- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 113
-
26-10-2009, 02:16 PM #1
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις.
Λοιπον μια φιλη απο το site μας με ρωτησε σχετικα με τον μαγνητισμο και πως αποτυπωνεται μεσα σε εναν αστρολογικο χαρτη. Υπαρχουν ανθρωποι που μας μαγνητιζουν απο την πρωτη στιγμη που θα τους συναντησουμε. Υπαρχουν βεβαια και ανθρωποι που περνουν απο διπλα μας αδιαφοροι. Υπαρχουν αραγε καποια στοιχεια στον χαρτη που να μαρτυρουν αυτον τον "Μαγνητισμο" ή ελξη στην αλληλεπιδραση τους με τα αλλα ατομα γυρω τους.
Επισυναπτω τον χαρτη ενος ατομου που προσωπικα θεωρω οτι εχει αυτη την ταση να μαγνητιζει τους ανθρωπους. Ειμαι σιγουρος οτι στον χαρτη θα βρειτε πολλα στοιχεια "μαγνητικης" προσωπικοτητας.... Περιμενω τα σχολια σας και τις αποψεις σας!
Υ.Γ. Η ωρα γεννησης του ατομου αυτου ειναι ακριβης.
-
26-10-2009, 02:56 PM #2
Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.
Αυτό λοιπόν που σκέφτηκα εγώ, πριν καν δω τον χάρτη ήταν κανένας πλούτωνας ή κανένας ποσειδώνας στον 1ο οίκο και ειδικά σε σύνοδο με τον ωροσκόπο! Ή γενικά τονισμένος 1ος οίκος. Ο πλούτωνας λοιπόν επιβεβαιώθηκε. Τώρα το άλλο που ίσως θα μπορούσα να πω είναι όλος αυτός ο χαμός ο οποίος υπάρχει στον 7ο οίκο και μάλιστα σε αντίθεση με τον πλούτωνα. Ένα επιπρόσθετο στοιχείο θα έλεγα ότι είναι το τρίγωνο του ποσειδώνα με τον ίδιο χαμό ήλιο αφροδίτη άρη και μάλιστα σε ωραίους οίκους 3ος-7ος!
-
26-10-2009, 03:09 PM #3
Xμμμμ Πολυ καλη η σκεψη σου meuagelidou ....
Θεωρεις δηλαδη οτι ο Πλουτωνας στον 1ο και σε συνοδο με τον Αsc θα δωσει στο ατομο εναν εντονο μαγνητισμο...Ιδαιιτερα οταν ειναι σε ενα ρομαντικο ζωδιο οπως ο Ζυγος. Συμφωνω μαζι σου...
Εχεις ακομα ενα point για τον 7ο οικο. Καθως το ατομο αυτο μαγνητιζει ευκολα τους "αλλους" (7ος) και ιδιαιτερα τα ατομα του αντιθετου φυλου. Αυτο βεβαια το δειχνει και η συνοδος Αφροδιτης-Ηλιου-Αρη. Ελκυει εντονα ερωτικα (Αφροδιτη/Αρης) ατομα με πυγμη, θεληση, δυναμη και ιδιαιτερα εκεινους που ανκουν στο αντρικο φυλο (Ηλιος) ..
Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σου...
-
26-10-2009, 03:20 PM #4
Σε ευχαριστώ cancerian για τα καλά σου λόγια! παρόλο αυτά μου φαίνεται για ένα άτομο το οποίο δεν εκμεταλλεύεται το μαγνητισμό που έχει απέναντι στους άλλους! Μου βγάζει να είναι ένα άτομο αρκετά εγκρατές και συνεσταλμένο (όσο γίνεται αυτό με ήλιο στον κριο!) :bigsmile: Διόρθωσε με αν κάνω λάθος!
Μαρία
-
26-10-2009, 03:35 PM #5
1)Έχει τονισμένους γωνιακούς οίκους.(1ο,7ο,10ο)
Ειδικά τον άξονα 1ου-7ου που αυτό ίσως ειναι το πρωτο που θα κοιτάγαμε για την εικόνα της προς τα έξω ( το οτί έλκει/μαγνητιζει τους άλλους ). Συν τις άλλοις , ο Πλούτωνας στον 1ο σε σύνοδο με ωροσκόπο - έντονος μαγνητισμός.
2)Ήλιος στον φλογερό Κριο και τριπλή σύνοδος ¶ρη-Ηλιου-Αφροδίτης σε σύνοδο με ακμή 7ου. Ο Αρης και η Αφροδίτη σε ζώδιο της φωτιάς σε σύνοδο ( Αφροδίτη απο 1ο και 8ο και Αρης απο 7ο σε κυριαρχία)
3)Ο κυβερνήτης του 5ου, Ουρανος σε χιαστι με Πλούτωνα στον 1ο ο οποιός άμμεσα τονίζει τον ωροσκόπο πάλι και την εικόνα της κοπελας.
4)Ο 8ος στον Ταυρο με Αφροδίτη στον Κριο στον 7ο σε τριπλή σύνοδο ( κοίτα Νο 2 παραπάνω ) σε αντίθεση με ωροσκόπο και Πλούτωνα.
5)Σελήνη στον 10ο σε σύνοδο με Β.Δεσμό και σε εξάγωνο με σύνοδο Δια-Κρόνου
6)Λιλιθ στον 1ο
7)Λιλιθ σε αντίθεση με Χειρωνα (8ος)
Και μόνο ο Πλούτωνας στον 1ο σε σύνοδο με ωροσκόπο , χρωματίζει όλο τον υπόλοιπο χάρτη.
Με το συμπάθειο ( προς την κοπελιά ) , αλλά ο χάρτης αυτός μου κάνει κάτι σε ...... sex bomb! :nuts:
-
26-10-2009, 03:36 PM #6
Συμφωνώ αλλά θα ήθελα να δώσω και μια άλλη πτυχή του θέματος. Μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζει το κατα πόσο ένα άτομο προβάλλει,,πώς προβάλλει και αν θέλει και να προβάλλει τον εαυτό του. Λίγα είναι κατά την άποψη μου τα άτομα που δεν επιθυμούν να προβάλλονται αλλά όμως δεν περνούν απαρατήρητα.
Το συγκεκριμένο ωροσκόπιο προσωπικά μου δίνει την αίσθηση ενός ατόμου με γοητευτική παρουσία, που προβάλλεται πολύ δυναμικά στους άλλους ( με σύνοδο ηλίου-άρη-αφροδίτης στον 7ο) και σε συνδυασμό με την αντίθεση τους με τον πλούτωνα έχει και έντονο αντίκτυπο, θετικά στους άντρες αλλά ίσως λειτουργεί κάπως ανταγωνιστικά με τις γυναίκες εφόσον πρόκεται για γυναικείο ωροσκόπιο.
Η σελήνη στον Λέοντα και σε θετικές όψεις που δείχνει επίσης ότι μέσα απο αυτή την διαδικασία κερδίζει σε αυτοπεποίθηση και νιώθει καλά μέσα απο τις κατακτήσεις.
Θα επανέλθω κάποια στιγμή με περισσότερες σκέψεις μου, ωστόσο προσωπικά θα με ενδιέφερε να δώ το ωροσκόπιο κάποιου ατόμου που ενώ πραγματικά προσπαθεί να κρύβεται ή να περνάει απαρατήρητο, είναι ..αδύνατο να το πετύχει.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
26-10-2009, 04:00 PM #7
Στο ωροσκόπιο αυτό έχουμε πολύ δυνατή Αφροδίτη, με ωροσκόπο στον Ζυγό, Αφροδίτη πάνω στον άξονα του ωροσκόπου και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιο. Επίσης πολύ δυνατό Πλούτωνα, με Πλούτωνα πάνω στον ωροσκόπο και σε όψη με την Αφροδίτη (κυβερνήτη του ωροσκόπου) και τον Ήλιο. Δυνατός επίσης και ο ¶ρης, πάνω στον άξονα του ωροσκόπου, σε σύνοδο με κυβερνήτη του ωροσκόπου και τον Ήλιο, μέσα στο ζώδιό του. Ο Ήλιος επίσης δυνατός, στην έξαρσή του, πάνω στον άξονα του ωροσκόπου.
Όταν έχουμε πολλούς πλανήτες με τέτοια δύναμη σ΄ένα ωροσκόπιο και ειδικά όπως εδώ Αφροδίτη, Πλούτωνα, Ήλιο το άτομο είναι πολύ μαγνητικό. Η θέση της Σελήνης στον Λέοντα, στο 10ο σπίτι, σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Κριό δείχνουν άτομο που θέλει να είναι ΠΡΩΤΟ σε όλα, δεν ανέχεται την δεύτερη θέση ούτε ανέχεται να περνά απαρατήρητο. Έτσι έχει μαγνητισμό αλλά τον ασκεί κιόλας ηθελημένα για να κερδίζει τις εντυπώσεις και να γοητεύει. Κι ο μαγνητισμός αυτός έχει και το χρώμα του μοιραίου με Αφροδίτη/Πλούτωνα.Το θέμα στο ωροσκόπιο αυτό είναι το πώς χειρίζεται το άτομο τις διαπροσωπικές του σχέσεις αργότερα, αφού περάσουν οι πρώτες εντυπώσεις.
-
26-10-2009, 06:26 PM #8
H Λιλιθ σε αντιθεση με τον Χειρωνα δεν μπορω να καταλαβω πως θα μπορουσε να προσφερει μια μαγνητικη προσωπικοτητα. Το μονο που μπορω να σκεφτω για αυτη την οψη (επειδη εχω την εχω σε συνοδο) ειναι οτι τα παθη της θα τις προκαλουν πληγες ή το γεγονος οτι μεσα απο τα παθη της μπορει να θεραπευσει.
-
26-10-2009, 06:27 PM #9
-
26-10-2009, 06:34 PM #10
Κορραλια ειναι πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις σου. Θεωρω και εγω οτι το θεμα σε αυτο τον χαρτη ειναι ο χειρισμος των διαπροσωπικων της σχεσεων μετα τις πρωτες εντυπωσεις. Ειναι ενα θεμα που αντιμετωπιζει καθημερινα στην ζωη της. Η πρωτη προσεγγιση απο τους αλλους ειναι σχεδον παντα εσφαλμενη.
Χαρακτηριστικα μπορω να αναφερω οτι η πρωτη προσεγγιση που αναφερει καποιος για αυτη ειναι το εντονο σεξ απιλ της , την διφορουμενη προσωπικοτητα της και το πονηρο-σκοτεινο (δεν μπορουσα να βρω καλυτερη λεξη) βλεμμα της.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.