melodia
12-07-2007, 06:54 PM
καλο απογευμα σε ολους.
Εχω καποιες αποριες σχετικα με τις διελευσεις πλανητων απο συγκεκριμένους πλανητες και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει:
π.χ.
ο διευλανων Διας αντιθεση με Γενέθλιο Ηλιο
διευλανων Διας αντιθεση με προοδευμενη Αφροδιτη
διευλανων Ουρανος σε τετραγωνο με προοδευμενη ΑΦΡΟΔΙΤΗ (9ος - 12ος)
διευλανων Κρόνος σε συνοδο με προοδευμενο Ωροσκόπο
1) αυτες οι οψεις που αναφερω ειναι μοιριακα ακριβης με ανοχη το πολύ 0,03
2) οι ιδιες οψεις εχουν γινει πολλες φορες τους τελευταιους 5 μήνες, την 1η φορά με ορθη φορα ολοι οι διευλανοντες πλανητες, την 2η φορά με αναδρομους και θα γινει 3η φορά οι ιδιες οψεις με ολους αυτους τους πλανητες σε ορθη φορά μέχρι Οκτωβριο με Νοεμβριο.
οι οψεις με τον Δια γινοντε στον αξονα 5ο - 11ο και 6ο-12ο.
Σίγουρα κατι σημαινει οσον αφορα την προσωπικη ζωη και εργασια.
Αναθεώρηση - επέκταση - ενσωμάτωση - καινουργια ξεκινηματα που θα ολοκληρωθουν με τις τελευταίες διελευσεις των πλανητων οταν θα ειναι ορθόδρομοι??
Αυτές οι οψεις γιατί μου μυρίζουν καποιο γάμο???
Εχω καποιες αποριες σχετικα με τις διελευσεις πλανητων απο συγκεκριμένους πλανητες και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει:
π.χ.
ο διευλανων Διας αντιθεση με Γενέθλιο Ηλιο
διευλανων Διας αντιθεση με προοδευμενη Αφροδιτη
διευλανων Ουρανος σε τετραγωνο με προοδευμενη ΑΦΡΟΔΙΤΗ (9ος - 12ος)
διευλανων Κρόνος σε συνοδο με προοδευμενο Ωροσκόπο
1) αυτες οι οψεις που αναφερω ειναι μοιριακα ακριβης με ανοχη το πολύ 0,03
2) οι ιδιες οψεις εχουν γινει πολλες φορες τους τελευταιους 5 μήνες, την 1η φορά με ορθη φορα ολοι οι διευλανοντες πλανητες, την 2η φορά με αναδρομους και θα γινει 3η φορά οι ιδιες οψεις με ολους αυτους τους πλανητες σε ορθη φορά μέχρι Οκτωβριο με Νοεμβριο.
οι οψεις με τον Δια γινοντε στον αξονα 5ο - 11ο και 6ο-12ο.
Σίγουρα κατι σημαινει οσον αφορα την προσωπικη ζωη και εργασια.
Αναθεώρηση - επέκταση - ενσωμάτωση - καινουργια ξεκινηματα που θα ολοκληρωθουν με τις τελευταίες διελευσεις των πλανητων οταν θα ειναι ορθόδρομοι??
Αυτές οι οψεις γιατί μου μυρίζουν καποιο γάμο???