View Full Version : Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
kiaRRa
14-03-2007, 04:06 PM
Το κορυφαίο ειναι ότι μετά κατηγορούν εσένα οτι τους το πηρες
:mad:
SKYLOROCK
14-03-2007, 04:10 PM
Ιδανικό θέμα για να τους βιντεοσκοπεί κανεις. Αντε μετά να σου πουν ότι όντως εκαναν ό,τι ειχαν να κάνουν!!!:laugh:
Δεν κατάλαβες καλά..Επιμένουν ότι το έκαναν και όταν τους στριμώξεις τα γυρίζουν όλα τούμπα..Ότι εσύ δηλαδή δεν κατάλαβες αυτό που σου έλεγαν (ότι δηλαδή δεν μπόρεσαν να το κάνουν) τόση ώρα...Πέντε χρόνια το τράβηξα αυτό αλλά ίσως είχε να κάνει και ο ωροσκόπος στο Ζυγό:διπλωματία ;)
mpiskoto
14-03-2007, 04:10 PM
Το κορυφαίο ειναι ότι μετά κατηγορούν εσένα οτι τους το πηρες
:mad:
αα ναι που το πας αυτό...μου έχει τύχει και αυτό με Τοξότη...
starfish
14-03-2007, 04:15 PM
Δεν κατάλαβες καλά..Επιμένουν ότι το έκαναν και όταν τους στριμώξεις τα γυρίζουν όλα τούμπα..Ότι εσύ δηλαδή δεν κατάλαβες αυτό που σου έλεγαν (ότι δηλαδή δεν μπόρεσαν να το κάνουν) τόση ώρα...Πέντε χρόνια το τράβηξα αυτό αλλά ίσως είχε να κάνει και ο ωροσκόπος στο Ζυγό:διπλωματία ;)
Αχα!! Τωρα που το λες, ειδικα με ωρ. Ζυγο, ναι, γυριζουν τα παντα τουμπα και εισαι εσυ που δεν θυμασαι καλα τι ειπανε ή τι κανανε!!! :nuts: :nuts: :nuts:
[Αααα! Δεν θα σας ξαναδιαβασω!! Μου ταραζετε τους κυκλους :toung: :nuts: !!]
SKYLOROCK
14-03-2007, 04:18 PM
Αχα!! Τωρα που το λες, ειδικα με ωρ. Ζυγο, ναι, γυριζουν τα παντα τουμπα και εισαι εσυ που δεν θυμασαι καλα τι ειπανε ή τι κανανε!!! :nuts: :nuts: :nuts:
Και το μυαλό μου ταραγμένο είναι μετά απ'όσα μου λένε....:wacko:
mpiskoto
14-03-2007, 08:06 PM
συγνώμη δεν θα το ξανακάνουμε...:bigsmile:
Και το μυαλό μου ταραγμένο είναι μετά απ'όσα μου λένε....:wacko:
οι πληροφορίες σου είναι σωστές?αν ναι...χμμ τι να πει κανείς...:bigsmile:
skorpion
21-03-2007, 05:45 PM
σκορπιος με αρωμα τοξοτη.............
Χαλια ο ποσειδωνας χαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελαττωματα πολλα αλλα οι αλλοι περισσοτερα χιχιχιχιχι:bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
mpiskoto
23-03-2007, 05:13 PM
Τι τραβάει και αυτός ο Ποσειδώνας ο καημένος....:toung:
skorpion
23-03-2007, 07:18 PM
Τι τραβάει και αυτός ο Ποσειδώνας ο καημένος....:toung:
Αυτος μια χαρα ειναι εγω τι τραβαω απ αυτον!!!! Μεγαλο ελαττωμα:nuts::nuts::nuts:
mpiskoto
24-03-2007, 02:50 PM
Και εγώ προσπαθώ να καταλάβω τι τραβάω από αυτόν...
Toksotaki
29-03-2007, 04:01 PM
εγω ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο λεοντα και αυτο με κανει μαλλον περισσιτερο ....αναρχικη απο οτι θα επρεπε!!!
MELINE
17-06-2007, 07:37 PM
Τα προτερήματα των Διδύμων είναι ότι φτιάχνουν την διάθεση σε όλον τον κόσμο, βλέπουν την ζωή ανάλαφρα, δεν κολλάνε σε πρέπει και τύπους, προσαρμόζονται σε καταστάσεις, κοινωνικοί, ετοιμόλογοι. Τώρα για τα ελαττώματα θέλω 2 μέρες......το κυριότερο είναι ο επιφανειακός τρόπος που βλέπουμε τα πάντα, με αποτέλεσμα να κάνουμε ένα πασάλειμα παντού και να μην μπορούμε να εμβαθύνουμε....μία έτσι μία γιουβέτσι δηλαδή. θέλουμε υπερπροσπάθεια ώστε όταν ξεκινήσουμε κάτι, να ασχοληθούμε σοβάρα με αυτό, να το κάνουμε σωστά και υπεύθυνα και φυσικά να καταφέρουμε να το τελειώσουμε.........:nuts:άσε που ξεκινάμε κάτι και δεν υπάρχει πλάνο σε αυτό το κάτι. Που καταλήγει, πού αποσκοπεί, πού μας οδηγεί, τί συνέπειες έχει...έννοιες άγνωστες για εμάς.....ξεκινά μια ψαροπούλα απ το γυαλόοοοοο δηλαδή!!! (και ναι είμαστε φαφλατάδες, και μας αρέσει το ψέμα στις ιστορίες μας γιατί απλά έτσι γίνονται πιό ενδιαφέρουσες.) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Απλά μας αρέσει η επικοινωνία....Ερμής ολέ:nuts::nuts:
Yeshoda
17-06-2007, 10:25 PM
Προτέρημα ως Υδροχόο με ωροσκόπο Υδροχόο:........,είναι................ ....,ότι............, sorry δεν βρίσκω κάτι γιατί είναι όλα σχετικά και αναλόγως την περίσταση.
Ελαττώματα μπορώ πιο εύκολα να πω παραδόξως!
Βαριέμαι παρα πολύ εύκολα ---> όχι τους ανθρώπους! (αν και βρήκα τη λύση σε αυτό το πρόβλημα). Αλλα όσο να ναι οι αλλαγές είναι πάντα ευπρόσδεκτες! Ξεροκεφαλιά βεβαίως βεβαίως ! Ένα καλο που έχουν οι Υδροχόοι (και όλος ο κόσμος φυσικά) είναι η διαίσθηση που αν την αναπτύξουν... μα αν την αναπτύξουν ποιος τους πιάνει!
*Astropeleki*
17-06-2007, 10:43 PM
Ένα καλο που έχουν οι Υδροχόοι (και όλος ο κόσμος φυσικά) είναι η διαίσθηση που αν την αναπτύξουν... μα αν την αναπτύξουν ποιος τους πιάνει!
Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ :toung:
Ποτέ δεν έχω πέσει έξω από αυτό που η διαίσθησή μου με έχει "προειδοποιήσει"! :amuse:
zeta1987
17-06-2007, 10:54 PM
Εγώ παιδιά είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ιχθύ... Σνιφ-Σνιφ! :cry::cry: Νερό με νερό, δηλαδή..Πλημυρίσαμε!!!!!!:dizzy: Ή θα είμαι όμως πολύ ευαίσθητη ή πολύ αναίσθητη!!! Πραγματικά όταν το σιγούρεψα ότι έχω ωροσκόπο ιχθύ έπεσα στα πατώματα, αλλά με κάνει και γλυκούλα κάποιες φορές.:crazy:Κατα τα άλλα η σελήνη μου είναι στο τρελό ζώδιο του τοξότη, μες στην αισιοδοξία και στο χαμόγελο, και καμία σχέση με τον σκορπίσιο ήλιο μου..!! Ο Οποίος είναι πολύ μαζεμένος και εσωστρεφής. Με κάνει να βαριέμαι εύκολα, να θέλω να ταξιδεύω συνεχώς, να ανακαλύπτω νέα πράγματα και άλλα πολλά..Πραγματικά όταν νιώθω την επιρροή της νιώθω τέλεια!!:love::love: Μετά έχω αφροδίτη στον τοξότη, άλλη τρέλα από εκεί και μάλιστα έχει συντροφιά τον Κρόνο και τον Ουρανό επίσης στον τοξότη..Δηλ. τους δύο πιο κόντρα πλανήτες, όπου και οι δύο την διεκδικούν και μου δημιουργούν βάσανα της γυναίκας!!! :toung:Το αγαπημένο σημείο του χάρτη μου;; Ο ¶ρης στον ζυγό :nuts:στον έβδομο οίκο κιόλας, που με κάνει κοινωνική και λίγο...ΧΑΙ!!! :love:Το σημείο που θα άλλαζα ευχαρίστως είναί ο δολοπλόκος μου ερμής στον σκορπιό που με κάνει ώρες ώρες πολύ ανακριτική και με βασανίζει!! Με πολύ χαρά θα τον αντάλλαζα με ένα ερμή στους διδίμους (που είναι και το λατρεμένο μου ζώδιο :respect:) αλλά επειδή πέφτει μακριά, θα ικανοποιόμουν και με ένα γλυκό ερμη στο ζυγό ή με έναν τρελό στον τοξότη, για να έκανα και συλλογή!!:laugh: Α! Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, δεκτές προτάσεις!!!!:toung:
Dell Piero
18-06-2007, 12:19 AM
1. Όποιος πει κακό για Σκορπιό είναι λασπολόγος - συκοφάντης!
2. Ερμή στους Διδύμους είσαι σίγουρη πουλάκι μου;
3. Μάρω δεν ξεκινάς διορθώσεις (άσχετο)
kiaRRa
18-06-2007, 01:46 AM
Καταρχήν νομίζω ότι πρέπει να πω ότι η διαίσθηση των Υδροχόων είναι επιλεκτική και αυτό το ξέρει η παραπάνω υδροχόα μας (εμ δεν χτύπησε καμπανάκι και έμπλεξες με τις ....εκκρεμότητες). Εν συνεχεία, τονίζω ότι οι Σκορπιοί ώρες ώρες είναι να τους κυνηγάς με τσεκούρι, οι Λέοντες ό,τι θυμούνται χαίρονται (ε δεν φταίω, μου έδωσες αφορμή), οι Τοξότες δεν θυμούνται (ή ξεχνούν να θυμηθούν) και άρα δεν τους καταλαμβάνει το παραπάνω ρητό. Αλλά πάνω από όλους και όλα: Αιγόκεροι rulezzzz:love:
*Astropeleki*
18-06-2007, 09:05 AM
Καταρχήν νομίζω ότι πρέπει να πω ότι η διαίσθηση των Υδροχόων είναι επιλεκτική και αυτό το ξέρει η παραπάνω υδροχόα μας (εμ δεν χτύπησε καμπανάκι και έμπλεξες με τις ....εκκρεμότητες).
Όχι επιλεκτικοί χρυσόοοοοο μου οι Υδροχόοι! Απλά ξεροκέφαλοι :laugh: Ενώ γνωρίζουμε τι θα επακολουθήσει, εμείς προχωράμε απτόητοι, γιατί κατά βάθος πιστεύουμε ότι η αλλαγή θα γίνει (σε κάθε τομέα)! :laugh:
Εν συνεχεία, τονίζω ότι οι Σκορπιοί ώρες ώρες είναι να τους κυνηγάς με τσεκούρι,
Είναι, αλλά όσο θες να τους κυνηγάς με το τσεκούρι, άλλο τόσο τους αγαπάς! Το MC σου :toung:
οι Λέοντες ό,τι θυμούνται χαίρονται (ε δεν φταίω, μου έδωσες αφορμή),
Μη μας πειράζεις το καμάρι μας :cheesy: Λιονταράκια, χαρά γεμάτα :love: (τους έχω απέναντι, οπότε.... :toung:)
οι Τοξότες δεν θυμούνται (ή ξεχνούν να θυμηθούν) και άρα δεν τους καταλαμβάνει το παραπάνω ρητό.
Να προσθέσω ότι αυτό το χαρακτηριστικό εύκολα μεταδίδεται, αν συγκατοικείς ιδιαίτερα με Τοξότη :love:
Αλλά πάνω από όλους και όλα: Αιγόκεροι rulezzzz:love:
Ε αυτό θα το αφήσω ασχολίαστο....ΔΙΟΤΙ...... Υδροχόοι rulezzzz (πως να το κάνουμε) :laugh::toung::love::nuts::bigsmile:
elenikol
18-06-2007, 12:38 PM
Πολλές φορές τα προτερήματα μας είναι και ελαττώματα μας. Εξαρτάται από ποιά οπτική τα βλέπουμε. Είτε εμείς οι ίδιοι είτε όσοι μας συναναστρέφονται.
Με Ερμή στο ζυγό... ζυγίζω τα πάντα....
zeta1987
18-06-2007, 06:59 PM
1. Όποιος πει κακό για Σκορπιό είναι λασπολόγος - συκοφάντης!
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Το ίδιο ισχύει και για τα λιοντάρια (κοίτα σύμπτωση!!!):bigsmile::love:
2. Ερμή στους Διδύμους είσαι σίγουρη πουλάκι μου;
Και βέβαια είμαι σίγουρη γιατί θα είχα ευστροφία, και θα είχα ευχέρεια σε γραπτό και προφορικό λόγο. Όχι ότι δεν έχω καθόλου αλλά όλη αυτή η ευχέρεια στρέφεται σε ψυχολογικούς λόγους και ανακριτικούς.... σνιφ σνιφ:cry:
emmalene
18-06-2007, 08:53 PM
Εγω ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο Καρκινοοο αααραα ειμαι πολυ κλαψιαρα και πεισματαρα και γενικοτερα την εχω δει μαμα σε ολους πραγμα θετικο οταν δινω πολυ αρνητικο οταν ζηταω...Σαν Ταυρος δεν αλλαζω γνωμη ποτε ομως ποτε!!!ριχνω και λιγο δακρυ καρκινισιο και ολα τελεια...Εχω εναν πολυ κακο Ερμη στον Κριο και μια Σεληνη στον Τοξοτη(κοπελια καλυτερα να μασας παρα να μιλας ειναι το αγαπημενο ρητο των φιλων μου....)Παρολαυτα ομως ειμαι παντα χαρουμενη ακομα και οταν μεσα μου ειμαι χαλια (γιατι ειμαι επιπολαιη οπως λεει η μαμα μου)και αγαπαω πολυ τους ανθρωπους αυτοι παλι οχι(και γιατι πρεπει ολοι να μας συμπαθουν????):love:...:laugh:
Agxos
27-07-2007, 03:58 AM
Ενα περιεργο πραγμα μολις λεω οτι ειμαι σκορπιος οι περισσοτεροι με κοιταζουν με στραβο ματι.... λενε οι σκορπιοι ειναι εκδικητικοι!ειναι κακοι...
Εγω παιδακια ποτε δεν εκδικηθηκα και γενικα δεν ασχολουμε με οτι δεν αξιζει... αν κατι με ενοχλησει στον αλλο θα προσπαθησω με τροπο να το βελτιωσω αν δεν υπαρξει ανταποκριση απλα θα αδιαφορησω...
κουραζομαι ευκολα...ειναι σοβαρο?λετε να φταει ο ωροσκοπος στον καρκινο?ιχχιι
elenikol
27-07-2007, 02:12 PM
Ενα περιεργο πραγμα μολις λεω οτι ειμαι σκορπιος οι περισσοτεροι με κοιταζουν με στραβο ματι.... λενε οι σκορπιοι ειναι εκδικητικοι!ειναι κακοι...
Μην ανησυχείς. Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγω. Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν και εκδικητικοί και κακοί σκορπιοί. Αν όμως δεν μας πειράξει κανείς δεν πρόκειται να αγγίξουμε ούτε μυρμήγκι.
Τώρα πια όταν ακούω να μου λένε για την εκδικητικότητα του σκορπιού η απάντηση μου είναι πως μάλλον πρέπει να σκεφτούν μήπως και εκείνοι κάτι έκαναν και κάποιος σκορπιός τους εκδικήθηκε.
kritikia
27-07-2007, 04:47 PM
Σαν Ζυγός νομίζω ότι είμαι ιδιαίτερα παρορμητική, πολλές φορές βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα για κάποιον που με ενδιαφέρει, ωστόσο μπορώ να κλειστώ στον εαυτό μου τόσο εύκολα όσο ανοίγομαι.. Με συγκινεί ιδιαίτερα ο ανθρώπινος πόνος, ενίοτε έλκομαι απο άτομα που έχουν προβλήματα και προσπαθώ να τα βοηθήσω.. Δεν αντέχω τους καυγάδες και τις φωνές, ωστόσο όταν μου βγαίνει ο ωροσκόπος μου -Κριός- μπορώ να μαλώσω και να φωνάξω πιο πολύ από όλους.. Απεχθάνομαι την αδικία, μπορώ να γίνω πολύ σκληρή με κάποιον που με αδίκησε ή εμένα ή άτομο δικό μου..Σε πολλές περιπτώσεις της ζωής μου δυσκολεύομαι να πάρω αποφάσεις- ειδικά όταν είναι πολύ σοβαρό το θέμα- διότι πρέπει να ψάξω όλες τις πιθανότητες προτού καταλήξω..Βέβαια όταν πάρω την απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη!
zeta1987
30-07-2007, 03:03 AM
Εγω παιδακια ποτε δεν εκδικηθηκα και γενικα δεν ασχολουμε με οτι δεν αξιζει... αν κατι με ενοχλησει στον αλλο θα προσπαθησω με τροπο να το βελτιωσω αν δεν υπαρξει ανταποκριση απλα θα αδιαφορησω...
Και εμένα με κοιτούν με στραβό μάτι αλλά εγώ αδιαφορώ! Εξάλλου κοιτάνε με μισό μάτι πιστεύω αυτοί που είναι άσχετοι από αστρολογία και κρίνουν μόνο από τον Ήλιο. Βέβαια όντως υπάρχουν εκδικητικοί σκορπιοί αλλά ο καθένας αντιδρά με διαφορετικό τρόπο όταν αδικείται και του φέρονται άσχημα... Και σίγουρα για να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να εκδικηθούν πρέπει να είναι κάτι ακραίο, γιατί η εκδικήση καταστρέφει κάθε άνθρωπο και δεν τον λυτρώνει. Όμως όταν τον άλλον τον φτάσεις σε αυτό το έσχατο σημείο τότε μόνο δεν θα υπολογίσει τον εαυτό του...:unsure:
alegra
30-07-2007, 11:56 PM
Εγω πάντως έχω φίλη Σκορπιό, με ωροσκόπο Σκορπιό μάλιστα, που έιναι μια χαρά παιδί. Καθόλου εκδικητική, το αντίθετο θα έλεγα και καθόλου αυτοκαταστροφική. Αραααααα δεν μπορούμε να βάλουμε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου στο ίδιο σακί :bigsmile:
Barbie_girl19
02-08-2007, 05:39 PM
Εγώ παιδιά είμαι μια Λιονταρίνα με ωροσκόπο ζυγο!:love: Λίγο περίεργος ο συνδυασμός αλλά κάποιες φορές μου κάνει καλό γιατί γίνομαι πολύ υπερόπτης.. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ναζιάρα, θέλω να μαγαπάνε και να με προσέχουν και να μου δίνουν σημασία.:toung: Γίνομαι πολύ κακιά όταν με αδικούν και πεισματάρα. Τώρα όταν λέω ότι είμαι Λέων, οι περισσότεροι μου λένε ότι μοιάζω με Ζυγό.. Τώρα το που το είδαν, δεν ξέρω..:laugh::laugh::wacko: