PDA

View Full Version : Απορία για Ποσειδώνα και 7ο Οίκο

oliakon
11-09-2007, 03:23 PM
εχω ποσειδωνα στον 7ο και στον 7ο δεν εχω αλλο πλανητη. Τι σημαινει αυτό; κακοτυχία σε γαμο;(κατι τετοιο μου εχουν πει και θελω να ακουσω και καποια αλλη αποψη ποιο εγκυρη:unsure:).
ο ποσειδωνας μου εχει οψεις εξαγωνων με κρονο (5ο οικο) και πλουτωνα (5ο οικο) και αντιθεση με τον ωροσκοπο μου (δίδυμο).
α! ειμαι τοξοτης!!!

ευχαριστω πολυ!!:bigsmile:

panther
11-09-2007, 03:55 PM
εχω ποσειδωνα στον 7ο και στον 7ο δεν εχω αλλο πλανητη. Τι σημαινει αυτό; κακοτυχία σε γαμο;(κατι τετοιο μου εχουν πει και θελω να ακουσω και καποια αλλη αποψη ποιο εγκυρη:unsure:).
ο ποσειδωνας μου εχει οψεις εξαγωνων με κρονο (5ο οικο) και πλουτωνα (5ο οικο) και αντιθεση με τον ωροσκοπο μου (δίδυμο).
α! ειμαι τοξοτης!!!

φαντάζομαι εννοείς ότι ο 7ος οίκος κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και είναι κενός από πλανήτες. Αυτό δεν είναι κακό!

Toksotaki
19-09-2007, 11:34 PM
Ο Ποσειδωνας συμβολιζει το ονειρο,την αγαπη τον ιδεαλισμο στην θετικη του μορφη,στην αρνητικη του συνδεεται με εξαπατηση και ψευδαισθηση...ειναι πολυ λεπτες οι γραμμες που χωριζουν την καλη και κακη πλευρα του!παιρνουμε υποψη μας και τις οψεις που κανει με αλλους πλανητες..δεχεται πολυ καλές οψεις,εξαγωνο με κρονο(σταθεροτητα) και με πλουτωνα(αλλαγη,αναγεννηση )αρα αν δεν κανω λαθος δεδομενων των οψεων δεν υπαρχει κατι αρνητικο!

oliakon
18-04-2008, 09:23 PM
Αυτό που εννοούσα είναι ότι στον 7ο οικο βρίσκεται ο Ποσειδώνας και η ακμή του 7ου είναι στον τοξότη!!

Μητσάκος
19-04-2008, 06:56 AM
Αυτό που εννοούσα είναι ότι στον 7ο οικο βρίσκεται ο Ποσειδώνας και η ακμή του 7ου είναι στον τοξότη!!

Είναι και ο Ήλιος σου στον 7ο;

may
22-04-2008, 08:21 PM

Περισσότερο τείνω να πω ότι ο Ποσειδώνας σε κάνει να αναζητάς τον τέλειο σύντροφο ή τον τέλειο γάμο που να ανταποκρίνεται σε όλες σου τις ανάγκες, αφού κάνει κ αντίθεση όπως λες με τον Ωροσκόπο σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό κατά την προσωπική μου άποψη, αρκεί να βρείς την ισορροπία μετάξύ του πραγματικού κ του φανταστικού. Η αλλη παγίδα είναι ο δικός σου ποσειδώνας να τετραγωνίσει καποιον από τους πλανήτες του άλλου ατόμου.

skorpion
22-04-2008, 09:33 PM
Περισσότερο τείνω να πω ότι ο Ποσειδώνας σε κάνει να αναζητάς τον τέλειο σύντροφο ή τον τέλειο γάμο που να ανταποκρίνεται σε όλες σου τις ανάγκες, αφού κάνει κ αντίθεση όπως λες με τον Ωροσκόπο σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό κατά την προσωπική μου άποψη, αρκεί να βρείς την ισορροπία μετάξύ του πραγματικού κ του φανταστικού. Η αλλη παγίδα είναι ο δικός σου ποσειδώνας να τετραγωνίσει καποιον από τους πλανήτες του άλλου ατόμου.

Αν θες πες και για την αλλη παγιδα...Αν π.χ ο ποσειδωνας της τετραγωνισει αρη ή αφροδιτη ήλιο ή σεληνη του αλλου ατομου τι ερμηνεια θα εδινες? προχειρα.....

may
23-04-2008, 12:29 PM
Πρόχειρα τελείως... θα μιλούσα για εξαπάτηση, προδοσία ή εξύψωση ενός ατόμου σε σημείο που δεν άξιζει. Εχω δει κ ωροσκόπιο όπου ο Ποσειδώνας του ενός τετραγώνιζε τον ερμή του άλλου ως κυβερνήτη 9ου κ τελικά το άτομο δέχτηκε προσηλυτισμό προς κάποια αίρεση. αλλά ας μην τα λέμε αυτά χρονιάρες μέρες..

starfish
23-04-2008, 01:05 PM
Αν θες πες και για την αλλη παγιδα...Αν π.χ ο ποσειδωνας της τετραγωνισει αρη ή αφροδιτη ήλιο ή σεληνη του αλλου ατομου τι ερμηνεια θα εδινες? προχειρα.....

Εγω θα ελεγα οτι θα "μαγεψει" το αλλο ατομο. Το αν ομως εκμεταλλευτει την "μαγεια" που ασκει πανω του ή οχι, ειναι αλλο θεμα!
Επισης αν δεν υπαρχει μια αντιστοιχη οψη -εστω και κατ' αναλογιαν-, τοτε θα ειναι ενας ερωτας [σε βαθμο εμμονης ισως] χωρις ανταποκριση! :unsure:

skorpion
23-04-2008, 09:29 PM
Εγω θα ελεγα οτι θα "μαγεψει" το αλλο ατομο. Το αν ομως εκμεταλλευτει την "μαγεια" που ασκει πανω του ή οχι, ειναι αλλο θεμα!
Επισης αν δεν υπαρχει μια αντιστοιχη οψη -εστω και κατ' αναλογιαν-, τοτε θα ειναι ενας ερωτας [σε βαθμο εμμονης ισως] χωρις ανταποκριση! :unsure:

Ναι αλλα απο ποιον ειναι το θεμα απ αυτον που εχει τον ποσειδωνα π.χ ή απ αυτον που εχει τον Αρη?

starfish
24-04-2008, 09:45 AM
Ναι αλλα απο ποιον ειναι το θεμα απ αυτον που εχει τον ποσειδωνα π.χ ή απ αυτον που εχει τον Αρη?

Μη το παρεις και τοις μετρητοις [ειμαι εντελως ερασιτεχνης, το ξερεις!]: Το ατομο που οι πλανητες του τετραγωνιζονται απο τον Ποσειδωνα θα νιωσει "μαγεμενο".
:bigsmile::bigsmile:
[Χμμμμμ!....]

may
24-04-2008, 03:33 PM

Το άτομο με τον Αρη θα δεχθεί τις δύσκολες ιδιότητες του Ποσειδώνα.

Οσον αφορά την έννοια της "μαγείας", θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω ή έστω να συμφωνήσω μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Καλή η μαγεία κ η φαντασία αλλά συνήθως φέρνουν κ την πλάνη.

starfish
25-04-2008, 12:20 AM
Το άτομο με τον Αρη θα δεχθεί τις δύσκολες ιδιότητες του Ποσειδώνα.

Οσον αφορά την έννοια της "μαγείας", θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω ή έστω να συμφωνήσω μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Καλή η μαγεία κ η φαντασία αλλά συνήθως φέρνουν κ την πλάνη.

Γι αυτο και η λεξη μαγεια μεσα σε εισαγωγικα! :bigsmile:

may
28-04-2008, 05:07 PM
Γι αυτο και η λεξη μαγεια μεσα σε εισαγωγικα! :bigsmile:

A, ok τότε!! Δεν το είχα καταλάβει!!

georgiaK
06-05-2008, 09:21 PM
α! ειμαι τοξοτης!!!

Πίστεψέ με καθόλου δεν σημαίνει απαραίτητα κακοτυχία στον γάμο ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο. Το έχει η αδερφή μου, πού έχει κάνει έναν θαυμάσιο γάμο για τις ημέρες μας (είναι παντρεμένη γύρω στα 9 χρόνια και ευτυχισμένη). Αυτή η όψη δείχνει συχνά γάμο με ξένο άτομο, με άτομο από άλλη θρησκεία ή άτομο με πολύ ανεπτυγμένα ψυχικά χαρίσματα. Συχνά δείχνει γάμο υπό μυστηριώδεις συνθήκες ή κρυφό (η αδερφή μου παντρεύτηκε κρυφά, γιατί οι γονείς και των δύο δεν συμφωνούσαν) ή με κάτι μπερδεμένο σε νομικά θέματα (παντρεύτηκε την ίδια μέρα με τον αδερφό μου, γιατί πήραν δίδυμα αδέρφια)! Εντυπωσιακό, έτσι;
Καλή τύχη!

VAFIKOS
06-05-2008, 10:43 PM
Πίστεψέ με καθόλου δεν σημαίνει απαραίτητα κακοτυχία στον γάμο ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο. Το έχει η αδερφή μου, πού έχει κάνει έναν θαυμάσιο γάμο για τις ημέρες μας (είναι παντρεμένη γύρω στα 9 χρόνια και ευτυχισμένη). Αυτή η όψη δείχνει συχνά γάμο με ξένο άτομο, με άτομο από άλλη θρησκεία ή άτομο με πολύ ανεπτυγμένα ψυχικά χαρίσματα. Συχνά δείχνει γάμο υπό μυστηριώδεις συνθήκες ή κρυφό (η αδερφή μου παντρεύτηκε κρυφά, γιατί οι γονείς και των δύο δεν συμφωνούσαν) ή με κάτι μπερδεμένο σε νομικά θέματα (παντρεύτηκε την ίδια μέρα με τον αδερφό μου, γιατί πήραν δίδυμα αδέρφια)! Εντυπωσιακό, έτσι;
Καλή τύχη!

ουαου!!!!!!!:blink::blink::blink:

oliakon
31-05-2008, 04:28 PM
Ο Ήλιος μου ειναι στον 6ο και η ακμή του 7ου ειναι στον Τοξοτη και ο Δίας είναι και αυτός στον 6ο.
Σας βοηθάει αυτό περισσότερο;

Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!

Addicted
31-05-2008, 05:50 PM
α! ειμαι τοξοτης!!!

Δεν αρκεί μόνο ο Ποσειδώνας στον 7=ο για να βγάλουμε συμπεράσματα για θέματα γάμου,συντροφικότητας κ.λ.π.Είναι σίγουρα μία ενδειξη αλλά όχι αρκετή.
Από ότι κατάλαβα κυβερνήτης του 7=ου είναι ο Δίας αφού έχεις ωροσκόπο δίδυμο άρα πρώτα πρέπει να κοιτάξεις τη θέση και τις όψεις του Δία - που είναι μάλον στο Σκορπιό :unsure:στον 6=ο οίκο.Οι όψεις του Δία θα δώσουν πολλές πληροφορίες για τον γάμο σου.Επίσης η θέση και οι όψεις της Αφροδίτης σαν φυσικός κυβερνήτης του 7ου,το Μεσοδιάστημα Αφροδίτης - Δία,τα προοδευτικά και τα ετήσια.Δεν είναι και τόσο απλό.

GIRL
02-06-2008, 07:29 PM
o διελαύνων Ποσειδώνας για τρίτη φορά θα αγγίξει ακμή του 7ου
στο γεν. είναι στον Σκορπιό και τον 4ο σε αντίθεση με Αφροδίτη και
τρίγωνο με γεν,Αρη στον 8ο.ακόμη είναι κυβερνήτης 8ου θα πρέπει να
προσέξω εξαπατήσεις σε θέματα ερωτικά,οικονομικά και σπιτιού ή
σημαίνει κάτι άλλο;

may
02-06-2008, 08:30 PM
o διελαύνων Ποσειδώνας για τρίτη φορά θα αγγίξει ακμή του 7ου
στο γεν. είναι στον Σκορπιό και τον 4ο σε αντίθεση με Αφροδίτη και
τρίγωνο με γεν,Αρη στον 8ο.ακόμη είναι κυβερνήτης 8ου θα πρέπει να
προσέξω εξαπατήσεις σε θέματα ερωτικά,οικονομικά και σπιτιού ή
σημαίνει κάτι άλλο;

Mέσες-άκρες είναι όπως τα λες κατά τη γνώμη μου!! :bigsmile: Aπλά την περίοδο που ο Ποσειδώνας "αφήνει" τη μοίρα που μας επηρεάζει είναι που αρχίζει να ξεδιαλύνει το τοπίο. Πάντως σε αντίθεση στον 7ο σου, πιθανόν να δείχνει κ τον προσανατολισμό σου προς ένα σύντροφο που θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες, ως επίσης πιθανότητα να έλκεις λίγο τους "ψευτάκους".

skorpion
02-06-2008, 08:56 PM
Το οτι ο διελαυνων ποσειδωνας θα αγγιξει την ακμη του 7ου απο μονο του δε νομιζω οτι σων και καλα θα φερει εξαπατησεις...μπορει να φερει και κατι πολυ καλο στα θεματα του οικου αρκει να μενεις οσο μπορεις προσγειωμενη και να προσπαθεις να βλεπεις καθαρα....Δεν ειπες βεβαια τι οψεις κανει με τους γενεθλιους πλανητες....Τωρα σχετικα με την οψη του γενεθλιου καθαρα νομιζω πανω κατω ειναι οτι μπορει να εξιδανικευεις και να παρασυρεσαι σε φανταστικες αγαπες να εξιδανικευεις και να απογοητευεσαι επειδη τελειο δεν υπαρχει, μπορει να δινεις μια θολη εικονα στους αλλους και μετα να απογοητευονται αυτοι αλλα αυτα οταν τα επιπεδα της σχεσης ισως ειναι πιο επιφανιακα γιατι μετα κοιταμε και σεληνη ηλιο, δειχνει ρομαντισμο,φαντασια ισως και κατι καλλιτεχνικο,....Αν το παρουμε απο αποψη λεφτων προσοχη στη διαχειρηση και σε εξαπατησεις σχετικα με αυτα....Τεσπα δε ξερω αν ειπα κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος...συνηθως δε μ αρεσει να απανταω μια που δεν ειμαι κι ο καλυτερος γνωστης αλλα παρασυρομαι και γω...χιχιχι