PDA

View Full Version : ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

aries engineer
15-11-2010, 11:40 AM
Καλημέρα:bigsmile:
Παρατηρω στον προοδευτικο μου χαρτη οτι τις μερες αυτές εχω Ηλιο τετραγωνο με Κρονο ΚΑΙ Κρονο αντιθεση με Ηλίο ταυτοχρονα!!πως να το μεταφρασω αυτο ???:blink:

vikoza
15-11-2010, 12:40 PM
To πιο πιθανό είναι στο γενέθλιο χάρτη σου να έχεις την όψη του Ήλιου με τον Κρόνο, οπότε και ενεργοποιείται η γενέθλια όψη σου. Δες μήπως γίνεται ακριβείας η γενέθλια όψη.

:love:

Μητσάκος
15-11-2010, 12:54 PM
Καλημέρα:bigsmile:
Παρατηρω στον προοδευτικο μου χαρτη οτι τις μερες αυτές εχω Ηλιο τετραγωνο με Κρονο ΚΑΙ Κρονο αντιθεση με Ηλίο ταυτοχρονα!!πως να το μεταφρασω αυτο ???:blink:

1ον. Δεν έχεις τετράγωνο προοδευμένου Ήλιου με Κρόνο (είτε γενέθλιο είτε ...προοδευμένο).
2ον. Έχεις ακριβείας αντίθεση διελεύνοντος Κρόνου με γενέθλιο Ήλιο.

kinky_skorpina
15-11-2010, 01:11 PM
Που σημαίνει οτι...(αυτη η αρνητική διάβαση του Κρονου απο τον Ήλιο)...ειναι αιτια απογοητευσης,γι''αυτο πρεπει να προσπαθήσεις να εισαι οσο το δυνατόν πιο υπομονετική.Ισως μειωθεί η ζωτικότητα σου και αιστανθεις κούραση η ασυνήθιστες ενοχλήσεις.ΜΙα απαισιόδοξη οπτική ισως ειναι δικαολογημένη αυτη την εποχή.ΜΙα πιο φιλοσοφημένη σταση κ μερικές καλα μελετημένες κινήσεις πιθανον να σε αποζημιώσουν,ωστόσο.Κοιτών τας τον οίκο απο τον οποίο περνα Ο Κρόνος θα δεις τον τομέα της ζωής που θα δοκιμαστεί.

aries engineer
15-11-2010, 01:27 PM
Oψεις της σημερινης μερας
Διελαύνων Πλανήτης Όψη Γενέθλιος Πλανήτης Ανοχή

Ήλιος Τετράγωνο Κρόνος 1.14
Κρόνος Αντίθεση Ήλιος 0.00 !!!:blink::blink::blink:

Fotini Christodoulou
15-11-2010, 01:31 PM

To Πρώτο αναφέρεται στην όψη του Διελαύνοντα Ήλιου με τον Γενέθλιο Κρόνο σας, ενώ το δεύτερο στον Διελαύνοντα Κρόνο με τον γενέθλιο Ήλιο σας.

Ο Ήλιος κινείται πιο γρήγορα και η όψη επηρεάζει για λίγες μέρες - για το πρώτο.
Ο Κρόνος είναι αργός πλανήτης και άρα αυτή η όψη θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και επιρροή.

:bigsmile:

Μητσάκος
15-11-2010, 01:39 PM

Με αυτό το ποστ σου δεν λες κάτι διαφορετικό από αυτό που λέω εγώ. Λες όμως κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφεις στο αρχικό σου ποστ, όπου αναφέρεσαι σε πρόοδο και όχι σε διέλευση :bigsmile:

Ο διελ. Ήλιος τετραγωνίζει τον γενέθλιο Κρόνο σου. Μέχρι να την σκεφτείς την όψη, πάει πέρασε.

Η αντίθεση όμως του διελ. Κρόνου στον γεν. Ήλιο σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να την σκεφτείς αρκετά καλά, καθώς θα σε απασχολεί μέχρι και τον Ιούλιο περίπου του 2011 :cheesy:
Πρόκειται για περίοδο που ενδέχεται οι σχέσεις σου να διαταραχθούν, η εξέλιξή σου να καθυστερεί, ή ακόμα η ζωτικότητά σου να μειωθεί, και γενικά να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με μια απαισιόδοξη ματιά. Δεν είναι καλή περίοδος για επαφές με ανώτερους, άτομα κύρους κλπ. Ο Οίκος που βρίσκεται ο διελ. Κρόνος θα σε διαφωτίσει περισσότερο, όπως και οι ενδείξεις του προοδευμένου ωροσκοπίου σου :bigsmile:

kinky_skorpina
15-11-2010, 01:47 PM
Μητσάκο με συμπληρώνεις ομορφα πατωντας πανω στα οσα ηδη ανέφερα!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:bigsmile: Αμα συνεργαζόμασταν θα βγάζαμε πολύ χρήμα!χεχεχε!

Μητσάκος
15-11-2010, 02:08 PM
Μητσάκο με συμπληρώνεις ομορφα πατωντας πανω στα οσα ηδη ανέφερα!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:bigsmile: Αμα συνεργαζόμασταν θα βγάζαμε πολύ χρήμα!χεχεχε!

Πουφ, τι ποταπές φιλοδοξίες είναι αυτές :mad:
Εγώ όσα κάνω τα κάνω για την αυτοπραγμάτωσή μου και για τη ρημάδα την αστρολογία.... ( :toung: )
Δεν είδες το άρθρο μου για τον Ντι κάπριο; Θα μπορούσα να το κάνω με 500 λέξεις και να τελειώνει η ιστορία :nuts:

kinky_skorpina
15-11-2010, 02:10 PM
ΑΑΑΑ....η αλαζονεια σε ολο της το μεγαλείο βλέπω,Μητσάκο!!!Πρόσεξε γιατι την επαρση τη συνοδευει η πτώση!!:cheesy:

kinky_skorpina
15-11-2010, 02:29 PM
Δεν ξερω αν ειναι αυτη η καταλληλη ενότητα..αλλα ας πω κι εγω καποια πραγματα για τις οψεις των γενεθλιων πλανητων μου με προοδευτικούς και διελαυνοντες....
1. Συνοδος προοδ. Κρόνου με γεν. Αφροδίτη, που ενεργοποιεί την αντίστοιχη γενέθλια όψη συνόδου.
2. Αντίθεση γεν.Ηλιου-προοδ.Χειρωνα που ενεργοποιεί τη γενέθλιο αντίθεση μεταξυ αυτων των δυο πλανητών και αντίθεση γεν.Αφροδίτης-Χείρωνα.
3. Διελ.Διας τριγωνο με Ουρανο,τετραγωνο διελ.Ποσειδώνα-Ουρανου, διελ.Πλούτωνα-Κρόνου κι διελ.Πλουτωνα-Δια, όψεις που διαρκούν πολύ.
Χαμός ετσι???Ε,ρε γλέντια! :bigsmile: Να δώσω και οικοθεσία?...:)

popininja
15-11-2010, 05:51 PM
3. Διελ.Διας τριγωνο με Ουρανο,τετραγωνο διελ.Ποσειδώνα-Ουρανου, διελ.Πλούτωνα-Κρόνου κι διελ.Πλουτωνα-Δια, όψεις που διαρκούν πολύ.
Χαμός ετσι???Ε,ρε γλέντια! :bigsmile: Να δώσω και οικοθεσία?...:)

Πάντα με επιφύλαξη λέω ότι... O Διας με τον Ουρανό είναι καλή όψη όσον αφορά ξαφνικά οφέλη
ίσως από καινοτόμες επαγγελματικές κινήσεις ή ευκαιρίες. Σε ποιόν οίκο είναι?

taurine
15-11-2010, 07:25 PM
Δεν ξέρω βρε παιδιά, αλλά στις δύο τελευταίες διελεύσεις ήλιου, σε τετράγωνο και αντίθεση από το γενέθλιο Κρόνο μου (η μία σε 4ο οίκο και Ταύρο και η άλλη σε 10ο οίκο και Σκορπιό) συνέβησαν ωραία πράγματα στη δουλειά μου, καλύτερο περιβάλλον, καλύτερο αντικείμενο, αλλά περισσότερες απαιτήσεις και δυστροπίες από προισταμένους.
Και φαντάσου ότι γεννήθηκα με με όψη τετραγώνου Ηλιου -Κρόνου, που γενικώς απαιτεί να ξεπερνάς συνεχώς τον εαυτό σου.
Δεν μπορεί, κάτι καλό θα σου φέρει αυτή η όψη!

kinky_skorpina
15-11-2010, 09:10 PM
Ο γενέθλιος Ουρανός μου ειναι στον 11ο οίκο ενω ο Δίας περνά απο 3ο/4ο οίκο μου αυτη την εποχή(ακμή 3ου οίκου στους Ιχθεις,ακμή 4ου στον Κριό)..

jungle
18-11-2010, 09:39 PM
Θα αναφερω οτι κ εγω επισης γεννηθηκα με ακριβειας τετραγωνο ηλιου-κρονου,
παντρευτηκα με αντιθεση διελ.κρονου-ηλιου,
κ γεννησα την κορη μου στο επομενο τετραγωνο
διελ.κρονου-ηλιου.
Γενικα τα τετραγωνα κ οι αντιθεσεις του διελ.κρονου
με τον ηλιο μου, λειτουργησαν θετικα,
εκτος απο ενα που με ρημαξε......

taurine
19-11-2010, 01:34 AM
Θα αναφερω οτι κ εγω επισης γεννηθηκα με ακριβειας τετραγωνο ηλιου-κρονου,
παντρευτηκα με αντιθεση διελ.κρονου-ηλιου,
κ γεννησα την κορη μου στο επομενο τετραγωνο
διελ.κρονου-ηλιου.
Γενικα τα τετραγωνα κ οι αντιθεσεις του διελ.κρονου
με τον ηλιο μου, λειτουργησαν θετικα,
εκτος απο ενα που με ρημαξε......
Αυτό σημαίνει πως γεννήθηκες για ν αντέχεις τα δύσκολα, για να επωμίζεσαι τεραστιες ευθύνες που φερνει η γέννηση ενός παιδιού, αλλά και ταυτόχρονα να σου κόβουν τη φόρα, να σου κλέβουν το γέλιο από τα χείλη και να υπάρχει κάποιος που να σου μαυρίζει (Κρόνος) κάθε χαρούμενη (Ηλιος) στιγμή σου. Έπεσα καθόλου μέσα?

kiaRRa
19-11-2010, 11:14 AM
Αυτό σημαίνει πως γεννήθηκες για ν αντέχεις τα δύσκολα, για να επωμίζεσαι τεραστιες ευθύνες που φερνει η γέννηση ενός παιδιού, αλλά και ταυτόχρονα να σου κόβουν τη φόρα, να σου κλέβουν το γέλιο από τα χείλη και να υπάρχει κάποιος που να σου μαυρίζει (Κρόνος) κάθε χαρούμενη (Ηλιος) στιγμή σου. Έπεσα καθόλου μέσα?

Εγώ παλι θα διαφωνούσα με το ότι ο Κρόνος μαυρίζει στιγμές, αλλά οτι της δίνει σταθερό βήμα. Ότι δεν την αφήνει και αιθεροβατεί όταν γινεται κάτι καλό, αλλά την κρατά προσγειωμένη. Ίσως και γι'αυτό "ετοιμοπόλεμη":embarrest

taurine
19-11-2010, 12:24 PM
Εγώ παλι θα διαφωνούσα με το ότι ο Κρόνος μαυρίζει στιγμές, αλλά οτι της δίνει σταθερό βήμα. Ότι δεν την αφήνει και αιθεροβατεί όταν γινεται κάτι καλό, αλλά την κρατά προσγειωμένη. Ίσως και γι'αυτό "ετοιμοπόλεμη":embarrest
Καλά δεν το συζητώ! Εννοείται πως έχεις δίκιο. Σε παραπάνω ποστ που ανέβασα, ανάφερα πως στην περίπτωση που βίωσα τετράγωνα Ηλιου Κρόνου, μου ήρθαν απίστευτες ευκαιρίες στη δουλειά μου, τις οποίες και ανέλαβα, αλλά ...περιττό να σου πω, πως μου έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Φυσικά και χαρίζει προγραμματισμό και μεθοδικότητα, αντοχή και πεισμα. Σε φέρνει όμως αντιμέτωπο με την "εξουσία" κάποιας μορφής, με απαιτητικούς προισταμένους και με ανθρώπους που δεν χρωστάνε να σου πούν "μπράβο τα κατάφερες". Τώρα σε προσωπικό επίπεδο το βίωσα με πολύ έντονες αντιπαραθέσεις με το μπαμπά, αλλά και με αρκετά μεγαλύτερους άνδρες που απέρριπταν τη χαρά, τον αυθορμητισμό, τη σκανταλιά και τη ζωντάνια.
Και φυσικά όταν αντιμετωπίζεις αυτό το τετράγωνο σε νεαρή ηλικία, σε σοβαρεύει κάπως νωρίς, σου "κλέβει" κάτι από τη νεανική σου τρέλα, αλλά σου χαρίζει μία περίεργη αίσθηση αυτογνωσίας, και νιώθεις ότι ξαφνικά έχεις περάσει "απέναντι", στον κόσμο των ενηλίκων.

Υ.Γ.Τον Απρίλη/Μάιο του 2000 και στα 23 μου, "έφαγα" την πρώτη μεγάλη κρυάδα. Τον Ιούλιο του 2006, "έφαγα" τη δεύτερη! Ήρθαν πολύ ανατρεπτικά πράγματα στη ζωή μου, αλλά ο Κρόνος ήταν που με έκανε να συνειδητοποιήσω, πως ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει σχεδόν τα πάντα, αρκεί να το αποφασίσει.;)

taurine
19-11-2010, 07:00 PM
....Και στο κάτω κάτω, μετά από την επέλαση Κρόνου-Ήλιου, συνήθως έρχεται και ο Δίας, και σου δίνει μερικά δωράκια, έτσι για να σε γλυκάνει λίγο!:bigsmile:

kiaRRa
19-11-2010, 07:18 PM
....Και στο κάτω κάτω, μετά από την επέλαση Κρόνου-Ήλιου, συνήθως έρχεται και ο Δίας, και σου δίνει μερικά δωράκια, έτσι για να σε γλυκάνει λίγο!:bigsmile:

Σαν άτομο που θα ελεγα μάλλον εκτιμώ τις ιδιότητες του Κρόνου, αλλωστε είμαι διπλος αιγόκερως(!), δεν θα ήθελα την επιβράβευση του Δία στο τέλος, γιατι τα δώρα του είναι 'ευκολα' και πολλές φορες μπορεί να αποσυντονίσουν. Τα τετράγωνα, ειναι μεν δύσκολες όψεις, αλλά ξέρεις πως αν το βάλεις στόχο ξεπερνιώνται. Η ανταμοιβή αυτή και μόνο για μένα αρκει!

(είμαι λίγο της "σκληρης" πειθαρχίας):embarrest

taurine
19-11-2010, 10:06 PM
Σαν άτομο που θα ελεγα μάλλον εκτιμώ τις ιδιότητες του Κρόνου, αλλωστε είμαι διπλος αιγόκερως(!), δεν θα ήθελα την επιβράβευση του Δία στο τέλος, γιατι τα δώρα του είναι 'ευκολα' και πολλές φορες μπορεί να αποσυντονίσουν. Τα τετράγωνα, ειναι μεν δύσκολες όψεις, αλλά ξέρεις πως αν το βάλεις στόχο ξεπερνιώνται. Η ανταμοιβή αυτή και μόνο για μένα αρκει!

(είμαι λίγο της "σκληρης" πειθαρχίας):embarrest
Kαι καλά κάνεις και είσαι της σκληρής πειθαρχίας, γιατί μόνο έτσι μαθαίνουμε να εκτιμούμε τα όποια μικρά και ασήμαντα δωράκια για άλλους, αλλά πολύ σημαντικά για όλους όσοι έχουν τετράγωνο ήλιο-κρονο από γεννησιμιού τους.
Και όσο για τους αιγόκερους, ο ωροσκόπος μου παλινδρομεί ανάμεσα σε Τοξότη (29η) και Αιγόκερω (0,18), κι όσο να'ναι ξέρω από ...κατσάβραχα!
Τώρα για το Δία, καλώς να έρθει την επόμενη χρονιά, όχι για τα δώρα, αλλά να μας βάλει κι ένα χαμογελάκι στα χείλη μας. :bigsmile: Τί στο καλό, το αξίζουμε νομίζω!

tonis1989
20-11-2010, 08:36 PM
geiaa sas eimai neo melos...mporei kapoios na me voithisei??

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-11-2010, 08:52 PM
geiaa sas eimai neo melos...mporei kapoios na me voithisei??

αγαπητο μελος tonis
γραφουμε μονο ελληνικα στο φορουμ
αν μπορεις καλη μου γυρισε το πληκτρολογιο σου :bigsmile:
Τι ακριβως βοηθεια θελεις;
εψαξες;διαβασες;
να δεις μηπως γραψεις την η απορια σου στην καταλληλη ενοτητα;
η'' αυτο που θελεις να εχει ηδη γραφτει και να λυσεις αμεσως την απορια σου

καλη συνεχεια:bigsmile:

φιλικα:love:

tonis1989
20-11-2010, 08:56 PM
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ....
ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.?
ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Fotini Christodoulou
20-11-2010, 08:59 PM
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ....
ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.?
ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Aγαπητό μέλος,

θα σας πρότεινα να διαβάσετε τους όρους χρήσης του σάιτ όπως και τα επισημασμένα στις ενότητες του φόρουμ ώστε να γνωρίζετε που μπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας και τι φύσεως μπορούν να είναι αυτές.

Ευχαριστώ για την κατανόηση:bigsmile:

Φιλικά,
Φωτεινή

tonis1989
20-11-2010, 09:01 PM
οκ ευχαριστω... συγνωμη αν προκαλεσα καποιο προβλημα..

jungle
20-11-2010, 10:36 PM

Eπεσες σε ολα μεσα......!!!

jungle
20-11-2010, 10:54 PM

Παντα ...ετοιμοπολεμη....!!!
οπως αλλωστε ολοι οι ηλιοκρονοτετραγωνοι....
Γιατι σιγουρα δεν υπαρχει ευκολο τετραγωνο ή ευκολη αντιθεση
ηλιου-κρονου που να μη φερνει τεραστιες ευθυνες τις οποιες σταθερα
προσπερναμε αλλα δεν ξεχναμε...

taurine
21-11-2010, 02:39 AM
Παντα ...ετοιμοπολεμη....!!!
οπως αλλωστε ολοι οι ηλιοκρονοτετραγωνοι....
Γιατι σιγουρα δεν υπαρχει ευκολο τετραγωνο ή ευκολη αντιθεση
ηλιου-κρονου που να μη φερνει τεραστιες ευθυνες τις οποιες σταθερα
προσπερναμε αλλα δεν ξεχναμε...

Ξεχνιούνται οι "σφαλιάρες" αγάπη μου? :laugh:
Ποιός είναι αυτός που θα ξεχάσει την περίφημη σύνοδο - ευθυγράμμιση στις 4-5-2000 ?
Όποιος είχε Κρόνο στο Λιοντάρι στο γενέθλιο, δεν πιστεύω να το έχει ξεχάσει! Ήταν η πιό σκληρή μου ηλιακή επιστροφή, αλλά η περίοδος που ακολούθησε μετά ήταν η πιό ξέγνοιαστη που είχα ποτέ στη ζωή μου!