PDA

View Full Version : Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Pages : 1 [2]

Δείμων
24-10-2008, 03:11 PM
εγώ πάλι δεν καταταλαβαίνω ποιά απορία πρέπει να έχουμε και πάνω σε ποιό θέμα για να αξίζουμε μια απάντηση και να μην εισπράξουμε ειρωνία????ξέρω :offtopic:
:bigsmile:

Όλοι αξίζουν μία απάντηση - και πέντε, και δέκα. Μερικές φορές από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα, οι μεν (λιγότεροι ενεργοί) γνώστες μπορεί να έχουν κουραστεί να απαντούν στο ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια, οι δε (περισσότεροι) απορούντες να κατακλύζουν με εύλογες αλλά πολλές απορίες τις συζητήσεις. Προσπάθησε να το δεις κι από τις δύο πλευρές...

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει να ειρωνευτεί τον άλλον. :love: Και το πιο αθώο αστείο όμως δυστυχώς στην Ιντερνετική επικοινωνία που δεν υπάρχει η αμεσότητα του ήχου και της εικόνας μπορεί να παρεξηγηθεί. Σκέψου τώρα μόνη σου, υπάρχει λόγος να (σε) ειρωνευτεί κάποιος? :) Απεναντίας, ένα καλοπροαίρετο αστείο συνήθως μας φέρνει πιο κοντά.

KALIANA
24-10-2008, 04:28 PM

Όλοι αξίζουν μία απάντηση - και πέντε, και δέκα. Μερικές φορές από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα, οι μεν (λιγότεροι ενεργοί) γνώστες μπορεί να έχουν κουραστεί να απαντούν στο ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια, οι δε (περισσότεροι) απορούντες να κατακλύζουν με εύλογες αλλά πολλές απορίες τις συζητήσεις. Προσπάθησε να το δεις κι από τις δύο πλευρές...

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει να ειρωνευτεί τον άλλον. :love: Και το πιο αθώο αστείο όμως δυστυχώς στην Ιντερνετική επικοινωνία που δεν υπάρχει η αμεσότητα του ήχου και της εικόνας μπορεί να παρεξηγηθεί. Σκέψου τώρα μόνη σου, υπάρχει λόγος να (σε) ειρωνευτεί κάποιος? :) Απεναντίας, ένα καλοπροαίρετο αστείο συνήθως μας φέρνει πιο κοντά.

το καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνώ μαζί σου οτι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για δηκτικές απαντήσεις. καταλαβαίνω επίσης οτι μπορεί κάποιος να κουράζεται να απαντά. μήπως όμως θα ήταν καλύτερα σε μια τέτοια περίπτωση να μην απαντήσει καθόλου? εκφράζονται απορίες και εναπόκειται στην καλή (ή μη )διάθεση των μελών να απαντήσουν. όποιος μπορεί και θέλει λοιπόν απαντά. όποιος για τον οποιόνδηποτε λόγο δεν το επιθυμεί γιατί να μπει στην διαδικασία να απαντήσει "επιτιθέμενος"? έτσι το σκέφτομαι εγώ και μπορεί να κάνω λάθος. ζητώ συγγνώμη αν έχω παρερμηνεύσει κάτι ή αντέδρασε υπερβολικά.
συγγνώμη που μέσω αυτού του θέματος εξέφρασα αυτή μου την απορία
φιλικά
:love::love:

MARIA1982
24-10-2008, 05:11 PM
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α ! ! !

Beladona
24-10-2008, 05:18 PM
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α ! ! !

ΩΧΧΧΧ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ :laugh:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-10-2008, 05:38 PM

ΩΧΧΧΧ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ :laugh:

Τι εγινε ρε παιδια επανασταση στον 7ο οικο εχουμεεεε!!!:nuts:

Μητσάκος
24-10-2008, 06:32 PM
........
το φόρουμ είναι τεράστιο πραγματικά και μέχρι να το εξαντλήσω θα έχουν γραφεί άλλα τόσα .. θέλω να μου προτείνεις κάποιες βασικές ενότητες για έναν αρχάριο .. έχω μπεί σε διάφορες ενότητες .. έχω εκτυπώσει πολλές πληροφορίες .. αλλά μου μοιάζουν λίγο ξεκομένη γνώση το ένα με το άλλο και φαντάζομαι μου λείπουν οι συνδετικοί κρίκοι .. άρα μάλλον κάτι δεν ξεκίνησα σωστά δεν έκανα τα βήματα ένα ένα άλλα μπερδεμένα ..
με δυο λόγια πες μου τι πρεπει να μελετήσω βασικό για αρχή ..

αυτά να μην σας κουράζω ..
Στο σύνδεσμο που επισυνάπτω παρακάτω υπάρχει μια σειρά άρθρων σαν εισαγωγή στην αστρολογία. Πιστεύω ότι διαβάζοντάς τα ένα ένα από την αρχή, θα βοηθηθείς πολύ :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/4708-%E5%E9%F3%E1%E3%F9%E3%DE-%F3%F4%E7%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html

xrin2309
25-10-2008, 05:22 PM
Καλησπέρα σας ...έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο και τον κυβερνήτη του στην περίπτωση που δεν υπάρχουν πλανήτες.

Όντως σε μένα δεν υπάρχουν πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο μου, αλλά η ακμή του βρίσκεται στους ιχθύες. ¶ρα ο κυβερνήτης τους είναι ο ποσειδώνας και βρίσκεται στις 0 52 του αιγώκερου....σαυτή την περίπτωση αυτό θα σημαίνει κάτι για τον γάμο ή για τον συζυγο...?

Επίσης ακόμη ήθελα να ρωτήσω σχτικά με αυτό που αναφέρθηκε για τα εμπεριεχόμενα ζώδια, δηλαδή, ας πούμε ότι η ακμή του 7ου είναι στους ιχθείς ενώ η ακμή του 8ου είναι στον Κριό....δηλαδή το εμπεριεχόμενο είναι ο Κριός ή όχι?

Τέλος, υπάρχουν ποτέ κάποιες όψεις που να υποδεικνύουν δυνατότητα για επανασύνδεση στο ζευγάρι?

:)

athinoula85
25-10-2008, 08:14 PM
Καλησπέρα σας ...έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο και τον κυβερνήτη του στην περίπτωση που δεν υπάρχουν πλανήτες.

Όντως σε μένα δεν υπάρχουν πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο μου, αλλά η ακμή του βρίσκεται στους ιχθύες. ¶ρα ο κυβερνήτης τους είναι ο ποσειδώνας και βρίσκεται στις 0 52 του αιγώκερου....σαυτή την περίπτωση αυτό θα σημαίνει κάτι για τον γάμο ή για τον συζυγο...?

Επίσης ακόμη ήθελα να ρωτήσω σχτικά με αυτό που αναφέρθηκε για τα εμπεριεχόμενα ζώδια, δηλαδή, ας πούμε ότι η ακμή του 7ου είναι στους ιχθείς ενώ η ακμή του 8ου είναι στον Κριό....δηλαδή το εμπεριεχόμενο είναι ο Κριός ή όχι?

Τέλος, υπάρχουν ποτέ κάποιες όψεις που να υποδεικνύουν δυνατότητα για επανασύνδεση στο ζευγάρι?

:)

Καλησπερα xrin2309 . Θα σου προτινα να διαβασεις απο την αρχη αυτη την συζητηση και όοολα τα ποστ περι αδειου 7ου οικου . Εχουν δωθει πολλες απαντησεις σε ερωτηματα μελων , ειτε απο αλλα μελη πιο εμπειρα , ειτε απο την κ. Σιμου η οποια συμμετεχει στις συζητησεις μας οικειοθελως .
Οσο για τον γαμο τωρα , μπορεις να διαβασεις το ακολουθο αρθρο : http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/4874-%E3%DC%EC%EF%F2-%F0%FE%F2-%E1%ED%E9%F7%ED%E5%FD%E5%F4%E1%E9-%F3%F4%EF-%E3%E5%ED%DD%E8%EB%E9%EF-%F7%DC%F1%F4%E7.html
Μπορεις να ριξεις μια ματια και σε αυτο : http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/3547-%EC%E5%EB%DD%F4%E7-%E3%DC%EC%EF%F5-%E2%DF%E1%F2-%EA%E1%E9-%F3%E5%EE.html
Επισης σε εναν γυναικειο γενεθλιο χαρτη ο Αρης δηλωνει τον αντρα που μας ελκει και η σημασια του για ερωτικα ζητηματα ειναι σημαντικη . Μπορεις να διαβασεις αυτο :
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1503-%EF-%E9%E4%E1%ED%E9%EA%FC%F2-%DC%ED%F4%F1%E1%F2-%E3%E9%E1-%EC%E9%E1-%E3%F5%ED%E1%DF%EA%E1.html
Αν και η αναλυση του γενεθλιου Αρη σου υπαρχει και στην ολοκληρωτικη αναλυση του χαρτη σου που μπορεις να την βρεις στη αρχικη σελιδα του site μας !

Εκτος αυτου , να εξετασεις και την Αφροδιτη μιας και ειναι φυσικος κυβερνητης του 7ου οικου ( σε ποιο οικο,ζωδιο βρισκεται και οψεις που κανει ) . Και φυσικα τον κυβερνητη του 7ου οικου σου , που ειναι ? σε ποιον οικο ? σε ποιο ζωδιο ? τι οψεις κανει με αλλους πλανητες κτλ ..
Γενικοτερα ομως μπορεις να διαβασεις πολλα που θα σε βοηθησουν εδω :
Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2)

Και τελος , μπορεις να διαβασεις το link που παραθετει ο Μητσάκος , ενα ποστ πιο πανω απο το δικο σου :bigsmile:

ΥΓ: Οσο για τα εμπεριεχομενα ζωδια που ρωτας , στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Κριος δεν ειναι εμπεριεχομενο ζωδιο .

runaway
27-10-2008, 12:03 AM
Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ μια βοήθεια στην ερμηνεία. Η ακμή του 7ου είναι στον Υδροχόο και οι κυβερνήτες του- Ουρανός και Κρόνος- είναι ό μεν πρώτος στον 4ο και ο δεύτερος στον 12ο. Δηλαδή εγώ θα κάνω σοβαρή σχέση από προξενιό (4ος) και με άτομο που θα έχει σχέση με κάποιο ίδρυμα πχ. νοσηλευτής ή θα έχει ψυχολογικά προβλήματα (12ος); Αν είναι να πάω από τώρα στο μοναστήρι.

xrin2309
27-10-2008, 04:26 AM
Προς Athinoula85: Σευχαριστώ για τα links...και για την απάντηση!!!Είναι πολύ κατατοπιστικά!....Παρόλαυτά θα ήθελα και εγώ μια διευκρίνηση για τους οίκους.....

Ενώ η Αφροδίτη μου είναι στον 11ο και ο ¶ρης στον 12.....(Να υποθέσω ότι σχέση σημαίνει μέσω φίλων, γνωστών κλπ..?..και ο 12ος ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς?) Ενώ από όψεις: Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνο(??), Σύνοδο ¶ρη(?????), Εξάγωνο Πλούτωνα, τρίγωνο Ποσειδώνα, Εξάγωνο Μεσουράνημα, και ¶ρης ημιεξάγωνο Δία(??), εξάγωνο Πλούτωνα, τρίγωνο Ποσεδώνα και τετράγωνο Ουρανό.

Πάντως θα ήθελα μια γνώμη για το τι σημαίνει ο Ποσειδώνας (κυβερνήτη του 7ου μου) στον Αιγόκερο! και στον 4ο!Αν μπορείτε!

Runaway για τον 4ο....ας ελπίσουμε ό,τι θα είναι από σπίτι!:toung:

Μητσάκος
27-10-2008, 07:51 AM
Προς Athinoula85: Σευχαριστώ για τα links...και για την απάντηση!!!Είναι πολύ κατατοπιστικά!....Παρόλαυτά θα ήθελα και εγώ μια διευκρίνηση για τους οίκους.....

Ενώ η Αφροδίτη μου είναι στον 11ο και ο ¶ρης στον 12.....(Να υποθέσω ότι σχέση σημαίνει μέσω φίλων, γνωστών κλπ..?..και ο 12ος ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς?) Ενώ από όψεις: Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνο(??), Σύνοδο ¶ρη(?????), Εξάγωνο Πλούτωνα, τρίγωνο Ποσειδώνα, Εξάγωνο Μεσουράνημα, και ¶ρης ημιεξάγωνο Δία(??), εξάγωνο Πλούτωνα, τρίγωνο Ποσεδώνα και τετράγωνο Ουρανό.

Πάντως θα ήθελα μια γνώμη για το τι σημαίνει ο Ποσειδώνας (κυβερνήτη του 7ου μου) στον Αιγόκερο! και στον 4ο!Αν μπορείτε!

Runaway για τον 4ο....ας ελπίσουμε ό,τι θα είναι από σπίτι!:toung:

Τα περισσότερα ερωτήματά σου έχουν την απάντησή τους σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
Απλώς θα χρειαστεί να ακονίσεις και λίγο το μυαλό σου προκειμένου να συνδυάσεις κάποια στοιχεία. Θα σε βοηθούσε αν ήξερες ότι οι οίκοι αντιστοιχούν στα ζώδια αναλόγως με τη σειρά τους: 1ος/Κριός, 2ος/Ταύρος κοκ.

WHITE.HORSE
29-10-2008, 11:36 AM
Στο σύνδεσμο που επισυνάπτω παρακάτω υπάρχει μια σειρά άρθρων σαν εισαγωγή στην αστρολογία. Πιστεύω ότι διαβάζοντάς τα ένα ένα από την αρχή, θα βοηθηθείς πολύ :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/4708-%E5%E9%F3%E1%E3%F9%E3%DE-%F3%F4%E7%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html

Μητσάκο ευχαριστώ .. τα εκτύπωσα και θα μελετήσω ..

καλημέρα !

ελιζα
07-12-2008, 10:29 PM
αν υποθεσουμε οτι 7ος στον υδροχοο ειναι κενος.κυβερνητης του υδροχοου ουρανος εγω εχω ουρανο στον σκορπιο στον 4ο οικο.ειμαι γεννημενη 13-4-78.ωρα 14.15 το μεσημερι.αν θελει ας μου απαντησει καποιος γιατι μαλλον δεν με βλεπω να παντρευομαι.αφροδιτη στον ταυρο στον 10ο και κανει αντιθεση με τον ουρανο μου τι να σημαινουν αραγε αυτα?ευχαριστω προκαταβολικα.καλα χριστουγεννα σε ολους

cancerian
07-12-2008, 10:56 PM
αν υποθεσουμε οτι 7ος στον υδροχοο ειναι κενος.κυβερνητης του υδροχοου ουρανος εγω εχω ουρανο στον σκορπιο στον 4ο οικο.ειμαι γεννημενη 13-4-78.ωρα 14.15 το μεσημερι.αν θελει ας μου απαντησει καποιος γιατι μαλλον δεν με βλεπω να παντρευομαι.αφροδιτη στον ταυρο στον 10ο και κανει αντιθεση με τον ουρανο μου τι να σημαινουν αραγε αυτα?ευχαριστω προκαταβολικα.καλα χριστουγεννα σε ολους

Aγαπητη Ελιζα

καλα το οτι εχεις κενο δεν σημαινει οτι δεν θα παντρευτεις κιολας...

cancerian
07-12-2008, 10:59 PM

Aγαπητη Ελιζα

καλα το οτι εχεις κενο δεν σημαινει οτι δεν θα παντρευτεις κιολας... Ο Ουρανος στον 4ο στον Σκορπιο σαν κυβερνητης του 7ου ισως σου λεει οτι εχεις μια ταση για οικογενιακη ανεξαρτησια. Η Αφροδιτη απο την αλλη ειναι αρκετα σταθερη για σχεσεις και μαλιστα μακροχρονιες αλλα μαλλον αντικρουει την προηγουμενη ταση.
Κοιτα για κυβερνησεις και δες τις προδιαθεσεις του χαρτη σου.

με εκτιμηση
Cancerian

ελσακι
20-12-2008, 02:31 PM
γεια!ειμαι καινουρια δε ξερς καν αν στελνω σωστα το μην.anywayεχω γεννηθει 30-10-1984 ωρα 10:20 εχω 7ο οικο στουσ διδυμουσ οποωσ επισησ συνοδο αφροδιτησ με ποσειδωνα και ουρανο.ολα αυτα δειχνουν 2ο γαμο η μηπωσ καθολου γαμο?ποιεσ οψεισ στο ωροσκοπιο μασ δειχνουν γαμο?

Gel
20-12-2008, 04:55 PM
Γεια σας. Έχω κι εγώ άδειο τον 7ο οίκο μου που βρίσκεται στους ιχθύες.Ο κυβερνήτης του,δηλαδή ο Ποσειδώνας, βρίσκεται στον τοξότη και στον 4ο οίκο μου.Τι σημαίνει αυτό.Επίσης γνωρίζω ότι ο 7ος είναι ο οίκος των σχέσεων γενικά και όχι αποκλειστικά του γάμου,τι μπορεί να σημαίνει λοιπόν ότι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου μου βρίσκεται εκεί που έχει κάποιος τον ήλιο και την αφροδίτη του,όπως και το ότι κάποιος έχει τη σελήνη του και τον άρη του στον 7ο οίκο μου.Ξέρω ότι ρωτάω πολλα,αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει....

giannas
21-12-2008, 09:42 AM
γεια!ειμαι καινουρια δε ξερς καν αν στελνω σωστα το μην.anywayεχω γεννηθει 30-10-1984 ωρα 10:20 εχω 7ο οικο στουσ διδυμουσ οποωσ επισησ συνοδο αφροδιτησ με ποσειδωνα και ουρανο.ολα αυτα δειχνουν 2ο γαμο η μηπωσ καθολου γαμο?ποιεσ οψεισ στο ωροσκοπιο μασ δειχνουν γαμο?

Αρχικα να σου πω οτι ολοι οι χαρτες,ασχετα απο ποσο δυσκολες ή ευκολες οψεις εχουν μπορουν να δειξουν το υφος που θα ηθελε το ατομο να εχει ο γαμος του.Καθε ατομο μπορει να παντρευτει για χιλιαδες διαφορετικους λογους τους οποιους μπορουμε να εχουμε γευση μεσα απο εναν αστρολογικο χαρτη.Δεν μπορει κανεις με σιγουρια να πει αν θα γινει ή οχι γαμος αφου εξαρτατε και απο το ποσο συνηδητοποιημενο ειναι το ατομο για αυτο που ζηταει.
Στον δικο σου χαρτη η ακμη του 7 οικου βρησκετε στους διδυμους που δειχνει οτι στις πιο σοβαρες σχεσεις καθως και συνεργασιες γενικοτερα ζητας να υπαρχει επικοινωνια με εναν τροπο ομως επιφανειακο και απο περιεργια για μαθηση.Η αερινη φυση του ζωδιου σε κανει να χανεις την διαρκεια και την σταθεροτητα στις σχεσεις οταν αυτες γινοντε πιεστικες,κουραστικες ή απαιτητικες.Ο κυβερνητης του 7 οικου ,ερμης βρησκετε στον σκορπιο και στον 11 οικο πραγμα που δειχνει απο την αλλη οτι μπορει να βρησκεις τους συντροφους σου μεσα απο φιλικες παρεες ή/και απο ομαδες που εχεις ενταχθει και που σε εξαπτουν εγκεφαλικα.Επισης μπορει να ειναι ατομα τα οποια η σκεψη τους να εχει βαθος ή να ειναι και αρκετα εσωστρεφη(σκορπιος) καθως επεισης και να ειναι σοβαρα,με συγκροτημενη και πειθαρχημενη σκεψη μιας και ο ερμης κανει συνοδο με τον κρονο.

giannas
21-12-2008, 10:07 AM
Γεια σας. Έχω κι εγώ άδειο τον 7ο οίκο μου που βρίσκεται στους ιχθύες.Ο κυβερνήτης του,δηλαδή ο Ποσειδώνας, βρίσκεται στον τοξότη και στον 4ο οίκο μου.Τι σημαίνει αυτό.Επίσης γνωρίζω ότι ο 7ος είναι ο οίκος των σχέσεων γενικά και όχι αποκλειστικά του γάμου,τι μπορεί να σημαίνει λοιπόν ότι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου μου βρίσκεται εκεί που έχει κάποιος τον ήλιο και την αφροδίτη του,όπως και το ότι κάποιος έχει τη σελήνη του και τον άρη του στον 7ο οίκο μου.Ξέρω ότι ρωτάω πολλα,αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει....

Γενικα η ακμη του 7 οικου στους ιχθυς δειχνει οτι βλεπει τις σχεσεις απο μια δικη σου ρομαντικη και ιδανικη σκοπια.Αισθανεσε οτι πρεπει να δεινεσε συνεχεια με ανιδιοτελεια και αγαπη μιας και πολλες φορες δεν αντιλαμβανεσε πληρως ποιον εχεις απεναντι σου.Οι σχεσεις σου γενικοτερα ειναι ενα κομματι της ζωης σου που θεωρεις οτι πρεπει να "θυσιαζεσε".Ο κυβερνητης ποσειδωνας στον 4 δειχνουν οτι αυτες οι πεποιθησεις προηρθαν απο το οικογενειακο σου περιβαλλον καθως και οτι οικιοποιεις ολα τα θεματα των σχεσεων και συνεργασιων σου.Επισης καλο θα ηταν να εξεταστει και ο διας , αν υπαρχουν πλανητες μεσα στον 7(ζωδια ,οψεις κτλ) και οι οψεις του ποσειδωνα.
Οσο για τις οψεις τις συναστριας πιστευω οτι δεν εχει νοημα να ασχοληθεις αν πρωτα δεν εχεις μια σαφη εικονα του γεννεθλιου σου καθως και του γεννεθλιου του συντροφου σου.

Gel
21-12-2008, 12:15 PM
Ευχαριστώ πολύ!Η αλήθεια είναι ότι τα είχα ερμηνευσει κάπως διαφορετικά,ίσως καλύτερα.Ενδειξη αισιοδοξίας!!!Όσο για το Δία μου βρίσκεται στον 1ο οίκο στην παρθένο και σχηματίζει σύνοδο με τον κρόνο που ενώ βρίσκεται στο ζυγό (2ος οίκος) ανήκει στον 1ο οίκο και επίσης σχηματίζει εξάγωνο με τον ουρανό που βρίσκεται στο σκορπιό και στον 3ο οίκο.Αν έχετε την καλοσύνη και το χρόνο απαντήστε μου και σ' αυτό.Ευχαριστώ και πάλι! :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
21-12-2008, 01:56 PM

Ελσακι, Καλημερα,ο κυβερνητης του 7 ειναι στον Διδυμο ειναι σε διπλο Ζωδιο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα κανεις δυο γαμους,μπορει ο συντροφος να ειχε γαμο κατα το παρελθον η να εχει χαρακτηριστικα διδυμιστικα ( να ειναι αεικινητος,νευρικος επικοινωνιακος κ.τ.λ.)Επισης με την Αφροδιτη σε συνοδο με τον Ουρανο οι σχεσεις σου θα εχουν αρκετα αντισυμβατικο χαρακτηρα, οσο θα υπαρχει ελευθερια μεσα στην σχεση τοσο πιο συναρπαστικη θα ειναι, παντα ομως με τον κινδυνο να τελειωσει απροσδοκητα αφου ο Ουρανος δινει ξαφνικες εναρξεις αλλα και ξαφνικα τελη.
Με τον Ποδειδωνα τωρα θα δινεις στην σχεση σου μια μορφη ιδεαλιστικη,θα εχεις την ταση να δινεσαι ανευ ορων και να θυσιαζεσαι για τους αλλους
Επισης επειδη μπορει να εξιδανικευεις αρκετα τα ατομα που σε περιβαλλουν καλο ειναι να τους κρινεις με κριτηριο την λογικη ωστε να αποφευγεις τυχον απογοητευσεις.
Το οτι ο κυβερνητης του 7ου οικου (Ερμης )κανει συνοδο με Κρονο, μας δειχνει οτι πιθανον με τον συντροφο να εχεις αρκετη διαφορα ηλικιας η να ειναι ατομο που θα ειναι καπως αυστηρο και απομακρο αλλα συχρονως υπυθυνο και αξιοπιστο.
ιναι μια οψη που δινει αντοχη μεσα στον χρονο και επισης οτι τα θεματα του γαμου λειτουργουν καλυτερα με το περασμα του χρονου.

ελσακι
21-12-2008, 11:34 PM
sas euxaristw poli gia tin apadisi!omologw ekseplagin!to 2o miso pou perigrafete pws thelw to sidrofo mou isxiei apolita!osi gia to 1o miso emena mou aresei para poli i statherotita alla pada kanw lathos epiloges atomwn...thewreite pws i epilogi kapoiou pou exei gennithei30-1-1978 wra de kserw alla exei w
roskopo karkino tha apodeixthei lathos kai auti?mexri stigmis ola teleia...

kiaRRa
21-12-2008, 11:40 PM
ελσακι, θα σε παρακαλούσα να γραφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Είναι αρκετά κουραστικό να διαβασουμε τα ποστ με greeklish και επίσης είναι και αντίθετο στους όρους συμμετοχης στο forum.

Φιλικά!:bigsmile:

ελσακι
21-12-2008, 11:43 PM
οκ ευχαριστω για την υποδειξη στο εξησ θα γραφω ελληνικα!

giannas
22-12-2008, 07:30 AM
Ευχαριστώ πολύ!Η αλήθεια είναι ότι τα είχα ερμηνευσει κάπως διαφορετικά,ίσως καλύτερα.Ενδειξη αισιοδοξίας!!!Όσο για το Δία μου βρίσκεται στον 1ο οίκο στην παρθένο και σχηματίζει σύνοδο με τον κρόνο που ενώ βρίσκεται στο ζυγό (2ος οίκος) ανήκει στον 1ο οίκο και επίσης σχηματίζει εξάγωνο με τον ουρανό που βρίσκεται στο σκορπιό και στον 3ο οίκο.Αν έχετε την καλοσύνη και το χρόνο απαντήστε μου και σ' αυτό.Ευχαριστώ και πάλι! :bigsmile:

Ο διας στον πρωτο δειχνουν οτι οι σχεσεις παιζουν σημαντικο ρολο στην ζωη σου,οτι ειναι μια επεκταση του εαυτου σου αλλα ο παρθενος σε κανει να τις βαζεις στο μικροσκοπιο να αναλυεις και να κρινεις σε σημειο που να χανεις την αυθορμητη εκφραση σου.Απο την αλλη η συνοδος με τον κρονο σε κανουν να περνεις στα σοβαρα ολα τα προβληματα τις σχεσεις και να τα βιωνεις με μεγαλο προβληματισμο.Οι σχεσεις για εσενα ειναι μια καθημερινη διατριβη που μια τις αντιμετωπιζεις με αισιοδοξια (διας) και μια με απαισιοδοξια,σοβαροτητα και καρτερικοτητα(κρονος)

Τίνα Ζαχαριάδου
22-12-2008, 11:17 AM
sas euxaristw poli gia tin apadisi!omologw ekseplagin!to 2o miso pou perigrafete pws thelw to sidrofo mou isxiei apolita!osi gia to 1o miso emena mou aresei para poli i statherotita alla pada kanw lathos epiloges atomwn...thewreite pws i epilogi kapoiou pou exei gennithei30-1-1978 wra de kserw alla exei w
roskopo karkino tha apodeixthei lathos kai auti?mexri stigmis ola teleia...

Eλσακι κανεις δεν μπορει να σου πει οτι η επιλογη σου θα ειναι λαθος η οχι ,αυτο θα το κρινεις εσυ, μεσα απο την πορεια της σχεσης και του χρονου.Κατι αλλο , απο ενα ωροσκοπο κανεις δεν μπορει να βγαλει συμπερασματα, βγαλε την συνααστρια σας και βρες τα κοινα που εχετε και τις διαφορες και θα εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη απο Αστρολογικης πλευρας τουλαχιστον.:xmas-smiley-042::icon_biggrin:

ελσακι
22-12-2008, 03:35 PM
ευχαριστω ερση...

Gel
22-12-2008, 04:42 PM
Ευχαριστώ πολύ giannas!Όντως έτσι είναι τα πράγματα.Θέλω κάπως περισσότερη τύχη σ'αυτόν τον τομέα,κυρίως στο πως τον αντιμετωπίζω εγώ.....

ελσακι
22-12-2008, 07:56 PM
να ρωτησω κατι?κοιταξα λιγο τισ συναστριεσ με το ατομο που με ενδιαφερει...παραθετω ξανα τισ ημερομηνιεςεγς 30-10-1984 ωρα 10+20 και αυτος 30-1-1978 ωρα δε ξερω αλλα εχει ωροσκοπο καρκινο επομενωσ εχει γεννηθει γυρω στισ15+30 με16+30.απο οτι ειδα και τα ελαχιστα που μπορω να καταλαβω ο διασ μου βρισκεται στον 7ο του και ο διασ του στον 7ο μου παιζει αυτο καποιο ρολο?αλλεσ οψεισ δε ξερω..εκτοσ οτι ο ουρανοσ του ειναι σε συνοδο με τον ηλιο μου τον ερμη,τον κρονο μου κα ιτον πλουτωνα...εισησ εχουμε συνοδο ποσειδςνα στο τοξοτη.ειναι ενδειξη χωρισμου?τι εχετε να με συμβουλευσετε?

vicos
22-12-2008, 08:06 PM
7ος οίκος κενός πλανητών με ακμή στο Σκορπιό, Ο Πλούτωνας (στο Λέοντα) στον 4ο Οίκο με: χιαστί τον ΒΔ (στους Ιχθύες) στον 11o Οίκο, εξάγωνο τον Ποσειδώνα (στο Ζυγό) στον 6ο Οίκο και εξάγωνο τον Ήλιο (στους Διδύμους) στον 1ο Οίκο. Τι σημαίνουν;

Τίνα Ζαχαριάδου
22-12-2008, 08:41 PM
να ρωτησω κατι?κοιταξα λιγο τισ συναστριεσ με το ατομο που με ενδιαφερει...παραθετω ξανα τισ ημερομηνιεςεγς 30-10-1984 ωρα 10+20 και αυτος 30-1-1978 ωρα δε ξερω αλλα εχει ωροσκοπο καρκινο επομενωσ εχει γεννηθει γυρω στισ15+30 με16+30.απο οτι ειδα και τα ελαχιστα που μπορω να καταλαβω ο διασ μου βρισκεται στον 7ο του και ο διασ του στον 7ο μου παιζει αυτο καποιο ρολο?αλλεσ οψεισ δε ξερω..εκτοσ οτι ο ουρανοσ του ειναι σε συνοδο με τον ηλιο μου τον ερμη,τον κρονο μου κα ιτον πλουτωνα...εισησ εχουμε συνοδο ποσειδςνα στο τοξοτη.ειναι ενδειξη χωρισμου?τι εχετε να με συμβουλευσετε?

Ελσακι μου,εφοσον δεν ξερεις την ωρα του συντροφου σου καλο ειναι να κοιτας μονο τις οψεις της συναστριας και οχι την οικοθεσια
Ο Διας ο δικος του που πεφτει μεσα στον 7ο σου οικο ειναι ενα πολυ θετικο στοιχειο γιατι δινει την ευκαιρια και στους δυο να εξελιχθειτε,μπορει συχνα πυκνα να σε ευεργετει και γενικα με αυτην την θεση θα ειστε αρκετα καλοπροαιρετοι μεταξυ σας.
Οι αλλες οψεις που αναφερεις εχουν καποια δυσκολια γιατι ο Ουρανος σου προκαλει αναστατωσεις και σε κανει να αντιδρας σε μεγαλο βαθμο αλλα συχρονως δειχνει μια συναρπαστικη σχεση που ομως δεν εχει εγγυσεις μακροβιοτητας.
Οσο πιο πολλα στοιχεια αντισυμβατικα και εκκεντρικα στοιχεια εχει η σχεση τοσο καλυτερα θα λειτουργει, που σημαινει αρκετη ελευθερια και για τους δυο και οχι ταμπελακια στην σχεση.
Ο Κρονος με τον Ουρανο φερνει ενταση γιατι ο Κρονος δεν δεχεται αλλαγες ενω ο Ουρανος θελει εκκεντρικα στοιχεια μεσα στην σχεση.
Ο Ουρανος με τον Πλουτωνα δειχνει κυριως τις μεταμορφωσεις των ατομων που γεννηθηκαν εκεινη την περιοδο .
καλο ειναι σε συναστρια να κοιταμε περισσοτερο τις οψεις των προσωπικων Πλανητων με τους εξωκρονιους και οχι τις μεταξυ τους οψεις γιατι αφορουν γεννιες.:Holly2:

Τίνα Ζαχαριάδου
22-12-2008, 09:19 PM
7ος οίκος κενός πλανητών με ακμή στο Σκορπιό, Ο Πλούτωνας (στο Λέοντα) στον 4ο Οίκο με: χιαστί τον ΒΔ (στους Ιχθύες) στον 11o Οίκο, εξάγωνο τον Ποσειδώνα (στο Ζυγό) στον 6ο Οίκο και εξάγωνο τον Ήλιο (στους Διδύμους) στον 1ο Οίκο. Τι σημαίνουν;

Καλησπερα με ακμη 7ου οικου στον Σκορπιο μπορει να εχουμε σχεσεις, γαμο και συνεργασιες με ατομα τα οποια θα μας επηρρεαζουν και θα μας μεταμορφωνουν διαρκως, με εντονα τα στοιχεια του εγωισμου του παθους και της ζηλιας.
Ο γαμος και οι σχεσεις ειναι πολυ ιδιωτικη μας υποθεση (4ος) και πιθανον απο την στιγμη που το ατομο παντρευεται να γινει πιο εσωστρεφες οσο αναφορα τα του γαμου του.
Σε χιαστι με τον Β.δεσμο ενδεχεται ο/η συντροφος να ειναι μεσα απο συλλογικους χωρους και μεσα απο αυτον τον δεσμο να βοηθηθεις με τροπο που πιθανον να μην το συνειδητοποιησεις αμεσως να εκπληρωσεις τον Β.δεσμο σου.
Οσο για το εξαγωνο με τον ηλιο δειχνει τεραστιες ψυχικες δυναμεις που μπορει να ειναι και ασυνειδητες.

ελσακι
22-12-2008, 10:09 PM
ευχαριστω πολυ!!!καλεσ γιορτεσ!

bebe28
24-12-2008, 02:55 PM
Γεια σας θα ηθελα να σας ζητησω να με διαφωτισετε κ μενα λιγακι οσον αφορα στον 7ο οικο.
Ειμαι ταυρος με αφροδιτη στον ταυρο και εχω ακμη 7ου οικου στο Λεοντα χωρις πλανητες.
Τι συμΒαινει οταν ο κυβερνητης του Λεοντα, που ειναι ο ηλιος αν δεν κανω λαθος βρισκεται σε αυτη τη θεση στο ωροσκοπιο μου, στον 2ο οικο μαλιστα?
Μια σχεση με εναν λεοντα που εχει κρονο στον λεοντα τι εξελιξη θα μπορουσε να εχει?
Σας ευχαριστω κ καλες γιορτες.

giannas
24-12-2008, 10:31 PM
Γεια σας θα ηθελα να σας ζητησω να με διαφωτισετε κ μενα λιγακι οσον αφορα στον 7ο οικο.
Ειμαι ταυρος με αφροδιτη στον ταυρο και εχω ακμη 7ου οικου στο Λεοντα χωρις πλανητες.
Τι συμΒαινει οταν ο κυβερνητης του Λεοντα, που ειναι ο ηλιος αν δεν κανω λαθος βρισκεται σε αυτη τη θεση στο ωροσκοπιο μου, στον 2ο οικο μαλιστα?Μια σχεση με εναν λεοντα που εχει κρονο στον λεοντα τι εξελιξη θα μπορουσε να εχει?
Σας ευχαριστω κ καλες γιορτες.

Νομιζω οταν η ακμη του 7 ειναι στον λεοντα, ο ηλιος στον ταυρο πρεπει να ειναι στον 9-10 οικο και οχι στον 2 .Εκτος αν δεν καταλαβα εγω κατι σωστα ή αν αναφερεσε σε συναστρια.....:wacko:

athinoula85
24-12-2008, 11:10 PM
Νομιζω οταν η ακμη του 7 ειναι στον λεοντα, ο ηλιος στον ταυρο πρεπει να ειναι στον 9-10 οικο και οχι στον 2 .Εκτος αν δεν καταλαβα εγω κατι σωστα ή αν αναφερεσε σε συναστρια.....:wacko:

Αν η φίλη μας έχει ακμή 7ου στον Λεόντα , τότε ο ωροσκόπος της θα είναι στον Υδροχόο και πολυ πιθανό ο Ήλιος της στον Ταύρο να πέφτει στον 4ο οίκο της.
( 1ος Υδροχοος , 2ος Ιχθυς , 3ος Κριος , 4ος Ταυρος , 5ος Διδυμος , 6ος Καρκινος , 7ος Λεοντας κτλ ... ) :bigsmile:
Εκτός και άν έχει ένα πολύ μεγάλο 1ο οίκο με εμπεριεχόμενο τον ιχθύ και ακμη 2ου στον Κριό ..και ο 2ος να συμπεριλαμβάνει και μοίρες Ταυρου και εκει να είναι και ο Ήλιος της( Ήλιος στον Ταυρο και στον 2ο οίκο , με βάση τα λόγια της φίλης μας ).
Αν δεν μας πει πιο συγκεκριμένα η φίλη μας που είναι ο Ήλιος της , εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. :toung:

giannas
24-12-2008, 11:19 PM
Αν η φίλη μας έχει ακμή 7ου στον Λεόντα , τότε ο ωροσκόπος της θα είναι στον Υδροχόο και πολυ πιθανό ο Ήλιος της στον Ταύρο να πέφτει στον 4ο οίκο της.
( 1ος Υδροχοος , 2ος Ιχθυς , 3ος Κριος , 4ος Ταυρος , 5ος Διδυμος , 6ος Καρκινος , 7ος Λεοντας κτλ ... ) :bigsmile:
Εκτός και άν έχει ένα πολύ μεγάλο 1ο οίκο με εμπεριεχόμενο τον ιχθύ και ακμη 2ου στον Κριό ..και ο 2ος να συμπεριλαμβάνει και μοίρες Ταυρου και εκει να είναι και ο Ήλιος της( Ήλιος στον Ταυρο και στον 2ο οίκο , με βάση τα λόγια της φίλης μας ).
Αν δεν μας πει πιο συγκεκριμένα η φίλη μας που είναι ο Ήλιος της , εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. :toung:

ΣΩΣΤΑ-ΣΩΣΤΑ τα μετρησα αναποδα:bigsmile:

yls
27-12-2008, 01:05 AM
Μπορείτε να βοηθήσετε και μένα όσον αφορά τον 7ο οίκο?:embarrest

Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Ιχθύ. Έχω Αφροδίτη, Σελήνη, Ερμή, Κλήρο Τύχης στον Κριό. Στον 7ο οίκο έχω Ουρανό στον Ζυγό, ακμή έβδομου οίκου και βέρτεξ στην Παρθένο. Σημαίνουν κάτι οι παραπάνω αστρολογικοί παράγοντες για τα συναισθηματικά?

bebe28
27-12-2008, 06:15 PM

Συγγνωμη αν σας μπερδεψα αλλα εχετε δικιο.
Ειμαι Ταυρος, με Αφροδιτη στον Ταυρο στον 3ο οικο μου και οχι στο 2ο
οπως ειχα πει αρχικα. Ο ωροσκοπος μου ειναι Υδροχοος κι εκει εχω επισης Δια και Αρη.
Ευχαριστω πολυ και χρονια σας πολλα.

ελσακι
27-12-2008, 06:44 PM
γεια σας και χρονια πολλα σε ολους!συγνωμη αν σας κουραζω παλι με τισ ερωτησεισ μου...
κοιταξα παλι τη συναστρια με το ατομο που με ενδιαφερει αν και δε μπορω να καταλαβω πολλα θα ηθελα αν ειχατε τη καλοσυνη να με διαφωτισετε στα παρακατω:ο διασ του στουσ διδυμουσ ειναι στον 7ο οικο μου(ο οποιος οπωσ σας εχω πει ειναι αδειος...)ο διασ μου στον αιγοκαιρω ειναι στο δικο του 7ο.οι σεληνες μας κανουν αν δε κανω λαθοσ τετραγωνο???η δικη μου στον αιγοκαιρω και η δικη του στο ζυγο.η αφροδιτη του ειναι στον υδροχοο και η δικη μου στον τοξοτη ειναι αυτη καποιοα οψη?ο αρησ του στο καρκινο κανει αντιθεση με το δικο μου στον αιγοκαιρω η σεληνη του στο ζυγο ειναι στο μεσουρανημα μου.τι εχετε να με συμβουλευσετε?υπαρχουν πραγματα που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα?

ελσακι
28-12-2008, 05:09 PM
ξερω πως εχετε πολυ δουλεια για να απαντησετε και σε αλλες ισως πιο ενδιαφερουσες ερωτησεις αλλα αν εχετε τη καλοσυνη οταν βρειτε χρονο απαντηστε μου κι εμενα...ξεχασα να πω πως εγω ειμαι σκορπιοσ με ωροσκοπο τοξοτη και αυτοσ υδροχοος με ωροσκοπο καρκινο

Τίνα Ζαχαριάδου
28-12-2008, 05:48 PM
γεια σας και χρονια πολλα σε ολους!συγνωμη αν σας κουραζω παλι με τισ ερωτησεισ μου...
κοιταξα παλι τη συναστρια με το ατομο που με ενδιαφερει αν και δε μπορω να καταλαβω πολλα θα ηθελα αν ειχατε τη καλοσυνη να με διαφωτισετε στα παρακατω:ο διασ του στουσ διδυμουσ ειναι στον 7ο οικο μου(ο οποιος οπωσ σας εχω πει ειναι αδειος...)ο διασ μου στον αιγοκαιρω ειναι στο δικο του 7ο.οι σεληνες μας κανουν αν δε κανω λαθοσ τετραγωνο???η δικη μου στον αιγοκαιρω και η δικη του στο ζυγο.η αφροδιτη του ειναι στον υδροχοο και η δικη μου στον τοξοτη ειναι αυτη καποιοα οψη?ο αρησ του στο καρκινο κανει αντιθεση με το δικο μου στον αιγοκαιρω η σεληνη του στο ζυγο ειναι στο μεσουρανημα μου.τι εχετε να με συμβουλευσετε?υπαρχουν πραγματα που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα?

Γεεια σου κ Χρονια Πολλα!
Ο Διας στον 7ο οικο ειναι μια αρκετα θετικη ενδειξη αφου δειχνει οτι μπορει να συνεργασεστε αυθορμητα, καλοπροαιρετα κ πληθωρικα μεταξυ σας.
Οι σεληνες σε τετραγωνο ειναι οψη που δειχνει δυσκολια σε ψυχικο κ συναισθηματικο επιπεδο αφου εσυ φαινεται να εισαι λιγοτερο εκδηλωτικη κ αυθορμητη απο εκεινον που φαινεται πιο κοινωνικος κ διπλωματης.
Επισης ειναι μια οψη που οι διαφορες κατα την γνωμη μου φαινονται στην συμβιωση περισσοτερο αφου η Σεληνη ειναι κ οι συνηθειες μας.
Οι αφροδιτες μεταξυ τους δεν κανουν οψη αλλα ειναι σε συμβατα ζωδια κ δειχνουν οτι εκτιματε αμφοτεροι την ελευθερια μεσα στην σχεση.
Η αντιθεση του Αρη σου με τον δικο του ειναι κ αυτη μια δυσκολη οψη αφου δινει αρκετες διαμαχες, ανταγωνισμο κ πολυ εγωισμο συχρονως δινει σεξουαλικη ελξη
Η σεληνη στο Μεσουρανημα δειχνει οτι το ατομο που εχει την Σεληνη νιωθει πως πρεπει να ωθησει το αλλο μελος να διακριθει κοινωνικοεπαγγελματικα κ ισως να μην εκδηλωνονται καποια συναισθηματα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.

ελσακι
29-12-2008, 03:08 AM
κατ'αρχην ερση σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες για μια ακομη φορα!πραγματικα παλι εξεπλαγιν!!ολα αυτα που λες ισχιουν απολυτα!δε περιμενα ποτε τετοια συνεπεια τησ αστρολογιας!δηλαδη σκουρα τα βλεπεις τα πραγματα ε?δε ξερω ακομη ειναι πολυ νωρις αλλα θελω να τη προσπαθησω αυτη τη σχεση...μακαρι να πανε ολα καλα και οι δυσκολιεσ αντι να μασ απομακρυνουν να μασ φερουν πιο κοντα...α!ξεχασα να πω οτι ο 5ος οικοσ του ειναι στο σκορπιο δηλαδη στον ηλιο μου...ουτε αυτο ξερω τι σημαινει ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλο...

Τίνα Ζαχαριάδου
29-12-2008, 03:36 AM
κατ'αρχην ερση σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες για μια ακομη φορα!πραγματικα παλι εξεπλαγιν!!ολα αυτα που λες ισχιουν απολυτα!δε περιμενα ποτε τετοια συνεπεια τησ αστρολογιας!δηλαδη σκουρα τα βλεπεις τα πραγματα ε?δε ξερω ακομη ειναι πολυ νωρις αλλα θελω να τη προσπαθησω αυτη τη σχεση...μακαρι να πανε ολα καλα και οι δυσκολιεσ αντι να μασ απομακρυνουν να μασ φερουν πιο κοντα...α!ξεχασα να πω οτι ο 5ος οικοσ του ειναι στο σκορπιο δηλαδη στον ηλιο μου...ουτε αυτο ξερω τι σημαινει ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλο...

Ο Ηλιος στον 5ο οικο ειναι μια πολυ θετικο στοιχειο,γιατι ενεργοποιουνται τα στοιχεια του 5, βγαινει αβιαστα το φλερτ,τα ταλεντα σας, γινεστε εξωστρεφεις
πιθανον να εχετε μεγαλη αγαπη κ αδυναμια στα παιδια κ φυσικα υπαρχει εντονη ερωτικη διαθεση κ απο τις δυο πλευρες.

ελσακι
29-12-2008, 04:05 AM
βρε ερση σε 1000ευχαριστω...

tabros
29-12-2008, 09:15 PM
γεια σασ εγω παλι εχω στον 7ο οικο σεληνη δια βερτεξ και μαβρη σεληνη και κατα διαβολικο τροπο και τα 4 στο λεοντα θα παντρευτω δηλαδη και ποτε

Μητσάκος
30-12-2008, 07:52 AM
γεια σασ εγω παλι εχω στον 7ο οικο σεληνη δια βερτεξ και μαβρη σεληνη και κατα διαβολικο τροπο και τα 4 στο λεοντα θα παντρευτω δηλαδη και ποτε

Δύσκολα τα πράγματα...
Κλήρο της Τύχης πού έχεις; :toung:

tabros
30-12-2008, 04:36 PM
στο ζυγο γιατι ομωσ δυσκολα οταν εχεισ ηλιο στον 7ο λεοντασ και δια ειναι δυσκολα γιατι

Μητσάκος
30-12-2008, 06:40 PM
στο ζυγο γιατι ομωσ δυσκολα οταν εχεισ ηλιο στον 7ο λεοντασ και δια ειναι δυσκολα γιατι
Σε πειράζω. Η θέση του Δία στον 7ο είναι καλή για τις σχέσεις (αν δεν βάλλεται), ο Ήλιος στον ίδιο και στον Λέοντα ισχυρός, η Σελήνη εκεί ίσως έχει ένα ζήτημα, τη Λίλιθ δεν την υπολογίζω. Μια χαρά σε βρίσκω :bigsmile:

tabros
30-12-2008, 09:17 PM
7οσ καρκινοσ 15,41 τι εννοεισ ομωσ βαλλεται

Μητσάκος
30-12-2008, 10:09 PM
7οσ καρκινοσ 15,41 τι εννοεισ ομωσ βαλλεται

Αν τον "κοπανάει" (=σχηματίζει δυσαρμονική όψη) κάνας Κρόνος (=περιορισμός), κάνας Ποσειδώνας (=παραμυθίαση), τέτοια πράματα :bigsmile:

stellastro
30-12-2008, 10:15 PM
Και γω μια χαρα σε βλεπω, με τοση ενισχυση που εχει ο εβδομος..αλιμονο στους φουκαραδες με Κρονο, ασχημη οψη κιολας...:love:

tabros
30-12-2008, 10:44 PM
λοιπον 5-5-1979 ωρα 01,00 στισ συναστριακεσ σχεσει ρωταω κατι για τη γηναικα που δεν ζω μακρια τησ ηδη κλαιω πειτε γιατι κλαιω για γηναικα πρωτη φορα στη ζωη μου αυτη 19-11-1967 ωρα 12 το μεσημερη δεν εχουμε κατι αλλα ιπαρχει τεραστια ελξη αμοιβαια πολλεσ οψεισ με σεληνη ρε παιδι μου κλαιω παλι τι θα γινει γιατι αν δεν γινει κατι δεν θελω καμια αλλη ποτε μου και το εννοω απολητα εγω αθηνα αυτη γεννηθηκε λαρισα

KALIANA
30-12-2008, 10:58 PM
Αν τον "κοπανάει" (=σχηματίζει δυσαρμονική όψη) κάνας Κρόνος (=περιορισμός), κάνας Ποσειδώνας (=παραμυθίαση), τέτοια πράματα :bigsmile:

εννοείς αν ο κυβερνήτης κάνει δυσαρμονική όψη με κρόνο ή ποσειδώνα?
και αν ο ποσειδώνας είναι στον 7 ή η ακμή του 7 είναι στους ιχθείς που κοιτάμε τον ποσειδώνα? και γιατί η σελήνη είναι άσχημο αν είναι στον7?πολλές ερωτήσεις ξέρω :embarrest

tabros
30-12-2008, 11:05 PM
παντωσ ακμη 7ου μου 15,41 κανει εξαγωνο ακριβειασ με β δεσμο μου και φησικα τριγωνο ακριβειασ με νοτιο δεσμο μου επισησ εξαγωνο ακριβειασ με ηλιο μου καμια δησκολη οψη με κρονο στην παρθενο 7η μοιρα η ποσειδονα τοξοτη 20η μοιρα αναδρομο επισησ η σεληνη μου στον7ο κανει τριγωνα ακριβειασ με αρη μου και ερμη σε κριο και αφροδιτη σε κριο με ανοχη 7 μοιρεσ επισησ σηνοδοσ σεληνη με μαβρη σεληνη ακομα γιατι δεν εχω παντρευτει θα επρεπε να εχω κανει αμετρητουσ γαμουσ ρε παιδι μου

giannas
30-12-2008, 11:24 PM
εννοείς αν ο κυβερνήτης κάνει δυσαρμονική όψη με κρόνο ή ποσειδώνα?
και αν ο ποσειδώνας είναι στον 7 ή η ακμή του 7 είναι στους ιχθείς που κοιτάμε τον ποσειδώνα? και γιατί η σελήνη είναι άσχημο αν είναι στον7?πολλές ερωτήσεις ξέρω :embarrest

Οταν ο κυβερνητης του εβδομου κανει δυσαρμονικες οψεις με κρονο φερνει δυσκολιες,καθυστερησεις,αν ασφαλειες(συναισθηματικες-ψυχολογικες) ή ακομα και ατομα που εχουν δικες τους δυσκολιες και τα μεταφερουν στην σχεση(πχ ενα παιδι απο προυγουμενο γαμο).
Ο ποσειδωνας σε δυσαρμονικες οψεις μπορει να φερει εξαπατησεις ή και ασαφη εικονα του συντροφου πραγμα που οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολο γιατι αντιλαμβανεσε αρκετα αργοτερα τον πραγματικο χαρακτηρα του συντροφου.Οταν γενικα υπαρχει ποσειδωνιο στοιχειο στον 7 το ατομο τηνει να εξιδανικευει τον συντροφο του βαση των δικων του ιδανικων το οποιο φερνει απογοητευση και προδοσια οταν αντιλαμβανετε την ψευτικη εικονα που ειχε δημιουργησει.Επεισης οπου υπαρχει ποσειδωνας μας δινει την αισθηση οτι πρεπει να προσφερουμε πολλα και ετσι στον 7 το ατομο αισθανετε οτι οι σχεσεις γενικοτερα ειναι ενα κομματι που πρεπει να παραδιδετε ανευ ορων με αποτελεσμα αυτο να του δημιουργει εμμονες ως προς την συμπεριφορα του στους τρτους και να αισθανετε οτι πρεπει κατα καποιο τροπο να τους λυτρωσει.
Οσο για την σεληνη επειδη η φυση της ειναι μεταβλητη αναλογα τις ψυχολογικες μεταπτωσεις του ατομου δεν μπορει να δωσει σταθεροτητα στην εκφραση των συναισθηματων καθως και υποκειμενικη αντιμετωπιση των καταστασεων αναλογα τα βιωματα του ατομου.Επισης μπορει να αισθανετε πληροτητα μονο οταν "ανηκει" σε μια σχεση μα αποτελεσμα να μην μπορει να μεινει μονο του για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Αυτα επιγραμματικα...ελπιζω να σε καλυψα για αρχη:bigsmile:

giannas
30-12-2008, 11:32 PM
παντωσ ακμη 7ου μου 15,41 κανει εξαγωνο ακριβειασ με β δεσμο μου και φησικα τριγωνο ακριβειασ με νοτιο δεσμο μου επισησ εξαγωνο ακριβειασ με ηλιο μου καμια δησκολη οψη με κρονο στην παρθενο 7η μοιρα η ποσειδονα τοξοτη 20η μοιρα αναδρομο επισησ η σεληνη μου στον7ο κανει τριγωνα ακριβειασ με αρη μου και ερμη σε κριο και αφροδιτη σε κριο με ανοχη 7 μοιρεσ επισησ σηνοδοσ σεληνη με μαβρη σεληνη ακομα γιατι δεν εχω παντρευτει θα επρεπε να εχω κανει αμετρητουσ γαμουσ ρε παιδι μου

Κατα την γνωμη μου για να φτασεις στον 7(γαμος) πρεπει πρωτα να περασεις απο τον πεμπτο(φρελτ),να δεις και λιγο των 8(ψυχολογικα),λιγο τους προσωπικους πλανητες αν μπορεις αυτα που αισθανεσε να τα δειχνεις κιολας....ενας σκετος διας στον 7 τι να κανει ο καημενος.....που ειναι και χωρις οψεις

KALIANA
30-12-2008, 11:41 PM
Οταν ο κυβερνητης του εβδομου κανει δυσαρμονικες οψεις με κρονο φερνει δυσκολιες,καθυστερησεις,αν ασφαλειες(συναισθηματικες-ψυχολογικες) ή ακομα και ατομα που εχουν δικες τους δυσκολιες και τα μεταφερουν στην σχεση(πχ ενα παιδι απο προυγουμενο γαμο).
Ο ποσειδωνας σε δυσαρμονικες οψεις μπορει να φερει εξαπατησεις ή και ασαφη εικονα του συντροφου πραγμα που οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολο γιατι αντιλαμβανεσε αρκετα αργοτερα τον πραγματικο χαρακτηρα του συντροφου.Οταν γενικα υπαρχει ποσειδωνιο στοιχειο στον 7 το ατομο τηνει να εξιδανικευει τον συντροφο του βαση των δικων του ιδανικων το οποιο φερνει απογοητευση και προδοσια οταν αντιλαμβανετε την ψευτικη εικονα που ειχε δημιουργησει.Επεισης οπου υπαρχει ποσειδωνας μας δινει την αισθηση οτι πρεπει να προσφερουμε πολλα και ετσι στον 7 το ατομο αισθανετε οτι οι σχεσεις γενικοτερα ειναι ενα κομματι που πρεπει να παραδιδετε ανευ ορων με αποτελεσμα αυτο να του δημιουργει εμμονες ως προς την συμπεριφορα του στους τρτους και να αισθανετε οτι πρεπει κατα καποιο τροπο να τους λυτρωσει.
Οσο για την σεληνη επειδη η φυση της ειναι μεταβλητη αναλογα τις ψυχολογικες μεταπτωσεις του ατομου δεν μπορει να δωσει σταθεροτητα στην εκφραση των συναισθηματων καθως και υποκειμενικη αντιμετωπιση των καταστασεων αναλογα τα βιωματα του ατομου.Επισης μπορει να αισθανετε πληροτητα μονο οταν "ανηκει" σε μια σχεση μα αποτελεσμα να μην μπορει να μεινει μονο του για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Αυτα επιγραμματικα...ελπιζω να σε καλυψα για αρχη:bigsmile:

μόνο με κάλυψες?σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την βοήθεια σου και την αναλυτική απάντηση σου:cheesy:

Τίνα Ζαχαριάδου
31-12-2008, 01:39 AM

Καλησπερα,η ακμη του 7ου οικου η Σεληνη κανει κ ενα τετραγωνο με τον ηλιο σου, που σημαινει οτι η προσωπικοτητα σου ερχεται σε συγκρουση με τον ψυχισμο σου, επισης εκτος απο τα τις καλες οψεις που αναφερεις εχει κ ενα τετραγωνο με τον Ουρανο κ σχηματιζεται ενα ταυ τετραγωνο με Ηλιο αντιθεση Ουρανο κ την Σεληνη να βαλλεται στην μεση, αυτο απο μονο του νομιζω οτι ειναι ενας καλος λογο για να μην εχεις κανει ακομη τους αμετρητους γαμους.
Επιπλεον η Σεληνη κ ο Διας μπορει να ειναι θετικοι για τα αισθηματικα σου, αλα επισης δινουν η μια ασταθεια κ ο αλλος αρκετη επιπολαιοτητα ακριβως λογω της πολλης ευνοιας που μπορει να φερει.
Εγω θα σου ελεγα να σκεφτεις αν πραγματικα θελεις να παντρευτεις κ να δωσεις βαρυτητα στο ταυ τετραγωνο που κανουν τα φωτα σου.
Και κατι αλλο συμπληρωματικο, για να γινει γαμος θα πρεπει να ενεργοποιειται απο διελευσεις ενα ωροσκοπιο κ συνηθως κ το μεσοδιαστημα του αξονα του γαμου.

yls
31-12-2008, 02:37 PM
Μπορείτε να βοηθήσετε και μένα όσον αφορά τον 7ο οίκο?:embarrest

Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Ιχθύ. Έχω Αφροδίτη, Σελήνη, Ερμή, Κλήρο Τύχης στον Κριό. Στον 7ο οίκο έχω Ουρανό στον Ζυγό, ακμή έβδομου οίκου και βέρτεξ στην Παρθένο. Σημαίνουν κάτι οι παραπάνω αστρολογικοί παράγοντες για τα συναισθηματικά?

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά! Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε και μένα λίγο για τον 7ο οίκο στα άνωθεν στοιχεία που παραθέτω?:embarrest:embarrest

Ευχαριστώ!Verneigung

Μητσάκος
31-12-2008, 04:43 PM
Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά! Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε και μένα λίγο για τον 7ο οίκο στα άνωθεν στοιχεία που παραθέτω?:embarrest:embarrest

Ευχαριστώ!Verneigung

Είχα σκοπό να σου πω εγώ, αλλά αφού απευθύνεσαι στα ...κορίτσια :toung:

tabros
31-12-2008, 04:56 PM
μητσακοσ the best gor ever ρε φιλε κανεισ δεν μου λεει αν ιπαρχει ενδειξη για δεσμο και γαμο σε 5-5-1979 01,00 εγω με αυτη 19-11-1967 12,00 σε ικετεβω ειμαι καψουρησ και θελω μια οριστικη απαντηση για να σηνεχισω να ζω πραγματικα εχει μοναδικη σημασια για μενα η απαντηση σε αυτο ξερεισ τη σημαινη αγαπη αν ξερεισ με καταλαβαινεισ ιπαρχει τεραστια αμοιβαια ελξη αλλα οχι σχεση ασε που εχουμε καιρο να τα πουμε να εισαι αντικειμενικοσ οσο και αν πονεσει προτιμο να ξερω θα τα φτιαξουμε ποτε στη ζωη μασ γιατι στην ταρω μου βγαζουν γαμο με το ατομο αυτο και αυτοσ που μου το πε μου εχει βρει φοβερα πραγματα ξερω οτι με θελει αλλα δεν ειμαι αισιοδωξοσ μαλιστα μου βγαζει 24-2-2009 μοιραια μερα για αυτη τη σχεση ενωσησ μου λεει μαλιστα

stellastro
31-12-2008, 04:59 PM

Ευχαριστώ!Verneigung

Ο Ουρανος στον εβδομο ειναι σημαδι-συνηθως-οτι εντελως ξαφνικα ξεκινουν σχεσεις και συνεργασιεσ στη ζωη σου και ξαφνικα παλι διακοπτονται. Και λεω συνηθως γιατι στην δικη σου περιπτωση ομως δεν ειναι ετσι, σωστα?
Γιατι ακριβως υπαρχουν εκεινοι οι αλλοι παραγοντες που εμποδιζουν κατι τετοιο.
Για το δικο σου ωροσκοπιο μιλαω παντα΄.

Μητσάκος
31-12-2008, 05:11 PM
Επειδή όμως είναι χρονιάρες μέρες, λέω να ασχοληθώ λιγάκι, για να σου φύγει το παράπονο :love:

Λοιπόν. Με ακμή του 7ου στην Παρθένο, υπολογίζουμε αυτό το ζώδιο και όχι τόσο τον Ζυγό όπου βρίσκεται ο Ουρανός. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η "ενέργειες" του Ουρανού χρωματίζονται από τις ιδιότητες που αποδίδονται στην Παρθένο αναφορικά με τις σχέσεις σου. Ο 7ος μάς δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι με τους άλλους, το πώς συνεργάζεσαι μαζί τους. Ο Ουρανός δεν φημίζεται για την υπομονή του, αλλά για την εκρηκτικότητά του. Δεν φημίζεται για την διαλλακτικότητά του, παρά για την ξεροκεφαλιά του. Δεν φημίζεται για το συντηρητισμό του, αλλά για την εκκεντρικότητά του. Οπότε είναι πολύ λογικό να υποθέσουμε ότι ένας Ουρανός στον Οίκο των σχέσεων φέρνει σχέσεις που:
είτε είναι εκκεντρικές με κάποιον τρόπο, ασυνήθιστες (με αλλοδαπούς, ανισόρροπους, γκατζετάκηδες, περίεργους, επαναστάτες, αντικομφορμιστές, ηλεκτρολόγους κα)
είτε δεν κρατάνε πολύ και όπως ξαφνικά συνάπτονται έτσι ξαφνικά διακόπτονται
Σε αυτά, αν προσθέσουμε και τις ιδιότητες της Παρθένου, μπορούμε να δούμε και τους λόγους για τους οποίους μπορεί και να σπας τα νεύρα αυτών με τους οποίους σχετίζεσαι:
να κολλάς σε λεπτομέρειες και να μην μπορείς να δεις την ουσία, με αποτέλεσμα να μην σε αποδέχονται οι άλλοι και εσύ να μην καταλαβαίνεις το γιατί.

Όσον αφορά την Αφροδίτη στον Κριό αλλά και οποιονδήποτε άλλο πλανήτη σε κάποιο ζώδιο, μπορείς να δεις εδώ http://www.myhoroscope.gr/?page=planets

KALIANA
31-12-2008, 05:25 PM
Είχα σκοπό να σου πω εγώ, αλλά αφού απευθύνεσαι στα ...κορίτσια :toung:

:respect:όπως και τις περισσότερες φορές στα σχόλια σου απλά υποκλίνομαι:clapping:

gargoyle
31-12-2008, 06:29 PM
Σε πειράζω. Η θέση του Δία στον 7ο είναι καλή για τις σχέσεις (αν δεν βάλλεται), ο Ήλιος στον ίδιο και στον Λέοντα ισχυρός, η Σελήνη εκεί ίσως έχει ένα ζήτημα, τη Λίλιθ δεν την υπολογίζω. Μια χαρά σε βρίσκω :bigsmile:

Μπα, και γιατί παρακαλώ; Προσωπικώς, μια χαρά τη βρίσκω. :bigsmile:

piccola
31-12-2008, 10:33 PM
:respect:όπως και τις περισσότερες φορές στα σχόλια σου απλά υποκλίνομαι:clapping:

Και εγώ το ίδιο!!!Verneigung
Και επειδή ζήλεψα, θα ήθελα να μου πει κάποιος (δεν κάνω καμία διάκριση Μητσάκο, το βλέπεις!:bigsmile:) τι μπορούμε να καταλάβουμε από τα παρακάτω: 7ος κενός με ακμή στον Υδροχόο, 5ος στον Τοξότη με ένα Βέρτεξ στον Αιγόκερω μέσα και Αφροδίτη, Λίλιθ και Δίας μαζί στον 11ο στον Καρκίνο...:worried:
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή μου ήταν με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και γενικότερα δεν έχω αυτό που λέμε "νορμάλ σχέσεις", πάντα υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο.. (ηλεκτρολόγος δε μου έχει τύχει ακόμα!) :toung: Επίσης, έχω τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού...:dizzy:

Ευχαριστώ!

Καλη χρονιά σε όλους!

Santy
01-01-2009, 07:16 AM
Είμαι Υδροχόος με Ήλιο στον έβδομο οίκο αλλά, ο Ουρανός και ο Κρόνο μου βρίσκονται στους Δίδυμους, αυτό σημαίνει ότι ο άντρας μου έχει χαρακτηριστικά από το εν λόγω ζώδιο;

Μητσάκος
01-01-2009, 09:23 AM
Μπα, και γιατί παρακαλώ; Προσωπικώς, μια χαρά τη βρίσκω. :bigsmile:

Αν και αναφέρω ότι "ίσως έχει ένα ζήτημα", λόγω της φύσης της σελήνης είναι λογικό να ισχύουν τα παρακάτω

..........
.....

(Να υποθέσω ότι έχεις Σελήνη στον 7ο, ε; :cheesy: )

Μητσάκος
01-01-2009, 10:34 AM
Και εγώ το ίδιο!!!Verneigung
Και επειδή ζήλεψα, θα ήθελα να μου πει κάποιος (δεν κάνω καμία διάκριση Μητσάκο, το βλέπεις!:bigsmile:) τι μπορούμε να καταλάβουμε από τα παρακάτω: 7ος κενός με ακμή στον Υδροχόο, 5ος στον Τοξότη με ένα Βέρτεξ στον Αιγόκερω μέσα και Αφροδίτη, Λίλιθ και Δίας μαζί στον 11ο στον Καρκίνο...:worried:
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή μου ήταν με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και γενικότερα δεν έχω αυτό που λέμε "νορμάλ σχέσεις", πάντα υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο.. (ηλεκτρολόγος δε μου έχει τύχει ακόμα!) :toung: Επίσης, έχω τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού...:dizzy:

Ευχαριστώ!

Καλη χρονιά σε όλους!
Για τον 7ο θα πρέπει να κοιτάξεις τον Ουρανό και τις όψεις που κάνει (μόνο με την Αφροδίτη κάνει τρίγωνο ή και με άλλους; ). Να υποθέσω ότι τον έχεις στον Σκορπιό, έτσι δεν είναι;
Ο Δίας τώρα στον Καρκίνα είναι στα πάνω του, δεν θα έλεγα ότι είναι όμως και η καλύτερη θέση για την Αφροδίτη και τις σχέσεις. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι πολύ οικεία με παρέες και να φτιάχνεις "σπιτικό" κλίμα όταν βρίσκεσαι σε αυτές, ανεξάρτητα από το πόσο διευρυμένες είναι. Ως Δίδυμος με ακμή 5ου στον Τοξότη, τον Δία στον 11ο (=Υδροχόας) και ακμή 7ου στον Υδροχόα, τον Ουρανό σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον 11ο (=Υδροχόας) είναι λογικό να μην κολλάς σε κάποια θέματα και μην ανησυχείς, αργά ή γρήγορα θα βρεις και τον ...ηλεκτρολόγο, είτε εισαγώμενο είτε ντόπιο :toung:
Γιατί όμως δεν κοιτάς και την εφαρμογή της 1ης σελίδας με τους γενέθλιους χάρτες, σίγουρα θα σε διαφωτίσει αρκετά :bigsmile:

http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php

yls
01-01-2009, 01:42 PM
Stellastro και Μητσάκο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.

Εύχομαι το 2009 να σας δώσει τα καλύτερα!

Μητσάκος
01-01-2009, 02:07 PM
Stellastro και Μητσάκο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.

Εύχομαι το 2009 να σας δώσει τα καλύτερα!
Καλή χρονιά και σε εσένα και ό,τι επιθμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις :love: :bigsmile:

(πιστεύω να έχεις καταλάβει ότι καμιά φορά πειράζω λίγο τον κόσμο, γινόμενος λιγουλάααακι υπερβολικός)

KALIANA
01-01-2009, 03:14 PM
καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
έμενα η ακμή του 7 είναι στους ιχθείς που σημαίνει οτι αντιμετωπίζω τα θέματα των σχέσεων όπως το ζώδιο αυτό? ο ποσειδώνας είναι στον τοξότη στον 4 και ο δίας στον τοξότη στον 3 και ο ουρανός στον τοξότη στον 4(μήπως είμαι περισσότερο τοξότης απο καρκίνος?) και κοιτάμε και τον ήλιο αν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο σωστά? ήλιος στον καρκίνο στον 11. πως ερμηνεύονται όλα τα παραπάνω?
αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει .
ευχαριστώ πολύ:cheesy::love:

cancerian
01-01-2009, 03:40 PM
καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
έμενα η ακμή του 7 είναι στους ιχθείς που σημαίνει οτι αντιμετωπίζω τα θέματα των σχέσεων όπως το ζώδιο αυτό? ο ποσειδώνας είναι στον τοξότη στον 4 και ο δίας στον τοξότη στον 3 και ο ουρανός στον τοξότη στον 4(μήπως είμαι περισσότερο τοξότης απο καρκίνος?) και κοιτάμε και τον ήλιο αν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο σωστά? ήλιος στον καρκίνο στον 11. πως ερμηνεύονται όλα τα παραπάνω?
αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει .
ευχαριστώ πολύ:cheesy::love:

Αγαπητη KALIANA

Eρμηνευονται σε σχεση με τι ? Γιατι δεν αρχιζετε με τα βασικα του χαρτη σας αντι να ερμηνευεται μεμονωμενες οψεις και θεσεις , οι οποιες συχνα δεν αποτελουν αυστηρο δεικτη ερμηνειας καθως επηρεαζονται και απο το συνολο του χαρτη...
Το οτι εχεις 3 πλανητες στον Τοξοτη δεν σημαινει οτι εισαι Τοξοτης , προς Θεου! Απλα οι θεσεις σε αυτο το ζωδιο και στην συγκεκριμενη οικοθεσια θα χαρακτηρισουν τον τροπο εκφρασης , στις συγκεκριμενες περιοχες με τοξοτισια στοιχεια ...

με εκτιμηση
Cancerian

KALIANA
01-01-2009, 05:07 PM
Αγαπητη KALIANA

Eρμηνευονται σε σχεση με τι ? Γιατι δεν αρχιζετε με τα βασικα του χαρτη σας αντι να ερμηνευεται μεμονωμενες οψεις και θεσεις , οι οποιες συχνα δεν αποτελουν αυστηρο δεικτη ερμηνειας καθως επηρεαζονται και απο το συνολο του χαρτη...
Το οτι εχεις 3 πλανητες στον Τοξοτη δεν σημαινει οτι εισαι Τοξοτης , προς Θεου! Απλα οι θεσεις σε αυτο το ζωδιο και στην συγκεκριμενη οικοθεσια θα χαρακτηρισουν τον τροπο εκφρασης , στις συγκεκριμενες περιοχες με τοξοτισια στοιχεια ...

με εκτιμηση
Cancerian
το οτι δεν ειμαι τοξοτης το ξερω cancerian(σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια) ειμαι και θα παραμεινω ενας περηφανος καρκινος.ένα αστείο πήγα να κανω μην τρομαζεις ...........μερα που ειναι!

cancerian
01-01-2009, 05:35 PM
το οτι δεν ειμαι τοξοτης το ξερω cancerian(σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια) ειμαι και θα παραμεινω ενας περηφανος καρκινος.ένα αστείο πήγα να κανω μην τρομαζεις ...........μερα που ειναι!

Αγαπητη KALIANA

Παρακαλω , ειμαι στην διαθεση σου για καθε αστρολογικη βοηθεια και απορια. Δεν τρομαξα σε καμμια περιπτωση απλα δεν καταλαβα μαλλον το αστειο σου... :wacko:

με εκτιμηση
Cancerian

KALIANA
01-01-2009, 05:43 PM
Αγαπητη KALIANA

Παρακαλω , ειμαι στην διαθεση σου για καθε αστρολογικη βοηθεια και απορια. Δεν τρομαξα σε καμμια περιπτωση απλα δεν καταλαβα μαλλον το αστειο σου... :wacko:

με εκτιμηση
Cancerian
εκτιμώ πολύ την προθυμία σου για βοήθεια την οποία πολλές φορές μου έχεις προσφέρει!!!:lol:
καλή χρονιά

gargoyle
01-01-2009, 05:45 PM
Αν και αναφέρω ότι "ίσως έχει ένα ζήτημα", λόγω της φύσης της σελήνης είναι λογικό να ισχύουν τα παρακάτω

(Να υποθέσω ότι έχεις Σελήνη στον 7ο, ε; :cheesy: )

Μα, κι εγώ για να σου δείξω πως δεν είναι και τόσο "λογικό" να ισχύουν, στο λέω βρε! :cheesy: ¶σε που ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ανάλογα με τα βιώματά του, αυτό δεν είναι κάτι καινοφανές.

(Ουί, να το υποθέσεις. :bigsmile:)

Μητσάκος
01-01-2009, 06:06 PM
Χαχαχαχαχαχα. Καλό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

KALIANA
01-01-2009, 06:13 PM
Χαχαχαχαχαχα. Καλό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

πάντα μου φτιάχνεις τη διάθεση με τα σχόλια σου μητσάκο!:respect:Perfect
καλή χρονιά με περισσότερη διάθεση για πείραγμα
φιλιά!

piccola
01-01-2009, 09:33 PM
Για τον 7ο θα πρέπει να κοιτάξεις τον Ουρανό και τις όψεις που κάνει (μόνο με την Αφροδίτη κάνει τρίγωνο ή και με άλλους; ). Να υποθέσω ότι τον έχεις στον Σκορπιό, έτσι δεν είναι;
Ο Δίας τώρα στον Καρκίνα είναι στα πάνω του, δεν θα έλεγα ότι είναι όμως και η καλύτερη θέση για την Αφροδίτη και τις σχέσεις. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι πολύ οικεία με παρέες και να φτιάχνεις "σπιτικό" κλίμα όταν βρίσκεσαι σε αυτές, ανεξάρτητα από το πόσο διευρυμένες είναι. Ως Δίδυμος με ακμή 5ου στον Τοξότη, τον Δία στον 11ο (=Υδροχόας) και ακμή 7ου στον Υδροχόα, τον Ουρανό σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον 11ο (=Υδροχόας) είναι λογικό να μην κολλάς σε κάποια θέματα και μην ανησυχείς, αργά ή γρήγορα θα βρεις και τον ...ηλεκτρολόγο, είτε εισαγώμενο είτε ντόπιο :toung:
Γιατί όμως δεν κοιτάς και την εφαρμογή της 1ης σελίδας με τους γενέθλιους χάρτες, σίγουρα θα σε διαφωτίσει αρκετά :bigsmile:

Ναι, στο Σκορπιό!
Το ξερω, πού πάω με Αφροδίτη στον Καρκίνο;:embarrest

Οι υπόλοιπες όψεις του Ουρανού είναι οι εξής:

Ουρανός Χιαστί Ήλιος
Ουρανός Χιαστί Σελήνη
Ουρανός Τρίγωνο Δίας
Ουρανός Αντίθεση Χείρων
Ουρανός Τρίγωνο Λίλιθ

Για πες μου λοιπόν, να τον αναμλενω τον ηλεκτρολόγο;;;:love::love:

Σε ευχαριστώ πολύ και να έχεις μια χρονιά σούπερ!:nuts:

ΥΓ.
Έχω ήδη τσεκάρει το χάρτη μου αλλά δεν κατανοώ απόλυτα το τι θέλει να μας πει ο ποιητής, εξ ου και η ανάγκη για τν πολύτιμη βοήθειά σου (σας)!:bigsmile:

bebe28
05-01-2009, 06:34 PM
Γεια σας, ηθελα να ρωτησω τι σημαινει σε μια συναστρια οταν υπαρχουν οι παρακατω οψεις.
Ειμαι ταυρος με ωροσκοπο υδροχοο κι εχω ακμη 7ου οικου στον λεοντα χωρις πλανητες. Ο ηλιος (κυβερνητης του λεοντα) βρισκεται στον 3ο οικο μου στον ταυρο μαζι με την αφροδιτη μου.
Το προσωπο που με ενδιαφερει ειναι λεων με κρονο στον λεοντα (οπου και ο 7ος οικος μου).
Ο 7ος οικος του ειναι στον τοξοτη με τον ποσειδωνα του να ειναι σε συνοδο με τη λιλιθ μου και το μεσουρανημα μου.
Ειναι καλα τωρα ολα αυτα? Γιατι εμενα μου φαινονται καπως.

bebe28
07-01-2009, 02:43 PM
Γεια σας, ηθελα να ρωτησω τι σημαινει σε μια συναστρια οταν υπαρχουν οι παρακατω οψεις.
Ειμαι ταυρος με ωροσκοπο υδροχοο κι εχω ακμη 7ου οικου στον λεοντα χωρις πλανητες. Ο ηλιος (κυβερνητης του λεοντα) βρισκεται στον 3ο οικο μου στον ταυρο μαζι με την αφροδιτη μου.
Το προσωπο που με ενδιαφερει ειναι λεων με κρονο στον λεοντα (οπου και ο 7ος οικος μου).
Ο 7ος οικος του ειναι στον τοξοτη με τον ποσειδωνα του να ειναι σε συνοδο με τη λιλιθ μου και το μεσουρανημα μου.
Ειναι καλα τωρα ολα αυτα? Γιατι εμενα μου φαινονται καπως.

Εαν γνωριζει καποιος παρακαλω να με διαφωτισει λιγακι!:unsure:

Μητσάκος
07-01-2009, 02:50 PM
Εαν γνωριζει καποιος παρακαλω να με διαφωτισει λιγακι!:unsure:

Δεν νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία που δίνεις είναι ικανοποιητικά για να σου πει κάποιος κάτι. Εντάξει ο Κρόνος, δίνει μια ένδειξη. Ο Ποσειδώνας του όμως σε σύνοδο με το ...μεσουράνημά σου τι να λέει :wacko:
Δες πρώτα τι όψεις κάνουν οι Ήλιοι σας, οι Σελήνες σας, ο Ερμής και μετά κοίτα οτιδήποτε άλλο :bigsmile:

roubini
07-01-2009, 04:49 PM
καλη χρονια σε ολους!!!!!κι εμενα ο 7ος οικος μου ειναι στον υδροχοο!ο ουρανος βρισκεται στον 4ο οικο και κανει ασχημες οψεις με κρονο ερμη ωροσκοπο και μεσουρανιμα..ο κρονος ειναι στον 12ο συζυγια με ωροσκοπο αλλα κανει ενα φοβερο τριγωνο με αφριδιτη και πωσειδονα στα ζωδια της φωτιας!!!!δεν βλεπω να γινεται γαμος!!!ειμαι 4 χρονια μονη!!εσεις τι λετε??

bebe28
07-01-2009, 08:56 PM
Δεν νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία που δίνεις είναι ικανοποιητικά για να σου πει κάποιος κάτι. Εντάξει ο Κρόνος, δίνει μια ένδειξη. Ο Ποσειδώνας του όμως σε σύνοδο με το ...μεσουράνημά σου τι να λέει :wacko:
Δες πρώτα τι όψεις κάνουν οι Ήλιοι σας, οι Σελήνες σας, ο Ερμής και μετά κοίτα οτιδήποτε άλλο :bigsmile:
Μητσακο συγνωμη αλλα βλεπεις ειμαι λιγο ασχετη κ θεωρουσα οτι αυτα τα στοιχεια ειναι ενδεικτικα.
Ιδου λοιπον μερικα στοιχεια ακομη.
Ο ηλιος μου ειναι στον ταυρο και ο ωροσκοπος μου, ο διας μου και ο αρης μου στον υδροχοο. Αυτος που με ενδιαφερει εχει ηλιο και κρονο στον λεοντα (στον 7 οικο μου) και ωροσκοπο στους διδυμους.
Σου παραθετω μερικες οψεις απο την ερωτικη συναστρια μας.
Ο ηλιος μου τριγωνιζει τη σεληνη του κι εξαγωνιζει την αφροδιτη του.
Η σεληνη μου στους ιχθεις ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη του στην παρθενο, τριγωνιζει το δια του και τον ουρανο του και τετραγωνιζει τον ωροσκοπο του.
Ο ερμης μου στον κριο τριγωνιζει τον ηλιο του και τον κρονο του, ειναι χιαστι με τον ερμη του, τετραγωνιζει την αφροδιτη του στον καρκινο, κι εξαγωνιζει τον αρη του.
Η αφροδιτη μου στον ταυρο τριγωνιζει τη σεληνη του, κανει εξαγωνο με την αφροδιτη του και αντιθεση με τον ουρανο του.
Τελος ο ωροσκοπος μου στον υδροχοο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και τον κρονο του στο λεοντα, τριγωνιζει τον αρη του και τον δια του στους διδυμους και ειναι χιαστι με τον ερμη του.
Τι ενδειξη δινει ο κρονος, αν μπορεις να μου πεις σε παρακαλω.:blink:

dnassib
08-01-2009, 02:33 PM
Γειά σας και από 'μένα!
Κοιτάζοντας την ακμή του 7ου οίκου μου στον Υδροχόο (δεν υπάρχουν πλανήτες), ερευνώ τις όψεις του κυβερνήτη Ουρανού και του Κρόνου. (Σωστά ως εδώ?) Αρκετά πράγματα βρίσκω με τον Ουρανό και διάφορες όψεις που έχω, αλλά η μόνη όψη που έχει ο Κρόνος μου (στον Λέοντα, 1ος οίκος) είναι τρίγωνο με MC.
Διαβάζοντας κάποια πράγματα για τη σημασία του τριγώνου Κρόνου με ΜC έχω βρει κυρίως αναλύσεις για θέματα εργασίας, φερρεγγυότητας στη δουλειά κτλ. Θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει κάποια άλλη ερμηνεία ή διαφορετικά στοιχεία σας παρακαλώ?

Δ.

Μητσάκος
08-01-2009, 02:36 PM
Μητσακο συγνωμη αλλα βλεπεις ειμαι λιγο ασχετη κ θεωρουσα οτι αυτα τα στοιχεια ειναι ενδεικτικα.
Ιδου λοιπον μερικα στοιχεια ακομη.
Ο ηλιος μου ειναι στον ταυρο και ο ωροσκοπος μου, ο διας μου και ο αρης μου στον υδροχοο. Αυτος που με ενδιαφερει εχει ηλιο και κρονο στον λεοντα (στον 7 οικο μου) και ωροσκοπο στους διδυμους.
Σου παραθετω μερικες οψεις απο την ερωτικη συναστρια μας.
Ο ηλιος μου τριγωνιζει τη σεληνη του κι εξαγωνιζει την αφροδιτη του.
Η σεληνη μου στους ιχθεις ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη του στην παρθενο, τριγωνιζει το δια του και τον ουρανο του και τετραγωνιζει τον ωροσκοπο του.
Ο ερμης μου στον κριο τριγωνιζει τον ηλιο του και τον κρονο του, ειναι χιαστι με τον ερμη του, τετραγωνιζει την αφροδιτη του στον καρκινο, κι εξαγωνιζει τον αρη του.
Η αφροδιτη μου στον ταυρο τριγωνιζει τη σεληνη του, κανει εξαγωνο με την αφροδιτη του και αντιθεση με τον ουρανο του.
Τελος ο ωροσκοπος μου στον υδροχοο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και τον κρονο του στο λεοντα, τριγωνιζει τον αρη του και τον δια του στους διδυμους και ειναι χιαστι με τον ερμη του.
Τι ενδειξη δινει ο κρονος, αν μπορεις να μου πεις σε παρακαλω.:blink:

Σχέση υπάρχει ή αποτελεί δικό σου ευσεβή πόθο;

ergi
08-01-2009, 06:42 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ 10° 18' 02" ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Η΄ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ(ΚΑΡΚΙΝΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟ(ΑΙΓΩΚΕΡΟ),ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

bebe28
08-01-2009, 08:16 PM
Σχέση υπάρχει ή αποτελεί δικό σου ευσεβή πόθο;

Υπαρχει Μητσακο μου αν και ειναι πολυ προσφατη.

κρασακι
08-01-2009, 08:30 PM
Γεια σου ergi!:bigsmile:

Στον γενέθλιο χάρτη στην αρχική σελίδα βάζοντας τα στοιχεία σου, όπως πιθανό να έκανες, σου εξηγεί για τον Κρόνο στον Λέων και για τον οίκο, εναλλακτικά μπορείς να δεις για τη ζωδιακή θέση του εδώ:

http://www.myhoroscope.gr/?page=planets

επίσης πατώντας στην αναζήτηση ''7ος οίκος'' θα ανοίξεις συζητήσεις και άρθρα που μπορείς να διαβάσεις και να σε διαφωτίσουν ανάλογα με τις απορίες σου..
ένα απόσπασμα απο το κύριο άρθρο είναι:

''Αν αναλύσουμε το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του Έβδομου οίκου, θα δούμε ότι μας δείχνει τον τύπο του ατόμου που ελκύει κάποιον να προχωρήσει σε μία προοπτική γάμου ή να συνάψει μία σχέση. Επίσης μας δείχνει με ποιο τύπο ατόμου μπορεί ο κάτοχος του γενέθλιου ωροσκοπίου να συνεργαστεί καλύτερα, όταν θέλει να προχωρήσει σε μια ερωτική σχέση. Για παράδειγμα, εάν η ακμή του Έβδομου βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, τότε το άτομο ελκύεται από ανθρώπους που η προσωπικότητας τους έχει την φύση του Υδροχόου. Φυσικά οι επιρροές αυτές διαφοροποιούνται ανάλογα με τις διελεύσεις που γίνονται από την ακμή του οίκου, καθώς και από τους πλανήτες που τοποθετούνται εκεί στο γενέθλιο ωροσκόπιο.''

οπότε ίσως έχει κάποια σχέση ότι ο ένας έχει στην ακμή 7ου τον ωροσκόπο του άλλου. δεν είναι και στάνταρ αυτό πάντα βέβαια, αλλά ναι είναι σχετικό!κάποια χαρακτηριστικά βρήκατε ο ένας στον άλλον που ήταν σημαντικά στο τι ζητούσατε απο έναν άνθρωπο.

αν ψάξεις θα βρεις πολλά εδω μέσα!
καλό βραδάκι!:bigsmile:

silver_rain
11-01-2009, 10:18 PM
ξερει καποιος τι μπορει να σημαινει η λιλιθ οταν βρισκεται στον 7ο οικο?

Fotini Christodoulou
11-01-2009, 10:25 PM
Στη ενότητα Πλανήτες και πλανητοειδείς θα βρείτε άρθρο για την Λίλιθ σε ζώδια και οίκους:bigsmile:

FEROX01
12-01-2009, 01:11 PM
καλημέρα και καλή εβδομάδα. Διαβάζω το συγκεκριμένο Post και έχω μπερδευτεί αρκετά. Κάνοντας το γενέθλιο χάρτη μου εδώ στο site, έδειξε να έχω 7ο οίκο στους ιχθείς. Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς τι σημαίνει αυτό?

Μητσάκος
12-01-2009, 02:35 PM
καλημέρα και καλή εβδομάδα. Διαβάζω το συγκεκριμένο Post και έχω μπερδευτεί αρκετά. Κάνοντας το γενέθλιο χάρτη μου εδώ στο site, έδειξε να έχω 7ο οίκο στους ιχθείς. Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς τι σημαίνει αυτό?
Αφού έβγαλες το χάρτη σου, δεν είδες ότι από κάτω έχει και ερμηνείες και για τις θέσεις των πλανητών, και για τις όψεις αλλά και για τους Οίκους ;

KALIANA
12-01-2009, 02:45 PM

καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε εσένα!
ειχα και εγω την ιδια απορια εχω ακμη 7 στους ιχθεις και κανενα πλανητη στον 7.στις πρωτες σελιδες του θεματος ρωτησα και εγω ακριβως το ιδιο και μου ειπαν οτι ''θα αντιμετωπιζεις τα θεματα σχεσεων, γαμου, συνεργασιων με τον τροπο των Ιχθυων. [Μπορεις να διαβασεις τα χαρακτηριστικα των ζωδιων στο καταλληλο φορουμ!] Επισης μπορεις να δεις σε ποιο ζωδιο και οικο βρισκεται ο Κυβερνητης των Ιχθυων και τι οψεις με αλλους πλανητες κανει. ''
αν καποιο μελος ξερει κατι παραπανω θα σε βοηθησει περισσοτερο:toung:
φιλια!

FEROX01
12-01-2009, 09:58 PM
καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε εσένα!
ειχα και εγω την ιδια απορια εχω ακμη 7 στους ιχθεις και κανενα πλανητη στον 7.στις πρωτες σελιδες του θεματος ρωτησα και εγω ακριβως το ιδιο και μου ειπαν οτι ''θα αντιμετωπιζεις τα θεματα σχεσεων, γαμου, συνεργασιων με τον τροπο των Ιχθυων. [Μπορεις να διαβασεις τα χαρακτηριστικα των ζωδιων στο καταλληλο φορουμ!] Επισης μπορεις να δεις σε ποιο ζωδιο και οικο βρισκεται ο Κυβερνητης των Ιχθυων και τι οψεις με αλλους πλανητες κανει. ''
αν καποιο μελος ξερει κατι παραπανω θα σε βοηθησει περισσοτερο:toung:
φιλια!

Καλιάνα καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το ίδιο με εσένα είμαι και εγω. 7ο οίκο στους ιχθείς και κανέναν πλανήτη στον 7. Θα κοιτάξω για τους ιχθείς. Σε ευχαριστώ και πάλι

Καλό σου βράδυ!!!!

envogue
13-01-2009, 09:02 PM
καλησπερα ηθελα να ξερω τι μπορει να σημαινει οταν εχεις ακμη 7 στους διδυμους και δυο πλανητες στον 7 σεληνη(καρκινο) και Δια (διδυμο) μπορει να σημαινει 2 γαμους

Τίνα Ζαχαριάδου
16-01-2009, 09:28 PM
καλησπερα ηθελα να ξερω τι μπορει να σημαινει οταν εχεις ακμη 7 στους διδυμους και δυο πλανητες στον 7 σεληνη(καρκινο) και Δια (διδυμο) μπορει να σημαινει 2 γαμους

Καλησπερα!
Πολυπλευρος 7ος οικος θα λεγαμε που δινει, τασεις για δυο η κ περισσοτερους γαμους αφου κ η ακμη βρισκεται σε διπλο ζωδιο,αλλα κ ο Διας φερνει επεκτατικοτητα κ πληθωρα σχεσεων κ γεγονοτων γενικα.
Επισης η Σεληνη φερνει ασταθεια στα θεματα του 7ου οικου για τον απλο λογο οτι ειναι ευμεταβλητη η φυση της με αποτελεσμα να δειχνει αρκετες εναλλαγες.
Παντως αυτες οι ενδειξεις θα μπορουσαν να δειχνουν οτι ο συντροφος θα μπορουσε να ειναι διπλοπαντρεμενος, επικοινωνιακος , ευστροφος κ ισως να εχει επαγγελμα που σχετιζεται με το εξωτερικο, με τα μεσα μαζικης ενημερωσης, με εμποριο κτλ..
Το σιγουρο ειναι οτι με τετοιο 7ο οικο δυσκολα θα βαρεθεις κ ισως ανακαλυπτεις συχνα πυκνα μια ευνοια τυχης σε θεματα γαμου κ συνεργασιων.
Καλο ειναι να κοιταξεις σε ποιο οικο βρισκεται ο Ερμης κ τι οψεις κανει αλλα κ τις οψεις της Σεληνης κ του Δια.

hattie23
17-01-2009, 11:32 PM
Να πω κατι και εγω βρε κοριτσια αλλα να μην με παρεξηγησετε.ειναι μαλλον που εχω αφροδιτη στον τοξοτη και 7 οικο στον υδροχοο...δεν με ενδιαφερει ο γαμος παρα να ειμαι με εναν ανθρωπο και να συννενοοουμαι η γυναικα.τοσες σελιδες για να μαθουμε αν θα παντρευτουμε μου βγαζει μια ανασφαλεια και μετα απο ενα γαλλλικο μαη :bigsmile:δεν περιμενα να τρελαινομαστε τοοοοσο πολυ αν θα τους παντρευτουμε.δηλαδη θα μας χαλασει μια μακροχρονια σχεση χωρις δεσμευσεις?οι πολλες σχεσεις?ετσι και αλλοιως αν τελικα μαθατε οτι δεν θα παντρευτηται τελικα με τον καλο σας λογο ποσειδωνα κρονου η οποιοδηποτε πλανητη θα τον χωριζατε απο τωρα?η αστρολογια ειναι μια μορφη γνωση λιγο η πολυ αποδεκτη.και εγω εχω αγωνια με τις σχεσεις μου και πολυ μαλιστα αλλα ασχολουμαι περισσοτερο για να μαθω για μενα,τι κανω εγω μεσα στην ζωη,γιατι εχω αυτη την συμπεριφορα.τωρα αν με παντρευτει ο Μπαμπης καλως αλλα αν δεν με παντρευτει δεν χαλασε και το συμπαν.μεινετε ηρεμες και καπου εκει εξω σας ευχομαι να βρειτε το πριγκιπα που θα θελει να σας οδηγησει στην εκκλησια με το ασπρο του αλογο.αλλα αν εχετε τοση αγωνια για γαμο ,πριν ακομα παρκαρει το αλογο του βγαλετε το αστρολογικο χαρτη και του πειτε να δω τι συναστριεσ κανουμε και αν παντρευτουμε τον βλεπω να γκαζςνει το αλογο και να γινεται πηγασος.:laugh:stay cool κοριτσια.

κρασακι
18-01-2009, 04:44 AM
πολύ ωραία τα λες hattie μου!:cheesy:

pascal
18-01-2009, 09:54 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 7ου ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. Ο ΚΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ 12ο ΟΙΚΟ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ε?

giannas
18-01-2009, 11:49 PM
Δυσκολα υπο πια εννοια....αν θα παντρευτεις ή οταν θα παντρευτεις πως θα ειναι ο γαμος σου.:unsure:Γιατι η αστρολογια δειχνει τασης...και με αυτες τις τασεις ξερω ατομα της ηλικιας σου περιπου(αν κρινω απο τον κρονο) που εχουν ηδη παντρευτει...οσο για το πως θα ειναι ο γαμος ,νομιζω οτι παιζει ρολο και ο χαρτης του .... γαμπρου:bigsmile:

Μητσάκος
19-01-2009, 07:50 AM
Δυσκολα υπο πια εννοια....αν θα παντρευτεις ή οταν θα παντρευτεις πως θα ειναι ο γαμος σου.:unsure:Γιατι η αστρολογια δειχνει τασης...και με αυτες τις τασεις ξερω ατομα της ηλικιας σου περιπου(αν κρινω απο τον κρονο) που εχουν ηδη παντρευτει...οσο για το πως θα ειναι ο γαμος ,νομιζω οτι παιζει ρολο και ο χαρτης του .... γαμπρου:bigsmile:
Μπα! Τον υπολογίζετε κι αυτόν; (τον γαμπρό εννοώ) Περίεργο....:cheesy:

giannas
19-01-2009, 08:59 AM
Γιατι περιεργο καλε μου Μητσακο... απο οτι ξερω στον γαμο,στην σχεση και στην συνυπαρξη γενικοτερα,χρειαζοντε δυο(και τρεις και τεσσερις μερικες φορες:laugh::laugh::laugh:),ενας παντως δεν γινετε...,Ενας γεννεθλιος οπως ηδη ειπα δειχνει τις τασεις,προς πια κατευθηνση ομως θα ενεργοποιηθει νομιζω οτι παιζει ρολο και ο χαρτης του συντροφου.

sempreviva24
19-01-2009, 06:19 PM
καλησπερα...να ρωτησω κι' εγω κατι για τους οικους? Δεν έχω τίποτα ούτε στον 2ο, 7ο, 8ο και 9ο...ούτε για δειγμα...Να τον ξεχάσω τον γάμο λοιπόν??? (εχει αργήσει άλλωστε πολύ !!!) Βέβαια και ο τωρινός σύντροφός μου ειναι χωρισμένος και δεν έχει τίποτα στον 7ο οικο και αυτός.
Και για τις ακμες οίκων. Πως γινεται να έχω (αν εχω καταλάβει καλά) την ακμη των οίκων 2 και 3 στον καρκινο και των οικων 8 και 9 στον αιγόκερω και κανενα στον ζυγό ? Τον 7ο δε τον εχω στον τοξοτη (γεννημενη 24/03/1964 10.00 αθηνα γαρ) να υποθεσω ότι δεν εχει γαμο η υπόθεση?

Μητσάκος
19-01-2009, 06:43 PM
καλησπερα...να ρωτησω κι' εγω κατι για τους οικους? Δεν έχω τίποτα ούτε στον 2ο, 7ο, 8ο και 9ο...ούτε για δειγμα...Να τον ξεχάσω τον γάμο λοιπόν??? (εχει αργήσει άλλωστε πολύ !!!) Βέβαια και ο τωρινός σύντροφός μου ειναι χωρισμένος και δεν έχει τίποτα στον 7ο οικο και αυτός.
Και για τις ακμες οίκων. Πως γινεται να έχω (αν εχω καταλάβει καλά) την ακμη των οίκων 2 και 3 στον καρκινο και των οικων 8 και 9 στον αιγόκερω και κανενα στον ζυγό ? Τον 7ο δε τον εχω στον τοξοτη (γεννημενη 24/03/1964 10.00 αθηνα γαρ) να υποθεσω ότι δεν εχει γαμο η υπόθεση?

Αν ρίξεις μια ματιά στην αρχή του θέματος και λίγο μετά, πολλά από αυτά που ρωτάς θα σου εξηγηθούν :bigsmile:

sempreviva24
19-01-2009, 07:07 PM
Αν ρίξεις μια ματιά στην αρχή του θέματος και λίγο μετά, πολλά από αυτά που ρωτάς θα σου εξηγηθούν :bigsmile:
Αστο με μπερδεψες ακομα περισσοτερο...με τοσα που διαβασα !!!!...Ουτε ξερω τωρα τι εχει ο 7ος οικος μου και τι δεν εχει και ποιος πλανητης ειναι κυβερνητης. Εχω το γενεθλιο ωροσκοπιο μου και το μονο που βλεπω στον 7ο οικο ειναι ο νοτιος δεσμος...Δεν γινεται να με βοηθησεις λιγο παραπάνω..Τι να κάνουμε ειμαι μια ξανθούλα κι' εγω:embarrest

Μητσάκος
19-01-2009, 07:46 PM
Αστο με μπερδεψες ακομα περισσοτερο...με τοσα που διαβασα !!!!...Ουτε ξερω τωρα τι εχει ο 7ος οικος μου και τι δεν εχει και ποιος πλανητης ειναι κυβερνητης. Εχω το γενεθλιο ωροσκοπιο μου και το μονο που βλεπω στον 7ο οικο ειναι ο νοτιος δεσμος...Δεν γινεται να με βοηθησεις λιγο παραπάνω..Τι να κάνουμε ειμαι μια ξανθούλα κι' εγω:embarrest

Αν κατάλαβα καλά, ο πλανήτης που πρέπει να κοιτάξεις είναι ο Δίας. Να δεις δλδ πού είναι (ζώδιο-Οίκος), τι όψεις κάνει και με ποιους.
Επιπλέον, μπορείς να δεις σε αυτόν το σύνδεσμο για το τι είναι οι Δεσμοί http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/619-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%E5%EA%F0%EB%DE%F1%F9%F3%E7-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%FE%ED-%F5%F0%EF%F7%F1%E5%FE%F3%E5%F9%ED.html
και σε αυτόν τι υποδεικνύουν σε σχέση με τον Οίκο που βρίσκονται. http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/412-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html

Επιπλέον, θα σου πω συνοπτικά ότι εφόσον ο Ν.Δ. είναι στον Τοξότη, προφανώς το δόσιμο που έκανες στην "προηγούμενη" ζωή σου ήταν η διάδοση της γνώσης αλλά εις βάρος της προσωπικότητάς σου με αποτέλεσμα να μην έχεις τη δυνατότητα να χαρείς κάποιες προσωπικές απολαύσεις που απορρέαν από την προσφορά σου στους άλλους. :bigsmile:

zafiroula
21-01-2009, 06:56 PM
διαφωτιστε με λιγο:εβδομος οικος σε διδυμους με μοναδικό πλανήτη το χείρωνα.επίσης πέμπτος οίκος στον κριό με πλανήτες λίλιθ και β.δεσμό.έχει αυτό σχέση με τους ανώμαλους και παράξενους που μπλέκω?

kiaRRa
21-01-2009, 07:36 PM
διαφωτιστε με λιγο:εβδομος οικος σε διδυμους με μοναδικό πλανήτη το χείρωνα.επίσης πέμπτος οίκος στον κριό με πλανήτες λίλιθ και β.δεσμό.έχει αυτό σχέση με τους ανώμαλους και παράξενους που μπλέκω?

Θα κάνω μια προσπάθεια για αρχή!

Λογικά ο Χείρωνας σου είναι και αυτός στους Διδύμους, γεγονός που δείχνει ότι σαν άτομο έχεις μια αδυναμία στην επικοινωνία με τους άλλους, μια πληγη που μπορεί να θεραπευθεί αν μάθεις να εκφράζεις ανοιχτά αυτό που θες και πιστεύεις! Προφανώς όμως αυτή η πληγή, επικεντρώνεται και προσπαθεί να σε διδάξει μέσα από τον τομέα των συναισθηματικών σχέσεων. Δηλαδή μπορεί να στέλνεις λάθος μηνύματα στο συντροφο σου, με αποτέλεσμα και αυτος να μην ξέρει τι θες και πώς να σε προσεγγίσει!
Ο Β. Δεσμός στον Κριο σου λέει ότι πρεπει να μάθεις να διαχωρίζεις τον εγωκεντρισμό από την εξέλιξη του πνεύματος προκειμένου να πετύχεις τον "Συμπαντικό" σου στόχο! Το ότι ο 5ος οίκος έχει ακμή στον Κριό δείχνει ότι πολλές φορές λειτουργείς παρορμητικά είτε στο πώς εκφράζεσαι είτε στο πώς προσεγγίζεις τον έρωτα. Ίσως λειτουργείς κάπως εγωιστικά αλλά και αποφασιστικά. Αν πιστεψεις ότι βρήκες αυτό που έψαχνες αφοσιώνεσαι με επιμονη και δυναμισμό!:embarrest

zafiroula
21-01-2009, 09:52 PM
θένκιου θενκιου για την άμεση ανταπόκριση.είσαι εξαιρετική..Β.δεσμός και λίλιθ βρίσκονται και οι δυο πλανήτες στον ταύρο-5ο οίκο-κριός.ευχαριστώ και πάλι.θα τα ξεμπλέξω κάποια στιγμη όλα τα μεταφυσικά παράδοξα.χαχα

kiaRRa
21-01-2009, 09:58 PM
θένκιου θενκιου για την άμεση ανταπόκριση.είσαι εξαιρετική..Β.δεσμός και λίλιθ βρίσκονται και οι δυο πλανήτες στον ταύρο-5ο οίκο-κριός.ευχαριστώ και πάλι.θα τα ξεμπλέξω κάποια στιγμη όλα τα μεταφυσικά παράδοξα.χαχα

Τότε αν ο Β. Δεσμός σου είναι στον Ταυρο δείχνει ότι αναζητάς στην πορεία της ζωής σου την ασφάλεια και την σταθερότητα. :embarrest

Μητσάκος
22-01-2009, 01:08 AM
Θα κάνω μια προσπάθεια για αρχή!
.......
Ο Β. Δεσμός στον Κριο σου λέει ότι πρεπει να μάθεις να διαχωρίζεις τον εγωκεντρισμό από την εξέλιξη του πνεύματος προκειμένου να πετύχεις τον "Συμπαντικό" σου στόχο!
.......
Πόθεν εξάγεται ότι ο Β.Δ. στον Κριό τα κάνει αυτά; :unsure:

Roxanne
23-01-2009, 01:14 AM
:bigsmile::bigsmile:γεια σας

1ος συνδυασμος=η ακμη του 5ου ειναι στο σκορπιο αρα ο κυβερνητης?πλουτων η αρης?ο πλουτων βρισκεται στο 4 κ ο αρης στον 5 οικο...τι δειχνει για τις σχεσεις τους?
ενω ο κυβερνητης του 7ου βρισκεται στο 2 οικο κ ειναι αναδρομος!!δειχνει οτι ο γαμος του θα γινει απο συμφερον?:weird:

2ος=κυβερνητης του 5ου ερμης κ βρισκεται στο 1 οικο.δηλ?
κυβερνητης του 7 ου στον 8 οικο..ουτε αυτο το καταλαβαινω

σορυ αν κανω πολλες ερωτησεις

sempreviva24
23-01-2009, 11:42 AM
Καλημερα σε ολους εχω μια απορια σχετικα με μια οψη σε συνθετο χάρτη συναστριας..Ο κρόνος ειναι στον υδροχόο στον 7ο οίκο (12° 28' 59") με ακμη οίκου στον 7ο Υδροχόο 00° 09' 14". Τι δείχνει αυτό για την σχεση γενικά και την πορεία της..μιας και ο Κρονος ειναι ενας περιοριστικος και συντηρητικός πλανητης (απο αυτά που ξερω) και ο υδροχόος ειναι ενα πιο "ελευθερο" ζώδιο...Ευχαριστώ πολύ

giannas
23-01-2009, 07:54 PM
Καλημερα σε ολους εχω μια απορια σχετικα με μια οψη σε συνθετο χάρτη συναστριας..Ο κρόνος ειναι στον υδροχόο στον 7ο οίκο (12° 28' 59") με ακμη οίκου στον 7ο Υδροχόο 00° 09' 14". Τι δείχνει αυτό για την σχεση γενικά και την πορεία της..μιας και ο Κρονος ειναι ενας περιοριστικος και συντηρητικός πλανητης (απο αυτά που ξερω) και ο υδροχόος ειναι ενα πιο "ελευθερο" ζώδιο...Ευχαριστώ πολύ

Αρχικα πρεπει να σου πω οτι ο 7 στον συνθετο δειχνει ποσο καλη ειναι η συνεργασια των δυο ατομων,πως αντιμετωπιζουν τους αλλους αλλα και τι αποψη εχουν για τον γαμο ή την συνεργασια.
Ετσι με ακμη στον υδροχοο εγω θα ελεγα οτι φαινετε σαν ενα πρωτοπορικο ζευγαρι ,με μια ταση ελευθεριας μεσα στην σχεση,που τους ενωνουν κοινα ιδανικα και ιδεες αλλα που ομως μπορουν να γινουν και δογματικοι ή αυταρχικοι οταν οι αλλοι δεν συμφωνουν μαζι τους ή μεταξυ τους.Το θεμα των σχεσεων ειναι ενα σημειο που το ζευγαρι θα πρεπει να ισορροπησει μιας και μπορει να φαινετε αρκετα εγωκεντρικο και ασυμβιβαστο.Ο κρονος ζηταει πειθαρχια και σοβαροτητα μεσα στην σχεση με τροπο ομως τετοιο ωστε τα μελη να μην συνδεονται με συναισθηματα αλλα με κοινα οραματα,φερνει ευθυνες και υποχρεωσεις στα ατομα της σχεσης απο τριτους ,που πρεπει να απομιστουν και να φερουν σε περας.Οι υποχρεωσεις λοιπον μπορει να ειναι και η αρχη μιας απομακρινσης των ατομων μεταξυ τους.

MARIA1982
25-01-2009, 03:36 PM
Στον 7 οίκο δεν έχω πλανήτες και είναι στον κριό, ο ¶ρης μου είναι στο Σκορπίο σε συνοδό με τον Δία στον 2 οίκο.Ο άνθρωπός μου έχει Δία στον Κριό(δεν γνωρίζω οίκο).Τι εχετε να πείτε γι'αυτό?!!!

Μητσάκος
25-01-2009, 09:34 PM
Στον 7 οίκο δεν έχω πλανήτες και είναι στον κριό, ο ¶ρης μου είναι στο Σκορπίο σε συνοδό με τον Δία στον 2 οίκο.Ο άνθρωπός μου έχει Δία στον Κριό(δεν γνωρίζω οίκο).Τι εχετε να πείτε γι'αυτό?!!!
Δεν έχω κάτι να πω, αλλά εδώ μπορείς να βρεις κάτι που να σου λέει :bigsmile:

http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html

Στον πρώτο σύνδεσμο μπορείς να δεις τον δικό σου χάρτη και του ατόμου που σε ενδιαφέρει, και στον 2ο μπορείς να δεις πώς μπορείς να αρχίσεις να συνδυάζεις αυτά τα στοιχεία :bigsmile:

WHITE.HORSE
05-02-2009, 10:42 AM
κάπου έχω διαβάσει πως αν ο 7ος οίκος είναι σε διπλό ζώδιο δίδυμοι ιχθύς .. δίχνει πως το άτομο έχει μια τάση προς το διαζύγιο ή ότι θα κάνει γάμο με άτομο που προέρχετε από διαζύγιο ..
ισχυεί? κάτι από τα δύο .. σαν μεμονωμένη όψη ..

Δείμων
05-02-2009, 11:28 AM
Ο 7 (ακμή) σε διπλό ζώδιο είναι ένδειξη δεύτερου (ή πολλαπλού) γάμου συνεπώς και έξοδου από τον πρώτο. Ένδειξη πολλαπλού γάμου επίσης είναι η παρουσία κυβερνήτη διπλού ζωδίου στον 7 ή παρουσία του κυβερνήτη του 7 σε διπλό ζώδιο.

alexkoutsa
05-02-2009, 11:47 AM
καλησπέρα σ΄ολους ! στο δικο μου γενεθλιο χάρτη εχω 7ο οικο στον 29η μοιρα του τοξότη και ουδεμία παρουσία αλλου πλανητη. Ποση επίδραση θα έχει ο κυβερνητης του τοξότη σάυτη την περίπτωση?
:wacko:

WHITE.HORSE
05-02-2009, 11:54 AM
Ο 7 (ακμή) σε διπλό ζώδιο είναι ένδειξη δεύτερου (ή πολλαπλού) γάμου συνεπώς και έξοδου από τον πρώτο. Ένδειξη πολλαπλού γάμου επίσης είναι η παρουσία κυβερνήτη διπλού ζωδίου στον 7 ή παρουσία του κυβερνήτη του 7 σε διπλό ζώδιο.

Eυχαριστώ !!
μπορείτε να μου διευκρινίσετε και το εξής αν ισχύει ..
άτομα με ακμή του 7ο σε διπλό ζώδιο .. μπορεί απλά να δίχνει ότι αυτά τα άτομα θα κάνουν γάμο με άτομο που προέρχεται από διαζύγιο ? η τέλος πάντων περάσαν κάποια δυσκολία στις σχέσεις τους τις προσωπικές ... (κάπου το διάβασα :embarrest)

Τίνα Ζαχαριάδου
05-02-2009, 01:51 PM
Eυχαριστώ !!
μπορείτε να μου διευκρινίσετε και το εξής αν ισχύει ..
άτομα με ακμή του 7ο σε διπλό ζώδιο .. μπορεί απλά να δίχνει ότι αυτά τα άτομα θα κάνουν γάμο με άτομο που προέρχεται από διαζύγιο ? η τέλος πάντων περάσαν κάποια δυσκολία στις σχέσεις τους τις προσωπικές ... (κάπου το διάβασα :embarrest)

Μια ακμη σε διπλο Ζωδιο θα μπορουσε να δειχνει γαμο με καποιο ατομο που εχει προυπαρξει παντρεμενο, ομως θα μπορουσε να δειχνει και αλλα πολλα, για παραδειγμα
ο συζυγος θα μπορουσε να εργαζεται σε δυο διαφορετικες δουλειες, συμπληρωματικα
μελετησε τον Ηλιο, τον Αρη,αλλα κ την Αφροδιτη .
Οσο για τις δυσκολιες, ολες οι σχεσεις περνουν δυσκολιες ανεξαρτητου ακμης,αλλοι περισσοτερες αλλοι λιγοτερες, καλο ειναι για να δεις τις δυσκολιες του 7ου να ψαξεις να βρεις τι οψεις του κυβερνητη του 7ου.
Και για να δωσω να καταλαβεις τι εννοω, αν ο κυβερνητης κανει δυσκολη οψη με τον Αρη το πιθανοτερο ειναι να υπαρξουν δυσκολιες εξαιτιας το οτι ο συντροφος μπορει να ειναι ευερεθιστος,εγωιστης, ανταγωνιστικος κ ολα τα χαρακτηριστικα που δειχνει ο Πλανητης Αρης.

zafiroula
05-02-2009, 02:34 PM
παιδιά γειά σας!έστω οτι υπάρχει στην ακμή του 7ου το ζώδιο των διδύμων(διπλό)και πλανήτης χείρωνας.επίσης ωροσκόπος και σελήνη τοξότης(διπλό) και ήλιος στην παρθένο(διπλό).υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου?

colibri
05-02-2009, 03:02 PM
παιδιά γειά σας!έστω οτι υπάρχει στην ακμή του 7ου το ζώδιο των διδύμων(διπλό)και πλανήτης χείρωνας.επίσης ωροσκόπος και σελήνη τοξότης(διπλό) και ήλιος στην παρθένο(διπλό).υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου?

Για να τα ξεκαθαρίσουμε παρθενος-τοξότης δεν διπλά είναι μεταβλητά. δηλαδή δυσκολευονται να αποφασίσουν και όταν τελικά το κάνουν υπάρχει πάλι περίπτωση να αλλάξουν γνώμη... Διπλά είναι διδυμοι, ζυγοί, ιχθείς.Που σημαίνει δυο φύσεις,δύο ανθρώπους κτλ (αυτό είναι περιπλοκο αλλά δε σημαίνει διπροσωπία) και τέλος υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου επειδή θα είναι καθαρά δική σας επιλογή και όχι των πλανητων.

Δείμων
05-02-2009, 04:03 PM
...Mα γι αυτό λέμε ότι η αστρολογία δηλώνει τάσεις και δεν είναι μία μαντική μέθοδος - δηλαδή προειδοποιεί για το μέλλον χωρίς να το ορίζει τελεολογικά!

Εν προκειμένω, κάποιος μπορεί και να αποφύγει ένα διαζύγιο για το οποίο έχει ενδείξεις πριν του προκύψει, και να επιτύχει έναν γάμο έστω και εάν δεν του «βγαίνει» από τον χάρτη. Όμως αυτό θα πρέπει να έχει δρομολογηθεί από βάθος χρόνου... και όχι την τελευταία στιγμή που όλα θα έχουν κριθεί στο ζευγάρι (περίπτωση διαζυγίου) ή μόλις αποφασίσουμε τον γάμο να συμβεί άμεσα επειδή θα τον ευνοεί κάποια διέλευση.

Τι εννοώ. Η αστρολογία, εάν την παρακολουθήσουμε συστηματικά, θα μας αποκαλύψει τις επικίνδυνες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα μας. Θα μας δείξει προς τα πού πορευόμαστε, και πού θα καταλήξουμε εάν δεν δραστηριοποιηθούμε έγκαιρα για να αποτρέψουμε τα μη επιθυμητά γεγονότα (δύσκολες όψεις) ή να υποβοηθήσουμε τα επιθυμητά (εκείνα για τα οποία υπάρχει ευχέρεια να συμβούν - θετικές όψεις). Και όσο πιο νωρίς γνωρίζουμε και έρθουμε σε εγρήγορση, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχει η «δράση» μας. Η σωστή μελέτη από την αρχή μιας σχέσης τού γιατί ο χάρτης δείχνει χωρισμό ή του γιατί δεν ευνοούμαστε στη συναψη κατάλληλων σχέσεων, θα μας δείξει τον τρόπο και τους τομείς που πρέπει να αλάξουμε, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως είπα λίγο πιο πάνω, την τελευταία στιγμή όταν όλα πια έχουν πάρει τον δρόμο τους η αστρολογία δεν μπορεί να μας βοηθήσει αποτρεπτικά... Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, εάν π.χ. αποφασίσουμε να περάσουμε όλη τη ζωή μας απομονωμένοι σε ένα σκοτεινό κελί, κανένα από τα θετικά στοιχεία του χάρτη μας δεν θα ενεργοποιηθεί για να το «εισπράξουμε».

zafiroula
05-02-2009, 04:19 PM
Σαφέστατα η αστρολογία αποκαλύπτει τάσεις.Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία για αυτό.Λάθος διατύπωση εκ μέρους μου.Τάση διαζυγίου ήθελα να πω..Επιπρόσθετα, η αστρολογία ως τέτοια δεν έιναι μαντική τέχνη,ωστόσο δεν επικαλείται και την ελεύθερη βούληση εξ ολοκλήρου.Υπάρχει μετενσάρκωση,υπάρχει "τιμωρία",υπάρχει κάρμα..

konstantina318
05-02-2009, 04:22 PM
καλησπέρα σ΄ολους ! στο δικο μου γενεθλιο χάρτη εχω 7ο οικο στον 29η μοιρα του τοξότη και ουδεμία παρουσία αλλου πλανητη. Ποση επίδραση θα έχει ο κυβερνητης του τοξότη σάυτη την περίπτωση?
:wacko:

Αν δεν υπάρχουν πλανήτες σε ένα οίκο κοιτάμε τον κυβερνήτη της ακμής σε ποιό οίκο είναι κ τι όψεις κάνει.Στην περίπτωσή σου κοιτάς το Δία ,φυσικό κυβερνήτη του Τοξότη,σε ποιόν οίκο είναι στο χάρτη σου ...για αρχή:bigsmile:

Δείμων
05-02-2009, 04:33 PM
Ζαφειρούλα μου εγώ λιγάκι διαφωνώ επάνω σε αυτό :) Πιθανότατα υπάρχει η καρμικότητα που ορίζει τη ζωή μας, όμως και αυτή είναι μία τάση που καλούμαστε να ανατρέψουμε στην τρέχουσα ζωή μας ώστε να εξελιχθούμε στις επόμενες ενσαρκώσεις. Εάν δεν υπήρχε περίπτωση να ανατρέψουμε το καρμικό μας πεπρωμένο, οτιδήποτε μας συνέβαινε θα ήταν μία σαφής πορεία της ψυχής μη αναστρέψιμη - και οι επόμενες ενσαρκώσεις ύστερα από μία «κακή» ζωή απλές ποινές για την παραβίαση του «καλού» που κάναμε σε εκείνη. Και έστω ότι το δεχόμαστε έτσι. Γιατί η καρμικότητα να μας επιτρέπει να πράξουμε άμεσα το κακό και να μην μας επιτρέπει να εξιλεωθούμε για αυτό το ίδιο σύντομα?...

Βέβαια όλα αυτά τα συζητάμε με την επίγνωση ότι αθάνατη ψυχή και μετεμψύχωση υπάρχουν επειδή έτσι πιστεύουμε ή (δι)αισθανόμαστε, και ότι όσο βρισκόμαστε εν ζωή δεν υπάρχει τρόπος κάτι τέτοιο να αποδειχθεί.

Τίνα Ζαχαριάδου
05-02-2009, 04:58 PM
Για να τα ξεκαθαρίσουμε παρθενος-τοξότης δεν διπλά είναι μεταβλητά. δηλαδή δυσκολευονται να αποφασίσουν και όταν τελικά το κάνουν υπάρχει πάλι περίπτωση να αλλάξουν γνώμη... Διπλά είναι διδυμοι, ζυγοί, ιχθείς.Που σημαίνει δυο φύσεις,δύο ανθρώπους κτλ (αυτό είναι περιπλοκο αλλά δε σημαίνει διπροσωπία) και τέλος υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου επειδή θα είναι καθαρά δική σας επιλογή και όχι των πλανητων.

Διπλα ζωδια πραγματικα ειναι οι Διδυμοι κ οι Ιχθυς κ καποιοι θεωρουν κ την Παρθενο,
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι βαζεις κ τον Ζυγο στα διπλα?
Ο Ζυγος δεν θεωρειται διπλος, αντιθετως ο Τοξοτης θεωρειται διπλος υπο την εννοια, οτι ειναι μισος ανθρωπος κ μισο ζωο κ φυσικα τον κατατασσουν κ σε μια αλλη κατηγορια, στα Θηριωδη Ζωδια.

zafiroula
05-02-2009, 05:43 PM
ξεκαθαρίστε σας παρακαλώ και βγαλτε μια κοινή συνισταμένη.πλιζζζζζζζζζζ

giannas
05-02-2009, 07:04 PM
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3748-%E5%ED%E4%E5%DF%EE%E5%E9%F2-%E3%E9%E1-2%EF-%E3%DC%EC%EF-%E4%E9%F0%EB%DC-%E6%FE%E4%E9%E1-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%EF%E9%EA%EF%E8%E5%F3%DF%E1.html
Διαβασε το παραπανω μεχρι να αποσαφηνηστει η κατασταση...:wacko:

Μητσάκος
05-02-2009, 07:10 PM
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3748-%E5%ED%E4%E5%DF%EE%E5%E9%F2-%E3%E9%E1-2%EF-%E3%DC%EC%EF-%E4%E9%F0%EB%DC-%E6%FE%E4%E9%E1-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%EF%E9%EA%EF%E8%E5%F3%DF%E1.html
Διαβασε το παραπανω μεχρι να αποσαφηνηστει η κατασταση...:wacko:

Ίσως αυτό βοηθήσει και εδώ :cheesy:
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/455-%EF%E9-%E4%E9%E1%E9%F1%DD%F3%E5%E9%F2-%F4%F9%ED-%E6%F9%E4%DF%F9%ED-%EC%DD%F1%EF%F2-3%EF.html

zafiroula
05-02-2009, 07:26 PM
ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση!(Οχι ότι ηρέμησα μετά απο αυτά που διαβασα...χαχα..)Ευχαριστώ

pleiada
06-02-2009, 01:51 PM
Με αφορμή τους πλανήτες που βρίσκονται στον 7ο οίκο είδα οτι εχω τον κλήρο της τύχης εκεί και μάλιστα στον τοξότη. θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει ο κλήρος της τύχης, ευχαριστώ

strange
06-02-2009, 02:31 PM
Με αφορμή τους πλανήτες που βρίσκονται στον 7ο οίκο είδα οτι εχω τον κλήρο της τύχης εκεί και μάλιστα στον τοξότη. θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει ο κλήρος της τύχης, ευχαριστώ

Ο Κλήρος της Τύχης είναι ένας δείκτης ανάπτυξης της Ηλιο-Σεληνιακής Σχέσης ενός Ωροσκοπίου. Βρίσκεται μετρώντας την απόσταση των δυο Φώτων, δηλαδή του Ηλίου και της Σελήνης.
Φανερώνει τον ιδιαίτερο και πιο ξεκάθαρο ατομικό τρόπο ζωής και συμπεριφοράς. Είναι το σημείο που δείχνει την αντίληψη για την ζωή, την κατανόηση των πραγμάτων, τις δυνατότητες, την δημιουργικότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα.
Στον Τοξότη είναι μια ένδειξη για ευρείς πνευματικούς ορίζοντες και μια ζωή μακριά από περιορισμούς ή παραδόσεις. Δίνει αισθητή τάση για μεγάλες ιδέες, τολμηρές πράξεις και αφηρημένες κάπως έννοιες. Πολλές φορές κάνει τους ανθρώπους δεξιοτέχνες της λογοτεχνίας, της διανόησης και σκαπανείς της επιστήμης.
Η παρουσία του στον 7ο οίκο φανερώνει ότι η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων, επειδή το άτομο ψάχνει σταθερά την ένωση μέσω του γάμου ή της επαγγελματικής συνεργασίας. Οτιδήποτε επιθυμεί είναι για χάρη των άλλων και μέσω αυτής της επιθυμίας κρίνει αντικειμενικά τον κόσμο. Αργεί ώσπου να προσανατολίσει τον εαυτό του και όταν το κάνει, θα βρει την αρμονία μέσα του.

Μητσάκος
06-02-2009, 03:26 PM

Αναλυτικά θα βρεις εδώ πολλά στοιχεία http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/224-%EF-%EA%EB%DE%F1%EF%F2-%F4%E7%F2-%F4%FD%F7%E7%F2.html

pleiada
07-02-2009, 02:03 PM
Ευχαριστώ πολύ...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ καιρό που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αστρολογία - πέρα από τις καθημερινές προβλέψεις - και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Μου αποκαλύπτεται σιγά σιγά ένας καινούργιος κόσμος, ο οποίος με εκπλήσσει διαρκώς..Όσο περισσότερο διαβάζω όμως τόσο συνειδητοποιώ την άγνοιά μου...αλλά έτσι δεν γίνεται πάντα? Έχω ακόμα πολλά να μάθω και νομίζω ότι βρήκα την κατάλληλη ιστοσελίδα

ελσακι
15-02-2009, 03:02 PM
Γεια σας!ζηταω συγνωμη για την περιπτωση που οι ερωτησεις μου δεν αφορουν το συγκεκριμενο ποστ...κατατοπιστε με αν εχετε τη καλοσυνη....Λοιπον ειμαι γεννημενη 30-10-1984στις10+20και εχω συνοδο αφροδιτης με ποσειδωνα και ουρανο στο τοξοτη(και ωροσκοπο τοξοτη).Ολα αυτα σε συνδυασμο με αδειο 7ο οικο στους δυδιμους....μπορειτε α μου εξηγησετε λιγο τις παραπανω οψεις?Ξερω πως η πρωτη δινει ουτοπικες σχεσεις ενω η 2η οτι το ατομο αναζητα την ελευθερια και ασφυκτια μεσα στη δεσμευση σωστα?κανω λαθος?ποια εκ των 2 υπερισχυει?μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καμια μεγαλη σχεση...προβλημα ανταποκρισης απο το αλλο φυλο δεν υπαρχει δοξα τω τω Θεω.ειμαι παρα πολυ επιλεκτικη ομως,αλλα και παλι τελικα οι ανθρωποι που επιλεγω δεν ειναι καταληλοι η υπαρχει λαθοσ timing...παρ'ολα αυτα εμενα η δεσμευση μου αρεσει παρα πολυ,η αισθηση οτι ανηκω καπου,οτι εχω εναν ανθρωπο δικο μου.με ολα τα παραπανω θεωρειτε πως ειναι εφικτο να βρεθει ενας τετοιος ανθρωπος και κατ επεκταση στο μελλον γαμος δεδομενου και του 7ου οικου?

Δείμων
15-02-2009, 04:43 PM
Αν η ακμή του 7 είναι στους Διδύμους (δηλαδή εάν ο 7 ξεκινάει από κάποια μοίρα των Διδύμων και όχι του Ταύρου) κοίταξε που βρίσκεται ο κυβερνήτης των Διδύμων ο Ερμής. Οίκο, ζώδιο, όψεις. Από εκεί θα πάρεις τις πληροφορίες που ζητάς για τα θέματα γάμου. Αντίστοιχα, κοίταξε τον κυβερνήτη του 5 για θέματα φλερτ, σύντομων σχέσεων κλπ.

kiaRRa
16-02-2009, 12:35 AM
Πόσες φορές να πούμε ότι δεν γίνεται αναλυση χαρτών εδω?

Σκοπός της ενότητας είναι να λύνει απορίες μας για μεμονωμένες όψεις κλπ, όχι να κάνουμε αναλυση του κάθε χάρτη!:embarrest

WHITE.HORSE
23-02-2009, 12:02 PM
καλημέρα !

θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια όποιου θέλει και μπορεί να μου δώσει κάποιες παραπομπες για το θέμα γάμος και άδειος 7ος οίκος

κ πιο συγκεκριμένα θέλω πληροφορίες για τα παρακάτω (τα αναφέρω δεν ξέρω αν είναι απαρραίτητο)

για 7ο οίκο στους ιχθύες άδειο από πλανήτες με ποσειδώνα στον 4ο οίκο και όψεις σε σύνοδο με ήλιο σελήνη και ερμή
τρίγωνο με δία και 6γωνο με πλούτωνα

ευχαριστώ !

smaragdi
26-02-2009, 09:48 PM
Στην περιπτωση που στον 7ο υπαρχει μονο η λιλιθ(αιγοκερω) κ ο 7ος εχει στην ακμη του αιγοκερω(-Ν.δεσμος)) και υπαρχει αντιθεση 1ου οικου(Β.δεσμο)-κ 7ου(Ν.δεσ)
καθως κ αντιθεση 4ου οικου με 10ο μεσουρανημα?

Συνοπτικα το ατομο ειναι δυσκολο να εξελιχθει στα συναισθηματικα του?:cry:
ευχαριστω

Μητσάκος
27-02-2009, 10:05 AM
Στην περιπτωση που στον 7ο υπαρχει μονο η λιλιθ(αιγοκερω) κ ο 7ος εχει στην ακμη του αιγοκερω(-Ν.δεσμος)) και υπαρχει αντιθεση 1ου οικου(Β.δεσμο)-κ 7ου(Ν.δεσ)
καθως κ αντιθεση 4ου οικου με 10ο μεσουρανημα?

Συνοπτικα το ατομο ειναι δυσκολο να εξελιχθει στα συναισθηματικα του?:cry:
ευχαριστω

Για τον 7ο σου, να κοιτάξεις τις όψεις που κάνει ο Κρόνος.
Για τους δεσμούς, να κοιτάξεις αυτά: http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/407-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%E1-%E6%FE%E4%E9%E1.html

http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/412-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html.

Από τον τρόπο όμως που διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου αλλά και από το είδος των ερωτήσεων, εκτιμώ ότι θα έπρεπε πρώτα να κατανοήσεις κάποιες βασικές αρχές της αστρολογίας και μετά να ασχοληθείς με την προσπάθεια ερμηνείας και ταιριάσματος των ερμηνειών στον προσωπικό σου χάρτη.
Σίγουρα δε, να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο 'οτι θα έχεις κενά που δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις πλήρη και σαφή εικόνα :bigsmile:

smaragdi
27-02-2009, 01:23 PM
Για τον 7ο σου, να κοιτάξεις τις όψεις που κάνει ο Κρόνος.
Για τους δεσμούς, να κοιτάξεις αυτά: http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/407-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%E1-%E6%FE%E4%E9%E1.html

http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/412-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html.

Από τον τρόπο όμως που διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου αλλά και από το είδος των ερωτήσεων, εκτιμώ ότι θα έπρεπε πρώτα να κατανοήσεις κάποιες βασικές αρχές της αστρολογίας και μετά να ασχοληθείς με την προσπάθεια ερμηνείας και ταιριάσματος των ερμηνειών στον προσωπικό σου χάρτη.
Σίγουρα δε, να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο 'οτι θα έχεις κενά που δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις πλήρη και σαφή εικόνα :bigsmile:

Ta εχω διαβασει ηδη κ εχω ψαξει κ τον κρονο(τον εχω σε ζυγο) (ως παραδοσιακος κυβερ. του αιγοκερω)
κ κανει εξαγωνα με ηλιο σεληνη κ ποσειδωνα.Λογικα θα εχω εξελιξεις μετα τον Νοεμβρη που θα μπει ο κρονος στο ζυγο ....
Οντως εχω κενα που δεν μ επιτρεπουν να βγαλω συμπερασμα.:nuts:
σ ευχαριστω πολυ:love:

κρασακι
27-02-2009, 02:15 PM
Ta εχω διαβασει ηδη κ εχω ψαξει κ τον κρονο(τον εχω σε ζυγο) (ως παραδοσιακος κυβερ. του αιγοκερω)
κ κανει εξαγωνα με ηλιο σεληνη κ ποσειδωνα.Λογικα θα εχω εξελιξεις μετα τον Νοεμβρη που θα μπει ο κρονος στο ζυγο ....
Οντως εχω κενα που δεν μ επιτρεπουν να βγαλω συμπερασμα.:nuts:
σ ευχαριστω πολυ:love:
helloo!
Αφού είναι εξάγωνα μια χαρά είναι!
Και οοοοοο ναι με το που μπει στον ζυγό θα είναι γενικές οι εξελίξεις και δεν θα χουν να κάνουν με 7ο οίκο μόνο..! πρώτη επιστροφούλα κρόνου!!:nuts:
Θα είναι ωραία και καλή για πολλούς...μαθήματα? παθήματα? όπως και να τα πω το ίδιο θα κάνουν!:bigsmile:

smaragdi
27-02-2009, 06:23 PM
helloo!
Αφού είναι εξάγωνα μια χαρά είναι!
Και οοοοοο ναι με το που μπει στον ζυγό θα είναι γενικές οι εξελίξεις και δεν θα χουν να κάνουν με 7ο οίκο μόνο..! πρώτη επιστροφούλα κρόνου!!:nuts:
Θα είναι ωραία και καλή για πολλούς...μαθήματα? παθήματα? όπως και να τα πω το ίδιο θα κάνουν!:bigsmile:

Γλυκο μ κρασακι σ ευχαριστωωωωωω πολυ πολυ για την απαντηση σου:love:

r14
03-04-2009, 03:38 AM
γεια σας γεννηθηκα 14-2-88 10.45 αθηνα το πρωι .πειτε μ λιγο για τη ζωη μου .γενικα για την ερωτικη μ ζωη στο μελλον κ με ποιους ταιριαζω!κατι και για το ειδος τ γαμου μ?ευχαριστω πολυ!ειμαι μπερδεμενη.εχω αρη στν τοξοτη,αφροδ στον κριο και 7 οικο στο σκορπιο..ρενατα

katrin82
03-04-2009, 12:27 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ DESCEDANT ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???? Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΕΛΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ???? ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... :weird::worried::unsure:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-04-2009, 12:41 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ DESCEDANT ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???? Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΕΛΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ???? ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... :weird::worried::unsure:

γεια σου !
αγαπητο μελος γραφουμε με μικρα γραμματα στο σαιτ
αν θελεις γυρισε το πληκτρολογιο σου καλη μου:bigsmile:

θα σου προτεινα να βαλειςτα στοιχεια σου στην εφαρμογη για τον γενεθλειο σου χαρτη που ειναι δωρεαν και εχει ενα κατεβατο που θα σε διευκολυνει να μαθεις καποια πραγματα για σενα.
Ενας χαρτης εχει και καλα και κακα στο χερι μας ειναι τα καλα να τα κανουμε καλυτερα κι τα κακα ακομα πιο καλυτερα:cheesy:
καλο διαβασμα ε;

θα σου δωσουν καποια λινγκ πιστευω για να κανεις μια αρχη..

φιλικα:love:

KALIANA
03-04-2009, 12:46 PM
καλημέρα !

θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια όποιου θέλει και μπορεί να μου δώσει κάποιες παραπομπες για το θέμα γάμος και άδειος 7ος οίκος

κ πιο συγκεκριμένα θέλω πληροφορίες για τα παρακάτω (τα αναφέρω δεν ξέρω αν είναι απαρραίτητο)

για 7ο οίκο στους ιχθύες άδειο από πλανήτες με ποσειδώνα στον 4ο οίκο και όψεις σε σύνοδο με ήλιο σελήνη και ερμή
τρίγωνο με δία και 6γωνο με πλούτωνα

ευχαριστώ !

και εγω εχω αδειο 7 στους ιχθεις και ποσειδωνα στον 4.νομιζω σε παλαιοτερα post στο ιδιο θεμα υπαρχει αναφορα για 7 στους ιχθεις

koyla
03-04-2009, 01:56 PM
αγαπητη κωνστ/να αποκλειεται να εχεις στον τεταρτο συνοδο ηλιου με ποσειδωνα γιατι ο τεταρτος σου πρεπει να ειναι ο τοξοτης, εχεις εβδομο οικο τους υχθεις τοσες οψεις που μας ειπες ζωγραφιζουν το συντροφο απο τον οποιον ελκεσαι στειλε τα σωστα στοιχεια σου μηπως μπερδευτηκες

KALIANA
03-04-2009, 02:16 PM
αγαπητη κωνστ/να αποκλειεται να εχεις στον τεταρτο συνοδο ηλιου με ποσειδωνα γιατι ο τεταρτος σου πρεπει να ειναι ο τοξοτης, εχεις εβδομο οικο τους υχθεις τοσες οψεις που μας ειπες ζωγραφιζουν το συντροφο απο τον οποιον ελκεσαι στειλε τα σωστα στοιχεια σου μηπως μπερδευτηκες

μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι.ναι δεν εχω σύνοδο ήλιου ποσειδώνα.είπα απλά οτι έχω άδειο 7 με ακμή στους ιχθείς και ακμή τέταρτου στον τοξότη και στον τεταρτο εχω ποσειδώνα οπως και τον ουρανο και δια στον τοξότη.απλά ήθελα να πω οτι επειδή έχω κάποια κοινά στοιχεία με ένα μέλος που είχε παραπάνω εκφράσει απορία για 7 στους ιχθεις και ποσειδώνα στον τέταρτο του ανέφερα οτι σε παλαιότερο post υπάρχει παρόμοια αναφορά.το είχα κοιτάξει επειδή με αφορούσε.
σε ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις.
αν παλι δεν αναφέρεσαι σε εμένα πόση ντροπή πρέπει να νιώσω.....:embarrest:embarrest
φιλιά!

maktoy
03-04-2009, 05:35 PM
Και μενα φιλοι μου ο 7ος ειναι αδειος οπως επισης ο 2ος ο 3ος ο 6ος και ο 8ος ο μισος αστρολογικος μου χαρτης σχεδον.

Μητσάκος
03-04-2009, 07:13 PM
Και μενα φιλοι μου ο 7ος ειναι αδειος οπως επισης ο 2ος ο 3ος ο 6ος και ο 8ος ο μισος αστρολογικος μου χαρτης σχεδον.
Το ότι σχεδόν ο μισός χάρτης είναι άδειος σημαίνει ότι ο άλλος μισός σχεδόν είναι γεμάτος.
Δες το κι έτσι.
Δηλαδή αν είχες κάνα Κρόνο ή κάνα Ποσειδώνα θα ήταν καλύτερα; :cheesy:
Λίγο αν ψάξεις, ακόμα και σε αυτήν την ενότητα, θα δεις ότι πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι όταν κάποιος Οίκος είναι κενός αυτό δεν σημαίνει και απουσία των γεγονότων που αφορούν τον συγκεκριμένο Οίκο. Όταν κάποιος Οίκος είναι κενός εξετάζουμε τον κυβερνήτη του Οίκου και τις όψεις που αυτός κάνει. Απλά. :bigsmile:

maktoy
04-04-2009, 03:36 AM
Σε ευχαριστω πολυ Μητσακο

Μαρία2
04-04-2009, 02:01 PM
Γεια σας , εγώ είμαι άσχετη στην αστρολογία. Τώρα μαθαίνω κάτι λίγα από εδώ . Ο αστρολογικός μου χάρτης έδειξε ότι έχω στον 7ο οίκο τη Σελήνη και δεν είμαι παντρεμένη . Ξέρει κανείς κάτι ?

Μητσάκος
04-04-2009, 02:13 PM
Γεια σας , εγώ είμαι άσχετη στην αστρολογία. Τώρα μαθαίνω κάτι λίγα από εδώ . Ο αστρολογικός μου χάρτης έδειξε ότι έχω στον 7ο οίκο τη Σελήνη και δεν είμαι παντρεμένη . Ξέρει κανείς κάτι ?
Πρέπει να δεις τι όψεις κάνει η Σελήνη και πολλά άλλα για να πεις κάτι :bigsmile:
Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html

BELIER12
04-04-2009, 04:26 PM
Γεια σας!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν είναι εύκολο ας μου απαντήσει κάποιος...Στο χάρτη του αγοριού μου η ακμή του έβδομου οίκου είναι στον Κριό και ο ¶ρης είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και κάνουν και οι 2 τετράγωνο με Δία και Ουρανό.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το διπλό τετράγωνο του ¶ρη(που είναι και κυβερνήτης του 7ου οίκου) όσο αφορά το θέμα σχέσεων-γάμου; Ειδικά αυτό με τον Ουρανό με τρομάζεί λίγο...Θα είμαι πραγματικά ευγνώμων αν κάποιος μου απαντήσει!

giannas
04-04-2009, 08:44 PM
Γεια σας!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν είναι εύκολο ας μου απαντήσει κάποιος...Στο χάρτη του αγοριού μου η ακμή του έβδομου οίκου είναι στον Κριό και ο ¶ρης είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και κάνουν και οι 2 τετράγωνο με Δία και Ουρανό.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το διπλό τετράγωνο του ¶ρη(που είναι και κυβερνήτης του 7ου οίκου) όσο αφορά το θέμα σχέσεων-γάμου; Ειδικά αυτό με τον Ουρανό με τρομάζεί λίγο...Θα είμαι πραγματικά ευγνώμων αν κάποιος μου απαντήσει!

Θα βοηθουσε αν μας ελεγες τα ζωδια και τους οικους που βρισκονται...

BELIER12
05-04-2009, 12:16 PM
Ναι σωστα.Λοιπόν ο ¶ρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο στην Παρθένο ενώ ο Ουρανός είναι στον Τοξότη στο δεύτερο οίκο..Ο Δίας είναι και αυτός στον Τοξότη στο δεύτερο οίκο.

cancerian
05-04-2009, 01:44 PM

Αγαπητη ,

αρχικα ο Κριος στην ακμη του 7ου οικου δειχνει ενα ατομο αρκετα παρορμητικο με τις σχεσεις του. Η θεση αυτη δηλωνει το ατομο που θελει να βαδιζει πρωτο οταν αφορα τους αλλους. Ειναι ικανο να θεσει σε κινηση αλλα ατομα. Πιθανον να δινει μεγαλα ποσα ενεργειας σε οτι αφορα τις σχεσεις του.
Σαν κυβερνητης ο Αρης στην Παρθενο και στον 11ο οικο , το ατομο περνα μεσα απο φιλτρα λογικης τις σχεσεις του και ισως οι σχεσεις του να δημιουργουνται αφου εχει υπαρξει καποια προηγουμενη φιλικη βαση. Με λιγα λογια θεωρω οτι το ατομο αυτο θα ειναι αρκετα προσεκτικο στην δημιουργια μιας σχεσης , η οποια πρωτα θα εχει επεξεργαστει απο την λογικη και το μυαλο. Συνηθως ο Αρης στον 11ο δινει προτιμα την επαφη με φιλους , αρα η σεξουαλικη ενεργεια (Αρης) να πλαισιωνεται μεσα απο τον τομεα της φιλιας.
Εξαιτιας της συνοδου Αρη κ Αφροδιτης το ατομο κααφερνει να συνδιαζει τοσο την επιθετικη οσο και την παθητικη (γυναικια) πλευρα του με αποτελεσμα να γινεται γοητευικο. Η συνοδος αυτη προσωπικα θεωρω οτι ευνοει τις μακροπροθεσμες σχεσεις ( κ η Παρθενος το ενδυναμωνει) και γενικοτερα η συντροφικοτητα για αυτα τα ατομα ειναι σημαντικη. Βεβαια θα πρεπει να προσεξουμε το γεγονος οτι η Αφροδιτη μεσα απο αυτη την συνοδο βρισκεται σε πτωση στην Παρθενο. Εδω η εκλογικευση κυριαρχει τον τροπο με τον οποιο το ατομο αγαπα - ασθανεται - αληλεπιδρα με τους αλλους.
Το τετραγωνο της συνοδου με τον Δια (Τοξοτη κ 2ο οικο ) προσδιδει μια πληθωρικη προσωπικοτητα η οποια κινειται μεσα απο την υπερβολη. Η υπερβολη αυτη μπορει να αφορα καθορισμενες ιδεες και αξιες. Ισως οι σκεψεις αυτες να αφορουν οτι η εσωτερικη ασφαλεια προερχεται μονο μεσα απο την ελευθερια. Αρα το τετραγωνο αποτελει προκληση για το ατομο και τις σχεσεις του καθως οι σχεσεις του να μην νιωθουν ανετα μεσα απο την εκλογικευση και την παρορμιτικη συμπεριφορα του ατομου.
(Ο Διας στην κυβερνηση του και μαλιστα στο 2ο οικο ειναι μια αρκετα τυχερη οψη για οικονομικες ασχολιες. )
Τελος ο Ουρανος τετραγωνιζοντας την "ερωτικη" συνοδο στην Παρθενο δηλωνει ελευθερια , η οποια προκαλει. Η ελευθερια αυτη πηγαζει μεσα απο την ανεξαρτητη κ σπασμωδικη (Ουρανος ) ερωτικη (Αφροδιτη) ενταση (Αρης). Θεωρω οτι μεσα απο αυτο το τετραγωνο το ατομο θεωρει προκληση ισως και φοβο την ενωση - σχεση (Αρης/Αφροδιτη). Το ατομο μεσα απο αυτο το τετραγωνο ισως αρεσκεται στις περιεργες σεξουαλικες σχεσεις. Σε πραγματα που δεν εχουν δοκιμαστει. Βεβαια η τοποθετηση του στον 2ο , ειναι μια ακομα ενδειξη ανεξαρτησιας
Με λιγα λογια οι θεσεις που αναφερεις δηλωνουν μια ανεξαρτητη συμπεριφορα ενως ατομου στην οποια κυριαρχουν θεματα που αφορουν την σχεση μεσα απο το συνολο και την δημιουργια μιας φιλοσοφιας που αρεσκεται στην ελευθερια.

με εκτιμηση
Cancerian.

BELIER12
05-04-2009, 02:24 PM
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διέθεσες cancerian!! Πραγματικά πρόκειται για ένα άτομο που έχει ανάγκη τη συντροφικότητα αλλά ταυτόχρονα δίνει έμφαση στη διατήρηση της ανεξαρτησίας του μέσα στη σχέση.Επίσης οντως ευνοούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις.(είμαστε μαζί 3,5 χρόνια).Και πάλι σ'ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:

chrisk
25-04-2009, 08:14 PM
Γεια σας. Μήπως έχει κανείς την καλή θέληση να μου πει κι εμένα δυο λόγια?
Ο 7ος αρχίζει στις 2.25 του Καρκίνου και άδειος. Η Σελήνη που είναι κυβερνήτης αν δεν κάνω λάθος του Καρκίνου βρίσκεται στην Παρθένο (15.52) που είναι ο 8ος αλλά στον 8ο βρίσκεται και ο Κρόνος ανάδρομος και στον Λέοντα. Τέλος από όψεις η Σελήνη κάνει τρίγωνο με Ήλιο (1ος), Ερμή (1ος), Δία (5ος) και Λίλιθ (4ος), εξάγωνο με τον Ουρανό (10ς) και τετράγωνο με Ποσειδώνα (12ος).
Ευχομαι να μην σας πονοκεφάλιασα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :cheesy:

fairy18
27-04-2009, 02:26 AM
Καλησπέρα...όσα λέτε είναι πολύ χρήσιμα!
Προσπαθώ να καταλάβω όμως πώς θα βγαλεις συμπερασμα για τη δική σου περίπτωση βλέποντας τις όψεις που κανουν οι κυβερνόντες πλανήτες.
Στην δική μου περίπτωση π.χ. η ακμή του 7ου ειναι στους Διδύμους. Είναι κενός ο οίκος.
Κυβερνήτης είναι ο Ερμής, σωστά? σωστά...
Ο ερμής μου κανει 2 συνόδους με Αφροδίτη και Δία στο σκορπιο και στο 12ο...και ενα εξάγωνο με το μεσουράνημα στην παρθενο...
Το μόνο που μπορώ να "υποθέσω" ειναι πως ψάχνω έναν σκορπιό?και πως θα εχω εναν υπεροχο γαμο (λογω θετικων οψεων)?
Σας είναι εύκολο να με διαφωτισετε?

ευχαριστω πολυ!!

White Musk
04-05-2009, 03:34 PM
θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με αφορμή τον 7ο οίκο, εγώ τον έχω στον ζυγό. τι ακριβώς σημαίνει αυτό; ευχαριστώ πολύ.

WHITE.HORSE
21-05-2009, 11:22 AM
καλημέρα!
ένας άδειος 7ος οίκος με ακμή στον αιγόκερο
και κρόνο στον 1ο οίκο (ωροσκόπος καρκίνος)
και όψεις του κρόνο 6γωνο με αφροδίτη (στην παρθενο οικο 4ο)
και 4γωνο με χείρωνα στον κριό οίκο 10

μας φανερώνει ένα άτομο με ανάγκη για σταθερότητα στης σχέσεις και με έναν σταθερό γάμο αλλά αφού ο κρόνος είναι στον 1ο το άτομο κάνει πίσω τον εαυτό του ή αλλάζει τον εαυτό του για να μπορέσει να υπάρξει στις σχέσεις ή στον γάμο
ή απλά μπορεί να δηλώνει έναν καταπιεστικό γάμο ?

ευχαριστώ σε όποιον ασχοληθεί :love:

peponi96
24-05-2009, 04:35 AM
Καλησπέραααα! Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η επιρροή του βόρειου δεσμού στον 7μο οίκο; Πολύ χοντρικά , έχω ακούσει ότι ο βόρειος δεσμός είναι σημαδάκι τύχης στον οίκο που βρίσκεται... Χμμμ...για πείτε περικαλώω...!!!:cheesy:

Μητσάκος
24-05-2009, 08:55 AM
Καλησπέραααα! Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η επιρροή του βόρειου δεσμού στον 7μο οίκο; Πολύ χοντρικά , έχω ακούσει ότι ο βόρειος δεσμός είναι σημαδάκι τύχης στον οίκο που βρίσκεται... Χμμμ...για πείτε περικαλώω...!!!:cheesy:

http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/412-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html

ERMIA
24-05-2009, 06:52 PM
γεια σας! οταν ο 7ος οικος ειναι γεματος!!!! πλανητες και μαλιστα αναδρομους τι γινεται?
αναλυτικα.1ακμη στον αιγοκαιρω 2.ουρανος 0,37 αναδρομος, κρονος 2,01 αναδρομος, ποσειδωνας
10,01 αναδρομος σεληνη 9,18 μοιρες.Ο ηλιος στην 15,56 μ. του ταυρου σε συνοδο με δια στον 11 οικο

κοιταω ποιο πολυ σχεσεις η συνεργασιες λογω αιγοκερου?

92759
25-05-2009, 06:23 PM
καλησπέρα!!!με άδειο 7ο οίκο στον υδροχόο και Βόρειο Δεσμό στον υδροχόο τι συμπεράσματα μπορώ να βγάλω?έχς μπερδευτεί πολύ με το θέμα του βόρειου δεσμού εκεί και αν πρέπει να κοιτάξω αυτόν ή τον κυβερνήτη του υδροχόου απλως!ευχαριστώ...

ΛΑΘΟΣ συγνώμη βρήκα λίγο πιο κάτω την απάντηση!!!!!

vana4
27-07-2009, 03:20 AM
Έχω επίσης άδειο τον 7ο οίκο, ακμή στους Διδύμους, με τον Ερμή σε σύνοδο με άρη και Ήλιο στον Καρκίνο και μόνο ένα εξάγωνο με Κρόνο στον Ταύρο. Παντρεύτηκα όμως Αιγόκερο, (βεβαίως θα μου πείτε αφού χώρισα, δεν ήταν αυτό που ήθελα και θα έχετε δίκιο). Ο ένατος τώρα έχει Σελήνη (στην Παρθένο), Αφροδίτη (στο Λέοντα), Λίλιθ σε ιδιομοιρία με την ακμή 9ου στο Λέοντα, και Πλούτωνα σε σύνοδο με Μεσουράνημα. Όλοι σε εξάγωνο με Κρόνο, εκτός από την Αφροδίτη που την τετραγωνίζει. Και αν θα ανεβώ τα σκαλιά της εκκλησίας, με Αιγόκερω θα είναι και πάλι. Έχει καμία σύνδεση με τα παραπάνω δεδομένα?

Γιάννης Ριζόπουλος
29-07-2009, 12:55 PM
Αγαπητή Vana 4
Γνωρίζεις ότι τα κριτήρια μου είναι ...λίγο διαφορετικά.
Μήπως τελικά έχει κάποια σημασία το ότι η αστρική ακμή του 7ου οίκου σου πέφτει πάνω στον τροπικό Κρόνο;
Λέω, μήπως...

singlewoman
29-07-2009, 06:01 PM
Γεια σας!
Γνωριζω τι πρεπει να μελετησει κανεις για να βγαλει καποιο συμπερασμα, αλλα δεν ειμαι σε θεση να δωσω καποια ερμηνεια. Σας δινω οσα πιο πολλα στοιχεια γινεται για να εχετε πληρη εικονα. Εχω Ηλιο στην Παρθενο (ωροσκοπος Ζυγος), Σεληνη και Αφροδιτη στον Σκορπιο. Στον 5ο οικο μου βρισκεται μονο ο Βορειος Δεσμος που ειναι Ιχθυς (02 44' 24'') και ο 7ος οικος ειναι αδειος.
Στον 5ο οικο μου βρισκεται ο Υδροχοος (28 12' 43'') και στον 7ο ο Κριος (22 03' 40''). Οι αντιστοιχοι κυβερνητες τους στον γενεθλιο χαρτη μου εχουν τις εξης θεσεις; Ουρανος στον Ζυγο (07 36' 34''), Κρονος στον Ταυρο (22 36' 59 R) και Αρης στην Παρθενο (02 36' 07'').
Τι ερμηνεια μπορει να δοθει για τις σχεσεις μου και τον γαμο βασει αυτων των θεσεων?
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

vana4
30-07-2009, 03:13 AM
Αγαπητή Vana 4
Γνωρίζεις ότι τα κριτήρια μου είναι ...λίγο διαφορετικά.
Μήπως τελικά έχει κάποια σημασία το ότι η αστρική ακμή του 7ου οίκου σου πέφτει πάνω στον τροπικό Κρόνο;
Λέω, μήπως...

Εμα.. να λοιπόν που υπάρχει εξήγηση! Δεν είχα ασχοληθεί με τον τροπικό ζωδιακό και βλέπω ότι πρέπει να το κάνω.. Ευχαριστώ πολύ!

kekaki83
30-07-2009, 10:58 AM
γεια σας παιδια αν μπορειτε διαφωτιστε με..εχω στον 7 οικο τοξοτη,και τοξοτη στον δια και στον ουρανο.η αφροδιτη μου, ο ωροσκοπος και ο βορειος δεσμος στους διδυμους...αυτο τι σημαινει?ο καλος μου εχει ωροσκοπο,ερμη και αφροδιτη στον τοξοτη και στον 7 οικο διδυμο..εγω ταυρος και αυτος τοξοτης.καλος συνδυασμος για γαμο?

kekaki83
30-07-2009, 11:00 AM
συγνωμη εγω ταυρος και αυτος σκορπιος...

Μητσάκος
30-07-2009, 12:09 PM
γεια σας παιδια αν μπορειτε διαφωτιστε με..εχω στον 7 οικο τοξοτη,και τοξοτη στον δια και στον ουρανο.η αφροδιτη μου, ο ωροσκοπος και ο βορειος δεσμος στους διδυμους...αυτο τι σημαινει?ο καλος μου εχει ωροσκοπο,ερμη και αφροδιτη στον τοξοτη και στον 7 οικο διδυμο..εγω ταυρος και αυτος τοξοτης.καλος συνδυασμος για γαμο?

συγνωμη εγω ταυρος και αυτος σκορπιος...
Φτιάξε τους χάρτες σας βάζοντας τα στοιχεία σας σε αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php), προσπάθησε να δεις όσο πιο αντικειμενικά μπορείς τον εαυτό σου αλλά και τον άλλο, και δες αν και πόσο ταιριάζετε.

Αρχικά δώσε έμφαση στα στοιχεία που αναφέρονται στον Ήλιο και στη Σελήνη του καθενός και μετά στα άλλα. Δες, π.χ., ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στη Σελήνη σου και κατά πόσο "κολλάνε" με τον συναισθηματικό σου κόσμο και σύγκρινέ τα με τα αντίστοιχα του άλλου.
Θα σε βοηθήσει αρκετά (και όχι μόνο στο θέμα που σε ενδιαφέρει άμεσα) και θα σου κάνει περισσότερο καλό από το να σου πει κάποιος "ναι, ταιριάζετε" ή "όχι, δεν ταιριάζετε". :bigsmile:

ΚΡΙΟΣΜΕΖΥΓΟ
06-08-2009, 08:03 PM
Παιδιά, μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω.. που μπορώ να ρώτησω για τις ημερομηνίες γάμου... γιατί από ότι ξέρω θα μπεί ο κρόνος στο ζυγό και τότε δύσκολα τα πράγματα.. Σας Ευχαριστώ!!

mple
06-09-2009, 01:56 PM
Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος του 7ου οίκου του ενός με τον ήλιο του άλλου? Εάν υποθέσουμε οτι υπάρχει τότε αυτό σημαίνει οτι τα δυο αυτά προσωπα θα παντρευτούν?
:love:

nefeli_nefeligeretis
06-09-2009, 06:59 PM
Καλησπέρα!
Να ρωτήσω και εγω... με την σειρά μου....Είμαι Δίδυμος (09/06/1973 Πύργος Ν.Ηλείας ) . Ο Ήλιος μου είναι στους Διδυμους ( 18° 28' 59" και θέση οίκου ο 9ος ) . Η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον Κριό ( 01° 18' 54'' ) , ακόμη ο Βέρτεξ είναι στον Κριό ( 04° 00' 04" και η θέση οίκου στον 7ο ) .Ο Ερμής μου είναι στον Καρκίνο ( 09° 06' 35" και η θέση του οίκου είναι ο 10ος ). Η Αφροδίτη μου είναι στον Καρκίνο ( 04° 29' 48" ).Ο Ουρανός μου είναι στον Ζυγό ( 19° 04' 04" R και η θέση του οίκου ο 1ος ). Ο Κρόνος μου ειναι στους Δίδυμους ( 23° 20' 53" και η θέση του οίκου είναι στον 9 ο ).Ο Δίας μου είναι στον Υδροχόος ( 11° 59' 02" R και η θέση του οίκου είναι στον 5ο ).Τέλος , και η ακμή του 5ου οίκου μου βρίσκεται στον Υδροχόο ( 04° 27' 25" ) .Ίσως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα σχετικά με το θέμα του γάμου?
Σας ευχαριστώ πολύ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-09-2009, 11:49 AM
Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος του 7ου οίκου του ενός με τον ήλιο του άλλου? Εάν υποθέσουμε οτι υπάρχει τότε αυτό σημαίνει οτι τα δυο αυτά προσωπα θα παντρευτούν?

αγαπητο μελος
εδω το θεμα που εγραψες δεν ειναι για συναστριες
το λεει καθαρα΄''Γαμος και 7ος οικος''
κανε μια αναζητηση πανω δεξια ειναι με την λεξη συναστριες
και θα βρεις πολλα θεματα και αρθρα για την απορια σου
και ειμαι σιγουρη πως θα βρεις αυτο που θελεις!!:bigsmile:

φιλικα Δεσποινα κουκι:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-09-2009, 11:55 AM
Καλησπέρα!
Να ρωτήσω και εγω... με την σειρά μου....Είμαι Δίδυμος (09/06/1973 Πύργος Ν.Ηλείας ) . Ο Ήλιος μου είναι στους Διδυμους ( 18° 28' 59" και θέση οίκου ο 9ος ) . Η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον Κριό ( 01° 18' 54'' ) , ακόμη ο Βέρτεξ είναι στον Κριό ( 04° 00' 04" και η θέση οίκου στον 7ο ) .Ο Ερμής μου είναι στον Καρκίνο ( 09° 06' 35" και η θέση του οίκου είναι ο 10ος ). Η Αφροδίτη μου είναι στον Καρκίνο ( 04° 29' 48" ).Ο Ουρανός μου είναι στον Ζυγό ( 19° 04' 04" R και η θέση του οίκου ο 1ος ). Ο Κρόνος μου ειναι στους Δίδυμους ( 23° 20' 53" και η θέση του οίκου είναι στον 9 ο ).Ο Δίας μου είναι στον Υδροχόος ( 11° 59' 02" R και η θέση του οίκου είναι στον 5ο ).Τέλος , και η ακμή του 5ου οίκου μου βρίσκεται στον Υδροχόο ( 04° 27' 25" ) .Ίσως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα σχετικά με το θέμα του γάμου?
Σας ευχαριστώ πολύ!

Αγαπητο μελος:bigsmile:
με ολο αυτο το κατεβατο με τους πλανητες και τις ακμες
δεν νομιζω οτι θα σου απαντηση καποιο μελος που ξερει:nuts:
θα σου προτεινα να διαβασεις απο την αρχη τι λενε τα μελη στο θρεντ αυτο
και ολο και κατι θα δεις που σε αφορα και σενα...
επισης κανε και μια αναζητηση [ειναι πανω δεξια] εχει πολυ ωραια αρθρα και κατανοητα για το
θεμα που σε ενδιαφερει:bigsmile:

καλη συνεχεια ευχομαι :love:

φιλικα Δεσποινα κουκι:love:

mple
07-09-2009, 11:03 PM
δεν υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσετε?....:cry:

Fotini Christodoulou
08-09-2009, 01:53 AM

Aγαπητό μέλος,

αν διαβάσετε τα άρθρα μας στην ανάλογη ενότητα θα διαπιστώσετε πως ούτε ο γάμος ούτε και κανένα άλλο θέμα δεν μπορούν να απαντηθούν απο μια μεμονωμένη όψη.
Η όψη αυτή σε συναστρία κατά την γνώμη μου δείχνει ότι η φύση του ενός-Ήλιος- "καλύπτει " το ζητούμενο της ακμής του 7ου του άλλου. Πολύ γενικά αυτό.

Θα προτείνω να ξεκινήσετε απο την ερμηνεία του κάθε γενεθλιου χάρτη ξεχωριστά και όταν κατανοήσετε τα ζητούμενα του κάθε χάρτη να δείτε και την συναστρία. Ετσι πιστεύω θα έχετε καλύτερη εικόνα για το πως αλληλεπιδρούν.

Φιλικά:bigsmile:

mple
08-09-2009, 09:15 AM
Ευχαριστώ πολύ!

AYGH
12-09-2009, 11:34 PM
Θα ήθελα αν φυσικά μπορείτε να μου πείτε κάτι για την δική μου περίπτωση....Εφόσον όπως είπαμε όταν ο 7ος είναι κενός και σε εμένα ανήκει στον Κριό που είναι κενός αλλά έχει κυβερνήτη τον ¶ρη και εκείνος βρίσκετε στον 2ο Οίκο μου δηλ στον Τοξότη μαζί όμως με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα θα πρέπει να να λάβω κατά την ανάλυση τόσο τις όψεις που δημιουργούνται με τον ¶ρη;Και αφού ο ¶ρης αφορά το σεξουαλικό σημαίνει οτι είναι βασικό για μένα κάνω σχέσεις επιφανειακές;;;;;Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να λύσετε την απορία μου;;;;;;

Fotini Christodoulou
13-09-2009, 03:57 PM
Θα ήθελα αν φυσικά μπορείτε να μου πείτε κάτι για την δική μου περίπτωση....Εφόσον όπως είπαμε όταν ο 7ος είναι κενός και σε εμένα ανήκει στον Κριό που είναι κενός αλλά έχει κυβερνήτη τον ¶ρη και εκείνος βρίσκετε στον 2ο Οίκο μου δηλ στον Τοξότη μαζί όμως με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα θα πρέπει να να λάβω κατά την ανάλυση τόσο τις όψεις που δημιουργούνται με τον ¶ρη;Και αφού ο ¶ρης αφορά το σεξουαλικό σημαίνει οτι είναι βασικό για μένα κάνω σχέσεις επιφανειακές;;;;;Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να λύσετε την απορία μου;;;;;;

Όταν ένας οίκος είναι κενός απο πλανήτες πράγματι εξετάζουμε τον κυβερνήτη της ακμής, το ζώδιο και οίκο που βρίσκεται καθώς και τις όψεις που σχηματίζει.

Έχετε ακμή 7ου στον Κριό και ο κυβερνήτης του ¶ρης βρίσκεται στον Τοξότη, στον 2ο οίκο.
Σχέσεις και συνεργασίες σας δίνουν το αίσθημα της ασφάλειας; Η τις βλέπετε καποτε και σαν αποκτήματα μετρώντας την προσωπική σας αξία μέσα απο αυτές; Αρκετά αποφασισμένη να τις κάνετε να πετύχουν ή αρκετά προσανατολισμένη στο να συνάπτετε σχέσεις; Σχέσεις και συνεργασίες με άτομα φιλοσοφημένα ( ή που έτσι φάινονται) άτομα που είναι ανεξάρτητα, ταξιδεύουν πολύ, ή είναι απο το εξωτερικό; Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμα. Καθότι αρχάρια χρησιμοποιώ ερωτηματικά, ελπίζοντας οι προτάσεις να σας βοηθήσουν να βρείτε μια κατεύθυνση για την ερμηνεία της συγκεκριμένης θέσης.

Αναφέρετε τον Ερμή και Ποσειδώνα. Κάνει σύνοδο με αυτούς; Αν ναί, όσο πιο στενή είναι αυτή η σύνοδος, τόσο περισσότερο σημαίνει ότι αυτοί οι πλανήτες ενώνουν τις ενέργειες τους. Η φύση τους όμως δεν είναι πάντοτε το ίδιο συμβατή. Ενώ για παράδειγμα ο Ερμής είναι πιο "βολικός" και θα υιοθετήσει πιο εύκολα στα θέματα του(επικοινωνία, μετακινήσεις,γραπτά κτλ στον 2ο οίκο που σχετίζεται με οικονομικά, ακίνητα, αποκτήματα, αίσθηση αξιών και αίσθηση προσωπικής αξίας) μια άρεια συμπεριφορά(αυθόρμητη στον λόγο,ίσως λίγο βιαστική ή ανυπόμονη κ.α.) ο Ποσειδώνας θα ζοριστεί λιγάκι.Θα πάρει τον ¶ρη και θα τον εξιδανικεύσει. Θα σας κάνει να ονειρεύεστε ότι τα άτομα με τα οποία συνεργάζετε ή συνάπτετε σχέσεις είναι ..τα ιδανικά, χωρίς ελαττώματα; ( δείτε λιγάκι και ποιον οίκο κυβερνά ο Ποσειδώνας καθώς μεταφέρει θέματα του οίκου που κυβερνά μέσα στον οίκο που βρίσκεται όπως και ο ¶ρης που σας ενδιαφέρει, όπως και οΕρμής κτλ). Η ίσως να θελήσετε να σώσετε ή να σας σώσουν;Και όλα αυτά μέσα στον 2ο οίκο σας.

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι.:bigsmile:

singlewoman
14-09-2009, 10:46 AM
Γεια σας!
ΔΕΝ εχω λαβει ακομα απαντηση γι'αυτο σας δινω ακομα περισσοτερα στοιχεια. Γνωριζω τι πρεπει να μελετησει κανεις για να βγαλει καποιο συμπερασμα, αλλα δεν ειμαι σε θεση να δωσω καποια ερμηνεια. Εχω Ηλιο στην Παρθενο (ωροσκοπος Ζυγος), ημ. γενν. 7/9/70, Αθηνα, 9.10 πμ, Σεληνη και Αφροδιτη στον Σκορπιο. Στον 5ο οικο μου βρισκεται μονο ο Βορειος Δεσμος που ειναι Ιχθυς (02 44' 24'') και ο 7ος οικος ειναι αδειος.
Στον 5ο οικο μου βρισκεται ο Υδροχοος (28 12' 43'') και στον 7ο ο Κριος (22 03' 40''). Οι αντιστοιχοι κυβερνητες τους στον γενεθλιο χαρτη μου εχουν τις εξης θεσεις; Ουρανος στον Ζυγο (07 36' 34''), Κρονος στον Ταυρο (22 36' 59 R) και Αρης στην Παρθενο (02 36' 07'').
Τι ερμηνεια μπορει να δοθει για τις σχεσεις μου και τον γαμο βασει αυτων των θεσεων?
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

AYGH
14-09-2009, 08:19 PM
Καλησπέρα...Σας ευχαριστώ πολύ Φωτεινή...Θα ψάξω τα θέματα που μου αναφέρατε....Έχετε δίκιο γα την εξιδανικευση μετην οποία αντιμετωπίζω τους ανθρώπους καθώς και οτι ο Ποσειδώνας μου δημιουργει προβλήματα κάνοντας με να θέλω να "σώσω" άρα και επιλέγω λάθος άτομα.......Θα κινηθώ προς την κατεύθυση όσων αναφέρατε......Και θα το ψάξω....Ναείστε καλά!

rozoulitsa
22-12-2009, 07:17 PM
γεια σας!!! ειμαι γεννημενη στις 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 στη θεσσαλονικη εχω 7 οικο στο ζυγο κ αυτο που παρατηρω ειναι οτι η αφροδιτη μου σχηματιζει δυσμενεις οψεις κατα κυριοτητα (σε αντιθεση με τον κρονο, σε αντιθεση με τον ουρανο, σε αντιθεση με τον ποσειδωνα, σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο, σε αντιθεση με το μεσουρανημα) κ τριγωνο με τον πλουτωνα..επισης ο 5 οικος μου βρισκεται στον καρκινο αλλα δεν εχω κανεναν πλανητη εκει..τι σημαινουν ολα αυτα?δε θα υπαρξει γαμος ουτε παιδια????αν μπορει καποιος ας βοηθησει...το ψαχνω γενικοτερα αλλα δεν εχω βγαλει καποιο συμπερασμα...οποιος μπορει να με διαφωτισει σχετικα...ευχαριστω εκ των προτερων....:cry:

saggitar1
23-12-2009, 01:08 AM
Rozoulitsa μην ανησυχεις! Τι αγχωνεσαι που ειναι αδειοι οι οικοι. Κι εγω εχω αδειο 7ο αλλα παντρευτηκα. Ξερω και ατομα με αδειους 5ους και απο παιδια μια χαρα τα πηγαν. Μην τρελλενεσαι!:love: Για τις οψεις δεν ξερω να σου πω αλλα οπως και να εχει δεν πρεπει να πιανομαστε απο το χαρτη και να μας παιρνει απο κατω!

παλίρροια
23-12-2009, 01:14 AM
γεια σας!!! ειμαι γεννημενη στις 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 στη θεσσαλονικη εχω 7 οικο στο ζυγο κ αυτο που παρατηρω ειναι οτι η αφροδιτη μου σχηματιζει δυσμενεις οψεις κατα κυριοτητα (σε αντιθεση με τον κρονο, σε αντιθεση με τον ουρανο, σε αντιθεση με τον ποσειδωνα, σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο, σε αντιθεση με το μεσουρανημα) κ τριγωνο με τον πλουτωνα..επισης ο 5 οικος μου βρισκεται στον καρκινο αλλα δεν εχω κανεναν πλανητη εκει..τι σημαινουν ολα αυτα?δε θα υπαρξει γαμος ουτε παιδια????αν μπορει καποιος ας βοηθησει...το ψαχνω γενικοτερα αλλα δεν εχω βγαλει καποιο συμπερασμα...οποιος μπορει να με διαφωτισει σχετικα...ευχαριστω εκ των προτερων....:cry:

Αχ μήν αγχώνεσαι απο τώρα! Δεν ξέρω να σου απαντήσω εμπεριστατωμένα αστρολογικά ,εκείνο που ξέρω οτι αν το θελήσεις σίγουρα θα σου συμβεί, αν......και δεν πρέπει να έχεις αγχος για αυτό"ΑΔΡΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ" και θάρθει και αυτό!:bigsmile:

Μητσάκος
23-12-2009, 07:18 AM

Οι αντιθέσεις σού δείχνουν τη δυνατότητα να ισορροπίσεις κάποιες καταστάσεις, δεν είναι απαραίτητα δυσμενείς όψεις. Στον τέταρτο Οίκο που έχεις την Αφροδίτη δεν είναι άσχημη θέση, παρά τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν -σύμφωνα με τις όψεις που λες ότι κάνει.
Εξέτασε και τις όψεις που κάνει η Σελήνη, καθώς είναι ο κυβερνήτης του 5ου σου.
Το κυριότερο από όλα όμως, όπως σου λέει και η "παλίρροια" πιο πάνω, είναι να μην ...αγχώνεσαι. Είσαι μόλις 20 χρονών :nuts:

Astronautissa
23-12-2009, 12:30 PM
Γεια και χαρά φίλοι!
Ερώτηση: 7ος οίκος θεωρείται και ο dexcendant, δλδ η κατοπτρική όψη του ascendant? Εγώ, π.χ., έχω ωροσκόπο καρκίνο και ο descendant είναι στον αιγόκερω...
Μπορεί κάπιος φωτισμένος φίλος να μου πει τι σημαίνει αυτό??

Μερσί!!!:toung:

rozoulitsa
24-12-2009, 01:09 AM
Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας!!!! γενικα ειμαι πολυ αγχωδης ανθρωπος κ αρκετα ανασφαλης...:unsure: οσον αφορα τον 5 οικο μου τον εχω στο ζωδιο του καρκινου..ξερω οτι κανονικα για να βρισκοταν σπιτι του θα επρεπε να ειναι στο λεων...κυβερνητης του καρκινου ειναι η σεληνη αν δεν κανω λαθος την οποια εχω στον 6 οικο μου..το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα πλανητη στον 5 οικο..οσο αφορα τη σεληνη που την εχω στο ζωδιο της παρθενου κανει τις ακολουθες οψεις τετραγωνο με τον ηλιο (πολυ κακη οψη εχω διαβασει) τετραγωνο με το δια (επισης οχι καλη οψη) τριγωνο με τον κρονο κ εξαγωνο με τον πλουτωνα.. σε συνδυασμο με τον 6 οικο οπου βρισκεται η σεληνη μου και τις οψεις που σχηματιζει τι συμπερασμα μπορει να συναχθει για τον 5 οικο μου? ανησυχω ιδιαιτερα γτ ξερω οτι ο 6 οικος ειναι ο οικος που αφορα την υγεια τις ασθενειες κλπ..αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο να μου πει....σας ευχαριστω....

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-12-2009, 01:27 AM
Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας!!!! γενικα ειμαι πολυ αγχωδης ανθρωπος κ αρκετα ανασφαλης...:unsure: οσον αφορα τον 5 οικο μου τον εχω στο ζωδιο του καρκινου..ξερω οτι κανονικα για να βρισκοταν σπιτι του θα επρεπε να ειναι στο λεων...κυβερνητης του καρκινου ειναι η σεληνη αν δεν κανω λαθος την οποια εχω στον 6 οικο μου..το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα πλανητη στον 5 οικο..οσο αφορα τη σεληνη που την εχω στο ζωδιο της παρθενου κανει τις ακολουθες οψεις τετραγωνο με τον ηλιο (πολυ κακη οψη εχω διαβασει) τετραγωνο με το δια (επισης οχι καλη οψη) τριγωνο με τον κρονο κ εξαγωνο με τον πλουτωνα.. σε συνδυασμο με τον 6 οικο οπου βρισκεται η σεληνη μου και τις οψεις που σχηματιζει τι συμπερασμα μπορει να συναχθει για τον 5 οικο μου? ανησυχω ιδιαιτερα γτ ξερω οτι ο 6 οικος ειναι ο οικος που αφορα την υγεια τις ασθενειες κλπ..αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο να μου πει....σας ευχαριστω....

αγαπητο μελος το θεμα εδω λεει'' Γαμος και αδειος 7ος οικος''
ολες τι ερωτησεις που λες θα πρεπει να τις θεσεις στην καταλληλη ενοτητα-θεμα:bigsmile:

φιλικα :bigsmile:

Μητσάκος
24-12-2009, 06:46 AM
Γεια και χαρά φίλοι!
Ερώτηση: 7ος οίκος θεωρείται και ο dexcendant, δλδ η κατοπτρική όψη του ascendant? Εγώ, π.χ., έχω ωροσκόπο καρκίνο και ο descendant είναι στον αιγόκερω...
Μπορεί κάπιος φωτισμένος φίλος να μου πει τι σημαίνει αυτό??

Μερσί!!!:toung:
Διάβασε πρώτα αυτό: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/53-%EF%E9-12-%EF%DF%EA%EF%E9-%F3%F5%ED%EF%F0%F4%E9%EA%DE-%F0%E5%F1%E9%E3%F1%E1%F6%DE.html
και μετά αυτό:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/7617-%E3%F9%ED%E9%E1%EA%EF%DF-%EF%DF%EA%EF%E9-%F3%F4%EF%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%FC-%F7%DC%F1%F4%E7-%F4%E9-%EC%E1%F2-%E1%F0%EF%EA%E1%EB%FD%F0%F4%EF%F5%ED%3B.html :bigsmile:

GeorginaV
24-12-2009, 12:47 PM
Καλημέρα και από εμένα!
Εχω τον 7ο οίκο μου στον Κριο, κυβερνήτης λοιπόν είναι ο ¶ρης ο οποίος είναι στους Διδύμους ((στον 9ο οίκο ή μάλλον ο 9ος έχει τον ¶ρη μέσα). Ο ¶ρης κάνει αντίθεση με την σελήνη, αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτων (που είναι στο Ζυγό), τρίγωνο με τον Ωροσκόπο (που είναι στον Ζυγό) και τετράγωνο με τον Δία. Ο 10ος είναι στον Καρκίνο όπως και ο ήλιος μο είναι στον καρκίνο και κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο 5ος είναι στον Υδροχόο. Όλα αυτά δείχνουν ότι πιθανόν να κάνω δύο γάμους (λόγω Διδύμων), τρώω εξαπάτηση (λογω αντίθεσης με Ποσειδώνα) και όλα θα γίνονται με ξαφνικό τρόπο? Θα εκτιμούσα πολύ μία βοήθεια.
Ευχαριστώ!
Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους!

Υδροζυγός
21-03-2010, 07:44 PM
Γειά σας και από εμένα................μπερδεύτηκα αρκετά και θα ήθελα μια καθοδήγηση. Τί γίνεται όταν στον 7ο οίκο μου έχω μόνο Β.Δεσμό και η ακμή του είναι στον Κριό και μάλιστα στις 16 μοίρες?? Ο σύντροφός μου έχει στον 7ο ¶ρη και Ποσειδώνα στον Τοξότη και η ακμή του 7ου είναι στον Σκορπιό στις 25 μοίρες. Πολύ μπερδεύτηκα..........................
Ευχαριστώ πολύ

aktina
24-05-2010, 05:58 PM
Καλησπέρα! Θα ήθελα την άποψή σας για τον άδειο 7ο οικο.
Η ακμή του 7ου είναι στον Αιγόκερω.
Ο κρόνος είναι στην Παρθένο σε σύνοδο με τον 4ο οίκο.
Κρόνος τρίγωνο με Σελήνη στον Ταυρο.
Κρόνος τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Κρόνος εξάγωνο με Ουρανο.
:embarrest

mairoula.b
24-05-2010, 08:50 PM
Έχω και εγώ άδειο 7ο οίκο αλλά με κυβερνήτη 7ου πολύ...τσαχπίνη αν μη τι άλλο:cheesy:. Πρόσφατα με τη βοήθεια του Δείμωνα διαπίστωσα την ύπαρξη ενός χαρταετού στο χάρτη μου. Το μεγάλο τρίγωνο αποτελείται από:
1. Χείρωνα στους Διδύμους από τον 9ο οίκο
2. ¶ρη στο Ζυγό, από τον 1ο οίκο - Κυβερνήτης του 7ου οίκου που είναι στον Κριό
3. Δία στον Υδροχόο, από τον 5ο οίκο, Κυβερνήτης του 3ου οίκου στον Τοξότη και του 6ου στους Ιχθείς

Απέναντι από το Χείρωνα υπάρχουν σε σύνοδο οι Ερμής και Ουρανός (από τον 3ο οίκο στον τοξότη), οι οποίοι κάνουν εξάγωνα με Δία και ¶ρη.:bigsmile:

Ο ¶ρης λοιπόν κάνει τρίγωνο με Χείρωνα και Δια και εξάγωνο με Ερμή (κυβερνήτη του 9ου και του 12ου) και Ουρανό (κυβερνήτη του 5ου) και όλοι αυτοί οι πλανήτες αλληλεπιδρούν ως μέλη της όψης χαρταετού.

Προσπαθώντας να αναλύσω τον ¶ρη μου καταλήγω στα εξής συμπεράσματα (και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα λεγόμενά μου):
1. ¶ρης στον 1ο οίκο: Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για μένα και έντονο στοιχείο της προσωπικότητάς μου. Επίσης, οι σχέσεις έρχονται...φυσικα; προς εμένα;
2. ¶ρης σε τρίγωνο με Χείρωνα στου Διδύμους: Ο γάμος θα με βοηθήσει να γιατρέψω επικοινωνιακές πληγές του παρελθόντος;
3. ¶ρης σε εξάγωνο με Ερμή, κυβερνήτη του 9ου, και τρίγωνο με Χείρωνα από τον 9ο: Το έτερον ήμισι είναι πιθανό να είναι από άλλη χώρα, ή να έχει ανώτερη εκπαίδευση.
4. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία από τον 5ο και σε εξάγωνο με Ουρανό, κυβερνήτη του 5ου: Ο γάμος θα είναι από έρωτα!!:love:
5. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία κυβερνήτη του 3ου, σε εξάγωνο με Ερμή και Ουρανό από τον 3ο: Η σχέση θα βασίζεται πολύ στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τα πολλαπλά ενδιαφέροντα!:bigsmile:
6. ¶ρης σε εξάγωνο με Ουρανό στον Τοξότη: Σύζυγος νεωτεριστής που του αρέσει το φιλοσοφείν.
7. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία στον Υδροχόο: Σχεση καλότυχη με άτομο αντισυμβατικό και καινοτόμο.

Αυτά από μένα για τις όψεις μία προς μία. Έχετε να προσθέσετε/διορθώσετε κάτι;

Επίσης: Τώρα για το ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες παίζουν μπάλα μεταξύ τους λόγω χαρταετού:nuts:, δεν ξέρω τι να πω. Τι σημαίνει αυτό για τον 7ο οίκο μου;

asas
24-05-2010, 09:16 PM
Αγαπητά μέλη

Σίγουρα το σύνολο του χάρτη θα παίξει ρόλο, όπως ειπώθηκε. Επίσης, για την γυναίκα, θα μετρήσει και ο Ήλιος (σύζυγος) ενώ για τον άντρα η Σελήνη (η σύζυγος).

Ο ήλιος είναι στον 12 σε σύνοδο με τον κρόνο (η μοναδική όψη που σχηματίζει) και
ο κυβερνήτης του 7 οίκου μου είναι ανάδρομος (ερμής) στον τοξότη με κυβερνήτη το Δία, τετράγωνο με τη σελήνη, εξάγωνο με ¶ρη, εξάγωνο με Δία, σύνοδο με ουρανό τοποθετημένος ή στον 12ο ή στον 1ο (πρόσφατα ανακάλυψα ότι η ώρα γέννησης μου μπορεί να διαφέρει κατά 20 λεπτά από αυτή που πίστευα).
Από όπου και να το πιάσει κανείς...
Αστρολόγος πάντως μου είχε πει ότι στα αισθηματικά το ωροσκόπιο μου μου δίνει την κυριότερη υπόσχεση. Αυτό μάλλον είναι θέμα 5 ου ? Και ότι ο ιδανικός σύντροφος θα είναι άπιαστο όνειρο γιατί οι απαιτήσεις μου είναι πολλές, αλλά θα ζήσω μικρότερα όνειρα...
Όχι ότι το θέμα γάμου και οικογένεια με απασχαλεί πολύ. Δεν το απορρίπτω αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας, έχω άλλους στόχους και να μην παντρευτώ ποτέ δεν με πειράζει. Συζήτηση να γίνεται ...

paraskeyh
28-05-2010, 12:41 AM
Kαλησπέρα σας και από εμένα.Ο δικός μου οίκος είναι επίσης άδειος μόνο τον χείρωνα έχει.Η ακμή του είναι στον Ταύρο και εφόσον κοιτάμε τους κυβερνήτες η Αφροδίτη είναι στον 9ο οίκο σε εξάγωνο με τον χείρωνα,τετράγωνο με Πλούτωνα και Δία,τρίγωνο με Ουρανό και χιαστί με Ποσειδώνα.Αυτό πως μπορω να το ερμηνεύσω γιατί με τις όψεις και με την οικοθεσία γίνεται πιο δύσκολο.

Μητσάκος
28-05-2010, 07:42 AM
Kαλησπέρα σας και από εμένα.Ο δικός μου οίκος είναι επίσης άδειος μόνο τον χείρωνα έχει.Η ακμή του είναι στον Ταύρο και εφόσον κοιτάμε τους κυβερνήτες η Αφροδίτη είναι στον 9ο οίκο σε εξάγωνο με τον χείρωνα,τετράγωνο με Πλούτωνα και Δία,τρίγωνο με Ουρανό και χιαστί με Ποσειδώνα.Αυτό πως μπορω να το ερμηνεύσω γιατί με τις όψεις και με την οικοθεσία γίνεται πιο δύσκολο.

Εγώθα σου το κάνω ακόμα πιο ...δύσκολο:cheesy:
Ναι μεν κοιτάμε τον κυβερνήτη και τις όψεις του αλλά και αυτές δεν είναι αυθύπαρκτες. Για παράδειγμα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι και μια ένδειξη υπερβολής, ή "άσκοπου δοσίματος", ενός ενθουσιασμού και μιας αισιοδοξίας που το πιθανότερο είναι να μην έχουν πραγματική βάση. Αν όμως ο Δίας κάνει καλή όψη με τον Κρόνο, αυτό το πράγμα θα έχει διαφορετική έκφραση και είναι πιθανό να "μαζεύει" τις υπερβολές. Αν όμως δέχεται κάποιο τετράγωνο από τον ¶ρη, π.χ., αλλάζει τελείως το σκηνικό. Ομοίως και ο Ουρανός. Παρ' όλο που δίνει ευχάριστες και πρωτότυπες εκφράσεις, αν τετραγωνίζεται από τον ¶ρη, ή από τα φώτα, ας πούμε, έχει τελείως διαφορετική έκφραση...

Alaia
28-05-2010, 11:10 AM
καλημέρα κι από μένα! έχω στον 7ο οίκο τη σελήνη,. Ακμή του 7ου μου είναι στους ιχθύες, αλλά η σελήνη στον κριό( δλδ ο 7ος πιάνει κατά το ήμισυ τον κριό). είχα διαβάσει σε παλιότερο άρθρο ότι ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις! α, ο κυβερνήτης των ιχθύων, Δίας, στην παρθένο σε σύνοδο με τον κρόνο. Τώρα τι να πω, ο δεσμός που παραλίγο θα κατέληγε σε γάμο, ήταν παρθένος! α, και αφροδίτη στην παρθένο έχω, σε σύνοδο με ωροσκόπο(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Τι μπορεί να φαίνεται από αυτό τον 7ο οίκο? Να ρωτήσω και κάτι , ίσως είμαι σε λάθος ποστ, αλλά δεν ξέρω που να το ανεβάσω. μέχρι πριν λίγο καιρό ο γενεθλιος χάρτης μου έδειχνε σελήνη σε όψη χιαστή με τον ήλιο. τελευταία που ξαναμπήκα, δεν φαίνεται να κάνει κα΄μία όψη με τον ήλιο. υπάρχει περίπτωση να αλλαξε΄κάτι στην βάση δεδομένων από το σύστημα? .....(περίεργό...)

Μητσάκος
28-05-2010, 11:51 AM
καλημέρα κι από μένα! έχω στον 7ο οίκο τη σελήνη,. Ακμή του 7ου μου είναι στους ιχθύες, αλλά η σελήνη στον κριό( δλδ ο 7ος πιάνει κατά το ήμισυ τον κριό). είχα διαβάσει σε παλιότερο άρθρο ότι ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις! α, ο κυβερνήτης των ιχθύων, Δίας, στην παρθένο σε σύνοδο με τον κρόνο. Τώρα τι να πω, ο δεσμός που παραλίγο θα κατέληγε σε γάμο, ήταν παρθένος! α, και αφροδίτη στην παρθένο έχω, σε σύνοδο με ωροσκόπο(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Τι μπορεί να φαίνεται από αυτό τον 7ο οίκο? Να ρωτήσω και κάτι , ίσως είμαι σε λάθος ποστ, αλλά δεν ξέρω που να το ανεβάσω. μέχρι πριν λίγο καιρό ο γενεθλιος χάρτης μου έδειχνε σελήνη σε όψη χιαστή με τον ήλιο. τελευταία που ξαναμπήκα, δεν φαίνεται να κάνει κα΄μία όψη με τον ήλιο. υπάρχει περίπτωση να αλλαξε΄κάτι στην βάση δεδομένων από το σύστημα? .....(περίεργό...)
Αποκλείεται να διάβασες σε άρθρο του myhoroscope ότι "ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις!" Κάτι άλλο ίσως να διάβασες, ή μπορεί να συνδυαζόταν η φράση με κάποια άλλη, ή μπορεί να μην ήταν άρθρο αλλά κάποια ερώτηση μέλους.
Περισσότερο βαραίνει το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η ακμή του Οίκου και όχι το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης.
Ως κυβερνήτη των Ιχθύων λαμβάνουμε τον Ποσειδώνα και όχι τον Δία.
Αν δεν έχεις διαβάσει αυτό το άρθρο http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/7904-%E5%ED%E4%E5%DF%EE%E5%E9%F2-%E3%DC%EC%EF%F5-%EA%E1%E9-%F4%E5%EA%ED%EF%F0%EF%DF%E7%F3%E7%F2.html διάβασέ το. Αν το έχεις διαβάσει, ξαναδιάβασέ το.
Ρίξε μια ματιά και σε αυτά: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/3533-%EF-%E3%E1%EC%EF%F3-%EA%E1%E9-%E7-%E5%F0%E9%F4%E5%F5%EE%E7-%F4%EF%F5.html
Σε αυτήν μου την απάντηση http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/9813-%E5%EC%F0%E5%F1%E9%E5%F7%FC%EC%E5%ED%E1-%E6%FE%E4%E9%E1-%EA%E1%E9-%E4%E9%F0%EB%DC.html#post102300 αναφέρονται τα διπλά ζώδια ως ένας από τους πολλούς δείκτες δεύτερου γάμου και αυτό πάλι από ορισμένους αστρολόγους...:bigsmile:

joanna1975
28-05-2010, 12:24 PM
Καλημέρα!Μήπως θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πώς ερμηνευεται η όψη Αφροδίτη τετράγωνο με το Μεσουράνημα; με ανοχή 4.27 επηρεάζει αρκετά;
Σας ευχαριστώ πολύ!

Μητσάκος
28-05-2010, 12:37 PM
Καλημέρα!Μήπως θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πώς ερμηνευεται η όψη Αφροδίτη τετράγωνο με το Μεσουράνημα; με ανοχή 4.27 επηρεάζει αρκετά;
Σας ευχαριστώ πολύ!

Τι σχέση έχει με τον γάμο και τον άδειο 7ο Οίκο; :wacko:
Επιπλέον, αν δεν κάνω λάθος, περισσότερο αφορά τις επαγγελματικές σχέσεις και συνθήκες υπό τις οποίες καλείται να λειτουργήσει το άτομο (αντιξοότητες, παρεξηγήσεις με συναδέλφους, αλαζονεία και έπαρση)...

paraskeyh
28-05-2010, 08:18 PM
Σαν πρώτη εντύπωση όμως τι δείχνει γιατί μετα θα κοιτάξω τα υπόλοιπα.Εννοώ η οικοθεσία της Αφροδίτης συν την ύπαρξη του χείρωνα;

joanna1975
29-05-2010, 10:59 PM
Σ' ευχαριστώ πολύ Μητσάκο για την απάντησή σου! Απλά παρασύρθηκα απο την αφροδίτη και έθεσα εδώ το ερώτημά μου!

Υδροζυγός
04-06-2010, 08:43 PM
Στον δικό μου χάρτη δείχνει πως στον 7ο οίκο έχω τον Β Δεσμό που είναι στην 3η μοίρα του Ταύρου.............αυτό τί μπορεί να δείχνει ??
Ευχαριστώ

omerta
04-06-2010, 09:29 PM
Στον 7ο οίκο μου πέφτει ο Νότιος μου δεσμός μου που είναι στον Ταύρο , και κάνει τετράγωνο με την αφροδιτη (Λεων) που βρισκεται στον 10ο και τριγωνο με τον ηλιο μου (Παρθενος) στον 11ο .... αυτό τι σημαίνει για τον γάμο ????

ευχαριστώ

gold soul
04-06-2010, 09:43 PM
Αυτά τα άρθρα τα έχετε διαβάσει; Αν όχι, ρίξτε μια ματιά :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/619-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%E5%EA%F0%EB%DE%F1%F9%F3%E7-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%FE%ED-%F5%F0%EF%F7%F1%E5%FE%F3%E5%F9%ED.html

http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/412-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html

http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1/407-%EF%E9-%E4%E5%F3%EC%EF%DF-%F4%E7%F2-%F3%E5%EB%DE%ED%E7%F2-%F3%F4%E1-%E6%FE%E4%E9%E1.html

omerta
04-06-2010, 11:34 PM
Τα διάβασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι έδωσα και απάντηση στο ερωτημά μου !!!!

DRIFTER
05-06-2010, 12:12 AM
και εγω εχω το ιδιο προβλημα απουσιαζει πλανητης απο τον εβδομο που εχω τον καρκινο.Ηλιο εχω στον αιγοκερω πλουτωνα και κρονο στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη.Εχω ηδη ενα γαμο στο ενεργητικο μου και ενα διαζυγιο ....

kiaRRa
05-06-2010, 04:18 PM
και εγω εχω το ιδιο προβλημα απουσιαζει πλανητης απο τον εβδομο που εχω τον καρκινο.Ηλιο εχω στον αιγοκερω πλουτωνα και κρονο στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη.Εχω ηδη ενα γαμο στο ενεργητικο μου και ενα διαζυγιο ....

Λες και μου περιγραφεις το χάρτη μου....:weird:

Fotini Christodoulou
05-06-2010, 04:49 PM
Λες και μου περιγραφεις το χάρτη μου....:weird:

Xωρίς τον γάμο και το διαζύγιο βέβαια(μέχρι στιγμής:toung:)

Alaia
12-06-2010, 12:26 AM
Μητσάκο ευχαριστώ για την απάντηση. Τα άρθρα στα οποία παραπέμπεις τα έχω διαβάσει. Ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να μου απαντάει, που πήγε εκείνη η χιατί όψη που έβγαινε μέχρι πέρσι μεταξύ ήλιου- σελήνης? οέο?

ScP
12-06-2010, 12:35 AM
Kοιτάς γενέθλιους χάρτες από το πρόγραμμα "Γενέθλιος Special" ή από τον "Natal-East Point";

Προφανώς από τον πρώτο. Στον δεύτερο πιθανόν να την δεις, διότι εκεί οι ανοχές είναι πιο μεγάλες. Στον πρώτο έχω ορίσει ανοχές στις 150αρες 3 μοίρες αλλά θα τις κάνω 2 μοίρες σύντομα και στα εξάγωνα 3.

Ο Natal-East Point έχει μεγάλες ανοχές στις 150αρες

gold soul
12-06-2010, 02:21 AM
. Στον πρώτο έχω ορίσει ανοχές στις 150αρες 3 μοίρες αλλά θα τις κάνω 2 μοίρες σύντομα και στα εξάγωνα 3.

:cry: :cry:..τα εξάγωνα μην τα :cry: :cry: ..πειράξετε.. παρακαλώ..:cry: :cry:.. έχω λίιιγα..:cry: :cry:

zw_epimenontas
13-06-2010, 09:49 PM
να ρωτησω κ εγω για τον 7ο οικο?

σεληνη μου ειναι στον λεωντα στον 7ο οικο οποτε ο πλανητης κυβερνητης ειναι μαλλον ο αρης αν δεν κανω λαθος πως επηρεαζει αυτο?

Katerina Paraskevopoulou
13-06-2010, 10:12 PM
να ρωτησω κ εγω για τον 7ο οικο?

σεληνη μου ειναι στον λεωντα στον 7ο οικο οποτε ο πλανητης κυβερνητης ειναι μαλλον ο αρης αν δεν κανω λαθος πως επηρεαζει αυτο?

Ειρήνη μου, ο 7ος σου δεν είναι άδειος! Έχει ακμή στον καρκίνο, άρα κυβερνήτης καρκίνου και 7ου είναι η Σεληνούλα, η οποία βρίσκεται μέσα στον 7ο σου, στο ζώδιο όμως του Λέοντα. Βρισκόμενη η σελήνη σου ως κυβερνήτης του 7ου, μέσα στον 7ο, ενισχύονται οι ιδιότητές της. Διάβασε λίγο και την δωρεάν ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σου και πιστεύω θα σου λυθούν κάποιες απορίες:

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/natalreport.php

zw_epimenontas
13-06-2010, 10:23 PM
Ειρήνη μου, ο 7ος σου δεν είναι άδειος! Έχει ακμή στον καρκίνο, άρα κυβερνήτης καρκίνου και 7ου είναι η Σεληνούλα, η οποία βρίσκεται μέσα στον 7ο σου, στο ζώδιο όμως του Λέοντα. Βρισκόμενη η σελήνη σου ως κυβερνήτης του 7ου, μέσα στον 7ο, ενισχύονται οι ιδιότητές της. Διάβασε λίγο και την δωρεάν ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σου και πιστεύω θα σου λυθούν κάποιες απορίες:

http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/natalreport.php

δεν μου ανοιγει το σαιτ που μου εδωσες ... επισης δεν το επιασα ακριβως γινετε με πιο απλα λογια?

Jedi-Thoth
16-06-2010, 09:18 PM
εγω που εχω τοξοτη στον 7ο οικο δηλαδη υπαρχει ταση στο να μην παντρευτω???

Τίνα Ζαχαριάδου
16-06-2010, 09:36 PM
Πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα...αναρωτιέμαι.

Με κυβερνήτη 7ου οίκου τον Δία μάλλον πας για 2ο ή και 3ο στεφάνι!!!!!!

Ακόμη κι αν δεν παντρευτείς με τον Δία να κυβερνά την ακμή 7ου, δεν μένεις για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σχέση, ανεξάρτητα από το γεγονός πως πολλές εξ αυτών, είναι επιπόλαιου χαρακτήρα.

Jedi-Thoth
17-06-2010, 06:04 AM
το απεδωσα στην ελευθερια του τοξοτη:weird:,ειμαι μονος για πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα οσο κι αν δεν το θελω και δεν κανω ποτε σχεσεις επιπολαιου χαρακτηρα.δε λεω πως επεσες εξω η' κατι τετοιο απλα ετσι ειναι η ζωη μου εως τωρα(σιγουρα παιζουν και αλλα πολλα στον χαρτη μας),ευχαριστω παντως:bigsmile:

MrGalaxy
17-06-2010, 02:19 PM
Να ρωτήσω κατι?? Και ο 4ος οικος δεν σημαίνει οικογένεια?? Και νομίζω πως μία γωνία με σελήνη του ενός με την ακμή του 4ου οίκου του αλλου ειναι αρκετή για να γίνει ένας γάμος. Επίσης νόμιζα πως ο 7ος οίκος ηταν ο οίκος των φίλων και των εχθρών!! Σιγουρα, μπόρει να δημιουργηθεί μια σχέση ή έμας γάμος από τον 7ο οίκο αλλά ειναι σωστό να το βασίζουμε μόνο στον 7ο οίκο?? Ακόμα πιστεύω πως ο πέμπτος οίκος αντιπροσωπεύει τους εράστες μας και τις απλές ή επιπόλαιες σχέσείς που μπορεί να κάνουμε...:weird:

Τίνα Ζαχαριάδου
17-06-2010, 03:36 PM
το απεδωσα στην ελευθερια του τοξοτη:weird:,ειμαι μονος για πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα οσο κι αν δεν το θελω και δεν κανω ποτε σχεσεις επιπολαιου χαρακτηρα.δε λεω πως επεσες εξω η' κατι τετοιο απλα ετσι ειναι η ζωη μου εως τωρα(σιγουρα παιζουν και αλλα πολλα στον χαρτη μας),ευχαριστω παντως:bigsmile:

Αρκετά σωστή η άποψη σου περί ελευθερίας του Τοξότη, πράγματι οι έννοιες δέσμευση, υποχρεώσεις κτλ δεν είναι στις προτεραιότητες του ωστόσο, όσοι έχουν έντονα Τοξοτίσια στοιχεία δεν είναι μοναχικοί άνθρωποι.
Πάρε για παράδειγμα τους Υδροχόους, οι Υδροχόοι κύριο χαρακτηριστικό τους έχουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία, δεν μένουν όμως ανύπαντροι.
Η σχέση/γάμος με κυβερνήτη τον Δία για να διατηρηθεί στον χρόνο χρειάζεται χώρο ώστε να μπορούν να εκφράζονται τα μέλη της ελεύθερα χωρίς να καταπίεζονται.
Ο γάμος αστρολογικά και πάντα κατά την άποψη μου δεν είναι φύσης Αφροδίτης Δία μόνο αλλά Αφροδίτης Κρόνου, όλες οι σχέσεις χτίζονται, δοκιμάζονται και μέσα από τις δοκιμασίες αντέχουν ή όχι στον χρόνο, ο Δίας φέρνει εύνοια στα θέματα του γάμου όμως δεν φέρνει διάρκεια γι αυτό συνήθως έχουμε παραπάνω από έναν γάμο ή πολλές σχέσεις γενικότερα.
Για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να μελετήσεις σε ποιον οίκο πηγαίνει ο κυβερνήτης του 7ου, τις όψεις που σχηματίζει, την Αφροδίτη σου, την Σελήνη σου ( όχι τόσο γιατί είναι δείκτης γάμου αλλά γιατί δίνει πληροφορίες για την γυναίκα που θα ήθελες να μοιραστείς την ζωή σου, ως πρότυπο) και το μεσοδιάστημα γάμου.
Επιπλεόν για να έχεις κυβερνήτη 7ου τον Δία σημαίνει ότι έχεις ωροσκόπο Δίδυμο, ο Ήλιος σε ποιον οίκο βρίσκεται στον 11ο ή στον 12ο???
Αν βρίσκεται στον 11ο τονίζονται τα στοιχεία της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας ενώ αν βρίσκεται στον 12ο έχουμε μια προσωπικότητα σεμνή, χαμηλών τόνων που έχει ανάγκη την απομόνωση και που σαφέστατα τον περισσότερο χρόνο για συντροφιά έχει ....την μοναξιά.

Υγ Ακριβώς όπως το είπες, παίζουν πολλά στον χάρτη μας :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
17-06-2010, 03:49 PM
Να ρωτήσω κατι?? Και ο 4ος οικος δεν σημαίνει οικογένεια?? Και νομίζω πως μία γωνία με σελήνη του ενός με την ακμή του 4ου οίκου του αλλου ειναι αρκετή για να γίνει ένας γάμος. Επίσης νόμιζα πως ο 7ος οίκος ηταν ο οίκος των φίλων και των εχθρών!! Σιγουρα, μπόρει να δημιουργηθεί μια σχέση ή έμας γάμος από τον 7ο οίκο αλλά ειναι σωστό να το βασίζουμε μόνο στον 7ο οίκο?? Ακόμα πιστεύω πως ο πέμπτος οίκος αντιπροσωπεύει τους εράστες μας και τις απλές ή επιπόλαιες σχέσείς που μπορεί να κάνουμε...:weird:

Αγαπητέ Νάσο

Ο 4ος είναι η πατρική οικογένεια κυρίως και η σχέση με τους γονείς, φυσικά παίρνουμε στοιχεία και για τον γάμο, όμως ο οίκος που δείχνει τον γάμο είναι ο 7ος.
Ο 7ος δεν δείχνει τους φίλους μας αλλά ο 11ος.
Ο 7ος δείχνει (εκτός γάμου) τις σχέσεις μας, τον κοινωνικό μας περίγυρο, τους φανερούς εχθρούς, τις συνεργασίες μας και τις δικαστικές διαμάχες.
Ο 5ος δείχνει τα ερωτικά μας, τα φλερτ μας, τον αρραβώνα και γενικά ότι φέρνει χαρά στην ζωή μας.
Ενώ, μια γωνία σε όψη με την ακμή του 4ου από μόνη της φέρνει γάμο όσο κι ένας κούκος της άνοιξη. :bigsmile:

mimimi
17-06-2010, 04:01 PM
αυτο με το 12 ο οικο δεν ειναι και τοσο απολυτο? εχω ηλιο και αφροδιτη στο 12ο :cheesy: και σεληνη μεσα στο 7ο αλλα ουτε ηρεμος χαρακτηρας και δεν αποζητω τη μοναξια μαλλον το αντιθετο..

να ρωτησω και εγω κατι επηρεαζει εαν πχ έχεις παρορμητικο ζωδιο στον πλανητη που είναι στον 7ο ή είναι λαθος αυτο?

:cry:

MrGalaxy
17-06-2010, 11:42 PM
Αγαπήτη Τίνα

Αν σκεφτούμε ομως αύτο που λένε πως οι περισσότερες γυναίκες πάσχουν από το σύνδρομο της Ηλέκτρας και πως οι περισσότεροι άντρες από το οιδιπόδοιο συμπλεγμα, αν ακόμη σκεφτούμε πως ένα παιδί έχει πχ φώνες και τσακομούς στο σπίτι του θα θέλει να έχει και στο γάμο του φωνές και τσακωμούς ( γιατί ίσως να έχει μάθει να νιώθει ασφάλεια σε αύτο το μοντέλο σπιτιου), τότε μπορούμε εύκολα να συμπαιράνουμε πως οι άνθρωποι θελουν να προβάλουν τους γονείς τους, στον συζυγο τους.
Επίσης ο 11ος οίκος δεν είναι οι φίλοι..... τουλάχιστον, όχι όπως εννοω εγώ την αξία της φιλίας..
Ο 11ος οίκος είναι οι κοινωνικές ομάδες που μπόρεί να ανήκεις... Αν ανήκει κάποιος σε ενα club για τέννις αυτοι οι άνθρωποι που θα είναι εκεί και θα γνωρίζει θα ανήκουν στον 11ο οίκο. Με λίγα λόγια ο 11ος οίκος δείχνει την κοινωνία που ζούμε. ΟΧΙ τους φιλους μας με την κλασική αξια που έχει η λέξη!
Ακόμα να πώ πως ο 7ος οίκος μιλάει για τις σχέσεις μας γενικά!!!Η φιλία θεωρείται σχέση... Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε τον 7ο οικο σαν μία ασφάλη ένδειξη για την σύζυγο αλλα αν ειναι κενός δεν σημαίνει πως δεν θα παντρευτούμε ποτέ.......
Σε αυτα για τον 5ο οίκο έχεται απόλυτο δίκιο!!!
ΚΑΙ η μόνη ένδειξη για τον γάμο των γονίων μου ήταν ένα τρίγωνο σελήνη-ακμη 4ου οίκου (και στους δύο) τιποτα αλλο....... Γι αύτο και ο γάμος τους μετά απο μία διέλευση κρόνου έπαθε ανεπανόρθωτη κρίση.... αλλα γάμος έγινε.........:amuse:

Τίνα Ζαχαριάδου
18-06-2010, 01:36 AM
Αγαπητέ Νάσο

Πολύ λογικοί οι συνειρμοί σου ωστόσο, όσες από εμάς "πάσχουμε" από το σύνδρομο της Ηλέκτρας στον αστρολογικό μας χάρτη δεν κοιτάμε την ακμή 4ου οίκου αλλά τον Ήλιο μας.
Όσοι από εσάς έχετε το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα δεν μελετάτε την ακμή 4ου αλλά την Σελήνη σας.
Επίσης αν διαβάσεις πάλι την απάντηση μου θα δεις ότι δεν έβγαλα από το παιχνίδι τον 4ο οίκο, όμως ο οίκος που σχετίζεται με τον γάμο είναι ο 7ος κι αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις από τα χιλιάδες άρθρα που υπάρχουν.
Πουθενά δεν είπα εγώ προσωπικά, ότι όποιος έχει άδειο 7ο οίκο δεν παντρεύεται, όσο για τις διαπροσωπικές σχέσεις μελετάμε τον άξονα 1ου 7ου και όχι μόνο τον 7ο.
Οι φιλικές σχέσεις όσο και να επιθυμείς να τις κατατάξεις στον 7ο άπτονται του 11ου καθώς κι όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις, κάτι που επίσης μπορείς να διαπιστώσεις σε όλα τα άρθρα και βιβλία που κυκλοφορούν.
Και η σχέση με τα αδέρφια ή τους στενούς συγγενείς, σχέση είναι, όμως από τον 3ο οίκο θα την δούμε κι όχι από τον 7ο.
Και μια απορία, όταν λες η μόνη ένδειξη για τον γάμο των γονιών σου ήταν ένα αμοιβαίο τρίγωνο Σελήνης με ακμή 4ου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς???
Από διέλευση, από συναστρία??

Τίνα Ζαχαριάδου
18-06-2010, 01:53 AM
αυτο με το 12 ο οικο δεν ειναι και τοσο απολυτο? εχω ηλιο και αφροδιτη στο 12ο :cheesy: και σεληνη μεσα στο 7ο αλλα ουτε ηρεμος χαρακτηρας και δεν αποζητω τη μοναξια μαλλον το αντιθετο..

να ρωτησω και εγω κατι επηρεαζει εαν πχ έχεις παρορμητικο ζωδιο στον πλανητη που είναι στον 7ο ή είναι λαθος αυτο?

:cry:

Αγαπητή mimimi

Τίποτα δεν είναι απόλυτο, πότε θα καταλάβετε πως όταν απαντάμε στις απορίες σας δεν ερμηνευούμε όλόκληρο τον χάρτη σας αλλά κάποια επιμέρους κομμάτια.
Είπε κανείς ότι η αστρολογία είναι εύκολη????
Ένα ωροσκόπιο το συνθέτουν πολλά στοιχεία και ιδιότητες, θέτετε μια απορία για μια δυο συγκεκριμένες όψεις και περιμένετε να αποκαλυφθεί ολόκληρη η προσωπικότητα σας.
Μίλησα μεμονωμένα για έναν Ήλιο στον 12ο και χωρίς ερμηνεύσω όλα τα στοιχεία που προσδίδει στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου η οικοθεσία αυτή, ούτε ζώδιο εξέτασα ούτε όψεις.
Αν για παράδειγμα αυτός ο Ήλιος βρίσκεται σε τετράγωνο με ¶ρη Ουρανό καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για μια προσωπικότητα χαμηλών τόνων αλλά για τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας.
Όσο για την δική σου την περίπτωση με μια Σελήνη στον 7ο θα μου έκανε αντύπωση αν μου έλεγες ότι προτιμάς να είσαι μόνη στην ζωή όταν η Σελήνη σε αυτόν τον οίκο αυτό που αποζητά είναι μια μόνιμη συντροφιά.
Όπως και να χει ο Ήλιος σου δεν μπορεί να μην έχει Ποσειδώνιες επιρροές, ακόμη κι αν δεν επιθυμείς την απομόνωση στοιχεία 12ου τα έχει.

strange
18-06-2010, 10:36 AM
Αγαπητέ Νάσο

Οι φιλικές σχέσεις όσο και να επιθυμείς να τις κατατάξεις στον 7ο άπτονται του 11ου καθώς κι όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις, κάτι που επίσης μπορείς να διαπιστώσεις σε όλα τα άρθρα και βιβλία που κυκλοφορούν.

Σε αστρολογικό βιβλίο αξιόπιστης αστρολόγου, ο 7ος οίκος αναφέρεται ως ο οίκος των σχέσεων που γίνονται επί ίσοις όροις, όπως είναι ο γάμος, οι φιλίες, αλλά και οι αντίπαλοι.

Μητσάκος
18-06-2010, 11:30 AM
Σε αστρολογικό βιβλίο αξιόπιστης αστρολόγου, ο 7ος οίκος αναφέρεται ως ο οίκος των σχέσεων που γίνονται επί ίσοις όροις, όπως είναι ο γάμος, οι φιλίες, αλλά και οι αντίπαλοι.
Όλοι μας κάνουμε λάθη... :cheesy:

MrGalaxy
18-06-2010, 02:06 PM
Αγαπητή Τίνα

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως ο 7ος οίκος μπορεί να σχετίζεται και με το γάμο, αλλα γενικά το τι ψάχνει κάποιος στον γάμο σχετίζεται με τον 4ο οικο... Επίσης πιστεύω πως και ο 7ος οίκος κενός να ναι και ο κυβερνήτης του 7ου οίκου να μην έχει καμία σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο γάμος γίνεται!!
Οσο γι'αυτο για τον 11ο οίκο πρέπει να χεις δίκιο γιατί που εγώ έχω ήλιο και αφροδίτη στον 11ο οίκο έχω 5-6 καλούς φίλους που είναι λεόντες με ωροσκόπο ζυγό!! Αλλά και αρκετα παιδία του Δια που είναι ο κύβερνήτης του 7ου οίκου μου!!
Οι γονείς μου είχαν σε σύναστρία σελήνη-ακμή 4ου οίκου...!! Αυτο τους έλλειπε να παντρεύονται κάθε μήνα!!!!:bigsmile:
Επίσης αυτή η ιστοσελίδα που έχεις μητσάκο είναι απλά τέλεια!!!

aktina
18-06-2010, 02:17 PM
Καλησπέρα! Θα ήθελα την άποψή σας για τον άδειο 7ο οικο.
Η ακμή του 7ου είναι στον Αιγόκερω.
Ο κρόνος είναι στην Παρθένο σε σύνοδο με τον 4ο οίκο.
Κρόνος τρίγωνο με Σελήνη στον Ταυρο.
Κρόνος τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Κρόνος εξάγωνο με Ουρανο.
:embarrest

DEMINIA
02-07-2010, 01:47 PM
Καλημέρα!!! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει τον Ουρανό, τον Πλούτων ακαι τον Β.Δεσμό στον 7ο και η ακμή του είναι στο Ζυγό τί ακριβώς σημαίνει???

Ευχαριστώ πολύ..

Ζωή και Ζώδια
02-07-2010, 02:25 PM
Καλημέρα!!! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει τον Ουρανό, τον Πλούτων ακαι τον Β.Δεσμό στον 7ο και η ακμή του είναι στο Ζυγό τί ακριβώς σημαίνει???

Ευχαριστώ πολύ..
Αρχικά, διάβασε αυτό για τους Οίκους:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/7616-7%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%F3%F5%ED%E5%F1%E3%E1%F3%DF%E5%F2-%E3%DC%EC%EF%F2-%F6%E1%ED%E5%F1%EF%DF-%E5%F7%E8%F1%EF%DF.html
Στη συνέχεια, διάβασε αυτό για τους πλανήτες στον 7ο Οίκο:
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html

katialin
29-07-2010, 10:04 PM
καλησπερα καλησπερα...εδω και αρκετη ωρα διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα και ομολογω πως εχω διαφορες αποριες...καταρχας να αναφερω οτι εχω ακμη του 7ου οικου στους διδυμους...και τι δεν διαβασα για αυτο χαχα, τι για 2 γαμους τι για πολλους συντροφους,βεβαια δε νομιζω να ναι απολυτη η υπαρξη δευτερου γαμου..ισως να σημαινει απλα πολλους συντροφους η την αναγκη συναψης σχεσης με εξυπνα ατομα...καταλαβα σωστα?? επισης εριξα και μια ματια και στις οψεις που κανει ο κυβερνητης ερμης... κανει ενα τριγωνο με τον αρη(ο αρης ειναι στο ταυρο), τριγωνο με τον κρονο(κρονος στον αιγοκερω),και συνοδο με το μεσουρανημα(μεσουρανημα στην παρθενο)...δεν ξερω τι σημαινουν αυτα :toung: αλλα με ενδιαφερει να γινει μια συγκρηση με αυτα του φιλου για να δω αν μπορει να βγει καποιο συμπερασμα για την πορεια μασ...σας παραθετω τα δικα του σχετικα στοιχεια ακμη 7ου στους ιχθυες και ο ποσειδωνας κανει αντιθεση με το μεσουρανημα (μεσουρανημα στους διδυμους) δεν ξερω αν αυτα τα στοιχεια ειναι επαρκη θα ηθελα ομως μια γνωμη...σας ευχαριστς εκ των προτερων φιλιαααααααα.........

Υδροζυγός
31-07-2010, 11:01 AM
Kαλημέρα. Διαβάζω και εγώ το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά άσχετη..................
Ο 7ος οίκος μου είναι στον Β. Δεσμό και στο Vertex που βρίσκονται στον Ταύρο. Η ακμή του 7ου είναι στον Κριό. Τί σημαίνει αυτό ??
Ευχαριστώ πολύ

hattie23
31-07-2010, 12:10 PM
καλησπερα καλησπερα...εδω και αρκετη ωρα διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα και ομολογω πως εχω διαφορες αποριες...καταρχας να αναφερω οτι εχω ακμη του 7ου οικου στους διδυμους...και τι δεν διαβασα για αυτο χαχα, τι για 2 γαμους τι για πολλους συντροφους,βεβαια δε νομιζω να ναι απολυτη η υπαρξη δευτερου γαμου..ισως να σημαινει απλα πολλους συντροφους η την αναγκη συναψης σχεσης με εξυπνα ατομα...καταλαβα σωστα?? επισης εριξα και μια ματια και στις οψεις που κανει ο κυβερνητης ερμης... κανει ενα τριγωνο με τον αρη(ο αρης ειναι στο ταυρο), τριγωνο με τον κρονο(κρονος στον αιγοκερω),και συνοδο με το μεσουρανημα(μεσουρανημα στην παρθενο)...δεν ξερω τι σημαινουν αυτα :toung: αλλα με ενδιαφερει να γινει μια συγκρηση με αυτα του φιλου για να δω αν μπορει να βγει καποιο συμπερασμα για την πορεια μασ...σας παραθετω τα δικα του σχετικα στοιχεια ακμη 7ου στους ιχθυες και ο ποσειδωνας κανει αντιθεση με το μεσουρανημα (μεσουρανημα στους διδυμους) δεν ξερω αν αυτα τα στοιχεια ειναι επαρκη θα ηθελα ομως μια γνωμη...σας ευχαριστς εκ των προτερων φιλιαααααααα.........

Δεν ειναι απαραιτητοι οι 2 γαμοι επειδη ο 7ος ειναι σε διπλο ζωδιο ,απλα οπως ολα τα στοιχεια σε ενα χαρτη δειχνει μια ταση .Ενα ατομο με ακμη 7ου στους Διδυμους ,ζωδιο το οποιο ειναι επικοινωνιακο και του αρεσει να φλερταρει να ειναι επιρρεπης σε ενα δευτερο γαμο περισσοτερο απο καποιον με ακμη στον Αιγοκερω η στον Σκορπιο η στον Λεοντα που στο θεμα συντροφικοτητας ειναι πιο "μαζεμενοι".Ειτε απο σταθεροτητα χαρακτηρα ,ειτε απο ζηλεια και κτητικοτητα προς το συντροφο ειτε απο λεοντεια υπερηφανεια.Απο εκει και υστερα πρεπει να υπαρχουν οψεις που να βοηθουν αυτη την ταση να βγει προς τα εξω και να γινει γεγονος .και συναστρια με το αλλον ατομο επισης.Τωρα με βαση τις οψεις που σχηματιζεις στο γενεθλιο μου βγαζεις ενα ατομο που προτιμα σοβαρους και σταθερους δεσμους.Με Αρη στο Ταυρο προτιμας τους ανδρες που εργαζονται σκληρα και κερδιζουν αρκετα χρηματα,ισως λιγο σπαταλους καθοτι ειναι και το ζωδιο της πολυτελειας ο ταυρος .Απο την αλλη ο κρονος βρισκεται σε εξαρση στο ζωδιο του αιγοκερου και δειχνει οτι προτιμας συντροφους με τους οποιους επιθυμεις να εχεις σοβαρες συζητησεις και οχι χαζοχαρουμενα λογακια,ωριμους ειτε πνευματικα ειτε/ και ηλικιακα.Μεσουρανημα στην παρθενο σε ενα ζωδιο που κοιτα τις λεπτομερειες και γενικοτερα γκρινιαζει μαλλον επιζητας εναν "ψυχωτικο" τελειομανη σε οτι αφορα την καριερα του κατι που δεν το βρισκεις κακο αφου και εσυ στην δουλεια σου (αν κρινουμε μονο αυτη την οψη μεμονωμενα ) εχεις την τελειομανια στο αιμα σου.βεβαια αυτο ειναι κατι μεμονομενο σαν περιγραφη.δεν δινειςστοιχεια για τους οικους που εχεις αρη και κρονο.Τελος 7ος στους ιχθυς δειχνει ενα ατομο που ρομαντικο και ευαισθητο στα θεματα του γαμου.Θα ελεγα οτι εσυ εισαι πιο τσιριμπιμ τσιριμπομ σε αυτα ενω εκεινος πληγωνεται πιο ευκολα απο συνεργασιες και σοβαρες σχεσεις που στραβωνουν.Εχει τον ποσειδωνα μεσα στο 7ο αρα εξιδανικευση των συντροφων του και των στενων του φιλων σε αντιθεση με το μεσουρανημα του χμμμ ισως καποια δυσκολια στην δουλεια του.εχει την ταση να πιστευει ευκολα τους ανθρωπους και αυτο ισως να δημιουργει εξαπατησεις μεσα στην δουλεια του και εκμεταλλευση .Ασχετο αλλα τοσο το δικο σου μεσουρανημα οσο και το δικο του εχει ως κυβερνητη τον ερμη αρα το επαγγελμα σας πρεπει να εχει σχεση με κοσμο,με την δημοσιογραφια,την διαφημιση η την επικοινωνια γενικοτερα,η τα μεσα μεταφορας.για να δεις τι γινεται με το θεμα γαμος πρεπει να βγαλεις μια αξιοπρεπη :cheesy: συναστρια και οχι μονο τι τασεις εχετε ο καθενας μεσα στο γενεθλιο αλλα και πως λειτουργειτε παρειτσα.ελπιζω να σε φωτισα λιγακι με την πολυλογια μου.:embarrest

katialin
04-08-2010, 06:11 PM
καλησπερααα...ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου και δεν ησουν καθολου φλυαρη ισα ισα ησουν πολυ κατατοπιστικη...μπορω να πω επεσες σε ολα μεσα...και οσον αφορα στα επαγγελματα μας εχουν να κανουν με κοσμο...:bigsmile:..α οσο για αρη και κρονο ο αρης ειναι στον 6ο οικο και ακμη 6ου οικου στον ταυρο και ο κρονος στον 2ο οικο και ακμη 2ου οικου στον αιγοκερω..και παλι ευχαριστω πολυυυυυυ

bebe28
05-08-2010, 12:36 PM
Καλημερα κι απο μενα. Διαδαζω εδω κ αρκετο καιρο τη συγκεκριμενη ενοτητα και ηθελα να ρωτησω το εξης, αν ο αντρας εχει ηλιο στο λεοντα στις 22 μοιρες και 56 σε συνοδο με τον κρονο του στις 20 μοιρες και 44 και εκει πανω ολως τυχαιως βρισκεται η ακμη του 7ου οικου μου στις 22 μοιρες και 28 μιλαμε για καποιου ειδους συνοδο αυτων των τριων στοιχειων? Και τι ακριβως σημανινει αυτο? Ειναι ενδειξη μακροχρονιας σχεσης η δεσμευσης? Επισης στον 5ο οικο μου στους διδυμους ο ωροσκοπος του ειναι σε συνοδο με τον κρονο μου.

τσεβω
05-08-2010, 04:37 PM
εγω στον εβδομο οικο μου εχω εναν πλανητη τον ουρανο κ το ζωδιο του σκορπιου ειμαι υδροχοος τι σημαινει αυτο?

kiaRRa
05-08-2010, 04:56 PM
εγω στον εβδομο οικο μου εχω εναν πλανητη τον ουρανο κ το ζωδιο του σκορπιου ειμαι υδροχοος τι σημαινει αυτο?

Nα υποθέσω ότι δεν διάβασες την δωρεαν γενέθλια αναλυση σου?:embarrest

xrin2309
06-08-2010, 06:18 PM
Καταρχήν σας ζητώ συγγνώμη που αναγκάζομαι να σας απευθυνθώ μέσω αυτού του post αλλά δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω πως να κάνω δική μου δημοσίευση! :D

Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ε ερώτηση για το αν υπάρχει γάμοα στον χάρτη μου..Γνωρίζω ότι έχω τον 7ο στους Ιχθύες και ο κυβερνήτης του ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 4ο οίκο συνοδο με την ακμή του τετάρτου, ο Ήλιος στον πρώτο οίκο κλπ κλπ...Παρόλαυτα δεν μπορώ να κάνω την ερμηνεία των όψεων...

Γνωρίζω επίσης ότι έχω έναν δυνατό Δία ανάδρομο στον 5ο...Αυτος παίζει κάποιον σημαντικό ρόλο?
Ευχαριστώ πραγματικά εκ των προταιρων!

bebe28
06-08-2010, 09:21 PM
Καλημερα κι απο μενα. Διαδαζω εδω κ αρκετο καιρο τη συγκεκριμενη ενοτητα και ηθελα να ρωτησω το εξης, αν ο αντρας εχει ηλιο στο λεοντα στις 22 μοιρες και 56 σε συνοδο με τον κρονο του στις 20 μοιρες και 44 και εκει πανω ολως τυχαιως βρισκεται η ακμη του 7ου οικου μου στις 22 μοιρες και 28 μιλαμε για καποιου ειδους συνοδο αυτων των τριων στοιχειων? Και τι ακριβως σημανινει αυτο? Ειναι ενδειξη μακροχρονιας σχεσης η δεσμευσης? Επισης στον 5ο οικο μου στους διδυμους ο ωροσκοπος του ειναι σε συνοδο με τον κρονο μου.

Συγνωμη ειναι στον 4ο οικο μου στους διδυμους η συνοδος του ωροσκοπου του με τον κρονο μου. Επισης στον ιδιο οικο μου πεφτει και ο διας του, καπου διαβασα οτι ο οικος στον οποιο πεφτει ο διας του συντροφου δειχνει επεκταση σε αυτο που αντιπροσωπευει ο οικος. Δηλαδη θα μπορουσαμε να υποθεσουμε οτι σηματοδοτει επεκταση στο σπιτι, στην οικογενεια? Τελος με προβληματιζουν αυτες οι συνοδοι των κρονων μας. Τι ακριβως σημαινουν?
Συγνωμη αν σας κουρασα, απλα αν υπαρχει καποιος να μου απαντησει παρακαλω! :embarrest