PDA

View Full Version : Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

giorgosb71
11-12-2006, 05:34 PM
Σήμερα μου γεννήθηκε η εξής πολύ όμορφη απορία πάντα μέσα στο πνεύμα των ημερών(αγάπη για τον πλησίον σου κλπ):toung:

Βρίσκεστε τυχαία μπροστα σε μια απότομη σκάλα,που θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε στο γραφείο στο σπίτι στο σινεμά.....η σκάλα του Μιλάνο ίσως :nuts:
Ολοι σας είστε αξιόλογα παιδιά με καταπληκτικά ωροσκόπια πολλές αρετές και σίγουρα το 2007 έρχεται σε σας να σας φέρει πολλά δώρα(:nuts: )και να σας χαρίσει όμορφες προωπικές στιγμές γεμάτες γαλήνη χαρά και ευτυχία:blink:

Ομως ένα τετραγωνάκι μια αντιθεσούλα κάτι καρμικό άντε και μια έκλειψη και τελικά το ανθρωπάκι που βρίσκεται ακριβώς μπροστα σας μετράει σκαλοπάτια:nuts:

Σίγουρα ήταν τυχαίο το γεγονός αλλά ρε παιδί μου και αυτός/αυτή ατυχία ήταν ζυγός με ωροσκόπο ψάρι.......(το απλώσα το κουλο μου:embarrest )

Θέλω την αποψη σας γλυκά μου αγγελούδια,Τι θα μπορούσε να έχει στο ωροσκόπιο του ο μπροστινός/ή και να φάει μια σούπα .......τυχαία πάντα:laugh:

altamira
12-12-2006, 12:18 AM
Χτυπήσαμε λογοτεχνική φλέβαααα... αυτό έχω να πω! :toung:

Πάντως αν η απορία σου έχει να κάνει με ατυχήματα, πεσίματα κλπ, κάτι έχουν να μας πουν οι διελεύσεις φαντάζομαι και γενικώς τα προγνωστικά συστήματα σε ό,τι αφορά τον/την παθόντα/ παθούσα. Αλλά και αυτός που σμπρώχνει;;;;; Εκεί είναι το θέμα πιστεύω!

Marina 7771
12-12-2006, 01:47 AM
Σίγουρα ήταν τυχαίο το γεγονός αλλά ρε παιδί μου και αυτός/αυτή ατυχία ήταν ζυγός με ωροσκόπο ψάρι.......(το απλώσα το κουλο μου:embarrest )

Θέλω την αποψη σας γλυκά μου αγγελούδια,Τι θα μπορούσε να έχει στο ωροσκόπιο του ο μπροστινός/ή και να φάει μια σούπα .......τυχαία πάντα:laugh:
Στο ωροσκόπιο δεν ξέρω τί έχει ο μπροστινός. Το μόνο που ξέρω, (αν κατάλαβα καλά), είναι ότι μπροστά του έχει το "χάος" και πίσω του έναν Ταύρο μενόμενο που τον σπρώχνει στο χάος:nuts: . Τί να πεις, ανθρώπινα είναι αυτά...:toung: