View Full Version : Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Fotini Christodoulou
15-11-2006, 06:20 PM
Βλέπω ανάγκη για αυτο-διαφήμιση και φτιάρι και δεν είναι σωστό να το αφήσουμε ανεκμετάλλευτο!:laugh:
Οπότε...Πείτε ποιά είναι κατά την γνώμη σας τα προτερήματα και ελαττώματα του ζωδίου σας /ωροσκόπου /χαρτη σας ή αντιστοίχως καποιου άλλου ζωδίου,πάντα χρησιμοποιώντας τις όποιες αστρολογικές γνώσεις διαθέτουμε!
Marina 7771
15-11-2006, 06:27 PM
Τί να πω για τα ζώδια. Αφού είμαι Καρκίνος, το καλύτερο ζώδιο δηλαδή:toung: , και αφού τους Καρκίνους ανάμεσα στ' άλλα προτερήματα, τους διακρίνει και μεγαλοψυχία:eek: , θα πω ότι όλα τα ζώδια καλά είναι....:wacko: :toung:
Fotini Christodoulou
15-11-2006, 06:29 PM
Μα συμφωνώ απόλυτα αλλά συνάντησα διαφωνίες σε άλλο θέμα!:toung:
starfish
15-11-2006, 06:30 PM
Ενα απο τα ελαττωματα του ζωδιου μου ειναι πως ολοι με θεωρουν τελεια!!:embarrest :embarrest
Ενα απο τα ελαττωματα του ωροσκοπου μου, ειναι οτι εγω δεν εχω την ιδια γνωμη με τους αλλους!:nuts: :nuts:
-Θα επανελθω........:sorry:
Maroulita
15-11-2006, 06:41 PM
:cry: :cry: γκούχου γκούχου... ας πω κι εγώ...:embarrest
Λεπόν... ως τοξοτίνα (και μέλλουσα καρκίνα σε 10 χρόνια.... :cry: ακούς Φωτεινή;;;;;;) δεν έχω παράπονο από το ηλιακό μου ζώδιο και μόνο. Μ' αρέσει που είμαι αισιόδοξη και μπορώ να τη μεταδίδω και στους άλλους. Κάποιες φορές το χιούμορ μου βέβαια αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, αλλά είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω! Ευτυχώς επειδή έχω και 3 πλανήτες στο Ζυγό (:w00t: ) δεν το παίζω ξερόλα (λίγο τόσο δα... :wacko: ) και είμαι ιδιαίτερα υποχωρητική και διπλωματική.
Ο ωροσκόπος μου με κάνει πιο κλειστή, πιο μαζεμένη, με τις λοιπές ευαισθησίες και αυτό που πάντα παλεύω είναι να βρω την ισορροπία ανάμεσα στην εξωστρέφεια του Τοξότη και την εσωστρέφεια του Καρκίνου.
Κατά τ' άλλα είμαι ένα καλό παιδί....:embarrest
starfish
15-11-2006, 06:48 PM
Ο ωροσκόπος μου με κάνει πιο κλειστή, πιο μαζεμένη, με τις λοιπές ευαισθησίες και αυτό που πάντα παλεύω είναι να βρω την ισορροπία ανάμεσα στην εξωστρέφεια του Τοξότη και την εσωστρέφεια του Καρκίνου.
Κατά τ' άλλα είμαι ένα καλό παιδί....:embarrest
Πολυς Καρκινος στην θεση του ωροσκοπου εχει πεσει μες το site!! :nuts: :nuts:
Ζητω συμπαντικη δικαιοσυνη!!:blink: :nuts:
Διοτι, γιατι να γκρεμιζω οτι φτιαχνουν οι αλλοι για μενα?? [την αγιογραφια μου δλδ.] :nuts: :toung:
kiaRRa
15-11-2006, 06:48 PM
Αντε να μιλήσω και εγώ μιας και μας έπιασε κρίση ειλικρίνειας.:suspiciou Δυστυχώς δεν μου είναι εύκολο να πω όχι αν μου ζητηθεί κατι, αν και είμαι διπλωματική, αλλά αν ο άλλος με κάνει να έχω τύψεις, πάει έχασα!:embarrest
Α ναι είμαι και ετοιμόλογη και δεν αφήνω εύκολα κάτι να πέσει κάτω
ΥΓ:είτε για το ζώδιο μιλήσω είτε για τον ωροσκόπο είμαι καμμένο χαρτί!
Fotini Christodoulou
15-11-2006, 07:02 PM
Ηλιακό Καρκίνος καλό παιδί απο σπίτι,ωροσκόπος Ταυρος "χτιζει" το σπίτι.
(Εχουμε ενα πρόβλημα συνεργασίας καθότι κυκλοθυμικός ό ένας και ξεροκέφαλος ο άλλος αλλά..το παλευουμε!)Σελήνη επίσης στον Καρκίνο και δεν μπορώ να με παρακολουθήσω πλέον,Δίας σε συνοδο με τον ήλιο δίνει μια τρέλα Τοξοτίσια ,Αφροδίτη μια χαρά στον Λέων αλλά την "συνοδευει"ο Κρόνος και την ταλαιπωρεί και μαζί της κι εγώ!:cry:
Σούμα:Μιλάω πολύ,είμαι κοινωνική ή αντικοινωνική αναλογα με την Σελήνη,εχω πρόβλημα συγκεντρωσης σε ένα πράγμα,δεν μπορώ να πώ όχι σε κανέναν και βαριέμαι συνεχως!
Συμπέρασμα: Kαρκίνος rules!:nuts: Καλά παιδιά ....ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ drmaroulita!
Marlene
15-11-2006, 07:57 PM
Καρκίνος στο ηλιακό και σεληνιακό.
ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ.Και ντροπαλή..Μέχρι αηδίας,αλλά όχι τόσο ρομαντική όσο θα περίμενε κανείς,ίσως λόγω του ωροσκόπου μου στην Παρθένο (και Σκορπίσιου Κρόνου στον 3ο κ.ο.κ),η οποία Παρθένος "καταπιέζει" οποιαδήποτε προσπάθεια κοινωνικότητας και ελευθερίας έκφρασης....ρε παιδί μου δεν μπορώ να γίνω ευάερη και ευήλια όσο κι αν θέλω κάποιες φορές..:banana
Δε θέλω να φλερτάρω και εγώ σαν ανθρωπος;Ε,δεν μου βγαίνει:push::sorry:
Αλλά απ'όσο λένε,είμαι "κορίτσι από και για σπίτι"
Για να επικοινωνήσω γενικώς,πρέπει να έχει δημιουργηθεί μια τάδε χημεία ανάμεσα σε εμένα και τον συνομιλητή μου,να νιώσω άνετα,αλλιως μούγκα στην στρούγκα και μάζεμα σε μια γωνιά.
Φιλες έχω δύο,συνήθως κολλάω σαν βδέλλα πάνω τους,δλδ αρνούμαι να κάνω νέες γνωριμίες εύκολα,αλλά γνωστούς έχω αρκετούς.
Πιστεύω στις σχέσεις για μια ζωή,είμαι αποφασιστική όταν κρίνω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή,και καλή συμβουλάτορας,αλλά κάνω κριτική,πολύ σε όλους και όλα,ευτυχώς από μέσα μου :toung: :embarrest
Αυταααααααααααααααάααα:nuts:
leila
15-11-2006, 08:18 PM
Λοιπόν εγώ είμαι Τοξοτάκι με ωροσκόπο Κριό.Φωτιά με φωτία δηλαδή, περνω φωτιά αμέσως, είτε για παρεξήγηση είτε για ενθουσιασμό.
Γενικά μες τον παρορμητισμό..Βέβαια σε όλα αυτά μπαίνει κ ένας Κρόνος στην Παρθένο που με κάνει να αναλύω τα πάντα, να μην αφήνω τίποτα να πέσει κάτω και να σκέφτομαι (κατόπιν εορτης )όλα τα παρορμητικά μου...Χάλι μαύρο δηλαδή, σκέτη ταλαιπώρια.Μέσα σ'όλα αυτά η σελήνη που έχω στον Υδροχόο ίσως με κάνει περισσότερο διαισθητική.
Εν ολίγοις, τελείως ανισόρροπη!:toung:
*Astropeleki*
15-11-2006, 09:33 PM
Χμ.....πιάνω τπ πληκτρολόγιό μου και αρχίζω :cheesy:
Με τον Ήλιο μου στον Υδροχόο είναι από τα πολύ φιλικά άτομα που από την πρώτη επαφή που θα έχω με οποιονδήποτε αμέσως γίνομαι συμπαθητική. Είμαι ευγενική, δοτική, φιλάνθρωπη, εξυπηρετική και βοηθάω τους πάντες ...σε τέτοιο σημείο που στο τέλος οι άλλοι να με τσαλαπατούν! Δυστυχώς το παίρνω πολύ αργά είδηση και αφού έχω προσφέρει όσα δεν θα πρόσφεραν οι άλλοι σε μένα! Δεν μπορώ να πω εύκολα όχι σε κανέναν-και ειδικά σε αγαπημένα μου πρόσωπα-ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα με πάει πίσω σε προσωπικές μου ανάγκες. Κοινώς, καλό κορόιδο είμαι και καλά μου κάνουν ..... Σε αυτό φταίει και ο ωροσκόπος μου στον Ζυγό που με κάνει να θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες... ακόμη και αν βαθιά μέσα μου ξέρω ότι θα είναι εις βάρος μου. Όταν επιτέλους καταλάβω ότι η τόση καλοσύνη μου βγαίνει σε κακό... ξεκόβω ... και πολλές φορές απότομα! :nuts:
Όταν θέλω κάτι θα το πετύχω όσα εμπόδια και αν συναντήσω στο δρόμο μου... βάζω πείσμα και τα καταφέρνω! Αυτό πρέπει να έχει σχέση και με την θέση του Δία μου στον Αιγόκερω.... κυνηγάω την επιτυχία, δεν το βάζω εύκολα κάτω και κοιτώ μακριά! Perfect
Ο ωροσκόπος μου στον Ζυγό με κάνει αρκετά συνεργάσιμο και συμβιβάσιμο άτομο, δίκαιο, απαιτώ ηρεμία, τάξη και πολλές φορές είμαι τόοοοοσο αναποφάσιστη ... σε σημείο να εκνευρίζομαι και γω η ίδια με τον εαυτό μου!!! :nuts: Προσαρμόζομαι με τους πάντες, παντού και πάντα!
Οπότε βγάλτε συμπέρασμα.... αέρας και στο ζώδιο και στον ωροσκόπο.... και τα μυαλά δεν είναι ποτέ στην θέση τους!!!!!! :toung:
Η Αφρούλα μου στον Αιγόκερω με δυσκολεύει όσον αφορά την έκφραση των συναισθημάτων μου. Αρκετά ντοπαλή (το καταπολεμώ τα τελευταία χρόνια) ...σε σημείο να απορώ με τον εαυτό μου :weird: Σε συνδυασμό με τον Κρόνο μου στον Σκορπιό προφανώς και δεν εκδηλώνομαι καθόλου εύκολα και δεν αποκαλύπτω σε κανέναν τίποτα μέχρι να νιώσω ότι πρέπει να το κάνω. Σε αυτό μάλλον φταίει και ο Πλούτωνας μου στον Σκορπιό και στον 1ο οίκο που με κάνει λίγο μυστικοπαθή και κρατάω κάποια πράγματα μόνο για μένα!
Αυτά μέχρι να ξυπνήσω .... απο κει και πέρα δρω σαν άλλος άνθρωπος! :bigsmile:
Αυτά προς το παρόν....
Deodonus
16-11-2006, 12:24 AM
Ζώδιο Καρκίνος, και κολάω σαν βεντούζα στον πρώτο τυχόντα που θα με πάρει αγκαλιά και θα μου πεί αληθηνά λόγια. Ξέρετε, τηλέφωνα κάθε τρεις και λίγο, βόλτες, mail κλπ. Και δεν μηλάμε για ερωτικές καταστάσεις. Εκεί είναι άλλο θέμα...
Ωροσκόπος Σκορπιός, και θέλω να γίνω ο απόλυτος άρχων του κόσμου, να εξουσιάζω και να ελέγχω το οτιδήποτε. Και άμα τα πράγματα φύγουν από τον έλεγχο μου, θα αυτομαστιγωθώ, θα κυλιστώ σε αναμένα κάρβουνα και θα κάνω σουρωτήρι το σώμα μου με μία σπασμένη οδοντογλυφίδα.
¶ρης στον Λέωντα, και σιγά μην δεχτώ να τραγουδίσω σε μια συναυλιούλα στο ωδείο μου. Θέλω λυρική σκινή, μα τί λέω, στην σκάλα του μιλάνου, τουλάχιστον, με όλα τα κανάλια στραμμένα πάνω μου, με φώτα και κόκκινα χαλιά, να τραγουδάω τον πιο τραγικό και ψυχοεντροπιαστικό ρόλο, με τεράστειες απαιτίσεις τεχνική, πολύ σκηνική δράση και επαναστατικά μηνύματα.
Τώρα, αν αυτά είναι πρωτερήματα ή ελλατώματα, συζητίσημο! Ας μην ξεχνάμε ότι στην αστρολογία, όπως και παντού, η διαφορά μεταξύ ενός ελλατώματος και ενώς πρωτερήματος, είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Εϊναι όλα θέμα διαχειρησμού και συνειδητοποίησης. :)
Λευκή
16-11-2006, 01:22 AM
Για τον ήλιο κι ωροσκόπο στον υδροχόο δεν έχω να δηλώσω κάτι,καθώς από μένα τουλάχιστον περνούν απαρατήρητα.Διάφορες φωνές πάντως εκφράζουν την άποψη ότι είμαι ξεροκέφαλη,ισχυρογνώμων και τεμπελόσκυλο:embarrest .Οι ίδιες φωνές πάνε να μειώσουν την αξία( :blink: )της υπέροχης σελήνης μου στον καρκίνο :love: και του εξίσου υπέροχου,σχεδόν τέλειου τριγώνου της με τον κρόνο μου στον σκορπιό.
Τέλος,θέλω να δηλώσω πως ο Δίας στον δωδέκατο είναι μια εξαιρετική θέση,κι όποιος την κακολογεί είναι επειδή δεν έχει μια πρόχειρη κι ο ίδιος:cheesy:
Κασσιόπη :love: αν έχεις να σχολιάσεις κάτι ,κάντο ΤΩΡΑ!:toung:
Dell Piero
16-11-2006, 01:27 AM
Καλύτερα να σε απαξιώσει γιατί με τέτοιο ωροσκόπιο θα είχε αυτοκτονήσει μαζικά κοσμάκης. . . . . . . .
Λευκή
16-11-2006, 01:32 AM
Γιατί,τι έχει ;:cry: 'Ασε που ξέχασα και τους χαρακτηρισμούς:embarrest
Fotini Christodoulou
16-11-2006, 10:38 AM
και τεμπελόσκυλο:embarrest .Οι ίδιες φωνές πάνε να μειώσουν την αξία( :blink: )της υπέροχης σελήνης μου στον καρκίνο
Aγνόησε τις φωνές Λευκή!Κι εμένα τεμπελόσκυλο με φωνάζουν!
Αλλά ...η Σελήνη στον Καρκίνο σαφως ΔΕΝ φταίει!:cheesy:
Κασσιόοοοπηηηηηηηηηηη!!!!:tou ng:
Καλημέρα κ από μένα!!! :bigsmile:
Το ελλάτωμα που διακρίνω στο χάρτη μου είναι η στενή όψη (σχεδόν σύνοδος) μεταξύ του Ωροσκόπου μου κ του Κρόνου. Λίγο με φρενάρει, λίγο με κάνει να νιώθω κ να σκέφτομαι συντηρητικά κ ότι καταφέρνω να το καταφέρνω αργά κ με κόπο κ κόστος.
Από την άλλη ο κ. Κρόνος συμμετέχει στα μεγάλα μου τρίγωνα κ στους χαρταετούς μου κ λέγεται ότι τα συγκρατεί κ τα σταθεροποιεί.
Κάτι άλλο που μου έχει δημιουργήσει μικρό πρόβλημα κυρίως στα επαγγελματικά είναι η αντίθεση Ουρανού - Ερμή.
Τέλος, το πιο εκρηκτικό το αφήνω για το τέλος.. :wacko: Η (μοιρικά ακριβής) σύνοδος μεταξύ του ¶ρη, της Αφροδίτης κ της Σελήνης στον Κριό στον 9ο με κάνουν τελικά περισσότερο Κριό κ εξαϋλώνουν τον Ήλιο στον Ταύρο. Γίνομαι ανυπόμονη πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε!! Κ όλα αυτά βρίσκονται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο Ζυγό!! :weird: Από τα παραπάνω κρατήστε την αντίθεση του Πλούτωνα με τον ¶ρη κ την αντίθεση του Πλούτωνα με την Αφροδίτη!! :wacko:
Αυτά!!!
panther
16-11-2006, 11:27 AM
Τί να πω για τα ζώδια. Αφού είμαι Καρκίνος, το καλύτερο ζώδιο δηλαδή:toung: , και αφού τους Καρκίνους ανάμεσα στ' άλλα προτερήματα, τους διακρίνει και μεγαλοψυχία:eek: , θα πω ότι όλα τα ζώδια καλά είναι....:wacko: :toung:
Ε ναι τελικά, το παραδέχομαι και εγώ!
Έχουμε μ ε γ α λ η καρδιά:toung:
Ε ναι τελικά, το παραδέχομαι και εγώ!
Έχουμε μ ε γ α λ η καρδιά:toung:
Εγώ πάλι με τους καρκίνους καρατάω μικρό, πολύ μικρό καλάθι!!
Οι παρόντες βέβαια εξαιρούνται.. από προσωπική πείρα ομιλώ!!
panther
16-11-2006, 11:52 AM
Ηλιακό ζώδιο: ευαίσθητη Καρκίνα (πολύ κλάμα η κυρία), ωροσκόπος: Ταύρος δύναμη και πείσμα! Ακόμη ψάχνω να βρω τη χρυσή τομή!!
Αφροδίτη στους Διδύμους (2ο οίκο): Μέσα στην τρελή χαρά. Θα ήταν μια χαρά έαν δεν έκανε τετράγωνο με τον Κρόνο στην Παρθένα!!!:wacko: Αχ!! Έλεος. Την έχει ξεκάνει την καημένη!!:toung:
Α!!! να μην ξεχάσω τον Ουρανό στον Σκορπιό στον 7ο οικο μου!
Όπου εκεί που είμαι ήρεμη και ήσυχη, ξαφνικά αλλάζει όλη μου η ζωή!
Αχχχχχ άτιμη κοινωνία!!!
friary
16-11-2006, 12:06 PM
Με ήλιο στους Ιχθύς, Ωροσκόπο Δίδυμο, Σελήνη στο Ζυγό, Αρη στον Ταύρο και Αφροδίτη στο Κριό 5 πράγματα έχω να πω, 3 λαλούν και 2 χορεύουν :toung:
Τεμπέλα, βαριέμαι εύκολα, ανοικανοποίητη, γκρινιάρα, εναλλαγή ξεροκεφαλιάς με απίστευτη διαλακτικότητα, αναποφάσιστη, υπερόπτρια, κυνική.
Αυτά τα...προτερήματα μου ρχονται εκ πρώτης. :wacko:
Μια χαρά είμαι βρεεεεεεεεεεε. Μη με χάσετε απο παρέα :cheesy:
Αλλλλα πολύ καλός άνθρωπος κατα τ’ άλλα :toung:
panther
16-11-2006, 12:14 PM
Όλοι καλοί είμαστε βρε ... οι κακοί είναι στις φυλακές:bigsmile:
(Καλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά:toung:)
Κασσιόπη
16-11-2006, 12:38 PM
Για τον ήλιο κι ωροσκόπο στον υδροχόο δεν έχω να δηλώσω κάτι,καθώς από μένα τουλάχιστον περνούν απαρατήρητα.Διάφορες φωνές πάντως εκφράζουν την άποψη ότι είμαι ξεροκέφαλη,ισχυρογνώμων και τεμπελόσκυλο:embarrest .Οι ίδιες φωνές πάνε να μειώσουν την αξία( :blink: )της υπέροχης σελήνης μου στον καρκίνο :love: και του εξίσου υπέροχου,σχεδόν τέλειου τριγώνου της με τον κρόνο μου στον σκορπιό.
Τέλος,θέλω να δηλώσω πως ο Δίας στον δωδέκατο είναι μια εξαιρετική θέση,κι όποιος την κακολογεί είναι επειδή δεν έχει μια πρόχειρη κι ο ίδιος:cheesy:
Για τα περί ξεροκέφαλου, ισχυρογνώμονα και τεμπελχανά υδροχόου, τολμώ να πω πως σε μεγάλο βαθμό ταυτίζομαι με τις εκπεφρασμένες φωνές!! :toung:
Όσον αφορά τη Σελήνη στον Καρκίνο, δίνω τα ρέστα μου!! ;) :love:
Τέλος, σχετικά με τον Δία στον 12ο, ομολογώ πως είναι μια εξαιρετική θέση για όποιον την έχει, (:bigsmile:), αλλά ιδιαίτερα προβληματική για τους γύρω του και ειδικά για τα αδέρφια του!! :blink:
:cheesy: :love:
Κασσιόπη
16-11-2006, 12:41 PM
Aγνόησε τις φωνές Λευκή!Κι εμένα τεμπελόσκυλο με φωνάζουν!
Αλλά ...η Σελήνη στον Καρκίνο σαφως ΔΕΝ φταίει!:cheesy:
Κασσιόοοοπηηηηηηηηηηη!!!!:tou ng:
Όχι, δεν φταίει, το παραδέχομαι δημοσίως. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;; :cheesy:
Είναι μια πολύ καλή και φιλότιμη Σελήνη. Εντάξει, μπορεί να εμφανίζεται ενίοτε ολίγον τι ράθυμη, αλλά απέχει πολύ από το "τεμπελόσκυλο".
Λίγο πρήχτικη είναι, αλλά σε μερικούς μαζόχες Αιγόκερους αρέσει!! :cheesy: ;) :love:
Marlene
16-11-2006, 12:50 PM
Όχι, δεν φταίει, το παραδέχομαι δημοσίως. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;; :cheesy:
Είναι μια πολύ καλή και φιλότιμη Σελήνη. Εντάξει, μπορεί να εμφανίζεται ενίοτε ολίγον τι ράθυμη, αλλά απέχει πολύ από το "τεμπελόσκυλο".
Λίγο πρήχτικη είναι, αλλά σε μερικούς μαζόχες Αιγόκερους αρέσει!! :cheesy: ;) :love:
Σωστή η παίχτρια!!!Τι σας φταίει πια η Σεληνούλα μας:cry: :cry: :cry: :nuts: :weird:
Fotini Christodoulou
16-11-2006, 12:50 PM
Ευγε αγαπημένο μου δίπολο!:love:
Ας προσθέσω στα στοιχεία που μου αρέσουν στον χάρτη μου τα τρίγωνα της Σελήνης,ηλιου και Δία με τον Ουρανό στον Σκορπιό που με βοηθουν να πρήζω λιγότερο τον κόσμο :toung: , αλλά με κανουν και αρκετά διαισθητική.
Και όλα αυτά θα ήταν τέλεια,αν δεν υπήρχαν και τα αντιστοιχα τετράγωνα με τον Πλούτωνα στον Ζυγό.:cry:
Η επιστήμη νιπτει τας χείρας.:weird:
Μετά από αυτή την κρίση ειλικρίνειας επιστρέφω στο καβούκι μου για ανασύνταξη και περισυλλογη.;)
giorgosb71
16-11-2006, 12:55 PM
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σας έχω ένα ωροσκόπιο που ενώ θα έπρεπε να είναι στη "φυλάκα" κυκλόφορεί ελεύθερο και εξουδετερώνει ότι βρει στο πέρασμα του.Εχει θάψει πολλά ωροσκόπια ακόμα και σκληροπυρηνικά.Το αστείο είναι οτι μέχρι τώρα τουλάχιστον έχει αυτό που λέμε ΤΥΧΗ!!!! για να μην το πω αλλιώς ......
ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΞΑΣΤΕ
Ηλιος Ζυγός
Ωροσκόπος Δίδυμος
Σελήνη Παρθένος
Αγροδίτη Σκορπιό
Ερμή Ζυγό
Αρης Υδροχόος
Διας Τοξότης
Κρόνος Δίδυμος
Σας αρέσει??????????????
Κασσιόπη
16-11-2006, 12:56 PM
Σωστή η παίχτρια!!!Τι σας φταίει πια η Σεληνούλα μας:cry: :cry: :cry: :nuts: :weird:
Ζήλεια παιδί μου, από όποιον δεν έχει...
Marlene
16-11-2006, 12:59 PM
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σας έχω ένα ωροσκόπιο που ενώ θα έπρεπε να είναι στη "φυλάκα" κυκλόφορεί ελεύθερο και εξουδετερώνει ότι βρει στο πέρασμα του.Εχει θάψει πολλά ωροσκόπια ακόμα και σκληροπυρηνικά.Το αστείο είναι οτι μέχρι τώρα τουλάχιστον έχει αυτό που λέμε ΤΥΧΗ!!!! για να μην το πω αλλιώς ......
ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΞΑΣΤΕ
Ηλιος Ζυγός
Ωροσκόπος Δίδυμος
Σελήνη Παρθένος
Αγροδίτη Σκορπιό
Ερμή Ζυγό
Αρης Υδροχόος
Διας Τοξότης
Κρόνος Δίδυμος
Σας αρέσει??????????????
Κουκλί!!:dizzy:
Απορώ πως μπορούν να συνυπάρξουν όλα ..αυτά:weird:
Κασσιόπη
16-11-2006, 01:01 PM
Ευγε αγαπημένο μου δίπολο!:love:
Ας προσθέσω στα στοιχεία που μου αρέσουν στον χάρτη μου τα τρίγωνα της Σελήνης,ηλιου και Δία με τον Ουρανό στον Σκορπιό που με βοηθουν να πρήζω λιγότερο τον κόσμο :toung: , αλλά με κανουν και αρκετά διαισθητική.Και όλα αυτά θα ήταν τέλεια,αν δεν υπήρχαν και τα αντιστοιχα τετράγωνα με τον Πλούτωνα στον Ζυγό.:cry:
Η επιστήμη νιπτει τας χείρας.:weird:
Μετά από αυτή την κρίση ειλικρίνειας επιστρέφω στο καβούκι μου για ανασύνταξη και περισυλλογη.;)
Ευχαριστώ καλό μου διπολάκι! :love:
Συμφωνώ με την ερμηνεία των όψεων που αναφέρεις, και επαυξάνω όσον αφορά το τρίγωνο Σελήνης στον Καρκίνο με Ουρανό στο Σκορπιό λέγοντας πως εκτός από διαισθητική σε κάνει και διεισδυτική.
Τα τετράγωνα με τον Πλούτωνα δεν τα θεωρώ ανυπέρβλητα.
Μπορείς να επιστρέψεις στο καβούκι σου μικρό μου και να αναμοχλεύσεις ανεμπόδιστη τα περίπλοκα εσωτερικά σου ζητήματα. ¶λλωστε, ένας Αιγόκερως ξέρει πάντα πολύ καλά πως ο Καρκίνος θέλει το χρόνο του για όλα! ;) :love:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σελήνη Παρθένος
Πραγματικά πολύ καλές θέσεις για τους περισσότερους πλανήτες. βαριέμαι βέβαια να σκεφτώ τις γωνίές, αλλά πολύ αέρας μου μυρίζει!! (φυσάει, κλείσε, μπάζει!!)
Ετούτη η Σεληνούλα όμως... δείχνει να υποφέρει!!! Μη το λες!!! Να προβάλεις τον ¶ρη, την Αφροδίτη κ το Δία!!! Ειδικά τον ¶ρη!! :embarrest
Marina 7771
16-11-2006, 01:46 PM
Τώρα που το σκέφτομαι, και με αφορμή το ωροσκόπιο που παρέθεσε ο Γιώργος, να ρωτήσω κάτι τους γνώστες. Βρε παιδιά, αν ο κάθε πλανήτης σ' ένα χάρτη είναι και σε άλλο ζώδιο, με αποτέλεσμα να έχουμε απ' όλα τα ζώδια μόνο μία φορά, το άτομο είναι σχίζο και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ή να μην ανησυχώ?:wacko:
Fotini Christodoulou
16-11-2006, 01:50 PM
Τώρα που το σκέφτομαι, και με αφορμή το ωροσκόπιο που παρέθεσε ο Γιώργος, να ρωτήσω κάτι τους γνώστες. Βρε παιδιά, αν ο κάθε πλανήτης σ' ένα χάρτη είναι και σε άλλο ζώδιο, με αποτέλεσμα να έχουμε απ' όλα τα ζώδια μόνο μία φορά, το άτομο είναι σχίζο και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ή να μην ανησυχώ?:wacko:
Σε άλλο ζώδιο εννοείς ή αλλο οίκο;;Αν ναι ρίξε μια ματιά στο αρθρο περί σχηματισμών πλανητων σε γενεθλιο χάρτη!
Marina 7771
16-11-2006, 01:55 PM
Σε άλλο ζώδιο εννοείς ή αλλο οίκο;;Αν ναι ρίξε μια ματιά στο αρθρο περί σχηματισμών πλανητων σε γενεθλιο χάρτη!
Σε άλλο ζώδιο εννοώ όχι σε άλλο οίκο. Δηλαδή να μην υπάρχουν ούτε δύο πλανήτες στο ίδιο ζώδιο.
Fotini Christodoulou
16-11-2006, 02:08 PM
Δες αν θέλεις εδώ (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=454&highlight=%F3%F7%E7%EC%E1%F4%E9%F3%EC%EF%DF)
νομίζω θα σε βοηθήσει ως ένα βαθμό με την απορία σου.:bigsmile:
Marina 7771
16-11-2006, 02:25 PM
Δες αν θέλεις εδώ (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=454&highlight=%F3%F7%E7%EC%E1%F4%E9%F3%EC%EF%DF)
νομίζω θα σε βοηθήσει ως ένα βαθμό με την απορία σου.:bigsmile:
Ευχαριστώ Φωτεινή:bigsmile: Το είχα ήδη διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο. Νομίζω όμως, ότι κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει:cry: :cry: Μιλάμε για το "μπάχαλο":laugh:
friary
16-11-2006, 02:35 PM
Εγώ στη θέση σου θα χαιρόμουν :cheesy:
Πολύπλευρη προσωπικότητα λέμε ;)
Marina 7771
16-11-2006, 02:40 PM
Εγώ στη θέση σου θα χαιρόμουν :cheesy:
Πολύπλευρη προσωπικότητα λέμε ;)
Αχ! σ' ευχαριστώ:love: Μου δίνεις κουράγιο...:embarrest Κάποτε θα πάψω να ταλαιπωρώ τους γύρω μου που θα πάει...:toung:
aries engineer
16-11-2006, 09:34 PM
AXX ωραίο θέμα....:bigsmile: επιτέλους να πώ και εγώ τον πόνο μου...Ήλιος στο Κριό ,Ωροσκόπο Κρίο ...αυθόρμητη εγωίστρια λιγο αθυρόστομη..Σελήνη στο Υδροχόο ...πηγή ρηξικεύλεθων ιδεών Αφροδίτη στον Ταύρο..λατρεία στα υλικά αγαθά Δία στους Διδύμουςς ..αδυναμία στα debate ..και ¶ρη στο Καρκίνο..αυτο πιστεύω με τσακίζει σαν οντότητα:toung: Επίσης μια υπέροχη αντίθεση Ήλιου Πλούτωνα και τον κύριο Ποσειδώνα να τριγωνίζει ΕΥΤΥΧΩΣ σχεδόν όλους τους πλανήτες..:dizzy:
*Astropeleki*
16-11-2006, 11:05 PM
AXX ωραίο θέμα....:bigsmile: επιτέλους να πώ και εγώ τον πόνο μου...Ήλιος στο Κριό ,Ωροσκόπο Κρίο ...αυθόρμητη εγωίστρια λιγο αθυρόστομη..Σελήνη στο Υδροχόο ...πηγή ρηξικεύλεθων ιδεών Αφροδίτη στον Ταύρο..λατρεία στα υλικά αγαθά Δία στους Διδύμουςς ..αδυναμία στα debate ..και ¶ρη στο Καρκίνο..αυτο πιστεύω με τσακίζει σαν οντότητα:toung: Επίσης μια υπέροχη αντίθεση Ήλιου Πλούτωνα και τον κύριο Ποσειδώνα να τριγωνίζει ΕΥΤΥΧΩΣ σχεδόν όλους τους πλανήτες..:dizzy:
Και από ηλιακό και από ωροσκόπο το ΕΓΩ σου εκτινάζεται στα ύψη :nuts: :toung:
Πάντως για το αθυρόστομη που λες, το έχω παρατηρήσει..... αθυρόστομη ακόμη και σε άτομα που χρήζουν κάποιου σεβασμού :nuts: Και ειδικά αφού είσαι διπλή (Κριός και σε ζώδιο και σε ωροσκόπο) φαντάζομαι, όταν ζητάς το δίκιο σου, το λίγο πρέπει να γίνει πολύ! :laugh:
Δεν πειράζει.... καλή καρδιά! :cheesy: Πάλεψε για το δίκιο σου!!!
aries engineer
16-11-2006, 11:09 PM
Αστα να πάνε..η καημένη το δουλεύω πολύ αλλα ακόμα εχω πολυ δρόμο
Maroulita
16-11-2006, 11:18 PM
... και μετά μου λένε γιατί είμαι τόσο εργασιομανής... τόσο κακό είναι πια; :cry:
Εχω αυτήν την τετραγωνάρα ωροσκόπου με Δία και Κρόνο (στο Ζυγό και στον 4ο, είναι και σε σύνοδο οι άτιμοι :wacko: ) που όποια τάση μου δίνει για να απορροφώμαι στα επαγγελματικά, εργασιακά την αξιοποιώ πλήρως... είναι και ο ¶ρης στον Αιγόκερω... πήξαμε στη φιλοδοξία...
αποτέλεσμα: "ρε Μαρία... ζεις;;;;", αυτό μου λένε οι φίλοι μου, όταν "χάνομαι" από προσώπου γης συχνά, ενίοτε, εκάστοτε, ανέκαθεν.... :toung:
aries engineer
16-11-2006, 11:21 PM
Μαρουλίτα και εγω 8έλω αυτην την τετραγωνάρα :bigsmile: εχω αντί8ετα τη χαρα της τεμπελιαςς..:embarrest μπορειτε να μου πειτε που ακριβως εντοπιζεται η τεμπελια?Καπου καποιο τετραγωνακι θα ειναι ...μηπως ξερεις?
BlackOrWhat
16-11-2006, 11:41 PM
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΞΑΣΤΕ
Ηλιος Ζυγός
Ωροσκόπος Δίδυμος
Σελήνη Παρθένος
Αγροδίτη Σκορπιό
Ερμή Ζυγό
Αρης Υδροχόος
Διας Τοξότης
Κρόνος Δίδυμος
Σας αρέσει??????????????
Τουλάχιστον???!!!!
Εγώ θα το απέδιδα εδώ "Διας Τοξότης", δεν υπάρχει καλύτερη θέση για την παράμετρο τύχη...;)
Εμένα μ'αρέσει με μια πρώτη ματία και μόνο για το παραπάνω...αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε αν δεν έχουμε όψεις και οίκους...
Maroulita
16-11-2006, 11:42 PM
Δεν ξέρω και γω δυστυχώς.... όχι τίποτα άλλο, αλλά και μένα τεμπέλα με ανεβάζουν, τεμπέλα με κατεβάζουν. :cry:
aries engineer
16-11-2006, 11:50 PM
Με μπερδεψες τώρα..:wacko: εργασιομανής και τεμπελίτσαα???Τι οξύμωρα ειν΄ τούτα:nuts:
Maroulita
16-11-2006, 11:54 PM
Με μπερδεψες τώρα..:wacko: εργασιομανής και τεμπελίτσαα???Τι οξύμωρα ειν΄ τούτα:nuts:
Με λένε τεμπέλα, με διαβάλλουννννννν... κατάλαβες;;;;;;; :cry: :cry: Είμαι απλά ένα θύμα... Επειδή αμελώ να συμμαζεύω, να κάνω και καμιά δουλειά του σπιτιού........;;;; Αφού με έχει κερδίσει η επιστήμη και η επαγγελματική μου ανέλιξη....
aries engineer
16-11-2006, 11:55 PM
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΞΑΣΤΕ
Ηλιος Ζυγός
Ωροσκόπος Δίδυμος
Σελήνη Παρθένος
Αγροδίτη Σκορπιό
Ερμή Ζυγό
Αρης Υδροχόος
Διας Τοξότης
Κρόνος Δίδυμος
Σας αρέσει??????????????
Το βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον:love: Πρώτον είσαι ζυγός που σας εχω μια αδυναμία γιατι ειστε γοητευτικά παληκάρια:love: δευτερον εχεις ωροσκοπο διδυμο που υποδηλώνει οτι εχεις ταλεντο στο μπιρι μπιρι..Αφροδιτη στο Σκορπιο που σε κανει τρομερα διαστροφικό :toung: και εναν Αρη στον Υδροχοο που δεν ξέρω αν ειναι καλο η κακο...μια χαρα μια χαρα:bigsmile:
aries engineer
17-11-2006, 12:00 AM
Με λένε τεμπέλα, με διαβάλλουννννννν... κατάλαβες;;;;;;; :cry: :cry: Είμαι απλά ένα θύμα... Επειδή αμελώ να συμμαζεύω, να κάνω και καμιά δουλειά του σπιτιού........;;;; Αφού με έχει κερδίσει η επιστήμη και η επαγγελματική μου ανέλιξη....
Καλά κάνεις παιδί μου μην ακους τι λένε !!ετσι ετσι να μην νομίζουν οτι οι γυναίκες ειναι για μαγείρεμα και για σκούπισμα...τι αφορητα κλισε:cry: Και εγώ τα ίδια ειμαι...τις προαλλες εβραζα κατι αυγα και ξέχασα να τα βγάλω απο τη φωτια ...η μυρωδια απο το μπρικι που ειχε αρπαξει μου θύμησε οτι κατι εκανα στη κουζίνα:toung:
FIGHTER
18-11-2006, 06:43 PM
Καλά κάνεις παιδί μου μην ακους τι λένε !!ετσι ετσι να μην νομίζουν οτι οι γυναίκες ειναι για μαγείρεμα και για σκούπισμα...τι αφορητα κλισε:cry: Και εγώ τα ίδια ειμαι...τις προαλλες εβραζα κατι αυγα και ξέχασα να τα βγάλω απο τη φωτια ...η μυρωδια απο το μπρικι που ειχε αρπαξει μου θύμησε οτι κατι εκανα στη κουζίνα:toung:
Αχ! Κι εγώ τα ίδια! Μια φορά είπα να τηγανίσω πατάτες και τις έκαψα! :blink: :laugh: Ποιος είπε ότι οι Παρθένοι είναι οργανωτικοί ή οτι τα καταφέρνουν στις δουλειές του σπιτιού; :bigsmile:
*Astropeleki*
18-11-2006, 07:20 PM
Αχ! Κι εγώ τα ίδια! Μια φορά είπα να τηγανίσω πατάτες και τις έκαψα! :blink: :laugh: Ποιος είπε ότι οι Παρθένοι είναι οργανωτικοί ή οτι τα καταφέρνουν στις δουλειές του σπιτιού; :bigsmile:
:nuts: :nuts:
Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ένας Παρθένος δεν είναι οργανωτικός. Βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η οργάνωση, η τάξη, κοιτούν πολύ τις λεπτομέρειες, είναι αναλυτικοί και κριτικοί.
Κάτι άλλο θα φταίει μάλλον ...... :toung:
SONIA64
18-11-2006, 08:21 PM
:nuts: :nuts:
Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ένας Παρθένος δεν είναι οργανωτικός. Βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η οργάνωση, η τάξη, κοιτούν πολύ τις λεπτομέρειες, είναι αναλυτικοί και κριτικοί.
Κάτι άλλο θα φταίει μάλλον ...... :toung:
Συμφωνώ κι εγώ πως κάτι άλλο φταίει.Η νύφη μου ειναι Παρθένος και απο οργάνωση και τάξη άλλο τίποτα αλλά ειναι τόσο παστρικιά που όταν κάνει δουλειές τα τρίβει όλα τόσο πολύ που συνήθως τα σπάει.Αφού πλέον το καθιερωμένο δώρο σε γενέθλια και γιορτές ειναι ποτήρια,πιάτα...τέτοια πράματα.Σίγουρα κάτι άλλο φταίει.
Marina 7771
19-11-2006, 01:38 PM
Αναλυτικοί και λάτρεις των λεπτομερειών και τη τάξης είναι σίγουρα οι Παρθένοι, και μέχρι αηδίας καμμιά φορά:laugh: Αλλά το μαγείρεμα είναι άλλο πράγμα. Μάλλον οι Ταύροι και οι Καρκίνοι έχουν έφεση σ' αυτό.:bigsmile:
*Astropeleki*
19-11-2006, 05:00 PM
Αναλυτικοί και λάτρεις των λεπτομερειών και τη τάξης είναι σίγουρα οι Παρθένοι, και μέχρι αηδίας καμμιά φορά:laugh: Αλλά το μαγείρεμα είναι άλλο πράγμα. Μάλλον οι Ταύροι και οι Καρκίνοι έχουν έφεση σ' αυτό.:bigsmile:
Γιατί το λες αυτό;;;;;;;
Τους συνδέεις μήπως με τις ζώνες του σώματος;;; :bigsmile:
Λευκή
19-11-2006, 06:40 PM
Γιατί το λες αυτό;;;;;;;
Τους συνδέεις μήπως με τις ζώνες του σώματος;;; :bigsmile:
Και γιατί όχι παρακαλώ;Μόνο οι σκορπιοί θα υποσκελίζουν όλα τα υπόλοιπα ζώδια ως αντισεξουαλικά συγκριτικά μ αυτούς;;:toung: :toung:
*Astropeleki*
19-11-2006, 06:56 PM
Ναι όμως εγώ για το μαγείρεμα μίλησα :toung:
Και γι αυτό το λόγο ανέφερα μήπως υπάρχει κάποια σύνδεση με τις ζώνες του σώματος. Ο Ταύρος συνδέεται με την γλώσσα και γενικά με την διέγερση όλων των αισθήσεων και ο Καρκίνος πέραν όλων των άλλων και με το στομάχι! Επομένως ίσως γι' αυτό να γίνεται η σύνδεση με το μαγείρεμα και αυτά τα δύο ζώδια! :nuts: Αν ισχύει αυτό, λοιπόν, θα πρόσθετα και τους Ζυγούς επειδή συνδέονται με το στόμα και τα χείλη. :bigsmile:
Τώρα αν ανοίξουμε θέμα για την μοναδική και ανεπανάληπτη σεξουαλικότητα του Σκορπιού επειδή συνδέεται με τα γεννητικά όργανα..... βλέπω να πέφτουν πάνω μας όλοι οι Σκορπιοί του σάιτ! Ας το σώσω λοιπόν λέγοντας ότι ναι μεν είναι αρκετά σεξουαλικός και παθιάρικος και ζηλιάρης και και και και ... αλλά δεν είναι και ο μοναδικός! :toung: :toung:
Marina 7771
19-11-2006, 07:55 PM
Ναι, αυτό είχα στο μυαλό μου αρχικά. Τις ζώνες του σώματος. Αλλά και στατιστικά να το δείς οι Καρκίνοι και οι Ταύροι (και οι Ζυγοί ως ένα βαθμό) είναι άριστοι στο μαγείρεμα. Παίζει βέβαια ρόλο και ότι το αντιμετωπίζουν σαν χόμπι περισσότερο παρά σαν υποχρέωση και τους δίνει και την αίσθηση ότι προσφέρουν στα αγαπημένα τους άτομα, ότι φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους.
Για τους Σκορπιούς κανένα σχόλιο.:scared: :σφύριγμα
ζαφειρενια
19-11-2006, 08:49 PM
το χειρότερο ζώδιο πάντως ειναι ο κριός! αρνητικά (εγωισμός ιδιοτέλεια σαρκασμός εριστικότητα ανυπομονησία βιαιότητα σκληρότητα κλπ) μπλιάχ! το καλύτερο πρέπει να ειναι ο ζυγός εχει τα λιγότερα αρνητικά χαρακτηριστικά! εγω πάντως ειμαι υδροχοος!:σφύριγμα
aries engineer
19-11-2006, 10:16 PM
το χειρότερο ζώδιο πάντως ειναι ο κριός! αρνητικά (εγωισμός ιδιοτέλεια σαρκασμός εριστικότητα ανυπομονησία βιαιότητα σκληρότητα κλπ) μπλιάχ! το καλύτερο πρέπει να ειναι ο ζυγός εχει τα λιγότερα αρνητικά χαρακτηριστικά! εγω πάντως ειμαι υδροχοος!:σφύριγμα
ΕΕ όχι και το χειρότερο ζώδιο!!!επίσης πιστεύω ότι δεν είμαστε τόσο εγωκεντρικοί ...οι χείροτεροι στο 8έμα εγωισμού ειναι οι λέοντες:toung:
Λευκή
19-11-2006, 10:47 PM
το καλύτερο πρέπει να ειναι ο ζυγός εχει τα λιγότερα αρνητικά χαρακτηριστικά!
Δεν ξέρω αν έχει τα λιγότερα αλλά αυτά που έχει δεν παλεύονται με ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!όχι και το καλύτερο.Θα κόψω τις φλέβες μου :toung:
*Astropeleki*
20-11-2006, 01:14 AM
ΕΕ όχι και το χειρότερο ζώδιο!!!επίσης πιστεύω ότι δεν είμαστε τόσο εγωκεντρικοί ...οι χείροτεροι στο 8έμα εγωισμού ειναι οι λέοντες:toung:
Όχι, εντάξει, φυσικά και δεν είστε το χειρότερο ζώδιο. Κάθε ζώδιο έχει τα ελαττώματά του! Αλλά αυτό που χαρακτηρίζει τους Κριούς είναι το απόλυτο ΕΓΩ τους. Βασικό τους χαρακτηριστικό.
Οι Λέοντες ναι μεν έχουν και κείνοι μια γερή δόση εγωϊσμού αλλά τους Κριούς δεν τους πιάνουν. Και νομίζω δικαιολογούνται γιατί θεωρούνται ΟΙ αρχηγοί λόγω του λιονταριού.
Μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό που λες για τους Ζυγούς ίσως επειδή σαν ζώδιο ζυγιάζει τις απόψεις. Δίνουν την ισορροπία.... επομένως τα θετικά τους χαρακτηριστικά ζυγιάζονται με τα αρνητικά τους και υπάρχει αρμονία. :bigsmile:
panther
20-11-2006, 10:44 AM
Διαφωνώ ταμάλα! ¶νδρας Ζυγός ο χειρότερος!
Fotini Christodoulou
20-11-2006, 12:31 PM
Δεν ξέρω αν έχει τα λιγότερα αλλά αυτά που έχει δεν παλεύονται με ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!όχι και το καλύτερο.Θα κόψω τις φλέβες μου :toung:
Σας το υπογράφω κι εγώ για τους Ζυγούς!!!Αυτά που έχουν μπορούν να σε οδηγήσουν με ευκολία στην σχιζοφρένεια!:nuts:
Σχετικά με την μαγειρική ,σας το επιβεβαιώνω σαν Καρκινο ταυρος-όχι να το παινευτώ :toung: αλλά ..."ζωγραφίζω" στην κουζίνα!Εκτός της κουζίνας τώρα...είναι λαχείο σε τι μέρα θα με πετύχουν!:laugh:
Marina 7771
20-11-2006, 12:57 PM
Εκτός της κουζίνας τώρα...είναι λαχείο σε τι μέρα θα με πετύχουν!:laugh:
Και στην κουζίνα ακόμα, αν σε βάλουν με το ζόρι, αν σε υποχρεώσουν να μαγειρέψεις, δεν είναι λαχείο τί θα φτιάξεις τελικά?:nuts: Αν ακούσεις κανένα "πρέπει", δεν θα τους φέρεις τις κατσαρόλες στο κεφάλι?:pain:
Fotini Christodoulou
20-11-2006, 12:59 PM
Και στην κουζίνα ακόμα, αν σε βάλουν με το ζόρι, αν σε υποχρεώσουν να μαγειρέψεις, δεν είναι λαχείο τί θα φτιάξεις τελικά?:nuts: Αν ακούσεις κανένα "πρέπει", δεν θα τους φέρεις τις κατσαρόλες στο κεφάλι?:pain:
Αμα ακούσω πρέπει...:mad: βγαίνει η σκοτεινή μου πλευρά!Οχι μόνο κατσαρόλες,αλλά και σερβίτσια κι ότι άλλο βρεθει πρόχειρο!!!!:nuts: :nuts:
Marina 7771
20-11-2006, 01:01 PM
Perfect Ναι βρε παιδί μου. Δεν παίζονται με τίποτα. Και πολύ άστατοι και αεριτζίδες. Τα ζυγίζουν μεν όλα, αλλά για να δούνε τί τους συμφέρει καλύτερα.:suspiciou :toung: :toung:
Marina 7771
20-11-2006, 01:03 PM
Αμα ακούσω πρέπει...:mad: βγαίνει η σκοτεινή μου πλευρά!Οχι μόνο κατσαρόλες,αλλά και σερβίτσια κι ότι άλλο βρεθει πρόχειρο!!!!:nuts: :nuts:
Έτσι σε θέλω!!!:nuts: Ο σωστός ο καρκινόταυρος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.:laugh:
Γειά σας!!
μια παρατήρηση κ από εμένα για τους Ζυγούς!! Πιστεύω ότι είναι αρκετά αναποφάσιστοι, αλλά όχι τόσο όσο λέγεται ότι είναι. Το χειρότερό τους μειονέκτημα ειναι ότι με έναν πολύ γλυκό κ τρυφερό τρόπο κ πάντα με το φοβερό κ αφοπλιστικό τους χαμόγελο, να μη ξεχνιώμαστε, καταφέρνουν πάντα μα πάντα να παίρνουν από τους άλλους αυτό που θέλουν!!! Καταφέρνουν κ σου κάθονται στο σβέρκο κ όταν προσπαθείς να τους αποτινάξεις από πάνω σου, σου τη λένε κ από πάνω!!! Προσοχή!!
Όσον αφορά το τετράοτυχο "Μαγειρική : Ταύρος-Ζυγός-Καρκίνος" έχω να παρατηρήσω την εξής διαφορά. Οι Ταύροι κ οι Ζυγοί ως Αφρούλικα ζώδια μαγειρεύουν για να ικανοποιήσουν τις αισθήσεις τους πρωτίστως, για να αρωματίσουν το σπιτικό τους, αλλά κ επειδή είναι ολίγον τι... λιχούδηδες!! Αντιθέτως δε οι Καρκίνοι μαγειρέυουν μόνο για τους αυστηρά αγαπημένους τους κ όχι για τις αισθήσεις, αλλά για να τους δείξουν πόσο καλοί είναι σε αυτό που κάνουν για να πάρουν στη συνέχεια μια δόση αγάπης παραπάνω!!
Αυτά νομίζω!!
starfish
20-11-2006, 01:08 PM
Μπααα! Για τους καρκινοταυρους :toung: το πρεπει ειναι λεπτομερεια που ισως να "νοστιμιζει" την διαδικασια ποτε ποτε!! :nuts: :love:
[φιλακια στη μαγειρισσα...]
Αλλά αυτό που χαρακτηρίζει τους Κριούς είναι το απόλυτο ΕΓΩ τους. Βασικό τους χαρακτηριστικό.
Οι Λέοντες ναι μεν έχουν και κείνοι μια γερή δόση εγωϊσμού αλλά τους Κριούς δεν τους πιάνουν. Και νομίζω δικαιολογούνται γιατί θεωρούνται ΟΙ αρχηγοί λόγω του λιονταριού.
Νομίζω ότι κ τα δύο ζώδια κρατούν μια ισχυρή κ εγωιστική στάση, αλλά οι μέν Κριοί είναι λίγο πιο "πρωτόγονοι" στις αντιδράσεις τους, βιάζονται κ δεν φιλτράρουν εύκολα σκέψεις κ λεγόμενα κ γι΄αυτό φαίνονται πιο εγωιστές από τα Λιοντάρια, τα οποία κοιτούν πολύ περισσοτερο να μην τσαλακωθεί το image τους. Οι Κριοί ορμάνε να σε φάνε χωρίς να υπολογίζουν το κόστος κ την πατάνε συνήθως (άσχετα αν είναι πραγματικά πολύ καλοί μαχητές!), αλλά τα Λιοντάρια φοράνε χρυσά κοσμήματα κ ακριβά ρούχα, σου γυρίζουν την πλάτη, τινάζοντας την ουρά από το φόρεμα (ή το φράκο αντίστοιχα!!) κ φεύγουν υπερήφανα!!
:bigsmile: :laugh:
Fotini Christodoulou
20-11-2006, 01:16 PM
Γειά σας!!
μια παρατήρηση κ από εμένα για τους Ζυγούς!! Πιστεύω ότι είναι αρκετά αναποφάσιστοι, αλλά όχι τόσο όσο λέγεται ότι είναι. Το χειρότερό τους μειονέκτημα ειναι ότι με έναν πολύ γλυκό κ τρυφερό τρόπο κ πάντα με το φοβερό κ αφοπλιστικό τους χαμόγελο, να μη ξεχνιώμαστε, καταφέρνουν πάντα μα πάντα να παίρνουν από τους άλλους αυτό που θέλουν!!! Καταφέρνουν κ σου κάθονται στο σβέρκο κ όταν προσπαθείς να τους αποτινάξεις από πάνω σου, σου τη λένε κ από πάνω!!! Προσοχή!!
Όσον αφορά το τετράοτυχο "Μαγειρική : Ταύρος-Ζυγός-Καρκίνος" έχω να παρατηρήσω την εξής διαφορά. Οι Ταύροι κ οι Ζυγοί ως Αφρούλικα ζώδια μαγειρεύουν για να ικανοποιήσουν τις αισθήσεις τους πρωτίστως, για να αρωματίσουν το σπιτικό τους, αλλά κ επειδή είναι ολίγον τι... λιχούδηδες!! Αντιθέτως δε οι Καρκίνοι μαγειρέυουν μόνο για τους αυστηρά αγαπημένους τους κ όχι για τις αισθήσεις, αλλά για να τους δείξουν πόσο καλοί είναι σε αυτό που κάνουν για να πάρουν στη συνέχεια μια δόση αγάπης παραπάνω!!
Αυτά νομίζω!!
Για τους Ζυγούς να συμπληρώσω στα όσα ωραία παρέθεσε η may,ότι σε κανουν να νιώθεις ότι ζυγίζουν και μετράνε την καθε σου κίνηση!!!
Αερίσια συμπεριφορά,όπου παει ο άνεμος ένα πράγμα και επίσης κολλημα στην επιφάνεια!Τα βαθυστόχαστα...τ'αφήνουν για τα άλλα ζώδια!:laugh:
Σχετικά με τα κίνητρα για τον Ταυρο και Καρκίνο συμφωνώ,αν και προσωπικά απλά λατρευω να έχω κόσμο στο σπίτι και να τους ταίζω!!!Η αφρο μου βλεπεις βρίσκεται στον Λέων-4ος οίκος!
Μπααα! Για τους καρκινοταυρους :toung: το πρεπει ειναι λεπτομερεια που ισως να "νοστιμιζει" την διαδικασια ποτε ποτε!! :nuts: :love:
[φιλακια στη μαγειρισσα...]
Η μαγείρισσα ανταποδίδει!!!
*Astropeleki*
20-11-2006, 01:18 PM
Γειά σας!!
Γι' αυτούς μάλλον είναι πλεονέκτημα.................:embarrest :embarrest :embarrest Τα καταφέρνουν όλα με ένα χαμόγελο, με ένα νάζι.......:embarrest :embarrest :embarrest
Από το να χρησιμοποιούν άλλους τρόπους!!! :bigsmile:
Αυτά νομίζω!!
Θα συμφωνήσω! Αν και γω που τον έχω ωροσκόπο, ναι μεν είμαι λιχούδα αλλά μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι και τους άλλους! Ουκ ολίγες φορές το έχω πράξει (όταν ακόμη σπούδαζα :love: ) Αφρό και γω στον 4ο οίκο ;)
*Astropeleki*
20-11-2006, 01:30 PM
Νομίζω ότι κ τα δύο ζώδια κρατούν μια ισχυρή κ εγωιστική στάση, αλλά οι μέν Κριοί είναι λίγο πιο "πρωτόγονοι" στις αντιδράσεις τους, βιάζονται κ δεν φιλτράρουν εύκολα σκέψεις κ λεγόμενα κ γι΄αυτό φαίνονται πιο εγωιστές από τα Λιοντάρια, τα οποία κοιτούν πολύ περισσοτερο να μην τσαλακωθεί το image τους. Οι Κριοί ορμάνε να σε φάνε χωρίς να υπολογίζουν το κόστος κ την πατάνε συνήθως (άσχετα αν είναι πραγματικά πολύ καλοί μαχητές!), αλλά τα Λιοντάρια φοράνε χρυσά κοσμήματα κ ακριβά ρούχα, σου γυρίζουν την πλάτη, τινάζοντας την ουρά από το φόρεμα (ή το φράκο αντίστοιχα!!) κ φεύγουν υπερήφανα!!
:bigsmile: :laugh:
well οι Κριοί είναι εγωϊστές και εγωπαθείς και επειδη βιάζονται πολύ λόγω της παρορμητικής τους φύσης συνήθως την πατάνε! Σίγουρα είναι πολύ καλοί μαχητές.... ¶ρης είναι αυτός που τους κυβερνά... αλλά πρέπει να κατεβάσουν ταχύτητα και να σκέφτονται προτού πράξουν.
Τα Λιονταράκια δεν έχουν τόσο τονισμένο "εγώ" αλλά με την περηφάνεια τους μπορεί να δείχνουν ότι σνομπάρουν κάπως και αδιαφορούν! :toung:
skorpion
26-11-2006, 08:53 PM
Συγνωμη αλλα εκτος απο πολυ καλο σεξ μαγειρευουμε και πολυ καλα εμεις οι σκορπιοι! Οσο για τους ζυγους επειδη εχω και Αρη και Αφροδιτη εκει νομιζω οτι μια γλυκα τι βγαζω (οταν δεν βγαινει απο μεσα μου ο δολοφονος σκορπιος χιχι) και μια διπλωματια και μια αναποφασιστικοτητα επισης.
Παιδί από τ' αστέρια
26-11-2006, 09:10 PM
Συγνωμη αλλα εκτος απο ωραιο σεξ κανουν και μαγειρευουν και ωραια οι σκορπιοι και συνηθως λιγο "βαρια"
Mε κάθε σεβασμό το "ωραίο" σεξ είναι σε συνάρτηση με το πόσο ψηλά βάζουμε τον πήχυ. Από που προκύπτει ότι ο Σκορπιός κάνει καλό σεξ; Με παραδοσιακό κυβερνήτη τον ¶ρη; Μάλλον κοκοράκι θα χαρακτηριζόταν. Πλανήτη σε πτώση τη Σελήνη (συναίσθημα) και σε αδυναμία την Αφροδίτη (αγάπη) θα τον σώσει η ανεξάντλητη ενέργεια του ζωδίου; Ας πάει να γίνει αχθοφόρος........... Όσο για τη φύση στοιχείου τριπλότητας το νερό μάλλον θάλασσα θα τα κάνει.
Τέλος, για τις πικάντικες γεύσεις το μόνο που θα του προσφέρουν είναι δυσλειτουργία της κένωσης (εξού και το δυσκοίλιος που του έχουν κολήσει).
:love:
kiaRRa
26-11-2006, 09:50 PM
Mην ξεχνάμε φυσικά και τις προσωπικές μας εμπειρίες αναφορικά με τους σκορπιούς!
:love: :love: :love: :love: :love:
skorpion
26-11-2006, 09:55 PM
Mε κάθε σεβασμό το "ωραίο" σεξ είναι σε συνάρτηση με το πόσο ψηλά βάζουμε τον πήχυ. Από που προκύπτει ότι ο Σκορπιός κάνει καλό σεξ; Με παραδοσιακό κυβερνήτη τον ¶ρη; Μάλλον κοκοράκι θα χαρακτηριζόταν. Πλανήτη σε πτώση τη Σελήνη (συναίσθημα) και σε αδυναμία την Αφροδίτη (αγάπη) θα τον σώσει η ανεξάντλητη ενέργεια του ζωδίου; Ας πάει να γίνει αχθοφόρος........... Όσο για τη φύση στοιχείου τριπλότητας το νερό μάλλον θάλασσα θα τα κάνει.
Τέλος, για τις πικάντικες γεύσεις το μόνο που θα του προσφέρουν είναι δυσλειτουργία της κένωσης (εξού και το δυσκοίλιος που του έχουν κολήσει).
Κυβερνητης τυχαια του 8ου οικου δεν ειναι.Οπως επισης δεν ειναι τυχαια εκπροσωπος του σεξ και των γενετικων οργανων.Της καταστροφης και της ανγεννησης. Και οσο για το συναισθημα που λες ειναι βαθυ στο σκορπιο.Διακρινω πολυ εντονα μια ζηλια και μια αντιδραση πολυ περιεργη την οποια ομως δε θελω να αναλυσω γιατι δε μου αρεσει να μπλεκω σε προσωπικες αντιπαραθεσεις και να πληγωνω ανθρωπους.Τωρα αν εσυ τα φαγητα σου τα προτιμας στον ατμο και αναλατα τι να σου πω εγω για τις χαρες της ζωης...
Υ.Γ ευτυχως εχω καλο μεταβολισμο και δεν εχω τετοια προβληματα εσυ οχι ε?:bigsmile:
Κυβερνητης τυχαια του 8ου οικου δεν ειναι.Οπως επισης δεν ειναι τυχαια εκπροσωπος του σεξ και των γενετικων οργανων.Της καταστροφης και της ανγεννησης. Και οσο για το συναισθημα που λες ειναι βαθυ στο σκορπιο.Διακρινω πολυ εντονα μια ζηλια και μια αντιδραση πολυ περιεργη την οποια ομως δε θελω να αναλυσω γιατι δε μου αρεσει να μπλεκω σε προσωπικες αντιπαραθεσεις και να πληγωνω ανθρωπους.Τωρα αν εσυ τα φαγητα σου τα προτιμας στον ατμο και αναλατα τι να σου πω εγω για τις χαρες της ζωης...
Υ.Γ ευτυχως εχω καλο μεταβολισμο και δεν εχω τετοια προβληματα εσυ οχι ε?:bigsmile:
Για να μην αρχίσει διαξιφισμός άδικος να επισημάνω ότι το ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ'ΑΣΤΡΑ καταθέτει ορθά αστρολογικά δεδομένα και δεύτερον και βασικότερο γράφει ουδέτερα και σε τρίτο πρόσωπο. Σημαίνει ότι δεν αναφέρεται σε σένα αγαπητή μου skorpion αλλά εσύ απαντάς σε δεύτερο :toung:
skorpion
26-11-2006, 10:53 PM
Για να μην αρχίσει διαξιφισμός άδικος να επισημάνω ότι το ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ'ΑΣΤΡΑ καταθέτει ορθά αστρολογικά δεδομένα και δεύτερον και βασικότερο γράφει ουδέτερα και σε τρίτο πρόσωπο. Σημαίνει ότι δεν αναφέρεται σε σένα αγαπητή μου skorpion αλλά εσύ απαντάς σε δεύτερο :toung:
Ναι αλλα σε μενα απαντησε και στο δικο μου ζωδιο αναφερθηκε και γω παραθετω αυτα που ξερω σχετικα με την αστρολογια και το συμβολισμο του σκορπιου (και απο δημοσιευσεις αυτου του σαιτ) Ας μη ξεχναμε τη δυναμη του πλουτωνα και του Αρη ως προς αυτο το θεμα.
Τελος ουτε γω θελω διαξιφισμους οποτε ολα καλα:bigsmile:
Fotini Christodoulou
27-11-2006, 09:56 AM
Ομολογώ πώς αυτή την παράμετρο δεν είχα σκεφτεί!Καλοτοποθετημενη Σελήνη και Αφροδίτη λοιπόν,είναι δείκτες έντονης σεξουαλικότητας;
Για το στοιχείο του νερού,συμφωνω και επαυξάνω ότι μάλλον τα κανουμε θάλασσα :embarrest
Marina 7771
27-11-2006, 02:25 PM
Συγνωμη αλλα εκτος απο πολυ καλο σεξ μαγειρευουμε και πολυ καλα εμεις οι σκορπιοι! Οσο για τους ζυγους επειδη εχω και Αρη και Αφροδιτη εκει νομιζω οτι μια γλυκα τι βγαζω (οταν δεν βγαινει απο μεσα μου ο δολοφονος σκορπιος χιχι) και μια διπλωματια και μια αναποφασιστικοτητα επισης.
Οι Σκορπιοί, που προσωπικά τους συμπαθώ πολύ, είναι ζώδιο της υπερβολής:toung: Τα κάνουν όλα σε υπερθετικό βαθμό. Τώρα αν τα κάνουν και καλά είναι άλλο θέμα:laugh:
Έτσι και στο μαγείρεμα, πάντα κατά την γνώμη μου, υπερβάλουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα, όταν μαγειρεύουν να φτιάχνουν "στομαχικές βόμβες" :sick: :wacko: Στην μαγειρική -και το κατέχω καλά το άθλημα- δεν ισχύει το όλα τα καλά χωράνε;)
starfish
27-11-2006, 02:32 PM
Οι Σκορπιοί, που προσωπικά τους συμπαθώ πολύ, είναι ζώδιο της υπερβολής:toung: Τα κάνουν όλα σε υπερθετικό βαθμό. Τώρα αν τα κάνουν και καλά είναι άλλο θέμα:laugh:
Έτσι και στο μαγείρεμα, πάντα κατά την γνώμη μου, υπερβάλουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα, όταν μαγειρεύουν να φτιάχνουν "στομαχικές βόμβες" :sick: :wacko: Στην μαγειρική -και το κατέχω καλά το άθλημα- δεν ισχύει το όλα τα καλά χωράνε;)
Α χα!! Θα συμφωνησω για τις στομαχικες βομβες που κατασκευαζουν σκορπιοι !! [Ενα τεταρτο του κιλου καρρυ σε δυο φλυτζανες ρυζι ειναι καλη αναλογία; :nuts: :nuts: :nuts: ή δυο πηρουνιες φαγητο -νοστιμο κατα τα αλλα- να σε "χορταινουν" για δυο μερες;;] :nuts: :blink: :nuts:
skorpion
27-11-2006, 03:03 PM
Πρεπει να σας κανω το τραπεζι μια μερα για να αλλαξετε γνωμη:laugh: :bigsmile: :love: Να δωσω ενα στοιχειο απο τους γνωστους σεφ της τηλεορασης μου αρεσει πιο πολυ ο τροπος που μαγειρευει ο Μαμαλακης και επειδη εχω καλο μεταβολισμο σε αντιθεση με αυτον και δεν παχαινω το αντεχω:toung: Δε θελω να περιαυτολογησω( δε φαινεται:laugh: ) αλλα θεωρω οτι εχω καλο ενστικτο για το τι παει στο φαγητο και απο φαντασια αλλο τιποτα. Και ναι ειμαι λιγο ψωνιο:laugh: :laugh: :laugh:
panther
27-11-2006, 03:06 PM
Πρεπει να σας κανω το τραπεζι μια μερα για να αλλαξετε γνωμη:laugh: :bigsmile: :love: Να δωσω ενα στοιχειο απο τους γνωστους σεφ της τηλεορασης μου αρεσει πιο πολυ ο τροπος που μαγειρευει ο Μαμαλακης και επειδη εχω καλο μεταβολισμο σε αντιθεση με αυτον και δεν παχαινω το αντεχω:toung: Δε θελω να περιαυτολογησω( δε φαινεται:laugh: ) αλλα θεωρω οτι εχω καλο ενστικτο για το τι παει στο φαγητο και απο φαντασια αλλο τιποτα. Και ναι ειμαι λιγο ψωνιο:laugh: :laugh: :laugh:
Αχ!!! ναι μωρέ .... αλλά θα είμαι άρρωστη εκείνη την ημέρα και δεν θα καταφέρω να έρθω:toung:
starfish
27-11-2006, 03:10 PM
Αρκει οτι μαγειρεψεις να ειναι χωρις καρρυ και πρασινο μηλο! :nuts: :bigsmile:
Και ναι, εισαι λιγο ψωνιο!! :toung: :toung: :nuts: :nuts:
skorpion
27-11-2006, 03:13 PM
οκ θα το χω υποψη μου αν και με πρασινο μηλο δενεχω μαγειρεψει ποτε τιποτα.Απο φρουτα σε φαγητο μονο το δαμασκηνο μου αρεσει:toung: :bigsmile: :love: αλλα ας σταματησουμε γιατι ειμαστε :offtopic:
starfish
27-11-2006, 03:19 PM
οκ θα το χω υποψη μου αν και με πρασινο μηλο δενεχω μαγειρεψει ποτε τιποτα.Απο φρουτα σε φαγητο μονο το δαμασκηνο μου αρεσει:toung: :bigsmile: :love: αλλα ας σταματησουμε γιατι ειμαστε :offtopic:
Ενα τελευταιο :offtopic: : Μοσχαρισιο συκωτι με ποοοοολυ ξερο κρεμυδι και πρασινο μηλο! [οχι δεν θελω να το ξαναφαω!!]
Ζητω ταπεινα συγγνωμη που αυτοπαρασυρθηκα σε off topic διαδρομες, αλλα δεν μπορεσα να μην παραθεσω μερος της συνταγης κι ας εχουν περασει 14-15 χρονια απο τοτε! :cry: :cry:
*Astropeleki*
27-11-2006, 04:48 PM
Δεν πειράζει καλέ.....
Προσθέτουν λίγη παραπάνω γεύση στη ζωή μας!!!!!!!!
Για να μην υπάρχει μονοτονία :toung:
giorgosb71
27-11-2006, 05:36 PM
Μμμμμμμμμμμμμμμ ωραία τα λες.Λοιπόν με φιλοξένησε κάποτε ενα φιλικό μου ζευγάρι (Αντρας Σκορπιός και Γυναίκα Ψάρι) και το βράδυ τα παιδιά ισχυρίστηκαν οτι έκανα σεξ.Παιδιά τζίφος κιχ δεν ακούστηκε ούτε τρίξιμο κρεβατιού ούτε τίποτα.Εν αντιθέσει με ζευγάρι Ταύρου - Αιγόκερου που σήκωσαν την πολυ κατοικία στο πόδι.Επίσης Κριού - Τοξότη παλαμάκια απο όλη την γειτονιά
skorpion
27-11-2006, 06:15 PM
Το γεγονος οτι μπορει να σεβαστηκαν οτι ησουν και συ εκει το σκεφτηκες?
giorgosb71
28-11-2006, 10:17 AM
Το γεγονος οτι μπορει να σεβαστηκαν οτι ησουν και συ εκει το σκεφτηκες?
:bigsmile: Φυσικα και το σκέφθηκα απλά τ άλλα ζώδια αποδείχθηκαν πιο ζωώδη καιδεν σεβάστηκαν τίποτα:laugh:
friary
28-11-2006, 10:22 AM
Πιστεύω πως και οι Ιχθύς και οι Σκορπιοί προτιμούν να κρατούν τα προσωπικά τους...προσωπικά. Συνήθως προτιμούν όντως να μην ακούγεται κιχ. Αλλά πως και σου ανακοίνωσαν πως έκαναν σεξ;; Δεν πιστεύω να τους έκανες «ανάκριση» :toung:
kiaRRa
28-11-2006, 12:02 PM
Πιστεύω πως και οι Ιχθύς και οι Σκορπιοί προτιμούν να κρατούν τα προσωπικά τους...προσωπικά. Συνήθως προτιμούν όντως να μην ακούγεται κιχ. Αλλά πως και σου ανακοίνωσαν πως έκαναν σεξ;; Δεν πιστεύω να τους έκανες «ανάκριση» :toung:
Ναι με μια λάμπα και φάλαγγα είδες τί μαθαίνει κανείς?:toung:
Για τους ιχθύες ξέρω ότι είναι διακριτικοί σε κάτι τέτοια, αλλά για τους σκορπιούς μου είναι δύσκολο να το χωνέψω. Όσο για ταύρο-αιγόκερω συμφωνώωωωωωωωω!!! Γίνεται αναμετάδωση που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί!:embarrest :embarrest :embarrest
gwrgina25
28-11-2006, 12:49 PM
Συμφωνώ απόλυτα με KIARRA! Και εγώ ταύρος είμαι και δυστυχώς δεν κρατάμε τίποτα για τον εαυτό μας:embarrest
Πολύ κακό αυτό όμως πρέπει να ομολογήσω!!!
Marlene
28-11-2006, 01:07 PM
Και ο Γεωργούλης?:σφύριγμα
Οι Καρκίνοι τι λέτε,τα κρατούν για τον εαυτό τους?:σφύριγμα
panther
28-11-2006, 01:14 PM
Ο Γεωργούλης Ζυγός είναι?
Ε ναι τότε!!! και αυτόςςςς:bigsmile:
kiaRRa
28-11-2006, 01:16 PM
Ωραίοι οι ζυγοί αλλά έπρεπε να τους έχουν κρεμάσει ταμπέλα στο λαιμό"μην πλησιάζετε, κίνδυνος θάνατος".:cry: :cry: :cry:
giorgosb71
28-11-2006, 01:16 PM
Ναι με μια λάμπα και φάλαγγα είδες τί μαθαίνει κανείς?:toung:
Για τους ιχθύες ξέρω ότι είναι διακριτικοί σε κάτι τέτοια, αλλά για τους σκορπιούς μου είναι δύσκολο να το χωνέψω. Όσο για ταύρο-αιγόκερω συμφωνώωωωωωωωω!!! Γίνεται αναμετάδωση που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί!:embarrest :embarrest :embarrest
Οι Σκορπιοί και ειδικά οι άνδρες Σκορπιοί είναι εξαιρετικά επιδιξιομανείς φίλτατη.Αλλά ο καλός μου φιλαράκος βρήκε άνθρωπο να κοκορευτεί (4 πλανήτες Ταύρο 2 Κριό 2 τοξότη) Ε οχι να μου το παίξει και μάγκας ο Σκορπίνος:laugh:
kiaRRa
28-11-2006, 01:19 PM
Συμφωνώ μαζί σου για τους σκορπιούς, και εγω ένα σωρό πλανήτες έχω εκεί! Μόνο μικρόφωνα δεν έχουν
panther
28-11-2006, 01:19 PM
Ωραίοι οι ζυγοί αλλά έπρεπε να τους έχουν κρεμάσει ταμπέλα στο λαιμό"μην πλησιάζετε, κίνδυνος θάνατος".:cry: :cry: :cry:
PerfectPerfectPerfect Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
giorgosb71
28-11-2006, 01:24 PM
Λοιπόν εσείς οι γυναίκες και για μην ακουστώ γουρούναρος φαλοκράτης ένα μεγάλο μέρος των γυναικών εικάζετε την σεξουαλικότητα ενος άντρα απο την εμφάνιση του.Με αυτην την λογική βλέπετε τον Γεωργούλη σαν Κομπρεσέρ.Στάκα λίγο.Ανθρωπος είναι και ο Γεωργούλης και κάποια στιγμή στερεύει η κάνουλα,όπως μπορεί σε όλους να στερέψει ......κοινώς no Koykoy:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ασχετο
Οι καρκίνοι νομίζω οτι στο κρεβάτι είναι super:bigsmile:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 01:25 PM
Υπερβολές!Προσωπικά τους συμπαθώ πολυ!
Προσωπικά δεν βγάζω άκρη με τους αντρες Υδροχοους και με επίσης με τους Ιχθυς.Οι πρώτοι για μένα είναι όντως κινδυνος -ο θανατος δικός τους φυσικα.:nuts: Οι δευτεροι με κουράζουν αφάνταστα με τα χαρτομάντηλα!:toung:
panther
28-11-2006, 01:29 PM
Υπερβολές!Προσωπικά τους συμπαθώ πολυ!
Προσωπικά δεν βγάζω άκρη με τους αντρες Υδροχοους και με επίσης με τους Ιχθυς.Οι πρώτοι για μένα είναι όντως κινδυνος -ο θανατος δικός τους φυσικα.:nuts: Οι δευτεροι με κουράζουν αφάνταστα με τα χαρτομάντηλα!:toung:
Εγώ βγάζω σπυράκια με τους άνδρες Ιχθύς. Και εξαφανίζομαι όταν βλέπω Ζυγούς.
Με τους Υδροχόους ούτε με ενοχλούνε ... άλλα ούτε τους ενοχλώ!:bigsmile:
giorgosb71
28-11-2006, 01:31 PM
Παιδια Οι ΖΥΓΟΙ είναι απλά ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΥΡΟΙ
panther
28-11-2006, 01:32 PM
Λοιπόν εσείς οι γυναίκες και για μην ακουστώ γουρούναρος φαλοκράτης ένα μεγάλο μέρος των γυναικών εικάζετε την σεξουαλικότητα ενος άντρα απο την εμφάνιση του.Με αυτην την λογική βλέπετε τον Γεωργούλη σαν Κομπρεσέρ.Στάκα λίγο.Ανθρωπος είναι και ο Γεωργούλης και κάποια στιγμή στερεύει η κάνουλα,όπως μπορεί σε όλους να στερέψει ......κοινώς no Koykoy:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ασχετο
Ναι οι αλήθεια είναι ότι κάνουμε καλό κρεββάτι! Ισιώνουμε το σεντόνι, στρώνουμε το ασορτί παπλωματάκι και βάζουμε και τα ασορτί μαξιλαράκια:laugh:
kiaRRa
28-11-2006, 01:33 PM
Με τους υδροχόους τα πάω εξαιρετικά, με τους ιχθύες γίνομαι επίτιμη πελάτισσα στη zewasoft, αλλά οι ζυγοι μου δικαιολογούν την άδεια οπλοφορίας:cry: :cry: :cry: :cry: ! Φάλαγγα θα κάνω σε όποιον ζυγό έρθει κατά Θεσσαλονίκη μεριά.:toung: :toung:
kiaRRa
28-11-2006, 01:34 PM
Παιδια Οι ΖΥΓΟΙ είναι απλά ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΥΡΟΙ
Κάηκαν στο ψήσιμο ή ήταν λάθος η συνταγή???:nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
Maroulita
28-11-2006, 01:36 PM
Όχι βρε παιδιά... μάλλον πάει με την παρτίδα πιστεύω... :toung:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 01:43 PM
Γι΄'αυτό όταν γνωρίσετε ζυγούς μην παραλειψετε να ζητησετε το σήριαλ νάμπερ και την εγγυηση καλής λειτουργίας!:laugh: :toung:
giorgosb71
28-11-2006, 01:43 PM
Όχι βρε παιδιά... μάλλον πάει με την παρτίδα πιστεύω... :toung:
Οι Ζυγοί είναι μια παρτίδα όλοι..Τα πρωτεία βέβαια τα έχουν οι Παρθένοι.Είναι On line το σύστημα.Οτι δεν προλαβαίνει να σου καταστρέψει ο ένας το συνεχίζει ο επόμενος και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια απο κει που σταμάτησε ο προκάτοχος.Επίσης και δεν κάνω πλάκα τώρα είναι εξαιρετικά απρόσεχτοι στο σεξ πράγμα που τους κάνει να κολάνε διάφορα καλούδια.
Maroulita
28-11-2006, 01:49 PM
Γι΄'αυτό όταν γνωρίσετε ζυγούς μην παραλειψετε να ζητησετε το σήριαλ νάμπερ και την εγγυηση καλής λειτουργίας!:laugh: :toung:
Εδώ κολλάει το "εεεε δεν ήξερες; εεεεε δε ρώταγες;;;;;" :laugh:
Προσωπικά συμπαθώ αρκετά τους Ζυγούς (εχω και την αδελφή μου με τον αεράτο ωροσκόπο της), περνάω όμορφα μαζί τους κι ας τσουρουφλίζομαι ενίοτε, εκάστοτε, ανέκαθεν.... :σφύριγμα :σφύριγμα
Οι Ζυγοί είναι μια παρτίδα όλοι..Τα πρωτεία βέβαια τα έχουν οι Παρθένοι.Είναι On line το σύστημα.Οτι δεν προλαβαίνει να σου καταστρέψει ο ένας το συνεχίζει ο επόμενος και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια απο κει που σταμάτησε ο προκάτοχος.Επίσης και δεν κάνω πλάκα τώρα είναι εξαιρετικά απρόσεχτοι στο σεξ πράγμα που τους κάνει να κολάνε διάφορα καλούδια.
Βασικά, αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι έχουν ανάγκη την όποια επαφή. Δεν αντέχουν να'ναι μόνοι τους. Ανασφάλεια, ανάγκη, ιδέα δεν εχω... πάντως ναι, αυτό που λες ότι είναι απρόσεχτοι, δεν έχεις άδικο. Ξέρω τέτοιες περιπτώσεις. Απλά για μία τέτοια στάση ζωής, γιατί αυτό είναι τελικά, δεν παίζει ρόλο μόνο το ηλιακό ζώδιον.... είναι πολλά τα κακά ¶ρη....
*Astropeleki*
28-11-2006, 01:53 PM
¶στους να λένε Marlene μου .....ζουλεύουν :toung:
Μείον μία......... έτσι έτσι..... να έχουμε περισσότερες ελπίδες οι υπόλοιπες :laugh: Μια χαρούλα είναι ο Ζυγός! Τι σας έχει πιάσει καλέ;;; Όμορφοι είναι, δίκαιοι είναι, ζυγιάζουν τις καταστάσεις......εντάξει είναι λίγο αναποφάσιστοι αλλά όχι και "κινδυνος θάνατος"!!! :nuts: :laugh:
Μετά τα τριάντα μου να μην μου μιλάς............ θα βγει ο Ζυγός προς τα έξω :toung: Εγώ ετοιμάζομαι από τώρα. κάνω πρόβα!
Ασχετο
¶νθρωποι είναι όλοι, δεν λέμε.... αλλά και οι άντρες το ίδιο δεν κάνετε; Στην εμφάνιση δεν εστιάζετε; :toung:
Και γω το ίδιο νομίζω για τους Καρκίνους πάντως ;)
Marlene
28-11-2006, 01:53 PM
Τα πρωτεία βέβαια τα έχουν οι Παρθένοι.Είναι On line το σύστημα.Οτι δεν προλαβαίνει να σου καταστρέψει ο ένας το συνεχίζει ο επόμενος και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια απο κει που σταμάτησε ο προκάτοχος.Επίσης και δεν κάνω πλάκα τώρα είναι εξαιρετικά απρόσεχτοι στο σεξ πράγμα που τους κάνει να κολάνε διάφορα καλούδια.
:blink: :blink:
οι Παρθένοι είναι απρόσεχτοι?Και ο ωροσκοπος?Κάτσε να βγάλω την ζώνη αγνότητας και θα δεις:suspiciou χεχε
Ασχετο
Οι καρκίνοι νομίζω οτι στο κρεβάτι είναι super:bigsmile:Θενκ γιου:love:
αλλά στέκα μεσιέ,δεν κρίνουμε όλες τις επιδόσεις του ανδρός από την εμφάνιση..άλλωστε εγώ είμαι υπέρμαχος του "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι":banana :σφύριγμα :amuse:
Φτου φτου φτου Ιχθείς πάνω τους πέφτω συνέχεια:cry:
giorgosb71
28-11-2006, 02:02 PM
¶στους να λένε Marlene μου .....ζουλεύουν :toung:
Μείον μία......... έτσι έτσι..... να έχουμε περισσότερες ελπίδες οι υπόλοιπες :laugh: Μια χαρούλα είναι ο Ζυγός! Τι σας έχει πιάσει καλέ;;; Όμορφοι είναι, δίκαιοι είναι, ζυγιάζουν τις καταστάσεις......εντάξει είναι λίγο αναποφάσιστοι αλλά όχι και "κινδυνος θάνατος"!!! :nuts: :laugh:
Μετά τα τριάντα μου να μην μου μιλάς............ θα βγει ο Ζυγός προς τα έξω :toung: Εγώ ετοιμάζομαι από τώρα. κάνω πρόβα!
¶νθρωποι είναι όλοι, δεν λέμε.... αλλά και ο άντρες το ίδιο δεν κάνετε; Στην εμφάνιση δεν εστιάζετε; :toung:
Και γω το ίδιο νομίζω για τους Καρκίνους πάντως ;)
Οχι εμεις δεν πιστεύουμε οτι η Μστροκώστα κάνει καλο κρεβάτι σίγουρα όμως κάνει........................................ ............................ΑΚΡΙΒΟ:laugh:
gwrgina25
28-11-2006, 02:14 PM
Εγώ θα διαφωνήσω λέγοντας ότι οι καρκίνοι δεν εστιάζουν στην εμφάνιση!Τουλάχιστον τα καρκινάκια που εγώ έχω γνωρίσει είναι πολύ ευαίσθητες ψυχούλες ...:love:
Εμείς οι ταύροι πάντως αναζητάμε το όμορφο και το καλαίσθητο! :embarrest
Marlene
28-11-2006, 02:14 PM
Οχι εμεις δεν πιστεύουμε οτι η Μστροκώστα κάνει καλο κρεβάτι σίγουρα όμως κάνει........................................ ............................ΑΚΡΙΒΟ:laugh:α αχαχαχαχαχα:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Marina 7771
28-11-2006, 02:15 PM
Θενκ γιου:love:
αλλά στέκα μεσιέ,δεν κρίνουμε όλες τις επιδόσεις του ανδρός από την εμφάνιση..άλλωστε εγώ είμαι υπέρμαχος του "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι":banana :σφύριγμα :amuse:
Δεν τις κρίνουμε βέβαια έτσι:weird: , και ρατσίστριες ανάλογα με την εμφάνιση δεν είμαστε, ΑΛΛΑ δεν θα μάθουμε σίγουρα τις επιόσεις ενός άντρα αν είναι σαν τον κουασιμόδο, και ας είναι και ηφαίστειο ο άνθρωπος...ή όχι?:toung: :toung: :nuts:
Marlene
28-11-2006, 02:17 PM
Δεν τις κρίνουμε βέβαια έτσι:weird: , και ρατσίστριες ανάλογα με την εμφάνιση δεν είμαστε, ΑΛΛΑ δεν θα μάθουμε σίγουρα τις επιόσεις ενός άντρα αν είναι σαν τον κουασιμόδο, και ας είναι και ηφαίστειο ο άνθρωπος...ή όχι?:toung: :toung: :nuts:Σωστο,αλλά το τι είναι όμορφο είναι υποκειμενικό για τον καθέναν.:unsure:
*Astropeleki*
28-11-2006, 02:19 PM
Σωστο,αλλά το τι είναι όμορφο είναι υποκειμενικό για τον καθέναν.:unsure:
Σε αυτό θα συμφωνήσω και γω!
Καθένας μας είναι διαφορετικός.
Το κάθε άτομο έχει τις δικές του προτιμήσεις! :embarrest
kiaRRa
28-11-2006, 02:20 PM
Δεν τις κρίνουμε βέβαια έτσι:weird: , και ρατσίστριες ανάλογα με την εμφάνιση δεν είμαστε, ΑΛΛΑ δεν θα μάθουμε σίγουρα τις επιόσεις ενός άντρα αν είναι σαν τον κουασιμόδο, και ας είναι και ηφαίστειο ο άνθρωπος...ή όχι?:toung: :toung: :nuts:
Μπα σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα τον ρίξουμε στο ηφαίστειο. Μην κοροιδευόμαστε γιατί όλα τα κοιτάμε και τα υπολογίζουμε!!
kia μην μου βγει/ενταθεί ο αιγόκερως και στα 30 γιατί θα κάνουμε κατοστάρι!!!:nuts: :nuts: :nuts:
Marina 7771
28-11-2006, 02:21 PM
Σωστο,αλλά το τι είναι όμορφο είναι υποκειμενικό για τον καθέναν.:unsure:
Συμφωνώ υποκειμενικό είναι, αλλά ο Γεωργούλης αντικειμενικά είναι γοητευτικός και αρέσει:toung: :toung: και ας είναι Ζυγός:nuts:
*Astropeleki*
28-11-2006, 02:22 PM
kia μην μου βγει/ενταθεί ο αιγόκερως και στα 30 γιατί θα κάνουμε κατοστάρι!!!:nuts: :nuts: :nuts:
Είχα κάνει προπόνηση για το χιλιόμετρο.......
Το κατοστάρι θα μου βγει πιο εύκολα :toung:
eat my dust ένα πράγμα! :laugh:
gwrgina25
28-11-2006, 02:23 PM
Σωστότατη! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιον ''κουασιμόδο'' δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκεφτώ την επιδόσεις του! :toung:
Πάντως έχω γνωρίσει τον κούκλο ,τον ψηλό τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια που έπρεπε να ψάξω με μεγεθυντικό φακό για να βρω αυτό που ζητούσα :bigsmile: :toung: :embarrest :banana
giorgosb71
28-11-2006, 02:25 PM
Εγώ θα διαφωνήσω λέγοντας ότι οι καρκίνοι δεν εστιάζουν στην εμφάνιση!Τουλάχιστον τα καρκινάκια που εγώ έχω γνωρίσει είναι πολύ ευαίσθητες ψυχούλες ...:love:
Εμείς οι ταύροι πάντως αναζητάμε το όμορφο και το καλαίσθητο! :embarrest
Εμείς οι Ταύροι μετα απο αυτά που πάθαμε το 2006 το 2007 είμαστε ανοιχτοι σε όποιον άνθρωπο απλά μας σταθεί και μας δείξει αγάπη.Κοπήκαν τα φτεράκια Τζορτζίνα μου.Αντε γιατί πολύ ψηλα τον είχαμε σηκώσει τον αμανέ
Marina 7771
28-11-2006, 02:26 PM
Σωστότατη! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιον ''κουασιμόδο'' δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκεφτώ την επιδόσεις του! :toung:
Πάντως έχω γνωρίσει τον κούκλο ,τον ψηλό τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια που έπρεπε να ψάξω με μεγεθυντικό φακό για να βρω αυτό που ζητούσα :bigsmile: :toung: :embarrest :banana
:laugh: :laugh: :laugh: Συμβαίνουν αυτά και ασχέτως ζωδίου:toung: Το περιτύλιγμα φανταχτερό και το περιεχόμενο άστα να πάνε....:nuts: Πούντο πούντο το δαχτυλίδι.....:σφύριγμα
panther
28-11-2006, 02:27 PM
Εμείς οι Ταύροι μετα απο αυτά που πάθαμε το 2006 το 2007 είμαστε ανοιχτοι σε όποιον άνθρωπο απλά μας σταθεί και μας δείξει αγάπη.Κοπήκαν τα φτεράκια Τζορτζίνα μου.Αντε γιατί πολύ ψηλα τον είχαμε σηκώσει τον αμανέ
Τώρα εγώ συμφωνώ απόλυτα!!!:bigsmile:
giorgosb71
28-11-2006, 02:28 PM
Απληστη!!!!!!!!Ταυρίνα
kiaRRa
28-11-2006, 02:29 PM
Κανονικά πρέπει να κυκλοφορούν με βιβλίο οδηγιών, εγγύηση για όλη τη διαρκεια λειτουργίας!!!
Αλλά μάλλον είμαστε και λίγο bitches αν δεν δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία σε όποιον δεν είναι 1,80 και άνω με κοιλιακούς πέτρα και γαλανοπρασινομελί μάτι!!!:sad:
όχι ότι αν μας έρθει κανένας τέτοιος θα του πούμε "περίμενε την σειρά σου , εξετάζω άλλον τώρα!"
Maroulita
28-11-2006, 02:31 PM
Φύγε συ, έλα συ... και γρήγορα!!! :laugh:
ΚiaRRa μου :love:
gwrgina25
28-11-2006, 02:31 PM
Εμένα πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι μια χαρά μου πηγε το 2006 :bigsmile:
Φτου φτου φτου να μην με βασκάνω :toung:
Το 2005 μου ήρθε ο αυρανός σφοντίλι :dizzy:
gwrgina25
28-11-2006, 02:33 PM
Απληστη!!!!!!!!Ταυρίνα
Ναι ναι ναι ! Είμαι άπληστη τι να κάνω? :embarrest :toung: :bigsmile:
giorgosb71
28-11-2006, 02:34 PM
Εμένα πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι μια χαρά μου πηγε το 2006 :bigsmile:
Φτου φτου φτου να μην με βασκάνω :toung:
Το 2005 μου ήρθε ο αυρανός σφοντίλι :dizzy:
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????Τι λές τώρα ,ξέρεις τισ υπόλοιπος θέσεις των πλανητών σου ?αν Ναι μπορείς να μας τις ποστάρεις?
Marina 7771
28-11-2006, 02:35 PM
Κανονικά πρέπει να κυκλοφορούν με βιβλίο οδηγιών, εγγύηση για όλη τη διαρκεια λειτουργίας!!!
Αλλά μάλλον είμαστε και λίγο bitches αν δεν δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία σε όποιον δεν είναι 1,80 και άνω με κοιλιακούς πέτρα και γαλανοπρασινομελί μάτι!!!:sad:
όχι ότι αν μας έρθει κανένας τέτοιος θα του πούμε "περίμενε την σειρά σου , εξετάζω άλλον τώρα!"
:laugh: Εντάξει δίκιο έχεις, αλλά τί γίνεται αν εμείς έχουμε τους κοιλιακούς πέτρα (φέτες του καλοριφέρ ένα πράγμα):toung: , να την δώσουμε την ευκαιρία στον υποψήφιο που έχει ένα μονοκόματο κοιλιακό?:laugh: Με ότι συνεπάγεται αυτό.....:nuts:
gwrgina25
28-11-2006, 02:36 PM
Παιδιά σοβαρά ! Εμένα το 2006 μου φέρθηκε με το γάντι :toung:
Τουλάχιστον στα αισθηματικά μου! Και πάλι φτου μου :toung:
kiaRRa
28-11-2006, 02:36 PM
Φύγε συ, έλα συ... και γρήγορα!!! :laugh:
ΚiaRRa μου :love:
Κοιταξε, αν πετύχω κανέναν και είμαι απασχολημένη με άλλον θα στον στείλω συστημένο (μην τον φάει άλλη στην διαδρομή)!
Κια ναι κυριες και κύριοι οι αιγόκεροι είμαστε και γενναιόδωροι!
Βέβαια, θα ψάξω λίγο να δω αν θέλει μεγενθυντικό φακό, μην σου στείλω και σκάρτο εμπόρευμα!:toung: :toung: :toung:
kiaRRa
28-11-2006, 02:38 PM
:laugh: Εντάξει δίκιο έχεις, αλλά τί γίνεται αν εμείς έχουμε τους κοιλιακούς πέτρα (φέτες του καλοριφέρ ένα πράγμα):toung: , να την δώσουμε την ευκαιρία στον υποψήφιο που έχει ένα μονοκόματο κοιλιακό?:laugh: Με ότι συνεπάγεται αυτό.....:nuts:
Αν έχεις κοιλιακούς πέτρα θα σε έχει ήδη βάλει στο μάτι ο γυμναστής άρα δεν ανησυχείς καθόλου!:toung:
panther
28-11-2006, 02:39 PM
Κοιταξε, αν πετύχω κανέναν και είμαι απασχολημένη με άλλον θα στον στείλω συστημένο (μην τον φάει άλλη στην διαδρομή)!
Κια ναι κυριες και κύριοι οι αιγόκεροι είμαστε και γενναιόδωροι!
Βέβαια, θα ψάξω λίγο να δω αν θέλει μεγενθυντικό φακό, μην σου στείλω και σκάρτο εμπόρευμα!:toung: :toung: :toung:
:weird: Τι είσαστε?
friary
28-11-2006, 02:40 PM
Είναι, είναι. Αν αγαπάνε είναι.
giorgosb71
28-11-2006, 02:42 PM
Κουκλίτσες μου στον άντρα οι μόνοι μυς που πρέπει να είναι αναπτυγμένοι είναι οι "τσεπιαίοι".Επίσης "πέτρα" πρέπει να είναι η περιοχή κάτω των κοιλιακών................................ ....................................τώρα αν τα έχει αυτά και το Δία:laugh: σε πτώση να έχει θα κυκλοφορεί με κουκλάρα:laugh:
Marina 7771
28-11-2006, 02:42 PM
Αν έχεις κοιλιακούς πέτρα θα σε έχει ήδη βάλει στο μάτι ο γυμναστής άρα δεν ανησυχείς καθόλου!:toung:
Ο γυμναστής εκτός από Ζυγός, έχει και άλλα "κουσούρια".....:toung: Με τους ευγενικούς παχουλούλιδες δεν μου είπες όμως, τί κάνουμε? Τους βάζουμε στην κατηγορία "φύγε εσύ"? ή ρωτάμε πρώτα το ζώδιο?:laugh: :laugh: :laugh:
kiaRRa
28-11-2006, 02:43 PM
Πες τα Μαίρη μου!
Ειδικά τις τελευταίες μέρες έχω στερέψει το δύστυχο από την γενναιδωρία μου!!!!
:cry: :cry: :cry:
Επίσης έχω και καλή μνήμη ακι γι' άυτο προσοχή σε ό,τι λέτε (Κρόνος στον σκορπιό)!!!:toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
Marina 7771
28-11-2006, 02:46 PM
Κουκλίτσες μου στον άντρα οι μόνοι μυς που πρέπει να είναι αναπτυγμένοι είναι οι "τσεπιαίοι".Επίσης "πέτρα" πρέπει να είναι η περιοχή κάτω των κοιλιακών................................ ....................................τώρα αν τα έχει αυτά και το Δία:laugh: σε πτώση να έχει θα κυκλοφορεί με κουκλάρα:laugh:
Γιώργο δεν μας τα λες καλά!!!:nuts: Τσεπιαίους μυς έχουν και οι γυναίκες σήμερα ;)
gwrgina25
28-11-2006, 02:48 PM
Εάν δεν έχει τους απίστευτους κοιλιακούς αλλά έχει το απίστευτο:
1. Πρόσωπο
2. Μάτια
3. Χαμόγελο
4. Sex appeal
Μπορώ να κάνω μια παραχώρηση :love:
Γιατί είμαι και καλός άνθρωπος :toung:
giorgosb71
28-11-2006, 02:49 PM
Γιώργο δεν μας τα λες καλά!!!:nuts: Τσεπιαίους μυς έχουν και οι γυναίκες σήμερα ;)
Μαρίνα μου εννοείς οτι τον έχεις τον τρόπο σου?
Να δώσω τηλ ή θα να πούμε prive:bigsmile:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 02:49 PM
Οπως αναφέρθηκε από τους περισσότερους η εμφάνιση ειναι υποκειμενική .Γενικά πάντως οι Ταυροι αναζητάμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και όχι απαραίτητα τον κλασσικό διμετρο ή διμετρη.
Προσωπικά ίσως λόγω επιρροης του Ουρανού ,με τραβάνε οι ολίγον τί τρελοί (εως τελειως τρελοί με χαρτί και βούλα)και με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ενασχόληση!:nuts:
Απληστοι είμαστε λίγο,αλλά σίγουρα δεν είμαστε τόσο της επιφάνειας όσο του να βρούμε αυτό που καλύπτει τις αναγκες μας ;)
Και επίσης δίνω ιδιαιτερη βαση στο 2 δλδ στα μάτια!
kiaRRa
28-11-2006, 02:50 PM
Ο γυμναστής εκτός από Ζυγός, έχει και άλλα "κουσούρια".....:toung: Με τους ευγενικούς παχουλούλιδες δεν μου είπες όμως, τί κάνουμε? Τους βάζουμε στην κατηγορία "φύγε εσύ"? ή ρωτάμε πρώτα το ζώδιο?:laugh: :laugh: :laugh:
Αν δεν μας κάνουν σε κανέναν τομέα, και αναφέρομαι σε πνευματικό, κοινωνικό και όχι σε έπιπλα του σπιτιού:banana , τότε μάλλον τους κάνουμε και μια διάλεξη για το πόσο κακό κάνει η παχυσαρκία (αυτό ήταν κακία)!!! Αλλά σκέψου ο έχω-κοιλιακούς-φέτες να μην έχει τίποτα στο κεφλι του επειδη το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει σφιχτερμαν! Θα ήθελες να σε ξυπνά αχάραγα για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα καθημερινα, να πηγαινετε σε μπαρ υγιεινής διατροφής και να τρώς σαν τα κουνέλια μόνο καρότα?:weird:
Από την πείρα μου ακόμα και 10 παραπάνω κιλά να εχει, ο άντρας και έναν μόνο ενιαίο κοιλιακό(οι άλλοι ντρέπονται και κρύφτηκαν) χαίρεσαι και απολαμβάνεις μαζί του την ζωή!!!
Marina 7771
28-11-2006, 02:51 PM
Εάν δεν έχει τους απίστευτους κοιλιακούς αλλά έχει το απίστευτο:
1. Πρόσωπο
2. Μάτια
3. Χαμόγελο
4. Sex appeal
Μπορώ να κάνω μια παραχώρηση :love:
Γιατί είμαι και καλός άνθρωπος :toung:
Το 4 παίζει καθοριστικό ρόλο, επίσης και το 3:cheesy: :cheesy:
panther
28-11-2006, 02:54 PM
Οπως αναφέρθηκε από τους περισσότερους η εμφάνιση ειναι υποκειμενική .Γενικά πάντως οι Ταυροι αναζητάμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και όχι απαραίτητα τον κλασσικό διμετρο ή διμετρη.
Προσωπικά ίσως λόγω επιρροης του Ουρανού ,με τραβάνε οι ολίγον τί τρελοί (εως τελειως τρελοί με χαρτί και βούλα)και με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ενασχόληση!:nuts:
Απληστοι είμαστε λίγο,αλλά σίγουρα δεν είμαστε τόσο της επιφάνειας όσο του να βρούμε αυτό που καλύπτει τις αναγκες μας ;)
Αλήθεια λέει.:toung:
Marina 7771
28-11-2006, 02:58 PM
Αν δεν μας κάνουν σε κανέναν τομέα, και αναφέρομαι σε πνευματικό, κοινωνικό και όχι σε έπιπλα του σπιτιού:banana , τότε μάλλον τους κάνουμε και μια διάλεξη για το πόσο κακό κάνει η παχυσαρκία (αυτό ήταν κακία)!!! Αλλά σκέψου ο έχω-κοιλιακούς-φέτες να μην έχει τίποτα στο κεφλι του επειδη το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει σφιχτερμαν! Θα ήθελες να σε ξυπνά αχάραγα για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα καθημερινα, να πηγαινετε σε μπαρ υγιεινής διατροφής και να τρώς σαν τα κουνέλια μόνο καρότα?:weird:
Από την πείρα μου ακόμα και 10 παραπάνω κιλά να εχει, ο άντρας και έναν μόνο ενιαίο κοιλιακό(οι άλλοι ντρέπονται και κρύφτηκαν) χαίρεσαι και απολαμβάνεις μαζί του την ζωή!!!
Kiarra, έχεις βάλει κρυφή κάμερα στο σπίτι μου?:nuts: Πάντως με βοήθησες να καταλάβω γιατί δεν τα πάω καλά με τους παχουλούληδες, ασχέτως ζωδίου...Φταίνε μάλλον αυτά τα 5 χιλιόμετρα καθημερινά στο διάδρομο που τους βάζω να κάνουν και τα καρότα που τους ταϊζω:laugh: :laugh: :laugh:
gwrgina25
28-11-2006, 02:58 PM
Και να θέσω και το εξής ερώτημα:
Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung:
kiaRRa
28-11-2006, 03:01 PM
Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung:
τον στέλνεις σε κάποια που εκτιμά τον έναν κοιλιακό! Εχω ταίσει εγώ, αλλά μετα έχω και τρόπους να καίνε τις θερμίδες!:banana
Μαρίνα, σου δίνω ιδέες για να πετάξεις επιτέλους τον διάδρομο του μαρτυρίου:toung: :toung:
Marina 7771
28-11-2006, 03:02 PM
Τον βάζεις στην κατηγορία "φύγε συ":toung: , και αναλαμβάνεις τον επόμενο με άψογους κοιλιακούς, ώσπου να τους μεταμορφώσεις όλους ή όσους μπορείς τέλος πάντων.:laugh:
Είμαστε:offtopic: ή είναι ή ιδέα μου?
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 03:04 PM
Οχι δεν ειναι η ιδέα σου!!!
Ας επιστρεψουμε σιγα σιγα στο θέμα,αφήνοντας τους κοιλιακούς στην μοιρα τους.:bigsmile:
kiaRRa
28-11-2006, 03:05 PM
Τον βάζεις στην κατηγορία "φύγε συ":toung: , και αναλαμβάνεις τον επόμενο με άψογους κοιλιακούς, ώσπου να τους μεταμορφώσεις όλους ή όσους μπορείς τέλος πάντων.:laugh:
Απλά συνδέσαμε τα αστρολογικά ελαττώματα με την σωματική διάπλαση! Μάλλον εξελισσόμαστε από το επίπεδο της αμοιβάδας!:toung:
gwrgina25
28-11-2006, 03:06 PM
Μα δεν εκτιμάς τους κοιλιακούς σε κάποιον !εκτιμάς τον ίδιο τον άνθρωπο!Την συμπεριφορά του απέναντι σου!Απλά θέλω να πω ότι οι άνθρωποι εξωτερικά αλλάζουν!Αυτό που μένει είναι η ψυχή του! Και αυτό είναι που ουσιαστικά αγαπάμε και ερωτευόμαστε σε κάποιον! :love:
Marina 7771
28-11-2006, 03:07 PM
Στο θέμα μας λοιπόν!:bigsmile:
Παρατήρησα μία κάποια απαξίωση για τους Ιχθείς...Γιατί βρε παιδιά?:unsure:
kiaRRa
28-11-2006, 03:10 PM
Συνεχής κλάψα η αιτία! Απίστευτο αλλά μπορουν να πλημμυρισουν την Ελλάδα και χωρίς την βοήθεια των καρκίνων!:love:
gwrgina25
28-11-2006, 03:11 PM
Γιατί οι ιχθείς τουλάχιστον αυτούς που εγώ έχω γνωρίσει και άντρες και γυναίκες(κυρίως) είναι συμφεροντολόγοι και δίνουν μόνο όταν ξέρουν ότι κάτι θα πάρουν ...Οταν πάψεις να δίνεις απλά επειδή κουράστηκες εξαφανίζονται!:unsure:
¶σε την κλάψα,την μεμψοιρία και την διπροσωπία τους!
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά έως τώρα δεν έχω γνωρίσει...
panther
28-11-2006, 03:12 PM
Γιατί όλο κλαίγονται. Και κάποιοι είναι και διπρόσωποι
kiaRRa
28-11-2006, 03:14 PM
Ονειροβατούν και νομίζουν πως οι άλλοι είναι χαμένοι στο διάστημα. :blink:
Όσο για το διπρόσωποι συμφωνω, είναι και διπλό ζώδιο!
Marina 7771
28-11-2006, 03:15 PM
Συνεχής κλάψα η αιτία! Απίστευτο αλλά μπορουν να πλημμυρισουν την Ελλάδα και χωρίς την βοήθεια των καρκίνων!:love:
Ναι ναι, είναι λίγο κλάψες, αλλά είναι και τρυφεροί και ρομαντικοί:love: και πολλές φορές έχουν δημιουργική φαντασία:cheesy:
Τί υπονοείς για τους Καρκίνους?:amazed: Είμαστε εμείς ευσυγκίνητοι?:wacko:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 03:16 PM
Συμφωνω με τους προλαλήσαντες και προσθέτω.Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η παθητική συμπεριφορά τους (αχ εγω που εκανα όλα αυτα για σένα,ή κοιτα με τον καημένο,ή ά κολλησε μια τσιχλα στο παπουτσι μου και ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!)με την οποια προσπαθουν να σε κρατάνε δίπλα τους.
Ειλικρινα αυτό με κανει έξαλλη!!!ίσως απλά λόγω χάρτη να εχω "κακη" ή ανυπαρκτη χημεια-τουλάχιστον με τους άντρες εκπροσώπους του ζωδίου αυτου!
starfish
28-11-2006, 03:16 PM
Μια προσωπικη εμπειρια απο Ιχθυ: Κλαψα μηδεν, ζηλεια πολλη ανευ λογου και αιτιας!! Παιδικη συμπεριφορα [προφανως λογω ηλικιας τοτε] αλλα και πολλη τρυφεροτητα. Οποτε οσα ειπωθηκαν για τους Ιχθεις -μια και βασιζομαι στον ενα και μοναδικο ως μοντελο συμπεριφορας :toung: - μου φαινονται απο παραλογα εως υπερβολικα! :bigsmile: :bigsmile:
kiaRRa
28-11-2006, 03:19 PM
Μαρίνα, οι καρκίνοι όλα σας τα συναισθήματα τα ζείτε στο έπακρο! Υπερβολικά ερωτευμένοι, υπερβολικά ευαίσθητοι , υπερβολικά θυμωμένοι, κ.ο.κ.:bigsmile:
Απορώ με τις αντοχές σας!:bigsmile:
Marina 7771
28-11-2006, 03:20 PM
Μια προσωπικη εμπειρια απο Ιχθυ: Κλαψα μηδεν, ζηλεια πολλη ανευ λογου και αιτιας!! Παιδικη συμπεριφορα [προφανως λογω ηλικιας τοτε] αλλα και πολλη τρυφεροτητα. Οποτε οσα ειπωθηκαν για τους Ιχθεις -μια και βασιζομαι στον ενα και μοναδικο ως μοντελο συμπεριφορας :toung: - μου φαινονται απο παραλογα εως υπερβολικα! :bigsmile: :bigsmile:
Μάλλον έχουμε παρόμοια εμπειρία από εκπροσώπους του ζωδίου:cheesy: Ζήλεια ναι πολύ, και κτητικότητα, αλλά πολύ πολύ τρυφερότητα:love:Και ανάλαφρη συμπεριφορά...μια παιδικότητα ένα πράγμα.
kiaRRa
28-11-2006, 03:25 PM
Την κτητικότητα την προσάπτω μάλλον στους ταύρους-όλος-ο-κόσμος-είναι-δικός-μου!!! Ουτε ο Λουδοβίκος ο ΙΔ' έτσι:toung:
gwrgina25
28-11-2006, 03:28 PM
Συμφωνώ για τους ταύρους αλλά και οι ιχθύς δεν πάνε πίσω :toung:
Δύο γνωστές μου ψαράκια δεν άφηναν τους δικούς τους ούτε να αναπνεύσουν!!! :nuts: :toung:
giorgosb71
28-11-2006, 03:55 PM
Δεν υπάρχει καμία απαξίωση για τους Ιχθυς πέρα απο αυτη που η ίδια η ζωή τους έχει κάνει απόλυτα δικαιολογημένα κατ εμέ.Οι Ιχθυς αυτοβαφτίστηκαν σαν τους προστάτες του ζωδιακου και πιστεύουν οτι είναι τόσο καλόψυχοι όσο οι άγιοι και θέλουν να να προσφέρουν πάντα αγάπη και θαλπωρή στους απανταχού κατατρεγμένους.....το λένε τόσο πολύ αυτό χύνοντας κουβάδες δακρύων που στο τέλος το πιστεύουν και οι ίδιοι.
Στον αντίποδα αυτού είναι πλέον βέβαιο και το γνωρίζουν και τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια πως τα κροκοδείλια δάκρυα τους δεν είναι πια ικανά στις μέρες μας να συγκινήσουν κανένα γιατί απλούστατα με τα πολλά τετράγωνα αντιθέσεις κρόνους και μη τα έχουμε πάρει όλοι τα μαθηματάκια μας και δεν μασάμε απο ιχθύσια τεχνάσματα.
Τα οποία συνοπτικα είναι τα εξής.Η επένδυση του μελλοντικού γέλιου μέσα απο τον κουβαΔηλαδή κλαίω του θανατα και το κορόιδο θα με κάνει να γελάσω είτε πηγαινοντας με βόλτα είτε κάνοντας μου πρόταση γάμου είτε αγοράζοντας μου καινούργιο αμάξι.....άρα θε γελάσω....μμμμμμ,Κατηγορώ και τους Αιγόκερους οτι είναι συμφεροντολόγοι και ας ξέρω πως αν ο σύντροφος μου χάσει την δουλειά του θα τον πετάξω με απίστευτη σκληρότητα την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια θα στηρίξουν τον σύντροφο τους στη δύσκολη στιγμή .....ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ.Μιλάνε τώρα οι Ιχθυς για συμφέρον.....που αμα δεν είσαι ο πρίγκιπας η η πριγκίπισα του παραμυθιού σε πετάνε και όχι ντόμπρο πέταμα όπως των σκορπιών αλλά ύπουλο και έμμεσο και φυσικά θα καταλήξεις στον σκουπιδοτενεκέ αφού πρώτα έχεις γίνει στημένη λεμονόκουπα και αφού έχεις αντικατασταθεί ......κάτι που ποτέ δεν θε έκανε ενας ΤΟΞΟΤΗΣ καλό μου ψαράκι ,που και αυτούς δεν τους συμπαθείς.
Στα τσακίδια
Υ.γ
Αν θέλω να συγκινηθώ υπάρχουν και οι Καρκίνοι που κλαίνε και το κάνουν αληθινά και δεν τους περνάει οταν τους δώσεις ένα ρουμπίνι
starfish
28-11-2006, 04:01 PM
και έμμεσο και φυσικά θα καταλήξεις στον σκουπιδοτενεκέ αφού πρώτα έχεις γίνει στημένη λεμονόκουπα και αφού έχεις αντικατασταθεί ......κάτι που ποτέ δεν θε έκανε ενας ΤΟΞΟΤΗΣ καλό μου ψαράκι ,που και αυτούς δεν τους συμπαθείς.
Θα το εκανε κι ενας Τοξοτης με Αρη στους Ιχθεις και ωροσκοπο Ζυγο-Σκορπιο, σε βεβαιωνω!
***Πρεπει να ηταν τρομερη αυτη η Ιχθυς παντως!!
gwrgina25
28-11-2006, 04:02 PM
Δεν υπάρχει πιο ευαίσθητο ζώδιο από τους καρκίνους...
Επιπλέον τα ψαράκια είναι και άπιστα...Ψάχνονται γενικώς...
Πετάνε τον άλλο αφού έχουν πάρει αυτό που θέλουν!
*Astropeleki*
28-11-2006, 04:02 PM
Αυτό σημαίνει καλή μου ότι σε αγαπάει τρελά! Γιατί ο έρωτας από το στομάχι περνάει πρώτα! :laugh: :toung:
Και όχι μόνο! Και τους Ζυγούς τους ρημάξατε τους καημένους :cry:
Ναι ναι, είναι λίγο κλάψες, αλλά είναι και τρυφεροί και ρομαντικοί:love: και πολλές φορές έχουν δημιουργική φαντασία:cheesy:
Τί υπονοείς για τους Καρκίνους?:amazed: Είμαστε εμείς ευσυγκίνητοι?:wacko:
Εκτός από ευσυγκίνητοι, ώρες και φορές είστε πολύ μα πολύ αδιάφοροι! Για να σε ανεχτούν οι άλλοι κάνουν γαϊδουρινή υπομονή! Αν όμως δεν αντέξουν, τρέξτε να σωθείτε :nuts: ................. Θα κατηγορηθείτε για τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα! Όχι πως θα αλλάξετε μυαλά ........... τσάμπα θα ανέβει το αίμα στο κεφάλι :wacko:
kiaRRa
28-11-2006, 04:03 PM
ΔΙΑΦΩΝΩ, οι αιγόκεροι θα σε αφήσουν μόνο αν δουν ότι δεν επιδέχεσαι την παραμικρή βοήθεια αλλά αντιθέτως τραβάς στο τέλμα σου και αυτούς!
Και πιστεψε με ξέρω πάαααααααααρα πολλούς αιγόκερους, δεν κρίνω από τον εαυτό μου και ένα δύο άτομα μόνο!:embarrest
giorgosb71
28-11-2006, 04:03 PM
και έμμεσο και φυσικά θα καταλήξεις στον σκουπιδοτενεκέ αφού πρώτα έχεις γίνει στημένη λεμονόκουπα και αφού έχεις αντικατασταθεί ......κάτι που ποτέ δεν θε έκανε ενας ΤΟΞΟΤΗΣ καλό μου ψαράκι ,που και αυτούς δεν τους συμπαθείς.
Θα το εκανε κι ενας Τοξοτης με Αρη στους Ιχθεις και ωροσκοπο Ζυγο-Σκορπιο, σε βεβαιωνω!
Ε ναι ρε starfish εννοώ το ιχθύσιο στοιχεί γενικότερα όχι τον Ηλιο
Marina 7771
28-11-2006, 04:05 PM
Πω πω, μεγάλη ζημιά από Ιχθύ έχεις πάθει εσύ, δεν μπορεί τέτοιο μένος.:amazed:
Μάλλον εγώ έχω εμπειρία απ' την εξαίρεση του κανόνα που ισχύει για το συγκεκριμένο ζώδιο, αν και αν το πολυψάξω θα βρω κουσούρια(είναι η ειδικότητα του Παρθένου ωροσκόπου μου), αλλά έχω περάσει τόσο καλά με άτομο του ζωδίου, ώστε δεν μπορώ να δω τίποτα κακό:cheesy: Είμαι και ρομαντική Καρκίνα:love: , τί να κάνουμε?:toung:
Κασσιόπη
28-11-2006, 04:05 PM
giorgosb71,
Συμφωνώ απολύτως. Και για τους Ιχθείς :suspiciou και για τους Καρκίνους :love:
panther
28-11-2006, 04:08 PM
giorgosb71,
Συμφωνώ απολύτως. Και για τους Ιχθείς :suspiciou και για τους Καρκίνους :love:
Τι έχουν οι Καρκίνοι δηλαδή?
Όταν σας δίνουμε χώρο και χρόνο να κινήστε ελεύθεροι, είμαστε αδιάφοροι,
όταν σας ρωτάμε είμαστε καταπιεστικοί! Μήπως δεν ξέρετε τι θέλετε?
gwrgina25
28-11-2006, 04:09 PM
Συμφωνώ ότι οι καρκίνοι είναι ώρες ώρες αδιάφοροι κυρίως σε θέματα που δεν τους αφορούν άμεσα όμως ξέρουν να αγαπούν και να το Δείχνουν!
Προσωπικά τα λατρεύω τα καρκινάκια!!!!:love:
Κασσιόπη
28-11-2006, 04:09 PM
Μη βιάζεσαι.
Συμφώνησα ως προς αυτό :
Υ.γ
Αν θέλω να συγκινηθώ υπάρχουν και οι Καρκίνοι που κλαίνε και το κάνουν αληθινά και δεν τους περνάει οταν τους δώσεις ένα ρουμπίνι
;)
starfish
28-11-2006, 04:10 PM
Αυτο παει στο αλλο θεμα: τους 14 τυπους επικινδυνων ανδρων!!! :toung: :toung:
panther
28-11-2006, 04:10 PM
Αυτο παει στο αλλο θεμα: τους 14 τυπους επικινδυνων ανδρων!!! :toung: :toung:
Αυτό πάει παντού!:bigsmile:
Marina 7771
28-11-2006, 04:11 PM
Εκτός από ευσυγκίνητοι, ώρες και φορές είστε πολύ μα πολύ αδιάφοροι! Για να σε ανεχτούν οι άλλοι κάνουν γαϊδουρινή υπομονή! Αν όμως δεν αντέξουν, τρέξτε να σωθείτε :nuts: ................. Θα κατηγορηθείτε για τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα και άλλα τόσα! Όχι πως θα αλλάξετε μυαλά ........... τσάμπα θα ανέβει το αίμα στο κεφάλι :wacko:
Ε! όχι βρε Κία μου αδιάφοροι οι Καρκίνοι:blink: Θα βάλω τα κλάματα τώρα αμέσως:cry:
Εμείς σκιζόμαστε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι....:toung:
giorgosb71
28-11-2006, 04:13 PM
ΔΙΑΦΩΝΩ, οι αιγόκεροι θα σε αφήσουν μόνο αν δουν ότι δεν επιδέχεσαι την παραμικρή βοήθεια αλλά αντιθέτως τραβάς στο τέλμα σου και αυτούς!
Και πιστεψε με ξέρω πάαααααααααρα πολλούς αιγόκερους, δεν κρίνω από τον εαυτό μου και ένα δύο άτομα μόνο!:embarrest
Και εγώ ξέρω πάρα πολλούς αλλά ξέρεις τι πιστεύω Επειδή έχω Ηλιο Ωροσκόπο Σελήνη και Κρόνο Ταύρο σίγουρα υπάρχει έντονη έλξη.Αν σκεφθείς οτι έχω Αφρο Ερμή Κριό(επιπρόσθετα ελκτικό στοιχείο σε Αιγόκερους με Αφρο Ερμη Τοξότη) και με Αρη στον Αιγόκερω νομίζω οτι έχω μεγάλη συμβατότητα μαζί τους και έτσι μπορεί σε εμένα να μην βγαίνουν τα ελλατώματα τους.Εμένα ποτέ δεν με πρόδωσε Αιγόκερος ούτε με πέταξε και κάθε άλλο περά "πρίγκιπας¨και "φορτόγκας" είμαι
starfish
28-11-2006, 04:13 PM
Αυτό πάει παντού!:bigsmile:
Οκ!! Ο ωροσκοπος μου παει πασο!! :toung: :toung:
*Astropeleki*
28-11-2006, 04:16 PM
Ε! όχι βρε Κία μου αδιάφοροι οι Καρκίνοι:blink: Θα βάλω τα κλάματα τώρα αμέσως:cry:
Εμείς σκιζόμαστε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι....:toung:
Αχα αχα και όμως!Είτε ως ζώδιο είτε ως ωροσκόπος μπορεί στην αρχή να είναι τόσο κολλημένοι πάνω στους άλλους και να δείχνουν την αγάπη τους και την ανάγκη τους να μιλήσουν με το άλλο άτομο, να θέλουν στοργή και προδερμ αλλά..... λέω αλλά..... άμα τους πιάσει το ανάποδό τους μπορούν να γίνουν τρομερά αδιάφοροι! Ζω ένα δράμα! :cry:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 04:16 PM
Να και ο φιλοσοφικός στοχασμός!
Μπορούμε να γινουμε εξαιρετικά καταπιεστικοί εως και ενοχλητικοί,λογω του ότι το υπερβολικό ενδιαφέρον και αγχος μας για τους άλλους το βγάζουμε αυθόρμητα !Απ΄την άλλη αν μας πειράξουν γινόμαστε παγάκια !Τα δύο ακρα δηλαδή.Ο Καρκίνος μπορεί να είναι φοβερός ανθρωπος και πραγματικά γλυκός ανθρωπος όταν δουλεψει στον εαυτό του και βρεί τις ισορροπιες!
όπως όλα τα ζώδια έχουμε τα θετικά μας και αρνητικά μας!
*Astropeleki*
28-11-2006, 04:19 PM
:offtopic:
άσχετο αλλά Φω μου;;;;;
Συγχρονιστήκαμε στα δυο πιο πάνω ποστ μας :toung:
Κοίτα την ώρα δημοσίευσης :laugh:
kiaRRa
28-11-2006, 04:22 PM
Και εγώ ξέρω πάρα πολλούς αλλά ξέρεις τι πιστεύω Επειδή έχω Ηλιο Ωροσκόπο Σελήνη και Κρόνο Ταύρο σίγουρα υπάρχει έντονη έλξη.Αν σκεφθείς οτι έχω Αφρο Ερμή Κριό(επιπρόσθετα ελκτικό στοιχείο σε Αιγόκερους με Αφρο Ερμη Τοξότη) και με Αρη στον Αιγόκερω νομίζω οτι έχω μεγάλη συμβατότητα μαζί τους και έτσι μπορεί σε εμένα να μην βγαίνουν τα ελλατώματα τους.Εμένα ποτέ δεν με πρόδωσε Αιγόκερος ούτε με πέταξε και κάθε άλλο περά "πρίγκιπας¨και "φορτόγκας" είμαι
Δεν σε σώζουν οι πλανήτες αλλά γενικά οι αιγόκεροι δεν είναι τα άτομα
της προδωσίας
kiaRRa
28-11-2006, 04:24 PM
καταγγέλω την kia ως :offtopic:
οι καρκίνοι αν βαρεθείτε να κολλάτε και να φροντίζετε άλλους αλλάζετε βιολί και το γυρνάτε σε απείρως αδιάφορα άτομα
Marina 7771
28-11-2006, 04:25 PM
Να και ο φιλοσοφικός στοχασμός!
Μπορούμε να γινουμε εξαιρετικά καταπιεστικοί εως και ενοχλητικοί,λογω του ότι το υπερβολικό ενδιαφέρον και αγχος μας για τους άλλους το βγάζουμε αυθόρμητα !Απ΄την άλλη αν μας πειράξουν γινόμαστε παγάκια !Τα δύο ακρα δηλαδή.Ο Καρκίνος μπορεί να είναι φοβερός ανθρωπος και πραγματικά γλυκός ανθρωπος όταν δουλεψει στον εαυτό του και βρεί τις ισορροπιες!
όπως όλα τα ζώδια έχουμε τα θετικά μας και αρνητικά μας!
Τα είπες όλα! όμορφα και νοικοκυρεμέναPerfect . Συμφωνώ απόλυτα, θέλει δουλειά για να μην καταπιέζουμε τους άλλους και να βγάζουμε προς τα έξω τον γλυκό εαυτό μας, χωρίς υπερβολές:bigsmile:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 04:27 PM
καταγγέλω την kia ως :offtopic:
οι καρκίνοι αν βαρεθείτε να κολλάτε και να φροντίζετε άλλους αλλάζετε βιολί και το γυρνάτε σε απείρως αδιάφορα άτομα
Το παραδέχτηκε αρα ΑΤΟΠΟΝ μικρή Αιγοκερινα!:toung:
Ειναι αληθεια.Ειμαστε οι χειρότεροι απ'ολους!:cheesy:
Αλλά διαβασε και τι γραφω λίγο παρααααπάαανωωωω!:nuts:
*Astropeleki*
28-11-2006, 04:29 PM
Μπορούμε να γινουμε εξαιρετικά καταπιεστικοί εως και ενοχλητικοί
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω! Του στυλ άντρα θέλω τώρα τον εθέλω......... εεεεεεελεοοοοοοος καλεεεεεεεεε :wacko:
Και αν δεν σας κάνουμε την χάρη τσαντίζεστε κιόλας και κάνετε "μούτρα"...άσχετα αν δεν το παραδέχεστε! Προδίδεστε όμως! αχαχαχαχαχα
giorgosb71
28-11-2006, 04:30 PM
Τα είπες όλα! όμορφα και νοικοκυρεμέναPerfect :
Σαν το δάνειο που τα συγκεντρλωνει όλα σε ένα:nuts: :laugh:
kiaRRa
28-11-2006, 04:31 PM
Να σε διορθώσω, είστε από τους χειρότερους!!! Δεν έχετε και τα πρωτεία αλλά το παλεύετε σθεναρά!:toung: :toung: :toung: Είστε και επόμονοι:bigsmile:
panther
28-11-2006, 04:33 PM
Να σε διορθώσω, είστε από τους χειρότερους!!! Δεν έχετε και τα πρωτεία αλλά το παλεύετε σθεναρά!:toung: :toung: :toung: Είστε και επόμονοι:bigsmile:
Είμαστε οι χειρότεροι ... πάντα μετά από εσάς:laugh:
kiaRRa
28-11-2006, 04:36 PM
Ακόμα και σε αυτό θέλουμε την πρωτιά! Φιλοδοξία τί να λέμε!
Α και παρεμπιπτόντως για να πην πιαστεί κανέις από το "φιλοδοξία" χρησιμοποιούμε μόνο θεμιτά μεσα!:dizzy: :dizzy:
*Astropeleki*
28-11-2006, 04:36 PM
και εδώ μπορούμε να πούμε
βγάλε την σκούφια σου και βάρα με :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ο καθένας το ζώδιο του θα υποστηρίξει :love:
giorgosb71
28-11-2006, 04:37 PM
παιδια μπερδεύτηκα Ποιοί μαλώνουν με ποιούς?:bigsmile:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 04:39 PM
Αυτό είναι Ταυρίσιο!τιιιιι εγινε ρε παιδιά;;;:embarrest Χασαμε επεισόδιο;;;:toung:
Ελα όμως να γραφουμε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ από την αστρολογία-μην ξεχναμε που βρισκομαστε!
panther
28-11-2006, 04:40 PM
Κατ' αρχήν δεν μαλώνουμε:bigsmile:
*Astropeleki*
28-11-2006, 04:44 PM
Κατ' αρχήν δεν μαλώνουμε:bigsmile:
.....απλά προσπαθούμε να υποστηρίξουμε ο καθείς το ζωδιο του :laugh:
giorgosb71
28-11-2006, 04:45 PM
Συγνώμη αλλά αν μιλάμε για Καρκίνους και Αιγόκερους τότε η συζήτηση πρέπει να σταματήσει Αφού μιλάμε για δύο πολύτιμους λίθους,δύο διαμάντια του ζωδιακού.Τώρα τι να πούμε δηλαδή.:bigsmile:
panther
.....απλά προσπαθούμε να υποστηρίξουμε ο καθείς το ζωδιο του :laugh:
PerfectPerfect
panther
Συγνώμη αλλά αν μιλάμε για Καρκίνους και Αιγόκερους τότε η συζήτηση πρέπει να σταματήσει Αφού μιλάμε για δύο πολύτιμους λίθους,δύο διαμάντια του ζωδιακού.Τώρα τι να πούμε δηλαδή.:bigsmile:
Πωπω γλύψιμο:laugh:
kiaRRa
28-11-2006, 04:46 PM
συμφωνώ(μονο για τους αιγόκερους:wacko: :wacko: ).Η κρόνια φύση μας σας είναι απαραίτητη και πολύτιμη!!!!
giorgosb71
28-11-2006, 05:06 PM
Πωπω γλύψιμο:laugh:
Που θα πάει θα έρθει το 2008 θα πάρουμε τα πάνω μας οι παλιόταυροι και τότε θα μας γλέιφετε όλοι:embarrest :embarrest μεταφορικά και κυριολεκτικά:embarrest :embarrest :embarrest :embarrest
panther
28-11-2006, 05:07 PM
Που θα πάει θα έρθει το 2008 θα πάρουμε τα πάνω μας οι παλιόταυροι και τότε θα μας γλέιφετε όλοι:embarrest :embarrest μεταφορικά και κυριολεκτικά:embarrest :embarrest :embarrest :embarrest
:offtopic:Αυτό ξέχνατο!
Εκεί που φτύνουμε ... δεν γυρνάμε να γλείψουμε
giorgosb71
28-11-2006, 05:12 PM
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
:sad: :cry: :cry: :cry:
Πληγώσες ενα Ταύρο Γιατί?
gwrgina25
28-11-2006, 05:15 PM
Συνήθως αυτοί που φτύνουμε γυρνάνε πίσω για να γλύψουν :toung:
panther
28-11-2006, 05:17 PM
:sad: :cry: :cry: :cry:
Πληγώσες ενα Ταύρο Γιατί?
Συγνώμη:cry: εάν σε πλήγωσα!!!
Δεν μπορούσα να κάνω όμως διαφορετικά
το προκάλεσες:mad:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 05:20 PM
Λυπαμαι αλλά....:offtopic:
gwrgina25
28-11-2006, 05:22 PM
Γιατί :offtopic: αγαπητή Roadrunner?
Ένας πληγωμένος Ταύρος είναι ένας επικίνδυνος τύπος αντρός! :bigsmile: :cheesy:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 05:24 PM
...διότι δεν μιλάμε για τους επικίνδυνους τύπους ανδρος ή γυναικος αλλά για τα ζωδια με τα θετικά και αρνητικά τους!;) :bigsmile:
gwrgina25
28-11-2006, 05:29 PM
oups!!!!Μπέρδεψα τα forum!:embarrest :toung:
Οπότε το αλλάζω το σενάριο!
Ένας συνεχές αίσθημα ότι τον πληγώνουν είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό και ελάττωμα του άντρα Ταύρου :bigsmile: :toung:
giorgosb71
28-11-2006, 05:37 PM
Αγαπητή και κατα τα άλλα σεβαστη roadrunner μπορεί να είμαι off topic αλλά οχι off ενότητα αφου η ενότητα αυτή έχει τη λέξη χιούμορ και δεν νομίζω οτι μου λείπει η αν είναι άκομψο δεν είναι περισσότερο απο άλλων μελών.Οταν κάνεις μια συνομιλία με άτομα όπως σήμερα που στο συγκεκριμένο thread γράφτηκαν παραπάνω απο τέσσερις σελίδες post είναι εντελώς λογικό να ξεφύγεις κάποια στιγμή και να μιλάς γενικότερα αν και εφόσον δεν είσαι μονοδιάστατος άνθρωπος.Απο την στιγμή που μπορεί να έκανα κάποιον σήμερα να γελάσει(σίγουρα την marlene) είμαι on ενότητα και on topic (εν κατακλείδη).
Στο συγκεκριμένο σηματάκι έχω αλεργία απο την αρχή που μπήκα.Και για να μην είμαι Off topic με δικάσου μέτρα και σταθμά σου λέω οτι αυτό είναι προτέρημα ή ελλάτωμα του ωροσκοπίου μου:bigsmile:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 05:44 PM
Και για να μην είμαι Off topic με δικάσου μέτρα και σταθμά σου λέω οτι αυτό είναι προτέρημα ή ελλάτωμα του ωροσκοπίου μου:bigsmile:
Αν μπορέσεις να μου εξηγήσεις φίλτατε (οχι κατά τα άλλα,αλλά ετσι όπως είσαι) Γιώργο,πώς τα πόστ αυτά "δενουν"με το θέμα που τέθηκε ,ευχαρίστως να ανακαλέσω το off topic:cheesy: Μην εχω και βαρος στην συνείδηση μου ότι επαθες εξαιτίας μου αναφυλλαξία!:laugh:
Και μιά και έχω ωροσκόπο Ταυρο,νομίζω ότι το μεγάλο μας ελαττωμα είναι ότι δεν παραδεχόμαστε τα λάθη μας καθότι πεισματάρηδες!Δεν υποχωρούμε ποτέ,δεν παραδινόμαστε ποτέ(ακόμα κι αν στο μεταξύ καταλάβουμε ότι κάπου καναμε το λαθακι μας)!Συμφωνείς;:toung:
Συναγωνιστή Ταυρε,συμπάσχω με τις αλλεργίες σου σε απαγορευσεις,αλλα καθε φόρουμ έχει τους κανονες λειτουργίας του!;)
Φιλικά,
Φωτεινή
kiaRRa
28-11-2006, 05:45 PM
Αγαπητή και κατα τα άλλα σεβαστη roadrunner μπορεί να είμαι off topic αλλά οχι off ενότητα αφου η ενότητα αυτή έχει τη λέξη χιούμορ και δεν νομίζω οτι μου λείπει η αν είναι άκομψο δεν είναι περισσότερο απο άλλων μελών.Οταν κάνεις μια συνομιλία με άτομα όπως σήμερα που στο συγκεκριμένο thread γράφτηκαν παραπάνω απο τέσσερις σελίδες post είναι εντελώς λογικό να ξεφύγεις κάποια στιγμή και να μιλάς γενικότερα αν και εφόσον δεν είσαι μονοδιάστατος άνθρωπος.Απο την στιγμή που μπορεί να έκανα κάποιον σήμερα να γελάσει(σίγουρα την marlene) είμαι on ενότητα και on topic (εν κατακλείδη).
Στο συγκεκριμένο σηματάκι έχω αλεργία απο την αρχή που μπήκα.Και για να μην είμαι Off topic με δικάσου μέτρα και σταθμά σου λέω οτι αυτό είναι προτέρημα ή ελλάτωμα του ωροσκοπίου μου:bigsmile:
Όχι, το να πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο είναι ελάττωμα των ατόμων που θέλουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, άρα και των ταύρων:toung: ! Μήπως έχει τιποτα σε παρθένο???? Αν ναι τα συλλυπητήρια μου!:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
giorgosb71
28-11-2006, 05:57 PM
Αν μπορέσεις να μου εξηγήσεις φίλτατε (οχι κατά τα άλλα,αλλά ετσι όπως είσαι) Γιώργο,πώς τα πόστ αυτά "δενουν"με το θέμα που τέθηκε ,ευχαρίστως να ανακαλέσω το off topic:cheesy: Μην εχω και βαρος στην συνείδηση μου ότι επαθες εξαιτίας μου αναφυλλαξία!:laugh:
Και μιά και έχω ωροσκόπο Ταυρο,νομίζω ότι το μεγάλο μας ελαττωμα είναι ότι δεν παραδεχόμαστε τα λάθη μας καθότι πεισματάρηδες!Δεν υποχωρούμε ποτέ,δεν παραδινόμαστε ποτέ(ακόμα κι αν στο μεταξύ καταλάβουμε ότι κάπου καναμε το λαθακι μας)!Συμφωνείς;:toung:
Συναγωνιστή Ταυρε,συμπάσχω με τις αλλεργίες σου σε απαγορευσεις,αλλα καθε φόρουμ έχει τους κανονες λειτουργίας του!;)
Φιλικά,
Φωτεινή
Ε αμα ήξερα οτι είχες ωροσκόπο Ταύρο νομίζεις οτι θα το έκανα θέμα?:bigsmile: Τα λένε αυτά εξ αρχής
Γεια σας έχω ωροσκόπο Ταύρο Είστε off Topic.Ποιός θα σε πειράξει μετά?
Ασε που αν το κάνει κανείς μετα τα γεγονότα του Νοεμβρίου θα χαρακτηριστεί και άκαρδος!:bigsmile:
Fotini Christodoulou
28-11-2006, 06:07 PM
Ε αμα ήξερα οτι είχες ωροσκόπο Ταύρο νομίζεις οτι θα το έκανα θέμα?:bigsmile: Τα λένε αυτά εξ αρχής
Γεια σας έχω ωροσκόπο Ταύρο Είστε off Topic.Ποιός θα σε πειράξει μετά?
Ασε που αν το κάνει κανείς μετα τα γεγονότα του Νοεμβρίου θα χαρακτηριστεί και άκαρδος!:bigsmile:
Συναδελφε εν ωροσκόπο ευπειθώς αναφερω...Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο,Σεληνη και δία στον Καρκίνο.. Ερμή,αφρο & Κρόνο στον Λεων και αρη στον Παρθένο.:cry: :cry: :cry:
theopoula
12-01-2007, 09:31 PM
ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!! ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!!! ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!!! ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!!!
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
laziali
13-01-2007, 03:29 PM
ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!! ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!!! ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!!! ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!!!
