s
χαρτης γαμου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 35
    Όνομα:
    διδυμινα

χαρτης γαμου

κοιταζωντας το χαρτη ενος γαμου,μου γεννηθηκε μια απορια..τι πληροφοριες μπορουμε να αντλεισουμε απο τον 7 οικο??πχ πως θα βλεπει το ζευγαρι ο κοσμος??
    η καμια σχεση??
    και οταν ο ουρανος ειναι σε συνοδο με τον ηλιο στον 7 οικο
    ηλιος στους ιχθυς και ουρανος στους ιχθυς..τι ακριβως σημαινει??
    με ακμη 5 οικου στον αιγοκερο,σεληνη στον ζυγο στον 2οικο και κυβερνητη του 5 σε καρκινο στον 11 σε δυσκολες οψεις τι θα λεγαμε για τα παιδια αυτου του ζευγους??
    χλωμα τα πραγματα μου κανουν απο τα λιγα που ξερω..μια βοηθειαα οποιος θελει..:bigsmile:

Re: χαρτης γαμου

Quote Originally Posted by stellamou View Post
    κοιταζωντας το χαρτη ενος γαμου,μου γεννηθηκε μια απορια..τι πληροφοριες μπορουμε να αντλεισουμε απο τον 7 οικο??πχ πως θα βλεπει το ζευγαρι ο κοσμος??
    η καμια σχεση??
    και οταν ο ουρανος ειναι σε συνοδο με τον ηλιο στον 7 οικο
    ηλιος στους ιχθυς και ουρανος στους ιχθυς..τι ακριβως σημαινει??
    με ακμη 5 οικου στον αιγοκερο,σεληνη στον ζυγο στον 2οικο και κυβερνητη του 5 σε καρκινο στον 11 σε δυσκολες οψεις τι θα λεγαμε για τα παιδια αυτου του ζευγους??
    χλωμα τα πραγματα μου κανουν απο τα λιγα που ξερω..μια βοηθειαα οποιος θελει..:bigsmile:
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%F2%BB.html
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F1%EF%DF.html
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F5%ED%3B.html
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%EA%EF.html
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F1%F4%E7.html
    Αυτά βρήκα εγώ με μια απλή αναζήτηση. Φαντάζομαι ότι αν ψάξεις λίγο θαβρεις και άλλα πολλά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    διδυμινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%F2%BB.html
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F1%EF%DF.html
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F5%ED%3B.html
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%EA%EF.html
    http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F1%F4%E7.html
    Αυτά βρήκα εγώ με μια απλή αναζήτηση. Φαντάζομαι ότι αν ψάξεις λίγο θα βρεις και άλλα πολλά :bigsmile:
    ευχαριστω μητσακο για την απαντηση σου,τα σχετικα αρθρα τα βρηκα και γω..απλα ως αρχαρια εχω ενα θεμα στο συσχετισμο ερμηνειων..και με μπερδευει το τι σημαινει ο 7 οταν κοιταμε χαρτη με ημερομηνια γαμου,μια και ο εβδομος ειναι ο οικος του γαμου,σε συνδυασμο με τις οψεις..θα ηθελα μια καθοδηγηση επαυτου ..

οποιος μπορει να βοηθησει!:bigsmile:

Όνομα:
    Maria

1. Oυρανος σε συνοδο με τον Hλιο στον 7 οικο
    2. Hλιος και Oυρανος στους Iχθυς
    3. ακμη 5 οικου στον Aιγοκερω,σεληνη στον Zυγο στον 2ο και κυβερνητη του 5 σε Kαρκινο στον 11 σε δυσκολες οψεις

τι θα λεγαμε για τo gamo kai παιδια αυτου του ζευγους??

Εδω Στελλίτσα μου, καταλαβαίνουμε οτι ο γαμος αυτός πιθανόν να εχει αντισυμβατικό χαρακτήρα(να τελεστει επεισοδιακα ή αναπαντεχα με την ...πρωτοβουλία του αρρενα συντρόφου(Ηλιος, που δειχνει επίσης και τη βασική δομή της σχεσης, το σκοπος για τον οποίο δημιουργήθηκε κτλ) ή να δημιουργηθει (για να παει) κοντρα στο κατεστημενο και σε οτι ηθιστε) ή/και θα διαποτίζεται απο τα στοιχεία της ελευθερίας κινήσεων επιλογών που θα προσφέρουν αμφότερα τα μελη του ή/και , οπως επίσης και ανοιχτο μυαλο, προδευτικές ιδέες, "παραξενιες"/ιδιορρυμία, πολλες αλλαγες και ανατροπές(σκαμπανευασματα) θα προκύψουν κατα τη διάρκεια του εγγαμου βίου(στερείται σταθερότητας, αλλα αποφευγει την πλήξη mesv ths ikanothtas k diatheshs gia synexi ananevsh poy dinei o Oyranos!),"εκκεντρικη" κοσμοθεωρία κτλ!!!:nuts:

Η επιρροή του Ιχθυ παρεχει στο ζευγαρι εντονες ευαισθησίες και τη δυνατότητα να ζήσουν το όνειρο ενος ερωτα με βαθια συναισθηματα και πολυ κατανοηση-αγαπη-αλτρουισμο ο ένας για τον άλλο!

Η Σελήνη στο Ζυγο και στον 11ο(θυλυκο μελος τησ σχεσης +συναισθηματικη κατασταση των νεόνυμφων) δειχνει να ειναι αρκετα καλή(επικοινωνιακη, αερινη,συμβιβαστικη, στυλατη, φινετσατη, γκλαμουρατη καπως(οχι σαν του λιονταριου, περισσοτερο προς την κομψότητα/καλαισθησια τεινει), αλλα καποιος ή και οι 2....αμφιταλαντευονται(για το να το κανουν η οχι το σημ,αντικο αυτο βημα με αυτο το συντροφο, για το πως θα εξελιχθει κια να πραττουν σωστα κτλ)!!!!

Η οικοθεσια της Σελήνης δειχνει πως τα οικονομικα, περιουσιακα, αξιες, αισθημα κατοχης, αποκτηματα κτλ συναφη θεματα θα αποτελουν καθημερινη εγνοια του ζευγαριου...εδω ο τροπος που αντιμετωπίζουν την κοινη τους περιουσια παιρνει Ταυρισια στοιχεια...!

Η ακμη του 5ου κατα τη γνωμη μου εδω θελει να μας πει οτι τα ατομα θα το σκεφτουν πολυ σοβαρα αν κληθούν να μετατρεψουν μια σχέση που ακομα δεν εχει δειξει με καποια σχετικη ασφαλεια τι μελλει γενεσθαι μεταξυ τους και αν πραγματι θα τα βρουνε τελικα...σε....γαμο!!!!:bigsmile:

Οποτε αντιλαμβανεσαι οτι αυτο σχετιζεται και με τις αναθεωρήσεις που (θα) κανουν συνεχεια!!(Ζυγος)

Και οι 2 βλεπουν την σχεση τους στα σοβαρα με απωτερο στοχο τη δημιοπυργία οικογένειας, ενος ζεστου και "ασφαλούς" σπιτικου (Καρκινος) και λειτουργήσουν με γνώμονα τη λογικη...ο Ποσειδωνας εδω ομως...θελει να ζησει το ονειρο...τι θα υπερνικήσει τελικα?)δως μου κι αλλα στοιχεια να το δουμε καλυτερα)

Όνομα:
    ΕΦΗ

Στελλακι μου, συμπληρωματικα με την απαντηση της σκορπινας, σημειωσε οτι το πως βλεπει η κρινει ο κοσμος αυτο το ζευγαρι, φαινεται απο τον ωροσκοπο. Επισης η σεληνη στον 2ο, εμενα μου δειχνει και μια οικονομικη ανασφαλεια, πιθανον εξ αιτιας καποιας καλλιτεχνικης δραστηριοτητας.

Επισης ο ουρανος στον 7ο, ειναι δεικτης ανατροπων μεσα στον γαμο. (πιθανοτητα διαζυγιου). Εξαρταται ομως και απο τις ενδειξεις στα ατομικα ωροσκοπια.

Όνομα:
    Τίνα

Η ακμη του 5ου κατα τη γνωμη μου εδω θελει να μας πει οτι τα ατομα θα το σκεφτουν πολυ σοβαρα αν κληθούν να μετατρεψουν μια σχέση που ακομα δεν εχει δειξει με καποια σχετικη ασφαλεια τι μελλει γενεσθαι μεταξυ τους και αν πραγματι θα τα βρουνε τελικα...σε....γαμο!!!!

Μαράκι, η ακμή στον Αιγόκερω πιθανόν να δείξει δοκιμασίες σε σχέση με τα παιδιά ή ότι θα καθυστερήσουν να κάνουν παιδιά.

Ο Ήλιος στον 7ο με τον Ουρανό, δείχνουν ότι δεν μπορούν να κρύβουν τα του οίκου τους εύκολα από τους άλλους και ιδιορρυθμους φίλους, κοινωνικό περιβάλλον κτλ.

Η Σελήνη στον 2ο δείχνει αστάθεια οικονομική αλλά και συναισθηματική. Όταν θα έχουν εξασφαλισμένο το οικονομικό τους θα νιώθουν καλύτερα συναισθηματικά, ωστόσο οι δύσκολες όψεις της Σελήνη μας προιδεάζουν για οικονομικά προβλήματα και επειδή Σελήνη είναι κυβερνήτης του 1ου οίκου, το ζευγάρι θα είναι εξαρτόμενο από υλικά αγαθά.

Όνομα:
    διδυμινα

ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις σας να κανω μερικες δευκρινησεις και να πω οτι ογαμος εχει ηδη γινει.
    αλλα τα οσα αναφερες μαρακι ισχουν τελεστηκε κατω απο τις συνθηκες που περιεγραψες με ολα τα συναφη...:bigsmile:
    ναι εφη μου γιαυτο μπηκα στην διαδικασια να δω το χαρτη γιατι αμφιταλαντευονται μεταξυ διαζυγιου και γαμου..
    και γω οταν ειδα αυτον τον ουρανο στον 7 δεν μαρεσε καθολου...:blink:
    τινα μου πολυ ευστοχες οι προσεγγισεις σου να πω οτι εχουν ενα παιδακι και επισης φαινεται οτι θα ναι και το μοναδικο -εξου και η ακμη του 5 στον αιγοκερω, απο οτι καταλαβαινω ,και ειναι αγορακι
    οσο αφορα την σεληνη τινα μου μπερδευτηκα μαλλον η δεν εθεσα σαφες το ερωτημα..
    γιαυτο!
    η σεληνη ειναι στον ζυγο και στον 2 οικο
    και ο κυβερνητης του 5 κρονος ειναι στον καρκινο και 11 οικο
    ο οποιος (κυβερν του 5=κρονος)κανει τισ δυσκολες οψεις..
    ωστοσο το ζευγαρι απεκτησε γρηγορα παιδακι..και μαλιστα πριν παντρευτουν!
    αυτες οι δυσκολες οψεισ του κρονου ισως να εχουν να κανουν με το ενδεχομενο του διαζυγιου τοτε με αποτελεσμα να μην κανει αλλο παιδι το ζευγαρι...και καπως ετσι να σχετιζεται το θεμα του παιδιου λογω του διαζυγιου..
    διορθωσε με αν κανω λαθος..:unsure:

Όνομα:
    Τίνα

Γεια σου Στέλλα μου, ομολογώ πως τα μπλέξαμε λίγο, η Μαρία ερμηνεύει τη Σελήνη σε δυο οίκους, εγώ κατάλαβα ότι η Σελήνη είναι κυβερνήτης 1ου, πάρε το αυγό και κούρευτο.

Για να δω αν τα κατάλαβα σωστά αυτή τη φορά.
    Η Σελήνη είναι στον Ζυγό και στο 2ο οίκο και όχι στον 11ο;.
    Ο 5ος οίκος έχει κυβερνήτη τον Κρόνο στον 11ο, ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει δύσκολες όψεις;;;
    Ο ωροσκόπος βρίσκεται στον Λέοντα η στην Παρθένο;;
    Ο Ποσειδώνας που αναφέρει η Μαρία, που βρίσκεται;;
    Τέλος πάντων ας αναρτήσει παιδιά κάποιος το χάρτη γιατί έτσι, λάθος πληροφορίες θα παίρνουμε και θα δίνουμε.

Όνομα:
    διδυμινα

τινα μου,η σεληνη ειναι οπως σωστα ειπες στον ζυγο και στον 2 οικο
    ο 5 οικος εχει ακμη στον αιγοκερω και ο κρονοσ ειναι στον καρκινο και στον 11 οικο και αυτος ειναι που σχηματιζει δυσκολες οψεις..με δια στον ζυγο και δευτερο οικο, και τον νοτιο-βορειο δεσμο...(ζυγο και 2 οικο-κριο και 8 οικο)αντιστοιχα η θεση των δεσμων
    ο ωροσκοπος ειναι παρθενος

και ο ποσειδωνας ειναι στον 6 οικο και στον υδροχοο
    θα κανω μια προσπαθεια να ανεβασω τον χαρτη..
    αν δεν τα καταφερω τα στοιχεια ειναι τα εξης για οποιον εχει την διαθεση να τα κοιταξει η εστω μπορεσει να ανεβασει το χαρτη..

26.02.2005 ωρα 6 μμ θεσσαλονικη

Όνομα:
    ΕΦΗ

Στελλακι μου παρεμβαινω πριν την Τινα , για κατι καλο. Ο Κρονος στον καρκινο και ο Διας στον ζυγο ειναι σε αμοιβαια υποδοχη απο εξαρση των ζωδιων. Επομενως μαλλον ειναι ακυρο το τετραγωνο. Επισης ο κρονος στον 11 δεν ειναι αρνητικος, ως παλαιος κυβερνητης του υδροχοου.

Προσωπικη μου αποψη εινα,ι οτι ο νοτιος δεσμος στον 2ο και στον ζυγο φερνει τα προβληματα (καρμικα) σε θεματα γαμου και συναισθηματικης και οικονομικης ασφαλειας, οπως εξ αλλου ειπε και η Τινα. Αντιστοιχα ομως στα ατομικα ωροσκοπια, πρεπει να τσεκαρεις τον 2ο οικο του καθ ενα, για να επιβεβαιωθει το ωροσκοπιο του γαμου.

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)