με Δία στον Αιγόκερο δείχνει έλξη σε μεγαλύτερους άντρες.Προς Θεού δεν θίγω τα άτομα αυτά ανάλυση κάνουμε:unsure:

Δεν θιχτηκα καλε!Σιγα!Απλά σου λέω οτι η έλξη προς το ώριμο, όπως υποδηλώνει ο Δίας στον Αιγόκερω ή μια όψη Αρη(για γυναίκες) ή Αφροδίτης(για άντρες) με τον Κρόνο, μπορει να μην αφορα μόνο την ηλικία.

skorpion
26-03-2008, 11:00 PM
Παντως εχω παρατηρησει οτι αρεσουν στους και στις αιγωκερους-ινες οι ωριμοτεροι....Στους υδροχοους επισης το χω παρατηρησει και σ αυτους που εχουν στοιχεια απ αυτα τα ζωδια Ωροκοπο-Αφροδιτη ή Αρη αν ειναι γυναικα. Αρα μαλλον κατι με τον Κρονο θα παιζει....Που ειναι κυβερνητης τους

gia25
26-03-2008, 11:02 PM
ο καλός μου είναι 8 χρόνια μικρότερός μου, ειναι ταύρος με Δια στον Αιγόκερω, και αφροδίτη στον ταύρο σε αντίθεση με τον κρονο. εγώ πάλι είμαι Ταυρος με Αρη -κρόνο στον Καρκίνο (κοντά αλλά όχι σε σύνοδο) και ο πρώτος μου άντρας ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός μου....! δεν ξέρω αν σε βοήθησα, αλλά η σχέση με μικρότερους άντρες κάτω από ορισμένες προυποθέσεις μπορεί να πετύχει περισσότερο από σχέση με κάποιους που είναι τριανταφεύγα και ορκισμένοι εργένηδες και ας το παίζουν ότι δεν έχουν βρει ακόμα την κατάλληλη...!

skorpion
26-03-2008, 11:29 PM
Εξαρταται τι θελει ο καθενας αν καποια ειναι 30+ και ειναι με καποιον μικροτερο το λιγοτερο των 25 χρονων εμενα ειναι σαν να μου μιλατε για σχεση με σιγουρη ημερομηνια ληξης..σχεση δηλαδη χωρις προοπτικες...Και συνηθως μια γυναικα σ αυτην την ηλικια αρχιζει να θελει κατι με προοπτικη ....Αν παλι δε θελει τοτε μια χαρα!.....Ενας αντρας σ αυτη την ηλικια εχει αλλα στο μυαλο του...Οποτε μονο και για λογους ταιμινγκ να το παρεις παλι δυσκολο......Βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα συνηθως μιλαμε για τον κανονα!!!

Υπαρχουν και διελευσεις κτλ που μπορει να κανουν καποιον να του αρεσει μεγαλυτερο ατομο φανταζομαι!

dominia77
27-03-2008, 12:21 AM
Gia25: Τα μεγαλα χάσματα, επιφερουν και μεγαλες ρηξεις.
Αν η διαφορα ειναι στα 3-7 χρονια, νομιζω πως τα πραγματα ειναι πιο ευκολα και για τους δυο.
Διάβασα κάπου πως αν συγκρίνεις τις θεσεις του Κρονου στη συναστρία ανα 7 έτη θα διαπιστωσεις πως η αρμονία μεταξύ τους βρίσκεται σε θεση εξαγωνου κατα προσέγγιση.
Επομενως, κρίνεις και τη σταθερότητα στην συμπόρευσή σας.
Σε καθε περίπτωση, εύχομαι τα καλύτερα!

p.s. Μακριά από ώριμους εργένηδες που ισχυρίζονται ότι δεν εχουν βρει ακόμη την κατάλληλη! Κάτι ύποπτο "μυρίζει"!

Λευκή
27-03-2008, 12:51 AM
Τώρα σε ανδρικό ίσως να ισχύει το αντίθετο; Δηλαδή όψη Αφροδίτης με Κρόνο.... :unsure:
Για αντρικό δεν ξέρω,για γυναικείο πάντως μάλλον ισχύει:bigsmile:

cancerian
27-03-2008, 04:32 AM
Για αντρικό δεν ξέρω,για γυναικείο πάντως μάλλον ισχύει:bigsmile:

Κρονος (προχωρημενη ηλικια ) με δυνατες οψεις σε σεληνη ή αφροδιτη (η μια αφροδιτη στον 10ο με δυνατη οψη Κρονου) δινει μια παραστρατια :bigsmile: σε μεγαλυτερες .... βεβαια ειναι τελειως γενικο.Πιστευω οτι το αντιθετο ισχυει με Αρη και ειδικα Ηλιο στις γυναικες

Βασιλης Παπαδολιας
27-03-2008, 09:52 AM
Σε γυναικείο χάρτη να συμπληρώσω, παίζει ρόλο και όψη ¶ρη με Κρόνο.

Κι Αφροδίτης με Σελήνη ίσως... Αλλά και θέση Κρόνου ή Αιγόκερου στον 7ο οίκο... (γενικότερα)...

starfish
27-03-2008, 02:01 PM
Σε μια περιπτωση που ξερω, ανδρικου χαρτη, συνοδος Κρονου-Αφροδιτης.

aries engineer
27-03-2008, 02:26 PM
Σε μια περιπτωση που ξερω, ανδρικου χαρτη, συνοδος Κρονου-Αφροδιτης.

Τριγωνο Αφροδιτης Κρονου...το εχω δει σε αρκετους χαρτες γυναικων που τους αρεσουν τα νταραβερια με μεγαλυτερους.....:σφύριγμα:σ ύριγμα;)

katerina2
27-03-2008, 04:34 PM
Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Βασίλης..έχω ακμή του 7ου στον αιγόκερω και με ελκύουν περισσότερο οι ώριμοι άντρες. Με ήλιο μάλιστα επίσης στον αιγόκερω, αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο. Γενικά επικρατεί μια άποψη για τους αιγόκερους οτι όταν είναι μικροί τους αρέσουν οι μεγαλύτεροι και όταν μεγαλώσουν κυνηγάνε τους μικρότερους...Έχω παρατηρήσει ότι ισχύει σε ένα ποσοστό!

nanstenka
27-03-2008, 04:39 PM
Από προσωπική εμπειρία έχω παρατηρήσει ότι άνδρες που συχνά σχετίζονται με μεγαλύτερες γυναίκες είναι Τοξότες και Υδροχόοι πολλές φορές ίσως λόγω του αντικομφορμισμού που διακατέχει και τα 2 ζώδια.
Συμφωνώ με την όψη Αφροδίτης Κρόνου.Γενικότερα δείχνει επιθυμία για άτομα ωριμότερα οπότε συχνά και μεγαλύτερα ηλικιακά και βασικά σε άντρες μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει τέτοια τάση.

Βασιλης Παπαδολιας
27-03-2008, 04:44 PM
Από προσωπική εμπειρία έχω παρατηρήσει ότι άνδρες που συχνά σχετίζονται με μεγαλύτερες γυναίκες είναι Τοξότες και Υδροχόοι πολλές φορές ίσως λόγω του αντικομφορμισμού που διακατέχει και τα 2 ζώδια.

Σωστή παρατήρηση, αν και νομίζω ότι οφείλεται περισσότερο στην παιδικότητα. Αφορά δηλαδή περισσότερο άτομα ή ζώδια με το λεγόμενο σύνδρομο του Πήτερ Παν.

nanstenka
27-03-2008, 05:04 PM
Σωστή παρατήρηση, αν και νομίζω ότι οφείλεται περισσότερο στην παιδικότητα. Αφορά δηλαδή περισσότερο άτομα ή ζώδια με το λεγόμενο σύνδρομο του Πήτερ Παν.

Σωστά!!! Δεν θα διαφωνήσω...:bigsmile:

BlackOrWhat
27-03-2008, 05:28 PM

Πάντως ο Πήτερ Πάν μάλλον για Δίδυμος μου κάνει!!!:toung:

dominia77
27-03-2008, 05:53 PM
Συμφωνώ με την όψη Αφροδίτης Κρόνου.Γενικότερα δείχνει επιθυμία για άτομα ωριμότερα οπότε συχνά και μεγαλύτερα ηλικιακά και βασικά σε άντρες μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει τέτοια τάση.
Σίγουρα εχει καποια εξήγηση.
Μην ξεχνάς οτι ενας Τοξότης και ενας Υδροχόος πολυ πιθανόν να εχουν κάποιους προσωπικούς πλανήτες στον ενδιάμεσο Αιγόκερω, που κινούνται γρήγορα σε συνάρτηση με τον Ήλιο (Ερμης - Αφροδίτη), και που πολυ πιθανόν να σχηματίζουν κάποιες όψεις με τον Κρονο στο γενέθλιο χαρτη.
Όταν ειδικά συμμετέχει και ο Πλούτωνας στην όψη Κρόνου - Αφροδίτης, (ίσως με μορφή Yod, ή Kite) τοτε μπορεί να φανερώνει και τις σχέσεις με ώριμους άνδρες που εμπεριέχουν και παιχνίδια εξουσίας.
Αντίστοιχα σε κάποιο ανδρικό ωροσκόπιο, πιστεύω πως μια σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να μαρτυρά πολλά.

ΑΡΙΔΗΛΗ
27-03-2008, 06:54 PM
Τελικά πολύ εποικοδομητική η συζήτηση με βοηθήσατε να βγάλω ένα συμπέρασμα:
Εχω 2Τοξότες ο ένας κυνηγάει μικρές και ό άλλος μεγαλύτερες σε ηλικία
Εντόπισα του δεύτερου Κρόνος στον 7ο με Αφροδίτη στον Ζυγό στον 6ο χωρίς μεταξύ τους όψη ιδιαίτερη. Πάντως με τις προσωπικές σας εμπειρίες αποκτό και'γω γνώσεις:blink:

gargoyle
28-03-2008, 03:16 PM
Αυτές οι σεξιστικές ερμηνείες στην αστρολογία ομολογώ πως με διασκεδάζουν αρκετά... Αν είσαι άντρας και έχεις σύντροφο 5 ή 6 χρόνια μικρότερή σου, κανείς δεν το αντιμετωπίζει ως διαφορά ηλικίας και δεν ψάχνει αντίστοιχους δείκτες στον χάρτη σου. Αν όμως είσαι γυναίκα και έχεις σύντροφο μικρότερό σου κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ενδείξεις στο χάρτη του που να υποδηλώνουν προτίμηση σε μεγαλύτερες γυναίκες. Πλάκα έχει...

Ανεξαρτήτως φύλου πάντως, έχω δει να επαληθεύεται σε μεγάλο βαθμό αυτό που πολύ σωστά επισημάνθηκε ως προτίμηση σε ώριμα άτομα, η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου και η οικοθεσία του Κρόνου στον 7ο.

Marlene
28-03-2008, 09:38 PM
Από ότι έχω παρατηρήσει [σε ανδρικά ωροσκόπια] το "φταίξιμο" ανήκει κυρίως στην Σελήνη/Αφροδίτη στον Αιγόκερω ή τεσπά δυνατή Κρόνια επιρροή.

zeta1987
29-03-2008, 03:52 AM
Λογικά σωστό μου ακούγεται για την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου...Αλλά εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται και από οίκο και ζώδια που πραγματοποιείται η όψη..Εγώ με σύνοδο Κρόνου-Αφροδίτης στο ζώδιο του τοξότη και στον ένατο οίκο,ποτέ δεν κοίταζα τους πολύυυυ μεγάλους άντρες...Γιατί θεωρώ πως ο άντρας που είναι ώριμος δεν θα κοιτάξει μικρότερη (υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά,αλλά για την ηλικία μετα των 28 και όχι στα 20 που είμαι εγώ)....Καλύτερο ως παράδειγμα θα θεωρούσα την παρουσία του Κρόνου στον έβδομο.:embarrest

kphssa
29-03-2008, 02:58 PM
Λογικά σωστό μου ακούγεται για την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου...Αλλά εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται και από οίκο και ζώδια που πραγματοποιείται η όψη..Εγώ με σύνοδο Κρόνου-Αφροδίτης στο ζώδιο του τοξότη και στον ένατο οίκο,ποτέ δεν κοίταζα τους πολύυυυ μεγάλους άντρες...Γιατί θεωρώ πως ο άντρας που είναι ώριμος δεν θα κοιτάξει μικρότερη (υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά,αλλά για την ηλικία μετα των 28 και όχι στα 20 που είμαι εγώ)....Καλύτερο ως παράδειγμα θα θεωρούσα την παρουσία του Κρόνου στον έβδομο.:embarrest

χμ, εχω Κρονο στον 7 και Ζυγο στο 10 αλλα οι "μεγαλοι" δεν με ελκυουνε...
προφανως δεν ειναι τοσο απλο να βγει τετοιο συμπερασμα..

aries engineer
29-03-2008, 03:18 PM
χμ, εχω Κρονο στον 7 και Ζυγο στο 10 αλλα οι "μεγαλοι" δεν με ελκυουνε...
προφανως δεν ειναι τοσο απλο να βγει τετοιο συμπερασμα..

Δηλαδη ας πουμε βρε παιδια ..οτι αν σας τυχει ενας τυπου Τζορτζ Κλουνει ή Σαρκοζι (εχω παθει πλακα με τη παρτη του..πρεπει να το κοιταξω αυτο)..εσεις θα λεγατε οχι..???..:love::love:

kphssa
29-03-2008, 04:23 PM
Δηλαδη ας πουμε βρε παιδια ..οτι αν σας τυχει ενας τυπου Τζορτζ Κλουνει ή Σαρκοζι (εχω παθει πλακα με τη παρτη του..πρεπει να το κοιταξω αυτο)..εσεις θα λεγατε οχι..???..:love::love:

:laugh: εμεις μιλαμε για κοινους θνητους, οι θεοι ανηκουν σε αλλη κατηγορια!

ΑΡΙΔΗΛΗ
29-03-2008, 06:58 PM
:laugh: εμεις μιλαμε για κοινους θνητους, οι θεοι ανηκουν σε αλλη κατηγορια!
Σωστή σε βρίσκω φιλενάδα:laugh: