View Full Version : Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
evangeline
02-08-2008, 01:18 AM
Είμαι Κριάρι με ωροσκόπο καρκίνο και σελήνη,αφροδίτη και ερμή στους ιχθείς...πολύ νερό και μια φωτιά τι να σου κάνει!!!
Η φωτιά του Κριού νομίζω πως μετριάζεται πολύ από το πολύ υδάτινο στοιχείο.
Αυτά!
Ευαγγελίνα
evaser
03-08-2008, 12:49 AM
γεια σας....ειμαι τοξοτης...
white diamond
03-08-2008, 02:10 AM
είμαι ένα περήφανο ταυροαιγοκεράκι με σελήνη στον αιγόκερω (νο κομμεντς πλιζ!) ...ευτυχως έχω κατι θεσεις και πλανητες στα διδυμια και τοξοτη και το σωζω το θεμα!!!
leoma
03-08-2008, 08:50 AM
Δίδυμοι με ωροσκόπο Σκορπιό:mad:, Σελήνη στο Ζυγό:huh:
Πουλάω σε τιμή ευκαιρίας έναν ¶ρη στο Ζυγό (ή έστω τον νοικιάζω για ένα χρόνο για όποιον ενδιαφέρεται...):σφύριγμα
Α, και έναν ανάδρομο Ποσειδώνα κατσικωμένο πάνω στον Ωροσκόπο, αυτόν τον θέλει κανένας;;:dizzy:
:love::love::love::love::love:
xry45
03-08-2008, 02:04 PM
Δίδυμοι με ωροσκόπο Σκορπιό:mad:, Σελήνη στο Ζυγό:huh:
Πουλάω σε τιμή ευκαιρίας έναν ¶ρη στο Ζυγό (ή έστω τον νοικιάζω για ένα χρόνο για όποιον ενδιαφέρεται...):σφύριγμα
Α, και έναν ανάδρομο Ποσειδώνα κατσικωμένο πάνω στον Ωροσκόπο, αυτόν τον θέλει κανένας;;:dizzy:
:love::love::love::love::love:
Μπα...που να μπλεκουμε τωρα με αγοραπωλησιες...:bigsmile:Δεν σ αλλαζω δεν σ αλλαζω...Εισαι ο μονος που ταιριαζωωωωω...Για τον αρη μου στον λεοντα τραγουδαω...(αναισθησια...leoma μου.. εσυ εχεις τον πονο σου και γω τον χαβα μου...:wacko:)ο σκορπιος ομως μου αρεσει πολυ για ωροσκοπος, τον αλλαζω με τον καρκινο μονο για 15 ημερες:bigsmile:
leoma
03-08-2008, 05:03 PM
Για τον αρη μου στον λεοντα τραγουδαω...(αναισθησια...leoma μου.. εσυ εχεις τον πονο σου και γω τον χαβα μου...:wacko:)ο σκορπιος ομως μου αρεσει πολυ για ωροσκοπος, τον αλλαζω με τον καρκινο μονο για 15 ημερες:bigsmile:
Να'ναι καλά αυτός ο ¶ρης σου. Τον έχει και μια φίλη που με βοηθάει πολύ σ' αυτή τη φάση της ζωής μου...
Παρεμπιπτόντως, έχει και ωροσκόπο Καρκίνο...
:love:
xry45
03-08-2008, 05:21 PM
Να'ναι καλά αυτός ο ¶ρης σου. Τον έχει και μια φίλη που με βοηθάει πολύ σ' αυτή τη φάση της ζωής μου...
Παρεμπιπτόντως, έχει και ωροσκόπο Καρκίνο...
να βρε που ο ωροσκοπος καρκινος ειναι τελικα χρησιμος....το βλεπει αυτο.... μια τοξοτης απο Μ........αρχιζει το ονομα της....παραπονα εκανε:.....σφύριγμα(ε! οχι κ αδικα αλλα...και γω ηθελα λεων... αλλα καλος και ο καρκινος:bigsmile:)και εμεις βοηθαμε....αμε:love::love::love::love:ο ποτε θες...
Παρακαλώ να μένουμε στο θέμα όσο 'ελαφρύ' κι αν είναι
xry45
03-08-2008, 09:27 PM
Παρακαλώ να μένουμε στο θέμα όσο 'ελαφρύ' κι αν είναι
Εχετε δικιο.Ζητω συγνωμη:sorry:
tsabikaki
06-08-2008, 03:19 PM
γεια σας κ απο ταπεινο κριαρακι με ωροσκοπο στον τοξοτη σεληνη στα ψαρακια και αφροδιτη στον υδροχοο
Με παθος για ανεξαρτησια, οικολογος. φιλι ειρηνικη
tsabikaki
06-08-2008, 03:26 PM
κ συνεχεια κατα λαθος πατησα την υποβολη συγγνωμη
ιδεαλιστρια, εγκεφαλικη, κοινωνικη,υπομονετικη, ξερω να ζηταω συγγνωμη και ολα αυτα με παθος αμα καταλαβω οτι με εξαπατουν κατεξακολουθηση τοτε γινωμε μενομενος κριος κ μη βρεθει κανενας μπροστα μου τον εφαγα λαχανο
φιλακια σε ολους
είμαι μια ιχθείς,που δεν μου φαίνεται καθόλου.................έτσι λένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
argy29
06-08-2008, 04:53 PM
Λιονταρι με ωροσκοπο Ζυγο.....:embarrest
Δείμων
06-08-2008, 05:06 PM
Δίδυμος με ωροσκόπο Ζυγό. Και ¶ρη στον Κριό. Αέραααααααα!!!!! :lol:
argy29
06-08-2008, 05:27 PM
και Αρη στους Διδυμους.....Αερα-Πατερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
KALIANA
08-08-2008, 12:07 AM
καρκινάκι με ωροσκόπο παρθένο σελήνη στον κριό και άρη στον καρκίνο!!!!!
casper551
13-08-2008, 04:31 PM
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ.:cry::wacko::wacko::nuts:
starfish
14-08-2008, 11:07 AM
είμαι μια ιχθείς,που δεν μου φαίνεται καθόλου.................έτσι λένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ ...Ποσειδωνιο μου ακουγεται αυτο!!:toung::bigsmile: [Αφου δεν σου φαινεται, ισως το κρυβεις παρα πολυ καλα....χμ! Θολωνεις τα νερα!!:laugh:]
ocean
14-08-2008, 06:48 PM
Ηλιος, Αφροδιτη, Ερμης, Ποσειδωνας στον 9ο στον Σκορπιο, Σεληνη στον 9ο στον Τοξοτη. Ουρανος, Αρης, Πλουτωνας, στον 7ο στην Παρθενο, Κρονος στον 1ο στους Ιχθυεις, και ωροσκοπο Υδροχοο.
Σπουδασα, ταξιδεψα, παντρευτηκα αλλοδαπο,νωρις και βιαστικά. Με τραβαει το εξωτερικό-οι ξενοι, νοιωθω οτι ειμαι με μια βαλιτσα στο χερι (οπου γης και μνημα...). Προσπαθω να περναω απαρατηρητη, χωρις ομως να τα καταφερνω, εχω λιγο....προχωρημενες αποψεις, αγαπω την επιστημονικη φαντασια, το ψαχουλεμα, και τα λογιστικα (!). Οι φιλοι και τα παιδια μου ειναι η μονη μου οικογενεια.
Αντε καλα, με αρέσει να διαβαζω και το myhoroscope......
angus
15-08-2008, 10:50 PM
Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο.....!!!!βοήθεια...:unsure:
caity
16-08-2008, 12:00 AM
Λιονταρι με ωροσκοπο Ζυγο.....:embarrest
Χα, χα... Και εγω λιονταρακι ειμαι με ωροσκοπο ζυγο!!!!! :bigsmile:
sagittarius_aris
16-08-2008, 12:14 AM
Τοξότης με Σελήνη στο Λέων και ωροσκόπο Παρθένο.
Έχω ελπίδες γιατρέ μου;;;; :bigsmile:
μυρσινη
16-08-2008, 12:34 AM
Kαλησπερα σε ολους!Ειμαι ενα Ταυρακι(δεν μπορω να πω πως ειμαι χαρακτηριστικος εκπροσωπος του ζωδιου μου)με σεληνη στον Υδροχοο...:wacko:
AChatji
16-08-2008, 05:31 PM
ειμαι Λεων με ωροσκοπο Ζυγο .Ψαχνω και ψαχνομαι..
Dannii
16-08-2008, 05:47 PM
Τοξότης με ωροσκόπο τοξότη!
kazuki
17-08-2008, 01:10 AM
Ιχθύς!! :laugh:
Mpoufouna
17-08-2008, 03:09 PM
apo oti blepo oi karkinoi perisevoun edomesa!k ego karkinos loipon...mono pou den mporo na sas po perissotera...eimai kainourgia k ligo tou...asxetou pou leme!
fairywings
20-08-2008, 04:51 PM
Ιχθυς με ωροσκοπο ζυγο....!!!
ntale8
21-08-2008, 12:06 PM
καλημέρα, ειμαι κριος με ωροσκόπο λεων, ενθουσιώδεις,βιαστικη, ανήσυχη,ανυπομονη, τα θελω ολα εδώ και τώρα (κλασσικο κριαρι :toung:)
Ηλιος στο κριο (γκ¶ζι) σελήνη στον αιγόκερο ( φρένο ) :wacko:
catrine_m
21-08-2008, 01:18 PM
hello!!!!
λοιπον....
ζυγός με ωροσκόπο αιγοκερο.... νομιζω....
αλλοι μου λενε αιγόκερο κ άλλοι υδροχοο...
ειναι δυνατον?
πως θα το ξεκαθαρισω???
:wacko:
Anastasia
21-08-2008, 01:57 PM
Παρθένος με ωροσκόπο Λιοντάρι.... φρίκη!!!
gabriella
21-08-2008, 03:15 PM
Σκορπιός με ωροσκόπο ψαράκι ή υδροχόο..χμ.... Ο_Ο
beautylou
28-08-2008, 01:43 PM
Ιχθεις 17η μοιρα,ωροσκοπος καρκινος.εχω παντα μαζι ενα πακετο χαρτομαντηλα.τοσο ευαισθητη λεμε.....
ΗΛΕΚΤΡΑ117
28-08-2008, 06:37 PM
Μεχρι στιγμης απ'οτι βλεπω στατιστικα οι καρκινοι εχουν την πρωτια!!ερχονται οι λεοντες και οι σκορπιοι..με την σειρα μου θα πω οτι ειμαι λεων με ωροσκοπο λεων σεληνη στον υδροχοο..τα συμπερασματα...δικα σας!!!:wacko::toung::blink:[/COLOR][/COLOR]
starfish
28-08-2008, 08:27 PM
Ιχθεις 17η μοιρα,ωροσκοπος καρκινος.εχω παντα μαζι ενα πακετο χαρτομαντηλα.τοσο ευαισθητη λεμε.....
Αν εχεις και μεσουρανημα στους Ιχθεις, κατα δυο τα πακετα!!:bigsmile::cheesy:
monkberry
29-08-2008, 08:37 AM
Τοξοτης με ωροσκοπο τοξοτη...
maria lakaki
29-08-2008, 10:50 AM
Καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό!!
marakizz
29-08-2008, 01:04 PM
eimai par9enos me wroskopo skorpio
tetea
29-08-2008, 03:59 PM
Καλημέρα παιδιά
Τοξότης(Δίας, Ποσειδώνας, Ουρανός) με ωροσκόπο Λέων και Σελήνη στον Κριό...Αφροδίτη στον Σκορπιό και ¶ρη στον Ζυγό.!!!
tavrina
30-08-2008, 06:24 PM
Καλησπέρα σας,:bigsmile::bigsmile:
εγώ είμαι ταύρος με ωροσκόπο παρθένο...μπλέξαμε στην ευαισθησία...επίμονοι..πεισ ατάρηδες...δυνατοί με πολλά προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις...πότε θα'ρθεί και για μιάς μια άσπρη μέρα??? χαχαχα:laugh::laugh::laugh::laugh:
Vasso7
31-08-2008, 12:33 PM
Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο!!
athinoula85
31-08-2008, 07:24 PM
Παρθενος με ωροσκοπο Τοξοτη ! Πυρ και μανια !!! ( ή μαλλον μανια και πυρ ... ):bigsmile: με μια Σεληνουλα στον Ζυγο . Εχω απο ολα τα καλα .. να πω για τον Ουρανο στον 1ο ? να πω για τον Ποσειδωνα στον 1ο ? να πω για την Αφροδιτη στον Λεοντα .... που οποιο αρσενικο με δει λεει - α αυτη για να την παντρευτεις πρεπει να εισαι ματσο :weird: Σιγα τωρα , ενα σκουλαρικι δεν μπορεις να βαλεις η χριστιανη :huh: μην δουνε κατι πανω σου να λαμπει , ανησυχουνε κατευθειαν ! Καλα ε οσο για τον Αρη μου , δεν το συζητω ..δεν παιζεται ο ατιμος :eek:
Τι κι αλλα να πω ? Φτανειιιιιιιιιι ...... :blush:
Δείμων
31-08-2008, 07:52 PM
Παρθενος με ωροσκοπο Τοξοτη ! Πυρ και μανια !!! ( ή μαλλον μανια και πυρ ... ):bigsmile: με μια Σεληνουλα στον Ζυγο . Εχω απο ολα τα καλα .. να πω για τον Ουρανο στον 1ο ? να πω για τον Ποσειδωνα στον 1ο ? να πω για την Αφροδιτη στον Λεοντα .... που οποιο αρσενικο με δει λεει - α αυτη για να την παντρευτεις πρεπει να εισαι ματσο :weird: Σιγα τωρα , ενα σκουλαρικι δεν μπορεις να βαλεις η χριστιανη :huh: μην δουνε κατι πανω σου να λαμπει , ανησυχουνε κατευθειαν ! Καλα ε οσο για τον Αρη μου , δεν το συζητω ..δεν παιζεται ο ατιμος :eek:
Τι κι αλλα να πω ? Φτανειιιιιιιιιι ...... :blush:
...και προπαντός μετριόφρων! :laugh:
golfaki84
24-09-2008, 12:01 PM
Γεια σας πάλι! Είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Κριό. Δεν έχω ιδέα που μπορεί να έχω τη σελήνη μου και τα σχετικά.
εχω την εντυπωση οτι ταιριαζουν υδροχοος με λεων.εισαστε απεναντι με πολλες αντιθεσης αλλα συπληρωνει ο ενας τον αλλον.ο υδροχοος εχει ψυχρη λογικη ενο ο λεων εχει μια αισιοδοξια για την ζωη γεματη φιλοδοξιες.σωστα τα λεω.?
mary2
26-09-2008, 11:08 AM
Καρκινος με ωροσκοπο στους ιχθυς.... πολυ ευαισθησια..χαλια...
alberta
11-10-2008, 11:46 PM
Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Όταν ήμουν μικρή ήμουν πιο Αιγόκερως. Τώρα έχω πάθει διδυμισμό...
Μητσάκος
12-10-2008, 06:15 AM
Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Όταν ήμουν μικρή ήμουν πιο Αιγόκερως. Τώρα έχω πάθει διδυμισμό...
Να το προσέξεις αυτό :nuts:
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί :toung:
leoma
12-10-2008, 08:44 AM
Αυτό θα πει εξέλιξη...:bigsmile:
Ωραίος συνδυασμός πάντως..
giannas
12-10-2008, 10:53 AM
Εγω παλι πιστευω οτι οσο και διδυμος να φαινεσε την καταλληλη στιγμη θα βγει ο αιγωκερος με φορα!!!!!Δυνατος ηλιος, δεν κρυβετε με τιποτα.
~Aquarian~
12-10-2008, 11:20 AM
Udroxoos me oroskopo toxoti..
athinoula85
12-10-2008, 11:28 AM
Udroxoos me oroskopo toxoti..
Μια χαρα ο συνδιασμος .. :toung:
alberta
13-10-2008, 11:15 AM
Say that again!
socio
13-10-2008, 11:18 AM
lewn me wroskopo to3oti, selini kai ari sto skorpio kai afroditi ston lewn.......:blink:
alberta
13-10-2008, 11:24 AM
Ευχαριστώ για τα σχόλια, παιδιά. Δεν ξέρω πώς ν' απαντήσω πάνω στα σχόλιά σας (για παράδειγμα το "say that again!") ήθελα να το πω στον Μητσάκο αλλά προφανώς δεν τα κατάφερα.Leoma μου, αυτό εξέλιξη δεν το λες, είναι σα να ήσουν όλη σου τη ζωή καθηγητής πανεπιστημίου και ξαφνικά να βγαίνει από μέσα σου ο καταπιεσμένος ζογκλέρ! Giannas, κι εγώ πάντως με αυτήν την ελπίδα ζω, να γυρίσει μέσα μου το κατσίκι! Πολύ καλημέρα σας, παιδιά!
athinoula85
13-10-2008, 01:40 PM
Ευχαριστώ για τα σχόλια, παιδιά. Δεν ξέρω πώς ν' απαντήσω πάνω στα σχόλιά σας (για παράδειγμα το "say that again!") ήθελα να το πω στον Μητσάκο αλλά προφανώς δεν τα κατάφερα.Leoma μου, αυτό εξέλιξη δεν το λες, είναι σα να ήσουν όλη σου τη ζωή καθηγητής πανεπιστημίου και ξαφνικά να βγαίνει από μέσα σου ο καταπιεσμένος ζογκλέρ! Giannas, κι εγώ πάντως με αυτήν την ελπίδα ζω, να γυρίσει μέσα μου το κατσίκι! Πολύ καλημέρα σας, παιδιά!
Για να απαντησεις σε ποστ-δημοσιευση καποιου , θα κανεις κλικ εκει που γραφει ''Παραθεση'' . Οπως ειναι η δημοσιευση , αριστερα βλεπεις το avatar του μελους , εεεε κατω απο το avatar ακριβως ειναι η ''Παραθεση'' .. τα υπολοιπα τα ξερεις :love:
Ελπιζω να σε βοηθησα καπως ..
γιατι αυτος ο μερκουριανος με εχει λιωσει αυτες τις μερες :pain:
leoma
13-10-2008, 04:41 PM
Εγώ πλάκα έκανα (διδυμίσια :cheesy:) Σκοπός μας είναι να εκπληρώσουμε τα χαρακτηριστικά του ηλιακού μας ζωδίου. Είθε ο Δίας στον Αιγόκερω να ενεργοποιήσει το κατσίκι μέσα σου λοιπόν!!:bigsmile:
sand_mercury
14-10-2008, 03:28 AM
Ζυγος! Παλαντζα και αντιπροσωπευτικη μαλιστα! Και εχω και τα γενεθλια μου σημερα! Νομιζω με Ωροσκοπο Αιγοκερω...:unsure:
skorpion
14-10-2008, 04:00 AM
Ζυγος! Παλαντζα και αντιπροσωπευτικη μαλιστα! Και εχω και τα γενεθλια μου σημερα! Νομιζω με Ωροσκοπο Αιγοκερω...:unsure:
Χρονια Πολλα κι οτι επιθυμεις! για τον ωροσκοπο αν ξερεις την ωρα γεννησης μπορεις να βρεις τον ωροσκοπο σου απο το υπολογιστικο προγραμματακι του myhoroscope στην αρχικη σελιδα δεξια στα δωρεαν ωροσκοπια-γενεθλιος χαρτης
memory88
14-10-2008, 04:36 AM
λεων με ωροσκοπο ζυγο σεληνη στο καρκινο!η αλη8εια ειναι οτι ο ζυγος με ταλαιπωρει ηδη...ολο ζυγους συνανταω!!!:blink:
LeLou
14-10-2008, 08:33 AM
Καλημέρα. Είμαι Ζυγός, με Σελήνη στο Ζυγό, Αφροδίτη στο Ζυγό, ¶ρη στο Ζυγό, Ουρανό στο Ζυγό κι ευτυχώς που οι υπόλοιποι πλανήτες εξαρτώνται απΆ τη χρονολογία γιατί διαφορετικά κι αυτοί στο Ζυγό θα πέφτανε! - συμπαντική συνωμοσία λέτε; Ο ωροσκόπος μου είναι Τοξότης και τον αγαπώ πολύ! Τρέχω γενικά σα το διάολο και το μόνο που θα επιθυμούσα είναι να είχε η ημέρα λίγες παραπάνω ώρες για να προλαβαίνω όλα μου τα ενδιαφέροντα και να κοιμάμαι κιόλας!!!
Παρθενος με ωροσκοπο Ζυγο και σεληνη στους Ιχθυς :noworry:
saget
14-10-2008, 08:26 PM
ειμαι μια ζυγινα με ωροσκοπο και σεληνη στον ταυρο.....ερμη και αρη στον ζυγο.....και δυστυχως αφροδιτη στην παρθενο!!!!!
cancerian
14-10-2008, 08:34 PM
Ειμαι Καρκινος με Ωροσκοπο Σκορπιο .... τι κερδιζω ????? :blink:
Μητσάκος
14-10-2008, 08:55 PM
Ειμαι Καρκινος με Ωροσκοπο Σκορπιο .... τι κερδιζω ????? :blink:
Μπανιέρα με ζακούζι :cheesy:
athinoula85
14-10-2008, 09:08 PM
ειμαι μια ζυγινα με ωροσκοπο και σεληνη στον ταυρο.....ερμη και αρη στον ζυγο.....και δυστυχως αφροδιτη στην παρθενο!!!!!
Εχεις Σεληνη σε εξαρση και Αρη σε αδυναμια .. και σε πειραξε η Αφροδιτη στην παρθενο που ειναι σε πτωση ? Τα υπολοιπα δλδ σου φαινονται τελεια ? :weird:
skorpion
14-10-2008, 09:54 PM
Εχεις Σεληνη σε εξαρση και Αρη σε αδυναμια .. και σε πειραξε η Αφροδιτη στην παρθενο που ειναι σε πτωση ? Τα υπολοιπα δλδ σου φαινονται τελεια ? :weird:
Εμενα παντως τα υπολοιπα μια χαρα μου φαινονται!!! Κι να το λες για τον αρη σε πληροφορω οτι ειναι μια χαρα αρης!!!
athinoula85
14-10-2008, 11:02 PM
Εμενα παντως τα υπολοιπα μια χαρα μου φαινονται!!! Κι να το λες για τον αρη σε πληροφορω οτι ειναι μια χαρα αρης!!!
Εγραψα αυτο που εγραψα γιατι η saget γραφει ''δυστυχως'' που εχει Αφροδιτη στην Παρθενο ..
Θεωρω πως δεν υπαρχει καλο και κακο στον χαρτη μας , οσον αφορα την θεση ενος πλανητη ( σε ποιο ζωδιο ειναι κτλ ) . . . Αν αυτο μας αρεσει ή οχι .. εκει ειναι και τελος , τι θα κανεις ? θα μετακινησεις τον πλανητη ? :weird: Αν ενας πλανητης βρισκεται σε θεση πτωσης ή αδυναμιας , το σημαντικοτερο πιστευω ειναι να δουλεψουμε πανω σε αυτο . Και οχι να πουμε ''δυστυχως''.. Ειναι σαν να μην αποδεχεσαι το εαυτο σου για κατι . Πες πως καθε στοιχειο μες στο χαρτη μας , ειναι ενα κομματι μας .. τι θα πεις ? Δεν μ αρεσει που ειμαι ετσι ? Τι δυστυχια με βρηκε που εχω τον ταδε πλανητη στο ταδε ζωδιο ? Ολες οι θεσεις εχουν κατι να δωσουν . Οπως και το καθε ζωδιο εχει την δυναμικη του .. Μπορει στην συγκεκριμενη περιπτωση να μην ειναι οτι καλυτερο ( η αφρο στην Παρθενο ) μιας και η φιλη μας ειναι Ζυγος με ωρο Ταυρο .
Οσο για τον Αρη στον Ζυγο , δεν εχω κατι προσωπικο μαζι του ! Οπως και με καμια θεση .. :bigsmile:
εχεις Αρη στον Ζυγο, αν δεν κανω λαθος .. :embarrest
ΟΕΧΩΝΚΑΛΟΔΡΟΜΟ
15-10-2008, 01:45 AM
Είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Λέων.Δεν ξέρω γιατί αλλά σε όποιον το λέω που έχει κάποια σχέση ή εστω ασχολείτε επιφανιακά με την αστρολογία με κοιτάζει κάπως "περίεργα" και δεν έχω πάρει ακόμα μια απάντηση γι'αυτό.Φταίει το ζώδιο μου,ο ωροσκόπος μου ή ο συνδιασμός και των δύο?
skorpion
15-10-2008, 03:06 AM
Εγραψα αυτο που εγραψα γιατι η saget γραφει ''δυστυχως'' που εχει Αφροδιτη στην Παρθενο ..
Θεωρω πως δεν υπαρχει καλο και κακο στον χαρτη μας , οσον αφορα την θεση ενος πλανητη ( σε ποιο ζωδιο ειναι κτλ ) . . . Αν αυτο μας αρεσει ή οχι .. εκει ειναι και τελος , τι θα κανεις ? θα μετακινησεις τον πλανητη ? :weird: Αν ενας πλανητης βρισκεται σε θεση πτωσης ή αδυναμιας , το σημαντικοτερο πιστευω ειναι να δουλεψουμε πανω σε αυτο . Και οχι να πουμε ''δυστυχως''.. Ειναι σαν να μην αποδεχεσαι το εαυτο σου για κατι . Πες πως καθε στοιχειο μες στο χαρτη μας , ειναι ενα κομματι μας .. τι θα πεις ? Δεν μ αρεσει που ειμαι ετσι ? Τι δυστυχια με βρηκε που εχω τον ταδε πλανητη στο ταδε ζωδιο ? Ολες οι θεσεις εχουν κατι να δωσουν . Οπως και το καθε ζωδιο εχει την δυναμικη του .. Μπορει στην συγκεκριμενη περιπτωση να μην ειναι οτι καλυτερο ( η αφρο στην Παρθενο ) μιας και η φιλη μας ειναι Ζυγος με ωρο Ταυρο .
Οσο για τον Αρη στον Ζυγο , δεν εχω κατι προσωπικο μαζι του ! Οπως και με καμια θεση .. :bigsmile:
εχεις Αρη στον Ζυγο, αν δεν κανω λαθος .. :embarrest
Ναι αλλα ετσι οπως το διατυπωσες δε φανηκε σαν να λες γιατι δυστυχως κτλ που ανεφερες πριν...αλλα σαν να λες καλα η αφροδιτη σε πειραξε:weird: και δε σε πειραξε ο αρης???Σαν να τη βαζεις πιο πολυ στη μπριζα!!!:nuts::nuts::nuts: Και επειδη εχω γνωρισει και πολλους με αρη στο ζυγο..Εχω καταληξει οτι μου αρεσει πολυ αυτος ο Αρης...γιατι ακομα κι αν δεν θεωρειται ιδιαιτερα δυναμικος αρης αν αλλα στοιχεια του χαρτη σου σου δινουν αυτα τα δυναμικα στοιχεια τοτε αυτος ο αρης ειναι εξαισιος!
ναι εχω αρη στο ζυγο αλλα δε μιλαω για μενα παραπανω, αλλα γενικα:nuts:
:love::love:
skorpion
15-10-2008, 03:10 AM
Είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Λέων.Δεν ξέρω γιατί αλλά σε όποιον το λέω που έχει κάποια σχέση ή εστω ασχολείτε επιφανιακά με την αστρολογία με κοιτάζει κάπως "περίεργα" και δεν έχω πάρει ακόμα μια απάντηση γι'αυτό.Φταίει το ζώδιο μου,ο ωροσκόπος μου ή ο συνδιασμός και των δύο?
Ε μη τους δινεις σημασια...απλα να μπορει να σκεφτονται δυναμικα ζωδια κ τα δυο...Το πρωτο πολυ βαθος και δυναμη το αλλο αρεσκεται να ειναι το κεντρο του κοσμου...μπορει να τρομαζουν λιγο:nuts::nuts::nuts: Δε σκεφτονται τα πολυ θετικα που εχουν και τα δυο αυτα ζωδια με τη πρωτη!!!
ΟΕΧΩΝΚΑΛΟΔΡΟΜΟ
15-10-2008, 02:19 PM
Τελικά τα χαρακτηριστηκά ενός ανθρώπου,βάση αστρολογίας,μπορεί να κατανεμηθούν σε θετικά και αρνητικά και το αποτέλεσμα να βγει απο το αν κάποιος έχει περισσότερα θετικά ή αρνητικά στοιχεία?Ή έχει σχέση με το αν βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο?
Μητσάκος
15-10-2008, 03:01 PM
Τελικά τα χαρακτηριστηκά ενός ανθρώπου,βάση αστρολογίας,μπορεί να κατανεμηθούν σε θετικά και αρνητικά και το αποτέλεσμα να βγει απο το αν κάποιος έχει περισσότερα θετικά ή αρνητικά στοιχεία?Ή έχει σχέση με το αν βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο?
Το τελευταίο :bigsmile:
Αν και επί της ουσίας κάνεις σύνθεση των αρνητικών με τα θετικά.
Κένταυρος
16-10-2008, 12:36 AM
Πάντως, απ' αυτό που βλέπω στην ψηφοφορία, μου φαίνεται οτι το forum, πιο πολύ,τα ζώδια της γης το σνομπάρουν!!! Γιατί ρε παιδιά; Δε σας γεμίζει το μάτι το μεταφυσικό, ε;;)
LeLou
16-10-2008, 03:15 AM
Καλημέρα. Είμαι Ζυγός, με Σελήνη στο Ζυγό, Αφροδίτη στο Ζυγό, ¶ρη στο Ζυγό, Ουρανό στο Ζυγό...
γράψτε λάθος για τον Ουρανό..., ο τρίτος πλανήτης που πέφτει στο Ζυγό είναι ο Πλούτωνας -ακόμα δεν έχω απομνημονεύσει τον καινούργιο μου χάρτη:embarrest:wacko: Σιάχνει όμως ο Ερμής κι ίσως σιάξω κι εγώ μαζί του:weird:...:wacko:
ΥΓ: με πέντε εμφανίσεις του Ζυγού στο γενέθλιο, μήπως δικαιούμαι να ψηφίσω παραπάνω φορές;:bigsmile: Όχι ε;:unsure::cry:
Μητσάκος
16-10-2008, 05:39 AM
γράψτε λάθος για τον Ουρανό..., ο τρίτος πλανήτης που πέφτει στο Ζυγό είναι ο Πλούτωνας -ακόμα δεν έχω απομνημονεύσει τον καινούργιο μου χάρτη:embarrest:wacko: Σιάχνει όμως ο Ερμής κι ίσως σιάξω κι εγώ μαζί του:weird:...:wacko:
ΥΓ: με πέντε εμφανίσεις του Ζυγού στο γενέθλιο, μήπως δικαιούμαι να ψηφίσω παραπάνω φορές;:bigsmile: Όχι ε;:unsure::cry:
Πρέπει να είσαι ...πολύ Ζυγός τελικά, ε; :toung:
LeLou
16-10-2008, 05:43 AM
Πρέπει να είσαι ...πολύ Ζυγός τελικά, ε; :toung:
καλημέρα:bigsmile:
έτσι φαίνεται...:wacko:
Sunshinesunshine
17-10-2008, 10:15 PM
skorpios me wroskopo k ari ston skorpio parakalw!!!
ryssa
17-10-2008, 11:40 PM
skorpios me wroskopo k ari ston skorpio parakalw!!!
Λοιπόν, σκορπιόs ,με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη στον σκορπιό,ουρανό στον σκορπιό....:toung::toung:
Θεs κι άλλα..?:weird::weird:
Δεν έχω..!!!απλώs σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω.......:wacko::wacko:
Λευκή
17-10-2008, 11:50 PM
Λοιπόν, σκορπιόs ,με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη στον σκορπιό,ουρανό στον σκορπιό....:toung::toung:
Θεs κι άλλα..?:weird::weird:
Δεν έχω..!!!απλώs σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω.......:wacko::wacko:
Σαν την τετραπλή σύνοδο Ήλιου-Σελήνης-Ερμή-Ουρανού στο ίδιο ζώδιο πάντως δεν είναι...:cheesy:
Είσαι και μελαχροινή μήπως;
:bigsmile:
ryssa
18-10-2008, 12:41 AM
Σαν την τετραπλή σύνοδο Ήλιου-Σελήνης-Ερμή-Ουρανού στο ίδιο ζώδιο πάντως δεν είναι...:cheesy:
Είσαι και μελαχροινή μήπως;
:bigsmile:
Μπα...,,,,καστανόξανθη στο φυσικό μου είμαι, αλλά η μαυρίλα στο μαλλί μ αρέσει...:cheesy:
το προσωπο που αναφέρειs θαναι κατι μερούλεs πριν απο μένα και πρόλαβε την καταχνιά....:wacko::wacko:
εμένα μάλλον με σώνει ο ερμήs και ο άρηs στον τοξότη αγκαλίτσα με τον Ποσειδώνα:unsure::unsure::unsure::unsure:
μμμμμ, μπορεί και όχι,.......:blink:
locco
18-10-2008, 11:57 PM
υδροχόος με ωροσκόπο δίδυμο.....εκ πρώτης ώψεως τρελά εγκεφαλική αλλά έρχονται όλοι οι άλλοι πλανήτες μου να κάνουν τη γήινη και συναισθηματική διαφορά .....
callisti
19-10-2008, 01:46 AM
Αντιπροσωπευτικός Ζυγός : με αγάπη για την ζωή, την ομορφιά, την ευγένεια, την καλαισθησία, τον έρωτα, τους ανθρώπους.
Μητσάκος
19-10-2008, 07:02 AM
Αντιπροσωπευτικός Ζυγός : με αγάπη για την ζωή, την ομορφιά, την ευγένεια, την καλαισθησία, τον έρωτα, τους ανθρώπους.
Ωραία!
Αφού είσαι αντιπροσωπευτικός Ζυγός, όπως λές, θα είσαι και αναποφάσιστη, θα ξενοκοιτάς (και όχι μόνο), θα φοβάσαι, θα νιώθεις ότι δεν σε εκτιμούν/αγαπούν αρκετά και θα εξαρτάσαι από τους άλλους :cheesy:
(με το συμπάθιο, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο τη μια πλευρά; ε; γιατι; :love:
α, και καλωσήρθες :bigsmile: )
skorpion
19-10-2008, 05:19 PM
Ωραία!
Αφού είσαι αντιπροσωπευτικός Ζυγός, όπως λές, θα είσαι και αναποφάσιστη, θα ξενοκοιτάς (και όχι μόνο), θα φοβάσαι, θα νιώθεις ότι δεν σε εκτιμούν/αγαπούν αρκετά και θα εξαρτάσαι από τους άλλους :cheesy:
(με το συμπάθιο, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο τη μια πλευρά; ε; γιατι; :love:
α, και καλωσήρθες :bigsmile: )
Μπορει να ειναι μια ζυγινα που εχει εξελιχτει και εχει αναπτυξει τα θετικα χαρακτηριστικα του ζωδιου ενω τα αρνητικα τα χει αποδυναμωσει!!
:toung::toung::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Τοξότης, με ωροσκόπο αιγώκαιρο και σελήνη στο ταύρο!Δεν είναι αντιθετικά όλα αυτα;
Μητσάκος
21-10-2008, 05:10 PM
Τοξότης, με ωροσκόπο αιγώκαιρο και σελήνη στο ταύρο!Δεν είναι αντιθετικά όλα αυτα;
Γιατί το λες αυτό; Για διάβασε εδώ τι λέει http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php :bigsmile:
Μμμμ τα εχώ διαβάσει αλλά η αληθειά είναι οτι επειδη δεν γνώριζω πολλά περι αστρολογιάς θα ήθελα και τη γνωμη καποιού που ασχολείται περισσότερο καιρό με το αντικείμενο! Ευχαριστώ παντώς πολύ Μητσάκο για την απάντηση σου!
Μητσάκος
21-10-2008, 10:49 PM
Μμμμ τα εχώ διαβάσει αλλά η αληθειά είναι οτι επειδη δεν γνώριζω πολλά περι αστρολογιάς θα ήθελα και τη γνωμη καποιού που ασχολείται περισσότερο καιρό με το αντικείμενο! Ευχαριστώ παντώς πολύ Μητσάκο για την απάντηση σου!
Απλά πρέπει να συνδυάσεις, να συνθέσεις τα στοιχεία που έχεις. Δεν ξέρω αν ξέρεις, αλλά συνοπτικά θα σου πω, για να διευκολυνθείς, ότι ο Ήλιος συμβολίζει την προσωπικότητά μας (συν τοις άλλοις), ο ωροσκόπος τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται η προσωπικότητά μας και η Σελήνη συμβολίζει τον ψυχικό και συναισθηματικό μας κόσμο (συν τοις άλλοις).
Τα ζώδια στα οποία βρίσκονται αυτά τα πλανητικά σώματα μας δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστούν τα χαρακτηριστικά που τους αποδίδονται.
Λέξεις κλειδιά για την κατανόηση της προσωπικότητάς σου είναι: διδασκαλία, μόρφωση, φιλοσοφία, γνώση, δικαιοσύνη, θρησκεία, εξωστρέφεια, επέκταση, αισιοδοξία, χιούμορ, ελευθερία, διασκέδαση, αταξία, υπερβολή, ελευθεριότητα, μεταβλητότητα, αστάθεια.
Λέξεις κλειδιά για το πώς θα εκφραστεί αυτή η προσωπικότητα είναι: Υπομονή, επιμονή, επιτυχία, καθήκον, εργασία, κατεστημένο, υλικά αγαθά, διάρκεια, καταξίωση, σαρκασμός, χαιρεκακία, ξεροκεφαλιά.
Λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν τον ψυχικό/συναισθηματικό σου κόσμο: σταθερότητα, δύναμη, σιγουριά, κτητικότητα, αισθησιασμός, νωχελικότητα, συντήρηση, ζήλια, ασφάλεια.
Τα δύο από τα τρία είναι ζώδια της Γης και το ένα της Φωτιάς. ¶ρα ψιλογέρνεις μονόπαντα προς τη Γη.
Κάνε μια προσπάθεια να τα συνδυάσεις. Έχεις μια φωτιά που πρέπει να εκφραστεί με γήινο τρόπο. Δεν βλέπω, με βάση αυτά βέβαια, κάτι περίεργο, μάλλον κάτι καλό βλέπω.
Εσύ τι λες;
Καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω παρά πολυ για τισ απαντήσεις που μου δείνεις είναι αρκετά κατοτοπιστηκές! Η αλήθεια είναι πως αυτο που με προβλήματιζει είναι το ότι ειμαι πολύ απαισιόδοξη και κλείστος χαρακτήρας κάτι που είναι εντελως αντιθετό με τα χαρακτηριστηκά του τοξότη! ¶πο οσο γνωρίζω πρεπει να προερχονταί απο τον αιγωκαίρο. Βλέπω ότι σε γενικές γραμμές έχω αρκέτα απο τα χαρακτηριστηκά του αιγώκαιρου και εχω την αισθήση από οσα εχώ ακούσει οτι επειδή ειναι κρόνιο ζωδίο φέρνει αρκέτες δυσκολιές οτάν είναι ωροσκόπος σου. Όσο αφόρα τη σελήνη στον ταύρο με φοβήζει γιάτι απ' όσο ξέρω το ζώδιο του ταυρού και του τοξότη είναι τα εκ διαμέτρου αντιθέτα δεν εχούν καμία σχεσή. Πιστεύω λοιπόν πως όλα αυτα θα δημιουργούν καποία σύγχηση λόγω των αντιθέσεων που έχουν τα ζωδιά μεταξύ τους. Θέωρω πιο αρμονικό τον συνδιαμό ζώδιο και ωροσκόπο στο ίδιο στοιχείο. Δεν είναι έτσι;
kiaRRa
22-10-2008, 12:01 AM
Καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω παρά πολυ για τισ απαντήσεις που μου δείνεις είναι αρκετά κατοτοπιστηκές! Η αλήθεια είναι πως αυτο που με προβλήματιζει είναι το ότι ειμαι πολύ απαισιόδοξη και κλείστος χαρακτήρας κάτι που είναι εντελως αντιθετό με τα χαρακτηριστηκά του τοξότη! ¶πο οσο γνωρίζω πρεπει να προερχονταί απο τον αιγωκαίρο. Βλέπω ότι σε γενικές γραμμές έχω αρκέτα απο τα χαρακτηριστηκά του αιγώκαιρου και εχω την αισθήση από οσα εχώ ακούσει οτι επειδή ειναι κρόνιο ζωδίο φέρνει αρκέτες δυσκολιές οτάν είναι ωροσκόπος σου. Όσο αφόρα τη σελήνη στον ταύρο με φοβήζει γιάτι απ' όσο ξέρω το ζώδιο του ταυρού και του τοξότη είναι τα εκ διαμέτρου αντιθέτα δεν εχούν καμία σχεσή. Πιστεύω λοιπόν πως όλα αυτα θα δημιουργούν καποία σύγχηση λόγω των αντιθέσεων που έχουν τα ζωδιά μεταξύ τους. Θέωρω πιο αρμονικό τον συνδιαμό ζώδιο και ωροσκόπο στο ίδιο στοιχείο. Δεν είναι έτσι;
Σε αυτό το σημείο εχω διαφωνία. Και εμένα ο ωροσκόπος μου είναι αιγόκερως αλλά και το ηλιακό μου είναι αιγόκερως. Δεν μου φέρνει αυτό κάποιο πρόβλημα απλά με κάνει πιο προσγειωμένη. Κανένα ζώδιο ή και πλανήτης δεν φέρνει δυσκολίες, απλά υποδηλώνει διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες.
Μην κολλάς σε γενικεύσεις. Ναι μεν λέμε ότι τα Κρόνια χαρακτηριστικά είναι πιο αυστηρά, αλλά προτιμούμε να μας χαιδεύουν ή να ξέρουμε πού βαδίζουμε;:bigsmile:
Αυτό που λές το εχώ παρατηρήσει και εγώ είμαι οντώς αρκέτα προσγειώμενη, αλλά ωρές-ωρές πιστεύω ότι ειμαί πολύ περισσοτερο προσγειωμένη από όσο θα επρέπε! Πιστεύω πως στη ζωή ορισμένα πραγμάτα πρέπει να τα βλέπείς και λίγο στην πλάκα να μην τα παίρνεις ολά τόσο σοβάρα και απορώ που ενώ εχω ενα ζωδίο που ειναί πιο αισίοδοξο και άλλους 3 πλάνητεσ σ' αυτό (Ουράνο,Κρόνο και Ερμή) ειμαί τοσό πολύ ρεαλίστρια!
kiaRRa
22-10-2008, 12:27 AM
Δεν υπάρχει -κατά τη γνώμη μου- αυτό που λες "πιο προσγειωμένη από όσο πρέπει". Κάθε περίσταση επιβάλλει διαφορετικές αντιδράσεις, άλλοτε ρεαλιστικές ως κυνικές και άλλοτε πιο ελαφριές. Ούτε υπάρχει μέτρο στο πόσο είναι η επιτρεπτή σοβαρότητα και πότε ξεπερνάει τα όρια.
Κανείς μας δεν είναι 24/7 μες τη σοβαρότητα!:bigsmile:
Δεν θέωρώ οτι είμαι υπερβολικά σοβαρή, απαισιόδοξη και ευαίσθητη θέωρω οτι είμαι και αυτά είναι ένα πολύ έντονα χαρακτηριστηκά επάνω μου που νομιζω ότι ωφείλονται στον ωροσκόπο μου!
Μητσάκος
22-10-2008, 07:19 AM
Αυτό που λές το εχώ παρατηρήσει και εγώ είμαι οντώς αρκέτα προσγειώμενη, αλλά ωρές-ωρές πιστεύω ότι ειμαί πολύ περισσοτερο προσγειωμένη από όσο θα επρέπε! Πιστεύω πως στη ζωή ορισμένα πραγμάτα πρέπει να τα βλέπείς και λίγο στην πλάκα να μην τα παίρνεις ολά τόσο σοβάρα και απορώ που ενώ εχω ενα ζωδίο που ειναί πιο αισίοδοξο και άλλους 3 πλάνητεσ σ' αυτό (Ουράνο,Κρόνο και Ερμή) ειμαί τοσό πολύ ρεαλίστρια!
Δεν έχεις μόνο τους τρεις πλανήτες, έχεις και ένα "Φως", όπως αποκαλείται παραδοσιακά ο Ήλιος. Ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο και ενδυναμώνει, όσο να'ναι, τα κρόνια χαρακτηριστικά. Βέβαια, ο Ήλιος σου κάνει και σύνοδο με τον Ουρανό και αποκτά έτσι και άλλα χαρακτηριστικά που κάποια εν μέρει ταιριάζουν με αυτά του Κρόνου ενώ άλλα είναι τελείως αντίθετα. Σχηματίζουν αυτά τα τρία σώματα τη λεγόμενη "γέφυρα" και δημιουργούν τη σύνθεση που χαρακτηρίζει την προσωπικότητά σου. Γενικά να έχεις στο νου σου ότι η αστρολογία στηρίζεται στη σύνθεση και ότι ναι μεν για την περιγραφή του εαυτού σου βασικά είναι ο Ήλιος, η Σελήνη και ο ωροσκόπος, αλλά το σύνολο του ωροσκοπίου σου είναι αυτό που θα σε περιγράψει τελικά.
Και με την ευκαιρία, απέναντι ακριβώς από τον Τοξότη είναι το ζώδιο των Δίδυμων και όχι του Ταύρου. Και από ό,τι είδα, δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να καταλάβεις το νόημα της αστρολογίας, αν εμβαθύνεις λιγάκι :bigsmile:
Γνώριζω πολύ καλά τις οψείς στο ωροσκόπιο μου,ποιες απο αυτές ειναι θετικές και ποιες είναι αρνητικές!Γνωρίζω έπισης οτι απέναντι από το ζώδιο μου είναι ο διδιμός και ότι ο ταυρός σχηματιζει με τον τοξότη γώνια 150 μοιρών. Αυτό που με δυσκολεύει ιδιαίτερα είναι να εξηγήσω αυτές τις οψείς τι θετικό και τι αρνητικό προκύπτει απο καθέμια από αυτές!Για παράδειγμα ποιά ειναι τα κρόνια χαρακτηριστηκά (υποθέτω πως παρόλο που είναι θετική η οψή της συνόδου τα κρονία χαρακτηριστηκά δεν είναι και πολύ καλό που ενδυναμώνονται έτσι δεν είναι;) και ποια είναι τα χαρακτηριστηκά που ταιριάζουν με αυτά του κρόνου και αυτα που ειναι αντίθετα. Αυτή η συνθέση που λες ειναι που με δυσκολεύει το πως και πόσο η μια όψη ακύρώνει την αλλή!
Μητσάκος
22-10-2008, 11:49 AM
....
Αυτό που με δυσκολεύει ιδιαίτερα είναι να εξηγήσω αυτές τις οψείς τι θετικό και τι αρνητικό προκύπτει απο καθέμια από αυτές!Για παράδειγμα ποιά ειναι τα κρόνια χαρακτηριστηκά (υποθέτω πως παρόλο που είναι θετική η οψή της συνόδου τα κρονία χαρακτηριστηκά δεν είναι και πολύ καλό που ενδυναμώνονται έτσι δεν είναι;) και ποια είναι τα χαρακτηριστηκά που ταιριάζουν με αυτά του κρόνου και αυτα που ειναι αντίθετα. Αυτή η συνθέση που λες ειναι που με δυσκολεύει το πως και πόσο η μια όψη ακύρώνει την αλλή!
Το να μπορέσεις να διακρίνεις το θετικό από το αρνητικό, νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο.
Όσον αφορά τα κρόνια χαρακτηριστικά, εγώ δεν τα βλέπω ντε και σώνει κακά, απλώς δεν βλέπω καλό και κακό. Βλέπω αυτό που είναι και το αναλύω με βάση τις συνθήκες που αυτό συντελείται και προσλαμβάνεται από τον οποιονδήποτε.
Αυτά που σου έγραφα για τον Κρόνο και τον Ουρανό τα στηρίζω στο γεγονός ότι πριν την ανακάλυψη του Ουρανού, ο Κρόνος ήταν ο Κυρίαρχος του ζωδίου του Υδροχόου, είναι αυτό που λέμε ο "παραδοσιακός" κυβερνήτης του ζωδίου. Μετά την ανακάλυψη του Ουρανού, ο τελευταίος κατέλαβε τη θέση του Κρόνου στην κυριαρχία του ζωδίου. Εφόσον ήταν κυρίαρχος ο Κρόνος και τώρα είναι ο Ουρανός, όσο και να έχει εξελιχθεί το ...συλλογικό ασυνείδητο, ο Υδροχόος έχει στοιχεία Κρόνου (διαφορετικά δεν θα τον θεωρούσαν για κανα 2.000 χρόνια κυβερνήτη του Υδροχόου). Από την άλλη όμως υπάρχουν αντιθετικά στοιχεία (πχ Κρόνος/συντήρηση, Ουρανός/ πρωτοπορία).
Το γεγονός ότι σε έναν χάρτη υπάρχουν αντιφατικά στοιχεία είναι λογικό, καθώς και εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε πάντα και όλη την ώρα ίδιοι. Εξελισσόμαστε ( ; ), προσαρμοζόμαστε, κάποιες φορές είμαστε έτσι, κάποιες είμαστε αλλιώς, ανάλογα με τις περιστάσεις. Αυτά αποτυπώνει και ο χάρτης.
Έτσι όπως κάποια στοιχεία μας όμως είναι πιο ισχυρά, έτσι και κάποια στοιχεία του χάρτη είναι πιο ισχυρά. Για να διακρίνεις τα ισχυρότερα και να καταλήξεις ότι κάποια όψη πχ είναι ισχυρότερη από μια άλλη πρέπει να συνυπολογιστούν διάφορες παράμετροι.
Για παράδειγμα, ποια είναι η φύση των πλανητών που κάνουν την όψη, ποια είναι η θέση τους σε συνάρτηση με την ποιότητα (παρορμητική, σταθερή, μεταβλητή), το στοιχείο (Φωτιά, Γη, Νερό, Αέρας), το ζώδιο, το είδος της όψης (σύνοδος, αντίθεση, τετράγωνο, τρίγωνο, κλπ), την μοίρα που βρίσκονται οι πλανήτες, την ενδεχόμενη απόκλιση και κάμποσα άλλα.
Επιπλέον, η αέναη κίνηση των πλανητών σε σχέση με την σταθερή θέση των πλανητών που αποτυπώνεται στον γενέθλιο χάρτη σου, δημιουργεί συνθήκες "ενεργοποίησης" ή "απενεργοποίησης" κάποιων στοιχείων που υποδεικνύονται από τον γενέθλιο, με αποτέλεσμα κατά καιρούς κάτι που ίσχυε να μην ισχύει και το αντίστροφο.
Αν ξεκινήσεις από την αρχή, γιατί δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το επίπεδό σου, πιστεύω ότι σιγά σιγά θα σου λύνονται οι απορίες και αν σου δημιουργούνται κάποιες μπορείς άνετα να ρωτάς στην ανάλογη ενότητα.
Σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/4708-%E5%E9%F3%E1%E3%F9%E3%DE-%F3%F4%E7%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html
υπάρχει μια πρακτική συνοπτική των άρθρων που διαβάζοντάς τα ο αρχάριος μελετητής μπορεί να αποκομίσει μια πάρα πολύ καλή ιδέα :bigsmile:
Σε ευχαριστώ πολύ Μητσάκο!Παρόλο που μου φαίνεται λίγο βουνό αυτό που μου λές θα κανώ μια προσπάθεία να καταλάβω πως μπορώ να τα συνδυάσω όλα αυτά! Γιατί παρόλο που δεν μου είναι αγνώστα αυτά που μου λες είναι δύσκολο να τα συνδυάσω μεταξύ τους και να καταλήξω καπού!
Μητσάκος
22-10-2008, 12:58 PM
Σε ευχαριστώ πολύ Μητσάκο!Παρόλο που μου φαίνεται λίγο βουνό αυτό που μου λές θα κανώ μια προσπάθεία να καταλάβω πως μπορώ να τα συνδυάσω όλα αυτά! Γιατί παρόλο που δεν μου είναι αγνώστα αυτά που μου λες είναι δύσκολο να τα συνδυάσω μεταξύ τους και να καταλήξω καπού!
Τραβάς ζόρι για να ανέβεις ένα βουνό, αλλά μετά έχεις ωραία θέα :bigsmile:
skorpion
22-10-2008, 06:02 PM
Εκτος αν φας γλιστρα την ωρα που ανεβαινεις και πεσεις!!!:nuts:
Μητσάκος
22-10-2008, 09:45 PM
Εκτος αν φας γλιστρα την ωρα που ανεβαινεις και πεσεις!!!:nuts:
Το ότι θα πέσεις είναι δεδομένο. Είτε επειδή θα σε ρίξουν, είτε επειδή θα γλυστρίσεις.
Το ζήτημα είναι αν θα ξανασηκωθείς και θα συνεχίσεις, γιατί θες να δεις τη θέα :bigsmile:
skorpion
23-10-2008, 12:28 AM
Το ότι θα πέσεις είναι δεδομένο. Είτε επειδή θα σε ρίξουν, είτε επειδή θα γλυστρίσεις.
Το ζήτημα είναι αν θα ξανασηκωθείς και θα συνεχίσεις, γιατί θες να δεις τη θέα :bigsmile:
Α οχι δεδομενο δεν ειναι τιποτα σ αυτη τη ζωη! Μπορει και να μη πεσεις! Επισης μπορει στο δρομο να βρεις μια ωραια σπηλια και να πεις βρε αδερφε μ αρεσει αυτη η σπηλια τι να τη κανω τη κορφη μια χαρα ειμαι και δω...θα τη δω απ τη τηλεοραση...:nuts::nuts::nuts:
Μπορει να γινει κι αυτο που λες το πιο συχνο φαινομενο...Μπορει επισης να πεσεις απλα και να ξανασηκωθεις ή να τσακιστεις και να πας στην εντατικη και μεχρι να γινεις καλα φεξε Μαη να φας τριφυλλι...Μπορει να φτασεις στη κορφη και να πεσεις τερμα κατω επειδη τυφλωθηκες απ την ομορφια του τοπιου ή κι απ τον ηλιο μπορει ομως και τελευταια στιγμη να βρεις κατι να πιαστεις και να μη χρειαστει πολυς κοπος για να ξαναανεβεις....(γυαλια ηλιου απαραιτητα), να σε απαγαγουν εξωγηινοι κτλ κτλ:nuts::nuts::nuts:
Γενικα ολα τα σεναρια παιζουν στη ζωη...κι ολα αυτα για την αναβαση στο βουνο...φαντασου για ολα τα αλλα!:laugh::laugh::laugh:
Οφ τοπικ I know συγχωρεστε μας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::love:
tzinna
23-10-2008, 10:53 PM
ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
Κ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?
:unsure:
black moon
23-10-2008, 11:13 PM
Κ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?
Για ποιο κομμάτι του τριπτύχου ανησυχείτε περισσότερο? :unsure:
Njordin
24-10-2008, 02:53 PM
Κ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?
Ισως, γιατι εναι και τα τρια ειναι σταθερα ζωδια {δηλαδη κολλημενα στο μυαλο τους}. Το κερασακι στη τουρτα θα ειναι να εχεις και Αρη σ' αυτη την ομαδα !
tzinna
24-10-2008, 09:57 PM
Για ποιο κομμάτι του τριπτύχου ανησυχείτε περισσότερο? :unsure:
ΜΜΜΜΜ!!!:unsure: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!!!
tzinna
24-10-2008, 09:58 PM
Ισως, γιατι εναι και τα τρια ειναι σταθερα ζωδια {δηλαδη κολλημενα στο μυαλο τους}. Το κερασακι στη τουρτα θα ειναι να εχεις και Αρη σ' αυτη την ομαδα !
XAXAXAXA!!! E ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!
ΕΧΩ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΕΩΝ!!! :P
gregoria
25-10-2008, 12:14 AM
Γεια σας παιδιά!:bigsmile:
Λιονταρίνα με Σκορπιό (ωροσκόπο), σελήνη στον Κριό και ¶ρη επίσης στον Σκορπιό...αλλά νταξ...με σώζει αυτή η Αφροδίτη στον Καρκίνο!!Πάλι καλάα...:laugh::toung:
kiaRRa
25-10-2008, 04:22 PM
Mήπως να σταματούσαμε αυτό το off topic που παρατηρείται από χτες? Το θέμα άλλωστε έχει λήξει, οπότε μην το ανακυκλώνουμε.
Για να επανέλθουμε, γιατί τα ζώδια της Γης είμαστε λιγότερα?
Μήπως παραείμαστε προσγειωμένα και δεν συμμετέχουμε στην αυτοπαρουσίαση μας; Ε;:weird:
Σκορπιός με ωροσκόπο καρκίνο... πολύ νερό και πολύ γκρίνια :embarrest
tranquilla7
26-10-2008, 09:46 PM
Αιγώκερος με ωροσκοπο Ταύρο. Πιο ¨γη¨ δεν γινεται :) Θα βγάλω ρίζες στο τέλος. Υπάρχει ελπίδα λέτε?
athinoula85
26-10-2008, 09:55 PM
Αιγώκερος με ωροσκοπο Ταύρο. Πιο ¨γη¨ δεν γινεται :) Θα βγάλω ρίζες στο τέλος. Υπάρχει ελπίδα λέτε?
Με Σεληνη σε ''νερο'' βγαζεις και καρπους :toung:
χιουμορακι
tranquilla7
26-10-2008, 10:06 PM
Σελήνη στην Παρθένο. Τι εχεις να πεις γι' αυτό???????
athinoula85
26-10-2008, 10:11 PM
Σελήνη στην Παρθένο. Τι εχεις να πεις γι' αυτό???????
Με προσΓΕΙΩσες για τα καλα τωρα .... :nuts:
Ε δεν μπορει ολο και κατι αλλο θα εχεις σε καποιο αλλο στοιχειο , ποσο γηινη μπορεις να εισαι ?
tranquilla7
26-10-2008, 10:17 PM
Κοιτα... Παραπέρα δεν το έχω ψαξει.Πρέπει να μορφωθώ! :) Κατι βαθυά μεσα (στο χώμα) μου λέει οτι υπάρχει και συνέχεια. Τι ήθελα και εγώ! Λιγο αέρα (διδυμος κτλ) να αναπνεύσω βρε αδελφέ! Αντε λιγο φωτιά στην ανάγκη. Τι να πεις. Εχουμε και εμεις τις αρετές μας ομως. Ετσι δεν ειναι????
Δείμων
26-10-2008, 10:46 PM
Νεράκι θες καλύτερα, αέρας - φωτιά θα σε «στεγνώσουν»..! Υποκινούμενος από το nick σου πάντως, τα τρία σημεία που λες μπορεί να φτιάχνουν ένα μεγάλο τρίγωνο (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7035-%EC%E5%E3%DC%EB%EF-%F4%F1%DF%E3%F9%ED%EF%3B%3B%3B%3B.html), ψάξε λίγο τις μοίρες σου! :)
Όλα τα ζώδια, όλοι οι άνθρωποι, όλες οι προσωπικότητες, είμαστε ένα συνοθύλευμα θετικών και αρνητικών στοιχείων//ιδιοτήτων//δυνάμεων. Εκείνο που μετράει, είναι να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας όσο το δυνατόν καλύτερα και μέσα από αυτό να ψάξουμε εκείνο που μας ταιριάζει. Ή που μας συμπληρώνει.
tranquilla7
26-10-2008, 10:54 PM
Νεράκι θες καλύτερα, αέρας - φωτιά θα σε «στεγνώσουν»..! Υποκινούμενος από το nick σου πάντως, τα τρία σημεία που λες μπορεί να φτιάχνουν ένα μεγάλο τρίγωνο (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7035-%EC%E5%E3%DC%EB%EF-%F4%F1%DF%E3%F9%ED%EF%3B%3B%3B%3B.html), ψάξε λίγο τις μοίρες σου! :)
Όλα τα ζώδια, όλοι οι άνθρωποι, όλες οι προσωπικότητες, είμαστε ένα συνοθύλευμα θετικών και αρνητικών στοιχείων//ιδιοτήτων//δυνάμεων. Εκείνο που μετράει, είναι να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας όσο το δυνατόν καλύτερα και μέσα από αυτό να ψάξουμε εκείνο που μας ταιριάζει. Ή που μας συμπληρώνει.
Πως βρίσκω τις "μοίρες" μου? :embarrest
Και το nick μου τι έχει?:unsure:
polikali
27-10-2008, 12:10 AM
popo exo pathi plaka les kai milas gia mena
Δείμων
27-10-2008, 12:24 AM
Πως βρίσκω τις "μοίρες" μου? :embarrest
Και το nick μου τι έχει?:unsure:
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου σε αυτή τη σελίδα (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php) για να δεις τον χάρτη σου και μία πρώτη ανάλυση του ωροσκοπίου. Εάν υπάρχουν απορίες για το κατά πόσον σχηματίζεται μεγάλο τρίγωνο γράψε τις στη συζήτηση που σου είπα πριν (πάντα προσπαθούμε τα μηνύματά μας να είναι σχετικά με τον τίτλο του εκάστοτε θέματος). Στις ιδιότητες του μεγάλου τριγώνου περιλαμβάνεται και η νωχελικότητα άρα ηρεμία, που συμφωνει με το nick (tranquilla = γαλήνια) :)
καγκουρο
27-10-2008, 12:57 AM
ασε ...Παρθενος με ωροσκοπο και σεληνη στον Ζυγο...
χαλια εφηβεια ,εσωτερικες αγριες συγκρουσεις που καταφερα να ισορροπισω μετα την γεννηση του γιου μου και το διαζυγιο μου...
Ειμαι τωρα ομως πολυ πολυ καλα με τον εαυτο μου.
εχεις κανεις τετοιο συνδιασμο?τουλαχιστον να ξερω πως περασατε εσεις????
Μητσάκος
27-10-2008, 06:38 AM
ασε ...Παρθενος με ωροσκοπο και σεληνη στον Ζυγο...
χαλια εφηβεια ,εσωτερικες αγριες συγκρουσεις που καταφερα να ισορροπισω μετα την γεννηση του γιου μου και το διαζυγιο μου...
Ειμαι τωρα ομως πολυ πολυ καλα με τον εαυτο μου.
εχεις κανεις τετοιο συνδιασμο?τουλαχιστον να ξερω πως περασατε εσεις????
Συμβαίνουν αυτά και στους ....καλύτερους συνδυασμούς, μην αγχώνεσαι :bigsmile:
WHITE.HORSE
29-10-2008, 04:21 PM
Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο
και ερμή σελήνη στον Τοξότη
Αφροδίτη στον Ζυγό
¶ρη στους διδύμους
Κρόνο στον Λέων
Λίλιθ στον Κριο.
νόμοίζω πως έχω παρουσιαστεί .. εντελώς όμως ..:bigsmile:
xry45
30-10-2008, 01:00 AM
Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο
και ερμή σελήνη στον Τοξότη
Αφροδίτη στον Ζυγό
¶ρη στους διδύμους
Κρόνο στον Λέων
Λίλιθ στον Κριο.
νόμοίζω πως έχω παρουσιαστεί .. εντελώς όμως ..:bigsmile:
Σουπερ...και σεληνη στον Τοξοτη και αφροδιτη στον ζυγο?
Μια χαρα σε βρισκω...:love:
WHITE.HORSE
30-10-2008, 09:32 AM
Σουπερ...και σεληνη στον Τοξοτη και αφροδιτη στον ζυγο?
Μια χαρα σε βρισκω...:love:
αχ!!! ευχαριστώ για τα καλά λόγια :love::love::love:
καλημέρα
ΤΑΚΜΑΝ
30-10-2008, 01:19 PM
Λέων με ωροσκόπο καρκίνο.
girl_from_gr
31-10-2008, 06:02 PM
Γεια σας
Ζυγος με οροσκοπο Υδροχοο, Γενημενη 21 Οκτωβριου.
Σεληνη στον Κριο και Αφροδιτη στην Παρθενο....
Και μια ταση να ερωτευομαι καρκινακια παρολο που ξερω οτι δεν ταιριαζουμε ζωδιακα!!
Χαρηκα που σας βρηκα!
Μαρια
alberta
31-10-2008, 07:04 PM
Έχω μια απορία: Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί ελκύομαι συνεχώς από Λέοντες με τους οποίους δεν έχω κανέναν κοινό κώδικα επικοινωνίας? Και ερώτηση δεύτερη: Αφού ταιριάζω υποτίθεται αστρολογικά με Ταύρους γιατί με πανικοβάλλει τόσο η μανία που έχουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον και ο τερατώδης μικροαστισμός τους (το δείγμα εδώ περιλαμβάνει παραπάνω από 3, υπάρχει pattern από πίσω!)?
Τίνα Ζαχαριάδου
01-11-2008, 02:47 AM
Γειας σας .Ειμαι Κριος με ωροσκοπο Καρκινο.Εχω την Σεληνη μου στον Υδροχοο σε συνοδο με την Αφροδιτη και τον Β.Δεσμο. Τελειωσα και δουλεψα ως βρεφοκομος και συχρονος εκανα μαθηματα αστρολογιας.Παντρευτηκα και αφου ταξιδεψα με τον συζυγο μου στο εξωτερικο(σεληνη στον ενατο) εκανα δυο υγειεστατα αγορακια και τωρα πια προσπαθω να ασχοληθω επαγγελματικα με την αστρολογια ωστε να εκπληρωσω τον Β.Δεσμο μου.Οπως βλεπετε το ωροσκοπιο μου το λειτουργω μια χαρα!
Μητσάκος
01-11-2008, 07:20 AM
Έχω μια απορία: Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί ελκύομαι συνεχώς από Λέοντες με τους οποίους δεν έχω κανέναν κοινό κώδικα επικοινωνίας? Και ερώτηση δεύτερη: Αφού ταιριάζω υποτίθεται αστρολογικά με Ταύρους γιατί με πανικοβάλλει τόσο η μανία που έχουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον και ο τερατώδης μικροαστισμός τους (το δείγμα εδώ περιλαμβάνει παραπάνω από 3, υπάρχει pattern από πίσω!)?
Το ότι είσαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο μπορεί να λέει κάτι αλλά δεν τα λέει όλα. Το σύνολο των παραμέτρων του ωροσκοπίου σου θα σου δώσει την πλήρη εικόνα σου και όχι δύο μεμονωμένα στοιχεία του. Επομένως είναι αφοριστικό να στηρίζεται μια δική σου τάση μόνο στον γενέθλιο Ήλιο σου και στον Ήλιο των άλλων :bigsmile: Αν για παράδειγμα το στοιχείο του Αέρα είναι τονισμένο στον χάρτη σου, είναι πολύ λογικό να μην αισθάνεσαι και τόσο οικεία με γήινες καταστάσεις. Αλλά και πάλι αυτό μια γενικότητα είναι.
Μητσάκος
01-11-2008, 07:28 AM
Γειας σας .Ειμαι Κριος με ωροσκοπο Καρκινο.Εχω την Σεληνη μου στον Υδροχοο σε συνοδο με την Αφροδιτη και τον Β.Δεσμο. Τελειωσα και δουλεψα ως βρεφοκομος και συχρονος εκανα μαθηματα αστρολογιας.Παντρευτηκα και αφου ταξιδεψα με τον συζυγο μου στο εξωτερικο(σεληνη στον ενατο) εκανα δυο υγειεστατα αγορακια και τωρα πια προσπαθω να ασχοληθω επαγγελματικα με την αστρολογια ωστε να εκπληρωσω τον Β.Δεσμο μου.Οπως βλεπετε το ωροσκοπιο μου το λειτουργω μια χαρα!
Συγγνώμη, αλλά επειδή δεν ξέρω και θέλω να μαθαίνω, επειδή είσαι Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο και έχεις την Σελήνη σου στον Υδροχοο σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Β. Δ., είναι ...καρμική επιταγή προς εκπλήρωση η επαγγελματική σου ενασχόληση με την αστρολογία :weird:
Dion-DoubleDoor
01-11-2008, 11:23 AM
Γυναίκα Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό, Σελήνη στο Λιοντάρι, ¶ρη στο Ζυγό και Αφροδίτη στους Διδύμους. Αν οι προλαλήσαντες Καρκίνοι με ωροσκόπους σε σταθερά ζώδια θεωρούν τους εαυτούς τους τρελούς, εσείς τι συμπέρασμα θα βγάζατε κρίνοντας από τα στοιχεία που σας έδωσα. Απίστευτα κοινωνική, εξωστρεφής, φιλότιμη, θεατρική, έντονη και παθιασμένη, συναισθηματική και ρομαντική, πάντοτε σε μια διαρκή αναζήτηση του κόσμου, οξύθυμη, εκδικητική,ανασφαλής,σπάτα λη, τελειομανής, εργατική, για την αγάπη και τον έρωτα τα δίνω όλα, ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ, όπως και το όνομά μου. Το βασικό μου όμως πρόβλημα είναι ότι παραπαίω πάντα ανάμεσα σε δύο πόλους (ειδικά με την Αφροδίτη στους Διδύμους) και γι' αυτό έχω πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις και είμαι μονίμως αναποφάσιστη. Αισθάνομαι σα να βρίσκονται δύο άνθρωποι σε ένα σώμα. Είναι ένα γλυκό βασανιστήριο αυτό. Αυτό με καταστρέφει και με αναγεννά. Και σ'αυτό χρωστώ τη δημιουργική μου δύναμη. Δεν ξέρω τελικά αν θέλω να απαλλαγώ από αυτό....
Τίνα Ζαχαριάδου
01-11-2008, 04:42 PM
<Καρμικη επιταγη> ειναι ο Β.δεσμος του καθενος,αναλογα με την θεση που βρισκεται. Το οτι ο δικος μου βρισκεται εκει που βρισκεται μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω,οτι επιθυμω σε σχεση με υδροχοικους τομεις. Εγω επελεξα την αστρολογια οχι γιατι δεν ειχα κατι αλλο να κανω αλλα γιατι ανεκαθεν την λατρευα! φιλικα ερση.Προς Μητσακο.
Dion-DoubleDoor
02-11-2008, 04:56 PM
πώς είναι δυνατόν, αν και Καρκίνος, να είμαι με Τοξότη και να ελκύω Τοξότες γενικά???? Μήπως φταίει η Αφροδίτη μου στους Διδύμους;;;
Dion-DoubleDoor
02-11-2008, 05:00 PM
Βλέπω, πάντος, ότι τα ζώδια του νερού και κυρίως οι Καρκίνοι και οι Σκορπίοι έχουν την πρωτοκαθεδρία...
Μητσάκος
02-11-2008, 07:55 PM
Βλέπω, πάντος, ότι τα ζώδια του νερού και κυρίως οι Καρκίνοι και οι Σκορπίοι έχουν την πρωτοκαθεδρία...
Φαντάζεσαι όμως γιατί; :bigsmile:
xry45
02-11-2008, 08:31 PM
πώς είναι δυνατόν, αν και Καρκίνος, να είμαι με Τοξότη και να ελκύω Τοξότες γενικά???? Μήπως φταίει η Αφροδίτη μου στους Διδύμους;;;
Τι εχουν οι τοξοτες?
Και γιατι οχι με καρκινο?
τοξοτης με ωροσκοπο καρκινο..:toung:
Dell Piero
02-11-2008, 08:51 PM
Αν συνεχίσει το τσατάκι θα σας το κλείσω ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα και μάλιστα με ευχαρίστηση :nuts:
Annafin
04-11-2008, 09:36 AM
ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ
Καλησπέρα σε όλους!!
Εγώ είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω, σελήνη στον Ιχθύ, Αφροδίτη στην Παρθένο και ¶ρη στον Καρκίνο.
Χειρότερα δεν γίνεται!!!! :-)
scientist
04-11-2008, 12:58 PM
Ταυρος με ωροσκοπο λεων... σεληνη στον υδροχοο.. αχμμ... αφροδιτη στο κριο αρη στους διδυμουσ.. και ερμη στον κριο... δεν αντεχουν το πεισμα μου και τον εγωισμο μου... αχμ... και θεωρω του υδροχοουσ ολιγον τι ανισορροπους.. για να μην πω θεοπαλαβουσ...
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-11-2008, 01:51 PM
Ταυρος με ωροσκοπο λεων... σεληνη στον υδροχοο.. αχμμ... αφροδιτη στο κριο αρη στους διδυμουσ.. και ερμη στον κριο... δεν αντεχουν το πεισμα μου και τον εγωισμο μου... αχμ... και θεωρω του υδροχοουσ ολιγον τι ανισορροπους.. για να μην πω θεοπαλαβουσ...
ισως και αυτοι καπως ετσι να βλεπουν και σενα:cheesy:αγαπητο μελος ...
Παντως δεν ειναι σωστο να κρινεις ετσι τα αξιαγαπητα υδροχοακια και ουτε κανενα αλλο ζωδιο ..ε;τι λες;
φιλικα:bigsmile:
συγνωμη για το οφ τοπικ
Τίνα Ζαχαριάδου
04-11-2008, 03:00 PM
Συμφωνω απολυτα τα Ζωδια δεν μπορουμε να τα κρινουμε ετσι γιατι ολα εχουν τα θετικα τους αλλα και τα αρνητικα τους.Σκεψου να μην υπηρχαν τα υδροχοικα στοιχεια, δεν ειχαμε καθολου την τεχνολογια πχ.Ψαξε τα στοιχεια ολα του χαρτη σου δες τα αρνητικα και καλλιεργησε τα θετικα σου και τοτε νομιζω πως θα δεις και ποση θετικη επιρροη εχει η Αστρολογια στην ζωη μας
Dell Piero
04-11-2008, 03:17 PM
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε... (http://www.myhoroscope.gr/69218-post387.html)