View Full Version : Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Βασιλης Παπαδολιας
07-07-2006, 04:57 PM
Ελπίζω να μην υπάρχει ήδη τέτοιο forum... Έψαξα στην αναζήτηση και δε βρήκα, αλλά πάλι, διορθώστε με...
Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, αναφέρατε καθένας το ζώδιο του και - αν το θέλετε - δυο τρία λόγια αυτοπαρουσίασης... Στο τέλος μπορούμε να κάνουμε μία στατιστική να δούμε τι ζώδια επισκέπτονται αυτό το site...
Με τον τρόπο που το φαντάζομαι καθένας μας περιγράφει τον εαυτό μας όπως τον νιώθει κι όχι όπως τον περιγράφουν τα αστρολογικά βιβλία... Δεν αναπαράγει δηλαδή τα χαρακτηριστικά που έχει διαβάσει, αλλά περιγράφει αυθόρμητα το πώς αισθάνεται. Εκ των υστέρων μπορούν να γίνουν αν θέλουμε συγκρίσεις και επιβεβαιώσεις...
Ξεκινάω με μένα... Καρκίνος... απροσδιόριστος, απρόβλεπτος, touchy, δημιουργικός, προστατευτικός, θέλω να κοιτάω τα πράγματα σε βάθος...
Κασσιόπη
07-07-2006, 05:07 PM
Αιγόκερως. Απλώς εκπρόσωπος ενός "δαιμονοποιημένου" ζωδίου.
librath
07-07-2006, 05:24 PM
ΖΥΓΟΣ, παλεύει για την ισορροπία μέσα του και γύρω του και αναζητά με πάθος την αγάπη, ο ειρηνοποιός, ιδεαλιστής, αρκετά περίπλοκος, ζει για τους άλλους κ βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων...
Fotini Christodoulou
07-07-2006, 05:27 PM
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο ,γενικά θα έλεγα...τρείς λαλούν και δυό χορεύουν!:embarrest
librath
07-07-2006, 05:29 PM
ΖΥΓΟΣ, παλεύει για την ισορροπία μέσα του και γύρω του και αναζητά με πάθος την αγάπη, ο ειρηνοποιός, ιδεαλιστής, αρκετά περίπλοκος, ζει για τους άλλους κ βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων...Επηρεάζεται εύκολα, εύπιστος, θα έλεγα απλώς ρομαντικός..Αμφιταλαντεύετ αι διαρκώς, έχει την ανάγκη πάντα να εξωτερικεύεται κ θέλει να τα έχει καλά με όλους, απεχθάνεται τις εντάσεις. Αναβλητικός, αναποφάσιστος. Δεν υποφέρει τη μοναξιά κ ζει για τον έρωτα..
Βασιλης Παπαδολιας
07-07-2006, 05:38 PM
Μας λείπει τώρα ένας Κριός για να συμπληρώσουμε την πρώτη ποιότητα... :)
panther
07-07-2006, 05:52 PM
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταύρο και εγώ!!!:cheesy::cheesy::cheesy:
sagimoon
07-07-2006, 06:01 PM
Ας βάλω την σελήνη μου πρώτα, που είναι στον κριό, και είναι και κυβερνήτης του ηλιακού ζωδίου μου. Είμαι σε διαρκή κίνηση, που σπάνια με αδυνατίζει όμως, γιατί είναι....στατική να την πω?, πνευματική, ψυχική, <ακούνητη κίνηση> ας την πω. Θα με κατατάξω στα περίεργα κράματα ανθρώπων.
Το έξω μου ποτέ δεν εναρμονίζεται με το μέσα μου, οι άλλοι με βρίσκουν λίγο τρελούτσικη.(Μα το παιδί κοιμάται στο πάτωμα !!!- αφού εκεί διάλεξε ας κοιμηθεί...) Μα αυτό δεν είναι σαλόνι, είναι σταύλος!!! - Εγώ δεν εμποδίζω την καλλιτεχνική έκφραση των μωρών μου, έχεις δει καλύτερο γκράφιτυ από τις ζωγραφιές των παιδιών σου στον τοίχο?? Όταν μεγάλωσαν και καταλάβαιναν τον έβαψα και ακόμα καθαρός είναι...φταίει λέτε ο ωροσκόπος μου στον τοξότη??? Πάντως σε καλούπι δεν μπαίνω (που να βρείς τόσο μεγάλο..!!!) Γιαυτό μάλλον φταίει ο ουρανός μου στο μεσουράνημα κολλημένος) Τώρα αν μου απαντήσετε πώς καταφέρνω και καίω τις σούπες και τα βραστά αυγά, ενώ γενικά κάνω μούρλια φαγητά....!!! ??? :sad2:
Karkinos me oroskopo Skorpio. Prostateutiki, den empisteuomai eukola, ziliara, despotiki, polilogou, triferi alla opote thelo, entousiodis.
Λευκή
07-07-2006, 09:38 PM
είμαι ένας υδροχόος που συνήθως δεν αγαπάει τους λέοντες...:unsure:
*Astropeleki*
07-07-2006, 09:59 PM
Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό.
Ενθουσιώδης, δημιουργική, αισιόδοξη,ονειροπόλα, εγωίστρια, εγκεφαλική, συνεπής, καλόκαρδη, εξυπηρετική...
με πολύ πολύ χιούμορ.....τρελή και αλλοπαρμένη!!! :w00t: :tease1:
Αυτό το τελευταίο τα λέει όλα!:bigsmile:
blueyes
08-07-2006, 12:55 AM
Λέων με ωροσκόπο Ζυγό, Σελήνη στον Ταύρο και δυο-τρεις αργούς πλανήτες στον 12ο.
Θέλω να με αγαπούν, να μου το δείχνουν, να μου συγχωρούν τα λάθη κι αν δεν μπορούν να τα παραβλέπουν. Είμαι έντιμη σε βαθμό κακουργήματος, ανασφαλής, καλόψυχη, αθυρόστομη και καβγατζού. Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε κατάσταση έντονης ενδοσκόπισης μήπως και τιθασεύσω λίγο το μεγάλο εγώ μου.
stabie
08-07-2006, 10:28 AM
Διδυμακι με ωροσκόπο Ιχθυ και σελήνη στον Κριο.
Μπλα μπλας χωρις να υπαρχει απαραίτητα λόγος, τρελοκομείο, τρελός χαβαλές αλλά συνήθως μένω στην επιφάνεια...
Πάρα πολύ ευαίσθητη και ίσως όλα τα παραπάνω η αμυνά μου,ενθουσιάζομαι εύκολα αλλα η απογοήτευση είναι χειρότερη. Φιλόδοξη και με υψηλούς στόχους!
Μάλλον ένα συνοθύλευμα των τριών παραπάνω ζωδίων...(τώρα το συνειδητοποίησα...:unsure: :weird: α βρε Βασίλη τι μας κάνεις...:wacko: )
Maroulita
08-07-2006, 09:53 PM
Τοξότης... με ωροσκόπο Καρκίνο.
Φωτιά και μπούρμπερι που σβήνεται κάθε τόσο και λιγάκι από γαλόνια νερού.
Σε συνεχή αναζήτηση της γνώσης, φιλόδοξη, για παρέα μου εχω την τρέλα, τελειομανής, χαμηλών τόνων...
skorpion
09-07-2006, 12:17 AM
σκορπιος φαινεται αλλωστε:bigsmile: με τον ηλιο και τον κρονο στον 6ο- ωροσκοπο,βορειο δεσμο και σεληνη στους διδυμους με τη δευτερη να ειναι στον 12ο -αφροδιτη και αρη στον 5ο στον ζυγο και πλουτωνα στον 5ο στον σκορπιο -ποσειδωνα,Δια και νοτιο δεσμο στον 7ο στον τοξοτη και τελος μεσουρανημα στον υδροοχοο. Με μια φραση: Χάιντε χάιντεεε!!!:laugh: :laugh: :laugh:
οριστε αυτοπαρουσιαστηκα:toung:
Αγγελικη
09-07-2006, 12:34 AM
Ζυγος με ωροσκοπο Ζυγο και Σεληνη στον Τοξοτη.
Υπερβολικα ιδιοτροπη, ιδιορυθμη, εσωστρεφης, ακοινωνιτη, απαισιοδοξη, εγωιστρια, με ελλειψη συμπονιας και συναισθηματων, αδιαφορη, σπασαρχ....ω, κομπλεξικη, ανεραστη,
α-ρομαντικη.:σφύριγμα :σφύριγμα
skorpion
09-07-2006, 12:42 AM
Αγγελικη γιατι λες ψεμματα? :nuts:
Το κανει για να την φοβουνται:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
:love:
tannia
09-07-2006, 02:39 AM
Ζυγός και γενικά είμαι αρκετά αφροδιτένια σε χαρακτήρα, αλλά όχι φουλ.. Μερικοί με συμπαθούν πολύ και πιστεύουν ότι είμαι καλόψυχη και έξυπνη και άλλοι πιστεύουν ότι είμαι κακιά και απαράδεκτη:bigsmile::cheesy: και άλλοι πιστεύουν ότι είμαι πολύ απόμακρη.:wacko:
leila
09-07-2006, 11:55 AM
Τι έγινε βρε παιδιά πολλοί Ζυγοί έπεσαν!Οχι ότι έχω τίποτα με το ζώδιο, ίσα-ίσα.Εγώ είμαι τρέλοτοξοτίνα με ωροσκόπο Κριό δηλαδή παρορμητική στο φουλ.Φωτία με φωτιά.Πύρ και μανία!Αλλα χάρη σε άλλους πλανήτες το αντισταθμίζω.Κοινώς, δεν κρατάω κακία μέσα μου.
Marina 7771
09-07-2006, 02:56 PM
Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο. Ευτυχώς γιατί την ώρα που ο μισός μου εαυτός είναι πάνω στα σύννεφα, ο άλλος μισός ρίχνει σκάλα να κατέβω στα μαλακά για να μην πέσω απότομα.
friary
10-07-2006, 11:07 AM
Ιχθείς με ωροσκόπο Δίδυμοι και Σελήνη στο Ζυγό.
Ποιος νομίζει πως είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν ;;;;;;; :laugh:
:toung:
divina
10-07-2006, 11:17 AM
καρκίνος με ωροσκόπο λέοντα, φάσκω και αντιφάσκω ολη την ωρα :blink:
starfish
10-07-2006, 12:16 PM
Παρθενος με ωροσκοπο Καρκινο, Σεληνη, Αρη και Ποσειδωνα στον Σκορπιο. Μεσουρανημα στους Ιχθεις. Τελειομανης και με μεγαλο αυτοελεγχο σε καποια θεματα, με μεγαλη υπομονη και ανεκτικοτητα με τους ανθρωπους μεχρι να φτασω στο αμην. Οταν φτασω ομως, το μονο που σωζει τους αλλους ειναι αυτος ο αυτοελεγχος που την τελευταια στιγμη παιρνει τα ηνια. Θα ηθελα να ειμαι οργανωμενη και τακτικη αλλα το βαριεμαι αφορητα. Εχω εναν δικο μου κοσμο, οπου κατοικοεδρευω κατα καιρους αποκλειστικα. Ειμαι κλειστη με ξεσπασματα κοινωνικοτητας, απαισιοδοξη, γκρινιαρα και αιθεροβαμων, αλλα συγχρονως φιλικη, καλο αυτι για τους αλλους και ελκω παραδοξα ατομα. Αναγνωριζω καποια πρεπει, αλλα γινομαι θηριο οταν νιωσω οτι με εκβιαζουν. Και συνηθως εκτοξευομαι απο το ενα ακρο στο αλλο...
panther
10-07-2006, 02:13 PM
Βλέπω ... υπερτερούμε οι Καρκίνοι :toung::toung::toung:
ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΙ, ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ. ΤΡΥΦΕΡΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΑΛΛΤΡΟΥΙΣΤΡΙΑ, ΔΟΤΙΚΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ. ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ, ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ.....!
sissi
10-07-2006, 09:29 PM
Ειμαι μια υδροχοοινα με ωροσκοπο κ σεληνη στον τοχοτη κ δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη απ αυτο σπανια συνεννοουμαι με τους αλλους...
raingirl
11-07-2006, 11:24 AM
Είμαι Υδροχοίνα με ωροσκόπο Σκορπίο και σελήνη στον Κριό!!!
"Κείνο που με τρώει , κείνο που με σώζει είναι
που ονειρεύομαι σαν το Καραγκίοζη" !!!
υδροχοος...και αγαπώ ενα υδροχοο:bigsmile:
star75
12-07-2006, 10:25 AM
λέων με ωροσκόπο δίδυμο
ζουζούνα1977
12-07-2006, 01:45 PM
Διδυμάκι με ωροσκόπο Υδροχόο...;)
kmakri
12-07-2006, 02:56 PM
Διδυμάκι με ωροσκόπο Τοξότη,για πολλά έτη ζούσα με βάση τα "πρέπει" και παρέβλεπα ή μάλλον δεν άκουγα τα "θέλω μου".Σελήνη στον Καρκίνο "πάνω από όλα ΜΑΝΑ",Αφροδίτη στον Ταύρο "αγάπη, αγάπη...αγάπη" και Άρη στους Διδύμους , ο οποίος με μπερδεύει γιατί ποτέ μου μέχρι σήμερα δεν ερωτεύτηκα άντρα Δίδυμο ή έστω με Ωροσκόπο Δίδυμο, εκτός και εάν ο άντρας ο ιδανικός εννοείται ο άντρας ο επικοινωνιακός και ο πρωτοπόρος.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ;) ;) ;)
BrokenRainbow
12-07-2006, 09:23 PM
Κριάρι με ωροσκόπο Υδροχόο.
Παρορμητική, κουτουλιές στον τοίχο κι όποιος αντέξει (συνήθως ο τοίχος, αλλά λέμε τώρα...), με συχνά νεύρα-τσατάλια αλλά πολύ γρήγορη "ανάκαμψη". Ακραίες αντιδράσεις. Είρων, μερικές φορές. Κυκλοθυμική μέχρι σαχλαμάρας (με... βαριέμαι, ώρες-ώρες, με τέτοιο χάλι!)
Στις σχέσεις μου, βαριέμαι εύκολα (πλήττω) αν και, προσπαθώ (όχι παντα επιτυχώς!) να είμαι πιστή. Εσχάτως ανακάλυψα ότι μπορώ να είμαι και μονογαμική και επίμονη και να... χαμηλώσω την ωραία μου μύτη, για χάρη της αγάπης. Και να καταλάβω τι σημαίνει "όσο φτύνεις, τόσο κολλάει". Αυτό, μέχρι να δω την επόμενη αντίδρασή μου (που, ίσως και πάλι να είναι ακραία).
Όπως καταλάβατε, δεν είμαι αυτό που λένε... παιδί για το σαλόνι!
aries engineer
13-07-2006, 02:48 PM
Kριός με ωροσκόπο κριό και Σελήνη στον Υδροχόο...Ειλικρινά δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ...
melinam
14-07-2006, 06:16 PM
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Παρθένο! Δηλαδή 2 εντελώς αντιφατικά μεταξύ τους ζώδια...
raingirl
14-07-2006, 06:45 PM
Aγαπητή Panther, πάρτο αλλιώς και ξαναμέτρα μάλλον οι Υδροχόοι υπερτερούμε προς το παρόν!!!
Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο... Κατά τ' άλλα Αφροδίτη, Σελήνη, Κρόνο, Ερμή, Λίλιθ, Χείρων στους ιχθύς...
Θέλετε κι άλλο νερό;
Ποσειδώνα και νότιο δεσμό στο Σκορπιό....
Συμπέρασμα: Μεταξύ άλλων όταν αγαπάω (είτε πρόκειται για φίλους ή για ερωτικές/προσωπικές σχέσεις) ρέστα και ταπί :love: :cheesy:
...και κλάαααμα η κυρία... ;)
Υ.Γ Έχω κι έναν Αρη στον Κριό να κάνει παρέα στον ήλιο μου να μη νοιώθει μοναξιά και να μην πνιγεί με τόσο νερό ;) ;) ;)
Marlene
14-07-2006, 10:56 PM
Πολύ υδροχοΐλα δω τριγύρω :wacko: :cheesy:
Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων και καμπόσους πλανήτες σε Καρκίνο και 12ο οίκο καθώς και ένα Πλούτωνα στον Σκορπιό.
Drama Queen :embarrest :nuts: :weird: :push:
stardustpv
16-07-2006, 05:39 PM
Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό. Δύσπιστη, αυταρχική, απόλυτη, αλλά και πιστή φίλη (για όποιον κερδίσει την εμπιστοσύνη μου), προστατευτική, δυναμική και... ανθεκτική στις δύσκολες καταστάσεις!
Deodonus
18-07-2006, 11:07 PM
Καρκίνος με Ωροσκόπο Σκορπιό και Πλούτωνα επίσης στον Σκορπιό. Ένας πλουτώνιος (oh, yeah, I mean it!) στο πιάτος σας, έτοιμος να σας φάει! χεχε.... :)
Όσο για τα άλλα:
Σελήνη στους Διδύμους
Εμή και Αφροδήτη στον Καρκίνο
Άρη στον Λέωντα ;)
Δία στον Κριό
Κρόνο και Ουρανό στον Τοξότη και
Ποσειδών στον Αιγώκερο.
Πάντως εμείς τα καρκινάκια υπερέχουμε,ε!! Φίνα!
Pandwra
19-07-2006, 11:38 AM
Παρθένος με Ωροσκόπο Λιοντάρι, Σελήνη στον Κριό...Άρη στον Σκορπιό ;) και Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο :cry: (άουτς αυτό πονάει....). Δεν είμαι σε θέση να με χαρακτηρίσω ειλικρινά...είστε ελεύθεροι να το κάνετε εσείς !!! :wacko:
Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο στο Σκορπιό. Είμαι περισσότερο ευαίσθητη από όσο φαίνομαι και περισσότερο συγκρατημένη και οριοθετημένη από όσο θα ήθελα. Θα ήθελα να ζω στην τέλεια κοινωνία, τελικά όμως κατάλαβα ότι η "τέλεια κοινωνία" είναι μια πολύ υποκειμενική έννοια.
victoriageras
20-07-2006, 07:46 PM
Kαλησπέρα,
Είμαι τοξότης.Δεν ξέρω αν μπορώ να πω ότι είμαι και ότι πιο εύκολο έχει γνωρίσει ένας άνθρωπος.Ζω στον κόσμο τον δικό μου(το κακό είναι ότι το καταλαβαίνω κι όλας)έχω κυκλοθυμική δίαθεση.Είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονη και το καλό που σου θέλω(σου...λέμε τώρα)μην μου πεις όχι γιατί τότε ξυπνάει ο ταύρος μέσα μου(ωροσκόπος μου).Κατά τ΄άλλα χαλί να ε πατήσεις αν μου φερθείς καλά και μου σταθείς εκεί που θέλω.Μην καταλάβω όμως ότι με δουλεύεις ή μου λες ψέμματα χωρίς λόγο και αιτία!αυτά!
evpanyd
26-07-2006, 05:21 PM
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Τοξότη..Τώρα καλό,κακό..δεν ξέρω!Το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως είμαι στον κόσμο μου και γενικότερα αρκετά αναίσθητη μπορώ να πω!
Αγγελος
26-07-2006, 05:40 PM
Δεν είσαι αναίσθητη. Καταλαβαίνεις και κατανοείς τον πόνο των άλλων επαγωγικά. Μέσα από την εμπειρία σου. Αυτό δεν σε κάνει σε καμμία περίπτωση αναίσθητη!! Μάλλον περισσότερο συγκροτημένη θα έλεγα.
apn3a
27-07-2006, 12:09 AM
αιγοκεράκι εγώ.. τώρα για ωροσκόπους κ σελήνες δεν έχω ιδέα.. :suspiciou
Ο χάρτης σας κύριε που όσο θα μεγαλώνεις θα γίνεσαι ξυδιάς :toung:
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1360
venus2
27-07-2006, 05:11 PM
ειμαι ενας τοξότης που αγαπάει τους πάντες
αλλά δεν τον καταλαβαίνουν!!!!!!!!!
apn3a
28-07-2006, 03:34 AM
Ο χάρτης σας κύριε που όσο θα μεγαλώνεις θα γίνεσαι ξυδιάς :toung:
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1360
το είχα ξεχάσει τελείως αυτό.. Λες να ευθύνεται αυτό που λίιιιγο έλειψε να μείνεις χωρίς pc σήμερα;;;:laugh: :suspiciou
ane-mona62
28-07-2006, 07:54 AM
Δίδυμοι με όλες τις ανασφάλειες και έναν Ταύρο ωροσκόπο που την συγκρατεί και την προσγειώνει. Εξωτερικά μια γαλήνια, ήρεμη και δυνατή προσωπικότητα, με χιούμορ λίγο σουρεαλιστικό και σκανδαλιάρικο, μέσα μου οι αντιθέσεις με ταλανίζουν. Αφροδίτη στον Καρκίνο, Σελήνη στην Παρθένο και Άρη στον Ταύρο, αν δεν κάνω λάθος (πώς βρίσκετε όσοι δεν ξέρετε τον γεννέθλιο χάρτη σας;) Ερμής πάλι στους Διδύμους :)
*Astropeleki*
28-07-2006, 10:57 AM
ane-mona62
μπορείς να ζητήσεις τον χάρτη σου εδώ (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1499&page=76)
δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεια (ημερομηνία γέννησης, ώρα-π.μ. ή μ.μ.- και τόπο)
;)
ane-mona62
28-07-2006, 09:10 PM
Kia σε ευχαριστώ :))))
laziali
29-07-2006, 06:56 PM
Τα στατιστικά είναι υπέρ των Υδροχόων όπως παρατηρώ!
Ας παρουσιαστώ και γω...
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο.
Θα με παρουσίαζα ως φιλική και με έντονο το αίσθημα της ανεξαρτησίας :bigsmile:
Μπορώ να πεισμώσω εύκολα και αυτό που θέλω θα το κάνω εφόσον το θεωρώ καλό...όσο και αν οι άλλοι προσπαθούν να μου επιβάλλουν το δικό τους :bigsmile:
keramidi
08-08-2006, 03:04 PM
είμαι καινούρια στο forum και είπα να παρουσιαστώ εδώ!...
είμαι σκορπιός με ωροσκόπο υδροχόο,(ω ναι):wacko:
και σαν να μην έφτανε αυτό έχω σελήνη στους ιχθείς και αφροδίτη στον αιγόκερω...! :embarrest
ένας χαμός....
Λευκή
08-08-2006, 05:14 PM
Τα στατιστικά είναι υπέρ των Υδροχόων όπως παρατηρώ!
Ας παρουσιαστώ και γω...
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο.
Θα με παρουσίαζα ως φιλική και με έντονο το αίσθημα της ανεξαρτησίας :bigsmile:
Μπορώ να πεισμώσω εύκολα και αυτό που θέλω θα το κάνω εφόσον το θεωρώ καλό...όσο και αν οι άλλοι προσπαθούν να μου επιβάλλουν το δικό τους :bigsmile:
'Ετσι έτσι :bigsmile: Μήπως έχεις και ήλιο στον 1ο;Εμείς έχουμε πάντα δίκιο και θα κάνουμε ό,τι μας λέει το ξερό μας το κεφάλι:bigsmile:
laziali
08-08-2006, 06:42 PM
'Ετσι έτσι :bigsmile: Μήπως έχεις και ήλιο στον 1ο;Εμείς έχουμε πάντα δίκιο και θα κάνουμε ό,τι μας λέει το ξερό μας το κεφάλι:bigsmile:
Ναι όντως τον ήλιο μου τον έχω στον 1ο οίκο.
Έχουμε δίκιο, όμως όταν χρειαστεί να δούμε και την άλλη πλευρά ακόμη και αν δεν υπάρχουν τρανταχτά επιχηρήματα, δίνουμε ευκαιρία να το σκεφτούμε. Αλλά γενικά για τον εαυτό μας αν πούμε "αυτό θέλω" αυτό θα κάνουμε και ας φάμε τα μούτρα μας!
Δεν πειράζει, έτσι μαθαίνουμε :bigsmile:
hyoskiamus
09-08-2006, 04:40 PM
Λεων! τι να πρωτο πω!
Αυταρχικος, μεγαλοκαρδος, λυπησιαρης, απροβλεπτος, ανοιχτοχερης, πιεστικος, εγωιστης, σαρκαστικος,ευαισθητος με επιβλητικη εμφανιση.
Με κυβερνητη τον Ηλιο μπορεις να κανεις παρα πολλα!!!
Αν και ο Κρονος εχει μπλεχτει μεσα στην χαιτη μας και την εχει τσαλακωσει.
Οι Λεοντες αγαπουν, απαιτουν, και ξερουν να απολαμβανουν.
Μονο μην τους αμφισβιτησεις! Θα το μετανιωσεις!
mapal
10-08-2006, 11:01 PM
Δίδυμος με Ωροσκόπο Λέοντα..
Ε, λίγο εξυπνούλα πρέπει να είμαι (βοηθάει κι ο Ερμής στους Διδύμους), με σταθερές απόψεις :laugh: , τέρας ειλικρίνιας (εκτός κι αν πρόκειται για γονείς ή καθηγητές ή αν έχω αργήσει σε ραντεβού), με λίγη έπαρση, ενίοτε, άλλοτε με πιάνει και κόμπλεξ κατωτερότητας και γενικώς, δεν ξέρω την τύφλα μου από ζώδια, οπότε δε μιλάω άλλο... :toung:
gia_pep
17-08-2006, 05:31 AM
Δίδυμοι.Θα έλεγα ότι το χαρακτήρα μου αντιπροσωπεύουν περισσότερο η Σελήνη μου στον Σκορπιό και η Αφροδίτη κ ¶ρης μου στον Ταύρο. Αρκετά απαιτητική και σκληρή με τους ανθρώπους σε σημείο να τους τα λέω τόόόσο χύμα που καταντάει αηδιαστικό πραγματικά.:suspiciou Είμαι λίγο αυτοκαταστροφικό άτομο (ακόμα το ψάχνω αυτό το μυστήριο,ενώ όλα είναι όμορφα στη ζωή μου,να θέλω να ζήσω το απόλυτο δράμα καταστρέφοντας σχέσεις χρόνων :sad: ).Απ'την άλλη είμαι σταθερή μόνο στις ιδέες μου,όχι όμως στις πράξεις μου.Τα πάθη πάνε κι έρχονται και η ζήλεια (ζηλεύω μόνο τους ερωτικούς συντρόφους μου όχι φίλους) κάνει συχνά παρτάκια.Αργώ πολύ να δεθώ με ανθρώπους,ποτέ δεν τους δείχνω αυτό που πραγματικά είμαι,ίίίίσως μετά από χρόνια,εμπιστεύομαι πολύ δύσκολα και συγχωρώ ακόμα πιο δύσκολα.Επίσης εκδικούμαι πάντα.Τα σχέδια εκδίκησης μπορεί να μου πάρουν και χρόνια μέχρι να τελειοποιηθούν.Το μόνο που θυμίζει Διδυμάκι σ'εμένα είναι το χιούμορ και η αστάθεια στις πράξεις μου.:worried:
skorpion
19-08-2006, 01:25 AM
ενδιαφερον!
*Astropeleki*
23-08-2006, 12:25 PM
gia_pep :amazed: Με τρομοκράτησες με την εκδικητικότητά σου!!!
.... Είμαι λίγο αυτοκαταστροφικό άτομο (ακόμα το ψάχνω αυτό το μυστήριο...
Αυτό το ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ το έχω και γω. Ό,τι πιάνω στα χέρια μου συνήθως το χαλάω :weird: Βέβαια δεν θα νιώσω πολλές τύψεις που το χάλασα γιατί συνήθως ό,τι καταστρέφω καταφέρνω να το φτιάξω-επισκευάσω με ευκολία.
Από που φαίνεται άραγε ένας ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ;;;;;; :toung:
Ποιος πλανήτης ευθύνεται για τις ζημιές και τα μαστορέματα;;; :bigsmile:
gia_pep
23-08-2006, 10:12 PM
Bρε'συ αυτό δε λέγεται αυτοκαταστροφή.Δεν καταστρέφεις εσένα.Καταστρέφεις τα πάντα γύρω σου.Πάλι καλά δηλ! :bigsmile:
*Astropeleki*
23-08-2006, 11:15 PM
Bρε'συ αυτό δε λέγεται αυτοκαταστροφή.Δεν καταστρέφεις εσένα.Καταστρέφεις τα πάντα γύρω σου.Πάλι καλά δηλ! :bigsmile:
Μωρέ και τις σχέσεις μου καταστρέφω άμα με πιάσουν τα διαόλια μου :toung:
Αν ξεπεράσω τα όρια, "γκρεμιζω" τα πάντα γύρω μου!!! Και με λόγια και με πράξεις :weird:
Λευκή
24-08-2006, 02:28 AM
Από που φαίνεται άραγε ένας ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ;;;;;; :toung:
Ποιος πλανήτης ευθύνεται για τις ζημιές και τα μαστορέματα;;; :bigsmile:
Κρίνοντας απ την προσωπική μου εμπειρία(:embarrest )νομίζω ότι έχει να κάνει με συνδυασμό ήλιου /ωροσκόπου στον υδροχόο και με πλανήτες στα ατίθασα κριάρια!Στο πέρασμά μου τα πάντα διαλύονται!:toung:
friary
24-08-2006, 02:36 AM
Μωρέ και τις σχέσεις μου καταστρέφω άμα με πιάσουν τα διαόλια μου :toung:
Αν ξεπεράσω τα όρια, "γκρεμιζω" τα πάντα γύρω μου!!! Και με λόγια και με πράξεις :weird:
Ο Ασπρος Σίφουνας ΚΙΑσαζζζζζζζζζζ................. :toung:
skorpion
25-08-2006, 12:26 AM
δε ξερω τι γινεται αλλα με τραβαει και μενα αυτη η καταστροφικοτητα και μενα με περιτριγυριζει...
marian_music
25-08-2006, 02:18 AM
Είμαι ταύρος....ωροσκόπο στους διδύμους...αφροδίτη στον κριό.... δηλαδή.....άστα να πανε!!Α!!Δεν αντέχω τους σκορπιούς...με Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! !Αχ....
skorpion
25-08-2006, 02:26 AM
Γιατι καλε και χουμε και τον ιδιο ωροσκοπο.Αν κι αυτο το αχ στο τελος με κανει να υποψιαζομαι γιατι...
gagarin
25-08-2006, 12:48 PM
Παρθένος με οροσκόπο Παρθένο. Λογική πάνω από όλα & λεπτολόγος.
Alien1
26-08-2006, 03:34 AM
Eξωγηινος με ωροσκοπο κλωνο
Τα γνωστα Εκδικητικος, αδιαφθορος, σκληρος, καραγκιοζης, τιποτενιος, βρωμοσκυλο κλπ κλπ
Η εκπροσωπηση του κακου
Το χειροτερο ζωδιο εχω εξαλλου συμφωνα με την γνωμη αρκετων...
Η ολα η τιποτα στα αισθηματικα και δεν μου αρεσει η αναλογια, ουτε συγχωρω αλλα ουτε και δινω συνηθως δευτερες ευκαιριες
ετσι και σταματησει το ενδιαφερον η με χρησιμοποιησει καποια ως δευτερη\εναλλακτικη λυση γιατι τις αρεσει να εχει εμπειριες με πολλους, απλα παιρνει δρομο ευγενικα η και κλωτσηδων αμα δεν καταλαβαινει με το καλο...
Αυτες που κανουν χομπι την πουτ**** δεν τις κραταω στην παρεα μου
Στα επαγγελματικα μπορω να τα δωσω ολα φτανει να μου αρεσει αυτο που κανω
Λιγομιλητος και πρακτικος στην πραγματικη ζωη αλλα πολυλογας αμα χρειαστει
gia_pep
26-08-2006, 08:11 PM
Eξωγηινος με ωροσκοπο κλωνο
Τα γνωστα Εκδικητικος, αδιαφθορος, σκληρος, καραγκιοζης, τιποτενιος, βρωμοσκυλο κλπ κλπ
Η εκπροσωπηση του κακου
Το χειροτερο ζωδιο εχω εξαλλου συμφωνα με την γνωμη αρκετων...
Η ολα η τιποτα στα αισθηματικα και δεν μου αρεσει η αναλογια, ουτε συγχωρω αλλα ουτε και δινω συνηθως δευτερες ευκαιριες
ετσι και σταματησει το ενδιαφερον η με χρησιμοποιησει καποια ως δευτερη\εναλλακτικη λυση γιατι τις αρεσει να εχει εμπειριες με πολλους, απλα παιρνει δρομο ευγενικα η και κλωτσηδων αμα δεν καταλαβαινει με το καλο...
Αυτες που κανουν χομπι την πουτ**** δεν τις κραταω στην παρεα μου
Στα επαγγελματικα μπορω να τα δωσω ολα φτανει να μου αρεσει αυτο που κανω
Λιγομιλητος και πρακτικος στην πραγματικη ζωη αλλα πολυλογας αμα χρειαστει
¶λλος ψυχασθενής απο'δω...Με την καλή έννοια φυσικά ;) Perfect
BlackOrWhat
04-11-2006, 03:54 PM
Γειά χαρά σε όλους!!!
Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό, Ουρανό και Αφροδίτη στον πρώτο οίκο στον Σκορπιό, σε εξαρση και πτώση αντίστοιχα, που ευτυχώς κάνουν αρμονικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες.
Μέσα απο το site, τον λογαριασμό του οποίου ενεργοποίησα μόλις χθές, μετά απο ένα χρόνο παρακολούθησής του (hurrayyyyyyyyyyy!!!! :nuts: ), προσπαθώ να ξεκλειδώσω το δυναμικό του ωροσκοπίου μου και συνεπώς να μάθω περισσότερα για το δικό μου δυναμικό...:embarrest
Για αρχή παλέυω ανάμεσα στην ανεξαρτησία του Τοξότη μου, και στην εξάρτηση του Ζυγού μου...δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ποτε...αταίριαστα μου φαίνονται...και αν κρίνω και απο τους 7 πλανήτες που έχω σε ζώδια της φωτίας, μάλλον ο παρορμητισμός κυριαρχεί...
φιλιαααααααααααααα!!!!
kiaRRa
04-11-2006, 04:18 PM
Eυπειθως αναφέρω:αιγόκερως αιγόκερως( πως λέμε σανιτας σανιτας).:bigsmile:
panther
05-11-2006, 09:27 PM
Eυπειθως αναφέρω:αιγόκερως αιγόκερως( πως λέμε σανιτας σανιτας).:bigsmile:
:offtopic: ή αλλιώς Καρέτα- καρέτα :cheesy: :nuts:
kiaRRa
05-11-2006, 09:46 PM
αν και πάει σε άλλο τόπικ μάλλον μονάχους-μονάχους μας λες τους αιγόκερους!:bigsmile:
Marlene
07-11-2006, 02:19 PM
Εως τωρα εχουμε μια ισοπαλια Καρκινων-Υδροχοων σε τουτο το σάιτ:amazed:
Όταν είμαι ερωτευμένος, ή δημιουργικός (στη δουλειά) όλα παν τέλεια. Όταν συμβαίνουν και τα δύο τα κάνω μέσα μου σαλάτα, η ζυγαριά γέρνει στο πρώτο και μόνιμος χαμένος είναι πάντα το δεύτερο (μετά τρέχω να προλάβω)Χειρότερό μου ελάττωμα η υπερβολική ενδοσκόπηση και το να μη χαλάω χατίρι. Συνήθως τα έχω καλά με τους άλλους και χάλια με τον εαυτό μου. Μοναχικός δεν είμαι, το αντίθετο, αν και κλείνομαι αρκετές φορές για να ξαναβρώ το στίγμα μου.
*Astropeleki*
09-11-2006, 05:58 PM
Εως τωρα εχουμε μια ισοπαλια Καρκινων-Υδροχοων σε τουτο το σάιτ:amazed:
:protest: :protest: :protest: :protest:
Που είναι οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ του σάιτ;;;;;;;;;;;; :nuts:
Τα αποτελέσματα ανατρέπονται με τους Καρκίνους να προηγούνται μία ψήφο..... :cry:
Λευκή
10-11-2006, 12:33 AM
:protest: :protest: :protest: :protest:
Που είναι οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ του σάιτ;;;;;;;;;;;; :nuts:
Τα αποτελέσματα ανατρέπονται με τους Καρκίνους να προηγούνται μία ψήφο..... :cry:
Γιατί κλαις καλέ;:toung: Θα έπρεπε να κάνεις πάρτυ που μας τρώνε λάχανο μόνο με μία αντί για χίλιες και μία.Στον κόσμο "έξω" που ισχύει μάλλον η δεύτερη αναλογια,βρίσκονται παντού,κυκλοφορούν κι...οπλοφορούν:toung:
Αράχτε:bigsmile:
*Astropeleki*
10-11-2006, 01:02 AM
Δεν κλαίω....... διαμαρτύρομαι :cheesy:
Αλλά αφού το προτείνεις εσύ...... ας αράξουμε.....αραχτοί και λάιτ, τουγκέδερ :bigsmile:
¶ντε και επειδη είμαι καλός άνθρωπος.... ας ενεργοποιηθούν και τα υπόλοιπα ζώδια :cheesy:
evangeline
12-11-2006, 09:38 PM
Γεια σας. Εγώ είμαι κριάρι με τα όλα μου ... ένας ωροσκόπος στο καρκίνο μου τα χαλάει λίγο αλλά εντάξει ...
Είμαι Κριός λοιπόν και περιμένω τα δώρα του Δία που κατα πως λένε οι αστρολόγοι θάναι πολλά από το τέλος του μήνα και μετά!!!
Σας χαιρετώ
Ευαγγελίνα
Anastasy
09-12-2006, 06:50 PM
ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!! Και απλα περηφανη γι' αυτο!!
storm
31-12-2006, 01:20 AM
Υ δ ρ ο χ ό ο ς!!!! Τρελή και παλαβή... δραστήρια, αντιδραστικοεπαναστατική σχεδόν πάντα, συγκαταβατική, υπερπροστατευτική, κοινωνική(= φίλοι και γνωστοί μου έχουν κολλήσει το παρατσούκλι Μητέρα Τερέζα)..... θα 'θελα να κάνω ότι σκέφτομαι πράξη, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς (δυστυχώς νομίζω) πάντα κάτι με φρενάρει και το ξανασκέφτομαι.... Ααα!! μη το ξεχάσω.....και παραπονιάρα!!! :embarrest:embarrest
*Astropeleki*
31-12-2006, 03:17 AM
Και το ματς συνεχίζεται με μεγάλη αγωνία.
Το σκορ βρίσκεται στο 17-17 (ισοπαλία) για Καρκίνους και Υδροχόους!
:bigsmile: :bigsmile:
λέων με ωροσκόπο λέων.δύσκολος συνδυασμός:crazy:
SKYLOROCK
01-01-2007, 10:45 AM
Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στο Σκορπιό.
Όσο για την αυτοπαρουσίαση...ζηλιάρα,εγ ωίστρια,εκδικητική,πολλές φορές ευκολόπιστη :wacko: ανοίγομαι δύσκολα στους άλλους,καχύποπτη και απ'ό,τι καταλάβατε είμαι ο πιο τέλειος άνθρωπος...:toung: Πάντως από θέμα χιούμορ μου λένε ότι τα πάω καλά (ίσως είναι και το μοναδικό καλό μου :laugh: :nuts: )
Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη
Ειλικρινής μέχρι ωμότητας,δίκαιη μέχρι τελικής πτώσεως,αναποφάσιστη,επικο ινωνιακή,γοητευτική,όμορφη ,πανέξυπνη,ταλαντούχα,κτλ
:clapping:
Ένα ελαττωματάκι μόνο,να τόσο δα μικρούλι:Ερμή στο Σκορπιό εξ ου και στόμα φαρμάκι.Όποιος με πειράξει την πάτησε,τουλάχιστον σε λεκτικό επίπεδο (αρκεί να είμαι στα κέφια μου)
ΜαριαK
07-01-2007, 11:51 PM
Σκορπιός με ωροσκόπο Δίδυμο ,Σελήνη σύνοδο Κρόνο σε 5ο στο Ζυγό & Χείρωνα στις 29 του Τοξότη.
ntanai
08-01-2007, 04:51 PM
3/7/62 Καρκίνος με Παρθένο ωροσκόπο :nuts: μπορώ να είμαι έτσι κ αλλιώς... αυτό βέβαια που θέλω είναι η ισορροπία :bigsmile: έτσι κ αλλιώς αυτό είναι πάντα το ζητούμενο :vic:
Alien1
08-01-2007, 08:18 PM
Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη
,αναποφάσιστη,επικοινωνιακ ή,γοητευτική,όμορφη,πανέξυ νη,ταλαντούχα,κτλ
Ωραιο το ανεκδοτο σου το αλλο με τον Τοτο το ξερεις.
Aυτοπαρουσιαση λεει το θεμα οχι "ψωνιστε την".
Είδα τις απαντήσεις σου και σε άλλα μέλη σε άλλα άρθρα,γιατί μου έκανε εντύπωση η επιθετικότητά σου.Έχεις σοβαρό πρόβλημα.Να το κοιτάξεις.Και μαζί μου μην ξανασχοληθείς γιατί θα σε ξεχέσω κανονικά κι ας με διαγράψουν κι απ΄το φόρουμ κι απ το σάιτ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ¶ντε παίξε τίποτα να χαλρώσεις.
Γιατί δεν δέχεσαι προσωπικά μηνύματα?
Για το λόγο που φαντάζομαι?
Dell Piero
09-01-2007, 12:15 AM
Να χαλαρώσουμε συστήνω. Δεν είναι φόρουμ προσωπικών αντιπαραθέσεων και φραστικών διαξιφισμών εδώ.
Ο κακός διαχειριστής
Yanna
10-01-2007, 04:40 PM
Toξότης με ωροσκόπο Κριό!
Αποφασιστική,εγωίστρια,δυν αμική,αθλητική...
Εκείνη η Σελήνη στονΚαρκίνο με κάνει πολύ ευαίσθητη όμως...
tsigana
10-01-2007, 09:42 PM
σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο....
μοναχικη αλλα μεσα σε πληθος, πρακτικη με τασεις ρομαντισμου, αιθεροβαμονας αλλα μεσα σε ενα πλαισιο ρεαλισμου, ζηλιαρα μονο σε συναισθηματικο επίπεδο, πλασμα με εμμονες και φοβους υπαρξιακους, θαρραλεα σε οτι αφορα την πραγματικοτητα,γενναιοδωρ , ευαισθητη στην κριτικη τριτων καταληγοντας ομως να κανω το δικο μου, επίμονη, προληπτικη, παθιασμενη με την ζωη,στοργικη .................................................. .
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!
HiLyn
12-01-2007, 07:16 PM
Παρθένος με ωροσκόπο στον Λέοντα για τα πρώτα 20χρόνια.
Παρθένος με ωροσκόπο στον Σκορπιό αλλά μπορεί να είναι και στον Τοξότη τα τελευταία...
Φαίνεται πως η μαμά μου πονούσε περισσότερο από τις δικές σας κι έτσι η ώρα της γέννησης μου - καθώς και η μέρα εννίοτε- παραμένει μεταβλητή. Κάτι σαν την γιορτή του Πάσχα ένα πράγμα!
Δεν ξέρετε πόσο σας ζηλεύω!!!
Ως Παρθένος λοιπόν είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια σε οτιδήποτε κάνω. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ πως το ρητό: "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει" με περιγράφει πλήρως κι ας το θεωρώ απαίσιο (το ότι συμβαίνει εννοώ). Πιστέψτε με όμως βγαίνει από μόνο του και πολλές φορές χωρίς την παραμικρή συγκατάθεσή μου.
Κατά τα άλλα ή θα ζωγραφίζω ή θα γράφω ή θα φαντάζομαι πως ζωγραφίζω ή θα πλάθω παραμύθια-προσφιλέστατη ασχολία μου-ακόμη και τις ατελείωτες ώρες που δουλεύω σε μία "δημιουργική-καλλιτεχνική(;)" δουλειά.
Σιχαίνομαι την ακαταστασία αλλά ειλικρινά σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο να καθαρίζω. Είμαι συντηρητική μα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως η ζωή μου έχει τόσο έντονα σμιλεμένη την τρέλλα μέσα της.
Μ' άλλα λόγια, διχασμένη προσωπικότητα να το πω; έρμαιο συμπτώσεων και τύχης να το πω; Δεν το γνωρίζω και ίσως να μην το μάθω ποτέ...
starfish
16-01-2007, 02:13 PM
Παρθένος με ωροσκόπο στον Σκορπιό αλλά μπορεί να είναι και στον Τοξότη τα τελευταία...
Φαίνεται πως η μαμά μου πονούσε περισσότερο από τις δικές σας κι έτσι η ώρα της γέννησης μου - καθώς και η μέρα εννίοτε- παραμένει μεταβλητή. Κάτι σαν την γιορτή του Πάσχα ένα πράγμα!
Ως Παρθένος λοιπόν είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια σε οτιδήποτε κάνω. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ πως το ρητό: "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει" με περιγράφει πλήρως κι ας το θεωρώ απαίσιο (το ότι συμβαίνει εννοώ). Πιστέψτε με όμως βγαίνει από μόνο του και πολλές φορές χωρίς την παραμικρή συγκατάθεσή μου.
Κατά τα άλλα ή θα ζωγραφίζω ή θα γράφω ή θα φαντάζομαι πως ζωγραφίζω ή θα πλάθω παραμύθια-προσφιλέστατη ασχολία μου-ακόμη και τις ατελείωτες ώρες που δουλεύω σε μία "δημιουργική-καλλιτεχνική(;)" δουλειά.
Σιχαίνομαι την ακαταστασία αλλά ειλικρινά σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο να καθαρίζω. Είμαι συντηρητική μα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως η ζωή μου έχει τόσο έντονα σμιλεμένη την τρέλλα μέσα της.
Μ' άλλα λόγια, διχασμένη προσωπικότητα να το πω; έρμαιο συμπτώσεων και τύχης να το πω; Δεν το γνωρίζω και ίσως να μην το μάθω ποτέ...
Γεια σου HiLyn! Συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης σου, πρεπει να εχεις κι εσυ αυτη την συνοδο Πλουτωνα/ Ουρανου στην Παρθενο, ισως και σε συνοδο με τον Ηλιο σου. Οποτε, μην απορεις και τοσο με τον "διχασμο" που νιωθεις σε σχεση με το ζωδιο σου....
starfish
16-01-2007, 02:16 PM
Γεια σου HiLyn! Συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης σου, πρεπει να εχεις κι εσυ αυτη την συνοδο Πλουτωνα/ Ουρανου στην Παρθενο, ισως και σε συνοδο με τον Ηλιο σου. Οποτε, μην απορεις και τοσο για τον συνδιασμο συντηρητηκοτητας και τρελας... Χωρις καν να λαβουμε υπ οψιν τα υπολοιπα στοιχεια του χαρτη σου...
Δίδυμος με ωροσκόπο Λέοντα. Ο αέρας δυναμώνει τη φωτιά και γίνεται χαμός.
theopoula
17-01-2007, 02:54 PM
Σκορπίνα! ωροσκόπος μάλλον ζυγός! και λέω μάλλον γιατί είμαι πάνω στην αλλαγή του ωροσκόπου που και το ένα λπτό παίζει ρόλο! Είμαι ανάμεσα σε παρθένο και ζυγό. Ένας φίλος που ξέρει από αυτά και με ξέρει αρκετά, λέει πως μάλλον ζυγός είναι ο ωροσκόπος μου! Πάντως χωίς να παρεξηγηθώ , με τους ζυγούς δεν τα πάω και πολύ καλά! γίνεται αυτό; Να μην τα πηγαίνω καλά με τον ωροσκόπο μου;
iro82
17-01-2007, 05:08 PM
ειμαι καρκηνακι με οροσκοπο αιγοκαιρο,ενιοτε υδροχοο και σεληνη στον κριο και η πλιοψηφια τον πλανητων ζυγο εκτος αφροδητη που ειναι στους διδυμους!!οποτε καταλαβαινετε!!!ενας πανικος γενικος και μεσα μου και εξω μου :))
luna7
18-01-2007, 10:08 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ,ΕΡΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ,ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΙΣΩΣ??
leon.karkinos
24-01-2007, 02:22 PM
Εγω είμαι ΛΕΩΝ με ωροσκόπο ΤΟΞΟΤΗ...
Πολυ καλος συνδιασμός μου ειπαν οτι ειναι.
Αληθεύει? :unsure:
τοξοτης με ωροσκοπο υδροχοο;)
Tasos_76
26-01-2007, 08:34 PM
Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Λέων (αν και θα προτιμούσα να είχα ωροσκόπο Κριο). Ευτυχώς που έχω στοιχεία του Λέοντα μιας και το ζώδιο μου δεν μου αρέσει!Γιατί;Πιστεύω ότι οι Παρθένοι είναι πολύ καλοί για αυτόν τον κόσμο
Anastasy
27-01-2007, 12:54 AM
τοξοτης με ωροσκοπο υδροχοο;)
Πολύ μ' αρέσει αυτός ο συνδυασμός!! Είναι ίσως ο αγαπημένος μου!!
ευχαριστω παρα πολυ Anastasy με σεληνη στον ζυγο ερμη στον σκορπιο αφροδιτη στον τοξοτη αρη στον ζυγο δια στον δια κρονο ιχθεις ουρανο-πλουτων στην παρθενο πωσειδωνα στον σκορπιο νοτιοσ δεσμος σκπρπιο βορειος δεσμος ταυρος αστα να πανε με σωζει το πρωτο που σου αρεσει:bigsmile:
Markella83
31-01-2007, 05:16 PM
γειά σας!
εγώ είμαι καρκίνος.
Πιο αναλυτικα: ωροσκόπο-λέων, Σελήνη-Ιχθείς, Ερμής-Δίδυμοι, Αφροδίτη-Λέων, ¶ρης-Καρκίνος, Δίας-Τοξότης, Κρόνος-Ζυγός,
Ουρανός-Τοξότης, Ποσειδών-Τοξότης, Πλούτων-Ζυγός, Λίλιθ-Υδροχόος,
Asc node -Δίδυμοι.
Γενικά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ κυκλοθυμική, είμαι πολύ ευαίσθητη αλλά δεν το δείχνω στους άλλους πάντα, ειλικρινής, αχγώνομαι πολύ και εύκολα, είμαι οργανωτική, υπερπροστατευτική, χαμηλών τόνων, εργασιομανής, μου αρέσει η μαγειρική και θέλω να είμαι πολύ καλή στη δουλειά μου.
αυτά...
:cheesy:
palavo
04-02-2007, 03:35 PM
Skorpina.... (me oroskopo Aigokero...) tora autos o sindiasmos den pisteuw oti einai kalo gia na ton fonazeis kiolas !!! :wacko: :wacko: :blink:
mpiskoto
05-03-2007, 05:14 PM
Ταυράκι με ωροσκόπο Τοξότη, σελήνη στον Καρκίνο, αφροδίτη στους Διδύμους, άρη στον Λέων..αυτά ξέρω..αλλά πέρα από τα χαρακτηριστικά του ταύρου που είναι ξεροκεφαλιά, απίστευτη επιμονή, ακόμα πιο απίστευτη υπομονή, ένα "αυτό θέλω και το θέλω τώρα", θαυμάσιο αυτοέλεγχο και τύφλα να έχουν οι πυρηνικές δοκιμές σε περίπτωση που τα πάρω τα υπόλοιπα ζώδια ακόμα τα ψάχνω...
maria_t
14-03-2007, 01:16 PM
τοξότης και με ωροσκόπο τοξότη.για να μην διαβάζουμε και πολλά πολλά. ένα και καλό χεχε
:toung: Σκορπιος και προσφατος ανακαλυψα :idea: οτι εχω ωροσκοπο αιγοκερο ελπιζω να ειναι για καλο:bigsmile:
Toksotaki
29-03-2007, 04:07 PM
τοξοτης ενας ανεμελος καβαλαρης που προσπαθει να ξεφυγει ακομα και απο τον εαυτο του.
areti mar 26
07-05-2007, 12:34 AM
ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ..... ΑΠ ΕΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝΕΣΗ....
emmalene
07-05-2007, 04:53 PM
Ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο Καρκινο και ο σκοπος μου στη ζωη ειναι ενας, η μαλλον δυο...Να βασανιζω Λιονταρια και να με βασανιζουν Ζυγοι...:laugh: :laugh: των τελευταιων ημερων..(τους..οχι μου...)
DANAE58
07-05-2007, 05:19 PM
Ειμαι Λιονταρι με ωροσκοπο Σκορπιο και Σεληνη στον Καρκινο..Ειμαι πολυ περηφανη,πολυ ευαισθητη και συναισθηματικη,καλοψυχη-καλοκαρδη,πολυ προστατευτικη και τρυφερη,εχω φοβερη διαισθηση και πολυ καλη μνημη,ειμαι κτητικη και πεισματαρα πολυ αλλα με την καλη εννοια,ειμαι πολυ τελειομανης και μ'αρεσει η σταθεροτητα σε ολα,δηλαδη δε μ'αρεσουν καθολου οι αλλαγες!..Παρολαυτα η διαθεση μου πολλες φορες αλλαζει με το παραμικρο!!..
SKYLOROCK
07-05-2007, 11:28 PM
Ειμαι Ταυρος με ωροσκοπο Καρκινο και ο σκοπος μου στη ζωη ειναι ενας, η μαλλον δυο...Να βασανιζω Λιονταρια και να με βασανιζουν Ζυγοι...:laugh: :laugh: των τελευταιων ημερων..(τους..οχι μου...)
Είμαι Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό!:bigsmile: Ξέρω ότι το έχω ξαναπεί αλλά το υπενθυμίζω για να εκπληρώσει η emmalene τον ένα τουλάχιστον σκοπό της σε τούτη τη ζωή :toung:
ΣΚΟΡΠΙΟ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΗ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ
Οφιουχος
08-05-2007, 02:16 AM
Υδροχοος με ωροσκοπο Ταυρο κ σεληνη στην Καρκινο
Είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στον Ταύρο.
Λιγομίλητη, ευαίσθητη, με πολλή φαντασία.......
ZorZeta
08-05-2007, 12:57 PM
Παρθένος με ωροσκόπο στον Αιγοκερο. Με δύο λέξεις θα παρουσίαζα όλο μου το είναι: Πολεμιστής και μοναχός.
Unicorn_82
08-05-2007, 01:13 PM
Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο στους Διδύμους! Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός.... :cry:
gaviota
09-05-2007, 06:42 PM
Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Σκορπιό...Δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι φίλοι μου μου λένε την εξής φράση όταν τους το λέω:"Έτσι εξηγείται λοιπόν το μυστήριο..."Είναι πολύ κακός ο συνδυασμός αυτός???:amazed: :cheesy:
*Astropeleki*
09-05-2007, 06:48 PM
Όχι φυσικά! Κανένας συνδυασμός δεν είναι κακός. Απλά ο ωροσκόπος στον Σκορπιό σου δίνει αυτά τα χαρακτηριστικά του μυστηρίου, της μυστικότητας, της μυστικοπάθειας (ίσως; ) ;)
Μην ανησυχείς...χαρακτηριστικά του Σκορπιού, τα οποία μπορεί να τονίζονται αναλόγως με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σου. :bigsmile: (Τα έχουμε και άλλοι αυτά :toung:)
gaviota
09-05-2007, 07:27 PM
Όχι φυσικά! Κανένας συνδυασμός δεν είναι κακός. Απλά ο ωροσκόπος στον Σκορπιό σου δίνει αυτά τα χαρακτηριστικά του μυστηρίου, της μυστικότητας, της μυστικοπάθειας (ίσως; ) ;)
Μην ανησυχείς...χαρακτηριστικά του Σκορπιού, τα οποία μπορεί να τονίζονται αναλόγως με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σου. :bigsmile: (Τα έχουμε και άλλοι αυτά :toung:)
Σ'ευχαριστώ!Κάπως με καθησύχασες τώρα!:love: Είχα τρομάξει λίγο από τον τρόπο που αντιδρούσαν στο άκουσμα "Ταύρος με Σκοπιό"!:nuts: Πάντως δεν έχω ιδέα πώς να διαβάσω και να ερμηνεύσω τα στοιχεία του χάρτη μου,αλλά πιστεώ ότι σε λίγο καιρό με τη βοήθειά σας θα έχω γίνει expert!:amuse:
*Astropeleki*
09-05-2007, 07:55 PM
Η αλήθεια είναι πως τον Σκορπιό τον εχουμε κάπως παρεξηγημένο σα ζώδιο, αλλά ειναι η φύση του τέτοια. ¶λλωστε κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.
Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά άρθρα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις κάποια πράγματα, αρκεί να αφιερώσεις κάποιο χρόνο και να περιηγηθείς.
Θα σου πρότεινα πρώτα να διαβάσεις τα Αστρολογικά σύμβολα (http://myhoroscope.gr/astrology.php) για να μάθεις να ξεχωρίζεις τους πλανήτες, τα σημεια κλπ συναφή του χάρτη σου.
Στη συνέχεια καλό είναι να διαβάσεις το Συνοπτική ερμηνεία των πλανητών (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=17) έτσι ώστε να κατανοήσεις τις ιδιότητες και πως εκφράζεται η ενέργεια κάθε πλανήτη.
Το Οι 12 οίκοι συνοπτική περιγραφή (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=53) για να κατανοήσεις τι αντιπροσωπεύει κάθε οίκος.
Στο φόρουμ Πλανήτες και Πλανητοειδείς (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=16) με μια μικρή πλοήγηση θα βρεις πολλά άρθρα με θέσεις πλανητών στα ζώδια.
Τέλος η εφαρμογή Οι πλανήτες στα ζώδια (http://myhoroscope.gr/index.php?page=planets) θα σε βοηθήσει άμεσα και γρήγορα να βλέπεις τις θέσεις των πλανητών του χάρτη σου και να διαβάζεις κατευθείαν την ερμηνεία.
gaviota
09-05-2007, 08:11 PM
Η αλήθεια είναι πως τον Σκορπιό τον εχουμε κάπως παρεξηγημένο σα ζώδιο, αλλά ειναι η φύση του τέτοια. ¶λλωστε κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.
Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά άρθρα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις κάποια πράγματα, αρκεί να αφιερώσεις κάποιο χρόνο και να περιηγηθείς.
Θα σου πρότεινα πρώτα να διαβάσεις τα Αστρολογικά σύμβολα (http://myhoroscope.gr/astrology.php) για να μάθεις να ξεχωρίζεις τους πλανήτες, τα σημεια κλπ συναφή του χάρτη σου.
Στη συνέχεια καλό είναι να διαβάσεις το Συνοπτική ερμηνεία των πλανητών (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=17) έτσι ώστε να κατανοήσεις τις ιδιότητες και πως εκφράζεται η ενέργεια κάθε πλανήτη.
Το Οι 12 οίκοι συνοπτική περιγραφή (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=53) για να κατανοήσεις τι αντιπροσωπεύει κάθε οίκος.
Στο φόρουμ Πλανήτες και Πλανητοειδείς (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=16) με μια μικρή πλοήγηση θα βρεις πολλά άρθρα με θέσεις πλανητών στα ζώδια.
Τέλος η εφαρμογή Οι πλανήτες στα ζώδια (http://myhoroscope.gr/index.php?page=planets) θα σε βοηθήσει άμεσα και γρήγορα να βλέπεις τις θέσεις των πλανητών του χάρτη σου και να διαβάζεις κατευθείαν την ερμηνεία.
Χίλια ευχαριστώ!:love: Θα ακολουθήσω όλες τις συμβουλές σου!;)
MELINE
11-05-2007, 01:13 AM
γειά σας...όταν λέω Δίδυμος με αρχίζουν στα "διπρόσωπη" "φαφλατού" "αναντάμ παπαντάμ" και δεν συμμαζεύεται. Πρέπει να πω με ωροσκόπο τοξότη για να ηρεμήσουν....η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι διπρόσωπη.....φαίνομαι έτσι γιατί η ανάγκη μου να μιλάω με όλους με κάνει να ξεχνάω κατά την ώρα της επικοινωνίας το γεγονός ότι μπορεί πριν 2 ώρες το συγκεκριμένο άτομο να το έβριζα. Χάλια η κατάσταση αλλά είμαστε οι κλόουν του ζωδιακού και σας φτιάχνουμε το κέφι,οπότε ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΚΙΑ :love:
Karkinos me oroskopo Skorpio. Prostateutiki, den empisteuomai eukola, ziliara, despotiki, polilogou, triferi alla opote thelo, entousiodis.
Εναν άνδρα που ξέρω, ο οποίος είναι καρκίνος με οροσκόπο σκορπιό, είναι πολύ συμπαθής και ευχάριστος, αρκετά εύστροφος για αυτό και πολύ περίτεχνα εκμεταλλεύται τους πάντες προς όφελός του, έχει μία απίστευτη προσαρμοστικότητα, σε σημείο που να βολεύεται ανά πάσα στιγμή, αλλά έχω την αίσθηση ότι άγεται και φέρεται από τις καταστάσεις.:notrust:
είμαι ένας υδροχόος που συνήθως δεν αγαπάει τους λέοντες...:unsure:
Πές μας γιατί;:worried:
Λέων με οροσκόπο ζυγό είμαι και εγώ! Πως ήταν τα τελευταία δύο χρόνια για σένα;
Εγώ περνάω πολύ δύσκολα!
Δεν ξερω τι δημαίνουν οι πλανήτες στον 12 οίκο!Θα μου πεις;
Φτάνει το καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό!
Αλλοίμονο σε αυτούς που νομίζουν ότι είστε ψυχουλα και ευαίσθητοι!!
zeta1987
23-05-2007, 11:54 AM
Εγώ παιδιά είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ιχθύ... :sad: αφήστε πολύ δύσκολα τα πράγματα.. Αν και πραγματικά, δεν ξέρω γιατί αλλά ώρες ώρες όταν διαβάζω τη σημασία του ωροσκόπου δεν αναγνωρίζω κάποια από αυτά που λένε.. Νιώθω μεν ευάλωτη αλλά όχι και τόσο ονειροπόλα και ευαίσθητη.. Κάποιες φορές αισθάνομαι περισσότερο τις ιδιότητες του υδροχόου ως ωροσκόπο αλλά και του κριού. Όταν λέω πάλι ότι είμαι σκορπιός.... Φεύγουν όλοι χιλιόμετρα!!!!! χιχιχι! Αν και πολλοί μου λένε ότι δεν πολυμοιάζω με σκορπιό! Τελικά λίγο μπερδεμένα είναι τα πράγματα.. Αν και εγώ αισθάνομαι μία γνήσια σκορπίνα... Θεωρώ ότι είναι από τα πιο δυνατά ζώδια!! Είμαι μυστικοπαθής, εσωστρεφής, και σιχαίνομαι κάθετι επιφανειακό. Μου αρέσουν πράγματα με ουσία...
Είμαι επίσης ζηλιάρα και λιγάκι κτητική! Όσο για την εκδικητικότητα που λένε ότι είναι χαρακτηριστικό του σκορπιού, εγώ δεν κρατώ τόσο εύκολα κακία.. Βέβαια είμαι καλή μέχρι ενός σημείου! Δηλαδή άμα δω ότι κάποιος είτε με κοροιδεύει, είτε με θάβει είτε προσπαθεί να με βλάψει...Τότε γίνομαι.....μέγαιρα! Αν και προτιμώ να αποφεύγω τις εκδικήσεις γιατί δηλητηριάζομαι και γω και δεν το θέλω.. Προτιμώ να μην δίνω απλά σημασία...
mirage
24-05-2007, 01:49 PM
LEO...ωροσκοπος διδυμος και πολυ παρθενο...πολυυ..
χλιδη..λεγειν..γενναιοδωρια ...χλιδη...τελειομανια...αυτο αταστροφη...χλιδη...παθος παρορμητισμος...χλιδη...:bigsmil e:
Yeshoda
24-05-2007, 06:27 PM
Eimai Ydroxoos me oroskopo Ydroxoo kai Selini Leon.
Den katalavainoun sixna oi alloi ton tropo skepsis mou, oute i idia mou i mitera den me kserei...merikes fores einai sa na eimai apo allo planiti.
Alla mou aresei..:amuse:
p.s. signomi gia ta Greeklis alla den eimai Ellada kai ithela poli na epikinoniso, katalavenete, o Dias ston 11o oiko mou einai ipeuthinos...xi,xi. Filia se olous!
elenikol
24-05-2007, 06:49 PM
Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο και σελήνη στον Ταύρο. Όπως μου έχουν πει η σελήνη μου σχηματίζει αντίθεση με τον Ηλιο μου και από ότι βλέπετε ο ηλιος με τον ωροσκόπο προκαλούν τις σχετικές αντιφάσεις τους.
Παρόλα αυτά είμαι πολύ σταθερή, ζω για την αγάπη και βρίσκομαι στο δρόμο της εσωτερικής αρμονίας συνειδητοποιώντας τις αντιφάσεις μου και προσπαθώντας όσο το δυνατό περισσότερο να καλύψω όλες τις πλευρές μου.
zeta1987
24-05-2007, 11:23 PM
Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο και σελήνη στον Ταύρο.
Εγώ πάντως θεωρώ ότι έχεις από τους καλύτερους συνδυασμούς! Ειδικά ο ωροσκόπος σου που είναι στον υδροχοό!:bigsmile:
elenikol
25-05-2007, 02:24 PM
Προς Zeta1987
Φίλη σκορπίνα σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Διάβασα αυτά που έχεις γράψει για σένα. Να ξέρεις πως και εγω έχω πολλά απο το δικά σου χαρακτηριστικά και μπορώ να σε καταλάβω.
Καλά κάνεις και δεν δίνεις σημασία σε ό,τι και όποιον νομίζεις ότι μπορεί να σε βλάψει αλλά ό,τι αισθάνεσαι ελπίζω μην το κρατάς μέσα σου.
Φιλικά
zeta1987
26-05-2007, 02:56 AM
Καλά κάνεις και δεν δίνεις σημασία σε ό,τι και όποιον νομίζεις ότι μπορεί να σε βλάψει αλλά ό,τι αισθάνεσαι ελπίζω μην το κρατάς μέσα σου.
Αυτό που λες το έκανα παλιότερα και πραγματικά εκτός ότι δεν έκανε καλό στον εαυτό μου, οδηγούσε σε παρεξηγήσεις... Και έτσι συμπέρανα ότι όταν κάτι σε πειράζει μπορείς να το λες με ευγενικό ή τουλάχιστον κόσμιο τρόπο...!Απλά δεν ήθελα να δυσαρεστώ κανέναν (νάτο μάλλον το στοιχείο του ωροσκόπου!) και κατέληγα να ευχαριστώ όλους εκτός από μένα.. Ευτυχώς πια βρήκα μία ισορροπία σε αυτό...
Agxos
26-05-2007, 03:07 AM
απλα μια θυληκια σκορπιος με ωροσκοπο καρκινο!ολα τα αντιθετα και η εωστρεφια πανω μου!
Αχ ερμη ζωη!
Emmanole
27-05-2007, 01:59 PM
Ζυγός!!!!!!!!!!!! Υπερβολικά αναποφάσιστη, σε σημείο να με βαριέμαι ακόμη και γω η ίδια και πολύ ανυπόμονη!!! Δίκαιη φυσικά, πάντα θέλω να κάνω το σωστό και να μοιράζομαι τα πάντα με τους άλλους. Προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και συμβιβάζομαι εύκολα. Καλλιτεχνική προσωπικότητα, μου αρέσει πολύ η μουσική και γενικά η έκφραση μέσω αυτής και μέσω του γραπτού λόγου. Ο ωροσκόπος μου είναι Σκορπιός...όλοι έχουν να λένε για το έντονο και διαπεραστικό μου βλέμμα :laugh:
elenikol
29-05-2007, 04:40 PM
Zeta 1987
Αν και δεν σε γνωρίζω χαίρομαι πολύ για σένα. Με την ισορροπία αυτή νομίζω πως και εμείς και όλες οι σχέσεις μας γίνονται καλύτερες και σίγουρα πιο αληθινές.:bigsmile:
celin
29-05-2007, 06:47 PM
Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο.
Ευαίσθητη, πολύ επικοινωνιακή, πεισματάρα, νευρική, αποφεύγω τους διαπληκτισμούς σε σημείο που εκνευρίζομαι και εγώ η ίδια, θέλω να έχω τον έλεγχο, και εκεί που νομίζω ότι έχω πνιγεί σε μια κουταλιά νερό ευτυχώς τελευταία στιγμή βρίσκω την άκρη. Γκρούβιιιιιιιιι :blink:
zeta1987
31-05-2007, 01:37 AM
Zeta 1987
Αν και δεν σε γνωρίζω χαίρομαι πολύ για σένα. Με την ισορροπία αυτή νομίζω πως και εμείς και όλες οι σχέσεις μας γίνονται καλύτερες και σίγουρα πιο αληθινές.:bigsmile:
Σε ευχαριστώ!!!:) :) Όντως γίνονται καλύτερες! Και κατα την γνώμη μου θα πρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και λίγο ομαδικά και όχι μόνο από την δική μας πλευρα! Για να γίνονται τα πράγματα καλύτερα! :)
zouzounaki
31-05-2007, 03:38 PM
Tαύρος με ωροσκόπο Καρκίνο.....τώρα καλό είναι αυτό? :blink:
ταυρος με ωροσκοπο ταυρο....καταστροφη?
*Astropeleki*
03-06-2007, 12:07 PM
Ταύρος εις υαλοπωλείονννννννν :toung:
Μια χαρά σε βρίσκω!
whiterose
03-06-2007, 09:54 PM
Εγώ πάλι είμαι τοξότης με ωροσκόπο τοξότη!! Ενθουσιώδης, ομιλητική, εξωστρεφής, ρομαντική, αλλά και κυκλοθυμική, εγωίστρια, τελειομανής και λίγο γκρινιάρα.. Μια γνήσια τοξοτίνα! :bigsmile:
*Astropeleki*
03-06-2007, 11:20 PM
Διπλή τοξοτίνα.......και αισιοδοξία στο φουλ! :toung:
seaman
04-06-2007, 01:40 PM
Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο.
Η μεγαλύτερη αντίφασή μου είναι ότι είμαι πολύ αντικοινωνικός αλλά αρκετά επικοινωνιακός
vivet
05-06-2007, 11:42 AM
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
Μα, μόνο ένα "παιδί" μπορεί να γνωρίζει πως πρέπει να είναι ένας γονιός !
Maroulita
05-06-2007, 12:11 PM
Μα, μόνο ένα "παιδί" μπορεί να γνωρίζει πως πρέπει να είναι ένας γονιός !
Σωστός...
Και για να παραποιήσω ένα απόφθεγμα-αίτημα του Πλάτωνα... "Καμιά κοινωνία δεν πάει μπροστά, παρά μόνο όταν τα παιδιά γίνουν γονείς και οι γονείς παιδιά"...
Παρθένος!
Αγαπώ την λεπτομέρεις όπως και τους Σκορπιούς!
TolisMAN
13-06-2007, 04:44 PM
Και βέβαια Καρκίνος. :bigsmile:Ευαισθητος σίγουρα!:cry: Και τελικά είμαστε και το πιο πνευματικό ζώδιο.:idea: Ούτε Δίδυμοι έιναι ούτε οι Τοξότες. Απόδειξη το ότι είμαστε πρώτοι στην ψηφοφορία των αναγνωστων του myhoroscope.gr. Βy the way έχω ωροσκόπο Τοξότη και αυτό μου αρέσει πολύ. Mα πιο πολύ μου αρέσει η Σελήνη μου στον Ταυρο και η Αφροδίτη στους Διδύμους. Και ας λένε ότι είμαστε απιστοι. Απλώς εχουμε το προνόμιο από τη Φύση να δίνουμε αγάπη σε περισσότερα από ένα πρόσωπα τη φορά. Δεν νομίζω οτί είναι κακό αυτό. Τελος πάντων Ο Αρης μου στον Ταύρο με κανει σως αργό αλλά σταθερό και προπάντων παθιασμένο. Και μην ακούσω κανεναν να λέει πως οι Σκορπιοί ή οι Κριοί είναι οι καλύτεροι στo sex. Oπως λέει και ο ΛΕΦΑΚΗΣ καλύτεροι είναι οι Ταυροι, οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι.
bl_velvet
14-06-2007, 11:46 AM
εγώ είμαι ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ!!
ευαισθητη, γκρινιάρα, ανυπόμονη, χαδιάρα, ανασφαλής, καλή στο να ακούω τους άλλους, αυθόρμητη, αρκετά "καλή"-χαλί να με πατήσουν(όχι για όλους βέβαια)
αυτάάά....αν θυμηθώ τπτ άλλο θα σας το πώ
:-)
mafalda4
14-06-2007, 01:39 PM
Μα που είναι οι Σκορπιοί; αν και στο δημοψήφισμα φαίνονται πολλοί, δρουν μάλλον ήσυχα...λοιπόν, είμαι μια περήφανη( που είμαι), Σκορπίνα! με ωροσκόπο Τοξότη που όλο και κάτι κάνει μεγαλώνοντας! μας έχουν για κακούς και εκδικητικούς. Γνώμη μου, ότι έχουμε μια καλή αντίληψη περί δικαίου(sic). Και, έχουμε μια αστείρευτη δύναμη και μια ικανότητα να " ξαναγεννιόμαστε" κυριολεκτικά από τις στάχτες μας...έχουμε και τα ελαττώματά μας( έεελα!), αλλά αυτά θα τα πουν όλοι οι υπόλοιποι:σφύριγμα
alexb
14-06-2007, 04:20 PM
Εγώ είμαι Τοξότης με ωροσκόπο στον Κριό. Αγαπώ πολύ τους Σκορπιούς, πιθανόν γιατί έχω Σελήνη, Αφροδίτη και Ποσειδώνα εκεί. Γενικώς όμως όταν θέλω να νοιώσω δύναμη συναισθημάτων και να πάρω μια συμβουλή που τη χαρακτηρίζει το δίκαιο απευθύνομαι σε φίλους μου που έχουν έντονα στοιχεία σκορπιού. Και τέτοιους έχω πολλούς γύρω μου..
snowflake
15-06-2007, 12:50 PM
:bigsmile: γειά σας! γελω γιατί είδα τις συμπάσχουσες σκορπίνες με ωροσκόπο καρκίνο και φοβάμαι οτι μας διακρίνει μια απελπισία,χιχιχιχι... μη φοβάστε φίλες μου νομίζω πως εμάς μας χαρακτηρίζει η εξέλιξη;)... Απλώς πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά εεεεε???Αυτό δεν ειναι το μυστικό?
antziolina
04-07-2007, 01:50 PM
:embarrestΖυγός με ωροσκόπο τοξότη, σελήνη λέων, αφροδίτη σκορπιός..
δυστυχώς δεν έχω την αισιοδοξία του τοξότη, αλλά πήρα τις υπολοιπες χάρες του..:sick::sick:
spicy
04-07-2007, 05:49 PM
Αιγόκερως με ωροσκόπο Ζυγό... τι να πω? εργασιομανής αν και λατρεύω το καλοκαίρι και τις διακοπές, παλεύω για να αποδειξω στον εαυτό μου οτι μπορω και καλύτερα, λατρεύω τους ανθρώπους που σκεφτονται και που εχουν να πουν πραγματα, θελω να βοηθαω και το κανω οταν μπορω να διακρινω τι ειναι σωστο και τι λαθος. Πεταω στα συννεφα οταν ερωτευομαι, απογοητευομαι οταν τα πραγματα δεν γινονται ετσι οπως τα ονειρεύτηκα και συνηθως μπλεκομαι σε σχεσεις που θεωρω οτι με εχουν αναγκη χωρις απαραιτητα να συμβαινει κατι τετοιο και χωρις απαραιτητα να μου ζητάει κανεις βοηθεια! (Η απολυτη παρανοια και δυστυχως εφτασα 30 χρονων για να το καταλαβω!:wacko:) Ζω για να επιτυγχάνω στοχους. Λατρευω την ασφαλεια της οικογένειας οπως μ'άρεσει και να την προσφερω σ'αυτους που αγαπω...
Αυταααα... Νομιζω φτανει... αρκετα μακρηγόρησα
spicy tips for spicy people!:love:
ΨΑΡΑΚΙ
05-07-2007, 03:17 PM
ψαράκια ενωθείτε!!!! Καιρός να ΄κανουμε την επανασταση μας!!!!!!!
:bigsmile:
zeta1987
06-07-2007, 04:29 AM
Μα που είναι οι Σκορπιοί; αν και στο δημοψήφισμα φαίνονται πολλοί, δρουν μάλλον ήσυχα...
Εδώ είμαστε, δεν έχουμε χαθεί!!:)
λοιπόν, είμαι μια περήφανη( που είμαι), Σκορπίνα! με ωροσκόπο Τοξότη που όλο και κάτι κάνει μεγαλώνοντας! μας έχουν για κακούς και εκδικητικούς. Γνώμη μου, ότι έχουμε μια καλή αντίληψη περί δικαίου(sic). Και, έχουμε μια αστείρευτη δύναμη και μια ικανότητα να " ξαναγεννιόμαστε" κυριολεκτικά από τις στάχτες μας...έχουμε και τα ελαττώματά μας( έεελα!), αλλά αυτά θα τα πουν όλοι οι υπόλοιποι:σφύριγμα
Σε πληροφορώ, ότι έχεις το καλύτερο συνδυασμό! έχω μία φίλη με αυτό τον συνδυασμό και είναι όλα τα λεφτά!!
Εγώ είμαι Τοξότης με ωροσκόπο στον Κριό. Αγαπώ πολύ τους Σκορπιούς, πιθανόν γιατί έχω Σελήνη, Αφροδίτη και Ποσειδώνα εκεί. Γενικώς όμως όταν θέλω να νοιώσω δύναμη συναισθημάτων και να πάρω μια συμβουλή που τη χαρακτηρίζει το δίκαιο απευθύνομαι σε φίλους μου που έχουν έντονα στοιχεία σκορπιού. Και τέτοιους έχω πολλούς γύρω μου.. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!:love: Τελικά υπάρχει και κόσμος που συμπαθεί τους σκορπιούς! :)
august-10
06-07-2007, 02:00 PM
Είμαι λιονταρίνα γνήσια .Αυταρχική , ιδεαλίστρια αλλά επίμονη, μου αρέσει ο πλούτος και η πολυτέλεια , θέλω να είμαι αρχηγός. Πιστεύω πως όλοι οι λέοντες πρέπει να κουραστούν για να αποκτήσουν αυτά που θέλουν στη ζωή , γενικά η τύχη δεν τους βοηθάει πολύ.Όμως σχεδόν πάντοτε τα καταφέρνουν χάρη στην ανεξάντλητη δύναμή τους. Εσωτερική δύναμη εννοώ.
Φιλιά σε όλους τους λέοντες
kiaRRa
06-07-2007, 03:39 PM
Και πού να δείτε αυταρχισμό οι αιγόκεροι (κρι κρι του φαραγγιού της Σαμαριάς)!!! Μαστίγωμα μέχρι να γίνει αυτό που θέλουμε, το οποίο φυσικά πρέπει άλλοι να κάνουν υπό τις διαταγές μας χωρίς γκρίνια και αντιρρήσεις! Αλλά πάντα χαμογελαστοί (yes master)!
Υ.Γ: Κλείστε την πόρτα....γεμίσαμε καρκίνους:cry:
Fotini Christodoulou
06-07-2007, 03:46 PM
Και πού να δείτε αυταρχισμό οι αιγόκεροι (κρι κρι του φαραγγιού της Σαμαριάς)!!! Μαστίγωμα μέχρι να γίνει αυτό που θέλουμε, το οποίο φυσικά πρέπει άλλοι να κάνουν υπό τις διαταγές μας χωρίς γκρίνια και αντιρρήσεις! Αλλά πάντα χαμογελαστοί (yes master)!
Υ.Γ: Κλείστε την πόρτα....γεμίσαμε καρκίνους:cry:
Πάντα γελαστοί και γελασμένοι:cheesy:
Υγ Είμαστε παντού και δεν γλυτώνετε με το κλείσιμο μας πόρτας, λυπάμαιιιιι:toung:θα μπουμε απ'το παράθυρο:laugh:
Υ.Γ: Κλείστε την πόρτα....γεμίσαμε καρκίνους:cry:Κλειστές πόρτες, φώτα και άλλου είδους prive γούστα στην Σαμαριά, παρακαλώ!
Εδώ πλατσουρίζουμε τα πόδια μας, φοράμε και δείκτη 29 γιά τον απο'πάνω
και όλοι οι καλοί (εκείνοι οι 1000!) χωράνε!;)
ellaki
13-07-2007, 02:11 PM
Ιχθύς με ωροσκόπο ζυγό
Aqua_G
13-07-2007, 03:39 PM
Ένα μικρό υδροχοάκι με ωροσκόπο καρκίνο :embarrest Περίφανη για το υδροχόος, όσο για το καρκίνος ακόμα το ψάχνω :toung:
plano
17-07-2007, 04:15 PM
Ανήκω στο ζώδιο των Διδύμων και βρίσκω πολύ ενδιαφέροντες τους ανθρώπους
που προσπαθούν να ανακαλύψουν τον άλλο μόνοι τους.
xania
23-07-2007, 12:31 PM
Είμαι Σκορπιός με οροσκόπο Τοξότη.
Η γνώμη μου για τους Σκορπιούς είναι οτι έχουν πολλά υπαρξιακά και είναι άτομα μελαγχολικά και των άκρων. Έχουν ισχυρή θέληση όταν θέλουν κάτι πολύ κάνουν τα πάντα . . .
Το καλό είναι οτι κρίνουν πάντα πρώτα τον εαυτό τους, αυστηρά ίσως, αυτοσαρκάζοντας και μετά τους άλλους. Είναι θα έλεγα ανικανοποιητα άτομα γιατί συνέχεια ψάχνονται ..΄
Δύσκολα ένα Σκορπιός κάνει παρέα με άτομα κατώτερά του, που συμβιβάζονται ή βολεύονται. .για κάποιους λόγους και δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες
motoV3
24-07-2007, 03:55 PM
Εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό. Για να πω όμως την αλήθεια δεν ξέρω να σας πω πολλά για αυτόν τον συνδυασμό πέραν του ότι δεν μοιάζω και πολύ με Παρθένο.
Agxos
27-07-2007, 08:39 PM
σκορπιουδακι με ωροσκοπο καρκινο και πολους πλανητες στον τοξοτη!αφροδιτη και αρη στο ζυγο!ολα τα εχει ο μπαξες!
katbel
15-09-2007, 01:11 AM
Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ και Σελήνη στον Σκορπιό, η οποία Σελήνη μου είναι πολύ έντονη και δεν ξέρω γιατί (??)
amazon60
15-09-2007, 01:51 AM
Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Ολοι μου λένε ότι δεν έχω καμμία σχέση με το ζώδιό μου, ευτυχώς που έχω αυτόν τον ωροσκόπο και με σώζει. :bigsmile:
*Astropeleki*
15-09-2007, 10:36 AM
Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ και Σελήνη στον Σκορπιό, η οποία Σελήνη μου είναι πολύ έντονη και δεν ξέρω γιατί (??)
Ε βρε...Σκορπίσια Σελήνη είναι αυτή... Είναι δυνατόν να μην είναι έντονη; :love:
Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Ολοι μου λένε ότι δεν έχω καμμία σχέση με το ζώδιό μου, ευτυχώς που έχω αυτόν τον ωροσκόπο και με σώζει. :bigsmile:
Μετά τα 30 βγαίνει ο Ωροσκόπος στην επιαφάνεια και λειτουργούμε, συμπεριφερόμαστε με τα χαρακτηριστικά που αυτός μας δίνει! Επομένως μην απορείς ... Οι Τοξότες ή όσοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά (βλέπε και Ωροσκόπο), είναι πολύ κουλ, ευχάριστα, "τρελά" και "γιούχου" (:embarrest) άτομα!!!!
Απόλαυσέ το :laugh::love:
arkoudaki
15-09-2007, 03:02 PM
ειμαι ιχθύς με ωροσκόπο κριο. . :wacko: ειμαι τρομερά άπιστη, ζηλιάρα,νευρική,εγωίστρια, υχάριστη,κοινωνικη με πολυ χιούμορ αλλα και κλαψιάρα! ! ! αμα με παρει απο κάτω δεν με σηκώνει ούτε γερανός!ειμαι αρκετά δυναμική σε όλους τους τομείς αλλα οχι στα αισθηματικά μου!δεν ξέρω αν αυτά τα έχουν όλοι οι ιχθύς.....αλλα εγω σιγουρα δεν μπορώ να τα βρω μαζί μου:bigsmile:!!!!!:nana:
friary
17-09-2007, 01:00 AM
ειμαι ιχθύς με ωροσκόπο κριο. . :wacko: ειμαι τρομερά άπιστη, ζηλιάρα,νευρική,εγωίστρια, υχάριστη,κοινωνικη με πολυ χιούμορ αλλα και κλαψιάρα! ! ! αμα με παρει απο κάτω δεν με σηκώνει ούτε γερανός!ειμαι αρκετά δυναμική σε όλους τους τομείς αλλα οχι στα αισθηματικά μου!δεν ξέρω αν αυτά τα έχουν όλοι οι ιχθύς.....αλλα εγω σιγουρα δεν μπορώ να τα βρω μαζί μου:bigsmile:!!!!!:nana:
Εεεεεε κάπου εκει γύρω περιστρεφόμαστε και οι υπόλοιποι, πάνω κάτω, αλλά να μην το κάνουμε και θέμα :toung:
Για ψηφίστε που ναι τέτοια μέρα σήμερα :cheesy:
emmalene
18-09-2007, 01:32 AM
Ε βρε...Σκορπίσια Σελήνη είναι αυτή... Είναι δυνατόν να μην είναι έντονη; :love:
Μετά τα 30 βγαίνει ο Ωροσκόπος στην επιαφάνεια και λειτουργούμε, συμπεριφερόμαστε με τα χαρακτηριστικά που αυτός μας δίνει! Επομένως μην απορείς ... Οι Τοξότες ή όσοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά (βλέπε και Ωροσκόπο), είναι πολύ κουλ, ευχάριστα, "τρελά" και "γιούχου" (:embarrest) άτομα!!!!
Απόλαυσέ το :laugh::love:
ναιιι..και εγω μετα τα τριαντα βγηκε η σεληνη μου στον Τοξοτη και σκοτωσε τον ωροσκοπο καρκινο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
skytree
18-09-2007, 03:55 AM
Υδροχόος με ωροσκόπο κριό.Μία στάχτες μια φωτιά... Κ με σελήνη στον καρκίνο, άρη στους ιχθείς,αφροδίτη στον υδροχόο ή δεν ξέρω τι άλλο.. η ευαισθησία χτυπάει κόκκινο..:embarrest
αμάν..
zhsethzwh
18-09-2007, 11:39 AM
Καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό,σελήνη στο σκορπιό & αφροδίτη στους διδύμους.
Καταλαβαίνετε τι γίνεται.ΤΡΕΛΑ!:bigsmile::bigsmile::big smile:
Κριος με ωροσκοπο Κριο!!Δεν υπαρχει χειροτερος συνδυασμος,για τους αλλους!Σημασια εχει οτι εγω αισθανομαι καλα!!...Μπορω να πω οτι ο εγωισμος ειναι μεγαλος.Οπως και οτι υπαρχουν αρκετα στοιχεια ειρωνιας.Απο την αλλη ειναι ενα πολυ δυναμικο ζωδιο ειδικα οταν απο πισω κρυβεται ο ωροσκοπος του κριου!!!
*Astropeleki*
19-09-2007, 09:02 PM
Μπορω να πω οτι ο εγωισμος ειναι μεγαλος.Οπως και οτι υπαρχουν αρκετα στοιχεια ειρωνιας
Ωωωωωω ναι... :nuts:
Σε σημείο απελπισίας όμως για τους άλλους :nuts::toung:
wizards
25-09-2007, 12:28 AM
Είμαι ένας παρθένος, με έντονη την κακή κριτική διάθεση. Οποιαδήποτε αρνητική κριτική προς εμέ γίνεται αμέσως αποδεκτή, οποιαδήποτε θετική δε, ψάχνω να βρω το "δόλο" που βρίσκεται από πίσω της.
emmalene
25-09-2007, 12:58 AM
Είμαι ένας παρθένος, με έντονη την κακή κριτική διάθεση. Οποιαδήποτε αρνητική κριτική προς εμέ γίνεται αμέσως αποδεκτή, οποιαδήποτε θετική δε, ψάχνω να βρω το "δόλο" που βρίσκεται από πίσω της.
Αρα δεν εχεις εντονη κακη οπως λες κριτικη διαθεση..επιφυλαξη εχεις.:bigsmile:
και η κριτικη παντα οσο κακη και αν ειναι, και οταν ο αλλος εχει την ωριμοτητα να την δεχτει, ειναι το πρωτο βημα για την βελτιωση...:bigsmile:
starfish
25-09-2007, 02:28 PM
Εγω δεν ψαχνω "δολο" [ε, καμμια φορα συμβαινει κι αυτο!!], απλως κοιταζω προσεκτικα γυρω μου για να δω για ποιαν λενε τα καλα λογια!:nuts::nuts:
Ιχθύς με Ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στους Διδύμους
μετά τα τριάντα και κάτι μου βγήκε έντονα ο ωροσκόπος αν και την ζωή μου την κατευθύνουν οι Δίδυμοι.
μου αρέσει το καλό φαί το καλό περιβάλλον η άνεση κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα είμαι επικοινωνιακή , έχω περιόδους μεγάλης τεμπελιάς που ακολουθούν περίοδοι με μεγάλη ενέργεια όταν θέλω κάτι ο κόσμος να χαλάσει θα το κάνω έστω και αν πρέπει να περιμένω αρκετό καιρό
μου αρέσουν τα ταξίδια και αν είχα οικονομική άνεση θα ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι,είμαι αυταρχική πεισματάρα αλλά υπομονετική και επίμονη και απρόβλεπτη
colibri
21-10-2007, 12:44 AM
Παρθένος με ωροσκόπο,σελήνη και δυναμικότητα στον υδροχόο, αφροδίτη στο λέοντα, ερμή-κρόνο-πλούτωνα στο ζυγό, άρη-δία στο σκορπιό, ουρανό και ποσειδώνα στον τοξότη... Θέλετε και μοίρες?:amazed::amazed::amazed:
starfish
22-10-2007, 01:13 PM
Παρθένος με ωροσκόπο,σελήνη και δυναμικότητα στον υδροχόο, αφροδίτη στο λέοντα, ερμή-κρόνο-πλούτωνα στο ζυγό, άρη-δία στο σκορπιό, ουρανό και ποσειδώνα στον τοξότη... Θέλετε και μοίρες?:amazed::amazed::amazed:
Α πα πα πα! :toung::bigsmile:
colibri
23-10-2007, 03:32 PM
Α πα πα πα! :toung::bigsmile:
Που να δεις που είναι τοποθετημένο και το καθένα σε οικοθεσία...
Αφροδίτη- ήλιος-ερμής στον έβδομο, κρόνος-πλούτωνας-δίας στον όγδοο, άρης-ουρανος στον ένατο, ποσειδώνας στον δέκατο, και σελήνη στο δωδέκατο...
¶σε τι έχω περάσει με τη μοίρα μου...:cry:
Αλλά τα έχω φτιάξει όλα:bigsmile:
*Astropeleki*
23-10-2007, 07:27 PM
Σελήνη στον 12ο ε;
(χεχεχε)
colibri
23-10-2007, 08:12 PM
Ε ή είμαστε ή δεν είμαστε...
Και όλα τα φώτα σε όψεις με ουρανό!!!:bigsmile:
nagiagiannis
23-10-2007, 10:05 PM
eimai eimai eimai....... karkinos me oroskopo leonta den to thela eilikrinaaaaaaa eidika ton oroskopo moy...xixi eimai kapsoyra me ena skorpio me oroskopo tayro nomizo diladi..... latreyo na parakoloytho tin kineziki astrologia me kalyptei kata mia ennoia perissotero aytaaaaaaaaa(tha prepe na pw ki alla?)
*Astropeleki*
23-10-2007, 10:11 PM
Ό,τι και αν πεις, όσα και αν πεις, γράφτα με ελληνικούς χαρακτήρες πλιζζζζζζζζζζ :bigsmile:
awake
24-10-2007, 11:31 AM
είμαι ζυγάκι με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη και άρη (και πολλούς άλλους πλανήτες) στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Συνήθως αντιπαθώ τις σκορπίνες με την πρώτη ματιά!
colibri
24-10-2007, 12:26 PM
έλα ρε είναι καλά παιδάκια τα σκορπάκια!!! Τα καρκινάκια να φοβασαι
zeta1987
24-10-2007, 12:58 PM
είμαι ζυγάκι με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη και άρη (και πολλούς άλλους πλανήτες) στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Συνήθως αντιπαθώ τις σκορπίνες με την πρώτη ματιά!
Περίεργο μου ακούγεται αφού έχεις ωροσκόπο σκορπιό. Βέβαια και εγώ που έχω ωροσκόπο ιχθύ δεν τρελαίνομαι για άτομα ιχθείς..
Μαρία_Δ
24-10-2007, 01:19 PM
παρθένος με ωροσκόπο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και αφροδίτη στο ζυγό....έχω καμια ελπίδα????? τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!
awake
24-10-2007, 06:06 PM
Περίεργο μου ακούγεται αφού έχεις ωροσκόπο σκορπιό. Βέβαια και εγώ που έχω ωροσκόπο ιχθύ δεν τρελαίνομαι για άτομα ιχθείς..
δεν ξέρω πως μου βγαίνει έτσι... πάντως η αλήθεια είναι ότι τώρα που χρονικά είμαι πιο κοντά στον ωροσκόπο μου, έχει βελτιωθεί η κατάσταση! η επιφυλακτικότητα όμως παραμένει...
awake
24-10-2007, 06:10 PM
έλα ρε είναι καλά παιδάκια τα σκορπάκια!!! Τα καρκινάκια να φοβασαι
η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γνωρίσει καρκινάκια έως τώρα, οπότε δεν έχω άποψη! έχω ακούσει όμως τα χειρότερα! τα πάω τέλεια όμως με κριούς και υδροχόους...
awake
24-10-2007, 06:12 PM
παρθένος με ωροσκόπο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και αφροδίτη στο ζυγό....έχω καμια ελπίδα????? τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!
πιστεύω ότι μετά τα 30 (αν δεν τα έχεις περάσει ήδη) θα είσαι σε ιδανικό επίπεδο... Ζυγός και υδροχόος είναι καλός συνδυασμός!
Dell Piero
24-10-2007, 06:16 PM
Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, αναφέρατε καθένας το ζώδιο του και - αν το θέλετε - δυο τρία λόγια αυτοπαρουσίασης... Στο τέλος μπορούμε να κάνουμε μία στατιστική να δούμε τι ζώδια επισκέπτονται αυτό το site...
Kρατάμε στο μυαλό μας το θέμα μας και συνεχίζουμε χιούμορ ή παρεκκλίσεις στα ανάλογα threads ;)
Είμαι Τοξότης με σελήνη στον Αιγόκερω!!!! Ο Διας με τον Κρόνο παλεύουν για
τα μάτια μου!!!!!! Χαμένη ψυχή στη διαρκή αναζήτηση του ποιά τελικά είμαι!!!!
Για να μην ξεχάσω έχω και εναν υπέροχο Δία στον Τοξότη που με καθιστά θεωρητικά τυχερή αλλά και ταυτόχρονα ολίγον γεματούλα (εως πολύ ενίοτε) !!!!!
Που θα πάει κάποια στιγμή θα βρω τον εαυτό μου και εγώ.
Τέλος έχω και ωροσκόπο στο Ζυγό έτσι για το αλατοπίπερο....
Καλή σας Μέρα..
:bigsmile::love:
blackjack
29-10-2007, 08:52 PM
Δίδυμος με ωροσκόπο Ζυγό
Σελήνη κ Αφροδίτη στον Λέοντα
Ερμή και ¶ρη στους Διδύμους
Πλούτονα κ Κρόνο στο Ζυγό
Δία,Ουρανό κ Ποσειδώνα στον Τοξότη...!
Ιχθείς με ωροσκόπο καρκίνο
Αφροδίτη και ¶ρης στον κριό
Σελήνη στον ταύρο
Ερμής στους ιχθείς
Δίας στον υδροχόο
Κρόνος και Πλούτωνας στον σκορπιό
Ουρανός στον τοξότη
Ποσειδώνας στον αιγώκερω
:love::cheesy:
apolonia
30-10-2007, 12:22 PM
eimai ixtis me oroskopo zigo...........opos katalavenete..........anisixo pneyma
kritikia
01-11-2007, 06:06 PM
Είμαι Ζυγός με Ερμή και Πλούτωνα στον Ζυγό, Αφροδίτη στην Παρθένο (χάλι μαύρο), ¶ρη στους Διδύμους και τον Κρόνο στον Λέοντα.... Ο Δίας στον Κριό στον πρώτο οίκο με σώζει από πολλά κατά καιρούς αλλά ο ωροσκόπος μου στο ίδιο ζώδιο με οδηγεί σε εξαντλητικούς θυμούς και μερικές φορές σε καυγάδες, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον Ηλιο μου.. :embarrest
tenia
04-11-2007, 04:02 PM
Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Λέοντα........!!!!!!!Εχω Αφροδίτη στους Διδύμους, Σελήνη στους Ιχθείς,
Ερμή στον Ταύρο,Κρόνο-¶ρη-Δία στην Παρθένο,Ουρανό στον Σκορπιό, Ποσειδώνα στον Τοξότη κ Πλούτωνα στο Ζυγό.....!
pesci
08-11-2007, 12:42 AM
Ιχθυς με ωροσκοπο Σκορπιο .:bigsmile:
Maera
08-11-2007, 01:26 PM
Κριός με ωροσκόπο Λέοντα,Σελήνη στον Κριό,Αφροδίτη στον Κριό,Ερμή στον Ταύρο,¶ρη στον Τοξότη,Δία στην Παρθένο,Κρόνο στον Κριό,Ουρανό στο Ζυγό,Ποσειδώνα στον Σκορπιό,Πλούτωνα στην Παρθένο.
spinalonga
08-11-2007, 06:58 PM
Είμαι Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στο Ζυγό
sofia1988
10-11-2007, 05:58 PM
didimos me oroskopo toksoti.....
ginap
10-11-2007, 06:52 PM
καλησπέρα σε όλους.:cheesy:
εγώ είμαι παρθένος με ωροσκόπο ζυγό.
alyssa
14-11-2007, 05:40 PM
ειμαι διδυμος..
mike1974
15-11-2007, 07:24 PM
καλησπέρα σε όλους.:cheesy:
εγώ είμαι παρθένος με ωροσκόπο ζυγό.
καλησπέρα ζυγός με ωροσκόπο παρθένο :bigsmile:
Καλησπέρα, Ταυρος με ωροσκόπο Λεων. Εχω όλα τα χαρακτηριστικά!!!!!!:bigsmile:
maria62
26-11-2007, 12:30 AM
Μας λείπει τώρα ένας Κριός για να συμπληρώσουμε την πρώτη ποιότητα... :)
Ναμαι ειμαι κριος με ωροσκοπο Καρκινος:bigsmile:
konteo
27-11-2007, 02:21 PM
ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ,ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ. ΑΑΑΑΑ,ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ................
ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. :wacko::wacko:
pigasos
28-11-2007, 06:53 PM
ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ
sunset
29-11-2007, 07:50 PM
υδροχοος με ωροσκοπο ταυρο!
christina20
30-11-2007, 12:10 AM
Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερω...ένας διαφορετικός τοξότης...
*Astropeleki*
30-11-2007, 12:45 AM
Η τρέλα συνάντησε την σοβαρότητα ένα πράγμα :toung:
Μεταφέρω αυτό το θέμα από το κλειστό φόρουμ "Αστρολογία με Χιούμορ" εδώ, για να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν στην ψηφοφορία του, όσα μέλη μας δεν έχουν προλάβει.
xry45
29-07-2008, 11:35 PM
Τοξοτης(αφροδιτη ποσειδωνα και ερμη) με σεληνη στον ταυρο,αρη στον λεοντα και ωροσκοπο καρκινο:bigsmile:λοιπον εχουμε και λεμε...ζω αποκλειστικα στον κοσμο μου!!!οταν με καλει το καθηκον..επιστρεφω στη γη!!!ειμαι ξεροκεφαλη,εχω απαντησεις για ολα τα θεματα:wacko:ειλικρινης κ ωμη μεχρι αηδιας..σπανια γκρινιαζω αλλα οταν το κανω δινω ρεστα!!εχω χιουμορ και μια ψυχραιμια...αναισθησια...αισ ιοδοξια τρελλη!!!!ταιριαζω" απολυτα " με ζυγο,ταυρο,τοξοτη και καρκινο,βγαζω το λαδι στους αιγοκερους:love:(και αυτοι το ιδιο κανουν..)
Maroulita
29-07-2008, 11:42 PM
Τοξοτης(αφροδιτη ποσειδωνα και ερμη) με σεληνη στον ταυρο,αρη στον λεοντα και ωροσκοπο καρκινο:bigsmile:λοιπον εχουμε και λεμε...ζω αποκλειστικα στον κοσμο μου!!!οταν με καλει το καθηκον..επιστρεφω στη γη!!!ειμαι ξεροκεφαλη,εχω απαντησεις για ολα τα θεματα:wacko:ειλικρινης κ ωμη μεχρι αηδιας..σπανια γκρινιαζω αλλα οταν το κανω δινω ρεστα!!εχω χιουμορ και μια ψυχραιμια...αναισθησια...αισ ιοδοξια τρελλη!!!!ταιριαζω" απολυτα " με ζυγο,ταυρο,τοξοτη και καρκινο,βγαζω το λαδι στους αιγοκερους:love:(και αυτοι το ιδιο κανουν..)
Καλώς τηνα!!! Μας σώζει ο Ήλιος; Τί λες;; Γιατί με τέτοιο ωροσκόπο... άστα βράστα!!!
Ομοιοπαθής γαρ... :toung::toung:
silvestro
29-07-2008, 11:47 PM
Καρκινοs με οροσκοπο Σκορπιο και Σεληνη στουs Διδυμουs.
Σαν να λεμε οτι θα'μενα ανετα για παντα στη κορυφη ενοs βουνου,αλλα με το ενα ματι να βλεπει τι ''παιζει'' στουs δρομουs τηs ποληs:wacko::blink::laugh:
xry45
29-07-2008, 11:54 PM
τι να πρωτογραψω για τον γλυκουλη ωροσκοπο μας..οτι εγω τον τραβαω να βγει εξω και αυτος κλειδωνει και την πορτα...οτι εκει που ειμαι 3 λαλουν και 2 χορευουν ξαφνικα..πεφτω σε βαθια...περισυλλογη να το πω...ναι Μαρια μου ευτυχως που σε μενα τουλαχιστον υπερεχει ο τοξοτης...αλλα αυτο μας ετυχε αυτο θα υποστηριξουμε!!!!!!εχει και τα καλα του..ε?
Maroulita
29-07-2008, 11:56 PM
τι να πρωτογραψω για τον γλυκουλη ωροσκοπο μας..οτι εγω τον τραβαω να βγει εξω και αυτος κλειδωνει και την πορτα...οτι εκει που ειμαι 3 λαλουν και 2 χορευουν ξαφνικα..πεφτω σε βαθια...περισυλλογη να το πω...ναι Μαρια μου ευτυχως που σε μενα τουλαχιστον υπερεχει ο τοξοτης...αλλα αυτο μας ετυχε αυτο θα υποστηριξουμε!!!!!!εχει και τα καλα του..ε?
Έχει;; :toung::toung:
:bigsmile::bigsmile:
xry45
30-07-2008, 12:10 AM
Έχει;; :toung::toung:
:bigsmile::bigsmile:
αμε!!σε συνδιασμο με τον τοξοτη σου δινει εναν αερα μυστηριου...εισαι πολυ διαισθητικη..εχεις καλιτεχνικες ευαισθησιες....ζωγραφιζεις.. .γραφεις...και οταν προσπαθεις να βρεις την λυση και το αναβαλλεις για μετα(τοξοτης)αρκει να ακουσεις την εσωτερικη φωνουλα(καρκινος)...αν ειναι φυσικα διαθεσιμη και δεν κανει διαλογισμο..γιογκα:wacko:τωρα τι εχεις να πεις?:bigsmile:
Maroulita
30-07-2008, 12:33 AM
αμε!!σε συνδιασμο με τον τοξοτη σου δινει εναν αερα μυστηριου...εισαι πολυ διαισθητικη..εχεις καλιτεχνικες ευαισθησιες....ζωγραφιζεις.. .γραφεις...και οταν προσπαθεις να βρεις την λυση και το αναβαλλεις για μετα(τοξοτης)αρκει να ακουσεις την εσωτερικη φωνουλα(καρκινος)...αν ειναι φυσικα διαθεσιμη και δεν κανει διαλογισμο..γιογκα:wacko:τωρα τι εχεις να πεις?:bigsmile:
Ε, δίκιο θα 'χεις! :bigsmile::toung:
Αν και οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες πρέπει να οφείλονται σε άλλους παράγοντες....
Και ο αέρας μυστηρίου φαντάζομαι!
Καλοί είμαστε, εντάξει δε λέω... αλλά υπάρχουν και καλύτερα...!!! :nuts::nuts::nuts:
Πάντα φιλικά προς το φιλάδελφον ζώδιον...!!! :nuts:
ΖΩΔΙΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΗ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
SELZI
30-07-2008, 11:03 AM
Καλημέρα σας και από εμένα
Ταύρος με ωροσκόπο Ζυγό
και μου έχει κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή ένας ΛΕΩΝ
τι πράγμα κι αυτοί!!!!::wacko:
ζουπιαρα
30-07-2008, 11:47 AM
Καλημέρα. Τοξότης με ορωσκόπο Τοξότη κι αναρωτιέμαι αν ένας Ιχθύς με πιθανό ορωσκόπο Σκορπιό (δεν ξέρω τί ζώνη ώρας να βάλω γιατί γεννήθηκε στην Γερμανία και παίζει να έβαλα λάθος), μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη...Κατά τα άλλα, επικοινωνιακή, ευχάριστη, κοινωνική, αισιόδοξη μέχρι αηδίας, ζηλιάρα, ευαίσθητη, ρομαντική και υπερβολικά ιδεαλίστρια.Αν πάντως έχει κανείς να προσθέσει κάτι καλοδεχούμενο!:bigsmile:
labtec
30-07-2008, 12:32 PM
καλημερα και απο μενα ειμαι ενας Δίδυμος με ωροσκόπο Αιγόκερω ακόμα αντέχουμε.(Αρε Κρόνε στην Παρθένο...)
leoma
30-07-2008, 01:50 PM
καλημερα και απο μενα ειμαι ενας Δίδυμος με ωροσκόπο Αιγόκερω ακόμα αντέχουμε.(Αρε Κρόνε στην Παρθένο...)
Καλώς ήρθες στο myhoroscope! Ωραίος συνδυασμός Δίδυμοι-Αιγόκερως!:bigsmile:
xry45
30-07-2008, 02:35 PM
Ε, δίκιο θα 'χεις! :bigsmile::toung:
Αν και οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες πρέπει να οφείλονται σε άλλους παράγοντες....
Και ο αέρας μυστηρίου φαντάζομαι!
Καλοί είμαστε, εντάξει δε λέω... αλλά υπάρχουν και καλύτερα...!!! :nuts::nuts::nuts:
Πάντα φιλικά προς το φιλάδελφον ζώδιον...!!! :nuts:
Σιγουρα...αλλα υπαρχουν και χειροτερα:wacko:σιγα μη κατσουμε να "σκασουμε "για τον ωροσκοπο..."σκαει"αυτος απο μονος του:bigsmile:
staribulator
30-07-2008, 02:40 PM
Χαιρεται !Ειμαι ενας ζυγος με ωροσκοπο ζυγο.Υπαρχει κανενας ισορροπημενος ανθρωπος ή πρεπει να ξαναγεννηθουν όλοι στον αστερισμο του ζυγου ?Τι ωραια θα ήταν:bigsmile:....
black moon
30-07-2008, 02:43 PM
Χαιρεται !Ειμαι ενας ζυγος με ωροσκοπο ζυγο.Υπαρχει κανενας ισορροπημενος ανθρωπος ή πρεπει να ξαναγεννηθουν όλοι στον αστερισμο του ζυγου ?Τι ωραια θα ήταν:bigsmile:....
Ε!Μα δεν μιλάω, δεν μιλάω.....Πες τα χρυσόστομεεεεεεε!!!!!!:bigsmile:
xry45
30-07-2008, 03:31 PM
Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερω...ένας διαφορετικός τοξότης...
εχω φιλη σε αυτον τον συνδιασμο με σεληνη κ αφροδιτη στον υδροχοο...ο ωροσκοπος της ,την ταλαιπωρει αρκετα...σε πολλα επιδεδα:wacko: και εκεινη ετσι λεει...ενας αλλος τοξοτης..αλλα εχει τρελο χιουμορ..και το παλευει:love::love:
konstantina318
30-07-2008, 03:31 PM
Λοιπόν... Θα φροντίσω να είμαι όσο ειλικρινής γίνεται:bigsmile:
Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων..Όταν είμαι στις καλές μου είμαι πραγματικά αξιαγάπητη,κ χαρίζω απλόχερα τριγύρω μου ευτυχία!Όταν δεν είμαι όμως καλά...είμαι εξαιρετικά ευέξαπτη,κακομούτσουνη να το πώ,με ενοχλούν όλοι κ όλα ίσως..κάπως έτσι!Αυτοί όμως που με αγαπούν πραγματικά ανέχονται τις κακές στιγμές μου γιατί ξέρουν ότι είναι στη φύση μου:bigsmile:Βέβαια τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα ενισχύονται κ απο μια Σελήνη στους Ιχθύες,οπότε καταλαβαίνεται το μέγεθος της καταστροφής:wacko:Δοξάζω καθημερινά το Θεό για τον ωροσκόπο μου, γιατί είναι σίγουρο πως το Λιοντάρι δίνει στον "κολληματία" Καρκίνο δύναμη , αισιοδοξία, κ το απαραίτητο "ψώνιο" να αφήνει πίσω μικροπρέπειες κ πράγματα που δεν αξίζουν κ να προχωράει στην επόμενη σελίδα..:pleasantry:
konstantina318
30-07-2008, 03:43 PM
Δε λές πάλι καλά που έχεις κι αυτόν τον ωροσκόπο που σε κάνει καλόν άνθρωπο..σου ξυνίζει κιόλας!!!:σφύριγμα
xry45
30-07-2008, 03:51 PM
Λοιπόν... Θα φροντίσω να είμαι όσο ειλικρινής γίνεται:bigsmile:
Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων..Όταν είμαι στις καλές μου είμαι πραγματικά αξιαγάπητη,κ χαρίζω απλόχερα τριγύρω μου ευτυχία!Όταν δεν είμαι όμως καλά...είμαι εξαιρετικά ευέξαπτη,κακομούτσουνη να το πώ,με ενοχλούν όλοι κ όλα ίσως..κάπως έτσι!Αυτοί όμως που με αγαπούν πραγματικά ανέχονται τις κακές στιγμές μου γιατί ξέρουν ότι είναι στη φύση μου:bigsmile:Βέβαια τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα ενισχύονται κ απο μια Σελήνη στους Ιχθύες,οπότε καταλαβαίνεται το μέγεθος της καταστροφής:wacko:Δοξάζω καθημερινά το Θεό για τον ωροσκόπο μου, γιατί είναι σίγουρο πως το Λιοντάρι δίνει στον "κολληματία" Καρκίνο δύναμη , αισιοδοξία, κ το απαραίτητο "ψώνιο" να αφήνει πίσω μικροπρέπειες κ πράγματα που δεν αξίζουν κ να προχωράει στην επόμενη σελίδα..:pleasantry:
Καλα τα λες...θα προσθεσω οτι γκαριζεις χωρις λογο και σου γυριζει το ματι φρουτακι:wacko:..οτι πρεπει ολοι να εξαφανιστουμε για το καλο μας
!!!κ αν τυχει να μην εχεις προλαβει να καθαρισεις..:cry:τοτε πραγματικα μιλαμε για το απολυτο ΜΠΑΜ!!!! αλλα επειδη ολοι σε αγαπαμε γιατι στα δυσκολα μας στηριζεις και μας ξεμπλοκαρεις, γιατι εχεις τρελο χιουμορ και ωραια ρουχα(κυριως)απλα σε αφηνουμε να λες και να λες και να ξανα λες....και επειδη και εσυ μετα βαριεσαι να γκρινιαζεις κ να βριζεις...επανερχεσαι στον πλανητη ΓΗ!!!Κολληματιες οι καρκινοι?τι να πει κ ο γιος σου...:toung:
konstantina318
30-07-2008, 04:13 PM
:lol::lol::lol:[QUOTE=xry45;61113]Καλα τα λες...θα προσθεσω οτι γκαριζεις χωρις λογο και σου γυριζει το ματι φρουτακι:wacko:..οτι πρεπει ολοι να εξαφανιστουμε για το καλο μας
!!!κ αν τυχει να μην εχεις προλαβει να καθαρισεις..:cry:τοτε πραγματικα μιλαμε για το απολυτο ΜΠΑΜ!!!! αλλα επειδη ολοι σε αγαπαμε γιατι στα δυσκολα μας στηριζεις και μας ξεμπλοκαρεις, γιατι εχεις τρελο χιουμορ και ωραια ρουχα(κυριως)απλα σε αφηνουμε να λες και να λες και να ξανα λες....και επειδη και εσυ μετα βαριεσαι να γκρινιαζεις κ να βριζεις...επανερχεσαι στον πλανητη ΓΗ!!!Κολληματιες οι καρκινοι?τι να πει κ ο γιος σου...:toung:[/QUO
Κρύβε λόγια γιατί αλλιώς θα πώ στα παιδιά οτι ήμασταν στην ίδια γειτονιά 10 χρόνια κ ενώ εγώ σε κοιτούσα χαμογελώντας για να ξεκινησει μια φιλία,εσύ γύρναγες τα μούτρα σου απο την άλλη,σαν γνήσια ψιλομύτα!!:lol:
Oσο για τον μονάκριβό μου,τι περίμενες ???Είναι απλώς ένας γνήσιος Παρθένος !Ολα τα θέλει με τον τρόπο που τα έκανε εξ αρχής..Δε λες πάλι καλά που έχει κι έναν ωροσκόπο στο Ζυγό!
xry45
30-07-2008, 04:41 PM
Κρύβε λόγια γιατί αλλιώς θα πώ στα παιδιά οτι ήμασταν στην ίδια γειτονιά 10 χρόνια κ ενώ εγώ σε κοιτούσα χαμογελώντας για να ξεκινησει μια φιλία,εσύ γύρναγες τα μούτρα σου απο την άλλη,σαν γνήσια ψιλομύτα!!:lol:΄[/QUOTE]
Για αυτο φταει ο ωροσκοπος σου χρυση μου και οτι εχουμε τον αρη στο λεοντα(ε?)τωρα αν το τικ που ειχες και εξακολουθεις να εχεις:eek:οταν προσπαθεις να πλησιασεις ανθρωπο...το μεταφραζεις σε χαμογελο τι να πω...εξαλλου ο ερμης μου στον τοξοτη με κανει επικοινωνιακη και γεματη κατανοηση τι κ αν εχω μεγαλη μυτη!!!εχω μεγαλυτερη καρδια...για αυτο αλλωστε σου μιλησα:bigsmile:(αφου σε εφερε η ζυγος, πιο ζυγος δεν γινεται, μαμα μου στο σπιτι):love::love::love::love:
konstantina318
30-07-2008, 04:50 PM
Κρύβε λόγια γιατί αλλιώς θα πώ στα παιδιά οτι ήμασταν στην ίδια γειτονιά 10 χρόνια κ ενώ εγώ σε κοιτούσα χαμογελώντας για να ξεκινησει μια φιλία,εσύ γύρναγες τα μούτρα σου απο την άλλη,σαν γνήσια ψιλομύτα!!:lol:΄
Για αυτο φταει ο ωροσκοπος σου χρυση μου και οτι εχουμε τον αρη στο λεοντα(ε?)τωρα αν το τικ που ειχες και εξακολουθεις να εχεις:eek:οταν προσπαθεις να πλησιασεις ανθρωπο...το μεταφραζεις σε χαμογελο τι να πω...εξαλλου ο ερμης μου στον τοξοτη με κανει επικοινωνιακη και γεματη κατανοηση τι καν εχω μεγαλη μυτη!!!εχω μεγαλυτερη καρδια...για αυτο αλλωστε σου μιλησα:bigsmile:(αφου σε εφερε η ζυγος, πιο ζυγος δεν γινεται, μαμα μου στο σπιτι):love::love::love::love:[/QUOTE]
Δε βαριέσαι φιλενάδα..περασμένα ξεχασμένα:bigsmile:Το θέμα είναι οτι κάποια ..στιγμή έγινε η αρχή κ τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η Χρύσπα είναι καλή μου φίλη,με απεριόριστες δυνατότητες στον τομέα αυτό,:wacko:καλή καρδιά:unsure:.....Κι οτι έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας ατελείωτες ώρες συζητήσεων περί του μάταιου τούτου κόσμου:toung:
Φιλάκια σ αγαπώ φεύγω σχολάω...Πάμε MALL???
xry45
30-07-2008, 05:08 PM
οχι...αγαπητο μελος κων/να... να πας μονη σου.. γιατι με ειπες απλα καλη σου φιλη...(σ αυτο φταιει ο αδερφος μου που ειναι ΣΚΟΡΠΙΟΣ....οσο να ναι επηρεαζομαι...)τι ωρα λες? ( γνησιος ΤΟΞΟΤΗΣ )
lolitsa
30-07-2008, 06:55 PM
Αιγοκερως με ωροσκοπο στον Λιονταρι και σεληνη στον Κριο.Νομιζω πως το κακο μετριαζετε επειδη εχω (Ερμη,Αρη και Κρονο) στον τρελουτσικο...Τοξοτη.Τι λετε γιατρε μου?Θα ζησω?
xry45
31-07-2008, 03:16 AM
Αιγοκερως με ωροσκοπο στον Λιονταρι και σεληνη στον Κριο.Νομιζω πως το κακο μετριαζετε επειδη εχω (Ερμη,Αρη και Κρονο) στον τρελουτσικο...Τοξοτη.Τι λετε γιατρε μου?Θα ζησω?
σαν γνησιος τοξοτης :wacko:...αρχικα σε συγχαιρω για τον ωροσκοπο σου...αντε και γαι την σεληνη...τωρα για το ζωδιο σου τι να πω..μου εχει βγαλει την ψυχη:embarrest..αλλα ναι με 3 πλανητες στον τοξοτη θα ζησεις και μαλιστα και σε αλλους πλανητες...τι καλυτερο αλλωστε....:love::love::love::love:
flame
31-07-2008, 06:54 AM
Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό σελήνη στον λέοντα μου αρέσουν τα καινούρια ερεθίσματα στη ζωή την οποία προτιμώ εκρηκτική. Θέλω να ελέγχω όλα τα πράγματα που με ενδιαφέρουν ενώ στα άλλα δε δίνω δεκάρα. Τρελαίνομαι για τον έρωτα και το πάθος του. Απορώ μερικές φορές για κάποια απότομα ξεσπάσματά μου. Δεν μου αρέσει η ηρεμία. Νομίζω ότι κάποια στιγμά βαλτώνει. Αυτό το θέλω και στις σχεσεις μου. Μου αρέσει ο χορός και οι τέχνες και γιαυτό το έκανα επάγγελμα. Είμαι συναισθηματική και ευαίσθητη και όταν μου την ''κάνουν'' διαλύομαι σε χιλιάδες κομματάκια και περνάει πολύς καιρός να συνέλθω. Αυτό συμβαίνει όχι συχνα γιατί συνήθως ελέγχω που πάω...:bigsmile:
ararar
31-07-2008, 01:24 PM
Καλημέρα παιδιά
Τοξότης(Δίας, Ποσειδώνας, Ουρανός) με ωροσκόπο Λέων και Σελήνη στον Κριό...:embarrestΑφροδίτη στον Σκορπιό και ¶ρη στον Ζυγό...ψιλοχαμός!!!!
katbel
31-07-2008, 08:20 PM
Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ (ακριβώς πάνω στην αλλαγή με τον Υδροχόο-ίσως και να ναι Υδροχόος τελικά), Σελήνη στο Σκορπιό, Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο και ¶ρη στο Ζυγό. Περίεργο ωροσκόπιο θα έλεγα χεχε