s
Τι ζητάει κάθε ωροσκόπος απο μία σχέση;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
    Όνομα:
    Χρήστος

Τι ζητάει κάθε ωροσκόπος απο μία σχέση;

Ο ωροσκόπος είναι μία βασική πηγή πληροφοριών για τις σχέσεις μας. Παρακάτω αναλύονται απλουστευμένα για τον αναγνώστη που δεν έχει ιδιαίτερες αστρολογικές γνώσεις, βασικά στοιχεία και ανάγκες που έχει ένας ωροσκόπος σε σχέση με το σύντροφό του. Εκτός από το σύντροφο μπορείτε να καταλάβετε και το είδος του συνεργάτη που σας ταιριάζει περισσότερο. Καλό θα ήταν επίσης εκτός από τον ωροσκόπο να δείτε που βρίσκεται ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, όπως και ο κυβερνήτης του κατερχομένου οπότε και θα πάρετε περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πώς ακριβώς λειτουργούν οι σχέσεις ενός ατόμου.

Ένα μικρό παράδειγμα. Ας πούμε ότι η Τζένη έχει Ωροσκόπο Ταύρο οπότε το κατερχόμενό της είναι στον Σκορπιό. Αρχικά θα πρέπει να διαβάσει την περίπτωση νούμερο 2 του άρθρου. Πέρα όμως από αυτό ας διαβάσει και που βρίσκεται η Αφροδίτη της και ο Πλούτωνάς της. Αν έχει την Αφροδίτη στους Ιχθείς, πέρα από έναν σύντροφο που να είναι σίγουρος για τον εαυτό και ιδιαίτερα «παθιασμένο» θα χρειαστεί και ένα σύντροφο που να είναι «δομημένος». Τέλος στον κυβερνήτη του 7ου στην περίπτωσή μας, τον Πλούτωνα, αν είναι στο Ζυγό θα διαβάσει το κείμενο όπου θα αντιστοιχεί το κατερχόμενο στο Ζυγό. Την περίπτωση νούμερο 1 δηλαδή.

[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Γιώργος

Re: Τι ζητάει κάθε ωροσκόπος απο μία σχέση;

τι εννοούμε κατερχόμενος σε κάποιο ζώδιο

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by doukas View Post
    Καλησπέρα σας.
    Κατερχόμενο είναι το σημείο που αντιστοιχεί ακριβώς απέναντι απο τον ωροσκόπο.
    Τα ζώδια χωρίζονται σε 6 ζεύγη.
    Κριος - Ζυγός
    Ταύρος - Σκορπιός
    Δίδυμοι - Τοξότης
    Καρκίνος - Αιγόκερως
    Λέων - Υδροχόος
    Παρθένος - Ιχθείς

Αν λοιπόν κάποιος έχει ωροσκόπο στο Σκορπιό έχει κατερχόμενο στο Ταύρο.
    Αν έχει στον Παρθένο ωροσκόπο έχει Κατερχόμενο στους Ιχθείς.
    Το Κατερχόμενο ουσιαστικά είναι το σημείο της Δύσης. Μιας και ο ωροσκόπος είναι το σημείο της Ανατολής.

Quote Originally Posted by doukas View Post
    Το κατερχόμενο είναι η ακμή του έβδομου οίκου. Το ζώδιο και η μοίρα που βρίσκεται ο ωροσκόπος σου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο καθορίζουν ποιό ζώδιο θα βρίσκεται και "κυβερνάει" όσες ιδιότητες έχει ο συγκεκριμένος οίκος. Δηλαδή άν ο ωροσκόπος σου είναι Κριός, τότε το κατερχόμενο είναι στον Ζυγό(αν και πρέπει πρώτα να ελέγξεις τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη για να το επιβεβαιώσεις με ακρίβεια). Ο έβδομος οίκος μπορεί να μας δώσει πληροφορίες εκτός των άλλων και για το είδος του συντρόφου που μας εκφράζει. Ελπίζω να σε βοήθησα!

εγω εχω τον ωροσκοπο μου στο κριο οποτε ο κατερχομενος μ ειναι στο ζυγο.θελω να μ εξηγησετε τι συντροφο πρεπει να βρω .

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Το άρθρο δεν λέει?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Το άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον κ' το ανακάλυψα μόλις σήμερα. Τουλάχιστον ό,τι αφορά τον Ωροσκόπο μου ισχύει 100%...Δίδυμοι κ΄ δεν ανέχομαι έλεγχο ούτε κατά διάνοια...

Όνομα:
    keti

δηλαδή εγώ που έχω ωροσκόπο λέων το κατερχόμενο είναι υδροχόος .ok?δηλαδή ταιριάζω με υδροχόο??
    ευχαριστώ keti

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by kety View Post
    δηλαδή εγώ που έχω ωροσκόπο λέων το κατερχόμενο είναι υδροχόος .ok?δηλαδή ταιριάζω με υδροχόο??
    ευχαριστώ

Καλημέρα σας. Ας πούμε καλύτερα ότι ψάχνετε σε ένα βαθμό κάποιον σύντροφο με Υδροχοικά χαρακτηριστικά (μπορεί να μην είναι ζώδιο Υδροχόος αλλά να έχει πολλούς πλανήτες εκεί, ή ο Ουρανός να παίζει σημαντικό ρόλο στο χάρτη του ή να έχει την τελική υπογραφή του στον Υδροχόο).
    Επίσης καλό είναι να δείτε ο Ουρανός σας σε ποιο ζώδιο είναι αλλά και ο Ήλιος σας σε ποιο ζώδιο είναι και να δείτε το απέναντι του ζώδιο, με αυτό το τρόπο θα καταλάβετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε.

Θα μου πείτε "κε 'Αρχο λέτε να μην ξέρω πως θα ήθελα να είναι ο σύντροφος μου"..
    Πολλές φορές δυστυχώς οι άνθρωποι έχουμε άλλη εικόνα για το τι πραγματικά θέλουμε σαν εικόνα από το σύντροφο μας, τι ψάχνουμε πραγματικά. Αυτό έχει να κάνει όταν υπάρχουν παρεμβάσεις από :

1) Το κοινωνικό σύνολο και τη μόδα που επικρατεί
    2) Γονεϊκό περιβάλλον
    3) άλλα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

Επίσης πολύ κόσμος μπερδεύει το πως θέλει να νοιώθει σε μία σχέση με κάποιον με το πως πρέπει να είναι. Αυτό γίνεται λόγω της Αφροδίτης. Για παράδειγμα ένας άνδρας με ωροσκόπο Τοξότη και Αφροδίτη στο Ταύρο μπορεί να θέλει σε μία σχέση του να νοιώσει ασφαλής λόγω της Αφροδίτης και να υπάρχει πίστη, πολύ δύσκολα όμως θα μπορέσει να δεχτεί την καταπίεση μίας Ταυρίνας (σε περίπτωση που εκφράζετε καθαρόαιμα σαν Ταύρος)
    Αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση ευχαρίστως να σας απαντήσω

Καλημέρα και από μένα κ. Αρχο. Το δικό μου θέμα έιναι το εξής : Ηλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και αφροδίτη στον 1ο οίκο (περιλαμβάνει όλο το ζώδιο του Ιχθυ) η οποία δεν κάνει καμία σημαντική όψη πλήν της 150ο με τον Ουρανό στον Ζυγό που τριγωνίζει τον Ηλιο. Τι είδους σύντροφος είναι αυτός? Μεγάλη απορία!!!
    Victory

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread