View Full Version : Δίας στους Διδύμους
love1989
12-01-2012, 04:56 PM
Καλησπερα σας, εχω μερικες αποριες που με προβληματιζουν το τελευταιο διαστημα, τι θα μου συμβει με την εισοδο του Δια στους διδυμους;
Θα εχω συνοδο δια με το γενεθλιο μου δια στον 12 οικο, το ηλιο στον 12 οικο, την αφροδιτη στον 1 οικο και τον ωροσκοπο αν μην τι αλλο θα με ευνοησει τουλαχιστον σε αισθηματικο επιπεδο μονο αυτο αν μπορειτε να μου απαντησετε... Δεν ζηταω αναλυση γιατι ξερω πως δεν γινεται..... Καποιος που να ξερει;;;
Επισης καπου διαβασα πως θα γυρισει αναδρομη και η αφροδιτη στις 23 μοιρες στο ζωδιο των διδυμων το 2012 και εμενα ακριβως σε αυτες τις μοιρες ειναι η αφροδιτη τι μπορει να σημαινει αυτο;;
Ευχαριστω!:)
*alkmini
14-01-2012, 01:00 AM
Καλησπερα σας, εχω μερικες αποριες που με προβληματιζουν το τελευταιο διαστημα, τι θα μου συμβει με την εισοδο του Δια στους διδυμους;
Θα εχω συνοδο δια με το γενεθλιο μου δια στον 12 οικο, το ηλιο στον 12 οικο, την αφροδιτη στον 1 οικο και τον ωροσκοπο αν μην τι αλλο θα με ευνοησει τουλαχιστον σε αισθηματικο επιπεδο μονο αυτο αν μπορειτε να μου απαντησετε... Δεν ζηταω αναλυση γιατι ξερω πως δεν γινεται..... Καποιος που να ξερει;;;
Ποιο είναι το αίτημα ενός Ήλιου και ενός Δία στο 12ο οίκο ?
Τι όψεις σχηματίζουν στο γενέθλιο χάρτη σας ? Υπάρχει όψη μεταξύ τους?
Ποιους γενέθλιους οίκους κυβερνούν ?
Η σύνοδος του Δία με τη γενέθλια θέση του συμβαίνει κάθε 12 χρόνια, το ίδιο και η σύνοδος Δία-Ήλιου. Από μόνο του λοιπόν είναι ένα σημαντικό γεγονός. Ενεργοποιεί τις γενέθλιες όψεις.
Η γενέθλια Αφροδίτη πάλι βρίσκεται στον 1ο οίκο. Τι όψεις δέχεται και ποιους οίκους κυβερνά?
Επισης καπου διαβασα πως θα γυρισει αναδρομη και η αφροδιτη στις 23 μοιρες στο ζωδιο των διδυμων το 2012 και εμενα ακριβως σε αυτες τις μοιρες ειναι η αφροδιτη τι μπορει να σημαινει αυτο;;
Ευχαριστω!:)
Ότι θα έχετε επιστροφή Αφροδίτης 3 φορές αυτή τη χρονιά και τα θέματα του πλανήτη εντείνονται καθώς και ότι επηρεάζει και κυβερνά στο γενέθλιο χάρτη σας.
love1989
14-01-2012, 11:39 AM
Ευχαριστω!!! :)
Η απαντηση για το αιτημα του ηλιου και του δια στον 12 θα το βρω στην αναζητηση πληροφοριες.
Μεταξυ του δια κα του ηλιου υπαρχει συνοδος.
Ο διας εχει και αλλες οψεις στο γενεθλιο:
Δίας Σύνοδος Ήλιος 7.43
Δίας Χιαστί Κρόνος 3.28
Δίας Χιαστί Ποσειδώνας 4.29
Δίας Χιαστί Πλούτωνας 3.04
Δίας Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 0.12
Δίας Σύνοδος Ωροσκόπος 3.80
Η αφροδιτη ειναι στον 1 οικο η μονη οψη που η μονη οψη που σχηματιζει ειναι συνοδο με ωροσκοπο....
Το οτι θα εχω 3 φορες επιστροφη αφροδιτη μου ακουγεται θετικο! Αν μη τι αλλο αν μπορω να σκεφτω πως ημουν τις προηγουμενες φορες με επιστροφη αφροδιτης ημουν σε καλη ψυχολογια...
Ολα αυτα ειναι ευνοικα στο τομεα σχεσεις - αισθηματικα ομως;;Βασικα αυτη ειναι η απορια μου!;)
*alkmini
14-01-2012, 02:24 PM
Μεταξυ του δια κα του ηλιου υπαρχει συνοδος.
Η σύνοδος γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ο Ήλιος ποιο οίκο κυβερνά ? Ο Δίας κυβερνά τον 7ο αφού ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους. Ο τομέας των σχέσεων συνεργασιών επηρεάζεται, ιδίως αφού υπάρχουν σε όψη στο γενέθλιο.
Ο διας εχει και αλλες οψεις στο γενεθλιο:
Δίας Σύνοδος Ήλιος 7.43
Δίας Χιαστί Κρόνος 3.28
Δίας Χιαστί Ποσειδώνας 4.29
Δίας Χιαστί Πλούτωνας 3.04
Δίας Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 0.12
Δίας Σύνοδος Ωροσκόπος 3.80
Η σύνοδος του Δία με τον Ωροσκόπο πολύ σημαντική. Τις υπόλοιπες όψεις δεν τις λαμβάνω υπόψη μου γιατί η απόκλιση είναι μεγάλη.
Η αφροδιτη ειναι στον 1 οικο η μονη οψη που η μονη οψη που σχηματιζει ειναι συνοδο με ωροσκοπο....
Το οτι θα εχω 3 φορες επιστροφη αφροδιτη μου ακουγεται θετικο! Αν μη τι αλλο αν μπορω να σκεφτω πως ημουν τις προηγουμενες φορες με επιστροφη αφροδιτης ημουν σε καλη ψυχολογια...
Ολα αυτα ειναι ευνοικα στο τομεα σχεσεις - αισθηματικα ομως;;Βασικα αυτη ειναι η απορια μου!;)
Αν η Αφροδίτη είναι πολύ κοντά στον Ωροσκόπο, τότε ίσως μπορούμε να δεχτούμε σύνοδο Αφροδίτης-Δία- Ωροσκόπου. Η Αφροδίτη ποιους οίκους κυβερνά ?
love1989
14-01-2012, 03:06 PM
Ο ηλιος μου ειναι στον διδυμο στον 12 οικο...
Ναι ο Διας ειναι κυβερνητης του 7 οικου...
Η αφροδιτη βρισκεται στις 23 μοιρες των διδυμων και ο ωροσκοπος στις 19 μοιρες των διδυμων...
Αφροδίτη Σύνοδος Ωροσκόπος 3.24
Επισης ο διας ειναι στις 16 μοιρες των διδυμων.
Η αφροδιτη βρισκεται μονο στον πρωτο οικο που εκει ειναι μονο ο ωροσκοπος...
*alkmini
14-01-2012, 06:14 PM
Ο ηλιος μου ειναι στον διδυμο στον 12 οικο...
Ναι ο Διας ειναι κυβερνητης του 7 οικου...
Η αφροδιτη βρισκεται στις 23 μοιρες των διδυμων και ο ωροσκοπος στις 19 μοιρες των διδυμων...
Αφροδίτη Σύνοδος Ωροσκόπος 3.24
Επισης ο διας ειναι στις 16 μοιρες των διδυμων.
Η αφροδιτη βρισκεται μονο στον πρωτο οικο που εκει ειναι μονο ο ωροσκοπος...
Ο Δίας έχει περίπου τρεις μοίρες διαφορά από τον Ωροσκόπο και 7 από την Αφροδίτη. Επί πλέον Αφροδίτη, Δίας, Ωροσκόπος βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο και κατά την προσωπική μου άποψη θεωρώ ότι ο Δίας λειτουργεί και στον 1ο οίκο και ότι βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη.
love1989
14-01-2012, 06:21 PM
Τι σημαινει ομως αυτο Αλκμηνη αν γνωρζεις σε ποιο τομεα θα με επηρεασει στα θεματα του πρωτου οικου; σχεσεις με τους αλλους, την εμφανιση μου ή κανω λαθος; Ειναι θετικη επιδραση;
*alkmini
14-01-2012, 06:34 PM
Εκτός από το Δία που σας ενδιαφέρει θεωρώ σκόπιμο να ρίξετε μια ματιά και σε άλλα στοιχεία του χάρτη σας όπως τον προοδευτικό Ήλιο που μόλις έχει περάσει στον Καρκίνο, την προοδευτική σας Σελήνη που άλλαξε ζώδιο και πέρασε στον Υδροχόο.
Ο Ποσειδώνας από διέλευση σε ποιο οίκο βρίσκεται ? Τί συμβαίνει με Κρόνο, Ουρανό, Πλούτωνα ?
*alkmini
14-01-2012, 06:45 PM
Τι σημαινει ομως αυτο Αλκμηνη αν γνωρζεις σε ποιο τομεα θα με επηρεασει στα θεματα του πρωτου οικου; σχεσεις με τους αλλους, την εμφανιση μου ή κανω λαθος; Ειναι θετικη επιδραση;
Ο Δίας στο 12ο οίκο σας ζητά να προετοιμαστείτε ώστε μόλις περάσει στον 1ο οίκο να μπορέσετε να επεκταθείτε σε θέματα 1ου όπως νέα ξεκινήματα, εξωτερική εμφάνιση, προσωπική δράση αρπάζοντας κάθε ευκαιρία που θα σας προκύψει με αισιοδοξία και όχι κακές εκτιμήσεις και υπερ-αισιοδοξία.
Κάθε φορά που θα αγγίζει ένα γενέθλιο πλανήτη θα επηρεάζονται θέματα του ίδιου του πλανήτη, ο οίκος που αυτός βρίσκεται και ο οίκος που κυβερνά στο γενέθλιο χάρτη σας.
Αν απομονώσουμε τις όψεις του Δία θεωρώ ότι η επίδραση είναι θετική λόγω των θετικών όψεων που έχετε στο γενέθλιο χάρτη σας.
*alkmini
14-01-2012, 06:49 PM
Η Αφροδίτη σχετίζεται εκτός από τα οικονομικά και με την αγάπη . Αν κυβερνά τον 5ο οίκο σας πολύ πιθανόν να προκύψει και μία νέα αισθηματική σχέση. Ρίξτε μια ματιά και στην Ηλιακή Επιστροφή να δείτε αν υπάρχει κάποια ένδειξη και εκεί.
errikaki
15-01-2012, 11:01 AM
Επίσης έχω την εντύπωση πως όταν περνάει ο δίας από τον 1ο οίκο ή σχηματίσει έντονες όψεις με ήλιο ή αφροδίτη στον 1ο οίκο είναι καλό να προσέχουμε τη διατροφή μας γιατί έχουμε μια τάση να καταναλώνουμε περισσότερο.
...Γιατί η ο Δίας μέσα στην όλη επέκταση, μπορεί να επεκτείνει και το σώμα μας :o
Το ακριβώς ανάποδο συμβαίνει όταν ο κρόνος περνάει από τον ωροσκόπο μας.. δηλαδή υπάρχουν ευνοικές συνθήκες για απώλεια βάρους.
love1989
15-01-2012, 11:40 AM
ναι το εχω ακουσει πως ο διας φερνει αυξηση στο βαρος μας αρα πρεπει να εχω το νου μου στο τι τρωω...... :)
Χρυσάνθη Σπίγγου
23-01-2012, 10:55 PM
Αν κρίνω απο αυτό που μετά απο τόσα χρόνια ενασχόλησης έχει πέσει στην αντίληψη μου, είναι ότι ούτε ο Δίας στο πέρασμα του από τον 1ο προσδίδει προσαύξηση βάρους, αλλά ούτε και ο Κρόνος αντίστοιχα μείωση.
Θα έλεγα ότι το πότε θα παχύνουμε ή το πότε θα αδυνατήσουμε είναι θέμα 6ου οίκου και οι σχετιές όψεις προς αυτόν. Αυτό γιατί εκτός από οίκος της υγείας, είναι και ο οίκος από τον οποίον τεκμαίρεται το πως εμείς "συντηρούμε" διατηρούμε", "αποθηκεύουμε" -την τροφή και όλα τα συν αυτώ της φυσικής μας κατάστασης - αλλά και πως διυλύζουμε τις τροφές μας.
Ο Δίας στο πέρασμα απο τον 1ο, μπορεί να υποδηλώνει την προσαύξηση μας λόγω γάμου, λόγω της γέννησης ενός παιδιού, της εισοδηματικής εύνοιας που μπορεί ίσως να ανακύψει, ή απλώς και μόνο τυχόν ευχάριστες διευκολύνσεις ή και ικανοποιήσεις που μπορεί να λάβουμε εξαιτίας αυτού.
Φυσικά υπάρχουν άτομα που είθισται να παίρνουν και βάρος, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει απαξάπαντος να τονίζεται και κάπποιος άλλος σχετικός πλανήτης, ή να συνηγορούν και κάποιοι άλλοι ειδικότεροι σχηματισμοί.
Οσο δε για τον Κρονο από τον πρώτο, έχω νιώσει ότι συχνά επιβαρύνει την σωματική και την ψυχική κατάσταση του ατόμου. Δημιουργεί ίσως μελαγχολία, αλλά το κυριότερο είναι ότι το άτομο αρχίζοντας να ωριμάζει ανακτά και μια πιο ας το πούμε πιο βαριά πιο στιβαρή ίσως και πιο σοβαρή διάθεση και προς τον εαυτό αλλά και προς την ζωή του γενικότερα. Επίσης έχω προσέξει -πάντα όμως υπό την προυπόθεση ότι συνηγορούν και άλλοι παράγοντες - ότι αρχίζουν τα δόντια να φθείρονται πιο πολύ και πιο γρήγορα, να αραιώνουν ή να ασπρίζουν τα μαλιά, ή να αναφύονται δερματικά προβλήματα.
Οπως και εάν έχει όμως ότι αφορά το υλικο μας σώμα, το κυρίαρχο πρόσταγμα και ρόλο τον παίζει πάντα ο 6ος οίκος.
Φιλ - Χρ
love1989
23-01-2012, 11:57 PM
Ευχαριστουμε για την διευκρινηση..... :)
love1989
08-02-2012, 09:32 PM
Εφοσον θελω να δω αν με την εισοδο του δια θα προκυψει κατι στον αισθηματικο τομεα ειδα πιο σφαιρικα το θεμα:
Η ακμη του 5 οικου μου, ειναι στον Ζυγο αρα κυβερνητης ειναι η αφροδιτη.
Αυτη την περιοδο ο Κρονος ειναι στον 5 οικο μου και τωρα που γυρισε αναδρομος θα τριγωνισει ξανα την αφροδιτη μου. Οταν την τριγωνισε την πρωτη φορα ειχα χωρισει και απο τι φαινεται ειναι οριστικο.
Η ακμη του 7 οικου μου ειναι στον Τοξοτη αρα κυβερνητης ειναι ο διας.
Κοιταξα και την ηλιακη μου επιστροφη:
Η ακμη του 5 οικου ειναι στον κριο. Απο τι βλεπω δεν εχει πλανητες.
Η ακμη του 7 οικου ειναι στο διδυμο αρα κυβερνητης ειναι ο Ερμης. Στον 7 οικο ειναι η αφροδιτη αναδρομη και ο ηλιος.
Ο διας ειναι στον ταυρο στον 6 οικο.
Δεν ξερω αν λεω βλακειες αλλα ας με βοηθησει καποιος! Ευχαριστω!
lindaf
09-02-2012, 01:33 PM
Ωροσκόπως στου διδύμους , δίας σύνοδο με ωροσκόπω και ήλιο, και επιστροφή δία κάθε 12 χρόνια. Αν και χωρίς πολλές γνώσεις πολύ σημαντικό μου κάνει.
Η αφροδίτη σου όπως λες κυβερνά τον 5ο σου οίκο και ο δίας σου τον 7ο. Ο Ήλιος σου?
Σ' αυτό που ρωτάς ελπίζω να βρεθεί κάποιος να απαντήσει, και με την αφορμή της ερώτησή σου να θέσω και εγώ μία.
Σημαίνει κάτι η αντιστροφή του γενέθλιου χάρτη στην ηλιακή?
Φυσικά δεν έχω ακόμα καμία σχέση με μαθήματα ηλιακής επιστροφής και ούτε βιάζομαι να φτάσω εκεί, η ερώτηση τέθηκε με αφορμή τα παραπάνω.
love1989
09-02-2012, 05:38 PM
o ηλιος μου ειναι κυβερνητης του 12 οικου οπως και ο γενεθλιος διας μου που ειναι στους διδυμους στο 12 οικο....
Atrapos
09-02-2012, 10:53 PM
o ηλιος μου ειναι κυβερνητης του 12 οικου οπως και ο γενεθλιος διας μου που ειναι στους διδυμους στο 12 οικο....
Μάλλον εννοείς ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον 12ο οίκο και όχι ότι είναι κυβερνήτης του. Για να ήταν κυβερνήτης του 12ου θα έπρεπε ο Λέοντας να βρίσκεται στην ακμή του κάτι που δεν μπορεί να ισχύει αφού ο Ωροσκόπος σου είναι στους Διδύμους.
Σχετικά με την ερώτηση σου, και χωρίς να έχω δει τον χάρτη σου, θα έλεγα ότι όσο ο Κρόνος βρίσκεται στον 5ο οίκο σου και «ασχολείται» με την Αφροδίτη σου, μη περιμένεις και πολλά πράγματα. Σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα μπορούσε να σταθεροποιήσει μια σχέση αλλά αφού όπως λες χώρισες φαίνεται ότι δεν άντεξε στην κρίση του Κρόνου. Καταλαβαίνω ότι η Αφροδίτη σου θα βρίσκεται στους Διδύμους. Οπότε κάπως αργότερα με τον Δία στους Διδύμους σε επιστροφή στη γενέθλια θέση του και σύνοδο με Ωροσκόπο και την Αφροδίτη, οι προοπτικές θα είναι καλύτερες. Προς το παρόν είσαι στη φάση του «σκληρού μαθήματος».
love1989
09-02-2012, 11:13 PM
Ναι ακριβως ο ηλιος βρισκεται στον 12 οικο! Τα μπερδεψα! :)
Αρα για να καταλαβω θα πρεπει να φυγει ο Κρονος απο το ζωδιο του ζυγου, για να δω μια ασπρη μερα σε αυτο το τομεα?
Η αληθεια ειναι πως μονο σκληρο μαθημα μπορω να χαρακτηρισω την παρουσα περιοδο...
Ναι η σχεση που ειχα, τωρα που περασε λιγος καιρος και σκεφτομαι πιο καθαρα μπορω να πω πως δικαια ο κρονος και την διελυσε!
Χρυσάνθη Σπίγγου
10-02-2012, 05:54 PM
Ασε που με τόσο Διδυμοπανδαιμόνιο δεν αποκλείεται να ερωτευτεί "εις διπλούν" -ας το πούμε και αυτό να χαρεί προκαταβολικά - και τότε από τον "Κική" και τον "Κοκό" ποιον να διαλέξει..............
Ε ρε γέλια ................άντε μετά να το μαζεύουμε το κορίτσι.
Φιλ - Χρ -Σπ
love1989
10-02-2012, 06:52 PM
χαχαχα! παιζει τετοιο σεναριο δηλαδη???
για φαντασου εκει που δεν ειχα κανενα, να μην ξερω ποιον να πρωτοδιαλεξω!! :)
Χρυσάνθη Σπίγγου
10-02-2012, 09:15 PM
Να ήταν μόνο αυτό love1989 θα ξέραμε προς ποια παρκάκια ή σε προς ποιές παραλίες να εκτοξεύσουμε ως σημαδι τα βέλη του παιχνιάρη έρωτα.
Αμ έλα που δεν παίζει μόνο αυτο το σενάριο...............καλού κακού όμως, ξεκίνα καμιά γυμναστική, καμια δίαιτα, ίσως ένα τατουάζ . Είναι και ιη Αφροδίτη στη μέση βλέπεις και γυρεύει και αυτή τα δικά της η καψερή!
Φιλ - Χρ- Σπι
love1989
10-02-2012, 09:33 PM
θα τα εχω ολα υποψη μου Χρυσανθη... απο τι καταλαβα παιζουν πολλα σεναρια....
Μονο κιλα μην παρω, δεν θελωω......!!! :)
Χρυσάνθη Σπίγγου
11-02-2012, 12:47 AM
Δίαιτα και ξανά δίαιτα, ειδικά αν υπάρχει ιστορικό παχυσαρκίας στην οικογένεια.
Φιλ - Χρ:confused:
love1989
11-02-2012, 09:19 AM
Kαλημερα! Οχι ευτυχως δεν υπαρχει τετοιο ιστορικο! :)
love1989
11-02-2012, 10:49 AM
Πρεπει να υπαρχουν αρνητικες οψεις της αφροδιτης ή του δια στο γενεθλιοχαρτη για να φανεωσουν αν καποιος θα παρει κιλα ή οχι;;;