Log in

View Full Version : Ομορφια και οψεις

kphssa
01-11-2007, 03:57 PM
Γεια σας!
Θα ηθελα να ρωτησω για το θεμα της ομορφιας στους χαρτες. Δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα στο φορουμ,δεν βρηκα κατι σχετικο.
Μπορει να διακρινει καποιος σε ενα γενεθλιο χαρτη αν υπαρχει φυσικη ομορφια?
Πιστευω βασικα οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ομορφοι και οτι γενικα οταν θεωρουμε καποιον/α ομορφη ειναι περισσοτερο ενα υποκειμενικο θεμα. Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις οπου καποιος/α θεωρειται αντικειμενικα ομορφος/η.
Ποιες οψεις η πλανητες και σε ποιες θεσεις εχουν την ευθυνη της αντικειμενικης ομορφιας η του Ωραιου γενικα? Καποιοι υποστηριζουν οτι οταν η αφροδιτη ειναι στο μεσουρανημα η στον ωροσκοπο η οταν ο Ποσειδωνας ειναι στον 11ο η στον ωροσκοπο εχουμε φυσικη ομορφια, αλλα δεν νομιζω οτι μονο αυτες οι οψεις/θεσεις ειναι αρκετες.
Ευχαριστω!

Κρησσα

*Astropeleki*
01-11-2007, 04:43 PM
Πιστεύω και μια Αφροδίτη στα ζώδια κυριαρχίας της, Ταύρο και Ζυγό και στην έξαρσή της στους Ιχθείς σίγουρα δίνει αρκετή γοητεία, κάτι που θεωρείται όμορφιά!

Fotini Christodoulou
01-11-2007, 04:48 PM
Αν όταν λέμε αντικειμενική ομορφιά εννούμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και στην σωματική διάπλαση νομίζω οτι ωροσκόπος στον Ζυγό σε συνδυασμό με Αφροδίτη σε ένα ντελικάτο ζώδιο όπως το ψάρι, ίσως έδινε έναν πολύ όμορφο αντικειμενικά και υποκειμενικά άνθρωπο.Δυστηχώς δεν γνωρίζω αρκετά πραγματα στο θέμα για να βοηθήσω περισσότερο:bigsmile:

Ιφιγένεια
01-11-2007, 05:18 PM
Ενδιαφέρον θέμα.. Θα ήθελα κι εγώ να ακούσω απόψεις...

Κι εγώ από ότι έχω ακούσει ενας ωροσκόπος στο ζυγό δίνει ωραίο παρουσιαστικό(έχω και παραδειγμα την αδερφή μου... :) ).. Αυτό με τον ποσειδώνα στον 11ο πρώτη φορά το ακούω και θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό αυτής της τοποθέτησης(συμβαίνει να έχω τον ποσειδώνα μου στον 11ο)

Συμβαίνει ή κανω λάθος, ότι και τα άτομα με έντονο ουρανό έχουν μια ομορφιά ηλεκτρική-διαφορετική...?

Επίσης όσοι έχουν πλούτωνα πολύ στο ωροσκόπιο τους είναι μαγνητικοί...

Αυτοί πάλι με έντονο ποσειδώνα έχουν μια ευθραστη ομορφιά...

Αρα τελικά όταν μιλάμε για ομορφιά μάλλον έχουμε διαφορετικά είδη ομορφιάς(και αναλόγως με το γούστο του καθενός υπάρχουν και οι αντίστοιχες προτιμήσεις...)

Πάντως ο ωροσκόπος σιγουρα παίζει μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση κάποιου άρα θα ευθύνεται και για την "ομορφιά" του... :)

kphssa
01-11-2007, 05:39 PM
Βασικα ολα τα ατομα που γνωριζω και θελουν να ειναι "διαφορετικοι" εμφανισιακα και οχι μονο , εχουν εντονο Ουρανο. Χωρις αυτο να σημαινει οτι ολοι οι Ουρανιοι ειναι ετσι.

Ατομα με εντονο Πλουτωνα εχουν μια διεισδυτικη ματια, εναν μαγνητισμο, οπως πολυ σωστα το τοποθετησες!
Και ο Ποσειδωνας χαριζει ενα ονειρεμενο τονο, χωρις να μπορουμε να εξηγησουμε το πως κλπ.
Οσον αφορα τον Ποσειδωνα στον 11ο και γω το εχω διαβασει και δεν μπορω να το αιτιολογησω με δικα μου επιχειρηματα. Παντως εκει που το διαβασα συζητουσαν οτι ενας Ποσειδωνας σε αυτη τη θεση προκαλει μια ονειρεμενη εντυπωση στο περιβαλλον του.
ευχαριστω για τις αποψεις σας και το ενδιαφερον!

Ιφιγένεια
01-11-2007, 06:24 PM
Πάντως εγώ για αλλες θέσεις που έχω ακούσει για φυσική ομορφιά είναι αφροδίτη στον ταύρο, λέοντα ή σκορπιό, η αφροδίτη στον 7ο, η αφροδίτη να κάνει γωνία με ποσειδώνα... Εννοείται η αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο... Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με!!!
Κι έχω παρατηρήσει οτι άτομα με ωροσκόπο στο σκορπιο και εντονο ποσειδωνα είναι επίσης πολύ ωραια και ταυτόχρονα μαγνητικα...
Επίσης ο ωροσκόπος στο λέοντα δίνει ωραια εμφανιση, που ακτινοβολει...

Από ωροσκόπους γενικα εχω ακούσει οτι ο ωροσκόπος στο ζυγό πρώτα, και δεύτερος στον υδροχοο(ανδεν παινέψουμε τα γένια μας... :) ) είναι αυτοί που δίνουν ωραίους εμφανισιακα...

Αλλά υποθέτω οτι πρέπει σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο χάρτη να βγάζει κανεις συμπεράσματα...γιατι αν έχουμε ωροσκόπο στο ζυγό που είναι όμως χτυπημένος από τον κρόνο δε νομίζω οτι τότε ισχύουν τα ίδια πράγματα...

Toksotaki
01-11-2007, 07:17 PM
εχω φιλη που ειναι υδροχοος με ωροσκοπο ζυγο/σκορπιο(γεννηθηκε στο μεταιχμιο)Αφροδιτη στους ιχθυς 5 οικο σε συνοδο με κληρο τυχης...ειναι γοητευτικη κοπελα με μια πληθωρα κατακτησεων αλλα οχι ομορφη,εχει διαφορα...εχω φιλη σκορπιο με ωροσκοπο ιχθυ και αφροδιτη στον Αιγοκαιρω...ειναι απλα ΘΕΑ..επισης εχω μια η οποια ειναι top ζυγος με ωροσκοπο σκορπιο και στον 1 οικο Αφροδιτη στον σκορπιο σε συνοδο μ εΠΛουτωνα στον σκορπιο....ειναι απλα μαγευτικη δεν χορταινεις να την κοιτας ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα....πιστευω οτι η Αφροδιτη στον ζυγο και ταυρο,δεν δινουν απαραιτητα ομορφια...εχω παλι γνωστες!!!αλλα μια Αφροδιτη στον σκορπιο και ιχθυ εμφανισιακα ειναι το οτι καλυτερο....παντος δεν νομιζω οτι παιζει ρολο μονο η θεση οι οψεις μπορει να κανουν μια ουδετερη Αφροδιτη "φωτια" ενω μια αλλη Αφροδιτη φαινομενικα καλη,να την "αποδυναμωσουν"...παντος εχω δει και ατομα(προς μεγαλη μου εκπληξη)που ειχαν αφροδιτη στον 1 οικο και αντικειμενικα ηταν πολυ μετρια...παιζουν ρολο οι οψεις...

GIRL
02-11-2007, 11:40 AM
Ομορφιά στις γυναίκες συνήθως δίνει ενας ωροσκόπος στο Ζυγό και στους άντρες στον Τοξότη.
Επίσης μια Σελήνη στον Τοξότη.
Πιστεύω πιο πολύ στους ανθρώπους που εκπέμπουν μαγνητισμό γαιτί έχουν Πλουτώνια επιρροή
που τους έχει βοηθήσει να αποκτήσουν μέσα απο δυσκολίες μια έντονη προσωπικότητα.
Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει αντικειμενικά - αν μπορείς να πεις κατι τέτοιο - όμορφους ανθρωπους που μετά απο λίγο και αφού έχουν ανοίξει το στόμα τους μας έκαναν να το βάλουμε στα πόδια:

kritikia
02-11-2007, 01:17 PM
Δεν γνωρίζω ποιες όψεις ή ποιοι πλανήτες ορίζουν την ομορφιά.. Θεωρώ ότι το πρότυπο της ομορφιάς ορίζεται (Α) από το κοινωνικό status, δηλαδή πριν 30 χρόνια οι άντρες αγαπούσαν και τρελαίνονταν με τις χυμώδεις γυναίκες, τα τελευταία 10 χρόνια η βιομηχανία της μόδας ορίζει ως πρότυπο ομορφιάς γυναίκες π.χ. σαν την Ζιζέλ- που φυσικά και είναι κουκλάρα- αλλά αυτό είναι μια εικόνα..
και (Β) από τον εσωτερικό σου κόσμο.. Δηλαδή η Ζιζέλ είναι θεά στα μάτια των περισσότερων αλλά σαν άνθρωπος είναι "όμορφη"? Όταν εσωτερικά είσαι όμορφος/η, απαλλαγμένος/η από κόμπλεξ και τάσεις βλακείας και κακίας, αυτό αντανακλάς και εξωτερικά..
Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι όμορφοι ο καθένας με τον τρόπο του..

Fotini Christodoulou
02-11-2007, 01:19 PM
Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι όμορφοι ο καθένας με τον τρόπο του..

Συμφωνώ και επαυξάνω.Ολοι οι άνθρωποι έχουν την δική τους ομορφιά, είναι μοναδικοί ο καθένας με ξεχωριστό τρόπο:bigsmile::bigsmile:

Λευκή
02-11-2007, 01:25 PM
Οσον αφορα τον Ποσειδωνα στον 11ο και γω το εχω διαβασει και δεν μπορω να το αιτιολογησω με δικα μου επιχειρηματα. Παντως εκει που το διαβασα συζητουσαν οτι ενας Ποσειδωνας σε αυτη τη θεση προκαλει μια ονειρεμενη εντυπωση στο περιβαλλον του.

Εγώ πάλι πρώτη φορά το ακούω.Για την ομορφιά γενικά δε νομίζω πως ισχύει,και το ότι "προκαλεί μια ονειρεμένη εντύπωση στο περιβάλλον του"δεν δύναται να το στηρίξει αυτό,καθώς πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό.Πάντως,είναι αλήθεια πως έχω ποσειδώνα στον 11ο με δυο γερές όψεις και οι φίλοι μου με φωνάζουν μάγισσα(δεδομένου εμφάνισης και ενασχόλησης με αστρολογία) και κάτι άλλο που δε σας το λέω:toung:.Το ότι και τα δύο παρατσούκλια μου τα έβγαλε ιχθύς,είναι γεγονός.Είναι όμως επίσης γεγονός πως αρκετοί τα υιοθέτησαν γιατί ,μου λένε,"μοιάζεις!"
Τα συμπεράσματα δικά σας:bigsmile:

Σχετικά με την ομορφιά,πιο πολύ θα εστιάσω στον ήλιο στον Ζυγό ή στους Διδύμους παρά στον ωροσκόπο.Τώρα τα υπόλοιπα είναι και υποκειμενικά...

GIRL
02-11-2007, 02:27 PM
απο προσωπική εμμπειρία όσους ξέρω με Ηλιο στο Ζυγό ή στους Διδύμους μπορώ να τους χαρακτηρλισω νόστιμους αλλά όχι ωραίους.Ειδικά άντρες Ζυγούς κανείς απο όσους ξέρω δεν είναι ωραίος αλλά όλοι έχουν τρομερές κατακτήσεις

Λευκή
02-11-2007, 03:16 PM
Ευτυχώς,αυτό το θέμα είναι κυρίως υποκειμενικό.Η φύση σοφά(; ) εποίησεν.Τώρα γιατί κάποιοι άνθρωποι τραβάνε τους άλλους(έχουν μέλι που λένε) και κάποιοι άλλοι πρέπει να κάνουν πολύ μεγαλύτερο κόπο για να έχουν κάποιο αποτέλεσμα,δεν ξέρω που οφείλεται και δεν ξέρω αν θέλω να μάθω κιόλας.

starfish
02-11-2007, 03:46 PM
Η ελξη δεν παταει και με τα δυο ποδια στην ομορφια. Πολλες φορες ουτε με το ενα. Σιγουρα ομως παταει στην γοητεια.
Στο site εχουν δημοσιευτει θεματα για την θεση του Αρη [για τις γυναικες] και της Αφροδιτης/Σεληνης [για τους ανδρες] που δειχνουν σε γενικες γραμμες απο ποιους τυπους ελκυομαστε, αρα τι ειναι γοητεια για μας.
Προσπαθω να συσχετισω αστρολογικα δεδομενα που αναφερατε μεχρι τωρα, με την εμφανιση ανθρωπων που γνωριζω, αλλα δεν βγαζω κανενα συμπερασμα. Δεν βρισκω αντιστοιχιες στο θεμα ομορφια ... σε αντιθεση με το θεμα γοητεια!

Toksotaki
02-11-2007, 06:11 PM
οσο για την ζιζελ δεν ειναι και καμια θεα,ειναι πολυ τυποποιημενη η ομορφια της,πολυ εμπορικη..σε αντιθεση με αλλες γυναικες που ειναι αυθεντικες π.χ καθριν τζετα τζοουνς,λιβ τειλορ(αυτη που επαιζε στον αρχοντα των δαχτυλιδιων)κ.α

CALCIDICA
03-11-2007, 01:05 AM
Αγαπητή kissa

νομίζω ότι οι ομορφότεροι άνθρωποι είναι αυτοί με τη γενέθλια Αφροδίτης τους στο Ζυγό και τη Σελήνη στο Λέοντα. Αυτοί είναι άνθρωποι με όμορφα χαρακτηριστικά, χάρη στην κίνησή τους και λάμψη εσωτερική. Αρκεί φαντάζομαι αυτή η Αφροδίτη να έχει και άλλες αρμονίες στον γενέθλιο χάρτη.

:love::embarrest

CALCIDICA
03-11-2007, 01:10 AM
Συγνώμη γιατί έγραψα λάθος το όνομα σου αγαπητή Kphssa.
:embarrest:embarrest:embarrest:embarrest

kphssa
03-11-2007, 01:50 AM
δεν πειραζει!:cheesy:
Ευχαριστω για το ενδιαφερον γενικοτερα!
φιλικα,
Κρησσα

dorian
03-11-2007, 02:11 AM
Ίσως να βοηθάει και ο Δίας στον πρώτο οίκο, αν και έχω μόνο δύο περιπτώσεις υπόψην! Και στις δύο τυχαίνει ο Δίας να βρίσκεται στον Σκορπιό. Στη μία περίπτωση βέβαια μπορεί να είναι σημαντικότερος (;) ο ωροσκόπος στο Ζυγό (όπου βρίσκεται και ο Πλούτωνας).

melinam
03-11-2007, 05:24 PM
Έχω διαβάσει ότι τα άτομα με σύνοδο ήλιου και αφροδίτης είναι γοητευτικά και παρατηρώντας γνωστούς μου νομίζω πως ισχύει! :cheesy:

Toksotaki
04-11-2007, 01:38 AM
ισχυει λεει?!και εγω το ιδιο,εχω παρατηρησει πολλα ατομα,οσο για τον Δια,ναι θεωρητικα στον 1 οικο δινει ομορφια αφου θεωρειται πλανητης τυχης,σε οποιον οικο εμφανιζεται δινει το "δωρο " του...βεβαια στον 1 δινει και επιπλεον κιλα η υψος

panther
04-11-2007, 03:04 PM
Ήλιος σε σύνοδο/ τρίγωνο με Αφροδίτη κάνει τα άτομα πολύ ελκυστικά και με έντονο αισθησιαμό.

Ήλιος σε σύνοδο/ τρίγωνο με ¶ρη: άτομα που μαγνητίζουν τους άλλους και τραβάνε την προσοχή

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα: άτομα μυστηριώδη, που μαγνητίζουν και με ελκυστική εμφάνιση.

Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη ή ¶ρη: μαγνητίζουν, με έντονο ερωτισμό και βρίσκουν πολύ εύκολα σύντροφο.

Αφροδίτη σε σύνοδο, τρίγωνο, εξάγωνο με ¶ρη: διαθέτουν μαγνητισμό και έντονη σεξουαλικότητα και είναι αρκετά ελκυστικά άτομα.
όπως επίσης και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα.

Οι όψεις με τον Δία, πιστεύω, ότι χαρίζουν στα άτομα εξυπνάδα και τσαχπινιά αλλά και μια γλυκύτητα, άσχετα αν είναι όμορφα ή όχι.
Αλλά, για το θέμα ομορφιάς πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει η Αφροδίτη, ο ¶ρης και ο Πλούτωνας.

Toksotaki
04-11-2007, 04:58 PM
αν εχουμε παραλληλια αντι για συνοδο Αφροδιτης/Ηλιου?

panther
04-11-2007, 05:13 PM
αν εχουμε παραλληλια αντι για συνοδο Αφροδιτης/Ηλιου?

Αν έχουμε τι? Α κατάλαβα τι εννοείς.

Αυτές οι όψεις που ανέφερα βασίζονται στη μέτρηση των σωμάτων του Ουράνιου Ορίζοντα που δίνει απόκλιση 0-10 μοίρες και όχι με το Ουράνιο Πλάτος που δίνει αν θυμάμαι καλά 1 βαθμό απόκλιση. Επίσης, γνωρίζω ότι η παραλληλία χρησιμοποιείται κυρίως για θέματα εκλείψεων και οι αστρολόγοι βασίζονται κυρίως στον Ουράνιο Ορίζοντα και όχι στην Εκλειπτική.

Toksotaki
04-11-2007, 05:32 PM
και η απαντηση?!τελικα εχει το ιδιο αποτελεσμα?ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΝΟΔΟΣ Αφροδιτης-σεληνης?εχει την ιδια ισχυ με το τριγωνο?

panther
04-11-2007, 05:35 PM
και η απαντηση?!τελικα εχει το ιδιο αποτελεσμα?ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΝΟΔΟΣ Αφροδιτης-σεληνης?εχει την ιδια ισχυ με το τριγωνο?

Όσον αφορά την παραλληλία, πρόσθεσα στο παραπάνω ποστ μου.
Η σύνοδος και το τρίγωνο έχουν την ίδια ισχύ, όσον αφορά το θέμα της ομορφιάς.

GIRL
05-11-2007, 10:42 AM
Ο Δίας στον ωροσκόπο επειδή δίνει τάση για επέκταση αν και ευνοϊκή αυτή η σύνοδος δίνει και επιπλέον κιλά.Ο Πλούτωνας στον 1ο μας δίνει ατομα με έντονο μαγνητισμό καθώς και η ύπαρξη πλανητών στον 8ο οίκο που είναι ο οίκος του Σκορπιού

Ιφιγένεια
05-11-2007, 07:19 PM
Κι εγώ για τον δία στον πρώτο αυτό έχω ακούσει οτι δηλ. δίνει επιπλέον κιλά...Και κάνει τον άνθρωπο καλοσυνάτο χαρούμενο(τουλάχιστον έτσι τον βλέπουν οι αλλοι) κάτι σαν τον Αη Βασίλη!!! :)
Εγώ που έχω δια στον πρωτο και μαλιστα σε συνοδο με τον ωροσκόπο μου είμαι πολυ λεπτη εως κοκαλιάρα... Ισως φταίει ο έντονος κρόνος στον χάρτη μου...Αν και είμαι πολύ ψηλή (1.82...).. οι πλανήτες στον 8ο πρέπει να δίνουν αυτό το κάτι του σκορπιού λογικά οπότε σίγουρα κάνουν το άτομο πιο μυστηριώδες...
Πάντως από ότι βλέπουμε υπάρχουν πολλές όψεις και θέσεις πλανητών που επηρεάζουν...

Ιφιγένεια
05-11-2007, 07:30 PM
Ααα.. επίσης έχω διαβάσει οτι αυτοί με τον ήλιο στον 8ο εκμεταλλεύονται τους αλλους χρησιμοποιώντας τη σεξουαλικότητα τους... Τώρα αν και τυχαινει και αυτή τη θέση να την έχω, δεν ξέρω αν συμφωνώ... :)
Πάντως η αντίθεση του δία με τον ωροσκόπο ίσως να δίνει περισσότερα κιλά τώρα που το σκέφτομαι...αλλά και πάλι αυτό δεν είναι απόλυτο...γιατ'ι φέρνοντας το παραδειγμα μιας φίλης μου στο μυαλό μου είναι υπερβολικά λεπτή και αυτή...

Δεν ξέρω... εγώ πάντως πιστεύω σε τάσεις που δίνουν οι πλανήτες... και αυτές οι τάσεις-στοιχεία δεν πιστεύω οτι είναι τόσο απόλυτα-καθοριστικά... Από την αποψη οτι τόσο η ευφυία όσο και η ομορφιά κατά την δική μου γνώμη καλλιεργούνται... Γενικά δεν πιστεύω τόσο στα εκ γενετής χαρακτηριστικά.. Ναι, σίγουρα υπαρχουν κάποιες τάσεις αλλά αυτές εξελλίσσονται και μεταβαλλονται αναλογα με το περιβάλλον και τις προσωπικές προσπάθειες του ατόμου...Και γενικά όταν ακούω για φυσική ομορφιά γελάω!!! Ούτε στις μέρες ούτε καν παλιότερα υπηρχε κάτι τετοιο κατα τη γνώμη μου.. Ομορφοι είναι αυτοί που το επιδιώκουν.. Οπως ακριβώς και έξυπνοι ειναι αυτοί που προσπαθούν...

Μητσάκος
05-11-2007, 07:53 PM
Ααα.. επίσης έχω διαβάσει οτι αυτοί με τον ήλιο στον 8ο εκμεταλλεύονται τους αλλους χρησιμοποιώντας τη σεξουαλικότητα τους...
Λένε όμως και άλλα σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία :nuts:
Για ψάξτο και λίγο καλύτερα :cheesy:

Ιφιγένεια
05-11-2007, 08:20 PM
Λένε όμως και άλλα σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία :nuts:
Για ψάξτο και λίγο καλύτερα :cheesy:

Τι άλλα?? Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι έχουν την ικανότητα της "αναγέννησης μέσα από τις στάχτες τους"... σε αυτό συμφωνώ σίγουρα... Τώρα τι εννοείς παραπάνω δεν ξέρω! :)

leen
05-11-2007, 08:45 PM
Ηello_Beauties :)

O Ωροσκόπος και οι όψεις που δέχεται όταν είναι αρμονικές και με πλανήτες από κυριαρχεία δίνουν αντικειμενικά όμορφο παρουσιαστικό - κάνουν αυτό που λέμε τα Super Model. Mια αφροδίτη ενισχυμένη από Ποσειδώνα ή Πλούτωνα σε συνοδο με τον ωροσκόπο στο Zυγό, τον Υδροχόο ή τον Λέοντα δίνει μεγάλα ποσοστά ιδανικών αναλογιών. Αφροδίτη στην Παρθένο ή τον Ιχθύ δίνει ωραίο παράστημα η πρώτη και ποιητική ευθραυστότητα η δεύτερη.

Η ομορφία δεν είναι σχετική. ΥΠΑΡΧΕΙ! Ξέχωρα από τη γοητεία και τη συμπεριφορά που είναι ένα αλλό κεφάλαιο...
Γιατί καλά μου παιδιά, είτε μας αρέσει έιτε όχι, πάντα θα υπάρχει το μέτρο της τέλειας αναλογίας των χαρακτηριστικών που θα κάνει κάποιους να μαγεύουν επι τη εμφανίση τους... Το ωραίο όπως λέει και ο Πλάτωνας στο Φαίδρο συγγενεύει με το Θεϊκό και κάνει τα μάτια μας να κολλάνε και την ψυχή μας να ευχαρηστιέται γιατί μας θυμίζει την τελειότητα άρα την Θέωση που νοσταλγούμε όλοι να φτάσουμε... μας εμπνέει τον έρωτα και μας "ανεβάζει"... είναι σύμφυτο ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Έχετε παρατηρήσει τα μωρά και τα πολύ μικρά παιδιά πόσο "κολλάνε" όταν βλέπουν ένα ωραίο πρόσωπο... Παρατηρήστε τα αρχαία αγάλματα, δείτε τα μοντέλα άνδρες και γυναίκες στις καμπάνιες διάσημων οίκων αρωμάτων... Μη λέμε ό,τι θέλουμε λοιπόν! Τίποτα δεν είναι σχετικό ή υποκειμενικό και καλό είναι να μην τα κάνουμε όλα κρεμαστάρια σαν την αλεπού όταν δεν τα φτάνουμε...

Ιφιγένεια
05-11-2007, 09:03 PM
Εγώ πάντως δε συμφωνώ...Θεωρώ πρώτα από όλα οτι υπάρχουν διαφορετικά είδη ομορφιάς και για να δώσω ένα χειροπιαστό πράδειγμα: zizel, brigitte bardot, merylin monroe, kate moss, naomi campbel, adrianna sklenarikova, Halle Berry, Twiggy...
Όλες οι παραπάνω έχουν θαυμαστές και τελείως διαφορετικά είδη ομορφιάς...
Και πίστεψε έχουν παλέψει πάρα πολύ για να θεωρούνται όμορφες... Δε λέω οτι από γεννησιμιού τους δεν είχαν κάποια στανταρ ωραια χαρακτηριστικα, αλλα αυτό από μόνο του πίστεψε με δεν αρκεί! Αν δεν προσεξεις τη διατροφή σου(κάποιες απο αυτές πεθαίνουν από τη πείνα μάλιστα)για να έχεις το τέλειο σώμα, δεν κάνεις γυμναστική(όμως οταν λέμε γυμναστική εννοούμε πραγματική γυμναστικη!!!όχι αερόμπικ), πλακωθείς στις κρέμες, ξέρεις πως πρέπει να βάφεσαι ακόμα καιόταν υποτίθεται οτι εισαι φυσικη(μπούρδες και τότε βαμμένη είσαι..),και ξέρεις πως να ντύνεσαι για να τονίζεται η εμφανισή σου, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ...είναι απλά τα πράγματα... συνεπώς χρειάζεται και η ομορφιά πειθαρχία για να ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ και να ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ... :)

Ιφιγένεια
05-11-2007, 09:11 PM
Και δεν αναφέρθηκα σε πλαστικές επεμβάσεις που οι περισσότερες γνωστές "ωραίες" έχουν κάνει!!! είπα να ασχοληθώ με τα απλά πράγματα μόνο!

Και στα θαύματα της τεχνολογίας... όσο αφορά τις φωτογραφίσεις!

leen
05-11-2007, 09:25 PM
«Aπό το μασαζ στη γιόγκα
κι απ' τη γιόγκα στο μασαζ
Στο 'πα και στο ξαναλέω
Το στραβό κορμί δε Σαζζζζ:bigsmile:

Αχ ρε Ιφιγένεια,
τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν δεν έχεις μια?
Τι να τα κάνεις κορίτσι μου γλυκό τα φτιασίδια, τη λιποαναρρόφηση, το βάψιμο, την προσθετική στήθους και τη δίαιτα όταν σκάνε για παράδειγμα από κούνια τα DNA της βραζιλιάνας Ζιζέλ και της γαλλίδας Μπριζίτ Μπαρντό?
Και τι δεν έκανε (από "πλαστικοποίηση") η πολυεκατομμυριούχος Ιβάνα Τραμπ... τις έφτασε ποτέ???
Eάν δεν υπάρχει το σωστό DNA υλικό ό,τι και ρίξεις επάνω σου θα είναι λίγο πιο λίγο από το τέλειο.
Είχε κέφια ο Θεός τι να κάνουμε τώρα. Γούστο του θα γίνουμε:laugh:?

Ιφιγένεια
05-11-2007, 09:31 PM
Μα και η Ιβάνα οταν ήταν νέα ωραία ήταν!!! :)
Και η ζιζελ ειναι απλώς μια κοκαλιάρα (με ενδιαφέρον πρόσωπο) που έχει βάλει σιλικόνη στο στήθος και την έχουμε κάνει μύθο επειδή δεν την εχουμε δει και ποτέαπό κοντα!!! για ποιο DNA μου μιλας???
Εννοειται οτι πρεπει να εχεις κάποιο ωραίο χαρακτηριστικό για να καταφέρεις να γίνεις τοπ...αλλά μην τρελαθούμε κιολας!!! ΟΛΕΣ εχουν μειονεκτήματα! ακόμα και η ζιζελ! απλώς κάποιες είναι πιο εξυπνες και τονίζουν τα προτερήματα τους και κρύβουν τα όχι και τοσο καλά στοιχεία τους!!! Η ομορφιά καλλιεργείται όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες τοσο καλύτερο για μας!

Maroulita
05-11-2007, 09:35 PM
Η ομορφιά καλλιεργείται όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες τοσο καλύτερο για μας!

Σωστή! :bigsmile:

Και στην δική μου περίπτωση, όλα ξεκίνησαν όταν απλά το συνειδητοποίησα... :embarrest:eek:

Φαντάζομαι έχετε δει κάποια βιντεάκια ή φωτό με το πριν και το μετά γνωστών ΚΟΥΚΛΩΝ ....

leen
05-11-2007, 09:52 PM
Πόσο καιρό προσπαθεί να καρποφορήσει την καλλίεργεια η Bιτώρια Mπέκαμ και τι δεν έχει κάνει.... μόνο ωραία γυναίκα δε κατάφερε να είναι. Παρά μόνο η σύζυγος του «παίχτη», γιατί ωραία δεν την είπε ποτέ κανένας (κακοντυμένη την είπανε πολλοί... )
Παρεπιπτόντως μήπως έχετε μπερδέψει λίγο τις όμορφες με τις ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕΣ? Aλλό το ένα κι αλλό το άλλο...
H Iβάνα δεν υπήρξε ποτέ όμορφη. Πρώτη φορά το ακούω από έσενα αυτό...

Kι αυτά που λες για τη Zιζέλ σαν κακιούλες ακούγονται > Kοκαλίαρα!!!
H γυμνασμένη αυτή κορμάρα μόνο αδύνατη δεν είναι...

Mιλάμε για κάτι που θες να αγνοείς και δε μπορώ να καταλάβω γιατί... «Φυσική Oμορφιά...» Eίναι εκεί έξω σε απλά καθημερινά κορίτσια και σε μοντέλα υπήρχε και θα υπάρχει... και η απόδειξη? Kάποιες γυναίκες θα είναι πάντα οι όμορφες της τάξης όπως γινόταν πάντα, κάποιες θα κλέβουν όλα τα βλέμματα, κάποιες θα τρέχουν να τις αντιγράψουν και κάποιες θα φιλοσοφούν για «χρυσώσουν τα χάπι» η διαφορά είναι εκεί έξω! Open your eyes :nuts:

Ιφιγένεια
05-11-2007, 10:01 PM
είναι δικαιωμα σου να έχεις την αποψη σου... κι εγώ την δική μου...
σύμφωνα με την αποψη σου μάλλον ανήκω στις ευνοημένες(αυτές με το DNA :)) χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω... Η αποψη μου είναι προφανώς διαφορετική επειδή ξέρω τις προσπάθειες που κάνω για να φτάνω στο επιθυμητό για μένα σημείο ομορφιάς... Τελος πάντων δεν μπορώ να σου αλλάξω άποψη...

skorpion
05-11-2007, 10:32 PM
εγω δε καταλαβα ποτε πως μπορουν οι γυναικες να κανουν τοσαα πραγματα!!! Να ισιωνουν τα μαλλια καθε μερα, να βαζουν 100 κρεμες να πηγαινουν καθε μερα γυμναστηριο να μην τρωνε!!! Ενταξει αντε οταν ειναι να πας στο πρωτο ραντεβου να το ισιωσεις το μαλλι....αντε να βαλεις και μια ενυδατικη να μην σκαει το δερμα.. να πας και γυμναστηριο μια φορα αντε δυο τη βδομαδα... να μην τρως ακαταπαυστα αλλα αυτες οι υπερβολες που κανουν καποιες μου φαινονται πολυ καταπιεστικες!!! Εγω τουλαχιστον ακομα δεν κανω τιποτα απ αυτα, γυμναστικη θα αρχισω βεβαια γιατι ειναι υγεια αλλα χωρις υπερβολες... ενυδατικη το παλεψα να αρχισω να βαζω αλλα στη πορεια παντα στραβωνει...Τα μαλλια μου τα φτιαχνω παρα παρα πολυ σπανια και διαιτα ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανω γιατι μ αρεσει το φαι κι αν χρειαζοταν θα καταπιεζομουν παρα πολυ!!!! Tωρα ενα βαψιματακι θα το κανω...Πλαστικη μπορει να εκανα δε ξερω και κανα μποτοξ και τετοια(μελλοντικα εννοω) αλλα οχι σε σημειο να αλλαζα τη φατσα μου. Και γω πιστευα οτι η ομορφια ειναι αντικειμενικη αλλα μαλλον δεν ειναι και τοσο και μπορω να φερω ως παραδειγμα την παρεα μου που ολες σχεδον εχουν διαφορετικο γουστο... Η ομορφια πολλες φορες γινεται αντικειμενικη οταν προβαλλεται απο τα Media ως τετοια...Σου πλασαρουν τον ταδε ή την ταδε ως sex symbol και με τον καιρο στη συνειδηση σου γινεται sex symbol αυτος ή αυτη... ενω το ιδιο ατομο αν το εβλεπες καπου εξω και δε το ηξερε κανενας μπορει να περνουσε απλα ως συμπαθητικο ή και απαρατηρητο...Εξαλλου οπως και να το κανουμε το οικειο δε μπορει να εχει τη μαγεια του αφταστου (για τους περισσοτερους, για μενα δεν ισχυει αυτο)

panther
05-11-2007, 11:00 PM
Επειδή τυγχάνει το επάγγελμα μου να έχει σχέση με γραφικές τέχνες και έχω δει ρετουσάρισμα πολλών φωτω, θα σας πω ένα πράγμα.
Πριν ξεκινήσω εκεί δουλειά, θαύμαζα ότι έβλεπα στην τηλεόραση από ηθοποιούς μέχρι τις κοπέλες στις διαφημίσεις. Τώρα άλλαξα γνώμη.

Υπάρχει πραγματική ομορφιά, αλλά λίγες από τις πραγματικά όμορφες κοπέλες έχουν γίνει μοντέλα ή ηθοποιοί. Αυτές οι κοπέλες (με τη φυσική ομορφιά) κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Εννοείτε ότι υπάρχουν όμορφες κοπέλες πχ Μονικα Μπελουτσι, Αντζελινα Τζολι ... αλλά ελάχιστες αγγίζουν την τελειότητα.
Γιατί ομορφιά δεν είναι μόνο τα όμορφια μάτια, τα σαρκώδη χείλη ή τα μακρυά πόδια.
Απλά τα ελαττώματα τους δεν μπορούμε να τα δούμε μέσα από τις φωτό και τις τηλεοράσεις. Τι να το κάνω εγώ να μου δείχνει σε κατ/ση περιοδικού ένα πόδι σαν βελούδο και στην πραγματικότητα να είναι γεμάτο με κυτταρίτιδα!
Κανένας άνθρωπος άνδρας ή γυναίκα δεν είναι τέλειος!
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη!

skorpion
05-11-2007, 11:13 PM
σωστο κι αυτο!

ScP
05-11-2007, 11:25 PM
Aν εξαντλήσαμε την κοινωνική κριτική ας επανέλθουμε στο αστρολογικό μας!

kphssa
06-11-2007, 01:59 AM
Aν εξαντλήσαμε την κοινωνική κριτική ας επανέλθουμε στο αστρολογικό μας!

Πραγματικα, αστρολογικα ειπαμε να το εξετασουμε το θεμα..!Παντως ολες οι απαντησεις για τις αστρολογικες οψεις στο χαρτη της "ομορφιας" αντικειμενικης και..μη εχουν πολυ ενδιαφερον.Αλλα μαλλον ειναι καιρος να προτεινουμε κανενα αλλο θεμα..:toung:
Ευχαριστω,
Κρησσα

Μητσάκος
06-11-2007, 06:38 AM
Ναι, ναι, να μιλήσουμε για την ομορφιά της ψυχής, να δούμε πως ορίζεται και πως φαίνονται οι κακοί (αφού ορίσουμε τι είναι ένας κακόψυχος) :bigsmile:

Μαρία_Δ
06-11-2007, 05:08 PM
Δεν παίζεσαι μητσάκο..:laugh::toung:

Μητσάκος
06-11-2007, 05:30 PM
Δεν παίζεσαι μητσάκο..:laugh::toung:

Πέστα, πέστα, γιατί κάποιοι και κάποιες εδώ μέσα αφμισβητούν το μεγαλείο της ψυχής μου :nuts:

Ιφιγένεια
06-11-2007, 06:09 PM
Πέστα, πέστα, γιατί κάποιοι και κάποιες εδώ μέσα αφμισβητούν το μεγαλείο της ψυχής μου :nuts:

Υπάρχουν τοσο κακοί άνθρωποι??? να ορισμός που ζήτησες λοιπόν! :bigsmile:

Μητσάκος
06-11-2007, 06:37 PM
Υπάρχουν τοσο κακοί άνθρωποι??? να ορισμός που ζήτησες λοιπόν! :bigsmile:
Αλλο οι αδαείς καλή μου και άλλο οι κακοί :cheesy:

Fotini Christodoulou
06-11-2007, 06:39 PM
Και για να επανέλθουμε στο θέμα...αστρολογικώς πως αντιλαμβάνεσαι την ομορφιά(την εξωτερική) κε Μητσάκο μας;:bigsmile:

Μητσάκος
06-11-2007, 06:44 PM
Και για να επανέλθουμε στο θέμα...αστρολογικώς πως αντιλαμβάνεσαι την ομορφιά(την εξωτερική) κε Μητσάκο μας;:bigsmile:

Νομίζω ότι το θέμα έχει καλυφτεί :cheesy: Ας μιλήσουμε για την ψυχική ομορφιά. Ετσι κι αλλιώς αυτή τελικά μετράει.
Πέρα από την πλάκα όταν παπουδιάσουμε τελείως αυτή θα παραμένει η μόνη σταθερή και ντούρα αξία :cheesy: Σκληρό αλλά έτσι είναι :cheesy:

Μητσάκος
06-11-2007, 06:45 PM
Αφροδίτη στο ζυγό? :unsure:

skorpion
06-11-2007, 06:47 PM
Αφροδίτη στο ζυγό? :unsure:

ναι ναι!!!! αυτο με βολευει:laugh:

Fotini Christodoulou
06-11-2007, 06:50 PM
Με την πιό πανω αποψη συμφωνώ.:bigsmile:

Αφροδίτη στο ζυγό, σε σύνοδο με Ηλιο και ωροσκόπο ίσως στον Ταυρο ή Ιχθύ;

Μητσάκος
06-11-2007, 06:57 PM
Με την πιό πανω αποψη συμφωνώ.:bigsmile:

Αφροδίτη στο ζυγό, σε σύνοδο με Ηλιο και ωροσκόπο ίσως στον Ταυρο ή Ιχθύ;

Ναι αλλά της ψυχής η ομορφιά?
(υπόψη δεν είμαι και για φτύσιμο, κάποιοι μπορεί και να με λέγαν γοητευτικό :nuts: )

skorpion
06-11-2007, 07:01 PM
χαχαχα!!! Αν η γοητεια συνδιαστει με εσωτερικη ομορφια τοτε εχουμε αριστουργημα!:laugh:

Μητσάκος
06-11-2007, 07:07 PM
χαχαχα!!! Αν η γοητεια συνδιαστει με εσωτερικη ομορφια τοτε εχουμε αριστουργημα!:laugh:

Κρίμα γιατί δεν τόχω :sorry:
Στο χάρτη μου υπάρχουν πλουτώνεια χαρακτηριστικά είναι όμως η Σελήνη μου στο ζυγό και μου βγαίνουν άλλα :nuts:

Fotini Christodoulou
06-11-2007, 07:07 PM
Πράγματι αν και φοβάμαι πως σπανίως συμβαδίζουν:bigsmile:

Θα έλεγα οι αρμονικές σχέσεις Ηλιου και Σελήνης, ο Δίας σε αρμονικές σχέσεις με τα φωτα και ο Ποσειδώνας σε καλή σχέση με αφροδίτη ή σελήνη θα έδιναν αρκετά όμορφα ψυχικά χαρίσματα.Σε αντίθεση με την εξωτερική, πιστευω οτι η εσωτερική ομορφιά κατακτιέται με κόπο οποτε θα έβαζα και προκλητικές όψεις Πλούτωνα και Κρόνου στο ωροσκόπιο.:bigsmile:

skorpion
06-11-2007, 07:09 PM
δε νομιζω οτι αποκτιουνται παντα με κοπο...

skorpion
06-11-2007, 07:12 PM
Αν κατευθυνεται σωστα η πλουτωνια δυναμη τοτε μπορει η ομορφια να ειναι μεγαλη

Fotini Christodoulou
06-11-2007, 07:14 PM
δε νομιζω οτι αποκτιουνται παντα με κοπο...

Δεν διαφωνώ ακριβώς αλλά αν υποθέσουμε ότι γεννιόμαστε με κάποια "δώρα" στον χάρτη μας, θεωρώ ότι πρέπει να τα καλλιεργήσουμε, αλλιώς θα παραμείνουν στην αρχική ακατέργαστη μορφή τους και ίσως έτσι μείνουμε στάσιμοι.

Ιφιγένεια
06-11-2007, 07:17 PM
Δεν διαφωνώ ακριβώς αλλά αν υποθέσουμε ότι γεννιόμαστε με κάποια "δώρα" στον χάρτη μας, θεωρώ ότι πρέπει να τα καλλιεργήσουμε, αλλιώς θα παραμείνουν στην αρχική ακατέργαστη μορφή τους και ίσως έτσι μείνουμε στάσιμοι.

Αυτό προσπαθούσα να πω!!! Συμφωνώ απόλυτα!!! :bigsmile:

Μητσάκος
06-11-2007, 07:17 PM
Αν κατευθυνεται σωστα η πλουτωνια δυναμη τοτε μπορει η ομορφια να ειναι μεγαλη

επειδή άλλο ομορφιά και άλλο γοητεία, νομίζω ότι δεν πάει έτσι. Μπορεί να τρίζουν τίποτα κόκαλα αστρολόγων τώρα, πεθαμένων ζωντανών δεν έχει σημασία, αλλά νομίζω ότι ο Πλούτωνα ςδεν θα βγάλεο ομορφιά με την έννοια του κάλους :unsure:

Ιφιγένεια
06-11-2007, 07:19 PM
Ναι η γοητεία είναι πολυ πιο ισχυρή από την ομορφιά...

Μητσάκος
06-11-2007, 07:21 PM
Εμένα μ αρέσει η ...φαταλιστική άποψη. Αμα είναι να καλλιεργηθεί κάτι θα καλλιεργηθεί. Αμα το γραμμένο σου είναι να μην καλλιεργηθεί, τον απαυτό σου να κτυπάς λουλούδι δε θα βγάλεις. Οσο λίπασμα και να ρίξεις :cheesy:

Ιφιγένεια
06-11-2007, 07:21 PM
αυτό δεν είναι φαταλιστική αλλα τεμπέλικη αποψη!!!

Fotini Christodoulou
06-11-2007, 07:23 PM
Εμένα μ αρέσει η ...φαταλιστική άποψη. Αμα είναι να καλλιεργηθεί κάτι θα καλλιεργηθεί. Αμα το γραμμένο σου είναι να μην καλλιεργηθεί, τον απαυτό σου να κτυπάς λουλούδι δε θα βγάλεις. Οσο λίπασμα και να ρίξεις :cheesy:

Ο Πλούτωνας φταίει :toung:

Συμφωνώ.Πες μας όμως.Ποιές όψεις θεωρείς αποτελούν τον "σπόρο" της ψυχικής ομορφιάς;:cheesy:

Ιφιγένεια
06-11-2007, 07:24 PM
Προσωπικά πιστεύω πολύ στη δύναμη της μεταμορφωσης που όλοι λίγο εώς πολύ έχουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας...
και αυτή η δύναμη συνδέεται αποκλειστικά με τη δύναμη της θέλησης,της επιμονής και της πειθαρχίας...

Αργοναύτης
06-11-2007, 07:35 PM
Προσωπικά πιστεύω πολύ στη δύναμη της μεταμορφωσης που όλοι λίγο εώς πολύ έχουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας...
και αυτή η δύναμη συνδέεται αποκλειστικά με τη δύναμη της θέλησης,της επιμονής και της πειθαρχίας...

και του Φουστάνου :toung:

Μητσάκος
06-11-2007, 07:36 PM
αυτό δεν είναι φαταλιστική αλλα τεμπέλικη αποψη!!!

Το λες τώρα στα 22. Κάτσε να φτάσεις τα σαράντα και μετά τα λέμε :toung:

Μητσάκος
06-11-2007, 07:38 PM
Ο Πλούτωνας φταίει :toung:

Συμφωνώ.Πες μας όμως.Ποιές όψεις θεωρείς αποτελούν τον "σπόρο" της ψυχικής ομορφιάς;:cheesy:
Δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι κάτι ανάλογο με αυτό που έγραψες, δηλαδή αρμονικοί συνδυασμοί Αφροδίτης Ποσειδώνα με τα φώτα και μεταξύ τους :unsure:

Αλλά είδα μπήκε και ο ειδικός οπότε για να δούμε τι θα πει και αυτός :cheesy:

Ιφιγένεια
06-11-2007, 07:40 PM
Καλά δε λέω να είναι ο άλλος κουασιμοδος και να γίνει τζοννυ ντεπ!!!
και είμαι κατά των πλαστικών προσωπικά...δε χρειάζεται να κάνεις πλαστική για να γίνεις ομορφότερος...
Υπάρχουν ατομα που θα μπορουσαν να είναι πολύ ομορφότεροι και επιλέγουν είτε λόγω καταστασεων είτε επειδή είναι τεμπεληδες είτε γιατι το θεωρούν ανουσιο και δευτερεύουσας σημασίαςνα είναι "ασχημοι"...

Αργοναύτης
06-11-2007, 07:57 PM
επειδή άλλο ομορφιά και άλλο γοητεία, νομίζω ότι δεν πάει έτσι. Μπορεί να τρίζουν τίποτα κόκαλα αστρολόγων τώρα, πεθαμένων ζωντανών δεν έχει σημασία, αλλά νομίζω ότι ο Πλούτωνα ςδεν θα βγάλεο ομορφιά με την έννοια του κάλους :unsure:

Σωστά, αλλά είναι super sexy ο άτιμος σε ειδικές.... στάσεις :laugh: ε..όψεις ήθελα να πω.:laugh:

skorpion
06-11-2007, 08:06 PM

καλε για την εσωτερικη ομορφια μιλουσα...

Λευκή
07-11-2007, 12:32 AM
Υπάρχουν ατομα που θα μπορουσαν να είναι πολύ ομορφότεροι και επιλέγουν είτε λόγω καταστασεων είτε επειδή είναι τεμπεληδες είτε γιατι το θεωρούν ανουσιο και δευτερεύουσας σημασίαςνα είναι "ασχημοι"...
Αυτό μήπως θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα...;

Γενικά διάβασα τόσα πολλά,που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.
Όχι,δεν υπάρχει φυσική ομορφιά.Ούτε τύποι ανθρώπων(με βάση την εμφάνιση)υπάρχουν.Ούτε φυσική έλξη.Και μην κατηγορείτε άλλο τα μοντέλα ότι κάνουν πλαστικές,παίρνουν ναρκωτικά και έχουν λεφτά να κάνουν ό,τι τους γουστάρει.Ένας άνθρωπους που δουλεύει 10ωρα είναι το ίδιο με κάποιον που το μόνο που κάνει είναι να δουλεύει με την ομορφιά του και γι αυτό στήνεται ολόκληρη εκστρατεία για να τη συντηρήσει και να την προβάλλει ψευδώς.Πηδήξτε σε όσα δε φτάνετε(στην κυριολεξία)και αφήστε τις λογικές συγκρίσεις γιατί γίνεστε κομπλεξικοί.

Θα είχα πάντως περιέργεια να ακούσω και τη γνώμη ενός γονιού κάποιας ανορεξικής κοπελίτσας.

Δυστυχώς δεν είμαι ευνοημένη απ το DNA μου,γι αυτό μιλάω έτσι.
Κι αφού έβγαλα όλη την ζήλεια μου ,πάω να αυτοκτονήσω.

panther
07-11-2007, 01:17 AM
Αυτό μήπως θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα...;

Γενικά διάβασα τόσα πολλά,που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.
Όχι,δεν υπάρχει φυσική ομορφιά.Ούτε τύποι ανθρώπων(με βάση την εμφάνιση)υπάρχουν.Ούτε φυσική έλξη.Και μην κατηγορείτε άλλο τα μοντέλα ότι κάνουν πλαστικές,παίρνουν ναρκωτικά και έχουν λεφτά να κάνουν ό,τι τους γουστάρει.Ένας άνθρωπους που δουλεύει 10ωρα είναι το ίδιο με κάποιον που το μόνο που κάνει είναι να δουλεύει με την ομορφιά του και γι αυτό στήνεται ολόκληρη εκστρατεία για να τη συντηρήσει και να την προβάλλει ψευδώς.Πηδήξτε σε όσα δε φτάνετε(στην κυριολεξία)και αφήστε τις λογικές συγκρίσεις γιατί γίνεστε κομπλεξικοί.

Θα είχα πάντως περιέργεια να ακούσω και τη γνώμη ενός γονιού κάποιας ανορεξικής κοπελίτσας.

Δυστυχώς δεν είμαι ευνοημένη απ το DNA μου,γι αυτό μιλάω έτσι.
Κι αφού έβγαλα όλη την ζήλεια μου ,πάω να αυτοκτονήσω.

Μα δεν κατηγορούμε τα μοντέλα! Αυτά την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν. Απλά, η σύγχρονη κοινωνία στο βωμό της ομορφιάς έχει καταστρέψει πολλές κοπέλες που προσπάθησαν να γίνουν σαν τα μοντέλα! και καλό θα είναι να απομυθοποιηθούν λίγο τα πράγματα, ώστε να μπορούν αυτές οι κοπέλες (με τα προβλήματα υγείας) να αποκτήσουν ξανά καλή φυσική κατάσταση!
Και για να επανέλθω στα των αστρολογικών θα αναφέρω ότι πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει η ψυχική ομορφιά (όπως ανέφεραν οι προλαλήσαντες), άρα πιστεύω και εγώ ότι βασικά στοιχεία δίνουν οι πλανήτες Ήλιος, Δίας, Σελήνη, ¶φροδίτη και Ποσειδώνας. Ο Κρόνος πιστεύω ότι δίνει κάποια θετικά στοιχεία όσον αφορά την προσπάθεια καλητέρευσης του εαυτού μας.

Κατά την γνώμη μου, ένα τρίγωνο/ εξάγωνο Ήλιου Κρόνου θα δώσει στοιχεία τιμιότητας, σταθερότητα και εσωτερική δύναμη, καθώς ο ήλιος θα "φωτίσει" τις θετικές ιδιότητες του Κρόνου.
Η θετική όψη Ήλιου Ποσειδώνα δίνει ευγένεια, ρομαντισμό, σεβασμό προς τρίτους, λεπτότητα.
Τρίγωνο/ εξάγωνο Δία Ποσειδώνα δίνει σίγουρα ευγενική ψυχή.

Θετική όψη Σελήνης Αφροδίτης/ Σελήνης Δία / Αφροδίτης Ποσειδώνα.

Toksotaki
08-11-2007, 11:44 PM
Μα δεν κατηγορούμε τα μοντέλα! Αυτά την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν. Απλά, η σύγχρονη κοινωνία στο βωμό της ομορφιάς έχει καταστρέψει πολλές κοπέλες που προσπάθησαν να γίνουν σαν τα μοντέλα! και καλό θα είναι να απομυθοποιηθούν λίγο τα πράγματα, ώστε να μπορούν αυτές οι κοπέλες (με τα προβλήματα υγείας) να αποκτήσουν ξανά καλή φυσική κατάσταση!
Και για να επανέλθω στα των αστρολογικών θα αναφέρω ότι πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει η ψυχική ομορφιά (όπως ανέφεραν οι προλαλήσαντες), άρα πιστεύω και εγώ ότι βασικά στοιχεία δίνουν οι πλανήτες Ήλιος, Δίας, Σελήνη, ¶φροδίτη και Ποσειδώνας. Ο Κρόνος πιστεύω ότι δίνει κάποια θετικά στοιχεία όσον αφορά την προσπάθεια καλητέρευσης του εαυτού μας.

Κατά την γνώμη μου, ένα τρίγωνο/ εξάγωνο Ήλιου Κρόνου θα δώσει στοιχεία τιμιότητας, σταθερότητα και εσωτερική δύναμη, καθώς ο ήλιος θα "φωτίσει" τις θετικές ιδιότητες του Κρόνου.
Η θετική όψη Ήλιου Ποσειδώνα δίνει ευγένεια, ρομαντισμό, σεβασμό προς τρίτους, λεπτότητα.
Τρίγωνο/ εξάγωνο Δία Ποσειδώνα δίνει σίγουρα ευγενική ψυχή.

Θετική όψη Σελήνης Αφροδίτης/ Σελήνης Δία / Αφροδίτης Ποσειδώνα.
μα οι οψεις αυτες,ειδικα οι τελευταιες (σεληνης-Αφροδιτης-Ποσειδωνα) δεν ειπαμε οτι δινουν εξωτερικηγ ομορφια...ουφ τα μπερδεψα,τεσπα:wacko:

panther
09-11-2007, 01:16 AM
μα οι οψεις αυτες,ειδικα οι τελευταιες (σεληνης-Αφροδιτης-Ποσειδωνα) δεν ειπαμε οτι δινουν εξωτερικηγ ομορφια...ουφ τα μπερδεψα,τεσπα:wacko:

Δες και το ποστ 22 για να δεις τι έγραψα ότι θεωρώ εγώ προσωπικά ως όψεις εξωτερικής ομορφιάς και όψεις εσωτερικής ομορφιάς.
Για παράδειγμα: το μόνο που ανέφερα στο ποστ 22 ήταν ένα τρίγωνο Σελήνη -Αφροδίτη ή Σελήνη ¶ρη ως στοιχείο εξωτ. ομορφιάς. Δεν ανέφερα ποσειδώνα ούτε εξάγωνα, ούτε θετικές όψεις συνόδου.:bigsmile:

daizyduck
09-11-2007, 10:51 AM
Εγώ πάλι νομίζω ότι μια Αφροδίτη στον Ταύρο τρίγωνο με Πλούτωνα δίνει πολύ έντονη γοητεία και μαγνητισμό και όσο για το σώμα και τη συμμετρία του μυϊκή διάπλαση, ευελιξία κ.λ.π. ένα τρίγωνο ¶ρη Ουρανού ή Ήλιου ή Σελήνης ή και τα 3 μαζί (ακόμα καλύτερα) είναι καλό

leen
10-11-2007, 01:41 AM
Aγαπητή κα Iφιγένεια,
Eδώ λοιπόν κανείς βλέπει κάτι που μόνο σε ένα greek forum θα μπορούσε να συναντήσει... Πόσο αρέσει στους έλληνες να δογματίζουν και να σου πετάνε μια ΑΠΟΨΗ στα μούτρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και πόσο η ζήλια είναι έμφυτο χαρακτήριστικό της φυλής.
- «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»? (!!!!!) ΠΩ-ΠΩ!!!!
Γιατί δε βουτάνε τότε την καλή κα Μαρία από τη Λαϊκή να την κάνουνε Kλώντια Σίφερ παρά πληρώνουνε τα μοντέλα τέτοια αστρονομικά ποσά?

Με τι υπόβαθρο τα λέτε αυτά? Έχετε κουραστεί, το ψάξατε μέσα στο χρόνο τι έχει υποθεί επ'αυτού?
Έχετε βγάλει νοκ-αουτ - με την υψηλή θεωρία της κωμμώτριας, του μπικουτί και του μανικιούρ - τους μεγάλους φιλοσόφους και ποιητές ανά τους αιώνες που ύμνησαν την ομορφιά... Μπροστά σε σας είναι άχρηστοι...:bigsmile:
Ο Πλάτωνας που έγραψε αναλυτικά επ' αυτού είναι -κατα την άποψή σας- «για τα μπάζα».
Φοβερή συνήθεια της φυλής αυτή... τα ίδια παρακολουθούμε και στις τηλεοράσεις! Πλήθος οι αγράμματοι, ανιστόρητοι και ακαλλιέργητοι αλλά... με «ΑΠΟΨΗ». Δεν ξέρετε λοιπόν ό,τι έχουν καταπιαστεί με το θέμα τόσοι Φιλόσοφοι? Αγνοείτε τον αριθμό των τέλειων αναλογιών των αρχαίων αγαλμάτων και αρχιτεκτονικών κατασκευών (1.618)?
Το αποτέλεσμα? Βγαίνει το κάθε κοριτσάκι που μεγάλωσε με το απωθημένο της τελειότητας του cover girl που προβάλλει το μάρκετινγκ στον 21ο αιώνα και διαλαλάει με στόμφο: «EΓΩ πιστεύω, πως δεν υπάρχει ομορφιά, δεν υπάρχει περίπτωση, μου το 'πε και η Σούλα η κωμμώτρια που έχει βγάλει την σχολή 'χρυσή τσατσάρα'.».
Aυτή είναι η ελλάδα σήμερα, γι αυτό είμαστε εκεί που είμαστε για τα τηλεριάλιτι και για τα πανηγύρια...:laugh:
Ανοίξτε και κανα βιβλίο και ξεστραβωθείτε και επίσης αναρωτηθήτε τι πραγματικά σας βάζει στην πρίζα και δογματίζετε έτσι?

Μητσάκος
10-11-2007, 08:12 AM
Aυτή είναι η ελλάδα σήμερα, γι αυτό είμαστε εκεί που είμαστε για τα τηλεριάλιτι και για τα πανηγύρια...:laugh:
Ανοίξτε και κανα βιβλίο και ξεστραβωθείτε και επίσης αναρωτηθήτε τι πραγματικά σας βάζει στην πρίζα και δογματίζετε έτσι?
Διατάξτε! Πάω σούμπιτος στη βιβλιοθήκη να ξεστραβωθώ :nuts:

(τι την τσίμπησε? )

leen
10-11-2007, 08:42 AM
Kαλώς το Μητσάκο που βγήκε να καθαρίσει για άλλους!

Η ημιμάθεια και η αμορφωσιά με τσίμπησε και μου 'κοψε κομμάτι:bigsmile:

Πέρα από το αν κάνουμε χαβαλέ εδώ με τα κοριτσάκια φίλε μου ας λέμε και καμιά αλήθεια... Δε θα σε βλάψει

kphssa
10-11-2007, 02:01 PM
το θεμα εχει βγει δυστυχως εντελως out και επεμβαινω οχι για να κανω την εξυπνη αλλα επειδη το εχω σκυλομετανιωσει που ανοιξα το θεμα!
Το σαιτ ειναι σαιτ αστολογιας και προσπαθουμε να μαθουμε κατι απο αυτους που ξερουνε περισσοτερα και για να γινεται ανταλλαγη αποψεων μεταξυ αυτων που γνωριζουν αστρολογια.
Δεν ειναι σαιτ για να βγαινουνε απωθημενα και σχολια πικρα, πρεπει να υπαρχουν αλλα σαιτ για τετοιους σκοπους.
Νομιζω οτι πρεπει να λαβουμε υποψη μας οτι η συζητηση γινεται πολλες φορες μεταξυ ατομων που εχουν αρκετη διαφορα ηλικιας και ο τροπος προσεγγισης πρεπει να ειναι διαφορετικος. Η διαφορα ηλικιας δεν δειχνει διαφορα εξυπναδας αλλα διαφορα εμπειριων και γνωσεων και αναλογα πρεπει να δινουμε και απαντησεις.
αυτα τα ολιγα
κρησσα

Λευκή
10-11-2007, 03:03 PM
Aγαπητή κα Iφιγένεια,
Eδώ λοιπόν κανείς βλέπει κάτι που μόνο σε ένα greek forum θα μπορούσε να συναντήσει... Πόσο αρέσει στους έλληνες να δογματίζουν και να σου πετάνε μια ΑΠΟΨΗ στα μούτρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και πόσο η ζήλια είναι έμφυτο χαρακτήριστικό της φυλής.
Γιατί δε βουτάνε τότε την καλή κα Μαρία από τη Λαϊκή να την κάνουνε Kλώντια Σίφερ παρά πληρώνουνε τα μοντέλα τέτοια αστρονομικά ποσά?

Με τι υπόβαθρο τα λέτε αυτά? Έχετε κουραστεί, το ψάξατε μέσα στο χρόνο τι έχει υποθεί επ'αυτού?
Έχετε βγάλει νοκ-αουτ - με την υψηλή θεωρία της κωμμώτριας, του μπικουτί και του μανικιούρ - τους μεγάλους φιλοσόφους και ποιητές ανά τους αιώνες που ύμνησαν την ομορφιά... Μπροστά σε σας είναι άχρηστοι...:bigsmile:
Ο Πλάτωνας που έγραψε αναλυτικά επ' αυτού είναι -κατα την άποψή σας- «για τα μπάζα».
Φοβερή συνήθεια της φυλής αυτή... τα ίδια παρακολουθούμε και στις τηλεοράσεις! Πλήθος οι αγράμματοι, ανιστόρητοι και ακαλλιέργητοι αλλά... με «ΑΠΟΨΗ». Δεν ξέρετε λοιπόν ό,τι έχουν καταπιαστεί με το θέμα τόσοι Φιλόσοφοι? Αγνοείτε τον αριθμό των τέλειων αναλογιών των αρχαίων αγαλμάτων και αρχιτεκτονικών κατασκευών (1.618)?
Το αποτέλεσμα? Βγαίνει το κάθε κοριτσάκι που μεγάλωσε με το απωθημένο της τελειότητας του cover girl που προβάλλει το μάρκετινγκ στον 21ο αιώνα και διαλαλάει με στόμφο: «EΓΩ πιστεύω, πως δεν υπάρχει ομορφιά, δεν υπάρχει περίπτωση, μου το 'πε και η Σούλα η κωμμώτρια που έχει βγάλει την σχολή 'χρυσή τσατσάρα'.».

Αυτό λέω κι εγώ.Η ομορφιά που τόσο έχει υμνηθεί απ τους αρχαίους φιλόσοφους είναι αυτό που λέμε φυσική ομορφιά (που κάποια εδώ μέσα ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει)και ουδεμία σχέση έχει με την πλαστική-και σχετικά με το πλάθω αλλά και σχετικά με το πλαστικό αν θέλεις-χειρουργική,την ανορεξία και τα ψεύτικα αστραφτερά χαμόγελα.Μερικοί δε μπορούν να ξεχωρίσουν το ελαττωματικό προϊόν μέσα στο ιλουστρασιόν περιτύλιγμα απ το γνήσια καλό που λάμπει από μόνο του.Το αποτέλεσμα;Βγαίνει το κάθε κοριτσάκι που νομίζει πως είναι το cover girl (ή ονειρεύεται να γίνει)που προβάλλει το μάρκετινγκ της εποχής ,και όσους δεν έχουν την τύχη να κουβαλάνε τα ίδια ελαφριά μυαλά με τα δικά του τους βγάζει αμόρφωτους,κομπλεξικούς και μη σκεπτόμενους που οδηγούν στην υποκουλτούρα(!).
Έλα να σου γνωρίσω ωραία κορίτσια που ποτέ δεν θα πάνε να γίνουν μοντέλα γιατί δεν είναι τόσο χαζά(ή έστω ,ευτυχώς αυτοί που τις φρόντιζαν δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ χαζοί).
Τέλος,ναι,υπάρχει και το υποκειμενικό στοιχείο.
Αλλά εμείς δε δικαιούμαστε να έχουμε άποψη.Είμαστε κομπλεξικοί επειδή έχουμε γαλουχηθεί με τα ψεύτικα πρότυπα της εποχής(!) και δεν θα γίνουμε ποτέ έτσι.
Στην πυρά.

