View Full Version : Ερμηνεία όψεων ¶ρη σε γενέθλιο.
ARTISTA
13-11-2007, 12:45 PM
Το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας με ώθησε να ψάξω τη θέση του δικού μου ¶ρη. Ήξερα ότι έχω ¶ρη στους διδύμους, τελικά ανακάλυψα ότι μάλλον κάνει δύσκολες όψεις: τετράγωνο με τη σελήνη (που είναι στην παρθένο) και αντίθεση- αυτό δεν θα πεί Inconjunction?- με τον ωροσκόπο μου (είμαι καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό), αλλά και εξάγωνο με τον ήλιο μου . Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε, αν και δεν ξέρω αν ήμουν ακριβής ή σας τα είπα λίγο μπερδεμένα.
panther
13-11-2007, 03:11 PM
Το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας με ώθησε να ψάξω τη θέση του δικού μου ¶ρη. Ήξερα ότι έχω ¶ρη στους διδύμους, τελικά ανακάλυψα ότι μάλλον κάνει δύσκολες όψεις: τετράγωνο με τη σελήνη (που είναι στην παρθένο) και αντίθεση- αυτό δεν θα πεί Inconjunction?- με τον ωροσκόπο μου (είμαι καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό), αλλά και εξάγωνο με τον ήλιο μου . Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε, αν και δεν ξέρω αν ήμουν ακριβής ή σας τα είπα λίγο μπερδεμένα.
Καλησπέρα Artista,
Η Αντιθεση στα αγγλικά είναι opposition. και η Σύνοδος conjuction.
¶ρα, ο ¶ρης κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο?
Κατάλαβα σωστά?
Μπορείς να δεις αυτό το άρθρο ¶ρης, ο πλανήτης της δράσης (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=3308).
*Astropeleki*
13-11-2007, 03:37 PM
Το inconjunct χρησιμοποιείται για την όψη Πενταγώνου, 150 μοίρες (Quincunx). Επίσης, απ' ότι έχω διαβάσει, αναφέρεται και στην όψη Ημι-εξαγώνου, 30 μοίρες (Semi-Sextile).
ARTISTA
13-11-2007, 06:32 PM
Όχι δεν κάνει αντίθεση τελικά με τον ωροσκόπο, αλλα inconjuction, το χάρτη μου τον έβγαλα εδώ στο πρόγραμμα που διαθέτει το myhoroscope και αυτή την όψη αναφέρει - το ξαναείδα. ΄Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο, στο οποίο αναφέρεστε. Καπου διάβασα ότι το τετράγωνο ¶ρη -Σελήνης σημαίνει νοημοσύνη. Η΄μήπως είναι αρνητική όψη? Ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον.
Maroulita
13-11-2007, 07:23 PM
Το inconjunct χρησιμοποιείται για την όψη Πενταγώνου, 150 μοίρες (Quincunx). Επίσης, απ' ότι έχω διαβάσει, αναφέρεται και στην όψη Ημι-εξαγώνου, 30 μοίρες (Semi-Sextile).
Σου ξέφυγε Βδόκω. Η όψη του πενταγώνου δεν είναι η 150άρα. Η 150άρα είναι η χιαστί. Το πεντάγωνο είναι η όψη 72 μοιρών (quintile).
Σχετικά με την inconjuct-ασύνδετη όψη, γενικά μιλώντας, δηλώνει την ώθηση του ανθρώπου προς τη συνειδητοποίηση και την αποκρυστάλλωση της ιδέας για το περιβάλλον και τον εαυτό του.
*Astropeleki*
13-11-2007, 09:00 PM
Σου ξέφυγε Βδόκω. Η όψη του πενταγώνου δεν είναι η 150άρα. Η 150άρα είναι η χιαστί. Το πεντάγωνο είναι η όψη 72 μοιρών
Ουπς, ναι... λάθος από κεκτημένη ταχύτητα :embarrest