- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 145
Thread: Μεσοδιαστήματα
-
20-12-2008, 02:24 AM #1
Μεσοδιαστήματα
Καλησπέρα / καλημέρα !
αποφάσισα να ασχοληθώ με τα μεσοδιαστήματα στο χάρτη μου , και ομολογώ πως βρήκα αρκετή τροφή για σκέψη
τα σημεία που στάθηκα είναι τα εξής :
α) μεσοδιάστημα κρόνου / άρη στις 9 και 50 μοιρες Λέωντα/ Υδροχόου
ο κρόνος είναι στον 9 οίκο και ο άρης στον 3 οίκο..
καταρχήν μου προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονος οτι το το σημείο αυτό , δείχνει τον άξονα Λέοντα /Υδροχοου που ειναι εμπεριεχομενος στον 1 και 7 οικο
επίσης , κάπως παράξενο είναι πως πάντα είχα την αίσθηση (ή φοβία!) ότι αν θα ταξιδέψω στο εξωτερικό θα μου συμβεί κάποιο ατύχημα με μεταφορικό μέσο...(αρης 3ος οικος , κρονος 9 οικος)
β) το μεσοδιάστημα κρόνου /πλούτωνα είναι στις 29 και 35 Ζ υγού / Κριού
...ζυγός στον 9 οίκο και κριος στην ακμή του 3 οίκου
γ)το μεσοδιάστημα ήλιου σελήνης είναι στις 8 και 35 Ιχθυων / Παρθένου ...στον 1 και 7 οίκο ...
αναρωτιέμαι αν αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρωματίσουν την ερμηνεία του αξονα 1 - 7 , καθως και 3 οίκο , 9 οίκο...
* το βερτεξ στον χάρτη βρίσκεται στις 03 μοίρες της Παρθένου στον 7 οίκο...
ενώ δεν υπάρχουν πλανητες στους οικους 1 και 7 , αλλάζει κάτι με τα μεσοδιαστήματα ; και τι ;
(συγνωμη για τον όγκο πληροφοριών!):nuts::embarrest
-
20-12-2008, 10:23 PM #2
Re: Μεσοδιαστήματα
ουδεις ;!!!!
-
21-12-2008, 11:18 AM #3
Αν κάνεις μια αναζήτηση, θα δεις ότι το θέμα των μεσοδιαστημάτων είναι αρκετά μεγάλο, όχι τόσο οικείο και άλλοι του δίνουν σημασία, άλλοι το γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, άλλοι το χρησιμοποιούν όποτε τους συμφέρει και άλλοι το έχουν "ευαγγέλιο".
Σε κάθε περίπτωση, η βιβλιογραφία είναι περιορισμένη, κυρίως στη γερμανική.
Το κυριότερο όμως είναι ότι η χρήση των μεσοδιαστημάτων γίνεται συμπληρωματικά και από κάποιον που έχει πολύ γερές βάσεις κλασικής αστρολογίας, διαφορετικά θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
Είναι καλό να δείχνουμε ενδιαφέρον για κάτι και να το ψάχνουμε, πρέπει όμως να παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή, για να τα κατανοούμε καλύτερα. Το γεγονός ότι εστιάζεις σε οίκους και ζώδια, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι βασικό ρόλο παίζει η ενεργοποίηση αυτών των σημείων, δείχνει ότι μάλλον η αρχή που έκανες δεν ήταν η ενδεδειγμένη.
Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει και θες να το ψάξεις ενδελεχώς, κάνε μια αναζήτηση με τις λέξεις κοσμοβιολογία ή Έμπερτιν (Reinhold Ebertin) στο net, έχοντας πάντα στο νου σου ότι πρόκειται για θεώρηση που παράχθηκε από ανθρώπους που γνωρίζαν πάρα πολύ καλή κλασική αστρολογία και και απευθύνεται σε ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλή κλασική αστρολογία :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-12-2008, 10:20 PM #4
σ'ευχαριστώ Μητσάκο για την απάντησή σου!
η αλήθεια είναι πως δεν το κατέχω ικανοποιητικά το αντικείμενο...αλλά θέλω όντως να το ψάξω γιατί μου έχει κινήσει πολύ την περιέργεια!
τον Έμπερτιν ακουστά τον έχω αλλά δεν ήξερα ότι συνδέεται με τα μεσοδιαστήματα...μου δωσες κάπου να αρχίσω...
καλές γιορτές!!:bigsmile:
-
18-01-2009, 02:24 PM #5
Καλημέρα
ξέρω λίγα αλλά βρήκα ερμηνείες συμπληρωματικές των γενέθλιων όψεων ανάλογα με τους πλανήτες που κάνουν όψεις με τα μεσοδιαστήματα. απ΄ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθούν είναι λένε ιδιότητες που τις έχουμε έτσι και αλλιώς. Ο πλανήτης που κάνει όψη με το σημείο του μεσοδιαστήματος μπορεί να έχει ανοχή και 4 μοιρες για ήλιο σελήνη και έως τρεις για μεσοδιαστήματα άλλων πλανητών. Ερωτώ ισχύουν μόνο οι δύσκολες όψεις ή και τα τρίγωνα και τα εξάγωνα για την ερμηνεία? Μάλιστα για τις διελεύσεις που απ' οτι κατάλαβα ενεργοποιούν το μεσοδιάστημα δίνονται διαφορετικές ερμηνείες. Ποιά είναι η γνώμη σας?
-
18-01-2009, 04:57 PM #6
Οι μονες οψεις που κοιταμε στα μεσοδιαστηματα δυστυχως ειναι οι αρνητικες κ ερμηνευονται οπως ολες οι οψεις,τωρα αν απο διελευση ενεργοποιειται ενα μεσοδιαστημα εντεινονται τα θεματα του αξονα με τον τροπο που υποδεικνυει ο πλανητης.
Αν για παραδειγμα εχουμε το μεσοδιαστημα ηλιου, σεληνης που εκτος των αλλων
δειχνει κ το επαγγελμα μας κ το πιανει με οψη αρνητικη ο αρης θα λεγαμε για παραδειγμα οτι θα δημιουργηθουν εντασεις στον χωρο δουλειας η ανταγωνισμος η οτι θα μπορουσε να φερει ενας αρης στα θεματα του μεδιαστηματος ηλιου σεληνης.
Να πουμε οτι σε οψεις με μεσοδιαστηματα δεν δινουμε πανω απο μια μοιρα ανοχη.
-
18-01-2009, 05:30 PM #7
-
19-01-2009, 02:24 PM #8
Στο βιβλίο των Julia & Derek Parker " Αστρολογία" και αναφέρει επί λέξει: " Οι γνώμες των ειδικών διαφέρουν, αλλά θα λέγαμε οτι μια ανοχή 2ο είναι επιτρεπτή, που φτάνει τις 3ο για τον Ήλιο την Σελήνη και τους προσωπικούς ή τους κυβερνήτες πλανήτες". Συγνώμη λάθος το 4ο είναι 3ο!
-
28-01-2009, 10:54 AM #9
-
28-01-2009, 11:34 AM #10
Kαλημερα!!!!!
Για να ενεργοποιηθει ενα μεσοδιαστημα θα πρεπει να εχουμε αρνητικη οψη,οποτε με το εξαγωνο καταλαβαινεις οτι δεν ενεργοποιειται,για το επαγγελματικα που ρωτας νομιζω καλυτερα ειναι να κοιταξεις το μεσοδιαστημα Ηλιου Σεληνης κ οχι Σεληνη Κρονου που ειναι αξονας κυριως μοναξιας,συναισθηματικου μπλοκαρισματος κ χωρισμου απο γυναικες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.