View Full Version : Σελήνη με ή χωρίς όψεις?
καλημέρα,
θα ήθελα την άποψη σας για το παρακάτω θέμα:
έχω ένα ωροσκόπιο στο οποίο η Σελήνη είναι στις 16 του υδροχόου, ο Ποσειδώνας στις 27 του Υδροχόου και ο Ωροσκόπος στις 23 του Λέοντα. Και οι δύο πλανήτες κάνουν αντίθεση με τον ωροσκόπο, αλλά για να πω ότι κάνουν σύνοδο και μεταξύ τους είναι ΄κάπως μεγάλη η ανοχή (11 μοίρες). Η ερώτηση είναι μήπως λόγω της κοινής αντίθεσης μπορώ να πω ότι ισχύει και η σύνοδος?
Σημειωτέον ότι η Σελήνη έχει μόνο μια δευτερεύουσα όψη με Κρόνο (135 μοίρες), άν δεν ισχύει η σύνοδος δηλ είναι χωρίς όψεις,:bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
11-11-2010, 01:13 PM
Κατά την γνώμη μου, ο Ποσειδώνας κάνει σύνοδο με την ακμή του 7ου αλλά η Σελήνη δεν κάνει ούτε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ούτε με την ακμή του 7ου.
Κοραλλία μου καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση!
απλά είναι διαφορετική από ότι περίμενα(τουλάχιστον με τον asc που έχει 7μοίρες ανοχή και μιλάμε για αντίθεση, νόμιζα ότι στις αντιθέσεις και ιδιαίτερα στα φώτα οι ανοχές είναι τουλάχιστον 8 μοίρες ή ακόμα και 10)!
Επίσης δεν ξέρω αν μπορείς να μου δώσεις με δυο λέξεις την εξήγηση αυτής της σελήνης!:blink:
Κοραλλία Μόζορα
11-11-2010, 08:11 PM
Είναι μια Σελήνη στον Υδροχόο και στο 6ο σπίτι, Σούλη μου, δεν έχει κάποια πολύπλοκη ερμηνεία. Με Υδροχόα μαμά, δεν είναι φυσικό;
καλησπέρα Κοραλλία μου,
απλά ακούω πολλά για την Σελήνη δίχως όψεις και ανησυχω, γιατί έχω ψύχωση με το μωρό !
και πάλι ευχαριστώ!:bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
11-11-2010, 09:06 PM
Όλα αυτά που λέγονται για την Σελήνη ή τον Ήλιο χωρίς όψεις τα θεωρώ υπερβολικά. Κατά την γνώμη μου, καλύτερα η Σελήνη να μην κάνει όψεις παρά να κάνει δυσαρμονικές όψεις (όπως θα ηταν εδώ αν έκανε όψη με Ποσειδώνα). Θα λειτουργεί καθαρά υδροχοϊσια και στον 6ο οίκο.
Αφροδίτη
12-11-2010, 01:19 PM
Ουφ! Ανακουφίστηκα! Είχα το ίδιο άγχος! Η σελήνη του μωρού μου είναι στον Υδροχόο και χωρίς όψεις και στον 9ο οίκο :love:
Μητσάκος
12-11-2010, 04:02 PM
Όλα αυτά που λέγονται για την Σελήνη ή τον Ήλιο χωρίς όψεις τα θεωρώ υπερβολικά. Κατά την γνώμη μου, καλύτερα η Σελήνη να μην κάνει όψεις παρά να κάνει δυσαρμονικές όψεις (όπως θα ηταν εδώ αν έκανε όψη με Ποσειδώνα). Θα λειτουργεί καθαρά υδροχοϊσια και στον 6ο οίκο.
Συμφωνώ και επαυξάνω! Κι εμένα η Σελήνη μου είναι χωρίς όψεις και είμαι μια χαρά άτομο :bigsmile:
kinky_skorpina
12-11-2010, 04:48 PM
Καλα μην παιρνεις και όρκο γι'αυτο!!!:bigsmile: :cheesy: Αλλα ας μην πω περισσότερα γιατι θα θεωρηθεί ιεροσυλία ,εφόσον δινω :respect: σε Τοξότες και Υδροχόους!
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:καλησπέρα σε όλους!
και χαίρομαι πολύ για αυτά που ακούω, γιατί είχα αγχωθεί τόσο πολύ που έψαχνα να βρώ τί δεν πάει καλά με εμένα και το παιδί μου έχει Σελήνη χωρίς όψεις και μάλιστα στον υδροχόο!
Βέβαια εγώ είμαι φουλ υδροχόος (πολυαστρία με 5 πλανήτες στον υδροχόο)!
καλό απόγευμα σε όλους!:bigsmile::bigsmile:
Μητσάκος
12-11-2010, 05:48 PM
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:καλησπέρα σε όλους!
