View Full Version : ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
Θα ήθελα να ρωτήσω πως "φαίνονται" τα αδέρφια στον αστρολογικό χάρτη κάποιου, δηλ. φαίνεται αν κάποιος έχει αδέρφια κ τις σχέσεις του με αυτα.
Ευχαριστώ
kiaRRa
31-08-2010, 02:59 PM
Κατά βάση ο 3ος οίκος ειναι αυτός που δείχνει τα αδερφια. Οπότε οι πλανητες εκει εχουν σημασία για το πώς εκφράζονται τα αδερφια μας.:embarrest
δηλ. να φέρω ένα παράδειγμα.... εχω στον 3ο οίκο μου τον Πλουτωνα κ τον Β. Δεσμό (ανάδρομους) κ η ακμή του 3ου είναι στον Ζυγό.....
Με τα δίδυμα αδέρφια μου έχω 9 χρόνια διαφορά κ άριστες σχέσεις αν κ λειτουργώ σαν "μαμά" απεναντί τους λόγω διαφοράς ηλικίας...... Τί μου "δείχνει" όλα αυτά τα στοιχεία?
Ο ζυγός, η ακμή του οίκου? ο αριθμός πλανητών μέσα στον 3ο οίκο?
Τίνα Ζαχαριάδου
31-08-2010, 04:02 PM
Αγαπητή perg με ακμή 3ου στο ζώδιο του Ζυγού, συνήθως έχουμε αρμονική σχέση με τα αδέρφια.
Φυσικά για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να εξετάσεις την ζωδιακή της θέση, την οικοθεσία και τις όψεις της γιατί όλα αυτά χρωματίζουν την σχέση με τα αδέρφια σου.
Ο Πλούτωνας μέσα στον 3ο δίνει εμμονή και πάθος από μέρους σου αλλά και σχέσεις που κρίνονται μέσα από μοιραίες καταστάσεις. Μέσα από δύσκολα γεγονότα θα παίρνετε δύναμη ο ένας από τον άλλον, ωστόσο κατά καιρούς θα δημιουργούνται κάποια προβλήματα μεταξύ σας.
Δηλ. θα είμαι καταπιεστική κατα κάποιο τρόπο απεναντί τους??? Λόγω διαφοράς ηλικίας ήδη νιώθω οτι τα επηρεάζω πολλές φορές κ είμαι εκ φύσεως αυταρχική ακόμη κ χωρίς να το καταλαβαίνω.......τα τρομάζω λίγο αλλά σέβονται πολύ την αποψή μου..... Πάντως το "μητρικο" δεν μπορώ να το αποβάλλω με τίποτα αφού στην ουσία τα έχω "μεγαλώσει" όντως!!!!!!!
MrGalaxy
31-08-2010, 05:55 PM
Στην περίπτωση της perg.. Μήπως θα έπρεπε να πάρουμε υπόψη και τον 4ο...?!:blink:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-08-2010, 06:58 PM
Δηλ. θα είμαι καταπιεστική κατα κάποιο τρόπο απεναντί τους??? Λόγω διαφοράς ηλικίας ήδη νιώθω οτι τα επηρεάζω πολλές φορές κ είμαι εκ φύσεως αυταρχική ακόμη κ χωρίς να το καταλαβαίνω.......τα τρομάζω λίγο αλλά σέβονται πολύ την αποψή μου..... Πάντως το "μητρικο" δεν μπορώ να το αποβάλλω με τίποτα αφού στην ουσία τα έχω "μεγαλώσει" όντως!!!!!!!
προσπαθησε να εισαι πιο φιλικη μαζι τους
να σε σεβονται οπως λες αλλα να ''μην τα τρομαζεις''
γιατι ισως θα αρχισουν να σου κρυβουν γεγονοτα μεγαλωνοντας..
απο φοβο απεναντι σου..
τωρα βαιβαια αφου τα ''μεγαλωνεις εσυ'' ισως απο τους δικους μητρικους φοβους
χωρις να το θελεις γινετε..
.
μπραβο σου παντως!!!!
που τα φροντιζεις!!!!!:love:
φιλικα!:bigsmile:
Στην περίπτωση της perg.. Μήπως θα έπρεπε να πάρουμε υπόψη και τον 4ο...?!:blink:
τι εννοείς???? ο 4ος τί αντιπροσωπεύει πάνω σε αυτό το θέμα???:blink:
παλίρροια
31-08-2010, 10:14 PM
τι εννοείς???? ο 4ος τί αντιπροσωπεύει πάνω σε αυτό το θέμα???:blink:
:bigsmile: Ο 4ος οίκος αφορά σε μεγάλο βαθμό και θέματα οικογενειακού περιβάλλοντος,πατρική οικογενεια,τις ρίζες μας δηλαδή ,το χώρο του σπιτιού μας εν γένη,τοσο του πατρικού όσο και αυτου που εμείς δημιουργούμε:bigsmile:
Ασφαλώς όμως δεν εκφράζονται μονον αυτά στο συγκεκριμένο οίκο που ομολογουμένως είναι απο τους πιο σημαντικούς!!!!:bigsmile:
MrGalaxy
01-09-2010, 02:00 AM
Αλλα πέρα απο την πατρική οικογένεια ο 4ος οικος είναι το μέρος όπου το άτομο έχει μάθει να νιώθει ασφάλεια...!! Γι'αυτό και αφού τα μεγάλωσε η Perg.... Η ζεστασιά και το σπίτι που τους πρόσφερες είναι σαν καταλύτης προς την συμπεριφορά τους στο σπίτι.... Δηλαδή απέναντι σε εσένα!!
Τίνα Ζαχαριάδου
01-09-2010, 02:36 AM
Αλλα πέρα απο την πατρική οικογένεια ο 4ος οικος είναι το μέρος όπου το άτομο έχει μάθει να νιώθει ασφάλεια...!! Γι'αυτό και αφού τα μεγάλωσε η Perg.... Η ζεστασιά και το σπίτι που τους πρόσφερες είναι σαν καταλύτης προς την συμπεριφορά τους στο σπίτι.... Δηλαδή απέναντι σε εσένα!!:amuse:
Με αυτή την λογική Νάσο μου θα έπρεπε να κοιτάξουμε τον 4ο των αδερφών της και όχι τον δικό της. Που ξέρεις μπορεί στον χάρτη τους να έχουν τον κυβερνήτη του 3ου( αδερφή) στον 4ο (μάνα).
Με αυτή την λογική Νάσο μου θα έπρεπε να κοιτάξουμε τον 4ο των αδερφών της και όχι τον δικό της. Που ξέρεις μπορεί στον χάρτη τους να έχουν τον κυβερνήτη του 3ου( αδερφή) στον 4ο (μάνα).
Μου το εξηγείται αυτό σας παρακαλώ???? Δηλαδή????
Τίνα Ζαχαριάδου
01-09-2010, 12:17 PM
Μου το εξηγείται αυτό σας παρακαλώ???? Δηλαδή????
Καλήμερα perg!
Ο 4ος οίκος δείχνει τις ρίζες μας, τις καταβολές μας, τα παιδικά μας χρόνια, την πατρική οικογένεια και ειδικότερα την μητέρα.
Αν η επιρροή η δική σου είναι τόσο έντονη στην ζωή των αδερφών σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην φανεί στον χάρτη τους.
Ο Νάσος αναρωτήθηκε μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τον 4ο σου λόγω του ότι μεγαλώνεις τα αδέρφια σου που σημαίνει 'οτι κατά κάποιο τρόπο είσαι η "μαμά" τους.
Αυτό όμως δεν θα φανεί από τον δικό σου τον 4ο αλλά από από των αδερφών σου και κυρίως από τον 3ο οίκο τους.
Ως επιπρόσθετη πληροφορία μιλήσαμε για 4ο οίκο, η σχέση με τα αδέρφια φαίνεται από τον 3ο οίκο και τους πλανήτες που ίσως υπάρχουν μέσα.
MrGalaxy
01-09-2010, 12:18 PM
Αφού τα αδέρφια σου σε είχαν σαν μαμά και μάλιστα μία μαμά που πρέπει να ακούνε τότε ίσως να μπορούμε να σε βρούμε στον 4ο οίκο τους που αντιπρωσοπεύει την οικογένεια!!:bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
01-09-2010, 03:27 PM
Αγαπητή perg,
μια και έχεις δίδυμα αδέρφια, είναι ενδιαφέρον να δούμε πού βρίσκεται η Αφροδίτη σου και τι όψεις κάνει. Μπορείς να μας πεις;
Με τον Πλούτωνα στον 3ο μπορεί να υπάρχει από υπερπροστατευτική συμπεριφορά και παθολογική αγάπη και εξάρτηση μέχρι και αυταρχισμός. Όλη η γκάμα αυτών των συναισθημάτων παίζει και εξαρτάται από τις όψεις του Πλούτωνα και τον υπόλοιπο χάρτη. Ο Πλούτωνας όμως μπορεί να δώσει και υποσυνείδητη ζήλεια προς τα αδέρφια που μπορεί να εκδηλωθεί με την συγκαλυμένη "εχθρότητα" της αυταρχικής συμπεριφοράς. Όπως και να έχει όμως, πάντα με τον Πλούτωνα πρέπει να προσπαθούμε να συνειδητοποιούμε τα κίνητρα μας σε ό,τι λέμε και κάνουμε.
Κυρία Μόζορα,
Η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον 9ο οίκο μου, στον Κριό κ κάνει τις εξής όψεις.
Τρίγωνο με την Σελήνη μου
Τρίγωνο με τον Κρόνο μου
Τρίγωνο με τον Ωροσκόπο μου
Χιαστί με τον Ουρανό
Αντίθεση με τον Πλούτωνα.....
Εχετε δίκιο για την υπερπροστατευτικότητα κ φυσικά για μια ενδόμυχη "ζήλια" λόγω του οτι εγω πάλεψα για να έχω λίγες ελευθερίες ενώ τα αδέρφια μου βρήκαν πιο εύκολα κ έτοιμα πράγματα που είχα ήδη κατακτήσει εγω με προσπάθεια (κυρίως όσον αφορά στη συμπεριφορά των γονιών μας απέναντι κ στα 3 μας). π.χ. εγω για να βγω έξω έπρεπε να περάσω ανάκριση 1ου βαθμού ενώ αυτά λόγω του οτι υπήρχα εγω κ έμπαινα μπροστά σε όποια αντίρρηση των γονιών μας, έζησαν πολύ περισσότερα κ "ευκολότερα" κάποιες καταστάσεις.....Αυτό ομως νομίζω πως γίνεται με όλα τα πρώτα παιδιά......χαχαχαχα
Κοραλλία Μόζορα
02-09-2010, 01:30 PM
Κυρία Μόζορα,
Η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον 9ο οίκο μου, στον Κριό κ κάνει τις εξής όψεις.
Τρίγωνο με την Σελήνη μου
Τρίγωνο με τον Κρόνο μου
Τρίγωνο με τον Ωροσκόπο μου
Χιαστί με τον Ουρανό
Αντίθεση με τον Πλούτωνα.....
Εχετε δίκιο για την υπερπροστατευτικότητα κ φυσικά για μια ενδόμυχη "ζήλια" λόγω του οτι εγω πάλεψα για να έχω λίγες ελευθερίες ενώ τα αδέρφια μου βρήκαν πιο εύκολα κ έτοιμα πράγματα που είχα ήδη κατακτήσει εγω με προσπάθεια (κυρίως όσον αφορά στη συμπεριφορά των γονιών μας απέναντι κ στα 3 μας). π.χ. εγω για να βγω έξω έπρεπε να περάσω ανάκριση 1ου βαθμού ενώ αυτά λόγω του οτι υπήρχα εγω κ έμπαινα μπροστά σε όποια αντίρρηση των γονιών μας, έζησαν πολύ περισσότερα κ "ευκολότερα" κάποιες καταστάσεις.....Αυτό ομως νομίζω πως γίνεται με όλα τα πρώτα παιδιά......χαχαχαχα
Ναι, το έχουν αυτό τα πρώτα παιδιά. Πάντως με τον Πλούτωνα, όπου βρίσκεται και ό,τι αγγίζει, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα ψυχολογικά απ' όσο ίσως φαίνεται.
Μου κάνει εντύπωση που το 3ο σου δεν εμπλέκεται καθόλου με διπλά ζώδια. Σε όλες τις περιπτώσεις που ξέρω είτε δίδυμων αδερφών είτε παιδιών εμπλέκονται διπλά ζώδια. Είσαι σίγουρη για την ώρα γέννησης σου; Σε ποια μοίρα του Ζυγού είναι η ακμή του 3ου σου; Αν είσαι σίγουρη για την ώρα σου πρέπει να θεωρήσω ότι είναι πιθανό σε περιπτώσεις διδύμων να μην εμπλέκονται διπλά ζώδια.
Κυρία Μόζορα,
Η ώρα που γεννήθηκα είναι απο τις 17:00 εως τις 17:30. Η ακμή του 3ου οίκου μου είναι στον Ζυγό στην 03ο 41΄ 28''.
παίζει ρόλο που είναι ετερόζυγα δίδυμα???? δεν ξέρω.....
Κοραλλία Μόζορα
02-09-2010, 02:34 PM
Κυρία Μόζορα,
Η ώρα που γεννήθηκα είναι απο τις 17:00 εως τις 17:30. Η ακμή του 3ου οίκου μου είναι στον Ζυγό στην 03ο 41΄ 28''.
Perg,
θεωρώ πολύ πιθανό η ακμή του 3ου σου να είναι στην Παρθένο που είναι διπλό ζώδιο. Κράτησε το αυτό ως ενδεχόμενο και μαζί με άλλα γεγονότα της ζωής σου να κάνεις κάποια στιγμή διόρθωση της ώρας του χάρτη σου.
Όχι, δεν έχει σημασία τι είδους δίδυμα είναι.
Δηλαδή περίπου τί ώρα γέννησης είναι η σωστή???? γιατι έτσι αλλάζουν τα δεδομένα του χάρτη μου απο οτι καταλαβαίνω....
Κοραλλία Μόζορα
02-09-2010, 02:45 PM
Δηλαδή περίπου τί ώρα γέννησης είναι η σωστή???? γιατι έτσι αλλάζουν τα δεδομένα του χάρτη μου απο οτι καταλαβαίνω....
Κάνε ένα χάρτη με την ακμή του 3ου στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και δες τι ώρα βγαίνει.
Βγαίνει 16:50 περίπου.........
Να σας ρωτήσω κάτι???? Σημαντικά γεγονότα στην ζωή μου ήταν η γέννηση του γιου μου την 03/10/2006 ή ο γάμος μου το 2005. Οπως κ η γέννηση των αδερφιών μου την 22/01/1986. Δεν έχει υπάρξει κάτι άλλο πιο σημαντικό....Αυτά πώς μπορώ να τα "δω" σαν γεγονότα ώστε να βρω την ακριβή ώρα γεννησής μου???
Κοραλλία Μόζορα
02-09-2010, 03:10 PM
Να σας ρωτήσω κάτι???? Σημαντικά γεγονότα στην ζωή μου ήταν η γέννηση του γιου μου την 03/10/2006 ή ο γάμος μου το 2005. Οπως κ η γέννηση των αδερφιών μου την 22/01/1986. Δεν έχει υπάρξει κάτι άλλο πιο σημαντικό....Αυτά πώς μπορώ να τα "δω" σαν γεγονότα ώστε να βρω την ακριβή ώρα γεννησής μου???
Είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα εργασία η διόρθωση ώρας και απαιτεί πολύ καλή γνώση των προγνωστικών συστημάτων. Οπότε άστο για αργότερα, όταν θα έχεις προχωρήσει στην αστρολογία. Κράτησε πάντως ως ενδεχόμενο να έχεις γεννηθεί λίγο πιο νωρίς και η ακμή του 3ου σου να είναι στην Παρθένο. Δες αν αλλάζουν ζώδιο κι άλλες ακμές και δες αν ο χάρτης αυτός σε αντιπροσωπεύει.
Μητσάκος
02-09-2010, 03:10 PM
Μια μέθοδο μπορείς να διαβάσεις σε αυτό το άρθρο: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/9410-%E5%FD%F1%E5%F3%E7-%F4%E7%F2-%FE%F1%E1%F2-%E3%DD%ED%ED%E7%F3%DE%F2-%EC%E1%F2-%EC%E5-%E1%EA%F1%DF%E2%E5%E9%E1.html :bigsmile:
Τελικά η ώρα βγαίνει 16:54 ακριβώς......Ναι κι εγω καταλαβαίνω οτι είναι πολύ χρονοβόρο αυτό με την ακριβή ώρα γέννησης.......Πάντως δεν βλέπω κ τρομερές αλλαγές στους πλανήτες ούτε στις ακμές....Οπότε ίσως είμαι όντως γεννημένη λίγο νωρίτερα κ η ακμή του 3ου να είναι στην Παρθένο......Να ρωτήσω κ κάτι άλλο??? Πάντα "φαίνονται" με αυτό τον τρόπο τα δίδυμα αδέρφια???? Δηλ. η ακμή του 3ου να είναι σε διπλό ζώδιο???
Κοραλλία Μόζορα
02-09-2010, 04:31 PM
Τελικά η ώρα βγαίνει 16:54 ακριβώς......Ναι κι εγω καταλαβαίνω οτι είναι πολύ χρονοβόρο αυτό με την ακριβή ώρα γέννησης.......Πάντως δεν βλέπω κ τρομερές αλλαγές στους πλανήτες ούτε στις ακμές....Οπότε ίσως είμαι όντως γεννημένη λίγο νωρίτερα κ η ακμή του 3ου να είναι στην Παρθένο......Να ρωτήσω κ κάτι άλλο??? Πάντα "φαίνονται" με αυτό τον τρόπο τα δίδυμα αδέρφια???? Δηλ. η ακμή του 3ου να είναι σε διπλό ζώδιο???
Αν η ακμή του 3ου παίζεται ανάμεσα σε Παρθένο και Ζυγό και το άτομο έχει δίδυμα αδέρφια θα θεωρούσα πιο πιθανό η ακμή να είναι στην Παρθένο. Κράτησε το ως ένα ενδεχόμενο και να παρακολουθείς και τους δυο χάρτες. Κάποια στιγμή θα φανεί ποιος είναι πιο σωστός. Να παρακολουθείς περισσότερο τους τράνζιτς στον ωροσκόπο.
mania16
18-10-2010, 02:07 PM
κ Κοραλλια ή οποιοσδήποτε αλλος γνωριζει ...
Εχουμε το σύνθετο χάρτη ενός ζευγαριού και ο ωροσκόπος του σύνθετου κάνει πολύ στενή συνοδο με τον ωροσκόπο (γενεθλιου χαρτη) του αδερφού του συζύγου- και κατά συνέπεια όλες οι ακμές οίκων είναι σε σύνοδο.
Επηρεάζει τις σχεσεις του ζευγαριού με τον αδερφό αυτο??? Και μάλλον θετικά??
Ευχαριστώ
mania16
21-10-2010, 07:16 PM
Εχουμε το σύνθετο χάρτη ενός ζευγαριού και ο ωροσκόπος του σύνθετου κάνει πολύ στενή συνοδο με τον ωροσκόπο (γενεθλιου χαρτη) του αδερφού του συζύγου- και κατά συνέπεια όλες οι ακμές οίκων είναι σε σύνοδο.
Ευχαριστώ
mayakovski
23-10-2010, 07:18 PM
Αγαπητή κα Μόζορα,
Είστε σίγουρη για τη σχέση ακμής 3ου οίκου σε διπλό ζώδιο και δίδυμων αδερφών; Στη δική μου περίπτωση, πάντως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχω δίδυμα αδέρφια με ακμή 3ου στον Ταύρο.
Να ρωτήσω και κάτι: πώς μπορούμε να δούμε, κάνοντας το θέμα ενός νεογέννητου, αν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έχει αδέρφια ή όχι; Ευχαριστώ!
Κοραλλία Μόζορα
24-10-2010, 06:43 PM
Ευχαριστώ
Μόνο με τις ακμές δεν μπορεί να πει κανείς αν θα επηρεάζει και πώς. Μεγαλύτερο ρόλο θα παίξουν οι όψεις των πλανητών μεταξύ σύνθετου και του χάρτη του αδερφού.
Κοραλλία Μόζορα
24-10-2010, 06:48 PM
Αγαπητή κα Μόζορα,
Είστε σίγουρη για τη σχέση ακμής 3ου οίκου σε διπλό ζώδιο και δίδυμων αδερφών; Στη δική μου περίπτωση, πάντως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχω δίδυμα αδέρφια με ακμή 3ου στον Ταύρο.
Να ρωτήσω και κάτι: πώς μπορούμε να δούμε, κάνοντας το θέμα ενός νεογέννητου, αν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έχει αδέρφια ή όχι; Ευχαριστώ!
Δεν είναι απαράβατος κανόνας αλλά είναι το πιο συχνό να βρίσκεται η ακμή του 3ου ή ο κυβερνήτης του 3ου σε διπλό ζώδιο. Και από την στιγμή που η ακμή του 3ου της φίλης μας είναι στις αρχές του Ζυγού υπάρχει ενδεχόμενο να είναι γεννημένη λίγο πιο νωρίς και η ακμή του 3ου της να είναι στην πραγματικότητα στην Παρθένο. Ως ενδεχόμενο της το είπα για να το ψάξει.
Τα αδέρφια τα βλέπουμε στον 3ο οίκο και από εκεί θα φανεί αν θα αποκτήσει αδέρφια και αν ναι ποια θα είναι η σχέση του μαζί τους.
mayakovski
24-10-2010, 07:23 PM
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Αν λαμβάνουμε υπόψη και τον κυβερνήτη του 3ου, τότε ίσως εκεί φαίνεται η ύπαρξη δίδυμων αδερφών στο δικό μου θέμα - κυβερνήτης του 3ου είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη (διπλό;) στον 9ο.
Στην περίπτωση του ωροσκοπίου που εξετάζω για το αν θα υπάρξουν αδέρφια: έχουμε ακμή 3ου στην Παρθένο, με Σελήνη στον οίκο και το ζώδιο αυτό. Η Σελήνη κάνει τρίγωνο με Ερμή στο 10ο, αντίθεση με Ουρανό στον 9ο και τετράγωνο με Πλούτωνα στον 5ο. Εμένα μάλλον στέρηση αδερφών μου δείχνουν τα στοιχεία αυτά, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Αν θέλετε, πείτε μου τη γνώμη σας.
Καλή Κυριακή!
Κοραλλία Μόζορα
25-10-2010, 11:48 AM
Συνήθως η Σελήνη στο 3ο δίνει αδέρφια επειδή είναι γόνιμο σώμα και δείκτης της οικογένειας. Το τρίγωνο της με τον κυβερνήτη του 3ου, τον Ερμή, βοηθά επίσης πολύ, ειδικά αν ο Ερμής βρίσκεται και σε γόνιμο ζώδιο
Katerina Paraskevopoulou
25-10-2010, 12:05 PM
Καλημέρα!
Παρακολολουθω με ενδιαφέρον το θέμα ακμή τρίτου σε διπλό ζώδιο και δύδιμα αδέλφια.
Σήμερα που βρίθουν οι βιομηχανοποιημένες εξωσωματικές με επιλογή δυδίμων παιδιών, υπάρχουν στοιχεία αν ισχύει αυτή παρατήρηση;
Ευχαριστώ
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι κι εγώ?
Ακμή 3ου στον Κριό (άδειος οίκος). Ο Αρης του ατόμου στον 9ο οίκο στον Ζυγό με όψεις καλές με Σελήνη, Κρόνο, Ήλιο και Ποσειδώνα (σύνοδο με Ήλιο, τρίγωνα με Σελήνη και Ποσειδώνα, εξάγωνο με Κρόνο). Τετράγωνο Αρη-Ωροσκόπου κ Χιαστί Αρη-Ουρανού.
Πώς μπορώ να καταλάβω απο αυτόν το 3ο οίκο αν θα υπάρξουν αδέρφια?
lefkas
25-10-2010, 10:55 PM
Καλημέρα!
Παρακολολουθω με ενδιαφέρον το θέμα ακμή τρίτου σε διπλό ζώδιο και δύδιμα αδέλφια.
Σήμερα που βρίθουν οι βιομηχανοποιημένες εξωσωματικές με επιλογή δυδίμων παιδιών, υπάρχουν στοιχεία αν ισχύει αυτή παρατήρηση;
Ευχαριστώ
Πολύ καλή η ερώτησή σου Κατερίνα!!! Νομίζω πως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση και ειδικά για άρθρο... οι έμπειροι μελετητές της αστρολογίας μπορούν να μας δώσουν την γνώμη τους...
Και επίσης όσες φίλες από το σάιτ μπορεί να έχουν υποβληθεί σε αυτήν την μέθοδο και το αποτέλεσμα ήταν η κυοφορία ή η γέννηση διδύμων η ακόμη ακόμη και αποτυχημένες εξωσωματικές ας μας δώσουν στοιχεία προς διερεύνηση
whisperer
25-10-2010, 11:32 PM
Ναι, μόνο που θα ήθελα να επισημάνω κάτι....προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
με την εξωσωματική γονιμοποίηση δεν γίνεται καμία επιλογή δίδυμων.... Η νομοθεσία επιτρέπει την εμβρυομεταφορά έως τριών εμβρύων (σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερων...) και ως εκ τούτου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα πολύδυμης (δίδυμης πιο συχνά) κύησης,....σε σχέση με τον φυσιολογικό τρόπο γονιμοποίησης, γύρω στο 20%. αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι γίνεται επιλογή δίδυμων...
angeo
25-10-2010, 11:34 PM
η ακμη του 3ου οικου μου ειναι στους διδυμους (αδειος), ο ερμης ειναι στον λεοντα (5ος οικος) ο οποιος κανει καλες οψεις με σεληνη,αφροδιτη, ο ηλιος στην παρθενο (5ος οικος) και σε συνοδο με τον κρονο ο οποιος κρονος βρισκεται στον 6ο οικο. Αφροδιτη και ουρανο στον 7ο με καλες οψεις.
πειτε μου ποσα αδερφια εχω.....
aktina
25-10-2010, 11:44 PM
η ακμη του 3ου οικου μου ειναι στους διδυμους (αδειος), ο ερμης ειναι στον λεοντα (5ος οικος) ο οποιος κανει καλες οψεις με σεληνη,αφροδιτη, ο ηλιος στην παρθενο (5ος οικος) και σε συνοδο με τον κρονο ο οποιος κρονος βρισκεται στον 6ο οικο. Αφροδιτη και ουρανο στον 7ο με καλες οψεις.
πειτε μου ποσα αδερφια εχω.....
3 :laugh::unsure:
angeo
25-10-2010, 11:49 PM
δεν θα σου απαντησω ακομα αν εχω τρια αδερφια γιατι εχω περιεργια να ακουσω και αλλες αποψεις αλλα θα ηθελα να μου εξηγησεις πως σκεφτηκες
lefkas
25-10-2010, 11:57 PM
Ναι, μόνο που θα ήθελα να επισημάνω κάτι....προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
με την εξωσωματική γονιμοποίηση δεν γίνεται καμία επιλογή δίδυμων.... Η νομοθεσία επιτρέπει την εμβρυομεταφορά έως τριών εμβρύων (σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερων...) και ως εκ τούτου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα πολύδυμης (δίδυμης πιο συχνά) κύησης,....σε σχέση με τον φυσιολογικό τρόπο γονιμοποίησης, γύρω στο 20%. αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι γίνεται επιλογή δίδυμων...
Η επιλογή είναι ακούσια :cheesy: αλλά έχει πολύ υψηλά ποσοστά!!!
Ενα σπάνιο, μέχρι πριν από μία 20ετία γεγονός, που προκαλούσε έκπληξη στον κοινωνικό περίγυρο, τείνει να γίνει σήμερα μια συνηθισμένη καθημερινότητα! Οπου κι αν γυρίσει κανείς το βλέμμα του στον δρόμο, βλέπει δίδυμα προσωπάκια και διπλά καρότσια... Η γενιά των διδύμων είναι εδώ!
Οι δίδυμες γεννήσεις έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με στοιχεία του μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ», ενώ το 2000 το ποσοστό των διδύμων βρισκόταν στο 2,9%, σήμερα φτάνει μέχρι και στο 5% των γεννήσεων. Στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» το 1991 το ποσοστό των δίδυμων γεννήσεων ήταν στο 1,41% και το 2010 ανέβηκε στο 2,37%.
Στην Ελλάδα, γεννιούνται περίπου 4.000 παιδιά από εξωσωματική γονιμοποίηση. Από αυτά, το 26,5% είναι δίδυμα και το 2,9% είναι τρίδυμα. Ενώ στη δεκαετία του 1980 η συχνότητα εμφάνισης της δίδυμης κύησης ήταν 1/80 και της τρίδυμης 1/8.000 κυήσεις, τώρα οι δίδυμες είναι 1 στις 15!
Θα μου απαντήσει κάποιος κι εμένα? έβαλα ένα post νωρίτερα!λίγη βοήθεια απο τους πιο έμπειρους?:bigsmile:
whisperer
26-10-2010, 12:09 AM
Μα ναι lefkas, συμφωνώ ότι τα ποσοστά είναι αυξημένα...αυτό είπα και εγώ....και είναι απολύτως αναμενόμενο όταν μεταφέρεις 3 και 4 και 5 έμβρυα σε μία γυναίκα η οποία προφανώς επέλεξε την εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί υπήρχε λόγος και γιατί το ζευγάρι διαγνώστηκε αρχικά ως υπογόνιμο!
Όπως και να το κάνουμε παίζουμε με τα ποσοστά...να μην συμβεί κύηση, να συμβεί μονή κύηση, ή πολύδυμη κύηση....δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ακούσια επιλογή στην εξωσωματική γονιμοποίηση...ίσα ίσα υπάρχει η πολύ εκκούσια επιλογή όταν το ζευγάρι, για τους δικούς του λόγους, επιλέξει να "τερματίσει" την ανάπτυξη του ενός από τα δύο δίδυμα τη στιγμή που η δίδυμη κύηση ανιχνευθεί.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-10-2010, 12:09 AM
δεν θα σου απαντησω ακομα αν εχω τρια αδερφια γιατι εχω περιεργια να ακουσω και αλλες αποψεις αλλα θα ηθελα να μου εξηγησεις πως σκεφτηκες
την κολοκυθεια παιζουμε:weird:
;
οσα και να εχεις να τα χαιρεσαι .
αλλα δεν ειμαστε μεντιουμ:cheesy:
φιλικα κουκι:bigsmile:
lefkas
26-10-2010, 12:18 AM
Μα ναι lefkas, συμφωνώ ότι τα ποσοστά είναι αυξημένα...αυτό είπα και εγώ....και είναι απολύτως αναμενόμενο όταν μεταφέρεις 3 και 4 και 5 έμβρυα σε μία γυναίκα η οποία προφανώς επέλεξε την εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί υπήρχε λόγος και γιατί το ζευγάρι διαγνώστηκε αρχικά ως υπογόνιμο!
Όπως και να το κάνουμε παίζουμε με τα ποσοστά...να μην συμβεί κύηση, να συμβεί μονή κύηση, ή πολύδυμη κύηση....δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ακούσια επιλογή στην εξωσωματική γονιμοποίηση...ίσα ίσα υπάρχει η πολύ εκκούσια επιλογή όταν το ζευγάρι, για τους δικούς του λόγους, επιλέξει να "τερματίσει" την ανάπτυξη του ενός από τα δύο δίδυμα τη στιγμή που η δίδυμη κύηση ανιχνευθεί.
Ούτε εγώ διαφώνησα μαζί σου...απλά πρόσθεσα το ακούσια για τους ευνόητους λόγους της μεθόδου
Όσο για την επιλογή μερικών ζευγαριών που λες δεν συμφωνώ καθόλου όπως κι εσύ κατάλαβα από τον τρόπο που τοποθετήθηκες:love:
Η επιστημονική- επαγγελματική μου σχέση με το θέμα μου είναι οικεία:cheesy:
whisperer
26-10-2010, 12:25 AM
Ναι lefkas....συγνώμη αν ακούστηκα κάπως...δεν είχα τέτοια πρόθεση....:embarrest
απλώς ξέρεις...επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, θα ήταν κρίμα να δημιουργηθεί λάθος εντύπωση στα όχι και τόσο εξοικειωμένα μέλη με αυτό το "επιλογή" και το "ακούσια"....
μια χαρά την κατάλαβες την τοποθέτησή μου...! :bigsmile:
Να σαι καλά...:bigsmile:
...και συγνώμη από τη διαχείρηση για αυτή την μικρη παρένθεση.... :embarrest
angeo
26-10-2010, 12:51 AM
γιατι κουκι το λες αυτο; ο χαρτης δεν δειχνει τον αριθμο των αδερφων , παιδιων κτλ;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-10-2010, 01:16 AM
γιατι κουκι το λες αυτο; ο χαρτης δεν δειχνει τον αριθμο των αδερφων , παιδιων κτλ;
νομιζω οχι αγαπητο μελος
ο αστρολογικος χαρτης δειχνει τασεις
ας πουμε ο 3ος οικος πως θα ειναι οι σχεσεις σου με αυτα,
δεν νομιζω να δειχνει ποσα αδελφια θα εχει καποιος.
η'' καποιος αλλος οικος ποσα παιδια θα κανεις.
αλλα ας σου απαντησει καποιος απο τους αστρολογους
καλυτερα
Κοραλλία Μόζορα
26-10-2010, 12:59 PM
Πιστεύετε ότι είναι τυχαίο ότι η αύξηση των γεννήσεων δίδυμων παιδιών ξεκίνησε με τον Πλούτωνα (σύλληψη, εγκυμοσύνη, γέννα) στον Τοξότη που είναι διπλό ζώδιο και το ζώδιο της επέκτασης και εξάπλωσης;
Το να πει κανείς ότι οι εξωσωματικές, που φέρνουν εκ των πραγμάτων μεγαλύτερες πιθανότητες γέννησης πολύδιμων παιδιών, "ακυρώνουν" τα αστρολογικά στοιχεία ενός χάρτη είναι σαν να πιστεύει ότι ένα παιδί που γεννήθηκε με καισαρική και όχι με φυσιολογική γέννα δεν έχει "κανονικό" χάρτη.
