View Full Version : ζώδια και έρωτας
gregoris76
20-11-2007, 09:11 PM
θελω να μου πειτε αφου ταιριαζουν τα ζωδια παρθενος(εγω) - καρκινος (αυτη)
γιατι στις προβλεψεις στα αισθηματικα μου ειναι προς την επιτυχια ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φως στο τουνελ??
αν μπορειτε βοηθειστε με
ειμαι παρθενος με ωροσκοπο ταυρο (20:00 ωρα γεννησεως) και σαββατογεννημενος αν παιζει ρολο αυτο
τι λενε τα αστρα και οι πλανητες για τα αισθηματικα μου ?ποτε θα βρω αυτο που αναζητω?
ευχαριστω
Maroulita
20-11-2007, 09:41 PM
γιατι στις προβλεψεις στα αισθηματικα μου ειναι προς την επιτυχια ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φως στο τουνελ??
αν μπορειτε βοηθειστε με
ειμαι παρθενος με ωροσκοπο ταυρο (20:00 ωρα γεννησεως) και σαββατογεννημενος αν παιζει ρολο αυτο
τι λενε τα αστρα και οι πλανητες για τα αισθηματικα μου ?ποτε θα βρω αυτο που αναζητω?
ευχαριστω
Γεια σου gregoris76,
οι προβλέψεις που δημοσιεύονται στα μέσα (περιοδικά, sites, τηλεόραση) δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την πρόβλεψη που θα κάνει ένας επαγγελματίας πάνω στο δικό σου προσωπικό ωροσκόπιο. Όπως έχει αναφερθεί πλείστες φορές, οι προβλέψεις αυτές είναι πολύ γενικές και μπορούν να δείξουν απλά μία τάση.
Τώρα... σχετικά με την ερώτησή σου, η συγκεκριμένη ενότητα Οι εραστές της Αστρολογίας, έχει συγκεκριμένη στοχοθεσία: έχει να κάνει με συζητήσεις, βοήθεια, απλά μαθήματα και ανταλλαγή γνώσης Μέλους προς Μέλος. Συνεπώς, αυτό που ζητάς (πρόβλεψη) ίσως και να μην απαντηθεί.
skorpion
20-11-2007, 10:43 PM
επισης το γεγονος οτι εισαι Σαββατογεννημενος για την αστρολογια τουλαχιστον δε παιζει κανενα ρολο
Βασιλης Παπαδολιας
21-11-2007, 09:55 AM
επισης το γεγονος οτι εισαι Σαββατογεννημενος για την αστρολογια τουλαχιστον δε παιζει κανενα ρολο
Πράγματι σήμερα για την αστρολογία δεν παίζει ρόλο...
Παλιότερα ωστόσο (μη με ρωτήσεις πόσο παλιότερα μπορεί και στα αρχαία χρόνια) υπήρχε σύνδεση μεταξύ των δύο...
Οι μέρες της εβδομάδας στις λατινογενείς γλώσσες συνδέονται με τους επτά πρώτους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Αναφέρω μερικά παραδείγματα
Αγγλικά:
Sunday = η μέρα του Ήλιου
Monday = η μέρα της Σελήνης
Ιταλικά:
(ελπίζω να μην τα λέω λάθος):
Mardi = η μέρα του ¶ρη
Mercadi = η μέρα του Ερμή
Αγγλικά:
Thursday = η μέρα του Θώρ, του θεού του Κεραυνού που αντιστοιχεί στο δικό μας Δία
Friday = η μέρα της Φρέγια, που αντιστοιχεί στη δική μας Αφροδίτη
Satur (n) day = η μέρα του Κρόνου
Γερμανικά
Sonntag = μέρα του Ήλιου
Montag = μέρα της Σελήνης
Donnerstag = μέρα του Κεραυνού
Freitag = μέρα της Φρέγια (συμπίπτει βέβαια ερμηνευτικά και με το free - day)
Ακόμα και σήμερα σε κάποια περιοδικά υπάρχουν γενέθλιοι χαρακτηρισμοί ανάλογα με τη μέρα. Οι Σαββατογεννημένοι θεωρούνται μάλλον επιτυχημένοι στα επαγγελματικά, αλλά μάλλον μοναχικοί και άτυχοι στα αισθηματικά...
Αυτά τα αναφέρω σαν παρα-φιλολογία, να εξηγούμαστε... Μην αρχίσει κανείς να ζητάει προβλέψεις...
kphssa
21-11-2007, 11:30 AM
τελος παντων τωρα ας μη λεμε και τετοιες κουβεντες για τους σαββατογεννημενους και γενικως.
Ολοι οι ανθρωποι εχουν ατυχιες στα αισθηματικα, αναξαρτητα απο ποια μερα εχουν γεννηθει. Ξερω πολλους σαββατογεννημενους που εχουν βιο ανθοσπαρτον....
Βασιλης Παπαδολιας
21-11-2007, 11:32 AM
Σωστό... επαυξάνω κι εγώ...
kphssa
21-11-2007, 11:44 AM
αν μπορειτε βοηθειστε με
ευχαριστω
Γεια σου Gregoris 76
Οπως σου ειπε ο Μητσακος πριν μερικες ημερες μπορεις να γραψεις τα στοιχεια σου ( γενεθλια, ωρα γεννησης και επισης της κοπελας που σε ενδιαφερει) και ισως καποιος στο φορουμ να μπορεσει να σε βοηθησει οσοσν αφορα τη συναστρια.
Κρησσα
Tο Σαββατο θεωρείται ημέρα που έχει κυβερνήτη Κρόνο και παλαιότερα οι δοξασίες έλεγαν ότι οι Σαββατογεννημένοι έχουν έντονη διαίσθηση αλλά δύσκολη ζωή
Toksotaki
22-11-2007, 12:52 PM
εγω ξερω οτι οι σαββατογεννημενοι λογω του οτι ειναι διαισθητικοι ειναι και γρουσουζηδες αφου οτι λενε "βγαινει"...τωρα το κατα ποσο ισχυει αυτο...εγω δευτερα ειμαι γεννημενη αλλα μια χαρα γρουσουζα ειμαι!!αυτα!
friary
22-11-2007, 02:39 PM
εγω ξερω οτι οι σαββατογεννημενοι λογω του οτι ειναι διαισθητικοι ειναι και γρουσουζηδες αφου οτι λενε "βγαινει"...τωρα το κατα ποσο ισχυει αυτο...εγω δευτερα ειμαι γεννημενη αλλα μια χαρα γρουσουζα ειμαι!!αυτα!
Να ένα ωραίο θεμα. Ποιές είναι οι όψεις της κακοτυχίας :worried:
Toksotaki
23-11-2007, 01:58 PM
κοιτα τον χαρτη μου!μπορει να σε βοηθησει...17 12 1990 ΑΘηνα 20:40!...εχω διαβασει(επισημανω οτι δεν ειμαι 100% σιγουρη για αυτο που ειχα διαβασει)οταν εχουμε σκληρες οψεις με εξωτερικους πλανητες...απο εκει και περα ο Θεος και η ψυχη μας!
gregoris76
23-11-2007, 11:18 PM
thanks se esas pou apantisate
λοιπον ειμαι 18/09/76 ωρα 20:00 και η κοπελα 01/07/81 ωρα δεν εμαθα,για συναστρια
οσον αφορα το σαββατογεννημενος ειμαι λιγο γκαντεμης οσον αφορα να πω κατι και να βγει
η kphssa εχει δικιο δεν ειναι ολοι οι παρθενοι κατω στα αισθηματικα και προσωπικα ετυχε να ειμαι τωρα
Μητσάκος
24-11-2007, 07:16 AM
thanks se esas pou apantisate
λοιπον ειμαι 18/09/76 ωρα 20:00 και η κοπελα 01/07/81 ωρα δεν εμαθα,για συναστρια
οσον αφορα το σαββατογεννημενος ειμαι λιγο γκαντεμης οσον αφορα να πω κατι και να βγει
η kphssa εχει δικιο δεν ειναι ολοι οι παρθενοι κατω στα αισθηματικα και προσωπικα ετυχε να ειμαι τωρα
Φιλαρακι, πρέπει να ξυπνήσεις!:love:
Λίγα αστρολογικά θα σου πω. Επειδή δεν είμαι και ειδικός δεν θα πρέπει να τα πάρεις και τοις μετρητοις. Το βασικό σου είναι ότι έχεις ένα ζήτημα με το πως βλέπεις την πραγματικότητα (σε συνδυασμό με το τι πίνεις). Εχεις το γενέθλιο Ποσειδώνα στον 8ο οίκο και αυτό σου δίνει μια τάση που δεν βοηθάει να βλέπεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα και να παρασύρεσαι. Το ότι βασίζεις κάποια πράγματα στο ότι είσαι σαββατογεννημένος είναι μια απόδειξη.:cheesy: Και άλλη μία είναι ότι ψάχνεσαι σε σιτε αστρολογίας για να βρεις λύση. Δεν είναι κακό απαραίτητα. Θα γίνει όμως αν κολλήσεις περιμένοντας να σου δώσει κάποιος έτοιμη μια απάντηση που εσύ ο ίδιος πρέπει να βρεις :bigsmile:
Ακόμα, με τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν και που μπορω να σου πω εγώ, με τα λίγα που ξέρω, είναι ότι ο πλανήτης Ουρανός (άμα ψάξεις το σιτε θα δεις τι συμβολίζει) και οδικός σου και της λεγάμενης δεν σας κάθονται καλά. Ουτε και ο Ποσειδώνας (και αυτόν άμα τον ψάξεις θα δεις τι συμβνολίζει).