και χαίρομαι πολύ για αυτά που ακούω, γιατί είχα αγχωθεί τόσο πολύ που έψαχνα να βρώ τί δεν πάει καλά με εμένα και το παιδί μου έχει Σελήνη χωρίς όψεις και μάλιστα στον υδροχόο!
Βέβαια εγώ είμαι φουλ υδροχόος (πολυαστρία με 5 πλανήτες στον υδροχόο)!
καλό απόγευμα σε όλους!:bigsmile::bigsmile:
Ενδιαφέρον :bigsmile:
Έδωσες τα στοιχεία σου στην έρευνα του ¶ρχου;
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/10388-%F4%EF-%E6%DE%F4%E7%EC%E1-%F4%EF%F5-%E3%DC%EC%EF%F5-%E4%E9%E1%E6%F5%E3%DF%EF%F5-%EA%E1%E9-%F4%F9%ED-%F3%F7%DD%F3%E5%F9%ED-%EA%E1%F4%DC-%F4%EF%ED-sepharial.html
taurine
12-11-2010, 07:13 PM
Μάλλον έτσι εξηγείται! Συνήθως η θέση της σελήνης είναι ελαφρώς ...κληρονομική! Η σελήνη μου σε Τοξότη και 11ο!
Η δική μου κόρη Ψαράκι ωρ. Λέων, με σελήνη,Δία,¶ρη, Ερμή,Ποσειδώνα σε Υδροχόο και 6ο - 7ο.!
Συμπάσχω μαζί σου! Πως την παλεύεις? Είναι λιγάκι ζωηρά τα κοριτσάκια που ...υδροχοίζουν, αλλά είναι στ' αλήθεια πανέξυπνα!
Μάλλον έτσι εξηγείται! Συνήθως η θέση της σελήνης είναι ελαφρώς ...κληρονομική! Η σελήνη μου σε Τοξότη και 11ο!
Η δική μου κόρη Ψαράκι ωρ. Λέων, με σελήνη,Δία,¶ρη, Ερμή,Ποσειδώνα σε Υδροχόο και 6ο - 7ο.!
Συμπάσχω μαζί σου! Πως την παλεύεις? Είναι λιγάκι ζωηρά τα κοριτσάκια που ...υδροχοίζουν, αλλά είναι στ' αλήθεια πανέξυπνα!
καλημέρα,
ο δικός μου είναι ψαράκι με πολυαστρία στους ιχθείς, ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον υδροχόο και σε σύνοδο ακριβείας με την δική μου Σελήνη, Ερμη και Δία!
Σίγουρα είναι "σβουράκι" όπως τον λέω, δεν έχει ησυχία και τρέχω συνέχεια από ίσω του, για αυτό άλλωστε είμαι τέτοια ώρα εδώ (δεν βρίσκω εύκολα χρόνο όταν είμαι μαζί του)
Πάντως το προτιμώ, από το να ήταν ακριβώς το αντίθετο, έχει και τα καλά του!
:bigsmile:
Ενδιαφέρον :bigsmile:
Έδωσες τα στοιχεία σου στην έρευνα του ¶ρχου;
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/10388-%F4%EF-%E6%DE%F4%E7%EC%E1-%F4%EF%F5-%E3%DC%EC%EF%F5-%E4%E9%E1%E6%F5%E3%DF%EF%F5-%EA%E1%E9-%F4%F9%ED-%F3%F7%DD%F3%E5%F9%ED-%EA%E1%F4%DC-%F4%EF%ED-sepharial.html
καλημέρα,
τον Χρήστο τον ξέρω προσωπικά αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάποια έρευνα και τι είδους!
αν θέλει μπορεί να με ρωτήσει!
Κοραλλία Μόζορα
13-11-2010, 12:29 PM
καλημέρα,
ο δικός μου είναι ψαράκι με πολυαστρία στους ιχθείς, ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον υδροχόο και σε σύνοδο ακριβείας με την δική μου Σελήνη, Ερμη και Δία!
Σίγουρα είναι "σβουράκι" όπως τον λέω, δεν έχει ησυχία και τρέχω συνέχεια από ίσω του, για αυτό άλλωστε είμαι τέτοια ώρα εδώ (δεν βρίσκω εύκολα χρόνο όταν είμαι μαζί του)
Πάντως το προτιμώ, από το να ήταν ακριβώς το αντίθετο, έχει και τα καλά του!
Έχεις Σελήνη, Δία και Ερμή πάνω στην Σελήνη του και ανησυχείς; Μια χαρά μαμά είσαι, ό,τι έχει ανάγκη θα του το δώσεις.
Κοραλλία μου καλημέρα,
δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζεις, τα λόγια σου είναι βάλσαμο, είχα φρικάρει και αυτό το έχεις καταλάβει σωστά? :bigsmile::bigsmile:
a8nva888
17-11-2010, 02:06 AM
σίγουρα η θέση της σελήνης είναι κληρονομική!:bigsmile:εγώ έχω σελήνη στο σκορπιό και είμαι τρομερά δεμένη(πώς να μην είμαι με τέτοια σελήνη)με τη μητέρα μου που είναι σκορπιός!!!και ξέρω πάρα πολλούς που έχουν τη σελήνη τους στο ζώδιο της μητέρας τους!καλά ακόμα και η ακμή του τρίτου και του τέταρτου οίκου μου είναι στον καρκίνο στον οποίο ¨"όλως τυχαίως"βρίσκεται η δική της σελήνη!!!!!!!:amazed:για να μην πω ότι ακόμα και ο ωροσκόπος κληρονομικός είναι καθώς ταύρος είναι ο πατέρας μου!!:blink:
καλημέρα,
σίγουρα παίζει τοθέμα της κληρονομικότητας και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση,
εμένα πχ είναι η μητέρα μου ταύρος με Ουρανό πάνω στον Ωροσκόπο και άρη στην παρθένο, εγώ υδροχόος (φουλ) και σελήνη στον υδροχόο με ωροσκόπο ταυρο,
ο αδερφός μου από την άλλη έχει και αυτός σελήνη στον υδροχόο και ¶ρη στον Παρθένο, ο γιός του έχει και αυτός άρη στην Παρθένο γίνεται μια επιλεκτική ανακύκλωση ΄΄η κάτι τέτοιο.
Ο άνδρας μου είναι φουλ σκορπιός και το μωρό βγήκε φουλ ιχθείς στον 8ο (σκορπιός) και έχει ακριβώς την δική μου σελήνη!
Είναι πάντως λίγο περίεργο όλο αυτό! αλλά αξίζει να γίνει θέμα έρευνας εδώ απλά πρέπει να καταγράψουμε όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε μπας και βγάλουμε κανα συμπέρασμα:bigsmile::bigsmile:
Μητσάκος
17-11-2010, 10:30 AM
σίγουρα η θέση της σελήνης είναι κληρονομική!:bigsmile:εγώ έχω σελήνη στο σκορπιό και είμαι τρομερά δεμένη(πώς να μην είμαι με τέτοια σελήνη)με τη μητέρα μου που είναι σκορπιός!!!και ξέρω πάρα πολλούς που έχουν τη σελήνη τους στο ζώδιο της μητέρας τους!καλά ακόμα και η ακμή του τρίτου και του τέταρτου οίκου μου είναι στον καρκίνο στον οποίο ¨"όλως τυχαίως"βρίσκεται η δική της σελήνη!!!!!!!:amazed:για να μην πω ότι ακόμα και ο ωροσκόπος κληρονομικός είναι καθώς ταύρος είναι ο πατέρας μου!!:blink:
καλημέρα,
σίγουρα παίζει τοθέμα της κληρονομικότητας και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση,
εμένα πχ είναι η μητέρα μου ταύρος με Ουρανό πάνω στον Ωροσκόπο και άρη στην παρθένο, εγώ υδροχόος (φουλ) και σελήνη στον υδροχόο με ωροσκόπο ταυρο,
ο αδερφός μου από την άλλη έχει και αυτός σελήνη στον υδροχόο και ¶ρη στον Παρθένο, ο γιός του έχει και αυτός άρη στην Παρθένο γίνεται μια επιλεκτική ανακύκλωση ΄΄η κάτι τέτοιο.
Ο άνδρας μου είναι φουλ σκορπιός και το μωρό βγήκε φουλ ιχθείς στον 8ο (σκορπιός) και έχει ακριβώς την δική μου σελήνη!
Είναι πάντως λίγο περίεργο όλο αυτό! αλλά αξίζει να γίνει θέμα έρευνας εδώ απλά πρέπει να καταγράψουμε όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε μπας και βγάλουμε κανα συμπέρασμα:bigsmile::bigsmile:
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/2829-%EA%EB%E7%F1%EF%ED%EF%EC%E9%EA%FC%F4%E7%F4%E1-%F3%F4%E7%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html
και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7777-%F5%E4%DC%F4%E9%ED%EF%E9-%EF%DF%EA%EF%E9-%E7-%F7%F1%E7%F3%E9%EC%FC%F4%E7%F4%DC-%F4%EF%F5%F2-%F3%F4%E7%ED-%EA%EB%E7%F1%EF%ED%EF%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/2829-%EA%EB%E7%F1%EF%ED%EF%EC%E9%EA%FC%F4%E7%F4%E1-%F3%F4%E7%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html
και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7777-%F5%E4%DC%F4%E9%ED%EF%E9-%EF%DF%EA%EF%E9-%E7-%F7%F1%E7%F3%E9%EC%FC%F4%E7%F4%DC-%F4%EF%F5%F2-%F3%F4%E7%ED-%EA%EB%E7%F1%EF%ED%EF%EC%E9%EA%DE-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html
καλημέρα,
ευτυχώς που είσαι και εσύ και μας "ανοίγεις τα μάτια" , και πάλι ευχαριστώ!:bigsmile::bigsmile: