Log in

View Full Version : Ερωτισμός

katerina2
30-01-2008, 08:47 PM
Ποια στοιχεία σε έναν χάρτη μαρτυρούν έντονο ερωτισμό?

Πχ θα μπορούσαμε πιθανόν να απαντησουμε ότι ήλιος/σελήνη/αφροδίτη/άρης στον 8ο προσδίδουν στο άτομο έντονο ερωτισμο.

Maroulita
30-01-2008, 08:57 PM

Πχ θα μπορούσαμε πιθανόν να απαντησουμε ότι ήλιος/σελήνη/αφροδίτη/άρης στον 8ο προσδίδουν στο άτομο έντονο ερωτισμο.

Γεια σου Κατερίνα!

Φαντάζομαι ότι οι δείκτες και οι συνδυασμοί είναι όσες και οι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν για το τί χαρακτηρίζει ερωτικό έναν άνθρωπο. Μπορεί π.χ. να είναι η εξωτερική εμφάνιση, οπότε κοιτάμε αρχικά ωροσκόπο και πλανήτες στον 1ο οίκο (π.χ. ένας Πλούτωνας στον ωροσκόπο δίνει μαγνητισμό που σκοτώνει!), μπορεί να είναι η συναναστροφή και εν γένει οι σχέσεις, η επικοινωνιακή ικανότητα γενικότερα. Αν το πάμε δηλαδή γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε πολλά! :bigsmile:

katerina2
30-01-2008, 09:13 PM
DrMaroulita ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Έχεις δίκιο όσον αφορά την υποκειμενικότητα του θέματος..Ωστόσο πχ ένας έντονος σκορπιός ή ένας έντονος πλούτωνας ή τονισμένος 8ο, αντικειμενικά θα κάνουν ένα άτομο πιο ''αισθησιακό'', σεξουαλικο, μαγνητικό..

skorpion
30-01-2008, 10:08 PM
Μυστηριο και μαγνητισμο και σεξουαλικοτητα μπορει ναι... ειτε για καλο ειτε για κακο χιχιχι....

Να ρωτησω κι εγω ενας ποσειδωνας πανω στον ωροσκοπο? σε συνοδο ή και απλα στον πρωτο οικο θα μπορουσε να προσδωσει ερωτικη απηχηση ή κατι αλλο?

VAMAKHEPA
31-01-2008, 12:29 AM
Να προσθέσω κάτι από τα ελάχιστα που έχω διαβάσει:
*ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ σε σύνοδο (έντονη σεξουαλική ζωή που δεν την παίρνει στα σοβαρά)
*ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ σε αντίθεση
*ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στο 5ο Σπίτι
*ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στο ΛΕΟΝΤΑ (ερωτικές φαντασιώσεις)
*ΑΦΡΟΔΙΤΗ στη ΠΑΡΘΕΝΟ (μυστηκότητα στις ερωτικές υποθέσεις)
Μόλις μάθω παραπάνω ευχαρίστως να στα πώ Κατερίνα 2, και στην απάντηση της Dr.Maroulita
"....θα μπορούσαμε να πούμε πολλά." θα ανταπαντήσω ότι από τα πολλά που θα μπορούσατε μας πείτε, ας μας πείτε τα κυριότερα (διότι πιθανόν κάποιος καχύποπτος να σκεφτεί διαφορετικά)!
Ευχαριστώ,
με τιμή
VAMAKHEPA

zeta1987
31-01-2008, 12:37 AM

Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι παίζει ρόλο και η συναστρία που θα έχουμε με το εκάστοτε άτομο, γιατί μπορεί θεωρητικά το άτομο να μην είναι τόσο μαγνητικό,αλλά σε εμάς να φαίνεται ότι έχει κάτι μαγνητικό!:blink:
Τι λέτε;;

Maroulita
31-01-2008, 12:49 AM
Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι παίζει ρόλο και η συναστρία που θα έχουμε με το εκάστοτε άτομο, γιατί μπορεί θεωρητικά το άτομο να μην είναι τόσο μαγνητικό,αλλά σε εμάς να φαίνεται ότι έχει κάτι μαγνητικό!:blink:
Τι λέτε;;

Σα να του το προκαλούμε ένα πράμα! Παίζει ρόλο σίγουρα...:bigsmile:

zeta1987
31-01-2008, 12:54 AM
Σα να του το προκαλούμε ένα πράμα! Παίζει ρόλο σίγουρα...:bigsmile:

Ειδικά νομίζω αν υπάρχει καμία όψη με κανέναν Πλούτωνα ή ¶ρη...:bigsmile:
Εμένα ένα άτομο που μου προκαλούσε έντονο ερωτισμό και με μαγνήτιζε, είχα προσέξει ότι ο ¶ρης ο δικός μου και ο δικός μου ήταν σε ακριβές τετράγωνο, αλλά η Αφροδίτη του έκανε τρίγωνο με τον ¶ρη μου και ίσως έβγαινε όλο αυτό..Πάντως για γενέθλιο έχω ακούσει ότι "μαγνητικές" όψεις για το αντίθετο φύλο είναι εξάγωνα-τρίγωνα Αφροδίτης-¶ρη.

VAMAKHEPA
31-01-2008, 01:06 AM
Μυστηριο και μαγνητισμο και σεξουαλικοτητα μπορει ναι... ειτε για καλο ειτε για κακο χιχιχι....

Να ρωτησω κι εγω ενας ποσειδωνας πανω στον ωροσκοπο? σε συνοδο ή και απλα στον πρωτο οικο θα μπορουσε να προσδωσει ερωτικη απηχηση ή κατι αλλο?

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στην παραπάνω θέση δίνει το χάρισμα της ομορφιάς στον άνθρωπο (αλλά και της διαίσθησης), προκειμένου να αναπληρώσει τα κενά του (ευαισθησία, έλλειψη προσαρμογής στο περιβάλλον ) και αυτό για να μπορέσει να εξαπατήσει τους άλλους, στην προσπάθειά του να επιβληθεί και όσο καταφέρει να επωφεληθεί από τις αδυναμίες του, διότι όσο και αν κάνει τον "μεγάλο" στην πραγματικότητα δεν είναι. Έχει έντονες τάσεις φυγής που εκτός από την δημιουργική δραστηριότητα μπορούν να τον οδηγήσουν σε επικίνδυνους δρόμους. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και το υπόλοιπο Ωροσκόπιο σαν σύνολο και ότι τα άστρα ναι μεν μας δίνουν κάποιες τάσεις, αλλά η τελική συμπεριφορά του χαρακτήρα μας εξαρτάται κατά πολύ και από εμάς.
Με τιμή
Vamakhepa.

Fotini Christodoulou
31-01-2008, 09:29 AM
Συμφωνώ με την άποψη περί συναστρίας και προσθετω...:bigsmile:

Θεωρώ οτι παίζει ιδιαιτερο ρόλο σε τί συνθηκες το άτομο λειτουργεί καλύτερα και βγάζει τον ερωτισμό που διαθέτει.
Με λίγα λόγια άλλοι λειτουργουν καλύτερα όταν υπάρχουν σκληρές όψεις συναστρίας (πχ τετράγωνα άρη ή αφροδίτης άρη )γιατί θέλουν να τους προκαλούν ένταση ή παθος. Αλλοι λειτουργούν καλύτερα όταν υπάρχει αρμονία, οικειότητα φιλική ατμόσφαιρα κτλ οποτε οταν εχουν συναστρία με αρμονικές όψεις αρη - αρη αφροδίτης λειτουργούν καλύτερα.

Συμφωνώ οτι είναι υποκειμενικό το τί βρίσκει ερωτικό ο κάθε άνθρωπος όπως επίσης και το πότε εκδηλώνει τον ερωτισμό του, καθώς αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες.
Ιδιαίτερο ρόλο πάντως πιστευω κι εγω οτι παίζει ο πλούτωνας, ο αρης και η αφροδίτη και τέλος η τοποθέτηση γενικά του 5ου οίκου (ζωδιο)και περιεχόμενοι σε αυτόν πλανήτες. Επίσης η τοποθέτηση του 8ου οίκου, ο κυβερνητης του(θεση-οψεις) και φυσικα οι περιεχόμενοι σε αυτόν πλανητες.

melit
31-01-2008, 12:53 PM
Ας γράψω κι εγώ!
Με τα λίγα που ξέρω, έντονο ερωτισμό, με την έννοια του μαγνητισμού, έχω δει κατα κόρον σε "Σκορπίσια" άτομα και δεν εννοώ απαραίτητα Σκορπιοί μόνο ως προς τον Ήλιο. Με πάνω από 2 προσωπικούς πλανήτες σ΄αυτό το ζώδιο νομίζω το ζώδιο, νομίζω το άτομο γίνεται τούρμπο! Επίσης, από προσωπική εμπειρία να πω για την έντονη επιρροή του ωροσκόπου (Σκορπιός πάλι) ειδικά όταν είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα!! Verneigung
Γενικά, ο Σκορπιός σ' αυτά τα θέματα, παλιά του τέχνη κόσκινο!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ σε σύνοδο (έντονη σεξουαλική ζωή που δεν την παίρνει στα σοβαρά)

Θα συμφωνήσω μ' αυτό αλλά τι γίνεται όταν η σύνοδος αυτή γίνεται σ' ένα μετριοπαθές ζώδιο π.χ. Παρθένος??

zeta1987
31-01-2008, 01:01 PM
Ας γράψω κι εγώ!
Με τα λίγα που ξέρω, έντονο ερωτισμό, με την έννοια του μαγνητισμού, έχω δει κατα κόρον σε "Σκορπίσια" άτομα και δεν εννοώ απαραίτητα Σκορπιοί μόνο ως προς τον Ήλιο. Με πάνω από 2 προσωπικούς πλανήτες σ΄αυτό το ζώδιο νομίζω το ζώδιο, νομίζω το άτομο γίνεται τούρμπο! Επίσης, από προσωπική εμπειρία να πω για την έντονη επιρροή του ωροσκόπου (Σκορπιός πάλι) ειδικά όταν είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα!! Verneigung

Θα συμφωνήσω μ' αυτό αλλά τι γίνεται όταν η σύνοδος αυτή γίνεται σ' ένα μετριοπαθές ζώδιο π.χ. Παρθένος??

Oι σκορπιοί διαθέτουν μία μυστηριώδη ομορφιά αν και έχω παρατητήσει ότι συνήθως δεν είναι άτομα εξωστρεφή αλλά το αντίθετο και έτσι μπορεί να θεωρηθούν και απόμακροι..Βέβαια τους σώνει ο ερωτισμός που βγάζουν λόγω Πλούτωνα αλλά και πάλι πιστεύω ότι είναι σύνθετο το θέμα του ερωτισμού.
Τώρα για σύνοδο Αφροδίτης-¶ρη στην Παρθένο, μονο και απλά από την σύνοδο, ίσως το άτομο "παλεύει" για να αποκτήσει ερωτισμό, αλλά δεν παύει να είναι σύνοδος του "αρσενικού πρότυπου" με το ¨θηλυκό πρότυπο"! Που σημαίνει ότι σίγουρα κάποια έλξη από το αντίθετο φύλο θα υπάρχει.Είτε για καλό είτε για κακό! Πιστεύω ότι ανάλογα με τις όψεις αλλάζει και η εκαστοτε ερμηνεία των πλανητών στα ζώδια.Οι όψεις αυξάνουν ή μειώνουν την ποιότητα τους.

(Σε περίπτωση λάθους,διορθώσεις δεκτές!)

starfish
31-01-2008, 02:32 PM

Θα συμφωνησω με οτι εχει ειπωθει απο τους περισσοτερους και ειδικα για τον παραγοντα συναστρια. Συγκεκριμενα ομως για τον Ποσειδωνα, εχω συγκεκριμενο παραδειγμα.
Ποσειδωνας σε ακμη με ωροσκοπο στις τελευταιες μοιρες του 12ου και τελευταια μοιρα του Ζυγου / ή πρωτες 2 το πολυ μοιρες του ωροσκοπου, αν βαλουμε μια διαφορα μισαωρου στην ωρα γεννησης που ειναι γνωστη αλλα οχι ακριβης. Πρωτος οικος και μαλλον ωροσκοπος στον Σκορπιο, "γεματος". Αντρικο ωροσκοπιο. Απο τους ανθρωπους που το βλεμμα γυρναει πανω τους χωρις αυτο να σημαινει πως εχει κλασικη ομορφια [και δεν ειναι και νεος!] Εχει ομως κατι "τραβηχτικο" και ειχα παρατηρησει πως δεν υπηρχε περιπτωση να μιλησει με γυναικα οποιασδηποτε ηλικιας, και αυτη να μην νιωσει τουλαχιστον γοητευμενη! Πολυ γοητευτικη συμπεριφορα... και αυτο ηταν που "εξαπατουσε" / ξεγελουσε, οχι γιατι ηταν ψευτικη, αλλα γιατι εδινε την εντυπωση [χωρις φυσικα να ισχυει] οτι ηταν "ερωτευμενος" με καθε γυναικα που απλως μιλουσε μαζι της! Σπανια εχω ξαναδει κατι τετοιο!!

katerina2
31-01-2008, 02:40 PM
Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα ποστ! Ευχαριστώ!
Δεν έχει αναφερθεί τίποτα για τη λίλιθ. Πιστεύω αν είναι στον σκορπιό ή στον 8ο δίνει τα ρέστα της.. Επίσης σε σύνοδο με ωροσκόπο προσδίδει μαγνητισμό.

melit
31-01-2008, 02:57 PM
Να διευκρινίσω λίγο ότι η απορία μου είχε κυρίως να κάνει με την παρένθεση "έντονη σεξουαλική ζωή που δεν την παίρνει στα σοβαρά". Δηλαδή, ναι μεν αυτό ισχύει όταν έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτη-¶ρη αλλά μήπως σε ένα μετριοπαθές ζώδιο όπως η Παρθένος, κατευνάζεται αυτό το "δεν την παίρνει στα σοβαρά"? Ή η ίδια σύνοδος στον Αιγόκερω, ας πούμε?? Αναφέρω αυτά ως, κατα τη γνώμη μου, πιο down on earth (!) ζώδια και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από εκπροσώπους άλλων ζωδίων! Προσπαθώ απλά να γίνω λίγο πιο κατανοητή!

Fotini Christodoulou
31-01-2008, 03:09 PM
Να διευκρινίσω λίγο ότι η απορία μου είχε κυρίως να κάνει με την παρένθεση "έντονη σεξουαλική ζωή που δεν την παίρνει στα σοβαρά". Δηλαδή, ναι μεν αυτό ισχύει όταν έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτη-¶ρη αλλά μήπως σε ένα μετριοπαθές ζώδιο όπως η Παρθένος, κατευνάζεται αυτό το "δεν την παίρνει στα σοβαρά"? Ή η ίδια σύνοδος στον Αιγόκερω, ας πούμε?? Αναφέρω αυτά ως, κατα τη γνώμη μου, πιο down on earth (!) ζώδια και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από εκπροσώπους άλλων ζωδίων! Προσπαθώ απλά να γίνω λίγο πιο κατανοητή!

