s
Απορία για ανάδρομους εξωκρόνιους πλανήτες.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10
    Όνομα:
    Κυριακή

Αναδρομοι εξωκρονιοι

Καλημερα σας!
    Οταν σ ενα γενεθλιο χαρτη, οι 4 εξωκρονιοι πλανητες ειναι αναδρομοι, αλλα γενικα σε καλες θεσεις, τι σημαινει;
    Πλουτωνας στον Σκορπιο, Κρονος και Ποσειδωνας σε αμοιβαια υποδοχη, αλλα Ποσειδωνας και Ουρανος σε συνοδο στον Αιγοκαιρω..
    Δεν ζητω συγκεκριμενη ερμηνεια, αλλα την γενικη εικονα, την αισθηση που αφηνει σε καποιον που κατεχει σε βαθυτερο επιπεδο την αστρολογια.
    Ευχαριστω!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Απορία για ανάδρομους εξωκρόνιους πλανήτες.

Αγαπητή starfish

Οι αργοί πλανήτες είναι συχνά ανάδρομοι σε πολλούς ανθρώπους. Τον Πλούτωνα, τον έχουμε ανάδρομο ένας στους δύο.
    Γενικά, σημαίνουν σε ένα γενέθλιο χάρτη πως είμαστε ψυχές με καρμικά χρέη και σημειοδοτούν το παρελθόν μας, το οποίο και πρέπει να δουλέψουμε και να ξεπεράσουμε. Οι μεταφυσικοί πλανήτες μάλιστα, μεταφέρουν στοιχεία από το Συλλογικό Ασυνείδητο.
    Το ότι είναι σε καλή θέση, τα στοιχεία που προκύπτουν ενδεχόμενα δείχνουν καλές εικόνες από το παρελθόν σας.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Κυριακή

Σας ευχαριστω κυρια Σιμου. Αφορα τον γενεθλιο της κορης μου και οταν το προσεξα μου προξενησε σχεδον φοβο.
    Το οτι ειναι σε καλες θεσεις (ετσι τουλαχιστον νομιζω), θα μπορουσε να σημαινει βοηθεια ή και δυναμη για να ξεπεραστουν τα καρμικα χρεη;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή starfish

Δεν υπάρχει κάτι να μας φοβίζει σε ένα χάρτη. Είναι μέρος της Δημιουργίας κι έχουμε συναποφασίσει γι' αυτό. Αποτελεί τη διαδρομή μας, με τις ανηφόρες και τις κατηφόρες της.
    Στο συγκεκριμένο, εύλογα ανησυχήσατε σαν μητέρα, αλλά σίγουρα οι πλανήτες που είναι σε καλή θέση δηλώνουν ευκολία στον χειρισμό τους. Όμως τα καρμικά χρέη, είναι για την εξέλιξη της ψυχής μέσα από την καλλιέργεια των καταστάσεων που θα προκληθούν. Μοιάζει με το σχολείο, όπου ένας δάσκαλος μας ωθεί να κάνουμε ασκήσεις για να μάθουμε καλύτερα το μάθημα. Τίποτα πιο οδυνηρό!
    Εύχομαι στην κορούλα σας τα καλύτερα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

ΥΓ Μην ξεχνάτε, πως η κόρη σας έχει βαθιά γνώση και είναι μία παλιά ψυχή, επομένως θα είναι σε θέση να ξεπεράσει τις δυσκολίες όταν και αν προβληθούν στη ζωή της.

Όνομα:
    Κυριακή

Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω πολυ, κυρια Σιμου!

Όνομα:
    διδυμινα

τι σημαινει οταν εχεις αναδρομους ολους τους εξοκρονιουσ πλανητες ??συν τον ερμη??

Αααααα!!! Εγώ που έχω Πλούτωνα και Ουρανό ανάδρομους στον 7ο, σημαίνει ότι ήρθα να πληρώσω καρμικά χρέη στις σχέσεις μου???? Γι' αυτό πάνε χάλια?????

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ View Post
    Αααααα!!! Εγώ που έχω Πλούτωνα και Ουρανό ανάδρομους στον 7ο, σημαίνει ότι ήρθα να πληρώσω καρμικά χρέη στις σχέσεις μου???? Γι' αυτό πάνε χάλια?????
    Λουλουδένια, η ύπαρξη του Πλούτωνα και ιδιαίτερα του Ουρανού στον 7ο , αρκούν για να βιώσεις αστάθεια και μεταμόρφωση σε όλα τα θέματα του 7ου οίκου.

Το ότι οι πλανήτες τυχαίνει να είναι και ανάδρομοι, σύμφωνα με την καρμική θεώρηση, σημαίνει ότι σε συγκεκριμένες στιγμές ενεργοποίησής τους, θα σε φέρουν σε επαφή με το καρμικό σου μονόπατη μέσα από τους τρόπους του 7ου σε συνδυασμό με τις ιδιότητες των οίκων που κυβερνούν οι εν λόγω πλανήτες. Αξίζει να μελετήσεις και τις όψεις που τυχών κάνουν. :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Το "σε συνδιασμό με τις ιδιότητες των οίκων που κυβερνούν οι πλανήτες", ας πούμε ότι το καταλαβαίνω. Τί σημαίνει όμως "μέσα από τους τρόπους του 7ου"??? Μέσα από τις σχέσεις??

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ View Post
    Το "σε συνδιασμό με τις ιδιότητες των οίκων που κυβερνούν οι πλανήτες", ας πούμε ότι το καταλαβαίνω. Τί σημαίνει όμως "μέσα από τους τρόπους του 7ου"??? Μέσα από τις σχέσεις??
    Μάλιστα Λουλουδένια. Οι «τρόποι» ήταν ένας σύντομος τρόπος να μην αναφερθώ στις ιδιότητες του 7ου . Ο 7ος όμως δεν είναι μόνο οι σχέσεις. Είναι και οι στενές φιλίες (εκ του σύντροφοι με την πνευματική έννοια), αυτές που λέμε επιστήθιες. Είναι και οι φανεροί εχθροί. Ο τρόπος που σχετιζόμαστε με τους άλλους. Οι συνέταιροι… Συνάδελφοι… και πολλά άλλα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι.

Αν θέλεις να ξέρεις για να προχωρήσεις σε δικές σου προβλέψεις ή συμπεράσματα ως μελέτη, καλό είναι να μην παραβλέψεις όλες τις πλευρές του οίκου…
    Μία ερμηνεία που σχετίζεται με τον 7ο μπορεί να δώσει μεγάλες αλλαγές στην προσωπικότητα του ατόμου, γιατί ο 7ος είναι οι "άλλοι" και οι "άλλοι" είναι ο καθρέφτης μας. Κατά αυτήν την έννοια η διέλευση ενός πλανήτη από αυτόν τον οίκο, μπορεί να λειτουργήσει ρυθμιστικά ως προς την εικόνα μας στους άλλους, παρακινώντας μας σε μεγάλες αλλαγές συμπεριφορών.

Ο Ουρανός μάλιστα, στον 7ο, πολλές φορές προκαλεί μεγάλες εσωτερικές αποκαλύψεις στο άτομο και εξ αυτών τεράστιες αλλαγές συμπεριφοράς. Οι άνθρωποι αυτοί συχνά μαθαίνουν από τα λάθη τους και δεν σταματούν να δουλεύουν με τον εαυτό τους.
    Οι ερμηνείες είναι δεκάδες! Προσπάθησε να βλέπεις πίσω και πέρα από τα στενά όρια των λέξεων. :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)