s
Στέλιουμ Ήλιου,Ερμή και Δία στον 11 οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 35

Στέλιουμ Ήλιου,Ερμή και Δία στον 11 οίκο

Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει όταν κάποιος έχει Στέλιουμ Ήλιου,Ερμή και Δία στον 11ο οίκο.Επηρεάζει σημαντικά τις ιδιότητες του ήλιου η ταυτόχρονη σύνοδος με τον Ερμή και τον Δία?

Όνομα:
    ΕΦΗ
    Ενα τετοιο στελλιουμ, θα μπορουσε να δωσει και κοινωνικη αναγνωριση. Αρκει η συνοδος των πλανητων να εχει διαφορα 10ο-12ο απο τον ηλιο.

Μοίρες εννοείς?Γιατί στον χάρτη μου η σύνοδος με τον ήλιο έχει διαφορά λιγότερο από μισή μοίρα για τον Δία και περίπου μιάμιση μοίρα για τον Ερμή.

πως μπορουμε να βρουμε τα στελιουμ στον δικο μας χαρτη; και γενικοτερα πως μπορω να μαθω τι ειναι τα στελιουμ;

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ
    Καλημέρα,
    Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το στέλλιουμ είναι σημαντικό σε ένα χάρτη κυρίως αν σε αυτό συμμετέχουν τα φώτα, προσωπικοι πλανήτες ή και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Εκτός από τον οίκο σημαντικό ρόλο παίζει και το ζώδιο στο οποίο βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται το στέλλιουμ αποκτά μεγαλη βαρύτητα και επηρρεάζει την ψυχοσύνθεση του ατόμου.
    Ευχαριστώ

Υ.Γ. Δεν μπορώ να διορθώσω τα κεφαλαία στο κειμενό μου, Συγγνώμη.

Καλησπέρα σας,

παρατήρησα ότι στον χάρτη μου στον Πρώτο Οίκο στριμώχνονται ήλιος, αφροδίτη (κάνουν και σύνοδο εν τω μεταξύ η Αφρο είναι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου μου), ο Χείρων και ο Β Δεσμός. Ενώ ταυτόχρονα και ο 6ος οίκος έχει πολλούς πλανήτες: Άρης, Κρόνος, ΠΛούτωνας, Βέρτεξ.... Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην ερμηνεία? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.... Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα στη δύσκολη αυτή εποχή!

και κάτι ακόμή... όλα΄όσα μπαίνουν στον 1ο οίκο είναι στους Διδύμους.............
    Last edited by koma; 18-10-2011 at 02:09 PM.

Όνομα:
    ΕΦΗ
    Δηλαδη στο δικο μου ωροσκοπιο που υπαρχει σεληνη, ερμης, αφροδιτη στον ζυγο, ολοι στον 10ο οικο σχηματιζεται στελλιουμ?

Ρωτω γιατι ηθελα να διορθωσω την δικη μου απαντηση, που εδωσα νωριτερα στην Greymage.

Θυμηθηκα οτι διαβασα σε καποιο αρθρο εδω στο σαιτ, οτι για να σχηματιστει στελλιουμ πρεπει να υπαρχουν περισσοτεροι απο τρεις πλανητες σ ενα ζωδιο και να εξαιρουνται τα φωτα.

Μαλλον δεν το καταλαβα καλα?

Το στέλιουμ στον χάρτη μου βρίσκεται στην παρθένο άρα πρέπει να δωθεί βαρύτητα στον Ερμή.Όμως ο Ερμής συμμετέχει στο στέλιουμ,άρα φαντάζομαι θα έχει μεγάλη σημασία στον χάρτη μου αφού έχω και ήλιο παρθένο!Το πράγμα γίνεται πολυσύνθετο αφού έχω και Πλούτωνα κυβερνήτη ωροσκοπίου....

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ
    Είμαι σχεδον σίγουρη ότι το στέλλιουμ είναι η ύπαρξη (σύνοδος) τριών και πάνω πλανητών στο ίδιο ζώδιο ή τον ίδιο οίκο και τα Φώτα δεν εξαιρούνται.Ισα ίσα αν συμμετέχουν ο κυβερνήτης ζωδίου του στέλλιουμ έχει επίδραση σημαντική στην ψυχοσύνθεση του κατόχου του χάρτη.
    Ας μας πει κάποιος πιο ειδικός για να το επιβεβαιώσω και εγώ.
    Ευχαριστώ

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Ενα τετοιο στελλιουμ, θα μπορουσε να δωσει και κοινωνικη αναγνωριση. Αρκει η συνοδος των πλανητων να εχει διαφορα 10ο-12ο απο τον ηλιο.
    Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα στέλλιουμ ?

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)