View Full Version : Προωρη γεννηση και ζωδιο
kphssa
25-01-2008, 09:19 PM
Καλησπερα,
Μηπως ξερετε τι γινεται με τους χαρτες παιδιων που γεννιουνται προωρα και πρεπει να μεινουν 2 και 3 μηνες στη θερμοκοιτιδα?
Η ωρα γεννησης ειναι φυσικα σημαντικη, αλλα λαμβανεται αστρολογικα υποψην και η ημερομηνια που βγαινουν απο τη θερμοκοιτιδα?? πως διαβαζουμε τους χαρτες αυτων των παιδιων?
ευχαριστω
Maroulita
25-01-2008, 09:32 PM
Καλησπερα,
Μηπως ξερετε τι γινεται με τους χαρτες παιδιων που γεννιουνται προωρα και πρεπει να μεινουν 2 και 3 μηνες στη θερμοκοιτιδα?
Η ωρα γεννησης ειναι φυσικα σημαντικη, αλλα λαμβανεται αστρολογικα υποψην και η ημερομηνια που βγαινουν απο τη θερμοκοιτιδα?? πως διαβαζουμε τους χαρτες αυτων των παιδιων?
ευχαριστω
Λαμβάνεται υπόψη κανονικά η ημερομηνία και ώρα που "είδαν το φως". Δε νομίζω πως παίζει κάποιον ρόλο η θερμοκοιτίδα και η παραμονή ενός μωρού εκεί. Δεν παύει να έχει γεννηθεί. :)
kphssa
25-01-2008, 10:14 PM
Ευχαριστω, Μαρια. Ενας τετοιος χαρτης δεν νομιζω ομως να μην δειχνει τιποτα απο αυτη την "παραμονη" στην αρχη της ζωης τους.
Maroulita
26-01-2008, 07:30 PM
Να σου πω την αλήθεια, αυτό δεν το ξέρω. Κατά πόσο δηλ. μπορεί στον γενέθλιο να υπάρχει τέτοια ένδειξη. Βέβαια, δεν ξέρω και αν μια τέτοια λεπτομέρεια μπορεί να σημαίνει κάτι. :unsure: :)
panther
26-01-2008, 07:41 PM
Καλησπερα,
ευχαριστω
Αλεξάνδρα, καλησπέρα.
Δεν υπάρχει καμία διαφορά για το αν τα παιδιά θα πάνω στο σπίτι ή αν θα μείνουν στην θερμοκοιτίδα. Σημασία έχει η ημερομηνία και η ώρα.
Και οι χάρτες τους διαβάζονται κανονικά.
Φιλικά
Ιουλία
kphssa
26-01-2008, 08:05 PM
Ιουλια και Μαρια καλησπερα και σε σας και ευχαριστω για τις απαντησεις!
Ειχα μια συζητηση σχετικη με γνωστους και σκεφτηκα μηπως το θεμα εχει καποια σχεση με το χαρτη του παιδιου.
Εχω διαβασει π.χ. σε αλλες περιπτωσεις οπως οταν υπαρχουν δυσκολιες στη γεννα οτι τα παιδια που γεννιουνται ,εχουν ωροσκοπο Σκορπιο χωρις βεβαια αυτο να ειναι κανονας.
Επισης οσοι ασχολουνται με Ινδικη Αστρολογια διακρινουν στο χαρτη ακομα και προβληματα που ειχε η μητερα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης οπως και λιγο μετα τη γεννηση. Σκεπτομενη αυτα, εθεσα την ερωτηση.
:cheesy:
Καλο Σαββατοβραδο!
panther
26-01-2008, 08:09 PM
Ιουλια και Μαρια καλησπερα και σε σας και ευχαριστω για τις απαντησεις!
Ειχα μια συζητηση σχετικη με γνωστους και σκεφτηκα μηπως το θεμα εχει καποια σχεση με το χαρτη του παιδιου.
Εχω διαβασει π.χ. σε αλλες περιπτωσεις οπως οταν υπαρχουν δυσκολιες στη γεννα οτι τα παιδια που γεννιουνται ,εχουν ωροσκοπο Σκορπιο χωρις βεβαια αυτο να ειναι κανονας.
Επισης οσοι ασχολουνται με Ινδικη Αστρολογια διακρινουν στο χαρτη ακομα και προβληματα που ειχε η μητερα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης οπως και λιγο μετα τη γεννηση. Σκεπτομενη αυτα, εθεσα την ερωτηση.
:cheesy:
Καλο Σαββατοβραδο!
Πάντως, πιστεύω ότι οι δυσκολίες ή οι διάφορες επιπλοκές στη γέννα έχουν σχέση με την μάνα και όχι τόσο με το παιδί. Δλδ, εξαρτάται από το χάρτη της μάνας.
Αυτό, βέβαια, για τον ωροσκόπο πρώτη φορά το ακούω, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
kphssa
26-01-2008, 08:20 PM
Τι να σου πω, ουτε και γω το βαζω, απλα παραθετω ο,τι διαβασα.
Ενας Ινδος αστρολογος παντως κοιταζοντας το χαρτη μου με ρωτησε αν η μητερα μου ειχε δυσκολιες οταν με γεννησε και ετσι ηταν πραγματικα, ενω εγω δεν το ηξερα
πριν...ρωτησα τους γονεις μου μετα την ερμηνεια που εκανε ο Ινδος και το εμαθα:blink:
Επισης οταν μου το ειπε αυτο, προσθεσε κιολας οτι ισως να εχω μια ελια σε συγκεκριμενο σημειο στο σωμα μου και αυτο θα ηταν μια επιβεβαιωση αυτης της ταλαιπωριας που υπεστη η μητερα μου με μενα..::embarrest
και οντως ετσι ειναι...
αβυσσος η ψυχη και τα ..αστρα
Μητσάκος
27-01-2008, 07:52 AM
Τι να σου πω, ουτε και γω το βαζω, απλα παραθετω ο,τι διαβασα.
Ενας Ινδος αστρολογος παντως κοιταζοντας το χαρτη μου με ρωτησε αν η μητερα μου ειχε δυσκολιες οταν με γεννησε και ετσι ηταν πραγματικα, ενω εγω δεν το ηξερα
πριν...ρωτησα τους γονεις μου μετα την ερμηνεια που εκανε ο Ινδος και το εμαθα:blink:
Επισης οταν μου το ειπε αυτο, προσθεσε κιολας οτι ισως να εχω μια ελια σε συγκεκριμενο σημειο στο σωμα μου και αυτο θα ηταν μια επιβεβαιωση αυτης της ταλαιπωριας που υπεστη η μητερα μου με μενα..::embarrest
και οντως ετσι ειναι...
αβυσσος η ψυχη και τα ..αστρα
Σε ποιο σημείο?
kphssa
27-01-2008, 01:32 PM
Στο μετωπο σαν τις Ινδες..
:bigsmile:
Λίλιαν Σίμου
27-01-2008, 01:32 PM
Αγαπητή kphssa
Η Ινδική αστρολογία έχει διαφορετική προσέγγιση σε κάποια σημεία και φυσικά ας μη ξεχνάμε πως μπορεί ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι ερμηνεύει ένα χάρτη να βάζει και τη διαίσθησή του, οπότε κάποια θέματα να μην φαίνονται αμιγώς αστρολογικά.
Σχετικά με την δυσκολία στην περίοδο της εγκυμοσύνης, βλέπουμε στοιχεία του 12ου οίκου. Έχω περιπτώσεις παιδιών που γεννήθηκαν ιδιαίτερα πρόωρα και πάντα ισχύει ο γενέθλιος χάρτης. Η θερμοκοιτίδα δεν αναιρεί την έξοδο από τη μήτρα. Απλά σε προοδευτικά συστήματα και ευαισθησίες που διακρίνονται στο σύνολο του χάρτη, θα έχουμε ενδείξεις ταλαιπωρίας του μωρού. Αλλά από την εμπειρία μου, συνήθως αυτά τα παιδιά έχουν κάποια πολύ μαχητικά στοιχεία στον χάρτη τους και γίνονται άτομα αρκετά δυναμικά για να κερδίσουν τον αγώνα της επιβίωσης.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
kphssa
27-01-2008, 01:49 PM
Κυρια Σιμου,
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αυτο το χαρακτηριστικο της μαχητικοτητας ηθελα να δω αν εντοπιζεται στο χαρτη ενος παιδιου που εχει μεινει σε θερμοκοιτιδα. Ξερω μερικες τετοιες περιπτωσεις και ειναι οπως τα λετε.
Οσον αφορα την Ινδικη Αστρολογια τη θεωρω καπως φαταλιστικη σε γενικες γραμμες, αλλα στη δικη μου περιπτωση π.χ. ειχα ξαφνιαστει για την εξακριβωση
αυτης της λεπτομερειας. Οπως λετε ικαι σεις σως να ηταν διασθηση, κατι που διαθετουν οι καλοι αστρολογοι.
Με εκτιμηση,
Κρησσα
skorpion
30-01-2008, 10:18 PM
στους αστρολογους δεν ψαχνεις για διαισθηση συνηθως αλλα για καλη-σωστη γνωση για καλη διαισθηση και λεπτομερειες ψαχνεις αλλου συνηθως...
BlackOrWhat
31-01-2008, 10:31 AM
στους αστρολογους δεν ψαχνεις για διαισθηση συνηθως αλλα για καλη-σωστη γνωση για καλη διαισθηση και λεπτομερειες ψαχνεις αλλου συνηθως...
Η αστρολογία εκτός απο τα επιστημονικά εργαλεία που διαθέτει, είναι και τέχνη, επομένως δεν θα μπορούσαμε ακριβώς να τη διαχωρίσουμε απο τη διαίσθηση, τη σύνθεση και δημιουργία με βάση την φαντασία...
ένα δείγμα (http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/2662-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%F4%E1-%F0%F1%FE%F4%E1-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1.html) γραφής που επίσης υποστηρίζει αυτήν την άποψη...:cheesy:
skorpion
01-02-2008, 02:13 AM
Οκ αλλα ως βασικο εργαλειο σιγουρα δεν τη χρησιμοποιεις ως δευτερευον ειναι σιγουρα βοηθαει να γινεσαι καλυτερος και να χεις μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας...Παντως το ζητουμενο οταν πας σ ενα αστρολογο ειναι η καλη γνωση...εγω αυτο πιστευω... Εξαλλου οπως λενε οι περισσοτεροι αστρολογοι η αστρολογια δινει τασεις κι οχι ακριβη και λεπτομερη γεγονοτα.
Ας πουμε π.χ. δε δινει τον ακριβη χρονο ουτε τον ακριβη τοπο