Το ζήτημα όμως το ουσιαστικό είναι ότι ειτε παίζει κάτι με αυτούς τους πλανήτες είτε όχι, να έχεις υπόψη σου ότι καμία γυναίκα δε θα σε γουστάρει αν δεν αν δεν της προξενείς αίσθημα ασφάλειας. Και εσύ κάτι τέτοιο δεν βγάζεις. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο της ζωής σου. Να ξέρεις ότι αυτές το... μυρίζονται αυτό ανεξάρτητα από την εικόνα που πλασάρεις. :love:
Θεωρητικά είναι και μια περίοδος της ζωή σου που θα αλλάξεις κάποια πράγματα και εννοώ ουσιαστικά πράγματα. Προφανώς ίσως και την θεώρηση κάποιων αρχψών η αντιλήψεων που έχεις. Αν αφεθείς σε προκαταλήψεις
και συννεφάκια θα ζοριστείς αργότερα πάρα πολύ.
Χαλάρωσε, ασχολήσου με κάτι άλλο, ξεκαθάρισε το μυαλό σου, δούλεψε και κατάλαβε ότι όταν κάτι πρέπει να φύγει πρέπει να φεύγει. :bigsmile:
(Και σε θέματα γυναίκας μη νομίζεις ότι είμαι άσχετος, εντάξει :nuts: Ουρές κάνουν από τότε που έβαλα και τη φωτό μου. Κούκλος είμαι ο άτιμος :laugh: )
Toksotaki
24-11-2007, 12:44 PM
lol:bigsmile:!!!!
panther
24-11-2007, 01:05 PM
...
Ακόμα, με τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν και που μπορω να σου πω εγώ, με τα λίγα που ξέρω, είναι ότι ο πλανήτης Ουρανός (άμα ψάξεις το σιτε θα δεις τι συμβολίζει) και οδικός σου και της λεγάμενης δεν σας κάθονται καλά. Ουτε και ο Ποσειδώνας (και αυτόν άμα τον ψάξεις θα δεις τι συμβνολίζει).
Το ζήτημα όμως το ουσιαστικό είναι ότι ειτε παίζει κάτι με αυτούς τους πλανήτες είτε όχι, να έχεις υπόψη σου ότι καμία γυναίκα δε θα σε γουστάρει αν δεν αν δεν της προξενείς αίσθημα ασφάλειας. Και εσύ κάτι τέτοιο δεν βγάζεις. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο της ζωής σου. Να ξέρεις ότι αυτές το... μυρίζονται αυτό ανεξάρτητα από την εικόνα που πλασάρεις. :love:
Θεωρητικά είναι και μια περίοδος της ζωή σου που θα αλλάξεις κάποια πράγματα και εννοώ ουσιαστικά πράγματα. Προφανώς ίσως και την θεώρηση κάποιων αρχψών η αντιλήψεων που έχεις. Αν αφεθείς σε προκαταλήψεις
και συννεφάκια θα ζοριστείς αργότερα πάρα πολύ.
Χαλάρωσε, ασχολήσου με κάτι άλλο, ξεκαθάρισε το μυαλό σου, δούλεψε και κατάλαβε ότι όταν κάτι πρέπει να φύγει πρέπει να φεύγει.:bigsmile:
(Και σε θέματα γυναίκας μη νομίζεις ότι είμαι άσχετος, εντάξει :nuts: Ουρές κάνουν από τότε που έβαλα και τη φωτό μου. Κούκλος είμαι ο άτιμος :laugh: )
ήρθε η βοήθεια:cheesy:
Ουρανός - Ο πλανήτης των ανατροπών (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/2493-%EF%F5%F1%E1%ED%FC%F2-%EF-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E7%F2-%F4%F9%ED-%E1%ED%E1%F4%F1%EF%F0%FE%ED.html)
Ποσειδώνας – Ο καθρέφτης της ψυχής μας (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/2693-%F0%EF%F3%E5%E9%E4%FE%ED%E1%F2-%EF-%EA%E1%E8%F1%DD%F6%F4%E7%F2-%F4%E7%F2-%F8%F5%F7%DE%F2-%EC%E1%F2.html)
Ποσειδώνας (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/264-%F0%EF%F3%E5%E9%E4%FE%ED%E1%F2.html)
Ουρανός (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/270-%EF%F5%F1%E1%ED%FC%F2.html)
Πλανήτες και Πλανητοειδείς (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/index3.html)
gregoris76
24-11-2007, 08:49 PM
μητσακος να σε ευχαριστησω για οτι ειπες και να τελειωσω το θεμα μου λεγοντας οτι το αισθημα ασφαλειας το διαθετω για μια γυναικα, δεν φταιω εγω που πεφτω σε γυναικες που δεν ξερουν τι θελουν,επισης δεν εψαχνα να βρω λυση για κατι το οποιο ηδη μετα απο συζητηση με την λεγαμενη ειχε ξεκαθαριστει.απλη περιεργεια γιατι αυτη πιστευει οπως λεει στα ζωδια
η εικονα που πλασσαρω (και προσωπικα ειναι ο χαρακτηρας μου) ειναι αυτη που θελουν οι γυναικες
σε οποιους αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
Toksotaki
24-11-2007, 11:15 PM
μητσακος να σε ευχαριστησω για οτι ειπες και να τελειωσω το θεμα μου λεγοντας οτι το αισθημα ασφαλειας το διαθετω για μια γυναικα, δεν φταιω εγω που πεφτω σε γυναικες που δεν ξερουν τι θελουν,επισης δεν εψαχνα να βρω λυση για κατι το οποιο ηδη μετα απο συζητηση με την λεγαμενη ειχε ξεκαθαριστει.απλη περιεργεια γιατι αυτη πιστευει οπως λεει στα ζωδια
η εικονα που πλασσαρω (και προσωπικα ειναι ο χαρακτηρας μου) ειναι αυτη που θελουν οι γυναικες
ο αντρας που ξερει τι θελει,μπορει να κανει μια γυναικα οτι θελει...το ιδιο ισχυει και για μια γυναικα...
gregoris76
24-11-2007, 11:45 PM
ο αντρας που ξερει τι θελει,μπορει να κανει μια γυναικα οτι θελει...το ιδιο ισχυει και για μια γυναικα...
και αν δεν μπορει????????:cheesy:
skorpion
24-11-2007, 11:54 PM
Με την κοπελα δεν ειχατε τιποτα απ οτι καταλαβα κι αφου δε σε θελει ξεχνα την και τραβα μπρος εξαλλου δεν ειναι και σιγουρο οτι αν κανατε τελικα κατι θα ταιριαζατε, μπορει μετα να μην την ηθελες εσυ... Και σχολια τυπου μπορει καποιος να κανει καποιον αλλον ανθρωπο οτι θελει αυτα δεν τα ασπαζομαι εκτος αν μιλαμε για τον ερωτα τον τρελο που σε τυφλωνει αλλα καποια στιγμη θα βρεις το φως ή αν μιλαμε για καταστασεις οχι και τοσο φυσιολογικες
gregoris76
24-11-2007, 11:55 PM
Με την κοπελα δεν ειχατε τιποτα απ οτι καταλαβα κι αφου δε σε θελει ξεχνα την και τραβα μπρος εξαλλου δεν ειναι και σιγουρο οτι αν κανατε τελικα κατι θα ταιριαζατε, μπορει μετα να μην την ηθελες εσυ... Και σχολια τυπου μπορει καποιος να κανει καποιον αλλον ανθρωπο οτι θελει αυτα δεν τα ασπαζομαι εκτος αν μιλαμε για τον ερωτα τον τρελο που σε τυφλωνει αλλα καποια στιγμη θα βρεις το φως ή αν μιλαμε για καταστασεις οχι και τοσο φυσιολογικες
ηδη εχει τελειωσει
skorpion
24-11-2007, 11:57 PM
Αντε καλη αρχη τοτε:bigsmile:
gregoris76
24-11-2007, 11:58 PM
για την επομενη?? :bigsmile:
Μητσάκος
25-11-2007, 05:56 AM
το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφού :cheesy:
panther
25-11-2007, 02:27 PM
Διαφωνώ, δεν μπορείς να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί, όταν εκείνος δεν θέλει.
ηδη εχει τελειωσει
Κάθε τι έχει συγκεκριμένο λόγο που γίνεται και έχει συγκεκριμένο λόγο που δεν γίνεται. Κάθε εμπόδιο για καλό και το πιστεύω ακράδαντα;)
panther
25-11-2007, 02:31 PM
Είσαι σίγουρος?:unsure:
Και που ξέρεις τι θέλουν οι γυναίκες? Κάθε μια θέλει κάτι διαφορετικό. Εξαρτάται και από τη φάση που βρίσκεται η κάθε κοπέλα...
Θα δεις που θα έρθει η αγάπη από εκεί που δεν το περιμένεις...
gregoris76
25-11-2007, 09:55 PM
Είσαι σίγουρος?:unsure:
Και που ξέρεις τι θέλουν οι γυναίκες? Κάθε μια θέλει κάτι διαφορετικό. Εξαρτάται και από τη φάση που βρίσκεται η κάθε κοπέλα...
Θα δεις που θα έρθει η αγάπη από εκεί που δεν το περιμένεις...
για το 1ο κατι ξερω και εγω :toung: βεβαια αναλογωςσε τη φαση βρισκεται
και για το 2ο απο το στομα σου και στου θεου το αφτι ή μαλλον στου φτερωτου ερωτα το αφτι :laugh:
panther
25-11-2007, 10:16 PM
για το 1ο κατι ξερω και εγω :toung: βεβαια αναλογωςσε τη φαση βρισκεται
και για το 2ο απο το στομα σου και στου θεου το αφτι ή μαλλον στου φτερωτου ερωτα το αφτι :laugh:
Στην ίδια ακριβώς θέση, ήμουν τα τελευταία 2 χρόνια, μέχρι που από το πουθενά γνώρισα, ένα καταπληκτικό παιδί και μετά είπα χαλάλι που ταλαιπωρήθηκα τόσο! Υπήρχε λόγος που έπρεπε να περάσω όλα αυτά.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου εύχομαι να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει:bigsmile:
gregoris76
25-11-2007, 11:11 PM
Στην ίδια ακριβώς θέση, ήμουν τα τελευταία 2 χρόνια, μέχρι που από το πουθενά γνώρισα, ένα καταπληκτικό παιδί και μετά είπα χαλάλι που ταλαιπωρήθηκα τόσο! Υπήρχε λόγος που έπρεπε να περάσω όλα αυτά.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου εύχομαι να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει:bigsmile:
σε ευχαριστω και σου ευχομαι και εγω να ειστε παντα καλα με το αγορι σου :love: και βιον ανθοσπαρτον
panther
25-11-2007, 11:14 PM
σε ευχαριστω και σου ευχομαι και εγω να ειστε παντα καλα με το αγορι σου :love: και βιον ανθοσπαρτον
Ευχαριστώωω πολύ πολύ:love:
gregoris76
25-11-2007, 11:45 PM
panther για να πω την αληθεια ομως ποναω ακομα και ας τελειωσε αδοξα
Μητσάκος
26-11-2007, 05:15 AM
panther για να πω την αληθεια ομως ποναω ακομα και ας τελειωσε αδοξα
Ετσι είναι αυτά. Για να γεννηθεί το καινούργιο προυπάρχουν οι ωδίνες :toung:
Fotini Christodoulou
26-11-2007, 09:44 AM
Να συμπληρώσω στα όσα είπαν οι προλαλήσαντες ότι βλέπω τον Πλούτωνα της κοπελιάς πάνω στην Αφροδίτη σου.Αυτό δείχνει ίσως και το γιατί ακόμα ασχολείσαι μαζί της, ενώ δεν ειστε μαζί. Κάτι ακόμα που νομίζω οτι επηρεάζει είναι οτι εχεις ένα αρκετα γεμάτο 7ο οίκο και μάλιστα ακμη 7ου στον Ζυγό.Δείχνει ότι διαρκώς αναζητάς μια σύντροφο και διοχετευεις αρκετή ενεργεια σε αυτή την αναζήτηση.Όμως η σελήνη σου είναι στον Καρκίνο και και δένεσαι ευκολα συναισθηματικά με αποτέλεσμα όλο αυτό στο τέλος να σε καταβάλλει/κουράζει.
Θα συμφωνήσω με τον Μητσάκο ότι ίσως θα ήταν προτιμότερο να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις τί ακριβώς αναζητάς από μια σχέση.:bigsmile:
(Μητσάκο η μετριοφροσύνη σου με τσακίζει και πάλι:toung: )
Μητσάκος
26-11-2007, 05:51 PM
(Μητσάκο η μετριοφροσύνη σου με τσακίζει και πάλι:toung: )
Kai να φανταστείς ότι δεν το επιδιώκω :laugh: