s
Μεσοδιαστήματα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 15 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 145
    Όνομα:
    white

Μεσοδιαστήματα

Καλησπέρα / καλημέρα !

αποφάσισα να ασχοληθώ με τα μεσοδιαστήματα στο χάρτη μου , και ομολογώ πως βρήκα αρκετή τροφή για σκέψη

τα σημεία που στάθηκα είναι τα εξής :

α) μεσοδιάστημα κρόνου / άρη στις 9 και 50 μοιρες Λέωντα/ Υδροχόου

ο κρόνος είναι στον 9 οίκο και ο άρης στον 3 οίκο..

καταρχήν μου προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονος οτι το το σημείο αυτό , δείχνει τον άξονα Λέοντα /Υδροχοου που ειναι εμπεριεχομενος στον 1 και 7 οικο

επίσης , κάπως παράξενο είναι πως πάντα είχα την αίσθηση (ή φοβία!) ότι αν θα ταξιδέψω στο εξωτερικό θα μου συμβεί κάποιο ατύχημα με μεταφορικό μέσο...(αρης 3ος οικος , κρονος 9 οικος)

β) το μεσοδιάστημα κρόνου /πλούτωνα είναι στις 29 και 35 Ζ υγού / Κριού

...ζυγός στον 9 οίκο και κριος στην ακμή του 3 οίκου

γ)το μεσοδιάστημα ήλιου σελήνης είναι στις 8 και 35 Ιχθυων / Παρθένου ...στον 1 και 7 οίκο ...

αναρωτιέμαι αν αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρωματίσουν την ερμηνεία του αξονα 1 - 7 , καθως και 3 οίκο , 9 οίκο...

* το βερτεξ στον χάρτη βρίσκεται στις 03 μοίρες της Παρθένου στον 7 οίκο...

ενώ δεν υπάρχουν πλανητες στους οικους 1 και 7 , αλλάζει κάτι με τα μεσοδιαστήματα ; και τι ;

(συγνωμη για τον όγκο πληροφοριών!):nuts::embarrest

Όνομα:
    white

Re: Μεσοδιαστήματα

ουδεις ;!!!!

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    ουδεις ;!!!!
    Αν κάνεις μια αναζήτηση, θα δεις ότι το θέμα των μεσοδιαστημάτων είναι αρκετά μεγάλο, όχι τόσο οικείο και άλλοι του δίνουν σημασία, άλλοι το γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, άλλοι το χρησιμοποιούν όποτε τους συμφέρει και άλλοι το έχουν "ευαγγέλιο".
    Σε κάθε περίπτωση, η βιβλιογραφία είναι περιορισμένη, κυρίως στη γερμανική.
    Το κυριότερο όμως είναι ότι η χρήση των μεσοδιαστημάτων γίνεται συμπληρωματικά και από κάποιον που έχει πολύ γερές βάσεις κλασικής αστρολογίας, διαφορετικά θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
    Είναι καλό να δείχνουμε ενδιαφέρον για κάτι και να το ψάχνουμε, πρέπει όμως να παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή, για να τα κατανοούμε καλύτερα. Το γεγονός ότι εστιάζεις σε οίκους και ζώδια, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι βασικό ρόλο παίζει η ενεργοποίηση αυτών των σημείων, δείχνει ότι μάλλον η αρχή που έκανες δεν ήταν η ενδεδειγμένη.
    Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει και θες να το ψάξεις ενδελεχώς, κάνε μια αναζήτηση με τις λέξεις κοσμοβιολογία ή Έμπερτιν (Reinhold Ebertin) στο net, έχοντας πάντα στο νου σου ότι πρόκειται για θεώρηση που παράχθηκε από ανθρώπους που γνωρίζαν πάρα πολύ καλή κλασική αστρολογία και και απευθύνεται σε ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλή κλασική αστρολογία :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    white

σ'ευχαριστώ Μητσάκο για την απάντησή σου!
    η αλήθεια είναι πως δεν το κατέχω ικανοποιητικά το αντικείμενο...αλλά θέλω όντως να το ψάξω γιατί μου έχει κινήσει πολύ την περιέργεια!
    τον Έμπερτιν ακουστά τον έχω αλλά δεν ήξερα ότι συνδέεται με τα μεσοδιαστήματα...μου δωσες κάπου να αρχίσω...

καλές γιορτές!!:bigsmile:

Καλημέρα

ξέρω λίγα αλλά βρήκα ερμηνείες συμπληρωματικές των γενέθλιων όψεων ανάλογα με τους πλανήτες που κάνουν όψεις με τα μεσοδιαστήματα. απ΄ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθούν είναι λένε ιδιότητες που τις έχουμε έτσι και αλλιώς. Ο πλανήτης που κάνει όψη με το σημείο του μεσοδιαστήματος μπορεί να έχει ανοχή και 4 μοιρες για ήλιο σελήνη και έως τρεις για μεσοδιαστήματα άλλων πλανητών. Ερωτώ ισχύουν μόνο οι δύσκολες όψεις ή και τα τρίγωνα και τα εξάγωνα για την ερμηνεία? Μάλιστα για τις διελεύσεις που απ' οτι κατάλαβα ενεργοποιούν το μεσοδιάστημα δίνονται διαφορετικές ερμηνείες. Ποιά είναι η γνώμη σας?

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by georgia238 View Post
    Καλημέρα

ξέρω λίγα αλλά βρήκα ερμηνείες συμπληρωματικές των γενέθλιων όψεων ανάλογα με τους πλανήτες που κάνουν όψεις με τα μεσοδιαστήματα. απ΄ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθούν είναι λένε ιδιότητες που τις έχουμε έτσι και αλλιώς. Ο πλανήτης που κάνει όψη με το σημείο του μεσοδιαστήματος μπορεί να έχει ανοχή και 4 μοιρες για ήλιο σελήνη και έως τρεις για μεσοδιαστήματα άλλων πλανητών. Ερωτώ ισχύουν μόνο οι δύσκολες όψεις ή και τα τρίγωνα και τα εξάγωνα για την ερμηνεία? Μάλιστα για τις διελεύσεις που απ' οτι κατάλαβα ενεργοποιούν το μεσοδιάστημα δίνονται διαφορετικές ερμηνείες. Ποιά είναι η γνώμη σας?

Οι μονες οψεις που κοιταμε στα μεσοδιαστηματα δυστυχως ειναι οι αρνητικες κ ερμηνευονται οπως ολες οι οψεις,τωρα αν απο διελευση ενεργοποιειται ενα μεσοδιαστημα εντεινονται τα θεματα του αξονα με τον τροπο που υποδεικνυει ο πλανητης.
    Αν για παραδειγμα εχουμε το μεσοδιαστημα ηλιου, σεληνης που εκτος των αλλων
    δειχνει κ το επαγγελμα μας κ το πιανει με οψη αρνητικη ο αρης θα λεγαμε για παραδειγμα οτι θα δημιουργηθουν εντασεις στον χωρο δουλειας η ανταγωνισμος η οτι θα μπορουσε να φερει ενας αρης στα θεματα του μεδιαστηματος ηλιου σεληνης.
    Να πουμε οτι σε οψεις με μεσοδιαστηματα δεν δινουμε πανω απο μια μοιρα ανοχη.

Quote Originally Posted by georgia238 View Post
    Καλημέρα

Εγώ τη γνώμη μου την εκφράζω 2 ποστ πιο πάνω.

(Αλήθεια, πού διάβασες ότι έχουν ανοχή έως και 4 μοίρες; )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Στο βιβλίο των Julia & Derek Parker " Αστρολογία" και αναφέρει επί λέξει: " Οι γνώμες των ειδικών διαφέρουν, αλλά θα λέγαμε οτι μια ανοχή 2ο είναι επιτρεπτή, που φτάνει τις 3ο για τον Ήλιο την Σελήνη και τους προσωπικούς ή τους κυβερνήτες πλανήτες". Συγνώμη λάθος το 4ο είναι 3ο!

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Αν για παραδειγμα εχουμε το μεσοδιαστημα ηλιου, σεληνης που εκτος των αλλων
    δειχνει κ το επαγγελμα μας κ το πιανει με οψη αρνητικη ο αρης θα λεγαμε για παραδειγμα οτι θα δημιουργηθουν εντασεις στον χωρο δουλειας η ανταγωνισμος η οτι θα μπορουσε να φερει ενας αρης στα θεματα του μεδιαστηματος ηλιου σεληνης.
    Να πουμε οτι σε οψεις με μεσοδιαστηματα δεν δινουμε πανω απο μια μοιρα ανοχη.
    Ερση καλημέρα,
    Οταν στο μεσοδιάστημα Κρόνου-Σελήνης (5,15 Αιγόκερως, 10ος) πέφτει η Lilith (5,46 Αιγόκερως) με μόνη όψη ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη (8ος) πως μπορεί να ερμηνευθεί επαγγελματικά?

Ευχαριστώ

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by alexb View Post
    Ερση καλημέρα,
    Οταν στο μεσοδιάστημα Κρόνου-Σελήνης (5,15 Αιγόκερως, 10ος) πέφτει η Lilith (5,46 Αιγόκερως) με μόνη όψη ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη (8ος) πως μπορεί να ερμηνευθεί επαγγελματικά?

Ευχαριστώ

Kαλημερα!!!!!
    Για να ενεργοποιηθει ενα μεσοδιαστημα θα πρεπει να εχουμε αρνητικη οψη,οποτε με το εξαγωνο καταλαβαινεις οτι δεν ενεργοποιειται,για το επαγγελματικα που ρωτας νομιζω καλυτερα ειναι να κοιταξεις το μεσοδιαστημα Ηλιου Σεληνης κ οχι Σεληνη Κρονου που ειναι αξονας κυριως μοναξιας,συναισθηματικου μπλοκαρισματος κ χωρισμου απο γυναικες.

Page 1 of 15 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)