Πιστεύω ομως οτι κάποιες φορές η επιστήμη "ακυρώνει" τις τάσεις του χάρτη μας. π.χ. οταν ένας χάρτης (γυναικείο θέμα) δείχνει πρόβλημα στη γονιμότητα κ η κοπέλα καταφεύγει σε εξωσωματική και τελικά τεκνοποιεί πώς εξηγείται???????? ¶τομα που ο γενέθλιος χάρτης τους δείχνει "στειρότητα" τελικά κάνει δίδυμα λόγω εφαρμογής εξωσωματικής κ άλλων μεθόδων.
lefkas
26-10-2010, 02:48 PM
Πιστεύω ομως οτι κάποιες φορές η επιστήμη "ακυρώνει" τις τάσεις του χάρτη μας. π.χ. οταν ένας χάρτης (γυναικείο θέμα) δείχνει πρόβλημα στη γονιμότητα κ η κοπέλα καταφεύγει σε εξωσωματική και τελικά τεκνοποιεί πώς εξηγείται???????? ¶τομα που ο γενέθλιος χάρτης τους δείχνει "στειρότητα" τελικά κάνει δίδυμα λόγω εφαρμογής εξωσωματικής κ άλλων μεθόδων.
Έχεις στοιχεία από κάποιους χάρτες ατόμων που να έχει συμβεί αυτό ή μιλάς γενικά ?
Αν ναι δώσε στοιχεία!!!
Aχ όχι δεν έχω στοιχεία συγκεκριμένα, δυστυχώς.....Αν και μπορώ να σας πω τα στοιχεία φίλης μου που κατά την γνώμη μου είναι "γόνιμη" αρκετά σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη αλλά μετά απο 3 εξωσωματικές το μωρό δεν έχει έρθει.....Τα στοιχεία είναι τα εξής 27/12/1977, στο Αγρίνιο κ άγνωστη ώρα.....
lefkas
26-10-2010, 03:11 PM
Aχ όχι δεν έχω στοιχεία συγκεκριμένα, δυστυχώς.....Αν και μπορώ να σας πω τα στοιχεία φίλης μου που κατά την γνώμη μου είναι "γόνιμη" αρκετά σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη αλλά μετά απο 3 εξωσωματικές το μωρό δεν έχει έρθει.....Τα στοιχεία είναι τα εξής 27/12/1977, στο Αγρίνιο κ άγνωστη ώρα.....
Το γόνιμη αρκετά χωρίς σαφή οικοθεσια πως το είδες?
Καλό είναι να μην εκφράζόμαστε γενικά σε μια σελίδα που ασχολείται σοβαρά με την Αστρολογία:bigsmile::love:
Νομίζω πως και ο 5ος της οίκος αλλά και ο 8ος είναι "θετικοί" για κάτι τέτοιο. Με αυτό το σκεπτικό το λέω.....
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-10-2010, 06:13 PM
Νομίζω πως και ο 5ος της οίκος αλλά και ο 8ος είναι "θετικοί" για κάτι τέτοιο. Με αυτό το σκεπτικό το λέω.....
απο τον ηλιο της ξεκινας σαν ωροσκοπο;
αφου δεν ξερεις ωρα γεννησης πως λες για 5ο και 8ο;
Κοραλλία Μόζορα
27-10-2010, 06:54 PM
Η προδιάθεση να κάνει μια γυναίκα εξωσωματική φαίνεται στον χάρτη της.
evangeline
30-10-2010, 02:26 AM
Καλησπέρα, πολύ ενδιαφέρον θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πως φαίνεται στον χάρτη υιοθετημένου παιδιού η ύπαρξη αδελφιών . Η κόρη μου είναι υιοθετημένη και γνωρίζω ότι έχει σίγουρα αδέλφια από την πλευρά του φυσικού πατέρα.
Ο 3ος της είναι στον ζυγό και εκεί βρίσκεται η Λίλιθ. γεννήθηκε στις 2/4/2007 στις 13.55 στη Λευκωσία.
Ευχαριστώ πολύ
Ευαγγελίνα
dvork
05-11-2010, 01:49 PM
Καλημέρα
Ίσως σε αυτό το σημείο της συζήτησης θα ήταν ευεργετικό να τεθεί ένα ερώτημα.
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος γνωρίζει μερικούς τρόπους που είναι δυνατόν να ανακαλύψουμε τα αδέλφια σε έναν χάρτη και ότι έχει σχέση με αυτά δηλ. το φύλο τους , τον αριθμό (πόσα αδέλφια υπάρχουν) και την πορεία της ζωής τους .
Με ποιον τρόπο θα τον ωφελήσει αυτή η γνώση?
a8nva888
05-11-2010, 03:07 PM
Eγώ πάλι αδερφάκια δεν έχω!Μετά από εμένα έσπασε το καλούπι!:cheesy:!Οι γονείς μου ωστόσο ήθελαν και δεύτερο παιδί αλλά δεν μπορούσαν!Ευτυχώς έχω φίλους σαν αδέρφια μου!Υδροχόος είμαι...φύσει κοινωνικό ον!Αν και για να πω την πικρή μου αλήθεια ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έναν αδερφό ή μία αδερφή!Στον 3ο και στον 4ο οίκο έχω ακμή καρκίνου με τον δία στον 4ο!Ωστόσο έχω και ΧΕΙΡΩΝΑ στον καρκίνο και ο ίδιος ο χείρωνας βρίσκεται στον 3ο!:weird:Αυτό δεν μας δείχνει μια θλίψη?:cry: