- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 141
-
10-11-2009, 04:36 PM #1
Πτώσεις, Εξάρσεις και άλλα παραμύθια
Έχω πεσμένο Άρη.
Από τα πρώτα μου βήματα στην Αστρολογία είχα να αντιμετωπίσω αυτήν την κατάρα, αυτή τη μέγιστη ντροπή.
Από μικρός είχα υποψίες για την ατολμία μου αλλά τώρα είχα πλέον και αποδείξεις.
Κατανοούσα πλέον γιατί επέτρεπα σε κάποιους συμμαθητές μου στο σχολείο να με υποτιμούν. Γιατί δεν ήθελα να τους ανταγωνίζομαι στις κοκορομαχίες και στα 20αρια. Γιατί φοβόμουν να διεκδικήσω το τελευταίο κουλούρι στο κυλικείο.
Ακολουθεί συζήτηση και σχολιασμός επί του άρθρου Πτώσεις, Εξάρσεις και άλλα παραμύθιαΗ εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
11-11-2009, 02:34 PM #2
Re: Πτώσεις, Εξάρσεις και άλλα παραμύθια
Εγώ, πάλι, είμαι της άποψης ότι ανεξάρτητα από την ισχύ ή όχι των εννοιών της πτώσης κ.λπ. των πλανητών, επειδή διαπιστωμένα σε πάρα πολλούς (και εδώ μέσα) είναι ασαφείς και δυσδιάκριτες αυτές οι έννοιες, οπότε υιοθετώντας μια "Ριζο-σπαστική" άποψη (την οποία και δεν εξετάζω επί της ουσίας) δημιουργείται ένα "χωροχρονικό" άλμα στις ερμηνείες, καλό είναι όσοι ασχολούνται πρώτα να αφομοιώνουν το "κλασικό"και "παραδοσιακό" μοντέλο της αστρολογίας και κατόπιν να ξανοίγονται σε νέες αστρολογικές πολιτείες. :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-11-2009, 04:22 PM #3
Ο αδελφός μου έχει ¶ρη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ήλιο του στον Κριό. Στα νιάτα του ήταν ραλλίστας με πολλές επιτυχίες, πρωταθλήματα και διακρίσεις. Όχι σε παγκόσμιο επίπεδο όπως ο Σουμάχερ αλλά ο ίδιος είναι ικανοποιημένος. Κάποτε τον ρώτησα γιατί αγαπά τόσο πολύ την ταχύτητα και τι του προσφέρει αυτό. Μου απάντησε: "Έτσι έρχομαι αντιμέτωπος με τους φόβους μου. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε στροφή της διαδρομής και σε κάθε προσπέρασμα αντιμετωπίζω τους φόβους μου. Κι όσο φοβάμαι τόσο πιο πολύ τρέχω, γι' αυτό και καταφέρνω να νικώ". Ο φόβος του και η προσπάθεια να τον ξεπεράσει τον οδηγούσε στην επιτυχία.
Όταν ήταν μικρός, έκλαιγε και κτυπιόταν στα πατώματα αν η μητέρα μας τολμούσε να βαφτεί ή να φορέσει πιο κοντό φόρεμα απ' όσο της "επέτρεπε" για να βγει έξω με τον πατέρα μας. Αν του έκανε την χάρη να ξεβαφτεί και να αλλάξει φόρεμα, ηρεμούσε κάπως αλλά δήλωνε ότι δεν του άρεσε που θα έβγαινε έξω. Αν δεν του έκανε την χάρη της κρατούσε μούτρα για μέρες. Αυτή την συμπεριφορά την συνεχίζει μέχρι σήμερα με την σύζυγό του, ο Θεός να της δίνει υπομονή.
Είναι υπερβολικά εύθικτος επειδή όλα τα παίρνει προσωπικά και είναι πολύ ευαίσθητος στις προκλήσεις κάθε είδους στις οποίες αντιδρά υπερβολικά (είναι Κριός) επειδή πιστεύει πως αν δεν αντιδράσει θα θεωρηθεί ότι "μειονεκτεί".
