- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 25
Thread: Zeitgeist...
-
05-11-2008, 04:52 PM #1
Zeitgeist...
Πριν ενα μηνα ειδα online το ντοκυμαντερ Zeitgeist,και μου ειναι απιστευτο το ποσο με εχει επειρεασει....Θελω την ειλικρινει σας αποψη,εαν καποιος απο εσας το εχει δει..
Zeitgeist (Greek Subtitles)
-
05-11-2008, 05:13 PM #2
-
05-11-2008, 06:41 PM #3
Re: Zeitgeist...
Χρειάζεται μία μικρή προσοχή βλέποντας την ταινία όπως είχα ξαναγράψει:
Μερικές απαραίτητες διευκρινήσεις για τον θεατή, η ταινία (ντοκιμαντέρ) στην εισαγωγική σεκάνς χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα το κλασικό Αϊζενσταϊνικό μοντάζ των έλξεων και των συγκρούσεων. Δημιουργεί μια έντονη συναισθηματική προ-φόρτιση που καλό είναι να αντιπαρέλθουμε πριν δούμε τη συνέχεια. Αυτό για όσους δεν είναι γνώστες των τεχνικών της κινηματογραφικής γλώσσας.
Όπερ σημαίνει η εισαγωγή μάς κινεί έντονα το ενδιαφέρον ανεβάζοντας τους ρυθμούς και φέρνοντάς μας σε μία εγρήγορση, μεσω της οποίας η επόμενη πρόσληψη των δεδομένων της ταινίας γίνεται πολύ... Ποσειδώνια! :bigsmile:
(Για τους «μερακλήδες» η ταινία υπάρχει σε ποιότητα DVD με ελληνικούς υπότιτλους και διανέμεται δωρεάν από εδώ Zeitgeist)
. Mind over matter.
.
.
> >
-
05-11-2008, 07:11 PM #4
Το ντοκυμαντέρ αυτό το είχα δει πριν το καλοκαίρι και μου άρεσε γενικότερα το πώς είχε στηθεί.
Καλά ειδικά το πρώτο μέρος με την θρησκεία μπορώ να πω ότι με είχε κάνει να θέλω να το βλέπω ξανά και ξανά. Αν και σε ορισμένα μέρη μπορούσα να διακρίνω ότι ξεπερνούσε τα όρια της υπερβολής. Αλλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ήταν "ορατό" από όλους τους θεατές.:blink:
-
05-11-2008, 08:13 PM #5
το κατεβασα και το ειδα περισυ, και απο τοτε το εχω ξαναδει τουλαχιστον τρεις φορες, ξανακατεβαζοντας και την τελευταια special edition. στην παραπανω παρατηρηση για το αιζενσταινικο μοντελο, εχω να πω πως ναι, ειναι ετσι οπως τα λεει ο Δειμων, αλλα ταυτοχρονα ειναι και ψιλοασχετο με το πρωτο θεμα του ντοκυμαντερ, που αναφερεται στη θρησκεια, στην απομυθοποιηση του χριστιανισμου. αρα..δεν φορτιζει και ιδιαιτερα.
απο κει και περα, επειδη ειναι σχεδον καταιγιστικο σε πληροφοριες, και για τους περισσοτερους απο εμας, ΝΕΕΣ πληροφοριες, αυτο ακριβως ηταν που με εκανε να το δω και δυο και τρεις.
την πρωτη φορα, δεν συγκρατησα πολλα. μου εμεινε μονο η ουσια του πρωτου μερους, και η ιδεα των αλλων δυο.
εχω να πω οτι ΧΩΡΙΣ να το εχω ψαξει ο ιδιος, συμφωνω με το πρωτο θεμα. το πιστεψα, πως το λενε! ισως να με βολευε κι ολας μια τετοια ερμηνεια..
για τα αλλα δυο θεματα υπαρχουν στο διαδικτυο κι αλλα παρεμφερη ντοκυμαντερ, αναφερομενα στη λεσχη μπιλτερμπεργκ, την πορεια της και τα σχεδια της, η για το χτυπημα εκ των εσω στους διδυμους πυργους.
δε μπορω να τα πιστεψω 100%, αλλα ειλικρινα μιλωντας, δε μπορω να τα παραβλεψω.
στη λεσχη μπ, πχ, ειναι μελη οι παπανδρεου,καραμανλης, μητσοτακης, διαμαντοπουλου, αλογοσκουφης, σαμαρας, αλεξης παπαχελας, παγκαλος κλπ...και ειναι τα πιο προβεβλημενα πολιτικα προσωπα. χαρασουν πορεια. και ο παπαχελας, γνωστος αμερικανοφιλος δημοσιογραφος, με εντελως διαφορετικη γλωσσα απο τους συναδελφους του.
επαναλαμβανω. δεν τα ενστερνιζομαι, αλλα δεν τα διωχνω. τα ψαχνω. δεν ειμαι οπαδος σωνει και καλα συνομωσιολογιων. δε διαβαζω τα βιβλια του λιακοπουλου!!!! χαχα! και σιγουρα, στο αν ειναι αληθεια η ψεμματα ολα αυτα, ειναι συμμαχος ο χρονος σε αυτο.οσο προχωραει, τοσο περισσοτερα δειχνει. μην ξεχναμε οτι διανυουμε καιρους αποκαλυψεων!!!!
-
05-11-2008, 09:56 PM #6
Γεια σας κι απο μενα!
Το ειδα πριν μερικους μηνες και η αληθεια ειναι πως κατα βαθος λιγο ως πολλυ αρκετοι απο μας ειμαστε υποψιασμενοι τουλαχιστον για το 2ο μερος.
Σε οτι αφορα την θρησκεια το σιγουρο ειναι πως ειναι τουλαχιστον καταιγιστικο και βαζει τον θεατη σε σκεψη.
Θαθελα να το δω μερικες φορες ακομη παντως πριν καταληξω σε συμπερασματα.
Χαιρομαι που το "βαλατε" ως θεμα προς συζητηση για να δω και αλλες αποψεις.You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!
-
05-11-2008, 11:59 PM #7
δεν το είχα δει το είδα σήμερα
πολή καλό και λέει πολλα που είδει τα γνωρίζουν ή τα υποψιαζονται
-
06-11-2008, 04:26 PM #8
Σιγουρα δεν φτανει μονο μια φορα να το δει κανεις.Την πρωτη φορα ξαφνιαστηκα,θα ελεγα,τη δευτερη το επεξεργαστηκα ψυχραιμα κ την τριτη εμεινα στα τεχνικα κ καλλιτεχνικα του δειγματα,που πολυ σωστα διευκρινησε παραπανω ο αγαπητος Δειμων κ θα ειναι χρησιμα, να τα λαμβανουμε υποψιν μας πριν το δουμε.
Use it before lose it ''May West''
-
06-11-2008, 05:18 PM #9
Εχεται δει και το δευτερο ντοκυμαντερ?? η αληθεια ειναι πως τα περι θρησκειας και 9/11 μου ηταν γνωστα...το περι χρηματων και το δευτερο ντοκυμαντερ που δινει λυσεις ειναι που με τρελενουν....
-
06-11-2008, 07:47 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.