Ιφιγένεια
10-11-2007, 07:03 PM
Aγαπητή κα Iφιγένεια,

Δεν θεωρώ οτι έχω να σου απαντήσω τίποτα... το ποστ σου μιλάει από μόνο του...

Το επίπεδο σου είναι τόσο υψηλό που σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις ανθρώπους που δεν έχεις συναντήσει μόνο και μόνο επειδή εκφράζουν διαφορετική προσωπική αποψη από εσένα! Δεν είναι στόχος μου ούτε να αποδείξω σε σένα προσωπικά την ευφυία μου, ούτε αν έχω απωθημένα ή όχι... γι'αυτό αλλωστε είχα σταματήσει να κάνω ποστ σε αυτό το θέμα, αφού κάποιοι αδυνατούσαν (ίσως να φταίω κι εγώ σε αυτό... το χαμηλό μου ΙQ πρέπει να φταίει...!) να καταλάβουν αυτά που έγραφα ή άλλαζαν τις διατυπώσεις μου με αποτέλεσμα να αλλάζει ολο το νόημα των λεγόμενων μου...
Το μόνο που ήθελα να πώ είναι πως κανένας δεν μπορεί να μας πει τι είμαστε και τι δεν είμαστε, να μας τοποθετήσει κοινωνικά ή να μας κατηγοριοποιήσει, γιατί κανένας δεν ξέρει την αξία μας περισσότερο από τον ίδιο μας τον εαυτό, και ούτε και ενδιαφέρεται και τόσο πολύ να τη μάθει. Γι'αυτό και βρισκουμε μόνοι τη θέση μας και την κατακτάμε με αγώνα...

Αν αυτό το αισιόδοξο μήνυμα (κατά τη δική μου γνώμη τουλαχιστον..) είναι προσβλητικό για σένα και για οποιοδήποτε αλλο χίλια συγνώμη που είχα το θάρρος να το εκφράσω!

Σταυρωστε με!:bigsmile:

Ιφιγένεια
10-11-2007, 07:07 PM
Α και κάτι ακόμα που τώρα διάβασα σε αυτά που έγραφε η Λευκή... Εγώ δεν επιτέθηκα σε κανένα προσωπικά και φυσικά και δεν απαγόρεψα σε κανένα να εκφράσει την αποψη του... κάτι που κατα κάποιο τρόπο κάνετε εσείς τώρα, προσβάλλοντας με προσωπικά.

Λευκή
10-11-2007, 07:33 PM
Α και κάτι ακόμα που τώρα διάβασα σε αυτά που έγραφε η Λευκή... Εγώ δεν επιτέθηκα σε κανένα προσωπικά και φυσικά και δεν απαγόρεψα σε κανένα να εκφράσει την αποψη του... κάτι που κατα κάποιο τρόπο κάνετε εσείς τώρα, προσβάλλοντας με προσωπικά.
Για να εξηγούμασε λίγο,τα σημεία που αναφέρθηκα σε σένα ήταν εκείνο που έκανα παράθεση (και περιμένω όντως μια απάντηση :bigsmile:) και εκεί όπου λες πως δεν υπάρχει φυσική ομορφιά.Τα υπόλοιπα απευθύνονταν αλλού.

Maroulita
10-11-2007, 07:39 PM
Ομορφιά υπάρχει παντού ρε κορίτσια... φτάνει ν' ανοίξουμε τα μάτια μας και να τη δούμε. Υπάρχει η αφιλτράριστη, υπάρχει και η φιλτραρισμένη. Η καθεμιά εκτιμάται από διαφορετικά μάτια.

Ιφιγένεια
10-11-2007, 08:05 PM
Για να εξηγούμασε λίγο,τα σημεία που αναφέρθηκα σε σένα ήταν εκείνο που έκανα παράθεση (και περιμένω όντως μια απάντηση :bigsmile:) και εκεί όπου λες πως δεν υπάρχει φυσική ομορφιά.Τα υπόλοιπα απευθύνονταν αλλού.

Λευκή για να εξηγούμαστε :bigsmile: ...
Είχα διαβάσει και άλλα ποστ σου που με είχαν πειράξει, γιατί αναφέρθηκες σε πράγματα που εγώ δεν είχα αγγίξει καν(για τη βιομηχανία της μόδας, ναρκωτικά, ανορεξία..) και σε οποιον δεν παρακολουθησε αυτα που εγω ελεγα πιο πριν είναι λογικό να σχημάτισε διαφορετική άποψη, από αυτή που θα έπρεπε... Το ό,τι έβαλες παράθεση το comment της Leen και επανέλαβες κάποια σχολια της εγώ το εξέλαβα σαν προσωπική επίθεση σε μένα, γιατί τουλάχιστον η Leen αυτό έκανε( απευθυνόταν σε μένα μόνο.."αγαπητή Ιφιγένεια" αν θυμάμαι καλά..)

Τέλος πάντων.. η άποψη μου είναι όντως βγαλμένη από προσωπικές εμπειρίες και εμπειρίες φίλων μου... οχι δεν διαβάζω Πλάτωνα...Δεν ξέρω αν όντως η άποψη του είναι διαφορετική λοιπόν... αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν μπορώ να έχω διαφορετική άποψη ακόμη και από τον Πλάτωνα(τουλάχιστον αυτό λέει ο Ρουσσό.. έτσι δεν είναι?)!Αν κι εγώ δεν υποτιμησα την ομορφιά. Ούτε την ευφυία. Ισα ισα θαυμάζω όσους τα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικα. Απλώς είμαι λίγο δύσπιστη,μάλλον παρα πολύ δύσπιστη, σε ότι εχει να κάνει με την κληρονομικότητα αυτών των χαρακτηριστικών...
Ακριβώς γιατί εγώ είμαι περισσότερο των θετικών και όχι των θεωρητικών επιστημών!

Αυτά είχα να πώ...

Μητσάκος
10-11-2007, 08:07 PM
Για ζυγίνα πάντως δε μου φαίνεται :laugh: Εκτός κι αν έχει δυσαρμονικές ή απλώς τα φεγγάρια της. Ας παραδειγματιστούμε από τον Αργοναύτη που λέει ότι δεν κάνουμε ντου με ανάδρομο Αρη. Το αποτέλεσμα είναι φαταλιστικά σίγουρο :cheesy:

skorpion
10-11-2007, 08:33 PM
Να ρωτησω κατι? Τα προτυπα της ομορφιας δεν αλλαζουν απο καιρο σε καιρο? Βλεπε Μεριλυν Μονροε Καραγιαννη κτλ καμμια σχεση με τα γυμνασμενα σωματα των αρχαιων Ελληνων ή τα ανορεξικα, οπως λενε μερικες, της σημερινης εποχης(που μαλλον και εμενα εκει θα με κατατασσαν καποιες παρ ολο που τρωω ολο το φαι μου και εχω αδυναμια στο επιδορπιο!). Η αποψη μου ειναι οτι ομορφος ή ομορφη μπορει να ειναι ειτε ειναι λεπτος ειτε ειναι πιο γεματος αυτο εξαρταται απο τα ματια που τα κοιτανε οσον αφορα την αντικειμενικοτητα. Για μενα υπαρχει και αντικειμενικη ομορφια αλλα ως επι το πλειστον ειναι υποκειμενικη. Να φανταστεις οτι ξερω 2 κοπελες που δεν τους αρεσει ο Μαρτακης!!! Και κατι τελευταιο ως διευκρινηση, οταν γνωρισεις εναν ανθρωπο φανταζομαι οτι η εξωτερικη ομορφια δεν ειναι το μονο που μετραει μπορει να σε κερδισουν αλλα πραγματα, η προσωπικοτητα ή η εσωτερικη ομορφια και γενικοτερα αυτο που καποιοι λενε χημεια και το οποιο δε μπορεις να εξηγησεις. Αν ηταν αντικειμενικη η ομορφια τοτε σ ολους θα μας αρεσαν οι ιδιοι ανθρωποι.
Δε μπορω να καταλαβω ομως γιατι το τραβηξατε τοσο πολυ και αρχισατε να μαλωνετε :blink:

ScP
10-11-2007, 08:50 PM

Εδώ επίσης βλέπουμε κάτι που ΔΕΝ θα συναντήσει κάποιος σε greek forum.
Να κρατάει ο διαχειριστής τις συζητήσεις σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Και εφόσον απαξιώνεται Αστρολογία για όλους - View Single Post - Ομορφια και οψεις (http://myhoroscope.gr/showpost.php?p=41753&postcount=43)
αναγκάζεται να κλειδώσει το θέμα...