Εγώ έχω ¶ρη στον Σκορπιό αλλά ο αδερφός μου μου έκανε την ζωή πατίνι. Έπρεπε να δίνω ομηρικές μάχες για να ξεφύγω από την υπερπροστατευτικότητά του. Κι ενώ εγώ στα 18 μου έφυγα από το σπίτι, ο αδερφός μου συνέχισε ακόμα και παντρεμένος να ζει με τους γονείς μας. Εγώ όμως έχω Αφροδίτη σε πτώση, άλλου είδους δυσκολίες και άλλος αγώνας.
Οι πλανήτες σε αδυναμία ή πτώση δείχνουν ψυχολογικές δυσκολίες και επίσης δυσκολίες στους τομείς που κυβερνούν στον χάρτη. Δεν μπορώ να θεωρήσω τις δυσκολίες του αδερφού μου ως παραμύθια, όπως ούτε και τις δικές μου ή οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Όμως οι δυσκολίες δεν σημαίνουν ότι ένας άνθρωπος είναι "καταδικασμένος" ή "αποτυχημένος" ή ότι δεν θα καταφέρει τίποτε στην ζωή του. Πώς θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τι θα καταφέρει μ' αυτές ο καθένας μας εξαρτάται από τον υπόλοιπο χάρτη και τις επιλογές του.
Σ' ευχαριστούμε πολύ, Γιάννη. Αυτή η εξομολόγηση πρέπει να χρειάστηκε μεγάλο θάρρος, επομένως ο ¶ρης σου είναι σε καλό δρόμο...
-
11-11-2009, 07:27 PM #4
Να λοιπόν που φθάσαμε και στην (αστρολογική) ουσία του θέματος...
Αγαπητή Κοραλλία
Η δική μου θέση είναι απλή: Όλοι οι πλανήτες δείχνουν δυσκολίες η ευκολίες ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκονται.
Οι πτώσεις οι εξάρσεις και τα συναφή δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην ερμηνεία ενός χάρτη.
Και για να ξεφύγουμε λίγο από τον ¶ρη, τι σημαίνει τελικά ένας Ήλιος σε πτώση στο Ζυγό;
Οι Ζυγοί είναι οι ψωριάρηδες του ζωδιακού; Τα άλλα ζώδια δηλαδή δεν έχουν μειονεκτήματα η μήπως οι Κριοί τα έχουν όλα καλώς καμωμένα;
Και στο παράδειγμα που εσύ η ίδια έδωσες, γιατί δεν λειτούργησε η έξαρση του Ήλιου και κατέληξες να γράφεις για "τύραννο αδελφό";
Εγώ νομίζω ότι το τετράγωνο του Ήλιου με τον ¶ρη φθάνει και περισσεύει για να έχουμε μια τέτοια συμπεριφορά.
Και προτιμώ μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα: Αν ο αδελφός σου δεν πιεζόταν κοινωνικά να αναλάβει το ρόλο του "ακραιφνούς αρσενικού" θα διχαζόταν πολύ λιγότερο ανάμεσα στον Κριό και τον Καρκίνο του.
Η αν ήταν Ζυγός με το ίδιο τετράγωνο, η "συμφωνία" σε διπλωματικό επίπεδο του ¶ρη και του Ήλιου θα είχε τελικά πάμπολλες ευεργετικές συνέπειες στο χαρακτήρα του.
Έχω μάθει να συγκρίνω και να συνθέτω ενέργειες και όχι ετικέτες.
Εξ άλλου με βάση την αρχή της πολικότητας είναι τελείως λογικό να μην πάίρνουμε αυτούς τους χαρακτηρισμούς τοις μετρητοίς.
Γνωρίζουμε ότι ο Ήλιος η κάποιος πλανήτης μπορεί να λειτουργεί σαν να βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο.
Ένας Παρθένος μπορεί να χάνεται ονειροπολώντας η αντίθετα ένας Ιχθύς να μετράει και το τελευταίο χιλιοστό
Ένας Καρκίνος να διακρίνεται ως επιχειρηματίας και ένας Αιγόκερως να καθορίζεται από ουσιώδεις εξαρτήσεις.
Είναι πολλές οι περιπτώσεις που οι ανήκοντες σε κάποιο ζώδιο βγάζουν χαρακτηριστικά του απέναντι τους.
Πως λοιπόν γίνεται ο Ήλιος η ένας πλανήτης, που ενδεχομένως βρίσκεται σε έξαρση η πτώση να λειτουργεί και μειωμένα και υπερβολικά;
Το παράδειγμα του ¶ρη, που πραγματεύομαι στο άρθρο δεν είναι βέβαια το μόνο
.
Ετοιμάζω και ένα αφιέρωμα στην Αφροδίτη σου.
Για να δούμε τελικά αν οι ...πτωτικές Μπαρντό, Λόρεν και Ντενέβ είχαν να ζηλέψουν κάτι στην πράξη από τις Φάιφερ, ¶ντρες και Κίνσκι.
Η οι ...αδικημένοι από τη μοίρα Ρεντφορντ και Μπαντέρας από τους προικισμένους Καζανόβα και Χιού Χέφνερ.
Γιατί στην τελευταία περίπτωση η έξαρση της Αφροδίτης συνοδεύεται και από πολλά ...λαγουδάκια.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
11-11-2009, 11:17 PM #5
Το άρθρο είναι ενδιαφέρον, και μακάρι όσοι εχουν άρη στον Καρκίνο να αποκτήσουν την αντίστοιχη αυτογνωσία! Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν....Αρη στον Καρκίνο, ο χαρακτηρισμός "μαμάκιας" είναι το λιγότερο ακριβής. Και τέλος πάντων, φοβίες και φόβους έχουν όλοι ανεξαρτήτως τοποθέτησης του Αρη, αλλά ο συγκεκριμένος το παρακάνει με την παθητκότητα. Να σημειώσω εδώ ότι Αρης στον Καρκίνο, με ήλιο στην Παρθένο, τη χαρά της επίκρισης, κρύβεται τόσο πολύ πίσω από το δάχτυλό του, κατηγορώντας όλο το σύμπαν εκτός από τον εαυτό του για την παθητικότητα του..... που αν γινόταν τουλάχιστον "Μότσαρτ", η ανθρωπότητα θα είχε κ ένα όφελος.....
-
12-11-2009, 02:16 AM #6
Πολύ ωραίο άρθρο!!!! Μπράβο!! Και έχει σημασία που δίνεται και ζωντανό παράδειγμα,πολύ θάρρος ήθελε αυτό...Εμένα οι πλανήτες σε έξαρση μερικές φορές μου φαίνεται ότι φτάνουν στην υπερβολή πάλι...βλέπε ¶ρης στον Αιγόκερω...αλλά αναμένω με ανυπομονησία το επομενο για την Αφροδίτη...!! Γιατί εκεί υποτίθεται ότι είμαι η ευνοιμένη της ιστορίας, με τίτλους...αλλά το βόλεμά της είναι τόσο μεγάλο φαίνεται που ..έχει βουλιάξει στην πολυθρόνα της και δε λεέι να βγει, παρά μόνο σε ανώδυνες στιγμές... Και πάλι μπραβο!! Παντρέψατε τη δεινότητα του λόγου, με ένα γλυκό ανάγνωσμα, και όλη την ουσία του θέματος της έξαρσης...! Υπέροχο, και διδακτικό ταυτόχρονα...
-
12-11-2009, 03:03 AM #7
Γιάννη, καλογραμμένο το άρθρο σου και παραστατικότατος ο τρόπος που παρουσίασες τη διαδικασία μέσα απο την οποία οδηγήθηκες στα, κατα τη γνώμη μου ορθά, συμπεράσματα σου. Απο εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι που δεν μου...καλοάρεσε αυτό αφορά περισσότερο στον τίτλο του άρθρου σου τον οποίο προσωπικά βρίσκω αρκετά σκληρό για τον...άμοιρο παραδοσιακό αστρολόγο ή για όποιον τέλος πάντων αρέσκεται στο να εξηγεί τα πάντα με όρους που παραπέμπουν στην απλοικότητα της ταξινόμησης των πλανητικών επιδράσεων σε "καλές" και "κακές" , σε "άσπρες" και "μαύρες". Οι όροι λοιπόν "Έξαρση", "Αδυναμία", "Πτώση" ή "Κυριαρχία" θα είχαν κάποια σχέση με την πραγματικότητα αν και ο κόσμος μας ήταν ένας κόσμος στον οποίο δεν θα κυριαρχούσαν το γκρίζο και οι αποχρώσεις του, όπως συμβαίνει δηλαδή , αλλά το απόλυτο μαύρο και το αστραφτερό λευκό. Τέτοιος κόσμος δεν υπάρχει βέβαια.
Απο εκεί και πέρα βέβαια είναι ευνόητο ότι κάθε ¶ρης, Ερμής, Ήλιος κλπ έχει τη δικη του λειτουργικότητα, και είναι εκ φύσεως προορισμένος να είναι πολύ καλός σε κάποιες δραστηριότητες, μετριος σε άλλες και παντελώς ακατάλληλος για κάποιες τρίτες. Πχ έχω τον Ερμή "κυβερνήτη του ωροσκοπίου" μου στους Διδύμους, παραδοσιακά στην καλυτερη δυνατή του θέση. Είναι τοποθετημένος και στο 10 οίκο μου, πολύ δυνατός δηλαδή και απο άποψη οικοθεσίας. Κανονικά θα έπρεπε να πανηγυρίζω αλλά δεν το κάνω. Γιατί βλέπω ξεκάθαρα ότι όσες δυνατότητες μου δίνει αυτη η ζωδιακή τοποθέτηση σε κάποιους τομείς, άλλες τόσες μου αφαιρεί σε κάποιους άλλους. Ναι είμαι καλός με τους αριθμούς, ναι είμαι καλός στις εμπορικές συναλλαγές. Αλλά έχω Ποσειδώνα στο Σκορπιό και στον 3ο και Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα. Βρίσκω τις ιστορίες φαντασίας και τρόμου άκρως συναρπαστικές και είμαι φανατικος οπαδός του Πόε και του Στέφεν Κινγκ. Εδώ και δέκα χρόνια προσπαθώ να γράψω μια καλή ιστορία φαντασίας και τρόμου ή έστω ηρωικής φαντασίας, ένα "κάτι" τέλος πάντων.. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τους μεγάλους συγγραφείς του είδους, προσπαθώ να βρώ το "μυστικό" τους, τις "τεχνικές" τους. Τζίφος η υπόθεση, απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Δίνω σε τρίτους να διαβάσουν την ιστορία μου και αντί να βλέπω τρίχες σηκωμένες κάγγελο, ερχομαι αντιμέτωπος με χαμόγελα "κατανόησης".... Ό περίφημος Ερμής στους Διδύμους σαμποτάρει κάθε μου προσπάθεια σε αυτό το πεδίο, αφού απο τη δευτερη κιόλας παράγραφο με ωθεί στο να "εξηγήσω ορθολογικά" το "μυστήριο" που με χίλια βάσανα κατάφερα να δμιουργήσω στην πρώτη. Ακατανίκητη ώθηση...
Τι θα συνέβαινε τώρα αν είχα τον Ερμη μου στους Ιχθείς, ας πούμε? Μπορεί να δημιουργούσα το χάος στη δουλειά μου, ίσως, μπορεί να έκανα λάθη, να ερχόμουν αντιμέτωπος με ένα σωρό παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ναι, σε όλα αυτά τα κακά... Αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι ενα διήγημα της προκοπής θα το είχα γράψει τόσα χρόνια... Σχετικότητα λοιπόν. Αυτή είναι η μαγική λέξη. Το οτιδήποτε μπορεί να είναι "καλο" ή "κακο", και αυτο που προσδιορίζει τελικά το "χαρακτήρα" του είναι η απάντηση στο ερώτημα : Σε σχέση με τι?The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing * A. Einstein *
-
12-11-2009, 06:26 AM #8
Ένοιωσα
Οτι ήρθαμε λίγο πιο κοντά. Με κάποιο τρόπο αγκαλιαστήκαμε.
Σαν πλανήτες που εγκατέλειψαν τις απαράβατες τροχιές τους.
Ένοιωσα ακόμη την ανακούφιση
Όλων εκείνων που χρόνια τώρα εγκλωβίστηκαν
σε άτεγκτα δόγματα και θλιβερές κατάρες.
Είδα το χαμόγελο τους, το φως στο πρόσωπο τους.
Στο πρόσωπο μας.
Κι άκουσα το τραγούδι της ψυχής
Το βουητό της σφαίρας των συμπάντων
Κάθε πλανήτης είναι κομμάτι από τα σπλάχνα μας.
Ας τον αφουγκραστούμε
Ας γκρεμίσουμε τις δανεικές ενοχές μας
Τα νοερά τείχη της προκατάληψης
Για να μην είμαστε ποτέ
δυό ξένοι στο ίδιο ωροσκόπιο...
Ηρακλή, καταλαβαίνεις ότι η παρέμβαση σου με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ήταν κάτι σαν ηχώ από τις ...τρελές και δημιουργικές ημέρες της Astrologia Nova. Και η τελευταία σου φράση το επισφράγισμα μιας αντίληψης, που μας φέρνει πιο κοντά στην ελευθερία.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
12-11-2009, 11:51 AM #9
Δύσκολο Ταύρος πράμα να έχεις τον Ερμή στους Ιχθείς...:toung:
Σε καταλαβαίνω, εγώ πάλι πανηγυρίζω που δεν τον έχω στους Διδύμους, αλλά στον Καρκίνο.
Επίσης αισθάνομαι ευτυχής που έχω τον ¶ρη στο Ζυγό και όχι στο Λέοντα ας πούμε (έχω γνωρίσει άτομο και γι' αυτό το λέω). Όσο για τον Κρόνο μου στον Κριό, αυτόν δεν θα τον σχολιάσω σήμερα...
Να'στε καλά πάντως που καταπιαστήκατε μ' αυτό το θέμα.Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
12-11-2009, 01:32 PM #10
Γιάννη μου, καιρό είχα να απολαύσω τόσο πολύ ένα άρθρο αν και όπως καταλαβαίνεις ο τίτλος του δεν με χαροποίησε. Παρόλα αυτά το χάρηκα από την πρώτη λέξη του μέχρι την τελευταία. Να καταθέσω λοιπόν στις Ρiζο- σπαστικές σου αντιλήψεις τις Τiνο-αντιδραστικές μου αντιλήψεις. Νομίζω πως σε όλο το άρθρο ο ¶ρης που περιγράφεις δεν είναι μόνο ο ¶ρης του Καρκίνου αλλά σχεδόν όλο σου το ωροσκόπιο. Λέξεις που χρησιμοποιείς όπως: ονειρεύομαι, δραστική πρωτοβουλία, δειλία, εγκατάλειψη, προϊόν αδυναμίας, δεν είναι στοιχεία του Ωροσκόπου σου και του Πλανήτη που υπάρχει μέσα? Επίσης, ο χορηγός του ¶ρη σου, η Σελήνη μέσα από τον 4ο τρώει το τετραγωνάκι του Ποσειδώνια. Πράγμα που σημαίνει, πως τα γεγονότα που περιγράφεις σχετίζονται και με την Σελήνη. Όσο για την πολικότητα μια χαρά σου λειτούργησε γιατί η εξέλιξη σου μέσα από τον χρόνο και τις δοκιμασίες ήρθε και όχι μόνο από τον ¶ρη του Καρκίνου. Ο ¶ρης του 9ου πάλι λειτούργησε και βοήθησε στην εξέλιξη σου μέσα από την πολικότητα, αφού εσύ έγραψες πως το έριξες στο διάβασμα ώστε να καλλιεργηθείς πνευματικά.
Και για να αφήσω λίγο εσένα και τα «προσωπικά σου δεδομένα», όποιοι από εσάς ψάξατε το προφίλ μου και έχετε δει τον χάρτη μου, γνωρίζετε πως έχω ¶ρη στον Αιγοκερω σε τετράγωνο με τον Ήλιο του Κριού. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι, πως είμαι πιο δειλή από το δίχρονο αγοράκι μου, σχεδόν αγοραφοβικη, σπανιως μένω μονή μου στο σπίτι και όταν μένω, το σπίτι μοιάζει σαν να φορά ζώνη αγνότητος από τις πολλές κλειδαριές. Η διαφορά ποια είναι? Πως όταν χρειαστεί να διεκδικήσω κάτι που θέλω η όταν κινδυνέψω εγώ και όλοι όσοι αγαπώ , δεν προλαβαίνω να ακονίσω τα μαχαίρια μου γιατί απλούστατα, τα έχω ήδη πετάξει, κάτι που ένας ¶ρης στον Καρκίνο δεν είναι σε θέση να το κάνει, όχι τουλάχιστον ευθέως. Υπό αυτήν την έννοια ναι, είναι πτωτικός. Δεν ξερώ Γιάννη μου, γιατί σε χαλάει η λέξη την στιγμή που όλοι δεχόμαστε πως από μόνος του ένας ¶ρης δεν λειτουργεί καλά την φύση του μέσα από τον Καρκίνο.
Και μην μου φέρεις παραδείγματα ανθρώπων που μεγαλούργησαν με ¶ρη στον Καρκίνο γιατί πολύ απλά θα σου πω, ότι για να εξελιχθούν και μεγαλουργήσουν όλοι εκείνοι που μπορει να μου υποδειξεις, θα πρεπει να συνηγορει ολο το ωροσκοπιο, αποψη την οποια συμμεριζεσαι την στιγμη που γραφεις «Εχω μαθει να συγκρινω και να συνθετω ενεργειες και όχι ετικετες». Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί κόλλησες στις ετικετες, γιατί θεωρείς παραμυθια τις εξαρσεις και τις πτωσεις. Παραμυθι, για κάποιους δεν είναι μόνο οι εξάρσεις και οι πτώσεις αλλά ολόκληρη η Αστρολογία και είναι παραμύθια, όταν όλα όσα λέμε δεν αναλύονται η δεν επεξηγουνται. Εμείς όμως και όσοι καταπιάνονται σοβαρά με την Αστρολογία τα αναλύουμε, επομένως δεν μπορώ να ασπαστώ την άποψη σου περί παραμυθιών. Θα συμφωνήσω όμως με το γεγονός πως όλες οι ζωδιακές θέσεις έχουν τις δυσκολίες τους και τις ευκολίες τους. Ναι, σε περίοδο ειρήνης ένας ¶ρης του Κριού δεν μας βοηθά να την διατηρήσουμε όμως και ένας ¶ρης του Καρκίνου ακόμη και να συμβάλλει στην διατήρηση της, δεν έχει κάνει κανένα καλό στην ψυχολογία μας και πρέπει να βρει αλλού διεξόδους και που θα τις βρει? μέσα από τις όψεις που σχηματίζει και από την «έξαρση» του λόγω πολικότητας, στο απέναντι ζώδιο. :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.