Η γνώμη μου είναι οτι το ζώδιο απλά θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα εκδηλωνεται το άτομο ερωτικά.

Με λιγα λόγια στην Παρθένο το ατομο θα ειναι συγκρατημένο και μετριοπαθές, θα αποφευγει να "διαφημίζεται" στους τρίτους και θα εκδηλωνει λογικά την όψη μονο με το ταίρι του ή στον ανθρωπο που το ενδιαφέρει -φανταζομαι καπως ετσι και για τα αλλα δυο ζωδια της γής.
Σε ενα ζώδιο της φωτιας το ατομο θα ήταν λογικά πιο εκδηλωτικό θα ηθελε να τραβά τα βλέμματα και άρα θα φαινόταν πιο φλογερό το ατομο κτλ.

Εγω απλά θα ηθελα να προσθέσω να μην μπερδευουμε το αν καποιος ειναι ερωτικός αναλογα με αυτό που δειχνει.Ειναι δυο τελειως διαφορετικά πράγματα που εχουν να κανουν με την προβολή του εαυτού μας.Καλλιστα ανθρωποι που φαίνονται "μαζεμενοι" μπορεί να διαθέτουν περισσοτερο ερωτισμό απο άλλους που έτσι προβάλλονται.
:bigsmile:

katerina2
31-01-2008, 03:23 PM
Εγω απλά θα ηθελα να προσθέσω να μην μπερδευουμε το αν καποιος ειναι ερωτικός αναλογα με αυτό που δειχνει.Ειναι δυο τελειως διαφορετικά πράγματα που εχουν να κανουν με την προβολή του εαυτού μας.Καλλιστα ανθρωποι που φαίνονται "μαζεμενοι" μπορεί να διαθέτουν περισσοτερο ερωτισμό απο άλλους που έτσι προβάλλονται.

Μεγάλη αλήθεια!

melit
31-01-2008, 03:36 PM
Συμφωνώ κι εγώ μέχρι κεραίας! Κι αυτό που αναφέρθηκε από τη roadrunner για σύνοδο Αφροδίτης-¶ρη σε ζώδια της γης το έχω διαπιστώσει προσωπικά!

Τελικά το αρχικό ερώτημα που τέθηκε ήταν για τον ερωτισμό που φαίνεται να εκπέμπει κάποιος ή για τον ερωτισμό που τελικά εκδηλώνεται σε πιο προσωπικές στιγμές?

starfish
31-01-2008, 03:47 PM
Συμφωνώ κι εγώ μέχρι κεραίας! Κι αυτό που αναφέρθηκε από τη roadrunner για σύνοδο Αφροδίτης-¶ρη σε ζώδια της γης το έχω διαπιστώσει προσωπικά!

Τελικά το αρχικό ερώτημα που τέθηκε ήταν για τον ερωτισμό που φαίνεται να εκπέμπει κάποιος ή για τον ερωτισμό που τελικά εκδηλώνεται σε πιο προσωπικές στιγμές?

Θα το εθετα λιγο διαφορετικα: η διαφορα αναμεσα σ αυτον που προβαλλει και σ αυτον που εκπεμπει. Στην πρωτη περιπτωση ειναι κατι που επιδιωκει να δειξει καποιος χωρις να σημαινει οτι το διαθετει. Το να εκπεμπεις ερωτισμο σημαινει οτι ειναι κτημα σου, ειναι στη φυση σου. Το πως τον εκδηλωνεις ειναι συμφωνο με το "εδαφος που πατας"!:cheesy::bigsmile:

melit
31-01-2008, 04:03 PM
Θα συμφωνήσω! Κι εγώ γενικά στη ζωή μου είμαι φίλα προσκείμενη στο "εκπέμπει" (με τον ορισμό που δώθηκε από τη starfish) και όχι στο "προβάλλει" σε όλα τα θέματα, όχι μόνο σ' ότι έχει να κάνει με τον ερωτισμό.

Τι έχετε να πείτε για τις άλλες ευνοϊκές όψεις Αφροδίτης-¶ρη (εξάγωνο, τρίγωνο)?? Ειδικά όταν ένας από τους δύο πλανήτες είναι σε ζώδιο το οποίο κυβερνά?? Π.χ. Αφροδίτη σε Ταύρο ή Ζυγό?

zeta1987
31-01-2008, 11:13 PM
Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα ποστ! Ευχαριστώ!
Δεν έχει αναφερθεί τίποτα για τη λίλιθ. Πιστεύω αν είναι στον σκορπιό ή στον 8ο δίνει τα ρέστα της.. Επίσης σε σύνοδο με ωροσκόπο προσδίδει μαγνητισμό.

Γιατί με την Λίλιθ είμαι πάλι λίγο επιφυλαχτική;;;:unsure:
Σίγουρα προσδίδει μαγνητισμό αλλά και πάλι κάτι αρνητικό μου βγάζει η τοποθέτηση της Λίλιθ στον όγδοο.Γιατί όλο διαβάζω για κρυμμένα πάθη,τραύματα και τέτοια...!
Εσεις τι λέτε;;:blink:
Πάντως για τον Ποσειδώνα ίσως και να έχει δίκιο η starfish!Γιατί αυτός που θα έχει τέτοια όψη,θα κάνει τους άλλους να αισθάνονται όμορφα και γοητευμένοι χωρίς να κοροιδεύει ή να εξαπατά..!Ο Ποσειδώνας δίνει τις τάσεις που λέγαμε για εξιδανίκευση...!Δεν το είχα σκεφτεί! :idea:

Fotini Christodoulou
01-02-2008, 08:53 AM
Γιατί αυτός που θα έχει τέτοια όψη,θα κάνει τους άλλους να αισθάνονται όμορφα και γοητευμένοι χωρίς να κοροιδεύει ή να εξαπατά..!Ο Ποσειδώνας δίνει τις τάσεις που λέγαμε για εξιδανίκευση...!Δεν το είχα σκεφτεί! :idea:

Θα διαφωνήσω καθώς έχω ζήσει περίπτωση ανθρώπου με Ποεσειδώνα στον 1ο οίκο.Στον 1ο οίκο που έχει να κάνει και με το πώς προβάλλουμε τον εαυτό μας μπορεί να δείχνει όμως και αυταπάτες. Δλδ το άτομο να χαιδεύει και δικαιολογεί τον εαυτό του και να αδυνατεί να αναγνωρίσει τα σφάλματά του και άρα να μην εξελίσσεται.
Από την άλλη μπορεί να "πλάθει" τον εαυτό του συμφωνα με το περιβάλλον ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις( κι αυτό εξαπάτηση είναι) και άρα δεν είναι απαραίτητα αυτό που δείχνει.
Με λίγα λόγια ναι καλή η γοητεία και τα λοιπά που χαρίζει ο Ποσειδώνας αρκεί το ατομο να τα διαχειριστεί με σωστό τρόπο ,με αντικενικότητα απέναντι στον εαυτό του και ειλικρίνεια απέναντι στους άλλους.
Τέλος κατά την άποψη μου πάντα...δεν νομίζω πως ο ποσειδώνας είναι δείκτης "ερωτισμού" αλλά μάλλον δίνει μια τελική πινελιά σε ένα ήδη "εντονο" προφίλ του ατόμου.

georgia238
14-05-2008, 04:19 PM
η σύνοδος άρη ποσειδώνα σε γενέθλιο ωροσκόπιο είναι δείκτης ερωτικού μαγνητισμού? Κάτι τέτοιο διάβασα σε ένα site το οποίο ανέφερε μάλιστα οτι πολλοί αστρολόγοι την θεωρούν ως την πιο δυναμική μαγνητική όψη. Αληθεύει κάτι τέτοιο?

cancerian
14-05-2008, 06:43 PM
η σύνοδος άρη ποσειδώνα σε γενέθλιο ωροσκόπιο είναι δείκτης ερωτικού μαγνητισμού? Κάτι τέτοιο διάβασα σε ένα site το οποίο ανέφερε μάλιστα οτι πολλοί αστρολόγοι την θεωρούν ως την πιο δυναμική μαγνητική όψη. Αληθεύει κάτι τέτοιο?

