PDA

View Full Version : Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Pages : 1 [2]

getzaki
19-11-2008, 02:47 PM
χμμμ...εχω μια απορια ομως...ρισκαρεις με σκοπο το κερδος?????η λογω των συναισθηματων που απορρεουν απο την ολη φαση( η αδρεναλινη και το αιμα που βραζει)????
Μιλαει μια Αφροδιτη στο Ταυρο...που δεν κυλιεται και ευκολα στα μωσαικα για εναν ανδρα η για ενα εντονο συναισθημα..κοντολογις ειμαι του τριπτυχου ..καλο σεξ ,καλο φαι και να μην κανω τον Φρουντ σε καθε πονεμενη ψυχη..

Να ρισκάρω με σκοπό το κέρδος? Τι εννοείς κέρδος? Υλικό?
Οχι όχι όχι φυσικά..
Θέλω την αδρεναλίνη μου στα ύψη! Τα συναισθήματά μου στο αποκορύφωμα!
Την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή!
Αν ήθελα να μείνω στη σιγουριά μου, να μην πληγωθώ συναισθηματικά, θα έμενα μόνη μου και δεν θα επιθυμούσα καμμία μα καμμία γνωριμία.
Όταν έγραψα ότι ρισκάρω, εννοούσα ότι είμαι ανοιχτή σε μια καινούρια γνωριμία χωρίς να φοβάμαι να δώσω ότι αγαπάει η ψυχούλα μου.
Από κει και πέρα με τον καιρό βλέπω, κρίνω και συνεχίζω ανάλογα.
Και να σου πω, πως κι εγώ έχω την Αφροδίτη μου στον Ταύρο. Όμως δε δίστασα να συρθώ στα "σκαλοπάτια" του έρωτα, φτάνοντας μέχρι το τελευταίο του "ρετιρέ" του, αλλά και στο τελευταίο του "υπογείου" του.
Και αν μου τύχει θα το ξανακάνω..

:love::love::love:
Με αγάπη

Σόφη

libraD
21-11-2008, 12:42 AM
Αγαπημενη Ντινα αυτη ειναι και η διαφορα ..μια αφροδιτη στον σκορπιο παθιαζεται ,σερνεται και δειχνει ισως με αλλους τροπους την αγαπη ,βιωνει αλλιως εναν χωρισμο,και ρισκαρει στον ερωτα διαφορετικα απο αλλες αφροδιτες ..
Δεν ειναι κακο αν το νιωθεις να το κανεις απλα μια αφρο στον αιγωκερω δυσκολα θα κανει ολα τα παραπανω που λες για να μην πεσουν τα μουτρα της μετα ...

Καλά αυτό το ξέρω το έχω δει και ζήσει με τα ίδια μου τα μάτια, αλλά για 'μένα που είμαι άξιο παιδί μιας παθιασμένης Αφροδίτης, οτιδήποτε θα μου φαινόταν τόσο λίγο.Ευτυχώς ή δυστυχώς, έτσι είμαι εγώ στον έρωτα΄ ή όλα ή τίποτα!!!:toung: :nuts:

Φιλικά
libraD :cheesy:

aries engineer
21-11-2008, 04:13 PM
Aφφφ κριαρακι μου ,ενθουσιασμος ειναι αυτο...

aries engineer
21-11-2008, 04:14 PM
Aφφφ κριαρακι μου ,ενθουσιασμος ειναι αυτο...
getzaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

getzaki
26-11-2008, 10:47 AM
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!:love::love:

Ενθουσιασμός θα είναι αν κρατήσει μερικές μέρες ή βδομάδες..
Το έχω ζήσει και παρέμεινε άσβεστη η φλόγα του έρωτα για 4 ολόκληρα χρόνια! Με όλα τα επακόλουθα..Και για τους δυο!

:love::love::love:
με αγάπη

Σόφη

christina25
18-12-2008, 02:59 PM
Μετά απορουμε γιατί οι αντρες φερονται στις γυναικες ετσι οπως φερονται...

tsabikaki
19-12-2008, 08:30 AM

τι εννοεις χριστινα ????:unsure:

εφη ταδε-ταδε εφη
19-12-2008, 07:37 PM
Και είναι τόσο άσχημο να πέσεις στα πατώματα και να συρθείς για τον άλλον;Ειδικά όταν ξέρεις ότι σ'αγαπά;Όταν σου έχει εκφράσει την αγάπη του;Να μην στην έχει εκφράσει το καταλαβαίνω, να μην μιλάς και να κρατάς τις άμυνές σου.Αλλά όταν στην έχει εκφράσει κάποιος με Αφροδίτη στο Σκορπιό, τότε τί γίνεται;Τότε αυτός που έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αν όντως αισθάνεται κάτι, δεν έχει το "καθήκον" να ανταποδώσει την αγάπη του;
Πάντως αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι όταν αγαπάς κάποιον, μπορείς και επιβάλλεται να κάνεισ θυσίες. Τώρα αν θα στο ανταποδώσει και αν σ'αγαπά είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". Αλλά αυτό είναι η αγάπη και ο έρωτας όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου "...να ρισκάρεις".
Σας μιλάει μια πολύ νέα κοπέλα (μόλις 24 ετών) αλλά αθεράπευτα ρομαντική κι ερωτευμένη :love:

¨Ασε που τα πατώματα είναι "καλό υλικό" για να κάνεις σκαλοπάτια και ν ανέβεις ψηλά!!!!!!ούτε καν για να συρθείς...μα μόνο για ν ανέβεις..και να φανταστείς πως μόλις χώρισα!!!!!!!!!!!!:love::love:

εφη ταδε-ταδε εφη
19-12-2008, 09:16 PM

αναλογα σε τι άντρες αναφέρεσαι..αν εννοείς πως να μας καταλάβουν κι αυτά τα καημένα συμφωνώ!!!!!!!

Μητσάκος
20-12-2008, 08:43 AM
¨Ασε που τα πατώματα είναι "καλό υλικό" για να κάνεις σκαλοπάτια και ν ανέβεις ψηλά!!!!!!ούτε καν για να συρθείς...μα μόνο για ν ανέβεις..και να φανταστείς πως μόλις χώρισα!!!!!!!!!!!!:love::love:
Κτύπησε η αντίθεση Κρόνου - Ουρανού τον Ήλιο σου; :cheesy:

εφη ταδε-ταδε εφη
21-12-2008, 06:16 PM
Κτύπησε η αντίθεση Κρόνου - Ουρανού τον Ήλιο σου; :cheesy:

τί να πω?αυτοί τον βαράνε...αυτός γιατί κάθεται??:laugh::laugh:

mairoula.b
23-12-2008, 04:07 AM
Αχ παιδιά, έχω πάθει ακριβώς τα ίδια...Χάλιααα...:cry: Οι τύψεις ότι πληγώνεις κάποιον δεν σταματούν ποτέ.

Με βασανίζει όμως ένα ερώτημα: Όταν την πόρτα μιας σχέσης χτυπήσει η βαρεμάρα, και φτάσεις στο σημείο να βλέπεις τον σύντροφο σου ως ιδανικό μεν, αφάνταστα βαρετό δε, και νιώθεις ότι μαζί του δεν έχεις πια τίποτα άλλο να κάνεις, τότε μπορεί πραγματικά να ξαναέλθει ζωή στη σχέση; Ή είναι καταδικασμένη να πεθάνει;

Πολλοί λένε γενικολογίες τύπου "να κάνετε νέα πράγματα", "να μη θεωρείτε τη σχέση δεδομένη", "να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον" κτλ κτλ. Συγγνώμη κιόλας, αλλά όλα αυτά ακούγονται τόσο θεωρητικά που χασμουριέμαι.:unsure:

Αλήθεια, ξέρεις κανείς ένα ζευγάρι που να έφτασε σε αυτό το σημείο και να το ξεπέρασε; Να πεθαίνει δηλαδή η σχέση και αυτοί να την ανέστησαν;:love:

Η ανάσταση είναι εφικτή; Ή ο κόπος θα είναι άδικος, και αυτό που θα γίνει είναι μετά από 1 μήνα/ 2 χρόνια/ 10 χρόνια, να βρεθεί κάποιος άλλος που θα μας αναγκάσει να κάνουμε το βήμα που δεν κάναμε, προσπαθώντας μάταια να σώσουμε κάτι το οποίο ήταν ήδη νεκρό;

Μητσάκος
23-12-2008, 06:53 AM
...........
Με βασανίζει όμως ένα ερώτημα: Όταν την πόρτα μιας σχέσης χτυπήσει η βαρεμάρα, και φτάσεις στο σημείο να βλέπεις τον σύντροφο σου ως ιδανικό μεν, αφάνταστα βαρετό δε, και νιώθεις ότι μαζί του δεν έχεις πια τίποτα άλλο να κάνεις, τότε μπορεί πραγματικά να ξαναέλθει ζωή στη σχέση; Ή είναι καταδικασμένη να πεθάνει;
........................
Η ανάσταση είναι εφικτή; Ή ο κόπος θα είναι άδικος, και αυτό που θα γίνει είναι μετά από 1 μήνα/ 2 χρόνια/ 10 χρόνια, να βρεθεί κάποιος άλλος που θα μας αναγκάσει να κάνουμε το βήμα που δεν κάναμε, προσπαθώντας μάταια να σώσουμε κάτι το οποίο ήταν ήδη νεκρό;
Εσύ, ως Σκορπιός, δεν θα έπρεπε να βασανίζεσαι από τέτοιου είδους ερωτήματα :bigsmile:

Δείμων
23-12-2008, 01:04 PM
Εσύ, ως Σκορπιός

Και ετών εικοσιτριών κιόλας... http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/rolleyes.gif http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/icon_snore.gif

konstantina318
23-12-2008, 03:11 PM
Καθώς... φεύγει ο έρωτας δίνει τη θέση του στην αγάπη...( που στην ουσία κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει αλλά τελοσπάντων).
Τώρα αν είσαι στο fan club του πρώτου,δύσκολα τον αποχωρίζεσαι ..και φτάνεις στο σημειο να αναλώνεσαι δεξιά κι αριστερά ,αρκεί να τον ξαναζήσεις,κι όσο κρατήσει.
Αν ανήκεις στους οπαδούς της ανιδιοτελούς αγάπης,(λέμε τώρα),συμβιβάζεσαι με τους κανόνες της,και συνεχίζεις να ζείς όμορφα και ήσυχα μεν,βαρετά δε.
Με τα πολλά,ότι ανεβαίνει κατεβαίνει..Κι ότι και να κάνουμε πάντα κάτι θα λείπει,μόνο και μόνο επειδή δεν το έχουμε
Όλες οι συμβουλές που ακούω και λένε,όσον αφορά στην "ανάσταση"του έρωτα:nuts:μου φαίνονται παραμυθάκια της Χαλιμάς..
Δεν μπορείς να τον ξαναφέρεις πίσω με το ζόρι,όπως και δεν μπορείς να ξαναερωτευθείς τον ίδιο άνθρωπο τη στιγμή που ζείς μαζί του τη ρουτίνα της καθημερινότητας:nea:

Υ.Γ. sorry αλλά τρώω διέλευσεις Ουρανού :bigsmile:

colibri
23-12-2008, 03:25 PM
Διαφωνώ αν και κατανοώ τις διελεύσεις ουρανού!!!!!!!!!!!!

:love::love::love::love:

Αν ο έρωτας΄σχετίζεται με το αίσθημα του θαυμασμού δηλαδή "αχ πόσο όμορφος είναι ο σύντροφος μου!!!!" τι αλλάζει μετά? (μιλάω τώρα που μπορεί να είναι νέος)
Αν ο έρωτας σχετίζεται με το πόσο σε κάνει και γελάς μετά τι? χάνει το χιούμορ του?(αυτό δεν αλλάζει)
Για το πόσο καλά περνάτε μαζί οι δυο σας? (και εννοώ να προσπαθείτε και οι δύο)

τότε τελικά τι είναι "ο έρωτας που χάνεται"????

konstantina318
23-12-2008, 03:42 PM
Διαφωνώ αν και κατανοώ τις διελεύσεις ουρανού!!!!!!!!!!!!

:love::love::love::love:

Αν ο έρωτας΄σχετίζεται με το αίσθημα του θαυμασμού δηλαδή "αχ πόσο όμορφος είναι ο σύντροφος μου!!!!" τι αλλάζει μετά? (μιλάω τώρα που μπορεί να είναι νέος)
Αν ο έρωτας σχετίζεται με το πόσο σε κάνει και γελάς μετά τι? χάνει το χιούμορ του?(αυτό δεν αλλάζει)
Για το πόσο καλά περνάτε μαζί οι δυο σας? (και εννοώ να προσπαθείτε και οι δύο)

τότε τελικά τι είναι "ο έρωτας που χάνεται"????

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε ώς δεδομένο σ αυτή τη ζωή .Μπορεί να ζήσεις καταστάσεις που θα σε μεταμορφώσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην αναγνωρίζεις ούτε εσύ η ίδια τον εαυτό σου..πόσο μάλλον το σύντροφο σου !!

Ευχαριστώ για την κατανόηση:bigsmile::love:

colibri
23-12-2008, 03:46 PM
Τότε η αγάπη που θα έχει δημιουργηθεί δε σε κάνει να συμβαδίζεις με τις αλλαγές του? Αυτός είναι ένας λόγος να τον ερωτευθείς ξανά.. (αδικαιολόγητες είναι οι αλλαγές που έχουν κάθε είδους βιας τοτε εκεί απλά τον παρατάς)

konstantina318
23-12-2008, 03:58 PM
Τότε η αγάπη που θα έχει δημιουργηθεί δε σε κάνει να συμβαδίζεις με τις αλλαγές του? Αυτός είναι ένας λόγος να τον ερωτευθείς ξανά.. (αδικαιολόγητες είναι οι αλλαγές που έχουν κάθε είδους βιας τοτε εκεί απλά τον παρατάς)

Aυτό θα ήταν το ιδανικό σίγουρα!!
Αν συνέβαινε κιόλας ...δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι πραγματικά πολύ σπάνιο να βρείς τέτοιο ζευγάρι..
¶σε που δεν θα ήταν έρωτας ,θα ήταν μια αληθινή μορφή αγάπης :love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-12-2008, 04:05 PM
Εγω αγαπημενο μου Ντινακι πιστευω οτι μπορεις να ερωτευεσε ξανα και ξανα τον συντροφο σου ,μπορει η σπιθα να μην ειναι οπως στην αρχη και να ερθουν καιροι χαλεποι για το ζευγαρι ... ΜΑ κατι συμβαινει ξαφνικα κατι που δεν το περιμενες και αρχιζεις και βλεπεις με αλλα ματια τον ανθρωπο σου και νασου η σπιθα που ξαναφουντωνει κι αρχιζει αλλος κυκλος αγαπης ,ερωτα διαφορετικος απο την πρωτη νιοτη...του ζευγαριου.

Τον παντρευτηκα στα 16 νομιζα οτι τον αγαπουσα [σιγα μην μου εκοβε το μυαλο σε εκεινη την ηλικια ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ειμασταν]

Τον ερωτευτηκα στα 38 μου για δευτερη φορα ηταν σαν να ανακαλυπταμε
ξανα ο ενας τον αλλον.....Αφου γλυτωσαμε απο τις οδυνηρες διελευσεις του κρονου απο 7ο και 8ο μου ειδαμε την νεκρανασταση της σχεσης.

ανακαλυπτεις η'' ξαναβρισκεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα του και σε βλεπει και τον βλεπεις με αλλα ματια, αυτα που εχασες με την ρουτινα,τα προβληματα,και να.......καπως ετσι ξαναφουντωνει η φλογα......

με αγαπη....μερες που΄΄ναι:love:

κουκι

colibri
23-12-2008, 04:08 PM
Εγω αγαπημενο μου Ντινακι πιστευω οτι μπορεις να ερωτευεσε ξανα και ξανα τον συντροφο σου ,μπορει η σπιθα να μην ειναι οπως στην αρχη και να ερθουν καιροι χαλεποι για το ζευγαρι ... ΜΑ κατι συμβαινει ξαφνικα κατι που δεν το περιμενες και αρχιζεις και βλεπεις με αλλα ματια τον ανθρωπο σου και νασου η σπιθα που ξαναφουντωνει κι αρχιζει αλλος κυκλος αγαπης ,ερωτα διαφορετικος απο την πρωτη νιοτη...του ζευγαριου.

Τον παντρευτηκα στα 16 νομιζα οτι τον αγαπουσα [σιγα μην μου εκοβε το μυαλο σε εκεινη την ηλικια ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ειμασταν]

ξανα ο ενας τον αλλον.....Αφου γλυτωσαμε απο τις οδυνηρες διελευσεις του κρονου απο 7ο και 8ο μου ειδαμε την νεκρανασταση της σχεσης.

ανακαλυπτεις η'' ξαναβρισκεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα του και σε βλεπει και τον βλεπεις με αλλα ματια, αυτα που εχασες με την ρουτινα,τα προβληματα,και να.......καπως ετσι ξαναφουντωνει η φλογα......

κουκι

Από τις πιο όμορφες εμπειρίες που έχουν παρατεθεί!
:love:
Μου φτιάξατε κιαλλο τη διαθεση! Χαιρομαι να ακουω ότι ο έρωτας δεν τελειώνει

konstantina318
23-12-2008, 04:10 PM

κουκι

Αμ δεν είναι τυχαίο που ο κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας:laugh:
Ελπίζω κι εγώ με 3 τοξότες στον 5ο να έχω την τύχη σου:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-12-2008, 04:18 PM
ευχαριστω αγαπημενες μου:love:

εφη ταδε-ταδε εφη
23-12-2008, 06:00 PM
Καθώς... φεύγει ο έρωτας δίνει τη θέση του στην αγάπη...( που στην ουσία κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει αλλά τελοσπάντων).
Τώρα αν είσαι στο fan club του πρώτου,δύσκολα τον αποχωρίζεσαι ..και φτάνεις στο σημειο να αναλώνεσαι δεξιά κι αριστερά ,αρκεί να τον ξαναζήσεις,κι όσο κρατήσει.
Αν ανήκεις στους οπαδούς της ανιδιοτελούς αγάπης,(λέμε τώρα),συμβιβάζεσαι με τους κανόνες της,και συνεχίζεις να ζείς όμορφα και ήσυχα μεν,βαρετά δε.
Με τα πολλά,ότι ανεβαίνει κατεβαίνει..Κι ότι και να κάνουμε πάντα κάτι θα λείπει,μόνο και μόνο επειδή δεν το έχουμε
Όλες οι συμβουλές που ακούω και λένε,όσον αφορά στην "ανάσταση"του έρωτα:nuts:μου φαίνονται παραμυθάκια της Χαλιμάς..
Δεν μπορείς να τον ξαναφέρεις πίσω με το ζόρι,όπως και δεν μπορείς να ξαναερωτευθείς τον ίδιο άνθρωπο τη στιγμή που ζείς μαζί του τη ρουτίνα της καθημερινότητας:nea:

Υ.Γ. sorry αλλά τρώω διέλευσεις Ουρανού :bigsmile:

Ανιδιοτέλεια και βαρεμάρα πάνε παρέα?αποκλείεται...και ξέρεις γιατί?γιατί είναι τόσο μα τόσο σπάνιο που το πιθανότερο είναι πως δεν θα το ζήσουμε ποτέ!!!!!!!!Θα της μοιάζει αλλά επειδή το μέτρο σύγκρισης είναι ανύπαρκτο...καταλαβαίνεις!!! !!!!!
γι αυτό σου λέω..είναι δυνατόν ποτέ να είναι βαρετή η Ανατολή του ήλιου ή η εικόνα ενός αετού να πετάει στην Πανσέληνο?α παπα!!!!!!αδύνατον...απλά μένεις με κομένη την Ανάσα...γι αυτό σου λέω..εύχομαι στον καθένα από μας να συναντήσει αυτή την Αγάπη...τουλάχιστον εγώ θέλω να έρθει και μου το εύχομαι!!!:love:θαρέθηκα τα ημίμετρα.....

aries engineer
23-12-2008, 06:49 PM

Αυτο το ερωτευομαι ,ξε-ερωτευομαι ,ξαναερωτευομαι και παει λεγοντας με τι υλικα φτιαχνεται???:bigsmile:
Γιατι ουσα και κυνικη ,εγω το μεταφραζω δεν βαριεσαι και ποιος τραβιεται τωρα με καινουργια και αντε να γνωριστεις και α και ου και αν αυτος ο καινουργιος δεν εχει τα καλα του παλιου και αμα τα καλα του καινουργιου δεν με βοηθουν πουθενα κλπ κλπ...:cheesy:

kiaRRa
23-12-2008, 06:55 PM
Γενικά για να ξεθυμάνει ο έρωτας σημαίνει ότι κάτι παίζεται μέσα μας. Κατι μας εξαφάνισε τον ενθουσιασμό, το καρδιοχτύπι. Πολλές φορές είναι η ρουτίνα. Αλλά τι ειναι αυτό που μας κάνει να ξανά-ερωτευτούμε το ίδιο άτομο. Και τι μας λέει ότι αυτή τη φορά δενθα είναι φούσκα που θα σκάσει ο ερωτας μας? Αλλωστε πολλές φορές μένουμε κάπου από συνήθεια και όχι από αγάπη μιας και αυτό υποτίθεται είναι το υπολοιπο του έρωτα! Είναι πολύ δύσκολο όμως να θέσουμε τις βάσεις από την αρχή και εκεί που εχει καταλαγιάσει ο έρωτας να αναζωπυρωθεί.

Δεν ξερω, μπορεί να φταίει το ότι ειμαι καπως κρόνια σε αυτά αλλά εμένα μου φαίνεται μάταιο. Μιας και κατά τη γνώμη μου, τα ίδια υλικά κάνουν το ίδιο φαγητό. Μπορεί να αλλάξει η διαδικασία αλλά το αποτελεσμα όχι!:unsure:

konstantina318
23-12-2008, 07:34 PM
Ανιδιοτέλεια και βαρεμάρα πάνε παρέα?αποκλείεται...και ξέρεις γιατί?γιατί είναι τόσο μα τόσο σπάνιο που το πιθανότερο είναι πως δεν θα το ζήσουμε ποτέ!!!!!!!!Θα της μοιάζει αλλά επειδή το μέτρο σύγκρισης είναι ανύπαρκτο...καταλαβαίνεις!!! !!!!!
γι αυτό σου λέω..είναι δυνατόν ποτέ να είναι βαρετή η Ανατολή του ήλιου ή η εικόνα ενός αετού να πετάει στην Πανσέληνο?α παπα!!!!!!αδύνατον...απλά μένεις με κομένη την Ανάσα...γι αυτό σου λέω..εύχομαι στον καθένα από μας να συναντήσει αυτή την Αγάπη...τουλάχιστον εγώ θέλω να έρθει και μου το εύχομαι!!!:love:θαρέθηκα τα ημίμετρα.....

.......συμφωνώ μαζί σου...ασε που το "ανιδιοτελούς" το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση εξ ου και το σχόλιο της παρένθεσης:bigsmile:
Μακάρι να γινόταν να ζήσουμε την αγάπη σε αυτή της τη διάσταση αλλά ..χλωμούς μας κόβω:nea:

εφη ταδε-ταδε εφη
23-12-2008, 08:20 PM
.......συμφωνώ μαζί σου...ασε που το "ανιδιοτελούς" το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση εξ ου και το σχόλιο της παρένθεσης:bigsmile:
Μακάρι να γινόταν να ζήσουμε την αγάπη σε αυτή της τη διάσταση αλλά ..χλωμούς μας κόβω:nea:

φτου!!!!!!
παρ όλα αυτά μας το ΕΕΕΕΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!:love::love::love: αχ αχ!!

xry45
24-12-2008, 12:02 AM
Κατι ηθελα να γραψω αλλα................

Παλι αλλου θα το παω αστρολογικα κυριως...:icon_cheesygrin:

Το θεμα ειναι και παλι ο Ερωτας...

:snowball:

Οποιος εχει καλο σημαδι...

Δείμων
24-12-2008, 03:20 AM
Πείτε μου σας παρακαλώ πόσο μακρυά θα φτάνατε για να συναντήσετε, για να γνωρίσετε, να νοιώσετε, να ζήσετε, αυτόν τον βαθύ και απόλυτο Έρωτα?... Τι θα είσασταν διατεθειμένες να εγκαταλείψετε, τι να θυσιάσετε, τι να στερηθείτε?...

Εγώ μπορώ μόνο να βεβαιωσω ότι υπάρχει. Όχι όμως στο αισθαντικό επίπεδο, αλλά λίγο πιο ψηλά. Και όσο είμαστε αγκιστρωμένοι στο σώμα, στην ύλη, στην εξασφαλιση, τόσο λιγότερο μπορούμε να «πετάξουμε» για να τον συναντήσουμε.
Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Δυστυχώς.

colibri
24-12-2008, 10:27 AM
Πείτε μου σας παρακαλώ πόσο μακρυά θα φτάνατε για να συναντήσετε, για να γνωρίσετε, να νοιώσετε, να ζήσετε, αυτόν τον βαθύ και απόλυτο Έρωτα?... Τι θα είσασταν διατεθειμένες να εγκαταλείψετε, τι να θυσιάσετε, τι να στερηθείτε?...

Εγώ μπορώ μόνο να βεβαιωσω ότι υπάρχει. Όχι όμως στο αισθαντικό επίπεδο, αλλά λίγο πιο ψηλά. Και όσο είμαστε αγκιστρωμένοι στο σώμα, στην ύλη, στην εξασφαλιση, τόσο λιγότερο μπορούμε να «πετάξουμε» για να τον συναντήσουμε.

Ότι χρειαζόταν! έχεις δίκιο δεν νομίζω ότι έχει καμμια σχέση με ύλη, απλά τα παρατάς όλα!

εφη ταδε-ταδε εφη
24-12-2008, 05:20 PM

Μα αυτή η μορφή Αγάπης δεν ζητάει ανταλλάγματα...Ως έτσι κανείς δεν θυσιάζει τίποτα!!!!Κανείς δεν εγκαταλείπει τίποτα....και βέβαια η στέρηση ούτε από μακρυά κοιτάει!!!!!Αυτή η Αγάπη μόνο νοιώθει άλλον έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο!!!!!τί Ωραία...μόνο δύο ολοκληρωμένοι άνθρωποι μπορούν να γεννήσουν τάτοια Αγάπη...Είναι σαφές ότι υπάρχει..ολοκληρωμένοι άνθρωποι δυστυχώς υπάρχουν λίγοι...:love::love::love:

colibri
29-12-2008, 11:51 AM
Μα αυτή η μορφή Αγάπης δεν ζητάει ανταλλάγματα...Ως έτσι κανείς δεν θυσιάζει τίποτα!!!!Κανείς δεν εγκαταλείπει τίποτα....και βέβαια η στέρηση ούτε από μακρυά κοιτάει!!!!!Αυτή η Αγάπη μόνο νοιώθει άλλον έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο!!!!!τί Ωραία...μόνο δύο ολοκληρωμένοι άνθρωποι μπορούν να γεννήσουν τάτοια Αγάπη...Είναι σαφές ότι υπάρχει..ολοκληρωμένοι άνθρωποι δυστυχώς υπάρχουν λίγοι...:love::love::love:

ναι ομως νομίζω ότι η αναφορά γινόταν για τον έρωτα.. η αγάπη είναι κάτι ήρεμο κτλ. και νομίζω ότι είναι απογοητευτικό να λέμε ότι υπάρχουν λίγοι ολοκληρωμένοι άνθρωποι γιατί σε όλους υπάρχει η δυνατότητα της ολοκλήρωσης απλά είμαστε λίγο τεμπέληδες και οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε... και είναι λίγο ουτοπικό να λες ότι δε ζητάς κάτι στην αγάπη γιατί και το ένα ποτήρι νερό που μπορεί να χρειαστεί να σου φέρουν λογικά το ζητάς. Νομίζω ότι γίνονται θυσίες για τον άλλο αλλά αυτές οι θυσίες επιλέγεις εσύ να τις κάνεις, σε εσένα δε σου κοστίζουν τίποτα και μπορεί να είναι τεράστιες και σου δίνουν χαρά γιατί δεν είναι κακό να δίνεις και επειδή η ζωή δεν είναι και πολύ εύκολη και χρειάζεται παραχωρήσεις ορισμένες φορές, νομίζω ότι εγκαταλείπεις μια προηγούμενη οπτική και βλέπεις από μια άλλη, του συντρόφου σου. Αυτό είναι ένα κομματάκι έρωτα για μένα.

aries engineer
29-12-2008, 12:20 PM

Τι να σου πω βρε Δειμωνακο μου...για τον Javier Bardem το ομολογω θα εκανα τα παντα!!Ακομαι ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!:toung::toung:

giannis942
31-12-2008, 02:19 PM
Τέτοιες χαζομάρες κάνετε εσείς οι γυναίκες και μετά λένε που πήγανε οι άνδρες. τώρα γιατι κλαίς είναι ώριμη συμπεριφορά αυτή απο γυναίκα. το παιχνίδι το έχετε χάσει να το ξέρεις. Για την απόμακρη συμπεριφορά των ανδρών εσείς φταίτε. Η δική σου ιστορία πλέων είναι μια κοίνη ιστορία που ακούω πολύ συχνά . Λυπάμαι πολύ... χάθηκε η μαγεία της γυναίκας.

camelblue
31-12-2008, 02:57 PM
Τέτοιες χαζομάρες κάνετε εσείς οι γυναίκες και μετά λένε που πήγανε οι άνδρες. τώρα γιατι κλαίς είναι ώριμη συμπεριφορά αυτή απο γυναίκα. το παιχνίδι το έχετε χάσει να το ξέρεις. Για την απόμακρη συμπεριφορά των ανδρών εσείς φταίτε. Η δική σου ιστορία πλέων είναι μια κοίνη ιστορία που ακούω πολύ συχνά . Λυπάμαι πολύ... χάθηκε η μαγεία της γυναίκας.

νομιζω οτι αυτο συμβαινει και σε αντρες..οχι μονο σε γυναικες...

εφη ταδε-ταδε εφη
31-12-2008, 10:00 PM

χάνοντας το παιχνίδι τα κορίτσια υπονοείς ότι κερδίζουν τ αγόρια?ή είναι όλοι χαμένοι?οι απόμακροι είναι πιο ευτυχισμένοι από τους ανώριμους?ή απλά έχει ο καθένας το ρολάκι του?και ποιός αποφασίζει αν χάθηκε η μαγεία?ο σκηνοθέτης?
Απορίες της τελευταίας στιγμής...εύχομαι σε όόόόλους μας καλή χρονιάάάάάά΄!!!!!!!!!!!Γεμάτη μαγικές στιγμές από την πολύ Αγάπη!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::love:

εφη ταδε-ταδε εφη
31-12-2008, 10:17 PM
ναι ομως νομίζω ότι η αναφορά γινόταν για τον έρωτα.. η αγάπη είναι κάτι ήρεμο κτλ. και νομίζω ότι είναι απογοητευτικό να λέμε ότι υπάρχουν λίγοι ολοκληρωμένοι άνθρωποι γιατί σε όλους υπάρχει η δυνατότητα της ολοκλήρωσης απλά είμαστε λίγο τεμπέληδες και οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε... και είναι λίγο ουτοπικό να λες ότι δε ζητάς κάτι στην αγάπη γιατί και το ένα ποτήρι νερό που μπορεί να χρειαστεί να σου φέρουν λογικά το ζητάς. Νομίζω ότι γίνονται θυσίες για τον άλλο αλλά αυτές οι θυσίες επιλέγεις εσύ να τις κάνεις, σε εσένα δε σου κοστίζουν τίποτα και μπορεί να είναι τεράστιες και σου δίνουν χαρά γιατί δεν είναι κακό να δίνεις και επειδή η ζωή δεν είναι και πολύ εύκολη και χρειάζεται παραχωρήσεις ορισμένες φορές, νομίζω ότι εγκαταλείπεις μια προηγούμενη οπτική και βλέπεις από μια άλλη, του συντρόφου σου. Αυτό είναι ένα κομματάκι έρωτα για μένα.

μάλλον δεν διάβασες όλη τη συζήτηση...Ανιδιοτέλεια περιγράφω..δίπλα βάλε ό,τι θέλεις και ό,τι σε ικανοποιεί...καλή χρονιάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love:: love::love:

christina25
07-01-2009, 03:51 PM

Ο Ερωτας είναι ενα συναίσθημα που σε γεμίζει, που σε κανει να πετάς και να κάνεις τρέλλες. Ο Ερωτας δεν έχει λογική και ναι στον έρωτα ρισκάρεις. Οταν περάσει ο ερωτας τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβούν ή να αγαπήσεις αυτόν τον άνθρωπο ή να μην τον αγαπήσεις. Η κοπέλλα που έγραψε το άρθρο πιστέυω εγώ ότι δεν τον αγάπησε για αυτό και έψαξε να βρεί την αγάπη αλλού. Το έκανε. Διαφορετικά δεν θα συνέχιζε να μιλαεί με το τρίτο προσωπο αν αγαπούσε τον Γιαννη.
Συμφωνω στο να χωρισει ενα ζευγαρι αν δεν αγαπηθει αλλα το αν αγαπας εναν ανθρωπο το καταλαβαινεις και χωρις να γνωρισεις καποιον αλλον. Το σχόλιο μου αφορά τις γυναίκες που απορούν γιατι οι αντρες φέρονται όπως φέρονται στις γυναίκες. Πιστευω πως οι αντρες φερονται ασχημα στις γυναικες γιατι ειναι πιο συναισθηματικοι απο εμας. γιατι όταν αγαπησουν ποναμε πιο πολυ απο εμας αλλα επειδη ο αντρας πρέπει να φαινεται δυνατός πρέπει να το κρυψει. πιστευεις οτι ο Γιαννης θα ξαναεμπιστευτει ευκολα γυναίκα ή πιστευεις οτι απο εδώ και πέρα θα κοροιδευει τις γυναικές; μπορει και να ξαναεμπιστευτει απανταω εγω αλλα θα αργησει πολυ. οσο πιο συναισθηματικός είναι τόσο πιο πολυ θα αργησει.
Σκεψου παλιες σου σχέσεις τι σκεφτοσουν οταν ο αντρας που εβγαινες τοτε εκανε κατι που δεν σου αρεσε. οτι ειναι μαλακας. τι παράξενο ομως ο περισσοτερος αντρικος πληθυσμος να ειναι μαλακες. ολες οι γυναικές αυτο λεμε και βαζω και τον εαυτο μου μεσα. δεν ειναι ομως μαλακας, απλως αυτος ο ανθρωπος βλεπει κατι σε σενα ή σε μενα που θα πρεπε να το εχουμε όλοι οι ανθρωποι. Αξιοπρέπεια και σεβασμο στον εαυτο μας.

Eleni67
07-01-2009, 05:51 PM
Το σχόλιο μου αφορά τις γυναίκες που απορούν γιατι οι αντρες φέρονται όπως φέρονται στις γυναίκες. Πιστευω πως οι αντρες φερονται ασχημα στις γυναικες γιατι ειναι πιο συναισθηματικοι απο εμας. γιατι όταν αγαπησουν ποναμε πιο πολυ απο εμας αλλα επειδη ο αντρας πρέπει να φαινεται δυνατός πρέπει να το κρυψει.

Χμμμμ πολυ γενικευμενο μου ακουγεται αυτο.
Δεν πιστευω οτι ολοι οι ανδρες ειναι ιδιοι αλλα ουτε εχουν και τις ιδιες αντιδρασεις.
Aσε που και εμεις οι γυναικες κρυβουμε αρκετες φορες τα συναισθηματα μας για να μην πληγωθουμε και προσποιουμαστε, εξαλλου στην -ηθοποια- ειναι γνωστο οτι ειμαστε καλυτερες απο τους ανδρες...

Προτιμω να παρω μια ουδετερη σταση στο συγκεκριμενο ζητημα και να μην το βλεπω φεμινιστικα.

ailama_p
08-01-2009, 12:45 AM

Ωραία,απλά και ανεφάρμοστα.

christina25
08-01-2009, 10:31 AM
Χμμμμ πολυ γενικευμενο μου ακουγεται αυτο.
Δεν πιστευω οτι ολοι οι ανδρες ειναι ιδιοι αλλα ουτε εχουν και τις ιδιες αντιδρασεις.
Aσε που και εμεις οι γυναικες κρυβουμε αρκετες φορες τα συναισθηματα μας για να μην πληγωθουμε και προσποιουμαστε, εξαλλου στην -ηθοποια- ειναι γνωστο οτι ειμαστε καλυτερες απο τους ανδρες...

Προτιμω να παρω μια ουδετερη σταση στο συγκεκριμενο ζητημα και να μην το βλεπω φεμινιστικα.

Ισως να το έχω διατυπώσει λαθος και να φαινετε οτι το βλεπω φεμινιστικα. Ισα ισα που προσωπικα πιστευω οτι σε πολλα πραγματα οι αντρες ειναι καλυτεροι απο εμας οπως και το αναποδο. Ακομη πιστευω οτι το ενα φυλο εχει αναγκη το αλλο για να ολοκληρωθει. Συμφωνω στο οτι και εμεις οι γυναικες κρυβουμε συναισθηματα και μαλιστα καλυτερα απο τους αντρες. Αλλα επιμενω στο οτι οι αντρες αν το θελησουν αγαπανε πιο βαθια και πιο ειλικρινα απο εμας τις γυναικες. και αν αυτους τους αντρες εμεις οι γυναικες δεν τους προσεξουμε τοτε το παιχνιδι ειναι εις βαρος μας. Και Βαζω και τον εαυτο μου μεσα.

εφη ταδε-ταδε εφη
09-01-2009, 05:26 PM
Ωραία,απλά και ανεφάρμοστα.

μου αρέσουν οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από το φαί,από τις ανάγκες(!) και τον ύπνο...μου αρέσουν οι άνθρωποι που θεωρούν την Αγάπη και τον έρωτα άλλη μια ανάγκη μες τις πολλές...τι ωραία που είναι η ζωή μαζί τους:love:

ailama_p
09-01-2009, 06:01 PM
μου αρέσουν οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από το φαί,από τις ανάγκες(!) και τον ύπνο...μου αρέσουν οι άνθρωποι που θεωρούν την Αγάπη και τον έρωτα άλλη μια ανάγκη μες τις πολλές...τι ωραία που είναι η ζωή μαζί τους:love:

Συμφωνώ.Παραδόξως είναι και οι πνευματικές ανάγκες μέσα σ'αυτά.Αλλά ακόμα και σ'αυτό υπάρχει παγίδα.Π ά ν τ α κάπου,κάτι,κάποιος...
Και τελικά είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις το είδος της αγάπης και του έρωτα που σε καλύπτει. Π.χ.θες ένα ροζ bon-bon κόντρα σε όλα(πάλι) ειδύλλιο έτσι για να κάνεις το πείραμά σου ή την αγάπη που είναι αμφίδρομη,ζόρικη,αποδεδειγ μένη που χτίζεις κάθε μέρα.Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα γι'αυτό αποφασίζεις προσεκτικά(λέμε τώρα).

εφη ταδε-ταδε εφη
10-01-2009, 05:54 PM
Συμφωνώ.Παραδόξως είναι και οι πνευματικές ανάγκες μέσα σ'αυτά.Αλλά ακόμα και σ'αυτό υπάρχει παγίδα.Π ά ν τ α κάπου,κάτι,κάποιος...
Και τελικά είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις το είδος της αγάπης και του έρωτα που σε καλύπτει. Π.χ.θες ένα ροζ bon-bon κόντρα σε όλα(πάλι) ειδύλλιο έτσι για να κάνεις το πείραμά σου ή την αγάπη που είναι αμφίδρομη,ζόρικη,αποδεδειγ μένη που χτίζεις κάθε μέρα.Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα γι'αυτό αποφασίζεις προσεκτικά(λέμε τώρα).

αυτό εννοώ λέγοντας "δυστυχώς λίγοι ολοκληρωμένοι άνθρωποι"...οι πνευματικές ανάγκες είναι υπόθεση του καθενός..οι πολλοί με τους πολλούς όμως...!!
Ναι,όλα μέσα στο παιγνίδι είναι...για όποιον θέλει απλά να παίζει,οι ρόλοι πολλοί και τα παιγνίδια άφθονα...όρεξη να 'χεις:love::embarrest:love:

ailama_p
10-01-2009, 07:38 PM
"δυστυχώς λίγοι ολοκληρωμένοι άνθρωποι"...

Όπως νομίζεις...
Πάντως...όντως,ωραία είναι να ζεις με αυτούς.

Alaia
15-05-2009, 10:33 PM
αν και μήνες καθυστερημένη απάντηση, γιατί η Αφροδίτη στην Παρθένο τι έχει ρε παιδιά? δεν ερωτευεται εύκολα, αλλά όταν φτάνει σε σημείο να τα φέρει όλα τούμπα, (πάντα μετά από ΠΟΛΛΕΣ εσωτερικές διεργασίες), ποιός μπορεί να πει ότι δεν είναι ερωτας που να σέρνεσαι στα πατωματα?

Alaia
15-05-2009, 10:48 PM
έχω απορία, αν μετά από τόσους μήνες, ο "Γιάννης" του άρθρου έχει βρεί αλλού την ευτυχία, και η "πρωταγωνίστρια" βρηκε την ευτυχία στο νέο έρωτα. Είναι πολύ εύκολο να ηθικολογούμε κατηγορώντας αυτόν που φέυγει από μια σχέση ότι έκανε 'κακό" στον άλλον κτλ κτλ. αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι ότι εφόσον όλα τα συναισθηματα σε μια σχέση είναι αμοιβαία, πώς γίνεται και το ότι "στραβώνει" το πράγμα το αντιλαμβάνεται μόνο ο ένας από τους δύο, ενώ ο άλλος είναι στον κόσμο του. Και συνηθως ούτε να ΄παραδεχτεί θέλει, ούτε να αντιμετωπίσει τα πράγματα. Από προσωπικό βίωμα, νομίζω ότι ο έρωτας μπορεί να κρατησει πολλά χρόνια, περισσότερα από 1 σίγουρα. και φυσικά μετασχηματίζεται σε αγάπη κτλ κτλ, εκτός αν από τον πολύ μετασχηματισμό καταλήξει σε αυτη την αδελφική αγάπη, όπου ο άλλος είναι τα πάντα εκτός από εραστης πια...πώς μένεις να το παλέψεις αυτό? για χάρη της αγάπης? (να σημειώσω ότι συμφωνώ με τον Κ. Βασίλη, δε θυμαμαι σε ποιά σελίδα, ότι κότσια θέλει να μείνεις κ να το παλέψεις κ όχι να την κάνεις έτσι απλά, αλλά μέχρι πότε?)

zoze
15-05-2009, 11:58 PM
έχω απορία, αν μετά από τόσους μήνες, ο "Γιάννης" του άρθρου έχει βρεί αλλού την ευτυχία, και η "πρωταγωνίστρια" βρηκε την ευτυχία στο νέο έρωτα.

A δεν τα μαθες??!!!!

¶κου εμένα που τα ξέρω από πρώτο χέρι: :bigsmile:

O Γιαννάκης κι η τσουπρίτσα μας καλοπερνάνε και τα δυο μας τα παιδιά...:toung:
ο καθένας με το νέο του αμόρε...:wink2:

έμαθαν, βλέπεις, να ζουν ολοκληρωτικά στο παρόν και να χαίρονται τις σχέσεις τους, όσο αυτές είναι να κρατήσουν, χωρίς να τις μετατρέπουν σε άλυτους γρίφους, σπαζοκεφαλιές και συναισθηματικά τουρλού...:bigsmile:

κορντιλια
16-05-2009, 01:24 AM
Φιλοι μου διαβαζοντας, συμφωνησα με πολλες αποψεις.Προσωπικα,στο παρελθον θα εκανα το ιδιο με την ηρωιδα...θα τα τιναζα ολα στον αερα για να ακολουθησω την καρδια μου...Οταν νιωθεις ερωτευμενος εισαι ενας μικρος θεος...το συναισθημα αυτο δεν το αλαζα με καμια ασφαλεια....κ δεν μπορουσα να του αντισταθω οσο κ αν "επρεπε".Εχω βρεθει σε αναλογη θεση...η μαλλον μονο με αυτο τον τροπο αλλαζα συντροφους στο παρελθον.Οταν ενω ημουν σε σχεση τυχαια καποιος εκανε την μεγαλη διαφορα.Κ παντα νομιζα οτι αυτος ειναι ο "ενας" που στην πορεια καποιος τελικα τον ακυρωνε.Δεν ξερω αν φταιω εγω κ οι επιλογες μου.Το σιγουρο ειναι πως δεν θα ηθελα να μου ξανασυμβει.Ο τελευταιος τετοιος "ανεμοστροβιλος" στη ζωη μου που ειναι κ αντρας μου τωρα, με εχει τοσο μπερδεμενη που αν μου συνεβαινε κατι παρομοιο θα μου εστριβε κυριολεκτικα.Αυτο το τελευταιο ρισκο τελικα μου εμαθε πως ο "ενας" δεν υπαρχει κ δεν προκειται να υπαρξει ποτε.Αυτο το μαθημα ζωης το καταλαβα...πονεσε πολυ ομως κ μερικες φορες ποναω ακομα!!!!

παλίρροια
19-12-2009, 11:49 PM
Για το συγκεκριμένο θέμα θα απαντήσω αν και καθυστερημένα πως στην ζωή είναι καλύτερα να μην μετανοιώνεις για πράγματα που εκανες, αλλά για πράγματα που δεν έκανες....

vikou
10-01-2010, 08:26 PM
Ρίσκο δεν είναι να αφήνεις τον ΄δεδομένο΄ και να έχεις τον επόμενο έξω από την πόρτα να περιμένει... Ρίσκο είναι να αφήνεις τα ΄δεδομένα΄ γιατί απλά θέλεις περισσότερα....

Δείμων
10-01-2010, 09:23 PM
Ρίσκο δεν είναι να αφήνεις τον ΄δεδομένο΄ και να έχεις τον επόμενο έξω από την πόρτα να περιμένει... Ρίσκο είναι να αφήνεις τα ΄δεδομένα΄ γιατί απλά θέλεις περισσότερα....

To thanks μόνο και μόνο επειδή αυτά ακούγονται από το στόμα ενός Καρκίνου! :cheesy:

giannas
10-01-2010, 10:01 PM
Και όχι μόνο Γιάννη......!!!!!!

Και γιατί πολλοί είναι αυτοί που χωρίζουν και ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό , ούτε θέλουν να επανασυνδεθούν....
Γιατί αντιλαμβάνονται ότι το «βόλεμα» σε μια σχέση, τελικά δεν οδηγεί πουθενά.....
Γιατί πολλοί είναι αυτοί που βασίσουν την ευτυχία τους ,πάνω στον εαυτό τους και όχι πάνω στον άλλο....
Και για όλα τα υπόλοιπα «γιατί» που κρύβει το ........ «απλώς θέλω περισσότερα.....» της vikou....

vikou
10-01-2010, 11:03 PM
To thanks μόνο και μόνο επειδή αυτά ακούγονται από το στόμα ενός Καρκίνου! :cheesy:

Και είναι πολύ πιο δύσκολο να το εφαρμόσει ένας Καρκίνος, πίστεψέ με..
Όμως έρχεται κάποια στιγμή που αναγνωρίζουμε ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάμε, με τι θα συμβιβαζόμαστε, ποιές υποχωρήσεις μπορούμε να κάνουμε χωρίς να ΄χαλαστούμε΄, και για πόσο.. Και το μεγαλύτερο λάθος είναι να εθελοτυφλούμε οχυρωμένοι πίσω από το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας..

ScP
10-01-2010, 11:22 PM
Εάν τον έχεις στην μπαλκονόπορτα όμως είναι...

GeorginaV
11-01-2010, 12:50 AM
Διαβάζοντας όλες τις απόψεις μου έρχονται ΄διάφορα πράγματα στο μυαλο...αισθάνομαι πως ο καθένας παράθεσε την γνώμη του με βάση την εμπειρία του, τις γνώσεις του και την "υποκειμενική" αντίληψη του.Γράφτηκαν διάφοροι ορισμοί και θεωρίες για έννοιες όπως αγάπη, έρωτας, πόνος, θύμα, θύτης, ρίσκο κλπ.Είμαστε σίγουροι πως όλοι μας έχουμε στο νου μας τα ίδια πράγματα?Για κάποιον έρωτας είναι εθισμός, για άλλον αυταπάτη...για κάποιον αγάπη είναι το να βάζεις τον άλλον πάνω από τον εαυτό σου...για άλλον να δινει και να παίρνει ισαξια...Υπάρχη άραγε κοινός νους?Και αν ναι πόσο αλάθητους θεωρούμε τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να κρίνουμε τους άλλους??Όλοι έχουμε βρεθεί στην ζωή μας σε διάφορες καταστάσεις...άλλοτε πονέσαμε..άλλοτε μας πόνεσαν..άλλοτε μισήσαμε..άλλοτε αγαπήσαμε..΄΄αλλοτε αφεθήκαμε...άλλοτε κρυφτήκαμε...Αυτό είναι η ΖΩΗ!!
Διάβασα την άποψη " το δύσκολο είναι να φύγεις" και την εκδιαμέτρου αντίθετη "το δυσκολο είναι να μείνεις"...το δύσκολο για τον καθένα είναιι διαφορετικό προφανώς και η επιλογή επίσης δική του.
Όλοι διάβαζοντας το άρθρο μπήκαν είτε στην θέση του "θύτη" είτε στην θέση του "θύματος"....αλλά εγω ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιος έιναι ο θύτης και ποιο το θύμα....και οι δύο κάτι πήραν, κάτι έμαθαν!Σκεφτήκατε ποτέ πως οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε δεν έρχονται τυχαία στην ζωή μας?Ασχολούμαστε με την αστρολογία...θα έπρεπε να ξέρουμε πως οι καταστάσεις που βιώνουμε στην ζωή μας μας διδάσκουν, μας βοηθάνε, μας καθοδηγούν στην επίγνωση του εαυτού μας, στην συνειδητότητα, στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ.Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους το μονοπάτι έιναι δύσβατο...
και ΟΛΟΙ κάνουμε ΄λάθη...

ania31
11-01-2010, 08:31 PM
και ΟΛΟΙ κάνουμε ΄λάθη...

Ευτυχώς ! ! ! Διαφορετικά θα ήταν βαρετό... Ίσως και να νοιώθαμε λιγότερο ζωντανοί...

Λατρεύω τα, καλούμενα ως,.......ΛΑΘΗ ΜΟΥ :love: :love: :love: και Θα συνεχίσω κάνοντας τέτοια... Νοιώθω ότι κάθε φορά που μαθαίνω από μια ανάλογη ιστοριούλα (φουλ στα λάθη) και δεν επαναλαμβάνω (πάνω από δύο...άντε τρεις,με πέντε φορές :toung: :bigsmile:) τα καθέκαστα είναι σαν να πραγματοποιώ ένα μικρό εξελικτικό βηματάκι.

Στο κάτω κάτω τι είναι λάθος και τι σωστό??? Η ηθική για παράδειγμα μελετά το ορθό και το εσφαλμένο. Ωστόσο, εγείρεται ένα πρόβλημα, αφού οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις -μερικές φορές διαμετρικά αντίθετες- σχετικά με το τι είναι ορθό και τι εσφαλμένο. Εκτός από τις διαφορετικές απόψεις των ατόμων, υπάρχουν κοινωνικές κι πολιτισμικές διαφορές. Το ερώτημα είναι, μήπως, ό,τι ο καθένας θεωρεί ορθό είναι εξίσου ορθό;;;
Όπως είπε ο Σωκράτης στον Ευθύφρων, ''Το Αγαθό είναι Αγαθό επειδή το αγαπούν οι Θεοί ή οι Θεοί το αγαπούν επειδή είναι Αγαθό;;;'' όταν ο δεύτερος μιλώντας για την ευσέβεια και την αρετή αποφάνθηκε ότι, ''το Αγαθό είναι εκείνο που αγαπούν οι Θεοί''......

Γιατρεύουμε και γιατρευόμαστε....Θύτες, θύματα και λοιποί ....συγγενείς, δεν υπάρχουν (προσωπική άποψη). Βρεθήκαμε εδώ για κάποιο λόγο και όλα συμβαίνουν επίσης για κάποιο λόγο...Κουμπώνουμε με διάφορους ανθρώπους για να ''δούμε'' ή να ''δείξουμε'' κάτι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα και όλοι έχουν κάτι να μας πουν...Ας αφουγκραστούμε, ας μας αφουγκραστούν.......

Είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας οπότε καλό είναι να τις απολαμβάνουμε για όσο καιρό τις υποστηρίζουμε!!! και όταν απομακρυνθούμε, θα δούμε............όσα κερδίσαμε! ! !:love:

Όπως κι αν παιχτεί, αυτό το παιχνίδι, με ή χωρίς ρίσκο, έχει μόνο νικητές... (επίσης προσωπική άποψη).

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-01-2010, 09:58 PM
[SIZE=3] Είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας οπότε καλό είναι να τις απολαμβάνουμε για όσο καιρό τις υποστηρίζουμε!!! και όταν απομακρυνθούμε, θα δούμε............όσα κερδίσαμε! ! !:love:

η''' οσα χασαμε ..

κουκι

whisperer
11-01-2010, 10:01 PM
Από το στόμα μου το πήρες...!!! Αλλά είπα να μη το γράψω γιατί σκέφτηκα ότι στους περισσότερους δεν αρέσει να χάνουν τίποτα...!!! Εκεί πιστεύω όμως ότι κρύβεται όλη η γοητεία....του έρωτα και όχι μόνο...!!! Όταν κερδίζεις κάτι (δε λέω...καλό είναι...) το παίρνεις, το κάνεις δικό σου, το προσαρμόζεις σα ρούχο πάνω σου...όταν χάνεις όμως...δεν είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος...!!!
είσαι μέσα στο μυαλό μου....!
:bigsmile::love:

η''' οσα χασαμε ..

κουκι

ania31
11-01-2010, 10:11 PM
η''' οσα χασαμε ..

κουκι

Συμφωνώ και...διαφωνώ (το μυαλό μιας Παρθενο-Υδροχοο-Διδυμο-Λέαινας φταίει :laugh:).

Ακόμη κι αν ''χάσαμε'' κάτι (κάτι απροσδιόριστο=είναι διαφορετικό για τον καθένα επό εμάς) δεν είμαστε κερδισμένοι...:love:τελικά??? Δεν είμαστε οι ίδιοι -όπως πολύ σωστά έγραψε η whisperer- για μένα αυτό είναι κέρδος.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-01-2010, 10:24 PM
[QUOTE=ania31;94829

Ακόμη κι αν ''χάσαμε
δεν είμαστε κερδισμένοι...:love:τελικά???[/QUOTE]

Οχι χαμενοι ειμαστε,
με την πικρη εμπειρεια σαν κερδος και καλα...

να πας να κανεις το βημα ...το ρισκο ..και να την πατησεις
να γκρεμισεις μια καλη σχεση..
δεν ξερω ..η αφροδιτη μου στον αιγωκερα δεν μου δεινει εδαφος να κατανοησω τετειες καταστασεις....οταν τις ακουω.:cry:

κουκι:bigsmile::love:

ania31
11-01-2010, 10:33 PM
Οχι χαμενοι ειμαστε,
με την πικρη εμπειρεια σαν κερδος και καλα...

να πας να κανεις το βημα ...το ρισκο ..και να την πατησεις
να γκρεμισεις μια καλη σχεση..
δεν ξερω ..η αφροδιτη μου στον αιγωκερα δεν μου δεινει εδαφος να κατανοησω τετειες καταστασεις....οταν τις ακουω.:cry:

κουκι:bigsmile::love:
Ενώ η δική μου στον Καρκίνο:cry: πάει πίσω??? :love::embarrest
Επιλέγω (πλέον) τα δύσκολα :laugh:
Είναι οι μέρες ''Ουράνιες'' και προτιμώ να χάσω κάτι από το να μείνω στάσιμη. Εξάλλου το ρίσκο δεν είναι μόνο δικό μας, έχει λόγο και ο σύντροφος....ο οποίος μια χαρά μπορεί να κάνει το ίδιο (να χαλάσει μια καλή σχέση κλπ) γιατί έτσι του την έδωσε.....οπότε τίποτα σταθερό και σίγουρο.....Το ρίσκο είναι σχετικό....
Βλέπω την θετική πλευρά :bigsmile: κι ας θεωρούμαι χαμένη.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-01-2010, 11:24 PM
έχει λόγο και ο σύντροφος....ο οποίος μια χαρά μπορεί να κάνει το ίδιο (να χαλάσει μια καλή σχέση κλπ) γιατί έτσι του την έδωσε.....οπότε τίποτα σταθερό και σίγουρο.......
.

γιατι ετσι του την εδωσε;:nuts:
ε.οχι και να ρισκαρω για το χλεχλε που ετσι του την εδωσε:toung::nuts:
καπως ετσι θα του την ξαναδωσει και αντε γεια :cheesy:

απλα λιγο προσοχη με τα ρισκα γενικως..:bigsmile:

κουκι:love:

ania31
12-01-2010, 12:33 AM
γιατι ετσι του την εδωσε;:nuts:
ε.οχι και να ρισκαρω για το χλεχλε που ετσι του την εδωσε:toung::nuts:
καπως ετσι θα του την ξαναδωσει και αντε γεια :cheesy:

απλα λιγο προσοχη με τα ρισκα γενικως..:bigsmile:

κουκι:love:
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Czwh%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtm l1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Ομολογώ ότι δεν διάβασα :embarrest το αρχικό post και έχω αρχίσει να υποψιάζομαι, από την απάντηση σου, ότι μιλάει για απιστία. Είμαι στο τρέξιμο και δεν διαβάζω τα πάντα. Ξεκινάω από το τέλος, όπως στα βιβλία….Η αφορμή για να γράψω δόθηκε με την φράση ''όλοι κάνουμε λάθη''…

Δεν είμαι υπέρ της απιστίας ούτε υποστήριξα κάτι τέτοιο γράφοντας για ρίσκο. Απλά είπα ότι πολλές φορές όταν εσύ, εγώ, εμείς, αναμένεις-νω-νουμε σταθερότητα από τον σύντροφο, εκείνος μας κάνει ''δώρο''….. μια νέα φιλενάδα. Από αυτή την άποψη δεν μπορείς να μιλάς για μονόπλευρο ρίσκο.ΠαρΆ όλα αυτά οι επιλογές των άλλων είναι, για μένα, σεβαστές και πίστεψέ με δεν μιλάω εκ του ασφαλούς.
¶λλωστε το ρίσκο όπως είπα δεν θα είναι μόνο δικό μου…
<o:p> </o:p>
Προσοχή με τα ρίσκα ναι , αλλά πώς θα εξελιχθούμε εάν βαδίζουμε στο μονοπάτι της σιγουριάς??? Εάν δεν ρισκάρουμε παραμένουμε στάσιμοι. Έτσι νοιώθω. Αυτό δεν έχει να κάνει και με την αρχή μιας σχέσης, μη δεσμευμένων ανθρώπων??? Όχι μόνο με το πώς θα τελειώσει ή με την απιστία.
Αυτή είναι η ουσία για μένα. Η εξέλιξη. Τώρα αν η άποψη μου θεωρείται άρνηση ήττας σεβαστό και αυτό.

Ο Σωκράτης έχει πει τα πάντα.... :love::love:

Σε ευχαριστώ πολύ:love::love::love::love:

Δεν βάζω μυαλό ....με τίποτα!!!!!:embarrest :laugh:

-Αύριο θα :embarrestδιαβάσω όλα τα post-

παλίρροια
03-08-2010, 12:52 AM
Νομίζω πως πρέπει να ρισκάρεις σε τέτοια θέματα ανεξαρτητα απο την εξέλιξη,η το αν μας ικανοποιήσει η όχι η ανταπόκριση του άλλου, αρκεί να έχεις πεισθεί ότι αξίζει τον κόπο:love: ακόμα και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν αντάξια με τις προσδοκίες μας......:cry:
Το θέμα είναι να μην αφήνει κανείς κενά και ανικανοποιητα "θέλω" γιατί πάντα θα μένει με την απορία μήπως η ζωή του θα ήταν καλύτερη αν........τότε είχε τολμήσει να ρισκάρει.........:embarrest
Οπως πιθανόν σας έχω ξαναγράψει για μένα το στοίχημα ζωής δεν είναι να μετανοιώνεις για πράγματα που έκανες, αλλά για πράγματα που δεν έκανες.............:cry:

Dracovinia
04-04-2012, 02:52 PM
Μα κάθε φορά που αρχίζει μια νέα ιστορία είναι και έναι νέο ρίσκο..Εξάλου τι νόημα έχει η ζωή χωρίς το ρίσκο? Πριν απο 2 εβδομάδες πίστευα και εγώ πως οι θυσίες που είχα κάνει είχαν βγεί σε καλό και πως παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας ήμασταν καλα μέχρι που ανακάλυψα μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα αλλα δε το έβαλα κάτω.Λέω ναι σε κάθε νέα πρόκληση που θα μου εμφανιστεί γιατί καλό είναι να ακούμε και την καρδιά μας..:):)

errikaki
04-04-2012, 03:19 PM
Ωραίο θέμα !
Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο αναλύοντας το..

θα πω όμως δυο πράγματα.
1. Είναι διγαμία να αγαπάς και να ονειρεύεσαι:love:
2. Όποιος προσέχει στον έρωτα, δεν αξίζει να τον ζήσει...:)
... καλή είναι η λογική αρκεί να μην πηγαίνει κόντρα στο ένστικτο.;)

ένα πιθανό τρίτο άτομο σε μια σχέση, πάντα κάποιο κενό καλύπτει:confused:;)

errikaki
04-04-2012, 03:47 PM
Kαλά έκανες γλυκιά μου...Στον έρωτα και στο πόλεμο όλα επιτρέπονται...Και αυτά τα "ηθικοπλαστικά" του τύπου αίσχος και τι του έκανες του παιδιού είναι αστεία γενικά....:love:

όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων!
το να παίρνουμε τέτοια ρίσκα είναι αναμφίβολα δύσκολη υπόθεση. Σίγουρα όμως πολύ πιο έντιμη από το να προσπαθούμε να διατηρούμε παράλληλα τέτοιες καταστάσεις και να υποκρινόμαστε σε ένα άνθρωπο που - από ότι τουλάχιστον λεει το άρθρο - φέρεται παραπάνω από ''εντάξει''.

Κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του και δέχεται τα αποτελέσματα αυτών.
Πιστεύω πως δεν υπάρχει κανόνας για το αν τέτοιες αποφάσεις είναι σωστές ή λάθος.
Αυτά κρίνονται στον απολογισμό και μόνο εκ του αποτελέσματος.

Όταν αρχίζουν να δημιουργούνται μέσα μας ερωτικά συναισθήμτα για κάποιον άλλον, τότε σίγουρα η σχέη που έχουμε ήδη έχει ρωγμές απλά ο ''άλλος'' είναι η αφορμή να τις δούμε.
...και μετά γίνεται η αιτία για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τα όρια μας..

ο μεγάλος έρωτας της ζωή μας έρχεται μόνο μια φορά. Ή του απλώνουμε το χέρι ή τον αφήνουμε να φύγει, παγιδευμένοι στην ψευδαίσθηση ότι ήταν πάνω από τα μέτρα μας. :love:

taurine
04-04-2012, 04:50 PM
Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή μας έρχεται κάθε φορά που είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε και έχουμε ανοίξει διάπλατα τα παράθυρα της καρδιάς μας.

Βασική προυπόθεση είναι ένας ...πλούσιος 5ος οίκος και ένας ...πάμπλουτος 9ος!

Ας μην αφήσουμε βέβαια και τον Ουρανό έξω από το παιχνίδι, γιατί ενίοτε μετατρέπει το στάσιμο έλος σε γάργαρο ρυάκι ή σε ορμητικό καταρράκτη, αναλογα με το πόσο τολμηροί είμαστε.

stavri1
04-04-2012, 05:15 PM
Ο 9ος τι σχεση εχει με τον ερωτα?

Χρυσάνθη
04-04-2012, 06:29 PM
Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή μας έρχεται κάθε φορά που είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε και έχουμε ανοίξει διάπλατα τα παράθυρα της καρδιάς μας.

Βασική προυπόθεση είναι ένας ...πλούσιος 5ος οίκος και ένας ...πάμπλουτος 9ος!

Ας μην αφήσουμε βέβαια και τον Ουρανό έξω από το παιχνίδι, γιατί ενίοτε μετατρέπει το στάσιμο έλος σε γάργαρο ρυάκι ή σε ορμητικό καταρράκτη, αναλογα με το πόσο τολμηροί είμαστε.

Βρε Ταυρίνα, με τον πόνο μου παίζεις τώρα??????
Με έναν άδειο 5ο έναν Κρόνο στον 9ο έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!!!!

Και τι! ο 5ος μου είναι απέναντι από τον Ήλιο μου! ακμή στους Διδύμους! δεν μου κάνει ένα τριγωνάκι με τον Ήλιο να έρθει να δέσει ένα πράγμα! Έχω δε τόσους Τοξότες που .... η αντίθεση είναι έντονη! ....και λένε .....τι σας περιμένει εσάς τους Τοξότες με Δία στους Διδύμους!!~ ναι ναι ναι, αηδίες ξανά! Μόνο κ μόνο για να διαψεύδω τις προβλέψεις είμαι εγώ! Αμάν!

Ναι εκτός θέματος αλλά είπα να κλαφτώ λιγάκι μπας κ μου περάσει!!

Ναι , ένας καλός 5ος θα συμφωνήσω είναι μια χαρά! Χαρά σε αυτούς που τον έχουν!

taurine
04-04-2012, 08:24 PM
Βρε Ταυρίνα, με τον πόνο μου παίζεις τώρα??????
Με έναν άδειο 5ο έναν Κρόνο στον 9ο έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!!!!

Και τι! ο 5ος μου είναι απέναντι από τον Ήλιο μου! ακμή στους Διδύμους! δεν μου κάνει ένα τριγωνάκι με τον Ήλιο να έρθει να δέσει ένα πράγμα! Έχω δε τόσους Τοξότες που .... η αντίθεση είναι έντονη! ....και λένε .....τι σας περιμένει εσάς τους Τοξότες με Δία στους Διδύμους!!~ ναι ναι ναι, αηδίες ξανά! Μόνο κ μόνο για να διαψεύδω τις προβλέψεις είμαι εγώ! Αμάν!

Ναι εκτός θέματος αλλά είπα να κλαφτώ λιγάκι μπας κ μου περάσει!!

Ναι , ένας καλός 5ος θα συμφωνήσω είναι μια χαρά! Χαρά σε αυτούς που τον έχουν!

Ελα τωρα, μη στεναχωριέσαι!
Ήρθε και η Αφροδίτη στον 5ο, όπου να ναι ερχεται και ο Δίας, θα μπεί και το Μάιο ο Ήλιος εκεί,
χαρά ...... στον 5ο σου!!!:D

taurine
04-04-2012, 08:28 PM
Ο 9ος τι σχεση εχει με τον ερωτα?

Ο 9ος είναι ένας οίκος που μας βοηθά να προχωρούμε μπροστά, ακόμη και στον έρωτα.

Ενω ένας φορτωμένος 8ος, δεν μας αφήσει να ξεχάσουμε έναν χωρισμό εύκολα και μας "λιμνάζει", αντίθετα ένας 9ος ή μια πολυαστρία με γρήγορους στον Τοξότη, φροντίζει για την ερωτική μας ψυχική υγεία.

summerfunk2
19-05-2012, 11:15 PM
Μάλιστα!! Δηλαδή με την ακμή 5ου μου στον Τοξότη και μέσα τον Ποσειδώνα που συνοδεύεται κι απ' τον Νότιο Δεσμό μου?? Έρωτες, παραμύθια και όνειρα ε?? Και όχι τίποτα άλλο, δεν βγαίνουν πια και γυάλινα γοβάκια!!! Αλλά και πάλι, με τον 9ο στον Κριό, υπάρχει πιθανότητα να μου φέρει ο Πρίγκιπας το γοβάκι και μετά να τον κάνω Κούγια με μια γοβιά στο μάγουλο, όπως η Βατίδου!! Αχ, δύσκολοι καιροί για Πρίγκιπες τελικά!!! :p

errikaki
28-05-2012, 09:30 PM
Ο 9ος είναι ένας οίκος που μας βοηθά να προχωρούμε μπροστά, ακόμη και στον έρωτα.

Ενω ένας φορτωμένος 8ος, δεν μας αφήσει να ξεχάσουμε έναν χωρισμό εύκολα και μας "λιμνάζει", αντίθετα ένας 9ος ή μια πολυαστρία με γρήγορους στον Τοξότη, φροντίζει για την ερωτική μας ψυχική υγεία.

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια taurine!! Το βιώνω καθημερινά;)
ο τοξότης στ' αλήθεια φροντίζει για την ερωτική ψυχική υγεία του ατόμου που τον έχει, το πρόβλημα συνήθως το έχουν οι υπόλοιποι σε τέτοιες περιπτώσεις που με τόσο μεταβλητό νομίζουν ότι έχουν μπλέξει με ανισόρροπο:love:

... όσο για τον 9ο οίκο, ένας τρανσιστ δίας στο πέρασμά του μπορεί να προχωρήσει θεματα που έχουν μείνει στάσιμα για κάποιο λόγο?

taurine
28-05-2012, 10:11 PM
Πάντα εξαρτάται από το γενεθλιο.
Βλέπεις τον κυβερνήτη του 9ου, τις όψεις του στο γενέθλιο και με τυχόντες πλανήτες (αν υπάρχουν) μεσα στον 9ο. Μετα κάνεις σύγκριση των όψεων με τον διελαύνοντα πλανήτη.

Το ίδιο ισχύει και για όλους τους οίκους, τους κυβερνήτες τους, τις όψεις τους με τους υπόλοιπους πλανήτες, και μετά τις διελεύσεις.
:)

errikaki
29-05-2012, 06:06 PM
9ος --> Λέων άρα κυβερνήτης ήλιος, ο οποίος είναι στο γενέθλιο σε σύνοδο ακριβείας με τον ουρανό στον τοξότη στον 1ο οίκο! A! κάνει και ένα εξαγωνάκι με το γενέθλιο δία στον υδροχόο!

Οπότε όταν θα τριγωνίζει ο τρανζιστ δίας από το λέοντα θα έχω ξαφνικές και ευχαριστες εξελίξεις που θα με επηρεάσουν σε προσωπικό επίπεδο.

καλά τα πάω?:rolleyes:
Ευχαριστώ καλή μου taurine!!:love::love:

omorfia1
24-02-2013, 06:13 PM
Κάθε ρίσκο εμπεριέχει κίνδυνο, και όταν ρισκάρεις σε κάτι πρέπει να έχεις μάθει να χάνεις αλλά και να μπορείς να υποφέρεις την ζημιά, αν υπάρξει τέτοια, ο έρωτας δεν χρειάζεται ρίσκα αλλά αγάπη, κατανόηση και σεβασμό.

kriaraki 28
24-02-2013, 08:07 PM
kala ekanes auto kai tipota allo an den to ixes kanei tha to ixes panta apothimeno panta tha anarotiosoun ti tha eixe gini an..................:love::love::love: p.s sosto h lathos tha to krinis mono esi sou eyxome mesa apo tin psyxi mou ta kalitera :love::love::love: