View Full Version : Η "συνάντηση" του Άρη με τον Κρόνο στον Ζυγό
Τίνα Ζαχαριάδου
07-08-2012, 02:18 PM
Άρης σε αδυναμία στο ζώδιο του Ζυγού σε σύνοδο με Κρόνο σε έξαρση επίσης στο ζώδιο του Ζυγού. Οι κακεργέτες του ζωδιακού ενώνουν τις δυνάμεις τους κι άντε να δούμε ποιος θα υπερισχύσει. Το προβάδισμα δίνεται στον Κρόνο, αφού στο ζώδιο της ερωμένης του Άρη έχει την άνεση και τη δυνατότητα να εκφράσει ανενόχλητος τις ιδιότητες του και επιπλέον, με την υπεροψία και τον εγωκεντρισμό ενός φιλοξενούμενου που όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να κόβουν φλέβες, προκειμένου να περάσει εκείνος καλά. Άκαμπτος και δογματικός στη συμπεριφορά του θα επιβληθεί θέλοντας και μη, με τη σκληρή αλλά και δίκαιη στάση του.
Από τις λίγες φορές που ο Άρης θα πρέπει να μείνει όχι στην αφάνεια αλλά να καταπιέσει τις παρορμήσεις και επιθυμίες του, να καλλιεργήσει το «Εμείς» ώστε να μπορέσει να συνεργαστεί με τους άλλους, αν θέλει να τα πάει καλά στο ζώδιο που κυριαρχεί η Αφροδίτη. Γεγονός είναι πως στο ζώδιο της αρμονίας « του έχουν κοπεί τα γόνατα» και τώρα καλείται να δεθεί χειροπόδαρα από τη σύνοδο με τον Κρόνο την εβδομάδα που θα μας έρθει..
http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/myhoroscope/m_sat.jpg
Μια συνάντηση που έχει περισσότερα αρνητικά απ’ ότι θετικά, που όμως βοηθά να αποφύγουμε πολλές κακοτοπιές. Γενικότερα η συγκεκριμένη σύνοδος φέρνει σκληρότητα, ελεγχόμενη βία και αντιδράσεις μιας και η δράση του Άρη δεν διοχετεύεται ανεξέλεγκτα αλλά μεθοδικά και συνετά.
Ωστόσο, από το ζώδιο του Ζυγού, προσωπικά τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη γιατί ο Άρης καταπιέζεται διπλά κι ως εκ τούτου δεν είναι ο Άρης που όλοι γνωρίζουμε ο ειλικρινής, ο ντόμπρος, ο ενθουσιώδης, περιπετειώδης φωνακλάς αλλά κάποιος που τον υποχρεώνουν να ελέγξει την ενέργεια και δράση του, βάζοντας του όρια ή κανόνες που μόνο ως εμπόδια μπορεί να τα δει και όχι ως προσωπική ωρίμανση . Μοιάζει περισσότερο μ’ ένα παιδί που πρέπει να ξεχάσει την παιδικότητά και τον αυθορμητισμό του και να γίνει ένας ώριμος ενήλικας όχι γιατί «θέλει» αλλά γιατί «πρέπει».
Οι δυο τους μαζί παρέα συγκροτούν τον άξονα της μπλοκαρισμένης ενέργειας κι ως γνωστόν όταν καταπιέζονται οι παρορμήσεις μας, δεν υπάρχει ελεύθερη και δημιουργική έκφραση. Εκ των πραγμάτων, συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να προκαλούνται διάφορες ασθένειες ανάλογα με την ευαισθησία που έχει ο καθένας από εμάς.
Στον ερωτικό τομέα καταπιέζεται η σεξουαλικότητά μας αφού δεν εκδηλώνουμε τις επιθυμίες μας εξαιτίας αναστολών και ταμπού που δύσκολα μπορούμε να προσπεράσουμε. Από την άλλη πλευρά ή σεξουαλικότητα μας γίνεται περισσότερο ελεγχόμενη κάτι που ευνοεί το «ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε» έτσι, για να μην μείνουν κάποιοι/ες παραπονεμένοι ενώ ανάμεσα στα θετικά αυτής της συνόδου το σημαντικότερο είναι ότι περιορίζονται τα ρίσκα που απερίσκεπτα παίρνει ο Άρης κάθε φορά που κάνει νέα ξεκινήματα…..
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι εκείνοι που έχουν γενέθλια όψη Άρη/Κρόνου γιατί αυτή ενεργοποιείται αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στις 22ο-26ο μοίρες των παρορμητικών ζωδίων. Η επιρροή της όψης θα ξεκινήσει από τις 11/8 έως τις 17/8. Ακριβείας θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο όπου ακόμη κι αν κάποιοι δεν δικαιούνται καλοκαιρινή άδεια, όλο και κάποια εκδρομή θα έχουν προγραμματίσει εκείνες τις ημέρες.
Για τις πολύ extreme προσωπικότητες παρότι θα περιοριστούν αρκετά, καλό είναι να τις μαζέψει ο Κρόνος γιατί έτσι θα είναι πιο ασφαλείς, ενώ για εκείνους που από τη φύση τους είναι αρκετά μαζεμένοι και πειθαρχημένοι…. συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
Η σύνοδος Άρη/Κρόνου είτε επηρεάζει τον αισθηματικό τομέα στο προσωπικό σας ωροσκόπιο είτε όχι, θέματα σχέσεων θα φέρει στο προσκήνιο εφόσον ο Άρης σχετίζεται με τη σεξουαλικότητά και ο Κρόνος στο Ζυγό με τις διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα ενώ, στις 15/8 που θα γίνει η όψη ακριβείας, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα δεχτεί τα πυρά του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σχηματίζοντας μαζί του αντίθεση περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα αισθηματικά μας.
Κανέναν δεν συμφέρει να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση, το πιθανότερο είναι να μην βρεθούν λύσεις αλλά να προσπαθήσει ο ένας να υπερισχύσει του άλλου με τρόπο που δεν θα ευνοήσει κανέναν παρά μόνο τους ανθρώπους που είναι εξουσιαστικοί, που επιβάλλουν τη θέλησή τους και μάλιστα χωρίς να δεχτούν ιδιαίτερες αντιστάσεις.
Όσοι κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον μέχρι πρότινος τρόπο ζωής σας γιατί ο Πλούτωνας, ομοίως και ο Κρόνος, απαιτούν υποταγή, «στρατιωτάκια, ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα μέρα ή νύχτα». Γενικότερα αποφύγετε όλη εκείνη την εβδομάδα να βρείτε λύσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, έχετε ανοιχτούς οφθαλμούς, βολιδοσκοπήστε πρόσωπα και καταστάσεις, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους κι αργότερα….έχει ο Θεός.
Τίνα Ζαχαριάδου
Victory
07-08-2012, 03:34 PM
Μμμμ, ευχαριστούμε κα Ζαχαριάδου...κοινώς άκου,βλέπε, σιώπα μέχρι νεότερας...Περιμένω να δω πως θα επηρεάσει εμένα μιας που έχω γενέθλια αντίθεση Αρη (23ο Κριού)- Ουρανού(18ο Ζυγού) και έχει ενεργοποιηθεί μια χαρά.
matsampoukas
08-08-2012, 11:10 AM
Πολύ ωραίο το άρθρο!
Για να δούμε τι θα φέρει σε κάποιον που πέφτει ακριβώς πάνω στον Ήλιο του η σύνοδος..:rolleyes:
taurine
08-08-2012, 11:56 AM
Αυτό που κατάλαβα, είναι πως μάλλον πρέπει γενικότερα όλοι να αποφεύγουμε αντιπαραθέσεις και ειρωνείες για ψύλλου πήδημα γιατί ίσως το μετανιώσουμε αργότερα.
Επίσης ο Ζυγός, λόγω της διπλωματικής φύσης του,ίσως μας κάνει λίγο σκόπιμους ή ιδιοτελείς στα θέματα των σχέσεών μας, εξαιτίας της συνόδου αυτής.
Η όψη της συνόδου αυτής μοιάζει κάπως "πολεμική".
Ας ελπίσουμε στο εν λόγω διάστημα του 15αύγουστου, ενόψει της επετείου βύθισης του "Ελλη",
να μην έχουμε "παρατράγουδα".
Καλύτερα να περιμένουμε τον Αρη να μπεί στο Σκορπιό.:p
Αν μη τι άλλο, μας κάνει πιο προσεκτικούς και μεθοδικούς, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις αντοχές μας.
Καλές διακοπές στους τυχερούς που θα φύγουν φέτος!:)
Victory
08-08-2012, 05:02 PM
:cry: Μόλις είδα ότι...η σύνοδος πέφτει πάνω στον γεν. Άρη του γιού μου , ενεργοποιώντας γεν. αντίθεση Αρη - Δία(27 Κριού) και στους άξονες 3ου-9ου . Αρης κυβερνήτης 6ου, Κρόνος 9ου και γίνεται στον 3ο....:(....Ο δε προοδευμένος Αρης είναι σε αντίθεση με τον Δία....Κάποια υπόδειξη που θα με καθησύχαζε ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...(Αντανακλαστικά το πρώτο πραμα που σκέφτηκα ήταν να τον δέσω για 25 μέρες - όσες θα κάνει και Κρόνος να φύγει από την 25η-μέσα στο σπίτι...είναι και το ποδήλατο...πετάγεται απ'΄τα στενά και τρέμει η ψυχή μου)
Τίνα Ζαχαριάδου
08-08-2012, 05:05 PM
Νίκη, matsamoukas θα είναι εξαιρετικά εποικοδομητικό να μας πείτε πως θα λειτουργήσει η σύνοδος Άρη/Κρόνου αν και και ο καθένας από εμάς έχει μοναδικό ωροσκόπιο.
Ταυρίνα μου, μοιάζει πολεμική η συγκεκριμένη όψη και μάλιστα σε περιόδους πολέμου, απάραιτητη θα έλεγα διότι τα "χτυπήματα" είναι προσεγμένα, μεθοδικά, με εξαιρετική στρατηγική. Γενικότερα είναι μια όψη που ταιριάζει σε στρατιωτικούς :D
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, καλές διακοπές κι απο εμένα στους τυχερούς που θα φύγουν.
ΥΓ Νίκη προτιμώ να με λες Τίνα, είναι περισσότερο οικείο :love:
Victory
08-08-2012, 05:35 PM
Ευχαριστώ Τίνα μου....:rolleyes: για την οικειότητα:)
Σίγουρα θα καταθέσω τις επικείμενες εμπειρίες μου...ελπίζω να είναι επιδερμικά ενοχλητικές και να λειτουργήσουν σαν...τσίμπηματάκι προς ενεργοποίηση και δράση...:o
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
08-08-2012, 11:46 PM
:love:Τινα μου αγαπημενη:love: σε ευχαριστουμε πολυ για τα αρθρο σου!
Η συνοδος αυτη γινεται πανω στον ωροσκοπο μου [25η Ζυγου] εχω ενταση και δυναμικη!
Τα λογια μου σπανε κοκκαλα
χτυπαω στο μεδουλι και ποναω αυτους που με πειραξαν
η΄΄ μου εθιξαν τις αξιες μου [και τα καταφερνω καλα ]!
ειμαι πιστη ,περηφανη και ετοιμοπολεμη για το ηθος μου και φυσικα αυτοπεποιθηση φουλ οπως παντα και χαιρω ακρως υγειας μετα απο μια δυσκολη χρονια με τον Αρη στην Παρθενο!!!
[εξαγωνο με γενεθλιο Αρη 25η Τοξοτη 3ος οικος και Ερμη 22η Τοξοτη 2ος οικο[αξιες μου] σχεδον σε συνοδο με 3ο οικο
σε ευχαριστουμε
με αγαπη προς το προσωπο σου:love:
η Κουκι σου
magiclife
09-08-2012, 02:17 PM
Eγώ που έχω γενέθλια αντίθεση Αρη-Κρόνου με τον Κρόνο στον 8ο έχω μάθει καλά πώς αισθάνεται ο βράχος που τον χτυπάν τα κύμματα και λιγο λιγο αλοιωνεται.Θα σας πω τα αποτελέσματα της φουρτούνας αφού περάσει η διέλευση.Αναρωτιέμαι όμως για κάτι.Στην 23 του Ζυγου έχω το μεσουράνημα,Δεδομένου ότι θα έχω άδεια και -ελπίζω -να είμαι σε καμμιά παραλία να κοιτάζω το κύμα,πόσο καταστροφική μπορεί να είναι αυτή η συνάντηση των γιγάντων για την καριερα σταδριοδρομια κλπ?
Αυτη η συνάντηση Αρη-Κρονου μπορει να ενεργοποιει και την γενεθλια μου αντιθεση Ηλιου-Κρονου?
errikaki
09-08-2012, 04:37 PM
εγώ έγω γενέθλιο άρη στην 27η του ζυγού.. έτσι και αλλιώς όπου βρω κουτουλάω αλλά ειδικά με τα καψίματα από κουζίνα και εξάτμιση μάλλον έχω καρμική σχέση!
Ας ελπίσω η σύνοδος αυτή πάνω στον άρη μου να με αφήσει σώα:o
katiakiss
09-08-2012, 05:38 PM
Τίνα και κορίτσια, έκανα μια σκέψη διαβάζοντας το άρθρο και στη συνέχεια τα ποστ σας. Αυτός ο έρημος ο Άρης έχει πολύ καιρό που ταλαιπωρείται. Από την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και το γενναίο του μάθημα να εκτρέπει την ενέργειά του προσφέροντας έργο, πέρασε στο Ζυγό και από τότε δεν έχει σηκώσει κεφάλι! Μόνο το ταυ-τετράγωνο με Πλούτωνα-Ουρανό έφτανε! Είναι ολοφάνερο ότι οι σχέσεις πρωταγωνιστούν, όπως λέει και στο άρθρο, αλλά έχω την εντύπωση πως γενικότερα οι συμπαντικές συγκυρίες τα έχουν βάλει με τον τομέα των σχέσεων. Μια με την δύσκολη πορεία της Αφροδίτης (κυβερνήτη Κρόνου και Άρη αυτή τη στιγμή) όλο αυτό τον καιρό και φυσικά με το πέρασμα του Κρόνου από τον Ζυγό. Λέω λοιπόν ότι ίσως υπάρχει η ανάγκη να δοκιμαστεί ο εγωισμός μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις και να ελεγχθεί η ευκολία με την οποία διεκδικούμε τον εαυτό μας (Άρης) εκεί που θα έπρεπε να ξέρουμε πότε στον «χορό» μιας σχέσης τα βήματα πάνε πίσω και πότε μπροστά.
Σκεφτείτε πόσα διαζύγια αναβλήθηκαν λόγω κρίσης. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και για να χωρίσει κανείς, πρέπει να έχει λύσει το πρακτικό του πρόβλημα και στις μέρες μας οι αλλοτινές ευκολίες είναι μακρινό παρελθόν. Γυρίσαμε στην εποχή που η οικονομική εξάρτηση κρατούσε τα ζευγάρια μαζί. Σήμερα το να δουλεύουν και οι δύο, είναι πολυτέλεια. Αυτό από μόνο του βιώνεται αρκετά καταπιεστικά και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η εποχή δεν αφήνει περιθώριο ώστε να μένουμε ανεπηρέαστοι από την τρέχουσα κατάσταση. Τρυπώνει στη προσωπική μας ζωή, είτε το θέλουμε, είτε όχι.
Ίσως ο Αύγουστος που είναι ο μήνας αδειών και τα ζευγάρια έχουν την δυνατότητα να βρεθούν μαζί παραπάνω, να είναι και ο μήνας που θα κάνουν τις τραγικές τους διαπιστώσεις και η δυσαρέσκεια θα κορυφωθεί. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση του Κρόνου σε έξαρση.
Δεν ξέρω τι λέει η συγγραφέας του άρθρου , αλλά να μην ελπίζουμε στην παραμικρή βοήθεια της σχέσης εξαγώνου που θα σχηματίζεται ταυτόχρονα από τον Ήλιο σε κυριαρχία στον Λέοντα; Εντάξει, με κάποια ανοχή βέβαια, αλλά εντός ορίων. Δεν θα μας βοηθήσει μια στάλα;
Μην ξεχνάμε ότι «καπάκι» γίνεται και η νέα Σελήνη (17 Αυγούστου) , πάλι σε εξάγωνο με την σύνοδο των κακεργετών. Νομίζω πως αν έχουμε προκάμει να τα κάνουμε «σαλάτα» γύρω στις 15 Αυγούστου, η ευνοϊκή νέα Σελήνη ίσως να μας δώσει την ευκαιρία να επανορθώσουμε πάνω σε νέες βάσεις. Δεν είναι κακό που και που να βγάζουμε το «δηλητήριο» (Κρόνος\Άρης) , γιατί όταν μαζεύεται γίνεται πιο επικίνδυνο!
Εκτός αν είμαι υπερβολικά αισιόδοξη, μια και γίνεται πάνω στον Ουρανό μου και μέσα στον 7ο ….:cry:
Victory
09-08-2012, 06:18 PM
Κατια καλησπέρα..πραγματικά έχεις φοβερή πένα και εκφράζεσαι σαν να αποτυπώνεις πεντακάθαρα τοπία, ολοζώντανα σε καμβά..Σε πρωτη φάση λόγω κυβερνήτης 3ου ο Αρούλης μου έφερε στην επιφάνεια την ανισορροπία στην σχέση μου με τα αδέρφιά μου..Οντως κορυφώνονται οι διαφορές ...:(. Σε δεύτερη φάση και πάντα μέχρι στιγμής, ξεφούσκωσε μια εικόνα για κάποιο "πρόσωπο" που πήγαινε για σοβαρή σχέση...ο αυστηρούλης δάσκαλος ΄(όταν έγινε μια αποκάλυψη περί υπάρξης τρίτου προσώπου, είχα Κρόνο αντίθεση Αρη γένέθλιο στις 23ο Κριού-είχε μπαστακωθεί κανα δίμηνο στην μοίρα αυτή - και επίσης Αρη τρίγωνο Ηλιο, στις 10ο Υδροχ και τον φτερωτό να βαδίζει στην σκιά του και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μου , 1ο45' Ζυγού)σε συνεργασία με τον νευρικό πολεμιστή σε καλή όψη και τον φτεροτούλη σαν Πουαρώ...έπιασε και το ζήτημα των ερωτικών σχέσεων...Περιμένω ακόμη πολλά μιας ποθ η Πανσέληνος έγινε νταν πάνω στον Ηλιο μου και στον άξονα 1ου-7ου...Ο κυριούλης μετά από 6μηνη αμφοτέρα εξαφάνιση ,εμφανίστηκε...φτεροτούλης ανάδρομος γαρ στις 5/8...αλλά βρήκε την πόρτα κλειστή προς μεγάλη έκπληξη....Είναι ένα διαστημα ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις ποικιλοτρόπως...και απ' ό,τι είδα μάλλον η αγκαλιά των κακεργατών θα πυροδοτήσει αυτην την κατάσταση, ειδικά σε θέματα που λόγω φόβου ή αδιαφορίας είχαν παγιωθεί ως επίπεδα...σαν ΄πάγια καρδιογραφήματα χωρίς την παραμικρή έξαρση ως δείγμα ζωής.......Ελπίζω να μην φερει θέματα υγείας...
Μακρυγόρησα συγγνώμη...μια πρώτη κατάθεση γεγονότων με Κρόνο στο Ζυγό, 9ο με γενέθλια θέση 29ο50' Ταύρου (φοβερή θ'εση έτσι;;;;;:wacko:) και Αρη Κριό και 3ο...
Σας ευχαριστώ
Τίνα Ζαχαριάδου
10-08-2012, 01:02 PM
magicilife, αρχικά να πω, πως ξεκινάμε με θετική σκέψη και δεν ρωτάμε πόσο καταστροφική μπορεί να είναι μια όψη αλλά πόσο σημαντική, έτσι για να μην αυθοποβαλλόμαστε αρνητικά:lol:
Εύλογη η απορία σου, πολλές φορές όταν γράφω προβλέψεις σκέφτομαι όπως και εσύ. Για παράδειγμα είναι Κυριακή ή αργία και σχηματίζονται όψεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά κι αναρωτιέμαι τι πρέπει να γράψω.
Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά καθώς το Μεσουράνημα δεν σχετίζεται μόνο με τα επαγγελματικά μας αλλά και με όλα τα σημαντικά γεγονότα που δημοσιοποιούνται. Σπάνια θα συμβεί ένα αρκετά σημαντικό γεγονός στη ζωή μας και δεν θα εμπλέκεται το Μεσουράνημα πχ. αρραβώνας, γάμος, γέννηση, ασθένεια κτλ.
errikaki μου σώα θα σε αφήσει, γιατί να μη σε αφήσει...είπαμε σκεφτόμαστε θετικά ώστε να ελκύουμε θετικά γεγονότα.
Ευχαριστώ για τα σχόλια.
Τίνα Ζαχαριάδου
10-08-2012, 01:52 PM
Κάτια πρέπει να σου το έχω πει και στο παρελθόν......ορισμένες φορές σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ειδικά οι πρώτες παράγραφοι του ποστ σου με εκφράζουν απόλυτα.
Κι εγώ νιώθω πως το σύμπαν "τα έχει βάλει" με τις σχέσεις. Από τη στιγμή που μπήκε ο Κρόνος στο Ζυγό παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον τα δρώμενα και πραγματικά οι σχέσεις δοκιμάζονται, ακόμη κι αυτές που φαίνονταν να έχουν στέρεες βάσεις, περνούν δύσκολα. Λες και ο Κρόνος βρέθηκε εκεί που βρέθηκε για να τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια μας ώστε να μας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματική κατάσταση που δυστυχώς μοιάζει τραγική για πολλούς.
Δεν ξέρω αν έχει περισσότερο σημασία που κάποιοι άνθρωποι θέλουν να χωρίσουν και δεν μπορούν για πρακτικούς λόγους από το γεγονός πως έμαθαν ή συνειδητοποίησαν πως η σχέση τους είναι για τον Καιάδα.
Νομίζω όμως πως το δεύτερο είναι περισσότερο σημαντικό γιατί όταν υπάρξει η γνώση και συνειδητοποίηση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι άνθρωποι βρίσκουν τρόπο να καλύψουν τα πρακτικά τους όταν χρειαστεί.
Το άλλο που σκέφτομαι είναι πως, όχι μόνο πρέπει να δοκιμαστεί ο εγωισμός μας (Άρης) αλλά και οι επιθυμίες, η δράση μας και που αυτή θέλουμε να διοχετευτεί. Νομίζω πως με τον Άρη στο Ζυγό πολλοί θα ανακάλυψαν ή θα ανακαλύψουν τις επομένες ημέρες αν τελικά θέλουν να δραστηριοποιούνται μαζί με τους άλλους ή για να τα λέμε πιο ωμά τα πράγματα, αν θέλουν να βρίσκονται μέσα στη σχέση που διατηρούν.
Πιστεύω ότι η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο ταυτόχρονα με την Αφροδίτη/Πλούτωνα θα φέρει αρκετούς χωρισμούς αλλά και αρκετές συνειδητοποιήσεις κι από αυτή την πλευρά ότι συμβεί, καλώς καμωμένο θα ναι.
Δεν ξέρω πόσο επιβοηθητικό θα είναι το εξάγωνο του Ήλιου, υποθέτω πως θα βοηθήσει στο να πατήσουμε γερά στα πόδια μας, με πείσμα και αξιοπρέπεια. Την Νέα Σελήνη δεν έχω προλάβει να την κοιτάξω καθόλου Κάτια επομένως ότι και να σου πω, θα είναι αερολογίες. "Παίζει" αυτό που λες να επανορθώσουμε σε γερές βάσεις αλλά αυτό τι σημαίνει για τον καθένα είναι σχετικό. Αν κάποιος για παράδειγμα χωρίσει τις προηγούμενες ημέρες και επανορθώσει με τη Νέα Σελήνη (τα ξαναβρεί δηλαδή με το σύντροφό του) είναι βέβαιο πως θα βελτιωθεί η αισθηματική του ζωή στο μέλλον ή θα διαιωνίσει εκ νέου το παρελθόν; Δεν λέω πως δεν μπορεί να συμβεί το αντίθετο απλά σκέφτομαι όλα τα πιθανά σενάρια.
Στον δικό μου χάρτη πάντως ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο της Αφροδίτης/Κρόνου :D......δεν είμαι αισιόδοξη ή απαισιόδοξη, περιμένω κι εγώ μαζί με εσάς να δω πως θα εκδηλωθεί.
Κάτια σ' ευχαριστώ για το σχόλιο και τη συζήτηση, το ίδιο κι εσένα Νίκη.
katiakiss
10-08-2012, 04:03 PM
Κάτια πρέπει να σου το έχω πει και στο παρελθόν......ορισμένες φορές σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ειδικά οι πρώτες παράγραφοι του ποστ σου με εκφράζουν απόλυτα.
Κι εγώ νιώθω πως το σύμπαν "τα έχει βάλει" με τις σχέσεις. Από τη στιγμή που μπήκε ο Κρόνος στο Ζυγό παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον τα δρώμενα και πραγματικά οι σχέσεις δοκιμάζονται, ακόμη κι αυτές που φαίνονταν να έχουν στέρεες βάσεις, περνούν δύσκολα. Λες και ο Κρόνος βρέθηκε εκεί που βρέθηκε για να τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια μας ώστε να μας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματική κατάσταση που δυστυχώς μοιάζει τραγική για πολλούς.
Δεν ξέρω αν έχει περισσότερο σημασία που κάποιοι άνθρωποι θέλουν να χωρίσουν και δεν μπορούν για πρακτικούς λόγους από το γεγονός πως έμαθαν ή συνειδητοποίησαν πως η σχέση τους είναι για τον Καιάδα.
Νομίζω όμως πως το δεύτερο είναι περισσότερο σημαντικό γιατί όταν υπάρξει η γνώση και συνειδητοποίηση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι άνθρωποι βρίσκουν τρόπο να καλύψουν τα πρακτικά τους όταν χρειαστεί.
Το άλλο που σκέφτομαι είναι πως με όχι μόνο πρέπει να δοκιμαστεί ο εγωισμός μας (Άρης) αλλά και οι επιθυμίες, η δράση μας και που αυτή θέλουμε να διοχετευτεί. Νομίζω πως με τον Άρη στο Ζυγό πολλοί θα ανακάλυψαν ή θα ανακαλύψουν τις επομένες ημέρες αν τελικά θέλουν να δραστηριοποιούνται μαζί με τους άλλους ή για να τα λέμε πιο ωμά τα πράγματα, αν θέλουν να βρίσκονται μέσα στη σχέση που διατηρούν.
Πιστεύω ότι η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο ταυτόχρονα με την Αφροδίτη/Πλούτωνα θα φέρει αρκετούς χωρισμούς αλλά και αρκετές συνειδητοποιήσεις κι από αυτή την πλευρά ότι συμβεί, καλώς καμωμένο θα ναι.
Δεν ξέρω πόσο επιβοηθητικό θα είναι το εξάγωνο του Ήλιου, υποθέτω πως θα βοηθήσει στο να πατήσουμε γερά στα πόδια μας, με πείσμα και αξιοπρέπεια. Την Νέα Σελήνη δεν έχω προλάβει να την κοιτάξω καθόλου Κάτια επομένως ότι και να σου πω, θα είναι αερολογίες. "Παίζει" αυτό που λες να επανορθώσουμε σε γερές βάσεις αλλά αυτό τι σημαίνει για τον καθένα είναι σχετικό. Αν κάποιος για παράδειγμα χωρίσει τις προηγούμενες ημέρες και επανορθώσει με τη Νέα Σελήνη (τα ξαναβρεί δηλαδή με το σύντροφό του) είναι βέβαιο πως θα βελτιωθεί η αισθηματική του ζωή στο μέλλον ή θα διαιωνίσει εκ νέου το παρελθόν; Δεν λέω πως δεν μπορεί να συμβεί το αντίθετο απλά σκέφτομαι όλα τα πιθανά σενάρια.
Στον δικό μου χάρτη πάντως ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο της Αφροδίτης/Κρόνου :D......δεν είμαι αισιόδοξη ή απαισιόδοξη, περιμένω κι εγώ μαζί με εσάς να δω πως θα εκδηλωθεί.
Κάτια σ' ευχαριστώ για το σχόλιο και τη συζήτηση, το ίδιο κι εσένα Νίκη.…Και στο προηγούμενο ποστ ξέχασα να αναφερθώ στην εύστοχη τοποθέτησή σου στο άρθρο σχετικά με τα σεξουαλικά θέματα . Διαβάζουμε διάφορες εξηγήσεις αλλά αυτή ήταν μια πραγματικά «φωτισμένη» τοποθέτηση! Είμαι σίγουρη πως ένας από τους σημαντικούς λόγους εντάσεων θα είναι και η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κόσμος που θα βάλει σε δεύτερη μοίρα την σεξουαλική του ικανοποίηση (Άρης) για χάρη της σταθερότητας μιας σχέσης (Κρόνος). Πολύ περισσότερο που ο κυβερνήτης και των δύο (Αφροδίτη στον Καρκίνο) έχει περισσότερο ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια από την χαρά του αυθεντικού έρωτα και της σπουδαιότητας αυτού του είδους πληρότητας. Μην ξεχνάμε ότι ο Βόρειος δεσμός κινείται πλέον στον Σκορπιό.
Ξέρω ότι πάω μακριά την βαλίτσα, αλλά δεν είναι κακό να μοιραζόμαστε τις αστρολογικές μας σκέψεις. Σκέφτομαι λοιπόν πως όταν επιτέλους πάει ο Άρης στον Σκορπιό, θα έχει μαζέψει αρκετή καταπίεση και απαξίωση των βασικών μας ενστίκτων. Ακόμα κι αν ο Ήλιος ή η νέα Σελήνη απαλύνουν\επανορθώσουν τα πράγματα (ούτε εγώ έχω δει διεξοδικά την νέα Σελήνη) όσοι έχουν καταπιέσει εντελώς τα βασικά τους ένστικτα, θα το βρουν μπροστά τους . Μπορεί η πορεία του Άρη στον Σκορπιό (φυσικός 8ος ) να είναι σχεδόν ανενόχλητη, αλλά από τον επόμενο μήνα η Αφροδίτη από τον Λέοντα (φυσικός 5ος ) , έχοντας άλλες πια απαιτήσεις από την ζωή της και τις απολαύσεις της, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο 25 ως 29 Σεπτεμβρίου περίπου , που θα επαναφέρει τις ερωτικές δυσλειτουργίες και τα απωθημένα των συμβιβασμών του Αυγούστου. Ιδιαιτέρα αν σκεφτούμε ότι οι οίκοι της σεξουαλικότητας είναι ο 8ος και ο 5ος και οι πλανήτες που εξετάζουμε ο Άρης και η Αφροδίτη.
Έτσι έρχομαι να συμφωνήσω μαζί σου ότι οι «συμβιβασμοί» που μπορεί να φέρουν το εξάγωνο του Ήλιου και η νέα Σελήνη, μπορεί να είναι απλώς μπαλώματα που αργότερα θα φανούν.
Ίσως ένα από τα σημαντικά μηνύματα τις συνόδου των κακεργετών, αν όχι το στοίχημα, να είναι η σωστή διαχείριση του Άρη. Δηλαδή να τον τιμήσουμε κόντρα στο «καπέλωμα» του Κρόνου και κόντρα στην θέση αδυναμίας του στον Ζυγό.
Στο κάτω-κάτω για ποιο λόγο μελετάμε και για ποιο λόγο γράφονται τόσα πράγματα, αν όχι για να αποφύγουμε τους λάθος χειρισμούς;
Ευχαριστώ πολύ για την αφορμή να σκεφτώ και να επικοινωνήσω αυτές τις παραμέτρους.
Τίνα Ζαχαριάδου
10-08-2012, 04:43 PM
…Και στο προηγούμενο ποστ ξέχασα να αναφερθώ στην εύστοχη τοποθέτησή σου στο άρθρο σχετικά με τα σεξουαλικά θέματα . Διαβάζουμε διάφορες εξηγήσεις αλλά αυτή ήταν μια πραγματικά «φωτισμένη» τοποθέτηση! Είμαι σίγουρη πως ένας από τους σημαντικούς λόγους εντάσεων θα είναι και η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κόσμος που θα βάλει σε δεύτερη μοίρα την σεξουαλική του ικανοποίηση (Άρης) για χάρη της σταθερότητας μιας σχέσης (Κρόνος). Πολύ περισσότερο που ο κυβερνήτης και των δύο (Αφροδίτη στον Καρκίνο) έχει περισσότερο ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια από την χαρά του αυθεντικού έρωτα και της σπουδαιότητας αυτού του είδους πληρότητας. Μην ξεχνάμε ότι ο Βόρειος δεσμός κινείται πλέον στον Σκορπιό.
Άκου άλλο σενάριο συμπληρωματικό....ο κόσμος να βάλει σε δεύτερη μοίρα την σεξουαλική του ζωή γιατί πολύ απλά θα τον φάει η ψύχρα και η παγωμάρα του Κρόνου, εξαιτίας της ήδη ψυχραμένης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα σε κάποια ζευγάρια. Η αποχή δηλαδή από το σεξ ή η όποια σεξουαλική δυσλειτουργία να είναι το κερασάκι στην τούρτα
Να προσθέσω επίσης κάτι για το οποίο θα έπρεπε να εχω αναφερθεί στο άρθρο μου. Ο Άρης στο Ζυγό επειδή δεν μπορεί να τα βάλει ευθέως με όσα τον ενοχλούν, επιτίθεται με κομμένα τα φτερά και πάντα τα ρίχνει στους άλλους. Για ότι συμβαίνει φταίνε οι άλλοι, σκέφτομαι λοιπόν πως με τον Κρόνο σε σύνοδο είτε θα γίνει πολύ σκληρός γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα διαφορετικά, είτε θα δει κατάματα την αλήθεια και θ' αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν βλέποντας τα δικά του λάθη κι αναγνωρίζοντας επιτέλους πως δεν είναι το θύμα της υπόθεσης αλλά ο θύτης.
Όλο αυτό το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον διότι όσοι αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους θα καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τον υπέρμετρο εγωισμό τους μπαίνοντας στη θέση των άλλων. Αντίθετα οι υπόλοιποι θα έχουν κάνει ένα βήμα πίσω αφού θα εξοκολουθούν να θεωρούν υπαίτιους τους άλλους για τα δικά τους λάθη κι αυτοί είναι που θα βγάλουν σκληρότητα και που δυστυχώς θα αξιοποιήσουν αρνητικά την ενέργεια της συνόδου.
Ελπίζω και θέλω να πιστεύω πως μέσα από τη δύσκολη όψη θα δούμε με ρεαλισμό τις επιλογές μας γενικότερα και θα βρούμε τι και ποιος μας φταίει.
Τώρα για τον Άρη στον Σκορπιό καλό είναι να θυμηθούμε τα ένστικτα μας και ότι δυσλειτουργία υπάρχει να τη συνειδητοποιήσουμε. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα περιπλέκονται κάπως τα πράγματα διότι όλα θα τα θέλουμε δικά μας και το σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη. Θα δείξει.....
Ίσως ένα από τα σημαντικά μηνύματα τις συνόδου των κακεργετών, αν όχι το στοίχημα, να είναι η σωστή διαχείριση του Άρη. Δηλαδή να τον τιμήσουμε κόντρα στο «καπέλωμα» του Κρόνου και κόντρα στην θέση αδυναμίας του στον Ζυγό.
Συμφωνώ και επαυξάνω.........
katiakiss
10-08-2012, 04:59 PM
Ο Άρης στο Ζυγό επειδή δεν μπορεί να τα βάλει ευθέως με όσα τον ενοχλούν, επιτίθεται με κομμένα τα φτερά και πάντα τα ρίχνει στους άλλους. Για ότι συμβαίνει φταίνε οι άλλοι, σκέφτομαι λοιπόν πως με τον Κρόνο σε σύνοδο είτε θα γίνει πολύ σκληρός γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα διαφορετικά, είτε θα δει κατάματα την αλήθεια και θ' αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν βλέποντας τα δικά του λάθη κι αναγνωρίζοντας επιτέλους πως δεν είναι το θύμα της υπόθεσης αλλά ο θύτης.
Όλο αυτό το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον διότι όσοι αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους θα καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τον υπέρμετρο εγωισμό τους μπαίνοντας στη θέση των άλλων. Αντίθετα οι υπόλοιποι θα έχουν κάνει ένα βήμα πίσω αφού θα εξοκολουθούν να θεωρούν υπαίτιους τους άλλους για τα δικά τους λάθη κι αυτοί είναι που θα βγάλουν σκληρότητα και που δυστυχώς θα αξιοποιήσουν αρνητικά την ενέργεια της συνόδου.
Αυτή είναι η σύνοψη της ουσίας (!) και δεν απαντώ απλά για να απαντήσω κάτι, αλλά για να εντυπωθεί καλύτερα αυτό που είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό.
Atrapos
10-08-2012, 05:36 PM
Ενδιαφέρουσα η συζήτηση και μιας κι έγινε αναφορά στη Νέα Σελήνη (σύνοδο Ήλιου / Σελήνης) που σχηματίζεται στις 17 Αυγούστου, φυσικά στο ζώδιο του Λέοντα, να σας πω ότι το εξάγωνο με τη σύνοδο Κρόνου / Άρη είναι ουσιαστικά η μοναδική όψη που σχηματίζει. Είναι μάλιστα σχεδόν ακριβείας.
Προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο κακό. Ο Άρης έχει έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρηθεί από την πορεία του στο Ζυγό, δεν νομίζω ότι θα τον χαλάσει η σύνοδος με τον Κρόνο. Έχουμε συνηθίσει όπου βλέπουμε τον Κρόνο να έρχονται αμέσως στο μυαλό μας το καπέλωμα, ή καταπίεση κλπ, αλλά μη ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει την έξαρσή του στο ζώδιο του Κρόνου, που σημαίνει ότι νοιώθει άνετα μαζί του. Θα έλεγα μάλιστα ότι νοιώθει ανεβασμένος. Το ζητούμενο στη σύνοδο είναι το πάντρεμα των ενεργειών κι όχι το να διαλέξουμε ανάμεσα στη σεξουαλική ικανοποίηση (Άρης) και στη σταθερότητα στη σχέση (Κρόνος).
Το γεγονός ότι η σύνοδος τους θα είναι ενεργή στο χάρτη της Νέας Σελήνης, πολύ περισσότερο το ότι θα είναι σε εξάγωνο με τα Φώτα δείχνει πιστεύω ότι θα χαρακτηρίσει όλο τον επόμενο (σεληνιακό) μήνα αφού η Νέα Σελήνη είναι (ή θα πρέπει να είναι) πάντα ένα ξεκίνημα. Θέλω να πιστεύω ότι το εξάγωνο από Κρόνο / Άρη θα φορτίσει τη Νέα Σελήνη με την απαραίτητη ενέργεια και σιγουριά που χρειάζεται η κάθε νέα αρχή.
Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη σε μικρότερο βαθμό επειδή δεν είναι σε όψη με τα Φώτα. Αλλά το Ταυ τετράγωνο που κάνει στα παρορμητικά με Πλούτωνα και Ουρανό δεν την αφήνουν να νοιώσει και τόση συναισθηματική ασφάλεια, ακόμα κι αν το ήθελε λόγω Καρκίνου. Κορυφή του Ταυ είναι ο Ουρανός στον Κριό και το κενό που δημιουργείται βρίσκεται βέβαια απέναντι στον Ζυγό. Για μια ακόμα φορά η διέξοδος είναι μέσα από την ισορροπία στις σχέσεις μας.
Ο Ήλιος είναι φυσικά κυρίαρχος αλλά στον χάρτη που φτιάχνεται για τοποθεσία την Αθήνα, ο Λέοντας είναι εμπεριεχόμενος στον έβδομο οίκο. Σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια και ας ελπίσουμε ότι θα την έχει από τους δυο «εραστές» του ζωδιακού.
katiakiss
10-08-2012, 05:56 PM
Δημήτρη, πάνω που είχαμε χαρεί ότι βολέψαμε τις ανησυχίες μας, μας έφερες μπροστά μας μια άλλη οπτική που οφείλω να πω ότι προσωπικά με έχει προβληματίσει αρκετά. Για την ακρίβεια «φωτίζει» γωνιές που δεν είχα λάβει υπόψη μου σοβαρά.
Ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είπαμε ότι το νόημα της συνόδου είναι η σεξουαλική ζωή, αλλά μία από τις παραμέτρους που μπορεί να αποτελέσει θέμα εντάσεων μέσα στα ζευγάρια.
Τίνα Ζαχαριάδου
10-08-2012, 06:49 PM
Προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο κακό. Ο Άρης έχει έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρηθεί από την πορεία του στο Ζυγό, δεν νομίζω ότι θα τον χαλάσει η σύνοδος με τον Κρόνο. Έχουμε συνηθίσει όπου βλέπουμε τον Κρόνο να έρχονται αμέσως στο μυαλό μας το καπέλωμα, ή καταπίεση κλπ, αλλά μη ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει την έξαρσή του στο ζώδιο του Κρόνου, που σημαίνει ότι νοιώθει άνετα μαζί του. Θα έλεγα μάλιστα ότι νοιώθει ανεβασμένος. Το ζητούμενο στη σύνοδο είναι το πάντρεμα των ενεργειών κι όχι το να διαλέξουμε ανάμεσα στη σεξουαλική ικανοποίηση (Άρης) και στη σταθερότητα στη σχέση (Κρόνος).
Γεια σου Δημήτρη, έχεις δίκιο όσον αφορά τη σχέση του Άρη με τον Κρόνο, βεβαίως και νιώθει καλά μαζί του, λόγω έξαρσης όμως του Κρόνου στον Ζυγό και αδυναμίας δικής του, δεν θα τον θεωρούσα κι ανεβασμένο. Ο Κρόνος είναι ανεβασμένος όμως ο Άρης πιστεύω πως εκείνο που τελικά θα καταφέρει από την μεταξύ τους επαφή θα είναι με σταθερότητα να διατηρήσει την ευθιξία του και το ρόλο του θύματος εξαιτίας της δικής του ανικανότητας να χειριστεί τα πράγματα ή το αντίστροφο, αυτό δηλαδή που έγραψα στο προηγούμενό ποστ μου για να μην επαναλαμβάνομαι και σας κουράζω.
Άρα μπορεί να λειτουργήσει θετικά η σύνοδος μπορεί κι αρνητικά, δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε για τον καθένα ξεχωριστά αν δεν έχουμε χαρτες μπροστά μας.
Όσο για την σεξουαλικότητα στην οποία αναφερθήκαμε συμφωνώ, το θέμα δεν είναι να επιλέξουμε τη σεξουαλική μας ικανοποίηση από τη σταθερότητα, άλλωστε μιλάμε για έναν αέρινο Άρη επομένως είναι περισσότερο εγκεφαλικός παρά σαρκικός.
Όπως είπα πρωτύτερα η σεξουαλικότητα και τα όποια προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι η αιτία των προβλημάτων. Το αντίθετο πιστεύω θα συνέβαινε αν ο Άρης βρισκόταν στον Σκορπιό και όχι στον Ζυγό που το ζητούμενο του είναι η ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο κι εγώ πιστεύω πως ο σεξουαλικός τομέας θα είναι κεντρικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στα ζευγάρια.
katiakiss
10-08-2012, 07:53 PM
Δημήτρη συμφωνώ απόλυτα με την Τίνα σε όλα και χαίρομαι που τόνισε την αέρινη φύση της όψης. Στην ίδια λογική να συμπληρώσω πως εξακολουθεί και εκείνη –όπως κι εγώ- να πιστεύει πως ένα από τα θέματα θα είναι το σεξουαλικό , επειδή η όψη συνόδου Άρη\Κρόνου και με τον Άρη σε αδυναμία, εγγενώς κουβαλά το «άρωμα» του σεξουαλικού περιορισμού και της δυσπροσαρμογής στον τομέα του σεξ. Όταν αυτό «πέφτει» στον φυσικό 7ο οίκο της Αφροδίτης (Ζυγός) και των σχέσεων, γιατί να μην αποτελεί πεδίο προστριβών μέσα στη σχέση;
Καλησπέρα..
Ηθελα να ρωτήσω ... Έχω γενέθλια σύνοδο άρη Κρόνου στον Σκορπιό (στον 6ο οίκο).... Τι σημαίνει αθτό κ πως με επηρεάζει?
Τίνα Ζαχαριάδου
11-08-2012, 01:59 PM
Γεια σου koma, ο 6ος οίκος σχετίζεται με τον τομέα της υγείας, την καθημερινότητά μας και γενικότερα τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της εργασίας, επομένως αυτοί οι τομείς ενεργοποιούνται καθώς και ο τομέας (οίκος) που λαμβάνει χώρα η σύνοδος Άρη/Κρόνου αυτές τις ημέρες.
Κοίτα σε ποιο οίκο πέφτει και ποιους οίκους κυβερνά στο χάρτη σου ο Άρης και ο Κρόνος και σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στο άρθρο αλλά και στη συζήτηση παρακάτω θα μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.
Επιγραμματικά να πω για τα θέματα υγείας πως όλοι θα πρέπει να προσέχουμε για κατάγματα, προβλήματα στα κόκαλα, τη μέση και τις αρθρώσεις, στους σιαγόνες και τα δόντια, τις δερματικές παθήσεις, τους πονοκεφάλους και το κεφάλι μας γενικότερα, ότι δηλαδή σχετίζεται με τον Άρη, τον Κρόνο αλλά και το ζώδιο του Ζυγού πχ. ουροδόχος κύστη, νεφρά κτλ..
Στον δικό μου το χάρτη για παράδειγμα έχει ήδη ενεργοποιηθεί από τον Κρόνο ένα γενέθλιο τετράγωνο με την Αφροδίτη. Εδώ και ημέρες έχουν επανέλθει τα πρόβληματα με τον αυχένα μου (ο γενέθλιος Κρόνος βρίσκεται στον Ταύρο). Εχτές έμαθα πως την ερχόμενη εβδομάδα (η όψη θα είναι ακριβείας) θα ξεκινήσω ενέσεις (Άρης), ότι πρέπει δηλαδή για να ξεσπάσει η ενέργεια του Άρη μιας και είναι συγκυβερνήτης 6ου οίκου.
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.
Υγ. Κούκι μου δεν σε ευχαρίστησα για το δικό σου σχόλιο, συγνώμη για την παράλειψη :love:
EPANASTATIS24
11-08-2012, 04:51 PM
Σελήνη Αιγόκερω 24'24 σε τετράγωνο με Κρόνο Ζυγό 25'50, Πλούτωνα Ζυγό 27'00 και Αφροδίτη Ζυγό 28'00.....οπότε μη μιλάτε, μια χαρά είστε.........!!!!
EPANASTATIS24
12-08-2012, 06:38 PM
M'έχει ξεσκίσει από το Νοέμβριο, βολτάρει πάνω από το stellium και μ'έχει καταρρακώσει, εν τω μεταξύ Γενάρη είχα προοδευμένο Μεσουράνημα πάνω σε γενέθλιο Ουρανό και διελαύνοντα Κρόνο να αγγίζει τον Ήλιο και είχα ένα ατύχημα αλλά την έβγαλα καθαρή, τώρα έχω προοδευμένο Ερμή πάνω στο γενέθλιο Ουρανό,ξανα μανά τα ίδια μου φαίνεται. Αυτή η κολοσύνοδος με τον Ουρανό γιατί πάντα φέρνει άσχημα απρόοπτα δεν το έχω καταλάβει.
magiclife
13-08-2012, 04:55 PM
Kα Τινα είναι αλήθεια οτι είμαι γενικά απαισιοδοξη και ως Ιχθείς,ειδήμων στην καταστροφολογία..:)Αυτό που εντείνει τις ανησυχίες μου είναι ότι ο Ηλιος βρισκεται στον 8ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό,αλλά και ενεργοποιείται και το μεσοδιαστημα Αρη-Κρονου,Ηλιου-Μεσουρανημα,Ηλιου-Ωροσκοπου.Και ολα αυτα με τον Πλουτωνα που εχει κατσικωθει στον 1ο οικο.Μπορει οντως να μην σχετιζονται τελικα με την εργασια αλλα ξεκινας και για ταξιδι με τοσες δυσκολε οψεις?Εγω λεω να μη βγω απο το σπιτι μεχρι να περασουν ολα αυτα.Ηδη η ενταση που μου προκαλει ο Αρης ειναι φανερα αισθητη.Ισως θα πρεπε να κλεισω ΚΑΙ τα τηλεφωνα γιατι αισθάνομαι οτι θα μαλωσω με οποιονδηποτε με κοιταξει.Ξαφνικα(?)δεν ανεχομαι τιποτα και κανεναν.
Καλο δεκαπενταυγουστο σε ολους!
Τίνα Ζαχαριάδου
14-08-2012, 02:29 AM
Epanastatis24, ο Ουρανός δεν φέρνει μόνο δυσάρεστα απρόοπτα φέρνει και ευχάριστα, όταν περιπλέκονται και οι άλλοι εξωκρόνιοι όμως τα πράγματα δυσκολεύουν εκτός κι αν ενεργοποιούνται θετικές όψεις σ' ένα ωροσκόπιο.
Magiclife, πριν από 2 χρόνια ακριβώς ο Άρης βρισκόταν σε σύνοδο με τον Κρόνο στις πρώτες μοίρες του Ζυγού, ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Δία επίσης στις πρώτες μοίρες του Κριού και σε αντίθεση με τους Άρη/Κρόνο, ο Πλούτωνας στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω σχηματίζοντας με τους παραπάνω Ταυ τετράγωνο.
Όλα αυτά τα ωραία γίνονταν επάνω στον Ήλιο μου που βρίσκεται στις 3 μοίρες του Κριού, στον 10ο οίκο κι ενεργοποιούσαν τα 2 γενέθλια ταυ τετράγωνα που υπάρχουν. Είχα κανονίσει να φύγω διακοπές εκείνες τις ημέρες και όταν είδα τις διελεύσεις δεν σου κρύβω πως ανησύχησα γαιτί ήταν η 1η φορά που θα έφευγα μόνη μου με τα παιδιά.
Σκεφτόμουν να ακυρώσω το ταξίδι και μόνο με την υποψία πως κάτι θα μπορούσε να συμβεί....μετά σκέφτηκα πως όπου και να βρίσκομαι ότι ήταν να συμβεί θα συνέβαινε, κακή διαίσθηση δεν είχα, έβαλα και ένα ωριαίο και έφυγα όταν ο Άρης ήταν σε όψη ακριβείας με τον Ήλιο μου, τον διελαύνοντα Δία, Πλούτωνα ενώ ο Ουρανός και ο Κρόνος είχαν ελάχιστη ανοχή...
Πέρασα κάτι περισσότερο από ωραία παρόλο που δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και σωματικά και συγκεκριμένα, αντί να λείψω για μια εβδομάδα που είχα προγραμματίσει, έλειψα 11 ημέρες.
Δεν θα σου πω τι να κάνεις, θα σου πω όμως το εξής. Καμιά φορά είναι προτιμότερο να κοιτάμε τους φόβους μας κατάματα γιατί έτσι μπορεί "να τρομάξουν" και "να φύγουν" ειδικά όταν τρώμε στο κεφάλι τον Πλούτωνα ;)
Καλό δεκαπεντάυγουστο, ότι κι αν κάνεις να περάσεις καλά!
katiakiss
14-08-2012, 07:32 PM
Σελήνη Αιγόκερω 24'24 σε τετράγωνο με Κρόνο Ζυγό 25'50, Πλούτωνα Ζυγό 27'00 και Αφροδίτη Ζυγό 28'00.....οπότε μη μιλάτε, μια χαρά είστε.........!!!!Στον ίδιο ντορβά βράζουμε όλοι φίλε μου. Πως θα ήσουν με γενέθλια Σελήνη στις 7ο του Ζυγού και ωροσκόπο στις 8ο του Κριού με τον τράνζιτ Ποσειδώνα πάνω στον Ήλιο σου, τον τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ και τον τράνζιτ Ουρανό στον ωροσκόπο να χτυπάνε την Σελήνη σου ταυτόχρονα , μια Σελήνη σε γενέθλια σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο γενέθλιου Άρη στο ζενίθ ; Με τράνζιτ Κρόνο στον 7ο και πρόσφατη σύνοδο Ουρανό ; Αλλάζουμε; Όχι, γιατί αν θέλεις αλλάζω εύκολα λέμε!
Του καθενός ο σταυρός είναι ο βαρύτερος και η σύνοδος Κρόνου \Άρη μοιάζει παιχνιδάκι όταν έχει καιρό που «σταυρώνεσαι» στα δύσκολα νερά των συθέμελων αλλαγών.
Αλλά αυτό που έχει σημασία και αξία , είναι να καταλάβουμε ότι μέσα από όλα αυτά γινόμαστε καλύτεροι και ότι «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει». Ιδιαίτερα όταν παίρνει τους πόντους της μέσα από τη σχέση της με τους άλλους (Ζυγός).
http://www.youtube.com/watch?v=rNUrEKp2DNc
EPANASTATIS24
14-08-2012, 07:55 PM
Mάμησέ τα, καλό κουράγιο. Μπορεί να φέρει και δικαίωση στον αγώνα, by the way. Ελπίζω δηλαδή η ταλαιπωρία να ανταμειφθεί. Δικαιοσύνη ρε!
λιλλιαν
16-08-2012, 12:09 AM
γειασασ αρησ στο ζυγο κ κρονος στο ζυγο στον τριτο οικο μηπωσ να μην οδηγω η να μην ταξιδεψω μπορει να μου πει καποιοσ :love:
katiakiss
21-08-2012, 03:41 PM
Μια και το δρώμενο παραμένει στα «δρώμενα εν ισχύ» (για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους…:lol:) , θα ήθελα να κρατήσουμε μία υποσημείωση σχετικά με την κίνηση του Άρη μέσα στον Ζυγό και την σχέση του με τον Κρόνο.
Πριν λίγες μέρες έκαναν την σύνοδό τους φέρνοντας στον καθένα μας τα όποια αποτέλεσμα στην προσωπική του ζωή. Είδαμε και την εξέλιξη που είχε σε παγκόσμιο επίπεδο με την ένταση των γεγονότων στην Συρία ή τα γεγονότα στην νότια Αφρική.
Η θέση του Κρόνου στο Ζυγό , ανάμεσα σε άλλα , είναι μια θέση που μιλά για δικαιοσύνη και ισότιμη μεταχείριση. Για δικαιώματα ανάμεσα σε εμάς και τους άλλους. Για ισορροπία και όρια. Προφανώς κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι που την Κυριακή , 12 Αυγούστου 2012, αποφάσισαν να εντείνουν την διαμαρτυρία τους με αποτέλεσμα να αρχίσουν να μετράνε τους πρώτους νεκρούς. Αυτό που έχει κάποια αστρολογική αξία, είναι ότι ο Άρης εκείνη την ημέρα έκανε σύνοδο ακριβείας με το σημείο στάσης και ορθοδρόμησης του Κρόνου, στις 22ο 46΄του Ζυγού. Μέχρι την σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο, είχαμε τα γνωστά γεγονότα και την μαζική δολοφονία των υπόλοιπων 36 που έπεσαν άδικα σε αυτή την διεκδίκηση δικαιωμάτων, φτάνοντας συνολικά τους 46 νεκρούς.
Στην πραγματικότητα η σύνοδος του Άρη με το σημείο στάσης, έφτανε για να πυροδοτηθούν γεγονότα. Πόσο μάλλον η κοντινή συνάντησή του με τον Κρόνο.
Οι μοίρες που ο πλανήτης κάνει την στάση του, είναι ενεργά σημεία , πολύ περισσότερο αν συμπίπτει να βρίσκονται σε κάποια σχέση με κάποιον γενέθλιο πλανήτη μας ή σημείο. Από την στιγμή που ο πλανήτης ελαττώνει ταχύτητα, μέχρι την στάση και την ανάδρομη πορεία ή την εκκίνηση της ορθής πορείας του , φαινομενικά μοιάζει ακίνητος στις ίδιες μοίρες. Αυτό είναι το σημείο στάσης και όσο η στάση είναι ενεργή, οι άνθρωποι νιώθουμε τους κραδασμούς της. Όμως η στάση αυτή, μέχρι ο πλανήτης να επιστρέψει στις μοίρες της, παραμένει ένα ενεργό σημείο.
Έτσι, στις 23 Αυγούστου ο Άρης θα κάνει σύνοδο με την στάση του Κρόνου στον Ζυγό, στις 29ο31΄. Επειδή ο Κρόνος κινείτε ακόμα στη «σκιά» του και δεν έχει φτάσει στις 29ο31΄μοίρες της αρχικής του στάσης, ο Άρης προλαβαίνει άλλη μία ενεργοποίηση αυτού του ευαίσθητου σημείου.
Αξίζει να παρατηρήσουμε σε παγκόσμιο και προσωπικό επίπεδο το είδος της ενέργειας που μπορεί να προκύψει από αυτή την υπό συνθήκες συνάντηση Άρη\στάσης Κρόνου και να σχηματίσουμε την προσωπική μας άποψη από τις όποιες εντυπώσεις.
Τίνα Ζαχαριάδου
22-08-2012, 12:56 PM
Κάτια έχεις απόλυτο δίκιο, παρόμοιο θέμα συζητούσαμε πριν από λίγο με τον Βασίλη. Οι μοίρες στάσεις είναι ενεργειακά φορτισμένες με αποτέλεσμα να πυροδοτούν σημαντικά γεγονότα. Νομίζω πως αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάποιες φορές συμβαίνουν γεγονότα είτε πριν είτε μετά την όψη ακριβείας και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα "πως" και τα "γιατί".
Αρκετά σημαντική κι εύστοχη η τοποθέτηση σου :D
electrosurfer
24-08-2012, 11:17 AM
Καλημέρα σε όλες και όλους .
Αρχικά να απολογηθώ για την πολύμηνη απουσία μου (Από το Μάρτιο / Απρίλιο περίπου) λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας , όμως προσπαθώ να παρακολουθώ όσο πιό τακτικά γίνεται τα άρθρα και τα Posts για να είμαι ενημερωμένος.
Η συνάντηση του Αρη με τον Κρόνο που έγινε κοντά στο 15Αυγουστο , ομολογώ να πω πως από προσωπική εμπειρία το βίωσα και εγώ με τον χειρότερο τρόπο.
Ηρθα σε πολύ έντονη λογομαχία με ένα φιλικό πρόσωπο , "έφαγα" κλήση από τη Τροχαία για παράβαση , και κάηκε η Motherboard του Laptop μου. Ολα αυτά , την Παρασκευή 10 Αυγούστου.
Αυτή η σύνοδος πραγματοποιήθηκε μέσα στον 3ο γενέθλιο οίκο μου , όπου η ακμή του 3ου είναι στο Ζυγό , και δεδομένου ότι η Αφροδίτη έχει ήδη περάσει στο Καρκίνο όπου δεν θέλει να βλέπει ούτε Αρη , ούτε Κρόνο (αν και θα συμπαθούσε λίγο τον Αρη περισσότερο λόγω τριπλότητας)... τσαλαπατήθηκε ή να το πω πιό κομψά ...ο Κρόνος "ξενύχιασε" τον Αρη! Το κομμάτι της επικοινωνίας με τα κοντινά μου πρόσωπα , το μέσο μεταφοράς που χρησιμοποίησα , και το εργαλείο επικοινωνίας και δουλειάς που χρησιμοποιούσα .. χτυπήθηκαν ανελέητα από τη σύνοδο.
Καταθέτω αυτό το προσωπικό βίωμα για ενημερωτικούς λόγους κυρίως, γιατί ήταν εις γνώση μου λίγο έως πολύ οτι αυτή η σύνοδος , με έναν υπεραδύναμο Αρη ...θα χτυπούσε κάποιο τομέα στη καθημερινότητα μου!
Ακόμα και έτσι όμως , το ζητούμενο είναι ένα.
Κάθε κατάσταση πρέπει να αντιμετωπίζεται με ένα πλατύ χαμόγελο!
kriaraki 28
25-08-2012, 10:23 PM
γεια ημαι νεο μελος προτον να ζητησω συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη εχω παη μονο γερμανικο σχολειο και τα λιγα ελληνηκα τα εμαθα λογο διαβασματος ελληνηκων βιβλιων βρισκο το site πολυ ενδιαφερον ελπιζω να παρω καπια στιγμη απαντησης στισ αποριες μου φιλακια γεια
magiclife
27-08-2012, 08:15 PM
Για ενημερωτικους λογους να αναφερω οτι τα αποτελεσματα προσωπικα ηταν οι χειροτερες διακοπες μου ever,(αν και ουτε καν διακοπες δε λες τις 2,5 μερες)σε σημειο που να αναπολω το σπιτι,ψυχρα στις φιλιες εως σχεδον μαλωμα,απομονωση και ενα κατεστραμμενο-καμμενο laptop για κερασακι.Ευτυχως ομως λεω που τιποτε απο ολα αυτα δεν ειναι τοοοσο σοβαρο και μη αναστρεψιμο.Ισα ισα καθως φευγουμε απο αυτην την οψη παρατηρω κατι σαν συμμαζεμα σε ολη αυτη την αρνητικοτητα και δεδομενης μαλιστα της αρνητικης εμπειριας αλλα παντως εμπειριας,ισως και να εγινε και για καλο.Πχ το laptop πηγε για σερβις και γυρισε καλυτερο απο ο,τι ηταν πριν. ;) Εχω την αισθηση οτι μετα απο δυσκολες καταστασεις αρχιζεις να βλεπεις υπο αλλο πρισμα ολες τις καταστασεις εφοσον ο,τι δε σε σκοτωνει...σε κανει πιο δυνατο.
lilylovely
29-08-2012, 12:56 PM
Πέρασε κι αυτό, με γενέθλια σελήνη στην 26η του ζυγού και Κρόνο-Άρη μαζί δεν ήταν και το πιο ευκολο που μου έτυχε...
Με τον Κρόνο να φλερτάρει τη σελήνη μου για τόσους μήνες τώρα, όταν την έπιασε και ο Άρης πάντως μου ήρθε να σκάσω...έπαθα και δυο τρία μικρά (ευτυχώς) ατυχήματα όμως τελειώνοντας η επίδραση, αυτό που μου έμεινε ήταν μια διαφορετική συνειδητοποίηση για τη ζωή. Είμαι σκορπιός με έντονο το στοιχείο του ζωδίου (Ηλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας στο σκορπιό)
Τίνα Ζαχαριάδου
29-08-2012, 02:39 PM
Γενικά εκείνη η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εβδμάδα πίεσης κι αυτοσυγκράτησης για πολύ κόσμο. Κι εγώ πιέστηκα αρκετά μέσα στο σπίτι μου (Άρης/Κρόνος στον 4ο) διότι πονούσα με το πρόβλημα που έχω στον αυχένα και δεν μπορούσα να κινηθώ με ευκολία. Το 15αυγουστο που η όψη ήταν ακριβείας βγήκαμε έξω με ένα φιλικό μας ζευγάρι, για πότε άναψε η συζήτηση δεν το πολυκατάλαβα διότι είχα το νου μου στα παιδιά που κολυμπούσαν μες τη νύχτα.
Το θέμα πάντως ήταν η μεταξύ τους σχέση και και η ερωτική τους ζωή που πλέον είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Άκουγα τι έλεγαν και το μυαλό μου ήταν στο φόρουμ και στην εδώ συζήτηση μας και δεν πίστευα στα αυτιά μου, λες και η συζήτηση είχε μεταφερθεί (με ένταση όμως ) στην παραλία που βρισκόμασταν.
Για ακόμη μια φορά ανακάλυψα την ευεργετική ιδιότητα του Κρόνου και πως αυτός δεν άφησε να ξεφύγει ο έλεγχος ενώ ταυτόχρονα το ζευγάρι έθιξε σημαντικά πρόβληματα ρίχνοντας τις περισσότερες φορές ο ένας τις ευθύνες στον άλλον. Κάποιες στιγμές η ατμόσφαιρα ήταν άρεια κάποιες άλλες κρόνια και στις δυο περιπτώσεις σαν τρίτο μάτι και πιο αποστασιοποιημένη είδα να βγαίνει κάτι καλό απ' όλο αυτό, αφενός γιατί έβγαλαν απωθημένα που είχαν μέσα τους, αφετέρου, κρατήθηκαν οι ισορροπίες.
LIBRA6920
03-09-2012, 06:59 PM
Ήθελα να ρωτήσω αν επηρρέασε και μένα αυτή η συνάντηση?ζυγός με άρη στον 3 οίκο και σε γενέθλιο εξάγωνο με τον κρόνο στον 5 οίκο...Ηαλήθεια είναι ότι πιέστηκα να πάρω μια απόφαση αλλά μου έφερε κάτι πολύ καλό...τότε...τα όργανα άρχισαν μετά...τέλη του μήνα...:love: έχω και 5 πλανήτες στον ζυγό...ο κρόνος με εξάντλησε...:o