- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Ανοχές μοιρών
-
24-07-2008, 05:30 PM #1
Ανοχές μοιρών
Γεια σας και πάλι. Ειμαι γεννημενος 12-7-76 05:45 π.μ. στην Αθήνα. Λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω:
Η σελήνη μου είναι στις 27 & 06 μοίρες του Αιγόκερω.
Η αφροδίτη μου είναι στις 26 & 28 μοίρες του Καρκίνου.
Ο δίας μου είναι στις 24 & 11 μοίρες του ταύρου.
Το Βέρτεξ μου ειναι στις 29 & 27 μοίρες του Σκορπιού.
Η λίλιθ μου είναι στις 28 & 18 μοίρες του Αιγόκερω.
3ος οίκος στις 26 μοιρες περίπου του λέωντα.
4ος οίκος στις 24,39 μοιρες περίπου της παρθένου.
9ος οίκος στις 26 μοιρες περίπου του υδροχόου.
Το μεσουράνημα μου είναι στις 24 & 39 μοίρες των ιχθύων.
θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Οταν ενας πλανήτης, σημείο ή οίκος βρίσκεται μετα τις 24 μοιρες ενος ζωδίου, μέχρι ποια μοιρα ο πλανήτης ή το σημείο ερμηνευεται λαμβάνοντας υπόψη το ζωδίο στο οποίο βρίσκεται και μόνο αυτό? και μετά απο ποια μοίρα διαβάζουμε την ερμηνεία του λαμβάνοντας υπόψη μόνο το επόμενο ζώδιο ??
Δηλαδή, εγώ θα μελέτησω την σελήνη μου σύμφωνα με τα χαρακτησιστικά του ζωδίου του αιγόκερω ή του υδροχόου? Την αφροδίτη με αυτά του καρκίνου ή του λέωντα? του 3ου οίκου συμφωνα με τα χαρακτησιστικά του λέωντα ή της παρθένου? (αν και ο τρίτος έχει τον άρη μέσα)
-
24-07-2008, 06:54 PM #2
Re: Ανοχές μοιρών
Αγαπητό μέλος Lam
Πάντα ερμηνεύουμε ένα πλανήτη ή μία ακμή στην ζωδιακή μοίρα και στο ζώδιο που βρίσκεται. Ακόμη κι αν είναι στις 29 μοίρες και 50 λεπτά ενός ζωδίου, ανήκει σ' αυτό. Η όψη μεταξύ πλανητών μπορεί να έχει ανοχή, ο πλανήτης ή το σημείο ερμηνεύεται αποκλειστικά στη μοίρα που βρίσκεται.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
30-07-2008, 03:48 PM #3
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση κα Σιμου. Πραγματικά οι απαντήσεις σας είναι ουσιαστικές και πολύτιμες.
Όσον αφορά τους πλανήτες στους οίκους τώρα:
- μέχρι πόσες μοίρες πρίν την ακμή ενός οίκου, λέμε ότι ο πλανήτης κάνει σύνοδος με την ακμή αυτού του οίκου και συνεπώς επηρεάζει και τα θέματά του? Σε αυτήν την περίπτωση, ο συγκεκριμένος πλανήτης θα επηρεάζει και τα θέματα του οίκου στον οποίο βρίσκεται? έστω και αν είναι στις τελευταιές μοίρες του?
- Επίσης θα ήθελα να μου δώσετε μια ερμηνεία σε ότι αφορά την ερμηνεία του πλούτωνα στα παρακάτω:
Ο 6ος οίκος μου έχει την ακμή του στο τοξότη σε σύνοδο με ποσειδώνα εντός οίκου (με ανοχή 2 μοιρών) και ο 12ος μου έχει την ακμή του στους διδύμους με κανένα πλανήτη μέσα του. Ο πλούτωνας κάνει ακριβές τρίγωνο με την ακμή του 12 ου οίκου (με πιθανή** όψη τετραγώνου με τον ερμή-ο πλουτωνας στις 9&05 μοιρες του ζυγού ενώ ερμής 15&41 μοίρες καρκίνου ) και ακριβές εξάγωνο με την ακμή του 6 ου οίκου και με τον ποσειδώνα εντος του οίκου. Με τον δία δεν κάνει οψη ούτε ο πλούτωνας ούτε ο ποσειδώνας. Πως επηρεάζει τα θέματα των δύο αυτών οίκων ο πλούτωνας? (θα παραθέσω το θέμα και στην ενότητα οι εραστές της αστρολογίας σε περίπτωση που δεν γίνεται να μου απαντήσεται. Θα ήθελα όμως την ερμηνεία )
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την καθοδήγησή σας.
** το αστρολογικό πρόγραμμα του myhoroscope δεν μου βγάζει όψη τετραγώνου, ενώ το πρόγραμμα ενός ξένου site μου δίνει όψη τετραγώνου. Δεν γνωρίζω ποιά ένδειξη είναι η σωστή.
-
30-07-2008, 05:11 PM #4
Αγαπητέ Lam
Ένας πλανήτης που βρίσκεται σε απόσταση 2-3 μοιρών από ακμή ενδιάμεσου οίκου ή 4-5 μοιρών από ακμή γωνιακού οίκου, θεωρείται πως ανήκει στον επόμενο οίκο. Αν πάλι είναι αργός ή ανάδρομος, τότε μπορεί να συν-λειτουργεί και στους δύο.
Η ανοχή των όψεων είναι διαφορετική από πρόγραμμα σε πρόγραμμα υπολογισμού. Είναι ένα αποχωρίζον τετράγωνο το δικό σας και ίσως γι' αυτό το πρόγραμμα δεν το δείχνει. Θα έλεγα όμως πως ισχύει και να το θεωρείτε ως τετράγωνο.
Για την ανάλυση των όψεων, αν μπορείτε παρακαλώ να θέσετε αυτό το ερώτημα στην ενότητα "εραστές της αστρολογίας" γιατί στην παρούσα ενότητα απαντώνται μόνο ερωτήσεις πάνω σε γενικά θέματα αστρολογίας ή διευκρινήσεις άρθρων. Όχι προσωπικές λεπτομέρειες ωροσκοπίων.
καλή συνέχεια στη μελέτη σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
31-07-2008, 03:04 AM #5
Σας ευχαριστώ και πάλι Κα Σίμου. Θα σας παρακαλούσα όταν μπορέσετε να μου απαντήσεται και στα υπόλοιπες απορίες μου, μιας και ξαναυπέβαλα το θέμα.Οσον αφορά την ερμηνεία για τις όψεις πλούτωνα, το παρέθεσα στην ενότητα που είπατε. Ελπίζω να μου απαντήσετε εκει.
Φιλικά και με εκτίμηση
Lam
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.