PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Κάρμα & προηγούμενες ζωές

Χρυσάνθη Σπίγγου
07-01-2008, 12:50 AM
Παιδικές εντυπώσεις
Ποιος από εμάς δεν θυμάται με …αηδία την καμαρωτή εμφάνιση μιας κατσαρίδας καταμεσής του σαλονιού, ή ποιος δεν έτυχε να υποστεί το φοβερό συναίσθημα ενός σκύλου να του γαβγίζει ή, ακόμα χειρότερα, να ορμά απειλητικά προς το μέρος του; Λίγο έως πολύ όλοι μας έχουμε κυριευτεί από δυσάρεστες εντυπώσεις και συναισθήματα με την ανάμνηση ή την ανάκληση των οποίων διαπιστώνουμε ότι μας έχουν αφήσει στο βάθος του νου ένα ανεξίτηλο σημάδι.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Κάρμα προηγούμενες ζωές (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%C E%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-151/%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%C E%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B6%CF%89%CE%AD%CF%82-12139/)

artgela
08-02-2011, 05:02 PM
που μπορούμε να βρούμε ανθρώπους που μπορούν να μας βάλουν σε μια τέτοια διαδικασία?
στην Ελλάδα? θεωρώ ότι δεν μπορούν πολλοί να σε υπνωτίσουν.. πιστεύω πως κάτι
τέτοιο θα με βοηθούσε να λύσω κάποια προβλήματα που έχω..και σίγουρα όχι μόνο εμένα!

Binational
08-02-2011, 07:12 PM
Σαφώς και υπάρχουν στην Ελλάδα.
Προσωπικά το έψαξα πάρα πολύ. Φοβούμενη τα post-hypnotic command δεν αποφάσισα να προχωρήσω να ύπνωση.
Από τύχη ανακάλυψα όμως πως αναδρομή γίνεται και σε βαθιά χαλάρωση. Βρήκα ως οδηγό σ' αυτή την διαδικασία τον Κύριο Κυπριωτάκη. Ήταν πολύ έντονη εμπειρία και μου άνοιξε τα μάτια για πολλά ζητήματα μου στην παρούσα ζωή.

Katerina Paraskevopoulou
08-02-2011, 07:31 PM
Μήπως μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες; Γιατί πραγματικά πρώτη φορά ακούω για τέτοιες διαδικασίες στην Ελλάδα.

SAGIVI
08-02-2011, 08:13 PM
Σερφαροντας στο διαδικτυο πανω σε ψυχολογικα θεματα, ειχα βρει το σαιτ ενος εξειδικευμενου ψυχιατρου, ο οποιος χρησιμοποιοει την μεθοδο της χαλαρωσης για την θεραπεια διφορων προβληματων, οπως φοβιες κ.λ.π
Εξηγει δε αναλυτικα την διαδικασια, στα κειμενα του. Δυστυχως ομως , δεν γνωριζω κανενα που να ηταν πελατης του.
Αν θελετε τσεκαρετε κι αυτη την περιπτωση.