Ποσειδωνας (Νερο) + Αρης (φωτια) = ατμος ... Αυτη η οψη δεν μου αρεσει σε συνοδο γιατι μου φαινεται οτι περισσοτερο προσοχη επιζητα παρα μαγνητισμο ....

athinoula85
14-05-2008, 08:48 PM
Ποσειδωνας (Νερο) + Αρης (φωτια) = ατμος ... Αυτη η οψη δεν μου αρεσει σε συνοδο γιατι μου φαινεται οτι περισσοτερο προσοχη επιζητα παρα μαγνητισμο ....

Και αν κανει τριγωνο ο Ποσειδωνας με τον Αρη ? πχ ο Ποσειδωνας στον 1ο οικο και ο Αρης στον 8ο οικο . . ? :blink:

athinoula85
14-05-2008, 08:51 PM
Διαβαζοντας ολα τα ποστ , εδωσα σημασια και σε οσα λεχθηκαν περι Ποσειδωνα στον 1ο οικο . Θα μπορουσε να ειναι μια ευνοικη οψη ενα εξαγωνο μεταξυ Ποσειδωνα και Πλουτωνα ? ( παλι στην περιπτωση που ο Ποσειδωνας ειναι στον 1ο οικο . . ) ?

artemis06
14-05-2008, 09:12 PM
καλος ο Ποσειδωνας στον 1ο, αλλα δεν εχουμε αναφερθει ακομη στο Δια στον 1ο...

εκει τι γινεται? μηπως ο Διας ερχεται και τονιζει ακομη περισσοτερο την προσωπικοτητα??

...και τον ερωτισμο ειδικα αν εχει και καλες γωνιες αφροδιτη-αρη??

cancerian
14-05-2008, 11:26 PM
Διαβαζοντας ολα τα ποστ , εδωσα σημασια και σε οσα λεχθηκαν περι Ποσειδωνα στον 1ο οικο . Θα μπορουσε να ειναι μια ευνοικη οψη ενα εξαγωνο μεταξυ Ποσειδωνα και Πλουτωνα ? ( παλι στην περιπτωση που ο Ποσειδωνας ειναι στον 1ο οικο . . ) ?

Η οψη αυτη αφορα πολλες γενιες ...

bianca1993
15-05-2008, 02:07 AM

εκει τι γινεται? μηπως ο Διας ερχεται και τονιζει ακομη περισσοτερο την προσωπικοτητα??

Diladi pws tha xaraktirizes, enan Dia ston 1o [Ydroxoos] pou kanei omws tetragvno me Ari sto Skorpio?

VAFIKOS
15-05-2008, 09:14 AM
Ιδιαίτερο ρόλο πάντως πιστευω κι εγω οτι παίζει ο πλούτωνας, ο αρης και η αφροδίτη και τέλος η τοποθέτηση γενικά του 5ου οίκου (ζωδιο)και περιεχόμενοι σε αυτόν πλανήτες. Επίσης η τοποθέτηση του 8ου οίκου, ο κυβερνητης του(θεση-οψεις) και φυσικα οι περιεχόμενοι σε αυτόν πλανητες.

αχα, εχω 5ο στον σκορπιο με ουρανο και αφροδιτη στον 8ο . εχει κανεις καμια ιδεα για τον ουρανο σε αυτη τη θεση;:blink:

VAFIKOS
15-05-2008, 09:21 AM

τις επεκτατικες τασεις του σωματος θα ελεγα (παραπανισια κιλα).:love:

Fotini Christodoulou
15-05-2008, 09:23 AM
τις επεκτατικες τασεις του σωματος θα ελεγα (παραπανισια κιλα).:love:

Θα μπορούσε να σημαίνει και αυτό:toung:
Νομίζω οτι στο συγκεκριμένο θέμα ο Δίας θα μας εδινε πληροφορίες αν ήταν κυβερνητης του 5ου οίκου ή του 8ου οίκου.:bigsmile:

Fotini Christodoulou
15-05-2008, 09:32 AM
αχα, εχω 5ο στον σκορπιο με ουρανο και αφροδιτη στον 8ο . εχει κανεις καμια ιδεα για τον ουρανο σε αυτη τη θεση;:blink:

Εννοείς οτι εχεις ακμή 5ου στον Σκορπιο.Αρα κοιταζεις για εξτρα πληροφορίες τον ¶ρη και Πλούτωνα που κυβερνουν τον Σκορπιο.
Ακμή 8ου;Σε ποιο ζώδιο;Η αφροδιτη ειναι σε συνοδο με τον ουρανό;

VAFIKOS
15-05-2008, 09:38 AM
Εννοείς οτι εχεις ακμή 5ου στον Σκορπιο.Αρα κοιταζεις για εξτρα πληροφορίες τον ¶ρη και Πλούτωνα που κυβερνουν τον Σκορπιο.
Ακμή 8ου;Σε ποιο ζώδιο;Η αφροδιτη ειναι σε συνοδο με τον ουρανό;

:love: χμ εχεις δικιο, δεν τα εγραψα και τελεια...:love:
ναι για τον αρη δεν το ειχα σκεφτει!
ναι ακμη 5ου= σκορπιος
ουρανος πολυ κοντα στην ακμη του 5ου
ακμη 8ου στον υδροχοο με συνοδο αφροδιτης-ερμη.:love:

georgia238
15-05-2008, 01:55 PM
Έχω απορίες. Όταν ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου και είναι σε σύνοδο με τον ¶ρη τι γίνεται? Ή όταν και οι δύο πλανήτες είναι σε ζώδια της φωτιάς? Ή όταν η ακμή του 8ου είναι σε πλανήτη που βρίσκεται στον πρώτο οίκο σε σύνοδο με ωροσκόπο τι γίνεται? Την όψη του Ποσειδώνα και του ¶ρη την έχω τσεκάρει και σε ένα βιβλίο που έχω. Βρήκα επίσης οτι οτι τα άτομα που έχουν τον Ήλιο στον 5ο οίκο και ιδιαίτερα σε τρίγωνο με ωροσκόπο είναι εξαιρετικά μαγνητικά. Επίσης τα άτομα που η Αφροδίτη τους είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό. Ο Ουρανός στον 8ο απο αυτό που μπόρεσα να βρω δείχνει περισσότερο ένα άτομο που άλλες φορες θα΄είναι δεκτικό στην σεξουαλική ολοκλήρωση και θα αποζητά την ικανοποίηση και άλλες φορές ψυχρό και απαθές.

artemis06
15-05-2008, 10:22 PM
Σορυ για bianka1993
εμενα μια χαρα μου φαινεται πολυ σταθεροτητα...αν και τα χαρακτηριστικα του ενος ειναι πολυ διαφορετικα με του αλλου...οποτε μαλλον μπερδευει το πραγμα εκει...

για ακου ενα αλλο κι αυτο να μου τη γνωμη σου... συνοδο δια με 1ο στον αιγοκερω...αυτη η οψη δεν ειναι λιγο too much??

loulakopia
24-05-2009, 06:14 PM
Καλησπερα διαβαζοντας προσεκτικα ολα τα παραπανω ποστ και καποιες αλλες συζητησεις περι ερωτισμου μαγνητησμου, σεξουαλικοτητας κ εξωτερικης ομορφιας και απο διαφορες οψεις που αναλυοντε πραγματικα στο χαρτη μου δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα κ πιστευω οτι ειμαι κ ενα ιδιετερα μαγνιτικο ατομο κ με αρκετα καλη εμφανιση η εντυπωσιακη θα ελεγα καλυτερα. εχω γεννηθει 26 6 86 στις 12 κ 10 το μεσιμερι στα ιωαννινα αν μπορει καποιο μελος ασ ριξει μια ματια ςστε να καταλαβω πως γινεται αυτο..χωρις καμια οψη μαγνιτισμου εξωτερικης ομορφια κτλ κ το πιο λογικο να μην υπαρχουν τελικα υπαρχουν....

georgia238
24-05-2009, 06:58 PM
Κατά την γνώμη μου αυτό συμβαίνει γιατί έχεις τον πλούτωνα σε τρίγωνο με ήλιο- σελήνη και σε τετράγωνο με ερμή και την λίλιθ στο μεσουράνημα. η ματιά που έριξα ήταν πολύ γρήγορη σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες όψεις.

loulakopia
24-05-2009, 08:06 PM
ξερεις αυτες οι οψεις με πλουτωνα πχ τριγωνο με ηλιο στους οικους που ειναι εχουν μια αλλη ερμηνεια π.χ τριγωνο με σεληνη σωστη κριση....ενταξει καταλαβαινω οτι αφου ειναι με τον πλουτωνα ισως μου δινουν λιγο απο την γοητεια που δινει ο πλουτωνας αλλα εγω μηλαω για οψεις καραμπινατες που ειναι πχ αφροδιτη σε οψη με αρη ο ουρανος σε οψη με αρη η αφροδιτη δεν πραγματικα καμια ομως...θα ηθελα την γνωμη σου για την οψη ηλιου συνοδο με πλουτωνα ανοχη 5μ με τετραγωνο δια ηλιος στο σκορπιο πλουτωνας στο σκορπιο δια στον υδροχοο δεν γνςριζω ιοκους γιατι δεν εχω ωρα...με το τετραγωνακι αυτο του δια ισως θα παραφουσκωνε την γοητεια που δινει στο ατομο η θα την περιοριζε...?

mayakovski
24-05-2009, 08:30 PM
Καλησπέρα,
Επίσης ένα εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προσδίδει μαγνητικό ερωτισμό.

cancerian
24-05-2009, 08:31 PM
ξερεις αυτες οι οψεις με πλουτωνα πχ τριγωνο με ηλιο στους οικους που ειναι εχουν μια αλλη ερμηνεια π.χ τριγωνο με σεληνη σωστη κριση....

Κανεις λαθος. Μια οψη δεν αφορα μια συγκεκριμενη επεξηγηση. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ενα τετοιο τριγωνο εκτος απο την σωστη κριση , θα μπορουσε να δειξει βαθος συναισθηματικου κοσμου που θα μπορουσε να φτασει σε σημειο μυστηριου. Και το μυστηριο ειναι ενα αρκετα γοητευτικο γνωρισμα.
Οι οψεις διαμορφωνονται ανα ζωδιο , οικο και ενδεχομενη αλλη οψη που συμμετεχουν.

Εχω δωσει ενα αρθρο στο οποιο επεξηγω τους συνδιασμους της Αφροδιτης με τον Αρη , Πλουτωνα και Ουρανο που προσωπικα θεωρω οτι ειναι δεικτες γοητειας και ερωτισμου.
(Xωρις βεβαια να αναιρουνται και αλλες οψεις ...)

με εκτιμηση
Cancerian

loulakopia
24-05-2009, 08:59 PM
ναι εχω διαβασει το αρθρο σου οπως κ παρεμφερει που δινουν κ αλλους συνδιασμους εντονου μαγνιτισμου ερωτισμου κτλ απο αυτο λεω οτι δεν εχω καμια η να το πω πιο σωστα δεν εχω καμια τοσο συμαντικη οπως αυτες οποτε αν δεν σου γινομαι βαρος ριξε μια ματια αν θες μηπως εντοπισεις κατι αλλο να μου πεις αλλα μηλαω καθαρα για οψεις πχ που δεινουν στο ατομο αυτο που λεμε δεν ειναι ιδιετερα ομορφος-η αλλα εχει κατι εντονα μαγνητικο η ερωτικο που σε τραβαει....οχι εξωτερικης ομορφιας...επισης θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο μου εχουνε πει οτι στο χαρτη μ εχω δυο βασιλικα τριγωνα πραγμα σπανιο και δινει τυχη στο ατομο θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις τι ειναι αυτο κ αν υπαρχει κατι αναλογο να διαβασω...

cancerian
24-05-2009, 11:03 PM
ναι εχω διαβασει το αρθρο σου οπως κ παρεμφερει που δινουν κ αλλους συνδιασμους εντονου μαγνιτισμου ερωτισμου κτλ απο αυτο λεω οτι δεν εχω καμια η να το πω πιο σωστα δεν εχω καμια τοσο συμαντικη οπως αυτες οποτε αν δεν σου γινομαι βαρος ριξε μια ματια αν θες μηπως εντοπισεις κατι αλλο να μου πεις αλλα μηλαω καθαρα για οψεις πχ που δεινουν στο ατομο αυτο που λεμε δεν ειναι ιδιετερα ομορφος-η αλλα εχει κατι εντονα μαγνητικο η ερωτικο που σε τραβαει....οχι εξωτερικης ομορφιας...επισης θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο μου εχουνε πει οτι στο χαρτη μ εχω δυο βασιλικα τριγωνα πραγμα σπανιο και δινει τυχη στο ατομο θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις τι ειναι αυτο κ αν υπαρχει κατι αναλογο να διαβασω...

Αρχικα (χωρις παρεξηγηση) βαζε βρε παιδακι μου και καμμια τελεια στο κειμενο. :bigsmile:
Λοιπον , θεωρω οτι το εντονα μαγνητικο στοιχειο , διχως την αντικειμενικη εξωτερικη ομορφια ισως ειναι θεμα Πλουτωνα καθαρα. Ο Πλουτωνας ειναι ο πλανητης του σκοτους , θα μπορουσε καποιος να πει οτι δινει εναν αρκετα σαγηνευτικο προτυπο , χωρις να σημαινει απαραιτητα την ομορφη εξωτερικη εμφανιση. Σε πολλα αρθρα μαλιστα αναφερεται μεταφορικα και ως Τερας , οπου μπορει εξωτερικα να ειναι αποκρουστικος αλλα εσωτερικα σε μαγνητιζει.

Οσον αφορα τα "βασιλικα τριγωνα" δεν τα εχω ξανα ακουσει , ισως μπορει να σε βοηθησει καποιο αλλο μελος σε αυτο. Μηπως εννοεις τον σχηματισμο του Αστεριου του Δαυιδ? ( Δυο τριγωνα αντεστραμενα )

με εκτιμηση
C

loulakopia
24-05-2009, 11:21 PM
δεν ξερω αν ειναι αυτο που λες.... πχ ενα τριγωνο σεληνης , ηλιου ,αρη μου εχουνε πει οτι αυτο ειναι βασιλικο. Βασικα δεν πολυκαταλαβα οποτε οποιος γωριζει ας βοηθησει....τελειες ε? χι χι χι χι εχεις δικιο το εχω κ οταν μιλαω αυτο ...ακαταπαυστα ομως. τελος παντων εγω δεν εχω καταλαβει ακομα αν εχω οψεις που μαγνητιζουν δεν βαριεσαι εγω νιωθω οτι το χω...οποτε...α ενας β.δ στον 8 στον κριο ειναι δειγμα μαγνιτησμου?

loulakopia
25-05-2009, 12:16 AM
κατι αλλο ακομα αγαπητε canceria...... πιο δυνατη οψη με τον πλουτωνα θεωρεις αρα κ περισσοτερο μαγνητησμο την συνοδο με ηλιο στο σκορπιο κ ο πλουτωνας στο ιδιο ζωδιο , με ανοχη 5μ κ την οψη την τετραγωνιζει ο διας στον υδροχοον. Δεν γνωριζω ιοκους γιατι δεν εχω ωρα η ,το τριγωνο ακριβειας με ηλιο κ εδω πλουτωνας στο σκορπιο κ ηλιος στον καρκινο...

leen
25-05-2009, 11:18 AM
Ωροσκόπος σύνοδο Αφροδίτη = Ελκυστική εμφάνιση (Ομορφιά)
Ωροσκόπος σύνοδο Πλούτωνα = Επιβλητικός Μαγνητισμός
Αφροδίτη σύνοδο Πλούτωνα και Ωροσκόπο = Ακαταμάχητο sex-appeal.
Το άτομο δεν περνά Ποτέ απαρατήρητο.
Πλούτωνας σύνοδο Λίλιθ = Σεξουαλικό πρελούδιο, έντονες «σκοτεινές» επιθυμίες
Αρης σε έντονες γωνίες με Πλούτωνα = Ενεργειακό Ηφαίστειο
Αρης σε έντονες γωνίες με Αφροδίτη = Μεγάλη ανάγκη για συχνή ερωτική επαφή
Αφροδίτη στο μεσοδιάστημα Δία - Πλούτωνα = Αναγεννησιακή δύναμη μέσα από την ερωτική επαφή.
Οι οίκοι έχουν εξέχουσα σημασία.
Για παράδειγμα, όταν από τις παραπάνω όψεις επηρεάζεται ο Ωροσκόπος (1ος=εμφάνιση) όλα αυτά είναι ορατά στον περίγυρο του ατόμου διότι κατά κάποιο τρόπο τα ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ το ίδιο στους άλλους. Σε έναν 12ο όμως, δεν εκδηλώνονται με την ίδια ευκολία και περνούν απαρατήρητα από τους πολλούς...

Σαλώμη
25-05-2009, 04:33 PM
Καλησπέρα,

τι γίνεται αν κάποιος έχει σύνοδο πλούτωνα με σελήνη και αρη στο ζυγο; (4ος οίκος)

Ευχαριστώ,
Σαλώμη.

loulakopia
25-05-2009, 05:26 PM
νομιζω βαθος συνεσθηματικου κοσμου που ομως δεν εξωτερικευεται ευκολα μπορει να δινει αυτη η συνοδος.:bigsmile:

Μητσάκος
25-05-2009, 06:19 PM
Καλησπέρα,

τι γίνεται αν κάποιος έχει σύνοδο πλούτωνα με σελήνη και αρη στο ζυγο; (4ος οίκος)

Ευχαριστώ,
Σαλώμη.
και αυτό,

νομιζω βαθος συνεσθηματικου κοσμου που ομως δεν εξωτερικευεται ευκολα μπορει να δινει αυτη η συνοδος.:bigsmile:
αλλά και αυτά, εντελώς συνοπτικά :cheesy:
Αν και το άτομο με αυτόν το συνδυασμό θα ήθελε αλλά και θα του ταίριαζε να ζει μια χαλαρή και ήρεμη οικογενειακή ζωή, μάλλον θα του είναι δύσκολο. Μπορεί να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά είναι πολύ πιθανό η ανταγωνιστικότητα που θα βγάζει να είναι δυνατότερη από το αίσθημα δικαιοσύνης που θεωρητικά υπάρχει έντονο.

Εξίσου έντονη θα πρέπει να είναι και η τάση του για επιβολή και κυριαρχία, πράγμα που θα πρέπει να κοντρολάρει. Εκεί θα έχει κάποια βοήθεια, καθώς θα συνειδητοποιεί τα όριά του και θα είναι στο χέρι του να μην τα υπερβαίνει. Μπορεί βέβαια να ...αργεί μέχρι να αποφασίσει, αλλά μάλλον η τελική απόφαση θα το δικαιώνει.

Ένα ζήτημα όμως που μπορεί να υπάρξει είναι και η αίσθηση ότι γεννήθηκε ...μεγάλος ή ότι δεν έτυχε της απαραίτητης ποσότητας από προδέρμ και τα ...συναισθηματικά συγκάματα να το εμποδίζουν να απολαύσει στο μέτρο που θα μπορούσε τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα που μπορεί να υπάρξει σε μια οικογένεια. Και εκεί όμως μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, καθώς μέσα του θα υπάρχουν οι δυνάμεις που θα το κάνουν φιλόδοξο για να πετύχει κάτι τέτοιο.
Η επιμονή, η ...μυστικοπάθεια και η αργή αλλά σταθερή προσπάθεια μπορούν να το οδηγήσουν σε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, σίγουρα όμως ακραία διαφορετικά από την αρχική κατάσταση.

Α, να μην ξεχάσω και τα πιο κλασικά :toung:: οι σχέσεις του με την μητρική φιγούρα θα είναι έντονες, θα το ενδιαφέρει το ...ιστορικό παρελθόν της οικογένειας, τουλάχιστον ο ένας γονιός θα έχει παίξει πιο καταλυτικό ρόλο στο σχηματισμό του χαρακτήρα του από ό,τι σε άλλα παιδάκια και καλό θα ήταν να προσέχει τις αγοραπωλησίες ακινήτων, εκτός αν θα θέλει να έχει τη δυνατότητα να γίνεται πιο δυνατό μέσα από τις απώλειες που θα έχει.:bigsmile:

Φυσικά, όπως πάντα λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις, αποσπασματικές όψεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν πλήρη εικόνα, συν το γεγονός ότι έχω την εντύπωση ότι η όψη δεν είναι έτσι ακριβώς όπως αναφέρεται. Κάτι έχει παραπάνω και κάτι έχει λιγότερο, για αυτό και τα πλάγια
:nuts:

black moon
25-05-2009, 07:59 PM
Tωρα αυτο το "πιο δυνατος μεσα απο πιθανες απώλειες" εχω την εντυπωση οτι δεν αφορα την Σελήνη αλλα τον Πλουτων με Αρη στον 4ο ....και καθόλου δεν μου άρεσε :cry: :toung: Ερχετε και ο Κρόνος όπου να ναιιιιιι :scared:

Παντως γι' αυτην την συνοδο και για να μην βγω απο το θεμα εχω διαβασει για σαδομαζοχιστικές τάσεις του τυπου "μου θυμίζεις την μάνα μου γι' αυτο σ' αγαπάω", "βαρατε με κι ας κλαιω" και άλλα τέτοια χαριτωμένα που σε μεταλλάσσουν και αναγεννούν ή μεταμορφώνουν απο τα καρούμπαλα. Γενικά υποτίθεται πως υπάρχει ενα πρότυπο γονεϊκό που ειναι αυταρχικό και το ψάχνουμε στις σχέσεις μας μετεπειτα. Αν δεν μας κάθεται...αλλά μας βγαίνει βουτυρένιο, προσπαθουμε να του βγάλουμε εμεις αυτα τα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να γινόμαστε εμεις δυνάστες στις σχέσεις μας. Αν και με Αρη στο Ζυγό και Σελήνη στον 4ο η σύνοδος πιο πολύ προς προσκολλημενο-μαζό τείνει που καταντάει ανυποφορο-σαδο για τον αλλο :embarres

cancerian
25-05-2009, 09:27 PM
...Και πανω που ελεγα που εχει χαθει αυτη η ψυχη......:eek:

panemorfi
03-09-2010, 01:03 AM
εχω λιλιθ συνοδο με ηλιο , σεληνη στον 8ο οικο και πλουτωνα στον 5ο οικο σε τριγωνο με ωροσκοπο .επισης πλουτωνα σε χιαστι με αφροδιτη . ενα ατομο που μ ενδιαφερει αρη στον 8ο οικο , ωροσκοπο σκορπιο και πλουτωνα στον σκορπιο στον 1ο οικο , και σεληνη στον σκορπιο . θεωρουνται εντονες οψεις ?

Δείμων
05-09-2010, 09:47 PM
Ποια ακριβώς είναι η ερώτησή σου και ποιο ακριβώς το θέμα μας? :dizzy:

panemorfi
05-09-2010, 11:01 PM
Ποια ακριβώς είναι η ερώτησή σου και ποιο ακριβώς το θέμα μας? :dizzy:

εννοω αν δινουν ερωτισμο οι οψεις αυτες !δεν ξερω πως αλλιως να το πω !:wacko:

παλίρροια
05-09-2010, 11:09 PM
εννοω αν δινουν ερωτισμο οι οψεις αυτες !δεν ξερω πως αλλιως να το πω !:wacko:

:bigsmile:Γειάσου!!!!:bigsmile:
Μην αγχώνεσαι:cheesy:
Αρχισε με την συναστρία σας.:weird: Σε πρώτη φάση δες αν κάνουν όψη τα φώτα σας,οι κυριοι πλανήτες Ηλιος-σελήνη-Αρης Αφροδίτη-κρόνος, για αρχή,πάρε μια μια τις όψεις και αρχισε να της ερμηνεύεις.:embarrest
Ξεκίνα απο τα απλά γιατί αν δεν έχουν όψεις τα φώτα σας αστο καλύτερα....
Ετσι νομίζω εγώ ελπίζω να σε βοήθησα......:unsure::embarrest

panemorfi
06-09-2010, 04:21 PM
:bigsmile:Γειάσου!!!!:bigsmile:
Μην αγχώνεσαι:cheesy:
Αρχισε με την συναστρία σας.:weird: Σε πρώτη φάση δες αν κάνουν όψη τα φώτα σας,οι κυριοι πλανήτες Ηλιος-σελήνη-Αρης Αφροδίτη-κρόνος, για αρχή,πάρε μια μια τις όψεις και αρχισε να της ερμηνεύεις.:embarrest
Ξεκίνα απο τα απλά γιατί αν δεν έχουν όψεις τα φώτα σας αστο καλύτερα....
Ετσι νομίζω εγώ ελπίζω να σε βοήθησα......:unsure::embarrest

ευχαριστω πολυ !

mariage
06-09-2010, 04:48 PM
Πολύ ωραίο το θέμα αυτό και πραγματικά υποκειμενικός κατά κάποιο τρόπο ο ερωτισμός και τι θεωρεί ο καθένας μας σαν ερωτικό και ελκυστικό , όμως σίγουρα είναι και οι άνθρωποι που έχουν έναν αέρα .. μια αύρα και δεν περνάνε απαρατήρητοι !

εγώ τώρα που διαθέτω ακμή του 5ου στο σκορπιό και λίλιθ στο ίδιο ζώδιο μέσα στον 5ο αλλά και ουρανό τι να υποθέσω ???:blink:

και το άλλο που δεν μπορώ να ερμηνεύσω .. αφροδίτη (ζυγός) σε σύνοδο με πλούτωνα (ζυγό ) μέσα στον 4ο οίκο ...δηλαδή εγώ είμαι έντονα ερωτική μέσα στο σπίτι μου ??? :unsure:

Cancerian please παρέθεσε εδώ τον σύνδεσμο με το άρθρο που λες οτι έχεις φτιάξει !

Μητσάκος
06-09-2010, 06:01 PM
Πολύ ωραίο το θέμα αυτό και πραγματικά υποκειμενικός κατά κάποιο τρόπο ο ερωτισμός και τι θεωρεί ο καθένας μας σαν ερωτικό και ελκυστικό , όμως σίγουρα είναι και οι άνθρωποι που έχουν έναν αέρα .. μια αύρα και δεν περνάνε απαρατήρητοι !

εγώ τώρα που διαθέτω ακμή του 5ου στο σκορπιό και λίλιθ στο ίδιο ζώδιο μέσα στον 5ο αλλά και ουρανό τι να υποθέσω ???:blink:

και το άλλο που δεν μπορώ να ερμηνεύσω .. αφροδίτη (ζυγός) σε σύνοδο με πλούτωνα (ζυγό ) μέσα στον 4ο οίκο ...δηλαδή εγώ είμαι έντονα ερωτική μέσα στο σπίτι μου ??? :unsure:

Cancerian please παρέθεσε εδώ τον σύνδεσμο με το άρθρο που λες οτι έχεις φτιάξει !

Να υποθέσεις τα εξής:
Ο Ουρανός στον 5ο, πέρα από τα άλλα, μπορεί να υποδεικνύει ευκολία στη σύναψη σχέσεων, επειδή θα ελκύεις το ενδιαφέρον κάποιων (όχι απαραίτητα επειδή είσαι γοητευτική), αυτές όμως δεν έχουν διάρκεια. ¶ρα, από αυτό και μόνον έχεις μόνο κουλούρι και όχι τυράκι :bigsmile:
Πιο πολύ ενδιαφέρον και γοητεία προσδίδει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Ζυγό και αυτό ανεξαρτήτως Οίκου. Όμως, άλλο πράγμα η γοητεία και άλλο το να κρατήσεις μια σχέση ή να μπορείς να την απολαύσεις, άλλο πράγμα να έχεις Αφροδίτη/Πλούτωνα στο Ζυγό και Ήλιο στον Λέοντα, άλλο να έχεις Ήλιο στην Παρθένο, άλλο στον Ζυγό, άλλο στον Σκορπιό και άλλο στον Τοξότη. Και σίγουρα, όλο και κάποια άλλη όψη θα κάνει αυτή η σύνοδος...

Αναφορικά με τον 4ο, η ακμή του είναι στον Ζυγό; Γιατί αν είναι, οι ιδιότητες που της αποδίδονται (και δεν είναι όλες καλές) θα τονιστούν και λόγω ισχυρής θέσης και λόγω συνόδου με τον Πλούτωνα. Πέρα από τον "ερωτισμό" με τον σύζυγο, είναι πιθανό να ισχυροποιείται π.χ. η ανασφάλεια και ο φόβος να μην μείνεις μόνη κι έρημη και εξαιτίας του Πλούτωνα να γίνεται πιο έντονη η προσπάθεια να επιβληθείς στους γύρω σου. Αν θα βρίσκεις ανταπόκριση από αυτούς, έχει καλώς. Αν δεν βρίσκεις όμως, μπορεί να τους παίρνει και να τους σηκώνει...:bigsmile:

Χρυσάνθη
06-09-2010, 06:16 PM
Πιο πολύ ενδιαφέρον και γοητεία προσδίδει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Ζυγό και αυτό ανεξαρτήτως Οίκου.
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!

Όμως, άλλο πράγμα η γοητεία και άλλο το να κρατήσεις μια σχέση ή να μπορείς να την απολαύσεις,
Εδώ μπορείς να γίνεις λίγο πιο επεξηγηματικός??? Δηλ η όψη αυτή είναι καλή για ποιό από όλα??
Για γοητεία είναι μάλλον καλή, το έχω διαπιστώσει..για τα υπόλοιπα όμως!?? Και ποιές όψεις είναι καλές για τις άλλες δουλειές??

Αν θα βρίσκεις ανταπόκριση από αυτούς, έχει καλώς. Αν δεν βρίσκεις όμως, μπορεί να τους παίρνει και να τους σηκώνει...:bigsmile:[/QUOTE]
Δε θα πεις τίποτα!!! ....τώρα το δύσκολο είναι αν δε σου περνάει καθόλου η μέθοδος του σιχτιρίσματος...

mariage
06-09-2010, 06:37 PM
Να υποθέσεις τα εξής:
Ο Ουρανός στον 5ο, πέρα από τα άλλα, μπορεί να υποδεικνύει ευκολία στη σύναψη σχέσεων, επειδή θα ελκύεις το ενδιαφέρον κάποιων (όχι απαραίτητα επειδή είσαι γοητευτική), αυτές όμως δεν έχουν διάρκεια. ¶ρα, από αυτό και μόνον έχεις μόνο κουλούρι και όχι τυράκι :bigsmile:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! εγώ τις ονομάζω σχέσεις - κομήτες !

Πιο πολύ ενδιαφέρον και γοητεία προσδίδει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Ζυγό και αυτό ανεξαρτήτως Οίκου. Όμως, άλλο πράγμα η γοητεία και άλλο το να κρατήσεις μια σχέση ή να μπορείς να την απολαύσεις, άλλο πράγμα να έχεις Αφροδίτη/Πλούτωνα στο Ζυγό και Ήλιο στον Λέοντα, άλλο να έχεις Ήλιο στην Παρθένο, άλλο στον Ζυγό, άλλο στον Σκορπιό και άλλο στον Τοξότη. Και σίγουρα, όλο και κάποια άλλη όψη θα κάνει αυτή η σύνοδος...

χμμ μου άρεσε αυτό το ανεξαρτήτως οίκου γιατί προφανώς είναι ισχυρή όψη η αφροδίτη μου κάνει και ε΄να εξάγωνο με ποσειδώνα (τοξότης) στον 6ο ... :blink: και δυστυχώς τετράγωνο με ωροσκόπο :cry:

Ο πλούτωνας απο την άλλη έχει και εξάγωνο επίσης με ποσειδώνα και επίσης τετράγωνο με ωροσκόπο !!!! κάτι γίνεται εδώ :wacko:

Αναφορικά με τον 4ο, η ακμή του είναι στον Ζυγό; Γιατί αν είναι, οι ιδιότητες που της αποδίδονται (και δεν είναι όλες καλές) θα τονιστούν και λόγω ισχυρής θέσης και λόγω συνόδου με τον Πλούτωνα. Πέρα από τον "ερωτισμό" με τον σύζυγο, είναι πιθανό να ισχυροποιείται π.χ. η ανασφάλεια και ο φόβος να μην μείνεις μόνη κι έρημη και εξαιτίας του Πλούτωνα να γίνεται πιο έντονη η προσπάθεια να επιβληθείς στους γύρω σου. Αν θα βρίσκεις ανταπόκριση από αυτούς, έχει καλώς. Αν δεν βρίσκεις όμως, μπορεί να τους παίρνει και να τους σηκώνει...:bigsmile:

ναι η ακμή του 4ου είναι στο ζυγό και οκ υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες το σίγουρο είναι πως αν είμαι με κάποιον θέλω να είμαι 100% και όχι 99 και φυσικά το ίδιο κι αυτός :toung: όσο για τον αν τους παίρνει και τους σηκώνει χμμ είναι να μη τα πάρω που λένε !:embarrest

julius
11-09-2010, 07:13 PM
Ας γράψω κι εγώ!

συμφωνω απολυτα μαζι σου!εχουν οι ατοιμοι αυτο βλεμμα που τρυπαει κοκαλο.προσωπικα αμα με καρφωσουν χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου.:love:

julius
11-09-2010, 07:27 PM
εγω που εχω ερμη,αρη,ουρανο.ποσειδωνα κ β.δεσμο στον αιγοκερο στον 8ο οικο;μπορει να σημαινει κατι αυτο;μπορω να χαρω η μπααααα;;;;;:cheesy:

παλίρροια
11-09-2010, 07:53 PM
εγω που εχω ερμη,αρη,ουρανο.ποσειδωνα κ β.δεσμο στον αιγοκερο στον 8ο οικο;μπορει να σημαινει κατι αυτο;μπορω να χαρω η μπααααα;;;;;:cheesy:

:bigsmile:Καλησπέρα!!!1:bigsmile: Μήπως θα έπρεπε να δείς και όψεις σε όλα αυτά???:weird:
Εντάξει στον 8ο οίκο σαν να μπορούν να φέρουν μια "εγκράτεια" ίσως και καθυστέρηση σε πράγματα που αφορούν το συναισθημα αλλα δεν είναι μόνον αυτός ο δείκτης του ερωτισμού ενός ανθρώπου είναι και πολλα΄αλλα πραγματα.....:embarrest

julius
11-09-2010, 11:46 PM
:bigsmile:Καλησπέρα!!!1:bigsmile: Μήπως θα έπρεπε να δείς και όψεις σε όλα αυτά???:weird:
Εντάξει στον 8ο οίκο σαν να μπορούν να φέρουν μια "εγκράτεια" ίσως και καθυστέρηση σε πράγματα που αφορούν το συναισθημα αλλα δεν είναι μόνον αυτός ο δείκτης του ερωτισμού ενός ανθρώπου είναι και πολλα΄αλλα πραγματα.....:embarrest

οψεις ε;;χμμμ.....μαλλον εχεις δικιο,συγγνωμη αλλα ειμαι ψιλο ασχετη!!:bigsmile:
ο ερμης μου ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη,σε συνοδο με αρη,ουρανο,ποσειδωνα κ β.δεσμο,τριγωνο με δια κ αντιθεση με ν.δεσμο,ο αρης μου σε αντιθεση με σεληνη κ χιαστι με ωροσκοπο,ο ουρανος μου αντιθεση με σεληνη,τριγωνο με δια κ συνοδο με ποσειδωνα,ο ποσειδωνας μου τριγωνο με δια, κ ο β. δεσμος μου αντιθεση με σεληνη κ ν.δεσμο κ χιαστι με ωροσκοπο:wacko::wacko:

παλίρροια
12-09-2010, 12:46 AM
οψεις ε;;χμμμ.....μαλλον εχεις δικιο,συγγνωμη αλλα ειμαι ψιλο ασχετη!!:bigsmile:
ο ερμης μου ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη,σε συνοδο με αρη,ουρανο,ποσειδωνα κ β.δεσμο,τριγωνο με δια κ αντιθεση με ν.δεσμο,ο αρης μου σε αντιθεση με σεληνη κ χιαστι με ωροσκοπο,ο ουρανος μου αντιθεση με σεληνη,τριγωνο με δια κ συνοδο με ποσειδωνα,ο ποσειδωνας μου τριγωνο με δια, κ ο β. δεσμος μου αντιθεση με σεληνη κ ν.δεσμο κ χιαστι με ωροσκοπο:wacko::wacko:

:laugh:Μην νομίζεις και εγώ άσχετη είμαι....:toung: Ισως οχι τόσο όσο εσύ.....αλλά άσχετη!!!!:bigsmile:

Μητσάκος
12-09-2010, 07:43 AM

Αν δεν έχεις ρίξει μια ματιά στο υπολογιστικό πρόγραμμα του σάιτ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php, ρίξε. Έχει και πολύ καλή ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Θα σε βοηθήσει αρκετά...