s
Ερμηνεία της Λίλιθ σε συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Ερμηνεία της Λίλιθ σε συναστρία

Γειά σας.Θέλω να μάθω ποιά είναι η ερνηνεία της Λίλιθ σε μια συναστρία,όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον ήλιο και τη σελήνη του άλλου ατόμου.Για παράδειγμα παρατήρησα ότι στον γενέθλιο χάρτη μου η λίλιθ βρίσκεται στον δέκατο οίκο, στις 21 25' του αιγόκερου και στον χάρτη του συντρόφου μου ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται σε σύνοδο στον αιγόκερω(21 35') επίσης στον δέκατο οίκο.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
    Σας ευχαριστώ.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Ερμηνεία της Λίλιθ σε συναστρία

Αγαπητό μέλος

Η Μαύρη Σελήνη είναι ελκτικός ερωτικός παράγοντας σε μία συναστρία ζευγαριού.
    Στη δική σας περίπτωση, μαγνητίζει τον σύντροφο, ως προς τις επιθυμίες και την ανάγκη να συναντήσει το ταίρι του. Είναι ένα βασικό στοιχείο της καθαρά ερωτικής συνεύρεσης, χωρίς όμως να περιέχονται στοιχεία αισθηματικά. Βέβαια, στο ζώδιο του Αιγόκερου, η Μαύρη Σελήνη δεν έχει την ευχέρεια να εκδηλώσει όλο της το πάθος, καθώς το περιορίζει ή το κρύβει μέσα σε ένα ζώδιο συμβάσεων και συντηρητικών διαθέσεων.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)