View Full Version : Με θυμάται ακόμη ή με ξέχασε;
Τίνα Ζαχαριάδου
06-02-2011, 07:53 PM
Εχτές τη νύχτα ξέχασα να κλείσω το κινητό μου.
Καλά καλά δεν με είχε πάρει ο ύπνος όταν άκουσα τον γνώριμο ήχο του κινητού μου. Μήνυμα μες τη νύχτα; όπως ήταν φυσικό σηκώθηκα αμέσως, ποιος θα μπορούσε να στέλνει μηνυμα μες το ξημέρωμα;
Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως ο λόγος του μηνύματος δεν αφορούσε κανένα δραματικό γεγονός.
Μια γνωστή μου, γυρίζοντας από την έξοδο της είχε αναλαμπή κι ήθελε να μάθει αν ο πρώην της εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται για εκείνη.
Είχαν μια σύντομη σχέση η οποία τελείωσε άδοξα και τώρα για κάποιο λόγο ρωτούσε αν εκείνος εξακολουθεί να την θέλει.
Είναι ένα πολύ καλό ωριαίο ειδικά για αρχάριους γι' αυτό σάς το παραδίδω. Οποιαδήποτε προσπάθεια ερμηνείας ....δεκτή.
Υ.Γ. Για να δω τι έχετε μάθει μέχρι τώρα
http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/myhoroscope/horary_tinas_copy.gif
hattie23
06-02-2011, 08:21 PM
Λοιπον ,ας προσπαθησω .Καταρχην ο ωροσκοπος βρισκεται στις τελευταιες μοιρες αυτος ειναι απαγορευτικος κανονας ,επισης η σεληνη δεν φαινεται να σχηματιζει οψη μεχρι να εγκαταλειψει το ζωδιο του ιχθυ.(εκτος απο μια πολυ μεγαλη συνοδο που κανει με τον ουρανο ).Οποτε βρισκεται σε κενη πορεια.Λογικα αυτα τα δυο στοιχεια δεν θα επρεπε να λενε οτι ο χαρτης δεν μπορει να διαβαστει ?
hattie23
06-02-2011, 08:28 PM
Λοιπον ,ας προσπαθησω .Καταρχην ο ωροσκοπος βρισκεται στις τελευταιες μοιρες αυτος ειναι απαγορευτικος κανονας ,επισης η σεληνη δεν φαινεται να σχηματιζει οψη μεχρι να εγκαταλειψει το ζωδιο του ιχθυ.(εκτος απο μια πολυ μεγαλη συνοδο που κανει με τον ουρανο ).Οποτε βρισκεται σε κενη πορεια.Λογικα αυτα τα δυο στοιχεια δεν θα επρεπε να λενε οτι ο χαρτης δεν μπορει να διαβαστει ?
Μπουρδες λεω σχετικα με την σεληνη .Πριν εγκαταλειψει τον ιχθυ .θα κανει οψεις .τουλαχιστον απο οσο μπορω να δω αν την "προχωρησω " στο χαρτη.:embarrest
katiakiss
06-02-2011, 08:58 PM
Αγαπητή Τίνα, μέχρι σήμερα δεν έχω μάθει σχεδόν τίποτα για τα ωριαία, επειδή δεν συγκεντρώνομαι και κάνω πασαλείμματα. Ωστόσο, θα κάνω τo βήμα προσπαθώντας να μάθω από τα λάθη μου.
Νομίζω ότι ο ωροσκόπος της ερώτησης που βρίσκεται σχεδόν στις 28ο του Τοξότη (τελευταίες μοίρες) μας λέει ότι το θέμα για το οποίο αρχικά έχουμε υποβάλλει την ερώτηση, έχει ουσιαστικά κλείσει. Το ότι είναι μεταβλητό το ζώδιο μπορεί να σημαίνει ότι «παίζει» αυτό να αλλάξει; Χλομό με τον κυβ. του ωροσκόπου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, που εδώ είναι σημαντική! Δεν βλέπω και την σελήνη να βοηθάει σαν συγκυβερνήτης 7ου από εμπεριεχόμενο ζώδιο…
Να υποθέσω ότι ο εν λόγω κύριος… (που από εδώ και πέρα θα τον αποκαλώ «η ψυχή»:toung: )…συμβολίζεται από την Αφροδίτη (κυβ 5ου ). Η «ψυχή» λοιπόν, κάνει μια σύνοδο με τον Πλούτωνα και μας δίνει πολλά χαρακτηριστικά για τον χαρακτήρα και την παρούσα κατάσταση του; Ακόμα κι αν όχι, πάντως φαίνεται ότι για την κοπέλα που έθεσε το ερώτημα, η «ψυχή» είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που ακόμα την πονάει.
Πως τα πήγα;
anastazia
06-02-2011, 09:00 PM
Καλησπέρα και από μένα!Η κοπέλα που κάνει την ερώτηση είναι δίας στον κριό και το άλλο άτομο αφροδίτη στον αιγόκερω(λαμβάνω ως ακμή ωροσκόπου του τον ταύρο).Η όψη που σχηματίζουν είναι τετράγωνο που δεν είναι και η καλύτερη, πάντως υπάρχει όψη μεταξύ τους.Τώρα επειδή ο δείκτης του άλλου προσώπου είναι στον πρώτο οίκο της κοπέλας αυτό μας δίνει την ένδειξη οτι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του για εκείνη....
katiakiss
06-02-2011, 09:34 PM
Θα τολμήσω να πάω και πιο πέρα, με κίνδυνο να φάω την ντομάτα μου!
Αν η «ψυχή-εκείνος» είναι ο 5ος και το ερώτημα είναι αν την σκέπτεται ακόμα, τότε πάμε να δούμε ποιος είναι ο κυβ. του 12ου του. Ο ¶ρης λοιπόν είναι ο κυβ. και βρίσκεται μέσα στον δικό του 10ο που θα πει ότι εκείνος σκέφτεται την δουλειά του και μάλιστα είναι απορροφημένος από αυτήν.
Ωστόσο στον 5ου του βγαίνει Κρόνος που κάνει δύο τρίγωνα με ¶ρη και Ήλιο. Πιστεύω ότι την θυμάται… (¶ρης 12ου για εκείνον σε συνδυασμό με Ήλιο δικό του 4ου – κρυφή του σκέψη για το τέλος μιας υπόθεσης; )… με έναν σοβαρό και συγκρατημένο τρόπο (τρίγωνο Κρόνου). Κάτι στη φύση της σχέσης του έπεφτε βαρύ. Νομίζω ότι θα ήθελε να της μιλήσει …(ο κυβ. του 3ου του Ερμής, κάνει εξάγωνο με τον κυβ. της Δία) …ή να την συναντήσει (Ερμής 3ου του ), αλλά αυτό είναι κάτι που σκοντάφτει στο βάρος και την σοβαρότητα του τόνου που υπήρχε στην σχέση. Τι λέω; … Βοήθεια! Μιλήστε!
Τίνα Ζαχαριάδου
06-02-2011, 09:48 PM
Κορίτσια δεν θέλω ηττοπάθειες.
Βρείτε ποιοι είναι οι κυβερνήτες οι δικοί της, οι δικοί του, τα ζώδια και τους οίκους στα οποία βρίσκονται. Εκεί είναι απάντηση και μην ξεχνάτε το αρχικό ερώτημα, δεν ρώτησε αν θα γίνει σχέση αλλά αν ενδιαφέρεται ακόμη για εκείνη.
Θα επανέλθω αργότερα, οι γιοι μου με καλούν.
katiakiss
06-02-2011, 10:15 PM
Εκείνη είναι Δίας και Κρόνος. Εκείνος, εκτός από Αφροδίτη, «παίζει» να είναι και κάτι άλλο;
Πάντως εκείνη εμφανίζεται στον άγονα 3ου -9ου και με το εξάγωνο του Ερμή (κυβ.7ου ), είναι φανερό ότι και τον σκέφτεται και θα ήθελε και σχέση μαζί του, σοβαρή μέχρι γάμου!
Τα διέγραψα γιατί δεν είδα καλά και ήταν ΑΚΥΡΟ!
12th house
06-02-2011, 10:41 PM
Ο κυβερνητης του ωροσκοπιου Διας βρισκεται στον 3ο σε συνοδο με τον ουρανο. Αυτο μπορει να μας δειχνει το...κεραυνοβολο της σχεσης, αλλα ο οικος ειναι μαλλον ...επιπολαιος. Επισης βρισκεται στον κριο, και μαλλον βιαστηκαν τα παιδια. Ας πουμε οτι η κοπελια ειναι ο 1ος οικος κι ο τυπος στον 7ο, τον οικο του αλλου. Βλεπουμε αφροδιτη που ειναι δεικτης αισθηματικων, σε συνοδο με πλουτωνα και βδ στον αιγοκερω, Καλα ποτε προλαβε να νιωσει τοσο βαθεια συναισθηματα; Μαλλον ο βδ σε συνοδο με την αφροδιτη να μας δωσει την απαντηση, το κοριτσι ειναι ερωτευμενο! Για παμε ομως να δουμε τι γινεται και απεναντι. Ωχ, νοτιος δεσμος απεναντι, σκουρα τα πραγματα. Κυβερνητης του 7ου οικου ειναι ο ερμης που βρισκεται στον υδροχοο στο 2ο οικο. Ο οικος αυτος μου δινει την εντυπωση της σαρκικης σχεσης, περισοτερο απο την πλευρα του. Σχηματιζει και τριγωνο με το Δια, οποτε σιγουρα περασε καλα στη σχεση. Ο κρονος ειναι στο ζυγο, στον 9ο, σε καλη θεση αποζωδιο αλλα ο οικος ειναι των μακρινων αποστασεων η χωρισμων. Επισης βρισκομαστε και σε μερα και ωρα κρονου. Δυσκολα τα πραγματα...Βερτεξ στον 11ο οικο στο σκορπιο, ισως η κοπελα να προσπαθησει να διατηρησει φιλικη σχεση μαζι του, η να ευχεται κατι τετοιο, (αλλα με σκορπιο στον 11ο δε νομιζω να ειναι τοσο φιλικα τα πραγματα, θα της βγει το παθος! ) . Για να δουμε και τον 4ο, για την τελικη εκβαση, κυβερνητης Αρης (σεξουαλικος πλανητης!) καμμενος απο τον ηλιο, σε τριγωνο ομως με κρονο. Αυτο ισως να σημαινει οτι ενδιαφερεται μονο για σεξ μαζι της. Αυτα, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Ελπιζω να με συγχωρησεις αγαπητη Τινα αν εχω πει καμια βλακεια, δεν εχω ασχοληθει πολυ με ωριαια.
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 12:21 AM
Κάτια καλά το ξεκίνησες, ο ωροσκόπος είναι στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη.
Αυτό σημαίνει πως η κοπέλα 1ο δεν πρέπει να κάνει καμία κίνηση, 2ο να μην ανησυχεί διότι όλα έχουν κριθεί, εκείνη δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Πάμε στους κυβερνήτες, δικός της κυβερνήτης ο Δίας στον Κριό και στον 3 οίκο, ο ανάδρομος Κρόνος του Αιγόκερω (εμπεριεχόμενος) σε σύνοδο με το Μεσουράνημα και ο Πλούτωνας ο οποίος δίνει επιπλέον πληροφορίες για την κατάσταση της.
Δικός του κυβερνήτης η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον 1ο οίκο.
Στο συγκεκριμένο ωριαίο ή Σελήνη είναι επικυρίαρχος του 5ου οίκου, δηλαδή δικός του.
Κάτια μου έχεις δίκιο να ρωτάς, αυτό δεν θα μπορούσατε να το ξέρετε, έπρεπε να σας το έχω πει εγώ από την αρχή. Συνήθως τον επικυρίαρχο τον μελετάμε όταν ο κυβερνήτης του ερωτώντος ή ζήτουμενου δεν είναι δυνατός.
Ο κυβερνήτης του, η Αφροδίτη είναι πολύ δυνατή μεσα στον χάρτη, ωστόσο όλο και κάτι θα μάθουμε από την Σελήνη ως επικυριάρχο του 5ου.
Τα υπόλοιπα, δεν θα τα σχολιάσω, ομολογώ πως με έμπλεξες.
Συμφωνα με αυτά τα στοιχεία συνεχίστε την ανάλυση.
liontarini
07-02-2011, 01:03 AM
Περιληπτικά πιθανόν ναι:
Οι σημειοδότες δεν είναι περιπλάνωμενοι καιο καθένας τους έχει τουλάχιστον 1 θεμελιώδη δύναμη.
Ησελήνη δεν είναι κενή πορείας, ούτε βρίσκεται στην κεκαυμένη οδό.
Όπως, είπατε, ας μην ανησυχεί, το θέμα δεν είναι δικό της, δεν μπορεί να κάνει κάτι, λόγω ωροσκόπου σε τελευταίες μοίρες μεταβλητού ζωδίου. Η δε πλανητική ώρα δεν είναι συμβατή με τον ωροσκόπο - ώρα Κρόνου.
Λοιπόν, κατά βάση την απάντηση θα προσπαθήσετε να της τη δώσετε εσείς ( λόγω Ερμή, κυβερνήτη 7ου) αναλύοντας αστρολογικά( Ερμής στον Υδροχόο) την παρόρμησή της ( ο Δίας σε ζώδιο των επιθυμιών, κινούμενος μεν γρήγορα, αλλά και σε αποκλίνουσα με Ερμή όψη. Ο Δίας σε άσχημες όψεις με Αφροδίτη ( κακό μιας και είναι σημειοδότης του), αλλά και με Πλούτωνα και Β.Δ. ( διερωτάται και ψάχνεται για το εαν είναι καρμική (Β.Δ.) μια ερωτική σχέση από το παρελθόν (Πλούτωνας). Η Αφροδίτη (δλδ εκείνος) σε όχι καλή θέση στον Αιγόκερω αλλά με 1 θεμ.δύναμη. Εκείνος Είναι λίγο ψυχρός και πολύ σταθερός στα συναισθήματά του, έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση.
Ο Κρόνος, με τις πιο ισχυρές δυνάμεις( ζώδιο έξαρσής του+ πρόσωπο) - πάντως όχι συμβατός με ωροσκόπο, αλλά και ανάδρομος στον 10ο, σε καλές όψεις. όμως με ήλιο και άρη στον υδροχόο. Επομένως, θα ενδιαφερθεί ( τρίγωνο με ήλιο και άρη), αλλά αυτό θα καθυστερήσει.
Πρώτα πρέπει να σταθεροποιηθούν τα συναισθήματά του, πράγμα που μας δείχνει η σελήνη ( επικυρίαρχός του - και σε πολύ καλή θέση για αυτήν), η οποία θα κάνει όψη και μάλιστα εξαγώνου με την Αφροδίτη.
Μόνο μια απορία. Ο ¶ρης σε απόσταση 19 λεπτών της μοίρας, θεωρείται cazimi?
Poorvashadha
07-02-2011, 01:05 AM
Η αντισκιά της Αφροδίτης πέφτει πάνω στον Ωροσκόπο ;)
SAGIVI
07-02-2011, 01:28 AM
Κοριτσια να πω την γνωμη μου?
εφ οσον ο κυβερνητης του ειναι στον 1ο οικο, νομιζω οτι αυτος την θελει παρα πολυ,
Επισης οι δυο κυβερνητες κανουν ακριβες εξαγωνο μεταξυτους.
Κυβερνητες και σεληνη βρισκονται σε μεταβλητα και παρορμητικα ζωδια.
Πιστευω οτι ειναι ευκολο να βρεθουνε.
Η δε αφροδιτη στον 1ο οικο πολυ γρηγορα θα κανει συνοδο με τον Πλουτωνα.
Αυτη η συνοδος δεν πρεπει να παει χαμενει.
Τινα μου ειμαι απολυτως ασχετη???:unsure:
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 01:29 AM
Βρε παιδιά γιατί πηγαίνετε σε δύσκολα μονοπάτια;
liontarini μου, μην μπλέκεις καθόλου τον αστρολόγο, δεν μας ενδιαφέρει, αν υπήρχε μέσα ο Κρόνος και το ερώτημα δεν ήταν ερωτικού περιεχομένου οκ, τώρα όμως είναι περιττό.
Επίσης, για όλους τους πλανήτες εκτός Σελήνης, κοιτάμε μόνο την πρώτη όψη.
Η μοναδική όψη που κάνει ο Δίας είναι ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη.
Ωστόσο ξεκινάτε ανάποδα.
Τι σημαίνει ο ωροσκόπος στον Τοξότη;
Που πηγαίνει ο Δίας, έχει καμιά σχέση με την Αφροδίτη;
Τα ίδια και για τον Κρόνο και την Αφροδίτη.
Η Σελήνη που βρίσκεται και σε ποιον οίκο;
Αυτά θα ερμηνεύσετε.
Δειτε πρώτα τα ζωδια και τους οίκους κι ύστερα τις όψεις.
Για να είναι ηλιοφωτιστος ο ¶ρης πρέπει να απέχει 17 δεύτερα από τον Ήλιο.
Πάρα πολύ σωστό αυτό για την αντισκιά, ωστόσο είναι το τελευταίο που κοιτάμε οι αντισκιές.
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 01:34 AM
Έφη για άσχετη καλά τα πας.
Ομως με μπερδεψες, ποιοι κυβερνητες κάνουν εξάγωνο;
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ματαιώνεται γιατί η Αφροδίτη προλαβαίνει και κάνει την όψη με τον Δία.
Του 5 ο κυβερνήτης στον 1ο οίκο, είναι η πρώτη θετική ένδειξη.
Πείτε μου τώρα τι δηλώνουν οι κυβερνήτες τους.
Poorvashadha
07-02-2011, 01:45 AM
Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο είναι στον Αιγόκερω, σε εμπεριεχόμενο ζώδιο. Ο εμπεριεχόμενος πλανήτης δείχνει κάποιον που κρύβεται! ¶ρα, ξανά ;)
Κυρία Ζαχαριάδου, με συγχωρείτε για την λάθος σειρά που ακολουθώ, είμαι λίγο ανάποδη :embarrest
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 01:49 AM
Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο είναι στον Αιγόκερω, σε εμπεριεχόμενο ζώδιο. Ο εμπεριεχόμενος πλανήτης δείχνει κάποιον που κρύβεται! ¶ρα, ξανά ;)
Κυρία Ζαχαριάδου, με συγχωρείτε για την λάθος σειρά που ακολουθώ, είμαι λίγο ανάποδη :embarrest
Και οι δυο είναι εμπεριεχόμενοι, όλος ο πρώτος οίκος είναι εμπεριεχόμενος και οι δυο κρύβουν πράγματα, ούτε εκείνη μπορεί να εκδηλωθεί με ευκολία ούτε εκείνος.
Poorvashadha
07-02-2011, 02:11 AM
Να κάνω άλλες δύο επισημάνσεις (ένα-ένα τα βλέπω!) πριν πάω για ύπνο!
Έχω βέβαια μια μικρή επιφύλαξη, αλλά αν κάνω λάθος θα με διορθώσετε και θα μάθω :bigsmile:
1. Αφροδίτη και Δίας σε όψη ιδιομοιρίας.
2. Σελήνη και Αφροδίτη σε κατάσταση Hayz :bigsmile: :bigsmile:
SAGIVI
07-02-2011, 02:11 AM
Νομιζω η αφροδιτη στον αιγοκερω στον 1ο δειχνει οτι αυτος ειναι ψυχραμενος αλλα οτι την θελει πολυ στην πραγματικοτητα.Υπαρχουν ισως και καποιοι κοινωνικου λογοι και συμβασεις που τον κανουν ψυχρο.
Ο διας στην κριο στον 3ο δειχνει την παρορμηση της ενδιαφερομενης για επικοινωνια και σιγουρα ενα ατομο θετικο,αισιοδοξο και πιθανον επιτυχημενο.
Παντως οι δυο ευεργετες σαν δεικτες νομιζω οτι ειναι επισης το δευτερο θετικο
στοιχειο.
Τινα μου συγνωμη για το εξαγωνο. Ουτε ξερω που το ειδα.
Α υπαρχει εξαγωνο με τον ερμη που ειναι κυβερνητης των διδυμων ( εμπεριεχομενος στον 5ο οικο)
Αυτη η οψη δεν μετραει καθολου ?
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 02:27 AM
Έφη δεν υπάρχει εμπεριεχόμενος στον 5ο οίκο.
Σωστά ερμηνεύεις την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ωστόσο μην ξεχνάς πως ο Κρόνος είναι και δικός της κυβερνήτης.
Επίσης σωστό αυτό για τον Δία στον 3ο οίκο, η κοπέλα επιθυμεί να τον συναντήσει.
Πρόσεξε τώρα οι δυο ευεργέτες είπες..... η Αφροδίτη βρίσκεται στην κυβερνησία του Αιγόκερω (του κυβερνήτη της δηλαδή) και στην πτώση του Δία (του 2ου κυβερνήτη της).
SAGIVI
07-02-2011, 02:44 AM
Τινα μου εγκαταλειπω προς το παρον.
Ευχαριστω για τις επισημανσεις.
SAGIVI
07-02-2011, 03:02 AM
Και ξαναγυρισα, γιατι θα το σκεφτομαι συνεχεια.
Γραφω την τελευταια σκεψη.
Επομενως ο αρης ως κυβερνητης του δια και ο κρονος ως κυβερνητης της αφροδιτης σχηματιζουν τριγωνο.
Η σεληνη τωρα ειναι το προβλημα μου που δεν κανει οψη και με τους δυο.
Ελπιζω να ειμαι σε καλο δρομο.
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 10:57 AM
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Έφη ο ¶ρης πράγματι θα πιάσει με τρίγωνο με τον Κρόνο (κυβερνήτης και των δυο, μην το ξεχνάτε). Ο ¶ρης στον χάρτη κυβερνά τον 11ο οίκο και τον 4ο, την τελική έκβαση δηλαδή.
Ομως είναι περιττό να κοιτάξουμε την τελική έκβαση διότι η απάντηση φαίνεται από τους σημαιοδότες.
Όσο για την Σελήνη, μην σε προβληματίζει καθόλου, αν το ψάξετε λίγο θα δειτε ότι σχετίζεται και με τους δυο κυβερνήτες ή καλύτερα και με τους τρεις.
Υγ Περιγράψτε τους κυβερνήτες, τι μπορεί να δηλώνουν ο Δίας και ο Κρόνος για την κοπέλα και τι η Αφροδίτη κι η Σελήνη (εννοείται στα ζώδια που βρίσκονται) για τον άντρα.
Παιδιά είναι ένα πολύ εύκολο ωριαίο αρκεί να πάρετε τα στοιχεία ένα ένα κι από την αρχή
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 11:32 AM
Περιληπτικά πιθανόν ναι:
Οι σημειοδότες δεν είναι περιπλάνωμενοι καιο καθένας τους έχει τουλάχιστον 1 θεμελιώδη δύναμη.
Ησελήνη δεν είναι κενή πορείας, ούτε βρίσκεται στην κεκαυμένη οδό.
Όπως, είπατε, ας μην ανησυχεί, το θέμα δεν είναι δικό της, δεν μπορεί να κάνει κάτι, λόγω ωροσκόπου σε τελευταίες μοίρες μεταβλητού ζωδίου. Η δε πλανητική ώρα δεν είναι συμβατή με τον ωροσκόπο - ώρα Κρόνου.
Λοιπόν, κατά βάση την απάντηση θα προσπαθήσετε να της τη δώσετε εσείς ( λόγω Ερμή, κυβερνήτη 7ου) αναλύοντας αστρολογικά( Ερμής στον Υδροχόο) την παρόρμησή της ( ο Δίας σε ζώδιο των επιθυμιών, κινούμενος μεν γρήγορα, αλλά και σε αποκλίνουσα με Ερμή όψη. Ο Δίας σε άσχημες όψεις με Αφροδίτη ( κακό μιας και είναι σημειοδότης του), αλλά και με Πλούτωνα και Β.Δ. ( διερωτάται και ψάχνεται για το εαν είναι καρμική (Β.Δ.) μια ερωτική σχέση από το παρελθόν (Πλούτωνας). Η Αφροδίτη (δλδ εκείνος) σε όχι καλή θέση στον Αιγόκερω αλλά με 1 θεμ.δύναμη. Εκείνος Είναι λίγο ψυχρός και πολύ σταθερός στα συναισθήματά του, έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση.
Ο Κρόνος, με τις πιο ισχυρές δυνάμεις( ζώδιο έξαρσής του+ πρόσωπο) - πάντως όχι συμβατός με ωροσκόπο, αλλά και ανάδρομος στον 10ο, σε καλές όψεις. όμως με ήλιο και άρη στον υδροχόο. Επομένως, θα ενδιαφερθεί ( τρίγωνο με ήλιο και άρη), αλλά αυτό θα καθυστερήσει.
Πρώτα πρέπει να σταθεροποιηθούν τα συναισθήματά του, πράγμα που μας δείχνει η σελήνη ( επικυρίαρχός του - και σε πολύ καλή θέση για αυτήν), η οποία θα κάνει όψη και μάλιστα εξαγώνου με την Αφροδίτη.
Μόνο μια απορία. Ο ¶ρης σε απόσταση 19 λεπτών της μοίρας, θεωρείται cazimi?
liontarini, η Αφροδίτη δεν βρίσκεται σε καλή θέση πράγματι. Βρίσκεται στο ζώδιο της κοπέλας (ενδιαφέρον για εκείνη το οποίο δεν μπορεί να εκδηλωθεί εξαιτίας περιορισμών, χωρισμός κτλ. ), Από οίκο βρίσκεται στην πτώση του ¶ρη του κυβερνήτη του 4ου, στην αδυναμίας της Σελήνης (έχει θέμα ο ίδιος, αδυνατεί να δείξει τα αισθήματά του) και τέλος στην πτώση του Δία (έχει εισπράξει τον κακό της εαυτό, δεν έδειξε το ενδιαφέρον που εκείνος θα ήθελε).
Αυτός όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει σταθερά αισθήματα, ο Αιγόκερως είναι παρορμητικό ζώδιο επίσης και ο 1ος οίκος και φυσικά στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 1ο οίκο η Αφροδίτη μόνο για αυτοπεποίθηση δεν μπορεί να μιλήσει. Αυτό θα ίσχυε αν η Αφροδίτη βρισκόταν στον 5ο οίκο, δηλαδή στον 1ο δικό του.
Εδώ είναι στης κοπέλας και δείχνει το ενδιαφέρον του για εκείνη.
Είναι αρκετά ανασφαλής, νιώθει απόρριψη κι είναι τόσο αποστασιοποιημένος όσο κι εκείνη που έχει ανάλογα αισθήματα μιας και ο Αιγόκερως είναι δικός της ζώδιο.
Τελειώνοντας, η πλανητική ώρα δεν είναι συμβατή με τον ωροσκόπο (Τοξότη) είναι όμως συμβατός με τον κυβερνήτη της κοπέλας, Κρόνιο άτομο θέτει ερώτημα ώρα Κρόνου.
liontarini
07-02-2011, 11:42 AM
Παραείναι τεχνική και πολύπλοκη η ωριαία! Ωστόσο, η δική μου απορία είναι πότε σταματάμε και μπορούμε με ακρίβεια- όσο το δυνατόν- να πούμε ναι ή όχι, και πότε πρέπει να συνεχίσουμε την μελέτη του χάρτη, φθάνοντας μέχρι και την έρευνα 4ου, που εδώ, σύμφωνα με τα προηγούμενα "θα μας βόλευε". Από τη μια αυστηροί κανόνες, που πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα, και από την άλλη δεχόμαστε τη " δυναμικότητα" ενός χάρτη στο σύνολό του!
SAGIVI
07-02-2011, 11:52 AM
Nομιζω οτι η Τινα τελικα αυτο εννοει.
Δεν χρειαζεται να παμε καν στον 4ο.
Μας ειπε σε αλλο ποστ οτι η λυση φαινεται μονο με τους κυβερνητες.
Τινα μου πανω σ αυτο, αφου η ερωτηση οπως μας θυμισες, ειναι μονο αν την θυμαται ακομη, δεν ειναι αρκετο οτι οι δυο βασικοι δεικτες κανουν οψη, εστω και τετραγωνο?
liontarini
07-02-2011, 11:58 AM
Γιατί να είναι όμως μόνο αυτό αρκετό; Έχω δει ωριαίο χώρις όψη σημειοδοτών, δυνάμεις κλπ, αλλά όντως, ο 4ος επειδή είχε κυβερνήτη τον σημειοδότη του 1ου παραλειτούργησε καλά! Γι'άυτό πιστεύω, ότι ο ωριαίος είναι δυναμικός χάρτης και πρέπει να διαβάζεται και όπως ο οποιοσδήποτε γενέθλιος.
SAGIVI
07-02-2011, 12:09 PM
Εννοω, οτι στην προκειμενη περιπτωση εχουμε οψεις των σημειοδοτων.
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 01:45 PM
liontarini ο χάρτης σταματά ανάλογα τον λόγο για τον οποίο εξετάζεται το ωριαίο.
Για εμένα η ανάλυση σταμάτησε από την στιγμή που είδα που βρίσκονται οι σημειοδότες, ο λόγος που συνεχίζεται η ανάλυση είναι για να μάθετε την τεχνική και να κάνετε πρακτική εξάσκηση.
Μέσα από την ανάλυση και την πρακτική εξάσκηση θα πάρετε πληροφορίες για το συγκεκριμένο ζευγάρι και κυρίως για τον τρόπο που εργαζόμαστε.
θεωρητικά ολόκληρος ο χάρτης εξετάζεται και αναλύεται κάτι που θα γίνει από εμένα μόλις τελειώσετε με τις ερμηνείες σας.
Ο 4ος τώρα μιας και σε προβληματίζει.
Συνήθως τον εξετάζουμε όταν δυσκολευόμαστε να πάρουμε απάντηση από τους σημειοδότες, τι ίδιο ισχύει και για τους επικυρίαρχους.
Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί από τους κυβερνήτες του.
Αν ακόμη θέλεις να μελετήσεις τον 4ο για επιβεβαίωση κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως δίνει την ίδια απάντηση με τους σημειοδότες.
Έφη δεν μας ενδιαφέρει να κάνουν μια οποιαδήποτε όψη οι σημειοδότες μας ενδιαφέρει να είναι θετικές όψεις.
ΥΓ Η ακριβής ερώτηση δεν είναι απλά αν την θυμάται αλλά αν ενδιαφέρεται για εκείνη.
SAGIVI
07-02-2011, 02:13 PM
Tινα μου, το τελευταιο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι,, αφου η σεληνη βρισκεται στους ιχθεις και στον 3ο οικο της κοπελας , αυτος την εχει στο μυαλο του οπως κι εκεινη αυτον.
vogue
07-02-2011, 02:26 PM
Καλημέρα και από εμένα,
παρακολουθώ τις συζητήσεις για την ωριαία εδώ και καιρό, δύσκολη η ωριαία άλλα προκλητική...
Θα κάνω και εγώ μια προσπάθεια ως προς τους σημειοδότες....
H Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σημειοδότης του, δείχνει ότι το άτομο ξέρει τι θέλει, δρα συνετά, δεν παίζει με τα συναισθήματα των άλλων και έχει από τη φύση του μια συναισθηματική ανασφάλεια.
Η Σελήνη στους Ιχθείς δείχνει άτομο ευεπηρέαστο, ελαφρώς αναποφάσιστο, που συμπάσχει
Ωροσκόπος Τοξότης δείχνει ότι η ερωτούσα είναι άτομο ευχάριστο, άνετο, που θέλει να επικοινωνεί, να μάθει, να λύνει τα προβλήματά της μέσω των άλλων. Ψάχνεται γενικώς…
Δίας στον Κριό δείχνει για την ερωτούσα υπερβολική παρορμητικότητα και δυναμισμό χωρίς όμως οργάνωση και φρόνηση.
Κρόνος στο Ζυγό δηλώνει για τη ερωτούσα κάποιο προβληματισμό, ίσως κάποια συνειδητοποίηση,μήπως έχει τύψεις για κάτι που έκανε και έχει φτάσει σε αυτοκριτική?
αυτά τα λίγα και παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον!
Τίνα Ζαχαριάδου
07-02-2011, 02:43 PM
Έφη η Σελήνη ως κυβερνήτης δικός του βρίσκεται στο ζώδιο του Δία, στην κυριαρχία του και κυριαρχία της κοπέλας. Φυσικά και την σκέφτεται, πολλές φορές γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων του, είναι υποκειμενικός, έχει πλούσια φαντασία, κρύβει πράγματα ενώ, αμφότεροι ενδιαφέρονται για επικοινωνία και συνάντηση μεταξύ τους.
Έλενα ο Τοξότης δείχνει όλα αυτά που αναφέρεις, όλα αυτά είναι όσα βγάζει προς τα έξω, αυτά που δεν βγάζει είναι τα Αιγοκερίστικα, ανασφάλεια, φοβίες κτλ. Ενδεχομένως να έχει τύψεις για κάποια πράγματα ένώ το πιθανότερο είναι να έχει μετανιώσει για πολλά που συνέβησαν μεταξύ τους (ανάδρομος ο Κρόνος).
popininja
07-02-2011, 07:19 PM
Κρίμα που δεν πρόλαβα την συζήτηση - μάθημα από την αρχή. :cry:
Πριν όμως δω τις απαντήσεις των μελών και μόνο που είδα ότι ο κυβερνήτης του ''κυρίου''
είναι στον 1ο οίκο της θα μπορούσε να σημαίνει ότι ενδιαφέρεται.
Πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση!
Υ.Γ. Τίνα πριν μας ξαναβάλεις τεστάκι κάνε μας πρώτα μία ανακοίνωση - ραντεβού
να είμαστε stand by. :love:
anastazia
07-02-2011, 08:05 PM
Καλησπέρα!Έχω την εξής απορία:Γιατί θεωρούμε τη σελήνη επικυρίαρχο του 5ου και κατά συνέπεια δικό του κυβερνήτη;Από όσο γνωρίζω η σελήνη θεωρείται συγκυβερνήτης του ατόμου που ερωτά αλλά και γενικότερος δείκτης της κατάστασης...
Τίνα Ζαχαριάδου
08-02-2011, 01:01 AM
anastazia η Σελήνη στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι επικυριάρχος του 5ου οίκου.
Επικυρίαρχος πλανήτης είναι ο πλανήτης που συγκεκντρώνει τις περισσότερες θεμελιώδεις δυνάμεις είτε από ζώδιο είτε από οίκο είτε από μοίρα.
Στην προκειμένη περίπτωση ακμή 5ου οίκου (κυβερνήτης του άντρα) είναι στον Ταύρο, εκεί η Σελήνη έχει την έξαρση της.
Βρισκόμενη στους Ιχθείς είναι στην έξαρση της Αφροδίτης. Αυτό σημαίνει ότι η Σελήνη συγκεντρώνει θεμελιώδεις δυνάμεις και εξετάζεται ως επικυρίαρχος ή αν το θέλεις διαφορετικά για να γίνει περισσοτερο κατανοητό, εξετάζεται ως συγκυβερνήτης του 5ου οίκου, του ατόμου που μας ενδιαφέρει δηλαδή.
Η άλλη περίπτωση που δεν μελετάμε την Σελήνη ως κυβερνήτη του ερωτώντα είναι να είναι κυβερνήτης του ζητούμενου. Δηλαδή, αν ρωτήσει κάποιος για το παιδί του και η Σελήνη είναι κυβερνήτης του παιδιού τότε η Σελήνη δεν αντιπροσωπευει τον πατέρα που ρωτά αλλά το παιδί.
anastazia
08-02-2011, 02:34 AM
Ευχαριστώ πολύ!