View Full Version : Πλανήτες στον 10ο οίκο
INTERFLAG
17-02-2008, 06:04 PM
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ
ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ 22,22 ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΜΕ ΔΙΑ 21,25 ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΗΛΙΟ 23,42 ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ 29,23 ΠΑΡΘΕΝΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΟ 10 ΟΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 20,36 ΖΥΓΟ
ΚΑΙ ΕΡΜΗ 10,18 ΖΥΓΟ
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
Aries&Libra
19-02-2008, 10:46 PM
Ο Διας στην Παρθενο δινει πρακτικο και επιχειρηματικο μυαλο, που επιθυμει την επαγγελματικη καταξιωση, επιδεξιοτητα στις λεπτοδουλειες, με τεχνικη καταρτιση και που δεν του αρεσει ο γαμος και η δεσμευση. Η συνοδος Ηλιου - Δια σε κανει εργατικο και σου φερνει τυχη εκει που δεν το περιμενεις.Επισης κερδη απο τον πατερα. Ο Ερμης στο Ζυγο σε κανει ευγενικο, αναποφασιστο, καλο ομιλητη που ακουει ολες τις πλευρες και με ισορροπημενες αντιδρασεις. Ο Κρονος "βλεπει" Ζυγο και εχει να κανει με την αντιληψη της κοινωνιας, τους νομους, την ισορροπια.Στον 10ο οικο, ισως καποιος γονεας να εδινε μεγαλη σημασια στα επιτευγματα με αποτελεσμα να κανει το παιδι υπερβολικα φιλοδοξο. Ο Πλουτωνας στον 10ο επισης, ειναι θεση καριερας δινει εντονη φιλοδοξια αλλα και χρηση των αλλων προς οφελος σου. Καλη θεση για πολιτικη καριερα καθως διαθετεις μαγνητισμο. Προσοχη ομως, ο λαθος δρομος και η ελλειψη πειθαρχιας τιμωρειται με απωλειες.
τι σημαινει το μεσουρανημα (τοξοτης) στον 10ο οικο??? :embarrest
*Astropeleki*
01-03-2008, 01:35 PM
Απλά να σε διορθώσω και να σου διευκρινήσω ότι Μεσουράνημα και 10ος οίκος είναι το ίδιο πράγμα. Τον 10ο οίκο τον ονομάζουμε Μεσουράνημα.
Εν ολίγοις, το Μεσουράνημα στον Τοξότη δείχνει άτομο που ψάχνεται και θέλει να μαθαίνει συνέχεια πράγματα ασταμάτητα. Επίσης αυτή η θέση θα μπορούσε να δώσει ένα άτομο που να ασχολείται επαγγελματικά με ταξίδια ή την ηθοποιία.
Από κει και πέρα θα πρέπει να εξετάσεις για περισσότερες πληροφορίες τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες με την ακμή του 10ου σου καθώς και τους πλανήτες που βρίσκονται μέσα σε αυτόν.
πλανητες δεν φαινονται στον 10ο οικο. Ομως οι οψεις που φαινονται ειναι οι εξης: συνοδος ποσειδωνα με μεσουρανημα, αντιθεση ερμη και σεληνης με μεσουρανημα, τριγωνο με αρη καθως και ''inconjunction'' με τον δια¨:nuts:
θα μπορουσατε να μου δωσετε εξηγηση ?
athinoula85
19-03-2008, 10:07 PM
Γεια ... !!! Τι σημαινει οταν στον 10ο οικο υπαρχει η σεληνη ? ειμαι παρθενος με ωροσκοπο το ξοτη και εχω τον 10ο οικο στον ζυγο ........ αν μπορει καποιος να με βοηθησει ...... θα του ειμαι ευγνωμων :wacko: Αθηνα .......
*Astropeleki*
19-03-2008, 10:31 PM
H θέση της Σελήνης σου στον 10ο σε κάνει άτομο αγαπητό από τους άλλους και με μια ευαισθησία για τις δημόσιες ανάγκες. Έχεις την ανάγκη να εκφράζεσαι μέσα από δυνατές συναισθηματικές δεσμεύσεις στην δημόσια ζωή σου αλλά και στα επαγγελματικά σου. Γενικά σαν άτομο δείχνεις να έχεις την ανάγκη να επηρεάζεις τους άλλους θετικά.
Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τη Σελήνη και εδώ
http://www.myhoroscope.gr/31-%F3%E5%EB%DE%ED%E7-%EA%E1%E9-%E5%EA%EB%E5%DF%F8%E5%E9%F2/2231-%F6%E5%E3%E3%E1%F1%DC%EA%E9-%EC%EF%F5-%EB%E1%EC%F0%F1%FC-%F6%DD%E3%E3%E5-%EC%EF%F5-%ED%E1-%F0%E5%F1%F0%E1%F4%FE.html
athinoula85
19-03-2008, 10:51 PM
Σ ευχαριστω καλη μου kia ...... αντικειμενικα βοηθηκα αρκετα απο το αθρο σο οποιο με παρεπεμψες.... ευχαριστω πολυ :wink2:
MARJORY
21-04-2009, 06:16 AM
να ρωτησω κ εγω΄?mcστον υδροχοο με ερμη κ αφροδιτη μεσα με κακες οψεις ομως ουρανου?
astir
21-04-2009, 02:45 PM
Σύνοδος Δία, Έρμή, ¶ρη, Β.Δ. σελήνης με μεσουράνημα στον Υδροχόο σε εξάγωνο με σύνοδο Αφροδίτης και σελήνης στον Κριό και 11ο οίκο. Επίσης, σύνοδος ποσειδώνα, Χείρωνα στον Υδροχόο στον 10ο οίκο. 'Ηλιος στους Ιχθείς στο 10ο οίκο. Ωροσκόπος στους Διδύμους. Τι σημαίνει; Eυχαριστώ.
kiaRRa
21-04-2009, 02:54 PM
να ρωτησω κ εγω΄?mcστον υδροχοο με ερμη κ αφροδιτη μεσα με κακες οψεις ομως ουρανου?
Μεσουράνημα στον Υδροχόο? Μπορεί να δείχνει ότι απασχολεί έντονα το άτομο η επιθυμία για έναν καλύτερο κόσμο, μπορεί να του αρέσει να βοηθά τους άλλους και να βρίσκει λύσεις για το κοινό καλό. Ίσως θελει και το επάγγελμα του να μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις επιθυμίες σου. Ο Ερμής στον 10 οίκο μπορεί να υποδηλώσει ότι έχει δυνατή πένα, ενώ η Αφροδίτη ότι επιζητά την κοινωνική αναγνώριση και είναι διατεθειμένο να προβάλει κάθε χάρισμα, πνευματικό κλπ. προκειμένου να επιτύχει.
Η δυσμενης όψη του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να δείχνει ότι εχει κάπως απότομο τρόπο να εκφράζεται και πολλές φορές εκκεντρικο, παράδοξο, ενώ και οι απόψεις του είναι ώρες ώρες υπερ του δέοντος πρωτοποριακές. Ίσως υπάρχει και κάποια αδυναμία να συγκεντρωθεί το άτομο σε ένα πράγμα.
Η δυσμενης όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μπορεί να υποδηλώνει κάποια αστάθεια συναισθηματική, που εκφράζεται μεσα από τη ζηλοτυπία με αποτέλεσμα να χάνει το άτομο σε γοητεία. Συνάπτει κάπως αμφιλεγόμενες φιλιες ενω συναισθηματικά απομονώνεται.:embarrest
maktoy
21-04-2009, 06:19 PM
Ο Δεκατος οικος διαβασα οτι δειχνει τον τροπο που μας βλεπουν και μας αξιολογουν. Μεσα στον 10ο οικο εχω,Χειρωνα στους 26 Ιχθυς,Κρονο 29 Ιχθυς και Σεληνη 13 Κριου.Πως ερμηνευωνται ομως?
Καλησπερα!Εχω μια απορια. Εγω εχω μεσουρανημα στον Λεοντα κ εκει επισης εχω κ τον Ερμη μου. Αυτο σημαινει κατι?Επισης το μεσουρανημα μου κανει τριγωνο με την Σεληνη μου η οποια βρισκεται στον Κριο, κ χιαστι με ουρανο κ ποσειδωνα.
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ!:amuse:
MARJORY
22-04-2009, 06:16 AM
kiarra mercy για την απαντηση
Μητσάκος
22-04-2009, 07:47 AM
Ο Δεκατος οικος διαβασα οτι δειχνει τον τροπο που μας βλεπουν και μας αξιολογουν. Μεσα στον 10ο οικο εχω,Χειρωνα στους 26 Ιχθυς,Κρονο 29 Ιχθυς και Σεληνη 13 Κριου.Πως ερμηνευωνται ομως?
Καλησπερα!Εχω μια απορια. Εγω εχω μεσουρανημα στον Λεοντα κ εκει επισης εχω κ τον Ερμη μου. Αυτο σημαινει κατι?Επισης το μεσουρανημα μου κανει τριγωνο με την Σεληνη μου η οποια βρισκεται στον Κριο, κ χιαστι με ουρανο κ ποσειδωνα.
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ!:amuse:
Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε από εδώ http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php, εφόσον βάλετε τα στοιχεία σας. Διαβάστε όμως και την εισαγωγή που υπάρχει, θα σας βοηθήσει και αυτή :bigsmile:
Matan
22-04-2009, 11:47 PM
Δίας και Αφροδίτη στον Κριό και 10ο οίκο. Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνα με Ουρανό Ποσειδώνα Κρόνο
Σελήνη και ¶ρη που είναι όλοι τους στον Τοξότη και 7ο οίκο. Να υποθέσω προβλήματα στις σχέσεις ή το γάμο. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.
Μητσάκος
23-04-2009, 06:43 AM
Δίας και Αφροδίτη στον Κριό και 10ο οίκο. Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνα με Ουρανό Ποσειδώνα Κρόνο
Σελήνη και ¶ρη που είναι όλοι τους στον Τοξότη και 7ο οίκο. Να υποθέσω προβλήματα στις σχέσεις ή το γάμο. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.
Μόνο και μόνο η πολυαστρία Ουρανού, Ποσειδώνα, Κρόνου, Σελήνης και ¶ρη στον 7ο Οίκο, κάνει τον Οίκο και τα θέματα γάμου-σχέσεων-συνεργασιών αρκετά ...ενδιαφέροντα και με κάποιες ιδιαιτερότητες :bigsmile:
Matan
23-04-2009, 07:48 AM
Μόνο και μόνο η πολυαστρία Ουρανού, Ποσειδώνα, Κρόνου, Σελήνης και ¶ρη στον 7ο Οίκο, κάνει τον Οίκο και τα θέματα γάμου-σχέσεων-συνεργασιών αρκετά ...ενδιαφέροντα και με κάποιες ιδιαιτερότητες :bigsmile:
Ευχαριστώ για την απάντηση του μέλους Μητάκος μήπως υπάρχει σελίδα στο foroum που να εχει περισσότερες λεπτομέριες και εξηγήσεις για αυτήν την πολυαστρία στον 7ο.
Μητσάκος
23-04-2009, 08:42 AM
Ευχαριστώ για την απάντηση του μέλους Μητάκος μήπως υπάρχει σελίδα στο foroum που να εχει περισσότερες λεπτομέριες και εξηγήσεις για αυτήν την πολυαστρία στον 7ο.
Βάζοντας τα στοιχεία σου (ή τα στοιχεία του ατόμου που έχει αυτήν την πολυαστρία) στην εφαρμογή που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php μπορείς να πάρεις μια γεύση :bigsmile:
Φυσικά, όταν ένας Οίκος έχει τόσα πολλά αστρολογικά σώματα είναι λογικό να τονίζονται ιδιαιτέρως τα θέματα του Οίκου αυτού.
quicksilver1982
23-04-2009, 10:55 AM
Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε και μενα? Εχω Μεσουράνημα στον Ταύρο 06° 01' 57" . Αυτο τι δειχνει για τα επαγγελματικα μου?
Ευχαριστω για την βοηθεια.
Μητσάκος
23-04-2009, 11:12 AM
Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε και μενα? Εχω Μεσουράνημα στον Ταύρο 06° 01' 57" . Αυτο τι δειχνει για τα επαγγελματικα μου?
Ευχαριστω για την βοηθεια.
Από μόνο του δεν δείχνει τίποτε απολύτως. Πρέπει να προσμετρηθούν και άλλα στοιχεία για να σου πει κάποιος κάτι. :bigsmile:
WHITE.HORSE
23-04-2009, 12:01 PM
Από μόνο του δεν δείχνει τίποτε απολύτως. Πρέπει να προσμετρηθούν και άλλα στοιχεία για να σου πει κάποιος κάτι. :bigsmile:
:bigsmile:
Ίσώς έτσι
:bigsmile:
10 ος στον Ταύρο μεσα άρης ανάδρομος στους διδύμους με όψεις τριγώνου με αφροδίτη (σε ζυγό οικο 3ο) και εξάγωνο με χείρωνα (στον κριο οικος 9ος)
χιαστί με βέρτεξ και εξάγωνο με ωροσκόπο
την καλημέρα μου σε όλους :love:
Aries&Libra
07-05-2009, 07:12 PM
:
10 ος στον Ταύρο μεσα άρης ανάδρομος στους διδύμους με όψεις τριγώνου με αφροδίτη (σε ζυγό οικο 3ο) και εξάγωνο με χείρωνα (στον κριο οικος 9ος)
χιαστί με βέρτεξ και εξάγωνο με ωροσκόπο
την καλημέρα μου σε όλους :love:
Η ενέργεια ενός ανάδρομου πλανήτη εκφράζεται περισσότερο σε εσωτερικό επίπεδο και με καθυστέρηση, ενώ πολλές φορές το άτομο έχει δυσκολία να την εκφράσει εξωτερικά, καθώς δεν ενθαρρύνθηκε όταν ήταν σε μικρή ηλικία κι έτσι ως ενήλικος έχει το καθήκον να την αναπτύξει με το δικό του τρόπο και την στιγμή που εκείνο θεωρεί κατάλληλη.Ο ¶ρης ανάδρομος δίνει τα εξής στοιχεία. ;)Αναθεώρηση πριν να εκφραστεί ο θυμός
;) Δυσκολία στον χειρισμό των ανταγωνιστικών καταστάσεων
;)Τάση καταπίεσης με … καταθλιπτικά αποτελέσματα
;) Σεξουαλικές αναστολές ή παρορμήσεις
;) Τα ξεσπάσματα αυτοπεποίθησης και πρωτοβουλιών εναλλάσσονται με τον πλήρη λήθαργο
;)Τάση να προκαλεί υποσυνείδητα το θυμό στους άλλους
Καθώς όμως οι πλανήτες στον 10ο μπορούν να μας δώσουν τις επαγγελματικές μας "ροπές", και στην περίπτωση σου είναι σε καλή όψη με την Αφροδίτη από τον τρίτο (κυβερνήτης του 10ου), μήπως να ασχολιόσουν με τις εκδόσεις, την συγγραφή, την δημοσιογραφία σε συνδιασμό με Αφροδισιακά θέματα (αγάπη, ομορφιά κτλ) ;;; Λέω εγω τώρα!!!
ryssa
08-05-2009, 03:06 PM
Με μεσουράνημα στην Παρθένο, Κρόνο και Βόρειο Δεσμό να κατοικούν εκεί μέσα, τον τελευταίο καιρό , θέs η επιστροφή Κρόνου, θέs η αντίθεση με Ουρανό , τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα είναι κάπωs παράξενα, και συχνά πυκνά πνιγομαι απο την επιθυμία να τα βροντήξω και να κάνω κάτι άλλο, το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι ,καθώs μόνο αυτό ξέρω να κάνω και μέχρι στιγμήs μόνο αυτό ήθελα απο την ζωή μου.......
Μπέρδεμα....
Φάση είναι και θα περάσει όταν φύγει ο Κρόνοs απο πάνω μου?? Ή μήπωs να δεχτώ τα μηνύματα απο το σύμπαν και να σκέφτώ άλλη καριέρα??
Παρεπιπτώντοs o Κρόνοs μου κάνει εξάγωνο με Αφροδίτη, Ήλιο, Ουρανό στο Σκορπιό απο τον 12ο...και άλλεs όψειs που πρέπει να δώ να σαs πώ.....
Γνώμη κανείs???:embarrest:embarrest:embarrest
Aries&Libra
30-05-2009, 02:30 AM
Με μεσουράνημα στην Παρθένο, Κρόνο και Βόρειο Δεσμό να κατοικούν εκεί μέσα, τον τελευταίο καιρό , θέs η επιστροφή Κρόνου, θέs η αντίθεση με Ουρανό , τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα είναι κάπωs παράξενα, και συχνά πυκνά πνιγομαι απο την επιθυμία να τα βροντήξω και να κάνω κάτι άλλο, το θέμα είναι οτι δεν ξέρω τι ,καθώs μόνο αυτό ξέρω να κάνω και μέχρι στιγμήs μόνο αυτό ήθελα απο την ζωή μου.......
Μπέρδεμα....
Φάση είναι και θα περάσει όταν φύγει ο Κρόνοs απο πάνω μου?? Ή μήπωs να δεχτώ τα μηνύματα απο το σύμπαν και να σκέφτώ άλλη καριέρα??
Παρεπιπτώντοs o Κρόνοs μου κάνει εξάγωνο με Αφροδίτη, Ήλιο, Ουρανό στο Σκορπιό απο τον 12ο...και άλλεs όψειs που πρέπει να δώ να σαs πώ.....
Γνώμη κανείs???:embarrest:embarrest:embarrest
Έτσι κι αλλιώς, ο Κρόνος στον 10ο δείχνει οτι η καριέρα σου είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να πασχίσεις για να τα καταφέρεις (με υπομονή, επιμονή, πειθαρχία, σταθερότητα κτλ). Μπορεί να σου δώσει πολλά, όμως όσο δυνατό μπορεί να είναι το ανέβασμα, αλλό τόσο δυνατή μπορεί να είναι και η πτώση!!!
μαλαμα
02-06-2009, 07:39 PM
Εγω θα ελεγα οτι απλα ειναι μια δοκιμασια απο το συμπαν,ενα τεστ για να δει κατα ποσο πολυ αγαπας αυτο που κανεις,και οτι μετα την καταιγιδα ερχεται η ξαστερια.
Να κανω και εγω μια ερωτηση.Οταν η ακμη του μεσουρανηματος πλαισιωνεται απο τον αναδρομο κυβερνητη μου ποσειδωνα και απο τον αρη με θετικες οψεις με τον ηλιο αλλα αρνητικες με την σεληνη μου τι σημαινει αυτο?
μαλαμα
02-06-2009, 10:26 PM
Sorry μολις κοιταξα τον χαρτη και ακυρη η ερωτηση.Η πλαισιωση γινεται στον 9ο οικο οποτε λαθος...
ΚΡΙΑΡΑΚΙ27
03-06-2009, 12:47 PM
τι σημαινει να εχει καποιος ηλιο,αφροδιτη,αρη ,ουρανο και ποσειδωνα στον αιγόκερω στον 10ο οικο;
Μητσάκος
03-06-2009, 01:15 PM
τι σημαινει να εχει καποιος ηλιο,αφροδιτη,αρη ,ουρανο και ποσειδωνα στον αιγόκερω στον 10ο οικο;
Αστρολογία Δωρεάν προσωπικό ωροσκόπιο - Γενέθλιος χάρτης (http://myhoroscope.gr/natalchart.php) :bigsmile:
peponi96
03-06-2009, 09:21 PM
Βρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι ! Έχω μεσουράνημα στο ζυγό με πλούτωνα ανάδρομο. Λογικά πρέπει να κοιτάξω και την αφροδίτη - ως κυβερνήτη ζυγού- η οποία βρίσκεται στον 3ο οίκο στο ζώδιο του Κριού. Υπάρχει κάποια εύνοια για σπουδές στο εξωτερικό;;; - ο 9ος στον σκορπιο-. Ευχαριστώωωω
Υστερόγραφο: Ο χείρων στον 6ο οίκο μπορεί να είναι σημάδι ατόμου θεραπευτή; πχ φυσιοθεραπευτή, φαρμακοποιού κτλ ή καμία σχέση;;; Ανοίξτε μου τα μάτιαααααα!!!! Φιλάκιαααα
cancerian
03-06-2009, 09:52 PM
Βρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι ! Έχω μεσουράνημα στο ζυγό με πλούτωνα ανάδρομο. Λογικά πρέπει να κοιτάξω και την αφροδίτη - ως κυβερνήτη ζυγού- η οποία βρίσκεται στον 3ο οίκο στο ζώδιο του Κριού. Υπάρχει κάποια εύνοια για σπουδές στο εξωτερικό;;; - ο 9ος στον σκορπιο-. Ευχαριστώωωω
Υστερόγραφο: Ο χείρων στον 6ο οίκο μπορεί να είναι σημάδι ατόμου θεραπευτή; πχ φυσιοθεραπευτή, φαρμακοποιού κτλ ή καμία σχέση;;; Ανοίξτε μου τα μάτιαααααα!!!! Φιλάκιαααα
.
Επετρεψε μου να ξεκινησω απο το υστερογραφο σου. O 6oς οικος αφορα μεσα σε αλλα και τον τομεα της υγειας , της υγιεινης. Ο Χειρων απο την αλλη ειναι ο Κενταυρος ο οποιος καταφερνει να επουλωνει πληγες. Σε συνδιασμο των δυο παραπανω θα μπορουσε ανετα καποιος να πει οτι αυτη η θεση δινει ευνοια σε θεματα που αφορουν την θεραπεια. Το ατομο μπορει να διατελεσει σαν θεραπευτης σε θεματα που αφορουν οπως προειπα την υγεια , την υγιεινη και τον υγιεινο τροπο ζωης.
Τα παραπανω στοιχεια ειναι ελλειπη για να ειχαμε μια σφαιρικη εικονα. Το μεσουρανημα μπορει να ειναι στο Ζυγο αλλα σχηματιζουν πλανητες οψη με αυτο? Η Αφροδιτη τι οψεις δεχεται και κανει ? Ο 9ος στον Σκορπιο μπορει να ειναι σιγουρα , υπαρχουν πλανητες εκει μεσα ? Σχηματιζει καποιος αλλος πλανητης οψη με την ακμη του ? Η κατασταση του Αρη και του Πλουτωνα πως ειναι ? ...και χιλια δυο αλλα.
Αν σε ενδιαφερουν οι σπουδες στο εξωτερικο να αναλυσεις διεξοδικα τις τασεις που δινονται απο τον 9ο οικο του γενεθλιου χαρτη σου.
peponi96
04-06-2009, 02:39 AM
Ευχαριστώ cancerian! Έχεις δίκιο παρέλειψα τις όψεις εντελώς. Όπως κατάλαβες , πρόκειται να κάνω σπουδές στο εξωτερικό επάνω σε επάγγελμα υγείας. Θα παραθέσω τις όψεις λοιπόν και αν υπάρχει χρόνος , θα ήθελα να μάθω τις τάσεις μου :toung:
Λοιπόοοοον... Μεσουράνημα: αντίθεση με αφροδίτη, τρίγωνο με άρη και δία , εξάγωνο με ουρανό, Αφροδίτη: εξάγωνο με άρη και δία και τρίγωνο με ουρανό. 9ος οίκος: ακμή στην παρθένο -έκανα λάθος πριν- δεν εμπεριέχονται πλανήτες.:wacko:
Υστερόγραφο Νο 2: ¶κουσα ότι απο τον Οκτώβρη που μας έρχεται, ο Κρόνος μπαίνει στον ζυγό για πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει τα κεφάλια μέσα στις σπουδές ε;;;; :cry:
peponi96
24-06-2009, 01:30 AM
Mπορεί κάποιος να μου δώσει μια ΐδέαµ σε σχέση με τα στοιχεία που έχω παραθέσει;
peponi96
17-11-2009, 02:35 AM
Oufff... ante vre paidiaaaaaaaaa!!! As mou pei k mena kapoios ti gnwmi touuuuuuuu! plzzzzzzzz
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-11-2009, 08:40 AM
Oufff... ante vre paidiaaaaaaaaa!!! As mou pei k mena kapoios ti gnwmi touuuuuuuu! plzzzzzzzz
υπομονη πεπονι 96 υπομονη...
και γραφουμε μονο ελληνικα ε;:bigsmile::love:
kinky_skorpina
18-11-2009, 06:06 PM
Να σου πω εγω "πεπονι"!Λοπον...
<<Μεσουράνημα: αντίθεση με αφροδίτη, τρίγωνο με άρη και δία , εξάγωνο με ουρανό, Αφροδίτη: εξάγωνο με άρη και δία και τρίγωνο με ουρανό. 9ος οίκος: ακμή στην παρθένο -έκανα λάθος πριν- δεν εμπεριέχονται πλανήτες.
Υστερόγραφο Νο 2: ¶κουσα ότι απο τον Οκτώβρη που μας έρχεται, ο Κρόνος μπαίνει στον ζυγό για πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει τα κεφάλια μέσα στις σπουδές ε;;;; >>
Έχουμε και λεμε...η ακμή του 9ου στην Παρθένο(και εγω εκεί την έχω) δέιχνει κλίση στη δικηγορία και όποιο επάγγελμα απαιτεί ικανότητα στην ανάπτυξη επειχειρηματών και ρητορική δυνότητα!Πέρα απο αυτο...δίνει στον άτομο την ικανότητα να φιλτράρει με τη λογική κάθε άποψη και γνώμη που σχηματίζει,ακόμη και τις ήδη παγιωμένες απο τα παλιά πεποιθήσεις του!πολύ καλό αυτό-αν με ρωτάς καθώς οι απόψεις μαςαλλάζουν συν το χρόνο και αυτό προτάσει άλλωστε και η εξελικτική διαδικάσία της προσωπικότητας μας,ώστε να αποκτάμε κάθε φορα-μετά την επανεξέταση παλαιότερων πιστεύω,αλλα και την υιοθέτηση νέων απόψεων-μια καινούργια κοσμοθεωρία,προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα!Πέραν τούτου...το Μεσουράνημα και η γενέθλια Αφροδίτη σου σχηματίζουν καλές όψεις με τους άλλους πλανήτες του Ωροσκοπίου σου(εκτός απο την αντίθεση Αφροδίτης-Μεσουρανήματος που μάλλον σε κάνει να αποζητας πιεστικα την αναγνώριση και την αποδοχή απο τους άλλους ,χωρίς όμως να είσαι απαραίτητα και σε θέση να προσαρμοζεσαι πάντα ή να υποχωρήσεις κάθε φορά,αν και το Μεσουράνημα στο Ζυγό βοηθά να χειρίζεσαι με ευελιξία ακόμη και τις διαφωνίες,καθώς σε κάνει διακριτική,δίκαιη,φιλάρεσκ η με μια μεγάλη ανάγκη να αγαπηθείς,οπότε μάλλον θα συμβιβάζεσαι...έστω και απρόθυμα!~!!!!!
angel13
03-03-2010, 02:10 AM
αφου ο 10ος οικος ειναι μεσουρανημα ποια η αναλυση??
Μεσουράνημα Τετράγωνο Σελήνη 4.34
Μεσουράνημα Εξάγωνο Αφροδίτη 1.90
Μεσουράνημα Εξάγωνο Δίας 2.16
Μεσουράνημα Εξάγωνο Κρόνος 0.79
Μεσουράνημα Εξάγωνο Ουρανός 1.76
ouranio tojo
07-03-2010, 01:05 AM
Γεια σας
καπου διαβασα οτι ο 10 οικος σχετιζεται με την επαγγελαματικη καριερα
θα ηθελα καποιος να μου εξηγισει τι σημαινει να εχεις τον 10οικο (μεσουρανημα)στον ζυγο αλλα και τον δια στον σκορπιο αναδρομο οπου κανει αντιθεση με τον ηλιο (κριο)και την σεληνη(κριο), τετραγωνο με το βερτεξ (λεων) και εξαγωνο με τον ωροσκοπο (αιγοκερω)
ευχαριστω εκ των προτερων
Μητσάκος
07-03-2010, 07:21 AM
Γεια σας
καπου διαβασα οτι ο 10 οικος σχετιζεται με την επαγγελαματικη καριερα
θα ηθελα καποιος να μου εξηγισει τι σημαινει να εχεις τον 10οικο (μεσουρανημα)στον ζυγο αλλα και τον δια στον σκορπιο αναδρομο οπου κανει αντιθεση με τον ηλιο (κριο)και την σεληνη(κριο), τετραγωνο με το βερτεξ (λεων) και εξαγωνο με τον ωροσκοπο (αιγοκερω)
ευχαριστω εκ των προτερων
Επειδή αυτό που διάβασες κάπου μάλλον δεν ήταν κατατοπιστικό, ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/8381-%F4%EF-%EC%E5%F3%EF%F5%F1%DC%ED%E7%EC%E1-%EA%E1%E9-%E7-%F3%E7%EC%E1%F3%DF%E1-%F4%EF%F5.html και για τις όψεις, πήγαινε στην εφαρμογή για τους χάρτες και θα βρεις την ερμηνεία τους :bigsmile:
χανος
07-03-2010, 05:43 PM
Έχω το Δία στο 10ο και στη παρθένο που κάνει αντιθέσεις με τον Ήλιο τον Ερμή και την Αφροδίτη και εξάγωνα με τη Σελήνη και το Βόρειο Δεσμό.Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμαίνουν όλα αυτά γιατί έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
χανος
07-03-2010, 05:46 PM
Ξέχασα να πω ότι η Σελήνη και ο Βόρειος Δεσμός είναι στο 12ο και στο Σκορπιό.
godis
07-03-2010, 06:53 PM
γεια σε όλους! θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον 10 οίκο
έχω ήλιο στους ιχθείς και ερμή στον κριό και σελήνη στους ιχθείς και έχω σε όλα τον 10 οίκο τι σημαίνει αυτό? φέτος με τον Δία στους ιχθείς θα πάνε καλά τα επαγγελματικά μου?
ouranio tojo
07-03-2010, 08:39 PM
ευχαριστω για την βοηθεια Μητσακο !!