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Δωσε μας και εναν ωροσκόπο βρε κοπελιά.... γιατί με όσα ακούω και διαβάζω για τους Σκορπιούς σκιάζομαι να το πω, γουρλώνω τα μάτια μου να το πω.... Εγραψες και Σκορπιός εις τη τετάρτη κιόλας :nuts:
marian_music
13-01-2007, 06:14 PM
eia sas!eimai tauros me oroskopo didimo.....teleios sundiasmos!!!!!:-)
starfish
16-01-2007, 02:28 PM
Όχι, το να πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο είναι ελάττωμα των ατόμων που θέλουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, άρα και των ταύρων:toung: ! Μήπως έχει τιποτα σε παρθένο???? Αν ναι τα συλλυπητήρια μου!:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Ενισταμαι!! Μας φορτωνουν ενα σωρο ελαττωματα, αλλα, το να κανουμε πολλα πραγματα μαζι, εμεις οι Παρθενοι [και οι Ταυροι], ή να πηδαμε απο το ενα θεμα στο αλλο, οχι!
Να μου ελεγες, για Διδυμους, για Ζυγουλια, για Ιχθεις [φευγατοι...] να το δεχτω! Αλλα οι Παρθενοι και οι Ταυροι;:weird: :nuts: :weird:
Markella83
31-01-2007, 05:51 PM
γεια σας!
είμαι καρκίνος με ωροσκόπο λέων. είμαι ευαίσθητη αλλά και πεισματάρα. δεν είναι που είμαι εγωίστρια, απλά θέλω να γίνεται πάντα το δικό μου. ευτυχώς χειρίζομαι καλά τον λόγο και τα καταφέρνω πολλές φορές.:toung:
γενικά είμαι πολύ εσωστρεφής.
κατά: αχγώδης, υπερευαίσθητη
υπέρ: υπομονετική
:cheesy:
Ωχ...και εγώ που πρόσφατα ερωτεύτηκα μέχρι αηδίας:love: ενά ζυγό με ωροσκόπο καρκίνο μάλλον για χορό του ζαλόγγου οδεύω?
Τι να προσέχω δηλαδή?
Many many thanks!
kiaRRa
01-02-2007, 12:01 PM
Φαντάζομαι σε σώζει κάπως ο ωροσκόπος του. Φαντάσου να ερωτευόσουν κανέναν "ομοζώδιο" μου, που θε έπρπε να είσαι σοβαρή και κυνική μέχρις εσχάτων. Πάντα υπάρχουν και χειρότερα, βλέπεις!:cry:
Fotini Christodoulou
01-02-2007, 12:27 PM
Φαντάζομαι σε σώζει κάπως ο ωροσκόπος του. Φαντάσου να ερωτευόσουν κανέναν "ομοζώδιο" μου, που θε έπρπε να είσαι σοβαρή και κυνική μέχρις εσχάτων. Πάντα υπάρχουν και χειρότερα, βλέπεις!:cry:
Συγγνώμη αλλά διαφωνώ!Αν είναι να αλλαζουμε τον εαυτό μας και να είμαστε όπως "πρέπει" για να είμαστε με έναν άνθρωπο προτιμώ να είμαι μόνη μου :mad:
Ζυγός με Καρκίνο,είναι αρκετά βατός συνδυασμός πιστευω μια και κυβερνώνται απο Αφροδίτη και Σελήνη.Εξέτασε αν θέλεις όμως και την συμβατότητα της θέσεως της σεληνης σου με την δική του. ;)
Παρεξηγημένοι οι Ζυγοί,έχουν και κάποια καλά.Καλούς τρόπους,δημιουργική/καλλιτεχνική φύση κτλ.
Ο Αιγόκερος ειναι δύσκολος δε λέω αλλά πάντως όχι και ότι χειρότερο μπορεί να μας τύχει.:toung:
kiaRRa
01-02-2007, 12:32 PM
Παρεξηγημένοι οι Ζυγοί,έχουν και κάποια καλά.Καλούς τρόπους,δημιουργική/καλλιτεχνική φύση κτλ.
Ο Αιγόκερος ειναι δύσκολος δε λέω αλλά πάντως όχι και ότι χειρότερο μπορεί να μας τύχει.:toung:
Ευχαριστώωωωω. Πράγματι το να συμβιώνεις με αιγόκερω είναι δύσκολο, αλλά τους προτιμώ από τους ζυγούς:cry:
Fotini Christodoulou
01-02-2007, 12:38 PM
Ευχαριστώωωωω. Πράγματι το να συμβιώνεις με αιγόκερω είναι δύσκολο, αλλά τους προτιμώ από τους ζυγούς:cry:
Από μια άποψη...κι εγώ.:cheesy:
panther
01-02-2007, 12:44 PM
Συγγνώμη αλλά διαφωνώ!Αν είναι να αλλαζουμε τον εαυτό μας και να είμαστε όπως "πρέπει" για να είμαστε με έναν άνθρωπο προτιμώ να είμαι μόνη μου :mad:
Συμφωνώ και επαυξάνω και στα 2:toung:
Ευχαριστωωωωωωωωωώ!
Μήπως όμως θα μπορούσατε να εμβαθύνετε λίγο στο τι είναι αυτό που κάνει τους ζυγούς "κινδυνο-θάνατο";
Για να μην πω αργότερα "εμ δεν ήξερες, δε ρώταγες;";)
stabie
01-02-2007, 05:02 PM
λοιπόν εγώ είμαι μια Δίδυμος με ωροσκόπο Ψαρακι...
έχω όλα τα χαρακτηριστικα των Διδύμων και μαλιστα για κάποιο συγκεκριμμένο δεν το πίστευα μέχρι που έπραξα σαν Διδυμος και μου έφυγε η αμφιβολία...(κέρατο...:embarrest)
δυστυχώς από τα ψαράκια έχω μονο το αρνητικά... πέφτω ψυχολογικά πολύ συχνά και δένομαι με ανθρώπους χωρίς ουσιαστικα να έχουμε οποιαδήποτε σχέση...
Ειμαι όμως και δυναμική και περήφανη, δεν ρίχνω η μούρη για τίποτα...είμαι εγωίστρια...(σελήνη στον κριο γαρ)
γενικότερα ο Δίδυμος συμφωνεί πάντα με τον κριό μέσα μου και μαζί διαφωνουν με τον ιχθύ...χαίρομαι που δεν υπερισχύει ο τελευταίος (εκτός από πολύ down περιπτώσεις) γιατί θα είχα παει για φούντο...με τόσα ανάποδα μαζεμένα...
τα προτερηματά μου και ελατωματά μου τοξοτης ωροσκόπος υδροχοος με σελήνη ζυγό αισιοδοξη μερικες φορές μέρχει....υπερβολής:bigsmile: πολύ προχοριμένη στις ιδεές μου που σε σιμείο να ανυσηχω :idea: πως μου κατεβαίνουν αναποφάσηστη πολλες φορές εκει που δεν πρέπει:blink: τυχερή όσο πρέπει κυκλωθυμηκή:sad2: τρώγομε με τα ρούχα μου συνχωρώ ακομα και αυτους που δεν πρέπει :cry: και νομίζω ότι πλέον αναγνωρίζω τα λάθη μου:embarrest και ζητώ συγνώμη;) και όταν κάτι κάνω έχω σκεφτει και της συνέπειες :unsure:
mpiskoto
05-03-2007, 05:16 PM
Ως Ταύρος μπορώ να πω ότι είμαι απίστευτα ξεροκέφαλη και ότι νιώθω το λέω γιατι θα σκάσω...επίσης έχω αφάνταστη επιμονή και υπομονή και θαυμάσιο αυτοέλεγχο...
gia_pep
05-03-2007, 07:16 PM
To μόνο που με χαλάει στο ζώδιό μου είναι ότι δε μπορώ να φιλοσοφήσω κάποιο θέμα (όπως θα'κανε πχ ένας Τοξότης απέναντί μου) και παραμένω στην επιφάνεια των πραγμάτων από απλή βαρεμάρα. Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι αφού καταλαβαίνω κάτι, ποιός ο λόγος να κάθομαι να το φιλοσοφώ? Μέγα σφάλμα I know...:embarrest
SKYLOROCK
06-03-2007, 02:46 PM
Νομίζω ότι είμαι το πρότυπο!!!Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και Σέλήνη στο Σκορπιό :toung:
Πέρα της πλάκας είμαι πολύ εγωίστρια και εκδικητική και δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα την ήττα...Αλλά για να πω και κανά καλό μου δίνω τα πάντα στον άλλον όταν νιώσω κάτι γι'αυτόν(και γι'αυτό την πατάω κιόλας ;) )...:love:
Πάντως μου αρέσει που σε όσα διάβασα βλέπω ότι όλοι έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται ο Ζυγός!!!:laugh: Ο Ζυγός τελικά είναι εμπειρία ζωής...Όταν τον γνωρίσεις μπορείς να πεις ότι πλέον ολοκληρώθηκες ως άνθρωπος...:laugh: :toung:
mpiskoto
06-03-2007, 05:41 PM
Νομίζω ότι είμαι το πρότυπο!!!Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και Σέλήνη στο Σκορπιό :toung:
Πέρα της πλάκας είμαι πολύ εγωίστρια και εκδικητική και δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα την ήττα...Αλλά για να πω και κανά καλό μου δίνω τα πάντα στον άλλον όταν νιώσω κάτι γι'αυτόν(και γι'αυτό την πατάω κιόλας ;) )...:love:
Πάντως μου αρέσει που σε όσα διάβασα βλέπω ότι όλοι έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται ο Ζυγός!!!:laugh: Ο Ζυγός τελικά είναι εμπειρία ζωής...Όταν τον γνωρίσεις μπορείς να πεις ότι πλέον ολοκληρώθηκες ως άνθρωπος...:laugh: :toung:
Και επειδή είχα την τύχη να το πω την ατυχία να το πω να έχω σχέση 1 ολόκληρο χρόνο με ζυγό νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τώρα πια μπορώ να πω ότι έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος...:toung:
SKYLOROCK
06-03-2007, 08:59 PM
Και επειδή είχα την τύχη να το πω την ατυχία να το πω να έχω σχέση 1 ολόκληρο χρόνο με ζυγό νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τώρα πια μπορώ να πω ότι έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος...:toung:
Αν και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω παίζει και αυτόν τον χρόνο να είχες σχέση εντελώς μόνη σου...:toung: :laugh:
mpiskoto
06-03-2007, 10:59 PM
Αν και χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω παίζει και αυτόν τον χρόνο να είχες σχέση εντελώς μόνη σου...:toung: :laugh:
γιατί το λες αυτό?και μια διόρθωση... τώρα δεν έχω σχέση με τον συγκεκριμένο Ζυγό...μπορώ να πω το πάθημα έγινε μάθημα...
SKYLOROCK
06-03-2007, 11:35 PM
γιατί το λες αυτό?και μια διόρθωση... τώρα δεν έχω σχέση με τον συγκεκριμένο Ζυγό...μπορώ να πω το πάθημα έγινε μάθημα...
Απλά οι Ζυγοί απ'όσο έχω καταλάβει έχουν έναν δικό τους ορισμό για τη "σχέση"...Μη δίνεις σημασία,είπαμε δεν είναι όλοι ίδιοι...;)
ζουζούνα1977
07-03-2007, 10:34 AM
Καλημέρα και από εμένα!!!!!!!
Εγώ είμαι δίδυμος με ωροσκόπο Υδροχόο και αρκετούς πλανήτες μου στους Διδύμους....
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι "μπάζω" αέρα!χαχαχαχα...:bigsmile:
Θα σας πω κάποια χαραχτηριστικά μου (το αν είναι πλεονεκτήματα ή ελαττώματα είναι σχετικό και υποκειμενικό).
Καταρχήν είμαι απελπιστικά ειλικρινής. Το έχω πληρώσει ακριβά αυτό (και συνεχίζω...),όμως όταν εγώ θέλω να έχω την συνείδησή μου καθαρή δεν με πτοεί τίποτα και κανένας και ας είναιβαρύ το τίμημα.
Επίσης, όταν λέω τέλος σε κάποιες καταστάσεις και άτομα είναι τέλος. Δίνω ευκαιρίες για "συγνώμη" και μία και δύο φορές όταν όμως πω ΤΕΛΟΣ μέσα μου είναι τέλος! Αγύριστο κεφάλι. Και φυσικά εκείπου "φτύνω" δεν γλύφω. Δεν είναι τακτική μου.
Αυτό που κάνω και το μετανιώνω συχνά είναιότι μιλάω "απότομα" και ίσως πληγώνω τον άλλο , όμως μετά από 5 λεπτά ζητάω συγνώμη (και το εννοώ). Δεν λέω ότι είμαι αγενής, απλά ότι με πιάνει μία μικρή κρίση πανικού και λέω λόγια που δεν θα έπρεπε. Δεν ξέρω γιατί το κάνω. Δεν ξέρω γιατί δεν "κρατάω" το στοματάκι μου κλειστό κάποιες φορές. Ότι θέλω να πω θα το πω(δεν είναι θέμα εγωϊσμού πιστεύω). Μήπως δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά εκείνη την ώρα και τα "χάνω" ? Τί να πω?
Θα σας πω άλλο ένα (και τελευταίο,ουφ!!! για εσάς δηλαδή).
Είμαι άκρως μονογαμική στη ζωή μου....!!!.... (παραδόξως για δίδυμος και στους καιρούς μας) :nuts:
Φιλια...
migia
07-03-2007, 01:21 PM
καλημέρα..είμαι αιγόκερος με ωροσκόπο τοξότη..βέβαια δεν μπορώ μερικές φορές να ξεκαθαρίσω αν τα προτερήματα μου μπορούν να εξελιχθούν σε ελαττώματα..:blink:
σαν αιγόκερος είμαι λίγο σκληρή αλλά αντικειμενική στην κρίση μου και πάντα μιλάω ειλικρινά προσπαθώντας βέβαια να μη πληγώσω τους άλλους..δεν μπορώ να πω ψέμματα και ούτε μπορώ να κρυφτώ... είμαι μονογαμική...πολλές φορές γίνομαι λίγο ειρωνική
σαν τοξότης μου αρέσουν τα ταξίδια...τα βιβλία, ο χορός, το θέατρο..είμαι αρκετά συζητήσιμη και ευχάριστη σε μια παρέα..είμαι ανοιχτόμυαλη
το κακό είναι ότι δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους...και λέω κακό γιατί συνεχίζω να την πατάω ελπίζοντας ότι ο άλλος μπορεί να αλλάξει...ακόμα ,έχω την τάση να ξεχνάω (να διαγράφω μάλλον)εύκολα γεγονότα που με έχουν στεναχωρήσει... βλέπω πολλά όνειρα και δυστυχώς σχεδόν συνέχεια βγαίνουν..πάντα όταν γνωρίζω έναν άνθρωπο προσπαθώ να τον ψυχολογήσω...είμαι πολύ ευαίσθητη αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τα μοιράζομαι με άλλους(δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό)όταν είμαι στεναχωρημένη δεν το δείχνω
αυτά..!! ίσως να τα μπέρδεψα λίγο :bigsmile:
δεν ξέρω αν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά που σας περιέγραψα με αυτά των ζωδίων...εδώ θα μας απαντήσει ένας ειδικός:toung:
mpiskoto
07-03-2007, 07:25 PM
Απλά οι Ζυγοί απ'όσο έχω καταλάβει έχουν έναν δικό τους ορισμό για τη "σχέση"...Μη δίνεις σημασία,είπαμε δεν είναι όλοι ίδιοι...;)
χαχαχα...ναι ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα και στην σχέση που είχα..ο διαφορετικός ορισμός της φράσης "είμαι με κάποιο άτομο"...πάντως πράγματι δεν είναι όλοι οι ζυγοί ίδιοι..ξέρω άντρα ζυγό που είναι σταθερότατο στις σχέσεις του και όλες του οι σχέσεις είναι μακροχρόνιες..
SKYLOROCK
08-03-2007, 10:44 AM
χαχαχα...ναι ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημα και στην σχέση που είχα..ο διαφορετικός ορισμός της φράσης "είμαι με κάποιο άτομο"...πάντως πράγματι δεν είναι όλοι οι ζυγοί ίδιοι..ξέρω άντρα ζυγό που είναι σταθερότατο στις σχέσεις του και όλες του οι σχέσεις είναι μακροχρόνιες..
Αν και αδυνατώ να το πιστέψω μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μου και έχει νιώσει η καρδούλα μου...θα το δεχτώ και δε θα τους βάλω όλους στο ίδο τσουβάλι...:toung:
Λογικά ο άντρας Ζυγός που αναφέρεις θα σώζεται από κανάν ωροσκόπο...:laugh:
mpiskoto
12-03-2007, 03:44 PM
Αν και αδυνατώ να το πιστέψω μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μου και έχει νιώσει η καρδούλα μου...θα το δεχτώ και δε θα τους βάλω όλους στο ίδο τσουβάλι...:toung:
Λογικά ο άντρας Ζυγός που αναφέρεις θα σώζεται από κανάν ωροσκόπο...:laugh:
Ή από το γεγονός ότι η κοπέλα του έχει αρκετά μεγάλη υπομονή...Χμμ..ίσως πρέπει να την ρωτήσω τι ζώδιο είναι από περιέργεια...:bigsmile:
SKYLOROCK
13-03-2007, 02:59 AM
Ή από το γεγονός ότι η κοπέλα του έχει αρκετά μεγάλη υπομονή...Χμμ..ίσως πρέπει να την ρωτήσω τι ζώδιο είναι από περιέργεια...:bigsmile:
Κι εγώ την κοπέλα του ψάχνω να δω τι ζώδιο είναι...:wacko:
Μήπως τελικά έχουμε μπλέξει με τον ίδιο Ζυγό;;; :weird:
mpiskoto
13-03-2007, 04:42 PM
Ωχ...δεν ξέρω να σου πω..γιατί από ότι βλέπω είσαι Αθήνα και ο συγκεκριμένος ζυγός είναι Αθήνα...
Basilakis
14-03-2007, 01:50 PM
Τελικά οι ζυγοί έχουν το ελάττωμα να είναι και υπό εξαφάνιση?
Δεν μπορώ να καταλάβω τις πιθανότητες να πετύχατε τον ιδιο στην πρωτευουσα.:weird:
Για μένα χειρότερο ειναι αυτο το χαρακτηριστικό των τοξοτών:"Αχ ξέχασα να κάνω κάτι, πού το έβαλα το ...? Μμμμ κάτι ειχα να κάνω αλλά τι?" Αυτο μπορώ να πω ότι εμένα με κουράζει:mad:
SKYLOROCK
14-03-2007, 03:46 PM
Δεν μπορώ να καταλάβω τις πιθανότητες να πετύχατε τον ιδιο στην πρωτευουσα.:weird:
Για μένα χειρότερο ειναι αυτο το χαρακτηριστικό των τοξοτών:"Αχ ξέχασα να κάνω κάτι, πού το έβαλα το ...? Μμμμ κάτι ειχα να κάνω αλλά τι?" Αυτο μπορώ να πω ότι εμένα με κουράζει:mad:
Μα καλά η εξαφάνιση είναι ψωμοτύρι για έναν Ζυγό...Ρώτα κι εμάς που το ζήσαμε...:sad2:
Όσο για τους Τοξότες αυτό που πιστεύω ότι είναι χειρότερο δεν είναι ότι ξέχασαν να κάνουν κάτι αλλά ότι επιμένουν μετά ότι το έκαναν....:wacko:
Basilakis
14-03-2007, 03:48 PM
Ιδανικό θέμα για να τους βιντεοσκοπεί κανεις. Αντε μετά να σου πουν ότι όντως εκαναν ό,τι ειχαν να κάνουν!!!:laugh:
mpiskoto
14-03-2007, 04:02 PM
όχι δεν πετύχαμε τον ίδιο...ευτυχώς δλδ...
Μα καλά η εξαφάνιση είναι ψωμοτύρι για έναν Ζυγό...Ρώτα κι εμάς που το ζήσαμε...:sad2:
Όσο για τους Τοξότες αυτό που πιστεύω ότι είναι χειρότερο δεν είναι ότι ξέχασαν να κάνουν κάτι αλλά ότι επιμένουν μετά ότι το έκαναν....:wacko:
ή ότι χτυπιούνται όταν δεν βρίσκουν κάτι ότι κάποιος του άλλαξε θέση και γιατί πειράζουν τα πράγματά τους και όταν αυτό βρεθεί κάπου αλλού η ατάκα που σκοτώνει "ααχχ ναι..εγώ το έβαλα εκεί..":wacko: